Bestyrelsen. Velkommen til vores to nye medlemmer af bestyrelsen - Marlene og Bitten, som allerede har fostret mange nye idéer, til nye aktiviteter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen. Velkommen til vores to nye medlemmer af bestyrelsen - Marlene og Bitten, som allerede har fostret mange nye idéer, til nye aktiviteter."

Transkript

1 Beretning Bestyrelsen Velkommen til vores to nye medlemmer af bestyrelsen - Marlene og Bitten, som allerede har fostret mange nye idéer, til nye aktiviteter. Bestyrelsen har afholdt 3 bestyrelsesmøder. Møde med Borgmesteren - sammen med alle øvrige grundejerforeninger i Herlev. Vi har fåetå Christian valgt ind i Herlev Miljø -og Naturråd. å Christian er samtidig formand for Søgruppen. Ansøgninger om oprensning.3 mangler stadigvæk ikke godkendt i alle instanser. Møde med Furesø og Herlev kommune om opsætning af nye røde stolper (er udført i Furesø) (bum for enden af Åfaldet er udført.) Bestyrelsen har plantet forskellige Danske æbletræer de bliver desværre udsat for hærværk, og bestyrelsen især CA er ved at miste tålmodigheden.

2 Hvad skal vi bruge vores grundejerforening til Forslag til generalforsamlingen. Anlæg af legeplads og petanguebane på fællesarealet. Mulighed for at købe en trailer som grundejerforeningens medlemmer kunne låne gratis. Ny mail adresse til bestyrelsen på websiden, hvor medlemmerne kan komme med gode ideer, ris eller ros. Der blev foreslået fællesindkøb af strøm og gas, for derved at få en bedre pris. Mulighederne for at lave en årlig sommerfest ved søen, hvor grundejerforeningen stiller grill, telte, borde/stole, kaffe/the, toilet mm. Til rådighed og hver familie medbringer salat og kød til grillen. Det er værd at overveje at købe borde/stole. I første omgang var der dog mest stemning i bestyrelsen for at lj leje.

3 Fælles indkøb Mulighed dfor fællesindkøb, billigere strøm og naturgas Det viser sig, at man for at opnå de billigere priser skal grundejerforeningen optræde som økonomisk ansvarlig, og hæfter for alle betalinger. Det vil kræve en professionel administrator idéen må derfor opgives.

4 Legeplads på fællesarealet Anlæg af legeplads på fællesarealet (sponsormulighed) En legeplads kan etableres og drives for ca. kr. 1,400 pr. måned, hvis den sponseres af en del reklamer (det er en investering på omkring kr. 200,000). Den kan blive helt gratis, hvis der kommer endnu flere reklamer. Man skal dog binde sig i 7 år. Tilslutning undersøges på generalforsamlingen, men der er en vis skepsis at spore i bestyrelsen (placering, reklamer, mv.). Hvis der er stemning for det, må en gruppe arbejde videre med pris, placering, mv.

5 Anlæg af petanquebane på fællesarealet National/ internationale regler foreskriver e og banemål påå 4x15 meter. Afdækning? Vil det blive brugt? Konstruktion: Konstruktion af petanquebane

6 Køb af trailer til grundejerforeningen g To betingelser skal være opfyldt før der købes en trailer: a) der skal være interesse for det på generalforsamlingen og b) der skal findes en, som kan være ansvarlig for den. c) at vi har plads til den hos en beboer eller nyt skur? Bestyrelsen har drøftet Skuret, og der kom flere kreative forslag blandt andet at anskaffe en 40 eller 20" container, som kunne beklædes med brædder og forsynes med solceller til ventilation. Pris ca. indkøb kr. 10/15000.

7 Nyt redskabsskur Eventuel placering Pris ca. kr.10/

8 Forslag Natur-og Miljødag 2010 Projektets navn: - Natur- og miljødag ved Vesterled Sø Projektets formål er at: 1. Skabe interesse for og oplysning om naturen i og omkring Vesterled Sø. 2. Skabe fælles naturoplevelser med familie og beboer i området omkring søen og andre borgere i Herlev. 3. Orienterer om, hvordan beboerne omkring søen gennem Vesterled Søgruppe samarbejder med Herlev og Furesø kommune om fælles pleje og planlægning for området. 4. Skabe kb fokus på hvordan, vi alle kan bidrage til at holde søen og miljøet omkring søen i god stand og undgår unødig forurening. 5. Orientere om, hvordan man kan øge den biologiske mangfoldighed i bynære miljøer. 6. Skabe glæde og velvære ved at kombinere naturoplevelser med sport og bevægelse ved afholdelse af motionsløb omring søen. Beskrivelse af projektets indhold: Vesterled Grundejerforening ønsker at afholde en Natur- og Miljødag en lørdag i september for børn og voksne, der kommer i området, men invitere også gerne andre fra Herlev med ved at annoncerer arrangementet i Herlevbladet. Programmet vil indeholde følgende: Fredag aften udsættes garn i Vesterled Sø af Fiskeøkologisk Laboratorium, Helsingør. Lørdag formiddag starter arrangementet og det foreløbige program se sådan ud (vi tager forbehold for ændringer): 9:30. Velkomst og orienteres om søen og plejeplanen for området samt om Vesterled Søgruppe samarbejde med Herlev og Furesø Kommune. Der uddeles poser til dem, der vil benytte dagen til at hjælpe med at samle skrald omkring søen. 9: 45. Røgtes garn af to medarbejdere fra Fiskeøkologisk laboratorium og garnene tømmes i baljer således, at vi se hvordam fiskene tilberedes. Aflyst i år.

9 Vesterled Sø - 3 dispensation til oprensning Udkast til dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning i Vesterled Sø Herlev Kommune giver hermed Vesterled Grundejerforening ved Svend Aage Eeg dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3, jf. lovbek af 20. oktober 2008, til at foretage oprensninger i den sydvestlige del af Vesterled Sø på matriklerne 43ak og 2f, Hjortespring. Nedenstående vilkårskaloverholdes overholdes. Vilkår: 1. Søen må ikke udvides udover oprindelig størrelse og må ikke gøres dybere end den oprindelige faste bund. Oprensningerne skal begrænses til aflejret kultursediment og fjernelse af de vækster, som breder sig ud i søen. 2. Søen skal oprenses således, at dens varierede forløb bibeholdes. 3S 3. Søen skal kloprenses således, at der efterlades ld jævnt skrånende å bund og bredder. Nyopståede å brinker skal udjævnes og gives et anlæg på ca. 1:5. 4. Opgravet materiale må ikke lægges op på bredden, men skal enten trækkes ind til bredden eller helt fjernes fra søen og bredden. På Svaneøen må materiale dog lægges på selve øen. 5. En eventuel midlertidig deponering af opgravet materiale ved søen med henblik på afdrypning af materialet må kun finde sted, hvis det er udtrykkeligt aftalt med Herlev Kommune. 6. Eventuelt opgravet og borttransporteret materiale fra søen skal deponeres efter gældende regler for forurenet jord. 7. Der må ikke foretages nogen form for terrænændringer uden for de tilladte oprensningsarealer. 8. Ved kørsel med gravemaskine må der ikke efterlades varige spor i området. 9. Oprensningen skal foregå i perioden 1. september 1. marts af hensyn til padder og fugle. 10. Skæring af huller i kratvegetationen for arbejdsplads til gravemaskine skal begrænses mest muligt. 11. Miljøafdelingen skal underrettes, når oprensningerne er udført.

10 Dispensation naturbeskyttelseslovens 3

11 Forurening af Vesterled via Værebro å I perioder med kraftig nedbør, vil man opleve hvorledes Vesterled sø bliver forurenet via Værbro å. Forureningen stammer fra vejanlæg samt udløb fra Smørmosen og Fedtmosen.

12 Plan for Sandfang Værbro å Udløbet tænkes renset med et Sandfang anbragt lige før Udløbet tænkes renset med et Sandfang, anbragt lige før udløbet i Vesterled sø. Men afventer godkendelse etc.

13 Røde stolper med piktogrammer Furesø kommune har opsat nye stolper på deres side af søen, tilsvarende ventes opsat i vores område af Herlev kommune. Medlemmer af Søgruppen opsætter informationstavle for området.

14 Bomme for enden af Åfaldet Omkringboende føler at bommene har hjulpet. Eksempel -en knallertfører opdagede d bommene for sent.

15 Løse sten på Stranden Stranden er succes, men der er en del problemer med unge mennesker der ynder at kaster sten efter fuglene. Vi vil derfor foreslå Søgruppen, at der lægges et tyk lag sand ud over stranden,.

16 Svane familien Hvor blev svaneungerne af sidste år? g Det har nu vist sig at de blev afhentet af Falcks dyreambulance En ukendt beboer havde ringet, og fortalt at ungerne sultede, og var forladt af forældrene!!

17 Herlev fylder100 år Deltag i festen Herlev fylder 100. år Hundredårige Herlev hyldes jubilæumsdag den 1. april 2009, og her kan du følge med i, hvordan 100 års jubilæet fejres og markeres på selve jubilæumsdagen og i jubilæumsugen i juni Jubilæumsugen den juni (uge 25) 100-året markeres senere med en jubilæumsuge, som finder sted i den nordlige del af Herlev, nærmere bestemt på stadionområdet. Jubilæumsugen strækker sig fra tirsdag den 16. til lørdag den 20. juni (uge 25) Jubilæumslogo Vores lokale billedkunstner Bente Lysdahl har deltaget i udformningen af Herlev Kommunes jubilæumslogo, som du kan se på forsiden af herlev.dk og herunder.

18 Herlevbladet på weben Glædelig nyhed Herlevbladet er kommet på nettet.

19 Digital TV November 2009 Gratis digitale kanaler, omkostning digital tuner. Se nedenfor digitale tv-bokse i danske hjem snart er til at skrotte Selvom det analoge sendenet endnu ikke er lukket, så er der allerede planer om en større opdatering af det digitale sendenet, der betyder at de mange digitale tv- tunere, som danskerne har i dag, skal skrottes inden Fra 2012 vil DR og TV2 nemlig kun sende i MPEG-4 format og det er for meget for de nuværende tunere, der kun kan håndtere MPEG-2. Af de digitale tunere er over eksterne bokse som derfor bliver ganske værdiløse. (DVB-T =MPEG-2) (DVB-C=MPEG-4)

20 Boxer på almindelig antenne. Boxer er ny udbyder på det Danske marked. Der skal bruges Et digital it receiver med kodekort. k God konkurrent til Parabol udbyderne.

21 Boxer sender i dag Digital TV som vist

22 Viasat, kun parabol modtagere. Bemærk, tilbudspris, se normal prisen nedenfor, men ogsåå rigtig mange programmer (hvis man har brug for det)

23 Canal Digital, kun parabol. Bemærk også tilbudspris, se normal prisen nedenfor, men ogsåå rigtig mange programmer (hvis man har brug for det)

24 Bredbåndsforbindelser. Lidt inspiration (har vi den rigtige pris og bedste hastighed til prisen)

25 Danske Telecom

26 3 Mobilt bredbånd

27 Skyline

28 TDC Privat - Bredbånd

29 Hjemmesiden-

30 FlyfotoArkivet Besøg flyfoto arkivet, og se hvordan jeres grund så ud i 1952.

31 Herlev Video på nettet På t l d t d li k til H l fl tt t k d På vesterled.net -er der link til Herlevs flotte netværk med mange gode historier, film etc.

32 Vesterled web - mail Husk tilmelde ld dig til Vesterled-mail-Robot t Få meddelelse om vigtige nyheder på vesterled.net Mail fra bestyrelsen Mail til bestyrelsen Ny mail adresse.: Vesterled.gf@mail.dk

33 Kontingentforhøjelse Forslag fra bestyrelsen - forhøjelse af kontingent med kr til kr. 500,- gældende fra 2010 Vi bør have flere penge i banken til uforudsete udgifter i fremtiden - nyanskaffelser, skur, fester, vedligeholdelse. Lars vil komme nærmere ind påårsagen under regnskabet

34 Skal Sommerfest være en tradition Bitten vil efter beretningen fremlægger idéer til en årlig fest, baseret på et oplæg med teltet og grill ved bålpladsen, hvor folk selv tager kød og salat med.

35 Udlån aftelte Udlån af festtelt til medlemmer af Vesterled Grundejerforening Teltet afhentes og afleveres i foreningens skur ved bålpladsen. Nøgle kan lånes ved bestyrelsen (Marlene) Vilkår for lån Teltet lånes ud til foreningens medlemmer uden omkostning. Teltet skal afleveres i samme stand som det modtages. Umiddelbart efter afhentning bør man kontrollere at teltet er komplet og at der ikke er skader på teltdug eller stænger. Når teltet returneres skal det være rent og tørt. Hvis der opstår en skade på teltet, er det medlemmets ansvar at erstatte teltet. Inden teltet pakkes sammen anbefales det at kontakte bestyrelsen for at besigtige den. En mindre skade (f.eks. et hul i en enkelt teltside) betales med kr , mens en større skade medfører at der skal betales for et helt nyt telt (ca. 2000kr). Bestyrelsen registrerer hvem som låner hvilke telte, så en skade, der konstateres ved udpakning kan føres tilbage til den rette skadevolder. Se hjemmesiden Vesterled.net

36 Forslag til afstemning Forhøjelse af honorar til kasserer og formand fra kr. til kr. om året. Skal vi have kontingentforhøjelse Skal vi anlægge legeplads på fællesarealet. Skal vi anlægge petanguebane på fællesarealet. Skal vi købe trailer som grundejerforeningens medlemmer kan låne gratis.

37 Parkdag den 13/6 kl Parkdag blev fastlagt til lørdag den 13. juni. Kl Det er specielt beskæring og fjernelse af stubbe samt lidt kanter, der trænger æ til en kærlig æ hånd. Husk at medbringe værktøj.

38 Tak til Bestyrelsen Tak til medlemmerne Tak til Jubilæum udvalget Bitten og Marlene, Tak til fastelavns udvalget - Ayla og Tine Tak til alle i bestyrelsen for et rigtig godt samarbejde. Svend Aage Eeg

Formandsberetning. Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen.

Formandsberetning. Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Formandsberetning Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. I år afholdes den 64. generalforsamling i Vesterled. Generalforsamlingen er vores vigtigste sociale begivenheder

Læs mere

Velkommen til generalforsamling

Velkommen til generalforsamling Velkommen til generalforsamling Bestyrelsen Bestyrelsen har afholdt 3 bestyrelsesmøder. Møde med Borgmesteren i oktober sammen med alle øvrige grundejerforeninger i Herlev. Mange møder i søgruppen Christian

Læs mere

Formandsberetning 2010

Formandsberetning 2010 Formandsberetning 2010 Velkommen til alle I år afholdes den 63. generalforsamling g i Vesterled Grundejerforening. Der har været 2 dødsfald blandt foreningens æresmedlem Erik Svendsen og tidl. Formand

Læs mere

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen.

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Formandsberetning 2015 Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. I år afholdes den 67. generalforsamling i Vesterled. Generalforsamlingen er vores vigtigste sociale begivenheder

Læs mere

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen.

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Formandsberetning Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. I år afholdes den 65. generalforsamling i Vesterled. Generalforsamlingen er vores vigtigste sociale begivenheder

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007

Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007 RØRPOSTEN Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007 Kære beboere i GF Rørløkken Gartnerdag Som annonceret i forrige Rørpost og på vores hjemmeside, så er det snart tid til

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.00 i Svinninge forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Der afholdes ordinær generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.00 i Svinninge forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Svinninge Antenneforening Ekstrabetaling. 29-01-2013. Nogle medlemmer har modtaget et girokort med regulering af priser for 2012. Dette skyldes at pakkevalget pr. 1/9 2012 ikke blev regulert dengang. Da

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Digitale begreber og tekniske muligheder i Jyllinge Kabel-TV Forening

Digitale begreber og tekniske muligheder i Jyllinge Kabel-TV Forening Lancerer nye boxe i foråret 2012 Digitale begreber og tekniske muligheder i Jyllinge Kabel-TV Forening Her kan du læse om dine mange tekniske tv muligheder i foreningen og hos Stofa/Canal Digital, nemlig

Læs mere

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår Grundejerforeningen Smedegårdsparken Til: Smedegårdsparken nr. Roskilde den 8. februar 2015 ENDELIG DAGSORDEN FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19 00, kantinen på Tjørnegårdskolen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl

Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl Referat for bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 9. januar 2018 kl. 18.30-21.30 Mødested: Birgit Kristensen Tilstede: Birgitte Kristensen, Henning Christiansen, Lene Møller, Mikael Fossø, Birgitte

Læs mere

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen.

Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. Formandsberetning 2016 Velkommen til alle, og særlig velkommen til nye medlemmer af foreningen. I år afholdes den 68. generalforsamling i Vesterled. (Etableret 1948) Generalforsamlingen er vores vigtigste

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Birgit Kristensen (nr. 54), Birgitte E. Mathiesen (nr. 62), Henning Christoffersen (nr. 66), Lene Møller

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 20. juni 2007 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 12. juni 2007 Deltagere: Jon, Lone, Anne Lise, Gitte, Per Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken Generalforsamling 2013 Brødeskovparken 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2012 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 17. marts 2015 kl afholdt i selskabslokalet, Dahliahaven 134

Ordinært afdelingsmøde. 17. marts 2015 kl afholdt i selskabslokalet, Dahliahaven 134 Til beboerne Side 1 af 5 1712 BIG 1712 / Lejer 18-03-2014 19:00 18-03-2014 22:00 Hermed fremsendes beslutningsreferat : Ordinært afdelingsmøde 17. marts 2015 kl. 19.00 afholdt i selskabslokalet, Dahliahaven

Læs mere

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning.

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 6. september 2011 kl. 19.00 21.30 Tilstede: Jacob, Anders Pingo, Elmer, Janus, Drejer, Ane, Ole, Bo Fraværende:.. Referat baseret på noter fra Drejer og

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18

Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18 Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18 Velkommen til vores generalforsamling og en særlig velkomst til vores nye medlemmer. Vi har aftalt med Cafe

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Til stede var 42 deltagere fra omkring 38 forskellige parceller ud af 103.

Til stede var 42 deltagere fra omkring 38 forskellige parceller ud af 103. Referat Generalforsamling i grundejerforeningen Vesterled Den 24. maj 2012 Til stede var 42 deltagere fra omkring 38 forskellige parceller ud af 103. 1. Foredrag ved politiassistent. Bent Nicolajsen. Div.

Læs mere

LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE

LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE Notat fra generalforsamlingen d. 3. april 2013 1. Velkomst Desværre var både Lisbeth og Karen fra Beboerrepræsentationen. Fraværende Så jens stod for hele dagsordenen.

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 36. årgang nr. 3 December 2012 Vinterudgave Referat fra generalforsamlingen er at finde på foreningens hjemmeside www.beringsminde.dk. Det bli r måske hurtigt en kold

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Stemmeseddel: Kanalafstemning 2011

Stemmeseddel: Kanalafstemning 2011 Velkommen til vejledende kanalafstemningen i Yderholm antenneforening. Der er igen sket en del på tv-området, som vi allerede tog fat på i 2008 i forbindelse med overgangen til digitale tv-signaler. Nu

Læs mere

Referat af generalforsamling 16/

Referat af generalforsamling 16/ Referat af generalforsamling 16/05-2017 Referent Nikolaj Haugsted 1. Formanden siger velkommen 2. Valg af dirigent og referent Som referent: Nikolaj Haugsted Som dirigent: Ole Stillund 3. Forelæggelse

Læs mere

Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012. Jørn Holst

Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012. Jørn Holst Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012 Jørn Holst Udfordringer! Waoo Pakkesalg (tripleplay) Præsenteret for slutbruger som enkelt og overskueligt Køb en med det hele for en overkommelig pris. Oprettelsesrabatter

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016

Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016 Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016 Kassererens beretning for kalenderåret 2015 REGNSKAB Dagsordenens punkt 3 Virkeligheden i forhold til budgettet Vi havde

Læs mere

Grundejerforeningen Lerager

Grundejerforeningen Lerager Til foreningens medlemmer Grundejerforeningen Lerager Glostrup, den 13. april 2012 Referat fra generalforsamlingen 2012 Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Lerager Tirsdag

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013!

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! N0RACERSMINDE ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! Jubilæum: I år er det 25 år siden foreningen blev stiftet. Grundlaget var at sikre vores område mod paraboler,

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012 Nivå juni 2012 Nivåvænge Nyt Nr. 3 - juni 2012 Så lykkedes det - ny kontrakt med YouSee er på plads. Et årelangt forhandlingsforløb med YouSee er afsluttet med underskrivelse af en ny kontrakt om vilkår

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/1-2017 Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af Regnskabet

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård« Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling Søndag d. 27. maj 2018 afholdt på Enghaveskolen, Frederiksværk Dagsorden: a. Registrering af

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer Formandens beretning for 2012 Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013 Kære medlemmer Efter at vi nu har etableret os med YouSee's programpakker, så skulle man måske mene, at der ikke kan være så

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl. 19.30 i Jonstruphus 1. Valg af dirigent Jens Peter Olsen blev valgt 2. Formandens beretning Nye medlemmer Nogle

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling 2018 - afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne. Der var mødt 11 personer/10 husstande

Læs mere

Tilladelse til oprensning og udvidelse af sø, matr. nr. 12 a, Over Barrit By, Barrit

Tilladelse til oprensning og udvidelse af sø, matr. nr. 12 a, Over Barrit By, Barrit Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Dora og Jørgen Krebs Randvej 8 7150 Barrit Lene Kofoed Dir: +4579755628 Mob: +4551724602 e-mail: Lene.Kofoed @Hedensted.dk Sagsnr. 01.05.08-P19-16-15 18.6.2015 Tilladelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet. 22. februar 2017.

Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet. 22. februar 2017. Bestyrelsens beretning fremlagt, af formanden på afdelingsmødet 22. februar 2017. Vi bor i en dejlig afdeling med en god og sund økonomi. En god beboersammensætning, gode forhold og en eksklusiv beliggenhed.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. afholdes. onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00. i Præstevængets mødelokaler. Sæterdalsgade 11 kld

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. afholdes. onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00. i Præstevængets mødelokaler. Sæterdalsgade 11 kld ORDINÆR GENERALFORSAMLING afholdes onsdag den 28 oktober 2009 kl. 20:00 i Præstevængets mødelokaler Sæterdalsgade 11 kld DAGSORDEN 1: Valg af dirigent 2: Aflæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning.

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Året 2012 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Vi fejrede 40 års jubilæum på Pejsegården, hvor mange af vores medlemmer mødte

Læs mere

SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL I DYBBØL FORSAMLINGSHUS SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Praktiske informationer fra antenneforeningen Generalforsamling Som det vil kunne ses af oplæg til pakkepriser, så har

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tidspunkt: Torsdag den 15. Maj 2008 kl 19:00 Sted: Dagsorden: Ad 4: Ad 6: Ad 8: Ad 9: Snoldelev Sognegård. 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Ejerlauget & Antenneforeningen Rebildparken. Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen

Ejerlauget & Antenneforeningen Rebildparken. Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen Rebildparken. Mandag den 6. marts, 2006 kl. 18:30 i Kirkecenteret - Nr. Tranders Dagsorden Ejerlauget 1.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Værebro å Søndag d. 29 marts 2015.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Værebro å Søndag d. 29 marts 2015. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Værebro å Søndag d. 29 marts 2015. Valg af dirigent og referent. Som dirigent valgtes Jacob From og som referent Gitte Sørensen. Dirigenten takkede for

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 38. årgang nr. 1 Februar 2014 Ordinær generalforsamling 2014 Afholdes tirsdag den 29. april i sognegården kl. 19.00 Forslag kan stilles skriftligt til foreningens formand

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær bestyrelsesmøde Tirsdag den 1. februar 2005 kl. 19.00. i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Tilstede var: Palle, Alex, Poul, Jens Otto, Ivan,

Læs mere

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Årsberetning 2011 2012 Digitalisering, ved generalforsamlingen 2011 omtalte vi vores arbejde med at indføre Boxers TV kanaler. Dette blev realiseret i november.

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Beboerrådsmøde d. 10 September 2019 kl

Beboerrådsmøde d. 10 September 2019 kl Beboerrådsmøde d. 10 September 2019 kl. 20.00 Til stede: Bjarke N. Olsen, Tobias Kaihøj, Christian K. Christiansen, Caroline G. Schlappi, Marc, Marta-Maria Ólavsdóttir, Niels J. Trads, Sanne Beboerrådgiver

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Utterslevhøj grundejerforening valgte i efteråret at søge støtte fra Energistyrelsen til etablering af fiberbredbånd i vores område.

Utterslevhøj grundejerforening valgte i efteråret at søge støtte fra Energistyrelsen til etablering af fiberbredbånd i vores område. Bredbåndsprojekt i UG værd at vide om projektet Nedenstående beskriver følgende: Hvorfor det er vigtigt, at alle støtter op om projektet Hvorfor vi har valgt TDC som vores samarbejdspartner Hvordan fiberen

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 3. april 2016

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 3. april 2016 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 3. april 2016 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde

Referat, Bestyrelsesmøde Referat, Bestyrelsesmøde Dato: 02.05.2018 Tid: 18.00 21.30 Sted: solvangen, Have 2 Indkaldt af: Rasmus Amstrup Deltagere: Afbud: Rasmus Amstrup Bente Clausen Kamilla Koldbro Fuglsang Kirsten Thesbjerg

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Beringsminde-Nyt

Beringsminde-Nyt Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 39. årgang nr. 1 Februar 2015 Ordinær generalforsamling 2015 Afholdes tirsdag den 21. april i sognegården kl. 19.00. Forslag kan stilles skriftligt til foreningens

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 5. marts 2016 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforeningen Musvågevej 2 1 Dagsorden Lørdag d. 5. Marts 2016 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Velkommen i Stadionparken

Velkommen i Stadionparken Velkommen i Stadionparken 2019 Indhold Velkommen side 3 Generelt side 3 Information fra bestyrelsen side 3 Kontingent side 3 TV-anlæg side 4 Snerydning side 5 Parkering side 5 Vandrør side 5 Affaldssortering

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 65b Helsingør Overdrev, adresse. Gurrevej 166 3000 Helsingør.

Ejendommen matr.nr. 65b Helsingør Overdrev, adresse. Gurrevej 166 3000 Helsingør. Fra den 1. november sender Helsingør Kommune posten digitalt! Gå ikke glip af vigtig post, husk derfor at tjekke din postkasse jævnligt på www.borger.dk. For at få adgang til din digitale postkasse skal

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere