Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke."

Transkript

1 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 2 december 2013 / januar / februar 2014 Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke.

2 Babysalmesang - vi fortsætter successen! Efter nu 5 sæsoner med Babysalmesang i Hvirring kirke, fortsætter vi successen og byder igen til Babysalmesang til foråret. Det vil foregå tirsdag formiddage kl Der er mulighed for kaffe og samvær i konfirmandstuen. Man medbringer selv kaffen. Vi begynder tirsdag d. 18. februar 2014 kl i Hvirring kirke. Babysalmesang henvender sig til de aller mindste børn i alderen 2-10 mdr. ved forløbets begyndelse og deres mor/far/ bedsteforælder. Babysalmesangen foregår inde i kirkerummet, hvor vi synger sange og salmer i det smukke store rum, hvor vi kan nyde akustikken, og vi vil ledsage sangene med fagter, vuggen og dans, så der både er noget at kigge på og lytte til. Det er kirkens organist Hanne Nørtoft Rasmussen, der står for Babysalmesangen. Forløbet vil strække sig over 10 gange, og det er gratis at deltage. Hverken voksne eller børn behøver at være døbt for at deltage. For nærmere information se folder i kirken samt annoncering i Tørring Folkeblad eller kontakt Hanne på tlf Du kan også maile til Hanne: hanken@c. dk. Der vil blive sendt breve ud til alle de forældre, som Babysalmesangen henvender sig til. Med venlig hilsen Hanne Nørtoft Rasmussen Familiegudstjeneste mandag den 9. december kl i Hvirring Kirke Igen i år har vi den store glæde, at Flemming spejderne vil gå Luciaoptog. Derudover vil nogle af årets vordende konfirmander deltage samt Hvirring og Hornborg kirkekor. Julesangsgudstjeneste Gudstjenesten søndag den 29. december kl i Hornborg kirke vil være en anderledes gudstjeneste. Vi vil synge flere af julens dejlige salmer, som vi ikke ellers når at synge og vi vil også lære nogle nye julesalmer at kende. Nytårsaftensdag Tirsdag den 31. december byder vi det nye år velkommen med en nytårsgudstjeneste i Hvirring kirke kl og i Hornborg kirke kl Efter gudstjenesten vil vi ønske hinanden et godt nytår med et glas mousserende vin og kransekage. Sangaften Tirsdag den 21. januar kl i Hvirring præstegård. Igen i år vil organist, kirkesanger og sognepræst stå for denne sangaften: Emnet vil i år være Historien : Danmarks historie, vores historie, den gode historie. Men først og sidst vil vi igen synge af hjertens glæde. Kyndelmissegudstjeneste Søndag den 2. februar kl i Hornborg kirke. Efter gudstjenesten vil vi, hvis vejret tillader det, gå i fakkeltog fra kirken over kirkegården til Hornborgvej og derfra til forsamlingshuset. Her byder menighedsrådet på varme pandekager, kaffe, te og sodvand /juice. Sogneaften i Hvirring præstegård Tirsdag den 18. februar kl med Ruth Brik Christensen. Følgende er stykket sammen fra hendes hjemmeside: Ruth Brik Christensen fortæller levende

3 og medrivende om sine oplevelser som forstående og lyttende mor for udsendte danske soldater. Ruth blev i 2010 kåret til Årets helt af JyllandsPosten og efterfølgende er bestselleren Ruth i krig solgt i flere oplag.. Som leder af KFUMs Soldaterhjem har Ruth både være med de danske soldater i Irak, Afghanistan og senest Libanon i efteråret Én af Ruths vigtigste opgaver som soldaterhjemsleder har været at skabe rum for menneskelighed med soldaternes glæder og sorger med lyttende ører. Desuden bagte hun tonsvis af kager, bryggede spandevis af kaffe og skabte et hjem, hvor soldaterne altid kunne komme og slappe af fra krigen. Det kristne værdigrundlag er bærende på KFUMs Soldaterhjem og værdierne får en særlig dimension når livet og døden kommer tættere på soldaterne. Børnegudstjeneste Onsdag den 5. marts kl med efterfølgende børnevenlig mad i præstegårdens konfirmandstue. Vi slutter kl Vi regner med, håber på at 4. klasserne fra Rask Mølle skole vil komme og synge for os under gudstjenesten. Det plejer at være både fornøjeligt og sjovt. Komponistaften I Hvirring kirke og præstegård. Onsdag den 12. marts kl Det er som sædvanlig kirkens organist Hanne Nørtoft Rasmussen og operasanger Hanne Hohwü Houmøller, der står for aftenen. I år er emnet: Berggren versus Laub: Andreas Peter Berggreen (født 2. marts 1801 i København død den 8. november 1880 smst) mod Thomas Linnemann Laub (født 5. december 1852 i Langå ved Nyborg død 4. februar 1927 i Gentofte). To modsætninger inden for dansk kirkemusik. Vi synger glad og gerne salmer af begge komponister i vore kirker: Berggren med f. eks: Vær velkommen Herrens år, Velkommen igen Guds engle små, Lyksalig, Lyksalig, og flere andre: Laub bl. a. med: Sov sødt barnlille, Alt hvad som fuglevinger fik og flere andre. Det bliver spændende at høre om striden i danske kirke- og folkesang i slutningen af 1800 tallet. Forårskoncert i Hvirring Kirke Torsdag en 10. april kl med Kor- Dania. På korsets hjemmeside kan man læse, følgende: KorDania består af ca. 30 rutinerede sangere hovedsageligt fra Jelling, Vejle, Fredericia og Give. Koret er oprettet i 1998 og har lavet koncerter i bl.a. Give, Nørup, Balle, Taulov, Silkeborg og Jelling". "En stor del af sangerne er musikuddannede, og ved koncerter medvirker ofte en professionel rytmegruppe. Koret ledes af seminarielektor Poul Lauridsen, der underviser i musik på Jelling Statsseminarium... Vi optræder med et blandet repertoire af klassisk og rytmisk, dansk og international musik og giver koncerter i både kirker og ved private arrangementer". Menighedsrådsmøder Hvirring menighedsråd holder som regel deres møder den sidste torsdag i måneden. Mødet begynder kl Hornborg menighedsråd afholder deres møder den næstsidste torsdag i måneden. Og begynder kl Alle møder er offentlige. De finder sted i Hvirring præstegårds konfirmandstue. Evt. ændringer vil fremgå af hjemmesiden. Ligesom de vil blive meddelt under gudstjenesten.

4 Årets gang på kirkegården. I skrivende stund er personalet på vore to kirkegårde i fuld gang med grandækningen. Det er et utrolig flot arbejde, der udføres. Svend gør igen opmærksom på, at rustskader kan opstå, hvor kranse lægges på trædesten og mindesten, hvis der ikke er luft imellem disse. Dette kan evt. afhjælpes med en pind el. lignende. Der lukkes for vandet, når frosten indfinder sig. Vand kan dog hentes ved toilettet. Ny formand for menighedsrådet Da det nyvalgte menighedsråd konstiturede sig efter valget på dets første møde i november sidste år, blev Christina Buur Ørskov valgt til formand. Et rigtig godt valg. Christina var den eneste, der var tilbage fra det gamle råd. Christina fik i sommeren 2013 nyt arbejde i Århus. Det betød, at Christina ikke længere kunne afse tid til arbejdet i menighedsrådet. Christina ønskede derfor helt at træde ud af menighedsrådet. På menighedsrådsmødet i august efterkom menighedsrådet med beklagelse Christinas ønske. Vi siger Christina tak for den store og gode indsats, hun nåede at gøre for Hvirring sogn og kirkeliv. Der skulle så vælges ny formand og det blev Michael Sommer Poulsen. Michael har om sig selv skrevet: jeg er 47 år og gift med Heidi Poulsen, som er gravermedhjælper ved Hvirring Kirke. Vi har to børn Nicklas og Sofie på 17 og 15 år. Jeg stammer fra Hornborg, har boet i Rask Mølle siden Har været ansat i Entreprenørfirmaet Langberg siden Jeg blev valgt først som kasserer og nu som formand for Hvirring menighedsråd. Jeg håber at kunne bidrage til et godt samarbejde. Herfra skal der lyde et stort til lykke til Michael for valget. Michael har allerede vist, at han er rigtig god og dygtig formand, der kan få tingene sat i værk og så bidrager Michael til det gode samarbejde, der er i rådet. Ny i rådet Der skulle så en suppleant ind i rådet. 1. suppleant var Peter Lange, men Peter ønskede af personlige årsager ikke at træde ind i rådet. 2. suppleant var Jette Tang og Jette takkede ja til at træde ind i rådet. Det er vi meget glade for. Jette blev på sit første møde valgt til en af de mere tunge poster kassererposten. Jette har allerede vist sig som et rigtig godt aktiv for menighedsrådet. H-JBI Minikonfirmanderne er: Bagerst fra venstre: Lasse Sand Knudsen, Mia Lemming Fasting Nielsen, Jennifer Melissa Refsgaard Sørensen, Alyssa Kruse-Spørring, Edgaras Lukauskas, Oskar Tourlin Gøeg, Søren Eske Frandsen, Gustav Dammand Oxfeldt, Kristian Würtz Mathiasen og Ida Maria Møller Lillemose. Forrest fra venstre: Gunvor Ebba Thuesen, Alexander Wilholt Jensen, Jonas Tingleff Pedersen, Christian Clahar Jørgensen, Oliver Møgelhøj, Emil Amdi Sejersen Madsen, Helene Algren Dam, Ida Emilie Vind, Emilia Viuff og Emilia Marie Langaa Mathiasen Sognepræsten og det samlede personale ved Hvirring og Hornborg kirker ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

5

6 KFUM-Spejderne udvikler hele mennesker KFUM-Spejderne, Flemming gruppe, som har til huse på Spejdergården i Rask Mølle (Møllersmindevej), tilbyder alle børn og unge et spændende og varieret fritidstilbud, som udvikler spejderne fra børn der er afhængige af hjælp til selvstændige unge, der er klar til at tage et ansvar for både sig selv, sin næste og i samfundet generelt. Dette er målet for spejderarbejdet og det vil vi opnå ved at udvikle børn på 5 områder socialt, intellektuelt, åndeligt, følelsesmæssigt og fysisk. Hver uge gennem hele året tilbydes der afvekslende aktiviteter og på toppen kommer de gode weekendture og sommerlejre. Har du lyst til at blive spejder kan du kontakte en af lederne for aldersgruppen Bæver klasse Mandag Gitte Rosenkilde Ulve klasse Tirsdag Dorthe Kristensen Juniorspejdere klasse Mandag Daniel Kirkegaard Spejdere 6. klasse-14 år Mandag Daniel Kirkegaard Seniorspejdere år Mandag Anette Tandrup Pedersen Har du spørgsmål omkring spejderarbejdet, eller har du lyst til selv at blive spejderleder kan du kontakte gruppeleder Søren Kruse Friis ( ).

7 kirkelige handlinger Hvirring kirke Dåb 4. august: Oskar Nørskov Langkjær Hansen, Rask Mølle 8. september: Flora Bella Ellebæk, Horsens og Karoline Kronborg Sørensen, Flemming 22. september: Jeppe Skovmand Søgaard, Rask Mølle 13. oktober: Laura Nytoft Dencker Mortensen, Hvirring og Andreas Kjærgård Andersen, Hvirring Nørremark 20. Oktober: Aston Storm Laumark Kristensen, Nim Vielse 31. august: Cinderila Bayo Agarrado og Kim Hegaard Nielsen, Aale 7. september: Malene Machon Jensen og Alex Rosenfeldt Finsen, Flemming Barbara Nymann Christensen og Claus Søgaard Sørensen, Rask Mølle 5. oktober: Vibeke Duedahl Knudsen og Casper Dahl Hansen, Ølholm Bisættelse/begravelse: 24. juli: Peder Nielsen, Rask Mølle, død den 19. juli 27. juli: Gudrun Brændgaard Sørensen, Rask Mølle, død den 23. juli 23. august: Aage Henningsen, Rask Mølle, død den 19. august (Skovkapellet) 23. august: Nanna Kirstine Christensen, Rask Mølle, død den 18. august 24. august: Eva Johanne Hansen, Rask Mølle, død den 20. august 12. september: Hanne Olivia Pedersen, Rårup, død den 7. september 20. september: Tage Bergstrøm, Rask Mølle, død den 16. september 28. september: Torben Rosendahl, Rask Mølle, død den 19. september 19. oktober: Jon Eigil Hansen, Brædstrup, død den 16. oktober Hornborg kirke Dåb 1. september: Laura Gundersen, Flemming 8. september: Emily Lenke, Hornborg 15. september: Mikkel Schmidt Jensen, Rask Mølle 6. oktober: Alba Therese Palm, Hatting Bisættelse/begravelse: 13. september: Gunnar Nielsen, Rask Mølle, død den 6. august adresser Sognepræst ved begge kirker: Hans-Jørgen Bæk Iversen, Hvirringvej 66, 8762 Flemming, Tlf Træffes efter aftale. Mandag er fridag. Organist ved begge kirker: Hanne Nørtoft Rasmussen, Rådvedvej 75, 8700 Horsens, Tlf Hvirring kirke Graver: Svend Rasmussen Hvirringvej 34, 8762 Flemming, Tlf Menighedsrådsformand: Michael Sommer Poulsen, Gartnervænget 3, 8763 Rask Mølle Tlf Kirkeværge: Ellen Grangaard Skovbyvej 9, 8763 Rask Mølle Tlf Hornborg kirke Graver/kirkesanger ved begge kirker: Diana Viuff Gl. Jernbanegade 3 st. th, 8763 Rask Mølle, Tlf Menighedsrådsformand: Christian Høg Flemmingvej 14, 8762 Flemming Tlf Kirkeværge: Leo Lindahl Andersen Horsensvej 21, 8762 Flemming Tlf

8 Gudstjenester i Hvirring og Hornborg kirker 1. december (1. s. i Advent) Hvirring Musikgudstj. Hornborg december (2. s. i Advent) Hvirring Hornborg fælles med Hvirring* 15. december (3. s. i Advent) Hornborg 9.00 A.L-C 22. december (4. s. i Advent) Hvirring Hornborg fælles med Hvirring 24. december (Juleaften) Hvirring Hornborg december (1. juledag)** Hvirring Hornborg december (2. Juledag) Hvirring Hornborg fælles med Hvirring 29. december (Julesøndag) Hornborg december (Nytårsaften)** Hvirring Hornborg januar (H.3. K Søndag) Hvirring A. L-C Hornborg fælles med Hvirring 12. januar (1. s. e. H3K) Hvirring Hornborg januar (2. s. e. H3K) Hornborg Kirkekaffe 26. januar (3. s. e. H3K) Hornborg 9.00 AL-C 2. februar (4. s. e. H3K) Hvirring Hvirring Kirkekaffe Hornborg Kyndelmisse 9. februar (Sidste s. e. H3K) Hornborg Kirkekaffe 16. februar (Septuagesima) Hvirring Kirkekaffe Hornborg februar (Seksagesima) Hvirring A. L-C Hornborg fælles med Hvirring 2. marts (Fastelavn) Hvirring Hornborg Kirkekaffe 9. marts (1. s. i Fasten) Hvirring Kirkekaffe Hornborg Møllebocentret: Der er gudstjeneste på Møllebo-centret den 24. december, den 9. januar, den 6. februar og den 6. marts. Alle er velkomne. A. L-C.: Sognepræst Annette Lyster-Clausen, Uldum, Tlf K eller kirkekaffe i gudstjenestelisten betyder, at der er kirkekaffe i kirken efter gudstjenesten Kirkernes hjemmeside: eller Grafisk hus tlf

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015 Hilsen fra den nye vikar Marie-Louise Lieberoth Wadum er gået på barselsorlov, og jeg er tiltrådt som vikar. Jeg ser

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014 Som forårssolen morgenrød stod Jesus op af jordens skød med liv og lys tillige; derfor, så længe verden står, nu efter vinter kommer

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013 Billedet på forsiden viser klokkenisten spille på kong Frederik den IX s klokkespil i Løgumkloster. Klokkespillet i

Læs mere

Hvirring-Hornborg Kirkekor

Hvirring-Hornborg Kirkekor KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 1 - September/Oktober/November 2007 Hvirring-Hornborg Kirkekor Hvirring-Hornborg Kirkekor Koret er nu klar til en ny sæson og er for alle børn og unge mellem

Læs mere

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 2 december/januar/februar 2006/2007 Årets gang på kirkegården ved graver Svend Rasmussen, Hvirring kirke Nu hvor vinteren nærmer sig er vi ved afslutningen

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012 Arrangementer Babysalmesang vi fortsætter successen! Efter nu tre sæsoner med Babysalmesang i Hvirring kirke, fortsætter

Læs mere

Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebanke.

Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebanke. KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 2 December 2014 / Januar-Februar 2015 Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebanke. Begravelsens gudstjeneste Marie-Louise Lieberoth Wadum Begravelsen

Læs mere

En adventshilsen KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013

En adventshilsen KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013 En adventshilsen Et kirkeår går på hæld. En valgperiode for vort menighedsråd går på hæld. Det vil ofte betyde opbrud

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Sogneudflugt. Tilmelding senest den 3. juni kl. 19.00 til Marna Rasmussen, Tlf. 75 67 38 86 eller 22 28 73 14.

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Sogneudflugt. Tilmelding senest den 3. juni kl. 19.00 til Marna Rasmussen, Tlf. 75 67 38 86 eller 22 28 73 14. KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 4 juni / juli / august 2014 Sogneudflugt Onsdag den 11. juni afgang fra Hvirring kirke kl. 9.30. I år går turen igen til det dejlige Sønderjylland. Vi begynder

Læs mere

KIRKE. Babysalmesang BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010

KIRKE. Babysalmesang BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010 Babysalmesang Babysalmesang i Hvirring kirke - kom og syng med dit lille barn. Til efteråret indbyder Hvirring og Hornborg

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar Hornborg kirke set fra nordsøst

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar Hornborg kirke set fra nordsøst KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar 2010 Hornborg kirke set fra nordsøst Advent Den første søndag i advent. Det er en ganske særlig søndag. Det er den søndag,

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Er det virkelig sandt?

Er det virkelig sandt? KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 1 December 2010 - Januar/februar 2011 Er det virkelig sandt? I Buenos Aires har verdens første religiøse temapark Tierra Santa set dagens lys. I den syv hektar

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Friluftsgudstjeneste 2007

Friluftsgudstjeneste 2007 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 2 - December 2007 Januar/Februar 2008 Friluftsgudstjeneste 2007 Hvad laver et menighedsråd? Er det et stort arbejde at sidde i Hornborg menighedsråd? Nej,

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013 Sogneudflugt for Hvirring og Hornborg sogne Tirsdag den 18. juni samlet afgang fra Hvirring kirke kl. 9.30. I år går turen til

Læs mere

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 1. august/september/oktober 2006 Lene Siel I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl. 19.00 Hvirring-Hornborg kirkekor Kirkekoret er netop begyndt

Læs mere

Høsten KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012

Høsten KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012 Høsten Når du sidder med dette kirkeblad i hån den er høsten sikkert for længst forbi. Nu ved vi, hvordan vejret blev i

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008 Kurt Ravn Julekoncert Onsdag den 26. November kl.? I hvirring kirke Kurt Ravn er ikke kun en stor skuespiller men også

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013 Som blomster alle står i flor, som skoven grønnes, kornet gror ved vårens kræfter milde, så blomstrer alt i Jesu navn og bærer

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011 Babysalmesang i Hvirring kirke Hvad er det nu for noget? Det der babysalmesang! Sidder man bare og synger salmer for sit lille barn?

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar Hvad skal man tro?

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar Hvad skal man tro? KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar 2009 Hvad skal man tro? (ved Christian Høg, formand for Hornborg menighedsråd) Hvis du er i tvivl, så har du allerede en

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014 Ny præst i Hvirring og Hornborg sogne Det var med stor glæde, at jeg den 25. juni modtog nyheden om, at jeg er blevet

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 4 - Juni/juli/august I anledning af, at der skal være

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 4 - Juni/juli/august I anledning af, at der skal være KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 4 - Juni/juli/august 2008 I anledning af, at der skal være valg til menighedsrådet den 11. november 2008 indkalder Hvirring menighedsråd til et orienterings-

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015 Festen for liv, kærlighed og glæde Som forårssolen morgenrød stod Jesus op af jordens skød med liv og lys tillige; derfor, så længe

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE

Kirkebladet INDHOLD. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE December 2014 - Januar - Februar 2015 36. årgang nr. 198 Jeg glemmer aldrig den klokkeklang, der fyldte julen derhjemme, mens sneen lå over mark og vang, og nordenvinden

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 3 Marts / April / Maj 2016

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 3 Marts / April / Maj 2016 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 35 nr. 3 Marts / April / Maj 2016 Valg I 2016 skal vi til stemmeurnerne. Til et helt igennem lokalt valg. Der skal nemlig være menighedsrådsvalg til efteråret. Et

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august 2010 Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp onsdag den 24. november kl. 19.00 (Læs mere i næste nummer af kirkebladet eller gå ind

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling KIRKEBLADET Fausing Auning Ø. Alling V. Alling Skoledag i Vester Alling Advent, jul og nytår Konfirmandgudstjeneste Indvielse af graver-faciliteter i Øster Alling December 2013 - Februar 2014 5. årgang

Læs mere

KIRKEBLADET. Præstens klumme FOR HVIRRING-HORNBORG SOGNE. Årg. 35 nr. 6 December 2016 / januar - februar 2017

KIRKEBLADET. Præstens klumme FOR HVIRRING-HORNBORG SOGNE. Årg. 35 nr. 6 December 2016 / januar - februar 2017 KIRKEBLADET FOR HVIRRING-HORNBORG SOGNE Årg. 35 nr. 6 December 2016 / januar - februar 2017 Præstens klumme Adventstid er ventetid Adventstid ja det er godt, men jeg kan ikke vente. 1. søndag i advent

Læs mere

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December, Januar, Februar 2015 Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 meget blandet program med julens sange og salmer, både de kendte,

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010 Konfirmation 2010 følgende forventes konfirmeret i Hornborg og Hvirring kirker i år. Hornborg Kirke den 30. april 10.30 Anne-Mette

Læs mere

3. december klokken 19:00

3. december klokken 19:00 December 2018, februar, marts 2019 ]âäx~éçvxüà ^tüäxuç ~ Ü~x 3. december klokken 1 Ligesom i 2016 synger vores kirkesanger og hele hans musikalske familie for os og med os. Vi håber, at det kommer til

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2013, Januar, Februar 2014 Nyt fra menighedsrådet Indvielse af Kirkebakkehuset Når dette kirkeblad udkommer, er ombygningen af Kirkebakkehuset (forhåbentlig)

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 59. årgang * december 2009 - februar 2010 Adventstiden - tid til forventning 1. søndag i advent De 9 læsninger Julen for skoler og børnehaver Basunerne skal

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18 Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat Nr. 18 December/Januar 2017/18 EH: Eva Heyn DH: Dorte Hedegaard TJ: Torben Jørgensen * = se under specielle gudstjenester DATO STADAGER BRARUP VÅLSE KIPPINGE GYLDENBJERG

Læs mere

November 2017 januar 2018

November 2017 januar 2018 November 2017 januar 2018 Friluftsgudstjeneste i Vester Nebel september 2017 Babysalmesang Et nyt hold begynder den 10. januar 2018 kl. 10 i Bryndum Kirke og fortsætter til den 7. marts Vi danser, leger

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012 Englene i Hvirring kirke Igen i år var Hvirring kirke fuld af engle. I hver af kirkens væglampetter fløj der en lille engel hver med

Læs mere

Forleden gik min vej

Forleden gik min vej KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 3 marts/april/maj 2011 Forleden gik min vej Forleden gik min vej tilfældigt forbi kirken, netop som Gudstjenesten var sluttet. Da min kone havde deltaget

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg.

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg. Orø Kirkeblad nr. 1 januar/februar 2006 15. årg. Den bidende blæst der hvirvler omkring os, som bød den til fest, men verden er nøgen, den svøbes i sne, og livet er lænket, kun død er at se, det blomstrende

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Susanne Madsen tlf. 97 46 81 49 el. 26 36 81 49 mail: organist.madsen@mail.tele.dk

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Susanne Madsen tlf. 97 46 81 49 el. 26 36 81 49 mail: organist.madsen@mail.tele.dk Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail: aaserobert@gmail.com Kirkeblad Britta Sunesen tlf.

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

AS-KLAKRING-JUELSMINDE

AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2015, Januar, Februar 2016 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Det sker... Ny maleriudstilling i Kirkebakkehuset Frem til midt i januar udstiller Gerda Blåbjerg. Vi kender jo alle Gerda Blåbjergs

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Det mørkner og lysner igen Man taler om, at døgnet har blå timer. Det er timerne, hvor lyset henholdsvis forsvinder og kommer igen, for der er et helt særligt

Læs mere

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne IRKE nyt 40. årgang Nr. 1 2013 December 2012 Januar-Februar 2013 Jul i en nøddeskal En krybbe i en stald. Dyr og skinnende lys. Guld og glimmer. Tre vise mænd en mor og en far. Mennesker i underlige gevandter.

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d d e c e m b e r f e b ru a r

ASKOV SOGN k i r k e b l a d d e c e m b e r f e b ru a r ASKOV SOGN kirkeblad december 2018 - februar 2019 Julen - en stor glæde Frygt ikke, se jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket. Sådan siger englen til hyrderne på marken julenat.

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Det ældgamle evigt unge julebudskab. Dec Jan. - Febr årgang - nr. 202

Kirkebladet INDHOLD. Det ældgamle evigt unge julebudskab. Dec Jan. - Febr årgang - nr. 202 Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Dec. 2015 - Jan. - Febr. 2016 37. årgang - nr. 202 INDHOLD Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Det ældgamle evigt unge julebudskab De fleste synes det

Læs mere

RESULTATLISTE Røndestævnet

RESULTATLISTE Røndestævnet 03-02-2013 21:10:24 - DDS SP v.3.13.1.1 RESULTATLISTE Røndestævnet Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 199/09 200/09 399/18 G 2 105484 Mia Ibeline Sørensen

Læs mere

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD Bryndum Vester Nebel kirker Gudstjenester i Bryndum og Vester Nebel kirker i december, januar, februar og marts Søndag den 7. december 2. s. i advent Bryndum Kirke kl. 10:30

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet September, Oktober, November 2012 Nyt fra menighedsråd/præst To datoer at huske: 5. september og 13. november 2012 Den 5. september 2012 kl. 19 i Himmelrummet på Juelsminde

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2014 - MARTS 2015 Saml på livets stjernestunder! Der var engang en mand. Han boede i et lille hyggeligt hus. Rundt om hele huset var der et stakit.

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

Sognenyt Nørre Snede - Hampen

Sognenyt Nørre Snede - Hampen 33333 3333333 3 Nr. 1 - december 2013 - januar 2014 Sognenyt Nørre Snede - Hampen v. Arne Kiel Nielsen Mange forskellige billeder kommer til os, når vi tænker på jul. Vi tænker måske tilbage på vores barndoms

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere