& CELLULÆR REHABILITERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "& CELLULÆR REHABILITERING"

Transkript

1 RAW Juice Faste sætter kroppen i stand til at reparere og forynge sit eget væv, ved direkte at levere betingelserne for helbredelse, og fjerner samtidig de hindringer, der belaster kroppens egne helbredende kræfter i at kunne udføre sit arbejde. Juice faste er en unik mulighed for kroppen, og afgørende for genoprettelse af sundhed. - Dr. Joel Fuhrman & CELLULÆR REHABILITERING

2 Du kommer til at opleve en pulserende effekt i kroppen, når du tilbyder den vital ernæring. Grøn Juice kommer i alle mulige lækre farver. Farverne indikerer alkaliske og sure blandinger bestående af frugter og grøntsager, orange, rød, lilla, grønne og gule grøntsager. Saftpresning giver dig ydermere mulighed for at åbne for din sanselige side af smagning. Luk dine øjne, mens du "tygger" din foryngende og vitaliserende juice. MedicFlow RAW Juicefaste vil udløse stimulation af en generation af nye celler, eliminering af døde celler i alle væv i kroppen. MedicFlow 5 dages juicefaste fremmer fjernelsen af giftige affaldsprodukter, der forringer optagelse af næring og hæmmer sundheden i dine celler. Denne lækre juicekur gør hurtigt underværker, genopretter et normalt stofskifte og giver højere iltning af cellerne. Ud af et normalt kalorieindtag, bruges ca. 10% til at spise, fordøje, assimilere og eliminere. Når du faster, give du fordøjelsessystemet en pause, og den kan omdirigere den energi til forbedring af alle kroppens funktioner såsom dit immunforsvar, fordøjelse, ny cellevækst og derved vende ældningsprocessen. GLÆD DIG

3 Forskning viser at når du faster, udskiller din krop humant væksthormon (udskilles ml ), hvilket er virkelig forbløffende, fordi det fremmer celle reparation, forbrænder fedt, og fremmer væksten af muskelmasse. Juicefaste er ikke en kur for en sygdom eller lidelse. Formålet med faste er at give kroppen hele spektret af næringsstoffer og et råderum til at udnytte sine selvhelbredende, selvreparerende og selvforyngende funktioner bedst muligt. Juicefaste er formentlig den hurtigste og sikreste måde/middel til at genvinde dit helbred nogensinde udtænkt af mennesket. Faste sætter kroppen i en tilstand, hvor al kroppens livskraft bruges til at skylle, detoxe, udrense, afgifte alle årsagerne til kroppens lidelser.

4 Forskning viser at når du faster, udskiller din krop humant væksthormon (udskilles ml ), hvilket er virkelig forbløffende, fordi det fremmer celle reparation, forbrænder fedt, og fremmer væksten af muskelmasse. RAW Juicefaste en hurtig og spændende rejse henimod en enorm vitalitet via en sjov, vegansk juicefaste, der både er afgiftende og rensende. designet til at gøre hele din krop ren på et cellulært niveau. en fysisk transformation, en følelsesmæssig frigivelse og en realisering af multi overflods ernæring, øget energi og stor indre styrke, som din krop kræver, og længes efter. RAW fjerner Diabetes Se filmen her Opvarmning af mad ødelægger de magtfulde levende enzymer, der indeholder selve livets vitale energi.

5 Den gode nyhed er, at denne juicefaste hurtigt vil introducere dine sanser og krop for reaktioner på udrensning af toksiner og udføre en indre rengøring helt ind i din cellulære krop, for derefter at fodre organerne med hvert eneste næringsstof den craver efter. Levende enzymer aktiverer hver sine metaboliske processer, og er afgørende for fordøjelsen. De hjælper ligeledes med at reparere DNA og RNA. Disse kraftfulde enzymer, findes kun i rå planter hvor de omdanner energi, opløser fibre og forhindrer koagulation. De kan hjælpe til med at helbrede kræft, diabetes, modvirke hjertesygdomme og en række andre sundhedsproblemer, som gigt og rheumatoid sygdom, ved at styrke immunsystemet. Hvad er der ikke at elske ved dem? DØD mad = DØDE ENZYMER Kogt mad = DØDE ENZYMER Grøn Juice betegnes ofte om en juice med grønt udseende. Grøn juice kan være en kombination af frugt og grøntsager, eller det kan være 100% grøntsager. Grøn Juice ingredienser kan være helt grønne, eller de kan være en regnbue af alle mulige farver.

6 Under en faste vil den naturlige proces af toksinudskillelse fortsætte, mens tilgangen af nye toksiner reduceres. Det er ren CELLULÆR REHABILITERING! Dette vil medføre en reduktion af toksicitet i hele kroppen. Enhver handling som hver eneste celle udfører i kroppen producerer affald. Glade celler er rene celler! Alt dette affald er giftigt og uforeneligt med livet inde i cellen. Og årsagen til hvordan en celle ældes. Alle celler vil kaste deres affald i lymfeknuderne, der bærer dem tilbage i blodbanen til ekskretionsorganerne for elimination. Hos raske individer, holdes denne normale elimination blod og lymfe ren. Min RAW juice faste giver hele fordøjelsessystemet en pause og chance for at rense og rense sig selv med en lille juicefaste detox og rensning. At vågne hver dag sexet og hydreret med en eliksir af kokos vand og citron/lime. Stræk dig lidt, lav nogle energiøvelser mens du drikker dit glas kokosvand og lime/citron, og går i gang med at forberede din dag og dagens første Grønne Juice.

7 Coconut Water, kokosvand, er virkelig The Magic Elixir! Det er en livgivende væske, fuld af alle de naturlige vitaminer, næringsstoffer, sukker, mineraler og salte der kræves og behøves af alle mennesker i alle aldre. Kokosvand er blevet brugt til re-hydrering og som sundhedsog skønhedshjælp i tropiske regioner i verden i århundreder. Kokosvand er fedtfattig på kalorier, har ingen kolesterol, og indeholder en naturlig balance af natrium, kalium, calcium og magnesium, hvilket gør det til en sund elektrolyt drik. Elektrolytterne hjælper med at bære næringsstoffer og ilt til cellerne. Kokosvand vil hjælpe med at holde kroppen afkølet og ved den rette temperatur, hvilket er meget vigtigt under en faste! Kokosnødder er anti-viral, antisvamp og antimikrobiel. Laurinsyre i kokosnødder anvendes også til at hele fordøjelseskanalens lidelser. Kokos balancerer syre niveauet og skyller giftstoffer ud. Indeholder organiske forbindelser til at normalisere tarmfunktionen og øge stofskiftet. Effektiv til behandling af nyrerne, urinleder sten og er også et naturligt diuretikum (vanddrivende). Helbreder beskadigelser forårsaget af antibiotika og toksiner i fordøjelseskanalen, og endnu vigtigere opretholder den kroppens naturlige væskestand under fasten. I ugen op til denne utrolige oplevelse som en 5 dages juicesfaste er, kan du give dig selv den bedste mulighed for at det lykkes ved at spise hele frugter, salater, lette supper, smoothies, juice og spise lettere måltider. Du går ind i en vidunderlig, og ekstrem ernæringsmæssig rejse.

8 Juice faste input Start med at drikke vand konsekvent og konstant hver morgen (1 glas kokosvand med lidt citron/lime i). Du kommer til at drikke 8-9 glas a ca. 350 ml hver dag i denne faste. Dvs. ialt ca. 3 L inkl. kokosvand om morgenen. Destilleret vand er det bedste til udrensning på grund af dets magnetiske egenskaber og evne til at absorbere og skille store mængder af toksiner ud af kroppen. Planter er i stand til at nedbryde mineraler fra jorden, så de efterfølgende kan være helt absorberbare til cellerne i kroppen. I denne faste renser vi ud. Mange sygdomme reagerer på tilstrækkelig hydrering, ved at skylle sygdoms-fremkaldende toksiner ud af kroppen. Husk din urin skal være klar, hvis det er gult indtager du ikke nok vand/juice. TIP: spis meget frugt og grønt ugen før, drik juice som optakt til faste

9 Celler Der er mere end 200 forskellige typer celler og humane celler. Når celler ødelægges eller dør naturligt, danner kroppen nye celler. Kroppen er i konstant forandring, halvdelen af cellerne er i deres topform, en ¼ arbejder og vokser og den anden 1/4 er døende og erstattes. En væsentlig årsag til sygdomme er toksinmætning på celleniveau. Cellerne er simpelthen så tilstoppede med toksiner at de ikke kan fungere normalt. Alle cellefunktioner producerer giftige affaldsprodukter, men når kosten mangler næringsstoffer, metabolismen er træg, man har en stillesiddende livsstil, mangel på frisk luft og vand, overspisning og dårlig fordøjelse fratages celler vigtige næringsstoffer. De starter en proces med degeneration og forfald. Kroppen ældes indefra og ud og bliver sårbar over for sygdom og død. Når cellerne ikke kan holde trit med, hvad vi gør ved dem, oplever vi forkølelse, betændelse, hududslæt og andre symptomer på at detox er nødvendig. Fasten er så fantastisk at inden for 24 timer efter maden er begrænset og væk, stopper fordøjelsesenzymer med at komme ind i maven og i stedet frigives der andre enzymer til tarmene og blodbanen, hvor de cirkulerer rundt og fordøjer affaldsresterne fra dagligdagen. Kroppen vil først nedbryde og brænde de celler og væv, som er syge, er beskadigede eller gamle, og bylder samt fedtdepoter.

10 Følgende grøntsager, bladgrønt og frugt er gode detox ingredienser: Agurker og bladselleri er naturlige diuretika/vanddrivende Rødbeder er godt til lever udrensning Citroner er en stor kilde til vitamin C, som hjælper kroppen med at detoxe og forbrænde fedt. Dr. Frank Lipman anbefaler at drikke vand med citron hver morgen som en måde at alkalisere kroppen (gøre basisk) og hjælpe med fordøjelsen. Ingefær renser hele kroppen, inflammationsbekæmpende og godt mod gigt, fjerner frie radikaler der er ophobet i kroppen, god for leveren Hvidløg eliminerer frie radikaler der er ophobet i kroppen, virusbekæmpende, god for leveren Æbler støtter i at rense hele kroppen Gulerødder indeholder betacaroten, som er godt for hud og øjne Tranebær er gode til at rense blæren Bladgrønt (klorofyl) nærer vores celler og rengør dem på samme tid ved at tilføre klorofyl der fjerner toksiner (hvedegræs og byggræs er godt) Mælkebøtte blade er specielt gode til at rense leveren Persille og koriander er tungmetal afgiftende Brøndkarse holder frie radikaler væk fra dine celler, hjælper med at energetisere de rensende enzymer i leveren, og er samtidig et naturligt diuretikum/vanddrivende middel Frugt indeholder vitaminer, antioxidanter, fiber m.fl. Kål modvirker kræft, indeholder klorofyl Artiskokker hjælper lever og galdeblære Grøn te er højt på catechiner, et flavonoid der fremskynder lever aktiviteten og øger produktionen af afgiftnings enzymer.

11 Indkøbsliste Juicefaste indkøbsliste (du må godt bruge flere grøntsager end her nævnt) 8 stk UNGE KOKOSNØDDER eller 10 stk 330 ml øko kokosvand Urte The: Pukka har lækker the, ingefær m.fl 1 L Aloe Vera juice 3 bundter Ruccola 3 bundter Grønt kål 1 bundt Mælkebøtte 4-5 bundter Blad selleri 20+ stk Grønne æbler 7-8 Gala-æbler 1 Mandarin, appelsin 2 blommer 3-4 stk rød Grapefrugt 8-10 stk Citroner 8-10 stk Lime stk Gulerødder med top 1 bundt Romaine 3 bundter/poser Spinat 4-5 tomater 1 Orange, 1 Gul, 1 Rød Peberfrugt 3 stk Agurker 1 bundt Radiser 1 Spidskål 2-3 Rødbeder 5 blade Bok Choy 2-3 springløg 1 Skalotteløg 2 bundter Mint 1 Rød Hot Chili peber 1 Jalapenos 3 bundter brøndkarse Frisk: Ingefær, hvidløg, timian, basilikum, oregano, dild, persille, Krydderier: Cayennepeber, karry, gurkemeje pulver Du får masser af protein fra grøntsager under RAW juice fasten Du må drikke Chia frø 3 spsk dagligt i 3 glas vand Du må indtage multivitamin og q10. Du må indtage greens som chlorella, spirulina, byggræs, hvedegræs, enzymer E3Live, aloe vera og kokosvand. Shopping: Helsam & Raw Living England & Rawandmore Start alle dage med et glas kokosvand med lime eller citron. Drik 6-8 glas vand hver dag fordelt over dagen

12 DAG 1 Morgen & Formiddag Juice 8 grønkåls blade 6 bladselleri 1 skrællet grapefruit, hakket 4 Grannysmith æbler hakket 1 Mandarin/appelsin, skrællet Alle 5 dage kan du drikke kokosvand, 30 ml aloe vera eller Juice Shot som mellemmåltider: Mælkebøtte/Citron Shot Bundt mælkebøtteblade eller spinat 1 citron 1 Grannysmith æble 2 spsk vand Drik i en mundfuld som et shot

13 DAG 1 Aften Juice 4 gulerødder 1 kop spinat, 1 kop Romaine salat 1 tot brøndkarse 1 medium tomat 3 cm Ingefær 1 skrællet citron 2-3 kviste af Basilikum og Oregano

14 DAG 2 Morgen Juice 8 blade grønkål 1 kop spinat 3 stængler bladselleri 1 grapefrugt 4 Granny smith æbler Mint blade

15 DAG 2 Formiddags juice 3 stængler bladselleri 2 kopper spinat 1 tot brøndkarse 1 gul peberfrugt 1 orange peberfrugt 1 medium tomat, 1 lime skrællet 2-3 kviste timian og basilikum

16 DAG 2 Snack Juice The 1 skrællet citron, 1 skrællet blomme 2 store æbler, juice dem sammen Aften juice 2 kop ruccola 3 stængler bladselleri 2 blade mint 1 citron skrællet 1 lime skrællet 4 gulerødder Tilsæt 1 kop varm urte med. f.eks. ingefær

17 DAG 3 Morgen Juice 2 springløg 2 gala æbler 1 lime 1 citron 5 gulerødder 1 fed hvidløg Juice ingredienserne og mix med 1 kop urte the

18 DAG 3 Eftermiddags Juice 1 spsk Aloe Vera juice 1 Grapefrugt skrællet 3 grønne æbler 3 gala æbler ½ bundt mælkebøtte blade ½ bundt mint

19 DAG 3 Aftens juice 2 tomater 2 gulerødder 6 stængler bladselleri 1 tot brøndkarse ½ pose baby spinat 2 fed hvidløg 1 kvist timian 1 kvist basilikum, 1 kvist oregano Juice og blend derefter i 30 lidt cayenne pepper og/eller tabasco sauce.

20 DAG 4 Agurker er en fremragende diuretikum, kølende og rensende egenskaber, god til huden. Frisk agurk saft kan give lindring af halsbrand, sure mave, gastritis og endda mavesår. Dagligt forbrug hjælper med at kontrollere eksem, arthritis og gigt, og har vist sig at være gavnlig for dem, der lider af lunge, mave og bryst problemer. Kalium i agurk gør den anvendelig til højt og lavt blodtryk og indeholder også erepsin enzym, der hjælper med fordøjelsen af protein. Agurke saft siges at fremme hårvæksten, især når der tilsættes saft af gulerod, salat og spinat. Når agurk blandes med gulerodssaft, siges det at være godt for reumatiske tilstande forårsaget af overdreven urinsyre i kroppen. God til tænder, tandkød og negle. Helbredende egenskaber i relation til sygdomme i urinblæren, lever, bugspytkirtel og nyre. Dem, der lider af diabetes har vist sig at drage fordel af agurk/agurke saft. Morgen Juice 6 blade grønkål 2 medium agurker ½ skrællet grapefrugt ½ bundt mælkebøtte blade 1 skrællet lime 3 granny smith æbler 3 cm ingefær Lidt dild Lidt mint 1 jalapenos, kan udelades

21 DAG 4 Frokost og Aften Juice 1 mellem rødbede 3 radiser med top 1 rød peberfrugt 2 medium tomater ½ bundt spinat 1 tot brøndkarse 1 lime, 1 citron skrællet 2 kvister timian, Lidt cayenne og lidt gurkemeje

22 DAG 5 Morgen Juice 2 blade af grønt kål 1 rød grapefrugt skrællet 4 blade grønkål 1/2 håndfuld spinat 2 granny smith æble 2 gala æbler 3 radisser med top 1 kop vand

23 DAG 5 Eftermiddags juice 1 håndguld spinat 4 stængler bladselleri 2-3 kviste persille 2 grønne æbler 3 gulerødder 1 citron skrællet 1 fed hvidløg

24 DAG 5 Aften juice 5 blade Bok Choy (kinesisk bladkål, ligner sølvbede) 2 springløg 1 rødløg 8 stængler bladselleri 1 lime 1 rød hot chili peber Juice fra 2 unge kokosnødder eller 350 ml øko kokosvand Lidt karry tilsættes efter det er juicet.

25 Referencer: How To Get Well by Dr. Paavla Airola Natural Healing Technique by Denice Moffat The Diet, by Dr. Douglas Graham David Wolfe, Hungry for Change, Simply RAW m.fl. Links: MedicFlow SundhedsAkademi (Stort sundhedsakademi med Helbred dig selv, Boost dit Immunforsvar, Boost dit Energiniveau, lukket forum med løbende support, Detox og RAW, Superfoods og 3 ugers detox. MedicFlow Klinik (Kropsscanninger og behandling af ubalancer, smerter og sygdomme)

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin 1 Indhold Kroppens byggesten Mad, der gør dig smuk (Din indkøbsliste) Sådan ødelægges huden No Go s for din hud (og dit

Læs mere

DeTox Guide. forårsrengøring af krop og sind. Copyright: Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin. www.greengoddessguide.dk

DeTox Guide. forårsrengøring af krop og sind. Copyright: Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin. www.greengoddessguide.dk DeTox Guide forårsrengøring af krop og sind Copyright: Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin 1 Velkommen! Mangler du energi? Er du ofte stresset og utilpas? Bliver du nemt træt og er din hud kedelig

Læs mere

GRØN Magi Af Caroline Fibæk

GRØN Magi Af Caroline Fibæk GRØN Magi Af Caroline Fibæk 1 Bladgrønt Bladgrønt bliver ofte omtalt som Naturens Medicin bladgrønt har flest helbredende egenskaber af alle typer mad. Hemmeligheden ved alt liv, som vi kender det her

Læs mere

Syv sunde slags morgenmad af Lærke Lund www.laerkelund.dk Side 1

Syv sunde slags morgenmad af Lærke Lund www.laerkelund.dk Side 1 Side 1 Indholdsfortegnelse Forord...3 Opskrifter... 4 Quinoagrød... 5 Vegansk Yoghurt... 7 Øllebrød... 10 Morgenfrugtskål... 12 Havregrød med hjemmelavet bær-yoghurt...14 Chiagrød... 17 Pæregrød med quinoaflager...19

Læs mere

Lene Hanssons Turbokuren 4 ugers kostplan med fokus på syre/base dage, stivelsesfri dage og energidage.

Lene Hanssons Turbokuren 4 ugers kostplan med fokus på syre/base dage, stivelsesfri dage og energidage. Lene Hanssons Turbokuren 4 ugers kostplan med fokus på syre/base dage, stivelsesfri dage og energidage. Alle opskrifterne er beregnet til 2 personer Første skridt syre/base balancen De fleste slankekure

Læs mere

KOMMER DU I GANG SÅDAN RAWFOOD GUIDE. Af Louise Koch

KOMMER DU I GANG SÅDAN RAWFOOD GUIDE. Af Louise Koch SÅDAN KOMMER DU I GANG RAWFOOD GUIDE Af Louise Koch INDHOLD INTRODUKTION TIL RAWFOOD s. 4 SÅDAN GØR DU... s. 6 HVAD KAN JEG SPISE? s. 8 HVAD ER 80-10-10? s. 12 OPSKRIFTER s. 15 GRØNNE SMOOTHIES s. 20 FORSLAG

Læs mere

For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed

For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk 1 Vigtig information De anbefalinger og kostråd, jeg giver i denne plan, er baseret på mere end 10 års studie, personlig og klient erfaring, samt mine uddannelser til Personlig Træner, CHEK Hollistic Livsstils

Læs mere

Fup og fakta. Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv. Mand dig op! om syre-base balancen. Raw food kom let i gang

Fup og fakta. Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv. Mand dig op! om syre-base balancen. Raw food kom let i gang PRIS KR. 39,00 SOMMER 2010 Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv Raw food kom let i gang Fup og fakta om syre-base balancen Forskning og erfaringer om kolik Muslingeolie

Læs mere

FOUNDATION FRI. Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual. Smuk hud i enhver alder. FOUNDATIONFRI Kostmanual

FOUNDATION FRI. Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual. Smuk hud i enhver alder. FOUNDATIONFRI Kostmanual FOUNDATIONFRI Kostmanual FOUNDATION FRI Smuk hud i enhver alder Jeg kan se og mærke en forskel på min hud over hele kroppen, selv mormorarme ne er blevet pænere Jane Indhold Uge 1 & 2 - Kostmanual Velkommen

Læs mere

Jeg bliver forundret hver gang jeg ser mine spirer vokse. Hele forvandlingen sker på så kort tid og er hver gang et mirakel i min urban garden.

Jeg bliver forundret hver gang jeg ser mine spirer vokse. Hele forvandlingen sker på så kort tid og er hver gang et mirakel i min urban garden. Vi Anne og Tine er ejere af rawandmore.dk. Vi elsker rawfood og vores passion er rawfood og superfood, fordi vi tror på deres kæmpe potentiale i at støtte mennesker i deres stressfyldte hverdag og give

Læs mere

Af Friederich Bruun & Chloe Bjoerk. Currame Lifestyle. - Mad der gavner din krop

Af Friederich Bruun & Chloe Bjoerk. Currame Lifestyle. - Mad der gavner din krop Af Friederich Bruun & Chloe Bjoerk Currame Lifestyle - Mad der gavner din krop 1 Af Friederich Bruun & Chloe Bjoerk Currame Lifestyle - Mad der gavner din krop Lev et liv der er værd at leve igen Friederich

Læs mere

Boost Din Energi. Af Caroline Fibæk, naturopath i biologisk medicin. www.greengoddessguide.dk

Boost Din Energi. Af Caroline Fibæk, naturopath i biologisk medicin. www.greengoddessguide.dk Boost Din Energi Af Caroline Fibæk, naturopath i biologisk medicin www.greengoddessguide.dk 1 Sundhed er ikke bare fravær af sygdom. Sundhed er, når du hver morgen springer glad ud af sengen, elsker at

Læs mere

DETOX MAD OPSKRIFTER KEFIR GUIDE. test din detox type ENERGIERNE I JANUAR INTERVIEW MED NINKA FRA DETOX DIG SMUK. JANUAR 2015 No.

DETOX MAD OPSKRIFTER KEFIR GUIDE. test din detox type ENERGIERNE I JANUAR INTERVIEW MED NINKA FRA DETOX DIG SMUK. JANUAR 2015 No. JANUAR 2015 No. 1 ENERGIERNE I JANUAR test din detox type INTERVIEW MED NINKA FRA DETOX DIG SMUK OPSKRIFTER DETOX MAD TRINE THIIRMANN THOMSEN BOOST DIG SELV MED DETOX FA RO PA NERVE- SYSTEMET KEFIR GUIDE

Læs mere

www.alkapod.dk Ændre på fem minutter almindeligt postevand til alkalisk ioniseret vand. Dansk manual V1.2

www.alkapod.dk Ændre på fem minutter almindeligt postevand til alkalisk ioniseret vand. Dansk manual V1.2 Alkalisk vand er en fordel for vores helbred, ph 7.1 10+ Neutralt vand er neutralt for vores helbred, ph 7 Syreholdigt vand/væske er nedbrydende for vores helbred, ph 3 6,9 Ændre på fem minutter almindeligt

Læs mere

rawfood sund julemad til hele familien Ida Hjorth Ida Kirk Foged

rawfood sund julemad til hele familien Ida Hjorth Ida Kirk Foged rawfood sund julemad til hele familien Ida Hjorth Ida Kirk Foged rawfood sund julemad til hele familien...er til dig, som ønsker at vide noget mere om rå og levende julemad. Til dig, som ønsker at smage

Læs mere

Diagnosticeringsværktøjer til ubalancer

Diagnosticeringsværktøjer til ubalancer Diagnosticeringsværktøjer til ubalancer 2 E-bog Symptom Detektiven Indholdsside 1:3 3 1. Forside 2. Værktøjer i billeder 3. E-bogs indholdsfortegnelse 1:3 4. E-bogs indholdsfortegnelse 2:3 5. E-bogs indholdsfortegnelse

Læs mere

RETNING- SLINJER FOR LIVSSTIL

RETNING- SLINJER FOR LIVSSTIL En sund livsstil omfatter en lang række næringsstoffer og opnås bedst ved indtagelse af mange forskellige slags fødevarer. RETNING- SLINJER FOR LIVSSTIL Et godt helbred er rodfæstet i en god fordøjelse.

Læs mere

Introduktion til alkalisk ioniseret vand

Introduktion til alkalisk ioniseret vand Introduktion til alkalisk ioniseret vand og AlkaPod - drikkevand der hjælper din ph balance Side 1 af 40 Indholdsfortegnelse Forord...3 Kort historisk overblik over Alkalisk Ioniseret vand...4 Videnskaben

Læs mere

egetar bladet Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel

egetar bladet Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel egetar bladet MARTS Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel Professor T. Colin Campbell Om ernæring samt link til video med foredrag Veganerkost er sundere Artikel Frisk og

Læs mere

7tips. til et overlegent energioverskud og mental skraphed

7tips. til et overlegent energioverskud og mental skraphed 7tips til et overlegent energioverskud og mental skraphed Kvaliteten af dit liv er lig med kvaliteten af dine celler Vi kan umuligt være sundere og gladere end vores mange millioner blodceller. Derfor

Læs mere

Dag 2 Væske - dit helbred

Dag 2 Væske - dit helbred Velkommen til Herbal Centers vægttabskursus Dag 2 Væske - dit helbred Her får du et spørgsmål, som du har hørt mange gange før: "Hvor mange glas vand drikker du om dagen?" To, tre, fire - eller flere?

Læs mere

guide Spis anti-inflammatorisk og bliv rask Er du syg uden at vide det? Guider, fakta, oversigt sider

guide Spis anti-inflammatorisk og bliv rask Er du syg uden at vide det? Guider, fakta, oversigt sider Foto: Scanpix guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Er du syg uden at vide det? 22 sider Spis anti-inflammatorisk og bliv rask Guider, fakta, oversigt Anti-inflammatorisk mad

Læs mere

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema PRIS KR. 39,00 vinter 2012 NYT Kokkeskole Nannas Økologiske Køkken Når du dater og lidt om kærligheden Styr på vægten Riv ud og gem - Stort temahæfte SELEN Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer EU

Læs mere

KAREN NØRBY SUNDHEDSGUIDE

KAREN NØRBY SUNDHEDSGUIDE KAREN NØRBY SUNDHEDSGUIDE Depression ADHD Stress Gigt Knogler Hvorfor leve sundt? Fedt-junglen Hvidløg Økologi Sukker Kræsne børn Madpakker Immunforsvar Fordøjelsen Allergi 40 ARTIKLER OM SUNDHED, SYGDOMME

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Introduktion...1. Vægtkontrol... 2. Oversigt over SLMsmart programmet... 3. Nærmere oplysninger om SLMsmart programmet...

Indholdsfortegnelse. Introduktion...1. Vægtkontrol... 2. Oversigt over SLMsmart programmet... 3. Nærmere oplysninger om SLMsmart programmet... System Guide Indholdsfortegnelse Introduktion...1 Vægtkontrol... 2 Oversigt over SLMsmart programmet... 3 Nærmere oplysninger om SLMsmart programmet... 4 SLMsmart måltidserstatning.... 5 Energi med E9....

Læs mere

Organisér Dig Sund. Light version. 5 nemme trin til mere grønt i din hverdag LISBETH TORDENDAHL LISBETH TORDENDAHL

Organisér Dig Sund. Light version. 5 nemme trin til mere grønt i din hverdag LISBETH TORDENDAHL LISBETH TORDENDAHL WISEFOOD LISBETH TORDENDAHL Light version Organisér Dig Sund 5 nemme trin til mere grønt i din hverdag WISEFOOD LISBETH TORDENDAHL Inspiration, viden og opskrifter til sundhed og nydelse Organisér Dig

Læs mere

Den fede faste. din smutvej til sundhed. Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin. Gads Forlag

Den fede faste. din smutvej til sundhed. Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin. Gads Forlag Den fede faste din smutvej til sundhed Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin Gads Forlag 1 FORORD: Pas godt på din fantastiske maskine 4 1. Den fede faste til dig, der vil have

Læs mere

Guide. på 7 dage. tab 3 kilo. turbokur. sider. 3 ugers opskrifter. Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Guide. på 7 dage. tab 3 kilo. turbokur. sider. 3 ugers opskrifter. Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Træningsprogram 3 ugers opskrifter 72 sider turbokur tab 3 kilo på 7 dage Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Lene Hanssons

Læs mere

Velkommen til dette 2. webinar i serien om vitaminer og mineraler til børn.

Velkommen til dette 2. webinar i serien om vitaminer og mineraler til børn. Webinar 2 Vitaminer og mineraler til børn. Velkommen til dette 2. webinar i serien om vitaminer og mineraler til børn. I aften skal vi have fokus på mineralerne. Og så vil jeg også give et bud på, hvordan

Læs mere