Steen Hvidt, 57 år, uddannet advokat og er indehaver af advokatfirmaet Hvidt Advokatfirma, København.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Steen Hvidt, 57 år, uddannet advokat og er indehaver af advokatfirmaet Hvidt Advokatfirma, København."

Transkript

1 BILAG A KANDIDATER TIL BESTYRELSEN Bestyrelsen foreslår nyvalg af Mads Richardt og Steen Hvidt til bestyrelsen for Tower Group A/S. De to kandidater er indstillet på baggrund af deres erfaring og kvalifikationer, som bestyrelsen vurderer vil være et aktiv i forhold til selskabets forretningsområde og fremtidige udvikling. Kort om de to kandidater Mads Richardt, 44 år, uddannet revisor og har en stor del af sin karriere været ansat i Ernst & Young Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Mads Richard har de seneste 12 år arbejdet med ejendomsinvestering og drift, bl.a. som adm. direktør i Keops og indtil d. 28. august i år som adm. direktør i Tower Group A/S, hvor han af helbredsmæssige årsager valgte at fratræde sin stilling. Mads Richardt har følgende tillidshverv: Medlem af direktionen i MR 1 ApS, MR 2 ApS, Tower 2 Holding ApS, Standtech A/S, Working A/S, Tower 1 Holding ApS, Toma Invest ApS, MR Invest ApS, MR 3 ApS og Tower 3 Holding ApS, samt bestyrelsesmedlem i Tower Pension I A/S, Tower Pension 2 A/S, Standtech A/S, Working A/S, Tower Management A/S, Tower Management East A/S og K/S Partnerinvest VII. Steen Hvidt, 57 år, uddannet advokat og er indehaver af advokatfirmaet Hvidt Advokatfirma, København. Steen Hvidt har følgende tillidshverv: Direktør i Hvidt ApS og Larsen & Funch Holding ApS Bestyrelsesformand i Hove A/S, Marstrand Østerbro A/S, Lafuco A/S, Olsen & Pedersens Stål A/S, Skandi Vent A/S, Tekemas A/S, Lincoln Danmark A/S, Ejendomsselskabet Greve Main 37 A/S Søren Brandt A/S, Bureau List A/S, Altan.dk A/S, Hovedstadens Bygningsentreprise A/S, Aaholm & Christensen A/S, Knudsen Udlejning A/S, Kongebro Natursten A/S, MIS Recycling A/S, Skolen Væverhuset A/S, Bagger-Hansen Rådgivende Ingeniører A/S, Rudolf & Madsen Reproflex A/S, Metasch A/S, Privathospitalet Valdemar A/S, Sønderjyllands Fragtservice A/S, Hove A/S, Profilmetal A/S, Lars Pritz A/S, Kroppens Hus A/S, Globus Wine A/S, Billedediagnostisk Selskab A/S, Bagenkop Ejendomme A/S, PHJ Glas og Klima A/S, Twincam A/S, Herløw & Ruth Ejendomme A/S, Lyngvang A/S, Ringsted Fragtservice A/S, Ringsted Bygningsentreprise A/S, Kirurgisk Enhed A/S, Bagenkop Erhvervsejendomme A/S, Platform.as A/S, Titan A/S, Sorø Stanseværk A/S, Titan Lastvogne A/S, Manzard A/S, Flux A/S, Finn Strandgaard A/S og Apide A/S. Bestyrelsesmedlem i Niels Johansen Holding A/S, Tekemas A/S, Haurvig A/S, Jens Juel Jeppesen A/S, Bureau List A/S, Rudolf & Madsen Reproflex Holding A/S, Finn Strandgaard A/S, Niels Overgaard Christensen A/S, Ringsted Vindmøllemuseum, Knud og Kaj Pedersens Mindefond samt E. Dohns Mindelegat. Medlem af lokalrådet for Danske Bank, Region Sjælland.

2 BILAG B UDKAST TIL BILAG 4.2 TIL SELSKABETS VEDTÆGTER 1. Vilkår for konvertible obligationer 1.1 Obligationsvilkår Udsteder Udsteder er et dansk aktieselskab stiftet den 14. august 1961, som har CVR-nr ( Udsteder ). Udsteders registrerede hjemstedsadresse er: Tower Group A/S Strandvejen 102 E DK-2900 Hellerup Danmark Beløb og valuta Der udstedes obligationer i en stykstørrelse på DKK svarende til en udstedelse på i alt nominelt DKK ( Obligationerne ). Obligationerne er denomineret i danske kroner (DKK), og serien vil ikke være åben for yderligere udstedelser Kurs Obligationerne udstedes til kurs 100. Omkostninger til tegners eget pengeinstitut i forbindelse med tegning af Obligationerne afholdes af tegner Anvendelse og provenu Provenuet fra udstedelsen af Obligationerne vil blive placeret på en indlånskonto og herefter blive videreudlånt til eller indskudt som egenkapital i Udsteders helejede datterselskaber og anvendt som en del af finansieringen af fremtidige ejendomskøb Udstedelsesdato Obligationerne forventes udstedt den 18. december 2008 ( Udstedelsesdatoen ). Såfremt udstedelsen lukkes inden tegningsperiodens udløb vil Udstedelsesdatoen blive tilsvarende fremrykket Obligationstype og ordinær indfrielse Obligationerne er et stående efterstillet lån og forfalder til ordinær indfrielse til kurs 100 med tillæg af påløbne, men ikke betalte, renter på udløbsdatoen den 18. december 2011 ( Udløbsdatoen ), i det omfang Obligationerne ikke forinden er konverteret til aktier i Udsteder.

3 Obligationsejerne kan ikke kræve førtidig indfrielse af Obligationerne, bortset fra i tilfælde af Væsentlig Misligholdelse, jf. afsnit nedenfor Forrentning og Rentebetalingsdag Obligationerne forrentes med en fast, nominel rente på 8,0 % p.a. fra og med Udstedelsesdatoen til indfrielse eller konvertering sker. Renten betales årligt bagud hver den 18. december ( Rentebetalingsdagen ) i perioden fra Udstedelsesdatoen til Udløbsdatoen, første gang den 18. december 2009 og sidste gang den 18. december Nominel og effektiv rente er sammenfaldende. Renteberegning sker på basis af antallet af faktiske kalenderdage i renteperioden divideret med antallet af faktiske kalenderdage i året (faktisk/faktisk). Såfremt Obligationerne konverteres til aktier i Udsteder, vil renteperioden blive beregnet frem til konverteringstidspunktet Registrering og omsættelighed Obligationerne registreres i Værdipapircentralen A/S, Helgeshøj Allé 61, P.O. Box 20, DK-2630 Taastrup ( Værdipapircentralen ). Der udstedes ikke fysiske Obligationer eller certifikater. Obligationerne udstedes til ihændehaver og kan ikke noteres på navn. Obligationerne er omsætningspapirer, og der gælder ingen indskrænkninger i Obligationernes omsættelighed. Handel med Obligationerne kan påbegyndes umiddelbart efter Udstedelsesdatoen. Der tages forbehold for begrænsninger indeholdt i lovgivningen i andre jurisdiktioner end Danmark. Som obligationsejere betragtes de til enhver tid i Værdipapircentralen registrerede indehavere af Obligationerne ( Obligationsejerne ) Børsnotering Obligationerne søges optaget til handel og officiel notering på Nasdaq OMX Copenhagen A/S ( OMX ) med forventet første noteringsdag den 22. december Fondskode (ISIN) Obligationernes ISIN kode er DK Betaling af renter og hovedstol Betaling af renter sker ved Udsteders overførsel til Obligationsejernes konti registreret i Værdipapircentralen på Rentebetalingsdagen. Hvis en Rentebetalingsdag falder på en dag, som ikke er en Bankdag, udskydes betalingen til den næstfølgende Bankdag efter Rentebetalingsdagen uden rentekorrektion. Bankdage er dage, hvor pengeinstitutter generelt er åbne for almindelige bankforretninger i Danmark. Indfrielse af Obligationerne sker ved Udsteders overførsel til Obligationsejernes konti registreret i Værdipapircentralen på Udløbsdatoen eller datoen for førtidig indfrielse. Udsteders betalingsforpligtelse er opfyldt, når betalingerne er stillet uigenkaldeligt til rådighed for Værdipapircentralen til overførsel til de registrerede konti.

4 Hæftelse, sikkerhed og prioritetsstilling Udsteder er ansvarlig og hæfter for opfyldelsen af de i dette afsnit 1.1 angivne Obligationsvilkår ( Obligationsvilkårene ), herunder for tilbagebetaling af hovedstol og betaling af renter. Obligationerne og påløbne, men ikke betalte, renter er en usikret fordring på Udsteder. Obligationerne er efterstillet alle andre fordringer på Udsteder, og vil i tilfælde af Udsteders konkurs først blive fyldestgjort, når alle øvrige af Udsteders kreditorer er fyldestgjort Konverteringsret Til hver af Obligationerne er der knyttet en ret for Obligationsejeren til i en Konverteringsperiode (som defineret i afsnit ) at konvertere sin Obligation til nye aktier i Udsteder på de vilkår, der følger af afsnit nedenfor. Konverteringsretten kan ikke adskilles fra Obligationerne og kan således ikke overdrages separat. Obligationsejere, der har anvendt pensionsmidler til investering i Obligationerne, er forpligtet til at overholde de til enhver tid gældende regler for placering af pensionsmidler, som blandt andet fastsætter begrænsninger i relation til anbringelse af pensionsmidler i unoterede kapitalandele Konverteringsvilkår Til hver Obligation er der knyttet en ret til at konvertere Obligationen til nye aktier i Udsteder til en kurs ( Konverteringskursen ) svarende til markedskursen på Udsteders aktier noteret på OMX under ISIN kode DK , udregnet som et gennemsnit af aktiernes handelskurs på OMX de seneste ti handelsdage forud for Udstedelsesdatoen for Obligationerne ( Aktiemarkedskursen ), med tillæg af 5%, 10% eller 15% alt afhængig af, hvilken Konverteringsperiode (som defineret nedenfor), der konverteres i. Konvertering kan ske i følgende konverteringsperioder ( Konverteringsperiode ) og til følgende Konverteringskurser: Konverteringsperiode og Konverteringkurs Periode 1 1. november 2009 til 1. december 2009: Aktiemarkedskursen + 5 %. Periode 2 1. november 2010 til 1. december 2010: Aktiemarkedskursen + 10%. Periode 3 1. november 2011 til 1. december 2011: Aktiemarkedskursen + 15%. Såfremt det måtte være påkrævet at udarbejde og offentliggøre prospekt i forbindelse med konverteringen efter gældende regler på konverteringstidspunktet, starter Konverteringsperioden først med at løbe, når prospektet er godkendt og offentliggjort og udløber 30 kalenderdage derefter. Såfremt en Obligationsejer ønsker at udnytte sin konverteringsret, skal Obligationsejeren give Udsteder meddelelse om, at konverteringsretten ønskes udnyttet indenfor den pågældende Konverteringsperiode.

5 Konverteringen vil blive gennemført senest 30 dage efter udløbet af en Konverteringsperiode, og så vidt muligt med virkning den 18. december det pågældende år. Meddelelse, om at konverteringsretten ønskes udnyttet, er bindende og uigenkaldelig. I det omfang der ikke er givet meddelelse om udnyttelse af konverteringsretten til Obligationerne til Udsteder inden udløbet af en Konverteringsperiode (eller 30 dage efter at et påkrævet prospekt er offentliggjort, såfremt dette er senere), bortfalder konverteringsretten automatisk, indtil næste Konverteringsperiode åbner. En Obligationsejer oppebærer renter for det år, hvori Obligationsejeren vælger at konvertere, jf. afsnit ovenfor. Renteberegning sker på basis af antallet af faktiske kalenderdage i renteperioden divideret med antallet af faktiske kalenderdage i året (faktisk/faktisk). Konverteringen skal ske til de kurser, der er angivet ovenfor i dette afsnit , afhængigt af hvilken Konverteringsperiode konverteringen sker i. I forbindelse med konvertering vil der kunne opstå en difference, såfremt det obligationsbeløb, der skal konverteres, ikke kan deles med et helt antal aktier. Beregning af differencebeløbet sker ud fra det samlede nominelle obligationsbeløb, som en Obligationsejer ønsker konverteret, og ikke separat pr. Obligation á nominelt DKK Differencebeløbet udgør forskellen mellem det nominelle obligationsbeløb til konvertering og det nominelle aktiebeløb for det antal aktier, som der kan konverteres til. Differencebeløb vil blive tilbagebetalt til den pågældende Obligationsejer ved overførsel til den konto, der er tilknyttet den pågældende Obligationsejers værdipapirdepot. Differencebeløbet forfalder til udbetaling ved gennemførelsen af konverteringen, jf. ovenfor i dette afsnit Konverteringseksempel (baseret på en Aktiemarkedskurs på 500, svarende til DKK 50 pr. aktie á nom. DKK 10 og konvertering i periode 2, dvs. i perioden 1. november 1. december 2010): Obligationsbeholdning stk. Nominelt, DKK Konverteringskurs* Stk. aktier Nominel aktiekapital Tegningsbeløb, DKK Difference beløb, DKK (DKK 55 pr. aktie á nom. DKK 10) (DKK 55 pr. aktie á nom. DKK 10) * Ovennævnte eksempel er alene vejledende. Konverteringskursen vil altid skulle udregnes efter formlen angivet ovenfor i dette afsnit Konverteringsretten tilknyttet hver enkelt Obligation med en stykstørrelse på nominelt DKK kan kun udnyttes helt og ikke delvist. Konverteringen sker uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer i Udsteder. I forbindelse med konvertering vil Udsteder søge de nye aktier i Udsteder optaget til handel og officiel notering på OMX.

6 Udsteder vil, såfremt der måtte være krav om dette, i behørig tid forud for optagelse af de nye aktier til handel og officiel notering udarbejde et prospekt, der opfylder de til den tid gældende krav til prospekter udarbejdet i forbindelse med optagelse af aktier til handel og officiel notering på den relevante markedsplads. Udsteder skal bære omkostningerne forbundet med konverteringen, som anslås til at udgøre DKK for hver Konverteringsperiode, medmindre der skal udarbejdes prospekt, idet omkostningerne så vil være væsentligt højere Regulering af konverteringsret Ved ændringer i kapitalforholdene i Udsteder eller Udsteders datterselskaber, som medfører, at værdien af Obligationsejernes konverteringsret reduceres, skal konverteringskursen justeres således, at Obligationsejerne ved udnyttelse af konverteringsretten stilles som om, sådanne ændringer ikke var gennemført. Konverteringskursen skal således justeres i følgende tilfælde, jf. dog nedenfor: Hvis der i Udsteder eller i Udsteders datterselskaber træffes beslutning om kapitalforhøjelse til under markedskurs på tidspunktet for en sådan beslutning; Hvis der i Udsteder eller i Udsteders datterselskaber træffes beslutning om udstedelse af konvertible gældsbreve/obligationer med en konverteringskurs, der er under markedskurs på tidspunktet for en sådan beslutning; Hvis der i Udsteder eller i Udsteders datterselskaber træffes beslutning om udstedelse af tegningsoptioner med udnyttelseskurs, der er under markedskurs på tidspunktet for en sådan beslutning; Hvis der i Udsteder træffes beslutning om udbetaling af udbytte eller kapitalnedsættelse ved udlodning til aktionærerne eller køb af egne aktier til over markedskurs på tidspunktet for en sådan disposition; eller Hvis der i Udsteder træffes beslutning om udstedelse af fondsaktier. Der skal derimod ikke ske justering af konverteringskursen i følgende tilfælde: Hvis der i Udsteder eller Udsteders datterselskaber træffes beslutning om kapitalforhøjelse til markedskurs eller derover på tidspunktet for en sådan beslutning, Hvis der i Udsteder eller Udsteders datterselskaber træffes beslutning om udstedelse af tegningsoptioner eller konvertible gældsbreve med en udnyttelses/konverteringskurs svarende til markedskurs eller derover på tidspunktet for en sådan beslutning, Hvis der i Udsteder træffes beslutning om kapitalnedsættelse til dækning af tab, eller Hvis Udsteder eller Udsteders datterselskaber fusioneres, spaltes eller opløses. I fastlæggelsen af markedskursen vil følgende forhold blive inddraget: (i) selskabernes aktuelle aktiver og passiver, (ii) dagsværdien af ejendomsporteføljer, (iii) dagsværdien af gæld, (iv) eventualaktiver og passiver, der ikke er optaget i balancen, samt (v) at der ikke indregnes goodwill ved fastsættelsen af markedskursen. Markedskursen vil blive fastsat af en af Foreningen for Statsautoriserede Revisorer udpeget vurderingsmand, der skal være partner i et anerkendt dansk eller internationalt revisionsfirma med kontor i København. Udsteder vil bære omkostningerne forbundet med fastsættelsen af markedskursen.

7 Udsteders køb af Obligationer Udsteder er til enhver tid berettiget til at købe Obligationer i det fri marked eller på anden vis i overensstemmelse med gældende lovgivning og OMX regler. Udsteder har ret til at annullere, beholde eller genplacere således erhvervede Obligationer i overensstemmelse med gældende lovgivning og OMX regler. Udsteder kan kun udnytte konverteringsretten knyttet til de af Udsteder erhvervede Obligationer under hensyntagen til de begrænsninger herfor, som følger af lovgivningen, herunder aktieselskabslovgivningen Udsteders forpligtelser Udsteder forpligter sig så længe Obligationerne udestår til: Ikke at drive anden virksomhed end at købe, sælge, drive og udvikle fast ejendom samt andre opgaver forbundet hermed. Ikke at foretage udbyttebetaling, nedsætte sin aktiekapital (bortset fra til dækning af evt. underskud) eller tilbagekøbe egne aktier, med mindre soliditeten (målt som egenkapital i forhold til balancesummen) i Udsteders koncernbalance overstiger 20 % målt pr. seneste statusdag. Udsteder og Udsteders ledelse forpligter sig i Obligationernes løbetid til at sikre, at Udsteders datterselskaber: Ikke driver anden virksomhed end at købe, sælge, drive og udvikle fast ejendom samt andre opgaver forbundet hermed Væsentlig Misligholdelse af Obligationerne Hvis Udsteder standser sine betalinger, bliver erklæret konkurs, indleder forhandling om akkord med sine kreditorer eller træder i likvidation er Udsteder forpligtet til omgående at orientere Special Servicer (som defineret i afsnit ), og Special Servicer er forpligtet til at opsige Obligationerne til omgående indfrielse. I andre tilfælde, hvor der foreligger Væsentlig Misligholdelse (jf. nedenfor) af Obligationsvilkårene fra Udsteders side, er Udsteder forpligtet til omgående at orientere Special Servicer og Special Servicer er forpligtet til at indkalde til et Obligationsejermøde (som defineret i afsnit ), hvor der blandt Obligationsejerne med den foreskrevne majoritet skal træffes beslutning om, hvorvidt der skal foretages retsskridt mod Udsteder, herunder om der skal kræves indfrielse af Obligationerne. Der foreligger væsentlig misligholdelse fra Udsteder ( Væsentlig Misligholdelse ) såfremt: 1) Udsteder ikke rettidigt betaler forfaldne renter eller forfalden hovedstol på Obligationer, og denne betalingsmisligholdelse ikke er afhjulpet senest 14 dage efter at Udsteder har modtaget meddelelse fra Special Servicer om den manglende betaling,

8 2) Udsteder i øvrigt væsentligt misligholder sine forpligtelser i henhold til Obligationsvilkårene, og sådan væsentlig misligholdelse ikke er afhjulpet senest 14 dage efter, at Udsteder har modtaget meddelelse om misligholdelsen fra Special Servicer, eller 3) Udsteder foretager udlodning af kapital i form af udbytte, ved kapitalnedsættelse (bortset fra til dækning af underskud) eller tilbagekøb af aktier, med mindre dette sker i overensstemmelse med afsnit ovenfor. I tilfælde af Væsentlig Misligholdelse, hvor der træffes beslutning om at opsige Obligationerne til omgående indfrielse, skal en sådan opsigelse omfatte alle Obligationerne. Der kan således ikke gyldigt foretages særskilt opsigelse af enkelte Obligationer eller dele af Obligationerne. Hvis der foreligger en Væsentlig Misligholdelse, har Obligationsejerne alene ret til at udøve sine kreditorbeføjelser gennem Special Servicer i overensstemmelse med det i afsnit beskrevne Special Servicer Udsteder agter at indgå en special servicer aftale ( Special Servicer Aftalen ) med en special servicer ( Special Servicer ). I henhold til Special Servicer Aftalen vil det blandt andet påhvile Special Servicer på Obligationsejernes vegne at påse, at Udsteder opfylder Obligationsvilkårene samt ud fra Udsteders regnskaber at vurdere Udsteders muligheder for fortsat at opfylde Obligationsvilkårene Kreditorbeføjelser Obligationsejernes kreditorbeføjelser kan alene udøves af Special Servicer, der som repræsentant for Obligationsejerne er eneberettiget og enelegitimeret til at handle på vegne af Obligationsejerne i forhold til Obligationerne, herunder til at tage retslige skridt mod Udsteder. Obligationsvilkårene og Special Servicer Aftalen udgør Special Servicers bemyndigelse til at varetage Obligationsejernes kreditorbeføjelser i relation til Udsteder, tredjemand og offentlige myndigheder Obligationsejermøder Special Servicer og Udsteder er til enhver tid berettiget til at indkalde til obligationsejermøde ( Obligationsejermøde ). Obligationsejere kan ikke indkalde til Obligationsejermøde. Special Servicer er forpligtet til at indkalde til Obligationsejermøde i følgende tilfælde: Special Servicer bliver bekendt med, at der foreligger Væsentlig Misligholdelse fra Udsteders side; Obligationsejere, der tilsammen ejer mindst 25 % af Obligationerne skriftligt anmoder Special Servicer om dette; eller Udsteder skriftligt anmoder Special Servicer om dette. Ved Obligationsejermøder skal Special Servicer, såfremt Special Servicer skønner dette nødvendigt, indhente informationer, der efter Special Servicers vurdering kan være relevante for det pågældende Obligationsejermøde.

9 Dagsordenen for Obligationsejermøder foranlediget af tilfælde beskrevet under første bullet point ovenfor skal som minimum omfatte: Baggrund for indkaldelse til Obligationsejermøde, Stillingtagen til om der skal afgives opsigelse af Obligationerne til indfrielse, medmindre opsigelse allerede er afgivet, og Stilingtagen til dækning af omkostninger i forbindelse med eventuel iværksættelse af retslige skridt mod Udsteder, såfremt sådanne ikke kan dækkes af Udsteder. På Obligationsejermødet giver hver Obligation med en nominel værdi på DKK èn stemme. Obligationsejerne skal på Obligationsmødet medbringe dokumentation for deres beholdning af Obligationer i form af en ikke mere end tre dage gammel og dateret depotudskrift fra Værdipapircentralen eller et kontoførende pengeinstitut. Medmindre andet udtrykkeligt er angivet i Obligationsvilkårene, træffes alle beslutninger på Obligationsejermødet med simpelt stemmeflertal blandt de på Obligationsejermødet repræsenterede Obligationsejere. Enhver beslutning truffet på Obligationsejermødet er dog kun gyldig, hvis den er truffet i overensstemmelse med disse Obligationsvilkår. Ændring af Obligationsvilkårene til væsentlig skade eller ulempe for Obligationsejerne kræver, at sådanne ændringer besluttes af mindst 90 % af de på Obligationsejermødet repræsenterede Obligationsejere, der samtidig skal repræsentere mindst 2/3 af samtlige stemmer. Enhver ændring af Obligationsvilkårene kræver Udsteders skriftlige samtykke for at opnå gyldighed. En beslutning, som er gyldigt vedtaget efter ovenstående procedure, er gældende for alle Obligationsejere, og Special Servicer skal via Udsteder udsende en børsmeddelelse herom hurtigst muligt. Omkostninger ved afholdelse af Obligationsejermøder betales af Udsteder. Indkaldelse til Obligationsejermøder sker ved offentliggørelse af indkaldelsen via OMX og mindst et landsdækkende dagblad med et varsel på mindst 8 og maksimalt 14 dage, medmindre Special Servicer vurderer, at et kortere varsel er nødvendigt under hensyntagen til karakteren af det eller de emner, der har foranlediget indkaldelsen til Obligationsejermødet Obligationsbank Udsteder agter at udpege en obligationsbank ( Obligationsbanken ). Obligationsbanken skal på vegne af Udsteder gennemføre betaling af renter til Obligationsejerne via Værdipapircentralen på hver Rentebetalingsdag og hovedstolen på Udløbsdatoen (i det omfang der ikke er sket konvertering af Obligationerne) Meddelelser Meddelelser til Obligationsejerne (bortset fra indkaldelser til Obligationsejermøder, jf. afsnit ) er gyldige, når de er afgivet gennem Værdipapircentralen eller offentliggjort via OMX (Company News Service) i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herom.

10 Opsigelighed Obligationsejerne er ikke berettiget til at kræve indfrielse af Obligationerne før Udløbsdatoen, bortset fra i de tilfælde, som fremgår af afsnit (Væsentlig Misligholdelse). Udsteder er ikke berettiget til at indfri Obligationerne før Udløbsdatoen eller foranledige at disse konverteres til aktier i Udsteder, med mindre dette (i) godkendes på et obligationsejermøde med ni tiendedels (9/10) flertal blandt de på Obligationsejermødet repræsenterede Obligationsejere, som samtidig skal repræsentere mindst to tredjedele af alle Obligationsejere og (ii), for så vidt angår konvertering, besluttes på en generalforsamling i Udsteder med den fornødne majoritet i henhold til aktieselskabsloven Beskatning I henhold til gældende dansk skattelovgivning indeholdes der ikke skat (kuponskat) ved betaling af renter på Obligationerne. Udsteder påtager sig ingen forpligtelse til at regulere rentebetalingerne, hvis der indføres dansk kuponskat eller anden tilsvarende skat Forældelse Krav vedrørende betaling af renter og hovedstol på Obligationerne forældes efter dansk rets til enhver tid gældende regler for forældelse. Efter de på tidspunktet for Obligationsudstedelsen af Obligationerne gældende regler betyder dette, at krav på betaling af renter forældes efter dansk rets 3-årige forældelsesregel, mens krav på betaling af hovedstol forældes efter dansk rets 10- årige forældelsesregel Lovvalg og værneting Obligationsvilkårene er undergivet dansk ret. Enhver tvist, der måtte udspringe af Obligationsvilkårene og de tilknyttede aftaler i øvrigt, skal anlægges ved Københavns Byret som første instans Udbytte Såfremt Obligationerne konverteres til aktier i Selskabet, oppebærer disse aktier ret til eventuelt udbytte, svarende til antal dage siden konvertering til regnskabsperiodens afslutning. I efterfølgende regnskabsår oppebærer aktierne fuldt ret til udbytte, på lige fod med Selskabets eksisterende aktier. 1.2 Tegningsproces Udbuddets størrelse Obligationerne har en samlet nominel værdi på op til DKK Udsteder forbeholder sig retten til at reducere Obligationsudstedelsen indtil tegningsperiodens udløb Tegningsperiode Obligationerne kan tegnes i perioden fra den 12. november 2008 kl til den 12. december 2008 kl dansk tid ( Tegningsperioden ). Efter Tegningsperiodens udløb bortfalder retten til tegning af Obligationerne.

11 Udsteder forbeholder sig ret til at lukke og gennemføre Obligationsudstedelsen på hvilket som helst tidspunkt i Tegningsperioden, dog tidligst den 12. november 2008 kl og senest den 12. december 2008 kl Forventet tidsplan for Obligationsudstedelsen Prospektmeddelelse 6. november 2008 Offentliggørelse af prospekt: 6. november 2008 Tegningsperioden begynder: 12. november 2008 kl Tidligste afslutning på tegningsperiode: 12. november 2008 kl Tegningsperioden slutter: 12. december 2008 kl Børsmeddelelse vedrørende resultatet af Obligationsudelsen: 16. december 2008 Betaling og registrering: 18. december 2008 Optagelse til handel og officiel notering: 22. december Minimumstegning og maksimumstegning Der kan minimum tegnes én Obligation og der kan maksimalt tegnes Obligationer. Hver Obligation har en stykstørrelse på DKK Der er ikke fastsat et minimumsbeløb for gennemførelse af Obligationsudstedelsen og Udsteder forbeholder sig ret til at gennemføre Obligationsudstedelsen selvom den ikke er fuldtegnet, og ligeledes tilbagekalde Obligationsudstedelsen inden tegningsperiodens slutning den 12. december 2008 kl Trancher Obligationsudstedelsen er ikke opdelt i trancher Anslåede omkostninger i forbindelse med Obligationsudstedelsen (t.dkk) Vederlag til finansiel rådgiver og formidlere Honorar til revisorer og advokater Tegningsprovision til banker Øvrige omkostninger Omkostninger i alt Provenu fra Obligationsudstedelsen Nettoprovenuet fra Obligationsudstedelsen forventes at udgøre ca. DKK 226 mio.

12 1.2.8 Ordreindgivelse og tegningssted Ordrer indgives skriftligt til ordregivers eget kontoførende institut ved anvendelse af den tegningsblanket der er vedlagt prospektet for Obligationerne. Tegningsblanketter skal afleveres til Investors eget kontoførende institut, senest den 12. december 2008 kl Spørgsmål vedrørende tegningen skal rettes til Investors eget kontoførende institut. Instrukser om tegning af Obligationerne er uigenkaldelig og indsendte tegningsblanketter kan ikke tilbagekaldes Allokering Allokering finder sted den 18. december 2008, eller på det tidligere tidspunkt hvor Udsteder forbeholder sig ret til at lukke tegningsperioden, hvilket vil blive oplyst Investorerne direkte. Hvis de samlede tegningsordrer overstiger det maksimale antal Obligationer forbeholder Udsteder sig ret til at foretage en individuel tildeling af Obligationer. Dette kan medføre en individuel reduktion i størrelsen af allokeringen i forhold til de afgivne tegningsordrer. Udsteder vil i tilfælde af overtegning reducere og tildele Obligationer efter eget ønske Afregning Afregning forventes at ske ca. 3 bankdage efter tegningsperiodens udløb eller lukning. Obligationerne søges optaget til handel og officiel notering på OMX med forventet første noteringsdag den 22. december Tilbagekaldelse af Obligationsudstedelsen Udsteders ledelse kan tilbagekalde eller reducere Obligationsudstedelsen indtil tegningsperiodens udløb, såfremt der indtræder forhold som efter ledelsens vurderinger gør Obligationsudstedelsen utilrådelig.

13 BILAG C FULDMAGT Tower Group A/S Att: Jesper Winkel Strandvejen 102E DK-2900 Hellerup Telefax: jw@towergroup.dk FULDMAGT Undertegnede, der er aktionær i selskabet med en nominel aktiebeholdning på DKK aktier, bemyndiger hermed bestyrelsen for selskabet til på selskabets ordinære generalforsamling den 30. oktober 2008 at stemme på mine aktier som angivet nedenfor. Pkt. Dagsordenspunkter For Imod 2 Godkendelse af revideret årsrapport og meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion. 3a 4a Vedtagelse af fordeling af overskud efter forslag fra bestyrelsen. Genvalg til bestyrelsen af: Jens Erik Christensen Jesper Bo Hansen 4b Nyvalg til bestyrelsen af: Mads Richardt Steen Hvidt 5a 6a 7a 7b Valg af Ernst & Young Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Tagensvej 86, 2200 København N. til revisorer. Bemyndigelse til opkøb af egne aktier. Forslag om at bemyndige bestyrelsen til indtil den ad en eller flere gange at forhøje selskabets aktiekapital med indtil nominelt DKK ved kontant betaling eller på anden måde med eller uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer. Forslag om optagelse af lån i form af DKK konvertible obligationer uden fortegningsret for selskabets aktionærer med ret for obligationsejerne til at konvertere til nye aktier i selskabet på de som Bilag B vedlagte vilkår, samt vedtagelse af den til de konvertible obligationer hørende kapitalforhøjelse. Den oktober 2008 Underskrift: Blanketten sendes pr. brev, fax eller indskannet pr. til adressen angivet øverst på denne fuldmagtsblanket, så den er selskabet i hænde senest fredag den 28. oktober 2008 kl

Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S

Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S Vilkår for Nordens Konvertible Obligationer I A/S 4.4.1 Selskabet udsteder med virkning fra de Konvertible Obligationers faktiske udbetaling op til 1.800 Konvertible Obligationer af DKK 10.000 svarende

Læs mere

Bilag 6.b Låne og konverteringsvilkår.

Bilag 6.b Låne og konverteringsvilkår. Bilag 6.b Låne og konverteringsvilkår. 1 F O R T E G N I N G S R E T F O R E K S I S T E R E N D E A K T I O N Æ R E R Udbuddet af Konvertible Obligationer (herefter: "Obligationerne" eller "de Konvertible

Læs mere

VEDTÆGTER NRW II A/S

VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

VEDTÆGTER. for MONDO A/S

VEDTÆGTER. for MONDO A/S VEDTÆGTER for MONDO A/S 1 NAVN 1.1 Selskabets navn er Mondo A/S. 2 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 3 FORMÅL 3.1 Selskabets formål er udvikling, drift og vedligeholdelse af Internet

Læs mere

Konvertibel obligation FirstFarms A/S

Konvertibel obligation FirstFarms A/S Løbenr. [ ] Konvertibel obligation FirstFarms A/S og [ ] Indholdsfortegnelse: 1 Baggrund... 3 2 Definitioner... 3 3 Lånebeløb... 4 4 Rente... 4 5 Tilbagebetaling... 4 6 Konvertering... 4 7 Justering af

Læs mere

Konvertibelt gældsbrev 2009

Konvertibelt gældsbrev 2009 Jakob Schmidt Partner jsc@holst-law.com T +45 8934 1118 J.nr. 039450-0009 JSC/HJK/JN Konvertibelt gældsbrev 2009 mellem og DanTruck A/S Holst, Advokater Hans Broges Gade 2 DK-8100 Århus C T, +45 8934 0000

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

OMX Nordic Exchange Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K. Herlev d. 13. september 2007. Fondsbørsmeddelelse nr. 23/2007

OMX Nordic Exchange Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K. Herlev d. 13. september 2007. Fondsbørsmeddelelse nr. 23/2007 OMX Nordic Exchange Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K. Greentech Energy Systems A/S Marielundvej 48, 1 DK 2730 Herlev Tel: + 45 33 36 42 02 Fax: + 45 33 36 42 01 www.greentech.dk Herlev d. 13.

Læs mere

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S VEDTÆGTER for EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S Selskabets navn er European Lifecare Group A/S. 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Danske Lægers Vaccinations Service A/S (European Lifecare

Læs mere

Bestyrelsens beslutning indeholder følgende vilkår for udstedelsen af de konvertible obligationer:

Bestyrelsens beslutning indeholder følgende vilkår for udstedelsen af de konvertible obligationer: BILAG 1 KONVERTIBLE OBLIGATIONER Bestyrelsen har den 26. maj 2010 besluttet delvist at udnytte den på den ekstraordinære generalforsamling den 22. marts 2010 meddelte bemyndigelse til mod vederlag at udstede

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr Blue Vision A/S

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr Blue Vision A/S VEDTÆGTER For, CVR- nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er med binavnet Vision A/S (). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom. Investeringen kan ske i form af egenkapital

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

KONVERTIBELT GÆLDSBREV. Mellem [långiver] og Erria A/S

KONVERTIBELT GÆLDSBREV. Mellem [långiver] og Erria A/S KONVERTIBELT GÆLDSBREV Mellem [långiver] og Erria A/S Mellem ERRIA A/S CVR-nr. 15 30 05 74 Torvet 21, 2. 4600 Køge (i det følgende benævnt Selskabet ) og [långiver] CVR-nr. * [adresse] (i det følgende

Læs mere

Aktieudvidelse i Formuepleje Merkur A/S

Aktieudvidelse i Formuepleje Merkur A/S OMX Den Nordiske Børs København A/S Nikolaj Plads 6 1067 København K Århus, den 22. oktober 2007 Aktieudvidelse i I henhold til 3 i generelle bestemmelser og 22 vedrørende oplysningsforpligtelser for udstedere

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Adv. Jakob B. Ravnsbo J.nr. 214966-AAJ-WLS VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet

Læs mere

Vedtægt Udgave april 2011

Vedtægt Udgave april 2011 Vedtægt Udgave april 2011 Alm. Brand Bank A/S CVR-nr. 81 75 35 12 Bankens navn er Alm. Brand Bank A/S. 1 Banken driver tillige virksomhed under binavnene SJL-banken a/s (Alm. Brand Bank A/S) og Ledernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NRW II A/S

VEDTÆGTER FOR NRW II A/S VEDTÆGTER FOR NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr FALCON INVEST Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr. 35 52 80 32 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Falcon Invest Flex A/S. 1.2 Selskabets binavn er Falcon Invest A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

Vedtægt. Udgave 30. november 2009. Alm. Brand Bank A/S CVR-nr. 81 75 35 12

Vedtægt. Udgave 30. november 2009. Alm. Brand Bank A/S CVR-nr. 81 75 35 12 Vedtægt Udgave 30. november 2009 Alm. Brand Bank A/S CVR-nr. 81 75 35 12 Bankens navn er Alm. Brand Bank A/S. 1 Banken driver tillige virksomhed under binavnene SJL-banken a/s (Alm. Brand Bank A/S) og

Læs mere

VEDTÆGTER. Bilag til indkaldelse til obligationsejermøde i NRW II A/S den 27. maj 2009 (bilag til fondsbørsmeddelelse nr. 43 af 7.

VEDTÆGTER. Bilag til indkaldelse til obligationsejermøde i NRW II A/S den 27. maj 2009 (bilag til fondsbørsmeddelelse nr. 43 af 7. Bilag til indkaldelse til obligationsejermøde i NRW II A/S den 27. maj 2009 (bilag til fondsbørsmeddelelse nr. 43 af 7. maj 2009) VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr VEDTÆGTER For Blue Vision A/S, CVR- nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Blue Vision A/S med binavnet Vision A/S (Blue Vision A/S). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 5. marts 2015 Årets meddelelse nr.: 13 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14. Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.00 Ad 3: Ad 6.a: Bestyrelsen foreslår, at der ikke udbetales udbytte til

Læs mere

Vedtægter. PWT Holding A/S

Vedtægter. PWT Holding A/S Vedtægter PWT Holding A/S 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er PWT Holding A/S. 1.2 Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1.3 Selskabets formål er at besidde kapital, kapitalandele

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CHEMOMETEC A/S

VEDTÆGTER FOR CHEMOMETEC A/S VEDTÆGTER FOR CHEMOMETEC A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er ChemoMetec A/S med binavnene: OptoMetec A/S (ChemoMetec A/S), OptoMatic A/S (ChemoMetec A/S), Mindwear A/S (ChemoMetec

Læs mere

Vedtægter April September 2010

Vedtægter April September 2010 J.nr. 039450-0019J.nr. J.nr. 039450-0019 JBS/HJK/MDN Vedtægter April September 2010 for DANTRUCK A/S CVR-nr. 50384012 Holst, Advokater Hans Broges Gade 2 DK-8100 Århus C T, +45 8934 0000 F, +45 8934 0001

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Veloxis Pharmaceuticals A/S

V E D T Æ G T E R. for. Veloxis Pharmaceuticals A/S 20. september 2012 V E D T Æ G T E R for Veloxis Pharmaceuticals A/S (CVR-nr. 26 52 77 67) 2 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Veloxis Pharmaceuticals A/S. Selskabets binavn er

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 05.04.2016 Årets meddelelse nr.: 12 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR-nr VEDTÆGTER For Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Blue Vision A/S med binavnet Vision A/S (Blue Vision A/S). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab

Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab VEDTÆGTER I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab. Selskabet driver desuden virksomhed under binavnene AB A/S (Akademisk

Læs mere

På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag.

På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag. 1 af 6 På generalforsamlingen stiller bestyrelsen de nedenfor angivne ændringsforslag. Ændringerne vedrører primært følgende: Det var ved indkaldelsen af generalforsamlingen forventningen, at den foreslåede

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 34 69 92 24 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune er Herning. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at besidde andele i afdeling I&T

Læs mere

VEDTÆGTER August 2008

VEDTÆGTER August 2008 VEDTÆGTER August 2008 For SCF Technologies A/S (CVR nr. 27 43 99 77) ( Selskabet ) 1. Navn 1.1 Selskabets navn er SCF Technologies A/S. 1.2 Selskabets binavn er SCF Holding A/S (SCF Technologies A/S).

Læs mere

Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Allokton Properties AB. Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 4, 5, 6 og 7

Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Allokton Properties AB. Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 4, 5, 6 og 7 Bilag 2 Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Allokton Properties AB Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 4, 5, 6 og 7 I dette fuldstændige beslutningsforslag er anvendt

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

BILAG 1 TIL VEDTÆGTERNE FOR AQUALIFE A/S, CVR-NR Vedrørende vilkår for warrants udstedt til bestyrelsens formand

BILAG 1 TIL VEDTÆGTERNE FOR AQUALIFE A/S, CVR-NR Vedrørende vilkår for warrants udstedt til bestyrelsens formand BILAG 1 TIL VEDTÆGTERNE FOR AQUALIFE A/S, CVR-NR. 26 05 86 51 Vedrørende vilkår for warrants udstedt til bestyrelsens formand INDHOLD Side 1 Beslutningen... 3 2 Vederlag, antal og tegningskurs... 3 3 Udnyttelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Klik her for tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling den 11. januar 2010.

Klik her for tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling den 11. januar 2010. Dagsorden og forslag EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i DFDS A/S CVR-nr. 14 19 47 11 Bestyrelsen for DFDS A/S ( DFDS ) indkalder til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes Mandag

Læs mere

Vedtægter for. I&T Erhvervsobligationer I A/S CVR-nr I&T Erhvervsobligationer IA/S Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Erhvervsobligationer I A/S CVR-nr I&T Erhvervsobligationer IA/S Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 30 71 44 07 I&T Erhvervsobligationer IA/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 1.2 Binavne 1.2.1 Selskabets binavn er Erhvervsopsparing A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling

Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling Selskabsmeddelelse nr. 4 2009 København, 18.02 2009 Til aktionærerne i Mondo A/S Efter beslutning af bestyrelsen i Mondo A/S indkaldes aktionærerne i selskabet herved til ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Comendo A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S (Comendo A/S) Virus Protection Systems

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018 VEDTÆGTER Hypefactors A/S 7. juni 2018 VEDTÆGTER HYPEFACTORS CVR-nr. 36 68 26 04 Som vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 7. juni 2018. 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets

Læs mere

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER Selskabets navn er IC Companys A/S. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S og Carli Gry International A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

AKTIEOPTIONSPLAN af 2. juli 2007. for COMENDO A/S

AKTIEOPTIONSPLAN af 2. juli 2007. for COMENDO A/S Bilag 1 Vilkårene for udstedelsen af tegningsoptionerne, nominelt DKK 320.575, jf. vedtægternes 6.4, er følgende: AKTIEOPTIONSPLAN af 2. juli 2007 for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 Indholdsfortegnelse

Læs mere

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive online portaler med økonomisk fokus, enten direkte

Læs mere

G ORRISSEN FEDERSPIEL KIERKEGAARD

G ORRISSEN FEDERSPIEL KIERKEGAARD Vedtægter for ITH Industri Invest A/S 1. Selskabets navn er ITH Industri Invest A/S. Dets hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Selskabets formål er at drive virksomhed som holding- og investeringsselskab

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Jyske Bank A/S

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Jyske Bank A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S BESTYRELSEN Vestergade 8-16 8600 Silkeborg Telefon 89 89 89 89 Telefax 89 89 19 99 www. jyskebank.dk E-mail: jyskebank@jyskebank.dk CVR-nr. DK17616617 Indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S MEDDELELSE NR. 26 03. juli 2007 VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S () Virus Protection

Læs mere

VEDTÆGTER December 2007

VEDTÆGTER December 2007 VEDTÆGTER December 2007 For SCF Technologies A/S (CVR nr. 27 43 99 77) ( Selskabet ) 1. Navn 1.1 Selskabets navn er SCF Technologies A/S. 1.2 Selskabets binavn er SCF Holding A/S (SCF Technologies A/S).

Læs mere

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning.

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning. Ordinær generalforsamling i TORM A/S, CVR nr. 22460218, onsdag den 28. april 2010 kl. 10:00, der afholdes på Radisson Blu Falconer Hotel, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg: Fuldstændige forslag * * *

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER Februar 2008

VEDTÆGTER Februar 2008 VEDTÆGTER Februar 2008 For SCF Technologies A/S (CVR nr. 27 43 99 77) ( Selskabet ) 1. Navn 1.1 Selskabets navn er SCF Technologies A/S. 1.2 Selskabets binavn er SCF Holding A/S (SCF Technologies A/S).

Læs mere

BILAG 3 TIL IC GROUP A/S' VEDTÆGTER

BILAG 3 TIL IC GROUP A/S' VEDTÆGTER BILAG 3 TIL IC GROUP A/S' VEDTÆGTER 1. BESLUTNING 1.1 På den ordinære generalforsamling den 27. september 2010 blev bestyrelsen for IC Group A/S ("Selskabet") bemyndiget til at udstede warrants. Bestyrelsen

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Bruuns Galleri. Værkmestergade 25. 8000 Århus C. CVR-nr. 15 47 25 88

Bruuns Galleri. Værkmestergade 25. 8000 Århus C. CVR-nr. 15 47 25 88 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Århus, den 13. april 2007 Aktieudvidelse i I henhold til 4 i generelle bestemmelser og 22 vedrørende oplysningsforpligtelser for børsnoterede selskaber

Læs mere

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet:

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 142 1 af 7 Prospektmeddelelse Victoria Properties A/S offentliggør i dag prospekt vedrørende en delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier samt et

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Jakob B. Ravnsbo Advokat J.nr. 273195-DOA VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet driver

Læs mere

Vedtægter for NKT Holding A/S

Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter, 24. april 2001, CVR Nr. 62 72 52 14 I Selskabets navn, formål og hjemsted II Aktiekapitalen og aktionærerne III Generalforsamlingen IV Bestyrelse og direktion V

Læs mere

VEDTÆGTER. for AMBU A/S

VEDTÆGTER. for AMBU A/S VEDTÆGTER for AMBU A/S Juni 2007 Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er Ambu A/S. Selskabet driver desuden virksomhed under binavnet Testa-Laboratorium A/S (Ambu A/S) og under binavnet

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSV A/S

VEDTÆGTER. for DSV A/S VEDTÆGTER for DSV A/S ----------------------- Navn 1. Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Formål 2. Selskabets formål er at drive

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 ---------------------------------

V E D T Æ G T E R. for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 --------------------------------- V E D T Æ G T E R for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 --------------------------------- Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er PARKEN Sport & Entertainment A/S med

Læs mere

Generalforsamlingen transmitteres direkte på Topdanmarks hjemmeside Investor.

Generalforsamlingen transmitteres direkte på Topdanmarks hjemmeside   Investor. Topdanmark A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling 17. april 2013 Topdanmark A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Topdanmark A/S, onsdag den 17. april 2013, kl. 15.00, i Tivoli Congress

Læs mere

Vedtægter. for. Danfoss A/S

Vedtægter. for. Danfoss A/S J. nr. 205-20945-8 Vedtægter for Danfoss A/S CVR-nr. 20165715 1/9 2014.04.25 1 Selskabets navn er Danfoss A/S, og dets hjemsted er DK-6430 Nordborg, Sønderborg Kommune. 2 Selskabets formål er at drive

Læs mere

BILAG 1 BILAG 2. til Aftale om tildeling af warrants, Aqualife A/S. til vedtægterne for Aqualife A/S, CVR-nr. 26 05 86 51

BILAG 1 BILAG 2. til Aftale om tildeling af warrants, Aqualife A/S. til vedtægterne for Aqualife A/S, CVR-nr. 26 05 86 51 BILAG 1 til Aftale om tildeling af warrants, Aqualife A/S BILAG 2 til vedtægterne for Aqualife A/S, CVR-nr. 26 05 86 51 Warrantprogram vedrørende vilkår for warrants udstedt til selskabets direktør INDHOLD

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

Indkaldelse til Obligationsejermøde Landic Property Bonds I A/S

Indkaldelse til Obligationsejermøde Landic Property Bonds I A/S 1 Indkaldelse til Obligationsejermøde 1 Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 21. august 2014 INDKALDELSE TIL OBLIGATIONSEJERMØDE Ejere af obligationer ("Obligationsejere")

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR BØRSMEDDELELSE NR 115. INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR. 25362195 Bestyrelsen for Esoft System A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes pkt. 4.4 selskabets aktionærer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

VEDTÆGTER Marts For. SCF Technologies A/S. (CVR nr ) ( Selskabet )

VEDTÆGTER Marts For. SCF Technologies A/S. (CVR nr ) ( Selskabet ) VEDTÆGTER Marts 2007 For SCF Technologies A/S (CVR nr. 27 43 99 77) ( Selskabet ) 1. Navn 1.1 Selskabets navn er SCF Technologies A/S. 1.2 Selskabets binavn er SCF Holding A/S (SCF Technologies A/S). 2.

Læs mere

Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens

Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens pkt. VA1. I indkaldelsens forslag til nye 3C og 3D, er der fejlagtigt anført gældsbreve,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR

VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 15.04.2015 1 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle og

Læs mere

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Københavns Kommune. 3.

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Som tidligere meddelt blev ordinær generalforsamling i Dantherm A/S afholdt i dag den 29. april 2015. Der henvises til dagsordenen på side 2. Formandens beretning

Læs mere

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl. 17.00 1. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af den reviderede

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr )

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr ) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet N.T.G. A/S. 2. Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr Vedtægter Orphazyme A/S, CVR-nr. 32 26 63 55 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Orphazyme A/S. 1.2 Selskabets formål er forskning, udvikling, produktion, markedsføring, salg og/eller licensudstedelse

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

Vedtægter Nordic Shipholding A/S

Vedtægter Nordic Shipholding A/S Vedtægter Nordic Shipholding A/S Side 2 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Shipholding A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at udføre aktiviteter som dels et rederi og dels et skibsinvesteringsselskab

Læs mere