Grund og Antenneforeningen Skovparken.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grund og Antenneforeningen Skovparken."

Transkript

1 Grund og Antenneforeningen Skovparken. Referat fra den ordinære generalforsamling torsdag 28/ Formanden (Flemming Hansen) bød velkommen til 47 stemmeberettigede medlemmer plus 5 fuldmagter. Valg af dirigent: Flemming foreslog Advokat Hviid og han blev valgt. Han konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt med en dagsorden i henhold til vedtægterne. Han overgav ordet til formanden der forelagde en fyldig og senere rost beretning. (Se denne). Der var en god debat og spørgsmål bl.a. om hjertestarter genopretning af sydlige sti og om Stofa vedr. strømafbrydelse og TV og bredbånd. Egernvænget 134 meldte om vand udfor 118. Ikke alle spørgere opgav navn eller adresse, derfor er ingen navn og adresse nævnt i det følgende. Erik gennem gik regnskaberne ved hjælp af Jack via overhead. Det virkede perfekt. Der var forskellige spørgsmål, som der blev svaret på. Bl.a. at det var sidste år der skulle betales til Canal Digital. Regnskabet blev derefter godkendt. Forslag fra bestyrelsen: Et gik på at nogle medlemmer melder fra overfor Stofa og dermed ikke betaler til grundejerforeningen og vedligehold og forsikring. Det har derefter vist sig at en del af disse heller ikke betaler ved rykkere om kontingent til grundejerforeningen. Forslaget går på, om der skal overgives til inkasso, efter 6 eller 12 måneder. Flertallet stemte for 6 måneder og flere mente, at det ikke var venligt ikke at betale. Forslag fra medlemmerne: Bo Johansson fremsatte forslag vedr. vedligeholdelse af de grønne områder nord for Rådyrvænget og Mårvænget. Det lød på, at området skulle slås 2 gange hvert år, én gang før Sct. Hans og en gang senere, efter gartnerens skøn, så græs og ukrudt forhindres i at gå i frø, der blæste ind i medlemmernes haver. Det diskuteredes ivrigt, men forslagsstilleren endte med at lade bestyrelsen styre det og spørge vor gartner om råd og pris. Forslag fra Flemming Eriksen Mårvænget 5 vedr. indførsel af en bestemmelse om forbud af ridning på foreningens arealer og at der skulle rettes henvendelse til kommunen med henblik på at sikre, at ridning forbydes på kommunens grønne arealer langs Skaboeshusevej. Han mente at ridning allerede nu havde ødelagt arealernes udseende. Formanden mente ikke at kommunen ville blande sig i dette, og han oplæste en vejledning om ridning i området, skrevet af Hesteforeningen Kikkenborg i Skaboeshuse, for flere år siden. Denne vejledning sagde alt, mente han, men ville kontakte foreningen derude, for at høre om vejledningen gjaldt stadigvæk. Forslaget blev nedstemt. Næste forslag fra Flemming Eriksen drejede sig om mindst en ugentlig opsamling af affald langs Skaboeshusevej fra Strandvænget til den nye Fakta og at bestyrelsen pålægger kommunen til at gøre samme omkring Strandvænget og på parkområdet. Mårvænget trak senere sit forslag tilbage, da han synes det allerede havde hjulpet.

2 Der var mange udtalelser om dette sidste forslag, men flere talte alt for hurtigt og utydeligt. Jack mente, at han efter at have postet et indlæg på Facebook siden havde hjulpet rigtig meget. Fastsættelse af kontingent for næste år og godkendelse af budgettet. Kassereren gennemgik budgettet og da økonomien var god blev der foreslået at 10 kr./md. fra antenneforeningens budget flyttes til grundejerforeningens, så kontingentet, totalt forblev det samme for Der var lidt diskussion om dette bl.a. et medlem mente at kontingentet til grundejerforeningen skulle hæves, for at opspare et beløb til reparation af cykelstierne, men kassererens forslag blev vedtaget. Et medlem spurgte til vedligeholdelse af veje i storparcellerne. Formanden svarede, at storparceller selv stod for at lave en opsparing til vedligeholdelse. Valg af bestyrelse: De afgående Erik Mortensen og Svend Hansen blev genvalgt med akklamation. Valg af suppleanter: Maja Hauberg Harevænget 116, genvalgt og ny blev Per Jørgensen Rådyrvænget 19. Valg af revisor. Genvalg til Revisionsfirmaet EY??? Under eventuelt var der flere der kom med opfordring til bestyrelsen om at kontakte Juelsberg vedr. reparation af hegnet hele vejen rundt ind til Juelsbergs jorder. Det blev betegnet meget dårligt og farligt. Et medlem mente at firmaet der havde lagt fliser på den nye sti ved varmecentralen, havde gjort det meget dårligt. Formanden ville kontakte kommunen, han mente de havde kørt med for tunge køretøjer på stien. Jack fremdrog en hjertestarter og viste og fortalte om dens brug. Cirka kl. 21:45 afsluttede dirigenten med at takke for god ro og orden og en del medlemmer takkede bestyrelsen for et godt arbejde i det år der var gået. Jeg vil slutteligt tilføje at med det store antal medlemmer til stede og den hurtigsnak og den indblanden i andres tale, er det måske fremover nødvendigt med mikrofon og højtaler. Referent: Svend Hansen.

3 Beretning til Generalforsamlingen 2016 Bestyrelsen Bestyrelsen, som altid, haft et spændende år, med nogle interessante opgaver. Det kan af og til være en udfordring, når der både forening, familie og arbejdsgiver skal stilles tilfreds, så hvis man holder af at være i gang konstant, så bare hold jer til når der efterlyses nye bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen er jo en sammensat gruppe som tæller både ældre og yngre, kvinder og mænd, så i det store hele en fornuftig repræsentation af beboerne herude. Arealer De opsatte skraldespande blive stadig benyttet flittigt, hvilket er dejligt at se, men ikke desto mindre kan der faktisk stadig opsamles temmelig meget affald på vore sti områder! Jeg kan kun henstille til at affaldsspandende også benyttes til almindeligt affald og ikke kun til hundeposer. Det må også gerne kommenteres hvis der er nogen der ser andre smide affald i området, det er jo vores alle sammen s natur. Der har atter i år været et par forespørgsler på yderligere affaldspande hvilket er bestilt og vil blive opsat hurtigst muligt. Vi har fået en ny legeplads ved Harevænget, med en Tarzan bane samt fitness redskaber til motionister og andre interessenter. Jeg mener personligt at vi har fået en fin og god legeplads med plads til både børn og voksne, jeg kan også konstatere at legepladsen bliver benyttet ofte når ellers vejret er til det. Den syner ikke af så meget, men med de priser der gælder for legeredskaber må det komme hen ad vejen. Der har i årets løb, på Facebook været nogle negative kommentarer om legepladsen og om behovet for voksne redskaber, hertil må jeg så henlede opmærksomheden på, at vi jo desværre har oplevet at legeredskaberne ved Rådyrvænget blev ødelagt, iflg. Vidner, formentlig fordi de blev benyttet af voksne personer. Så en diskussion om behovet for redskaber til voksne er vel hermed overflødig. For en god ordens skyld skal jeg tilføje at det, iflg. samme vidner ikke var personer fra Strandvænget, men et selskab fra området. Vi har også, efter lidt kamp, fået renoveret den sydlige sti, idet kommunen har genetableret stien som ny, efter at de ved en fejl havde gravet den gamle op.

4 Jeg syntes at resultat er blevet rigtig godt, selv om de sten der er brugt, ikke helt modsvarer de øvrige stier. Omkring stierne generelt, kan jeg oplyse at NFS pt. Er i gang med at renovere kloaker i området, så hvis i ser biler fra JDH-Anlæg køre eller arbejde i området, så er det derfor. Der vil i den forbindelse også forekomme mindre færdsel på stierne. Som det fremgik på sidste generalforsamling, er vi holdt op med at sprøjte græsplænerne, men slår dem så lidt oftere, min personlige mening er at vore plæner sidste år sjældent har været pænere. Arealerne fik, i det forløbende år, lidt ekstra vand, hvilket gav anledning til en del oversvømmelse. Årsagen skyldes primært, at drænene ikke kunne følge med i forhold til den vandmængde der kom fra et meget stort opsamlingsareal, vandet forsvandt dog stille og roligt. Et enkelt sted forsvandt vandet dog ikke, hvilket gjorde at beboere i området kontaktede kommunen, som derefter henvendte sig til Grundejerforeningen, som bad Munck om at besigtige fællesområdet. Konklusionen blev at det var dræn under private grunde der var tilstoppet, og at ejerne her var i fuld gang med at udbedre problemet. I den forbindelse er der blevet efterlyst nogle retningslinjer for ansvar og procedurer når man bor oven på et dræn eller har en drænbrønd i sin have. Meget kort: en grundejer har ansvaret for, også økonomisk, at evt. dræn på egen grund fungerer og er frit løbende. Et dræn er at sammenligne med et vandløb og er derfor omfattet af vandløbsloven, dvs. at vandets fri bevægelighed ikke må ikke ændres eller forhindres. Omkring de nærmere regler er jeg nødt til at henvise til kommunen, da det hurtigt kan blive for omstændigt at gennemgå her. Bestyrelsen har besluttet at investere i en hjertestarter som opsætte udvendigt ved Zlogan, idet det skab som hjertestarteren sidder i skal tilsluttes strøm. Hjertestarteren er indkøbt i fællesskab med AB Skovparken i Rådyrvænget som også gerne ville erhverve en sådan, så der vil fremover være 2 hjertestartere i området. Så kommer vi til et punkt som rigtig mange af jer har holdninger til, både positive og negative, det er lige før jeg vil påstå at der er lige så mange forskellige holdninger som vi er personer her i Skovparken, nemlig Asylcenteret på Strandvænget. For det første må jeg sige at jeg er chokkeret over at se og høre hvordan tonen omkring dette emne efterhånden har udviklet sig! Det er ikke bare Asylcenteret der står for skud, nu er det også naboer og andre som ikke lige udviser samme holdninger til asylanter i

5 området som de mest aggressive modstandere. Tidligere var jeg stolt af at være bosiddende i Skovparken, men nu? Nu giver det anledning til diskussion når man fortæller at man kommer herfra! Ikke fordi vi har et asylcenter, nej, men på grund af nogle af de markante og til tider ekstreme udmeldinger på de sociale medier som af og til godt kan lede tankerne hen imod om det overhovedet er Danmark vi befinder os i. I Danmark har vi demokrati, ytringsfrihed og lov til at have vore egne holdninger, hvilket til tider er en meget vanskelig balancegang, især fordi man samtidig skal udtrykke sig ordentligt og med respekt for alle andre. I Danmark er man uskyldig indtil det modsatte er bevist! Hvordan kan man så bygge en holdning op omkring en frygt for noget som kan komme til at ske, eller noget man har hørt fra 3. elle 10 led. Når man så samtidig melder ud at det ikke kan nytte noget at kontakte Asylcenteret fordi de sikker ikke gider at modtage ens kritik, eller at sikkert ikke er til at tale med. Men man her end ikke forsøgt. Er det så ikke at dyrke det negative for sensationens skyld? Prøv at være seriøse og konkrete i jeres kritik, hvis i så oplever noget forkert, så kontakt Asylcenteret og hvis de så ikke ønsker at modtage meldingen eller i på anden måde føler jer fejet jer af, så kontakt mig eller en anden fra bestyrelsen, så tager vi det op direkte med centerledelsen, men vi tager altså ikke problemer op som ikke direkte har noget med Asylcenter Strandvænget at gøre og heller ikke 2.ndn hånds oplevelser, det skal være konkret, aktuelt og det skal være noget man selv har oplevet. Der har været en del røster fremme omkring faldende huspriser i området når vi nu fik et asylcenter i området, her kan jeg så fortælle at det der især får priser og købelyst til at rasle ned, er de negative og til tider ekstreme holdninger der udstilles på de sociale medier, samt den ufred der efterhånden breder sig beboerne imellem. Det er helt ok at man ikke er enige, men respekter at, ikke alle har samme holdning som dig selv, hold det nu på et plan så vi stadig kan hilse på hinanden og evt. få en tår øl over hækken. Jeg har forsøgt at følge lidt med i de skriverier der kører på Facebook, uden at blande mig, for at kunne danne mig et overblik over hvad der er tvivl om og hvad der bl.a. diskuteres. Jeg er samtidig nødt til at respekter folks holdninger uanset om de er positive eller negative, da jeg må erkende at det nu engang ikke er umuligt at tilfredsstille alle beboere herude, uanset hvad løsning der vælges.

6 Jeg vil nøjes med at slå nogle fakta fast, om ikke andet så for at fjerne disse momenter fra den løbende diskussion. Strandvænget er udlagt som asylcenter indtil det bliver nedlagt igen. Der er afsat plads til op til 500 beboere. Asylcenteret er primært beregnet til familier. Området er stadig åbent for offentligheden. Der er offentliggjort kontakt telefon på Skovparkens hjemmeside, så man altid kan komme i kontakt med personale på Asylcentret, hvis der skulle opstå behov. Der afholdes et område møde imellem Kommune, Asylcenter, politi, venligboer og Grundejerforeningen hver 6. uge (referater kan ses på Grf. Hjemmeside). Asylanter kan fuldt lovligt færdes på alle offentlige områder, i lighed med alle andre gensere. Skovparkens fællesområder er, og har altid været, udlagt som offentligt tilgængelige. Det er Kommune der som de eneste har påtaleret vedr. fællesområderne. Det vil altså med andre ord sige at Asylanter og alle andre, uanset hvor de måtte komme fra, har fuld lovlig adgang til Skovparken! Og de tilhørende fællesarealer. Der er en del som har ytret sig negativt over for, at børn fra asylcenteret benytter vores legepladser og tænk at der kommer nogen derovre fra som kan finde på at spille fodbold på vore grønne områder. Ja det er da så skrækkeligt at det er lige før at naboer bliver uvenner over disse forhold. Det er da godt at man ikke, tidligere, har haft den holdning fra Strandvænget når folk andre steder fra kom og gik tur i deres park eller benyttede deres naturlegeplads! Kunne det tænkes at både børn og voksne kommer herover for at skabe noget kontakt til deres naboer eller at børnene måske kunne tænke sig at finde nogle nye kammerater, eller måske møde nogle af de kammerater de nu går i skole sammen med. Vi kan ikke forhindre folk i at komme på vores område, hvis vi så alligevel vil forsøge at forhindre andre i at benytte legepladserne, gælder det så alle andre som ikke bor her fast? Eller gælder begrænsningen kun indvandrere eller andre emigranter? Og i så fald hvad så med evt. Svenskere, Nordmænd eller Tyskere eller andre nationaliteter som bor

7 her i Skovparken. Hvad når vi får gæster som kommer på besøg og har børn med? Uanset hvad, så vil en håndhævelse kræve en indhegning af legepladserne med et stort hegn og hvor adgang kun kan ske vha. nøgle. Er det næste så at vi skal indhegne hele skovparken, så ingen fremmede kommer ind? Ja undskyld mig, men Sydafrika har afsluttet deres apartheid periode, skal vi så overtage? For lige at runde af, hvis der er nogen som ikke er enig i den politik der føres omkring asylanter og eller flygtninge, så er det ikke hverken her på generalforsamlingen, eller her i Skovparken man finder løsningerne. Så må man involvere sig politisk eller kontakte de respektive politiske partier eller direkte på Christiansborg, det er nu en gang der de politikske beslutninger træffes af de politikkere som vi alle, i fællesskab har valgt. Det er altså kun her der kan ændres på de trufne beslutninger. Til sidst omkring dette emne, vil jeg atter en gang opfordre til at holde den gode tone som vi altid har været vant til her i området, respekter hinanden og arbejd sammen med at få det bedste ud af situationen. Det er i orden at være negativ eller skeptisk over for det vi oplever, det har altid været et sundt princip i dansk demokratisk kultur og det tror jeg er sundt nok, men lad os holde det på et normalt plan. Jeg tror stadig på, at de signaler vi møder fremmede med, dem får vi også retur, langt hen ad vejen! Tryk avler som bekendt modtryk. Antenne TV- Internet Der sker løbende ændringer og nye tilbud omkring vores tv og internet, Nye bokse til Tv og højere hastigheder på internettet, større valgmuligheder og frihed. De nye bokse er nødvendige for at kunne udnytte de muligheder der fortsat kommer fra Stofa. Som sædvanligt må vi konstatere at ændringer inden for tv og internet, som regel, giver problemer i overgangsfasen. Sådan har det altid været og sådan vil det formentlig blive ved med at være. For de utålmodige som ikke vil acceptere sådanne problemer, eller at der kan forekomme udfald i signalerne, tjae! Skift udbyder, men vær forberedt på at uanset hvem man vælger, så forekommer der også problemer her, hvis udbyderene ellers er innovative. Jeg har læst på Facebook at enkelte melder om problemer med kontakt og problemløsning når de kontakter Stofa, det skal man selvfølgelig ikke leve med, men jeg forstår ikke at de pågældende beboere så ikke kontakter os i Bestyrelsen, så vi kan tage det op og få løst det aktuelle problem? Så det kan da ikke være helt så alvorligt som det nogle gange lyder til.

8 En del har på Facebook spurgt ind til pakke priser, regler omkring valg af ny udbyder, vedtægter omkring Antenneforening. Her kan jeg kun henvise til vores hjemmeside hvor der findes svar på alle disse spørgsmål. Butikker Vi mistede vores købmand i området og fik så den længe varslede Fakta butik i stedet for. Området ved købmanden er der lokalplan i gang for at åbne området op for beboelse hvor der pr. er planer om 3 beboelser i købmandens bygning, med indkørsel fra vænget i stil med de øvrige vænger. Beboelsesretten omfatter også de øvrige grunde på dette område, altså også Zlogan. Slut Så vil jeg gerne her til sidst sige tak til resten af bestyrelsen, for det frivillige arbejde de har udført i det forgangne år, her på øretævernes holdeplads. I gør det som sædvanligt godt. Tak til Hviid for at påtage sig posten som Dirigent. Vi er glade for at du, også i år, ville stille dig til rådighed. Tak til de beboere der er mødt frem og aktivt er med til at tegne og tilkendegive en aktiv interesse for vores område. Hermed giver jeg så ordet tilbage til Dirigenten. Flemming Hansen

GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN

GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN Nyborg Nyborg 1 2016 2 2 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN Nyborg Grundejer- og antenneforeningen Skovparken

Læs mere

Beretning 2015. Bestyrelsen

Beretning 2015. Bestyrelsen Beretning 2015 Bestyrelsen Vi har i bestyrelsen haft et spændende år, nu kender vi jo hinanden og ved hvad hver især står for og kan derfor supplere hinanden omkring de forskellige opgaver der forekommer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Poppelhusenes Grundejerforening 12. marts 2015

Referat af ordinær generalforsamling i Poppelhusenes Grundejerforening 12. marts 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Poppelhusenes Grundejerforening 12. marts 2015 Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling, og gik derefter over til første punkt på dagsordenen: 1.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN

OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN Nyborg 1 2019 1 2 Grundejer- og antenneforeningen Skovparken v/ Formand Flemming Hansen Harevænget 124 Tlf.: 20 42 62 86 flemhans@skovparknet.dk Medlemsbladet for beboerne

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus

Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus Generalforsamling onsdag d. 26.03.14 i Ottestrup forsamlingshus Henrik (formand) byder velkommen! 1) Valg af dirigent: Peter Filtenborg. Konstaterer at generalforsamlingen er lovlig og beslutningsdygtig,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 26. september 2018

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 26. september 2018 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Flemming Petersen, UP11. Som referent blev valgt Edda Phipps, UP12. Grundejerforeningens formand præsenterede foreningens nye logo, som var blevet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 25. maj 1999.

Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 25. maj 1999. Grundejerforeningen TRANKÆR af 7. maj 1997 31. maj 1999 Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 25. maj 1999. Ad. 1 Velkomst og valg af dirigent. Bestyrelsesformand Arnold Bruun bød velkommen

Læs mere

Februar Bestyrelsen foreslår bidraget uændret kr ,00.

Februar Bestyrelsen foreslår bidraget uændret kr ,00. Dagsorden iflg. vedtægterne 11 stk. 5 Februar 2019 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 2. april 2019, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4, Hovedgaden 371,

Læs mere

Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl i Kignæshallen.

Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl i Kignæshallen. Grundejerforeningen Hvilehøj. Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2012 kl. 10.00 i Kignæshallen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Bent Jørdahl Pedersen 2. Beretning 3.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Referat Af 42. generalforsamling I Grundejerforeningen Højgårdstoften

Referat Af 42. generalforsamling I Grundejerforeningen Højgårdstoften Referat Af 42. generalforsamling I Grundejerforeningen Højgårdstoften 2. Referat af den 42. ordinære generalforsamling afholdt den 24. april 2012 i Kulturcentret. Kulturcentrets båndoptager gået i udu,

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg)

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg) marts 2018 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 10. april 2018, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4, Hovedgaden 371, Hedehusene. Dagsorden iflg. vedtægterne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017 a) Valg af dirigent og referent Som dirigent blev valgt Flemming Petersen, UP11. Som referent blev valgt Edda Phipps, UP12. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Peter Schäfer valgt med akklamation Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN JUNGSHOVED SØPARK

GRUNDEJERFORENINGEN JUNGSHOVED SØPARK Referat fra den ordinære generalforsamling Lørdag den 23. april 2016 kl. 10.00 på Jungshoved skole, 4720 Præstø. 1. Valg af dirigent Flemming Krogh Hansen blev valgt. 2. Valg af stemmetællere Jakob Løndsmann

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Fremmødte: 28 parceller repræsenteret, 27 personer, 1 gæst og 7 fra bestyrelsen. Punkt 1 - Valg af ordstyrer

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

REFERAT af Grundejerforening Skovparkens generalforsamling 11.maj 2016

REFERAT af Grundejerforening Skovparkens generalforsamling 11.maj 2016 REFERAT af Grundejerforening Skovparkens generalforsamling 11.maj 2016 Til stede: SP1(1), SP5(2), SP7(1), SP13(2), SP17(2), SP25(1), SP27(2), SP2(1), SP4(1), SP6(1), SP12(1), SP14(2), SP16(2), SP22(2),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat. af ordinær generalforsamling. i Grundejerforeningen Kærup Park. den 30. april 2019

Referat. af ordinær generalforsamling. i Grundejerforeningen Kærup Park. den 30. april 2019 Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kærup Park den 30. april 2019 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling blev gennemført hos Vestsjællands Catering, Selskabslokalerne, Dronningensgade

Læs mere