Logitech Gaming Software Hjælp

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Logitech Gaming Software Hjælp"

Transkript

1 Logitech Gaming Software Hjælp Aktiviteter... Vil du vide mere? Opret en ny profil Kom godt i gang Knyt kommandoer til G-taster/knapper Selvstudier om profiler Indspil en makro med flere taster Problemløsning Opdater min software Logitechs supportwebsted I denne hjælp kan du læse mere om Logitechs gaming- og lydenheder. Du skal være opmærksom på at din enhed muligvis ikke har alle de funktioner som beskrives her. Der er flere oplysninger i dokumentationen der fulgte med enheden Logitech. Alle rettigheder forbeholdes. Logitech, Logitech-logoet og andre Logitech-mærker tilhører Logitech og kan være registrerede. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

2 Velkommen Tillykke med din nye Logitech -gamingenhed. Logitech designer og fremstiller tilbehør til pc'er, så du kan arbejde, spille og kommunikere mere effektivt i den digitale verden. Produkterne danner bro mellem mennesket og computeren, en forbindelse der er så intuitiv at den digitale verden føles som en naturlig forlængelse af dine sanser. Alle enhederne er så sprængfyldte med tidsbesparende, intuitive og justerbare funktioner at du snart vil undre dig over at du overhovedet har kunnet leve uden dem. Hvad er det der er så særligt ved denne Logitech-gamingenhed? Tastaturer og gamepads har først og fremmest en række programmerbare G-taster som du kan tilknytte nyttige kommandoer fra spil til spil. Du kan oven i købet indspille dem mens du spiller. Mus har også knapper du kan knytte kommandoer til. Nogle modeller har også medieknapper til at styre afspilningen af musik og film. Mange modeller har desuden et bagbelyst display sådan at du kan holde øje med din status i spil, med de mediefiler der afspilles, og med om der kommer onlinemeddelelser eller med mere. Med Logitech Gaming Software får du mere ud af din enhed, og du får avancerede gamingfunktioner, bl.a. konfiguration af profiler, display og kommandoer med flere taster. Du kan bruge denne hjælp for at få mest muligt ud af din enhed og Logitech Gaming Software. Her er der oplysninger om hvordan du tilpasser din enhed til dine behov. Du kan også læse hvordan du kan få mest ud af dit spil ved at konfigurere en profil for hvert spil, indspille makroer og knytte dem til G-taster/-knapper. Din Logitech-gamingenhed og Logitech Gaming Software... ultimativ kontrol når du spiller.

3 Arbejdsfysiologi og sikkerhed Her er en række vigtige oplysninger om arbejdsfysiologi og sikkerhed: Oplysninger om arbejdsfysiologi. Sikkerhedsoplysninger. Pas godt på ørerne.

4 Oplysninger om arbejdsfysiologi Dette afsnit rummer vigtige oplysninger om arbejdsfysiologi. Vi anbefaler at du læser oplysningerne grundigt og følger forslagene til at forbedre arbejdsstilling, arbejdsrutiner og indretningen af din arbejdsplads, så du ikke får skader. Nyere forskning har påvist en sammenhæng mellem fysisk ubehag, skader på nervesystemet, sener og muskler og gentagelse af samme bevægelse i en længere periode, en uhensigtsmæssigt indrettet arbejdsplads, ukorrekt arbejdsstilling og dårlige arbejdsvaner. Hvis du føler smerte, oplever følelsesløshed, en prikkende eller brændende fornemmelse, træthed, opsvulmen, krampe eller stivhed i hånden eller håndleddet, skulderen, nakken eller ryggen, skal du straks søge lægehjælp. Du kan gøre arbejdet mere behageligt og mindske risikoen for skader ved at følge disse retningslinjer: Sørg for at din arbejdsplads er hensigtsmæssigt indrettet... RIGTIGT: Tastatur og skærm bør være placeret direkte foran dig, og musen eller trackballen skal ligge lige ved siden af. Anbring musen eller trackballen så du nemt kan nå den. Det er vigtigt at albuen forbliver ind mod kroppen når du bruger musen eller trackballen. Justér stolens og bordets højde, så tastatur og mus eller trackball er i albuehøjde eller lige under. Justér tastaturet, så det har den rigtige højde og vinkel. Hvis du bruger en musemåtte, så husk at tage højde for dens tykkelse når du foretager justeringer af højden. Sørg for at fødderne kan nå gulvet og at du slapper af i skuldrene. Anbring tingene på skrivebordet efter hvor ofte du anvender dem: Ofte: Anbring de ting du bruger oftest, tættest på. Af og til: Anbring ikke de ting du bruger af og til mere end en arms længde væk. Sjældent: Anbring de ting du sjældent bruger længere væk, men sådan at det stadig er praktisk. Anbring dokumenter som du skal bruge mens du skriver, tæt på skærmen, så du ikke skal dreje hovedet for meget og ikke skal fokusere på ting der befinder sig på forskellig afstand. Det hjælper at bruge en dokumentholder. Sørg for at skuldre, arme, håndled og hænder er så afslappede som muligt når du arbejder... RIGTIGT: Lad armene hænge ned langs siden i et øjeblik, og lad dem dingle til de er helt afslappede. Prøv at bevare denne afslappede fornemmelse mens du arbejder. Krum ikke ryggen, og træk ikke skuldrene op. Du bør ikke bruge en eventuel håndledsstøtte mens du skriver, kun mens du hviler hænderne. Hvis du gør det, øger du trykket mod hånden og dermed risikoen for skader.

5 Undgå at hvile håndleddene på skarpe kanter eller på skrivebordet. Sørg for at holde albuerne ind til kroppen. Slap af i håndleddet, og sørg for at det er strakt bøj det ikke op, ned eller til en af siderne. Tillæg dig gode arbejdsvaner... RIGTIGT: Hold hyppige korte pauser. Rejs dig, og gå lidt omkring mindst to gange i timen. Varier arbejdsopgaverne i dagens løb. Gør noget andet med dine hænder og arme i et stykke tid. Skriv med et let anslag på tastaturet, og lad være med at knuge musen eller trackballen. Brug de mange funktioner i softwaren til at tilpasse musens eller trackballens funktioner. På den måde kan du undgå gentagne og ubekvemme bevægelser, og derved reducere belastningen af arme, håndled og hænder. Vær opmærksom på tegn på ubehag... RIGTIGT: Hvis du på noget tidspunkt under eller efter brug af tastaturet føler smerte, træthed, en prikkende eller brændende fornemmelse eller oplever følelsesløshed i hænderne, håndleddene, albuerne, skuldrene, nakken eller ryggen, eller hvis du tror at evt. ubehag skyldes brug af mus og/eller tastatur, bør du søge lægehjælp. Hvis du ønsker flere oplysninger om tilpasning og anbringelse af andet computerudstyr (fx skærme) for at opnå den mest behagelige arbejdsstilling, bør du læse dokumentationen der fulgte med produkterne.

6 Sikkerhedsoplysninger VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Advarsel: FARE FOR STØD Læs disse anvisninger. Efterkom alle advarsler. Brug ikke enheden i nærheden af vand. Rengør den kun med en tør klud. Følg producentens anvisninger om installation og tilslutning. Undgå at placere stearinlys og andre ting med flammer i nærheden af enheden. Anbring den ikke i nærheden af varmekilder som radiatorer, varmemålere, ovne eller andre varmeudviklende apparater, fx en forstærker. Benyt kun tilbehør der er anbefalet af producenten. Træk stikket ud når enheden ikke bruges i længere tid, og når det er tordenvejr. Lad et autoriseret værksted foretage eventuelle reparationer. Hvis enheden på nogen måde bliver beskadiget, skal den efterses. Det gælder hvis fx hvis der er spildt vand på den, noget er væltet ind i den, den har været udsat for regn eller fugt, ikke fungerer normalt eller er blevet tabt på gulvet. Advarsel: UNDGÅ AT UDSÆTTE ENHEDEN FOR REGN OG FUGT DET MINDSKER RISIKOEN FOR STØD OG BRAND. SYMBOLFORKLARING: Hvis det er sat på produktet, betyder det... Vigtigt. Læs den medfølgende dokumentation før du fortsætter. Dette symbol er derfor placeret ved siden af teksten i brugervejledningen som henviser til det sted, der kræver særlig opmærksomhed. Hvis det er sat på produktet, betyder det... Advarsel. Adgang til dette område er forbudt. Hvis forbuddet ikke overholdes, risikerer du at få stød.

7 Pas godt på ørerne Gode råd om at undgå høreskader Brug af hovedtelefoner, øretelefoner eller headset med lyden skruet højt op kan resultere i permanent høreskade. Jo højere der er skruet op, jo kortere tid går der inden du risikerer at blive høreskadet. Sådan finder du et sikkert lydstyrkeniveau: 1. Start afspilningen med lydstyrken indstillet til det laveste niveau. 2. Skru langsomt op for lyden indtil du nemt kan høre den, og den gengives klart og uden forvrængning. 3. Undgå at skrue så højt op at du ikke kan høre andres samtaler og lignende lyde. Når du har fundet et lydstyrkeniveau som er behageligt, skal du lade det være. Hvis du får ringen for ørerne, føler ubehag eller har svært ved at høre hvad andre siger, skal du skrue ned eller helt holde op med at bruge hovedtelefoner eller lignende, og få din hørelse undersøgt. Der er flere oplysninger på

8 Kom godt i gang Hvis du vil konfigurere din gamingenhed eller tilpasse brugen af den, skal du starte Logitech Gaming Software. Læs mere under Sådan startes Logitech Gaming Software. Hjemmesiden for Logitech Gaming Software vises når programmet er startet. Du kan vælge hvilken handling du vil udføre på linjen med enheder. Læs mere under Sådan bruges linjen med enheder. Ikonet vises på menulinjen Ekstra mens Logitech Gaming Software kører. Hvis programmet kører i baggrunden, kan du starte det ved at klikke på ikonet. Du kan også få vist oplysninger om programmet eller lukke det. Læs mere i Brug af ikonet på menulinjen Ekstra. Har du spørgsmål om selve enheden? Du kan finde flere oplysninger under Sådan bruges enheden eller Problemløsning.

9 Sådan startes Logitech Gaming Software Klik på søgeikonet Spotlight i højre side af menulinjen, skriv Logitech, og vælg Logitech Gaming Software eller klik på ikonet på menulinjen Ekstra, og vælg Åbn Logitech Gaming Software. Hjemmesiden for Logitech Gaming Software vises med et billede af din gamingenhed. Du kan vælge hvilken handling du vil udføre på linjen med enheder. Læs mere under Sådan bruges linjen med enheder. Bemærk: Logitech Gaming Software kører hele tiden i baggrunden mens computeren er tændt. Det er nødvendigt for at understøtte gamingenhedens avancerede funktioner. Ikonet vises på menulinjen Ekstra mens Logitech Gaming Software kører.

10 Brug af listen med enheder Listen med enheder nederst i Logitech Gaming Software-vinduet har følgende ikoner. Du kan ikke se alle disse ikoner de kan kun ses for de handlinger der understøttes af spilleenheden. Nedenfor er der en komplet liste over ikoner og en forklaring af hver: Ikon Handling Starter Logitechs websted. Viser din enhed. Hvis du har mere end én gamingenhed tilsluttet, vises den enhed der er valgt på det pågældende tidspunkt. Indstillinger der ændres i Logitech Gaming Software gælder kun for denne enhed. Hvis du vil ændre indstillingerne for en anden enhed, skal du klikke på eller -knappen ved siden af ikonet for enheder og vælge den enhed du ønsker. Du kommer tilbage til hjemmesiden for Logitech Gaming Software hvor der vises et billede af din spilleenhed. Du kommer tilbage til hjemmesiden ved at trykke på Esc. Åbner visningen Profiler der bruges til at oprette og vedligeholde profiler til dine spil. Det ikon der vises på listen med enheder, afhænger af, om den enhed du har valgt, har G-taster eller museknapper. Hvis din enhed har indbygget hukommelse, kan du muligvis gemme indstillinger til G-tasten/knappen på enheden. Åbner visningen Tilpas display, der bruges til at styre hvilke oplysninger og hvilket materiale der vises på dit display. Åbner visningen Tilpas indstillinger for markør, der bruges til at tilpasse markørbevægelserne til dig og din gaming. Hvis din enhed har indbygget hukommelse, kan du muligvis gemme indstillinger for markøren på enheden. Åbner visningen Tilpas indbyggede profilindstillinger som bruges til at konfigurere de profiler og indstillinger for markørens bevægelse, som gemmes i gamingenheden. Åbner visningen Administrer profiler til at tage med der bruges til at gemme visse indstillinger for spil, så du kan flytte dine profiler til andre computere. Åbner visningen Tilpas bagbelysningens farve (eller visningen Profiler på G300) der bruges til at indstille farveskemaet for gamingenheden. Hvis din enhed har indbygget hukommelse, kan du muligvis gemme belysningsindstillinger på enheden.

11 Viser dialogboksen Indstillinger i Logitech Gaming Software der bruges til at angive forskellige programindstillinger. Viser en menu med metoder som du kan bruge til at dele dine Logitech-spilleoplevelser med andre, fx via sociale medier og kundefeedback. Giver adgang til dette hjælpecenter, selvstudier, de seneste oplysninger om produkter og softwareopdateringer.

12 Brug af ikonet på menulinjen Ekstra Når Logitech Gaming Software kører i baggrunden, vises ikonet åbne en pop op-menu med følgende muligheder: på ikonet på menulinjen Ekstra. Du kan klikke på ikonet for at Åbn Logitech Gaming Software: Starter Logitech Gaming Software på hjemmesiden. Om: Viser oplysninger om Logitech Gaming Software. Afslut: Lukker Logitech Gaming Software. Bemærk: Hvis du vælger at lukke, holder Logitech Gaming Software op med at køre i baggrunden. Spilenhedens funktioner vil ikke længere virke.

13 Ændring af programindstillinger Logitech Gaming Software indeholder en række standardindstillinger som passer til de fleste forhold. Vi anbefaler at du undersøger dem og eventuelt ændrer dem sådan at programmet fungerer nøjagtig, som du vil have det. De indstillinger du kan justere, findes under følgende faner (nogle faner findes ikke for alle enheder): Fanen Generelt. Her kan du ændre forskellige generelle programindstillinger. Læs mere under Sådan ændres generelle indstillinger. Fanen Underretning. Her kan du tilpasse, hvilke underretninger der vises på din computerskærm og på din enheds display. Læs mere under Sådan ændres indstillingerne for underretninger. Fanen Profil. Kan bruges til at definere basisindstillinger for profilen. Læs mere under Ændring af indstillingerne for profilen. Fanen Emulering af G13-mus. Kan bruges til at angive markørens hastighed hvis du har en G13-enhed der understøtter emulering af mus. Læs mere under Sådan ændres indstillingerne for emulering af G13-musen. Faner der er specifikke for enheden. Funktionen findes kun på nogle enheder. Læs mere under Sådan ændres enhedsspecifikke indstillinger.

14 Sådan ændres generelle indstillinger 1. Du kan åbne dialogboksen Indstillinger i Logitech Gaming Software (ved at klikke på ikonet Indstillinger på listen med enheder). 2. Angiv de indstillinger du ønsker ved at bruge følgende tabel som en rettesnor: Indstilling Forklaring Start automatisk, når du har logget på Marker dette felt hvis du vil have Logitech Gaming Software til at starte automatisk og køre i baggrunden når du starter din computer. Bemærk: Logitech Gaming Software skal køre for at din gamingenheds funktioner virker. Indspil forsinkelser ved oprettelse af lynmakroer Marker dette felt hvis der skal være forsinkelse mellem tastkombinationerne når du indspiller en lynmakro (i spillet). Hvis du ikke markerer dette felt, vil der ikke være forsinkelser mellem tastkombinationerne i makroen. Vis anvisninger på hvordan man indspiller en lynmakro på GamePanel-displayet Marker dette felt hvis du ønsker at få vist instruktioner om indspilning af makroer på dit display når du trykker på MR for at oprette en lynmakro (i spillet). Bemærk: Denne funktion virker kun hvis din enhed har et display. Lad spil styre belysningen Markér dette felt for at tillade at farverne på enheder der understøtter baggrundslys skifter, alt efter hvilket spil du spiller. Fjern markeringen for at forhindre spil i at ændre de valgte baggrundslys. Aktivér udvidet grafik Sæt kryds dette felt for at bruge hardwareacceleration til grafik. Hvis der ikke er sat kryds i feltet, afspilles animationerne langsommere. Hent automatisk produktbilleder med høj opløsning Sæt kryds i dette felt hvis der automatisk skal hentes billeder med høj opløsning, første gang en ny enhed tilsluttes. Hvis der ikke er sat kryds i feltet, bruges standardproduktbilledet med lav opløsning altid. Søg efter nye profiler online Marker dette felt for at finde ud af om der findes en ny database over spil på nettet, som er nyere end den, der er gemt i Logitech Gaming Software, når du vælger funktionen Søg efter nye spil. Hvis dette er tilfældet, hentes denne, før Logitech Gaming Software søger efter spil på din computer. 3. Klik på OK. Du kan altid gendanne de anbefalede (oprindelige) værdier ved at klikke på knappen Gendan standardindstillinger.

15 Ændring af indstillingerne for profilen 1. Du kan åbne dialogboksen Indstillinger i Logitech Gaming Software (ved at klikke på ikonet Indstillinger på listen med enheder). 2. Klik på fanen Profil. 3. Angiv de ønskede profilindstillinger ved at bruge følgende tabel som en rettesnor: Indstilling Forklaring Standardprofil Vælg den profil der skal bruges som standard når der ikke er nogen permanent profil, og når der ikke er knyttet en profil til det nuværende program (eller hvis der ikke kører noget program). Bemærk: Du kan også vælge en standardprofil ved at højreklikke på den relevante profil under Profiler i visningen Profiler, eller klikke på pilen og vælge Angiv som standard. Du kan få mere at vide om standardprofiler under Hvad er permanente og standardprofiler? Permanent profil På rullelisten kan du vælge den profil der altid skal være aktiv og overskrive alle andre profiler der aktuelt er i brug. Den profil du har valgt som permanent profil benyttes, selvom der er knyttet en profil til det aktive program. Bemærk: Du kan også vælge en permanent profil ved at højreklikke på den relevante profil under Profiler i visningen Profiler eller ved at klikke på pilen og vælge Angiv som vedvarende. Du kan få mere at vide om standardprofiler under Hvad er permanente og standardprofiler? Skift mellem profiler Hvis du ønsker at kunne skifte mellem profiler ved at trykke på en tastkombination, skal du stille markøren i dette felt, trykke på de relevante taster, eksempelvis Ctrl + F9, og kontrollere at navnene på tastkombinationerne vises i feltet. Du kan fjerne tastkombinationen ved at klikke på Ryd. Bemærk: Du kan få mere at vide om skift mellem profiler under Hvad er skift mellem profiler? 4. Klik på OK. Du kan altid gendanne de anbefalede (oprindelige) værdier ved at klikke på knappen Gendan standardindstillinger.

16 Sådan ændres indstillingerne for emulering af G13-musen 1. Du kan åbne dialogboksen Indstillinger i Logitech Gaming Software (ved at klikke på ikonet Indstillinger på listen med enheder). 2. Klik på fanen Emulering af G13-mus. 3. Brug skydeknappen til at vælge markørens hastighed når der bruges emulering af mus. 4. Tryk på OK. Bemærk: Denne funktion findes kun for G13-enheder. Hvis du ændrer markørens hastighed, kan du altid gendanne de anbefalede (oprindelige) værdier ved at klikke på knappen Gendan standardindstillinger.

17 Sådan opdateres softwaren Logitech vedligeholder en internetside om din enhed. De oplysninger som findes på siden, ændres løbende, så de altid er interessante for gamere. Du vil typisk kunne finde oplysninger om og hente software til din enhed, men der vil også være: Opdaterede versioner af Logitech Gaming Software. De seneste nyheder om din enhed og Logitech Gaming Software. Der er flere oplysninger om hvordan du kan hente softwareopdateringer m.m. i Sådan kan du hente softwareopdateringer og nyheder.

18 Sådan henter du softwareopdateringer og nyheder 1. Klik på knappen over ikonet Hjælp på listen med enheder nederst i Logitech Gaming Software-vinduet. Der åbnes en pop op-menu. 2. Vælg de opdateringer eller nyheder du ønsker i pop op-menuen: Vælg Søg efter opdateringer for at få softwareopdateringer. Logitech Gaming Software søger på internettet efter en opdateret version af softwaren. Hvis der er en opdateret version, henter og installerer Logitech Updater den. Vælg Internet Seneste oplysninger for at se de seneste nyheder for din enhed. Internetsiden med resurser til din enhed åbnes i en webbrowser. Bemærk: Du kan se hvilken version af Logitech Gaming Software der er installeret ved at klikke på Om i pop op-menuen under Hjælp-ikonet.

19 Problemløsning Hvis enheden eller Logitech Gaming Software volder problemer, er det måske beskrevet nedenfor: Hvis det er, så klik på beskrivelsen for at se et løsningsforslag. Enheden fungerer slet ikke. G-tasterne/-knapperne fungerer ikke ordentligt. Der er problemer med USB-portene på enheden. Hvis du ikke kan finde det du søger blandt emnerne, kan du vælge Hjælp Internet Seneste oplysninger eller besøge Logitechs websted for support.

20 Enheden fungerer slet ikke Sørg for at gamingenheden er tilsluttet en strømforsynende USB-port det kan enten være en af USB-portene på computeren eller på en USB-hub med egen strømforsyning og at stikket er sat ordentligt i. Enheden virker højst sandsynligt ikke hvis den tilsluttes en USB-hub med flere porte men uden egen strømforsyning. Prøv at tage stikket fra enheden ud og sætte det i igen, i tilfælde af at det ikke er tilsluttet ordentligt. Prøv at slutte det til en anden USB-port, for at undersøge om der er et problem med den nuværende port.

21 G-tasterne/-knapperne fungerer ikke som de skal Sørg for at computeren har Mac OS (Snow Leopard), Mac OS eller nyere (Lion) eller Mac OS eller nyere (Mountain Lion). På nuværende tidspunkt understøttes G-tasterne/-knapperne kun i disse styresystemer. Kontroller at ikonet vises på menulinjen Ekstra. Det betyder at Logitech Gaming Software kører. Hvis det ikke vises, skal du klikke på søgeikonet Spotlight i højre side af menulinjen, skrive Logitech og så vælge Logitech Gaming Software. Kontrollér at den rigtige profil er aktiveret. Du kan knytte en profil til hver af dine computerspil, så den startes automatisk sammen med det pågældende spil. Det gør du ved at starte Logitech Gaming Software, redigere den profil der skal køres, og knytte den til den eksekverbare fil til spillet. Læs mere under Sådan redigeres en profil. Når du starter spillet, vises navnet på den profil som er knyttet til spillet, i fem sekunder på enhedens display. Er Logitech Gaming Software og driverne til enheden installeret korrekt? Det kan fx gøres fra den cd-rom som fulgte med enheden. Hvis ikke skal du foretage en komplet installation ved enten at bruge cd-rommen eller downloade den seneste software fra Kontroller at indstillingerne for den permanente profil og standardprofilen er korrekte. Hvis du fx har valgt at bruge en permanent profil, ignoreres de profiler som er knyttet til de enkelte spil. Læs mere under Hvad er permanente og standardprofiler?

22 Der er problemer med USB-portene på enheden Hvis enhedens hub ikke har en ekstern strømforsyning, skal du sikre at de tilsluttede enheder ikke kræver mere end 100 ma tilsammen. Blandt de enheder som ikke virker når de er tilsluttet en USB-hub uden egen strømforsyning, kan nævnes visse videokameraer, scannere og gamepads med vibrationseffekt. Du kan læse mere om din enheds strømforbrug i dokumentationen til den. Hvis der er tilsluttet to enheder, kan du prøve at tage stikket til den ene ud for at se om den anden så virker. Sørg for at enheden er sluttet rigtigt til en af enhedens USB-porte ved at tage stikket ud og sætte det i igen. Prøv at slutte enheden til den anden USB-port på din enhed. Bemærk: Hvis enheden ikke har indbyggede USB-porte, kan du ignorere dette emne.

23 Kontaktpersoner Læs mere under: Nord- og Sydamerika Asien, Stillehavsområdet og Oceanien Europa, Mellemøsten og Afrika

24 Nord- og Sydamerika Hovedkontorer (Fremont USA og Canada): Regionale kontorer: Land Afdeling Telefonnummer Canada Tilbehør Trådløse musikafspillere Systemer DVO Ultimate Ears Harmony Labtec (877) (gratis) +1 (646) (ikke gratis) (engelsk) (fransk) (spansk) Mexico Tilbehør USA Tilbehør Trådløse musikafspillere Systemer DVO Ultimate Ears Harmony (877) (gratis) +1 (646) (ikke gratis) (engelsk) (fransk) (spansk) Brasilien Tilbehør Labtec Latinamerika Tilbehør Labtec

25 Asien, Stillehavsområdet og Oceanien Hovedkontor for Asien og Stillehavsområdet (Hongkong): Regionale kontorer: Land Afdeling Telefonnummer Australien Tilbehør Kina Tilbehør (gratis) Kina (Hongkong) Tilbehør (engelsk og kantonesisk) Taiwan Tilbehør Malaysia Tilbehør Korea Tilbehør Japan Tilbehør Singapore Tilbehør (gratis) New Zealand Tilbehør

26 Europa, Mellemøsten og Afrika Hovedkontor for Europa, Mellemøsten & Afrika (Morges, Schweiz): (0) (engelsk) Labtec: +41 (0) Fax: +41 (0) Regionale kontorer: Land Afdeling Telefonnummer Østrig Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony E-handel +43 (0) (0) Belgien Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony +32 (0) (hollandsk) +32 (0) (fransk) +32 (0) (hollandsk) (fransk) +32 (0) (hollandsk) +32 (0) (fransk) Tjekkiet Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Danmark Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel Estland Tilbehør SMS / WiLife / UE Finland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony +358 (0) (0)

27 E-handel +358 (0) Frankrig Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +33 (0) (0) (0) Tyskland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +49 (0) (0) (0) Grækenland Tilbehør SMS / WiLife / UE Ungarn Tilbehør SMS / WiLife / UE Irland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony +353 (0) Italien Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel Letland Tilbehør SMS / WiLife / UE Litauen Tilbehør

28 SMS / WiLife / UE Luxemburg Harmony Holland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +31 (0) (0) (0) (0) Norge Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +47 (0) (0) (0) (0) Polen Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Portugal Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Rusland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony +7 (495) (495) Slovakiet Tilbehør SMS / WiLife / UE Sydafrika Tilbehør SMS / WiLife / UE

29 Spanien Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel Sverige Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +46 (0) (0) (0) (0) Schweiz Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +41 (0) (tysk) +41 (0) (fransk) +41 (0) (italiensk) (tysk) (fransk) +41 (0) (italiensk) (engelsk) (tysk) (fransk) (italiensk) +41 (0) (tysk) +41 (0) (fransk) +41 (0) (italiensk) +41 (0) (0) (0) Tyrkiet Tilbehør SMS / WiLife / UE Storbritannien og Nordirland Tilbehør SMS / WiLife / UE Harmony Labtec E-handel +44 (0) (0) (0) Forenede Tilbehør

30 Arabiske Emirater SMS / WiLife / UE Harmony

31 Licensaftale for software LÆS DENNE SOFTWARELICENSAFTALE GRUNDIGT IGENNEM FØR DU BRUGER DIT LOGITECH-PRODUKT ELLER HENTER DENNE SOFTWARE. VED AT BRUGE DIT LOGITECH-PRODUKT ELLER HENTE DENNE SOFTWARE ACCEPTERER DU BETINGELSERNE I DENNE AFTALE. HVIS DU IKKE ACCEPTERER BETINGELSERNE I DENNE AFTALE, SKAL LOGITECH-PRODUKTET RETURNERES I DEN ORIGINALE INDPAKNING MED KVITTERINGEN INDEN FOR 30 DAGE ELLER INDEN FOR FRISTEN ANGIVET I KØBSSTEDETS RETURPOLITIK, ALT EFTER HVILKEN AF DISSE PERIODER DER ER LÆNGST. HVIS DU HAR FÅET ADGANG TIL SOFTWAREN ELEKTRONISK, SKAL SOFTWAREN IKKE INSTALLERES. 1. Generelt. Softwaren og dokumentationen der følger med til denne aftale ("softwaren") er licenseret men ikke solgt til dig af Logitech Europe S.A. ("Logitech") til brug udelukkende i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne i denne aftale. Logitech og deres licensgivere bevarer ejerskabet af softwaren, og Logitech bevarer alle rettigheder der ikke udtrykkeligt er givet til dig. Vilkårene i denne aftale dækker softwareopdateringer fra Logitech der erstatter og/eller supplerer softwaren i sin oprindelige form med mindre en sådan opdatering ledsages af en separat licens. I så fald er det vilkårene i den pågældende licens der er gældende. 2. Licenstildeling og -begrænsninger. I henhold til betingelserne i denne aftale, giver Logitech dig en ikke-eksklusiv tilladelse til at bruge én kopi af softwaren sammen med det Logitech-produkt du har købt, eller den Logitech-tjeneste der bruges af dig. Du må ikke, og du accepterer at du ikke må eller hjælper andre til at kopiere (med undtagelse af hvis der er givet udtrykkelig tilladelse i denne aftale), disassemblere, dekompilere, foretage reverse engineering af eller forsøge at udlede kildekoden til, eller fremstille afledte produkter af, eller lave installationsprogrammer til, softwaren eller dele af softwaren (med undtagelse af når det udtrykkeligt er tilladt i den gældende lovgivning). Du må lave én sikkerhedskopi af softwaren, udelukkende til brug sammen med Logitechprodukter som du har købt eller Logitech-tjenester der bruges af dig, forudsat at sådanne kopier indeholder enhver copyright eller andre ophavsrettigheder indeholdt i originalen. SOFTWAREN ER IKKE BEREGNET TIL BRUG I FORBINDELSE MED DRIFTEN AF KERNEKRAFTVÆRKER, FLYNAVIGATION, KOMMUNIKATIONSSYSTEMER, MASKINER TIL KONTROL AF LUFTTRAFIK, MEDICINALUDSTYR ELLER ANDET UDSTYR HVOR EN FEJL I SOFTWAREN KAN MEDFØRE DØDSFALD, PERSONSKADE ELLER ALVORLIGE PERSON- ELLER MILJØSKADER. 3 Overførsel. Du må ikke, og du accepterer at du ikke må eller hjælper andre til at sælge, omdistribuere, udleje, lease eller underlicensere softwaren, med følgende undtagelse: Hvis du købte denne software med et Logitech-produkt, må du overføre softwaren i forbindelse med en permanent overdragelse af det tilhørende Logitech-produkt, under følgende forudsætninger: (a) Alle opdateringer af softwaren som du bruger eller er i besiddelse af, skal indgå i overdragelsen, (b) du beholder ikke en kopi af softwaren (hverken hel eller delvis), heriblandt kopier gemt på computeren eller andre lagerenheder, og (c) den som softwaren overdrages til, skal læse og indvillige i at overholde denne aftales betingelser. 4. Ophør. Denne aftale er gyldig indtil den ophæves. Din ret til at bruge softwaren ophører automatisk uden advarsel fra Logitech hvis du bryder betingelserne i denne aftale. Ved aftalens ophør skal du holde op med at bruge softwaren, og du skal destruere eventuelle kopier af softwaren du besidder eller bruger. Bestemmelserne i paragraf 5, 6, 10 og 11 vil fortsat være gældende uanset denne aftales ophør. 5. ANSVARSFRASKRIVELSE. I DET OMFANG DET ER MULIGT UNDER GÆLDENDE LOVGIVNING, LEVERES SOFTWAREN OG TJENESTERNE FRA LOGITECH SOM DE FOREFINDES OG SOM DE ER FORHÅNDENVÆRENDE, MED EVENTUELLE FEJL OG UDEN NOGEN FORMER FOR GARANTI, OG DU ACCEPTERER AT DU I DET OMFANG DET ER MULIGT UNDER GÆLDENDE LOVGIVNING, BRUGER SOFTWAREN FRA LOGITECH PÅ EGEN RISIKO OG AT DEN FULDE RISIKO HVAD ANGÅR TILFREDSSTILLENDE KVALITET, FUNKTION, NØJAGTIGHED OG INDSATS, PÅHVILER DIG. LOGITECH OG DERES LICENSGIVERE FRASKRIVER SIG HERMED ALLE GARANTIER, BÅDE UDTRYKKELIGE OG UNDERFORSTÅEDE, I FORBINDELSE MED LOGITECHS SOFTWARE OG TJENESTER, HERUNDER MEN IKKE BEGRÆNSET TIL STILTIENDE INDESTÅELSE FOR SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET, EGNETHED TIL BESTEMTE FORMÅL, NØJAGTIGHED, UFORSTYRRET BENYTTELSE SAMT AT TREDJEPARTS OPHAVSRET IKKE KRÆNKES. LOGITECH GARANTERER IKKE AT DU FÅR UBETINGET GLÆDE AF LOGITECHS SOFTWARE ELLER TJENESTER OG GARANTERER HELLER IKKE AT FUNKTIONERNE LEVER OP TIL DINE KRAV, AT LOGITECHS SOFTWARE OG TJENESTER KAN BRUGES UDEN AFBRYDELSER ELLER FEJL ELLER AT FEJL I LOGITECHS SOFTWARE ELLER TJENESTER BLIVER UDBEDRET. INGEN LOGITECH-FORHANDLER, -AGENT ELLER -MEDARBEJDER ER AUTORISERET TIL AT FORETAGE ÆNDRINGER AF, UDVIDELSER AF ELLER TILFØJELSER TIL DENNE GARANTI. I visse lande og jurisdiktioner tillades der ikke en udelukkelse af underforståede garantier eller begrænsninger på forbrugeres lovfæstede rettigheder, så ovenfor anførte udelukkelser og begrænsninger gælder muligvis ikke for dig. 6. BEGRÆNSNING AF ANSVAR. I DET OMFANG LOVGIVNINGEN TILLADER DET, KAN LOGITECH ELLER LOGITECHS LICENSGIVERE UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER DRAGES TIL ANSVAR FOR OMKOSTNINGER VED ANSKAFFELSE AF ERSTATNINGSPRODUKTER ELLER -TJENESTER, TAB AF FORTJENESTE, TAB AF OPLYSNINGER ELLER DATA ELLER ANDRE SÆRSKILT DOKUMENTEREDE, DIREKTE ELLER INDIREKTE TAB ELLER FØLGESKADER, DER ER OPSTÅET SOM FØLGE AF: SALG, LICENSERING ELLER BRUG AF ELLER UEGNETHED TIL AT BENYTTE NOGET LOGITECH-PRODUKT ELLER NOGEN LOGITECH-TJENESTE, UANSET GRUND OG UANSET OM DER ER TALE OM KONTRAKTLIGT ANSVAR,

Logitech Gaming Software Hjælp

Logitech Gaming Software Hjælp Logitech Gaming Software Hjælp Aktiviteter... Vil du vide mere? Opret en ny profil Kom godt i gang Knyt kommandoer til G-taster/knapper Selvstudier om profiler Indspil en makro med flere taster Problemløsning

Læs mere

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...6

Læs mere

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra CHAT - FOR PC. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra CHAT - FOR PC Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...5

Læs mere

Lynvejledning. Pro Focus UltraView. Denne brugervejledning findes på forskellige sprog på BK Medicals hjemmeside.

Lynvejledning. Pro Focus UltraView. Denne brugervejledning findes på forskellige sprog på BK Medicals hjemmeside. Lynvejledning Pro Focus UltraView Denne brugervejledning findes på forskellige sprog på BK Medicals hjemmeside. Besøg: www.bkmed.com/customer service/user manuals Før du tager scanneren i brug, bør du

Læs mere

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows 4 Trin 3: Installer

Læs mere

Skifte til PowerPoint 2010

Skifte til PowerPoint 2010 I denne vejledning Microsoft PowerPoint 2010 ser meget anderledes ud end PowerPoint 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Skifte til Access 2010

Skifte til Access 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Access 2010 ser meget anderledes ud end Access 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS

KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS Copyright 2003 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes 9356502 Issue 1 Indhold 1. INTRODUKTION...1 2. INSTALLATION AF NOKIA MODEM OPTIONS...1 3. TILSLUTNING AF NOKIA

Læs mere

Quick guide. Pro Focus 2202 Gul/grøn

Quick guide. Pro Focus 2202 Gul/grøn Quick guide Pro Focus 2202 Gul/grøn 2 Tænd og sluk scanneren Mekanisk stikdåse til mekaniske transducere Standby-knap Gruppestikdåse til de elektroniske transducere Arranger transducerne Tilslutning: 1.

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Forbindelsesstyring Brugervejledning

Forbindelsesstyring Brugervejledning Forbindelsesstyring Brugervejledning Udgave 1.0 DA 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nokia Original Accessories-logoet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

Produktbemærkning. Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Vilkår vedrørende software

Produktbemærkning. Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Vilkår vedrørende software Start her Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel.

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra Speak 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra Speak 410 Brugervejledning indholdsfortegnelse TAK...3 Produktoversigt...3 OVERSIGT...4 Installation og konfiguration...4 Daglig brug...5 Hvis du får brug for hjælp...6 2 TAK Tak for, at du har købt

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

DU BØR LÆSE FØLGENDE AFTALE OMHYGGELIGT INDEN BRUG AF DENNE SOFTWARE. BRUG

DU BØR LÆSE FØLGENDE AFTALE OMHYGGELIGT INDEN BRUG AF DENNE SOFTWARE. BRUG SLUTBRUGERLICENSAFTALE TIL SONY SOFTWARE DU BØR LÆSE FØLGENDE AFTALE OMHYGGELIGT INDEN BRUG AF DENNE SOFTWARE. BRUG AF SOFTWAREN ER ENSBETYDENDE MED ACCEPT AF AFTALEN. VIGTIGT - LÆS OMHYGGELIGT: Nærværende

Læs mere

Skifte til OneNote 2010

Skifte til OneNote 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft OneNote 2010 ser meget anderledes ud end OneNote 2007, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Bærbar USB 2.0-harddisk Brugervejledning

Bærbar USB 2.0-harddisk Brugervejledning Bærbar USB 2.0-harddisk Brugervejledning Dansk Indholdsfortegnelse Indledning 3 Tilslutning af den bærbare harddisk 3 Lagring og overførsel af data 4 Frakobling af den bærbare harddisk 5 Teknisk support

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere

Norton Internet Security Online Brugerhåndbog

Norton Internet Security Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton Internet Security Online Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion

Læs mere

Skifte til Excel 2010

Skifte til Excel 2010 I denne vejledning Microsoft Excel 2010 ser meget anderledes ud end Excel 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune I denne præsentation Gennemgang af regler Opsætning af ipad Tilslutning til Thisted Skoler MDM (Mobile Device Management) Oprette AppleID Oprette Google

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere

For more information please visit www.rollermouse.com

For more information please visit www.rollermouse.com For more information please visit www.rollermouse.com Contour Design, Inc. 10 Industrial Drive Windham New Hampshire, 03087, USA Phone: 800-462-6678 E-mail: ergoinfo@contourdesign.com Contour Design Europe

Læs mere

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (SAMT DATTERSELSKABER, "AMAZON" ELLER "VI"). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN OG BRUGSBETINGELSERNE,

Læs mere

Direct Access Keyboard

Direct Access Keyboard Direct Access Keyboard Brugervejledning Version 1.0 Copyright Det er forbudt uden producentens skriftlige samtykke at reproducere eller overføre nogen del af denne vejledning i noget format, hverken elektronisk

Læs mere

Brugervejledning ViseOrd til Mac Version 1.0, August 2015

Brugervejledning ViseOrd til Mac Version 1.0, August 2015 Side 1 Version 1.0, August 2015 Indholdsfortegnelse Copyright bestemmelser... 2 Hvad er ViseOrd... 3 Opstart og ViseOrd menuen... 4 Skrivestøtte... 6 Ordforslagslisten... 6 Ordforudsigelse... 7 Ordfuldendelse...

Læs mere

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0 895 Harmony-fjernbetjening Brugervejledning, version 1.0 Indhold INTRODUKTION... 1 BLIV DUS MED DIN HARMONY-FJERNBETJENING... 2 KONFIGURATIONSPROCESSEN... 3 BRUG AF HARMONY-FJERNBETJENINGEN... 4 BRUG AF

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave Brugervejledning til Nokia-headset med display HS-6 9232425 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-6 er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

Brugsanvisning Brother Meter Read Tool

Brugsanvisning Brother Meter Read Tool Brugsanvisning Brother Meter Read Tool DAN Version 0 Copyright Copyright 2017 Brother Industries, Ltd. Alle rettigheder forbeholdes. Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel. Den software,

Læs mere

Skyfillers Online Backup. Kundemanual

Skyfillers Online Backup. Kundemanual Skyfillers Online Backup Kundemanual Kundemanual Indhold Opsætning... 2 Installation... 2 Download software... 2 Installation under Windows... 2 Installation under Mac OS X... 3 Log ind... 3 Tilpas kontoindstillinger...

Læs mere

MobileStatus Software licens aftale

MobileStatus Software licens aftale MobileStatus Software licens aftale Version 2.2 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker af deres respektive ejere. MobileCTI, MobilePBX,

Læs mere

ONSCREENKEYS 5. Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8

ONSCREENKEYS 5. Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 ONSCREENKEYS 5 Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 [ PRODUKTBESKRIVELSE ] [ Dette smarte skærmtastatur med en virtuel musekliksfeature og taleoutput lader dig skrive hurtigt og arbejde med

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens)

SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens) SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens) LÆS DENNE SLUTBRUGERLICENSAFTALE ( EULA ) OMHYGGELIGT. VED AT KLIKKE PÅ JEG ACCEPTERER ELLER VED AT TAGE SKRIDT TIL AT DOWNLOADE, OPSÆTTE,

Læs mere

Microsoft. fra Word 2003

Microsoft. fra Word 2003 I denne vejledning Microsoft Word 2010 ser meget anderledes ud end Word 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

1. Detaljeret beskrivelse

1. Detaljeret beskrivelse Digital Diktafon Indhold 1. Detaljeret beskrivelse... 3 2. Specifikation... 4 3. Sæt batterier i... 4 4. Anvendelse... 6 4.1. Tænd/Sluk... 6 4.2. Optagelse... 6 4.4.1 Vælg optagelsestilstand... 6 4.4.2

Læs mere

Windows 7 Instruktionsvideo

Windows 7 Instruktionsvideo 1. Mus og tastatur (4:17) Du lærer vigtige taster på tastaturet at kende, samt hvordan du skal anvende musen i Windows 7. 2. Skrivebordet (4:39) Du lærer at arbejde med Skrivebordet i Windows 7 og kommer

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

Kindle-enhed til iphone/ipad Licensaftale og Brugsbetingelser

Kindle-enhed til iphone/ipad Licensaftale og Brugsbetingelser Kindle-enhed til iphone/ipad Licensaftale og Brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (OG DETS ASSOCIEREDE SELSKABER, AMAZON ELLER VI ). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation TM Norton AntiVirus Online Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007 10.0 Begrænset tilføjelsesprogram til Outlook Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007

Læs mere

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10 Brugervejledning Stereomikrofon STM10 Indholdsfortegnelse Grundlæggende...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Samling...4 Anvendelse af mikrofonen...5 Optagelse af lyd...5 Optagelse

Læs mere

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at

Læs mere

Gratis videosamtaler i superhøj kvalitet

Gratis videosamtaler i superhøj kvalitet NY OG SMARTERE UDGAVE AF SKYPE: Gratis videosamtaler i superhøj kvalitet SÅDAN! I denne artikel lærer du at oprette en Skype-konto, finde dine venner og starte en videosamtale. DET SKAL DU BRUGE Et webkamera

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Modem og lokale netværk

Modem og lokale netværk Modem og lokale netværk Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

Undervisning Windows 8(.1)

Undervisning Windows 8(.1) Undervisning Windows 8(.1) Kursusmateriale Jeg vil her forsøge at opridse de basale begreber og funktioner vi har gennemgået på kurset. Da der har været mange spørgsmål løbende, som ikke er besvaret her,

Læs mere

Digitalvideo. Brugervejledning

Digitalvideo. Brugervejledning Digitalvideo Brugervejledning Dk 2 Indhold Introduktion Oversigt over digitalvideo... 3 Brug af betjeningspanelet... 4 Strømtilslutning... 5 Funktioner... 6 Funktionsskifter... 8 Filmfunktion Optagelse

Læs mere

Brug Photo Story 3 en let introduktion

Brug Photo Story 3 en let introduktion Brug Photo Story 3 en let introduktion Denne vejledning forudsætter at programmet Photo Story 3 er installeret på din computer. Se andetsteds for vejledning i at installere programmet, der kan findes gratis

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Adobe volumenlicenser Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Version 3.0 30. juli 2013 Indhold Value Incentive Plan (VIP) Oversigt... 3 Programmet indeholder... 3 Øjeblikkelig adgang til Adobe-produkter...

Læs mere

Softwareopdateringer Brugervejledning

Softwareopdateringer Brugervejledning Softwareopdateringer Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri

Læs mere

GPS 72H. Lynstartvejledning

GPS 72H. Lynstartvejledning GPS 72H Lynstartvejledning Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Generelt om brugervejledningen Når du bliver

Læs mere

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Hvis Mac OS X v10.3 eller en nyere version allerede er installeret på computeren: Alt, du behøver at gøre, er at opdatere til Leopard. Se

Læs mere

MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning

MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning MobileCTI Dialer Installations og konfigurations vejledning Vejledning i Installation og konfiguration af MobileCTI Outlook Dialer / MobileCTI TAPI Dialer Version 2.10 December 2005 www.blueposition.com

Læs mere

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet CK-1W er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

Introduktion Konfiguration af HP-mus Batterier Udskiftning af batterierne Musens sensorteknologi Navigere i HP Kontrolcenter for mus

Introduktion Konfiguration af HP-mus Batterier Udskiftning af batterierne Musens sensorteknologi Navigere i HP Kontrolcenter for mus Introduktion Tillykke med dit køb af en HP-mus. Denne mus er den seneste i det store udvalg af ydre enheder til computere, som fremstilles af HP. Den er designet til at give dig den størst mulige komfort

Læs mere

Oversigt over service og support

Oversigt over service og support Oversigt over service og support QuickRestore Compaq gør det muligt til hver en tid at gendanne systemet med QuickRestore. Der er fem gendannelsesfunktioner i QuickRestore. Disse beskrives i nedenstående

Læs mere

Motorola Phone Tools. Kvikstart

Motorola Phone Tools. Kvikstart Motorola Phone Tools Kvikstart Indhold Minimumskrav... 2 Før installering Motorola Phone Tools... 3 Installering af Motorola Phone Tools... 4 Installering og konfigurering af mobil enhed... 5 Registrering

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HP PAVILION DV2820EA i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

AgroSoft A/S AgroSync

AgroSoft A/S AgroSync AgroSoft A/S AgroSync AgroSync er et AgroSoft A/S værktøj, der bliver brugt til filudveksling imellem WinSvin og PocketPigs. Fordele ved at bruge AgroSync: Brugeren bestemmer overførsels tidspunktet for

Læs mere

Windows Vista 1. Side 1 af 10

Windows Vista 1. Side 1 af 10 Windows vista...2 Lukke for PC,en...3 Velkomstcenter...3 Finde/starte et program...4 Alle programmer...5 Menuen Start...5 Stifinder...6 Windows Sidepanel og gadgets...7 Dokumenter...7 Tilbehør...8 Windows

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton AntiVirus Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion 15,0

Læs mere

Scanning på netværket via Web Services (Windows Vista SP2 eller højere, Windows 7 og Windows 8)

Scanning på netværket via Web Services (Windows Vista SP2 eller højere, Windows 7 og Windows 8) Scanning på netværket via Web Services (Windows Vista SP2 eller højere, Windows 7 og Windows 8) Web Services-protokollen gør det muligt for brugere af Windows Vista (SP2 eller højere), Windows 7 og Windows

Læs mere

LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse

LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse 4 indgange til analoge sensorer Tænd/sluk for maskinen (tryk et sekund) Trykfølsom skærm USB-port. Normal

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken.

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken. Telia Music Player Vilkår for anvendelse af musik på mobilenhed Din brug af sangene er underlagt reglerne for tjenesten nedenfor. 1. Ophavsret Du opnår ingen rettigheder til softwareproduktet eller materiale

Læs mere

Genvejstaster til Windows

Genvejstaster til Windows Genvejstaster til Windows Selvom musen er et praktisk redskab, er den langt fra altid den hurtigste måde at styre computeren på. Ofte vil det være meget hurtigere at bruge genvejstaster. Hvis du sidder

Læs mere

EBO-600E. Quick Start Guide

EBO-600E. Quick Start Guide EBO-600E Quick Start Guide Knapper og kontroller 1. Knappen Power 2. Knappen Enter (ok) 3.Pileknap Op/ Vol + 4. Pileknap Ned/ Vol - 5. Pileknap Venstre 6. Pileknap Højre 7.Genvej til musikafspilning: 1

Læs mere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål Oprettet af: lema 05-02-2008 Rettet af: memo 08-06-2015

FAQ - Ofte stillede spørgsmål Oprettet af: lema 05-02-2008 Rettet af: memo 08-06-2015 Indholdsfortegnelse Hvordan tilslutter jeg min notebook til en projektor på skolen?... 2 Hvordan tilslutter jeg min notebook til højtalerne i klassen?... 2 Hvordan tilslutter jeg en af skolens printere?...

Læs mere

HP Photosmart 6220 Digital Camera Dock. Brugervejledning

HP Photosmart 6220 Digital Camera Dock. Brugervejledning HP Photosmart 6220 Digital Camera Dock Brugervejledning HP Photosmart 6220 dok til digitalt kamera Brugervejledning Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne i denne vejledning

Læs mere

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP 7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP Gør klar til indstilling Når du skal i gang med at konfigurere den computer, der skal væres trådløs, er det en god idé at bevare kabelforbindelsen

Læs mere

Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1)

Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1) Brugervejledning til IM and Presence-tjenesten på Cisco Unified Communications Manager, version 9.0(1) Første gang udgivet: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive

Læs mere

KORT VEJLEDNING TIL. Installation af Nokia Connectivity Cable Drivers

KORT VEJLEDNING TIL. Installation af Nokia Connectivity Cable Drivers KORT VEJLEDNING TIL Installation af Nokia Connectivity Cable Drivers Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Nødvendige elementer...1 3. Installation af Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Inden

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Opdateret: 26-03-2018 Indholdsfortegnelse 1. Først skal du installere programmet på din computer 3 2. Når programmet er installeret er du klar til at pakke robotten ud 4 3. Nu er

Læs mere

Rapport om anmodninger om oplysninger

Rapport om anmodninger om oplysninger Rapport om anmodninger om fra offentlige myndigheder i perioden. juli til. december Hos Apple lægger vi stor vægt på at beskytte dine, og vi gør meget ud af at opretholde de højest mulige sikkerhedsstandarder

Læs mere

Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 4 Introduktion 5 Hvad du har brug for 6 Oversigt over installation 6 Trin 1: Søg efter opdateringer. 6 Trin 2: Åbn Boot Camp-assistent.

Læs mere

ViTre ver. 91 Opdatering fra ScanDis A/S. Instruktion og nyheder i TAL. Automatisk ro Ny forbedret udtalebog. Automatisk ro

ViTre ver. 91 Opdatering fra ScanDis A/S. Instruktion og nyheder i TAL. Automatisk ro Ny forbedret udtalebog. Automatisk ro ViTre ver. 91 Opdatering fra ScanDis A/S Instruktion og nyheder i TAL Automatisk ro Ny forbedret udtalebog Automatisk ro ScanDis A/S ViTre version 91 opdatering Side 1 Ny indstilling af oplæsning med funktionen

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 1.0. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerplade DT-900 kan du oplade din telefon eller en anden kompatibel enhed uden at skulle

Læs mere

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 1.0. udgave 2 Om musikmodtageren Med den trådløse Nokia-musikmodtager MD-310 kan du høre din yndlingsmusik i høj lydkvalitet uden at skulle skifte cd eller trække lange

Læs mere

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Denne vejledning beskriver kort anvendelsen af Kørebog for Pocket PC version 3.0 Programmet giver mulighed for registrering af den daglige kørsel. Registreringen

Læs mere

Velkommen til IT for let øvede

Velkommen til IT for let øvede Velkommen til IT for let øvede Kursus er hjælp til selvhjælp og I får mest ud af det, hvis I også derhjemme afsætter nogle timer til øvelser på jeres computer. Vi sørger for hjemmeopgaver!! Der er masser

Læs mere

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin.

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin. Velkommen Når De har valgt at sikre Dem imod virus og uautoriseret brug af Deres computer, skal De sørge for, at der IKKE findes andre sikkerhedsprodukter med samme funktion installeret i forvejen. Det

Læs mere

KORT VEJLEDNING TIL MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650

KORT VEJLEDNING TIL MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 KORT VEJLEDNING TIL MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 Copyright 2002 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes 9354504 Issue 2 Indhold 1. INTRODUKTION...1 2. INSTALLATION AF MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650...1 3. ANGIVELSE

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010/2013 10.0 Komplet Outlook-tilføjelsesprogram Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010/2013

Læs mere

ScanDis Diktafonen FSV-510 PLUS

ScanDis Diktafonen FSV-510 PLUS Kom nemt i gang med diktafonen Lampe; lyser ved optagelse Skærm [M]-knap: menu Nederst vises hvor meget hukommelse der er tilbage [Afspil/pause]-knap [Spole]-knap: frem/tilbage [Optag/stop]-knap: optagelse

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater er den komplette digitale underholdningsløsning, hvormed du kan se TV og optage billeder, musik,

Læs mere

Billedvideo med Photo Story

Billedvideo med Photo Story Billedvideo med Photo Story Programmer: Microsoft Photo Story 3 Microsoft Windows XP Microsoft Internet Explorer Anvendelse: Edb informatik - Almen Voksenuddannelse September 2006 Billedvideo med Photo

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt har en ét-års garanti, der dækker over eventuelle problemer ved normalt brug. Misbrug af Easi-Speak eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle data, der er

Læs mere

Brugervejledning. ClaroRead fra Dictus (Windows PC)

Brugervejledning. ClaroRead fra Dictus (Windows PC) Brugervejledning ClaroRead fra Dictus (Windows PC) Indholdsfortegnelse HVAD ER CLAROREAD?... 3 DOWNLOAD OG INSTALLATION... 3 DOWNLOAD AF STEMMER... 5 CLAROREAD- VÆRKTØJSLINJE... 7 AFSPIL... 7 STOP... 7

Læs mere

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude.

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude. Startvejledning Microsoft Word 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Værktøjslinjen Hurtig adgang Kommandoer

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

Rapport om anmodninger om oplysninger

Rapport om anmodninger om oplysninger Rapport om anmodninger om fra offentlige myndigheder i perioden. januar -. juni Hos Apple lægger vi stor vægt på at beskytte dine, og vi gør meget ud af at opretholde de højest mulige sikkerhedsstandarder

Læs mere