Tilmelding til medlemsweekend lørdag den 03. oktober og søndag den 04.oktober 2009 (returneres senest den 2. september 2009).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilmelding til medlemsweekend lørdag den 03. oktober og søndag den 04.oktober 2009 (returneres senest den 2. september 2009)."

Transkript

1

2 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering af bestyrelsen 2. Det lille apnø-kort oversat til engelsk 3. Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 5. april Formandens beretning 5. Information om medlemsweekend lørdag den 03. oktober og søndag den 04.oktober Hvad koster det? 7. Deltagende behandlere på medlemsmødet søndag den 4. oktober Leverandører af CPAP kommer lørdag den 3. oktober 9. Transport 10. Således finder du Næsbylund 11. Tilmelding og betaling senest den 2. september Dagsorden for medlemsmødet søndag den 4. oktober Kassereren orienterer Vi sender sammen med dette blad : Tilmelding til medlemsweekend lørdag den 03. oktober og søndag den 04.oktober 2009 (returneres senest den 2. september 2009). Girokort til betaling for medlemsweekenden på Næsbylund er ikke vedlagt dette blad (se Kassereren orienterer ). En opdateret alternativ medlemsliste til de tilmeldte medlemmer kan fås ved henvendelse til kasserer Flemming Adamsen enten pr. mail eller pr. post Flemmings adresse m.m. findes på bagsiden af bladet.

3 1. Konstituering af bestyrelsen Bestyrelsen konstituerede sig således: Som formand Lis Fischer. Som næstformand genvalgtes Jan Veidiksen. Som kasserer genvalgtes Flemming Adamsen. Som sekretær valgtes Henning C. Hofflund Som bestyrelsesmedlem uden portefølje valgtes Joan Droob. Som 1. suppleant valgtes Ninna Paludan. Som 2. suppleant valgtes Alice Christiansen. Lis Fischer 2. Det lille apnø-kort oversat til engelsk På generalforsamlingen den 5. april 2009 bad nogle medlemmer om, at oversættelsen af det lille apnø-kort på engelsk, blev bragt i bladet igen. Mange nye medlemmer har ikke teksten på engelsk. Det gør vi gerne og her følger teksten på engelsk: Name: CPR : I am suffering from severe OSA (ObstructiveSleepApnea). Please note that I must always be connected to a CPAP/BIPAP machine while sleeping. BEWARE that if I am unconscious or medically sedated obstruction of my breath will occur without my CPAP/BIPAP machine. Severe suffocation incidents may easily occur especially after anaesthesia. In such situations I must be connected immediately to a CPAP machine until consciousness reoccurs. De medlemmer, der ønsker at have apnø-kortet med den engelske oversættelse med på rejser, kan nu kopiere det og lægge det sammen med sygesikringsbeviset og det danske apnø-kort. Lis Fischer

4 3. Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 5. april 2009 Blev afholdt i Valby Kulturhus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Fremlæggelse af revideret årsregnskab til godkendelse. 5. Godkendelse af budget for år Fastsættelse af kontingent for år Valg af formand (Lis Fischer er ikke på valg i år). 8. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer. Jan Veidiksen, Flemming Adamsen og Henning C. Hofflund er på valg (alle er villige til genvalg). 9. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Ninna Paludan og Alice Christiansener på valg (er villige til genvalg). 10. Valg af 2 revisorer. Jørn Heinricy og Hans Otto Sørensen er på valg. 1 revisorsuppleant. Peter Poulsen er på valg. (villige til genvalg). 11. Indkomne forslag (der er ingen indkomne forslag). 12. Eventuelt. 1. Henning Hofflund blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig og rettidig varslet. 2. Jørgen Piper og Leif Egelund blev valgt til stemmetællere. Der var 24 fremmødte heraf 3 pårørende. 3. Formandens beretning blev uddelt på forhånd. Der var mulighed for at komme med kommentarer og spørgsmål undervejs.

5 Der blev bl.a. talt om: Nyt look af pjece, Søvn-apnø nyt og logo, Bettan Sandström foreslog dette. Vil gerne hjælpe foreningen. Bestyrelsen vil arbejde på det. Foreningen har modtaget kr i Søger efter medlemmer som har forstand på fundraising, så der bliver flere midler til at lave alle de ting, som har været drøftet længe, samt en fuldtids sekretariatsmedarbejder. Patient-historier efterlyses til fælles glæde for alle. Flemming deltog her i 2009 i Maribo Medico søvnapnøkonference og berettede om dette. Medlem nr. 56 Frank Andersen, er villig til at hjælpe bestyrelsen med opgaver, som at skrive til offentlige myndigheder, samt breve på fremmede sprog. 4. Kassereren Flemming Adamsen gennemgik regnskabet. Regnskabet udviser et resultat på kr. inkl. tilskuddet, der hensættes til anvendelse i 2009, til rest er herefter årets overskud på kr. Egenkapitalen udgør ved årets udgang kr. Revisorerne havde påtegnet regnskabet uden forbehold. Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 5. Kassereren gennemgik driftsbudget for Forventede indtægter kr Forventede omkostninger kr Forventet resultat, overskud på kr Budgettet blev enstemmigt godkendt.

6 6. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent på 225 kr. Generalforsamlingen tilsluttede sig dette. 7. Lis Fischer er ikke på valg i år bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt. Jan Veidiksen, Flemming Adamsen og Henning C. Hofflund suppleanter til bestyrelsen blev genvalgt. Ninna Paludan og Alice Christiansen revisorer blev genvalgt. Jørn Heinricy og Hans Otto Sørensen. 1 revisorsuppleant blev genvalgt. Peter Poulsen. 11. Ingen indkomne forslag. 12. Under eventuelt blev der talt om forskellen mellem privat og offentlig behandling. Medlemmerne opfordrede bestyrelsen til at lægge den Engelske tekst, til Det lille søvnapnøkort, på hjemmesiden samt at trykke den i Søvnapnø Nyt. Dirigenten takkede forsamlingen for en god og seriøs debat. Formanden takkede ligeledes og afsluttede generalforsamlingen. Referent: Dirigent: Joan Droob Henning C. Hofflund Godkendt af dirigenten.

7 4. Formandens beretning På flere generalforsamlinger har deltagerne drøftet, hvordan foreningen kunne spare på porto- og trykkeudgifter. Det er blevet foreslået, at Formandens beretning Søvn-Apnø Nyt m.m. kunne udsendes til medlemmerne via computeren (elektronisk). Bestyrelsen har været lidt tilbageholdende, da vi tror, at der er medlemmer, der ikke har en computer. Det er sikkert ikke mange, men alligevel. Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt ingen planer om, at sende Søvn-Apnø Nyt ud via computer! Men vi lægger igen i år "Formandens beretning" ud på Foreningens hjemmeside under foreningen og benytte igen lejligheden til undersøge, hvor mange medlemmer, der har computer med internetadgang og om foreningen ad denne vej kan spare trykkeog portoudgifter. Ønsker du i stedet at få sendt Formandens beretning via mail, så send en mail til bestyrelsen (mail adresser findes på bagsiden af bladet) og vi vil sende beretningen til dig. Ønsker du at få Formandens beretning sendt med posten, så kontakt bestyrelsen (se bagsiden af bladet) og vi vil sende den til dig. På denne måde kunne det være muligt for foreningen at få et overblik over hvor mange medlemmer, der har computer med internetadgang. Derfor vil vi bede de medlemmer, der ikke har en computer med internetadgang og derfor ønsker alle meddelelser sendt med posten i fremtiden, om at kontakte bestyrelsen. Bestyrelsen forventer at vi fremover kan spare på budgettet, når kun færre af de lejlighedsvise meddelelser skal udsendes med post. På forhånd tak for hjælpen. Lis Fischer

8 5. Information om medlemsweekend år 2009 Lørdag den 3. oktober kl og søndag den 4. oktober 2009 kl Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen / eller for første gang. Meget af nedenstående information om medlemsweekenden, har gamle medlemmer hørt før. Men da der er kommet mange nye medlemmer til, gentager vi gerne denne orientering. Selv om de sidste års medlemsweekender har været en stor succes, har bestyrelsen valgt, at vi i år vil bruge mere tid på indslaget med såvel leverandørerne, som lægerne. Det hænger sammen med, at når bestyrelsen hvert år evaluerer medlemsweekenden og ser på de henvendelser, vi har modtaget, er der altid et ønske om mere tid med leverandørerne. Flere medlemmer føler ikke, de har haft ordentlig mulighed for at kontakte de forskellige leverandører. Der har ikke været tid nok. Bestyrelsen har taget disse betragtninger til efterretning. Vi har delt denne weekend op, så lørdagen udelukkende har leverandørerne på som punkt. Dette giver os stadig lørdag aften til social hygge med middag og mulighed for rigtigt at tale med hinanden i ro og mag, hvilke er et stort ønske fra flere medlemmer. Søndagen bliver fantastisk med indlæg fra nogle af Danmarks førende behandlere af søvnapnø. Medlemsweekenden bliver igen i år afholdt på Næsbylund - da Fyn ligger midt i landet - hvilket mange medlemmer har bedt om.

9 Næsbylund Kro & Hotel ApS Bogensevej 105, 5270 Odense N. Tlf hjemmeside: Der er ca. 30 dobbeltværelser til rådighed, så de der tilmelder sig først, får tildelt værelse. Altså først til mølle, får først malet. Der er plads til 200 personer til mad og møder. Som altid er de pårørende meget velkommen til at deltage i medlemsmødet. Jeg er sikker på, at de pårørende har meget at tale med hinanden om, og vil have stor gavn af denne mulighed. Noget af det vigtigste for vore medlemsmøder er, at medlemmerne møder hinanden, og at vi har mulighed for at udveksle erfaringer bekymringer tips sorger og glæder, og i det hele taget har mulighed for at tale med hinanden! Vi glæder os i bestyrelsen til at se jer. Skynd dig at sende tilmeldingen retur! Lis Fischer OBS! HAR DU HUSKET AT BETALE KONTINGENT FOR ÅR 2009? HUSK, DET ER KUN MEDLEMMER AF FORENINGEN, DER KAN DELTAGE I MEDLEMSMØDET I OKTOBER 2009.

10 6. Hvad koster det? Ønsker du at deltage i hele arrangementet med eftermiddagskaffe m/brød - Dinner, 2 retter inkl. 2 glas vin og kaffe - overnatning i dobbeltværelse - morgenbuffet - formiddagskaffe m/brød - frokostbuffet inkl. 1 øl/vand, eftermiddagskaffe m/brød - isvand til mødet - er prisen pr. person: 798 kr. Ønskes du at sove i et enkeltværelse, er der et tillæg til ovennævnte overnatningspris på 150,00 kr. Er du alene, og har du ikke noget imod at dele værelse med en anden af samme køn, har vi åbnet for muligheden for dette på tilmeldingen (hermed sparer du tillæg for enkeltværelse). Oplysning om hvorvidt det er muligt, at dele værelse med en anden, kan du få efter den 2. september 2009 ved at ringe til Flemming Adamsen, kasserer tlf.: Har du ikke mulighed for at deltage i hele arrangementet, kan du alligevel tilmelde dig det, du har tid og lyst til. Ønsker du alene at deltage i mødet om lørdagen (inkl. kaffe, kage, isvand) er prisen pr. person 100 kr. Ønsker du også at deltage i middag lørdag aften er prisen for dette pr. person: 235 kr. (drikkevarer på egen regning). Ønsker du kun at deltage i medlemsmødet om søndagen (formiddagskaffe med rundstykker og ost/marmelade, frokost inkl. 1 øl/vand og eftermiddagskaffe m/brød) er prisen pr. person 348 kr. Drikkevarer er for egen regning udover ovennævnte. Lis Fischer

11 7. Deltagende behandlere på medlemsmødet søndag den 4. oktober 2009 Vi har i årenes løb holdt medlemsmøder, hvor forskellige læger og sygeplejersker, der arbejder med søvnapnø, har været foredragsholdere om de mangeartede problemer, der er forbundet med søvnapnø. I år har vi været så heldige, at både Poul Jennum og Søren Berg, har sagt ja til at komme og fortælle om: Poul Jennum, overlæge, dr.med. fra Dansk Center for Søvnmedicin, Glostrup Hospital: Sociale og sundhedsøkonomiske konsekvenser af søvnapnø. Søren Berg, overlæge, dr. med. ScanSleep (medstifter af ScanSleep): Hvilken konsekvens har suspenderingen af det frie sygehusvalg / ventelistegarantien haft for sønvapnøpatienterne? Og hvordan ser fremtiden ud? Sammenspillet mellem den offentlige sektor/ private behandling. Akkreditering (europæiske samarbejde om standaliserede retningslinjer hvad indebærer det / hvor langt er I kommet?) Poul Jennum og Søren Berg har arbejdet med søvnapnø i rigtig mange år og har stor viden og erfaring om søvnapnø. Dansk Søvn-Apnø Forening er utrolig glade for, at både Poul Jennum og Søren Berg har sagt ja til at deltage i foreningens medlemsmøde, og vi glæder os til at møde dem.

12 Bestyrelsen er både stolte og meget taknemmelige over, at de vil deltage og Dansk Søvn-Apnø Forening siger 1000 tak til Poul Jennum og Søren Berg fordi de vil bruge en søndag sammen med os på foreningens medlemsmøde. I medlemmer har sikkert mange spørgsmål om søvnapnø og CPAP behandlingen, som I ønsker at få besvaret af en læge, der arbejder med søvnapnø. Det vil der være rig mulighed for på dette medlemsmøde. Lis Fischer 8. Leverandører af CPAP kommer Leverandørerne af CPAP og tilbehør vil på samme måde som de foregående år komme og opstille / demonstrere deres maskiner, masker m.m. og besvare spørgsmål fra jer. De foregående år har medlemmerne haft stor glæde og udbytte af at se, hvor mange forskellige maskiner masker m.m., der findes. Det vil være en af de få gange, vi som brugere af CPAP, har mulighed for at se hvilke forskellige maskiner masker, der findes på markedet. Benyt Jer af denne enestående chance! Vi kan sammenligne produkterne og har mulighed for at finde en anden maske, end den man har, som måske passer en bedre. Mange af jeres spørgsmål til leverandørerne, er sikkert de samme. Interessen for nye tiltag / produkter - eller hvor det er, leverandørerne adskiller sig fra hinanden - går sikkert igen hos mange og er væsentlige for os alle.

13 Vi besluttede derfor i år 2003 at starte med et panelindslag, hvor hver leverandør redegør for nye produkter / forbedringer m.m. Som I kan se i dagsordenen, vælger vi igen i år at starte med et panelindslag med leverandørerne, inden demonstrationen af masker og maskiner, da dette var en succes. Der er på mødet i år 2009 afsat ca. 5 minutter til hver leverandør. Panelindslag med leverandørerne er et forsøg på, at leve op til at give medlemmerne bedre mulighed for at høre hver enkelt leverandør. Vi afslutter denne del med at fortælle leverandørerne om de problemer eller bekymringer, vi har ved brugen af deres maskiner og masker. Vi kan gøre opmærksom på de mangler og forbedringer, som vi ønsker os af fremtidige maskiner / masker. Leverandørerne er meget venlige og villige til at besvare alle vore spørgsmål, og jeg tror også, at de har gavn af at møde os, der kan fortælle om vores oplevelser, bekymringerne og problemer med at skulle sove med CPAP. Jeg tror på, at vores samarbejde på længere sigt vil være med til, at vore problemer, som brugere, bliver taget med i leverandørernes overvejelser, når de produktudvikler. I år kommer Spiropharma og Fisher&Paykel Healthcare. Birgit Lybye, som hidtil har taget sig af CPAP hos Cephalon har valgt at søge nye udfordringer i en helt anden branche. Cephalon A/S arbejder pt. på at finde en anden kollega. De håber således at have en kvalificeret person klar til vores møde, men kan ikke give et bindende tilsagn. De vender tilbage primo september og giver et endeligt svar.. KenDan kan desværre ikke deltage i år, men har alligevel sponsoreret 2500 kr. Dansk Søvn-Apnø Forening takker mange gange og håber at se KenDan næste år. Fra Maribo Medico foreligger der endnu ikke tilsagn om deltagelse.

14 Dagsorden til medlemsmøde lørdag den 3. oktober 2009: Kl Eftermiddagskaffe. Kl Panel med leverandørerne. Hver leverandør redegør for nye produkter / forbedringer m.m. (ca. 5 minutter til hver). Kl Leverandørerne besvarer spørgsmål fra medlemmerne. Kl Demonstration af CPAP, masker. m.m. ved leverandørerne i tilstødende lokaler. Kl Afslutning. Lis Fischer

15 9. Transport Lad ikke afstanden / transporten være det, der afholder jer fra at deltage i medlemsweekenden. Det er en alt for stor oplevelse, at gå glip af bare på grund af transport. Lad os i stedet i fællesskab løse eventuelle transportproblemer. Vi håber, at I vil kontakte andre medlemmer, der bor tæt på jer, og finde ud af at køre sammen til møderne. Ring til hinanden og aftal at køre sammen. På denne måde får I også knyttet kontakt med andre søvnapnøpatienter i jeres nærmiljø. Hvis du ikke er på den alternative medlemsliste, har du ikke denne mulighed, og vi vil derfor via tilmeldingen formidle kontakten mellem jer hvis det er muligt! Sæt kryds på tilmeldingen, hvis du gerne vil køre med andre medlemmer. Enten som chauffør i din bil, hvor du kan medtage andre medlemmer. Eller som passager. Dette vil også gøre transportudgifterne mindre, da I på denne måde deler dem med andre. Kommer du med tog, kan du på tilmeldingen krydse af, hvis du gerne vil hentes på Odense station / eller om du tilbyder at hente nogle på stationen. Oplysning om hvorvidt samkørsel eller afhentning på Odense station er mulig, kan du få efter den 2. september 2009 ved at ringe til Flemming Adamsen, kasserer tlf.: eller til Lis Fischer, formand tlf Lis Fischer

16 Kør af motorvej E Således finder du Næsbylund Drej af ved afkørsel nr Odense V Kør mod Odense af vej nr Middelfartvej Kort efter Odense byskiltet skal du dreje til venstre af ringvej O2 Følg O2 til denne ender i et T-kryds på Bogensevej Drej til højre af Bogensevej Du finder nu Næsbylund Kro & Hotel på din venstre hånd ca. 100 m fremme. Dette viser ruten fra både øst og vest.

17 11. Tilmelding og betaling senest den 2. september 2009 Meget gerne før!!! Husk du har 3 muligheder for at tilmelde dig. Du kan enten: 1. returnere tilmeldingen, som er vedlagt dette blad til: Dansk Søvn-Apnø Forening Borgmester Jensens Alle 23 C, 2. tv København Ø 2. tilmelde dig via Internettet på foreningens hjemmeside 3. sende mail til snork@post.tele.dk For at komme til siden med tilmelding skal du i menuen i venstre side vælge Medlemsweekend. På siden vil du skulle angive, hvad du ønsker at deltage i, samt hvilket beløb du har indbetalt til foreningens bankkonto. Tilmeldingen er først gyldig, når beløbet er indgået på foreningens girokonto. Hører du IKKE fra bestyrelsen inden den 2. september 2009, kan du tage udgangspunkt i, at du er blevet tilmeldt med dine ønsker. Vi kontakter KUN medlemmer, der IKKE får opfyldt ønsker på tilmeldingen. Lis Fischer HUSK AT TAGE DETTE SØVN-APNØ NYT MED TIL MEDLEMSWEEKENDEN, DA VI HAR SAMLET ALT, HVAD DU SKAL BRUGE TIL MØDERNE HER.

18 12. Dagsorden for medlemsmødet søndag den 4. oktober 2009 Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Velkomstkaffe med brød. Lis Fischer, formand, byder velkommen. Hvilken konsekvens har suspenderingen af det frie sygehusvalg / ventelistegarantien haft for søvnapnøpatienter? Og hvordan ser fremtiden ud? Ved Søren Berg, overlæge, Dr. med. ScanSleep Pause. Sammenspillet mellem den offentlige sektor/ privat behandling ved Søren Berg Pause. Oplæg om akkreditering. Europæiske samarbejde om standaliserede retningslinjer. Hvad indebærer det? Hvor langt er I? Ved Søren Berg. Søren Berg besvarer spørgsmål fra medlemmerne om søvnapnø, behandling m.m. Frokost. Sociale og sundhedsøkonomiske konsekvenser af søvnapnø ved Poul Jennum, overlæge dr. med. Pause og eftermiddagskaffe med brød. Poul Jennum besvarer spørgsmål fra medlemmerne. Afslutning. Lis Fischer

19 13. Kassereren orienterer Vi har ikke vedlagt girokort til indbetaling af medlemsweekenden 3. og 4. oktober, da det er vor erfaring at rigtig mange bruger netbank. Du bedes derfor betale for medlemsweekenden: 1) via netbank til foreningens konto i Danske Bank konto , husk at anføre medlemsnummer og navn 2) De af vore medlemmer, der ikke benytter netbank, kan få tilsendt et indbetalingskort ved anmodning herom (er anført på tilmeldingen. Sæt kryds hvis du ønsker et girokort tilsendt). Vi har en forventning om, at vi kan spare en del arbejde og omkostninger, da det er et større arbejde at udskrive indbetalingskort til alle medlemmer, når det efterfølgende viser sig, at kun en mindre del af indbetalingskortene bruges. Vi har tidligere periodevis fremsendt den alternative medlemsliste til de, der er tilmeldt denne. Da der er mange af vore medlemmer, der har ønsket at få den fremsendt pr. mail, kan du altid få en opdateret liste ved at fremsende en anmodning pr. mail til Flemming Adamsen. Hvis du ikke har mail, kan du få den fremsendt ved henvendelse til foreningen. F. Adamsen Kasserer.

20

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ejerforeningen Fiskenæs -bruger: fisk -login: ejer

Ejerforeningen Fiskenæs   -bruger: fisk -login: ejer ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i LØRDAG DEN 11. MARTS 2017 KL. 10:00 13:00 I MARINA FISKENÆS s LOKALER, FISKENÆSVEJ 1, 6300 GRÅSTEN DAGSORDEN 1. Velkommen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 Det er en stor glæde at kunne invitere Spors medlemmer, støttemedlemmer og kollektive medlemmer til Landsmøde og Generalforsamling 2019. Igen i år er det

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mariehøj

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mariehøj Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mariehøj Korsagergård, onsdag den 29. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Bestyrelsen fremlægger det

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

VEDTÆGTER DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den xx.xx.2009. 1. Navn Foreningens navn er Danish Software Testing Board (DSTB). 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Odsherred Detektorforening

Vedtægter for Odsherred Detektorforening Vedtægter for Odsherred Detektorforening 1 Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Odsherred Detektorforening. Den er hjemmehørende i Ods- herred Kommune og er stiftet den 26. august 2008. 2

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer

Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer 33 73 0039 Tidligere CVR nr. 88623819 - matr. 0001a Dato: Onsdag den 6. april 2016 k\. 19.00 Sted: Bestyrelse: Cafeen, Louiselund

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat The Danish Society for Biomedical Engineering Affiliate to: International Federation for Medical and Biological Engineering (IFMBE) and European Alliance for Medical and Biological

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 26. september 2013 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Brian, Jacob, Søren, Betina, Arne (Suppleant) og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte:

Læs mere