Det tidligere rådhus som Byens Hus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det tidligere rådhus som Byens Hus"

Transkript

1 Veje og Grønne Områder Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde Tlf.: kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk Det tidligere rådhus som Byens Hus 29. maj 2013 Baggrund Det tidligere rådhus har med sin prominente beliggenhed på Stændertorvet en lang historie som hjemsted for byrådet og centrale dele af kommunens forvaltning i byen, og har for byens borgere altid været et symbol på magten. Imidlertid er huset over de senere år langsomt blevet tømt for funktioner, og efter nedlæggelsen af ZBC, og når turistbureauet i løbet af 2013 flyttes til Borgerbutikken, er det nu kun den tidligere Byrådssal der er i brug til vielser og modtagelse af udenbys gæster. Med sin beliggenhed og med nye anvendelser har huset potentiale til at give nye værdier til byen. Sagsnr Brevid Ref. LMP Dir. tlf lenem@roskilde.dk Vision Visionen er at skabe et Byens Hus, som altid summer af liv. I kraft af sin symbolværdi kan huset markere kommunens nye og åbne tilgang til borgerne ved at invitere dem indenfor i magtens tidligere højborg. Samtidig er huset fortsat stedet, hvor kommunen repræsenterer sig i forbindelse med vielser og modtagelse af officielle gæster. Hovedprincipper For det første skal den tidligere byrådssal fortsat være byens centrale rum. På alle etager lukkes op, så det gamle hus kan blive en dynamisk ramme for liv og aktiviteter. Det skal anvendes dels til repræsentation og vielser, men især som ramme for borgernes arrangementer: foredrag, koncerter, møder eller andre formål, som kan understøtte borgernes følelse af at høre hjemme i Roskilde. Desuden skal der etableres en samlet og brugervenlig adgang til kirkeruinen under Stændertorvet og det gamle rådhustårn. Herved skabes en spændende turistattraktion på steder der i dag er utilgængelige for de fleste besøgende. I stueetagen skal der være åbne udadrettede aktiviteter, som for eksempel en restaurant eller café. Kælderplanet skal anvendes som backstage- og støtteområde i forbindelse med alle slags arrangementer på Stændertorvet. Åbningstider Mandag-torsdag Fredag Telefontider Mandag-onsdag Torsdag Fredag 08-14

2 Side2/6 1: Der skaffes adgang til Sct. Laurentii kirkeruin og kirketårnet fra samme punkt: Der er tale om unikke turistattraktioner, som der i dag er alt for dårlig og usynlig adgang til. For at komme ned i kirkeruinen skal man i dag have udleveret en nøgle i turistinformationen, låse sig ind via en lille port i Skomagergade, gå igennem en smal smøge på bagsiden af rådhuset, og låse sig ind af endnu en dør for at komme ned i ruinen. Kirketårnet er kun tilgængeligt ved særlige lejligheder. Kirkeruinen er indrettet så den umiddelbart kan anvendes. Kirke/rådhustårnet kan med få ombygninger gøres tilgængeligt, så de gamle fængselsceller højt oppe i tårnet kan opleves og formidles, og den fantastiske udsigt til alle 4 verdenshjørner fra toppen af tårnet kan sættes i spil. Det foreslås, at der etableres en ny fælles adgang til de 2 attraktioner fra Skomagergade via det nuværende Torvemesterkontor. Der er en præsentabel adgang fra gadeplan via en fin granittrappe. Dette forudsætter at torvemesterkontoret nedlægges i sin nuværende anvendelse og torvemesterfunktionen placeres i et alternativt lokale tæt ved torvet. Lokalet bør bringes tilbage til sin oprindelige tilstand, blandt andet ved at sænkede lofter hæves igen, og et nyere toilet sløjfes. Lokalerne ville i forbindelse med en kontorarbejdsplads kunne rumme en lille ankomstfunktion til seværdighederne med salg af drikkevarer, souvenirs og kort, og yderligere for eksempel en cykeludlejning. 2: Kælder under (plan 0): For at understøtte visionen for Stændertorvet som en plads, hvor der er liv og aktiviteter, er det nødvendigt med faciliteter, som kan servicere arrangørerne på pladsen. Her kan kælderen (den tidligere kantine) udlånes til foreninger m.v. og fungere som base for arrangementerne, hvilket der allerede er gode erfaringer med, for eksempel i forbindelse med Forskningens Døgn. Kælderen er let tilgængelig fra gården bag det tidligere rådhus, og kan anvendes til omklædning i forbindelse med underholdning og kunstneriske aktiviteter. Desuden er der toiletfaciliteter og mulighed for at brygge kaffe. Anvendelse af lokalerne kan f.eks. ske i samarbejde med Roskilde Handel og Stjernebutikkerne samt byens kulturelle foreninger. Andre funktioner der understøtter udviklingen af livet på Stændertorvet vil kunne placeres her. Der har f. eks. været talt om en torvekurator/koordinator, der kunne have kontor her 1-2 dage om ugen, mens Stændertorvet omlægges. Personen kan koordinere de mange forslag og aktiviteter og sørge for, at der er variation og udskiftning i eventuelle udstillinger omkring byggepladsen. 3: Stueetagen med det nuværende turistkontor (plan 1): Bygningen er meget centralt placeret og derfor attraktiv for en udadvendt funktion. Her kan for eksempel indrettes en restaurant, hvilket vil kræve etablering af et nyt produktionskøkken.

3 Etagen kan forpagtes ud til restauratør, som kan stå for indretning af køkkenet. Der er et fint lokale mod torvet til udadvendte funktioner og et stort lokale mod gården, hvor der kan indrettes køkken. Som en variant af ovenstående kan det eksisterende turistkontor bevares og suppleres med en mindre caféfunktion. Denne løsning skal undersøges nærmere. I en periode, indtil ovenstående kan iværksættes, foreslås det, at RUC midlertidigt lejer lokalerne. Side3/6 4: 1. sal med Byrådssalen (plan 2): Byrådssalen er et historisk interessant lokale, som kommunen fortsat skal kunne råde over til repræsentation og vielser. Anvendelsen kan imidlertid udvides og åbnes op for funktioner som koncerter, konferencer, møder m.v. Kommunens foreninger skal kunne booke salen til kulturarrangementer, og desuden ville RUC kunne anvende rummet til møder i lighed med andre brugere. En betingelse for RUC s anvendelse af lokalerne kunne være, at der blev afholdt f.eks. 1 arrangement pr. måned, hvor RUC inviterede byens borgere indenfor til et spændende foredrag eller lignende. 5: Mellembygningen ved Borgerservice: På sigt nedrives mellembygningen opført i 70 erne, der forbinder toiletbygningen og Fondens Bro 1, så der bliver direkte adgang til Latinerhaven fra Stændertorvet, og den smukke bygning frilægges. Portalen bevares. På kort sigt kan mellembygningen anvendes til Turistkontor baseret på foldere, kort og evt. interaktive skærme. Det skal afklares nærmere hvilken form for turistinformation der er behov for i Roskildes centrum. På sigt er det tanken, at Turistbureauet skal integreres i det nye formidlingscenter for Roskilde Domkirke.

4 6: 2. sal over Borgerservice: Her frigøres lokaler som følge af overførsel af medarbejdere til Udbetaling Danmark. Lokalerne kan anvendes dels af Borgerservice, og dels midlertidigt til kontorer. Side4/6 Principskitse 7: RUC i Roskildes Bymidte RUC har et stort ønske om at styrke tilknytningen til Roskilde for studerende og forskere. Roskilde Kommune ønsker ligeledes at integrere RUC s aktiviteter mere i byen. På kort sigt og som en del af Universitetsbyåret, foreslås det derfor at RUC via en lejeaftale får adgang til at anvende plan 1 og plan 2 (eksklusiv byrådssalen) i det tidligere rådhus til undervisnings- og kursusaktiviteter. Lejeaftalen forslås at gælde fra 1. september 2013 til 31. juni Prisen for lejeaftalen bliver på kr., og RUC forpligter sig bl.a. som en del af aftalen til at afholde en foredragsrække i byrådssalen, hvor der er fri adgang for offentligheden. Dette vil være en løsning, indtil mulighederne for at etablere en ny restaurant er blevet nærmere analyseret, og har været afholdt en udbudsrunde. 8: Økonomi for ny adgang til kirkeruin og kirketårn Med baggrund i besigtigelser af bygningen, er der udarbejdet overslag for etablering af ny adgang til kirkeruin og kirketårn. I forbindelse med vurdering af sikkerhed i ved etablering af offentlig adgang til kirketårnet, har der været gennemgang af forholdene sammen med Roskilde Brandvæsen. Inden der iværksættes arbejder, skal alle påtænkte ændringer godkendes af Kulturstyrelsen, idet bygningen er fredet.

5 Udgiften for de nødvendige arbejder der skal udføres er vurderet til kr., og omfatter følgende arbejder: Nedrivning af toiletrum samt genetablering af overflader m.v., herunder overflader i torvemesterens kontor. Ændring af eksisterende skodder i kirketårn til ruder. Sikring af værn og trapper i adgangen til kirketårnet. Murergennemgang af overflader i adgangstrappe til kirketårn. Renovering af belysningsanlæg. Udbygning og renovering af brandmelderanlæg og tilhørende alarmer. Skiltning. Side5/6 Forslaget om at nedrive bygningen mellem Borgerservice og nødtørften og samtidigt ændre adgangsdøre og handicaplift til Borgerservice, vurderes at beløbe sig til kr. Dette element indgår ikke i forslag til første fase. 9: Driftsmodeller for ny adgang til kirkeruin og kirketårn Der skal afsættes driftsmidler i forbindelse med den nødvendige formidling af tårnets og kirkeruinens historie. Roskilde Museum har vurderet disse udgifter til ca kr. på årsbasis. Forudsætningerne er følgende: Åbningstider i sommerhalvåret: dagligt 11-16, lørdage dog Åbningstider vinterhalvåret: lørdage 11-14, samt uger 42, uge 8 og påsken: dagligt Der ansættes en kustode til bemanding af indgangen m.v., og endvidere skal der afsættes midler til vedligeholdelse af udstillingerne, markedsføring og foldere, samt rengøring. Bygningsdriften forbliver i kommunen. Roskilde Museum ønsker at stå for driften af den nye samlede adgang til tårn og kirkeruin. Museet kan sikre at der er ekspertise til stede ved seværdighederne, og ville kunne sælge en fælles billet, der både gælder til museet og til tårn/kirkeruin. Museet har anslået de årlige driftsudgifter til ca kr. Der vil være balance ved et årligt salg af billetter til en pris på 12 kr. pr. stk., hvilket vurderes som realistisk. Museet har ingen midler til at dække et eventuelt underskud, så derfor ønskes en underskudsgaranti fra Roskilde Kommune i en prøveperiode på ½ år, som vil falde i Alternativt kan udgifterne til driften løftes ved at der gives mulighed for bortforpagtning af lille kioskfunktion med ansvar for opsyn med området som nævnt under pkt. 1.

6 10: Det videre forløb Ombygning 1. Tilladelse fra Kulturstyrelsen indhentes 2. Ombygning af torvemesterkontor samt tårn 3. Ombygning af plan 1 afventer udbud og valg af operatør Side6/6 Nye funktioner 1. RUC anvender lokalerne på plan 1 midlertidigt i 10 måneder fra sommeren Ny anvendelse af kælder som backstage og plan 2 til RUC påbegyndes straks 3. Restaurationsdrift: Der udarbejdes udbudsmateriale til politisk godkendelse asap for at afsøge markedet.

Beskrivelse af anlægsforslag: De forventede indtægter er et skøn fra den administrativt nedsatte arbejdsgruppe vedrørende jordforsyning.

Beskrivelse af anlægsforslag: De forventede indtægter er et skøn fra den administrativt nedsatte arbejdsgruppe vedrørende jordforsyning. Nummer: A101 Anlægget vedrører: jordforsyningen - boligformål Udgifter -6.005-6.321-9.769-8.662 Netto -6.005-6.321-9.769-8.662 De forventede indtægter er et skøn fra den administrativt nedsatte arbejdsgruppe

Læs mere

Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig.

Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig. Turistbureauet på Akseltorv 8, 6600 Kolding Nu og fremtiden: Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig. Den moderne

Læs mere

Bilag 1. Elementer i Besøgscenter på Københavns Rådhus

Bilag 1. Elementer i Besøgscenter på Københavns Rådhus Bilag 1. Elementer i Besøgscenter på Københavns Rådhus Nærværende dokument beskriver de elementer, der indeholdes i det prospekt, der udarbejdes for et besøgscenter på Københavns Rådhus. De elementer,

Læs mere

Bilag 1. Elementer i en samlet museums- og besøgstjeneste på Københavns Rådhus

Bilag 1. Elementer i en samlet museums- og besøgstjeneste på Københavns Rådhus Bilag 1. Elementer i en samlet museums- og besøgstjeneste på Københavns Rådhus Indholdsfortegnelse 1) Ny indretning af loftsrum på 3. sal, samt i tårnet til udstillinger 2) Ny indretning i magasiner på

Læs mere

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Roskilde Kunstforening 1. oktober 2015 Mellem

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere end

Læs mere

Til KFU. Sagsnr Dokumentnr

Til KFU. Sagsnr Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Service og Forandring BILAG Til KFU Bilag 1. Inspirationsoplæg i arbejdet med visionen for sammenlægningen af Museer, Arkiv og Kunst Baggrund Arbejdet

Læs mere

Indledning Der er et politisk ønske om at etablere et reklamefinansieret toilet på Hestetorvet i Roskilde by.

Indledning Der er et politisk ønske om at etablere et reklamefinansieret toilet på Hestetorvet i Roskilde by. Teknik og Miljø Teknik- og Miljøsekretariat Sagsnr. 204397 Brevid. 1597251 Ref. ANNEBJ Dir. tlf. 46 31 31 04 annebj@roskilde.dk Notat - reklamefinansieret byudstyr, herunder toilet på Hestetorvet (Lukket

Læs mere

I BLOX, er det muligt at leje 3 mindre erhvervslejemål på 4. etage, ved havnefronten, midt i det historiske København.

I BLOX, er det muligt at leje 3 mindre erhvervslejemål på 4. etage, ved havnefronten, midt i det historiske København. I BLOX, er det muligt at leje 3 mindre erhvervslejemål på 4. etage, ved havnefronten, midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION 4 Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION 4 Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere

Læs mere

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling.

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk Hus på Odense Havn inviterer hermed interesserede restauratører til at byde

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

Bilag 2: Midlertidigt campushus scenarie for et nyt mødested

Bilag 2: Midlertidigt campushus scenarie for et nyt mødested Notatark Bilag 2: Midlertidigt campushus scenarie for et nyt mødested 14. maj 2018 - Sagsnr. 17/19850 - Løbenr. 18/63695 Introduktion Budget 2018 omfattede en budgetnote om at afdække behov, ønsker og

Læs mere

Tagensvej 86 2200 København N

Tagensvej 86 2200 København N Tagensvej 86 2200 København N 13.669 m 2 godt domicillejemål Ejendommen er præsentabel og særdeles markant beliggende på hjørnet af Tagensvej og Hermodsgade. Tagensvej 86 2200 København N Lejemålsoplysninger

Læs mere

Mellem Egnshistorisk Forening i Gundsø og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud

Mellem Egnshistorisk Forening i Gundsø og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Egnshistorisk forening i Gundsø 1. oktober 2015

Læs mere

Hvad er Byrådets vision på området, og hvad vil vi være kendt for?

Hvad er Byrådets vision på området, og hvad vil vi være kendt for? Godkendt i Byrådet den XXX 22. maj 2015 Sagsnr. Brevid. Ref. PHG Dir. tlf. 30 84 12 25 peterhg@roskilde.dk Bibliotekspolitik Hvad er Byrådets vision på området, og hvad vil vi være kendt for? Roskilde

Læs mere

Social- og Sundhedsforvaltningen tænker, at følgende funktioner sammenlægges på samme matrikel:

Social- og Sundhedsforvaltningen tænker, at følgende funktioner sammenlægges på samme matrikel: GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Psykiatri- og Handicapafdelingen Placeringsmuligheder for et dagcenter NOTAT Dato: 9. maj 2010 Af: Rasmus Bækgaard Placeringsmuligheder for et dagscenter

Læs mere

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved Region Sjælland Region Sjælland Skitseforslag 1:100 Eksist. tegninger Depot for havemøbler mm Cykler mm Depot for havemøbler mm Ny indgang Reng. Entré Depot Bad 1 Værelse 1 Bad 1 Værelse 1 Kontor Hall

Læs mere

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET Nytorv 2, 6000 Kolding Lejemålet Nytorv 2 6000 Kolding Sagsnr. 20-373 Store velindrettede lejemål Central beliggenhed Flot bygning 2 Indhold Præsentation...................................

Læs mere

Frederiksberg: Butikslokale ved Andebakken - Lyst og ny renoveret

Frederiksberg: Butikslokale ved Andebakken - Lyst og ny renoveret Frederiksberg: Butikslokale ved Andebakken - Lyst og ny renoveret Perfekt placering ved stoppested, parkering og indgang til Frederiksberg Have Se film fra ejendommen Smallegade 26 A, 2000 Frederiksberg

Læs mere

NOTAT: Fjordkilen Vest og Bygaden 28 Området Fjordkilen Vest

NOTAT: Fjordkilen Vest og Bygaden 28 Området Fjordkilen Vest By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 245175 Brevid. 1802368 Ref. PHF Dir. tlf. 46 31 35 67 pernillehf@roskilde.dk 23. maj 2014 NOTAT: Fjordkilen Vest og Bygaden 28 Området Fjordkilen

Læs mere

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Børne- og Kultursekretariat Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2014-2015 Roskilde Kunstforening 30. maj 2013

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SANKT LAURENTIUS TÅRN, RÅDHUSTÅRNET ROSKILDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 5.10.2011 Besigtiget af: Troels Østergaard Jørgensen Journalnummer: 2011-7.82.07/265-0001 Kommune:

Læs mere

)' ') *!" '!!!! ' '' '' ', '' )'

)' ') *! '!!!! ' '' '' ', '' )' Veje og Grønne Områder Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Hundefolde i Viby 9. august 2013 Der har igennem et par år været

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Der er ikke et lovmæssigt grundlag, der forpligter Roskilde Kommune til at yde tilskud til kulturelle foreninger. Kriterier:

Der er ikke et lovmæssigt grundlag, der forpligter Roskilde Kommune til at yde tilskud til kulturelle foreninger. Kriterier: Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Roskilde Teater 1. oktober 2015 Mellem Roskilde

Læs mere

Nedenstående er referatet fra den efterfølgende debat. Formand for Plan- og Teknikudvalget Torben Jørgensen var ordstyrer.

Nedenstående er referatet fra den efterfølgende debat. Formand for Plan- og Teknikudvalget Torben Jørgensen var ordstyrer. Plan og Udvikling Sagsnr. 198777 Brevid. 2027517 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk 8. december 2014 Referat af borgermøde den 2. december 2014 om domkirkens formidlingscenter Indledende

Læs mere

Christina Schjervig Svenstrupvejen Viby Sjælland. Sendt til e-boks

Christina Schjervig Svenstrupvejen Viby Sjælland. Sendt til e-boks Christina Schjervig Svenstrupvejen 7 4130 Viby Sjælland Sendt til e-boks Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk

Læs mere

Casa Vita Osvej Jyllinge. Varsel af påbud om etablering af støjafskærmning m.m. Kære Annizette og Henrik Olsen

Casa Vita Osvej Jyllinge. Varsel af påbud om etablering af støjafskærmning m.m. Kære Annizette og Henrik Olsen Casa Vita Osvej 83 4040 Jyllinge Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Varsel af påbud om etablering

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Højbro Plads København K

Højbro Plads København K Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Højbro Plads 8-10 1200 København K Unik domicil midt i Københavns centrum Enestående udsigt Pulserende

Læs mere

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Hovedstadens eksklusive åndehul At bo på Østerbro har altid været forbundet med en vis prestige, og historisk set har det hovedsagligt

Læs mere

Støtte til sports- og kulturarrangement

Støtte til sports- og kulturarrangement Pkt. 228 Støtte til sports- og kulturarrangement Sagsnr. 257022 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Den Internationale Racing Festival har rettet henvendelse til kommunen om mulighed for at afholde festivalen

Læs mere

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID VISIONER OG FOKUS PUNKTER VISIONER I Remisen i Tølløse ligger et kæmpe potentiale. Alene bygningens særegne arkitektur og historie

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

Mellem Vindinge Lokalhistoriske forening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem Vindinge Lokalhistoriske forening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Vindinge Lokalhistorisk Forening 1. oktober

Læs mere

Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve. Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery

Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve. Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery Greve Kommune Teknik & Miljø Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery E-mail: lucyc@roskilde.dk Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve Telefon: 43979797 www.greve.dk Tilladelse til etablering af tre broer til

Læs mere

= multibrugerhus. med mange faciliteter. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S

= multibrugerhus. med mange faciliteter. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S = multibrugerhus med mange faciliteter Sturlasgade 1, stuen 2300 København S 1 Kontorejendom med attraktive fællesfaciliteter Islands Brygge er en adresse med både udsyn og fremsyn. Midt i København, direkte

Læs mere

Jacobsen hus i carlsberg byen

Jacobsen hus i carlsberg byen Jacobsen hus i carlsberg byen I det nordvestlige hjørne af Carlsberg Byen ud mod de grønne arealer i Søndermarken findes det arkitektonisk smukke Jacobsen Hus, tegnet af Henning Larsen Architects. Lejemålet

Læs mere

Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere

Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere 1 Opsamling af ønsker til Risbjerggård/Kulturgården fra foreninger og brugere Møde med foreninger og brugere af Risbjerggård/Kulturgården den 25. marts 2019 Hvidovre Pensionistforening: Foreningen er i

Læs mere

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Råstof Roskilde 1. oktober 2015 Mellem foreningen

Læs mere

Allegade Frederiksberg

Allegade Frederiksberg Allegade 13 2000 Frederiksberg Sagsnr: 1008 Frederiksen. Allegade 13 2000 Frederiksberg Pris: 60.000.000 Ejerudgift pr. md: 9.059,67 Etage m2: 1.439 Heraf underetage m2: 167 Grund m2: 366 Byggeår: 1942

Læs mere

Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering

Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering Borgerforeningens Hus fremtidig anvendelse og organisering Proces i 5 faser: Fase 1: Præsentation af huset Interesserede foreninger og borgere indbydes til et åbent hus arrangement, hvor huset vises frem.

Læs mere

Opfordring til at give tilbud

Opfordring til at give tilbud Opfordring til at give tilbud (tilbudsmateriale) 1. Udbud af driften af caféen/kiosken (eller noget helt tredje) i nyopført pavillon ved busstoppestedet på Stændertorvet i Roskilde. Roskilde Kommune, Veje-

Læs mere

MIDTFYNS FRITIDSCENTER

MIDTFYNS FRITIDSCENTER forebyggelse og genoptræningscenter Den nye grønne kile. 16. JANUAR 2015 forebyggelse og genoptræningscenter VISION Med det nye Center for Forebyggelse og Genoptræning orienterer Midtfyns Fritidscenter

Læs mere

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55.

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55. HCS A/S Transport & Spedition Hvissingevej 100 DK-2600 Glostrup Att. Per Otzen Per.Otzen@hcs.dk Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat

Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat Pkt. 64 Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat Sagsnr. 243463 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Byrådet besluttede den

Læs mere

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 95825 Brevid. 1275690 Ref. spc Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved

Læs mere

Vedtaget. Tillæg 52. Silkeborg Kommuneplan

Vedtaget. Tillæg 52. Silkeborg Kommuneplan Vedtaget Tillæg 52 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Silkeborg Byråd den 13. juni 2016 Offentliggjort den 20. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 52 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor. LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg

3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor. LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg 3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld. 2000 Frederiksberg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele

Læs mere

Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen

Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen Lejeopstilling Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen Frederiksø 2, 5700 Svendborg Må kun udlejes til havnerelateret formål Tidsbegrænsede lejekontrakter til

Læs mere

Vedtægter Elite- og Talentråd

Vedtægter Elite- og Talentråd Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune 1. december 2014 Sagsnr. 97162

Læs mere

= butikslejemål. i attraktivt multibrugerhus. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S

= butikslejemål. i attraktivt multibrugerhus. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S = butikslejemål i attraktivt multibrugerhus 2300 København S 1 Velbesøgt adresse med attraktive naboer Islands Brygge er en adresse med både udsyn og fremsyn. Midt i København, direkte til vandet, summer

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød Tlf.: Fax: Web:

Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød Tlf.: Fax: Web: Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød Tlf.: 7023 0047 Fax: 7023 0087 E-mail: erhverv@place2live.dk Web: www.place2live.dk SALGSOPSTILLING Industrivænget 22, 3320 Skævinge Sag 12-6740 Kontant kr. 4.500.000,-

Læs mere

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet Kultur og Idræt Sagsnr. 251967 Brevid. 1980469 Ref. KONU Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet 13.

Læs mere

Pædagogisk tilsyn. 1. Loven og tilsynet

Pædagogisk tilsyn. 1. Loven og tilsynet Velfærd, Dagtilbud Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Pædagogisk tilsyn 1. Loven og tilsynet Ifølge Dagtilbudsloven 1

Læs mere

Guide på turen var Torsten Bo Jørgensen fra COWI, som også har dokumenteret alle møder med lokale aktører i rapport af 7. april 2015.

Guide på turen var Torsten Bo Jørgensen fra COWI, som også har dokumenteret alle møder med lokale aktører i rapport af 7. april 2015. By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 265444 Brevid. 2098757 Ref. ANNEBJ Dir. tlf. 46 31 31 04 annebj@roskilde.dk Kultur- og Idrætsudvalgets studietur marts 2015 Sammenfatning 28. april 2015 Kultur-

Læs mere

Bo nyt og centralt i Helsingør

Bo nyt og centralt i Helsingør Bo nyt og centralt i Helsingør 28 nyindrettede lejligheder køb eller leje Fiolgade 13 1 2 Indhold Fiolgade 13... 5 Helsingør... 6 Ejendommen... 8 Lejlighederne... 9 Plantegninger... 10 Oplev lejlighederne

Læs mere

Borgmesteren. Naturstyrelsen Haraldsgade 53 2100 København Ø

Borgmesteren. Naturstyrelsen Haraldsgade 53 2100 København Ø Naturstyrelsen Haraldsgade 53 2100 København Ø Borgmesteren Roskilde Kommune Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 4631 3000 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk 15. maj

Læs mere

= citybeliggenhed og. attraktive faciliteter. Adelgade København K

= citybeliggenhed og. attraktive faciliteter. Adelgade København K = citybeliggenhed og attraktive faciliteter 1304 København K 1 Turbinehuset tilbyder moderne faciliteter i det centrale København Turbinehuset er et nyopført og bæredygtigt kontorhus med gennemtænkt arkitektur

Læs mere

KULTURSTRØGET PRÆSENTERER: I ROSKILDE BYMIDTE FREDAG 28. OKTOBER KL

KULTURSTRØGET PRÆSENTERER: I ROSKILDE BYMIDTE FREDAG 28. OKTOBER KL KULTURSTRØGET PRÆSENTERER: I ROSKILDE BYMIDTE FREDAG 28. OKTOBER KL. 17-21 VELKOMMEN TIL LYSFEST 2016 DEN MØRKE TID ER BEGYNDT OG TRADITIONEN TRO SAMLES VI DENNE AFTEN I KULTURSTRØGETS GADER FOR AT LYSE

Læs mere

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Lejeopstilling Kontor Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Frederiksø 2, Administrationsbygningen, 5700 Svendborg Attraktiv beliggenhed på havnen Præsentable nyindrettede lokaler Etageareal

Læs mere

LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY

LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY TIL LEJE LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY Nyåbnet flerbrugerhus i Lyngby også for mindre virksomheder Fælles personalerestaurant med professionel forpagter Fælles mødecenter med stort konferencelokale og mindre

Læs mere

Restejendomme på Augustenborg

Restejendomme på Augustenborg Restejendomme på Augustenborg Skitseforslag til: Hotel Vandrehjem Kontor Bolig JUNI 2018 Side 2 Side 3 Indholdsfortegnelse Oversigtskort.... 5 Lokalplan 2.1-6 Augustenborg Slot... 6 Ny situationsplan....

Læs mere

Den flotte tidligere politistation i Skanderborg sælges (evt. projektejendom)

Den flotte tidligere politistation i Skanderborg sælges (evt. projektejendom) Den flotte tidligere politistation i Skanderborg sælges (evt. projektejendom) Sag 861706PM TIL SALG Skanderborg - Adelgade 38 Flot bygning i centrum af Skanderborg Projektejendom Markant bygning Kontantpris

Læs mere

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Oddervej 17 Sag: 83100358 edc.dk EDC AROS Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Boligen Opført 2013 Rum/Værelser 5/5 Bolig 164 m² Grund 445 m² Energimærke: Fantastisk udsigt over

Læs mere

S t o r e K r o Ombygning og nybygning

S t o r e K r o Ombygning og nybygning Dato: 2011-06-10 1 Store Kro Kroens historie Kong Frederik d. 4 opførte Store Kro i 1719-1722 som overnatingssted for slottets gæster. Kroen blev indviet ca. et halvt år efter Fredensborg Slot og hofbygmester

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Ågade 9, 9000 Aalborg

Lejeopstilling for lejemålet Ågade 9, 9000 Aalborg Lejeopstilling for lejemålet Ågade 9, 9000 Aalborg Lejemålet Ågade 9 9000 Aalborg Sagsnr. 20-401-4001-2 Central beliggenhed i Aalborg centrum Gode parkeringsmuligheder mod betaling lige ved lejemålet Lejemålet

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 Torvegade 1, 6650 Brørup Velbeliggende forretningsejendom på Torvet i Brørup Pris kontant: Kr. 1.495.000 Areal stueplan 147 m 2 Areal i alt: 310 m 2 Jernbanegade

Læs mere

Omar Halil Darupvej Roskilde. Sendt med mail: Darup Auto; Henning Brinch Madsen;

Omar Halil Darupvej Roskilde. Sendt med mail: Darup Auto; Henning Brinch Madsen; Omar Halil Darupvej 161 4000 Roskilde Sendt med mail: Darup Auto; darupauto@hotmail.com Henning Brinch Madsen; in-form-brinch@mail.dk Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46

Læs mere

Trendy stil i 2 etager

Trendy stil i 2 etager Udlejningsprospekt Areal: 400 m² Trendy stil i 2 etager Strandboulevarden 92-96, 2100 København Ø Indhold Beskrivelse og beliggenhed 3 Muligheder 4 Lejevilkår 5 Om C.W. OBEL-LFI Obel EJENDOMME Ejendomme

Læs mere

Konkurrence om et skitseprojekt for Bindslevs Plads Silkeborgs kultur- og campusområde

Konkurrence om et skitseprojekt for Bindslevs Plads Silkeborgs kultur- og campusområde Konkurrence om et skitseprojekt for Bindslevs Plads Silkeborgs kultur- og campusområde Baggrund Bindslevs Plads var tidligere byens markedsplads, hvor der foregik livlig handel. I dag arbejder områdets

Læs mere

Turisme og event. Politik for Herning Kommune

Turisme og event. Politik for Herning Kommune Turisme og event Politik for Herning Kommune Indhold Forord af Lars Krarup, Borgmester 5 Turisme- og eventpolitik - vision 7 1 - Erhvervsturisme 9 2 - Events 11 3 - Ferieturisme 13 4 - Attraktionsudvikling

Læs mere

= kontorlejemål. i centrum af Aarhus. Åboulevarden 70, 5. sal 8000 Aarhus C

= kontorlejemål. i centrum af Aarhus. Åboulevarden 70, 5. sal 8000 Aarhus C = kontorlejemål i centrum af Aarhus 1 Bliv en del af Aarhus absolutte centrum Åboulevarden ligger i hjertet af Aarhus og snor sig langs åen fra Mølleparken til havnefronten. Åboulevarden er en eftertragtet

Læs mere

Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet

Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet 353 m² på 1. sal i præsentabel ejendom fra 1700-tallet Lyst, imødekommende og præsentabelt lejemål Pt. indrettet med kombination

Læs mere

Nyistandsat kontor med udsigt over Torvehallerne

Nyistandsat kontor med udsigt over Torvehallerne Nyistandsat kontor med udsigt over Torvehallerne Linnésgade 18 1361 København K Downtown beliggenhed direkte på Nørreport og med parkeringspladser i aflåst parkeringskælder i ejendommen. 1 Området omkring

Læs mere

Udvalgte findings, indledende fokusgrupper

Udvalgte findings, indledende fokusgrupper Udvalgte findings, indledende fokusgrupper Skovgaard Museets brugerundersøgelse 2012-13 Metodisk setup og gennemførelse Undersøgelsen gennemføres som to faser (før og efter udstillingen VIborgere), med

Læs mere

Klar til overtagelse. Separate kontorer - med mødefaciliteter, parkering og vores altid høje service

Klar til overtagelse. Separate kontorer - med mødefaciliteter, parkering og vores altid høje service Separate kontorer - med mødefaciliteter, parkering og vores altid høje service Klar til overtagelse M. Goldschmidt Ejendomme A/S Tæt på grønne omgivelser, hovedstaden og transport Kontorhotellet ligger

Læs mere

Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet

Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet 353 m² på 1. sal i præsentabel ejendom fra 1700-tallet Lyst, imødekommende og præsentabelt lejemål Fleksible indretningsmuligheder

Læs mere

Erhverv Poul Erik Bech Aarhus C. Sagsnummer: Lokalt kendskab med landsdækkende fordele

Erhverv Poul Erik Bech Aarhus C. Sagsnummer: Lokalt kendskab med landsdækkende fordele Skt.Clemens Torv 17, 4. 8000 Aarhus C Erhverv Poul Erik Bech Fredens Torv 1, 1. sal 8000 Aarhus C Tlf. 87309930 802@edc.dk Sagsnummer: 80201972 Lokalt kendskab med landsdækkende fordele Boligudlejningsejendom

Læs mere

Stort moderne kontorhotel - billigt & flexibelt

Stort moderne kontorhotel - billigt & flexibelt Stort moderne kontorhotel - billigt & flexibelt NYHED AALBORG C ÅBNER 2. HALVÅR 2019 Billig leje Ingen bindningsperiode Kort opsigelse Din arbejdsplads tæt på centrum, motorvej og banegård KONTOR TIL 2

Læs mere

Søren Noltensmejer RK3 ApS Rytterkær 3, Herringløse, 4000 Roskilde Sendt til mail:

Søren Noltensmejer RK3 ApS Rytterkær 3, Herringløse, 4000 Roskilde Sendt til mail: Søren Noltensmejer RK3 ApS Rytterkær 3, Herringløse, 4000 Roskilde Sendt til mail: info@rk3aps.dk Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Torvet 1, 2. tv., 4100 Ringsted

Lejeopstilling for lejemålet Torvet 1, 2. tv., 4100 Ringsted Lejeopstilling for lejemålet Torvet 1, 2. tv., 4100 Ringsted Lejemålet Torvet 1, 2. tv. 4100 Ringsted Sagsnr. 236-2322 Kontorlejemål på 2. sal Beliggende i den smukke Børsbygning midt i byen Velegnet for

Læs mere

slke.dk Charlottenlund Slot Teamchef Niels Flach-Jensen Kulturvision Charlottenlund 20.06.15

slke.dk Charlottenlund Slot Teamchef Niels Flach-Jensen Kulturvision Charlottenlund 20.06.15 Charlottenlund Slot Teamchef Niels Flach-Jensen Kulturvision Charlottenlund 20.06.15 SLKE Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme SLKE formål Vedligeholde, nyttiggøre og formidle den bygnings- og havekulturelle

Læs mere

Bymidteprojekter 2015-2018

Bymidteprojekter 2015-2018 Bilag 2, 24.11.2014 1 Bymidteprojekter 2015-2018 På følgende sider, findes en nærmere beskrivelse af udvalgte projekter. Foreslåede anlægsprojekter - Bredgade - Torvet - Søndergade - Nørregade Foreslåede

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

Planstrategi Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande

Planstrategi Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande Planstrategi 2019 Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande I forbindelse med udarbejdelsen af Planstrategi 2019 har Byrådet besluttet at sætte fokus på udviklingen af midtbyerne

Læs mere

CENTERARBEJDSGRUPPEMØDE07 FEBRUAR 2018

CENTERARBEJDSGRUPPEMØDE07 FEBRUAR 2018 CENTERARBEJDSGRUPPEMØDE07 FEBRUAR 2018 AGENDA BILLEDER FRA BYGGEPLADSEN TIDSREJSE FORUDSÆTNINGER MEDARBEJDERE / DELEARBEJDSPLADSER CENTERPLACERING CHEFGRUPPE MTM PLANLAYOUT BILLEDER FRA AFDELINGERNE DEADLINE

Læs mere

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter

BORGER-HUSET. Kultur- & Borgerforeningen i Ikast s ønske til et hjemsted for sine mange aktiviteter BORGER-HUSET Huset var oprindelig Ikast Posthus, ældste del fra 1938. De sidste par år har bygningen været salg, for PostDanmark har flyttet først kundebetjeningen og senere brev- og pakkedistributionen

Læs mere

Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune

Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune Baggrund: Dragør Kommune har afsøgt, om der findes en privat projektejer/virksomhed, som kan udvikle

Læs mere

Wismann Property Consult A/S CVR: 28 31 27 17, Åboulevard 1, st., 1635 København V, www.wismann-as.dk mobil.: 4088 1998, e-mail: lw@wismann-as.

Wismann Property Consult A/S CVR: 28 31 27 17, Åboulevard 1, st., 1635 København V, www.wismann-as.dk mobil.: 4088 1998, e-mail: lw@wismann-as. United-hjørnet midt i Frederikssund! 50 meter overfor Sillebroen samt S-Tog. Enestående chance central synlig beliggenhed Opført i 1991, 447 m 2 fordelt med 332 m 2 primære arealer og 115 m 2 kælder. Oplagt

Læs mere

= kontor ved. Kongens Nytorv. Store Kongensgade 1-3, 1., 2. og 4. sal, baghuset 1264 København K

= kontor ved. Kongens Nytorv. Store Kongensgade 1-3, 1., 2. og 4. sal, baghuset 1264 København K = kontor ved Kongens Nytorv Store Kongensgade 1-3, 1., 2. og 4. sal, baghuset 1264 København K 1 En tilbagetrukket placering i byens absolutte centrum Store Kongensgade i indre København strækker sig fra

Læs mere

Dato: 19. juli 2019 Bruttoydelse: 8.200

Dato: 19. juli 2019 Bruttoydelse: 8.200 Salgsopstilling Adresse: Aqqusinersuaq 82, Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Bebygget areal: Ca. 68 m2 Udbetaling: 70.000 Dato: 19. juli 2019 Bruttoydelse: 8.200 Sags nr.: B nr. 380, Sisimiut Nettoydelse

Læs mere

Fra ruin til byens perle

Fra ruin til byens perle Jollmands Gaard Fra ruin til byens perle Skepsis mødte lokale ildsjæle, som besluttede at tage sig kærligt af den gamle Jollmands Gaard, der stod faldefærdig i byens udkant. For de fleste virkede projektet

Læs mere

Velkommen til Sportshotellet!

Velkommen til Sportshotellet! Velkommen til Sportshotellet! Sportshotellet ligger blot 2 km. fra Århus centrum og drives af Atletion A/S. Hotellet ligger i byens smukkeste grønne område nær Marselisborg Slot og har de små stadionsøer

Læs mere

Multibrugerhus. med mange fællesfaciliteter. Islands Brygge København S

Multibrugerhus. med mange fællesfaciliteter. Islands Brygge København S Multibrugerhus med mange fællesfaciliteter Islands Brygge 39-43 2300 København S Velbeliggende multibrugerhus direkte til havneløbet med fælles mødefaciliteter, reception, loungeområde, indbydende kantine

Læs mere

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage Søndersøparken 19 8800 Viborg 28 ejerlejligheder Kun 4 lejligheder tilbage 28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø Oversigtskort De 28 ejerlejligheder

Læs mere