KLØVERNYT - Marts

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLØVERNYT - Marts"

Transkript

1 KLØVERNYT - Marts

2 GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra Vi havde en vellykket december måned. Med traditionens tro :Lucia på Antvorskov plejecenter. Forældrene fik en forsmag på Lucia, inden det for alvor gik løs.

3 GRØNSMUTTERNE I Januar var der desværre flere piger, der gav udtryk for, at de ville noget andet. På trods af det er vi nu en lille sluttet flok på 5 piger, som er vilde med at lære mere om spejderlivets færdigheder. Så derfor har vi i januar måned taget et af de nye udfordringsmærker for smutter Grænseboksere, hvor vi fik styrket fællesskabet i vores lille flok. Vi skal nu i gang med flere udfordringsmærker. Så februar og marts bruges bl.a. på Løbelus, som er god viden for de piger som er nyere hos os eller er nysgerrige for at vide mere. Det andet vi har planlagt at tage er mærket: Udforskere, som er for de nysgerrige piger. VELKOMMEN TIL Fra midten af februar fik flokken en glædelig nyhed To nye og friske ledere tog udfordringen op og meldte sig på banen som nye flokledere i flokken; Emma & Linda. Natacia og jeg er glade for I har lyst til at prøve vores selskab for piger, der pt. Går i 1., 2., og 3. klasse. Velkommen i Slagelse Flok! Hilsen Mette

4 OPSLAGSTAVLEN FRA NATACIA flokmedhjæper Fra den 25. november til den 12. januar havde jeg en australsk spejder boende. Gennem spejderne (SISEP) har man mulighed for at få en australier hjem og bo - og leve sammen med en dansk spejder. Udover det har man også selv mulighed for at komme til Australien i vores sommerferie, ligesom de er her i deres sommerferie. Australieren jeg havde i år - hed Gabi og var 17 år ligesom jeg, og vi havde det rigtig godt sammen. Vi lavede alt sammen. Hun var med i skole, til spejder og til ting med familien. De får rigtig meget ud af det, og vi får rigtig meget ud af det, så det er bestemt rigtig oplevelsesrigt. Udover det, så er det en oplevelse man aldrig glemmer. Hilsen Natacia

5 TROPPEN KÆDEN: Møder: onsdage fra kl Piger fra 4.kl. og opefter. TÆNKEDAG: Den 22. februar fejrer millioner af spejdere verden over Tænkedag - en dag, som blev til ved spejderbevægelsens grundlæggere, Lord og Lady Baden Powell. I troppen fejrer vi naturligvis også denne dag ved tropmødet den 19 februar, hvor vi sammen aflægger besøg på de fire verdensspejdercentre, synger tænkedagssangen og samler penge ind til tænkedagsfonden. MOHRONDOLØBET 2014: I weekenden 8-9 marts skal der igen kæmpes om Mohrondostammen. Denne gang i Ringsted hvor årets tema er Rummet". Vi regner med igen i år at stille med flere hold til dette tilbagevendende arrangement arrangeret af Sct. Georgsgilderne, hvor der dystes med spejdere fra hele Vestsjælland.

6 TROPPEN LANDSLOTTERI 2014: Så varer det ikke længe før årets landslotteri frigives. Fra 1.april til 1.juni skal vi derfor sælge mange lodder på troppens vegne. Igen i år vil der være flotte præmier til de bedst sælgende piger samt patrulje. Vi ønsker godt salg! PENGEOVERRÆKKELSER: I forbindelse med årets salg af julemærker har vi i troppen tjent 610 kroner som blev overrakt af Y s Mens ved et arrangement tidligere i februar. TROPWEKEND: Næste tropweekend for storspejderne finder sted april Weekenden er under planlægning, så vi afslører ikke noget endnu andet end at den skal DU selvfølgelig med på.

7 TROPPEN SOMMERLEJREN 2014: Så blev det endelig afsløret...troppens sommerlejr går i år til Næsbycentret v. Glumsø, hvor vi i uge 28 skal have en dejlig uge med lejrlivets glæder. Vi skal bl.a. sove i telt, lave lækker bålmad, på aktiviteter, på hike, have temadag, pionere, hygge os ved lejrbålet og meget, meget mere. Vi glæder os til en oplevelsesrig uge sammen med alle patruljer. FLYTNING: Tropassistent Karina Larsen er flyttet til Roskilde for at være tættere på sin uddannelse. Karina vil dog fortsat deltage i tropmøder samt ture, weekender og sommerlejre, så hun er stadig aktiv" leder omend på afstand.

8 JULEMARKEDET stemningsbilleder De 6 lotterier trak som sædvanlig de store sedler op ad pungene! Kagebordet bugnede af lækre sager!

9 JULEMARKEDET stemningsbilleder Intet julemarked uden sang ved smutterne og et dejligt Luciaoptog af troppens piger. Flere voksne måtte også lige prøve nogle af aktiviteterne. Mon der var gevinst?

10 I skrivende stund er en spændende proces i gang med at vælge sted for den næste store fælles lejr i Slagelse er stadig med i top 5 af mulige værtsbyer. Værtsbyen offentliggøres i uge 20. Du kan læse mere om lejren på: Korpset har netop introduceret en helt ny serie af mærker, der lægger op til fordybelse og refleksion over dét at være pige og ung kvinde i dag. Engagementsmærkerne har overskrifterne: - Tro og etik - Pige - Verdensborger Hvert mærke har forskellige niveauer tilpasset spirer, grønsmutter, spejdere og seniorspejdere. Mærkerne er et led i De grønne pigespejderes mission om at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale. Aktiviteterne under hvert mærke er med til at give pigerne en bedre fornemmelse af, hvem de er, hvor deres grænser går, og hvordan de er en del af et samfund, som påvirkes af deres valg og handlinger.

11 OPSLAGSTAVLEN: NYT SHOPPESTED! 55ºNORD - overtager salget af De grønne pigespejderes uniformer, uniformstilbehør og andre logovarer. Begge parter forudser, at samarbejdet vil betyde et større udvalg og de bedste priser. Den 1. februar 2014 overdrager De grønne pigespejdere salget af uniformer og andre korpsvarer til webbutikken 55ºNORD, der i forvejen står for salget af varer for Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund (FDF) og KFUM-Spejderne i Danmark. Det nye samarbejde giver medlemmer hos De grønne pigespejdere en række nye fordele. Blandt andet tilbyder 55ºNORD dag-til-dag-levering samt mulighed for at betale med et større udvalg af betalingskort. Gruppeledere kan ligeledes handle med 10 procents rabat på vegne af gruppen.

12 LEDERWEEKEND 1.-2./ Det var lørdag den 1. februar, vi ledere skulle alle mødes på Slagelse station om formiddagen og tage toget til København sammen. Vi (Marie, Stine, Tanja, Maren, Christina, Emma, Linda, Ida og Cecilie) stod af toget på hovedbanegården en times tid efter, at vi var stået på. Der fik vi af vide, at vi skulle på et konvolut løb i centrum af København, altså omkring TIVOLI, Strøget og Rådhuspladsen. Hver gang vi gik et nyt sted hen, skulle vi tage et billede af stedet med os alle på, så vi skulle spørge nogle fremmede, om de ville tage et billede. De fleste vi spurgte var søde og sagde ja, men der var dog nogle, der sagde nej på grund af, at de ikke snakkede dansk eller havde for travlt. Som en del af dagsløbet på weekenden skulle vi også en tur på Statens museum for kunst og se udstillingen "Frihed". Det var en lille børneudstilling med det formål at få den besøgende til at tænke over, hvad frihed egentlig er. Vi skulle tage skoene af, inden vi måtte gå ind - første frihed: frihed for fødderne. Som den første del af udstillingen var der et rum med en masse bænke, der sad fast med tove i loftet og gulvet. Gulvet var helt grønt. Rummet fyldtes af afslappende naturlyde det meste af tiden, men sommetider ringede en skoleklokke - som symbol på at den naturlige frihed blev brudt. Udstillingen var mest lavet for mindre børn, så i rummet var der også nogle børnebøger, som en lille pige og hendes mor sad og læste i. Den 2. del af udstillingen var et rum med grønne filt/stofstykker hængende ned fra loftet, næsten helt ned til gulvet over det hele. Ud over dette var der ikke andet end et lille fjernsyn hvorpå, der kørte noget børnefjernsyn. Også i dette rum var der afslappende musik. Hele stemningen i udstillingen var meget fredfyldt, stille og afslappende, og vi havde ikke lyst til at gå lige med det samme. Bl.a. derfor satte vi os på gyngerne og lavede nogle af de andre opgaver, vi manglede - når nu vi sad rart inde i varmen. fortsættes

13 LEDERWEEKEND 1.-2./ På vej ud kiggede vi ud af museets store glasvinduer. Udenfor var en masse børn og voksne i gang med at lege med sne. Vi kiggede ud på det, tænkte og sagde til hinanden: "Det er frihed". Vi blev enige om, at det var en god udstilling for børn, og at frihed var, at vi kunne gøre, som vi havde lyst til, så længe det bare ikke var ulovligt selvfølgelig. Vi kunne selv bestemme, hvornår vi ville spise frokost, så da vi gik forbi en McD, gik vi derind. Marie bestilte fem cheeseburgere og spiste dem alle selv, mens vi andre sad og spiste vores madpakker hjemmefra. Efter vi alle havde spist, gik vi videre på løbet. Løbet sluttede med at vi skulle tage S-toget til Taastrup, og derfra skulle vi gå til en oplyst adresse, men eftersom vi havde gået med vores oppakning hele dagen, var vi ret så trætte i vores ben, så vi tog bussen. Da vi kom til adressen, lå der et spejderhus, hvor Topstykkerne ventede. Her skulle vi sove. Da vi kom ind og blev etableret skulle vi lege nogle lege. Vi legede bl.a. Twister, som var rigtig sjovt, da vi var mange med, og normalt er det et spil for højst fire personer. Det blev ret så indviklet på den sjove måde. Efter vi havde spist aftensmad, som der var rigeligt af, holdte vi ledermøde. Bagefter havde vi lejrbål, hvor vi lærte hinanden bedre at kende. Vi skulle bl.a. lave Den Varme Stol, hvor vi skulle stille spørgsmål til hinanden, som man skulle svare ærligt på. Jeg synes, vi fik ret meget sjovt ud af det. Efter det var klokken tæt på midnat, og vi var alle trætte og gik i seng. Vi skulle også meget tidligt op søndag. Søndag morgen stod vi allerede op 05.30, da vi skulle nå et S-tog yderst tidligt. Dette faldt personligt ikke i min smag, da jeg ville foretrække en time eller to ekstra i soveposen. Under morgenmaden og oprydning var det endnu hemmeligholdt, hvad årets udfordring var. Se selv

14 LEDERWEEKEND 1.-2./ Først, da vi stod på stationen, blev det afsløret, og de fleste var lidt skeptiske overfor ISHOCKEY, da ingen af os havde den store erfaring på skøjter. Det viste sig dog, at få af os havde et mindre talent gemt indeni. Da vi ankom til Herlev skøjtehal, så vi mindre børn spille på meget højt niveau, og vi blev hurtigt mere nervøse for vores egen kunnen. Vi gik ned i omklædningsrummet og blev præsenteret for måden at iføre sig al udstyret på. Tøjet skulle på i en bestemt rækkefølge, og kønt så det ikke ud. De fleste søgte hjælp hos instruktøren til at få bundet skøjter, da det voldte en hel del problemer. Da vi en hel time senere havde fået al udstyr på lignede vi alle nogle på størrelse med godt pumpede dørmænd, hvilket efterfølgende gav mange grin på fotografier. Vi fik alle tildelt en stav og var derefter klar til at gå på isen. Trods nervøse første skridt på isen, lykkedes det alle at komme helskindet ud på banen. Vi startede med at øve lidt, hvor alle vænnede sig til deres skøjter og isen. Herefter begyndte vi at spille kamp to hold imellem. Det ene hold fik lidt assistance fra instruktøren, men det lykkedes dem alligevel ikke at måle sig med det vindende hold. Grunden til dette var Idas supertalent på skøjter, som blev en kæmpe trussel for det tabende hold. Blandt de dygtigste var Linda også at finde, og konkurrerede stærkt mod Ida overalt på banen. Da vi var færdige på isen og havde fået taget holdbillede, gik vi i omklædningsrummet og fik al udstyret af. Udstyret var utroligt varmt og det var en lettelse at hoppe i sit eget tøj igen. Senere tog vi både bus og S-tog mod hovedbanen, hvor vi tog toget hjem mod Slagelse efter en dejlig weekend med lederpatruljen. Hilsen patruljelederne Ida Nielsen, Emma Larsen og Cecilie Flink

15 OPSLAGSTAVLEN NY GENERALSEKRETÆR Vi har fået ny generalsekretær pr. 15. februar Birgitte Meisner Nielsen. "Spejderbevægelsen er et sted, hvor mennesker bliver til," siger den nye generalsekretær, der selv var pigespejder i Sabro vest for Århus fra 1980 til Læs mere på: Har du fotos (nye, gamle, ældgamle) af pigespejderaktiviteter, som er sjove at dele på vores hjemmeside. Så send dem til webmaster Christina på c.cohr@jubii.dk

16 SPONSORATER: Bloddonorerne støtter fast udgivelsen af vores blade. Fællesrådet for Sct. Georgsgilderne i Slagelse by vil på Gildehallen den 22. februar overrække os 3000,- kr. til køb af nyt værktøj. Vi takker for sponsoratet.

17 Har du været forbi vores hjemmeside for nyligt? Her kan du finde alle sedler, pakkelister, oversigt over gruppens ledere, fotos m.v. Vores nye webredaktør er Christina Cohr (Mor til Leesa fra troppen). Gruppeleder: Bimmer Stina Rosenborg, SE OGSÅ PÅ: Vores mission er at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale. Tropleder: Stine Friis, nehemia23@hotmail.com Vores vision er at være en stærk organisation, der rækker længere ud end egne medlemmer og gør en forskel i piger og kvinders liv. Flokleder: Mette Breindahl, mettebreindahl@hotmail.com

KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015

KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015 KLØVERNYT - december 2015 JULEMARKEDET 2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 7 : Julemarkedet 2015 Side 8 11 Side 12 13 Side 14 15 : Flokken : Troppen : Flok og trop laver gevinster til julemarkedet 2015

Læs mere

KLØVERNYT Maj 2013. De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation.

KLØVERNYT Maj 2013. De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation. KLØVERNYT Maj 2013 De grønne pigespejdere er en ambitiøs og moderne spejderorganisation. Vi arbejder ud fra en mission og en vision om at skabe livsduelige piger og kvinder. GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl.

Læs mere

KLØVERNYT - Juni 2015. www.pigespejder.dk/slagelse

KLØVERNYT - Juni 2015. www.pigespejder.dk/slagelse KLØVERNYT - Juni 2015 www.pigespejder.dk/slagelse GRØNSMUTTERNE Piger fra 0 kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra 16.30 18.00 FLOKWEEKEND: Flokken mødtes til årets anden Flokweekend lørdag den 6. juni.

Læs mere

KLØVERNYT november 2013

KLØVERNYT november 2013 GRØNSMUTTERNE Piger fra bh.kl. til og med 3.kl. Møder: mandage fra 16.30 18.00 KLØVERNYT november 2013 SPONSORER OG KREATIVE FOLK SØGES! Vores årlige julemarked står for døren, og i den anledning søger

Læs mere

KLØVERNYT - Maj 2014. www.pigespejder.dk/slagelse

KLØVERNYT - Maj 2014. www.pigespejder.dk/slagelse KLØVERNYT - Maj 2014 www.pigespejder.dk/slagelse Den 13.-14. september 2014 løber dette års pigespejderevent af stablen. Dette er et arrangement for alle pigespejdere i hele Danmark og finder sted i København

Læs mere

mail:

mail: www.pigespejder.dk/christiansbjerg mail: dgp.chr.bjerg@gmail.com Gruppens ledere: Bæverleder (drenge): Henriette S. Gerding Thingvallagade 2, 8200 Århus N 8677 0940 Mail: henriette@fam-gerding.dk 2024

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden.

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Spejderne i Ans Velkommen som KFUM-spejder i Ans Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Formål: For over 100år siden grundlagde

Læs mere

KLØVERNYT - april 2017

KLØVERNYT - april 2017 KLØVERNYT - april 2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 12 : Flokkens program : Flokken på tur til Den Blå Planet. : Lagkageløb i flokken : Jorden rundt med Gnisterne Side 13 14 : Fastelavnsbilleder

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Fredagsbrev d uge 36

Fredagsbrev d uge 36 Fredagsbrev d.08-09-2017 uge 36 Elevrådet har købt udekridt. De ligger ikke og samler støv på hylderne, men er allerede fordelt i et pænt lag over skolegården. De er dog ikke særlig drøje i brug, så vi

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

KLØVERNYT november 2012

KLØVERNYT november 2012 KLØVERNYT november 2012 LYS - OG ADVENTSGUDSTJENESTEN I SCT. PEDERS KIRKE - MANDAG DEN 3. DECEMBER 2012 KL. 18.30 Troppen Vi øver i øjeblikket Lucia til den store guldmedalje og skal snart ud og glæde

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

3 styks flotte luciaoptog

3 styks flotte luciaoptog KFUM-Spejderne i Kalvehave, Sankt Eriks Hytte, Viemosegade 7b, 4771 Kalvehave ÅRGANG 5, JANUAR 2013 WWW.KFUM-KALVEHAVE.DK 3 styks flotte luciaoptog Dejligt at være sammen med jer om denne årlige tradition

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Idrætslinjen Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Uge 21 D. 20. maj 2009 Lørdag morgen d. 16. maj tog Idrætslinjen af sted på studietur til København. NT kørte os kl. 08.30 fra Løgstør og til Aalborg,

Læs mere

Humlebo nyt januar/februar 2016

Humlebo nyt januar/februar 2016 Humlebo nyt januar/februar 2016 Fingerstrik Kære forældre, vi håber I er kommet godt ind i det nye år og har haft en dejlig juleferie Vi mødes torsdag til Nytårskur d.7. januar kl.16.00-16.30 Granhøj/Hareskoven

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Sommercamp - Konkylier

Sommercamp - Konkylier Sommercamp - Konkylier Kære alle Nu nærmer vi os d. 30/7 hvor vi skal afsted på sommercamp til Aarhus. Vi glæder os helt vildt meget! Det bliver den fedeste tur Nedenfor følger program for turen, liste

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

KLØVERNYT - Oktober 2014

KLØVERNYT - Oktober 2014 KLØVERNYT - Oktober 2014 INVITATION TIL DE GRØNNE PIGESPEJDERES JULEMARKED 2014 SØNDAG DEN 30. NOVEMBER KL. 13.30 16.00 I spejderhuset KLØVERBO Willemoesvej 36 Kom i god tid, der vil være rift om pladserne!

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Onsdag den 15. juli 2009 klokken 12.15 fra Dannebrogsgade, 5000

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013

Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Studietur til Berlin 6.-10. oktober 2013 Antal deltagere Afrejse Ankomst Berlin 15 kursister, 2 lærere (Jens og Steffen) og Mathilda. Søndag 06.10.13 kl. 07:55 med bus fra Nykøbing F. Station. Søndag 06.10.13

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Pigespejderordbog. Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting.

Pigespejderordbog. Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting. Pigespejderordbog Augusta Et tilbud til kvinder, der ikke ønsker at være ledere, men gerne vil være en del af korpset og være med til andre ting. Bakken (Spejderbakken) Er De grønne pigespejderes kursuscenter

Læs mere

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2015 53. Årgang Kære elever og forældre Så er det nye skoleår skudt i gang igen. Som det efterhånden er blevet for vane, er det også et

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014 SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe Spejdermøde hver mandag 18:30-20:00 i Ungdomsborgen Februar - marts 2014 Program Forældrecafé Fastelavnslejr Ny dato: 1.-2. marts Sådan køber du en rygsæk til sommerlejren

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

Sjølund Koks. Adresseliste. nr årgang November Mikroleder søges

Sjølund Koks. Adresseliste. nr årgang November Mikroleder søges 12 1 Adresseliste D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Gruppeleder Mette Christiansen Æblevænget 7, 4760 Vordingborg 55 37 68 01 Mikro og mini Helle Brintow Amalievej 8, 4760 Vordingborg 55 37 19

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen)

Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen) FDF Solbjerg Fritidscentret 8. oktober 2016 Festtale til kredsens 50 års jubilæumsfest (for alle nuværende og tidligere voksne medlemmer, ledere, bestyrelse og venner af kredsen) Kære alle sammen Hvor

Læs mere

En kort fortælling om en dag i zoologisk have

En kort fortælling om en dag i zoologisk have Navn og klasse: En kort fortælling om en dag i zoologisk have Kira Glistrup 2019 Dansktip.dk 2019 Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Inden du læser Du skal nu læse en

Læs mere

RAMMEN April - Maj 2014

RAMMEN April - Maj 2014 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Islev Gruppe Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag kl. 18.30-20.00 Årgang

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Da sprogskolen blev slået op på forældreintra, tilbød mine forældre mig at komme med og høre om Destination Canada, der er en sprogskole på Carleton University i

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

8.b fra Buddinge Skole på tur til Veszprém april 2008

8.b fra Buddinge Skole på tur til Veszprém april 2008 8.b fra Buddinge Skole på tur til Veszprém april 2008 Forberedelse af lejrskoleturen til Veszprém Med hjælp fra Gladsaxes internationale kontor fik vi kontakt med en gruppe elever fra forskellige klasser

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet April, Maj & Juni 2011 Det Blå Blad Nyhedsbrev for FDF-Særslev I dette nummer af Det Blå Blad varmer vi op til årets sommerlejre! Og vi glæder os allerede til næste sæson i selskab med jer allesammen.

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder.

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder. RAMMEN Islev Gruppe Juni - Juli 2015 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag

Læs mere

Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog

Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog Hver morgen holder vi morgensamling på stuen. Ved morgensamlingen taler vi om, hvem der er kommet i dag, hvem der kommer senere,

Læs mere

Besøg fra Sverige. Skrevet af Felicia 5. Kl.

Besøg fra Sverige. Skrevet af Felicia 5. Kl. Syddjurs Friskole Ugebrev 19/17 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 20. maj: Arbejdslørdag 25-28. maj: Kr.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Citater fra borgere:

Citater fra borgere: Citater fra borgere: Jeg har fået hjælp til at blive en bedre mor, at finde mig selv og vide, hvem, jeg er Kunne min søn tale, ville han nok sige, at han er glad for, at mor er i Familiehuset Det er et

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere