Formandsmøde i Tunø Festival

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsmøde i Tunø Festival"

Transkript

1 Formandsmøde i Tunø Festival Tid: mandag d. 9. maj 2016 kl. 19:00 Sted: Folkestedet, lokale 0.3 Åbning ved formanden Festivalen har åbent fra borgmesterens tale torsdag og til afslutningsceremonien er slut om søndagen. Der må ikke være synlig nedpakning af festivalen før afslutningen søndag. Vi har netop haft et godt bestyrelsesmøde og med en positiv tilgang tror vi på at vi sammen kan få det til at fungere. Valg af mødeleder Jannie er mødeleder på første halvdel af mødet og herefter overtager Peter. Orientering ved Bestyrelsen Billetsalget går nogenlunde. Vi er foran sidste år, men har også budgetteret med et større salg end sidste år. Nu går PR all in. Der mangler især salg af telte/drømmeslotte. Salg af mad i Tuma en er sat i gang, og det går rigtig godt. Medarbejderlister er sendt ud for nylig og Helle ønsker svar hurtigst muligt, også selvom listerne ikke er helt færdige endnu. Efterfølgende ændringer kan indmeldes senere. I kan opleve at modtage mails fra bestyrelsen på jeres private mail adresser og ikke jeres nye Tunø Festival mail. Det skyldes at der er mange formænd, der ikke bruger eller har problemer med deres Festival mail. Da vi er tæt på festivalen er det meget vigtigt at de informationer der sendes ud bliver læst, og derfor har vi valgt at gå tilbage til at bruge de gamle mail adresser. Orientering fra udvalgene Vagt Der er fuldt hold og styr på det hele. Der er som sædvanligt afsat en vagt til at stå ved Festival Info om natten. Bar Kan præsentere en ny medformand, Kim Strøet. Det ønskes at der er en fra Pladsholdet til stede når Heineken teltet sættes op søndag. Carsten har lovet at han vil være der. Brunch Har spørgsmål til hvem der skal kontaktes omkring ekstra gulv i det store telt og anskaffelse af paller til brug i Brunch området. Det er henholdsvis Pladsholdet og Transport.

2 Børn Der er styr på det hele og fuldt hold. Der er fuldt program for børn hele festivalen, til søndag kl. 16. Camping Lars Junker har meldt sig til at stå for opmåling af campingpladsen, og det forventes at opmålingen starter fredag d. 24. juni. Campingholdet har mange klapstole fra sidste år, der er i laden nu, som andre hold kan få lov til at låne. De var købt til drømmeslottene sidste år, men da der er stole med i de nye teltpakker skal de ikke anvendes i år. Ifølge brandvæsenet skal der opstilles lukkede containere på campingpladsen i stedet for de åbne kurve der har været der hidtil. Renholdet har snart møde med Renosyd og herefter vil der komme en endelig melding hvilke containere det skal være og hvordan det kan sættes op osv. Campingholdet vil gerne løbende have lister fra bestyrelsen over salg af drømmeslotte. Der mangler stadig formænd til næste år. Check-in Der er møde tirsdag d. 10. maj og der er fuldt hold. Der er styr på armbånd. Håber at Pladsholdet kan have teltet oppe til tirsdag kl. 10. Depot Der er styr på det hele. El Der er styr på det hele. De havde en god arbejdsweekend og har gravet en masse el og vand ned, og har fået lavet en aftale på at vi må låne strøm til en telefon-opladerstation der skal sættes op ved drømmeslottene. Festival-info Mangler stadig to medarbejdere. Vil gerne have et møde med alle hold der håndterer penge, pånær camping. Håndtering af penge kommer til at foregå lidt anderledes i år end tidligere. Har man noget der skal lamineres vil de gerne have besked i god tid, så det kan gøres mandag-tirsdag før festivalen. Bestyrelsen informerer om at det lige er besluttet at der skal være tablets ved alle salgssteder undtagen brunch i år, og at disse også skal anvendes i Festival info. Havn Det kører planmæssigt. Der er ikke nogen der kan forud-reservere pladser i år. Det skal afklares hvor vidt Magnum skal sejle under festivalen i år, i forbindelse med afhentning af fyrværkeri. Og hvor båden i så fald skal placeres. Det aftaler Henrik med Lasse. Det sted Magnum normalt plejer at ligge til er i år forbeholdt Ternen og MS Tunø. Læge Der kommer en ny læge fra Norge. Det forventes at det er sidste år Aase er formand. Derudover kører det hele som planlagt. Festival info har et spørgsmål omkring actioncards de plejer at få udleveret, og om de kan opdateres. Kathrine og Ulrik aftaler nærmere. Merchandise Alle formænd har fået mail de bedes svare på vedrørende bestilling af medarbejder t- shirts. Derudover er der styr på det hele for i år.

3 Backstage Det hele kører som det skal. Spørgsmål fra Mågen omkring mad til musikere, når der ikke er en Deli vogn mere. Tina er i dialog med P-mad og Tuma en omkring det og forventer ikke Mågen skal levere noget. Musik Alt er på plads. Plads Teltet er bestilt, men der mangler folk på holdet. Der er 12 indtil videre, så der mangler ca. 8. Der bliver tjekket mails og der annonceres på jobbank og Facebook. Bar har spørgsmål omkring et depottelt, der ifølge tegningerne skal være bag bar 2. Pladsholdet bekræfter at det er bestilt i år. P-Mad Der er fuldt hold og styr på det meste. Frikadeller og fiskefrikadeller torsdag, tarteletter fredag og forloren hare lørdag. Spørgsmål omkring bestilling af skilte. Bestyrelsen bekræfter at det fortsat sker hos Helle Hoffmann og at hun skriver ud til formændene inden længe. PR Der er meget travlt og det er nu vi går ind i den afgørende fase. Der er skrevet ud til mange men der er ikke kommet så mange svar endnu, bl.a. omkring annoncer til programmet. Lørdag d. 14. maj kl. 11 er der event i Aarhus hvor der deles flyers ud og pressen er inviteret. Pia Liltorp bemærker at der er behov for at få opdateret oplysningerne på hjemmesiden omkring mad-udvalgene. Bl.a. at Delivognen skal fjernes og Teepee afsnittet omdøbes til Mågen. Bestyrelsen meddeler at Den Lille Blå i år ikke kommer i en trykt udgave, men alene findes elektronisk. Der spørges til status på app en, der på nuværende tidspunkt kun indeholder oplysninger om 2015 festivalen. PR bekræfter at der arbejdes på den og den vil være opdateret med 2016 informationer inden festivalen. Pølsevogn Der er fuldt hold, men ellers styr på det hele. De sidste detaljer planlægges sammen med de øvrige madhold. Renholdet Mangler et par folk. Har forsøgt Facebook og jobbank, uden held. Der er møde onsdag d. 11. maj. De har møde med Renosyd, hvor der skal skaffes klarhed over nye containere, og om det er med i den eksisterende aftale, eller er en ekstraudgift. Rikke pointerer at det sidste år flød det med affald bag Mågen og barområdet, så det er spørgsmålet om containerne er for små til de mængder affald vi har. Både brand- og fødevaremyndighederne vil slå hårdt ned på den slags, så det skal der være styr på. Spnsor Det går rigtig godt. Selvom budgettet var sat op, er målet for i år allerede opnået. VVS Har ikke noget at berette. Der er møde d. 24 maj. Skolemad Der er styr på det hele.

4 Støtteforeningen Alle blev genvalgt på generalforsamling og der er møde d. 10. maj. Nogen har allerede meldt sig til baren og flere er klar, når der er endeligt overblik over hvor mange vagter der skal dækkes. Mågen Der er styr på det og afholdes infomøde d. 26. maj. Carsten har teltet inde og der er nogen sider der er gået i stykker, men det bliver repareret. Udvalget vil gerne have et møde med BC. Pia spørger til bestilling af t-shirts fra Danklima. Det bekræftes at det er Mågen der står for det. PR udvalget vil gerne køre noget PR på det nye navn og menuen. Tele Er klar. Det bliver samme udstyr som der plejer at være, plus et trådløst modem og bredbånd til et hold, der allerede er indgået aftale med. Det kan kun laves indenfor et begrænset område og kan ikke dække hele pladsen, uden at blive for dyrt. Transport Curt er ikke til stede, men har sendt en mail med sine input. Der spørges til hvorfor Bestyrelsen har udsendt mails til private mail adresser, i stedet for de nye festival mails. Dette er der svaret på under orientering ved bestyrelsen. Der mangler svar fra flere udvalg omkring færgereservationer. Kommer der ikke svar vil reservationerne være som det står i det der er udsendt. Er der nogen der ikke har modtaget den mail, så skriv til transport@tunofestival.dk. Der blev afholdt møde 16. april med et godt fremmøde. Vagtplanen er næsten på plads og de har fået de nye medarbejdere, der er brug for. Der blev afholdt møde med JM Trykluft d. 23. april. Der er bestilt ekstra hegn og en kølevogn mere. Der afventes et tilbud fra JMT på en kølevogn med hylder. Der er bestilt ekstra køreplader, som man vil forsøge at placere under affaldscontainerne. Tina fra Backstage var med og skal besøge JMT ifm. vogne til musikere. Færgen er noget presset under festivalen i år. Musikerne skal have mere og mere udstyr med. Vi er nødt til frem mod næste år at tænke på nye løsninger for at få færre biler med færgen. Eventuelt finde en sponsor, der vil levere bure til transport af musiker udstyr på færgen. Transportudvalget vil meget gerne have en dialog med færgen og backstage om problemet frem mod Heidi spørger til om der er booket plads til gasmanden. Heidi tager kontakt til og hjælper med at få ham booket ind på færgen. Tuma Menuen er fastsat og sælger godt, men der mangler medhjælpere. Gerne 10 mere for at være det optimale antal. Ungdomsudvalg Der er kun 2 der har meldt sig indtil videre, men arbejde til mand. Der afholdes introduktionsdag d. 22. maj. Der opfordres til at alle formænd sender mails ud til deres medarbejdere om at ungdomsholdet eksisterer og de skulle overveje det, hvis de har børn i målgruppen. Økonomiudvalg Ikke noget nyt pt. Vil være en form for intern revisor i år, der sørger for at alt går rigtigt til og procedurer overholdes.

5 Hegnsholdet Holdet begynder i løbet af lørdagen før festivalen og fra mandag morgen er pladsen hegnet ind og lukket for uvedkommende færdsel. Orientering fra vores associerede Beredskab Rollen som sikkerhedsansvarlig er overgivet til Ulrik Hauger og Peter er bestyrelsesrepræsentant for ham. Der er holdt første møde med brandvæsenet, der er rigtig glade for at samarbejde med os, men de strammer op på nogen ting omkring affald på campingområdet og en evakueringsplan af det store telt. Festivalpladsen skal fra i år defineres som en byggeplads under opbygningen af festivalen. Gå-indgangene er spærret af mens det er en byggeplads, så man kun kan komme ind, der hvor man kan køre ind. Der sættes skiltning op med at der ikke er adgang for uvedkommende. Der opfordres til at alle på plads-, el-, transporthold osv. tager det med de har af sikkerhedsudstyr i form af især sikkerhedssko og hjelme. Formændene skal informere sine medarbejdere om de nye regler, men Ulrik sørger for at der laves noget klart på skrift omkring retningslinjerne, som formændene kan sende videre. Detailplanlægningen vil foregå mellem Ulrik og de hold, der har størst risiko og befinder sig mest på pladsen under opbygningen. Der udarbejdes at arbejdsmiljøkompendium. Der er skaffet en sponsor til 12 øjenskylleflasker, der stilles op alle steder hvor der arbejdes med mad. Der er skaffet kr. fra Tryg Fonden til at afholde førstehjælpskurser. Det er tilbudt til vagtholdet, barholdet og festivalinfo, med den begrundelse at det giver mest mening for dem der befinder sig blandt publikum. Heidi spørger til om Ulrik er inde over godkendelse af de ting ungdomsholdet skal lave. Det er han ikke endnu, men det kommer han. Pia påpeger at der findes to forskellige brandslukningssystemer i Mågen og det er vigtigt det står klart hvilke der bruges til slukning af hvilke brandtyper. Ulrik er enig og finder en løsning på det. Inspektion af pladsen foregår torsdag morgen. Eventuelt Pia Liltorp påpeger at formandsmødet på øen om onsdagen ser ud til at være flyttet til tirsdag. Det bekræftes at det er et bevidst valg, da mange har travlt med opbygning af festivalen om onsdagen.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Referat til formandsmøde 13. juni 2017

Referat til formandsmøde 13. juni 2017 Referat til formandsmøde 13. juni 2017 kl. 19.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a. Økonomi v/ Helle

Læs mere

Referat formandsmøde 25. februar 2017

Referat formandsmøde 25. februar 2017 Dagsorden: Referat formandsmøde 25. februar 2017 25. februar 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a.

Læs mere

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend 28. februar 2015 Referat Mødedato og tid 28. februar 2015 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering ved bestyrelsen 3.

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Helle Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Velkomst ved næstformand Peter Nørgaard Jørgensen: Lars var ikke

Læs mere

Evaluering i Tunø Festivalforening

Evaluering i Tunø Festivalforening Evaluering i Tunø Festivalforening Lørdag 13.09.14 Risdalsvej 8260 * Ordstyrer: Jannie Referent: Pelle Velkomst v/jørn Kildall: Velkommen til evaluering 2014 i Tunø Festivals formandskreds. Der er desværre,

Læs mere

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder.

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder. 1. Velkomst: Formand Jørn bød velkommen. 2. Valg af mødeleder: Jannie blev valgt som mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen: a. Økonomi v/ Helle Helle kunne fortælle at billetsalget er startet. Nu kan

Læs mere

Generalforsamling i Tunøfestivalen

Generalforsamling i Tunøfestivalen 6. november 2014 Referat Mødedato og tid 6. november 2014 19.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling i Tunøfestivalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde 29. april 2014 Referat Mødedato og tid 30. april 14 19.00 Sted Risdalsvej 59, kld Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Dagsorden til formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene 15. april 2015 Referat Mødedato og tid 20. april 2015 19.00 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunøfestival 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 20. februar 2013 Referat Mødedato og tid 20. februar 2013 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, 8260 Viby J Jannie Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af

Læs mere

Dagsorden til formandsmøde

Dagsorden til formandsmøde Dagsorden til formandsmøde 9.september 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Husk at alle udvalg har mødepligt og kan du ikke komme, skal du sende en fra udvalget. 1.

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 29. april 2010 Referat Mødedato og tid 6. maj 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Velkomst ved formand Lars Løhndorf: Lars bød velkommen til dette

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 15. juni 2010 Referat Mødedato og tid 15. juni 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, Viby Hans Lydiksen Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder

Læs mere

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen

Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen Referat Mødedato og tid 11. november 2010 19.00 Sted Mødeleder Referent Møllevangsskolen Frode Holm Ditte Løgager Emne Dagsorden Referat fra generalforsamling for Tunø Festivalforeningen 1. Valg af Dirigent

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 9. april 2013 Referat Mødedato og tid 9. april 2013 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6.

3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og fremlæggelse af regnskabet. 5. Fremlæggelse og godkendelse af budgetforslag. 6. 1 5. november 2013 Referat Mødedato og tid 7. november 2013 19.00 Sted Møllevangsskolen, Aarhus Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Generalforsamling, Tunø Festival 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formandsmøde Tunø Festival

Formandsmøde Tunø Festival 18. februar 2010 Referat Mødedato og tid 18. februar 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, Viby Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6,stk 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Lasse Mortensen fra Sølund Festivalen:

Lasse Mortensen fra Sølund Festivalen: Ad1. Velkomst og nyt fra bestyrelsen: Hans bød velkommen til bestyrelsen og udvalgsformændene til evalueringsmødet af den 25. Tunø Festival og fortalte, at Lasse Mortensen, der er festivalleder, ved Sølund

Læs mere

Orientering om økonomi v/helle Trolle:

Orientering om økonomi v/helle Trolle: Velkomst ved formanden: Formand Jørn Kildall bød velkommen: Goddag, skønt at se jer igen. Der er desværre 4-5 afbud. Der er også et par nye formænd. Vi har i går (13-09-13 ref.) fået Odder kulturpris 2013.

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 ANDEN UDSENDING CROWD SAFETY SØGER 5 MEDHJÆLPERE TIL AT SKABE TRYGHED HVAD: Opgaven består i at være en del af det gående crowd safety. Vi skaber tryghed og sikkerhed

Læs mere

Bilag 2 Regnskabsaflæggelse for Tunø Festival Generalforsamlingen 5.november 2015

Bilag 2 Regnskabsaflæggelse for Tunø Festival Generalforsamlingen 5.november 2015 Bilag 2 Regnskabsaflæggelse for Tunø Festival Generalforsamlingen 5.november 2015 Vi havde i år en festival med 1164 glade gæster, hvilket var 100 færre gæster end sidste år og 200 færre end budgetteret.

Læs mere

Bestillingsskema - skolemad

Bestillingsskema - skolemad 05.01. torsdag 1 06.01. fredag 1 09. 01 mandag 1 10.01. tirsdag 1 11.01. onsdag 1 1.01. torsdag 1 13.01. fredag 1 16.01. mandag 1 17.01. tirsdag 1 18.01. onsdag 1 19.01. torsdag 1 0.01. fredag 1 3.01.

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

2. Godk. af ref. fra sidste møde. 3. Fastsætte møde række indtil uge 29. 5. Medhjælper og formandsstatus. 7. Opfølgning på aktionslisten

2. Godk. af ref. fra sidste møde. 3. Fastsætte møde række indtil uge 29. 5. Medhjælper og formandsstatus. 7. Opfølgning på aktionslisten 7. maj 2009 Referat Mødedato og tid 7. maj 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, valg af ref. 2. Godk. af ref. fra sidste møde

Læs mere

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling. 1 BILAG 1 Formands beretning Tunø Musik Festival 2018 Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling Tunø Musik Festival 2018. Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi 23. marts 2009 Referat Mødedato og tid 23. marts 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, vag af ref. 2. Godk. af ref. fra seneste

Læs mere

Formands beretning Tunø Festival 2017.

Formands beretning Tunø Festival 2017. 1 Formands beretning Tunø Festival 2017. Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling i Tunø Festival 2017. Her kommer min første beretning som formand for festivalen. Jeg håber, at alle vil lytte godt

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

TUNØ FESTIVAL FORMANDSHÅNDBOG REVIDERET:

TUNØ FESTIVAL FORMANDSHÅNDBOG REVIDERET: TUNØ FESTIVAL FORMANDSHÅNDBOG REVIDERET: 25-05-2017. 1 Velkommen til Tunø Festivals Formænd - og Bestyrelseshåndbog. Du sidder med anden udgave af denne håndbog, der er ment som et opslagsværktøj til Tunø

Læs mere

Arbejdsplan til Kajfest 2016

Arbejdsplan til Kajfest 2016 Arbejdsplan til Kajfest 2016 Ansvarsområder... 4 Mødeindkaldelse. - Henrik... 4 Telte på mole og ved havnebakken. - Henrik... 4 Bestil Læsø teltet, scene, bænke, toiletvogn. - Gregers... 4 Musikprogram.

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Kære allesammen velkommen til denne ordinære generalforsamling anno 2014 og dette er anden gang jeg beretter til generalforsamlingen. Det betyder også at min formandsperiode udløber

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 Tjekliste: Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 3. april 2017 2. Ansøg

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Fremmødt: TA, AE, AA, JRE, AGO, BM, ÅM, Afbud: Lars Svane, Theresa Foldsager Ikke mødt: ingen Kaffe m/k: Anette

Læs mere

Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019

Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019 Frivilligt arbejde i Seniorugen 2019 Listen er opdateret den 16-05-2019 DATO OG TIDSPUNKT OPGAVEN MERE OM OPGAVEN, SOM VI ØNSKER HJÆLP TIL NAVN PÅ FRIVILLIG Torsdag den 16. maj mellem kl. 09:00 og kl.

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

I hallen. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud:

I hallen. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud: Løbenr.: 451 Bestyrelsesmøde den 19. oktober kl. 19.30 I hallen. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 17. august 2011. 2. Regnskab Udeladt i online version 3. Kommende aktiviteter Arrangement

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 15.12 2014 kl. 17.15-21.30 Fremmødte: Kim, Malthe, Yasmin, Lone, Jonas B., Jens, Mads, Jonas H., Anne, Gitte, Michelle, Jannie og Konrad.

Læs mere

Tunø Festivalforening

Tunø Festivalforening Tunø Festivalforening 32. ordinære generalforsamling 9. november 2017, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6, stk. 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17

Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17 Referat af bestyrelsesmøde 2015 06 17 Onsdag d. 17 juni kl. 19:00 Afholdt hos Chriss Stormgade 8, 4 sal th. 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 5. november 2015, kl. 19.00 på Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde TAB afdeling Østerby Tirsdag 5 september 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde TAB afdeling Østerby Tirsdag 5 september 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde TAB afdeling Østerby Tirsdag 5 september 2017 Deltagere: Afbud. Erik, Claus, Hanne, Yrsa, Michael og Eva. Karina og Heidi 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

BornholmerTræf. Aften gril Fællesspisning. Velkommen til Bornholmer træffet. Aktivitets plan:

BornholmerTræf. Aften gril Fællesspisning. Velkommen til Bornholmer træffet. Aktivitets plan: Traditionen tro, er der fællespisning lørdag aften kl. 19.30. På Bryghuset i Svaneke. Svaneke Torv 5, 3740 Svaneke Tilmeldingen skal ske til Gitte, senest fredag eftermiddag kl. 15 Aften gril Fællesspisning

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar:

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar: Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører Snarest muligt og helst inden 1. februar: Aktivitet: Afhold et opstart og planlægningsmøde i udvalget. Vi foreslår, at I udvider deltagerlisten

Læs mere

Tilladelse til særlig råden i forbindelse med Køge Festuge 2018

Tilladelse til særlig råden i forbindelse med Køge Festuge 2018 Returadresse: Køge Kommune, Anlægsafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Foreningen Køge Festival Att: Per Stenberg Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Anlægsafdelingen Tilladelse til særlig råden i forbindelse

Læs mere

Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag REFERAT

Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag REFERAT Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag 19-07-15 - Vendersgade 63, Fredericia - Klokken 12:00 1. Sindsrobøn REFERAT 2. Valg af Ordstyrer og Referent Referent Pippi, Ordstyrer Kenneth 3. Oplæsning af NA-koncept

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2015 Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE Tjekliste: 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 6. april 2015 2. Ansøg

Læs mere

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 Ullasvej 23 3700 Rønne Tlf.: 56 92 13 08 Fax: 56 92 00 01 Vejledning E-mail: folkemoedet@brk.dk CVR: 26-69-63-48 Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 www.folkemoedet.dk Til Folkemødet 2014 udlejer

Læs mere

Referat. Konvent møde den 14. februar Konvent & camp Når NA`s hjerte slår

Referat. Konvent møde den 14. februar Konvent & camp Når NA`s hjerte slår Referat Konvent møde den 14. februar 2011 Konvent & camp 2011 Når NA`s hjerte slår Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

REFERAT - BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN

REFERAT - BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN DAGSORDEN Forældrebestyrelsen for Dagplejen EMail: gac@olos.dk 18. april 2016 REFERAT BESTYRELSESMØDE FORÆLDREBESTYRELSEN FOR DAGPLEJEN DATO: Mandag den 4. april 2016 TID: 17:30 21:00 STED:, DELTAGERE:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet.

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Deltagere, Vivian, Hanne, Tove, Olaf Afbud Charlotte, Pia Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidst er godkendt Hanne

Læs mere

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00 Referat af kollegierådsmøde Den 19-02-2018 kl19.00 1. Fremmødte. Christina 3128, Hans-Christian 3322, Line 2020, Peter 1340, Thomas 1131, Martin og Amanda 2011. 2. Gæster. Josefine Sevald 1243. 3. Afstemning

Læs mere

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren!

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren! NYHEDSBREV Svend Gønges Divisionssommerlejr juni 2015 Kære grupper Der er nu under 3 uger til, at vi mødes til Divisionssommerlejren på Møn og der er i alle planlægningsudvalg ved at være overblik over

Læs mere

Tilstede: John, Lars, Asger, Joakim, Mogens, Troels, Lis, Charlotte Fraværende: Ane, Malene, Morten,

Tilstede: John, Lars, Asger, Joakim, Mogens, Troels, Lis, Charlotte Fraværende: Ane, Malene, Morten, Referat fra bestyrelsesmøde 25. Januar 2018 Tilstede: John, Lars, Asger, Joakim, Mogens, Troels, Lis, Charlotte Fraværende: Ane, Malene, Morten, 1. Kort orientering fra Arkivet: De er i gang med at sammensætte

Læs mere

INFORMATION & VILKÅR FOR MADBODER PÅ MUSIK I LEJET 2018

INFORMATION & VILKÅR FOR MADBODER PÅ MUSIK I LEJET 2018 INFORMATION & VILKÅR FOR MADBODER PÅ MUSIK I LEJET 2018 ANSØGNING Ansøgningsfrist for madboder er d. 1. februar 2018 (jo tidligere, desto bedre, da vi læser dem løbende). Ansøgningerne behandles og svar

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer Velkommen tilbage Kære alle, Så er sommerferien endegyldigt forbi og et nyt skoleår venter. Vi går det nye år i møde med 45 elever et plus på tre elever i

Læs mere

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016 Referat Konvent møde den 11. juli 2016 Konvent & camp 2016 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2018

Nyhedsbrev for juni 2018 Nyhedsbrev for juni 2018 Nyheder Begynderundervisning på hjemmesiden Alle bridgespillere oplever jævnligt at blive kontaktet af en, der gerne vil lære at spille brigde? Derfor har vi netop lanceret et

Læs mere

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet Referat Konvent møde den 4. marts 2013 Konvent & camp 2013 At dele fra hjertet Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen REFERAT Bestyrelsesmøde: Mandag den 31/08 kl. 19.00 21.30. Mødeleder: Jette Kaffe: Anne Mette Afbud: 1. Tidspunkt 19.00 19.05 Godkendelse af referat og dagsorden.

Læs mere

Nyhedsbrev. Marts og april 2017

Nyhedsbrev. Marts og april 2017 Nyhedsbrev Marts og april 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Formand: Sandra

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info Kære Medarbejder. Tak fordi du har meldt dig som medarbejder i festivalens bedste bod. Vi glæder os til at samarbejde med dig i en bod, hvor der skal sælges en masse frugt. Vi ved, at vi kræver en stor

Læs mere

Beretning for 2012 Opbygning og pladsindretning

Beretning for 2012 Opbygning og pladsindretning Beretning for 2012 Efter rekordåret i 2011 med den største omsætning nogensinde måtte vi i 2012 erkende at 2011 var svært at leve op til, i alt fald rent økonomisk. I løbet af vinteren oplevede vi et godt

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Børnehuset Midgård Tølløsevej 4340 Tølløse Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Deltagere: Poul, Lasse, Ditte, Marlene, Charlotte, Leif, Helle, Rikke, Maria, Jeanita, Dorte og Jeanette

Læs mere

Indsamling ved folketingsvalget

Indsamling ved folketingsvalget Indsamling ved folketingsvalget Folketingsvalget nærmer sig med hastige skridt. I kan lige nå at tilmelde jer som indsamlere. Frist er onsdag den 10. juni Flere af jer har samlet ind ved tidligere kommunal-

Læs mere

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password.

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password. EVENTVEJLEDNING FOLKEMØDET 2015 EVENTVEJLEDNING OPDATERET 30.04.15 TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2015 Alle events skal overholde Folkemødets principper og skal derfor godkendes af Folkemødets sekretariat,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Beretning for 2011. 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival

Beretning for 2011. 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival Beretning for 2011 2011 Rekordernes år har vi tilladt os at benævne årets festival Aldrig har vi haft større omsætning end i år. Den slog sidste års rekord med næsten 1 million. Det vil Henning i sin aflæggelses

Læs mere

2. Godk. af ref. fra forrige møde. 7. Spg. fra Kenneth om blacklist af medhj. 2008. 8. Godk. af forretningsorden. 9. Opfølgning på aktionsliste

2. Godk. af ref. fra forrige møde. 7. Spg. fra Kenneth om blacklist af medhj. 2008. 8. Godk. af forretningsorden. 9. Opfølgning på aktionsliste 21. februar 2009 Referat Mødedato og tid 21. februar 2009 12:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden samt valg af ref. 2. Godk. af ref.

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Alder: 2 til 10 år Mødetider: tirsdage til i ulige uger Vi spiller, hygger og leger.

Alder: 2 til 10 år Mødetider: tirsdage til i ulige uger Vi spiller, hygger og leger. Nyhedsbrev Marts og april 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Formand: Sandra

Læs mere