Invitation til Danmarks største fødevarekonference

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Invitation til Danmarks største fødevarekonference"

Transkript

1 Invitation til Danmarks største fødevarekonference OSLO 20/9 KØBENHAVN 27/9 HERNING 29/9 2016

2 1 konference, 12 emner, 12 foredragsholdere, 3 byer Inspirerende heldagskonference med fokus på tidsånd, økonomi, forbrug, de nyeste fødevaretrends, retailtrends, restauranttrends, farvetrends og superaktuelle cases. I september 2016 afvikler pej gruppen på trettende år sin årlige konference for alle professionelle aktører i fødevarebranchen. Konferencen er den ultimative kombination af ny inspiration og viden om alt det, der rører sig i branchen lige nu og frem mod Et stort team af eksperter stiller deres viden og erfaring til rådighed. Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter inspiration og netværk, mød kolleger og konkurrenter til fødevarebranchens mest inspirerende konference.

3 Madanmelder på jagt efter oplevelseskvalitet Foredragsholdere: LOUISE BYG KONGSHOLM Trendforsker med det store perspektiv CATHRINE GRO FREDERIKSEN Madglad fødevaretrendspotter med kommercielt blik THOMAS PASFALL Anerkendt kok med charme JONATHAN LØW Innovationsguru i højt gear ARLA FOODS (KUN DK) + TINE Strategisk fokus på innovation (KUN NO) RASMUS HOLMGÅRD PANTONE Farveekspert med et madfarvesprog COOK WITH A LOCAL Deleøkonomi for madnørder GRØD Fra fattigmandskost til trendy spise (KUN DK) FLYING CULINARY CIRCUS Et omrejsende madcirkus (KUN NO)

4 Konstruktiv madrevolution på vej! FORBRUGERNE EFTERSPØRGER MAD MED MENING Efter at have været hele raden rundt fra bizarre slankekure, kødløse dage, politisk korrekte fødevarer, myrer og grannåle, ny og gammel nordisk mad, hyperspecielle eksotiske retter, samt afprøvet diverse fødevareprædikanters opskrifter og leveregler, vil forbrugerne i fremtiden efterspørge balance mellem etik og æstetik, sundhed og nydelse. Vi ved godt som forbrugere, at bananer er sundere end skumfiduser, men skumfiduser kan også i visse situationer give mening, bare de ikke står alene. Forbrugerne er trætte af lette småreligiøse forslag og vil i fremtiden med god samvittighed bede om konstruktive måltidsløsninger, hvor fødevareindustrien tager det moderne menneskes behov alvorligt og kommer med afbalancerede og praktiske ideer og løsninger til et godt liv med mad, der giver mening. Det er i fremtiden ikke kokkenes og fødevareindustriens opgave at skabe konstant dårlig samvittighed hos forbrugerne, men derimod at prøve at hjælpe dem af med den.

5 LOUISE BYG KONGSHOLM TRENDFORSKER OG EJER AF PEJ GRUPPEN Det store perspektiv tidsånd, økonomi og forbrug Det store overblik på design, forbrug, penge og præferencer i Skandinavien. Hvordan ser det ud, og hvad kan vi forvente os i de kommende år? Der er fortsat tegn på bedring i verdensøkonomien. Specielt USA og Centraleuropa er ved at finde fodfæste igen. Spørgsmålet er, om vi har noget at have optimismen i? Vil opsvinget for alvor bide sig fast, eller er der flere skeletter i skabet? Vi går bagom alle tallene, statistikkerne, prognoserne og forbrugerne og prøver at tegne et billede af, hvordan forbruget vil udvikle sig de kommende år og på, hvad og hvordan vi vil bruge pengene i Skandinavien.

6 Kommercielle fødevaretrends Vi sætter fokus på de vigtigste fødevare- og forbrugertrends med kommerciel tyngde og relevans for alle dele af fødevarebranchen. Hør både om de mest relevante mikrotrends på den korte bane og om de trends, der tegner perioden fra 2018 til Alle trends præsenteres med grundlæggende tematik, histo riefortælling og masser af eksempler, som kan bruges til videre inspiration. På baggrund af den research, der er gennemført forud for konferencen, er der udarbejdet et magasin med de vigtigste fødevaretrends. Dette magasin indgår i årets pej foodbox det ultimative værktøj til professionelle aktører i branchen. Foodboxen sælges separat, og der er kr. i rabat for deltagere på konferencen. CATHRINE GRO FREDERIKSEN FOODTRENDSPOTTER OG EJER AF ALIKELIHOOD

7 Inspiration til mere innovation THOMAS PASFALL / STJERNEKOK OG RESTAURANTEJER En af Danmarks mest anerkendte kokke Thomas Pasfall, der for alvor slog sit navn fast på Munkebo Kro, og nu blandt andet ejer Pasfall i hjertet af Odense, deltager på konferencen med et fagligt indlæg om, hvordan man bliver ved med at finde ny inspiration i lokalområdet, naturen og mennesker. Thomas Pasfall startede allerede sin karriere som 16-årig. Siden har han udlevet sin passion for madkunst på mange førende restauranter, har været udnævnt til Årets Kok og anses som en af de danske ildsjæle, der går forrest i udviklingen af moderne madkultur og det nordiske køkken. Konferencens deltagere får også mulighed for at nyde det Pasfallske køkken, da kokken står bag hele dagens servering af mad og drikke i samarbejde med køkkenerne på de steder, hvor vi holder konference.

8 Tænk som en iværksætter JONATHAN LØW / SERIEIVÆRKSÆTTER Man kan hurtigt miste pusten, hvis man som virksomhed kigger rundt i verden og ser de landevindinger og innovationer, der finder sted i disse år. Denne udvikling stiller både store krav, men åbner også op for store muligheder i forhold til, hvordan fødevarebranchen i fremtiden kan arbejde med innovation til glæde for såvel omverden som bundlinje. Det kræver imidlertid, at fødevarebranchen, ligesom andre store industrier, lærer medarbejderne at tænke mere som iværksættere. Den prisbelønnede danske serieiværksætter Jonathan Løw stiller skarpt på, hvordan fødevarebranchen kan opnå store resultater ved at tænke mere som iværksættere. Der inddrages aktuelle cases, nede-på-jorden værktøjer og gives gode råd, blandt andet med fokus på organisering og kultur.

9 TINE: TINE producerer nogle af de meste traditions rige og kendte mærkevarer i Norge, men lancerer også mellem 60 og 90 nye produkter hvert år. Dette foregår i tæt samarbejde med fagmiljøet og erhvervslivet for at finde de bedste og mest unikke løsninger. På konferencen fortæller de to innovationsledere fra TINE om, hvordan der samarbejdes på tværs af hele værdikæden for at identificere muligheder og skabe værdi for forbrugerne, hvordan forskning inddrages i processen, og hvordan serviceinnovation er kommet i højsædet. ELIN MØRCH LANGLO SENIOR INNOVATIONSLEDER HOS TINE ELLEN UNDEBAKKE INNOVATIONSLEDER HOS TINE MARIANNE LADEGAARD SENIOR DIRECTOR, GLOBAL NPD HOS ARLA FOODS LAURENT PONTY CATEGORY MANAGER HOS ARLA FOODS ARLA FOODS: Selv for en dominerende spiller på markedet er der udfordringer. Hvordan driver man faldende kategorier? Hvordan udvikler man små, innovative forretningsområder i en stor industrivirksomhed drevet af volumen, uden at det påvirker kerneforretningen? Hvordan driver man økologi, når 85 procent af omsætningen består af konventionel mælk, og hvordan kommunikerer man innovationer under den digitale revolution, når man stoler mere på naboen end på reklamer? Hør hvordan Arla Foods har valgt at tage udfordringerne op og dermed har valgt at skrue op for innovationskraften indefra. Indlægget præsenteres af Marianne Ladegaard på konferencen i København og af Laurent Ponty på konferencen i Herning. Begge har mange års erfaring i at drive innovation og kategoriudvikling. KUN NO KUN DK Strategisk fokus på innovation

10 Madanmeldelser og trends i gastronomi og restaurantkultur RASMUS HOLMGÅRD / REDAKTØR PÅ RESTAURANTGUIDEN WHITE GUIDE Vildskab og verdenskøkken. Skærpe kød og cobrastøv. Hibiscus og haba neros. Mormor og morgenmad. Motown og Moonjam. Aldrig har skandinavisk topgastronomi været mere levende, eklektisk, festlig og flerfarvet, og i kølvandet på den nynordiske bølges naturlige integration og afdogmatisering går den nyeste folkebevægelse målrettet fra fine til fun uden tab af kulinarisk innovation og oplevelseskvalitet. Restaurantguiden White Guide anmelder hvert år flere end restauranter i de nordiske lande og vurderer deres kvalitet inden for mad, drikke, betjening og miljø. Redaktør for White Guide i Danmark, Rasmus Holmgård, gennemgår i ord og billeder de vigtigste tendenser i de fire kategorier og kommer med madanmelderens bud på, hvordan den gastronomiske udvikling manifesteres på tallerkenerne på landets bedste restauranter netop nu. Hvad begejstrer den professionelle gastronaut; hvad keder os efterhånden; og hvor går det decideret galt?

11 EAT WITH YOUR EYES! How colour can influence the success story of food companies! CAROLA SEYBOLD DIRECTOR BUSINESS DEVELOPMENT PANTONE EMEA Farver er essentielle for en succesfuld designstrategi. Viden om farver, farvernes betydning og farveudviklingen over tid, kombineret med indsigt i de kommende farvetrends, kan gøre farvevalgene nemmere og sikre en større grad af succes. Vi ser og spiser farver. Det er vigtigt, at mad og nye madkoncepter bruger farvepsykologi og farvetrends. Farveeksperten Carola Seybold serverer de vigtigste farvehistorier og moods for de kommende år.

12 Retail reinvented LOUISE BYG KONGSHOLM / TRENDFORSKER OG EJER AF PEJ GRUPPEN Dommedagssnakken om at onlinehandlen helt vil udkonkurrere den traditionelle detailhandel, er overdrevet. 80 procent af alle transaktioner kommer stadig fra de fysiske butikker. Men det er ikke et carte blanche til at lade stå til. Detailhandlen genopdages i nye formater, pop-ups og pop-ins skaber trafik og loyalitet, online og offline smelter sammen og begreber som cross channel, omnichannel og digital integration flyver omkring ørerne på os. Bliv opdateret på konferencen og få også ny viden om den digitale forbruger, globale retailtrends og kundeklubber.

13 CASE: Cook with a local Deleøkonomi og sociale initiativer med et autentisk tvist vinder hastigt frem. En af de nye stjerner på startup-himlen er den sociale platform for mad Cook with a local, hvor madmagere, professionelle som privat, kan invitere indenfor og lære brugerne at tilberede et måltid mad med udgangspunkt i lokale traditioner og råvarer alt sammen i hyggelige rammer. En tur på det lokale madmarked kan det måske også blive til, så her er virkelig chancen for at få en unik og ægte tæt på-oplevelse. Det danske startup stiler efter at være en kombination af Airbnb for madoplevelser og couchsurfing for sociale relationer. På konferencen møder du stifterne og får et unikt indblik i deres tanker, planer og erfaringer. Måske du selv har lyst til at deltage som gæst eller åbne dit hjem op? CHRISTOPHER PILGRIM OG INGER GISLESEN

14 CASE: Da grød KUN DK blev moderne LASSE SKJØNNING ANDERSEN GRØD åbnede i efteråret 2011 og har siden da været en stor succes. Visionen var og er stadigvæk at gøre op med grød som endimensionel og kedelig fattigmandskost. Grød kan være lækkert, alsidigt og delikat, hvis man retænker begrebet. Siden 2011 har GRØD åbnet yderligere to butikker i henholdsvis Torvehallerne og Guldbergsgade. GRØD vandt DM i iværksætteri i 2014 og er ligeledes repræsenteret på retailmarkedet (7-Eleven i Danmark og butikker i Holland). HANS KRISTIAN LARSEN OG TROND SVENDGÅRD KUN NO CASE: Flying Culinary Circus The Flying Culinary Circus startede i 2005 som verdens første og eneste omrejsende kokkegruppe. De har de sidste 10 år kokkereret sig gennem mere end 50 lande for at sprede madglæde. I dag er FCC blevet Norges største og mest innovative brand skabt af kokke. FCC driver i dag varehandel inden for mad, drikke og nonfood-produkter, står bag en række events og driver konsulentvirksomhed for nogle af Norges største virksomheder.

15 PEJ FOODBOX NY FOODBOX FRA PEJ GRUPPEN pej gruppens foodbox er verdens eneste trendmateriale med fokus på fødevaretrends. Foodboxen er et praktisk og kommercielt inspirationsog kommunikationsværktøj, der kan bruges af alle professionelle i fødevarebranchen. Foodboxen indeholder langt mere indhold, end vi kan nå at gennemgå på selve konferencen i september INDHOLD: + Alle præsentationer og film fra konferencen + Foodtrendmagasin udarbejdet til foodboxen + Specialudvalgt must read bog DKK 4.495, kr. rabat for deltagere på konferencen

16 Datoer & steder Priser Tilmelding 20. september 2016 Dansens Hus Møllerveien Oslo 27. september 2016 Mogens Dahl Koncertsal Snorresgade København 29. september 2016 Strategihuset pej gruppen Bitsovvej Herning Herning og København DKK 4.000,- Oslo DKK 4.300,- Prisen er pr. deltager ekskl. moms og inkl. trykt kompendium, som udleveres på dagen. Merpris i Norge skyldes større omkostninger til lokaleleje, forplejning, teknisk personale etc. Bestil/betal online: foodkonference.dk Send en mail: konference@pejgruppen.dk Ring til os: Tilmeld dig på FOODKONFERENCE.DK Praktisk information Dagen starter med tjek-ind og morgenmadsbuffet fra kl Første foredrag starter kl. 9.00, og sidste foredrag slutter kl Et udvalg af magasiner, trendbøger mv. fra pej gruppens trendstore er med på konferencen. Afmelding: Skulle du blive forhindret i at deltage, er det muligt at få pengene tilbage, hvis du afmelder dig senest otte dage før konferencen. Melder du dig fra senere, koster det 50 procent af prisen, men du får tilsendt dagens kompendium. Du kan også sende en anden i stedet. Passer datoerne dig ikke? Eller har du brug for mere? Køb individuel konsultation med en af pej gruppens trendeksperter. Kontakt os for mere information (konsulent@pejgruppen.dk). PEJGRUPPEN.COM

INVITATION TIL DANMARKS STØRSTE FØDEVAREKONFERENCE MED FOKUS PÅ DE NYESTE FØDEVARE-, RETAIL-,RESTAURANT- OG EMBALLAGETRENDS

INVITATION TIL DANMARKS STØRSTE FØDEVAREKONFERENCE MED FOKUS PÅ DE NYESTE FØDEVARE-, RETAIL-,RESTAURANT- OG EMBALLAGETRENDS INVITATION TIL DANMARKS STØRSTE FØDEVAREKONFERENCE MED FOKUS PÅ DE NYESTE FØDEVARE-, RETAIL-,RESTAURANT- OG EMBALLAGETRENDS OSLO 19/9 * HERNING 21/9 * KØBENHAVN 26/9 2017 FOODKONFERENCE.DK KOM OG OPLEV:

Læs mere

INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14

INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14 INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14 FREMTIDENS FØDEVARER SKABES NU Fremtidsbegrebet har altid været omgærdet af mystik, lidt spænding

Læs mere

PEJ TREND- KONFERENCE

PEJ TREND- KONFERENCE PEJ TREND- KONFERENCE SPRING/SUMMER 2018 OSLO 29/11 16 * KØBENHAVN 1/12 16 * HERNING 6/12 + 7/12 16 15-6310 TCX Swamp EN AF SÆSONENS VIGTIGSTE FARVER pej colour SS 18 er en del af deltagermaterialet. trend

Læs mere

PEJ TREND INVITATION. autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN

PEJ TREND INVITATION. autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN TREND PEJ INVITATION autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN HERNING 4. JUNI 2014 OSLO 12. JUNI 2014 KØBENHAVN 17. JUNI 2014 DATOER & STEDER 4. JUNI 2014 HEART Herning Museum of Contemporary Art Birk

Læs mere

pej gruppens Trend Academy

pej gruppens Trend Academy pej gruppens Trend Academy Herning / København / Oslo Program for efterår/vinter 13/14 www.pejgruppen.dk Trend Academy efterår/vinter 2013/14 Søger du ny viden og inspiration? pej gruppens trend academy

Læs mere

PEJ TREND- KONFERENCE

PEJ TREND- KONFERENCE INVITATION PEJ TREND- KONFERENCE SPRING/SUMMER 2019 OSLO 28/11 * KØBENHAVN 30/11 * HERNING 5/12 + 6/12 2017 TRENDKONFERENCE.DK DON T MISS OUT Gå ikke glip af muligheden for at vide, hvad der rører sig

Læs mere

VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN?

VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN? VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN? Tegn et abonnement på brancheuniverset TØJ - Fashion & Business Trends. Så sikrer vi, at du automatisk bliver opdateret om stort og småt fra branchen hver eneste

Læs mere

MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15

MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15 MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15 From change to chance Forandring er fortid, chancer er fremtid. Det er nu, kimen til at tage nye chancer skal lægges. At tage chancer er øverst på dagordenen for

Læs mere

Invitation til pej gruppens. www.foodkonference.dk. Kommer til en by nær dig!

Invitation til pej gruppens. www.foodkonference.dk. Kommer til en by nær dig! Invitation til pej gruppens www.foodkonference.dk Kommer til en by nær dig! Oslo 8. september 2015 København 15. september 2015 Herning 17. september 2015 Heldagskonference med fokus på de nyeste fødevare-,

Læs mere

08. november 11. Herning. 03. november 11. INVITATION til pej gruppens. 01. november 11. København. sumer 2013-2016

08. november 11. Herning. 03. november 11. INVITATION til pej gruppens. 01. november 11. København. sumer 2013-2016 Lillestrøm (Oslo) 03. november 11 Herning 08. november 11 København 01. november 11 INVITATION til pej gruppens food con sumer trends 2013-2016 Verden er i et vadested Nogle markeder og forbrugere nyder

Læs mere

PEJ TREND KONFE_ RENCE aw 17/18. skandi_ naviens største trend konfe_ rence KØBENHAVN 26/5 16 * HERNING 1/6 + 2/6 16 * OSLO 7/6 16

PEJ TREND KONFE_ RENCE aw 17/18. skandi_ naviens største trend konfe_ rence KØBENHAVN 26/5 16 * HERNING 1/6 + 2/6 16 * OSLO 7/6 16 1 KONFERENCE * 9 FOREDRAGSHOLDERE * 3 BYER skandi_ naviens største trend konfe_ rence PEJ TREND KONFE_ RENCE aw 17/18 KØBENHAVN 26/5 16 * HERNING 1/6 + 2/6 16 * OSLO 7/6 16 25.000 LIVSSTILSFOLK PÅ TRENDKONFERENCE!

Læs mere

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G F R E M T I VISION: et førende trendinstitut i Skandinavien u får en ambitiøs og stærkt vidende samarbejdspartner Ønsker du at blive løbende opdateret på nu tidens og fremtidens trends? Tegn et medlemskab

Læs mere

food con sumer trends

food con sumer trends invitation pej gruppens food con sumer trends 2012 herning 26.+ 27. oktober 09 oslo 29. oktober 09 københavn 2. november 09 food con sumer trends 2012 Finans- og forbrugskrisen er forbi i 2012. Men to

Læs mere

pej gruppens Trend Academy

pej gruppens Trend Academy pej gruppens Trend Academy Herning / København / Oslo Program for forår/sommer 2013 www.pejgruppen.dk Foredragsholdere 1 6 3 5 7 2 4 1. Poul Erik Jakobsen Adm. dir. og stifter af pej gruppen 2. Jakob Søndergaard

Læs mere

DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE

DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE PEJ GRUPPEN AFHOLDER DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE KUN 150 PLADSER! HERNING 3. JUNI 2014 PÅ KUNSTMUSEET HEART Oplev et stjernespækket program med nogle af dansk detailhandels topfolk samt en række

Læs mere

Credit: Alexander Straulino

Credit: Alexander Straulino Credit: Alexander Straulino OSLO 30. MAJ 2017 KØBENHAVN 1. JUNI 2017 HERNING 7. JUNI + 8. JUNI 2017 PEJ GRUPPEN INVITERER TIL TRENDKONFERENCE AUTUMN/WINTER 18/19 OSLO 30. MAJ 2017 KØBENHAVN 1. JUNI 2017

Læs mere

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015 1 ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 201 1 2 INDHOLD 1 2 6 7 8 9 10 Indledende [Side ] Mobile trends [Side ] Hvor er I nu? [Side 6] Hvad vil I opnå? [Side 7] Hvad får brugeren

Læs mere

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst!

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst! pej gruppen inviterer til STORE KÆDEDAG Forbrugskrisen er aflyst! 12. juni 2012 Forbrugskrisen er forbi. Forbrugertilliden stiger og forbrugerne vejrer morgenluft. Danskerne bruger lige så mange penge

Læs mere

Indsigt i øjenhøjde og inspiration til handling

Indsigt i øjenhøjde og inspiration til handling Retail Institute Scandinavia er Skandinaviens førende videns- og konsulenthus med fokus på forbrugeradfærd og detailhandel. Vi hjælper vores kunder til vækst gennem viden, indsigt og erfaring. Indsigt

Læs mere

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 DET FÅR DU PÅ TRENDKONFERENCEN pej gruppens sikre farver og kommercielle temaer til SS17 WGSN præsenterer de

Læs mere

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING Om medlemskabet EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse med speciale

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 PEJGRUPPEN.COM Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN pejgruppen.com Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 FASHION & BUSINESS TRENDS PEJGRUPPEN.COM Vision Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde med stor indsigt i og erfaring med

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 pejgruppen.com Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 DET FÅR DU PÅ TRENDKONFERENCEN pej gruppens sikre farver og kommercielle temaer til SS17 WGSN præsenterer de

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 FASHION & BUSINESS TRENDS pejgruppen.com TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde

Læs mere

ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE

ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE STYRK DIT DIREKTE SALG AF LOKALE ØKOLOGISKE FØDEVARER Lokale fødevarer er stadig en aktuel trend hos forbrugerne, men det kan være svært

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 FASHION & BUSINESS TRENDS www.pejgruppen.dk TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig

Læs mere

autumn/winter 2010/2011 mode design interiør forbrug invitation Herning 27. august København 31. august oslo 7. september 2009

autumn/winter 2010/2011 mode design interiør forbrug invitation Herning 27. august København 31. august oslo 7. september 2009 autumn/winter 2010/2011 mode design interiør forbrug invitation Herning 27. august København 31. august oslo 7. september 2009 Autumn/winter 2010/2011 Mode, stil og design genfinder sig selv i 2010/11!

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

MAPP-Konference 2013: At skabe og fastholde forbrugerinteresse i nye fødevareprodukter

MAPP-Konference 2013: At skabe og fastholde forbrugerinteresse i nye fødevareprodukter 17 October 2013 Web version MAPP MAPP-Konference 2013: At skabe og fastholde forbrugerinteresse i nye fødevareprodukter Det er med glæde, at vi kan invitere dig til den årlige MAPP-konference tirsdag den

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces Deltagelse fra 2195 kr. Husk 5. marts 2015 Lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Bliv inspireret af de kreative, og bliv klogere på de

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces Deltagelse fra 2195 kr. HUSK 5. marts 2015 Lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Hør kravene til danske underleverandører fra to af de

Læs mere

OM TØJ FASHION & BUSINESS TRENDS

OM TØJ FASHION & BUSINESS TRENDS MEDIEKIT 2019 OM TØJ FASHION & BUSINESS TRENDS Branchebladet TØJ Fashion & Business Trends leverer viden til 91 % af den danske modebranche både offline og online i form af et trykt brancheblad og en online

Læs mere

Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017 Frederiksberg Centret og Spinderiet

Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017 Frederiksberg Centret og Spinderiet Rødovre, d. 24. oktober 2017 Danmarks Bedste Shoppingcenter 2017 og Spinderiet I et samarbejde mellem Detail-forum og ICP gennemførtes for 10. gang kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter på samme måde,

Læs mere

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA Sønderjyske Fødevarer kvalitet og sundhed Aabenraa Kommune ønsker at styrke kendskabet til og skabe ny viden om sønderjyske fødevarer. Derfor sætter vi

Læs mere

food con sumer trends

food con sumer trends pej gruppens food con sumer trends 2012-2015 herning 02. + 03. november 10 oslo 09. november 10 københavn 11. november 10 Krisen er afblæst Nu tænker forbrugerne sig bare godt om, Men den sunde fornuft

Læs mere

Medlemskab for organisationer og virksomheder Instituttet for Fremtidsforskning. Guiding decision makers worldwide since 1970

Medlemskab for organisationer og virksomheder Instituttet for Fremtidsforskning. Guiding decision makers worldwide since 1970 Medlemskab for organisationer og virksomheder Guiding decision makers worldwide since 1970 Our Vores idea: idé: Et medlemskab af skal give jer unikke indsigter og specialiseret viden om fremtiden samt

Læs mere

MADKVALITET I DANSK TURISME

MADKVALITET I DANSK TURISME MADKVALITET I DANSK TURISME AGENDA Data Egne observationer og analyse Erfaringer fra udlandet FOODs egne projekter plus et par bonus-events Bud på fremadrettet indsats Data fra Danmark TURISMEERHVERVET

Læs mere

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL INSPIRATIONS- OG UDDANNELSESDAGE STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det

Læs mere

Oplevelsesbaseret innovation

Oplevelsesbaseret innovation Oplevelsesbaseret innovation I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter i fødevarebranchen

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution FOOD ORGANISATION OF DENMARK Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution Vil du være med til at sikre Danmarks position som et af verdens gastronomiske hotspots, arrangere og afvikle presseture

Læs mere

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 Ryk direkte i fængsel og vær med til at bryde muren for både grønne Start Ups og hårdkogte serieiværksættere! 1 BRYD MUREN OG INDTAG FÆNGSLET! Vær med til

Læs mere

Særskilt Formland messeblad

Særskilt Formland messeblad F O R M L A N D T I L L Æ G 2 0 1 8 M E D I E K I T Særskilt Formland messeblad 365DESIGN udvider nu brancheuniverset og lancerer et nyt, inspirerende og anderledes messeblad. Bladet udgives i forbindelse

Læs mere

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS MAGASINET OM DET GODE KØKKENLIV Hos MAD&venner brænder vi for mad. Både maden til festen med venner og familie, men også maden til hverdagen, til weekenden og til højtiden.

Læs mere

trend- & design kon ference pej gruppens Ny dato i københavn! spring/summer 2013 mode, interiør & design

trend- & design kon ference pej gruppens Ny dato i københavn! spring/summer 2013 mode, interiør & design . s 0 t *. m a r Ny dato i københavn! t s 0 * m a r a m. * 0 r t s pej gruppens trend- & design kon ference spring/summer 03 mode, interiør & design Herning: 3. februar 0 oslo: 8. februar 0 KøbenHavn:.

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014

MEDIEINFORMATION 2014 MEDIEINFORMATION 2014 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE September 2014 Successen fortsætter - flere Fars køkkenskoler På rekordtid oplevede vi at få 5 fyldte køkkenskoler, som er startet op i august og september. Det er dermed

Læs mere

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Masterclass i 2013 Tænk ud af boksen Idégenerering Oplevelsesøkonomi Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Kort Om RUC MasterClass Kontakt Berit Nørgaard Olesen beritn@ruc.dk - Tilmelding

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Program. August, september, oktober og november 2012. Arrangementer

Program. August, september, oktober og november 2012. Arrangementer Program August, september, oktober og november 2012 Arrangementer Sommerretter der er inspireret af sæsonens råvarer v/per Hallundbæk både til portionsanretning og buffet Sommerretter af Per Hallundbæk

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

ARRANGEMENTER. med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår)

ARRANGEMENTER. med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår) ARRANGEMENTER med bl.a. Thomas Pasfall og Søren Gericke samt kokkeskole Program 2013 (efterår) KOKKESKOLE - bliv inspireret og få små brugbare fif Deltag selv i tilberedningen af forskellige retter ved

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til fire fremragende og aktuelle Masterclasses. Fire muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad.

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad. Nyt tilbud til ledige Gastroskolen Et 6-ugers kompetenceforløb for dig som er eller gerne vil være kok, delikatesseassistent, smørrebrødsjomfru, cater, gastronom, tjener, ernæringsassistent, ernæringshjælper

Læs mere

Oplevelsesøkonomiens innovationsdag

Oplevelsesøkonomiens innovationsdag Oplevelsesøkonomiens innovationsdag 7. juni kl. 13.15 16.15 i Fællessalen på Christiansborg Oplevelser hos kunder, brugere og borgere er et godt udgangspunkt for innovation. Oplevelsesøkonomiens innovationsdag

Læs mere

Supply Chain september, København. Capability building

Supply Chain september, København. Capability building Supply Chain 2017 12. september, København Supply Chain 2017 På konferencen Supply Chain 2017 får du som deltager en unik mulighed for at høre inspirerende præsentationer og deltage i et professionelt

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

Gazellekåringer. København, onsdag 30. november

Gazellekåringer. København, onsdag 30. november Gazellekåringer. Program 2016 København, onsdag 30. november Gazellekåringer Velkommen til årets gazellekåringer, hvor vi fejrer landets bedste virksomheder for 22. år i træk Vi jagter Danmarks rollemodel

Læs mere

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og Nyhedsbrev nr. 4 Oktober 2015 Kære Modtager Dette nummer holder dig opdateret med nyheder, nye arrangementer og inspiration. God læselyst. Business Fredericia Resultat af Business Fredericia's kendskabs-

Læs mere

Gastro 2025 Marts 2019

Gastro 2025 Marts 2019 Gastro 2025 Marts 2019 Gastro 2025 Regeringen lancerer den 12. marts 2019 en række initiativer, der vil understøtte Danmarks internationale styrkeposition som gastronomisk toneangivende nation. Initiativerne

Læs mere

Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder

Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder Ny madkultur skabes i køkkener men kræver omlægning og forandring af hoveder og gryder Hvad skal der til for at indføre et nyt måltids- og sundhedsparadigme? Skal OPUS blive til mere end et forskningsprojekt,

Læs mere

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017 INVITATION Medlemsmøde INNOVATION OG SAMARBEJDE - ØGET EKSPORT RINGE, 22. NOVEMBER 2017 DBDH inviterer hermed medlemmer, kommende nye medlemmer og samarbejdspartnere til efterårets medlemsmøde den 22.

Læs mere

Sådan vindes kampen om fremtidens forbrugere

Sådan vindes kampen om fremtidens forbrugere Sådan vindes kampen om fremtidens forbrugere Onsdag 27. april 2016 i Tivoli Congress Center, København Bliv klogere på fremtidens krav til service, tilgængelighed og kommunikation, som vil være nøglen

Læs mere

Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk

Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk SPECIALISTKURSER Seafood Nordic - oplevelser der huskes Det starter i skolen zbc.dk SEAFOOD NORDIC - SPECIALISTKURSUS Seafood Nordic Seafood Nordic er et nyt kursus på ZBC, der sætter dig i stand til at

Læs mere

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE 29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE SIKKERHED VÆKSTER Digitalisering, globalisering og nye trusler kræver, at sikkerhedsbranchen konstant er i arbejdstøjet for at sikre tidsvarende løsninger. Både

Læs mere

Har mærkevaren en fremtid i detailhandlen?

Har mærkevaren en fremtid i detailhandlen? Har mærkevaren en fremtid i detailhandlen? D Det særeste ved fremtiden, er at den til sin tid vil blive de gode gamle dage Ernst Hemmingway Forskningschef Marianne Levinsen Cand.scient.pol. Fremforsk,

Læs mere

Lederskab i en turbulent verden. Niels Duedahl, CEO, SE

Lederskab i en turbulent verden. Niels Duedahl, CEO, SE Lederskab i en turbulent verden Niels Duedahl, CEO, SE Markedet ændrer sig med stor hastighed Vi er nødt til at revidere vores samfundsmodel på mange områder Ny Teknologi og konstant Innovation er det

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til hele fem fremragende arrangementer. Fem muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

pej trend spring/summer 2010

pej trend spring/summer 2010 pej trend spring/summer 2010 mode. interiør. design. forbrug oslo: 23.02 og 24.02.09. københavn: 26.02.09. herning: 03.03.09 Finanskrisen har vi glemt forbrugskrisen er ved at klinge af. Der er tydelige

Læs mere

Corporate Membership. Vi tager os af jeres udstationerede medarbejdere. Danes Worldwide

Corporate Membership. Vi tager os af jeres udstationerede medarbejdere. Danes Worldwide Corporate Membership Vi tager os af jeres udstationerede medarbejdere Danes Worldwide Haldor Topsøe A/S er som firma meget glad for medlemskabet af Danes Worldwide. Vores udsendte medarbejdere nyder godt

Læs mere

Nye oplevelser i detailhandlen

Nye oplevelser i detailhandlen Handelskonferencen 2011: Smartere kjededrift Endrede forbrugerpreferencer, trender og konseptuelle udfordinger: Nye oplevelser i detailhandlen ved Henning Bahr, adm. direktør Et medlemskab af Retail Institute

Læs mere

Hvordan får vi alle i Danmark til at spise sundere?

Hvordan får vi alle i Danmark til at spise sundere? Hvordan får vi alle i Danmark til at spise sundere? Vi går på tværs af sektorer Vi sætter sund mad på de professionelles dagsorden Vi samler kræfterne om sund mad Vi står altid på viden Hvem er Rådet for

Læs mere

CERTIFICERING. k ØD CUISINIER. Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser

CERTIFICERING. k ØD CUISINIER. Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser CERTIFICERING k ØD CUISINIER Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Danmarks Slagteriskole ZBC Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde Tlf. 4634 6200 2 zbc.dk k ØD CUISINIER k ØD CUISINIER er en ny uddannelse,

Læs mere

C4-medlemskab Viden Netværk udvikling

C4-medlemskab Viden Netværk udvikling C4-medlemskab Viden Netværk udvikling C4 Hillerød C4 Hillerød er en interesseorganisation for alle vækstorienterede virksomheder i hovedstadsregionen. Det er vores mission at gøre regionen attraktiv for

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

Viden og inspiration til en fælles indsats for at sikre børn og unge gode oplevelser på sociale medier

Viden og inspiration til en fælles indsats for at sikre børn og unge gode oplevelser på sociale medier Viden og inspiration til en fælles indsats for at sikre børn og unge gode oplevelser på sociale medier Gratis & uafhængig platform Hvad er SoMe-Right, og hvordan arbejder vi? HVAD ER SOME-RIGHT? SoMe-Right

Læs mere

OM 365DESIGN. Louise Byg Kongsholm Chefredaktør

OM 365DESIGN. Louise Byg Kongsholm Chefredaktør MEDIEKIT 2019 OM 365DESIGN 365DESIGN leverer viden til 63 % af den danske design-, møbel og interiørbranche både offline og online i form af et trykt brancheblad og en online nyhedsportal med tilhørende

Læs mere

Danmark har talent lad os bruge det!

Danmark har talent lad os bruge det! PROGRAM 10.30 GENERALFORSAMLING Alle s medlemmer er velkomne til at overvære generalforsamlingen. Check-in åbner kl. 10.00 og finder sted i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Koncertsal (tidl. Radiohusets

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

TALE VED FOOD FESTIVAL DEN 4. SEPTEMBER 2015 KL Tak for invitationen til at åbne FOOD Festival 2015.

TALE VED FOOD FESTIVAL DEN 4. SEPTEMBER 2015 KL Tak for invitationen til at åbne FOOD Festival 2015. TALE VED FOOD FESTIVAL DEN 4. SEPTEMBER 2015 KL. 16.00 [KUN DET TALTE ORD GÆLDER] Tak for invitationen til at åbne FOOD Festival 2015. Jeg har allerede set mig lidt omkring på festivalpladsen. Og jeg må

Læs mere

Med udgangspunkt i det gode tilbud v/ Merete Holst Direktør i Meyer Kantiner A/S 26. januar 2012

Med udgangspunkt i det gode tilbud v/ Merete Holst Direktør i Meyer Kantiner A/S 26. januar 2012 MEYER KANTINER - OM KUNDER OG CORPORAT KOMMUNIKATION Med udgangspunkt i det gode tilbud v/ Merete Holst Direktør i Meyer Kantiner A/S 26. januar 2012 Jo bedre udbud jo bedre tilbud! og hvad er så et godt

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces deltagelse fra 2195 kr. HUSK 5. marts 2015 lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Hør kravene til danske underleverandører fra to af de

Læs mere

Gør klar til nye toner i detailhandlen Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk

Gør klar til nye toner i detailhandlen Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk OPLEVELSESAMBASSADØR - CERTIFICERING Gør klar til nye toner i detailhandlen Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk 2 zbc.dk Oplevelsesambassadør Oplevelsesambassadør er en ny uddannelse på ZBC, der

Læs mere

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

Alle kan lave mad! Sanne Vinther Arla Fonden

Alle kan lave mad! Sanne Vinther Arla Fonden 2 Alle kan lave mad! Alle kan lave mad, hvis de lærer hvordan. Gennem de seneste år er det desværre gået ned ad bakke, når man ser på madlavningen herhjemme. Der er nemlig færre og færre, som kan tilberede

Læs mere

- alle tiders emballage fra 3-Stjernet

- alle tiders emballage fra 3-Stjernet - alle tiders emballage fra 3-Stjernet 3-Stjernet A/S 3-Stjernet A/S blev grundlagt i 1950 af Aage Jensen. Og har siden haft en lang tradition for produktion og salg af pålægsprodukter til såvel danske

Læs mere

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Derfor turisme og oplevelsesøkonomi Turisme er et af verdens hurtigst voksende erhverv og Fyn har gode

Læs mere

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost www.unisans.dk MADhouse se MADhouse Tænker din virksomhed innovativt? - så pust liv i årets julefrokost Opgrader årets sidste personalefest

Læs mere