"Saftpresning Bogen" - Lær om:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""Saftpresning Bogen" - Lær om:"

Transkript

1 SaftPresser.Net "Saftpresning Bogen" - Lær om: Sundhed er en interessant ting som ikke to mennesker er ens. Hvad der virker for én, kan ikke arbejde for en anden. Hver person har individuelle krav. Når man har et sundhedsproblem, virkeligheden er, at man altid bør konsultere en professionel sundhedspleje udbyder såsom en biopat, homøopat, traditionel kinesisk herbalist eller endda en læge. Mens konsultere en sundhedspleje udbyder om dit helbred er vigtigt, det er også lige så vigtigt, at du bliver en informeret individ, således at når de søger professionel rådgivning fra en sundhedsperson, er du mere veluddannede og bevidste om de valg og strategier til rådighed for dig. Da sundhed kræver individualisering, den "Saftpresning Bog" stræber ikke at helbrede, men at uddanne, så du kan blive mere vidende om holistisk sundhed. Den viden giver dig mulighed for at blive en aktiv deltager i din egen sundhed, og når dette sker, det er, når du virkelig begynde at vælge en sund livsstil. En sund livsstil - nu er en interessant tanke. Når man har en sund livsstil, så den tankeproces bag enhver handling kan kun hjælpe én træffe sunde beslutninger. Den "Saftpresning Bog" håber, mere end noget andet, at opfordre dig til at tænke på en sund livsstil. Saftfremstilling i sig selv ikke skaber sundheds- eller mirakelkure. Men saftpresning er, eller kan være en del af en sund livsstil. Jeg juicer fordi frisk juice faktisk smager fantastisk!

2 Når du nyder at drikke frisk juice, så du bliver en konsekvent saftpresser. Med konsekvens, kommer resultater. Denne "Juicer Bog" er designet til at give dig grundlæggende, men meget informativ, information om saftfremstilling grøntsager og frugter. Fordelene ved saftfremstilling er blevet godt forklares ved mange andre. Derfor vil jeg ikke gå i detaljer om fordelene ved saftfremstilling. Faktisk ville jeg foretrække ikke at selv tale om fordelene ved saftfremstilling fordi som hver person er en person, vil hver person have forskellige resultater. Hertil kommer, at når en person er udelukkende fokuseret på fordelene ved saftfremstilling, så vil de kun få skuffet, hvis de fordele, de håbede på ikke sker. Når en person ikke opnår deres ønskede resultater, så vil de stoppe saftpresning. Men sundhed tager tid - sundhed ikke sker natten over. Saftpresning giver din krop med ekstra ernæring. Det er den ernæring, som din krop har brug for et godt helbred. Kroppen er en kompliceret fartøj og det reparerer sig selv langsomt. Mens kroppen kan helbrede sig selv langsomt, kan vi mennesker skade vores krop virkelig hurtig, især når du overveje alt misbrug, som de fleste af os mennesker sætte vores skrøbelige kroppe igennem. Så når du holder op med saftfremstilling på grund af "ingen resultater", kan du stoppe for tidligt. Det er konsekvensen, at i sidste ende giver resultater - Omvendt er det den manglende konsekvens, der ikke giver kroppen en chance for at helbrede, forbedre, reparation, osv, så du kan føle dig bedre, gladere, sundere og stærkere. Når du juice, fordi du nyder at drikke frisk grøntsagssaft, så eventuelle fordele, du opnår, vil være en bonus, fordi hvis du spørger mig, drikker noget, der smager fantastisk og er nærende er gavne nok. Siger alt dette selv, der er nogle betydelige fordele til at gøre din egen friske juice. Den største fordel ved saftpresning er, at du giver din krop med ekstra næring - plain and simple. Men hvorfor er frisk juice sådan en god kilde til ernæring? Første juicer er friske; det er fuld af levende enzymer, der hjælper kroppen.

3 Nr2, når juice er frisk, det er ikke blevet pasteuriseret. Desværre, selvom pasteurisering har reddet mange liv, det har også bragt på sine egne problemer såsom ernæringsmæssigt døde fødevarer. Grøntsagssaft i dåser eller æsker er blevet pasteuriseret. Den nødvendige til pasteurisering høj varme ødelægger vitale næringsstoffer i juice. Mange grøntsagssaft du køber vil have en ernæringsmæssig analyse på dåsen, men desværre er den ernæringsmæssige analyse gjort før pasteurisering og derfor kan være vildledende og endda potentielt falsk. Ved at gøre din egen friske juice, du undgår pasteurisering dermed spare alle de næringsstoffer og enzymer. Nr 3, Så det lettere at drikke flere grøntsager, end du kan spise! Vi ved alle, hvor vigtigt grøntsager er til den menneskelige krop, men desværre er det ikke altid muligt at spise så mange grøntsager, som vi burde. Drikke frisk grøntsagssaft hjælper tage sig af dette problem. Men, skal du huske at saft ansvarligt. 4. Du laver fordøjelse og assimilation af ernæringen lettere for din krop. Tro det eller ej, men din krop er hovedsagelig en juice maskine. Når du spiser en gulerod, vil din krop fordøje gulerod og udtrække saften for at få ernæring. Ved saftfremstilling, du udtrække saften for din krop. Til gengæld gør det lettere for din krop at assimilere ernæring som din krop ikke behøver at arbejde på at nedbryde frugt eller grøntsag. Mens saftpresning gemmer din krop den energi, der kræves for at udvinde saften (ernæring) fra fødevarer, er det stadig vigtigt at spise hele grøntsager og frugter, fordi din krop kræver stadig fiberen. 5. Frisk juice smager absolut lækker. Du ved, det sjove er, at når du juicer, fordi du nyder at drikke frisk juice, bliver fornøjelig hele oplevelsen! Hvorfor? Fordi du ikke længere er fokuseret på at opnå sundhed, bekymre sig om sygdom - som alle distraherer dig fra at nyde øjeblikket. Som Bobby McFerrin engang sagde, "du ikke bekymre dig, være glad!" Mange glorificerer saftfremstilling bare at sælge deres saftpressere eller bøger. Mig, jeg er ikke interesseret i det. Jeg har ingen saft maskine salgskvoten jeg er heller ikke under nogen pres for at sælge kopier af min bog (især da jeg lade alle læse min bog online gratis). Jeg sælger saftpressere udenlukkende fordi det er

4 automatisk, igennem Amazon, da jeg syntes det er komplet vanvittigt at folk skal betale overpriser i Danmark for disse maskiner. Min tilgang er rent faktisk at fjerne både glamour og hype og gøre saftfremstilling mere praktisk - ganske vist kan dette gøre begrebet saftfremstilling kedeligt, men fordelen er, at så vil du være mere tilbøjelige til at inkorporere saftfremstilling ind i dit liv på lang sigt. Jeg er en stærk fortaler for, hvad jeg kalder "ansvarlig saftpresning", et begreb, du ikke finder andre steder. Jeg har også tilføjet den ernæringsmæssige analyse for så mange frugter og grøntsager som muligt, så du nemmere kan opdage, hvad næringsstoffer, du får fra din juice. Hovedårsagen til, at jeg har tilføjet den ernæringsmæssige analyse er så folk, ligesom dig, vil især blive mere bevidste om indholdet af den saft du drikker sukker. Denne tilgang til saftfremstilling er absolut forskellige andre og mens fremgangsmåde kan være forskellige, underliggende tema er den samme eller ligner andre. I sidste ende, når du begynder at juice, skal du oprette din egen stil og smag. På dette tidspunkt, vil vi både være groovin 'til vores egen rytme! Lad være med at lytte til andre der siger noget ikke smager godt eller lign. Det er altsammen sundt, så prøv dig frem, og nyd livet med de smagsoplevelser der kommer ;-) Her er skrevet nogle meget normale spørgsmål, som fortjener svar.. Hvilke grøntsager er bedst til at hjælpe løs vægt? Saftfremstilling selv vil ikke nødvendigvis hjælpe dig løs vægt. Men saftfremstilling kan være en medvirkende faktor til vægttab. Saftpresning kan hjælpe dig løs vægt ved at give din krop med mere næring. Når din krop får mere næring, da kroppen har brug for at spise mindre. Kroppen er aldrig sulter efter føde, i stedet kroppen er altid sulter for ernæring. Fødevarer er blot kilden til nutriton. Hvis du vælger usunde fødevarer, så din krop vil altid være sultende for ernæring. Til gengæld vil din krop altid tørster mere mad. Hvis du vælger sunde ernæring, så din krop vil begynde at få ernæringsmæssigt mæt lade din krop til at spise mindre mad, fordi al den næring er indhentet fra mindre, selv om mere ernæringsmæssigt sunde, fødevarer. Så saftfremstilling kan hjælpe ved ikke kun at tillade din krop til at fylde sine ernæringsmæssige tanke lettere, men når du har mere ernæring, har du også mere energi, som hjælper dig til at udøve. Ja, er du nødt til at udøve. Vi kan ikke være doven og løs vægt. Vi har brug for at få vores muskler aktiv og levende så vores stofskifte stiger. Muskler er ligesom fabrikkerne i vores krop, der forbrænder brændstoffet kendt som fedt og fedt er intet mere end oplagret energi såsom sukker. Anytime du spiser i overskud, maden lagres som fedt, især hvis det er sukker.

5 Din krop har brug sukker i blodet til at holde hjernen sund, aktiv og fungerer. Men overskydende sukker kan også dræbe kroppen. Således, når der er for meget sukker i kroppen, bugspytkirtlen skaber insulin og insulin derefter fjerner sukker fra blodet og lagrer den som fedt. Det er, hvordan det dybest set virker. Problemet er, når kroppen fjerner overskydende sukker fra blodbanen, du går fra for meget sukker (diabetes) til ikke nok sukker (hypoglykæmi). Når kroppen har for lidt sukker, kroppen begynder derefter at kræver sukker at tilvejebringe den energi, der er nødvendig. En viscious cyklus oprettes derefter hvor folk går fra for meget blod sukker til ikke nok. Dette sætter en masse stress også på dine binyrer Når vi juicer, skal vi huske, at selv om juice er lavet af hele fødevarer, juice er faktisk en forarbejdede fødevarer. Det er grunden til, at jeg opfordrer folk til at juice ansvarligt. Vi ønsker ikke, at vores juice spking vores blodsukker så højt, at vi ikke kun sætte vores bugspytkirtlen under en masse stress, men vi i sidste ende gøre vores krop federe ved saftfremstilling. Husk, en sukker er sukker er sukker - uanset kilden. Efter vi begynder at saft ansvarligt og spise sundt, skal vi så også være villig til at udøve. Afhængig af din alder, skader, etc, kan din evne til at udøve ske uden problemer eller med visse vanskeligheder. For mig personligt er jeg virkelig imponeret over de videoer, Gillian Michaels har produceret. Enhver, der ønsker at løs vægt og tone vil finde hendes videoer fremragende og effektiv. Men du skal være i stand til at gøre sprællemænd, push ups, etc. Hendes videoer er udfordrende, men måske nogle af de bedste videoer jeg nogensinde har prøvet. Man kan også gøre noget så simpelt som hatha yoga - yoga stretching. Alene, hatha yoga vil ikke tillade dig at tabe. Men hvis du en ude af stand til at udøve, så måske nogle hatha yoga vil være til hjælp. Personligt jeg træner og praksis hatha yoga flere gange om ugen. Jeg træner ansvarligt - Jeg udfordrer mig selv og presse mig selv tæt på grænsen, men aldrig over grænsen. Hvilke grøntsager hjælper bedst afgifte kroppen? Dette er et spørgsmål, som jeg bliver bedt om - som grøntsager hjælpe med at afgifte kroppen? Tja, for mig, det hele afhænger af situationen, den tid af året (vinter, forår, sommer eller efterår - læse mine noter om Feng Shui Saftpresning at lære mere), hvordan du i øjeblikket føler, din alder, din kost, etc. Mange faktorer afgør, hvad der er den bedste måde at hjælpe afgifte kroppen. Men som en generel regel, at jo mere bitter vegetabilske, jo mere det hjælper til at afgifte kroppen. Et godt eksempel på dette er mælkebøtteblade. Ved hjælp af en grøntsag ligesom mælkebøtteblade er især en fordel, når du fylde med lidt vrede. Nogle gange kan du mærke din tunge er lidt gul. Den gule belægning på tungen indikerer din lever er varmt, da kineserne ville sige. På den anden side siges det, at grøntsager, der er sødere give din krop energi. Så hvis du føler dig træt, mentalt eller fysisk, du ofte brug for en mere sød smag grøntsag til at hjælpe dig afgifte. Et godt eksempel ville være gulerødder. Svarende til mælkebøtteblade, gulerødder har en virkning på leveren - selvom fra en anden vinkel eller tilgang. Så hvis jeg var træt - mentalt eller fysisk - så jeg ville overveje at bruge en grøntsag ligesom gulerødder. En god indikation af, at din krop er træt, er, hvis din tunge har et blåligt skær til det.

6 Hvis du har slim build op, så en af de bedste grøntsager, er hvidløg - som i dette tilfælde ville jeg spise hele snarere end drikke som saft. Hvidløg naturligt renser kroppen af slim. Men der er andre muligheder også. Som et eksempel, hvis du har slim i lungerne, at du holder hoste op, så prøv at spise nogle rå jordnødder. Af en eller anden grund, rå jordnødder (ikke kogt eller saltet i alligevel) bidrage til at skylle slim ud. Selvfølgelig, hvis du er allergisk over for jordnødder så skal du ikke prøve det. Så du ser, kan gives noget enkelt svar på, hvilken eller hvilke måde er bedst at afgifte kroppen. Men én ting jeg altid fortælle folk, er, at afgiftning bør aldrig overvælde kroppen. Når en detox overvælder kroppen så du faktisk sætte kroppen under endnu mere stress, som besejrer hele formålet. Der er tidspunkter, hvor kroppen vælger at have en tung detox, og det er okay, men vi bør aldrig tvinge kroppen ind i en tung detox. Sundhed skal altid føle boringly normal. Dette er en af grundene til jeg kan lide kinesisk urtemedicin. Ikke alene herbalist tilpasse urter specifikt til dine behov og din krop, men den kinesiske herbalist søger at afbalancere kroppen med den rigtige mængde af yin og yang energi, så kroppen kan afgifte sig selv på en afbalanceret og effektiv måde. Som et resultat, når vi saftfremstilling, vi også ønsker at stræbe efter balance. Samlet set alle grøntsager bidrager til at afgifte kroppen til en vis grad og på en måde. Det er grunden til, at min samlede mantra, når det kommer til afgiftning og saftfremstilling i almindelighed, er at juice en sort. Alt for mange mennesker er stagnerende saftpressere og stagnerende spisere i almindelighed. De fleste mennesker juice og spise de samme fødevarer på en regelmæssig basis. Men virkeligheden er vores krop har brug for og craves sort. Vi kan ikke lide smagen af sort, men det er afgørende for vores sundhed og undertiden vi nødt til at tvinge os selv til at spise og saft en række fødevarer og grøntsager for at få varieret ernæring vores kroppe har brug for. Husk, ernæring er brændstof til kroppen. Når man ser på noget sundhedsproblem, bekymring eller spørgsmål, som vi ønsker at tage fat, skal vi altid se på hele billedet, ikke bare kigge med en særegen synspunkt. Først da kan vi hjælpe kroppen ikke kun afgifte effektivt, men med den største lethed. Det er vigtigt at huske, at kroppen er i en konstant tilstand af afgiftning. Hver afføring, hver vandladning, hvert åndedrag, hver sved (og det er derfor, antiperspiranter er dårlige for kroppen, som blokken giftstoffer fra at forlade din krop). Alle disse metoder hjælper flush toksiner ud af vores krop. Vi kan ikke bare tænke på lever og nyrer, selvom de er vigtige. Men i stedet skal vi altid tænke på hele kroppen - fra blodet, tot lungerne, til tyktarmen, nyrerne, leveren, lymfesystemet - alt skal overvejes. Fryse Grøntsager inden presningen? Jeg er ny til saftfremstilling, og jeg har læst et sted, at juice bør indtages ved stuetemperatur, fordi vi ikke skal chokere vores fordøjelse system. Min ven, der har været saftfremstilling længere end jeg har (ca. 5 år) siger, jeg skal sætte mine grøntsager i vasken med isvand til knivskarp dem op, før saftfremstilling dem - Jeg er uenig med ham og bare foretrækker at juice dem ved stuetemperatur. Hvad siger du, er den korrekte procedure?

7 Gør grøntsager kolde, så de er skarpere til at hakke dem kan være godt, når madlavning og forberede mad retter. Men når du juice, hvor skarp grøntsag er ligegyldigt virkelig fordi saft maskinen bare vil presse eller slibe alle saften ud, uanset hvor skarp grøntsag er. Hvad er vigtigst er, at når du juice, får du maksimal fordøjelse eller assimilation af næringsstofferne. Kolde fødevarer lukke fordøjelsessystemet, gør kroppen mere tilbøjelige til helbredsproblemer som feber og forstoppelse sammen med mange andre ting. Så efter min mening, er det ikke klogt at gøre grøntsager koldt. Det er altid bedre at juice grøntsager ved stuetemperatur. Hvor meget juice skal jeg drikke? Jeg tænkte på om der var vis mængde saft, der bør drikkes på én gang? Det lader til, at jeg kun kan komme igennem omkring 1/3 eller 1/2 af en kvart ad gangen... jeg bare få reelle fuld, når jeg drikker det. Den mest en gennemsnitlig person har brug for per dag er 1 kop... 8 oz, 255 ml eller ca. 1/4 Quart. Drikker mere end dette potentielt kan forårsage en ubalance i kroppen. Husk, selvom juice er lavet af hele fødevarer, juice er faktisk en forarbejdede fødevarer. Ikke alene er juice en forarbejdede fødevarer, men det er en koncentreret kilde til ernæring. Mens ernæring er god, kan for meget på én gang forårsage problemer. Forskellen mellem gift og medicin er altid i dosen. Således mens ernæring er afgørende for et godt helbred, ikke nærme sundhed fra det synspunkt, som forsøger at gøre så meget som du kan, så hurtigt du kan. Hvis sundhed var en runner, så sundhed ville være udholdenhed runner snarere end sprinter. Udholdenhed runner går langsommere, men holder længere. Spurten går hurtigt, men kan ikke opretholde hastigheden over en lang distance. Sundhed er ikke en race, det er en proces... en løbende proces, som vi skal arbejde på hver dag i hele vores liv. Det er derfor jeg gerne fremme saftfremstilling ikke som en kur alle, men som en del af en livsstil. Kan du fryse juice derefter optø og drikke senere? Nej, jeg vil ikke foreslå dig fryse saften. Hvis du ønsker at gøre dette, købe frosne saft fra butikken. Hvis du vil have fordelene af frisk juice, skal det være beruset friske. Frysning eller opbevaring juice besejrer hele formålet og fordelene ved frisk juice. Jeg blev syg, for en kort tid, mens Saftpresset.. Flere måneder siden modtog jeg en saftpresser som en gave. Jeg gik ud og købte tonsvis af økologiske frugter og grøntsager. Den anden dag i saftfremstilling jeg Juiced en hel sukkerroer og en gulerod. Jeg fik

8 meget syg for en kort tid. Efter et par timer, jeg kiggede op saftfremstilling roer online. Jeg fandt, at man aldrig juice en hel rå sukkerroer, og juice ikke mere end en fjerdedel af en roer ad gangen. Jeg stoppede saftfremstilling. Nu flere måneder senere, jeg ønsker at juice igen. Jeg købte min belastning af økologiske frugter og grøntsager. Jeg ønsker at juice grønkål, spinat og selleri, men jeg har lige set på dit websted ikke at have mere end 1/4 kop grønkål. Er det korrekt? Kan du fortælle mig den bedste måde at lære mere om saftfremstilling/juicing? Hvad du har oplevet, er meget typisk, og jeg vil fortælle dig hvorfor. Folk er blevet fortalt og påvirket af infomercials, mange bøger og fanatiske saftpressere at tro, at saftpresning er en mirakelkur - at saftpresning vil helbrede alle at fattes dig. Så, når man kombinerer denne tanke proces med det faktum, at folk synes, det er grøntsager, skal det være godt for mig. Så jeg vil have masser og gøre min krop godt. Så folk, som dig, indse, at de ikke føler sig så godt, og de spekulerer på, hvorfor? Der er en masse hype derude om saftfremstilling og normalt det har at gøre med et salg kvote. Folk er nødt til at hype saftfremstilling at sælge noget. Men jeg har nogen kvote, og dermed jeg gerne fjerne den hype og bringe saftfremstilling tilbage ned på jorden. Når en person juice baseret på hype om saftfremstilling de har hørt, er det ofte fører til det, jeg kalder denne hensynsløs saftpresning. Men jeg fremmer noget, jeg kalder Ansvarlig Saftpresning - ja, sådan en kedelig sigt, men det er ansvarligt saftpresning der rent faktisk vil bidrage til at skabe den langsigtede sundhed, at så mange ønsker. Den største forudsætning for ansvarlig saftpresning er, at forskellen mellem gift og medicin er altid i dosis. Mens juice er fremstillet af hele grøntsager, er det både en koncentreret og behandlet kilde til grøntsager. Det er således ikke kun er du får mere vegetabilsk ernæring ind i din krop i en højere dosis, men fordi juice er behandlet, betyder det, at kroppen ikke behøver at fordøje eller udtrække næring fra grøntsagerne. Ernæring er således let og umiddelbart tilgængelige. Når du spiser en grøntsag, skal din krop fordøje det, som tager tid. Under fordøjelsesprocessen, din krop langsomt modtager ernæring. Spise en gulerod ville være som at køre 1000 miles i bil. Det er en forholdsvis langsom rejse. Men saftpresning er ligesom at blive lanceret i rumfærgen. Før du ved af det, ernæring din krop har, er ud af denne verden. Du hæve ernæring niveau, og du hæve det hurtigt, fordi saftfremstilling har gjort udvinding af næringsstoffer for din krop. Så når vi saft, må vi saft ansvarligt. Saftpresning bør aldrig være din livsstil, men snarere saftfremstilling skal komplimentere din livsstil. Forventningerne vil altid skabe skuffelse og mange mennesker begynder saftfremstilling med forventning om stor sundhed - et mirakel sundhed producent. Men når det ikke sker, eller når de bliver syge, bogstaveligt talt fra saftfremstilling, de får slukket. Det er alt for dårlig. Hvis en person skulle bare saft ansvarligt med en rolig erkendelse af, at saftpresning er ikke et mirakel, og at der ikke er et enkelt

9 mirakelkur for et godt helbred, men det er snarere hele din livsstil, der skaber et godt helbred, så folk ville saft i en måde, der faktisk gavner dem. Når vi juicer, ønsker vi at juice med en rolig spænding. Vi ønsker at elske hele processen med saftfremstilling, men vi ønsker at være afslappede og realistiske omkring processen. Vi er nødt til at indse, at sundhed ikke vil blive opnået natten over, og at ikke to mennesker har de samme behov, især når det kommer til sundhed. For nogle mennesker har saftfremstilling virkelig været et mirakel for deres helbredsproblemer. Men det betyder ikke, det vil være på denne måde for alle. Alle har individuelle behov, og så sundhed skal altid individualiseres til den person. For én, kan saftfremstilling være et mirakel, men for en anden, det gør intet andet end hjælpe med at holde kroppen sund eller sundere. Når det kommer til saftpresning, skal vi altid huske på, at saftpresning er at sætte mere næring ind i din krop. Dette er en form for urtemedicin. Faktisk, når du spiser, er du give din krop medicone. Ernæring er medicin! Som Hippokrates sagde Lad din mad være din medicin og din medicin være din mad., Hvad Hippokrates sagde ikke var dog Lad ikke din mad være din gift og din gift være din mad. Visse fødevarer er naturligvis usundt og har en skadelig indvirkning på dit helbred, såsom junk fødevarer, cigaretter, etc. Men når du saft i en ekstrem måde, kan du også begynde at forgifte din krop, ikke nødvendigvis i den giftige gift måde, men snarere du overstimulate din krop. Når du tager urtemedicin, mange mennesker tror, at urter har medicinske værdier til dem. Nå, det er sandt, de gør. Men hvad de urter har mere end noget andet er ernæring. Det er ernæring i urter, der hjælper til at helbrede kroppen. Det er bare at i urtemedicin, er vi ofte ved hjælp af urter, som vi normalt ikke spiser, såsom rødder eller blomster. Men når det kommer til saftpresning, det er bare en gulerod... eller er det bare en sukkerroer. Vi ser dem ikke som en urtemedicin, fordi vi spiser dem hele tiden, men de er en urtemedicin. Vi ser ikke den gulerod, sukkerroer eller andre grøntsager som en urtemedicin, fordi vi aldrig har spist dem i en høj nok dosis til at stimulere kroppens helbredende evner. Men når du juice dine grøntsager, er du øge dosis og gøre ernæring mere let tilgængelige således virkelig vække den helbredende eller naturlægemidler beføjelser grøntsager. Dette er også grunden til, saftpresning dåse og har en helbredende virkning på kroppen - men kun når gjort rigtigt. En syg person kan have brug for mere og kan være i stand til at håndtere en højere dosis af grøntsager i deres saft, fordi deres krop har brug for næring. Men for den gennemsnitlige person, de har brug for mindre - en ansvarlig mængde saft. Det er her, de fleste mennesker gør deres fejl. De saft, som om de er

10 syge og dermed juice for meget og for hurtigt. Men selv om syg, hvis du saft på en måde, at din krop ikke kan lide, så du kan gøre tingene værre. Nogle vil sige, at det er godt at opleve en detox effekt, hvor du føler dig syg. Men jeg mener personligt, at en person kan afgifte på en måde, hvor de føler sig godt. Man behøver ikke at føle sig frygtelig til at afgifte. En person kan afgifte på en måde, der ikke lægge vægt på deres nyrer, som et eksempel. Virkeligheden er, at din krop er i en konstant tilstand af afgiftning. Hvis din krop ikke var konstant afgiftende, så ville du dø. Således, hver gang du ånder ud, er du afgiftende. Hver gang du tisse eller have afføring, er du afgiftende. Din krop er altid afgiftende og alle vi ønsker at gøre, er at hjælpe kroppen afgifte på en effektiv og effektiv måde. Vi kan opnå dette ved at minimere de giftstoffer, der kommer ind i vores krop og ved at hjælpe til at maksimere toksiner forlader. Nu tilbage til naturlægemidler... de virker ved at give kroppen ernæring. Så når du saft i en hensynsløs måde, dig over stimulere kroppen. Dette er grunden til, alt hvad du behøver at gøre er saft i en rolig måde og drikker ikke mere end 1 kop juice om dagen. Enkelhed skaber sammenhæng og konsekvens er, hvad der skaber resultater. Så saftfremstilling en gang gør ingenting. Men saftfremstilling på en regelmæssig og vedvarende basis, på en ansvarlig måde, har en lang sigt er til gavn for dit helbred. Så du bare nødt til at lære at juice ligesom du kører en bil og ikke som en raket skib pilot. Hvor meget Ernæring Er i Pulp? Hvor meget af værdien af grøntsager / frugt er tabt i thepulp? Det ser ud som om der er en stor del af affaldet. Pulp blot fiber og ikke har nogen væsentlig næringsværdi valuebecause kroppen kan ikke fordøje det. Derfor er fiberen derefter går på tohelp rense tyktarmen. Men nogle af saft / vil næringsstoffer stadig være i pulpen afterjuicing som ingen saft maskine kan udtrække 100% af næringsstofferne. Men som en generel tommelfingerregel, den tørrere papirmasse, jo mere ernæring / juice er blevet udvundet fra grøntsager.

11 Saftpresning strategi for den generelle sundhed og wellness. Jeg gennemførelse af flere nye kost, og motion teknikker i et forsøg på at forbedre mit helbred, energi niveauer, og livskvalitet. Jeg tror ikke på drastiske eller ekstreme ændringer, men jeg er interesseret i at vide mere om værdierne af forbrugende rå grøntsager og frugtsaft på daglig basis. Kan du anbefale en blanding af frugt og grøntsager, der ville være spiselig, og fremme en bedre tarm, og generelle sundhed - der kunne indtages en gang om dagen? Jeg er glad for at høre, at du ikke gør noget drastisk. En af de bigproblems folk gør, er de går til det ekstreme og det fører til en ubalance. Det siges, at valget ikke vindes med det yderste venstre eller langt rigtige stemmer, men med mainstream stemmer. Så det er med sundhed. Et godt helbred kommer ikke fra at være ekstrem, men snarere et godt helbred og velvære sker ved at gennemføre fornuftige og ansvarlige sundhedsstrategier. Hvad vi ønsker at gøre, er at inkorporere intelligente beslutninger, ikke fanatisk ones.obviously selv gøre smart beslutninger kan betyde, at store ændringer inone liv, men store ændringer er anderledes fanatiske dem. Making wisechoices er simpelthen klogt. Hvad jeg vil foreslå for dig er, at du overveje at starte med somecabbage juice, nogle gulerodsjuice og bruge noget lignende selleri orcucumber. Dette ville være en temmelig godt udgangspunkt. Efterhånden som du får mere comfortablejuicing, prøve at have andre safter. Mens det er rart at have en juice thatis spiselig, vi i sidste ende ønsker at juice grøntsager, der ikke er sopalatable - vi selv ønsker at spise fødevarer, som vi ikke nødvendigvis likebut ved er gavnligt. Hvorfor? Kun på denne måde kan vi få en varieret dietthat giver et varieret ernæring. Vores krop har virkelig brug for næring fra avariety kilder og en af de største fejltagelser, folk gør er notchanging deres kost eller saftfremstilling rutine. Saftfremstilling en gang om dagen er tilstrækkeligt og virkelig alt, der er behov for generelle sundhed og wellness. Husk, det er den enkelhed, der bringer konsekvens, og det er den konsekvens, der får resultater. Hvis du gør din saftpresning rutine for kompliceret, så vil du ikke blive hos program, der fører til fiasko. Når det kommer til intestinal sundhed og kolon sundhed, husker mostimportant saft af alt er vand. Du er nødt til at drikke masser af vand. Når det kommer til saft, du ønsker at juice grøntsager, der har acooling virkning (yin energi). En kølende effekt hjælper med at bringe fugt tothe tarme mens en opvarmning energi (yang energi) vil brænde op fugt inthe kroppen. Her er nogle andre sider med oplysninger, som kan være til gavn: Irritabel tarmsyndrom, forstoppelse og galdesten Hvilken saft vil rense min tyktarm Dernæst når du rense den kolon og tarmkanalen, det er alsoimportant at fylde kroppen med probiotika (venlige bakterier). Iwould derfor foreslå du overveje at bruge en venlig bacteriasupplement. Denne måde, som du rense kroppen ud er tomrummet fyldt byfriendly bakterier snarere end dårlige bakterier.

12 Min æblesaft bliver brun, er det okay? Hvordan håndterer du når æbler bliver brune? Da jeg skar dem op Jeg satte dem i citron vand, men de bliver stadigvæk brune når de kommer gennem saftpresseren. Er det ok? Når et æble bliver brun, det er bare oxidation (at blive udsat for ilt). Rust er et andet eksempel på oxidation, men langsom oxidering. Æblet, er mere modtagelige for ilt går brun lidt hurtigere. Men det er naturligt og okay. Æblet og / eller æblejuice drejning brun er en god illustration af, hvorfor frisk juice bør drikkes inden for 20 minutter saftpresning. Efter 20 minutter begynder de fleste af enzymerne og mange af de vitaminer til naturligt gå væk eller i det mindste væsentligt reduceret som følge af oxidation. Mens andre grøntsager eller frugter ikke kan gå brune som æbler eller æblejuice, er en lignende ting sker, selv om ingen synlige tegn. Du behøver ikke at tilføje citronsaft eller suge æbler i citron vand inden presningen dog. Så længe du skære æblet lige før saftfremstilling, så det er fint. Hvis du stadig ønsker at tilføje nogle citronsaft til Apple for at minimere oxidation, så er det fint - det bare virker som ekstra arbejde til mig! Grunden til, citronsaft og / eller citron vand forhindrer apple at gå brun før juice vegetabilske skyldes det faktum, citronsaft indeholder C-vitamin - et kendt anti-oxidant. Vitamin C, derfor med til at bremse hastigheden af oxidation. Det samme kan ske, når de foretager guacamole (en avocado type sauce). Da avocadoer også begynde at gå harsk virkelig hurtigt engang skåret op og udsat for ilt, tilføje nogle citronsaft til guacamole hjælper med at forhindre de avocadoer fra forkæle på grund af oxidation. Citronsaft virkelig gør en forskel. Selvom citronsaft eller citron vand kan hjælpe med at forhindre oxidation inden presningen, virkeligheden er, citron vand er kun for at beskytte overfladen af æble skive. Når du juice, er du udsætter hver eneste celle i æblet til ilt, herunder de dele, som ikke er beskyttet af de anti-oxidant egenskaber af vitamin C. Således hvorfor du stadig se æblesaft drejning brun lidt gang Juiced. Æblesaft drejning brun hele har at gøre med oxidation - bliver udsat for ilt. Et frø er shellor væg, en møtrik shell eller væg, en grøntsag skræl eller frugtskaller - disse er alle Moder Natur måde at beskytte møtrik, frø, frugt eller grøntsager fra lys, varme og / eller oxygen. Hvis du knuse et æble, så æblet vil gå brun selvom

13 æble skræl ikke er blevet skåret i skiver åben. Æblet går stadig brun når forslået fordi cellevæggene er blevet brudt, selvom vi ikke kan se det med vores øjne, så ilt krybe ind i frugten, der fører til oxidation. Off topic lidt, men stadig vedrører oxidation - mange mennesker køber olier for deres helbred, og det er stor, fordi vi alle needessential fedtsyrer. Men alle de olier skal være kold behandles (tominimize udsættelse for varme), pakket i uigennemsigtig flaske (for at beskytte fromthe lys) og skal have minimal udsættelse for oxygen. Efter åbning kan disse olier gå harsk og skal derfor bekept i køleskabet. Alligevel har Moder Natur beskyttet alle frø og nutsfrom går harsk naturligt. Så mens mange mennesker har olier, hvis du virkelig ønsker friskhed olier, så er det værd at overveje at spise frø og nødder, især da ikke kun får du olierne, men alle de mineraler også. Hvor ofte skal jeg saft at få nok næring? Hvor ofte skal jeg saft for at få tilstrækkelig vitaminer, mineraler osv ind i min krop? Det er også blevet foreslået mig at tage et godt multivitamin. Men med vitamin verden er totalt forvirrende, og jeg ved virkelig ikke, hvilken vitamin ville være den bedste? Her er en enkel vejledning, så du ved, hvordan man kan sikre, at du får nok næringsstoffer, når saftfremstilling. 1. Din kost er det vigtigste aspekt af dit helbred. Hvis din kost ikke er god, kan du lige så godt ikke juice. Saftpresning vil ikke redde dig fra en dårlig kost. I stedet saftpresning bidrager til at styrke en god sund kost. 2. Så lægger vægt på din kost. Er du spiser en sund og sund kost? 3. Når du har en sund og sunde kost, juicingcompliments derefter din kost. Så hvis saftpresning begynder at komplimentere din kost, så er det i sidste ende ligegyldigt, hvor ofte eller når du juice, fordi du har en god kost til at begynde med. Som Doctor Rocine, en berømt norsk homøopat circa 1930 sagde: Hvis vi spiser forkert, Ingen læge kan helbrede os; Hvis vi spiser rigtigt, Der kræves ingen læge.

14 Dr. Rocine erklæring kan anvende til saftfremstilling samt: Hvis vi spiser forkert, Nej 'juice' kan helbrede os; Hvis vi spiser rigtigt, Nej 'juice' er nødvendig. Siger alt dette, saftpresning er som en modificeret form af mad og / eller din kost. Det er de næringsstoffer, vi får fra vores frisk juice, som hjælper vores krop til at fungere bedre. Når du har en god og sund kost derefter, som nævnt, juice du drikker komplimenter din sunde kost. Indser alt dette, saftfremstilling mindst hver 2 dage er gavnligt. Men sørg for at juice en række grøntsager og eventuelt grøntsager, som du ikke ville eller ikke spiser på en regelmæssig basis. Hvis du saft grøntsager, du spiser oftest, er du ikke rigtig få supplerende og / eller nye næringsstoffer. Sørg også for du juice grøntsager, der smager dårligt også. Et eksempel kunne være gulerodsjuice. De fleste mennesker elsker gulerodssaft fordi gulerødder er sød og lækker smag; men vi må alle lære at gå videre end kun de grøntsager, der smager nice. Vi skal lære at elske at saft de grøntsager, der smager dårligt. Hvis du kun fortsætte med at juice grøntsager, der smager godt for dig, så vil du aldrig få de mange forskellige grøntsager og næringsstoffer, din krop har brug for. Jeg personligt ikke tage vitamintilskud, med undtagelse af en god B-kompleks vitamin. En god B-kompleksvitamin er særligt vigtig for vegetarer. Årsagen er, at det allerede er vanskeligt at få nok B-vitaminer som en kød Æderen (nogle kød indeholder B-vitaminer), og så når du fjerne kød fra din kost, det gør det endnu sværere at få nok B-vitaminer (selvom nogle vil have ernæringsmæssige gær, gærede fødevarer eller andre fødevarer for at få deres B-vitaminer - men selv stadig kan have størst gavn af flere B-vitaminer, som hvad man kan få fra de fødevarer, de spiser).

Skab din egen sundhed s

Skab din egen sundhed s Skab din egen sundhed s Top 5 nyhedsbreve Sund & glad Copyright www.skab din egen sundhed.com 2009 Kære abonnent på Sund & Glad. Her får du mine 5 mest læste nyhedsbreve i en lille bog, som du kan tage

Læs mere

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk 1 Vigtig information De anbefalinger og kostråd, jeg giver i denne plan, er baseret på mere end 10 års studie, personlig og klient erfaring, samt mine uddannelser til Personlig Træner, CHEK Hollistic Livsstils

Læs mere

SUPPLEMENT ELLER ERSTATNING TIL LYKKEPILLER

SUPPLEMENT ELLER ERSTATNING TIL LYKKEPILLER UD AF DEPRESSIONEN SUPPLEMENT ELLER ERSTATNING TIL LYKKEPILLER Strategier, indsatser og værktøjer, der vil hele din depression, øge dit humør og skabe livsglæde på en naturlig måde. 1 Ud af depressionen

Læs mere

30 dages Hverdagsoverskud

30 dages Hverdagsoverskud 30 dages Hverdagsoverskud Maj / juni 2014 Overskudsmentor Eva Beierholm Bendtsen www.livs-appetit.dk www.overskudsmentor.dk info@livs-appetit.dk / info@overskudsmentor.dk 4540330298 Overskudsmentor Eva

Læs mere

EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS

EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS Denne historie er hverken min sandhed eller en provokation. Det er en mulighed for at se verden på en ny og anderledes måde. Formuleringerne kan visse steder virke komplicerede

Læs mere

EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS

EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS Denne historie er hverken min sandhed eller en provokation. Det er en mulighed for at se verden på en ny og anderledes måde. Formuleringerne kan visse steder virke komplicerede

Læs mere

Simple gamle hemmeligheder til et længere og sundere liv

Simple gamle hemmeligheder til et længere og sundere liv Simple gamle hemmeligheder til et længere og sundere liv Min kat har det helt fint på tørfoder! Ethvert levende væsen har det fint" indtil ydre tegn på en sygdom ses. Det lyder måske som et meget indlysende

Læs mere

Livet er en gave. din opgave! Livsstilshåndbog LIVET ER EN GAVE DIN OPGAVE! 1

Livet er en gave. din opgave! Livsstilshåndbog LIVET ER EN GAVE DIN OPGAVE! 1 Livet er en gave din opgave! Livsstilshåndbog 1 Livet er en gave din opgave! Livsstilshåndbog 1 Kolofon: Redaktion: LivsstilsGruppen, Jytte Lindskov Jacobsen & Anna Rask Lynge Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Læs mere

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema PRIS KR. 39,00 vinter 2012 NYT Kokkeskole Nannas Økologiske Køkken Når du dater og lidt om kærligheden Styr på vægten Riv ud og gem - Stort temahæfte SELEN Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer EU

Læs mere

Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED

Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED Anja Nielsen og Anita Christensen Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED Hjertevarm, inspirerende og lærerig bog fra Cert. konsulent i ernæring og sundhed Anja Nielsen og tidligere tredobbelt verdensmester

Læs mere

Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft

Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft 1 Indledning Du kan være nok så intelligent og faglig dygtig til dit job, men hvor effektiv er du, de dage hvor du ikke har så meget fysisk energi?

Læs mere

Kom Igennem julen uden ti ekstra kg på sidebenene

Kom Igennem julen uden ti ekstra kg på sidebenene motivation. Typografi og ombrydning for tema For hvert eneste minut, du forsinker dit eftertræningsmåltid, forlænges din restitutionstid med op til en time! Venter du mere end to timer, går der 3-4 døgn,

Læs mere

ET GODT HELBRED Lynguiden ET GODT HELBRED. Lynguiden. Banebrydende, visionært, intellligent! Helt naturligt!

ET GODT HELBRED Lynguiden ET GODT HELBRED. Lynguiden. Banebrydende, visionært, intellligent! Helt naturligt! ET GODT HELBRED Banebrydende, visionært, intellligent! Helt naturligt! Hilser denne bog velkommen. Fortæller hvad den almene folkeoplysning og politikere forsømmer. Noget, der burde være almen viden..

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

SCIENTOLOGI. Gør verden bedre at leve i

SCIENTOLOGI. Gør verden bedre at leve i SCIENTOLOGI Gør verden bedre at leve i Den anvendte religiøse filosofi, Scientologi, blev grundlagt og udviklet af L. Ron Hubbard, og den tilbyder en præcis vej for alle, så de kan genvinde det sande og

Læs mere

Værsgo! Indhold. Materialet består af to dele Første del handler om fordøjelse, kost og sundhed. Værsgo...2. Tour de fordøjelseskanal...

Værsgo! Indhold. Materialet består af to dele Første del handler om fordøjelse, kost og sundhed. Værsgo...2. Tour de fordøjelseskanal... Indhold Værsgo! Værsgo...2 Tour de fordøjelseskanal...4 Fordøjelsesleksikon...16 Hvad skal du spise og drikke?...18 Styr på livsstilen?...25 Teater som formidlingsog læringsform...30 To vidt forskellige

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Din guide til amning.

Din guide til amning. AmmeGuiden Din guide til amning. I denne bog finder du svar på mange af de spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med amning af dit lille nye barn. Modermælken er en vigtig ernæringskilde for barnet, og

Læs mere

Hvor meget sukker spiser du og hvornår?

Hvor meget sukker spiser du og hvornår? Effektiv Slankeskole uge 5 Hvor meget sukker spiser du og hvornår? Her er et skema til at anskueliggøre, for dig selv, hvor meget sukker du spiser og hvor afhængig du er af det hvis du altså har en sød

Læs mere

du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom

du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom Du er ikke alene Hjerteforeningen. 2009 Tekst: Helle Spindler, cand. psych., ph.d, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet Grafisk

Læs mere

Større, Stærkere og Sundere Hurtigt, Sikkert og Naturligt

Større, Stærkere og Sundere Hurtigt, Sikkert og Naturligt Større, Stærkere og Sundere Hurtigt, Sikkert og Naturligt Skrevet af: Lasse Kjær, http://fitness-blog.dk. Denne bog er 100% gratis og du må gerne sende den rundt til dine venner og andre som kan have glæde

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

egetar bladet Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel

egetar bladet Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel egetar bladet MARTS Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel Professor T. Colin Campbell Om ernæring samt link til video med foredrag Veganerkost er sundere Artikel Frisk og

Læs mere

KOMMER DU I GANG SÅDAN RAWFOOD GUIDE. Af Louise Koch

KOMMER DU I GANG SÅDAN RAWFOOD GUIDE. Af Louise Koch SÅDAN KOMMER DU I GANG RAWFOOD GUIDE Af Louise Koch INDHOLD INTRODUKTION TIL RAWFOOD s. 4 SÅDAN GØR DU... s. 6 HVAD KAN JEG SPISE? s. 8 HVAD ER 80-10-10? s. 12 OPSKRIFTER s. 15 GRØNNE SMOOTHIES s. 20 FORSLAG

Læs mere

Den fede faste. din smutvej til sundhed. Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin. Gads Forlag

Den fede faste. din smutvej til sundhed. Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin. Gads Forlag Den fede faste din smutvej til sundhed Martin Bonde Mogensen i samarbejde med journalist Jakob Rubin Gads Forlag 1 FORORD: Pas godt på din fantastiske maskine 4 1. Den fede faste til dig, der vil have

Læs mere

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid Figur fra Dansen på deadline side 52 slut Afviklet arbejde halvdelen Udnyttet tid om prokrastineringsformlen bliver det forhåbentlig lettere for dig at undersøge, hvad det er, der skaber problemer, når

Læs mere

energicentre eller chakraer. Kanalisering af den healende energi kan ske enten ved at holde hænderne direkte på kroppen eller helt uden at røre

energicentre eller chakraer. Kanalisering af den healende energi kan ske enten ved at holde hænderne direkte på kroppen eller helt uden at røre Healing Healing har sine rødder i shamanismen. Den måde naturfolkene overalt på kloden har plejet det syge på, er grundlæggende vidt forskelligt fra den moderne kliniske måde at gøre det på. Grænserne

Læs mere

Et bedre liv med KOL. En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL

Et bedre liv med KOL. En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL Et bedre liv med KOL En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL indholdsfortegnelse Et bedre liv med KOL Om KOL side Din egen KOL-bog... 5 Flere og flere får KOL... 6 KOL

Læs mere

Personlig Effektivitet

Personlig Effektivitet Personlig Effektivitet Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Introduktion til holdninger... 5 Introduktion til målsætning... 7 Introduktion til prioritering... 9 Introduktion til analyse... 10 Introduktion

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere