KURSUSPLAN LKT KURSUS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KURSUSPLAN LKT KURSUS"

Transkript

1 KURSUSPLAN LKT KURSUS 2016

2

3 Velkommen til kurser og generalforsamling i LKT 2016 De bredeste skuldre skal bære de tungeste byrder Ovenstående er en talemåde, som især bliver brugt politisk og som appellerer til, at de personer der tjener mest, bør betale mest til dækning af samfundets fælles udgifter. Nu kan vi jo ikke gøre så meget ved den politiske struktur i Danmark, men vi kan sørge for, at du er klædt på til at bære! Som forside billedet illustrerer, skal du, som klinisk tandtekniker have meget brede skuldre! Du skal være stærk mentalt og fysisk. For det selvstændige arbejdsliv som klinisk tandtekniker kræver mange ressourcer. VELKOMMEN Indholdet i det kursuskatalog du nu sidder med i hånden, hjælper dig godt på vej. Vi har sammensat en række faglige indlæg, både teoretiske og praktiske krydret med input til din virksomhed og kombineret det med en humoristisk vægtstang, så du bliver motiveret og bevarer din drivkraft. Selv med et godt skud proteinpulver som ovenstående, er det godt at vide, at du ikke står alene med dine byrder. I LKT løfter vi i flok. Vi står sammen om at bære de tungeste byrder, så instrumentet kan fortsætte med at spille de gode melodier. Tak fordi du støtter LKT ved at deltage aktivt på kurserne. Husk, at fællesskabet ikke er stærkere end det svageste led. Husk, at et fællesskab skal være stærkt nok til at løfte den svage, men for svagt til at knække den stærke. Så vi har brug for dig og dit bidrag. Kom og løft med! Du behøver ikke træne inden Vi glæder os til at se dig på LKTs kurser i Vel mødt! På vegne af kursusudvalget, Eva Jørgensen Adam Skovbjerg Kasper Blaaberg Ide og layout: Eva Jørgensen Foto: Jeppe Zoega

4 FORÅRSKURSUS Forårskursus den marts 2016 Skanderborg Park, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg, telefon Fredag den 11. marts 9:00 9:30 Velkommen til depoterne. Kom og hør depoterne fortælle om de seneste nyheder. 9:30 10:30 Dentsply tilbyder Cad Cam teknologi Atlantis isus. Distriktschef hos Dentsply Jette Røddik. Tandtekniker Emir Vidjent. Patientspecifikke skrueretinerede implantantsuprastruktur til faste og aftagelige tandproteser. Du får en times introduktion til forskellige løsninger: ATLANTIS ISUS 2-i-1 Giver primære og sekundære suprastrukturer til en aftagelig løsning. De primære fastgøres til implantaterne, mens de sekundære fastgøres til de primære ved hjælp af friktion og yderligere retentionselementer. De sekundære kan være hybrid- eller brosuprastrukturer, der afsluttes med tilpasset harpiks til tænder og tandproteser. ATLANTIS ISUS barre Barrer giver en suprastruktur til aftagelige proteser. Barrer kan designes med forlængelser, der følger blødtvævsprofilen. Desuden kan de inkludere en kombination af forskellige attachmentmuligheder. Barrerne findes både i standardform og tilpasset form afhængigt af behovet i det enkelte tilfælde. 10:30 10:45 Kaffepause. 10:45 11:45 Knoglegenopbygning. Tandlæge Helle Toftgård. Bliv klogere på, hvilke muligheder og metoder der er for behandling af den atrofierede processus alveolaris i forbindelse med implantat behandling. Vi kommer omkring emner som: Knoglegenopbygning/osteotom teknik og korte, lange, smalle, brede implantater og ikke mindst antallet af implantater. Det er vigtigt med en god behandlingsplan for det giver en høj succes ratio!

5 Fredag den 11. marts 11:45 12:30 Frokost - Dentaludstillingen. 12:30 14:00 Introduktion til digital markedsføring og Facebook. Partner Kursusfabrikken Anders Hingeberg. I takt med at forbrugerne bliver mere og mere vant til at agere online, er det i stigende grad vigtigt, at virksomheder forstår, hvordan de kan forbedre deres online konkurrenceevne og kender til deres muligheder for online markedsføring. Hvis du vil give din virksomhed gode forudsætninger for at opnå succes på sociale medier, såsom Facebook, er det afgørende, at du ved, hvordan du får det optimale ud af platformen. Du vil blive introduceret til Facebook for virksomheder, og få konkrete eksempler, samt viden om, hvordan du får succes på Facebook og vigtigere hvordan du undgår at lave klassiske fodfejl. Indhold: Overblik og indsigt i de digitale markedsføringsmuligheder Introduktion til sociale medier Lær hvordan du opretter og opsætter en virksomhedsside på Facebook Lær hvordan du skaffer nye følgere, og hvordan du opbygger en god relation til eksisterende og nye kunder Få indblik i, hvordan du kan bruge Facebook til at opnå en større kundeindsigt Lær at arbejde professionelt med Facebook-annoncering og virksomhedssider Bliv præsenteret for kreative forslag til kampagner, events og brugerinvolvering Lær hvordan du analyserer på effekten af dine tiltag. FORÅRSKURSUS 14:00 14:30 Kaffepause. 14:30 15:15 Omsorgstandplejen. Ledende overtandlæge Ph.d. Pernille Endrup Jacobsen, Afd. for Regional Specialtandpleje, Region Midtjylland. Indlægget vil gennemgå lovgivningen på området og hvordan den forvaltes. Derudover vil der blive en kort gennemgang af de forskellige patientgrupper, deres behandlingsbehov samt evner til at kunne samarbejde til behandling.

6 FORÅRSKURSUS Fredag den 11. marts 15:30 15:45 Kaffepause. 15:45 16:30 Det er ikke meningen du skal lære at sælge - men du skal lære hvordan du får dine patienter til at vælge den rigtige behandling. Foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm. Foredraget handler om hvordan du kan motivere, servicere og skabe bedre relationer til dine kunder, så de får lyst til at købe og referere til dig. På foredraget lærer du hvordan: du aktiverer kundens lyst til at købe af dig du aktiverer kundens behov du skaber det bedste førstehåndsindtryk du sætter dig selv i den optimale tilstand og sender de helt rette signaler du motiverer dig selv du får kunder og samarbejdspartnere til at føle tillid til dig. 16:30 17:30 Klassens time. Vi faciliterer en gang erfaringsudveksling. Der er frit slag, men kom gerne med input inden kurset på info@lkt.dk. Del dine erfaringer og udfordringer med gode kollegaer og få inspiration med hjem til din klinik og arbejdsdag. 19:00 Middag.

7 Lørdag den 12. marts 9:00 11:30 Hands-on akrylproteser og tænder. Technical & Training Manager GC Europe Dirk Galle. Billede udlånt af MDT Jean François Deche Frankrig. Country Manager GC Europe Hjørdis Laksafoss. Husk at medringe protese/protesetænder så du kan få hands-on. På dette hands-on kursus får du mulighed for at lave individuelle karakteriseringer på akrylproteser og tænder. Inden individualiseringen bliver du godt instrueret i hvilke forarbejde der skal til inden du kan gå i gang. Via step-by-step demo får du vist, hvordan du med Gradia Gum kan tilpasse akrylens udseende, så den naturligt matcher patientens egen gingiva (chagrinering, papiller, mucogingivale grænse, etc.). Ligeledes bliver du behændigt ført igennem individualisering af præfabrikerede protesetænder, med f.eks. white spots eller crack lines, som laves med Optiglaze Color. Du vil ligeledes få en del tips og tricks med på vejen og efter kurset vil du selv være i stand til at lave disse karakteriseringer på klinikken. Kurset foregår på engelsk. FORÅRSKURSUS 11:30 Afslutning. Ta med sandwich + vand til hjemturen.

8 GENERALFORSAMLING Efterårskursus og Generalforsamling den november 2016 Comwell Campus Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør, tlf Fredag den 11. november 10:00 12:00 LKTs Generalforsamling. Velkommen til LKTs Generalforsamling Kom og bidrag til LKT fællesskabet, mød dine kollegaer og vær med til at tage de rigtige beslutninger og gør din indflydelse gældende. 12:00 13:00 Frokost - Dentaludstillingen. 13:00 14:30 LKTs Generalforsamling, fortsat. 14:30 14:45 Kaffepause.

9 Fredag den 11. november 14:45 16:15 Det handler om okklusion. Men vi vurderes på kosmetik! Tandlæge John Orloff. Ja, lidt provokerende efterspørger patienterne det smukke og vi som tandteknikere og tandlæger ønsker at skabe harmoni mellem funktion og æstetik. På sidste årsmøde gik vi i dybden med okklusion og funktion. Dette emne slipper vi ikke i årets kursus. Men vi skal i detaljer tale om okklusion og funktion på aftagelige konstruktioner på både tænder og implantater. Men faktisk er funktion og æstetik ikke modarbejdende poler, men samarbejdende faktorer, og når de går op i en højere enhed, ja så er arbejdet perfekt eller så tæt på som muligt. John vil via mange cases illustrere hans daglige arbejde med tandteknikerne på Hausergården. Hybride løsninger, implantat-komplikationer og mange andre cases vil blive vist. Har du et spørgsmål inden kurset eller har du selv en svær case, du fik løst eller ikke fik løst, som du vil dele med gruppen, så send en mail med informationerne til orloff@hausergaarden.dk. Så kan vi diskutere det som en del af programmet. EFTERÅRSSKURSUS 16:15 16:30 Kaffepause. 16:30 18:30 Ingen ko på isen. 19:30 Middag. Coach Chris MacDonald. Et vanvittigt inspirerende foredrag med Chris MacDonald, hvor Chris fortæller om planetens mest besynderlige væsen nemlig Sapiens, og den kurs vi er på. Et foredrag hvor Chris på både humoristisk og seriøs vis kommer ind på, hvad der skal til, for at vi trives, hvordan vi motiveres og holder ved vores drivkraft, og ikke mindst hvordan vi udvikler vores sociale kapital. Chris MacDonald tager dig med på en omfattende rejse og tager dig bag om videnskaben. Her bliver du præsenteret for Chris MacDonalds velværeteori og performance -model, som er udviklet med rødder i menneskets biologi, psykologi, fysiologi og sociologi.

10 EFTERÅRSSKURSUS Lørdag den 12. november 9:30 12:00 Akupunktur teori og hands-on. Tandlæge Mads Bundgaard. Med udgangspunkt i sidste års introduktion til praktisk akupunktur, tager vi i år skridtet videre, og bliver introduceret til relevante behandlinger i vores hverdag. Vi gennemgår behandlinger for den angste og den mundtørre patient, patienten med kraftige brækreflekser og ser på, hvorfor sammenbiddet er en af de væsentligste faktorer for tændernes overlevelse. 12:15 13:15 Snorkeskinner. Sales Manager hos Dreve Christian Hemker. Christian Hemker, som arbejder som sales manager hos Dreve, vil fortælle om snorkeskinner, hvorfor man snorker og hvilke konsekvenser det har. Christian inddrager statistikken til at vise hvilken effekt snorkeskinner har samt evt. side-effekts. Christian introducerer Splint Therapy og giver en beskrivelse af hvordan den virker. Derudover fortæller Christian lidt om de mange forskellige presseplader der findes. 13:15 Afslutning. Ta med sandwich + vand til hjemturen. Tak for denne gang!

11 LKT har igen i år den store fornøjelse at byde annoncører og udstillere velkommen til vores kurser i Vi ser frem til at få præsenteret de nyeste produkter og hjælpemidler indenfor vores branche. Jette Clemmensen, klinisk tandtekniker. DENTALUDSTILLING DENTALUDSTILLING

12

13

14

15 Jeg tilmelder mig LKTs forårskursus Fredag lørdag d marts 2016 på Skanderborg Park, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg, tlf Navn: Adresse: Underskrift: Kun fredag Overnatning enkeltværelse kr ,- Overnatning dobbeltværelse kr ,- OBS! Sidste bindende tilmelding d. 22. februar Jeg tilmelder mig LKTs efterårskursus Fredag lørdag d november 2016 på Comwell Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør, tlf Navn: Adresse: Underskrift: Kun fredag Overnatning enkeltværelse kr ,- Overnatning dobbeltværelse kr ,- OBS! Sidste bindende tilmelding d. 5. oktober 2016.

16 Frankeres som brev Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere Vesterbrogade 6D, 1. sal 1620 København V Frankeres som brev Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere Vesterbrogade 6D, 1. sal 1620 København V

17 Notater:

18 Notater:

19

20 Klik dig ind på LKT s hjemmeside og se kursets deltagerliste, der løbende bliver opdateret LANDSFORENINGEN AF KLINISKE TANDTEKNIKERE Vesterbrogade 6 D, 1. sal 1620 København V Tlf Fax Mail: info@lkt.dk

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

Fleksibelworkshopdag kl Hornstrupkursuscenter

Fleksibelworkshopdag kl Hornstrupkursuscenter Fleksibel Fleksibelworkshopdag workshopdag 14. 14.jan. jan.kl.10.00-20.00 kl.10.00-20.00 Hornstrup Hornstrupkursuscenter kursuscentervejle Vejle Program 09.30 10.00 Ankomst & morgenkaffe 10.00 10.15 Fælles

Læs mere

Fagligt Træf 2007. Nyborg Strand 13.-14. september 2007

Fagligt Træf 2007. Nyborg Strand 13.-14. september 2007 Fagligt Træf 1 TEMA Fagligt Tekst indsættes Træf Invitation til Fagligt Træf 2007 Nyborg Strand 13.-14. september 2007 Faglig inspiration til forflytningsvejledere, forflytningsansvarlige og undervisere

Læs mere

Snorkeskinner. EVO Protese. Medit i500. På dette kursus belyses indikationsområder,

Snorkeskinner. EVO Protese. Medit i500. På dette kursus belyses indikationsområder, Kursuskatalog 2019 Snorkeskinner På dette kursus belyses indikationsområder, samt fordele og ulemper ved forskellige typer af snorkeskinner. Vi kortlægger patienttyper og vejleder i, hvordan man identificerer

Læs mere

Snorkeskinner. EVO Denture. Medit i500. På dette kursus belyses indikationsområder,

Snorkeskinner. EVO Denture. Medit i500. På dette kursus belyses indikationsområder, Kursuskatalog 2019 Snorkeskinner På dette kursus belyses indikationsområder, samt fordele og ulemper ved forskellige typer af snorkeskinner. Vi kortlægger patienttyper og vejleder i, hvordan man identificerer

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

Digital Prototyping Forum 2014 Differentiering via innovation. Den 8. oktober 2014 i Horsens Den 9. oktober 2014 i Roskilde

Digital Prototyping Forum 2014 Differentiering via innovation. Den 8. oktober 2014 i Horsens Den 9. oktober 2014 i Roskilde Digital Prototyping Forum 2014 Differentiering via innovation Den 8. oktober 2014 i Horsens Den 9. oktober 2014 i Roskilde Velkommen til Digital Prototyping Forum 2014 - Mød Preben Mejer, Autodesk og eksperterne

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Novapoint Brugermøde 2013

Novapoint Brugermøde 2013 Novapoint Brugermøde 2013 - det 20ende i rækken! Årets tema er «Mere vej for pengene» Under hele brugermødet sætter vi skarp fokus på, hvordan viden omsættes til praktisk brug i hverdagen; hvordan får

Læs mere

Fleksibel workshopdag 12. nov. kl Hornstrup kursuscenter Vejle

Fleksibel workshopdag 12. nov. kl Hornstrup kursuscenter Vejle Fleksibel workshopdag 12. nov. kl. 10.00-20.00 Hornstrup kursuscenter Vejle Program 09.30 10.00 Ankomst & morgenkaffe 10.00 10.15 Fælles velkomst, sang osv. 10.15 12.00 Fælles oplæg & gruppesessions 12.00

Læs mere

Holdet består af 5-7 deltagere, så du får rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi fokuserer på det, som du har brug for at dykke ned i.

Holdet består af 5-7 deltagere, så du får rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi fokuserer på det, som du har brug for at dykke ned i. Facebook, del 1 - Teknik og funktioner på Facebook og Instagram Har du oprettet en virksomhedsside på Facebook, men mangler du overblik over, hvilke muligheder det sociale medie egentlig rummer? Og vil

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Kursus INFRAKTIONER OG BEHANDLING MED PLAST

Kursus INFRAKTIONER OG BEHANDLING MED PLAST Kursus INFRAKTIONER OG BEHANDLING MED PLAST Kursusgiver: Søren Zedlitz Mikkelsen. Uddannet fra Århus skole årgang 2008. Medejer af Centret Randers og rne Spentrup. Arbejder med faglig udvikling begge steder

Læs mere

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform

Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform Bliv en del af Danmarks One Stop Shopping kompetenceplatform BLIV LEVERANDØR på vores kompetenceplatform Kursus-Kompagniets One Stop Shopping portal tilbyder kompetenceudvikling og konsulentydelser til

Læs mere

Konferenceprogram 23. og 24. september 2019

Konferenceprogram 23. og 24. september 2019 Konferenceprogram 23. og 24. september 2019 Indlæg fra VUCHosting, DXC Technology, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet samt Styrelsen for IT og Læring. Kom up to date med digitale eksamensbeviser, Uddannelsesmodellen,

Læs mere

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nøglen til succes ligger i dine hænder. Uddannelse, viden, motivation og glæde er med til forbedre din forretning. Vi har skabt et efterårsprogram,

Læs mere

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE)

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 1 DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 2 Frivilligkursus: Værktøjskasse for frivillige Dagkursus Lørdagskursus: 09.00 16.00 Program: 09.00 09.30 Morgenmad 09.30 09.45 Velkommen, præsentation og dagens

Læs mere

Invitation til SOP s forårsmøde 2019 Fælles med DDL (Danske Dental Laboratorier)

Invitation til SOP s forårsmøde 2019 Fælles med DDL (Danske Dental Laboratorier) Invitation til SOP s forårsmøde 2019 Fælles med DDL (Danske Dental Laboratorier) den 1. og 2. marts 2019 på Hotel Comwell Sorø Abildvej 100, 4180 Sorø Tlf.: +45 57 83 56 00 www.comwellsoroe.dk Det er med

Læs mere

Industri & Design Forum 2015

Industri & Design Forum 2015 Velkommen Agenda for dagen Mød eksperterne The Future of Making Things Udstillere Industri & Design Forum 2015 Den 22. september 2015 i Roskilde Den 23. september 2015 i Horsens Tilmelding Industri & Design

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv. www.businessportal.dk

HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv. www.businessportal.dk HANS PEDER WAGNER Forretningsudvikler, Frederikssund Erhverv www.businessportal.dk PROGRAM NU EFTER PAUSEN Velkommen & dagens program v/ Hans Peder Wagner, Frederikssund Erhverv Digitale ambitioner i Frederikssund

Læs mere

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB PROGRAM TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB 25.000 I PRÆMIESUM! - PRO ERNE DYSTER OM PENGE- PRÆMIER KELLERS PARK GOLF CLUB & COMWELL KELLERS PARK En eksklusiv Pro/Am golfrunde med pro er /

Læs mere

Make it happen. With PPG. Kursusprogram 2015

Make it happen. With PPG. Kursusprogram 2015 Make it happen. With PPG Kursusprogram 05 Make it happen. With PPG Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 05. Vi mener, at løbende

Læs mere

Digital modenhed er vejen til målet. Uddannelse er vejen frem hvis vi skal udvikle kreativitet, virkelyst, faglighed og specialiseret kunnen

Digital modenhed er vejen til målet. Uddannelse er vejen frem hvis vi skal udvikle kreativitet, virkelyst, faglighed og specialiseret kunnen KURSUSPLAN 2015 Digital modenhed er vejen til målet Succesrige virksomheder er dem der har skarpt fokus på innovation Uddannelse er vejen frem hvis vi skal udvikle kreativitet, virkelyst, faglighed og

Læs mere

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019 TT REVISION Kursuskatalog 2018/2019 Kurser/gå-hjem-møder 2018 2018 Mandag den 27. august Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Onsdag den 19. september Tirsdag den 25. september Mandag den

Læs mere

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019 TT REVISION Kursuskatalog 2018/2019 Kurser/gå-hjem-møder 2018 2018 Mandag den 27. august Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Onsdag den 19. september Tirsdag den 25. september Tirsdag den

Læs mere

Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt

Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt Når ildsjæle mødes... Idéen til TANDLÆGENET blev som alle andre rigtigt gode idéer skabt, fordi to visionære mennesker pludselig fandt ud af, at

Læs mere

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI INDHOLD Side 4: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

KURSUSKATALOG S/S 2015

KURSUSKATALOG S/S 2015 KURUKAAG / 2015 Vi er på vej ind i det nye år og ser allerede frem mod foråret og en tid i forandringens tegn. Du har måske allerede bemærket at vores kursusprogram ser lidt anderledes ud end det plejer.

Læs mere

Kursusprogram 2016. Make it happen. With PPG

Kursusprogram 2016. Make it happen. With PPG Kursusprogram 2016 Make it happen. With PPG Make it happen. With PPG Kære partner, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 2016. Vi mener,

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS

20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS 20. NOVEMBER 2017 FINANSSEKTORENS LEDERDAG SKAB SUCCESFULDE TALENTMILJØER MED LEDELSESFOKUS VELKOMMEN TIL FINANSSEKTORENS LEDERDAG 2017 Talentudvikling skab succesfulde talentmiljøer med ledelsesfokus!

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2015. Vi mener, at løbende

Læs mere

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk. Juli august september

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk. Juli august september Aktiviteter i Jobboxen Tilmelding via hjemmesiden Juli august september 2016 Kurser Skab overskud i hverdagen med en sund privatøkonomi På kurset sætter vi fokus på den nemme vej til en sund privatøkonomi.

Læs mere

TALISERING DBDH STRATEGI DIGITALISERING I FJERNVARMESEKTOREN INNOVATIONSTORVET. INVITATION Medlemsmøde SKANDERBORG PARK, 6.

TALISERING DBDH STRATEGI DIGITALISERING I FJERNVARMESEKTOREN INNOVATIONSTORVET. INVITATION Medlemsmøde SKANDERBORG PARK, 6. TALISERING INVITATION Medlemsmøde DBDH STRATEGI DIGITALISERING I FJERNVARMESEKTOREN INNOVATIONSTORVET SKANDERBORG PARK, 6. DECEMBER 2018 DBDH inviterer hermed medlemmer, kommende nye medlemmer og samarbejdspartnere

Læs mere

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt Sådan du med leder arbe spredt o jdere geografi ver eller tid Skab resultater trods distancen lær teknikker til målstyring, uddelegering

Læs mere

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA JOBOPSLAG Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA Senior Paid Social Specialist til Plutonic Media Plutonic Media søger en erfaren Senior Paid Social Specialist til vores kontor i København, der kan

Læs mere

Cultural Family Network - effektiv fastholdelse af udenlandske medarbejdere

Cultural Family Network - effektiv fastholdelse af udenlandske medarbejdere 10 virksomheder har bidraget til udvikling af et effektivt redskab til fastholdelse af udenlandske medarbejdere. I samarbejde med More than Relocation - Relocation Scandinavia har de etableret Cultural

Læs mere

SMART Guide. The SMART way of implant placement

SMART Guide. The SMART way of implant placement SMART Guide The SMART way of implant placement Forord De sidste 10 år har jeg arbejdet dedikeret for at forstå, hvad der er årsagen til at guidet kirurgi ofte ikke er en del af vores faste rutiner indenfor

Læs mere

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden december

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden  december Aktiviteter i Jobboxen Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Oktober november december 2016 Kurser Skab overskud i hverdagen med en sund privatøkonomi På kurset sætter vi fokus på den

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2015 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

kursusprogram forår 2019

kursusprogram forår 2019 kursusprogram forår 2019 Intensivt elev damekursus - 10 dage - ialt 120 timer Få en klippeklar elev hjem efter 10 dages sammenhængende intensivt klippekursus med fokus på dameklip og fønteknikker, dog

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG Kursusprogram 2014 Make it happen. With PPG Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 2014. Vi mener, at løbende efteruddannelse

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE

ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE STYRK DIT DIREKTE SALG AF LOKALE ØKOLOGISKE FØDEVARER Lokale fødevarer er stadig en aktuel trend hos forbrugerne, men det kan være svært

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Helkeramik og cementering med Jacob Slavensky.

Helkeramik og cementering med Jacob Slavensky. Kursus 1 Helkeramik og cementering med Jacob Slavensky. Vi har alle hørt om, hvor pæne restaureringer vi kan lave med helkeramik. Vi har også alle hørt om, hvor besværligt det er med præparation, aftrykstagning,

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark.

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark. dff InspirationCamp 15-16 & 17 Juni 2013 bliv inspireret fra hele Europa i København billedudstilling 8 X foredrag personlig mentoring leverandørudstilling - fotograf konference Let s Talk et helt unikt

Læs mere

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål!

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! KURSUSNR: 09022301 Coaching Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! Kurset Coaching giver dig en arbejdsmetode, der retter sit fokus mod at opdage og udnytte de menneskelige potentialer og ressourcer bedst

Læs mere

Udviklingskurser. - for frivillige i fritids- og foreningslivet. Sæson 2014-2015

Udviklingskurser. - for frivillige i fritids- og foreningslivet. Sæson 2014-2015 Udviklingskurser - for frivillige i fritids- og foreningslivet Sæson 2014-2015 Praktisk om udviklingskurserne I samarbejde med DGI Nordsjælland tilbyder Rudersdal Kommune udviklingskurser. Fokus for disse

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

KURSUSOVERSIGT. NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster. 30 min Kalb Kurser. Mobilselvskab 87%

KURSUSOVERSIGT. NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster. 30 min Kalb Kurser. Mobilselvskab 87% KURSUSOVERSIGT Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster Efteråret 2018 FACEBOOK, DEL 1 Teknik og funktioner på Facebook

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

lkt landsforeningen af kliniske tandtekniker kursusprogram forårskursus efterårskursus med generalforsamling sammen er vi stærke

lkt landsforeningen af kliniske tandtekniker kursusprogram forårskursus efterårskursus med generalforsamling sammen er vi stærke lkt landsforeningen af kliniske tandtekniker kursusprogram forårskursus efterårskursus med generalforsamling 2019 sammen er vi stærke Indhold Additive manufacturing, the latest in world-class manufacturing,

Læs mere

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning.

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning. SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Du er inviteret til to dages sommer-symposium - en fordybelse i feltet grafisk facilitering. Dagene bliver

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

KURSUSKATALOG MALKNING, HYGIEJNE OG YVERSUNDHED

KURSUSKATALOG MALKNING, HYGIEJNE OG YVERSUNDHED KURSUSKATALOG MALKNING, HYGIEJNE OG YVERSUNDHED KURSUSKATALOG MALKNING, HYGIEJNE OG YVERSUNDHED SEGES tilbyder skræddersyede kurser til forskellige målgrupper, som giver større indsigt i malkeudstyr og

Læs mere

Brugerdreven innovation

Brugerdreven innovation Brugerdreven innovation - værktøjer til udvikling med brugeren i centrum Det får du ud af at deltage: n Få en innovationsprofil af din virksomhed n Skab optimale produkter og processer gennem brugernes

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Kursusprogram forår 2015

Kursusprogram forår 2015 Kursusprogram forår 2015 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil arbejde med de fantastiske produkter fra New CID. make-up artist Kenneth Godskesen,

Læs mere

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning MasterCoach uddannelsen Modulopbygning Modul 1: Livsformål og Enneagrammet På MasterCoach uddannelsens første modul bliver du introduceret til F.R.E.D. dit første skridt på din MasterCoach-rejse. F.R.E.D.

Læs mere

kursus c5 horsens 0E3B3AF7DA9CEBBDE486CC676EC3B05C Kursus C5 Horsens 1 / 6

kursus c5 horsens 0E3B3AF7DA9CEBBDE486CC676EC3B05C Kursus C5 Horsens 1 / 6 Kursus C5 Horsens 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Kursus C5 Horsens Kurset henvender sig til nye C5 2014/2015/2016 brugere. Hvis du skal arbejde som superbruger og/eller konsulent, anbefales det i stedet at deltage

Læs mere

SØNDAG FORKÆL DIG SELV

SØNDAG FORKÆL DIG SELV SØNDAG FORKÆL DIG SELV 1 BIOTHERM / KONCEPT 12. & 19. oktober 2014 SØNDAGs læsere inviteres til forkælelsesdag på Comwell i henholdsvis Snekkersten og Middelfart Op til 700 betalende deltagere fordelt

Læs mere

Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019

Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019 Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019 Mød 5 af Danmarks stærkeste og mest indflydelsesrige kvindelige ledere og indlægsholdere. Kom og bliv inspireret,

Læs mere

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden februar marts

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden  februar marts Aktiviteter i Jobboxen Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk januar februar marts 2017 Inspiration til nye job- og uddannelsesmål Mange mennesker får i løbet af deres arbejdsliv brug

Læs mere

Fleksibel workshopdag 14. nov. kl.10.00-20.00 Hornstrup kursuscenter Vejle

Fleksibel workshopdag 14. nov. kl.10.00-20.00 Hornstrup kursuscenter Vejle Fleksibel workshopdag 14. nov. kl.10.00-20.00 Hornstrup kursuscenter Vejle Program 10.00 Ankomst, fælles velkomst 10.15 12.15 Workshoprunde 1 12.15 13.15 Frokost 13.15 15.15 Workshoprunde 2 15.15 16.15

Læs mere

KOMPETENCELØFT IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update

KOMPETENCELØFT IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update KOMPETENCELØFT IBG Certificering IBG Kurser og Workshops IBG Update udbydes i samarbejde med: IBG CERTIFICERING Formål Vi ser det som vores vigtigste opgave at sikre, at vores brugere får det fulde udbytte

Læs mere

FAGLIGE DAGE FOR ERHVERVSAKTIVE MED HØRETAB 1.-3. nov. 2013

FAGLIGE DAGE FOR ERHVERVSAKTIVE MED HØRETAB 1.-3. nov. 2013 FAGLIGE DAGE FOR ERHVERVSAKTIVE MED HØRETAB 1.-3. nov. 2013 Velkommen til Faglige dage! Inklusion/ integration på arbejdspladsen er hovedtemaet for dette års Faglige dage, hvor vi vil komme omkring emner

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunkturkursus Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis Modul III Formål og indhold Kurset er en direkte fortsættelse af de tidligere

Læs mere

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2016

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016

MindDog kursus katalog 2016 MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Version 2.1 19. april 2016 Du sidder nu med anden udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give

Læs mere

Thomas Borgå KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016. Styrk dine kompetencer. Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost

Thomas Borgå KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016. Styrk dine kompetencer. Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016 Styrk dine kompetencer Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost Familejournalen d. 7/12-2015: Nu kan jeg se min datter igen tabt på gulvet med

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2013. Vi mener, at løbende

Læs mere

Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt

Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt København 12. og 13. marts 2014 Aarhus 8. og 9. april 2014 Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt Lær at forstå, hvorfor andre reagerer og agerer anderledes end du gør

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

DA seminar Comwell Middelfart april 2019

DA seminar Comwell Middelfart april 2019 DA seminar Comwell Middelfart 6. - 7. april 2019 Kære Akupunktører Danske Akupunktører har i år valgt at afholde vores Forårsseminar på hotel Comwell i Middelfart Lørdag den 6. april og søndag den 7. april

Læs mere

Vi har lyttet til jer...

Vi har lyttet til jer... Kursuskatalog for klinik - og lægesekretærer Vi har lyttet til jer... Vol. 2 Kurser - vinteren 2008 Vi gentager efterårets succes... - og er igen klar med kursuskatalog, der er tilpasset jeres ønsker og

Læs mere

Kvalitetsstandard for omsorgstandpleje

Kvalitetsstandard for omsorgstandpleje Kvalitetsstandard for omsorgstandpleje Version: xx.xx.xxxx Indholdsfortegnelse: Generelt gældende for at modtage omsorgstandpleje... 3 Formålet med omsorgstandplejen efter Sundhedsloven... 3 Vurdering

Læs mere

EiDORFF dental inspiration

EiDORFF dental inspiration EiDORFF dental inspiration MK KRONE & BRO Materiale: Metalhætte med påbrændt porcelæn. Styrke: 850 Mpa. Præparationsteknik: Knife edge, chamfer, skulder. Cement: Alle typer. Egenskaber: Kosmetisk flot

Læs mere

Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for:

Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for: kampagneproces Som inspiration til processen om en kampagne, er der udarbejdet en gennemgang af fire faser, som kan danne koncept for: At give Renosyds kunder og medarbejdere de bedste betingelser for

Læs mere