AINHOA WORLD produkter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AINHOA WORLD produkter"

Transkript

1 AINHOA WORLD produkter

2 Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative skønhed ved brug af skønhedsprodukter. Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H. AINHOA er et internationalt mærke udbredt i mere end 50 lande og er kendt for skønhedsprodukter af meget høj kvalitet. Ingredienserne i AINHOA produkterne er omhyggeligt udvalgt for optimal kvalitet, og sammen med AINHOAs store team af professionelle behandlere efterlader AINHOA et stærkt netværk af professionelle kompetencer og heraf en hel verden af tilfredse og loyale brugere af Ainhoas skønne produkter. Velkommen til AINHOA WORLD

3 Luxe Til vitalisering og regenerering af huden Luxe er en helt serie af eksklusive produkter, der er baseret på de højt beskattede kaviarekstrakter. Kaviar er en eksklusiv og effektiv ingrediens, som tilfører huden evnen til opretholdelse af vitalitet og fasthed. Produkterne er rige på nærende, regenerende og genopbyggende olier, som forbedrer hudens tekstur, fasthed og fremtoning, så huden fremstår med en smuk og ungdommelig teint.

4 Specific Til specifikke hudproblemer Specificlinien er en bred serie af helt forskellige produkter udviklet på de allernyeste forskningsresultater. Specificprodukterne forebygger og bekæmper specifikke hudproblemer. Ligeledes er produkterne et vigtigt tilbehør til AINHOAs øvrige serier eller behandlinger.

5 Royal Jelly Til tør, dehydreret og stresset hud Denne linie er baseret på Royal Jelly, som er et naturligt og biologisk produkt. Ved kombinationen af de specielle ingredienser i Royal Jelly linien, behandles og forebygges konsekvenserne af dehydrering og ældningsprocessen. Produkterne øger effektivt hudens vitalitet, regenererer bindevævet og øger vævets elasticitet og fleksibilitet.

6 Luxury Diamond Til moden hud med manglende elasticitet Diamantpulver er et nyt ingrediens og er kun at finde i meget eksklusive hudplejeprodukter. Diamantpulver kombineret med retinol og en gruppe anti-ældnings peptider bekæmper effektivt hudens ældning. Luxury Diamond produkterne har en beskyttende effekt imod udefrakommende angreb, øger hudens elasticitet og hjælper med at formindske rynker takket være produkternes indhold af nærende og regenerende ingredienser.

7 Sensitive Til pleje af øjen og læbeomgivelser Huden omkring øjne og læber er de mest følsomme områder i ansigtet. Huden er tyndere, mindre elastisk og mere skrøbelig og sart overfor miljøangreb. I ældningsprocessen vil ændringer af huden på specielt øjen- og læbeomgivelser blive markant. Sensitive linien er særlig velegnet til at forbedre den tynde huds fremtoning og forebygge linier. Sensitive linien er ideel til alle hudtyper, selv de mest følsomme.

8 Men Plejeserie til mænd Mænds hud har den samme struktur og funktion som kvinders, men alligevel er der forskelle. Mænds hud er ofte tykkere, har større produktion af talg og synligere porer, og den daglige barbering nedbryder gradvist den naturlige beskyttelse. Mænds hudplejeprogram kræver derfor specifikke og tilpassede hudplejeprodukter. Menserien indeholder eksklusive ingredienser som kaviar ekstrakt og har en mild, sensuel og maskulin duft.

9 Olive Til dehydreret og ældet hud Olivelinien er en produktserie baseret på olivenfrugtens fantastiske egenskaber. Oliveprodukterne tilfører huden værdifulde proteiner, mineraler og vitaminer, som virker meget genopfriskende og antioxiderende. Produkterne fugter og nærer i dybden og giver en blødgørende og beskyttende effekt, samt efterlader huden med en smuk glød. Olivelinien er ideel til tør, grå og slap hud, som har brug for at blive beskyttet mod for tidlig ældning.

10 Oxygen Til dehydreret hud med iltbehov Oxygenlinien er sammensat af en række produkter, der er nødvendige for at beskytte vores hud mod angreb fra miljøet. Vores hud har brug for oxygen for at forblive stærk, beskyttet og klar til at modstå miljømæssige angreb. Oxygenprodukterne oxiderer, renser, øger cellefornyelsen og hjælper huden med at ånde samtidig med, at den naturlige struktur får de bedst mulige betingelser.

11 Avena Til tør og kombineret hud Avenalinien byder på rene naturprodukter baseret på planteekstrakter med hvede som hovedingrediens. Denne serie af naturprodukter efterlader høj komfort og effektivitet. Hvedeekstrakt udvindes fra hvedekim som især er rig på næring. Avenaprodukterne virker meget blødgørende og anti-inflammatorisk, samt giver huden et energiboost af fornyet velvære.

12 Luxe Gold Til moden og tør hud Luxe Gold linien er baseret på en speciel kombination af to innovative ingredienser med høj effektivitet. Kaviarekstrakt, som er rig på regenerende, fornyende og nærende komponenter, og guld, som stimulerer cellernes oxidering, giver en øjeblikkelig løftende effekt og øger de andre ingrediensers virkning. Luxe Gold mindsker effektivt ældningstegn, regenererer, nærer og beskytter huden.

13 Bio Til økologisk hudpleje Biolinien er en bred økologisk hudplejeserie og det første professionelle hudplejemærke i verden der er blevet godkendt af det internationale firma ECOCERT, som kvalitetscertificerer og kontrollerer organiske produkter. For at produkterne kan blive godkendt af ECOCERT, skal produkterne blandt andet opfylde følgende kvalitetskrav: Indeholde minimum 95 % naturprodukter Indeholde minimum 10 % økologiske naturprodukter Må ikke testes på dyr Må ikke indeholde kemiske produkter, farve, konservering, parfume, petrokemiske eller animalske produkter Må ikke indeholde planter, som er i fare for at uddø Skal opbevares i genbrugsemballage Produktfremstillingen skal respektere både mennesket og naturen med mere Biolinien byder på eksklusive økologiske hudplejeprodukter i verdensklasse til den naturlige hudpleje og den miljøbevidste forbruger. Serien efterlader huden naturlig ren, velplejet og dybdebehandlet, samt tilfører en fantastisk følelse af at have bidraget til et renere miljø.

14 Whitess Til hud med pigmentforstyrrelser Whitesslinien er specielt udviklet til at give huden en ensartet teint og vidunderlig glød, samt til at hindre og bekæmpe overpigmentering. Produkterne beskytter huden mod miljømæssige faktorer, herunder især solens skadelige stråler, som stimulerer pigmentet. Whitess linien er en meget effektiv linie baseret på planteekstrakter, som opretholder hudens fasthed og elasticitet.

15 Vitaminal Til fedtet og kombineret hud Vitaminallinien er designet til at balancere hudens produktion af fedstoffer, samt til at regenerere cellerne i overhuden. Produkternes høje indhold af vitaminer og planteekstrakter har en kraftig poresammentrækkende og rensende effekt og er derfor fantastisk til at behandle fedtet og kombineret hud. Vitaminal efterlader huden ren og med en smuk matteret teint.

16 Senskin Til følsom og sart hud Senskin er en linie af produkter, der kan bruges af alle hudtyper og er specielt velegnede til følsomme og sarte hudtyper, samt til hud, der er generet af rødmen og blussen. Produkterne lindrer, beroliger, renser og genopbygger hudens naturlige balance. Senskin er baseret på ekstraordinært fugtgivende, nærende og regenererende ingredienser fra planter, som hjælper til at genskabe den skadede hud.

17 Aquasense Til hud med fugtproblemer På grund af ældning, diæt eller udtørring fra miljømæssige angreb som kulde, sol og vind, lider mange hudtyper under stor mangel på fugt. Faktorerne resulterer ofte i formindskning af indholdet af hydrophyllic lipider, som holder på fugten. Aquasense anbefales til effektivt at forhindre dehydrering, idet produkterne fugter og hjælper med at normalisere hudens fugtbalance.

18 Spa Luxury Eksklusiv kropspleje for krop og sjæl Spa Luxury linien er en eksklusiv produktserie baseret på højaktive ingredienser, som caviaekstrakt, guldstøv, diamantpulver og rosenekstrakt. Ingredienser som kombineret med rosenaromaterapi, hjælper huden til at reducere linier, tilføre fugt, nærer, regenererer, slanker og afstresser huden. En meget effektiv og helt fantastisk aromatisk produktserie udviklet til at stimulere både krop og sjæl.

19 Spa World Chocolate Energi og pleje til kroppen Kakaobønnen har et rigt indhold af biokemiske egenskaber, som virker fugtgivende, regenererende og vitaliserende. Kakaoen er blevet et værdifuldt aktiv for kosmetiske produkter grundet dens indhold af antioxydanter, vitaminer og mineraler, som er essentiel for et godt helbred. Med Spa World Chokolate linien findes en serie af luksuriøse kropsprodukter, som effektivt afhjælper kroppens hudproblemer og efterlader en fantastisk følelse af velvære og fornyet energi.

20 Spa World Kropspleje og Aromaterapi Spa World linien er en serie af skønne naturprodukter med helt fantastiske duftoplevelser. Produktserien repræsenterer en bred vifte af produkter med luksuriøse essentielle olier og med unikke egenskaber fra blandt andet frugtsyre, chokolade, appelsin og rosenekstrakt. Spa World produkterne skaber hurtige og effektive resultater, samt efterlader huden silkeblød og med en fantastisk følelse af velvære.

21 Body Line Intensiv kropspleje Body Line er en produktserie udviklet til at afhjælpe specifikke hudproblemer og til at intensivere professionelle kropsbehandlinger. Produkterne indholder naturlige ingredienser fra planteriget for at sikre bedst mulige resultater i både udviklingen af kropsplejeprodukterne til professionelle behandlinger og til individuelt brug. Body Line består af intensive behandlingsprodukter med effektive, hurtige og markante behandlingsresultater.

22 Sun Care Til solbeskyttelse og pleje Sun Care linien består af solprodukter med forskellige beskyttelsesniveauer og dækker alle typer behov for solbeskyttelse. Sun Care linien spænder lige fra flere typer af solbeskyttende hudplejeprodukter til solbeskyttende makeup. Sun Care solbeskyttel-sesprodukter er ideelle til at få en smuk og ensartet solbrun farve, samt til at beskytte mod solens virkning på ældningsprocessen. Produkterne plejer, beskytter og er lette at anvende, samt efterlader huden med en flot glød.

23 Makeup Til at fremhæve din skønhed Ainhoas makeuplinie hedder Passion og indeholder smukke holdbare farver og teksturer, med et elegant og funktionelt design. Passionlinien består af et bredt udvalg af produkter, som er lette at påføre, samt giver et flot og holdbart resultat. Makeupprodukterne er skånsomme mod huden og kan derfor bruges af alle hudtyper uden at skade huden.

24 ROYAL JELLY R1800 Cleansing Milk (200 ml.) WHITESS R1570 Cleansing Facial Foam (200 ml.) OLIVE R2701 Cleansing Milk (200 ml.) LUXURY DIAMOND R2500 Pleasure Facial Cream (50 ml.) P1800N Cleansing Milk (500 ml.) P1570 Cleansing Facial Foam (500 ml.) P2701 Cleansing Milk (500 ml.) P2500 Pleasure Facial Cream (200 ml.) R1801 Facial Tonic (200 ml.) R1572 Facial Tonic (200 ml.) R2702 Facial Tonic (200 ml.) R2501 Lifting Eye Cream (15 ml.) P1801N Facial Tonic (500 ml.) P1572 Facial Tonic (500 ml.) P2702 Facial Tonic (500 ml.) P2501 Lifting Eye Cream (200 ml.) R1802 Hydrating Cream (50 ml.) R1576 Depigmentant Cream (50 ml.) R2703 Day & Night Cream (50 ml.) R2502 Supreme Facial Capsules (30 u) P1802T Hydrating Cream (200 ml.) P2176T Depigmentant Cream (200 ml.) P2703 Day & Night Cream (200 ml.) R2503 Radiant Facial Peeling (100 ml.) R1803 Nutritive Cream (50 ml.) R1565 Whitening Cream (50 ml.) R2704 Eye Contour Cream (15 ml.) P2503 Radiant Facial Peeling (200 ml.) P1803T Nutritive Cream (200 ml.) P2165T Whitening Cream (200 ml.) R2705 Facial Mask (100 ml.) R2504 Caviar Concentrate (5 x 5 ml.) P2160T Hydrating Mask (200 ml.) R1863 Depigmentant Fluid (30 ml.) P2705 Facial Mask (200 ml.) Pack05B Travelkit VITAMINAL R1810 Cleansing Milk (200 ml.) P1810N Cleansing Milk (500 ml.) R1811 Facial Facial Tonic (200 ml.) P2162T R1571 Pack05A AVENA R1840 Facial Mask (200 ml.) Whitening Complex (5 x 8ml.) Travelkit Facial Milk + Tonic (200 ml.) P2704 Pack05E LUXE R1897 P1897 Eye Countour Cream (200 ml.) Travelkit Cleansing Milk (150 ml.) Cleansing Milk (500 ml.) OXYGEN R1880 Oxygenating Cream (50 ml.) P1883T Oxygenating Cream (200 ml.) R1861 Oxygenating Fluid (30 ml.) R1881 Facial Mask (250 ml.) P1884 Oxygenating Concentrate (5 x 10 ml.) P1811N Facial Tonic (500 ml.) P2157 Cleansing Milk (1.000 ml.) R1898 Facial Tonic (150 ml.) R1812 P1812T R1813 Hydrating Cream (50 ml.) Hydrating Cream (200 ml.) Nutritive Cream (50 ml.) R1842 P1842B R1841 Refreshing Balancing Water (200 ml.) Refreshing Balancing Water (500 ml.) Facial Soap (200 ml.) P1898 R1899 P1899T Facial Tonic (500 ml.) Hydro-Nutritive Cream (50 ml.) Hydro-Nutritive Cream (200 ml.) SENSITIVE R1850 Eye Contour Gel (30 ml.) P1813T Nutritive Cream (200 ml.) P1845B Facial Soap (500 ml.) R1900 Day & Night Cream (50 ml.) R1851 Eye & Lip Make Up Remover (200 ml.) P2141T Facial Mask (200 ml.) R1843 Hydro-Nutritive Cream (50 ml.) P1900T Day & Night Cream (200 ml.) P5000N Eye & Lip Make Up Remover (500 ml.) Pack05C Travelkit P2164T Hydro-Nutritive Cream (200 ml.) R1901 Facial Serum (30 ml.) R1852 Eye Gel Mask (50 ml.) R1902 Eye Essence (15 ml.) P1852T Eye Gel Mask (200 ml.) SENSKIN R1830 Cleansing lotion (200 ml.) AQUASENSE R1910 Cleansing Gel (250 ml.) R1903 P1903T R1904 Facial Mask (100 ml.) Facial Mask (200 ml.) Body Cream (200 ml.) R1853 P1854 Eye Flash Concentrate (30 ml.) Lips Cream (15 ml.) P1830N Cleansing lotion (500 ml.) R1911 Moisturizing Gel Matte Effect (50 ml.) R1909 Caviar Capsules (30 u x 0,43 ml.) R1831 Facial Tonic (200 ml.) R1912 Hydra Vital Cream (50 ml.) R2004 Facial Foam Mask (150 ml.) P1831N Facial Tonic (500 ml.) P1912 Hydra Vital Cream (200 ml.) R1906 Shampoo (200 ml.) R1832 Hydrating Cream (50 ml.) R1907 Conditioner (200 ml.) P1832T Hydrating Cream (200 ml.) R1833 P1833T P2159T Nutritive Cream (50 ml.) Nutritive Cream (200 ml.) Facial Mask (200 ml.) LUXE GOLD R2005 Day & Night Cream (50 ml.) R1866 Facial Fluid (30 ml.) P2005T Day & Night Cream (200 ml.) Pack05D Travelkit R2006 Facial Serum (30 ml.) R2007 Eye Essence (15 ml.)

25 SPECIFIC BIO LINE SPA LUXURY SPA WORLD CHOCOLATE R1860 R1862 R1562 R1563 P1563T R1564 P2134T R1567 P2158 P2161 Vitamin C Fluid (30 ml.) Purifying Fluid (30 ml.) Seborregulating Cream (50 ml.) Total Protection Cream SPF20 (50 ml.) Total Protection Cream SPF20 (200 ml.) Facial Peeling (100 ml.) Facial Peeling (200 ml.) Activ Multi-Lift Cream (50 ml.) Facial Tonic (1.000 ml.) Hard Mask Thermo Effect (500 ml.) P2800 R2800 P2801 R2801 P2802 R2802 P2803 R2803 P2804 R2805 Bio Cleansing Milk (500 ml.) Bio Cleasing Milk (200 ml.) Bio Facial Tonic (500 ml.) Bio Facial Tonic (200 ml.) Bio Moisturizing Cream (200 ml.) Bio Moisturizing Cream (50 ml.) Bio Nutritive Cream (200 ml.) Bio Nutritive Cream (50 ml.) Bio Facial Mask (200 ml.) Bio Facial Serum (30 ml.) SP601 Anticellulite Cream (250 ml.) SP602 Anticellulite Cream (1000 ml.) SP603 Massage Cream with caviar extract (250 ml.) SP604 Massage Cream with caviar extract (1000 ml.) SP606 Massage Cream with rose excract (1000ml.) SP607 Body peeling (250 ml.) SP608 Body peeling (1000 ml.) SP609 Massage Oil with rose extract (500 ml.) SP610 Reducing Salt Scrub + Salt Clean (1000 ml ml.) SP611 Rose Bath Salt (450 g) SP501 SP502 SP503 SP504 SP505 SP506 SP507 SP508 SP509 SP510 Anticellulite Reducing Gel (200 ml.) Anticellulite Reducing Gel (500 ml.) Firming Gel (200 ml.) Firming Gel (500 ml.) Body Peeling (200 ml.) Body Peeling (500 ml.) Massage Cream (200 ml.) Massage Cream (500 ml.) Anticellulite Ampoule (15 x 10 ml.) Body Firming Ampoule (15 x 10 ml.) P1568 Activ Multi-Lift Lotion (1.000 ml.) R2012 Caviar Lifting Mask (4 u) BODY LINE SP615 Dried Hibiscus Flowers (80g) SP617 Dried Jasmin Flowers (20 g) SP511 Choco Mud Mask. (500 g) SP512 Choco Plastic Mask + gel (400 g ml.) R2013 Caviar Revitalizing Colour Cream (50 ml.) P2139 Massage Cream (500 ml.) SP620 Microspheres Gold & Black (6 gr x 4) R2014 R1560 P1860 Precision Expression Lines Diminisher (2,55 ml.) Hand Cream (50 ml.) Vitamin C Concentrate (5 x 10 ml.) P2137 P5004T P5001 Massage Oil (1.000ml.) Body Firming Cream (250 ml.) Body Firming Cream (500 ml.) SPA WORLD SUN CARE R1401 Sun Tanning Refreshing Water SPF6 (200 ml.) P8000 Glycolic Acid (50 ml.) P5005 Bust Firming Cream (250 ml.) SP100 Basic Fossil Mud (1,5 kg) R1402 Facial Cream Anti-Aging SPF30 (50 ml.) P8001 Hyaluronic Acid (50 ml.) P5002 Bust Firming Cream (500 ml.) SP101 Basic Fossil Mud (2,3 kg) P1403T Bronzer Activator (200 ml.) P8006 Enzymatic Peeling (50 ml.) P2142T Anticellulite Cream (250 ml.) SP102 Reductor Fossil Mud (1,5 kg) R1405 Sun Tanning Body Cream SPF20 (200 ml.) P8004 Caviar Matrigel Plus Facial Mask (5 u) P2140 Anticellulite Cream (500 ml.) SP103 Reductor Fossil Mud (2,3 kg) R1406 Sun Tanning Body Emulsión SPF6 (200 ml.) P8005 Collagen Biomatrix Vitamin C Mask (5 u) P1878 Thermo Gel (250 ml.) SP201 Essential Oil Hyperenic (15 ml.) R1407 After Sun (200 ml.) P1879 Thermo Gel (500 ml.) SP202 Essential Oil Draining (15 ml.) R1408 Protector Stick SPF50 (2 gr.) MEN P1876 P1875 Crio Gel (250 ml.) Crio Gel (500 ml.) SP203 SP204 Essential Oil Firming (15 ml.) Essential Oil Purifying (15 ml.) R1409 R1410 Anticellulite Sun Cream SPF15 (200 ml.) Self Tanning Cream (200 ml.) R2311 Shaving Cream (200 ml.) P2136 Body Exfoliant (250 ml.) SP205 Essential Oil Decongestive (15 ml.) R1411 Self Tanning Gel (50 ml.) R2312 After Shave Gel (200 ml.) P2138 Body Exfoliant (500 ml.) SP206 Essential Oil Relaxing (15 ml.) R1412 Facial Fluid SPF50 (50 ml.) R2313 Lifting Hydrating Fluid (50 ml.) P5006T Anti-Strech Marks Cream (250 ml.) SP301 Shampoo Oily Hair (500 ml.) R1413/A Compact Foundation SPF30 nº 1 R2314 Matifying Hydrating Fluid (50 ml.) P1882 Body Lotion (500 ml.) SP302 Shampoo Daily use (500 ml.) R1413/B Compact Foundation SPF30 nº 2 R2315 Hydrating Cleansing Foam (250 ml.) SP303 Hydrating Shower Gel (500 ml.) R1413/C Compact Foundation SPF30 nº 3 R Hours Vitality Cream (50 ml.) SP304 Nutritious Shower Gel (500 ml.) P2316T R Hours Vitality Cream (200 ml.) Eye Soother Cream (15 ml.) SP401 SP402 Relaxing Gel For Tired Legs (500 ml.) Body Peeling (500 ml.) MAKEUP R2318 Body Absolute Firming Cream (250 ml.) SP403 Body Hydrating Emulsion (500 ml.) Se særskilt brochure R2319 Facial Mask (200 ml.) R2320 Facial Peeling (200 ml.)

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document :

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document : Synlige resultater med effektive produkter N Dossier / File Number : 29371 Tons directs anded colours : ARGENT A CHAUD - Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Tons cibles à composer / Target colours

Læs mere

HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN

HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN LING SKIN CARE LING Ling Chan har med sine mere end 35 års erfaring udviklet hudplejeserien og behandlingerne, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA. LING Skin Care er bl.a., at

Læs mere

Produkt Guide Health & Beauty Systems

Produkt Guide Health & Beauty Systems Produkt Guide LR Health & Beauty Systems Januar 2013 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Parfume Parfumens baggrund 4 Parfume produkterne 5 Hvordan sælger jeg en duft 6 Vigtige spørgsmål om parfume 7 Generelt

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Hårpleje Hudpleje Kropspleje Produkt Reference Guide

Hårpleje Hudpleje Kropspleje Produkt Reference Guide produktmanual indhold Introduktion til John Masters 3 Hvorfor John Masters Organics 4 Hårpleje 5 Oversigt 6 Lavender Rosemary Shampoo 7 Evening Primrose Shampoo 8 Zinc & Sage Shampoo w/conditioner 9 Honey

Læs mere

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder.

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder. Fagblad for kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-up artister og micropigmentister ESTHETIQUE OKTOBER 2013 NR. 4 Fra klinikkerne Populære trends giver skader tema Negle negle negle inspiration

Læs mere

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk COLOR CARE PERM Teknisk Manual 2012 indholdsfortegnelse 3 Essensity filosofi 4 Budskabet 5 Permanent farve 13 Lysning 16

Læs mere

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d ANTI-aging MeSOterapi INJEktioner Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d UNG hud Moden hud Tætte og organiserede kollagen

Læs mere

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie Nr. 1 / 2010 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE har taget danske frisører med storm 4-5 Spændende kursusnyheder i bl.a. London, New York og Firenze! 8 Spa og wellness til hår og hårbund: Forebyggende, helbredende

Læs mere

dōterras historie VORES MISSION

dōterras historie VORES MISSION PRODUKTKATALOG dōterras historie I foråret 2008 startede en gruppe sundhedspersonale og forretningsfolk et samarbejde. De havde stor personlig erfaring med de livsbekræftigende fordele ved æteriske olier

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

En skøn behandling. En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger

En skøn behandling. En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger En skøn behandling En oplevelse for 1 person Vælg blandt 85 skønne behandlinger 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE! Den bog, du nu holder i hænderne, har et budskab: Personen, som forærede den til dig, ønsker

Læs mere

PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER...

PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER... PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER... VELKOMMEN INDHOLD...til en sundere livsstil! Opnå balance, hav det godt, elsk livet... Hos Nikken stræber vi efter at gøre dit hjem til et sundere sted

Læs mere

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Guld til næsen. En ekstraordinær kombination

Læs mere

æstetiske behandlinger

æstetiske behandlinger annoncetillæg Oktober 2012 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED ANTI-AGiNG MESSEN distribueret MED BERLINGSKE, BT OG I BELLA CENTER Inspirationsguide æstetiske behandlinger Besøg Anti-aging

Læs mere

Naturlig Velvære Produktkatalog

Naturlig Velvære Produktkatalog Naturlig Velvære Produktkatalog Skabt af naturlige ingredienser Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter.

Læs mere

Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år!

Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år! 2 Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år! LR er én af de største producenter af Aloe Vera produkter

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

WELL-COME SPA BY. Treatments

WELL-COME SPA BY. Treatments WELL-COME SPA BY Treatments WELL-COME SPA BY FACE Luksuriøse ansigtsbehandlinger med afrensning under aromatisk dampbad, dybderensning af tilstoppede porer, plejende masker, celleiltende o2-boost, fortryllende

Læs mere

Mild hudpleje i hverdagen. Hudplejeinformation

Mild hudpleje i hverdagen. Hudplejeinformation Mild hudpleje i hverdagen Hudplejeinformation 2 Små detaljer der gør den store forskel Vidste du, at kundeoplevelsen ofte begynder på toilettet? Det er derfor, det er så vigtigt at vælge de hygiejneprodukter,

Læs mere

SilkPeeL Dermalinfusion

SilkPeeL Dermalinfusion SilkPeeL Dermalinfusion System Procedure protokol appendiks Til Skønhedseksperter og autoriserede kosmetologer ANSVARSFRALÆGGELSE: DENNE BROCHURE OG INFORMATION ERSTATTER IKKE BRUGSANVISNING ELLER ANDET

Læs mere

Her er det god latin at forkæle sig selv

Her er det god latin at forkæle sig selv R O M U L U S Her er det god latin at forkæle sig selv Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du fortjener hvert eneste minut... Øjeblikke af sand lykke Med Vesterhavet, stranden, klitterne og det berømte

Læs mere

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin 1 Indhold Kroppens byggesten Mad, der gør dig smuk (Din indkøbsliste) Sådan ødelægges huden No Go s for din hud (og dit

Læs mere

OSTSEEHOTEL DAMP. Damp Vital. Lyst til bevægelse. Mere energi til livet. Priser og behandlinger WWW.DAMP-URLAUB.DE

OSTSEEHOTEL DAMP. Damp Vital. Lyst til bevægelse. Mere energi til livet. Priser og behandlinger WWW.DAMP-URLAUB.DE OSTSEEHOTEL DAMP Damp Vital Lyst til bevægelse. Mere energi til livet. Priser og behandlinger WWW.DAMP-URLAUB.DE Velkommen Ferie med ægte forkælelse I Vital Centrum Damp kan I møde den totale wellness

Læs mere

Velkommen til Slagelse Hudpleje Klinik

Velkommen til Slagelse Hudpleje Klinik PRISLISTE Eyelash Extensions Makeup Tandblegning Piercing Vipper & Bryn Fjernelse af tatovering Fjernelse af karsprængning & Pigmentpletter Permanent hårfjerning Rynkereduktion Acne Laser og IPL Ansigtsbehandling

Læs mere

#02 > MAJ 2005 UFFE BUCHARD OM SELVTILLID BOLOGNA-MESSE KLIPPETEKNIKKER SØREN PJEDSTED. og go morgen hår. nyt til ham. italiensk salonmode

#02 > MAJ 2005 UFFE BUCHARD OM SELVTILLID BOLOGNA-MESSE KLIPPETEKNIKKER SØREN PJEDSTED. og go morgen hår. nyt til ham. italiensk salonmode #02 > MAJ 2005 UFFE BUCHARD OM SELVTILLID BOLOGNA-MESSE italiensk salonmode KLIPPETEKNIKKER nyt til ham SØREN PJEDSTED og go morgen hår INDHOLD LEDER STYRK SELVTILLIDEN Gennem årene er der sagt meget

Læs mere

En skøn behandling. Vælg frit mellem 30 skønne behandlinger

En skøn behandling. Vælg frit mellem 30 skønne behandlinger En skøn behandling Vælg frit mellem 30 skønne behandlinger 1 En helt speciel oplevelse! Den bog, du nu holder i hænderne har et budskab: personen som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel

Læs mere

FOUNDATION FRI. Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual. Smuk hud i enhver alder. FOUNDATIONFRI Kostmanual

FOUNDATION FRI. Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual. Smuk hud i enhver alder. FOUNDATIONFRI Kostmanual FOUNDATIONFRI Kostmanual FOUNDATION FRI Smuk hud i enhver alder Jeg kan se og mærke en forskel på min hud over hele kroppen, selv mormorarme ne er blevet pænere Jane Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual Velkommen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lægemidler* Personlig pleje. Vitaminer/naturlægemidler* Andet

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lægemidler* Personlig pleje. Vitaminer/naturlægemidler* Andet INDHOLDSFORTEGNELSE Lægemidler* Side Forstoppelse 3 Diarré 6 Halsbrand 7 Svage smerter 7 Muskler/led 8 Øjne 12 Fodsvamp/ringorm 12 Personlig pleje Hår vask & pleje 13 Krops vask & pleje 14 Intim vask &

Læs mere

Sundhed og velvære i hjertet af København. NyHED! Solar Plexus klinik i Værløse. Solar Plexus

Sundhed og velvære i hjertet af København. NyHED! Solar Plexus klinik i Værløse. Solar Plexus Sundhed og velvære i hjertet af København Solar Plexus NyHED! Solar Plexus klinik i Værløse Indhold Massage Dybdemassage Fysiurgisk massage Afspændende massage Graviditetsmassage Ansigt, nakke og hovedbund

Læs mere