AINHOA WORLD produkter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AINHOA WORLD produkter"

Transkript

1 AINHOA WORLD produkter

2 Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative skønhed ved brug af skønhedsprodukter. Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H. AINHOA er et internationalt mærke udbredt i mere end 50 lande og er kendt for skønhedsprodukter af meget høj kvalitet. Ingredienserne i AINHOA produkterne er omhyggeligt udvalgt for optimal kvalitet, og sammen med AINHOAs store team af professionelle behandlere efterlader AINHOA et stærkt netværk af professionelle kompetencer og heraf en hel verden af tilfredse og loyale brugere af Ainhoas skønne produkter. Velkommen til AINHOA WORLD

3 Luxe Til vitalisering og regenerering af huden Luxe er en helt serie af eksklusive produkter, der er baseret på de højt beskattede kaviarekstrakter. Kaviar er en eksklusiv og effektiv ingrediens, som tilfører huden evnen til opretholdelse af vitalitet og fasthed. Produkterne er rige på nærende, regenerende og genopbyggende olier, som forbedrer hudens tekstur, fasthed og fremtoning, så huden fremstår med en smuk og ungdommelig teint.

4 Specific Til specifikke hudproblemer Specificlinien er en bred serie af helt forskellige produkter udviklet på de allernyeste forskningsresultater. Specificprodukterne forebygger og bekæmper specifikke hudproblemer. Ligeledes er produkterne et vigtigt tilbehør til AINHOAs øvrige serier eller behandlinger.

5 Royal Jelly Til tør, dehydreret og stresset hud Denne linie er baseret på Royal Jelly, som er et naturligt og biologisk produkt. Ved kombinationen af de specielle ingredienser i Royal Jelly linien, behandles og forebygges konsekvenserne af dehydrering og ældningsprocessen. Produkterne øger effektivt hudens vitalitet, regenererer bindevævet og øger vævets elasticitet og fleksibilitet.

6 Luxury Diamond Til moden hud med manglende elasticitet Diamantpulver er et nyt ingrediens og er kun at finde i meget eksklusive hudplejeprodukter. Diamantpulver kombineret med retinol og en gruppe anti-ældnings peptider bekæmper effektivt hudens ældning. Luxury Diamond produkterne har en beskyttende effekt imod udefrakommende angreb, øger hudens elasticitet og hjælper med at formindske rynker takket være produkternes indhold af nærende og regenerende ingredienser.

7 Sensitive Til pleje af øjen og læbeomgivelser Huden omkring øjne og læber er de mest følsomme områder i ansigtet. Huden er tyndere, mindre elastisk og mere skrøbelig og sart overfor miljøangreb. I ældningsprocessen vil ændringer af huden på specielt øjen- og læbeomgivelser blive markant. Sensitive linien er særlig velegnet til at forbedre den tynde huds fremtoning og forebygge linier. Sensitive linien er ideel til alle hudtyper, selv de mest følsomme.

8 Men Plejeserie til mænd Mænds hud har den samme struktur og funktion som kvinders, men alligevel er der forskelle. Mænds hud er ofte tykkere, har større produktion af talg og synligere porer, og den daglige barbering nedbryder gradvist den naturlige beskyttelse. Mænds hudplejeprogram kræver derfor specifikke og tilpassede hudplejeprodukter. Menserien indeholder eksklusive ingredienser som kaviar ekstrakt og har en mild, sensuel og maskulin duft.

9 Olive Til dehydreret og ældet hud Olivelinien er en produktserie baseret på olivenfrugtens fantastiske egenskaber. Oliveprodukterne tilfører huden værdifulde proteiner, mineraler og vitaminer, som virker meget genopfriskende og antioxiderende. Produkterne fugter og nærer i dybden og giver en blødgørende og beskyttende effekt, samt efterlader huden med en smuk glød. Olivelinien er ideel til tør, grå og slap hud, som har brug for at blive beskyttet mod for tidlig ældning.

10 Oxygen Til dehydreret hud med iltbehov Oxygenlinien er sammensat af en række produkter, der er nødvendige for at beskytte vores hud mod angreb fra miljøet. Vores hud har brug for oxygen for at forblive stærk, beskyttet og klar til at modstå miljømæssige angreb. Oxygenprodukterne oxiderer, renser, øger cellefornyelsen og hjælper huden med at ånde samtidig med, at den naturlige struktur får de bedst mulige betingelser.

11 Avena Til tør og kombineret hud Avenalinien byder på rene naturprodukter baseret på planteekstrakter med hvede som hovedingrediens. Denne serie af naturprodukter efterlader høj komfort og effektivitet. Hvedeekstrakt udvindes fra hvedekim som især er rig på næring. Avenaprodukterne virker meget blødgørende og anti-inflammatorisk, samt giver huden et energiboost af fornyet velvære.

12 Luxe Gold Til moden og tør hud Luxe Gold linien er baseret på en speciel kombination af to innovative ingredienser med høj effektivitet. Kaviarekstrakt, som er rig på regenerende, fornyende og nærende komponenter, og guld, som stimulerer cellernes oxidering, giver en øjeblikkelig løftende effekt og øger de andre ingrediensers virkning. Luxe Gold mindsker effektivt ældningstegn, regenererer, nærer og beskytter huden.

13 Bio Til økologisk hudpleje Biolinien er en bred økologisk hudplejeserie og det første professionelle hudplejemærke i verden der er blevet godkendt af det internationale firma ECOCERT, som kvalitetscertificerer og kontrollerer organiske produkter. For at produkterne kan blive godkendt af ECOCERT, skal produkterne blandt andet opfylde følgende kvalitetskrav: Indeholde minimum 95 % naturprodukter Indeholde minimum 10 % økologiske naturprodukter Må ikke testes på dyr Må ikke indeholde kemiske produkter, farve, konservering, parfume, petrokemiske eller animalske produkter Må ikke indeholde planter, som er i fare for at uddø Skal opbevares i genbrugsemballage Produktfremstillingen skal respektere både mennesket og naturen med mere Biolinien byder på eksklusive økologiske hudplejeprodukter i verdensklasse til den naturlige hudpleje og den miljøbevidste forbruger. Serien efterlader huden naturlig ren, velplejet og dybdebehandlet, samt tilfører en fantastisk følelse af at have bidraget til et renere miljø.

14 Whitess Til hud med pigmentforstyrrelser Whitesslinien er specielt udviklet til at give huden en ensartet teint og vidunderlig glød, samt til at hindre og bekæmpe overpigmentering. Produkterne beskytter huden mod miljømæssige faktorer, herunder især solens skadelige stråler, som stimulerer pigmentet. Whitess linien er en meget effektiv linie baseret på planteekstrakter, som opretholder hudens fasthed og elasticitet.

15 Vitaminal Til fedtet og kombineret hud Vitaminallinien er designet til at balancere hudens produktion af fedstoffer, samt til at regenerere cellerne i overhuden. Produkternes høje indhold af vitaminer og planteekstrakter har en kraftig poresammentrækkende og rensende effekt og er derfor fantastisk til at behandle fedtet og kombineret hud. Vitaminal efterlader huden ren og med en smuk matteret teint.

16 Senskin Til følsom og sart hud Senskin er en linie af produkter, der kan bruges af alle hudtyper og er specielt velegnede til følsomme og sarte hudtyper, samt til hud, der er generet af rødmen og blussen. Produkterne lindrer, beroliger, renser og genopbygger hudens naturlige balance. Senskin er baseret på ekstraordinært fugtgivende, nærende og regenererende ingredienser fra planter, som hjælper til at genskabe den skadede hud.

17 Aquasense Til hud med fugtproblemer På grund af ældning, diæt eller udtørring fra miljømæssige angreb som kulde, sol og vind, lider mange hudtyper under stor mangel på fugt. Faktorerne resulterer ofte i formindskning af indholdet af hydrophyllic lipider, som holder på fugten. Aquasense anbefales til effektivt at forhindre dehydrering, idet produkterne fugter og hjælper med at normalisere hudens fugtbalance.

18 Spa Luxury Eksklusiv kropspleje for krop og sjæl Spa Luxury linien er en eksklusiv produktserie baseret på højaktive ingredienser, som caviaekstrakt, guldstøv, diamantpulver og rosenekstrakt. Ingredienser som kombineret med rosenaromaterapi, hjælper huden til at reducere linier, tilføre fugt, nærer, regenererer, slanker og afstresser huden. En meget effektiv og helt fantastisk aromatisk produktserie udviklet til at stimulere både krop og sjæl.

19 Spa World Chocolate Energi og pleje til kroppen Kakaobønnen har et rigt indhold af biokemiske egenskaber, som virker fugtgivende, regenererende og vitaliserende. Kakaoen er blevet et værdifuldt aktiv for kosmetiske produkter grundet dens indhold af antioxydanter, vitaminer og mineraler, som er essentiel for et godt helbred. Med Spa World Chokolate linien findes en serie af luksuriøse kropsprodukter, som effektivt afhjælper kroppens hudproblemer og efterlader en fantastisk følelse af velvære og fornyet energi.

20 Spa World Kropspleje og Aromaterapi Spa World linien er en serie af skønne naturprodukter med helt fantastiske duftoplevelser. Produktserien repræsenterer en bred vifte af produkter med luksuriøse essentielle olier og med unikke egenskaber fra blandt andet frugtsyre, chokolade, appelsin og rosenekstrakt. Spa World produkterne skaber hurtige og effektive resultater, samt efterlader huden silkeblød og med en fantastisk følelse af velvære.

21 Body Line Intensiv kropspleje Body Line er en produktserie udviklet til at afhjælpe specifikke hudproblemer og til at intensivere professionelle kropsbehandlinger. Produkterne indholder naturlige ingredienser fra planteriget for at sikre bedst mulige resultater i både udviklingen af kropsplejeprodukterne til professionelle behandlinger og til individuelt brug. Body Line består af intensive behandlingsprodukter med effektive, hurtige og markante behandlingsresultater.

22 Sun Care Til solbeskyttelse og pleje Sun Care linien består af solprodukter med forskellige beskyttelsesniveauer og dækker alle typer behov for solbeskyttelse. Sun Care linien spænder lige fra flere typer af solbeskyttende hudplejeprodukter til solbeskyttende makeup. Sun Care solbeskyttel-sesprodukter er ideelle til at få en smuk og ensartet solbrun farve, samt til at beskytte mod solens virkning på ældningsprocessen. Produkterne plejer, beskytter og er lette at anvende, samt efterlader huden med en flot glød.

23 Makeup Til at fremhæve din skønhed Ainhoas makeuplinie hedder Passion og indeholder smukke holdbare farver og teksturer, med et elegant og funktionelt design. Passionlinien består af et bredt udvalg af produkter, som er lette at påføre, samt giver et flot og holdbart resultat. Makeupprodukterne er skånsomme mod huden og kan derfor bruges af alle hudtyper uden at skade huden.

24 ROYAL JELLY R1800 Cleansing Milk (200 ml.) WHITESS R1570 Cleansing Facial Foam (200 ml.) OLIVE R2701 Cleansing Milk (200 ml.) LUXURY DIAMOND R2500 Pleasure Facial Cream (50 ml.) P1800N Cleansing Milk (500 ml.) P1570 Cleansing Facial Foam (500 ml.) P2701 Cleansing Milk (500 ml.) P2500 Pleasure Facial Cream (200 ml.) R1801 Facial Tonic (200 ml.) R1572 Facial Tonic (200 ml.) R2702 Facial Tonic (200 ml.) R2501 Lifting Eye Cream (15 ml.) P1801N Facial Tonic (500 ml.) P1572 Facial Tonic (500 ml.) P2702 Facial Tonic (500 ml.) P2501 Lifting Eye Cream (200 ml.) R1802 Hydrating Cream (50 ml.) R1576 Depigmentant Cream (50 ml.) R2703 Day & Night Cream (50 ml.) R2502 Supreme Facial Capsules (30 u) P1802T Hydrating Cream (200 ml.) P2176T Depigmentant Cream (200 ml.) P2703 Day & Night Cream (200 ml.) R2503 Radiant Facial Peeling (100 ml.) R1803 Nutritive Cream (50 ml.) R1565 Whitening Cream (50 ml.) R2704 Eye Contour Cream (15 ml.) P2503 Radiant Facial Peeling (200 ml.) P1803T Nutritive Cream (200 ml.) P2165T Whitening Cream (200 ml.) R2705 Facial Mask (100 ml.) R2504 Caviar Concentrate (5 x 5 ml.) P2160T Hydrating Mask (200 ml.) R1863 Depigmentant Fluid (30 ml.) P2705 Facial Mask (200 ml.) Pack05B Travelkit VITAMINAL R1810 Cleansing Milk (200 ml.) P1810N Cleansing Milk (500 ml.) R1811 Facial Facial Tonic (200 ml.) P2162T R1571 Pack05A AVENA R1840 Facial Mask (200 ml.) Whitening Complex (5 x 8ml.) Travelkit Facial Milk + Tonic (200 ml.) P2704 Pack05E LUXE R1897 P1897 Eye Countour Cream (200 ml.) Travelkit Cleansing Milk (150 ml.) Cleansing Milk (500 ml.) OXYGEN R1880 Oxygenating Cream (50 ml.) P1883T Oxygenating Cream (200 ml.) R1861 Oxygenating Fluid (30 ml.) R1881 Facial Mask (250 ml.) P1884 Oxygenating Concentrate (5 x 10 ml.) P1811N Facial Tonic (500 ml.) P2157 Cleansing Milk (1.000 ml.) R1898 Facial Tonic (150 ml.) R1812 P1812T R1813 Hydrating Cream (50 ml.) Hydrating Cream (200 ml.) Nutritive Cream (50 ml.) R1842 P1842B R1841 Refreshing Balancing Water (200 ml.) Refreshing Balancing Water (500 ml.) Facial Soap (200 ml.) P1898 R1899 P1899T Facial Tonic (500 ml.) Hydro-Nutritive Cream (50 ml.) Hydro-Nutritive Cream (200 ml.) SENSITIVE R1850 Eye Contour Gel (30 ml.) P1813T Nutritive Cream (200 ml.) P1845B Facial Soap (500 ml.) R1900 Day & Night Cream (50 ml.) R1851 Eye & Lip Make Up Remover (200 ml.) P2141T Facial Mask (200 ml.) R1843 Hydro-Nutritive Cream (50 ml.) P1900T Day & Night Cream (200 ml.) P5000N Eye & Lip Make Up Remover (500 ml.) Pack05C Travelkit P2164T Hydro-Nutritive Cream (200 ml.) R1901 Facial Serum (30 ml.) R1852 Eye Gel Mask (50 ml.) R1902 Eye Essence (15 ml.) P1852T Eye Gel Mask (200 ml.) SENSKIN R1830 Cleansing lotion (200 ml.) AQUASENSE R1910 Cleansing Gel (250 ml.) R1903 P1903T R1904 Facial Mask (100 ml.) Facial Mask (200 ml.) Body Cream (200 ml.) R1853 P1854 Eye Flash Concentrate (30 ml.) Lips Cream (15 ml.) P1830N Cleansing lotion (500 ml.) R1911 Moisturizing Gel Matte Effect (50 ml.) R1909 Caviar Capsules (30 u x 0,43 ml.) R1831 Facial Tonic (200 ml.) R1912 Hydra Vital Cream (50 ml.) R2004 Facial Foam Mask (150 ml.) P1831N Facial Tonic (500 ml.) P1912 Hydra Vital Cream (200 ml.) R1906 Shampoo (200 ml.) R1832 Hydrating Cream (50 ml.) R1907 Conditioner (200 ml.) P1832T Hydrating Cream (200 ml.) R1833 P1833T P2159T Nutritive Cream (50 ml.) Nutritive Cream (200 ml.) Facial Mask (200 ml.) LUXE GOLD R2005 Day & Night Cream (50 ml.) R1866 Facial Fluid (30 ml.) P2005T Day & Night Cream (200 ml.) Pack05D Travelkit R2006 Facial Serum (30 ml.) R2007 Eye Essence (15 ml.)

25 SPECIFIC BIO LINE SPA LUXURY SPA WORLD CHOCOLATE R1860 R1862 R1562 R1563 P1563T R1564 P2134T R1567 P2158 P2161 Vitamin C Fluid (30 ml.) Purifying Fluid (30 ml.) Seborregulating Cream (50 ml.) Total Protection Cream SPF20 (50 ml.) Total Protection Cream SPF20 (200 ml.) Facial Peeling (100 ml.) Facial Peeling (200 ml.) Activ Multi-Lift Cream (50 ml.) Facial Tonic (1.000 ml.) Hard Mask Thermo Effect (500 ml.) P2800 R2800 P2801 R2801 P2802 R2802 P2803 R2803 P2804 R2805 Bio Cleansing Milk (500 ml.) Bio Cleasing Milk (200 ml.) Bio Facial Tonic (500 ml.) Bio Facial Tonic (200 ml.) Bio Moisturizing Cream (200 ml.) Bio Moisturizing Cream (50 ml.) Bio Nutritive Cream (200 ml.) Bio Nutritive Cream (50 ml.) Bio Facial Mask (200 ml.) Bio Facial Serum (30 ml.) SP601 Anticellulite Cream (250 ml.) SP602 Anticellulite Cream (1000 ml.) SP603 Massage Cream with caviar extract (250 ml.) SP604 Massage Cream with caviar extract (1000 ml.) SP606 Massage Cream with rose excract (1000ml.) SP607 Body peeling (250 ml.) SP608 Body peeling (1000 ml.) SP609 Massage Oil with rose extract (500 ml.) SP610 Reducing Salt Scrub + Salt Clean (1000 ml ml.) SP611 Rose Bath Salt (450 g) SP501 SP502 SP503 SP504 SP505 SP506 SP507 SP508 SP509 SP510 Anticellulite Reducing Gel (200 ml.) Anticellulite Reducing Gel (500 ml.) Firming Gel (200 ml.) Firming Gel (500 ml.) Body Peeling (200 ml.) Body Peeling (500 ml.) Massage Cream (200 ml.) Massage Cream (500 ml.) Anticellulite Ampoule (15 x 10 ml.) Body Firming Ampoule (15 x 10 ml.) P1568 Activ Multi-Lift Lotion (1.000 ml.) R2012 Caviar Lifting Mask (4 u) BODY LINE SP615 Dried Hibiscus Flowers (80g) SP617 Dried Jasmin Flowers (20 g) SP511 Choco Mud Mask. (500 g) SP512 Choco Plastic Mask + gel (400 g ml.) R2013 Caviar Revitalizing Colour Cream (50 ml.) P2139 Massage Cream (500 ml.) SP620 Microspheres Gold & Black (6 gr x 4) R2014 R1560 P1860 Precision Expression Lines Diminisher (2,55 ml.) Hand Cream (50 ml.) Vitamin C Concentrate (5 x 10 ml.) P2137 P5004T P5001 Massage Oil (1.000ml.) Body Firming Cream (250 ml.) Body Firming Cream (500 ml.) SPA WORLD SUN CARE R1401 Sun Tanning Refreshing Water SPF6 (200 ml.) P8000 Glycolic Acid (50 ml.) P5005 Bust Firming Cream (250 ml.) SP100 Basic Fossil Mud (1,5 kg) R1402 Facial Cream Anti-Aging SPF30 (50 ml.) P8001 Hyaluronic Acid (50 ml.) P5002 Bust Firming Cream (500 ml.) SP101 Basic Fossil Mud (2,3 kg) P1403T Bronzer Activator (200 ml.) P8006 Enzymatic Peeling (50 ml.) P2142T Anticellulite Cream (250 ml.) SP102 Reductor Fossil Mud (1,5 kg) R1405 Sun Tanning Body Cream SPF20 (200 ml.) P8004 Caviar Matrigel Plus Facial Mask (5 u) P2140 Anticellulite Cream (500 ml.) SP103 Reductor Fossil Mud (2,3 kg) R1406 Sun Tanning Body Emulsión SPF6 (200 ml.) P8005 Collagen Biomatrix Vitamin C Mask (5 u) P1878 Thermo Gel (250 ml.) SP201 Essential Oil Hyperenic (15 ml.) R1407 After Sun (200 ml.) P1879 Thermo Gel (500 ml.) SP202 Essential Oil Draining (15 ml.) R1408 Protector Stick SPF50 (2 gr.) MEN P1876 P1875 Crio Gel (250 ml.) Crio Gel (500 ml.) SP203 SP204 Essential Oil Firming (15 ml.) Essential Oil Purifying (15 ml.) R1409 R1410 Anticellulite Sun Cream SPF15 (200 ml.) Self Tanning Cream (200 ml.) R2311 Shaving Cream (200 ml.) P2136 Body Exfoliant (250 ml.) SP205 Essential Oil Decongestive (15 ml.) R1411 Self Tanning Gel (50 ml.) R2312 After Shave Gel (200 ml.) P2138 Body Exfoliant (500 ml.) SP206 Essential Oil Relaxing (15 ml.) R1412 Facial Fluid SPF50 (50 ml.) R2313 Lifting Hydrating Fluid (50 ml.) P5006T Anti-Strech Marks Cream (250 ml.) SP301 Shampoo Oily Hair (500 ml.) R1413/A Compact Foundation SPF30 nº 1 R2314 Matifying Hydrating Fluid (50 ml.) P1882 Body Lotion (500 ml.) SP302 Shampoo Daily use (500 ml.) R1413/B Compact Foundation SPF30 nº 2 R2315 Hydrating Cleansing Foam (250 ml.) SP303 Hydrating Shower Gel (500 ml.) R1413/C Compact Foundation SPF30 nº 3 R Hours Vitality Cream (50 ml.) SP304 Nutritious Shower Gel (500 ml.) P2316T R Hours Vitality Cream (200 ml.) Eye Soother Cream (15 ml.) SP401 SP402 Relaxing Gel For Tired Legs (500 ml.) Body Peeling (500 ml.) MAKEUP R2318 Body Absolute Firming Cream (250 ml.) SP403 Body Hydrating Emulsion (500 ml.) Se særskilt brochure R2319 Facial Mask (200 ml.) R2320 Facial Peeling (200 ml.)

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

AINHOA WORLD behandlinger

AINHOA WORLD behandlinger AINHOA WORLD behandlinger Ainhoa Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H. AINHOA er et internationalt prisvindende hudplejemærke udbredt i mere end 50 lande. AIN- HOA er kendt

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt MASSADA Behandlinger Krop og ansigt 2013 FACIAL ANTI AGING behandlinger Neluhm - Reflexogenic Anti-age Behandling Pearls with Botox effekt behandling Bio Cellular Regenerating behandling Hyaluronic Acid

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr Kropspleje... bl.a. hjælp til speciele problemer ENJA serien Kropspleje, der blandt andet kan hjælpe dig af med cellulite (appelsinhud) og strækmærker. En utroligt virksom serie, som både indeholder creme-

Læs mere

MASSADA NATURAL THERAPY

MASSADA NATURAL THERAPY PRODUKTER MASSADA NATURAL THERAPY Massada Natural Therapy forsker i, hvordan man opnår fuldstændig velvære gennem det bedste fra naturen, fordi der ikke er nogen ydre skønhed uden indre balance. Kvaliteten

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t

F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t MEDEX PROFESSIONAL Skincare for Professional use F o r t h o s e w h o w a n t t o g e t the best out of life Den kvinde, som dagligt bruger H vor for er MEDEX anderledes og bedre? en halv time på hudpleje

Læs mere

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml skin care cleansing toning moisturizing Rose Foaming Face Wash 4 fl oz / 118 ml Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 2 fl oz / 59 ml Rose & Apricot Antioxidant Day Creme 1 fl oz / 30 ml Jojoba & Ginseng Exfoliating

Læs mere

viwell Hands & Feet Body Wellness

viwell Hands & Feet Body Wellness viwell Face Hands & Feet Body Wellness n Ansigtsbehandlinger Ansigts kur En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Derma Helse produkter Derma Helse Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Dit største organ? Overhud (epidermis) - hudens øverste, synlige lag Læderhud (dermis) - det tykkeste

Læs mere

HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN

HEMMELIGHEDEN BAG EN SUND OG STRÅLENDE HUD ER HELT ENKEL LING S 5 SIMPLE TRIN LING SKIN CARE LING Ling Chan har med sine mere end 35 års erfaring udviklet hudplejeserien og behandlingerne, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA. LING Skin Care er bl.a., at

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål 1. Hvad gør Nu Skin unik i branchen? 2. Hvad er arsupermarkers? 3. Hvad er de synlige ældningstegn på kroppen? 4. Hvad gør ageloc Galvanic Body Trio så spændende? 5. Hvilke produkter

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP AVIVIR DIT SIKRE VALG ALOE VERA GROUP KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER INDEX AVIVIR ALOE VERA... 3 AVIVIR MED GOD SAMVITTIGHED... 4 PRODUKTKATEGORIER...

Læs mere

Her er det god latin at forkæle sig selv

Her er det god latin at forkæle sig selv R O M U L U S Her er det god latin at forkæle sig selv Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du fortjener hvert eneste minut... Øjeblikke af sand lykke Med Vesterhavet, stranden, klitterne og det berømte

Læs mere

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document :

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document : Synlige resultater med effektive produkter N Dossier / File Number : 29371 Tons directs anded colours : ARGENT A CHAUD - Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Tons cibles à composer / Target colours

Læs mere

CREMER. Fugtgivende cremer er en uundværlig del af den daglige rutine. Tromborg har flere af slagsen, der dækker alle behov og alle aldre (se skema).

CREMER. Fugtgivende cremer er en uundværlig del af den daglige rutine. Tromborg har flere af slagsen, der dækker alle behov og alle aldre (se skema). BEAUTY GUIDE HUDTYPER Hudens behov ændrer sig med alderen, fra årstid til årstid, alt efter hvad vi putter i munden, hvor stressede vi er osv. At finde produkter, der skal tilgodese alle disse krav, kan

Læs mere

NYHEDER I SORTIMENT AUTUMN 2010

NYHEDER I SORTIMENT AUTUMN 2010 NATURAL TOUCH FOUNDATION GOSH Natural Touch Foundation er en rig, cremet og alligevel fin og fjerlet ny foundation, der giver huden et ensartet og perfekt look. Konsistensen er så vidunderlig blød og let,

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed

Læs mere

PERFEKTE HUD I CITY SYD OPNÅ DEN MED DIN SKØNHEDSKLINIK KARINA CHRISTIANSEN

PERFEKTE HUD I CITY SYD OPNÅ DEN MED DIN SKØNHEDSKLINIK KARINA CHRISTIANSEN DIN SKØNHEDSKLINIK I CITY SYD KARINA CHRISTIANSEN Vandmanden 26B I 9200 Aalborg SV Tlf. 40 50 85 64 karina@kcbeauty.dk I www.kcbeauty.dk OPNÅ DEN PERFEKTE HUD MED & OM GUINOT KC BEAUTY ER DIN FØRENDE KLINIK

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed med vejledning i valg af behandlinger

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie Nr. 1 / 2010 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE har taget danske frisører med storm 4-5 Spændende kursusnyheder i bl.a. London, New York og Firenze! 8 Spa og wellness til hår og hårbund: Forebyggende, helbredende

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ HAIR COLOUR Botaniske hennahårfarver uden parfume ZENZ MINERAL MAKE-UP Professionel

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d ANTI-aging MeSOterapi INJEktioner Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d UNG hud Moden hud Tætte og organiserede kollagen

Læs mere

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli Produkt navn Produktkatalog Beskrivelse HVILKET PRODUKT Colli Colli 02 idento@identogroup.dk Tlf.: +45 75 35 31 56 Fax.: +45 75 33 25 09 Smedevej 5 7190 Billund FLOSS & STICK Floss 55 04 Floss 2 Sides

Læs mere

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX UDEFRA OG IND OG INDEFRA OG UD - NU SKIN ER NØGLEN TIL velvære og et smukt ydre! Kast et blik på fremtiden se en mere ungdommelig

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet.

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet. Nr. 2 / 2011 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE Lækre nyheder fra Læs mere om de nye produktserier Integrity System og Argan Line 2-3 + Gode tilbud på stribe fra milk_shake i hele magasinet - både for dig

Læs mere

Brugsvejledning H+ xcential

Brugsvejledning H+ xcential Brugsvejledning entialh+ The Skin Revolution 2 3 Inhold Kort oversigt 4 Anvendelse 6 xcential-gelerne 8 xcential-programmerne 10 xcential blue-gelerne 16 xcential blue-programmerne 18 Opbevaring og opladning

Læs mere

PRISLISTE TOP CLINIC

PRISLISTE TOP CLINIC PRISLISTE TOP CLINIC Velkommen til TOP CLINIC. En moderne klinik med hud- og skønhedspleje for ham & hende. ANSIGTSBEHANDLINGER - SPECIAL AHA PEELING - MD FORMULATIONS Åbningstider: Mandag og onsdag...

Læs mere

SilkPeeL Dermalinfusion

SilkPeeL Dermalinfusion SilkPeeL Dermalinfusion System Procedure protokol Til Skønhedseksperter og autoriserede kosmetologer ANSVARSFRALÆGGELSE: DENNE BROCHURE OG INFORMATION ERSTATTER IKKE BRUGSANVISNING ELLER ANDET MATERIALE

Læs mere

Kære sportsfælle. I efteråret 2001 var vi på besøg hos en god belgisk sportsfælle, der med sine duer havde opnået fremragende kapflyvningsresultater.

Kære sportsfælle. I efteråret 2001 var vi på besøg hos en god belgisk sportsfælle, der med sine duer havde opnået fremragende kapflyvningsresultater. produktkatalog fra Herbots F o r h a n d l i n g v i a H E R B O T S D A N M A R K Velkommen til Herbots i Danmark Kære sportsfælle Med denne lille introduktion vil vi gerne ønske dig god fornøjelse med

Læs mere

in the best spas worldwide

in the best spas worldwide produktbrochure in the best spas worldwide unique sensorial experience. visible extraordinary results [ comfort zone ] produkterne er udviklet med en innovativ og moderne spatilgang til hudpleje, der

Læs mere

WELL-COME SPA BY. Treatments

WELL-COME SPA BY. Treatments WELL-COME SPA BY Treatments WELL-COME SPA BY FACE Luksuriøse ansigtsbehandlinger med afrensning under aromatisk dampbad, dybderensning af tilstoppede porer, plejende masker, celleiltende o2-boost, fortryllende

Læs mere

wellness 360 o spa aaahhh massage journeys energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty

wellness 360 o spa aaahhh massage journeys energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty spa aaahhh massage journeys 360 o wellness energy attention body boosters yummies happy feet wow peace true beauty grib øjeblikket det er dit Du kender det godt: øjeblikket, hvor du bare føler dig skøn.

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter Ingrediensliste for dermaoy Produkter Ingredienser Serum Shampoo Tonic Virkning & Effekt Aqua Hydrolyzed Hyaluronic acid Hyaluronsyre findes naturligt i ungt hår. Binder store mængder fugt, der styrker

Læs mere

Af Annemette Schultz Jørgensen, freelancejournalist

Af Annemette Schultz Jørgensen, freelancejournalist Ingen pris på pleje af ansigtets folder Efterspørgslen på luksus kender ingen grænser. Luksusbølgen har længe været over os, og velvilligheden til at betale tusindvis af kroner for designer jeans, diamantbelagte

Læs mere

Advanced Healing Collection

Advanced Healing Collection H SEA PR Advanced Healing Collection Healing Volume Styrkende og genopbyggende serie der giver fylde. Healing Volume opbygger en helt utrolig fylde og gør hårstrået tykkere. Hårstrået får dramatisk øget

Læs mere

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed En af Danmarks mest erfarne i laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Sikker - skånsom

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER 37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER Trykt på 100 % genbrugspapir med blæk fremstillet af vegetabilske olier. PLVSUB122

Læs mere

Spa og Wellness på Sardinien

Spa og Wellness på Sardinien Thalasso Spa og Wellness på Sardinien Specialrejser til Sardinien i samarbejde med Art of Touch v/henrijette Kamille Andersen Thalassoterapi har været anvendt i landene omkring Middelhavet gennem mange

Læs mere

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair The kulture of beautiful hair Naturligvis Siden tidernes morgen har den menneskelige krop nydt godt af de livgivende, terapeutiske fordele af vand. Med dets naturlige styrkende kvaliteter og uforlignelige

Læs mere

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet!

Velkommen til Colosé. Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Schweizisk kosmetik af højeste kvalitet! Velkommen til Colosé Alle Colosés produkter bliver sammensat omhyggeligt for at minimere risikoen for hudirritation, og er netop derfor ideelle for problemhud.

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness W E L L N E S S forkælelse & velvære behandlinger 2012 Velkommen til Event Park På første sal midt i Svømmestadion Danmark ligger vores smukke wellnes-center. En skøn oase af fred, ro og harmoni. er et

Læs mere

Syddansk sundhed og velvære for krop og sjæl

Syddansk sundhed og velvære for krop og sjæl Syddansk sundhed og velvære for krop og sjæl WellCome syddansk innovation WellCome er resultatet af et innovativt samarbejde mellem mere end 70 syddanske virk somheder. Siden starten af 2009 har de arbejdet

Læs mere

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min PRISLISTE Ansigtsbehandling Avanceret hudanalyse 15 min Denne behandling vil give dig en forståelse for din huds tilstand lige nu, hudens behov og hudens sensitivitet. Perfekt til dig som førstegangs kunde

Læs mere

Fagmandens. Katalog 2014. pond

Fagmandens. Katalog 2014. pond Fagmandens Katalog 2014 Foder til HAVEDAMME Det bedste til havedammen Fagmandens havedamsfodre er alle fra samme fabrik i Tyskland. De har et meget højt kvalitetsniveau og er både ISO 9001 og ISO 22000

Læs mere

Produkt Guide Health & Beauty Systems

Produkt Guide Health & Beauty Systems Produkt Guide LR Health & Beauty Systems Januar 2013 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Parfume Parfumens baggrund 4 Parfume produkterne 5 Hvordan sælger jeg en duft 6 Vigtige spørgsmål om parfume 7 Generelt

Læs mere

essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47

essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47 the products 1 essence SIDE 02 03 wellness SIDE 04 15 fitness SIDE 16 23 beauty SIDE 24 45 caring SIDE 46 47 2 ESSENCE Aloe Barbadensis Miller, husk det navn. Der er omkring 400 Aloe-arter i verden, og

Læs mere

Be a Star. Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber?

Be a Star. Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber? Sebastian Professional Selective Brands Nøglegårdsvej 10 DK-3540 Lynge tlf 702 70 702 Be a Star Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber? Den nye Laminates Cellophanes fra Sebastian Professional

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave.

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi, genopretter energi flowet i kroppen. Nem at placere, se brochure Resultater med det samme. Giver op til 20 % mere energi. Øger kroppens forbrænding.

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Patientvejledning Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Fillers kan give din hud ny volumen og spændstighed. Ung hud er jævn og elastisk. Den inde holder bl.a. meget hyaluronsyre,

Læs mere

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling.

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. PRODUKTER Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. Universal Contour Wrap bedst sælgende produkt - Slim Kit, kan nu også købes i Danmark. Det er

Læs mere

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne Omega balls Sundt slik for slikmunde Snack med omega-3 indhold, antioxidanter, kostfibre og proteiner. Uden sukker Let at lave Både børn og voksne elsker dem God energi før og efter træning Ingredienser:

Læs mere

Vores sortiment. - til komplet hånd- og hudpleje

Vores sortiment. - til komplet hånd- og hudpleje Vores sortiment - til komplet hånd- og hudpleje Sterisol System - et komplet og unikt hudplejesystem til større og mindre virksomheder uden konserveringsmidler Kvalitet, miljø og ansvar hos Sterisol AB

Læs mere

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk Produktoversigt Sund hud sat i system Sund hud er en god investering Hos Plum tager vi hændernes parti. Vi ved, at de kræver beskyttelse og helst ikke finder sig i skrappe håndrense midler. De ønsker sig

Læs mere

Mild hudpleje i hverdagen. Hudplejeinformation

Mild hudpleje i hverdagen. Hudplejeinformation Mild hudpleje i hverdagen Hudplejeinformation 2 Små detaljer der gør den store forskel Vidste du, at kundeoplevelsen ofte begynder på toilettet? Det er derfor, det er så vigtigt at vælge de hygiejneprodukter,

Læs mere

A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK. Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre

A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK. Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK Behagelig bindevævsbehandling der giver liv til ansigt og indre ANSIGTET ER SJÆLENS SPEJL Efter få behandlinger med blid og behagelig bindevævsbehandling, vil du opleve, hvor

Læs mere

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl.

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Spa & Wellness Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. OMRÅDET 11 2 5 11 9 3 4 8 3 10 12 1 7 6 1. HVILEOMRÅDER 4. INFRARØD SAUNA 7. IS/BRUSERE 10. DOKTORFISK 2. BEHANDLINGER 5. SOFT SAUNA

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

70% Nettomærker. Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015. Spar op til SAMLEHÆFTE

70% Nettomærker. Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015. Spar op til SAMLEHÆFTE SAMLEHÆFTE Nettomærker Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015 Spar op til 70% på Rituals luksusprodukter Opholdets værdi i alt I perioden fra lørdag

Læs mere

Indretningsprodukter & tilbehør til hotel og restaurant

Indretningsprodukter & tilbehør til hotel og restaurant Nr 1 2010 februar-april Indretningsprodukter & tilbehør til hotel og restaurant No key No card Kaba 660 Oracode www.hotelsupply.dk hotellåse Kaba 660 oracode Sig farvel til nøgler og kort - for altid!

Læs mere

MONA LISE COSMETICS ApS KØBENHAVN. MONA LISE COSMETICS ApS - GYLDENLØVESGADE 21-1600 KØBENHAVN V. TELEFON 33 15 33 04 - CVR 1701 7101

MONA LISE COSMETICS ApS KØBENHAVN. MONA LISE COSMETICS ApS - GYLDENLØVESGADE 21-1600 KØBENHAVN V. TELEFON 33 15 33 04 - CVR 1701 7101 MONA LISE COSMETICS ApS KØBENHAVN MONA LISE COSMETICS ApS - GYLDENLØVESGADE 21-1600 KØBENHAVN V. TELEFON 33 15 33 04 - CVR 1701 7101 Mona Lise Cosmetics tilbyder kursus i permanent make-up med kvalitetsprodukter

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform.

Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform. Læs mere på www.sundform.com Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform. Vi giver din krop, dit ansigt, dit hår, dine hænder og fødder den omsorg og pleje, du fortjener. Vi arbejder

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvordan virker ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II instrumentet? 2. Kan jeg bruge ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II sammen med andre Nu Skin produkter?

Læs mere

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade Created with love, passion and ethics. Skabt med kærlighed, passion og etik står der på vore produkter, og det beskriver

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL SOLHJULET

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL SOLHJULET SPØRGSMÅL OG SVAR TIL SOLHJULET I dette hæfte finder du spørgsmål og svar til hver kategori på Solhjulet. Der er i alt 8 kategorier med 3-4 spørgsmål til hhv. voksne og børn. De rigtige svar er markeret

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til West highland white terrier

Det skræddersyede ernæringsprogram til West highland white terrier Det skræddersyede ernæringsprogram til West highland white terrier www.royalcanin.dk En strålende hvid Terriers bestemte, glade natur En hund, hvis udseende snyder Westien er skarp, modig og meget uafhængig,

Læs mere

Charlotte Torpegaard. yummy Mummy. Uundværlige skønhedstips. til gravide og nybagte mødre

Charlotte Torpegaard. yummy Mummy. Uundværlige skønhedstips. til gravide og nybagte mødre Charlotte Torpegaard yummy Mummy Uundværlige skønhedstips til gravide og nybagte mødre KÆRE LÆSER Værsågod, her er en lille forsmag på min nye skønhedsbog Yummy Mummy. En underholdende, skæv og yderst

Læs mere

wellness Velværebehandling

wellness Velværebehandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness Velværebehandling Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II rømø. Kan bestilles i receptionen eller på www.enjoyresorts.dk

Læs mere