Logitech Gaming Software Hjælp

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Logitech Gaming Software Hjælp"

Transkript

1 Logitech Gaming Software Hjælp Aktiviteter... Vil du vide mere? Opret en ny profil Kom godt i gang Knyt kommandoer til G-taster/knapper Selvstudier om profiler Indspil en makro med flere taster Problemløsning Opdater min software Logitechs supportwebsted I denne hjælp kan du læse mere om Logitechs gaming- og lydenheder. Du skal være opmærksom på at din enhed muligvis ikke har alle de funktioner som beskrives her. Der er flere oplysninger i dokumentationen der fulgte med enheden Logitech. Alle rettigheder forbeholdes. Logitech, Logitech-logoet og andre Logitech-mærker tilhører Logitech og kan være registrerede. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

2 Velkommen Tillykke med din nye Logitech -gamingenhed. Logitech designer og fremstiller tilbehør til pc'er, så du kan arbejde, spille og kommunikere mere effektivt i den digitale verden. Produkterne danner bro mellem mennesket og computeren, en forbindelse der er så intuitiv at den digitale verden føles som en naturlig forlængelse af dine sanser. Alle enhederne er så sprængfyldte med tidsbesparende, intuitive og justerbare funktioner at du snart vil undre dig over at du overhovedet har kunnet leve uden dem. Hvad er det der er så særligt ved denne Logitech-gamingenhed? Tastaturer og gamepads har først og fremmest en række programmerbare G-taster som du kan tilknytte nyttige kommandoer fra spil til spil. Du kan oven i købet indspille dem mens du spiller. Mus har også knapper du kan knytte kommandoer til. Nogle modeller har også medieknapper til at styre afspilningen af musik og film. Mange modeller har desuden et bagbelyst display sådan at du kan holde øje med din status i spil, med de mediefiler der afspilles, og med om der kommer onlinemeddelelser eller med mere. Med Logitech Gaming Software får du mere ud af din enhed, og du får avancerede gamingfunktioner, bl.a. konfiguration af profiler, display og kommandoer med flere taster. Du kan bruge denne hjælp for at få mest muligt ud af din enhed og Logitech Gaming Software. Her er der oplysninger om hvordan du tilpasser din enhed til dine behov. Du kan også læse hvordan du kan få mest ud af dit spil ved at konfigurere en profil for hvert spil, indspille makroer og knytte dem til G-taster/-knapper. Din Logitech-gamingenhed og Logitech Gaming Software... ultimativ kontrol når du spiller.

3 Arbejdsfysiologi og sikkerhed Her er en række vigtige oplysninger om arbejdsfysiologi og sikkerhed: Oplysninger om arbejdsfysiologi. Sikkerhedsoplysninger. Pas godt på ørerne.

4 Oplysninger om arbejdsfysiologi Dette afsnit rummer vigtige oplysninger om arbejdsfysiologi. Vi anbefaler at du læser oplysningerne grundigt og følger forslagene til at forbedre arbejdsstilling, arbejdsrutiner og indretningen af din arbejdsplads, så du ikke får skader. Nyere forskning har påvist en sammenhæng mellem fysisk ubehag, skader på nervesystemet, sener og muskler og gentagelse af samme bevægelse i en længere periode, en uhensigtsmæssigt indrettet arbejdsplads, ukorrekt arbejdsstilling og dårlige arbejdsvaner. Hvis du føler smerte, oplever følelsesløshed, en prikkende eller brændende fornemmelse, træthed, opsvulmen, krampe eller stivhed i hånden eller håndleddet, skulderen, nakken eller ryggen, skal du straks søge lægehjælp. Du kan gøre arbejdet mere behageligt og mindske risikoen for skader ved at følge disse retningslinjer: Sørg for at din arbejdsplads er hensigtsmæssigt indrettet... RIGTIGT: Tastatur og skærm bør være placeret direkte foran dig, og musen eller trackballen skal ligge lige ved siden af. Anbring musen eller trackballen så du nemt kan nå den. Det er vigtigt at albuen forbliver ind mod kroppen når du bruger musen eller trackballen. Justér stolens og bordets højde, så tastatur og mus eller trackball er i albuehøjde eller lige under. Justér tastaturet, så det har den rigtige højde og vinkel. Hvis du bruger en musemåtte, så husk at tage højde for dens tykkelse når du foretager justeringer af højden. Sørg for at fødderne kan nå gulvet og at du slapper af i skuldrene. Anbring tingene på skrivebordet efter hvor ofte du anvender dem: Ofte: Anbring de ting du bruger oftest, tættest på. Af og til: Anbring ikke de ting du bruger af og til mere end en arms længde væk. Sjældent: Anbring de ting du sjældent bruger længere væk, men sådan at det stadig er praktisk. Anbring dokumenter som du skal bruge mens du skriver, tæt på skærmen, så du ikke skal dreje hovedet for meget og ikke skal fokusere på ting der befinder sig på forskellig afstand. Det hjælper at bruge en dokumentholder. Sørg for at skuldre, arme, håndled og hænder er så afslappede som muligt når du arbejder... RIGTIGT: Lad armene hænge ned langs siden i et øjeblik, og lad dem dingle til de er helt afslappede. Prøv at bevare denne afslappede fornemmelse mens du arbejder. Krum ikke ryggen, og træk ikke skuldrene op. Du bør ikke bruge en eventuel håndledsstøtte mens du skriver, kun mens du hviler hænderne. Hvis du gør det, øger du trykket mod hånden og dermed risikoen for skader.

5 Undgå at hvile håndleddene på skarpe kanter eller på skrivebordet. Sørg for at holde albuerne ind til kroppen. Slap af i håndleddet, og sørg for at det er strakt bøj det ikke op, ned eller til en af siderne. Tillæg dig gode arbejdsvaner... RIGTIGT: Hold hyppige korte pauser. Rejs dig, og gå lidt omkring mindst to gange i timen. Varier arbejdsopgaverne i dagens løb. Gør noget andet med dine hænder og arme i et stykke tid. Skriv med et let anslag på tastaturet, og lad være med at knuge musen eller trackballen. Brug de mange funktioner i softwaren til at tilpasse musens eller trackballens funktioner. På den måde kan du undgå gentagne og ubekvemme bevægelser, og derved reducere belastningen af arme, håndled og hænder. Vær opmærksom på tegn på ubehag... RIGTIGT: Hvis du på noget tidspunkt under eller efter brug af tastaturet føler smerte, træthed, en prikkende eller brændende fornemmelse eller oplever følelsesløshed i hænderne, håndleddene, albuerne, skuldrene, nakken eller ryggen, eller hvis du tror at evt. ubehag skyldes brug af mus og/eller tastatur, bør du søge lægehjælp. Hvis du ønsker flere oplysninger om tilpasning og anbringelse af andet computerudstyr (fx skærme) for at opnå den mest behagelige arbejdsstilling, bør du læse dokumentationen der fulgte med produkterne.

6 Sikkerhedsoplysninger VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Advarsel: FARE FOR STØD Læs disse anvisninger. Efterkom alle advarsler. Brug ikke enheden i nærheden af vand. Rengør den kun med en tør klud. Følg producentens anvisninger om installation og tilslutning. Undgå at placere stearinlys og andre ting med flammer i nærheden af enheden. Anbring den ikke i nærheden af varmekilder som radiatorer, varmemålere, ovne eller andre varmeudviklende apparater, fx en forstærker. Benyt kun tilbehør der er anbefalet af producenten. Træk stikket ud når enheden ikke bruges i længere tid, og når det er tordenvejr. Lad et autoriseret værksted foretage eventuelle reparationer. Hvis enheden på nogen måde bliver beskadiget, skal den efterses. Det gælder hvis fx hvis der er spildt vand på den, noget er væltet ind i den, den har været udsat for regn eller fugt, ikke fungerer normalt eller er blevet tabt på gulvet. Advarsel: UNDGÅ AT UDSÆTTE ENHEDEN FOR REGN OG FUGT DET MINDSKER RISIKOEN FOR STØD OG BRAND. SYMBOLFORKLARING: Hvis det er sat på produktet, betyder det... Vigtigt. Læs den medfølgende dokumentation før du fortsætter. Dette symbol er derfor placeret ved siden af teksten i brugervejledningen som henviser til det sted, der kræver særlig opmærksomhed. Hvis det er sat på produktet, betyder det... Advarsel. Adgang til dette område er forbudt. Hvis forbuddet ikke overholdes, risikerer du at få stød.

7 Pas godt på ørerne Gode råd om at undgå høreskader Brug af hovedtelefoner, øretelefoner eller headset med lyden skruet højt op kan resultere i permanent høreskade. Jo højere der er skruet op, jo kortere tid går der inden du risikerer at blive høreskadet. Sådan finder du et sikkert lydstyrkeniveau: 1. Start afspilningen med lydstyrken indstillet til det laveste niveau. 2. Skru langsomt op for lyden indtil du nemt kan høre den, og den gengives klart og uden forvrængning. 3. Undgå at skrue så højt op at du ikke kan høre andres samtaler og lignende lyde. Når du har fundet et lydstyrkeniveau som er behageligt, skal du lade det være. Hvis du får ringen for ørerne, føler ubehag eller har svært ved at høre hvad andre siger, skal du skrue ned eller helt holde op med at bruge hovedtelefoner eller lignende, og få din hørelse undersøgt. Der er flere oplysninger på

8 Kom godt i gang Hvis du vil konfigurere din gamingenhed eller tilpasse brugen af den, skal du starte Logitech Gaming Software. Læs mere under Sådan startes Logitech Gaming Software. Hjemmesiden for Logitech Gaming Software vises når programmet er startet. Du kan vælge hvilken handling du vil udføre på linjen med enheder. Læs mere under Sådan bruges linjen med enheder. Ikonet vises på menulinjen Ekstra mens Logitech Gaming Software kører. Hvis programmet kører i baggrunden, kan du starte det ved at klikke på ikonet. Du kan også få vist oplysninger om programmet eller lukke det. Læs mere i Brug af ikonet på menulinjen Ekstra. Har du spørgsmål om selve enheden? Du kan finde flere oplysninger under Sådan bruges enheden eller Problemløsning.

9 Sådan startes Logitech Gaming Software Klik på søgeikonet Spotlight i højre side af menulinjen, skriv Logitech, og vælg Logitech Gaming Software eller klik på ikonet på menulinjen Ekstra, og vælg Åbn Logitech Gaming Software. Hjemmesiden for Logitech Gaming Software vises med et billede af din gamingenhed. Du kan vælge hvilken handling du vil udføre på linjen med enheder. Læs mere under Sådan bruges linjen med enheder. Bemærk: Logitech Gaming Software kører hele tiden i baggrunden mens computeren er tændt. Det er nødvendigt for at understøtte gamingenhedens avancerede funktioner. Ikonet vises på menulinjen Ekstra mens Logitech Gaming Software kører.

10 Brug af listen med enheder Listen med enheder nederst i Logitech Gaming Software-vinduet har følgende ikoner. Du kan ikke se alle disse ikoner de kan kun ses for de handlinger der understøttes af spilleenheden. Nedenfor er der en komplet liste over ikoner og en forklaring af hver: Ikon Handling Starter Logitechs websted. Viser din enhed. Hvis du har mere end én gamingenhed tilsluttet, vises den enhed der er valgt på det pågældende tidspunkt. Indstillinger der ændres i Logitech Gaming Software gælder kun for denne enhed. Hvis du vil ændre indstillingerne for en anden enhed, skal du klikke på eller -knappen ved siden af ikonet for enheder og vælge den enhed du ønsker. Du kommer tilbage til hjemmesiden for Logitech Gaming Software hvor der vises et billede af din spilleenhed. Du kommer tilbage til hjemmesiden ved at trykke på Esc. Åbner visningen Profiler der bruges til at oprette og vedligeholde profiler til dine spil. Det ikon der vises på listen med enheder, afhænger af, om den enhed du har valgt, har G-taster eller museknapper. Hvis din enhed har indbygget hukommelse, kan du muligvis gemme indstillinger til G-tasten/knappen på enheden. Åbner visningen Tilpas display, der bruges til at styre hvilke oplysninger og hvilket materiale der vises på dit display. Åbner visningen Tilpas indstillinger for markør, der bruges til at tilpasse markørbevægelserne til dig og din gaming. Hvis din enhed har indbygget hukommelse, kan du muligvis gemme indstillinger for markøren på enheden. Åbner visningen Tilpas indbyggede profilindstillinger som bruges til at konfigurere de profiler og indstillinger for markørens bevægelse, som gemmes i gamingenheden. Åbner visningen Administrer profiler til at tage med der bruges til at gemme visse indstillinger for spil, så du kan flytte dine profiler til andre computere. Åbner visningen Tilpas bagbelysningens farve (eller visningen Profiler på G300) der bruges til at indstille farveskemaet for gamingenheden. Hvis din enhed har indbygget hukommelse, kan du muligvis gemme belysningsindstillinger på enheden.

11 Viser dialogboksen Indstillinger i Logitech Gaming Software der bruges til at angive forskellige programindstillinger. Viser en menu med metoder som du kan bruge til at dele dine Logitech-spilleoplevelser med andre, fx via sociale medier og kundefeedback. Giver adgang til dette hjælpecenter, selvstudier, de seneste oplysninger om produkter og softwareopdateringer.

12 Brug af ikonet på menulinjen Ekstra Når Logitech Gaming Software kører i baggrunden, vises ikonet åbne en pop op-menu med følgende muligheder: på ikonet på menulinjen Ekstra. Du kan klikke på ikonet for at Åbn Logitech Gaming Software: Starter Logitech Gaming Software på hjemmesiden. Om: Viser oplysninger om Logitech Gaming Software. Afslut: Lukker Logitech Gaming Software. Bemærk: Hvis du vælger at lukke, holder Logitech Gaming Software op med at køre i baggrunden. Spilenhedens funktioner vil ikke længere virke.

13 Ændring af programindstillinger Logitech Gaming Software indeholder en række standardindstillinger som passer til de fleste forhold. Vi anbefaler at du undersøger dem og eventuelt ændrer dem sådan at programmet fungerer nøjagtig, som du vil have det. De indstillinger du kan justere, findes under følgende faner (nogle faner findes ikke for alle enheder): Fanen Generelt. Her kan du ændre forskellige generelle programindstillinger. Læs mere under Sådan ændres generelle indstillinger. Fanen Underretning. Her kan du tilpasse, hvilke underretninger der vises på din computerskærm og på din enheds display. Læs mere under Sådan ændres indstillingerne for underretninger. Fanen Profil. Kan bruges til at definere basisindstillinger for profilen. Læs mere under Ændring af indstillingerne for profilen. Fanen Emulering af G13-mus. Kan bruges til at angive markørens hastighed hvis du har en G13-enhed der understøtter emulering af mus. Læs mere under Sådan ændres indstillingerne for emulering af G13-musen. Faner der er specifikke for enheden. Funktionen findes kun på nogle enheder. Læs mere under Sådan ændres enhedsspecifikke indstillinger.

14 Sådan ændres generelle indstillinger 1. Du kan åbne dialogboksen Indstillinger i Logitech Gaming Software (ved at klikke på ikonet Indstillinger på listen med enheder). 2. Angiv de indstillinger du ønsker ved at bruge følgende tabel som en rettesnor: Indstilling Forklaring Start automatisk, når du har logget på Marker dette felt hvis du vil have Logitech Gaming Software til at starte automatisk og køre i baggrunden når du starter din computer. Bemærk: Logitech Gaming Software skal køre for at din gamingenheds funktioner virker. Indspil forsinkelser ved oprettelse af lynmakroer Marker dette felt hvis der skal være forsinkelse mellem tastkombinationerne når du indspiller en lynmakro (i spillet). Hvis du ikke markerer dette felt, vil der ikke være forsinkelser mellem tastkombinationerne i makroen. Vis anvisninger på hvordan man indspiller en lynmakro på GamePanel-displayet Marker dette felt hvis du ønsker at få vist instruktioner om indspilning af makroer på dit display når du trykker på MR for at oprette en lynmakro (i spillet). Bemærk: Denne funktion virker kun hvis din enhed har et display. Lad spil styre belysningen Markér dette felt for at tillade at farverne på enheder der understøtter baggrundslys skifter, alt efter hvilket spil du spiller. Fjern markeringen for at forhindre spil i at ændre de valgte baggrundslys. Aktivér udvidet grafik Sæt kryds dette felt for at bruge hardwareacceleration til grafik. Hvis der ikke er sat kryds i feltet, afspilles animationerne langsommere. Hent automatisk produktbilleder med høj opløsning Sæt kryds i dette felt hvis der automatisk skal hentes billeder med høj opløsning, første gang en ny enhed tilsluttes. Hvis der ikke er sat kryds i feltet, bruges standardproduktbilledet med lav opløsning altid. Søg efter nye profiler online Marker dette felt for at finde ud af om der findes en ny database over spil på nettet, som er nyere end den, der er gemt i Logitech Gaming Software, når du vælger funktionen Søg efter nye spil. Hvis dette er tilfældet, hentes denne, før Logitech Gaming Software søger efter spil på din computer. 3. Klik på OK. Du kan altid gendanne de anbefalede (oprindelige) værdier ved at klikke på knappen Gendan standardindstillinger.

15 Ændring af indstillingerne for profilen 1. Du kan åbne dialogboksen Indstillinger i Logitech Gaming Software (ved at klikke på ikonet Indstillinger på listen med enheder). 2. Klik på fanen Profil. 3. Angiv de ønskede profilindstillinger ved at bruge følgende tabel som en rettesnor: Indstilling Forklaring Standardprofil Vælg den profil der skal bruges som standard når der ikke er nogen permanent profil, og når der ikke er knyttet en profil til det nuværende program (eller hvis der ikke kører noget program). Bemærk: Du kan også vælge en standardprofil ved at højreklikke på den relevante profil under Profiler i visningen Profiler, eller klikke på pilen og vælge Angiv som standard. Du kan få mere at vide om standardprofiler under Hvad er permanente og standardprofiler? Permanent profil På rullelisten kan du vælge den profil der altid skal være aktiv og overskrive alle andre profiler der aktuelt er i brug. Den profil du har valgt som permanent profil benyttes, selvom der er knyttet en profil til det aktive program. Bemærk: Du kan også vælge en permanent profil ved at højreklikke på den relevante profil under Profiler i visningen Profiler eller ved at klikke på pilen og vælge Angiv som vedvarende. Du kan få mere at vide om standardprofiler under Hvad er permanente og standardprofiler? Skift mellem profiler Hvis du ønsker at kunne skifte mellem profiler ved at trykke på en tastkombination, skal du stille markøren i dette felt, trykke på de relevante taster, eksempelvis Ctrl + F9, og kontrollere at navnene på tastkombinationerne vises i feltet. Du kan fjerne tastkombinationen ved at klikke på Ryd. Bemærk: Du kan få mere at vide om skift mellem profiler under Hvad er skift mellem profiler? 4. Klik på OK. Du kan altid gendanne de anbefalede (oprindelige) værdier ved at klikke på knappen Gendan standardindstillinger.

16 Sådan ændres indstillingerne for emulering af G13-musen 1. Du kan åbne dialogboksen Indstillinger i Logitech Gaming Software (ved at klikke på ikonet Indstillinger på listen med enheder). 2. Klik på fanen Emulering af G13-mus. 3. Brug skydeknappen til at vælge markørens hastighed når der bruges emulering af mus. 4. Tryk på OK. Bemærk: Denne funktion findes kun for G13-enheder. Hvis du ændrer markørens hastighed, kan du altid gendanne de anbefalede (oprindelige) værdier ved at klikke på knappen Gendan standardindstillinger.

17 Sådan opdateres softwaren Logitech vedligeholder en internetside om din enhed. De oplysninger som findes på siden, ændres løbende, så de altid er interessante for gamere. Du vil typisk kunne finde oplysninger om og hente software til din enhed, men der vil også være: Opdaterede versioner af Logitech Gaming Software. De seneste nyheder om din enhed og Logitech Gaming Software. Der er flere oplysninger om hvordan du kan hente softwareopdateringer m.m. i Sådan kan du hente softwareopdateringer og nyheder.

18 Sådan henter du softwareopdateringer og nyheder 1. Klik på knappen over ikonet Hjælp på listen med enheder nederst i Logitech Gaming Software-vinduet. Der åbnes en pop op-menu. 2. Vælg de opdateringer eller nyheder du ønsker i pop op-menuen: Vælg Søg efter opdateringer for at få softwareopdateringer. Logitech Gaming Software søger på internettet efter en opdateret version af softwaren. Hvis der er en opdateret version, henter og installerer Logitech Updater den. Vælg Internet Seneste oplysninger for at se de seneste nyheder for din enhed. Internetsiden med resurser til din enhed åbnes i en webbrowser. Bemærk: Du kan se hvilken version af Logitech Gaming Software der er installeret ved at klikke på Om i pop op-menuen under Hjælp-ikonet.

19 Problemløsning Hvis enheden eller Logitech Gaming Software volder problemer, er det måske beskrevet nedenfor: Hvis det er, så klik på beskrivelsen for at se et løsningsforslag. Enheden fungerer slet ikke. G-tasterne/-knapperne fungerer ikke ordentligt. Der er problemer med USB-portene på enheden. Hvis du ikke kan finde det du søger blandt emnerne, kan du vælge Hjælp Internet Seneste oplysninger eller besøge Logitechs websted for support.

20 Enheden fungerer slet ikke Sørg for at gamingenheden er tilsluttet en strømforsynende USB-port det kan enten være en af USB-portene på computeren eller på en USB-hub med egen strømforsyning og at stikket er sat ordentligt i. Enheden virker højst sandsynligt ikke hvis den tilsluttes en USB-hub med flere porte men uden egen strømforsyning. Prøv at tage stikket fra enheden ud og sætte det i igen, i tilfælde af at det ikke er tilsluttet ordentligt. Prøv at slutte det til en anden USB-port, for at undersøge om der er et problem med den nuværende port.

21 G-tasterne/-knapperne fungerer ikke som de skal Sørg for at computeren har Mac OS (Snow Leopard), Mac OS eller nyere (Lion) eller Mac OS eller nyere (Mountain Lion). På nuværende tidspunkt understøttes G-tasterne/-knapperne kun i disse styresystemer. Kontroller at ikonet vises på menulinjen Ekstra. Det betyder at Logitech Gaming Software kører. Hvis det ikke vises, skal du klikke på søgeikonet Spotlight i højre side af menulinjen, skrive Logitech og så vælge Logitech Gaming Software. Kontrollér at den rigtige profil er aktiveret. Du kan knytte en profil til hver af dine computerspil, så den startes automatisk sammen med det pågældende spil. Det gør du ved at starte Logitech Gaming Software, redigere den profil der skal køres, og knytte den til den eksekverbare fil til spillet. Læs mere under Sådan redigeres en profil. Når du starter spillet, vises navnet på den profil som er knyttet til spillet, i fem sekunder på enhedens display. Er Logitech Gaming Software og driverne til enheden installeret korrekt? Det kan fx gøres fra den cd-rom som fulgte med enheden. Hvis ikke skal du foretage en komplet installation ved enten at bruge cd-rommen eller downloade den seneste software fra Kontroller at indstillingerne for den permanente profil og standardprofilen er korrekte. Hvis du fx har valgt at bruge en permanent profil, ignoreres de profiler som er knyttet til de enkelte spil. Læs mere under Hvad er permanente og standardprofiler?

22 Der er problemer med USB-portene på enheden Hvis enhedens hub ikke har en ekstern strømforsyning, skal du sikre at de tilsluttede enheder ikke kræver mere end 100 ma tilsammen. Blandt de enheder som ikke virker når de er tilsluttet en USB-hub uden egen strømforsyning, kan nævnes visse videokameraer, scannere og gamepads med vibrationseffekt. Du kan læse mere om din enheds strømforbrug i dokumentationen til den. Hvis der er tilsluttet to enheder, kan du prøve at tage stikket til den ene ud for at se om den anden så virker. Sørg for at enheden er sluttet rigtigt til en af enhedens USB-porte ved at tage stikket ud og sætte det i igen. Prøv at slutte enheden til den anden USB-port på din enhed. Bemærk: Hvis enheden ikke har indbyggede USB-porte, kan du ignorere dette emne.

23 Kontaktpersoner Læs mere under: Nord- og Sydamerika Asien, Stillehavsområdet og Oceanien Europa, Mellemøsten og Afrika

24 Nord- og Sydamerika Hovedkontorer (Fremont USA og Canada): Regionale kontorer: Land Afdeling Telefonnummer Canada Tilbehør Trådløse musikafspillere Systemer DVO Ultimate Ears Harmony Labtec (877) (gratis) +1 (646) (ikke gratis) (engelsk) (fransk) (spansk) Mexico Tilbehør USA Tilbehør Trådløse musikafspillere Systemer DVO Ultimate Ears Harmony (877) (gratis) +1 (646) (ikke gratis) (engelsk) (fransk) (spansk) Brasilien Tilbehør Labtec Latinamerika Tilbehør Labtec

25 Asien, Stillehavsområdet og Oceanien Hovedkontor for Asien og Stillehavsområdet (Hongkong): Regionale kontorer: Land Afdeling Telefonnummer Australien Tilbehør Kina Tilbehør (gratis) Kina (Hongkong) Tilbehør (engelsk og kantonesisk) Taiwan Tilbehør Malaysia Tilbehør Korea Tilbehør Japan Tilbehør Singapore Tilbehør (gratis) New Zealand Tilbehør

26 Europa, Mellemøsten og Afrika Hovedkontor for Europa, Mellemøsten & Afrika (Morges, Schweiz): (0) (engelsk) Labtec: +41 (0) Fax: +41 (0) Regionale kontorer: Land Afdeling Telefonnummer Østrig Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony E-handel +43 (0) (0) Belgien Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony +32 (0) (hollandsk) +32 (0) (fransk) +32 (0) (hollandsk) (fransk) +32 (0) (hollandsk) +32 (0) (fransk) Tjekkiet Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Danmark Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel Estland Tilbehør SMS / WiLife / UE Finland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony +358 (0) (0)

27 E-handel +358 (0) Frankrig Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +33 (0) (0) (0) Tyskland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +49 (0) (0) (0) Grækenland Tilbehør SMS / WiLife / UE Ungarn Tilbehør SMS / WiLife / UE Irland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony +353 (0) Italien Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel Letland Tilbehør SMS / WiLife / UE Litauen Tilbehør

28 SMS / WiLife / UE Luxemburg Harmony Holland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +31 (0) (0) (0) (0) Norge Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +47 (0) (0) (0) (0) Polen Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Portugal Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Rusland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony +7 (495) (495) Slovakiet Tilbehør SMS / WiLife / UE Sydafrika Tilbehør SMS / WiLife / UE

29 Spanien Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel Sverige Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +46 (0) (0) (0) (0) Schweiz Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +41 (0) (tysk) +41 (0) (fransk) +41 (0) (italiensk) (tysk) (fransk) +41 (0) (italiensk) (engelsk) (tysk) (fransk) (italiensk) +41 (0) (tysk) +41 (0) (fransk) +41 (0) (italiensk) +41 (0) (0) (0) Tyrkiet Tilbehør SMS / WiLife / UE Storbritannien og Nordirland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +44 (0) (0) (0) Forenede Tilbehør

30 Arabiske Emirater SMS / WiLife / UE Harmony

31 Licensaftale for software LÆS DENNE SOFTWARELICENSAFTALE GRUNDIGT IGENNEM FØR DU BRUGER DIT LOGITECH-PRODUKT ELLER HENTER DENNE SOFTWARE. VED AT BRUGE DIT LOGITECH-PRODUKT ELLER HENTE DENNE SOFTWARE ACCEPTERER DU BETINGELSERNE I DENNE AFTALE. HVIS DU IKKE ACCEPTERER BETINGELSERNE I DENNE AFTALE, SKAL LOGITECH-PRODUKTET RETURNERES I DEN ORIGINALE INDPAKNING MED KVITTERINGEN INDEN FOR 30 DAGE ELLER INDEN FOR FRISTEN ANGIVET I KØBSSTEDETS RETURPOLITIK, ALT EFTER HVILKEN AF DISSE PERIODER DER ER LÆNGST. HVIS DU HAR FÅET ADGANG TIL SOFTWAREN ELEKTRONISK, SKAL SOFTWAREN IKKE INSTALLERES. 1. Generelt. Softwaren og dokumentationen der følger med til denne aftale ("softwaren") er licenseret men ikke solgt til dig af Logitech Europe S.A. ("Logitech") til brug udelukkende i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne i denne aftale. Logitech og deres licensgivere bevarer ejerskabet af softwaren, og Logitech bevarer alle rettigheder der ikke udtrykkeligt er givet til dig. Vilkårene i denne aftale dækker softwareopdateringer fra Logitech der erstatter og/eller supplerer softwaren i sin oprindelige form med mindre en sådan opdatering ledsages af en separat licens. I så fald er det vilkårene i den pågældende licens der er gældende. 2. Licenstildeling og -begrænsninger. I henhold til betingelserne i denne aftale, giver Logitech dig en ikke-eksklusiv tilladelse til at bruge én kopi af softwaren sammen med det Logitech-produkt du har købt, eller den Logitech-tjeneste der bruges af dig. Du må ikke, og du accepterer at du ikke må eller hjælper andre til at kopiere (med undtagelse af hvis der er givet udtrykkelig tilladelse i denne aftale), disassemblere, dekompilere, foretage reverse engineering af eller forsøge at udlede kildekoden til, eller fremstille afledte produkter af, eller lave installationsprogrammer til, softwaren eller dele af softwaren (med undtagelse af når det udtrykkeligt er tilladt i den gældende lovgivning). Du må lave én sikkerhedskopi af softwaren, udelukkende til brug sammen med Logitechprodukter som du har købt eller Logitech-tjenester der bruges af dig, forudsat at sådanne kopier indeholder enhver copyright eller andre ophavsrettigheder indeholdt i originalen. SOFTWAREN ER IKKE BEREGNET TIL BRUG I FORBINDELSE MED DRIFTEN AF KERNEKRAFTVÆRKER, FLYNAVIGATION, KOMMUNIKATIONSSYSTEMER, MASKINER TIL KONTROL AF LUFTTRAFIK, MEDICINALUDSTYR ELLER ANDET UDSTYR HVOR EN FEJL I SOFTWAREN KAN MEDFØRE DØDSFALD, PERSONSKADE ELLER ALVORLIGE PERSON- ELLER MILJØSKADER. 3 Overførsel. Du må ikke, og du accepterer at du ikke må eller hjælper andre til at sælge, omdistribuere, udleje, lease eller underlicensere softwaren, med følgende undtagelse: Hvis du købte denne software med et Logitech-produkt, må du overføre softwaren i forbindelse med en permanent overdragelse af det tilhørende Logitech-produkt, under følgende forudsætninger: (a) Alle opdateringer af softwaren som du bruger eller er i besiddelse af, skal indgå i overdragelsen, (b) du beholder ikke en kopi af softwaren (hverken hel eller delvis), heriblandt kopier gemt på computeren eller andre lagerenheder, og (c) den som softwaren overdrages til, skal læse og indvillige i at overholde denne aftales betingelser. 4. Ophør. Denne aftale er gyldig indtil den ophæves. Din ret til at bruge softwaren ophører automatisk uden advarsel fra Logitech hvis du bryder betingelserne i denne aftale. Ved aftalens ophør skal du holde op med at bruge softwaren, og du skal destruere eventuelle kopier af softwaren du besidder eller bruger. Bestemmelserne i paragraf 5, 6, 10 og 11 vil fortsat være gældende uanset denne aftales ophør. 5. ANSVARSFRASKRIVELSE. I DET OMFANG DET ER MULIGT UNDER GÆLDENDE LOVGIVNING, LEVERES SOFTWAREN OG TJENESTERNE FRA LOGITECH SOM DE FOREFINDES OG SOM DE ER FORHÅNDENVÆRENDE, MED EVENTUELLE FEJL OG UDEN NOGEN FORMER FOR GARANTI, OG DU ACCEPTERER AT DU I DET OMFANG DET ER MULIGT UNDER GÆLDENDE LOVGIVNING, BRUGER SOFTWAREN FRA LOGITECH PÅ EGEN RISIKO OG AT DEN FULDE RISIKO HVAD ANGÅR TILFREDSSTILLENDE KVALITET, FUNKTION, NØJAGTIGHED OG INDSATS, PÅHVILER DIG. LOGITECH OG DERES LICENSGIVERE FRASKRIVER SIG HERMED ALLE GARANTIER, BÅDE UDTRYKKELIGE OG UNDERFORSTÅEDE, I FORBINDELSE MED LOGITECHS SOFTWARE OG TJENESTER, HERUNDER MEN IKKE BEGRÆNSET TIL STILTIENDE INDESTÅELSE FOR SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET, EGNETHED TIL BESTEMTE FORMÅL, NØJAGTIGHED, UFORSTYRRET BENYTTELSE SAMT AT TREDJEPARTS OPHAVSRET IKKE KRÆNKES. LOGITECH GARANTERER IKKE AT DU FÅR UBETINGET GLÆDE AF LOGITECHS SOFTWARE ELLER TJENESTER OG GARANTERER HELLER IKKE AT FUNKTIONERNE LEVER OP TIL DINE KRAV, AT LOGITECHS SOFTWARE OG TJENESTER KAN BRUGES UDEN AFBRYDELSER ELLER FEJL ELLER AT FEJL I LOGITECHS SOFTWARE ELLER TJENESTER BLIVER UDBEDRET. INGEN LOGITECH-FORHANDLER, -AGENT ELLER -MEDARBEJDER ER AUTORISERET TIL AT FORETAGE ÆNDRINGER AF, UDVIDELSER AF ELLER TILFØJELSER TIL DENNE GARANTI. I visse lande og jurisdiktioner tillades der ikke en udelukkelse af underforståede garantier eller begrænsninger på forbrugeres lovfæstede rettigheder, så ovenfor anførte udelukkelser og begrænsninger gælder muligvis ikke for dig. 6. BEGRÆNSNING AF ANSVAR. I DET OMFANG LOVGIVNINGEN TILLADER DET, KAN LOGITECH ELLER LOGITECHS LICENSGIVERE UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER DRAGES TIL ANSVAR FOR OMKOSTNINGER VED ANSKAFFELSE AF ERSTATNINGSPRODUKTER ELLER -TJENESTER, TAB AF FORTJENESTE, TAB AF OPLYSNINGER ELLER DATA ELLER ANDRE SÆRSKILT DOKUMENTEREDE, DIREKTE ELLER INDIREKTE TAB ELLER FØLGESKADER, DER ER OPSTÅET SOM FØLGE AF: SALG, LICENSERING ELLER BRUG AF ELLER UEGNETHED TIL AT BENYTTE NOGET LOGITECH-PRODUKT ELLER NOGEN LOGITECH-TJENESTE, UANSET GRUND OG UANSET OM DER ER TALE OM KONTRAKTLIGT ANSVAR,

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra Speak 410 Brugervejledning indholdsfortegnelse TAK...3 Produktoversigt...3 OVERSIGT...4 Installation og konfiguration...4 Daglig brug...5 Hvis du får brug for hjælp...6 2 TAK Tak for, at du har købt

Læs mere

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra CHAT - FOR PC Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...5

Læs mere

Skifte til Excel 2010

Skifte til Excel 2010 I denne vejledning Microsoft Excel 2010 ser meget anderledes ud end Excel 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows 4 Trin 3: Installer

Læs mere

Microsoft. fra Word 2003

Microsoft. fra Word 2003 I denne vejledning Microsoft Word 2010 ser meget anderledes ud end Word 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune I denne præsentation Gennemgang af regler Opsætning af ipad Tilslutning til Thisted Skoler MDM (Mobile Device Management) Oprette AppleID Oprette Google

Læs mere

Skyfillers Online Backup. Kundemanual

Skyfillers Online Backup. Kundemanual Skyfillers Online Backup Kundemanual Kundemanual Indhold Opsætning... 2 Installation... 2 Download software... 2 Installation under Windows... 2 Installation under Mac OS X... 3 Log ind... 3 Tilpas kontoindstillinger...

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere

1. Detaljeret beskrivelse

1. Detaljeret beskrivelse Digital Diktafon Indhold 1. Detaljeret beskrivelse... 3 2. Specifikation... 4 3. Sæt batterier i... 4 4. Anvendelse... 6 4.1. Tænd/Sluk... 6 4.2. Optagelse... 6 4.4.1 Vælg optagelsestilstand... 6 4.4.2

Læs mere

Windows 7 Instruktionsvideo

Windows 7 Instruktionsvideo 1. Mus og tastatur (4:17) Du lærer vigtige taster på tastaturet at kende, samt hvordan du skal anvende musen i Windows 7. 2. Skrivebordet (4:39) Du lærer at arbejde med Skrivebordet i Windows 7 og kommer

Læs mere

Start her BlackBerry Curve 9300 Series

Start her BlackBerry Curve 9300 Series Velkommen til BlackBerry! Lær din nye BlackBerry Curve -smartphone at kende. Udforsk enhedens taster 2010 Research In Motion Limited. Alle rettigheder forbeholdes. BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1)

Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1) Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1) Første gang udgivet: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive

Læs mere

KORT VEJLEDNING TIL. Installation af Nokia Connectivity Cable Drivers

KORT VEJLEDNING TIL. Installation af Nokia Connectivity Cable Drivers KORT VEJLEDNING TIL Installation af Nokia Connectivity Cable Drivers Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Nødvendige elementer...1 3. Installation af Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Inden

Læs mere

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Hvis Mac OS X v10.3 eller en nyere version allerede er installeret på computeren: Alt, du behøver at gøre, er at opdatere til Leopard. Se

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 9.0 Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 Den software, der beskrives i denne bog, leveres

Læs mere

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet CK-1W er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

Jabra LINK 220 Jabra LINK 220a

Jabra LINK 220 Jabra LINK 220a Jabra LINK 220 Jabra LINK 220a BRUGERVEJLEDNING www.jabra.com 1 2009 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Denne brugervejledning er udgivet af GN Netcom A/S. Oplysningerne i denne brugervejledning

Læs mere

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

EPSON COVERPLUS Vilkår

EPSON COVERPLUS Vilkår EPSON COVERPLUS Vilkår 1. Definitioner I disse vilkår: Er "Registrering" den proces på Epson CoverPlus-registreringswebstedet, hvor du angiver aktiveringsnummeret, som købt af (eller på anden måde givet

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HP PAVILION DV2820EA i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP 7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP Gør klar til indstilling Når du skal i gang med at konfigurere den computer, der skal væres trådløs, er det en god idé at bevare kabelforbindelsen

Læs mere

SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR MAC OS X-OPERATIVSYSTEMSOFTWARE

SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR MAC OS X-OPERATIVSYSTEMSOFTWARE SMART Ink 3.0 BRUGERVEJLEDNING FOR MAC OS X-OPERATIVSYSTEMSOFTWARE Meddelelse om varemærker SMART Ink, SMART Meeting Pro, smarttech, SMART-logoet og alle SMART-sloganer er varemærker eller registrerede

Læs mere

Motorola Phone Tools. Kvikstart

Motorola Phone Tools. Kvikstart Motorola Phone Tools Kvikstart Indhold Minimumskrav... 2 Før installering Motorola Phone Tools... 3 Installering af Motorola Phone Tools... 4 Installering og konfigurering af mobil enhed... 5 Registrering

Læs mere

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer 17112014AS ipad for let øvede modul 10 ipad og computer Indledning I dette modul gennemgås nogle af de muligheder, der er for samspil mellem computeren og ipad'en. På ipad'en findes app'en itunes Store.

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin.

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin. Velkommen Når De har valgt at sikre Dem imod virus og uautoriseret brug af Deres computer, skal De sørge for, at der IKKE findes andre sikkerhedsprodukter med samme funktion installeret i forvejen. Det

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Web Connect vejledning

Web Connect vejledning Web Connect vejledning Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: ADS-2500W og ADS-2600W Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

Tast 1 st 2 nd 3 rd 4 th 5 th 6 th 7 th. Tast 1 st 2 nd 3 rd 4 th 5 th 6 th 7 th 8 th 9 th 10 th. 8 th 9 th 10 th

Tast 1 st 2 nd 3 rd 4 th 5 th 6 th 7 th. Tast 1 st 2 nd 3 rd 4 th 5 th 6 th 7 th 8 th 9 th 10 th. 8 th 9 th 10 th Funktionstaster (IDSTIL.) (R-TAST) (HØJTTALER) (GEOPKALD/P) Beskrivelse Indstil. Til indstilling af tid og dato samt kontrast. R-tasten benyttes under omstillingsanlæg og til nogle Ekstra Services, så

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Quantum View Manage Administratorvejledning

Quantum View Manage Administratorvejledning Januar 2010 2010 United Parcel Service of America, Inc. UPS, UPS varemærke og den brune farve er varemærker tilhørende United Parcel Service of America Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Fiberbredbånd TV Telefoni www.gefibernet.dk Indhold 4 Aktivering af det trådløse netværk 7 Opkobling

Læs mere

Billedvideo med Photo Story

Billedvideo med Photo Story Billedvideo med Photo Story Programmer: Microsoft Photo Story 3 Microsoft Windows XP Microsoft Internet Explorer Anvendelse: Edb informatik - Almen Voksenuddannelse September 2006 Billedvideo med Photo

Læs mere

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR BeoLab 1 Brugervejledning BeoLab 1 højttaleren leveres i to kasser: Den ene indeholder søjlen, og den anden indeholder bundpladen. Denne betjeningsvejledning beskriver, hvordan du samler BeoLab 1 højttalersøjlen

Læs mere

Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53

Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53 Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53 Indhold 1. 1. Windows 8 installationsproces 2. Systemkrav 3. Forberedelser 2. 3. 4. 5. Ren 6. 1. Personlige indstillinger 2. Trådløst 3. Brugerdefinerede

Læs mere

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA MOBILE PHONES Ltd, erklærer som eneansvarlige, at produkterne DTN-10 og DTN-11 er i overensstemmelse med

Læs mere

Din brugermanual NOKIA SU-5 http://da.yourpdfguides.com/dref/828749

Din brugermanual NOKIA SU-5 http://da.yourpdfguides.com/dref/828749 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning

MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning Vejledning i Installation og konfiguration af MobileCTI Outlook Dialer / MobileCTI TAPI Dialer Version 2.10 December 2005 www.blueposition.com

Læs mere

Fejlsikret Windows Fejlsikret start

Fejlsikret Windows Fejlsikret start Fejlsikret Windows Hvis din computer ikke vil starte, eller hvis den konstant går ned, kan du bruge fejlsikret tilstand til at finde og eventuelt rette fejlen. Fejlsikret tilstand kan også hjælpe dig med

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

Brugervejledning. ClaroRead. (Mac)

Brugervejledning. ClaroRead. (Mac) Brugervejledning ClaroRead (Mac) Indholdsfortegnelse HVAD ER CLAROREAD?... 3 DOWNLOAD OG INSTALLATION... 3 DOWNLOAD AF STEMMER... 4 CLAROREAD- VÆRKTØJSLINJE... 6 AFSPIL... 6 STOP... 6 GEM TEKST SOM LYDFIL...

Læs mere

Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host

Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Indledning... 2 2 Generelt for Håndterminalen... 3 2.1 Justering af Dato og Tid.... 3 3 Aflæsning... 6 3.1 Opstart... 6 3.1.1

Læs mere

Audacity. Arbejd med lyd computeren. Version: August 2012

Audacity. Arbejd med lyd computeren. Version: August 2012 Audacity Arbejd med lyd computeren Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Audacity...4 Få fat i programmet...4 Brugerfladen...5 Optag fra mikrofon / line in / cd osv...5 Klip...6 Fade-in og fade-out...6

Læs mere

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil.

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. OPDATERINGS- GUIDE TIL MEDIA NAV navigationssystemet i din Renault Opdater GRATIS! * www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. Velkommen til MEdia Nav! Tak for at du netop har anskaffet

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser 2008 Cirkulære af 16. december 2008 Perst. nr. 078-08 J.nr. 08-5411-6 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

ViTre pakkens Profilstyring. ViTre pakkens værktøj til oprettelse og redigering af profiler.

ViTre pakkens Profilstyring. ViTre pakkens værktøj til oprettelse og redigering af profiler. ViTre pakkens Profilstyring ViTre pakkens værktøj til oprettelse og redigering af profiler. Indledning Mulighederne i ViTre pakken er mange, når først indstillingsprofilen er oprettet. Ved at oprette og

Læs mere

IT i dagtilbud. Begynder manual VIFIN. Af Elin B. Odgaard

IT i dagtilbud. Begynder manual VIFIN. Af Elin B. Odgaard IT i dagtilbud Begynder manual Af Elin B. Odgaard VIFIN Indholdsfortegnelse IPad'en og dens dele Sådan ser ipad'en ud - Forsiden Sådan ser ipad'en ud - Bagsiden For at komme igang Hjemmeskærm som funktion

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

Brugervejledning. Hjemmesider med Cmsimple.

Brugervejledning. Hjemmesider med Cmsimple. 1af23 Brugervejledning. Hjemmesider med Cmsimple. 1. Forord. Denne brugervejledning er fremstillet for at hjælpe personer ved Lokalhistorisk Arkiver i ny Sønderborg kommune, som kun har ringe kendskab

Læs mere

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Denne vejledning beskriver kort anvendelsen af Kørebog for Pocket PC version 3.0 Programmet giver mulighed for registrering af den daglige kørsel. Registreringen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2

Indholdsfortegnelse. Side 2 www.adesk.dk Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren...3 Installation af styresystem...4 Backupprocedurer...5 Vedligehold...6 Vista / Windows 7 Recoverysystem...7 Side 2 Opsætning af computeren Det

Læs mere

UNI C. Video/billeder og lyd: Tastevejledning. Photo Story 3

UNI C. Video/billeder og lyd: Tastevejledning. Photo Story 3 Video/billeder og lyd: Tastevejledning Photo Story 3 Lav dine egne fortællinger med billeder og lyde...2 Download...2 Opret ny fortælling...2 Indsæt billeder...2 Rediger billederne...3 Ændring af rækkefølgen...4

Læs mere

Picto Selector. Lav dine egne flotte symbolark på den nemme måde. Version: Oktober 2012

Picto Selector. Lav dine egne flotte symbolark på den nemme måde. Version: Oktober 2012 Picto Selector Lav dine egne flotte symbolark på den nemme måde Version: Oktober 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er Picto Selector?...4 USB?...4 Hent programmet...4 Installer programmet på din computer...5

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Windows 7. Windows 7. Øvelse 1: Genveje. Øvelse 2: Installer en printer. Øvelse 3: Diverse små programmer

Windows 7. Windows 7. Øvelse 1: Genveje. Øvelse 2: Installer en printer. Øvelse 3: Diverse små programmer Windows 7 Øvelse 1: Genveje Højreklik på et tomt sted på skrivebordet og opret en Ny mappe. Omdøb mappen til Edb Åbn Word ved at klikke I følgende rækkefølge: Startknap Alle programmer Microsoft Office

Læs mere

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0 Dansave Online Backup Dansave Home Guide Version 6.9.0.0 01-01-2013 1 Indhold Om Dansave Home... 3 Minimums system krav - Windows... 3 Minimums System krav - MAC... 3 Download Dansave Home... 3 Krypteringsnøglen...

Læs mere

smart-house Web-Server Manual smart-house Web-Server Manual 1 of 15

smart-house Web-Server Manual smart-house Web-Server Manual 1 of 15 smart-house Web-Server Manual CARLO GAVAZZI AS, PB 215, NO-3901 Porsgrunn Telefon: 35 93 08 00 Telefax: 35 93 08 01 Internet: http://www.carlogavazzi.no E-Mail: gavazzi@carlogavazzi.no 1 of 15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Spam Manager. Brugervejledning

Spam Manager. Brugervejledning Spam Manager Brugervejledning Brugervejledning til Spam Manager Dokumentversion: 1.0 Juridisk meddelelse Juridisk meddelelse Copyright 2013 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Symantec,

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Calc fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i regneark. De øvrige

Læs mere

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Læs dette dokument, før du installerer Mac OS X. Det indeholder vigtige oplysninger om installering af Mac OS X. Systemkrav Når du skal

Læs mere

Kapitel 13 Arbejde med Typografier:

Kapitel 13 Arbejde med Typografier: Kom i gang med Kapitel 13 Arbejde med Typografier: Introduktion til Typografier OpenOffice.org Rettigheder Dette dokument er beskyttet af Copyright 2005 til bidragsyderne som er oplistet i afsnittet Forfattere.

Læs mere

High Speed Kamera og Redigering

High Speed Kamera og Redigering digital Vejledning High Speed Kamera og Redigering Vejledning til læreren: Fra high speed optagelser til slowmotion film 2013 TEMA: BESKYT DIN HJERNE Introduktion Xciters Digital er et undervisningsforløb,

Læs mere

Fuld installation af Jit-klient

Fuld installation af Jit-klient Fuld installation af Jit-klient Indholdsfortegnelse Systemkrav til afvikling af Jit-klienten...3 Opsætning af firewall...4 Om installationsfilen...5 Installation af MSI-filen...6 Om SSL-certifikater...13

Læs mere

Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål

Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål Henrik Meyer og Ajâja Hyttel Oprettet: 24/6-13 Sidst revideret 14/5-14 h t t p s : / / c i t r i x. a a b n e t. d k Hvad er nyt i Citrix?... 2 Hvis du ikke

Læs mere

Udlandspriser privat. Priser og zoner. Priser til udlandet, opkald fra Danmark

Udlandspriser privat. Priser og zoner. Priser til udlandet, opkald fra Danmark Udlandspriser privat Priser og zoner Telia har indført en prisstruktur, som gør det lettere at gennemskue prisen på opkald til og fra udlandet. Hver udlandsszone har en ensartet prisstruktur. Du betaler

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

Norton 360TM. Brugervejledning

Norton 360TM. Brugervejledning Norton 360TM Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet

Læs mere

Afvikling af Bridge turnering. BridgeCentral og BridgeMate. Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering.

Afvikling af Bridge turnering. BridgeCentral og BridgeMate. Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering. Afvikling af Bridge turnering BridgeCentral og BridgeMate Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering. Leif Thusholt 28-08-2010 INDEX A Angiv startscore 17 B BridgeCentral Formål 3 BridgeMate

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere

Dell SupportAssist til pc'er og tablets Brugervejledning

Dell SupportAssist til pc'er og tablets Brugervejledning Dell SupportAssist til pc'er og tablets Brugervejledning Bemærk, forsigtig og advarsel BEMÆRK: BEMÆRK! angiver vigtige oplysninger om, hvordan du bruger computeren optimalt. FORSIGTIG: FORSIGTIG angiver

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Version 4 Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer

Læs mere

Xerox-sikkerhedsbulletin XRX08-004

Xerox-sikkerhedsbulletin XRX08-004 Softwareopdatering til løsning af problem med 'cross site scripting' Baggrund Der er registreret et problem med 'cross site scripting' i webserveren i nedenstående produkter. Hvis problemet ikke løses,

Læs mere

Brugervejledning til Echo Smartpen

Brugervejledning til Echo Smartpen Brugervejledning til Echo Smartpen VIGTIGT START HER! Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye Echo Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye Echo Smartpen er det vigtigt

Læs mere

1 IKON BETEGNELSE INDLAGT SKAL TILFØJES

1 IKON BETEGNELSE INDLAGT SKAL TILFØJES Projekter Et Projekt, består af alle de ingredienser, der er samlet sammen til et bestemt design. Til en samplerquilt, kan man f.eks gemme alle de forskellige blokke man har tænkt sig at bruge. Emnerne

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

PowerPoint 2003. Kursusmateriale til FHF s kursister

PowerPoint 2003. Kursusmateriale til FHF s kursister PowerPoint 2003 Kursusmateriale til FHF s kursister Indholdsfortegnelse: Opgave 1 Hvad er en Præsentation?... 2 Opgave 2 vælg emne + opret dias... 3 Opgave 3 Indsæt objekter / billeder... 4 Opgave 4 Brugerdefineret

Læs mere

Opsætning af eduroam Det trådløse netværk på ASB

Opsætning af eduroam Det trådløse netværk på ASB Opsætning af eduroam Det trådløse netværk på ASB Indhold 03 Det trådløse netværk på ASB: eduroam 03 AAAAntivirus software 04 eduroam med Windows Vista 08 eduroam med Windows XP 09 Trådløst netværk (eduroam)

Læs mere

Opdatering af Windows XP

Opdatering af Windows XP Opdatering af Windows XP For at sikre computeren mest muligt er det en god idé at opdatere sit styresystem jævnligt. Det anbefales, at man mindst en gang om ugen kontrollerer for opdateringer til sit styresystem,

Læs mere

Digitalkamera Softwarevejledning

Digitalkamera Softwarevejledning EPSON Digitalkamera / Digitalkamera Softwarevejledning Dansk Alle rettigheder forbeholdt. Uden forudgående skriftlig tilladelse fra SEIKO EPSON CORPORATION må ingen del af denne publikation reproduceres,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 INDHOLDSFORTEGNELSE Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 Windows 7-udgaver... 10 32- eller 64-bit version af Windows 7... 11 Hardware...

Læs mere

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 HD 2850-ST Kom hurtigt i gang med din HD Entertain Mini Endnu bedre tv 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 resolution 2850 manual 1 Pakkens indhold Kontroller, at pakkens indhold er komplet,

Læs mere

Kursus i ViTre pakken fra ScanDis A/S. Hvordan, med ViTre Kursus - Del 1. Dette materiale udleveres ved arrangementer afholdt af ScanDis A/S

Kursus i ViTre pakken fra ScanDis A/S. Hvordan, med ViTre Kursus - Del 1. Dette materiale udleveres ved arrangementer afholdt af ScanDis A/S Kursus i ViTre pakken fra ScanDis A/S Hvordan, med ViTre Kursus - Del 1 TAL SEORD TEX Dette materiale udleveres ved arrangementer afholdt af ScanDis A/S ScanDis A/S Kursus Del 1 i ViTre pakken - 2013 Side

Læs mere