Kultur & Fritidsudvalget den 28/ ansøgninger, der opfylder kriterierne for puljen - Bilag 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kultur & Fritidsudvalget den 28/ ansøgninger, der opfylder kriterierne for puljen - Bilag 1"

Transkript

1 Doc. id Sekretariatet Børn & Kultur Kultur & Fritidsudvalget den 28/ ansøgninger, der opfylder kriterierne for puljen - Bilag 1 Forslag til prioritering af den fritidskulturelle pulje for 2012 En del ansøgninger er foreslået indstillet til afslag, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 1. DDS Kaj Lykke Installation af 2 varmepumper i foreningens 2 huse. Foreningen har en etableringsudgift på i alt ,25 kr. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 21% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud kr. i værdi for foreningen 2. DDS Kaj Lykke Isolering hulmur i ydervægge samt demontage/montage af vindplader i klubhus. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges tilskud på kr. i værdi for foreningen. 3. De Grønne Pigespejdere - Kløvergruppen Isolering af spejderhus hulmur og loft. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges tilskud på kr. i værdi for foreningen. 4. Eksperimenterende Danske Radioamatører Permanent radioudstyr til PR-trailer. Foreningen bruger pr-traileren til at præsentere foreningens aktiviteter professionelt og kunne demonstrere muligheder og udfordringer ved amatørradio, elektronik og teknik. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges tilskud på kr. i værdi for foreningen.

2 5. FDF Darum Indkøb af 3 stk. shelter. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 46% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 6. FDF Darum Indkøb af plænetraktor og rive til vedligehold af m2 græsareal i tilknytning til spejderhuset. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 24% af den totale projektudgift. Der meddeles på afslag på foreningens ansøgning, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 7. Hjerting FDF Renovering af hytte Øen 62 i Marbæk (udvidelse/nyt køkken, toiletter, ovenlysvinduer mm). Foreningen har overtaget hytten fra Gjesing FDF. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 8. Drakomir Indkøb af scenepodier inkl. ben for at få øget fleksibilitet til scenografi, platform til lys og lyd samt publikumsfaciliteter. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 16% af den totale projektudgift. Beløbet svarer til 20% af den totale udgift ekskl. moms. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. Foreningens egenfinansiering er øget fra 16% til 20% jf. puljens principper. Det svarer til en øget egenbetaling på kr. Egenfinansiering beregnes af den totale driftsudgift inkl. moms. 9. Bramming Boldklub Etablering af lysmast mellem banerne for belyst adgang mellem baner og klubhus i efterår/vinter sæson. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 10. Bramming Ju-jutsu Klub Indkøb af skinnesystem til tove og boksebolde. Foreningen har en etableringsudgift på i alt inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 23% af den totale projektudgift, egenfinansieringen går til at indkøbe 4 sandsække, der skal bruges ifm. skinnesystemet..

3 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 11. Bueskyttelauget Viking Indkøb af 3d dyr. Såfremt foreningen fortsat skal have mulighed fir at afholde nationale stævner, er der behov for en udskiftning af dyr. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 12. Darum Motion Indkøb af maskine til kredsløbstræning Precor Amt 100. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 13. Endrup IF Efterisolering af loft i klubhus. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 14. Esbjerg Atletik & Motion Etablering af betonfundament til vægtstangstræning samt afledte arbejder. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Se under ansøgning nr Esbjerg Atletik & Motion Etablering af udsugningsanlæg baderum. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 22% af den totale projektudgift. Der meddeles på afslag på foreningens ansøgninger, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. Yderligere har foreningen i forbindelse med prioritering af puljen i perioden fået bevilget tilskud til 4 projekter til en værdi af kr. for foreningen fra puljen. Der er dog et projekt fra puljen for 2011, som foreningen ikke har fået udbetalt endnu. 16. Esbjerg Billard Club Indkøb af keglebord. Keglebordet vil blive det 4 bord til keglebillard i foreningen, hvilket vil give mulighed for afvikling af flere hjemmebanekampe. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 35% af den totale projektudgift.

4 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen. 17. Esbjerg Firma Idræt Renovering af asfalt på brandvej, der fungerer som adgangsvej for foreningens medlemmer samt adgang for minimum 6 andre foreninger, der har deres faste aktivitetslokaler i lokalerne. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 18. Esbjerg Gymnastikforening Indkøb af jumpfun redskabskasse (mellemste størrelse) Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen. 19. Esbjerg Gymnastikforening Indkøb af midi og maxiburger inkl. kompressor. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen. 20. Esbjerg Karate Klub Indkøb af 80 m2 træningsmåtter til dojo. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen. 21. Esbjerg Motorsport Speedway Indkøb af 4 stk. 50cc speedwaycykler til at stille gratis til rådighed for nye kørere det første år. Der er tale om maskiner til ungdomsafd. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr : Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Esbjerg Motorsport Speedway Udbygning og ombygning af eltavle, for at sikre mulighed for fremtidig udvikling af anlægget. Kapaciteten på tavlen blev nået ved afvikling af DM. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift.

5 Forvaltningens indstilling for ansøgning nr : Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Esbjerg Motorsport Speedway Opbygning af vandvogn til vedligehold af bane. Vognen er indkøbt, men opbygningsarbejdet skal udføres. Der skal bygges en tank samt etableres vandpumpe og dyser på vognen. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på 0 kr., men har eget arbejde til montering af rør og slanger ifm. ombyning af vognen. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr : Foreningen har følgende prioritering af ansøgningerne: 1. eltavle - ansøgning nr cc cykler - ansøgning nr opbygning af vandvogn - ansøgning nr. 23 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen vedr. opbygning af vandvogn til vedligehold af bane (ansøgning nr. 23), samtidig er der dispenseret for egenfinansiering på 20%, da der foreligger eget arbejde. Der meddeles afslag på de 2 andre ansøgninger, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. Der er set bort fra foreningens egen prioritering, da det vurderes, at der i foreningens nuværende økonomiske situation er behov for, at de primære aktiviteter fungerer optimalt, hvilket bl.a. er mulighed for at vedligeholde banelegemet. 24. Esbjerg og Omegns Rideklub Indkøb af spring til undervisningsbrug. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 25. Esbjerg Shuri-Ryu Karate Indkøb af 100 m2 tatami kampmåtter. Foreningen oplyser, at 100 m2 er arealet på en kampflade til karate. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 25% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 26. Esbjerg Skyttekreds Ombygning af 200 m skydehus således der etableres depot til skiver og græsslåningsmaskine i forlængelse af huset samt indretning af et gammelt værksted til kursuslokale. Huset indrettes, så det kan benyttes ved større stævner (internationale samt Landsstævne 2013). Foreningen har en udgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningen er orienteret om, at det maksimale tilskud fra puljen er på kr., det ansøgte tilskudsbeløb er således på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 32% af den totale projektudgift, samt eget arbejde i form af el- og malerarbejde, gulvbelægning og udvendig belægning. Der er ikke efterfølgende driftsudgifter. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen.

6 27. Esbjerg Taekwondo Klub Indkøb af 4 sæt elektroniske kampveste inkl. pc styreprogram. Foreningen oplyser, at kamptræning med veste er en nødvendig rekvisit ifm. kamptræning for talent- og elitekæmpere. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Se under ansøgning nr Esbjerg Taekwondo Klub Indkøb af kamp/teknikgulv på 200 m2 arealet svarer til 2 kamp/teknikbaner. Foreningen oplyser, at når talent- og elitecentre mødes for at træne kamp/teknik og foretage sparring, er det et krav, at dette gulv forefindes. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen vedr. indkøb af kamp/teknikgulv (ansøgning nr. 28) samt tilskud på kr. i værdi for foreningen til 2 sæt elektroniske kampveste inkl. 50% af pc styreprogram (ansøgning nr. 27). Der meddeles afslag på den resterende del af ansøgningen vedr. elektroniske kampveste, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 29. FC King George Etablering af elektronisk låsesystem inkl. overvågningskamera i klublokale for at øge brugen af klublokalet ved et døgnåbent klublokale. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Det skal bemærkes, at overvågningskameraet udgør kr. af den samlede projektudgift. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr FC King George Etablering af nyt køkken i klublokale. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på 0 kr., men har eget arbejde til montering og støbning af sokkel samt indkøb af hårde hvidevarer til køkkenet. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr FC King George Etablering af rækværk og fanghegn på opvisningsbane. Foreningen oplyser, at når dette er på plads, kan banen DBU godkendes. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på 0 kr., men har vurderet, at der udføres eget arbejde i 50 timer ifm. opsætning af hegn. Sport & Event Park Esbjerg har som ejer af anlægget accepteret ansøgningen. Der foreligger ingen egenfinansiering fra ejer. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr

7 Foreningen har følgende prioritering af ansøgningerne: 1. låsesystem ansøgning nr rækværk/fanghegn ansøgning nr Køkken ansøgning nr. 30 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen vedr. indkøb af elektronisk låsesystem i klublokaler (ansøgning nr. 29) foreningens egenfinansiering er på kr, hvilket svarer til 20%. Der bevilges ikke tilskud til indkøb af overvågningskamera, da det vurderes, at overvågningskamera ikke har betydning for foreningens folkeoplysende aktivitet i lokalet. Der meddeles afslag på de 2 andre ansøgninger (nr ), da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 32. Forum Vægtløftning Indretning af vægtløfterlokale inkl. vægtløftningsgulv. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. ( kr. ekskl. moms kan køres som et kommunalt projekt) Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 21% af den totale projektudgift, hvilket består af eget arbejde til udgravning af gulv, støbearbejde, malerarbejde, tømrerarbejde og andet forefaldende arbejde. Det skal bemærkes, at vægtløftergulvet udgør kr. inkl. moms af den samlede projektudgift. Der meddeles afslag på ansøgning om tilskud, da det er et kælderlokale, der skal indrettes til et træningslokale på Forum Fritidscenter. Projektet vil indgå i prioriteringen af Sekretariatets prioritering af projektkontoen til bygningsvedligehold for Foreningen vil blive orienteret, når projektkontoen til bygningsvedligehold er prioriteret. Såfremt projektet ikke prioriteres via projektkontoen til bygningsvedligehold, henvises foreningen til at søge den fritidskulturelle pulje for Gørding Lourup IF Indkøb af floorball bander. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 11% af den totale projektudgift. Foreningen søgte inden de nye principper blev vedtaget. Ifm. svarbrev på ansøgningen blev foreningen gjort opmærksom på selv at være opmærksom på de nye retningslinier. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet, foreningens egenbetaling er i alt kr.. Foreningens egenfinansiering er øget fra 11% til 20% jf. puljens retningslinier. Det vurderes, at foreningen Gørding Lourup IF har mulighed for at finansiere de resterende 9% af egenfinansieringen jf. foreningens regnskab for Hjerting IF Gymnastik Indkøb af nedspringsmåtte. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningen har oplyst, at de kan finde en egenfinansiering på kr., hvilket svarer til 10% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet, foreningens egenbetaling er i alt kr. Foreningens egenfinansiering er øget fra 10% til 20% jf. puljens retningslinier. Det vurderes, at foreningen Hjerting IF har mulighed for at finansiere de resterende 10% af egenfinansieringen jf. foreningens regnskab for 2010.

8 35. Hunderup Sejstrup Ungdom & Gymnastikforening Etablering af hegn ved tennisbaner. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Hunderup Sejstrup Ungdom & Gymnastikforening Etablering af multibane ved eksisterende boldbaner. Foreningen forventer at kunne få børn ned til 2 år med i idrætsverdenen i leg med bold og give muligheder for alternative aktiviteter. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningen er orienteret om, at det maksimale tilskud fra puljen er på kr., det ansøgte tilskudsbeløb er således på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 65% af den totale projektudgift. Foreningen har fået kr. i LAG midler til projektet, den resterende del af projektet forventes dækket via et rentefrit lån over 10 år ved DGI samt evt. diverse fonde. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Hunderup Sejstrup Ungdom & Gymnastikforening Etablering af vandingsanlæg ved 2 eksisterende tennisbaner. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Foreningen har følgende prioritering af ansøgningerne: 1. Multibane ansøgning nr Vandingsanlæg ved tennis ansøgning nr Hegn ved tennisbaner ansøgning nr. 35 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til etablering af hegn ved tennisbaner (ansøgning nr. 35) samt kr. i værdi for foreningen til etablering af vandingsanlæg ved tennisbaner (ansøgning nr. 37). Der meddeles afslag på ansøgning om tilskud til multibane, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 38. Kvik 70 Indkøb af Dorado trampolin. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 37% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 39. Orienteringsklubben Esbjerg Indkøb af elektronisk tidtagning på poster inkl. 3 foreningspakker i Nørreskoven. Udover foreningen kan andre foreninger, skoler, spejdere m.fl. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 25% af den totale projektudgift. Foreningen har desuden eget arbejde til montage af postenheder på de enkelte poster, udarbejdelse af baneforslag samt brugervejledninger.

9 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet til indkøb af 2 foreningspakker foreningens egenfinansiering er på kr. (25%). Der meddeles afslag på indkøb af den sidste foreningspakke, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 40. Ribe Boldklub Etablering af nedgang/trapper/sliske til klubhus og baner. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 17% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet, foreningens egenfinansiering er på kr. Foreningens egenfinansiering er øget fra 17% til 20% jf. puljens retningslinier. Det vurderes, at foreningen har mulighed for at finansiere de resterende 3% af egenfinansieringen jf. foreningens regnskab for Ribe Boldklub Etablering af ny tribune ved opvisningsbane. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningen er orienteret om, at det maksimale tilskud fra puljen er på kr., det ansøgte tilskudsbeløb er således på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 42% af den totale projektudgift. Der meddeles afslag på ansøgningen, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 42. Ribe Gymnastikforening Etablering af udendørs parkour/streetrunning bane, der kan benyttes af andre end foreningens medlemmer, da den vil frit tilgængelig. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms til materialer til banen. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på 0 kr., foreningen vil via eget arbejde forestå etablering/opsætning af banen. Se under ansøgning nr Ribe Gymnastikforening Indkøb af indendørs parkour redskaber. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 19% af den totale projektudgift. Foreningen oplyser, at pga. investering i springgrav og stortrampoliner de seneste år har foreningen ikke mere end kr. til egenfinansiering. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen vedr. indkøb af indendørs parkour redskaber (ansøgning nr. 42). Der dispenseres for egenfinansiering på op til 20%, da foreningen har oplyst, at de ikke kan finde flere midler end 19% pga. investeringer i bl.a. springgrav mm. Der meddeles afslag på ansøgning om udendørs parkourbane (nr. 42), da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 44. Ribe Ju-jutsu Klub Indkøb af 180 m2 måtter samt 2 kastemåtter arealet svarer til 2 reducerede kamparealer (lokale og regionale turneringer) eller et fuld internationalt kampareal på 144 m2. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 42% af den totale projektudgift.

10 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 45. Ribe Skyttekreds Indkøb af 8 rifler til børne- og juniorskytter. Foreningen vil udlåne riflerne til børn og unge. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms ( kr./stk.). Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 28% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til indkøb af 4 stk. rifler til børne- og juniorskytter. Foreningens egenfinansiering er på kr. (28%) til projektet. Der meddeles afslag på tilskud til de sidste 4 rifler, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 46. SGI Fitness & Motion Indkøb af 20 stk. indoorcykler. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms (8.500 kr./stk.). Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 47% af den totale projektudgift. Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til indkøb af 10 stk. indoorcykler. Foreningens egenfinansiering er på kr. (47%) til projektet. Der meddeles afslag på tilskud til de sidste 10 cykler, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. 47. SGI Håndbold Indkøb af 4 sæt mobile tribuner i hal 2 Guldager Idrætscenter. Tribunerne kan benyttes i forbindelse med gymnastikopvisninger, håndbold- og badmintonturneringer. Projektet har en samlet udgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er kr. hvilket svarer til 25% af den totale projektudgift Foreningen oplyste ifm. ansøgning til puljen for 2011, at de forventede, at SEPE varetager driftsudgifter til vedligehold/rengøring af tribunerne. Ifm. afslag fra puljen for 2011, blev foreningen gjort opmærksom på, at det skal afklares, hvem der har den fremtidige vedligeholdelsesforpligtelse. Der meddeles på afslag på ansøgningen, da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. Såfremt foreningen ansøger om tilskud til projektet i 2013, skal det ifm. ansøgningen afklares, om det er foreningen eller Sport & Event Park Esbjerg, der har den fremtidige vedligeholdelsesforpligtelse. 48. Sportsdykkerklubben Ægir Lyddæmpning af kompressorrum. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms til materialer. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 25% af den totale projektudgift samt eget arbejde til etablering af lyddæmpning. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Sportsdykkerklubben Ægir Etablering af tørrerum for udstyr inkl. ventilation. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms til 2 fugtstyrede udsugninger. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 25% af den totale projektudgift. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr

11 Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Sportsdykkerklubben Ægir Kompressorudskiftning af 2 filterhuse og vandudskilningsfiltre samt ekstra iltsensor. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 25% af den totale projektudgift samt eget arbejde til montering af filtre. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Foreningen har følgende prioritering af ansøgningerne: 1. Kompressorudskiftning af filtre ansøgning nr Tørreområde inkl. ventilation ansøgning nr Lyddæmpning af kompressorrum ansøgning nr. 49 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen vedr. kompressorudskiftning af filterhuse samt vandudskilningsfiltre (ansøgning nr. 50). Der meddeles afslag på de 2 andre ansøgninger (nr ), da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. Projekterne vedr. ansøgning nr vil indgå i prioriteringen af Sekretariatets prioritering af projektkontoen til bygningsvedligehold for Foreningen vil blive orienteret, når projektkontoen til bygningsvedligehold er prioriteret. Såfremt projektet ikke prioriteres via projektkontoen til bygningsvedligehold, henvises foreningen til at søge den fritidskulturelle pulje for Tarp Boldklub Etablering af beachsoccer, pannabaner, streetsoccer foreningen ønsker at skabe et unikt sted, hvor der kan dyrkes alternative former for fodbold. Foreningen har en udgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningen har oplyst en egenfinansiering på kr., hvilket svarer til 70% af den totale projektudgift. Banerne etableres via Bryndum Skole. Egenfinansieringen er fremskaffet via foreningen, Bryndum Skole, Lokale & Anlægsfonden samt egen arbejdskraft. Foreningen oplyser, at bortset fra det ansøgte tilskudsbeløb fra puljen, mangler de kr. i egenfinansiering, hvilket de forventer at kunne skaffe. Der bevilges et tilskud på kr. til projektet. Projektet køres som et kommunalt projekt via Bryndum Skole. 52. Tjæreborg Gymnastikforening Opdeling af et omklædningsrum til to mindre omklædningsrum til gavn for især fitness medlemmer. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Forvaltningen har bedt om at få indsendt foreningens andet projekt på ændring af lokalet, da Ejendomme har oplyst, at det formentligt er et bedre projekt. Dette projektet har en forventet etableringspris på ca. 1 mill. kr. ekskl. moms og er en totalrenovering af rummet inkl. udskiftning af rørføringer fra Der meddeles afslag på ansøgning om tilskud fra puljen for 2012, da det skal undersøges hvilken løsning, der er mest hensigtsmæssig og evt. kan udføres parallelt med rørudskiftninger via Ejendomme.

12 Projektet skal drøftes med Ejendomme for at få den bedst mulige løsning. Samtidig skal det afklares med Rengøring, om der vil være øgede driftsudgifter ifm. opdeling af et stort omklædningsrum til to mindre. 53. Tjæreborg IF Indkøb af multianvendelige bander til eksisterende hal bander kan også benyttes til borde og scene ved tilkøb af bordben og scenebeslag. Foreningen oplyser, at halgulvet skal udskiftes i foråret 2012, hvor det er muligt at få etableret bøsninger til bander. Foreningen har en udgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 44% af den totale projektudgift Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen til projektet. 54. Vestjysk Svæveflyveklub Indkøb af 5 transpondere samt 2 gps enheder til montering i foreningens fly for at kunne leve op til krav der træder i kraft pr. 1. april Foreningen oplyser, at uden transpondere bliver det stort set umuligt at flyve i området. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 24% af den totale projektudgift. Beløbet består af eget arbejde til montering af transpondere samt papirarbejde udgiften er beregnet ud far 80 timers arbejde á 400 kr. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Vestjysk Svæveflyveklub Renovering og udvidelse af badefaciliteter i klublokalet for at få tidssvarende faciliteter. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 55% af den totale projektudgift. Beløbet består af eget arbejde udgiften er beregnet ud fra 120 timers arbejde á 400 kr. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Vestjysk Svæveflyveklub Udskiftning af tag på vognhangar. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 54% af den totale projektudgift. Beløbet består af eget arbejde udgiften er beregnet ud fra 160 timers arbejde á 400 kr. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr Vestjysk Svæveflyveklub Etablering af varmepumpe i klubhuset. Foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 20% af den totale projektudgift. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Se den samlede indstilling for ansøgning nr efter ansøgning nr. 58.

13 58. Vestjysk Svæveflyveklub Ændring af flyvepladsen, så der bliver mulighed for en forlængelse af wiren til starter. Det giver samtidig en øget sikkerhed ifm. starter..foreningen har en etableringsudgift på i alt kr. inkl. moms. Der ansøges om et tilskud på kr. Foreningens egenfinansiering er på kr., hvilket svarer til 25% af den totale projektudgift. Beløbet består af eget arbejde udgiften er beregnet ud fra 40 timers arbejde á 400 kr. Forvaltningens indstilling for ansøgning nr Foreningen har følgende prioritering af ansøgningerne: 1. Transpondere og gps enheder ansøgning nr Badefaciliteter ansøgning nr Flyveplads ansøgning nr Tag vognhangar ansøgning nr Varmepumpe ansøgning nr. 57 Der bevilges et tilskud på kr. i værdi for foreningen vedr.transpondere samt gps enheder for sikkerhedsstandard i luften (ansøgning nr. 54) samt et tilskud på kr. i værdi for foreningen til etablering af varmepumpe i klubhuset (ansøgning nr. 57). Der meddeles afslag på de 3 andre ansøgninger (nr. 55, 56 og 58), da der på grund af økonomien er prioriteret til anden side. Der er set bort fra foreningens egen prioritering vedr. ansøgning nr.57, da det vurderes, at projektet er miljømæssigt og driftsøkonomisk hensigtsmæssigt at få realiseret.

Kultur & Fritidsudvalget den 10/ ansøgninger, der opfylder kriterierne for puljen - Bilag 1

Kultur & Fritidsudvalget den 10/ ansøgninger, der opfylder kriterierne for puljen - Bilag 1 Doc. id. 2012-266682 Sekretariatet Børn & Kultur Kultur & Fritidsudvalget den 10/12-2013 39 ansøgninger, der opfylder kriterierne for puljen - Bilag 1 Forslag til prioritering af den fritidskulturelle

Læs mere

36 ansøgninger opfylder principperne for puljen, og 25 ansøgninger har fået et administrativt afslag.

36 ansøgninger opfylder principperne for puljen, og 25 ansøgninger har fået et administrativt afslag. Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 01-11-2016 Sagsbehandler Pernille Vibe Sørensen Telefon direkte 76 16 18 50 E-mail nill@esbjergkommune.dk Sagsid 16/11806 Bilag 1 - forslag til prioritering af Den Fritidskulturelle

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere

Anlægsmidler 2010-2012

Anlægsmidler 2010-2012 Anlægsmidler - Ansøger Beskrivelse Bevilliget Aktivitetsforeningen Rødder og Vinger Indkøb af trailer kr 20.000,00 Boldklubben Bangsbo Freja udskiftning af gasfyr kr 30.000,00 Boldklubben Bangsbo Freja

Læs mere

Anlægstilskud Renovering af klubhuse/klublokaler (egne og lejede).

Anlægstilskud Renovering af klubhuse/klublokaler (egne og lejede). Forening/beskrivelse Renovering Energiopti- I alt Efter 20% egen- Efter 20% egen- Forvalt- Bemærkninger Inkl. moms mering af klub- inkl. moms finaniering finaniering af ningens hus/klublokale af energi-

Læs mere

Renoveringspulje 2016

Renoveringspulje 2016 Projekt nr. Medlemmer under 25 år/i alt Ansøger Ansøgninger - projektbeskrivelse Underprojekt nr. Drift/ Anlæg Funktio n Anslået pris eksl. moms - indsendt af ansøger Renoveringspulje 2016 Anslået pris

Læs mere

Renoveringspulje februar 2014

Renoveringspulje februar 2014 Sag 14-2784 dk. 29875-14 Renoveringspulje februar 2014 nr. Foreningens navn Sagsid. Projekt Samlet pris 1 Ansager Jagtforening 14-2704 Værdi eget arbejde Tilskudsgrundlag Tilskud til udskiftning af dør

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection Rosendal IOC Indoor - Outdoor - Connection Formål: At skabe nye, bedre samt optimere eksisterende rammer og muligheder for både organiseret og uorganiseret idræt i området. Målgruppe. Kraftcenter Rosendal.

Læs mere

Ansøgninger til pulje til Samlingssteder 2013 Acadre 12/32144

Ansøgninger til pulje til Samlingssteder 2013 Acadre 12/32144 ANSØGER Ansøgninger til pulje til Samlingssteder 2013 Acadre 12/32144 PROJEKT Moms reg. Søgt tilskud fra andre Samlede udgifter til projektet Ja Nej m. moms u. moms Værdi af egen arbejdskraft 100 kr. pr.time

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 11.06.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Niels Erik Kristensen, Jørgen Meier Sørensen

Læs mere

Prioriteringskatalog 2019

Prioriteringskatalog 2019 Punkt 5. Prioriteringskatalog 2019 2018-061884 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at godkender indstillingen om fordeling af tilskud til projekter i Prioriteringskatalog 2019 i henhold til nedenstående

Læs mere

Iflg. aftale med indrette lokaler til overbygningseleverne. beredskabschefen Tiltaget er tiltrængt i forhold til det

Iflg. aftale med indrette lokaler til overbygningseleverne. beredskabschefen Tiltaget er tiltrængt i forhold til det NOTAT ANSØGNINGER TIL MEDFINANSIERINGSPULJEN, 1. RUNDE. 1. runde Ansøgningsfrist: Fredag den 29. februar 2008 Behandling i Familieudvalget: Onsdag den 26. marts 2008 Svar til ansøgerne: Uge 14 Ans. modtaget

Læs mere

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 BUDGET 2014 2015 2016 2017 Anlægsbudget 500.000 499.000 500.000 0 Driftsbudget 500.000 0 0 0 I alt: 1.000.000 499.000 500.000 0 I samarbejde med Teknik

Læs mere

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten)

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Notat Til Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Den Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 1. Resume

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 890 8 - Epost mag@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. marts 00 via Magistraten Tlf. nr.: 890 800 Jour. nr.:

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Udviklingspuljen august2018

Udviklingspuljen august2018 Udviklingspuljen - 15. august2018 Forening Haslev Amatør Bokse Klub - Haslev ABK Dalby Gymnastik og Idrætsforening Fakse Billard Klub Faxe Boldklub/ Faxe BK Faxe Musik Østsjællands Flyverklub Foreningen

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

Gymnastikkens Hus på Møllevej 9

Gymnastikkens Hus på Møllevej 9 9 Nivå Gymnastikforening Version 1.0 22/7/2015 Beskrivelse af løsningen Nivå Gymnastikforening ønsker at optage lejemål af en industrihal på Møllevej 9 i Nivå og ombygge den til gymnastikhal. Nivå Gymnastikforening

Læs mere

Denne sag omhandler 2 grupper af ansøgninger, som behandles samlet i denne sag:

Denne sag omhandler 2 grupper af ansøgninger, som behandles samlet i denne sag: Nye lokaleudgifter 2016 Sagsnr.: 14/38760 Sagsansvarlig: Lene Grønbæk SAGSFREMSTILLING Reglerne om lokaletilskud til frivilligt, folkelysende foreningsarbejde fremgår dels af folkeoplysningsloven, dels

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje.

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Kultur og Fritid Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Hobro, den 16. april 2011 Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Med henvisning til sidste års ansøgning af den 08.10.2009 om tilskud

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole 2 Aarslev Boldklub - analyse og plan for udvikling fra skole til idræts- og foreningshus - bygningsmæssige

Læs mere

Prioriteringskatalog 2018

Prioriteringskatalog 2018 Punkt 2. Prioriteringskatalog 2018 2017-042271 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at godkender indstillingen om fordeling af tilskud til projekter i Prioriteringskatalog 2018 i henhold til nedenstående

Læs mere

Foreningens Ansøgt tilskud 2016. Projektets totaludgift. Tilskudsmoms/ 25%=kommunal Budgetværdi 2016. Ansøg. Nr. EIR foreninger

Foreningens Ansøgt tilskud 2016. Projektets totaludgift. Tilskudsmoms/ 25%=kommunal Budgetværdi 2016. Ansøg. Nr. EIR foreninger Bilag 2 - Økonomisk prioritering af Den Fritidskulturelle Pulje 2016 25%=kommunal Budgetværdi 2016 Doc. id. 270964/15 Fritidskulturelle anlægsmidler kr 1.200.000 + overførte midler fra 2012 (ingen prisfremskr.)

Læs mere

Budget for driftstilskud til lokaler for kalenderåret 2018 Samlet oversigt Egne Lejede Lejr Sale à 133,45 And.lok à 133,45 Haller i à 266,98 à 266,98

Budget for driftstilskud til lokaler for kalenderåret 2018 Samlet oversigt Egne Lejede Lejr Sale à 133,45 And.lok à 133,45 Haller i à 266,98 à 266,98 Budget for driftstilskud til lokaler for kalenderåret 2018 Samlet oversigt Egne Lejede Lejr Sale à 133,45 And.lok à 133,45 Haller i à 266,98 à 266,98 à 133,45 udgift "67% Fradrag Netto Medl. Medl. Medl.

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller Jørgensen

Læs mere

Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier. Budget i alt

Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier. Budget i alt Fordeling af 1.400.000 kr. i Puljen til modernisering af lokale aktivitetscentre 2015 Kritrierne: 1. at moderniseringen skaber nye aktiviteter som vil gavne mange borgere enten lokalt eller via et stort

Læs mere

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Revurdering af trafiklys kategorier Kategorierne og deres indhold deres er gennemgået en ekstra gang, revurderet og der er herefter flyttet på enkelte projekter

Læs mere

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune Indsendelse #2821 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2821 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge FC Foreningens CVR nummer 27462510 Hvad søger du til? Midler til Multibane og udendørs

Læs mere

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

Alle klubbens. medlemmer. Juniorerne i Køge Tennisklub

Alle klubbens. medlemmer. Juniorerne i Køge Tennisklub 1 Køge Bueskyttelaug Skiver til udendørsbane 3D skiver samt nyt gulvtæppe til indendørs bane 2 Køge Tennisklub Klubaftener for juniorer i Køge Tennisklub 3 Borup Fitness Cross fitness stativ Udvide træningskapacitet

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel Varde kommune Kultur og Fritid Bytoften 2 6800 Varde vardekommune@varde.dk Nørre Nebel, den 8. Februar 2016 Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel På vegne af bestyrelsen

Læs mere

Idrætten i Solrød. Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC

Idrætten i Solrød. Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC Idrætten i Solrød Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC Tovholder: Marianne Høyer, SGF Følgende foreninger deltog: Solrød Shotokan Karate, Solrød Gymnastik Forening, Havdrup Idrætsforening, Jersie

Læs mere

Unge jollesejlere og surfere. Ca børn og forældre + 40 hjælpeinstruktører. 17 børn i alderen år + 4 trænere/ledere

Unge jollesejlere og surfere. Ca børn og forældre + 40 hjælpeinstruktører. 17 børn i alderen år + 4 trænere/ledere Oversigt over ansøgninger til udviklingspuljen d 1 juni 2017 1 Køge Sejlklub Ny Gummibåd med motor Udskiftning af gummibåd/følgebåd Unge jollesejlere og surfere 100000 75000 75000 Bevilget 2 Køge Sportsfiskerforening

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

MEDLEMMER FORENING TILSKUD BELØB Under 25 år Medlemmer ialt. 1. Søborg Gruppe - Det Danske Spejderkorps (DDS) Kano- og Kajakklub

MEDLEMMER FORENING TILSKUD BELØB Under 25 år Medlemmer ialt. 1. Søborg Gruppe - Det Danske Spejderkorps (DDS) Kano- og Kajakklub 1. Søborg Gruppe - Det Danske Spejderkorps (DDS) 3231 Deltagertilskud 27.339,00 kr 118 131 Sum 27.339,00 kr 118 131 361 Kano- og Kajakklub 3325 Deltagertilskud 19.242,00 kr 87 405 Sum 19.242,00 kr 87 405

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

ÅBENT REFERAT AF FORRETNINGSUDVALGSMØDE 3/2005

ÅBENT REFERAT AF FORRETNINGSUDVALGSMØDE 3/2005 ÅBENT REFERAT AF FORRETNINGSUDVALGSMØDE 3/2005 TID: Tirsdag den 12. april 2005 kl. 15.00 17.30 STED: Mødet afholdes i administrationen i Vingsted DELTAGERE: Christian Kjær Pedersen (CKP), Leif N. Bay (LNB),

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen Ansøgningsskema til udviklingspuljen 71153c4d-2904-440c-9c61-025b17826794 Dato 07-09-2014 09:52:29 Blanket ID FO907_766 KLE 18.14.00G01 Side 1 af 6 Ansøger Ansøgningens titel Projekt: Landsbyens nye samlingssted.

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 10 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 23. juni 2004 16:00 mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Dagplejehus i

Læs mere

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017 Ansøgning til: Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017 Det anbefales, at diverse godkendelser søges inden projektpuljen til byzonebyer søges, da beløbet bevilges under forudsætning af, at gældende

Læs mere

Deltagertilskud Forening I alt berettigede Tilskudsart Tilskud

Deltagertilskud Forening I alt berettigede Tilskudsart Tilskud Deltagertilskud 2017 Grundbeløb: 76,30 kr. pr. medlem u/ 25 år aldersgruppen 6-18 år = 3 x grundbeløb Medlemmer max tilskud = 50 % af deltagerbetaling medlemmer tilskuds- Afghansk Kulturforening 396 135

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Kultur- og fritidsudvalget Kultur, natur og fritid PH 4. maj 2015 Projektnavn: Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv. Renovering af Pedersens Hus Funktion: 3.35.60 X Nyt forslag Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv

Læs mere

En ny folkeskole i Esbjerg Kommune. Den åbne skole - Samarbejde med idræts-/kultur- og foreningslivet

En ny folkeskole i Esbjerg Kommune. Den åbne skole - Samarbejde med idræts-/kultur- og foreningslivet 1 En ny folkeskole i Esbjerg Kommune Den åbne skole Siden folkeskolens etablering ved lov for 200 år siden, har der fundet et samarbejde sted mellem kirken, skolen og det lokale foreningsliv. Det er i

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Anlægsinvesteringer

Anlægsinvesteringer Økonomiudvalget -107.437-18.238-3.646 65.783 Plan og Miljøudvalget 9.280 7.930 5.514 4.726 Teknik & Byggeudvalget 319.313 160.617 100.985 92.467 Social & Arbejdsmarkedsudvalget 3.245-8.994 0 0 Børn & Familieudvalget

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 TIRSDAG DEN 5. AUGUST 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 5. august 2008 Side: 2 Fraværende: Pia

Læs mere

Talentfulde medlemmer af Team Køge Volley år primært. Folkeskoleelever og lærere. 3 medlemmer, der er medaljevindere

Talentfulde medlemmer af Team Køge Volley år primært. Folkeskoleelever og lærere. 3 medlemmer, der er medaljevindere 1 Team Køge Volley landssstøtte 2 KFUM Spejderne i Borup Bevare videreudvikle foreningens høje talentudviklings niveau Rekvisitter Indkøb af 2 mindre telte Talentfulde medlemmer af Team Køge Volley 10

Læs mere

BDO analysens anbefalinger

BDO analysens anbefalinger 1 BDO analysens anbefalinger Præsentation af forslag til BDO s anbefalinger Ekstraordinær Fritidsrådsmøde 24. april 2019 Side 1 2 Indledning Grundigt forarbejde i forvaltningen på baggrund af politisk

Læs mere

Anlægspulje Samlet oversigt

Anlægspulje Samlet oversigt Anlægspulje 2018 -Samlet oversigt Prioritering efter følgende: 1. Fritidsbrugere 4. Offentlige anlæg 2. Fritidsbrugere og skole der sammen kommer med forslag 5. fritidsbrugere/skole - kommer flere til

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

Liste over foreninger der modtog kommunale tilskud og/eller fik stillet gratis komm lokaler/anlæg/baner til rådighed i 2018

Liste over foreninger der modtog kommunale tilskud og/eller fik stillet gratis komm lokaler/anlæg/baner til rådighed i 2018 Liste over foreninger der modtog kommunale tilskud og/eller fik stillet gratis komm lokaler/anlæg/baner til rådighed i 2018 Foreningsnavn CVR.nr. Medlemstils kud Lokaletilsk ud Tilskud til aftenskoler

Læs mere

Bilag 1 - Klubhuspuljen 2018

Bilag 1 - Klubhuspuljen 2018 Bilag 1 - Klubhuspuljen 2018 Der er 14 ansøgninger til Klubhuspuljen 2018. Samlet søges det om 18.441.036 mio. kr. Hvis alle projekter blev realiseret ville der være investeringer for 31.271.167 mio. kr.

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

Hedensted Kommune. Fritidsudvalget. Referat. Hedensted Rådhus, mødelokale 3 og 4

Hedensted Kommune. Fritidsudvalget. Referat. Hedensted Rådhus, mødelokale 3 og 4 Referat Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Hedensted Rådhus, mødelokale 3 og 4 (Fmd), Liselotte Hillestrøm, Torsten Sonne Petersen. Allan Petersen, Hans Henrik Rolskov,Asger Thyge

Læs mere

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

Engangspuljen 2016. 60.170 15.000 5.000 Til en slibemaskine.

Engangspuljen 2016. 60.170 15.000 5.000 Til en slibemaskine. Engangspuljen 2016 Nr. Forening Antal medl. Begrundelse for ansøgning Ansøges om: Pris Max.(2/3) Forslag Bemærkn. 1 Helseholdet 0 19 Styrker balancen. 10 stk. vippebrædder i plast inkl. fragt. 1.435 967

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 08.02.2011 på Ribe Kunstmuseum SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Ribe Kunstmuseum - orientering og rundvisning... 4 3 Forslag til anvendelse af bygningen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012 Referat torsdag den 24. maj 2012 Kl. 18:00 i Fasaneriet, Ledreborg Alle 2A Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag

Læs mere

Anlægsinvesteringer

Anlægsinvesteringer Økonomiudvalget -49.676-21.077 24.369 68.684 Plan og Miljøudvalget 5.960 8.270 8.550 6.100 Teknik & Byggeudvalget 241.506 174.897 103.088 93.516 Social & Arbejdsmarkedsudvalget -2.358 396 0 0 Børn & Familieudvalget

Læs mere

KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION

KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION 1 Ansøgning om støtte til anlægsforbedringer Motivation I Kolding IF har vi i længere tid haft en væsentlig problemstilling med at kunne facilitere

Læs mere

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Principperne 2019-2020 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje December 2018 Indholdsfortegnelse Principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019-2020... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvad kan der søges

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Prioriteringskataloget 2016

Prioriteringskataloget 2016 Punkt 2. Prioriteringskaloget 2016 2015-047718 Sundheds- & Kulturforvaltningen indstiller, godkender der i henhold til projektoversigt i nedenstående sagsfremstilling, med udgangspunkt i Prioriteringskalogets

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Hækkerupsvej Hækkerupsvej 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) - Formand Palle

Læs mere

Der ansøges om kr. Vil selv udføre det meste af arbejdet.

Der ansøges om kr. Vil selv udføre det meste af arbejdet. Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? Brugere og foreninger af Søllinge Skole 1) udsugningsanlæg og materialer til spinning i et gammelt klasselokale til 40.000

Læs mere

MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu

MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu Aktivitetsgruppen Rolighed #DIV/0! 0 0 0 Badt 72 Sjørring #DIV/0!

Læs mere

Fremtidens idrætsfaciliteter Opsamling skoleworkshop i Give

Fremtidens idrætsfaciliteter Opsamling skoleworkshop i Give Fremtidens idrætsfaciliteter Opsamling skoleworkshop i Give 10.09.2018 Idræt og fritid Hvad synes du er fedt at lave i din fritid? Gymnastik Kirkekor At være i idrætsforeningen - som en familie Farre sportsplads

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Totaloversigt lokaletilskud 2013

Totaloversigt lokaletilskud 2013 Totaloversigt lokaletilskud 2013 30% 75% Antal medlemmer 2012 Medlemsfordeling i % 2013 anslået 2013 - fordeling af udgifter 2013-tilskud, anslået 2013 Forening Antal over 25 år Antal under 25 år I alt

Læs mere

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne LYNE HALLEN KLOSTERVEJ 3 6880 TARM Tlf. 7525 0383 www.lynehallen.dk hallen@lyne.dk Indhold Beskrivelse af projektet... 2 Formålet med projektet...

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 Overtagelse Velkommen af til Volsted Borgermøde Forsamlingshus i Volsted Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 1. Aktiviteter siden Borgermødet 26. november 2015 2. Status på overtagelsen

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag Nr. A-601 Anlæg i landsbyerne 603 Det kulturelle område Anlægsforslaget indgår i det vedtagne budget 2016-19 med 200.000 kr. i 2016 og 200.000 kr. i overslagsårene. Der er således tale om en genfremsættelse

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr. Oversigt Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: 1. 0 2. 0 3. 0 4. 0 5. 0 6. 0 Til følgende pris: Tilbudssum, ekskl. moms 0 Skriver Evt.

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Facilitetsudvikling - Idrætsfaciliteter

Facilitetsudvikling - Idrætsfaciliteter Facilitetsudvikling - Idrætsfaciliteter Rolloskolen festsal Rønnede hallen Karise løbebane Haslev badmintonhal Budgetforlig 2016 Opgaven udspringer af budgetforlig 2016, hvor der under "Ejendomsstrategi"

Læs mere

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker:

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: Forening: nasl-i Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: 1. Mere og bedre plads til vores redskaber! Den billige løsning kunne være en container uden foran hallen eller et system, hvor

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

Udbetalte tilskud pr. 31. december 2017

Udbetalte tilskud pr. 31. december 2017 e tilskud pr. 31. december 2017-18 år over 2 år Fritidsforeninger tilskud til Aalestrup Badmintonklub 0 0 0 140 kr. 0,00 kr. 48.194,88 kr. 48.194,88 Aalestrup Heste og Rideklub 0 36 1 41 kr. 10.09,33 kr.

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 10.04.2012 i Borgmesterens Mødelokale Efterfølgende møde med Esbjerg Idrætsråd SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Fornyet behandling af ansøgning fra Kultur

Læs mere

Referat. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Fraværende:

Referat. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Fraværende: Mødedato: 20. juni 2016 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 204, 2. sal Starttidspunkt for møde: 19:00 Fraværende: Stig Andersen, Flemming Gjelstrup, Jens Peter Jensen, Jens Rasch, Per Svendsen ved afbud.

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter.

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter. Spørgsmål og svar vedrørende økonomi. Hvad koster et nyt bevægelseshus? Prisen afhænger af de endelige beslutninger om størrelse og faciliteter, men som udgangspunkt arbejder vi med en byggesum på 15 mio.

Læs mere

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg 13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner Drift Kr. i 2015 - prisniveau 2015 2016 2017 2018 Litteratur- og Multimediefestival 90.000 90.000 90.000 90.000 Yderligere

Læs mere

Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde

Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde Punkt 3 - Værdien af lokalerne i Haludvalgets fordelingsområde Bilaget er udarbejdet på baggrund af følgende: Input fra mødet i Haludvalget november 2013 De opstregninger og indretninger der pt. er i lokalerne

Læs mere

Udbetalte tilskud pr. 31. december 2016

Udbetalte tilskud pr. 31. december 2016 04 år 518 år 1924 år e tilskud pr. 31. december 2016 Fritidsforeninger tilskud til Bailskud Aalestrup Badmintonklub 0 0 0 100 kr. Aalestrup Gymnastikforening kr. 23.776,00 Gymnastik 28 55 0 73 Dans 0 9

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat til Økonomiudvalget

Referat til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 10. april 2013 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 213, Mødelokale Henrik Zimino, Brian Franklin, Carsten Fuhr, Elise Andersen,

Læs mere