Nyhedsbrev uge 23 / 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev uge 23 / 2016"

Transkript

1 Nyhedsbrev uge 23 / 2016 Læselejrskole på Byaasgaard Frisk strandtur i en pause Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerlufsen Nyt fra Undervisningen: Gruppe 2 v. klasselærer Tina Lerberg Christiansen Gruppe 3 v. klasselærer Liselotte Havmøller Gruppe 4 v. klasselærer John Rønnenfelt Gruppe 5 v. klasselærer Anders Hvied Nyt fra Valgfag: Cykelhold v. lærer John Rønnenfelt og lærer Jan Gram Idræt v. lærer Anders Hvied og kostpædagog Maria Jørgensen Esrum Hovedgade Græsted Tlf kontor@esrumkostskole.dk

2 Nyt fra administrationen Kære forældre og andre interesserede Skoleåret nærmer sig sin afslutning og hermed sidste nyhedsbrev for i år. De skriftlige prøver er vel overstået, og juni måned kommer for afgangselevernes vedkommende til at handle om de mundtlige prøver. Josefine, afgangsklassernes nye dansklærer, er faldet godt til. Hun og eleverne har sammen kæmpet en brav kamp for at færdiggøre synopser til de mundtlige danskprøver. De er alle i hus og sendt til censor. Godt gået elever og lærere! Der er liv og summen på skolen af undervisning, aktiviteter og ture ud af huset. Vi kan tydeligt mærke, at sommerferien står for døren - specielt når vejret er så dejligt J. Sidste skoledag før eksamen Afgangsklasserne holdt sidste skoledag fredag den 27. maj, hvor de begyndte dagen med morgenmad i klassen, efterfulgt af karamelkastning, vandkamp og gaver til deres lærere. Det var en dejlig dag fuld af glæde og god stemning. Se mere på skolens Facebookside og like den, hvis I vil følge med i dagligdagens små og store begivenheder. Sidste skoledag Også fotoapparatets linse blev sprøjtet til med vand og skum J Valgfag I det kommende skoleår arbejder vi på en ændring af vores valgfagsordning. Vi regner på nuværende tidspunkt med, at valgfag næste år kun bliver 2 dage mandag og torsdag, men mere om dette i nyhedsbrev efter sommerferien, når vi har strukturen helt på plads. Ny hjemmeside Nyhedsbreve 16/17 Vi arbejder forsat med den ny hjemmeside, og vi forventer at kunne introducere den sidst i juni. I den forbindelse er det muligt, at der kommer nogle strukturelle ændringer, bl.a. i forhold til nyhedsbreve. Vi informerer nærmere i første nyhedsbrev efter sommerferien, når vi har det fulde overblik over ændringerne. Ny bestyrelse Den ny bestyrelse konstituerede sig på første møde efter generalforsamlingen (19.5.). Bestyrelsen består nu af: 3 forældrerepræsentanter; Anette, mor til Anna og Josefine, Sune far til Heini og Theis, og Lis Mor til Sofie Spo. Formand er fortsat Ole Ketager, og næstformand er Jens Ulrik Mørkegaard. Suppleant er Helle Knutsson. Hvis I ønsker en snak med bestyrelsen, bedes I henvende jer til formand Ole Ketager. Mail og telefonoplysninger fås ved henvendelse på kontoret.

3 Skoleårets afslutning I forbindelse med skoleårets afslutning skal både kost- og dagelevforældre være opmærksomme på et par ting: Elever skal aflevere ALLE udleverede lærebøger inden sidste skoledag. Bøgerne er noteret med numre af deres lærere, og bøger skal erstattes, hvis de ikke afleveres. Det må I som forældre meget gerne hjælpe til med bliver gjort. På forhånd tak. Klasseværelser skal ligeledes ryddes, da der skal gøres hovedrent i sommerferien. Det betyder, at skuffer og dueslag skal tømmes, ellers bliver indholdet smidt ud i forbindelse med rengøringen. Eleverne tager hjem fredag den efter sommerfesten. Herefter er skolen lukket frem til den 26. juli, hvor vi samler op på de elever, der skal med på sommerskole til Færøerne (særskilt brev til elever og forældre om rejsen). Sommerfest med forældre / familie - Fredag den 24. juni Vi glæder os meget til at fejre skoleårets afslutning sammen med jer og jeres børn. Festen starter kl og slutter kl , hvor eleverne tager hjem på sommerferie sammen med jer forældre. Der vil blive overrakt afgangsbeviser, spist god mad og præsenteret musik og anden underholdning fra valgholdene. Som noget nyt i år gæster Gilleleje fægteklub os også med et underholdende indslag, hvor man kan prøve kræfter ud i fægtningens ædle kunst. Tilmelding: Af hensyn til planlægningen er tilmelding nødvendig senest mandag den 13.6 til skolens kontor eller på mail: kontor@esrumkostskole.dk Lisbeth har sendt en særskilt invitation ud til jer til denne aften Sommerferie 2016 Sommerferien i år er fra fredag den 24. juni, hvor eleverne tager hjem efter sommerfesten. Elever, der fortsætter efter sommerferien, begynder for kostelevernes vedkommende igen tirsdag den 9. august kl Dageleverne har første skoledag onsdag den 10. august kl FOLKEREGISTER vigtig besked Hvis jeres barn har haft adresse i Esrum og skal flytte hjem til sommerferien, så husk at det kun er jer, der kan flytte adressen hjem eller til evt. ny bolig. For elever under 18 år, der flytter hjem, er det særlig vigtigt at få det gjort før 1.7., så børneydelser for juli kvartal ikke mistes! Nyt fra Kostafdelingen Kære forældre til kostelever. Vi har siden sidste nyhedsbrev fået en ny elev på kostafdelingen. Velkommen til Christian. Det betyder, at der på nuværende tidspunkt bor 20 elever på skolen. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi skal jo desværre snart sige farvel til 5 elever, der flytter til sommer. Heldigvis har vi en stor gruppe af de nuværende elever, der fortsætter på kostafdelingen næste skoleår. Det er vi rigtig glade for. Fodboldkamp med gamle elever Mandag den havde vi traditionen tro inviteret gamle elever til fodboldkamp og spisning. Det var dejligt at hilse på de tidligere elever. Gensynsglæden var stor. Det var en god og fair kamp som endte 5-4 til de nuværende elever. Søs havde lavet rigtig lækker mad, som vi spiste sammen efter kampen. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag og aften. (Se billede senere i nyhedsbrevet eller på Facebook)

4 Sommerafslutning på kostafdelingen Torsdag d. 23. Juni holder vi sommerafslutning på kostafdelingen. Vi tager af sted lige efter skoletid, laver noget sjovt sammen og spiser på en restaurant, inden vi kører retur til skolen. Vi har endnu ikke lagt os helt fast på, hvad vi skal lave, men der er flere gode forslag i spil. Det bliver spændende, om vi skal køre gokart, på Bakken, i Tivoli eller noget helt andet. Vi beslutter det endeligt på tirsdag. Kostafdelingen lukker i ferien Kostafdelingen er lukket i sommerferien fra d. 24. juni efter sommerfesten til tirsdag d. 9. august. Værelserne tømmes inden ferien, så de kan blive gjort i stand. Eleverne kan ikke forvente at bo på samme værelse næste år. De elever, der fortsætter på skolen, kan få opmagasineret de ting, de ikke skal bruge i sommerferien, i et aflåst rum. Vi hjælper eleverne med at pakke i ugen inden ferien. Sommerskole Færøerne Der er ca. 1½ måned til vi rejser til Færøerne, men I kan godt begynde at glæde jer! Den færøske natur er så smuk og fascinerende, at det givet bliver en rejse, der aldrig glemmes. Vi flyver tidligt onsdag morgen den og kommer hjem sent fredag aften den 5.8. De deltagende kostelever får særskilt mail med de nøjagtige tider, pakkeliste m.v. samt program for turen. Hilsner fra Lotte Nyt fra Gruppe 2 Kære elever og forældre i gruppe 2. Nær skoleårets afslutning Nu går vi ind i juni - skoleårets sidste måned, og det er tid til at gøre lidt status. Ti måneder er gået siden gruppe 2 havde første dag i dette skoleår. Der er sket rigtig meget for alle i de måneder. Alle elever har selvfølgelig og heldigvis udviklet sig både fagligt og menneskeligt. Mange elever har taget så store faglige og personlige skridt, at det svarer til flere år i udvikling. Der er blevet KÆMPET for at klare matematikken, for at læse bedre, skrive pænere, huske dette eller hint, slås med hjemvé på ture, overvinde sig selv i en given situation, blive gode venner igen, sige undskyld eller modtage en undskyldning og tilgive osv. osv. osv. Alle gruppens elever fortjener så megen ros for deres indsats! De er så seje, dygtige og flittige. Hertil kommer så, at gruppens elevantal er fordoblet i løbet af året, så vi er nu 14 elever.

5 Det er en naturlig udvikling, og vi forventer og håber, at det samme sker næste skoleår. Og endnu en ros skal ungerne have: de er simpelthen så dygtige til at tage godt imod nye elever, til at være søde og tage sig af dem i pauserne og til at invitere dem med i deres forskellige aktiviteter. Det er en kæmpe fornøjelse at overvære. Siden sidst Maj måned har været lidt anderledes på flere måder. Godt halvdelen af gruppen var på læselejr i en uges tid, og vi har haft det mest forrygende sommervejr. På grund af varmen har det været næsten umuligt at arbejde i vores klasselokale, så vi har i stedet studeret rigtig meget i naturen. Laks, ørreder, svaler, heste, kyllinger, strand og skov mm. er blevet nærstuderet i disse uger. Det har været glade oplevelser, og oplevelser fyldt med undren. Tiden frem til sommerferien I juni har vi to store opgaver. Den ene er vores tema, som jeg har kaldt: Mellem himmel og jord. Vi skal læse et par ældre og noget længere og sværere noveller. I begge noveller sker der noget uforklarligt. Det bliver en stor udfordring, men jeg har lavet opgaver, som deler teksten op i overkommelige bidder med forskellige sværhedsniveauer. Nogle elever skal arbejde mere med disse noveller end andre, men den metode er de efterhånden vant til. Den anden store opgave er, at de hver især skal sætte sig mål for denne sidste måned. Vi gjorde det også sidste år, så nogle af eleverne kender det, men det er en vigtig proces. Meget kort betyder det, at alle skal tænke over flg.: Hvad vil jeg gerne nå nu? Hvad vil jeg gerne kunne inden året er omme? Hvad vil jeg gerne vide? Det er slet ikke så nemt for dem, som det måske lyder, men det er fantastisk for dem, når de lige inden ferien kan konstatere, at jeg gjorde det. Sommerfesten Den 24. juni er den dag, hvor vi officielt siger farvel og god sommer til hinanden. Men i år bliver det uden mig, da min søn får hue på samme dag, og vi skal holde lidt fest for ham i familien. Jeg siger farvel og god sommer til ungerne om torsdagen, og det er også denne dag, vi skal ordne klassen og gøre klar. Nogle elever skal flytte deres ting over i gruppe 3, og generelt skal der ryddes op. Selve fredagen går mest med at gøre klar til om aftenen, og det styrer de andre lærere. Rigtig god sommer til alle Da vi ikke ses den 24.6., vil jeg derfor nu ønske jer forældre en rigtig god sommer! Tak for godt (og tæt) samarbejde i det forløbne år. Jeg beholder ca. halvdelen af jer endnu et år og giver trygt resten videre til lige så kompetente hænder i gruppe 3. Mange kærlige og varme sommerhilsner fra Tina.

6 Nyt fra Gruppe 3 Kære forældre. Der er drøn på i gruppe 3 - her de sidste uger, inden vi lukker og slukker for dette skoleår. Dansk I dansk har vi afsluttet vores tema om et forfatterskab (Kim Fupz Aakeson), hvor der blev læst mange tekster og set en enkelt film. Det var spændende at opdage, hvor mange genrer dette ene mennesker breder sig over. Det finurlige er et gennemgående træk hos Kim Fupz Aakeson, uanset hvad han beskæftiger sig med. Gruppen har derefter arbejde med grammatik. Alle elever er blevet dygtigere til at klare diktaten og de grammatiske øvelser. Ingen har længere berøringsangst i forhold til retskrivningsbogen. Der er givet karakterer i denne meget konkrete disciplin. Det har de fleste været glade for. Jeg har ikke hørt om nogen, der ikke ønskede denne optælling og udregning til en karakter. For de fleste elever er det også relevant at vænne sig til denne evaluering, da de nu skal op i 9. kl. Vi har taget hul på årets sidste, men mest spændende emne, synes jeg, nemlig science fiction. Godt nok er mange af de vilde science fiction ideer ved at blive indhentet af de landvindinger, der gøres indenfor rumfart og andre teknologiske opfindelser. Men tanker om menneskets fremtid på jorden er stadig fascinerende og relevante. Læselejr En del fra gr.3 var på læselejr i uge 19. I år var vi meget heldige med det bedste vejr nogen sinde. Vi havde 4 dejlige dage i 3 hytter på Byaasgaard Camping. Eva fra kostafdelingen var med, så Tina boede i en hytte med 5 elever, Eva i en anden med 5 elever og jeg lieså med de sidste 5. Kort fortalt var der ingen, der ikke havde det dejligt på turen. Sådan en tur kommer til at smitte af på en positiv måde på resten af gruppen. I det hele taget arbejder gruppen godt i alle fag. Stadig må jeg dog appellere til den daglige læsning i en frilæsningsbog. Desværre er det ikke alle, der har en sådan bog liggende. Matematik I matematik har vi arbejdet med aritmetik og ligninger. For de fleste har x erne nu fået en ny betydning. Super godt gået. Nu er vi videre med et lidt mere håndgribeligt emne, nemlig perspektivtegning. En dejlig afveksling efter det foregående meget abstrakte arbejde med de ubekendte faktorer i ligninger. Inden årets udgang skal vi nå endnu en problemregning indskrevet på pc. Alle elever må meget gerne huske at medbringe egen pc og/eller den uundværlige USB-nøgle. Engelsk I engelsk har John og jeg arbejdet i Cross Roads tekstbogen, men ikke alt kommer fra bøgerne. Vi har lige afsluttet en lille virtuel rejse til London, som var blevet planlagt og fremlagt i grupper. Julie havde taget en stak brochurer med hjem fra sin tur til London, så her kunne vi benytte autentiske tekster som udgangspunkt. Det var svært men alligevel let, da teksterne gav bedre mulighed for at engagere sig i de attraktioner, som eleverne kendte fra selvsyn eller medierne. Samfundsfag Siden sidst har vi gennemgået overskrifterne på de forskellige emner fra året, der er gået. Vi har også talt om elevernes ønsker for det kommende 9. skoleår. Afsluttende Jonas flyttede fra gr.2 ind til gr.3 efter læselejren. Her er han hurtigt faldet til, men skolen har jo som bekendt også en størrelse, der gør det let af kende alle rigtig godt på kryds og tværs. Velkommen til Jonas. Og så håber vi på 3 sidste gode og sjove uger, hvor vi kan få tæmmet længslen efter ferien så meget, at vi kan give den sidste indsats full blast! Mange sommerhilsner fra Liselotte og resten af lærerteamet

7 Nyt fra Gruppe 4 (9. kl.) Kære forældre Der er fuld gang i de sidste forberedelser til eksamen. Samtidig planlægger vi en lille udflugt med klassen til København. Dato kommer snarest. Vi kigger også fremad, og der bliver en planlægningsdag vedr. ønsker / indhold til 10. kl. næste år, hvor jeg fortsætter som klasselærer. Eksamen I gruppe 4 har vi i de sidste par uger haft utrolig travlt med at få færdiggjort elevernes synopser i dansk og engelsk. Eleverne har arbejdet selvstændigt og med vejledning fra lærerne. Når eleverne møder til eksamen i dansk og engelsk er det vigtigt, at de medbringer selve synopsen. Til eksamen i dansk har eleven en synopsis, som de skal medbringe og kunne redegøre for. Til eksamen i engelsk må der ikke være notater på synopsen eller i det hele taget. I engelsk går eleven til mundtlig eksamen i 20 minutter. De første 5 minutter taler eleven selv uden at blive afbrudt af lærer og censor. Herefter trækker eleven et spørgsmål ud fra pensum, som lærer og elev har en samtale om - på engelsk. Ved eksamen i fysik/biologi og geografi har eleverne trukket et spørgsmål, som dækker alle tre fags områder. Eksamen tager små to timer, og der skal eleverne kunne opstille forsøg. Vi øver selvfølgelig synopserne og gennemfører prøveeksaminer de næste uger. Tirsdag den 7. juni Mundtlig engelsk Mandag den 13.juni Mundtlig dansk Onsdag den 15. juni Mundtlig fysik/kemi/biologi/geografi Torsdag den 16. juni Mundtlig fysik/kemi/biologi/geografi Geografi Vi er i fuld gang med at forberede eleverne til den kommende mundtlige prøve. Eleverne skal til prøve i fysik/kemi, biologi og geografi. Det er første gang denne prøve bliver gennemført. Historie - Samfundsfag I de sidste timer i historie har vi afsluttet årets pensum med at gennemgå emnerne fra året. Derefter har vi brugt tiden til at læse op på de forskellige fag, som eleverne skal til eksamen i. Da samfundsfag ikke er udtrukket, har vi også her brugt noget tid på eksamensforberedelse. Vi glæder os til at se jer til sommerfesten den 24. juni. Venlig hilsen John og det samlede team Årets fodboldkamp mellem gamle og nuværende elever

8 Nyt fra Gruppe 5 (10. kl.) Skoleåret lakker mod enden, og det er rigtig godt, for vi oplever lidt, at eleverne næsten er gået på sommerferie. Eksamen Det er vigtigt, at alle giver den en ekstra skalle, da I nu skal til de sidste mundtlige prøver og præstere alt, hvad I har i jer. Den 1. juni var I til eksamen i engelsk. Her fik klassen som helhed pæne ord og tal med på vejen Flot gået! Fredag den 10. juni er det dansk og vi runder af med matematik onsdag d. 22. juni. Pøj pøj til jer alle! Kulturfag I disse timer har vi på det seneste arbejdet med synopserne i dansk og engelsk. Eleverne har haft brug for, at vi færdiggjorde og øvede de 2 eksaminer. Efter Esrum Alle elever har styr på, hvad der skal ske efter sommerferien. Det er rart at gå på sommerferie med en god fornemmelse, fordi alle ved, hvad der skal ske i den nærmeste fremtid. Held og lykke fremover til jer alle! De bedste sommerhilsner fra jeres klasselærer Anders / tlf.nr Valgfag Cykeltur Dette nye valgfag, har hver onsdag en laaaang cykeltur på programmet. De første gange cyklede vi ikke særlig langt, men da vi opdagede, at eleverne havde en ganske god kondition, planlagde vi længere ture. Turene er forskellige fra uge til uge, og vi har bl.a. cyklet Esrum sø rundt og været en del gange på stranden i Dronningmølle. Idræt I dette valgfag har vi den seneste måned spillet fodbold, rundbold og basket i det fantastiske sommervejr. Kommentarer - Særlige ønsker? Såfremt I har kommentarer til nyhedsbrevet eller særlige ønsker vedr. indholdet, er I meget velkomne til at skrive til skoleleder Jesper Harrsen på jesper@esrumkostskole.dk Mange sommerhilsner fra Esrum Kost- & Friskole Jesper Harrsen Skoleleder

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Nyhedsbrev uge 50 / 2015 Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Indhold Nyt fra administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra kostafdelingen v. afdelingsleder Lotte Gjerlufsen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 23 / En elev øver forsøg inden afgangsprøven i Science

Nyhedsbrev. uge 23 / En elev øver forsøg inden afgangsprøven i Science Nyhedsbrev uge 23 / 2017 En elev øver forsøg inden afgangsprøven i Science Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerlufsen Nyt fra Undervisningen:

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 24 / Gammel elev fodbold

Nyhedsbrev. uge 24 / Gammel elev fodbold Nyhedsbrev uge 24 / 2019 Gammel elev fodbold Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerlufsen Nyt fra Undervisningen: Gruppe 2 v. klasselærer

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG Kære Alle Så er vi i uge 20, og pinsen står for døren. Foråret er nærmest blevet til sommer, og hvis det brænder lidt ekstra på armene og i panden, skyldes det med al sandsynlighed den altid store overraskelse

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev uge 39 / 2016

Nyhedsbrev uge 39 / 2016 Nyhedsbrev uge 39 / 2016 Fra lejrskolen på Bornholm Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerlufsen Nyt fra Undervisningen: Gruppe 2 v.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 21/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 21/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 21/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Skoleåret September

Skoleåret September Skoleåret 2013 2014 September Sidste skoledag før sommerferien! Sidste dag før sommer ferien var i år noget helt særligt i Gislinge. Vi skulle tage afsked med 6.klasse, der efter ferien er begyndt i Svinninge.

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Kære forældre i gruppe 4

Kære forældre i gruppe 4 Fjelsø d. 15. december 2011 Kære forældre i gruppe 4 Hermed en lille decemberhilsen med en opsamling på årsplanen samt et referat af vores møde d. 22. november, der omhandlede visioner og tanker vedrørende

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

For 5-8. klasse betyder det, at næste feedbackseddel først kommer mandag den 3. juni.

For 5-8. klasse betyder det, at næste feedbackseddel først kommer mandag den 3. juni. Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 6: Nyt fra Klubben side 7: Fra forældrekredsmødet befordringsgodtgørelse side 8: Afgangsprøverne i 9. og 10. klasse side 11: Årsprøverne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære Venner af Mushemba Foundation & Trinity Skolen Vi er netop hjemvendt efter tre måneder i Tanzania, hvor vi har kunnet fordybe os endnu mere i arbejdet i Mushemba Foundation Tanzania og Trinity Skolen.

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 35 / 2015. Indhold. Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet

Nyhedsbrev. uge 35 / 2015. Indhold. Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet Nyhedsbrev uge 35 / 2015 Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerulfsen Nyt

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene

Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene De store hjælper de små Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 9: side 11: Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene Kalenderen Afgangsprøverne i 9. og 10. klasse Årsprøverne i

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter Hold Øje uge 6 Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter BØF forældre på skolebænken. Onsdag var hele overbygningen inkl. forældre

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Ugebrevet i denne uge vil bære præg af gentagelser fra forrige uge, men dog med et par nye ting.

Ugebrevet i denne uge vil bære præg af gentagelser fra forrige uge, men dog med et par nye ting. Kære Alle Sommer, sommer, sommer. Man kniber sig jo nærmest i armen og lader alle sanser suge til sig af indtryk. Fuglesang og køer på græs, fisketure og leg med vand i Krabben, medarbejdere og elever

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 24. maj Fredagsbrev nr. 741 Næste uger: 27. maj 30.maj Udelørdag- møde Bestyrelsesmøde Majfest start kl.18.30 Mærkedag: 25. maj 26. maj Sofie 7.kl. Asta 6.kl. HUSK SKOLE OG SFO

Læs mere

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 20/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

ForældreINFO OKTOBER 2014

ForældreINFO OKTOBER 2014 ForældreINFO OKTOBER 2014 Motionsdag fredag den 10. oktober Traditionen tro afholder også Thomasskolens motionsdag fredagen før efterårsferien. Alle elever møder omklædte kl. 08:20 og har fri efter frokost

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset Året 2013 er ved at nærme sig sin afslutning og det er tid til at kigge tilbage på det første halve skoleår. Det har været et helt fantastisk halvt år med masser af undervisning, aktivitet og gode, sjove

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Stu 2 i Møllehuset, Fjordlystvej 6, 7700 Thisted. Tlf. 99172535. Mail: tbak@thisted.dk Så blev det sommerferie Endnu et skoleår er overstået, og det giver anledning til at

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer.

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer. ULIGEUGEBREV 33 Kære Forældre. Så er vi endelig i gang igen efter en lang fantastisk sommer. Skolen summer af glade børn, der bare er parat til at søge næring. 8 nye børn er startet i 0. kl., og vi er

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 5 / Bøger til skolens nye bibliotek

Nyhedsbrev. uge 5 / Bøger til skolens nye bibliotek Nyhedsbrev uge 5 / 2017 Bøger til skolens nye bibliotek Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerlufsen Nyt fra Undervisningen: Gruppe

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Se også skolens hjemmeside på

Se også skolens hjemmeside på Maj 2013 fra Katrinedalskolen Kundby Se også skolens hjemmeside på www.katrinedalskolen.dk Kundby d. 7. maj 2013 Kære børn og forældre. Efter en 4 ugers lockout, hvor nogle af klasserne har fået lidt undervisning,

Læs mere

August 2015. Kære forældre i overbygningen

August 2015. Kære forældre i overbygningen August 2015 Kære forældre i overbygningen Efter en god sommer er skolen nu igen blevet fyldt med liv, glade stemmer og aktive børn - noget vi alle har set frem til efter en uge med kun voksne på skolen.

Læs mere