& CELLULÆR REHABILITERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "& CELLULÆR REHABILITERING"

Transkript

1 RAW Juice Faste sætter kroppen i stand til at reparere og forynge sit eget væv, ved direkte at levere betingelserne for helbredelse, og fjerner samtidig de hindringer, der belaster kroppens egne helbredende kræfter i at kunne udføre sit arbejde. Juice faste er en unik mulighed for kroppen, og afgørende for genoprettelse af sundhed. - Dr. Joel Fuhrman & CELLULÆR REHABILITERING

2 Du kommer til at opleve en pulserende effekt i kroppen, når du tilbyder den vital ernæring. Grøn Juice kommer i alle mulige lækre farver. Farverne indikerer alkaliske og sure blandinger bestående af frugter og grøntsager, orange, rød, lilla, grønne og gule grøntsager. Saftpresning giver dig ydermere mulighed for at åbne for din sanselige side af smagning. Luk dine øjne, mens du "tygger" din foryngende og vitaliserende juice. MedicFlow RAW Juicefaste vil udløse stimulation af en generation af nye celler, eliminering af døde celler i alle væv i kroppen. MedicFlow 5 dages juicefaste fremmer fjernelsen af giftige affaldsprodukter, der forringer optagelse af næring og hæmmer sundheden i dine celler. Denne lækre juicekur gør hurtigt underværker, genopretter et normalt stofskifte og giver højere iltning af cellerne. Ud af et normalt kalorieindtag, bruges ca. 10% til at spise, fordøje, assimilere og eliminere. Når du faster, give du fordøjelsessystemet en pause, og den kan omdirigere den energi til forbedring af alle kroppens funktioner såsom dit immunforsvar, fordøjelse, ny cellevækst og derved vende ældningsprocessen. GLÆD DIG

3 Forskning viser at når du faster, udskiller din krop humant væksthormon (udskilles ml ), hvilket er virkelig forbløffende, fordi det fremmer celle reparation, forbrænder fedt, og fremmer væksten af muskelmasse. Juicefaste er ikke en kur for en sygdom eller lidelse. Formålet med faste er at give kroppen hele spektret af næringsstoffer og et råderum til at udnytte sine selvhelbredende, selvreparerende og selvforyngende funktioner bedst muligt. Juicefaste er formentlig den hurtigste og sikreste måde/middel til at genvinde dit helbred nogensinde udtænkt af mennesket. Faste sætter kroppen i en tilstand, hvor al kroppens livskraft bruges til at skylle, detoxe, udrense, afgifte alle årsagerne til kroppens lidelser.

4 Forskning viser at når du faster, udskiller din krop humant væksthormon (udskilles ml ), hvilket er virkelig forbløffende, fordi det fremmer celle reparation, forbrænder fedt, og fremmer væksten af muskelmasse. RAW Juicefaste en hurtig og spændende rejse henimod en enorm vitalitet via en sjov, vegansk juicefaste, der både er afgiftende og rensende. designet til at gøre hele din krop ren på et cellulært niveau. en fysisk transformation, en følelsesmæssig frigivelse og en realisering af multi overflods ernæring, øget energi og stor indre styrke, som din krop kræver, og længes efter. RAW fjerner Diabetes Se filmen her Opvarmning af mad ødelægger de magtfulde levende enzymer, der indeholder selve livets vitale energi.

5 Den gode nyhed er, at denne juicefaste hurtigt vil introducere dine sanser og krop for reaktioner på udrensning af toksiner og udføre en indre rengøring helt ind i din cellulære krop, for derefter at fodre organerne med hvert eneste næringsstof den craver efter. Levende enzymer aktiverer hver sine metaboliske processer, og er afgørende for fordøjelsen. De hjælper ligeledes med at reparere DNA og RNA. Disse kraftfulde enzymer, findes kun i rå planter hvor de omdanner energi, opløser fibre og forhindrer koagulation. De kan hjælpe til med at helbrede kræft, diabetes, modvirke hjertesygdomme og en række andre sundhedsproblemer, som gigt og rheumatoid sygdom, ved at styrke immunsystemet. Hvad er der ikke at elske ved dem? DØD mad = DØDE ENZYMER Kogt mad = DØDE ENZYMER Grøn Juice betegnes ofte om en juice med grønt udseende. Grøn juice kan være en kombination af frugt og grøntsager, eller det kan være 100% grøntsager. Grøn Juice ingredienser kan være helt grønne, eller de kan være en regnbue af alle mulige farver.

6 Under en faste vil den naturlige proces af toksinudskillelse fortsætte, mens tilgangen af nye toksiner reduceres. Det er ren CELLULÆR REHABILITERING! Dette vil medføre en reduktion af toksicitet i hele kroppen. Enhver handling som hver eneste celle udfører i kroppen producerer affald. Glade celler er rene celler! Alt dette affald er giftigt og uforeneligt med livet inde i cellen. Og årsagen til hvordan en celle ældes. Alle celler vil kaste deres affald i lymfeknuderne, der bærer dem tilbage i blodbanen til ekskretionsorganerne for elimination. Hos raske individer, holdes denne normale elimination blod og lymfe ren. Min RAW juice faste giver hele fordøjelsessystemet en pause og chance for at rense og rense sig selv med en lille juicefaste detox og rensning. At vågne hver dag sexet og hydreret med en eliksir af kokos vand og citron/lime. Stræk dig lidt, lav nogle energiøvelser mens du drikker dit glas kokosvand og lime/citron, og går i gang med at forberede din dag og dagens første Grønne Juice.

7 Coconut Water, kokosvand, er virkelig The Magic Elixir! Det er en livgivende væske, fuld af alle de naturlige vitaminer, næringsstoffer, sukker, mineraler og salte der kræves og behøves af alle mennesker i alle aldre. Kokosvand er blevet brugt til re-hydrering og som sundhedsog skønhedshjælp i tropiske regioner i verden i århundreder. Kokosvand er fedtfattig på kalorier, har ingen kolesterol, og indeholder en naturlig balance af natrium, kalium, calcium og magnesium, hvilket gør det til en sund elektrolyt drik. Elektrolytterne hjælper med at bære næringsstoffer og ilt til cellerne. Kokosvand vil hjælpe med at holde kroppen afkølet og ved den rette temperatur, hvilket er meget vigtigt under en faste! Kokosnødder er anti-viral, antisvamp og antimikrobiel. Laurinsyre i kokosnødder anvendes også til at hele fordøjelseskanalens lidelser. Kokos balancerer syre niveauet og skyller giftstoffer ud. Indeholder organiske forbindelser til at normalisere tarmfunktionen og øge stofskiftet. Effektiv til behandling af nyrerne, urinleder sten og er også et naturligt diuretikum (vanddrivende). Helbreder beskadigelser forårsaget af antibiotika og toksiner i fordøjelseskanalen, og endnu vigtigere opretholder den kroppens naturlige væskestand under fasten. I ugen op til denne utrolige oplevelse som en 5 dages juicesfaste er, kan du give dig selv den bedste mulighed for at det lykkes ved at spise hele frugter, salater, lette supper, smoothies, juice og spise lettere måltider. Du går ind i en vidunderlig, og ekstrem ernæringsmæssig rejse.

8 Juice faste input Start med at drikke vand konsekvent og konstant hver morgen (1 glas kokosvand med lidt citron/lime i). Du kommer til at drikke 8-9 glas a ca. 350 ml hver dag i denne faste. Dvs. ialt ca. 3 L inkl. kokosvand om morgenen. Destilleret vand er det bedste til udrensning på grund af dets magnetiske egenskaber og evne til at absorbere og skille store mængder af toksiner ud af kroppen. Planter er i stand til at nedbryde mineraler fra jorden, så de efterfølgende kan være helt absorberbare til cellerne i kroppen. I denne faste renser vi ud. Mange sygdomme reagerer på tilstrækkelig hydrering, ved at skylle sygdoms-fremkaldende toksiner ud af kroppen. Husk din urin skal være klar, hvis det er gult indtager du ikke nok vand/juice. TIP: spis meget frugt og grønt ugen før, drik juice som optakt til faste

9 Celler Der er mere end 200 forskellige typer celler og humane celler. Når celler ødelægges eller dør naturligt, danner kroppen nye celler. Kroppen er i konstant forandring, halvdelen af cellerne er i deres topform, en ¼ arbejder og vokser og den anden 1/4 er døende og erstattes. En væsentlig årsag til sygdomme er toksinmætning på celleniveau. Cellerne er simpelthen så tilstoppede med toksiner at de ikke kan fungere normalt. Alle cellefunktioner producerer giftige affaldsprodukter, men når kosten mangler næringsstoffer, metabolismen er træg, man har en stillesiddende livsstil, mangel på frisk luft og vand, overspisning og dårlig fordøjelse fratages celler vigtige næringsstoffer. De starter en proces med degeneration og forfald. Kroppen ældes indefra og ud og bliver sårbar over for sygdom og død. Når cellerne ikke kan holde trit med, hvad vi gør ved dem, oplever vi forkølelse, betændelse, hududslæt og andre symptomer på at detox er nødvendig. Fasten er så fantastisk at inden for 24 timer efter maden er begrænset og væk, stopper fordøjelsesenzymer med at komme ind i maven og i stedet frigives der andre enzymer til tarmene og blodbanen, hvor de cirkulerer rundt og fordøjer affaldsresterne fra dagligdagen. Kroppen vil først nedbryde og brænde de celler og væv, som er syge, er beskadigede eller gamle, og bylder samt fedtdepoter.

10 Følgende grøntsager, bladgrønt og frugt er gode detox ingredienser: Agurker og bladselleri er naturlige diuretika/vanddrivende Rødbeder er godt til lever udrensning Citroner er en stor kilde til vitamin C, som hjælper kroppen med at detoxe og forbrænde fedt. Dr. Frank Lipman anbefaler at drikke vand med citron hver morgen som en måde at alkalisere kroppen (gøre basisk) og hjælpe med fordøjelsen. Ingefær renser hele kroppen, inflammationsbekæmpende og godt mod gigt, fjerner frie radikaler der er ophobet i kroppen, god for leveren Hvidløg eliminerer frie radikaler der er ophobet i kroppen, virusbekæmpende, god for leveren Æbler støtter i at rense hele kroppen Gulerødder indeholder betacaroten, som er godt for hud og øjne Tranebær er gode til at rense blæren Bladgrønt (klorofyl) nærer vores celler og rengør dem på samme tid ved at tilføre klorofyl der fjerner toksiner (hvedegræs og byggræs er godt) Mælkebøtte blade er specielt gode til at rense leveren Persille og koriander er tungmetal afgiftende Brøndkarse holder frie radikaler væk fra dine celler, hjælper med at energetisere de rensende enzymer i leveren, og er samtidig et naturligt diuretikum/vanddrivende middel Frugt indeholder vitaminer, antioxidanter, fiber m.fl. Kål modvirker kræft, indeholder klorofyl Artiskokker hjælper lever og galdeblære Grøn te er højt på catechiner, et flavonoid der fremskynder lever aktiviteten og øger produktionen af afgiftnings enzymer.

11 Indkøbsliste Juicefaste indkøbsliste (du må godt bruge flere grøntsager end her nævnt) 8 stk UNGE KOKOSNØDDER eller 10 stk 330 ml øko kokosvand Urte The: Pukka har lækker the, ingefær m.fl 1 L Aloe Vera juice 3 bundter Ruccola 3 bundter Grønt kål 1 bundt Mælkebøtte 4-5 bundter Blad selleri 20+ stk Grønne æbler 7-8 Gala-æbler 1 Mandarin, appelsin 2 blommer 3-4 stk rød Grapefrugt 8-10 stk Citroner 8-10 stk Lime stk Gulerødder med top 1 bundt Romaine 3 bundter/poser Spinat 4-5 tomater 1 Orange, 1 Gul, 1 Rød Peberfrugt 3 stk Agurker 1 bundt Radiser 1 Spidskål 2-3 Rødbeder 5 blade Bok Choy 2-3 springløg 1 Skalotteløg 2 bundter Mint 1 Rød Hot Chili peber 1 Jalapenos 3 bundter brøndkarse Frisk: Ingefær, hvidløg, timian, basilikum, oregano, dild, persille, Krydderier: Cayennepeber, karry, gurkemeje pulver Du får masser af protein fra grøntsager under RAW juice fasten Du må drikke Chia frø 3 spsk dagligt i 3 glas vand Du må indtage multivitamin og q10. Du må indtage greens som chlorella, spirulina, byggræs, hvedegræs, enzymer E3Live, aloe vera og kokosvand. Shopping: Helsam & Raw Living England & Rawandmore Start alle dage med et glas kokosvand med lime eller citron. Drik 6-8 glas vand hver dag fordelt over dagen

12 DAG 1 Morgen & Formiddag Juice 8 grønkåls blade 6 bladselleri 1 skrællet grapefruit, hakket 4 Grannysmith æbler hakket 1 Mandarin/appelsin, skrællet Alle 5 dage kan du drikke kokosvand, 30 ml aloe vera eller Juice Shot som mellemmåltider: Mælkebøtte/Citron Shot Bundt mælkebøtteblade eller spinat 1 citron 1 Grannysmith æble 2 spsk vand Drik i en mundfuld som et shot

13 DAG 1 Aften Juice 4 gulerødder 1 kop spinat, 1 kop Romaine salat 1 tot brøndkarse 1 medium tomat 3 cm Ingefær 1 skrællet citron 2-3 kviste af Basilikum og Oregano

14 DAG 2 Morgen Juice 8 blade grønkål 1 kop spinat 3 stængler bladselleri 1 grapefrugt 4 Granny smith æbler Mint blade

15 DAG 2 Formiddags juice 3 stængler bladselleri 2 kopper spinat 1 tot brøndkarse 1 gul peberfrugt 1 orange peberfrugt 1 medium tomat, 1 lime skrællet 2-3 kviste timian og basilikum

16 DAG 2 Snack Juice The 1 skrællet citron, 1 skrællet blomme 2 store æbler, juice dem sammen Aften juice 2 kop ruccola 3 stængler bladselleri 2 blade mint 1 citron skrællet 1 lime skrællet 4 gulerødder Tilsæt 1 kop varm urte med. f.eks. ingefær

17 DAG 3 Morgen Juice 2 springløg 2 gala æbler 1 lime 1 citron 5 gulerødder 1 fed hvidløg Juice ingredienserne og mix med 1 kop urte the

18 DAG 3 Eftermiddags Juice 1 spsk Aloe Vera juice 1 Grapefrugt skrællet 3 grønne æbler 3 gala æbler ½ bundt mælkebøtte blade ½ bundt mint

19 DAG 3 Aftens juice 2 tomater 2 gulerødder 6 stængler bladselleri 1 tot brøndkarse ½ pose baby spinat 2 fed hvidløg 1 kvist timian 1 kvist basilikum, 1 kvist oregano Juice og blend derefter i 30 lidt cayenne pepper og/eller tabasco sauce.

20 DAG 4 Agurker er en fremragende diuretikum, kølende og rensende egenskaber, god til huden. Frisk agurk saft kan give lindring af halsbrand, sure mave, gastritis og endda mavesår. Dagligt forbrug hjælper med at kontrollere eksem, arthritis og gigt, og har vist sig at være gavnlig for dem, der lider af lunge, mave og bryst problemer. Kalium i agurk gør den anvendelig til højt og lavt blodtryk og indeholder også erepsin enzym, der hjælper med fordøjelsen af protein. Agurke saft siges at fremme hårvæksten, især når der tilsættes saft af gulerod, salat og spinat. Når agurk blandes med gulerodssaft, siges det at være godt for reumatiske tilstande forårsaget af overdreven urinsyre i kroppen. God til tænder, tandkød og negle. Helbredende egenskaber i relation til sygdomme i urinblæren, lever, bugspytkirtel og nyre. Dem, der lider af diabetes har vist sig at drage fordel af agurk/agurke saft. Morgen Juice 6 blade grønkål 2 medium agurker ½ skrællet grapefrugt ½ bundt mælkebøtte blade 1 skrællet lime 3 granny smith æbler 3 cm ingefær Lidt dild Lidt mint 1 jalapenos, kan udelades

21 DAG 4 Frokost og Aften Juice 1 mellem rødbede 3 radiser med top 1 rød peberfrugt 2 medium tomater ½ bundt spinat 1 tot brøndkarse 1 lime, 1 citron skrællet 2 kvister timian, Lidt cayenne og lidt gurkemeje

22 DAG 5 Morgen Juice 2 blade af grønt kål 1 rød grapefrugt skrællet 4 blade grønkål 1/2 håndfuld spinat 2 granny smith æble 2 gala æbler 3 radisser med top 1 kop vand

23 DAG 5 Eftermiddags juice 1 håndguld spinat 4 stængler bladselleri 2-3 kviste persille 2 grønne æbler 3 gulerødder 1 citron skrællet 1 fed hvidløg

24 DAG 5 Aften juice 5 blade Bok Choy (kinesisk bladkål, ligner sølvbede) 2 springløg 1 rødløg 8 stængler bladselleri 1 lime 1 rød hot chili peber Juice fra 2 unge kokosnødder eller 350 ml øko kokosvand Lidt karry tilsættes efter det er juicet.

25 Referencer: How To Get Well by Dr. Paavla Airola Natural Healing Technique by Denice Moffat The Diet, by Dr. Douglas Graham David Wolfe, Hungry for Change, Simply RAW m.fl. Links: MedicFlow SundhedsAkademi (Stort sundhedsakademi med Helbred dig selv, Boost dit Immunforsvar, Boost dit Energiniveau, lukket forum med løbende support, Detox og RAW, Superfoods og 3 ugers detox. MedicFlow Klinik (Kropsscanninger og behandling af ubalancer, smerter og sygdomme)

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips:

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips: For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Valleforce Berry. supersmoothies. 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske. Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk!

Valleforce Berry. supersmoothies. 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske. Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk! Valleforce Berry supersmoothies 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk! A.Vogel hjælper Valleforce Berry supersmoothies Nem at fordøje, godt

Læs mere

Body Mind Academys 10 dages udrensningskur

Body Mind Academys 10 dages udrensningskur Body Mind Academys 10 dages udrensningskur Tillykke med din beslutning om at rense din krop ud samt at øge bevidstheden om hvad din krop har brug for af brændstof, og ikke mindst hvad den IKKE skal have.

Læs mere

Tilføj V.O.K.S i de næste 3 dage

Tilføj V.O.K.S i de næste 3 dage For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Tilføj V.O.K.S i de næste 3 dage Udgangspunktet er de seks energirige elementer, der

Læs mere

Rask & Ren med grønne smoothies af Gitte Koldtoft

Rask & Ren med grønne smoothies af Gitte Koldtoft Rask & Ren med grønne smoothies af Gitte Koldtoft Energi-vendepunkt I 8 år var min energi i bund, og lamperne lyste rødt. Det var ikke sjovt, at jeg udadtil skulle virke som et energi-bundt, imens jeg

Læs mere

POWERSHOT. Dette powershot smager fuldstændig fantastisk og vil med sikkerhed give dig et kombineret energi- og sundhedsboost.

POWERSHOT. Dette powershot smager fuldstændig fantastisk og vil med sikkerhed give dig et kombineret energi- og sundhedsboost. JUICE DAG 1 POWERSHOT DAG 1 på 7 Dages Efterårsboost Dette powershot smager fuldstændig fantastisk og vil med sikkerhed give dig et kombineret energi- og sundhedsboost. Ingefæren er nok mest kendt for

Læs mere

For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed

For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Workout Wonder - Juice

Workout Wonder - Juice Før du går i gang Skyl og rens alle ingredienser og pres dem i en juicemaskine. Pak bladgrønt og krydderurter mellem de øvrige ingredienser, hvis du anvender en saftcentrifuge. Brug gerne økologiske ingredienser

Læs mere

Kostfibre hvorfor. De tager plads for andre fødevarer. De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej

Kostfibre hvorfor. De tager plads for andre fødevarer. De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej Kostfibre hvorfor. De mætter De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej Maden flyttes hurtigere gennem kroppen De tager plads for andre fødevarer Tager lang tid at spise giver hurtigere

Læs mere

Grøn og sund inspiration af Lærke Lund Side 1

Grøn og sund inspiration af Lærke Lund  Side 1 Side 1 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Opskrifter... 4 Vegansk yoghurt... 5 Grøn kick-starter juice... 7 Kikærtespread... 9 Glutenfri pastasalat med pesto... 11 Dahl med bønner og linser... 12 Rå blåbær-muffins...

Læs mere

Papaya morgen spark. 2 personer. 1 lille agurk. 1 spsk. frisk ingefær. 6 spsk. frisk Papaya. 1 tsk kanel

Papaya morgen spark. 2 personer. 1 lille agurk. 1 spsk. frisk ingefær. 6 spsk. frisk Papaya. 1 tsk kanel Papaya morgen spark 2 personer 1 lille agurk 1 spsk. frisk ingefær 6 spsk. frisk Papaya 1 tsk kanel 6 dl ufiltreret æblemost 2 spsk. mynte Find alle ingredienserne frem Stil blenderen frem Hæld æblemost

Læs mere

Copyright 2013 www.dorteklattschou.dk

Copyright 2013 www.dorteklattschou.dk 1 Hvedegræs artikel - heler kræftsygdom (en 74 årig mand får at vide af lægerne han vil være død af kræft i løbet af få uger og modbeviser det ved at indtage hvedegræs shots - se den danske google oversættelse

Læs mere

BØNNER & LINSER Opskriftshæfte, januar 2018

BØNNER & LINSER Opskriftshæfte, januar 2018 BØNNER & LINSER Opskriftshæfte, januar 2018 OPSKRIFTER JANUAR 2018 Bønner og linser er fantastiske, som supplement til en sund kost. De kommer i mange former, størrelser og farver og er flotte i både

Læs mere

Morgenmad og mellemmåltid

Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad Vælg mellem Skyr med æblemost kanel og nødder Skyr med ingefær og rugbrød Ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg Æggepandekage med skinke og ost Knækbrød med ost Spinat

Læs mere

Grøntsager og kostfibre

Grøntsager og kostfibre Grøntsager og kostfibre Patientinformation Grøntsager Grøntsager, og især de grove grøntsager, indeholder mange kostfibre. Det er derfor godt at spise mange af de grove grøntsager og gerne flere gange

Læs mere

Inspiration til fagligt indhold

Inspiration til fagligt indhold Inspiration til fagligt indhold På dette ark finder du inspiration til det faglige indhold til aktiviteten Energikilden. Du finder opgaveark med tilhørende svar om hhv. fysisk aktivitet og kostområdet

Læs mere

Reshape Lifestyle 3 dage Kickstart din sundhed på super basiske essentielle næring til cellerne.

Reshape Lifestyle 3 dage Kickstart din sundhed på super basiske essentielle næring til cellerne. Reshape Lifestyle 3 dage Kickstart din sundhed på super basiske essentielle næring til cellerne. Genopbyg med basisk, plantebaseret mad og mærk forøget energi. Spis så meget du har lyst til af de lækre,

Læs mere

FROKOSTFORSLAG fase 2

FROKOSTFORSLAG fase 2 FROKOSTFORSLAG fase 2 Du skal spise mad i starten af dagen og nedsætte indtagelsen i slutningen af dagen. De fleste har opbygget vaner der er modsat; man springer morgenmaden over eller spiser meget lidt

Læs mere

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml ESSENTIAL med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml 2/16 3/16 01 NOGLE MENNESKER HOLDER SIG FRISKERE, LEVER LÆNGRE OG ÆLDES LANGSOMMERE VED AT UNDGÅ HULLER I SIN DIÆT. EQ Essential er et kosttilskud som kombinerer

Læs mere

Morgenmads forslag. Traditionel morgenmad Ingredienser: - 2 røræg fra æggehvide - 1 skive fuldkornstoast Kulhydrater i alt: 13

Morgenmads forslag. Traditionel morgenmad Ingredienser: - 2 røræg fra æggehvide - 1 skive fuldkornstoast Kulhydrater i alt: 13 Bemærkninger til menuerne Det samlede antal kulhydrater, i disse måltider inkluderer ikke kulhydraterne fra din salatdressing. Vær sikker på, at notere dem også for at få et præcist resultat. Salatdressing

Læs mere

Mandag; Fuldkorns spaghetti Carbonara og salat med ærter

Mandag; Fuldkorns spaghetti Carbonara og salat med ærter Mandag; Fuldkorns spaghetti Carbonara og salat med ærter Carbonara - Det skal du bruge: 1 ps fuldkornsspaghetti ca. 500 gram, koges 1 minut mindre end angivet på pakke 5 skiver bacon 2 stk. nye små gulerødder,

Læs mere

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Skræl græskarret. Hvis skallen er tynd, behøver du ikke

Læs mere

DEN SUNDE MORGENMAD. Æg med spinat. Appetit. på livet

DEN SUNDE MORGENMAD. Æg med spinat. Appetit. på livet DEN SUNDE MORGENMAD Æg med spinat DEN SUNDE MORGENMAD Æg med spinat 2 personer Flere sunde veje Der er mange veje til det sunde morgenmåltid. Det er nemt at lave grød med frugt. Rugbrød og brød med kerner

Læs mere

Guide. opskrifter. Lene Hansson. Alle i sund og slank version. sider. 14 opskrifter i alt. Oktober 2014- Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. opskrifter. Lene Hansson. Alle i sund og slank version. sider. 14 opskrifter i alt. Oktober 2014- Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: jens Nørgaard Larsen Guide Oktober 2014- Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Lene Hansson opskrifter 7 38 sider Alle i sund og slank version 14 opskrifter i alt INDHOLD I DETTE HÆFTE: Sund:

Læs mere

Planter er også mad. Grøntsager, frugt og korn. Gulerødder. Planter er også mad Tema om rodfrugter INDSKOLINGen: 1.-3. klasse 1

Planter er også mad. Grøntsager, frugt og korn. Gulerødder. Planter er også mad Tema om rodfrugter INDSKOLINGen: 1.-3. klasse 1 Planter er også mad Grøntsager, frugt og korn Tema om rodfrugter Gulerødder Indskolingen: 1.-3. klasse Planter er også mad Tema om rodfrugter INDSKOLINGen: 1.-3. klasse 1 Delemne 1: Plantekendskab Planter

Læs mere

1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange

1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange Alle spørgsmål samlet Spørgsmål til ernæring 1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange 2. Er det sundt at spise æg? A:

Læs mere

April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Guide: Tjek dig selv: Er du i risikozonen for type 2-diabetes

April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Guide: Tjek dig selv: Er du i risikozonen for type 2-diabetes Foto: Iris Guide April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Opdag diabetes før det er for sent Tjek dig selv: Er du i risikozonen for type 2-diabetes Det kan du gøre for at

Læs mere

PsykInfo. Russisk salat (10 portioner) Dressing 2½ spsk light mayonnaise ½ dl fromage frais 1 løg Salt og peber Citronsaft

PsykInfo. Russisk salat (10 portioner) Dressing 2½ spsk light mayonnaise ½ dl fromage frais 1 løg Salt og peber Citronsaft Russisk salat Dressing 2½ spsk light mayonnaise ½ dl fromage frais 1 løg Salt og peber Citronsaft Fyld 200 g syltede rødbeder 100 g kogt kalvekød 100 g æble Høvlet peberrod 50 g kapers Løget renses og

Læs mere

Kostplan 3. Trimester, Dag 1

Kostplan 3. Trimester, Dag 1 Kostplan 3. Trimester, Dag 1 Morgenmad kl. 7.00 En skål havregryn (2 dl) med skummetmælk (300 ml), en banan og 2 spsk rosiner Mellemmåltid kl. 10.00 Grøntsagsstænger af en gulerod, ¼ agurk og ½ peberfrugt

Læs mere

1. Skyr m. friske eller frosne bær 3-5 spsk. skyr, 2 tsk. oil of life women, 1 spsk. afskallede hampefrø, 1 dl. friske eller frosne bær

1. Skyr m. friske eller frosne bær 3-5 spsk. skyr, 2 tsk. oil of life women, 1 spsk. afskallede hampefrø, 1 dl. friske eller frosne bær Køb økologisk og biodynamisk eller fra områder tæt på dig - så meget din pengepung tillader det. Køb mad som får din krop til at smile, og dine sanser til at frydes. 1. Skyr m. friske eller frosne bær

Læs mere

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret Opskrift til 2-3 personer. Ingredienser: Bryndzové halusky slovakisk bolle ret - 750 g skrællet rå kartofler, fint revet. - salt - 250 g mel - 250 g gæret fåreost (i form af smøreost, kendt som bryndza)

Læs mere

Madplan Juli 1. Madværkstedets. Flanksteak med timian kartofler og tomatsalat. Fisk i fad med fennikel salat

Madplan Juli 1. Madværkstedets. Flanksteak med timian kartofler og tomatsalat. Fisk i fad med fennikel salat Madværkstedets Juli 1 Fisk i fad med fennikel salat Flanksteak med timian kartofler og tomatsalat Utraditionel kyllinge tærte med frisk salat Juli 1 Dag 1 Fisk i fad med fennikelsalat Dag 2 Flanksteak

Læs mere

Hvorfor er det nu så vigtigt at have en god fordøjelse?

Hvorfor er det nu så vigtigt at have en god fordøjelse? Hvorfor er det nu så vigtigt at have en god fordøjelse? Når man har små børn og dyr, er fordøjelsen noget af det første, der fokuseres på, hvis der opstår sygdom. Hvis lille Emil ikke har leveret i bleen

Læs mere

BLADGRØNTSAGER Bladselleri 17,50 kr pr. Stk. DK Fennikel 40,00 kr pr. Kg Holland Porre 35,00 kr pr. Kg Danmark

BLADGRØNTSAGER Bladselleri 17,50 kr pr. Stk. DK Fennikel 40,00 kr pr. Kg Holland Porre 35,00 kr pr. Kg Danmark GRØNTSAGER Alle varer er økologiske Citrongræs 20,00 kr pr. 100 g Uganda Gurkemejerod 15,00 kr pr. 100 g Peru Ingefær 10,00 kr pr. 100 g Peru Peberrod 20,00 kr pr. 100 g Danmark BLADGRØNTSAGER Bladselleri

Læs mere

1. Hirsegrød med ingefær og granatæble 1 del hirseflager, frisk ingefær, 1 håndfuld granatæble.

1. Hirsegrød med ingefær og granatæble 1 del hirseflager, frisk ingefær, 1 håndfuld granatæble. Køb økologisk og biodynamisk eller fra områder tæt på dig - så meget som din pengepung tillader det. Køb mad som får din krop til at smile, og dine sanser til at frydes. 1. Hirsegrød med ingefær og granatæble

Læs mere

Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen

Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen Mad, krop og sundhed Opgaver til Spisebogen Forfatter Tina Krogh Materialet er støttet af Ministeriet for Børn og Undervisnings Tips- og Lottopulje 2010. Materialet inkl. billeder kan frit anvendes i undervisningssammenhænge

Læs mere

Værd at vide om væskeoptagelse

Værd at vide om væskeoptagelse Værd at vide om væskeoptagelse Af: Astrid Bertelsen og Karina Berthelsen, PB i Ernæring & Sundhed Din krop har brug for væske for at kunne give dig et træningspas med velvære og præstationsevne i top.

Læs mere

GRØNNE OPSKRIFTER FRISKE URTER ER LIVETS KRYDDERI

GRØNNE OPSKRIFTER FRISKE URTER ER LIVETS KRYDDERI GRØNNE OPSKRIFTER FRISKE URTER ER LIVETS KRYDDERI DET SUNDESTE, GRØNNE TRYLLEDRYS Friske krydderurter er sunde, velsmagende og forhøjer både smags-, duft- og synsoplevelsen ved ethvert måltid. I dette

Læs mere

SUND FORNUFT MENU EKSEMPEL

SUND FORNUFT MENU EKSEMPEL UGE xx EKSEMPEL Dagens lune ret Kylling i karry med ris og mangochutney samt ristet kokos 6,11,13. Dagens grønt Dampede porrer og bagte gulerødder med rugbrødsdrys og rygeostcreme toppet med karse 1,6.

Læs mere

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode I takt med du ældes bremses den hastighed hvormed dine celler regenererer. Korrekt ernæring og motion spiller en afgørende rolle for at holde din krop kørende og udskyde aldersrelaterede forhold. anti-age

Læs mere

Opskrifter på FiguAktiv-måltider

Opskrifter på FiguAktiv-måltider FIGUAKTIV KONCEPT Aloe Vera, FiguAktiv drikkepulver, FiguAktiv urtete, ProBalance FiguAktiv er en forbedring af Figuline, hvor smagen og indholdsstofferne er forbedret. Der er endnu mere B12 vitamin i.

Læs mere

Morgenmad og mellemmåltid

Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad Vælg mellem Skyr med æblemost kanel og nødder Skyr med ingefær og rugbrød Ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg Æggepandekage med skinke og ost Knækbrød med ost Spinat

Læs mere

SUND FORNUFT MENU MANDAG

SUND FORNUFT MENU MANDAG MANDAG Chili con carne med stykker af okse kogt med rodfrugter, kaffe, chokolade, hvidløg, peberfrugter, jalapenos og majs. Serveres med kogte brune ris og creme fraiche (6,9,10,15) Råkost af 3 slags rodfrugter,

Læs mere

Opskrifter. Sommerfrikadeller. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 31. mesterslagterens

Opskrifter. Sommerfrikadeller. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 31. mesterslagterens Sommerfrikadeller 600 g hakket skinkekød 1 tsk salt ¼ tsk. peber 1 æg 1 lille løg 2 dl mælk eller vand 1 dl hvedemel 2 spsk. purløg 2 spsk. dild ¼- ½ rød peberfrugt 1 fed hvidløg evt. lidt Tabascosauce

Læs mere

Uge 27. Indkøb: Basis: Denne uge består madplanen af:

Uge 27. Indkøb: Basis: Denne uge består madplanen af: Denne uge består madplanen af: Uge 27 Kylling med basilikum Blomkålskarrysuppe Pasta m. Cherrytomater, mozarella og roculasalat Krebinetter med marinerede grønne bønner Hønsekødssuppe Risotto med kylling

Læs mere

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne Omega balls Sundt slik for slikmunde Snack med omega-3 indhold, antioxidanter, kostfibre og proteiner. Uden sukker Let at lave Både børn og voksne elsker dem God energi før og efter træning Ingredienser:

Læs mere

SØFF- opskrifter, august 2014. Squashsalat med peberrod

SØFF- opskrifter, august 2014. Squashsalat med peberrod SØFF- opskrifter, august 2014 Squashsalat med peberrod 4 små squash på omkring 12-15 cm 1/2-1 tsk salt 3 spsk eddike (æblecidereddike kan også bruges) 2-3 spsk sukker kværnet peber 1 spsk revet peberrod

Læs mere

Fase 4 afslutningsfase

Fase 4 afslutningsfase Fase 4 afslutningsfase 2-4 uger Fase 4 er magen til fase 2 og så må du spise et ugentligt alt-jeg-kan-spise-måltid. Det er vigtigt, at du ikke følger fase 3 længere end 4 uger. Du må gerne gentage fase

Læs mere

8 retter med Lene hansson - alle i en sund og en slank version Lene Hansson har lavet 8 opskrifter i to versioner - en sund og en slank

8 retter med Lene hansson - alle i en sund og en slank version Lene Hansson har lavet 8 opskrifter i to versioner - en sund og en slank 8 retter med Lene hansson - alle i en sund og en slank version Lene Hansson har lavet 8 opskrifter i to versioner - en sund og en slank Af Lene Hansson Foto: Andreas Beck og Camilla Rønde, oktober 2012

Læs mere

DIÆTISTENS YNDLINGS BØRNEOPSKRIFTER

DIÆTISTENS YNDLINGS BØRNEOPSKRIFTER D E 3 B E D S T E DIÆTISTENS YNDLINGS BØRNEOPSKRIFTER A F L O U I S E R O S T G A A R D K L I N I S K D I Æ T I S T O G M I N D F U L N E S S I N S T R U K T Ø R D E 3 B E D S T E DIÆTISTENS YNDLINGS-

Læs mere

GRØN Magi Af Caroline Fibæk

GRØN Magi Af Caroline Fibæk GRØN Magi Af Caroline Fibæk 1 Bladgrønt Bladgrønt bliver ofte omtalt som Naturens Medicin bladgrønt har flest helbredende egenskaber af alle typer mad. Hemmeligheden ved alt liv, som vi kender det her

Læs mere

En sund nytårsmenu. Af Lene Hansson. opskrifter og indkøbsplan - til en nytårsmiddag for 2

En sund nytårsmenu. Af Lene Hansson. opskrifter og indkøbsplan - til en nytårsmiddag for 2 NyTåRSMENU FoR 2 En sund nytårsmenu opskrifter og indkøbsplan - til en nytårsmiddag for 2 Af Lene Hansson Indkøb Dette skal du købe til denne skønne nytårsmenu, hvor I får en sund indgang til 2013. Godt

Læs mere

Æg og avocado. 2 store modne avocado. 4 små æg. 1 tsk. karry paste. 1 spsk. sesamolie. 1 spsk. citron saft (jeg har brugt yuzu)

Æg og avocado. 2 store modne avocado. 4 små æg. 1 tsk. karry paste. 1 spsk. sesamolie. 1 spsk. citron saft (jeg har brugt yuzu) Æg og avocado 2 store modne avocado 4 små æg 1 tsk. karry paste 1 spsk. sesamolie 1 spsk. citron saft (jeg har brugt yuzu) Friske urter (her har jeg brugt portulak) Godt råd: sørg for at alle dine ingredienser

Læs mere

Selvkærlig Hormonbalance. En uges madplan

Selvkærlig Hormonbalance. En uges madplan Selvkærlig Hormonbalance En uges madplan MADPLAN 1 TIL KØDSPISEREN Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Morgen Grøn Grøn Middag Omelet med bid i. Asiatisk inspireret salat - med steak fra

Læs mere

Vask svampene og del dem i kvarte. Rist svampene og fennikel af på en pande med lidt olie.

Vask svampene og del dem i kvarte. Rist svampene og fennikel af på en pande med lidt olie. Mandag Omelet med friske svampe, ost og fennikel 8 stk. æg 0,5 dl mælk 10 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 1 stk. fennikel, delt i halve og skåret super tyndt 200 gram svampe, som Karl

Læs mere

Lene Hanssons 7 dages suppekur. til at komme godt i gang

Lene Hanssons 7 dages suppekur. til at komme godt i gang Lene Hanssons 7 dages suppekur til at komme godt i gang Alle suppeopskrifterne giver mad til to portioner, så det er nemt at se, hvor meget du kan tillade dig at spise pr. dag eller pr. måltid. Er du alene,

Læs mere

Tak til min kære familie, der er fyldt med rummelighed, tålmodighed, kærlighed, inspiration og opbakning. En speciel tak til min far Poul, som, så

Tak til min kære familie, der er fyldt med rummelighed, tålmodighed, kærlighed, inspiration og opbakning. En speciel tak til min far Poul, som, så 1 INDHOLD Mit møde med New Biology 9 Ny biologi 10 V.O.K.S 13 Voks dig sund med ren livseliksir 22 Energi er livskraft 24 Kom godt i gang 26 Organisering motiverer 28 Indkøbsguide i forhold til indhold

Læs mere

Spansk tortilla i ovn. 4 pers. 2 bagekartofler 1 løg 1 spsk olivenolie 1 rød peberfrugt 6 æg 100 g frisk spinat. Salt og peber

Spansk tortilla i ovn. 4 pers. 2 bagekartofler 1 løg 1 spsk olivenolie 1 rød peberfrugt 6 æg 100 g frisk spinat. Salt og peber Spansk tortilla i ovn 4 pers. 2 bagekartofler 1 løg 1 spsk olivenolie 1 rød peberfrugt 6 æg 100 g frisk spinat Salt og peber 1. Sæt ovnen på 175 2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern 3. Pil løget

Læs mere

Gode Råd til kost & eksempler på måltider

Gode Råd til kost & eksempler på måltider Gode råd (l kost & eksempler på mål(der 2016 Gode Råd til kost & eksempler på måltider Udarbejdet af: Prof. Bachelor i ernæring & sundhed & personlig træner & Pia Skovhøj personlig træner Indhold: Hvad

Læs mere

VEGANSKE BURGERE MED ÅRSTIDENS GRØNTSAGER

VEGANSKE BURGERE MED ÅRSTIDENS GRØNTSAGER MADOPSKRIFT VEGANSKE BURGERE MED ÅRSTIDENS GRØNTSAGER MADOPSKRIFT Dette er en sund vegansk ret, da der er taget højde for vigtigheden af en varieret og næringsrig kost samtidig med, at der også er tænkt

Læs mere

Salat og dressing. Dressing. Regionshospitalet Viborg, Skive, Kjellerup Børneafdelingen. Vælg dressing med højst 5 g fedt pr. 100 g.

Salat og dressing. Dressing. Regionshospitalet Viborg, Skive, Kjellerup Børneafdelingen. Vælg dressing med højst 5 g fedt pr. 100 g. Salat og dressing Dressing Vælg dressing med højst 5 g fedt pr. 100 g. Færdigkøbt dressing Fedtfri dressing eller dressing med max. 5 % fedt. Dressingpulvere beregnet til omrøring med olie eller creme

Læs mere

WORKOUT WONDER JUICE OPSKRIFT FRA HIGH ON LIFE BY MADS BO

WORKOUT WONDER JUICE OPSKRIFT FRA HIGH ON LIFE BY MADS BO JUICE OPSKRIFT FRA HIGH ON LIFE BY MADS BO WORKOUT WONDER DAG 1 på 7 Dages Sundhedsboost Rødbede er en fantastisk multigrøntsag, der indeholder en bred vifte af vitaminer og mineraler, og netop når vi

Læs mere

Rødkløverekstrakt og Mælkebøtteekstrakt

Rødkløverekstrakt og Mælkebøtteekstrakt Rødkløverekstrakt og Mælkebøtteekstrakt Fermenteret med mælkesyrebakterier Fermenterede urteekstrakter til dit daglige velbefindende siden 1959 Rødkløver ekstrakt Til kvinder i og efter overgangsalderen

Læs mere

Fit living en vejledning til træning og kost

Fit living en vejledning til træning og kost Produkt Før træning (senest 2 timer før) Umiddelbart før træning Under træning Efter træning (restitution) Sund livsstil i hverdagen Inden 30 min. Op til 3 timer efter Økologisk kokosfibermel x x En kilde

Læs mere

Guide. opskrifter. Lene Hansson. Alle i sund og slank version. sider. 14 opskrifter i alt. April 2014- Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. opskrifter. Lene Hansson. Alle i sund og slank version. sider. 14 opskrifter i alt. April 2014- Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Christian Liliendahl Guide April 2014- Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Lene Hansson opskrifter 7 32 sider Alle i sund og slank version 14 opskrifter i alt INDHOLD I DETTE HÆFTE: Sund:

Læs mere

Tak for sidst. Hermed et sammendrag af de ting jeg talte om i netcafeen forleden. Tak for jeres søde modtagelse en fredag aften

Tak for sidst. Hermed et sammendrag af de ting jeg talte om i netcafeen forleden. Tak for jeres søde modtagelse en fredag aften Tak for sidst. Hermed et sammendrag af de ting jeg talte om i netcafeen forleden. Tak for jeres søde modtagelse en fredag aften Fedtstofferne: Stege i kokos olie og rigtig smør. Olivenolie gerne stege

Læs mere

SUND FORNUFT MENU. Mandag

SUND FORNUFT MENU. Mandag Mandag BBQ stegt svinekamfilet (1 stk. pr. person) Serveres med hvidløgsbagt kartoffel. Hertil hytteostecreme rørt med purløg, sennep og lime (6,11,13,15) Rød spidskål i creme fraiche med florsukker og

Læs mere

Velbekomme! Ann-Katrine Versterre Pernille Juul Frederiksen Kathrine Hagerup Tronhjem FERMENTERING KRAUT KIMCHI PICKLES

Velbekomme! Ann-Katrine Versterre Pernille Juul Frederiksen Kathrine Hagerup Tronhjem FERMENTERING KRAUT KIMCHI PICKLES Velbekomme! Ann-Katrine Versterre Pernille Juul Frederiksen Kathrine Hagerup Tronhjem FERMENTERING KRAUT KIMCHI PICKLES 8_copp_amba_brochure.indd - Hvad er fermentering? FERMENTERING ER EN METODE, DER

Læs mere

Opskrifter. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 51. mesterslagterens

Opskrifter. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 51. mesterslagterens KRYDRET KØDSAUCE MED BÅNDPASTA 600 g hakket oksekød 2 stilke bladselleri 2 fed hvidløg 2 gulerødder 1 renset rød chili 1 spsk. olivenolie 50 g bacon i små tern 1 ds. flåede hakkede tomater 2 dl bouillon

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pasta med asparges og parmaskinke Rester fra weekenden Fiskefrikadeller

Læs mere

IndkØbslIste. Ugepakken inderholder kødet. UGe 40-41

IndkØbslIste. Ugepakken inderholder kødet. UGe 40-41 UGe 40-41 IndkØbslIste QR-koden for Ugepakken inderholder kødet 600 gr. friskhakket oksekød Hjemmelavet gullachsuppe 4 stk. skinkeschnitzler 1 stk. Lemvigsteak 600 gr. oksekød i tern Øvrige indkøb: 2 pk.

Læs mere

Morgenmad til alle uger

Morgenmad til alle uger Skyr med æblemost, kanel og nødder 1,5 dl skyr 1 tsk. honning 1 tsk. kanel 20 g hasselnødder 2 spsk. æblemost Morgenmad til alle uger - vælg ét måltid hver dag 1. Pisk skyr med honning, kanel og æblemost.

Læs mere

KRYDRET KØDSAUCE MED BÅNDPASTA

KRYDRET KØDSAUCE MED BÅNDPASTA 2 stilke bladselleri 2 fed hvidløg 2 gulerødder 1 renset rød chili 1 spsk. olivenolie 50 g bacon i små tern 600 g hakket oksekød, 1 ds. flåede hakkede tomater 2 dl bouillon 2 tsk. tørret oregano salt,

Læs mere

A Vitamin. B 1 vitamin

A Vitamin. B 1 vitamin A Vitamin Er afgørende for at opretholde vækst stoffer og et godt syn. Det holder skind og knogler sunde. Mangel er ofte årsag til sløvhed, strube lektioner(candida albicans) og dårlige øjne (blindhed).

Læs mere

Uhm, vi faster! Jerk W. Langer og Louise Bruun

Uhm, vi faster! Jerk W. Langer og Louise Bruun Der er skåret ned for kalorierne og op for smagen i Louise Bruuns retter på de næste sider. Du kan faktisk spise det hele og samtidig være på fastekur. Af Louise Bruun FOTO XX Jerk W. Langer og Louise

Læs mere

Morgenmad og mellemmåltid

Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad Vælg mellem Skyr med æblemost kanel og nødder Skyr med ingefær og rugbrød Ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg Æggepandekage med skinke og ost Knækbrød med ost Spinat

Læs mere

Opskrifter. Vietnamesiske risruller med hakket svinekød. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 30. mesterslagterens

Opskrifter. Vietnamesiske risruller med hakket svinekød. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 30. mesterslagterens Vietnamesiske risruller med hakket svinekød 600 g hakket skinkekød 1 tsk. olie 3 spsk. soja sauce 1 lime 25 g palmesukker eller rørsukker 75 g risnudler 2 avocado ¼-½ icebergsalat Frisk mynte Frisk thaibasilikum

Læs mere

Dag 2 Væske - dit helbred

Dag 2 Væske - dit helbred Velkommen til Herbal Centers vægttabskursus Dag 2 Væske - dit helbred Her får du et spørgsmål, som du har hørt mange gange før: "Hvor mange glas vand drikker du om dagen?" To, tre, fire - eller flere?

Læs mere

Kostplan - uge dage - 7 måltider. Opskrifter, indkøbsplan, hygge til weekenden Af Lene Hansson

Kostplan - uge dage - 7 måltider. Opskrifter, indkøbsplan, hygge til weekenden Af Lene Hansson Kostplan - uge 24 7 dage - 7 måltider Opskrifter, indkøbsplan, hygge til weekenden Af Lene Hansson BASISVARER DU ALTID HAR I DIT KØKKEN Agavesirup Brune ris eller fuldkornsris Chili (frisk og tørret) Citroner

Læs mere

Bakterier i maden. Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000.

Bakterier i maden. Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000. www.madklassen.dk Bakterier i maden Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000.000 X Bakterier i maden Hvordan undgår du at blive syg

Læs mere

Mælkesyregæring af grøntsager og frugtsaft

Mælkesyregæring af grøntsager og frugtsaft Mælkesyregæring af grøntsager og frugtsaft Konservering af grøntsager og frugtsaft kan effektivt gøres ved mælkesyregæring. Gæringen gør faktisk vitaminer og mineraler mere tilgængelige for den menneskelige

Læs mere

Skinketortilla med sennepscreme

Skinketortilla med sennepscreme Skinketortilla med sennepscreme Ingredienser 100 g friskost med højst 4 % fedt 1 spsk. sød fransk sennep 1 tsk. dijonsennep Salt og peber Fyld 2 blade icebergsalat 1 stor gulerod (ca. 100 g) ½ grøn peberfrugt

Læs mere

Mine noter. Madværksted. Sund hverdagsmad. v/ Sara & Nanna

Mine noter. Madværksted. Sund hverdagsmad. v/ Sara & Nanna Mine noter Madværksted Sund hverdagsmad v/ Sara & Nanna Fiskelasagne Tortillas med avocado og tun Opskrifter Fyldte peberfrugt Kilde: madlaboratoriet.blogspot.dk Fiskelasagne : 1 porre ½ spsk. olie 2 gulerødder

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Ostekødboller og spinatsalat med blåbær, feta og mandler

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Ostekødboller og spinatsalat med blåbær, feta og mandler Mandag 27.08.18 Ostekødboller og spinatsalat med blåbær, feta og mandler Tirsdag 28.08.18 Smørstegt baconkål Onsdag 29.08.18 Laksebidder i flødesovs med broccoli Torsdag 30.08.18 Salat med limekylling

Læs mere

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad Eriks Mad og Musik.. 0 Gulerodssuppe Agurkesuppe Tema: agurk ½ grøn peber ½ eller / lille chili lille løg ½ dl yoghurt fed hvidløg salt & peber evt. dl (eller ) hønsebouillon Skyl agurken, flæk den, skrab

Læs mere

7tips. til et overlegent energioverskud og mental skraphed

7tips. til et overlegent energioverskud og mental skraphed 7tips til et overlegent energioverskud og mental skraphed Kvaliteten af dit liv er lig med kvaliteten af dine celler Vi kan umuligt være sundere og gladere end vores mange millioner blodceller. Derfor

Læs mere

21 DAGE NIVEAU 2 UGE 3 TIL SPRØD (ERE) SILHUET. ANNA BOGDANOVA af 20

21 DAGE NIVEAU 2 UGE 3 TIL SPRØD (ERE) SILHUET. ANNA BOGDANOVA af 20 21 DAGE TIL SPRØD (ERE) SILHUET NIVEAU 2 UGE 3 ANNA BOGDANOVA 2016 1 af 20 DAG 1 Moderat kulhydrat indtag Der skal gå minimum 12 timer mellem din aftensmad i går og din morgenmad i dag. Vand på hele dagen

Læs mere

Tips og ideer til et godt vægttab.

Tips og ideer til et godt vægttab. Tips og ideer til et godt vægttab. At skifte til en sundere livsstil betyder, at du skal tænke over den mad, du putter i munden. Kontroller vægten med positiv tænkning Fyld skabe, skuffer og ikke mindst

Læs mere

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energiforbrug ved løb. Energibehov for 70 kg løber 07-05-2015. Tom Gruschy Knudsen

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energiforbrug ved løb. Energibehov for 70 kg løber 07-05-2015. Tom Gruschy Knudsen Kost og marathonløb Tom Gruschy Knudsen Energiindtag Hvordan skal man spise? Generelle anbefalinger Anbefalinger for løbere Marathonløb forberedelse Væske og energiindtag Energiindtag generelt Energifordeling:

Læs mere

side 1 af 7 Din biologiske alder

side 1 af 7 Din biologiske alder side 1 af 7 Din biologiske alder En ting er din kronologiske alder, altså hvor mange år, der er gået, siden du blev født. Noget andet er din biologisk alder. Altså hvor gammel din krop er rent fysisk.

Læs mere

KOST, MOTION, HYGIEJNE OG SØVN

KOST, MOTION, HYGIEJNE OG SØVN KOST, MOTION, HYGIEJNE OG SØVN TIPSKUPON UDEN SVAR DEBAT OMKRING MAD OG ERNÆRING Ò Hvordan er dine kostvaner? Ò Hvorfor er det vigtigt at få næringsstoffer, vitaminer og mineraler? Ò Det anbefales at leve

Læs mere

Jerk W. Langer. Videnskabs-journalist Læge Forfatter. Slides fra foredraget KOST OG MOTION FOR UNGE Af Jerk W. Langer. www.jerk.dk

Jerk W. Langer. Videnskabs-journalist Læge Forfatter. Slides fra foredraget KOST OG MOTION FOR UNGE Af Jerk W. Langer. www.jerk.dk www.jerk.dk jerk@langer.dk Jerk W. Langer Slides fra foredraget KOST OG MOTION FOR UNGE Af Jerk W. Langer OBS! - Omfattet af lov om ophavsrettigheder. - Må ikke kopieres. Videnskabs-journalist Læge Forfatter

Læs mere

SUND FORNUFT MENU MANDAG

SUND FORNUFT MENU MANDAG MANDAG Kødboller af kalv og flæsk (2 stk. pr. person) i krydret tomatsovs med grøntsager: Serveres med fuldkornspasta og parmesan (1,2,6,15) Grønne bønner med timianbagt tomat. Fennikel vendt med citron

Læs mere