AINHOA WORLD produkter

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AINHOA WORLD produkter"

Transkript

1 AINHOA WORLD produkter

2 Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative skønhed ved brug af skønhedsprodukter. Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H. AINHOA er et internationalt mærke udbredt i mere end 50 lande og er kendt for skønhedsprodukter af meget høj kvalitet. Ingredienserne i AINHOA produkterne er omhyggeligt udvalgt for optimal kvalitet, og sammen med AINHOAs store team af professionelle behandlere efterlader AINHOA et stærkt netværk af professionelle kompetencer og heraf en hel verden af tilfredse og loyale brugere af Ainhoas skønne produkter. Velkommen til AINHOA WORLD

3 Luxe Til vitalisering og regenerering af huden Luxe er en helt serie af eksklusive produkter, der er baseret på de højt beskattede kaviarekstrakter. Kaviar er en eksklusiv og effektiv ingrediens, som tilfører huden evnen til opretholdelse af vitalitet og fasthed. Produkterne er rige på nærende, regenerende og genopbyggende olier, som forbedrer hudens tekstur, fasthed og fremtoning, så huden fremstår med en smuk og ungdommelig teint.

4 Specific Til specifikke hudproblemer Specificlinien er en bred serie af helt forskellige produkter udviklet på de allernyeste forskningsresultater. Specificprodukterne forebygger og bekæmper specifikke hudproblemer. Ligeledes er produkterne et vigtigt tilbehør til AINHOAs øvrige serier eller behandlinger.

5 Royal Jelly Til tør, dehydreret og stresset hud Denne linie er baseret på Royal Jelly, som er et naturligt og biologisk produkt. Ved kombinationen af de specielle ingredienser i Royal Jelly linien, behandles og forebygges konsekvenserne af dehydrering og ældningsprocessen. Produkterne øger effektivt hudens vitalitet, regenererer bindevævet og øger vævets elasticitet og fleksibilitet.

6 Luxury Diamond Til moden hud med manglende elasticitet Diamantpulver er et nyt ingrediens og er kun at finde i meget eksklusive hudplejeprodukter. Diamantpulver kombineret med retinol og en gruppe anti-ældnings peptider bekæmper effektivt hudens ældning. Luxury Diamond produkterne har en beskyttende effekt imod udefrakommende angreb, øger hudens elasticitet og hjælper med at formindske rynker takket være produkternes indhold af nærende og regenerende ingredienser.

7 Sensitive Til pleje af øjen og læbeomgivelser Huden omkring øjne og læber er de mest følsomme områder i ansigtet. Huden er tyndere, mindre elastisk og mere skrøbelig og sart overfor miljøangreb. I ældningsprocessen vil ændringer af huden på specielt øjen- og læbeomgivelser blive markant. Sensitive linien er særlig velegnet til at forbedre den tynde huds fremtoning og forebygge linier. Sensitive linien er ideel til alle hudtyper, selv de mest følsomme.

8 Men Plejeserie til mænd Mænds hud har den samme struktur og funktion som kvinders, men alligevel er der forskelle. Mænds hud er ofte tykkere, har større produktion af talg og synligere porer, og den daglige barbering nedbryder gradvist den naturlige beskyttelse. Mænds hudplejeprogram kræver derfor specifikke og tilpassede hudplejeprodukter. Menserien indeholder eksklusive ingredienser som kaviar ekstrakt og har en mild, sensuel og maskulin duft.

9 Olive Til dehydreret og ældet hud Olivelinien er en produktserie baseret på olivenfrugtens fantastiske egenskaber. Oliveprodukterne tilfører huden værdifulde proteiner, mineraler og vitaminer, som virker meget genopfriskende og antioxiderende. Produkterne fugter og nærer i dybden og giver en blødgørende og beskyttende effekt, samt efterlader huden med en smuk glød. Olivelinien er ideel til tør, grå og slap hud, som har brug for at blive beskyttet mod for tidlig ældning.

10 Oxygen Til dehydreret hud med iltbehov Oxygenlinien er sammensat af en række produkter, der er nødvendige for at beskytte vores hud mod angreb fra miljøet. Vores hud har brug for oxygen for at forblive stærk, beskyttet og klar til at modstå miljømæssige angreb. Oxygenprodukterne oxiderer, renser, øger cellefornyelsen og hjælper huden med at ånde samtidig med, at den naturlige struktur får de bedst mulige betingelser.

11 Avena Til tør og kombineret hud Avenalinien byder på rene naturprodukter baseret på planteekstrakter med hvede som hovedingrediens. Denne serie af naturprodukter efterlader høj komfort og effektivitet. Hvedeekstrakt udvindes fra hvedekim som især er rig på næring. Avenaprodukterne virker meget blødgørende og anti-inflammatorisk, samt giver huden et energiboost af fornyet velvære.

12 Luxe Gold Til moden og tør hud Luxe Gold linien er baseret på en speciel kombination af to innovative ingredienser med høj effektivitet. Kaviarekstrakt, som er rig på regenerende, fornyende og nærende komponenter, og guld, som stimulerer cellernes oxidering, giver en øjeblikkelig løftende effekt og øger de andre ingrediensers virkning. Luxe Gold mindsker effektivt ældningstegn, regenererer, nærer og beskytter huden.

13 Bio Til økologisk hudpleje Biolinien er en bred økologisk hudplejeserie og det første professionelle hudplejemærke i verden der er blevet godkendt af det internationale firma ECOCERT, som kvalitetscertificerer og kontrollerer organiske produkter. For at produkterne kan blive godkendt af ECOCERT, skal produkterne blandt andet opfylde følgende kvalitetskrav: Indeholde minimum 95 % naturprodukter Indeholde minimum 10 % økologiske naturprodukter Må ikke testes på dyr Må ikke indeholde kemiske produkter, farve, konservering, parfume, petrokemiske eller animalske produkter Må ikke indeholde planter, som er i fare for at uddø Skal opbevares i genbrugsemballage Produktfremstillingen skal respektere både mennesket og naturen med mere Biolinien byder på eksklusive økologiske hudplejeprodukter i verdensklasse til den naturlige hudpleje og den miljøbevidste forbruger. Serien efterlader huden naturlig ren, velplejet og dybdebehandlet, samt tilfører en fantastisk følelse af at have bidraget til et renere miljø.

14 Whitess Til hud med pigmentforstyrrelser Whitesslinien er specielt udviklet til at give huden en ensartet teint og vidunderlig glød, samt til at hindre og bekæmpe overpigmentering. Produkterne beskytter huden mod miljømæssige faktorer, herunder især solens skadelige stråler, som stimulerer pigmentet. Whitess linien er en meget effektiv linie baseret på planteekstrakter, som opretholder hudens fasthed og elasticitet.

15 Vitaminal Til fedtet og kombineret hud Vitaminallinien er designet til at balancere hudens produktion af fedstoffer, samt til at regenerere cellerne i overhuden. Produkternes høje indhold af vitaminer og planteekstrakter har en kraftig poresammentrækkende og rensende effekt og er derfor fantastisk til at behandle fedtet og kombineret hud. Vitaminal efterlader huden ren og med en smuk matteret teint.

16 Senskin Til følsom og sart hud Senskin er en linie af produkter, der kan bruges af alle hudtyper og er specielt velegnede til følsomme og sarte hudtyper, samt til hud, der er generet af rødmen og blussen. Produkterne lindrer, beroliger, renser og genopbygger hudens naturlige balance. Senskin er baseret på ekstraordinært fugtgivende, nærende og regenererende ingredienser fra planter, som hjælper til at genskabe den skadede hud.

17 Aquasense Til hud med fugtproblemer På grund af ældning, diæt eller udtørring fra miljømæssige angreb som kulde, sol og vind, lider mange hudtyper under stor mangel på fugt. Faktorerne resulterer ofte i formindskning af indholdet af hydrophyllic lipider, som holder på fugten. Aquasense anbefales til effektivt at forhindre dehydrering, idet produkterne fugter og hjælper med at normalisere hudens fugtbalance.

18 Spa Luxury Eksklusiv kropspleje for krop og sjæl Spa Luxury linien er en eksklusiv produktserie baseret på højaktive ingredienser, som caviaekstrakt, guldstøv, diamantpulver og rosenekstrakt. Ingredienser som kombineret med rosenaromaterapi, hjælper huden til at reducere linier, tilføre fugt, nærer, regenererer, slanker og afstresser huden. En meget effektiv og helt fantastisk aromatisk produktserie udviklet til at stimulere både krop og sjæl.

19 Spa World Chocolate Energi og pleje til kroppen Kakaobønnen har et rigt indhold af biokemiske egenskaber, som virker fugtgivende, regenererende og vitaliserende. Kakaoen er blevet et værdifuldt aktiv for kosmetiske produkter grundet dens indhold af antioxydanter, vitaminer og mineraler, som er essentiel for et godt helbred. Med Spa World Chokolate linien findes en serie af luksuriøse kropsprodukter, som effektivt afhjælper kroppens hudproblemer og efterlader en fantastisk følelse af velvære og fornyet energi.

20 Spa World Kropspleje og Aromaterapi Spa World linien er en serie af skønne naturprodukter med helt fantastiske duftoplevelser. Produktserien repræsenterer en bred vifte af produkter med luksuriøse essentielle olier og med unikke egenskaber fra blandt andet frugtsyre, chokolade, appelsin og rosenekstrakt. Spa World produkterne skaber hurtige og effektive resultater, samt efterlader huden silkeblød og med en fantastisk følelse af velvære.

21 Body Line Intensiv kropspleje Body Line er en produktserie udviklet til at afhjælpe specifikke hudproblemer og til at intensivere professionelle kropsbehandlinger. Produkterne indholder naturlige ingredienser fra planteriget for at sikre bedst mulige resultater i både udviklingen af kropsplejeprodukterne til professionelle behandlinger og til individuelt brug. Body Line består af intensive behandlingsprodukter med effektive, hurtige og markante behandlingsresultater.

22 Sun Care Til solbeskyttelse og pleje Sun Care linien består af solprodukter med forskellige beskyttelsesniveauer og dækker alle typer behov for solbeskyttelse. Sun Care linien spænder lige fra flere typer af solbeskyttende hudplejeprodukter til solbeskyttende makeup. Sun Care solbeskyttel-sesprodukter er ideelle til at få en smuk og ensartet solbrun farve, samt til at beskytte mod solens virkning på ældningsprocessen. Produkterne plejer, beskytter og er lette at anvende, samt efterlader huden med en flot glød.

23 Makeup Til at fremhæve din skønhed Ainhoas makeuplinie hedder Passion og indeholder smukke holdbare farver og teksturer, med et elegant og funktionelt design. Passionlinien består af et bredt udvalg af produkter, som er lette at påføre, samt giver et flot og holdbart resultat. Makeupprodukterne er skånsomme mod huden og kan derfor bruges af alle hudtyper uden at skade huden.

24 ROYAL JELLY R1800 Cleansing Milk (200 ml.) WHITESS R1570 Cleansing Facial Foam (200 ml.) OLIVE R2701 Cleansing Milk (200 ml.) LUXURY DIAMOND R2500 Pleasure Facial Cream (50 ml.) P1800N Cleansing Milk (500 ml.) P1570 Cleansing Facial Foam (500 ml.) P2701 Cleansing Milk (500 ml.) P2500 Pleasure Facial Cream (200 ml.) R1801 Facial Tonic (200 ml.) R1572 Facial Tonic (200 ml.) R2702 Facial Tonic (200 ml.) R2501 Lifting Eye Cream (15 ml.) P1801N Facial Tonic (500 ml.) P1572 Facial Tonic (500 ml.) P2702 Facial Tonic (500 ml.) P2501 Lifting Eye Cream (200 ml.) R1802 Hydrating Cream (50 ml.) R1576 Depigmentant Cream (50 ml.) R2703 Day & Night Cream (50 ml.) R2502 Supreme Facial Capsules (30 u) P1802T Hydrating Cream (200 ml.) P2176T Depigmentant Cream (200 ml.) P2703 Day & Night Cream (200 ml.) R2503 Radiant Facial Peeling (100 ml.) R1803 Nutritive Cream (50 ml.) R1565 Whitening Cream (50 ml.) R2704 Eye Contour Cream (15 ml.) P2503 Radiant Facial Peeling (200 ml.) P1803T Nutritive Cream (200 ml.) P2165T Whitening Cream (200 ml.) R2705 Facial Mask (100 ml.) R2504 Caviar Concentrate (5 x 5 ml.) P2160T Hydrating Mask (200 ml.) R1863 Depigmentant Fluid (30 ml.) P2705 Facial Mask (200 ml.) Pack05B Travelkit VITAMINAL R1810 Cleansing Milk (200 ml.) P1810N Cleansing Milk (500 ml.) R1811 Facial Facial Tonic (200 ml.) P2162T R1571 Pack05A AVENA R1840 Facial Mask (200 ml.) Whitening Complex (5 x 8ml.) Travelkit Facial Milk + Tonic (200 ml.) P2704 Pack05E LUXE R1897 P1897 Eye Countour Cream (200 ml.) Travelkit Cleansing Milk (150 ml.) Cleansing Milk (500 ml.) OXYGEN R1880 Oxygenating Cream (50 ml.) P1883T Oxygenating Cream (200 ml.) R1861 Oxygenating Fluid (30 ml.) R1881 Facial Mask (250 ml.) P1884 Oxygenating Concentrate (5 x 10 ml.) P1811N Facial Tonic (500 ml.) P2157 Cleansing Milk (1.000 ml.) R1898 Facial Tonic (150 ml.) R1812 P1812T R1813 Hydrating Cream (50 ml.) Hydrating Cream (200 ml.) Nutritive Cream (50 ml.) R1842 P1842B R1841 Refreshing Balancing Water (200 ml.) Refreshing Balancing Water (500 ml.) Facial Soap (200 ml.) P1898 R1899 P1899T Facial Tonic (500 ml.) Hydro-Nutritive Cream (50 ml.) Hydro-Nutritive Cream (200 ml.) SENSITIVE R1850 Eye Contour Gel (30 ml.) P1813T Nutritive Cream (200 ml.) P1845B Facial Soap (500 ml.) R1900 Day & Night Cream (50 ml.) R1851 Eye & Lip Make Up Remover (200 ml.) P2141T Facial Mask (200 ml.) R1843 Hydro-Nutritive Cream (50 ml.) P1900T Day & Night Cream (200 ml.) P5000N Eye & Lip Make Up Remover (500 ml.) Pack05C Travelkit P2164T Hydro-Nutritive Cream (200 ml.) R1901 Facial Serum (30 ml.) R1852 Eye Gel Mask (50 ml.) R1902 Eye Essence (15 ml.) P1852T Eye Gel Mask (200 ml.) SENSKIN R1830 Cleansing lotion (200 ml.) AQUASENSE R1910 Cleansing Gel (250 ml.) R1903 P1903T R1904 Facial Mask (100 ml.) Facial Mask (200 ml.) Body Cream (200 ml.) R1853 P1854 Eye Flash Concentrate (30 ml.) Lips Cream (15 ml.) P1830N Cleansing lotion (500 ml.) R1911 Moisturizing Gel Matte Effect (50 ml.) R1909 Caviar Capsules (30 u x 0,43 ml.) R1831 Facial Tonic (200 ml.) R1912 Hydra Vital Cream (50 ml.) R2004 Facial Foam Mask (150 ml.) P1831N Facial Tonic (500 ml.) P1912 Hydra Vital Cream (200 ml.) R1906 Shampoo (200 ml.) R1832 Hydrating Cream (50 ml.) R1907 Conditioner (200 ml.) P1832T Hydrating Cream (200 ml.) R1833 P1833T P2159T Nutritive Cream (50 ml.) Nutritive Cream (200 ml.) Facial Mask (200 ml.) LUXE GOLD R2005 Day & Night Cream (50 ml.) R1866 Facial Fluid (30 ml.) P2005T Day & Night Cream (200 ml.) Pack05D Travelkit R2006 Facial Serum (30 ml.) R2007 Eye Essence (15 ml.)

25 SPECIFIC BIO LINE SPA LUXURY SPA WORLD CHOCOLATE R1860 R1862 R1562 R1563 P1563T R1564 P2134T R1567 P2158 P2161 Vitamin C Fluid (30 ml.) Purifying Fluid (30 ml.) Seborregulating Cream (50 ml.) Total Protection Cream SPF20 (50 ml.) Total Protection Cream SPF20 (200 ml.) Facial Peeling (100 ml.) Facial Peeling (200 ml.) Activ Multi-Lift Cream (50 ml.) Facial Tonic (1.000 ml.) Hard Mask Thermo Effect (500 ml.) P2800 R2800 P2801 R2801 P2802 R2802 P2803 R2803 P2804 R2805 Bio Cleansing Milk (500 ml.) Bio Cleasing Milk (200 ml.) Bio Facial Tonic (500 ml.) Bio Facial Tonic (200 ml.) Bio Moisturizing Cream (200 ml.) Bio Moisturizing Cream (50 ml.) Bio Nutritive Cream (200 ml.) Bio Nutritive Cream (50 ml.) Bio Facial Mask (200 ml.) Bio Facial Serum (30 ml.) SP601 Anticellulite Cream (250 ml.) SP602 Anticellulite Cream (1000 ml.) SP603 Massage Cream with caviar extract (250 ml.) SP604 Massage Cream with caviar extract (1000 ml.) SP606 Massage Cream with rose excract (1000ml.) SP607 Body peeling (250 ml.) SP608 Body peeling (1000 ml.) SP609 Massage Oil with rose extract (500 ml.) SP610 Reducing Salt Scrub + Salt Clean (1000 ml ml.) SP611 Rose Bath Salt (450 g) SP501 SP502 SP503 SP504 SP505 SP506 SP507 SP508 SP509 SP510 Anticellulite Reducing Gel (200 ml.) Anticellulite Reducing Gel (500 ml.) Firming Gel (200 ml.) Firming Gel (500 ml.) Body Peeling (200 ml.) Body Peeling (500 ml.) Massage Cream (200 ml.) Massage Cream (500 ml.) Anticellulite Ampoule (15 x 10 ml.) Body Firming Ampoule (15 x 10 ml.) P1568 Activ Multi-Lift Lotion (1.000 ml.) R2012 Caviar Lifting Mask (4 u) BODY LINE SP615 Dried Hibiscus Flowers (80g) SP617 Dried Jasmin Flowers (20 g) SP511 Choco Mud Mask. (500 g) SP512 Choco Plastic Mask + gel (400 g ml.) R2013 Caviar Revitalizing Colour Cream (50 ml.) P2139 Massage Cream (500 ml.) SP620 Microspheres Gold & Black (6 gr x 4) R2014 R1560 P1860 Precision Expression Lines Diminisher (2,55 ml.) Hand Cream (50 ml.) Vitamin C Concentrate (5 x 10 ml.) P2137 P5004T P5001 Massage Oil (1.000ml.) Body Firming Cream (250 ml.) Body Firming Cream (500 ml.) SPA WORLD SUN CARE R1401 Sun Tanning Refreshing Water SPF6 (200 ml.) P8000 Glycolic Acid (50 ml.) P5005 Bust Firming Cream (250 ml.) SP100 Basic Fossil Mud (1,5 kg) R1402 Facial Cream Anti-Aging SPF30 (50 ml.) P8001 Hyaluronic Acid (50 ml.) P5002 Bust Firming Cream (500 ml.) SP101 Basic Fossil Mud (2,3 kg) P1403T Bronzer Activator (200 ml.) P8006 Enzymatic Peeling (50 ml.) P2142T Anticellulite Cream (250 ml.) SP102 Reductor Fossil Mud (1,5 kg) R1405 Sun Tanning Body Cream SPF20 (200 ml.) P8004 Caviar Matrigel Plus Facial Mask (5 u) P2140 Anticellulite Cream (500 ml.) SP103 Reductor Fossil Mud (2,3 kg) R1406 Sun Tanning Body Emulsión SPF6 (200 ml.) P8005 Collagen Biomatrix Vitamin C Mask (5 u) P1878 Thermo Gel (250 ml.) SP201 Essential Oil Hyperenic (15 ml.) R1407 After Sun (200 ml.) P1879 Thermo Gel (500 ml.) SP202 Essential Oil Draining (15 ml.) R1408 Protector Stick SPF50 (2 gr.) MEN P1876 P1875 Crio Gel (250 ml.) Crio Gel (500 ml.) SP203 SP204 Essential Oil Firming (15 ml.) Essential Oil Purifying (15 ml.) R1409 R1410 Anticellulite Sun Cream SPF15 (200 ml.) Self Tanning Cream (200 ml.) R2311 Shaving Cream (200 ml.) P2136 Body Exfoliant (250 ml.) SP205 Essential Oil Decongestive (15 ml.) R1411 Self Tanning Gel (50 ml.) R2312 After Shave Gel (200 ml.) P2138 Body Exfoliant (500 ml.) SP206 Essential Oil Relaxing (15 ml.) R1412 Facial Fluid SPF50 (50 ml.) R2313 Lifting Hydrating Fluid (50 ml.) P5006T Anti-Strech Marks Cream (250 ml.) SP301 Shampoo Oily Hair (500 ml.) R1413/A Compact Foundation SPF30 nº 1 R2314 Matifying Hydrating Fluid (50 ml.) P1882 Body Lotion (500 ml.) SP302 Shampoo Daily use (500 ml.) R1413/B Compact Foundation SPF30 nº 2 R2315 Hydrating Cleansing Foam (250 ml.) SP303 Hydrating Shower Gel (500 ml.) R1413/C Compact Foundation SPF30 nº 3 R Hours Vitality Cream (50 ml.) SP304 Nutritious Shower Gel (500 ml.) P2316T R Hours Vitality Cream (200 ml.) Eye Soother Cream (15 ml.) SP401 SP402 Relaxing Gel For Tired Legs (500 ml.) Body Peeling (500 ml.) MAKEUP R2318 Body Absolute Firming Cream (250 ml.) SP403 Body Hydrating Emulsion (500 ml.) Se særskilt brochure R2319 Facial Mask (200 ml.) R2320 Facial Peeling (200 ml.)

AINHOA WORLD. Hudpleje. Kropspleje. Makeup

AINHOA WORLD. Hudpleje. Kropspleje. Makeup AINHOA WORLD Hudpleje. Kropspleje. Makeup Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

AINHOA WORLD. Hudpleje. Kropspleje. Makeup

AINHOA WORLD. Hudpleje. Kropspleje. Makeup AINHOA WORLD Hudpleje. Kropspleje. Makeup Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative

Læs mere

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

AINHOA WORLD behandlinger

AINHOA WORLD behandlinger AINHOA WORLD behandlinger Ainhoa Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H. AINHOA er et internationalt prisvindende hudplejemærke udbredt i mere end 50 lande. AIN- HOA er kendt

Læs mere

Produkt oversigt

Produkt oversigt Produkt oversigt www.beautysystem.dk Velkommen til Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik. Den mere end 60 år gamle familievirksomhed i Essen ledes af hudlæge, allergist og anti-aging ekspert Dr. med. Christine

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

Ainhoa. Face. Hands & Feet. Body. Wellness

Ainhoa. Face. Hands & Feet. Body. Wellness Ainhoa Face Hands & Feet Body Wellness Klassiske Ansigtsbehandlinger CleanSkin Hudanalyse og afrensning af ansigt. Luksuriøs peeling/skrub eller peelingmaske. Damp og dybderensning. Luksuriøse rensende

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5)

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5) Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvad er arsupermarkers? 2. Arbejder ageloc produkterne i underhuden? Hvis ikke, hvordan virker ingredienserne så på generne? 3. Hvilke arsupermarkers behandler Nu Skin

Læs mere

Ansigtsbehandling. Fodpleje. Massage. Vipper & Bryn. Wellness. Klinik Innowell

Ansigtsbehandling. Fodpleje. Massage. Vipper & Bryn. Wellness. Klinik Innowell Ansigtsbehandling Fodpleje Massage Vipper & Bryn Wellness Klinik Innowell Klassiske Ansigtsbehandlinger 0: SkinCareAnalysis 49,- Har du også prøvet flere cremer uden at have opnået ønsket resultater, eller

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver Kærlighed, påskønnelse og taknemmelighed udtrykkes bedst med en gave. Smuk og sensuel, luksuriøs og lækker usædvanlig

Læs mere

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr Kropspleje... bl.a. hjælp til speciele problemer ENJA serien Kropspleje, der blandt andet kan hjælpe dig af med cellulite (appelsinhud) og strækmærker. En utroligt virksom serie, som både indeholder creme-

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt MASSADA Behandlinger Krop og ansigt 2013 FACIAL ANTI AGING behandlinger Neluhm - Reflexogenic Anti-age Behandling Pearls with Botox effekt behandling Bio Cellular Regenerating behandling Hyaluronic Acid

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag.

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag. Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det luksuriøse spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

face, body & lifestyle

face, body & lifestyle face, body & lifestyle produkter... Afrika er fyldt med uventede rigdomme af sjældne planter. Kalahari har nøje udvalgt en række bæredygtige, lokale planter og naturlige kilder der fuldender vores botanisk

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

MASSADA NATURAL THERAPY

MASSADA NATURAL THERAPY PRODUKTER MASSADA NATURAL THERAPY Massada Natural Therapy forsker i, hvordan man opnår fuldstændig velvære gennem det bedste fra naturen, fordi der ikke er nogen ydre skønhed uden indre balance. Kvaliteten

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

BodY sculpting concept

BodY sculpting concept Body Sculpting Concept BodY sculpting concept fastere krop slankere krop firming BodY cream anti-cellulite creme med opstrammende effekt Ultrasonic slimming gel 20% reduction af fedtvævet giver sammen

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer.

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. KLAR TIL SOMMER Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. Sommer og sol er skønt, men hår og hud trænger til ekstra forkælelse og næring. Derfor har

Læs mere

Prisliste for Forever Business Owners

Prisliste for Forever Business Owners Prisliste for Forever Business Owners Retailerpris er den samme som den bonusgrunnleggende prisen på produktet. Retail + moms = Pris til Kunde inkl. moms NCP-pris er retailerprisen minus 15 % rabatt. Det

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

PRISLISTE 2015 Gældende fra 1 maj

PRISLISTE 2015 Gældende fra 1 maj PRISLISTE 2015 Gældende fra 1 maj DERMANOR A/S HAVNEVEJ 1 4000 ROSKILDE TLF 3326 0333 FAX 3326 0334 MAIL: kundeservice@dermanor.dk Ref. nr. Antal Produktnavn Produkt str. SALGSPRODUKTER ANSIGT AROMESSENCE

Læs mere

PRISLISTE 2015 Gælder fra 1. januar DERMANOR A/S, HAVNEVEJ 1, 4000 ROSKILDE.TELEFON:

PRISLISTE 2015 Gælder fra 1. januar DERMANOR A/S, HAVNEVEJ 1, 4000 ROSKILDE.TELEFON: SALGSPRODUKTER PRISLISTE 2015 Gælder fra 1. januar DERMANOR A/S, HAVNEVEJ 1, 4000 ROSKILDE.TELEFON: 3326 0333 Ref. Beskrivelse Engrospris Vejl. Udsalgspris EAN-kode ULTRA PREMIUM 3 100 000 BEAUTY DIAMOND

Læs mere

Prisliste for Forever Business Owners

Prisliste for Forever Business Owners Prisliste for Forever Business Owners Retailerpris er det samme som bonusgrundlagspris. Forhandlerne betaler ikke denne pris, fordi de er berettigede til en rabat på enten 15 % eller 30 % afhængig af indkøbt

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 25/10/16 12:33 . THE BARBER COMPANY. Original formulas for the beauty of men. Traditioner udvikler sig. Real tools for the beauty of men. DEPOT hylder mændenes

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

MEDEX PROFESSIONAL. Skincare for Professional use. For those who want to get the best out of life

MEDEX PROFESSIONAL. Skincare for Professional use. For those who want to get the best out of life MEDEX PROFESSIONAL Skincare for Professional use For those who want to get the best out of life Den kvinde, som dagligt bruger H vorfor er MEDEX anderledes og bedre? en halv time på hudpleje og hver sjette

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres udseende som kvinder. Dog uden

Læs mere

ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt

ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt Afslør hemmeligheden bag et yngre udseende Har du nogensinde undret dig over, hvorfor tiden lader til at stå stille for nogen og gå hurtigt for andre,

Læs mere

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 RENSE FOREBYGGE BESKYTTE OPBYGGE i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 i-beauty.dk Det første grønne kosmeceutiske Brand Bio-tilgængelige ingredienser Grønne kemiske teknologier

Læs mere

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING HUDEN ER DIT OMSLAG OG DERFOR DET VISUELLE UDTRYK FOR DIN PERSONLIGE IDENTITET DEN EUROPÆISKE BEFOLKNING BLIVER ÆLDRE 1/2 AF BEFOLK- NINGEN ER 40+ FØLELSER

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENE- STÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: CLARIFYING WIPES

NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: CLARIFYING WIPES PROMOTION PÅ DISK NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: HYBRIDS TILBUD: CLARIFYING WIPES TILBUD: AGE-PROOF SUN CARE OMGÅENDE

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

Den kvinde, som dagligt bruger

Den kvinde, som dagligt bruger M e d e x P r o f e s s i o n a l S k i n c a r e f o r P r o f e s s i o n a l u s e F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t t h e b e s t o u t o f l i f e Den kvinde, som dagligt bruger en halv time

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t

F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t MEDEX PROFESSIONAL Skincare for Professional use F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t the best out of life Den kvinde, som dagligt bruger H vor for er MEDEX anderledes og bedre? en halv time på hudpleje

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris

Læs mere

viwell Face Hands & Feet Body Wellness

viwell Face Hands & Feet Body Wellness viwell Face Hands & Feet Body Wellness n Ansigtsbehandlinger Ansigts kur En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en

Læs mere

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud.

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud. s e r u m Nedbryd din hud og byg den op igen Og igen - og igen Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud Læge Niels Bukh S e r u m 8 Serum8 Hjemmekit er et komplet hudplejesystem

Læs mere

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt hår Giver langvarig glans Forsegler og beskytter hårfarven

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

BRITISH NATURAL RESULTS LED

BRITISH NATURAL RESULTS LED BRITISH NATURAL RESULTS LED BRITISH NATURAL RESULTS LED Balance Me blev grundlagt i 2005 med en vision om at skabe videnskabeligt baserede formuleringer med resultatorienterede produkter, uden at gå på

Læs mere

KURSUSKATALOG 2. halvår 2017

KURSUSKATALOG 2. halvår 2017 KURSUSKATALOG 2. halvår 2017 KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE Hvert år kommer over 3000 kosmetologer på kursus hos os, for at tilegne sig en større viden omkring vores produkter. Vi ved, at viden er et af

Læs mere

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende.

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende. treatment Tromborg Treatment er en helt ny linje af luksus hudplejeprodukter, der er skabt for at afhjælpe og modvirke hudens tegn på aldring, problemhud eller skader forårsaget af udefrakommende/ miljømæssige

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager ww Pressemeddelelse efterårslook 2010 Inspiration Dennis Knudsen har til efterårslooket fra INK by Dennis Knudsen fundet inspiration i udtrykkene Naturlig skønhed og Power. Det nye look sammenfatter tendensen,

Læs mere

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée CS by MEDEX CS by MEDEX PÅ KLINIKKEN CS by MEDEX er en terapeutisk og plejende makeup serie, som er velegnet til såvel sart hud som

Læs mere

nature caring clean ction softness pure

nature caring clean ction softness pure elements elements nature caring clean ction softness p pure pu nature carin Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden har vi ledt efter en løsning,

Læs mere

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml skin care cleansing toning moisturizing Rose Foaming Face Wash 4 fl oz / 118 ml Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 2 fl oz / 59 ml Rose & Apricot Antioxidant Day Creme 1 fl oz / 30 ml Jojoba & Ginseng Exfoliating

Læs mere

Aphrodite. Skønheden. www.aphrodite-slagelse.dk. Aut. Cidesco Kosmetolog

Aphrodite. Skønheden. www.aphrodite-slagelse.dk. Aut. Cidesco Kosmetolog Skønheden Aphrodite Aut. Cidesco Kosmetolog www.aphrodite-slagelse.dk V Velkommen hos Skønheden Aphrodite. Vi glæder os til at tage imod dig. Hos Skønheden Aphrodite er alle produkter nøje udvalgt og kun

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud.

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. Shave tæt barbering - sund hud med Dermalogica Dermalogica

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Derma Helse produkter Derma Helse Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Dit største organ? Overhud (epidermis) - hudens øverste, synlige lag Læderhud (dermis) - det tykkeste

Læs mere