VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk"

Transkript

1 VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR DECEMBER 2011 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Flot opbakning til Multibanen Finansieringen af Multibanen i Vokslev er gået over al forventning, og med den sidste støtte på kr fra Sparekassen Himmerland d. 30. november er projektet fuldt finansieret. Efter en lidt tøvende start gik det pludselig stærkt med opbakningen. Man foranlediges til at tro, at det var elevernes fantastiske cykelindsamling ved Friskolens 20 års jubilæum, der gjorde udslaget. Det var også svært ikke at blive imponeret over det store engagement eleverne lagde for dagen, samt den fantastiske opbakning de fik fra forældre, bedsteforældre og hvem der nu ellers støttede de mange kørte kilometer. Det har sikkert også gjort indtryk på andre, for kort tid efter arrangementet var omtalt i dagspressen, meddelte SIFA (Samvirkende Idrætsforeninger Aalborg) uopfordret, at de gennem Vokslev Idrætsforening gerne ville støtte projektet med kr Af dagspressen fremgik det, at der blev cyklet ca. kr ind. Imidlertid har det vist sig at resultatet var langt bedre. Sammen med den overrakte check på kr fra Støtteforeningen for Vokslev Friskole, blev det endelige resultat på ikke mindre end kr Den samlede sponsorliste ser således ud: Lokale og Anlægsfonden kr Aalborg Kommune, Skole og Kulturforvaltning kr Sponsorer ved cykelløb, Vokslev Friskoles 20 års jubilæum kr Samvirkende Idrætsforeninger Aalborg kr Støtteforeningen for Vokslev Friskole kr Sparekassen Himmerland kr Lions Club, Nibe kr Automester Sørensen, v/ Torben Sørensen kr Vokslev Smede og Maskinværksted v/ Henrik Svenningsen kr Lions Club, Nibe, Guldgåsen kr Vokslev Samråd kr Samlet støtte kr Frivillige kræfter har sørget for udlægning og komprimering af underlaget til Multibanen, samt udlægning af gummifliser, som efter grundige overvejelser blev valgt i stedet for kunstgræs. Især Jeppe og Kim fra forældrekredsen skal have tak for deres store indsats. Tirsdag onsdag d december 2011 kommer A-Sport og monterer selve banen med mål etc. I weekenden inden skal der derfor lægges betonfliser rundt langs kanten af banen. Der mangler frivillige hænder denne sidste vigtige arbejdsopgave. Hvis vi kan blive 5-6 personer, så tager det vel ikke mere end en enkelt eftermiddag. Så henvend dig venligst til Poul Erik Christensen på

2 SIDE 2 Kultur og Naturstien Indvielsen d. 1. oktober 2011 blev en fantastisk dag med et besøgstal på mellem 200 og 300 mennesker fra nær og fjernt. Maden fra Kildens Rygeri i Nibe var uovertruffen. Øllet fra Nibe Bryghus var som altid i topklasse. Den dejlige guitarmusik midt ude i naturen, skabte en hel unik stemning. Og at vejret artede sig, som var det den dejligste sommerdag, løftede hele arrangementet op i et højere plan. Tak til Nibe Modelskibsværft. De flotte modelskibe får det jo til at krible i ethvert barnehjerte. Tak til Lystfiskerforeningen Salar, som stillede talrigt op med telt og det hele. Tak til biologerne fra Miljøministeriet for en spændende og levende rundtur. Tak til Helge for sejlturen, og tak for mange venlige ord fra rigtig mange mennesker i løbet af dagen. På hjemmeside Projektet og de mange fine infotavler er nu lagt ind på Aalborg Kommunes hjemmeside, hvor der også er links til andre hjemmesider som beskæftiger sig med Vokslev Kultur og Natursti. Borger/Kultur-natur-og-fritid/Natur/ Naturomraader/Sider/Vokslev-Kulturog-Natursti.aspx Resten af projektet D. 19. maj 2011 søgte vi om tilladelse til at lave resten af projektet, omfattende den geologiske udgravning på skrænten, trampestier langs Binderup Å og nede ved Hobrovej, terræntrapper og en lille opholdsplads tæt ved åen og Hobrovej. Endvidere skal hele skråningen indhegnes og der skal foretages en såkaldt naturgenopretning. D. 2. december 2011 fik vi endelig dispensation fra naturbeskyttelsesloven, fra vandløbsregulativet, ligesom vi fik en landzonetilladelse til den geologiske udgravning. Der følger nu en offentlighedsfase på 4 uger, hvorefter vi kan søge om byggetilladelse. Når byggetilladelsen er meddelt, sandsynligvis til foråret, kan selve etableringen begynde.

3 SIDE 3 Ny hjemmeside Vokslev Samråd har fået ny hjemmeside, men adressen er stadigvæk AKA (Aalborg Kommunes Aktionsgruppe, som er en støttepulje for mindre landdistriktsprojekter) har støttet oprettelsen af den nye hjemmeside med kr Projektet blev opstartet allerede sidste år, men er af forskellige årsager blevet forsinket. Ændringen er gennemført af Gert Espersen og en studerende på Aalborg Universitet. Den nye hjemmeside er oprettet med undersider til hhv. Forsamlingshuset, Møllelauget og Vokslev Idrætsforening. Undersider kan foreningerne hver især selv kan redigere. Tidligere var det kun Vokslev Samråd der kunne ændre på hjemmesiderne. Vokslev Friskole og Menighedsrådet har selv deres egne hjemmesider, hvorfor der kun er oprettet link til disse. Vokslev Idrætsforening har aldrig tidligere haft en hjemmeside, men har nu fået undersider for henholdsvis fodbold, gymnastik, svømning og badminton, hvor kontaktpersoner, holdopstillinger, træningstider og meget mere kan læses. At foreningerne selv bliver i stand til at redigere deres egne hjemmesider, skulle gerne betyde at der bliver lagt mere spændende materiale ud på siderne, samt at opdateringen af siderne sker hurtigere. Endvidere vil aktiviteter / arrangementer på foreningernes undersider automatisk blive ført om på hjemmesidens forside, således man hurtigt kan få et overblik over aktiviteter. Erhvervslinks er blevet gjort bedre. Vi gør i den forbindelse opmærksom på at de firmaer, der annoncerer både på hjemmesiden og her i bladet støtter foreningsarbejdet i Vokslev. Der er tale om mindre beløb, men tilsammen betyder det imidlertid enormt meget for vores muligheder for at lave spændende ting i Vokslev. Så støt vores annoncører, de støtter faktisk dig. Generalforsamling Huul Møllelaug Mandag d. 14. november 2011 afholdt Huul Møllelaug ordinær generalforsamling. Møllelauget har forskudt regnskabsår, hvorfor generalforsamlingen afholdes i efteråret. Formanden kunne i sin beretning fortælle at etape 2 - projekteringen og tilbudsindhentningen - desværre er blevet forsinket, fordi arkitekten har været længerevarende syg. Medlemstilslutningen er fortsat meget stor og er nu oppe på 89, hvilket er det højeste medlemsantal nogensinde. Bestyrelsesberetningen og regnskabet blev godkendt, og det samme gjorde bestyrelsens forslag til uændret kontingentbidrag for kr. 50 pr. medlem. Birthe Laustrup, sekretær i bestyrelsen, ønskede ikke at modtage genvalg. I stedet blev Irma Christensen valgt. Der var genvalg til Leo Helmer og Klaus Wilhelmsen. Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter generalforsamlingen således: Formand Ole Riis, Næstformand Ove Thinggaard Hansen, Kasserer Leo Helmer og sekretær Irma Christensen. Endvidere sidder Dorthe Hyldahl som fast repræsentant i bestyrelsen som ejer, og Klaus Wilhelmsen som suppleant. Bestyrelsens forslag om vedtægtsændringer blev godkendt. Aalborg Kommunes SBU-udvalg havde inden generalforsamlingen godkendt ændringerne, som vedtægterne foreskriver at de skal.

4 Støt vores sponsorer - de støtter Vokslev Rostrup Maskinstation K. & J. Søndergaard Rodstrupvej 22 tlf presning af rundballer minibig & bigballer wrapballer samt skårlægning SCAN KILL SKADEDYRSKONTROL Skadedyrsbekæmpelse mus, rotter, hvepse mm. Myrebehandling med garanti for hele 2011 kun kr ,00 excl. moms Martin Laustsen Jan Skov Jensen mail@scan-kill.dk - Kastetvej 21a Aalborg Tlf Vokslev Sparekasse Hobrovej 63, Vokslev Nibe Tlf Åbningstid hver mandag kl Første mandag i måneden kl Hobrovej 61 Telefon : Telefax : Internet: Nibe info@vokslev.dk Automester Sørensen v/ Torben Sørensen Jacob Petersens Vej Nibe Tlf.: Mobil:

5 Vokslev Samråd Til opslagstavlen Vokslev Forsamlingshus Fastelavnsfest Søndag d. 19. febr. kl Kom og slå katten af tønden. Tønden indeholder lutter gode børnegodter. Kaffe og kage Pris kun kr. 30,00 Kom udklædt 1 års fødselsdag Marsk Marketing Torsdag den 6. oktober fejrede Marsk Markting 1 års fødselsdag med en hyggelig reception, som samtidig var en indvielse af de nye lækre lokaler i Skalhuse no.13 som er en del af Skalcenteret i Nibe. Marsk Marketing er ejet af Niels Pagter og Kristen Langkjær, som begge har stor tilknytning til Vokslev-området. Opstarten af firmaet er gået over al forventning, og Marsk Marketing er hurtigt blevet den lokale marketings- og reklamevirksomhed. Firmaet servicerer en bred kreds af virksomheder med hjemmesider, web shop, design af logo, grafisk linje og tryksager. Udover de traditionelle reklameartikler tilbyder Marsk Marketing et stort sortiment af reklameartikler som f.eks. tøj, krus, USB-stick, osv. Til receptionen var det tydeligt, at den nye virksomhed har fået godt fat i lokalområdet, idet der var over 100 besøgende gæster. Vi er meget overvældet over den store interesse, som så mange har vist os og vil gerne udtrykke en stor tak til alle. udtaler Niels og Kristen. Vokslev Samråd ønsker tillykke.

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Indvielse af Kultur og Naturstien Lørdag d. 1. oktober 2011 kl. 13.

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Indvielse af Kultur og Naturstien Lørdag d. 1. oktober 2011 kl. 13. VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 27 - SEPTEMBER 2011 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Indvielse af Kultur og Naturstien

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. De sidste delprojekter Kultur og Naturstien

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. De sidste delprojekter Kultur og Naturstien VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 31 - SEPTEMBER 2012 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. De sidste delprojekter Kultur og Naturstien

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Fornyelse i Forsamlingshuset

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Fornyelse i Forsamlingshuset VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 34 - JUNI 2013 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Fornyelse i Forsamlingshuset Som fortalt

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Generalforsamling Vokslev Samråd

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Generalforsamling Vokslev Samråd VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 35 - SEPTEMBER 2013 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Generalforsamling Vokslev Samråd D.

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Restaureringen af Huul Mølle 2. etape igangsættes

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Restaureringen af Huul Mølle 2. etape igangsættes VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 25 - MARTS 2011 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Restaureringen af Huul Mølle 2. etape

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Huul Mølle

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Huul Mølle VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 39 - DECEMBER 2014 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Huul Mølle Her underskriver fra venstre

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Fornyelse i Forsamlingshuset

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Fornyelse i Forsamlingshuset VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 34 - JUNI 2013 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Fornyelse i Forsamlingshuset Som fortalt

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Stor aktivitet i Huul Møllelaug. Succesfuldt visionsseminar

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Stor aktivitet i Huul Møllelaug. Succesfuldt visionsseminar VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 41 JUNI 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Stor aktivitet i Huul Møllelaug Succesfuldt

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 36 - MARTS 2014 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Stor AKA-støtte til Vokslev Til årets

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. 2 hjertestartere i Vokslev

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. 2 hjertestartere i Vokslev VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 38 - SEPTEMBER 2014 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. 2 hjertestartere i Vokslev Som fortalt

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Hjertestartere til Vokslev

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Hjertestartere til Vokslev VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 37 - JUNI 2014 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Hjertestartere til Vokslev Hjertestarter

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Omlægning af adgangsvejen til Friskolen, kirken og VIF s klubhus

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Omlægning af adgangsvejen til Friskolen, kirken og VIF s klubhus VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 29 - MARTS 2012 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Omlægning af adgangsvejen til Friskolen,

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Udviklingsstrategi for Vokslev

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Udviklingsstrategi for Vokslev VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 24 - DECEMBER 2010 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Udviklingsstrategi for Vokslev Hvad

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Den nye legeplads på plads. Kr. 100.000 i energistøtte til Vokslev Forsamlingshus

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Den nye legeplads på plads. Kr. 100.000 i energistøtte til Vokslev Forsamlingshus VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 42 - SEPTEMBER 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Den nye legeplads på plads På en regnfuld

Læs mere

VokslevBladet. Firmanavn

VokslevBladet. Firmanavn VokslevBladet Firmanavn Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 51 - DECEMBER 2018 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Vuggestue i Vokslev pr. 1.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 43 - DECEMBER 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Julehygge på Vokslev Friskole og Børnehave

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk. Fællesspisning Fredag d. 31. marts 2017 kl. 18:00

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk. Fællesspisning Fredag d. 31. marts 2017 kl. 18:00 VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 47 - MARTS 2017 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Vokslev Forsamlingshus Fællesspisning

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

VokslevBladet. VokslevBladet - 10 års jubilæum. UDGAVE NR. 40 - MARTS 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december.

VokslevBladet. VokslevBladet - 10 års jubilæum. UDGAVE NR. 40 - MARTS 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. VokslevBladet UDGAVE NR. 40 - MARTS 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. VokslevBladet - 10 års jubilæum Vi skulle faktisk have fejret jubilæet i sidste nummer,

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2015

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2015 Metal Sønderjylland Seniorklubben Aktivitetskalender 2015 Husk at enkers ledsager betaler fuld pris ved alle arrangementer! Tilmelding til alle arrangementer sker til kontoret på telefon 74 62 28 85 Ved

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Grundejerforeningen indbyder hermed til generalforsamling

Grundejerforeningen indbyder hermed til generalforsamling www.christiansbjerggrundejerforening.dk www.facebook.com/grundejerforeningenchristiansbjerg Medlemsorientering 2 2019 Grundejerforeningen indbyder hermed til generalforsamling torsdag den 11. april 2019

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave Nyhedsbrev uge 17 2014 Side 1+2 Generalforsamling Side 6 Filuren Side 3 Fra bestyrelsen Side 7 0/1 kl. + 2/3 kl. Side 4 Støtteforeningen Side 8-10 Børnehaven Side 4+5 Arbejdsdag Side 11 Kalender, kontakt,

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - www. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 46 - DECEMBER 2016 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Kunst til Vokslev Ansøgningsbestemmelserne

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Ekstraordinær generalforsamling 1. februar Fællesspisning 28. januar Januar

Krejbjerg Nyt. Ekstraordinær generalforsamling 1. februar Fællesspisning 28. januar Januar Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Januar 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning 28. januar 2011 Ekstraordinær generalforsamling 1. februar 2011 Fastelavnsfest 6. marts 2011 Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Aktuelt nyt. Se kalender på bagsiden! LOKALbladet august-september 2014

Aktuelt nyt. Se kalender på bagsiden! LOKALbladet august-september 2014 Aktuelt nyt Side 2 RUBRIK: Kontakt de lokale foreninger Side 3 Feldballe Sommerfest: Evaluering 19. august Side 4 Feldballe Friskole: Klar til det nye skoleår Side 5 Tåstrup Forsamlingshus: Fællesspisning

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere