VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk"

Transkript

1 VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR DECEMBER 2011 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Flot opbakning til Multibanen Finansieringen af Multibanen i Vokslev er gået over al forventning, og med den sidste støtte på kr fra Sparekassen Himmerland d. 30. november er projektet fuldt finansieret. Efter en lidt tøvende start gik det pludselig stærkt med opbakningen. Man foranlediges til at tro, at det var elevernes fantastiske cykelindsamling ved Friskolens 20 års jubilæum, der gjorde udslaget. Det var også svært ikke at blive imponeret over det store engagement eleverne lagde for dagen, samt den fantastiske opbakning de fik fra forældre, bedsteforældre og hvem der nu ellers støttede de mange kørte kilometer. Det har sikkert også gjort indtryk på andre, for kort tid efter arrangementet var omtalt i dagspressen, meddelte SIFA (Samvirkende Idrætsforeninger Aalborg) uopfordret, at de gennem Vokslev Idrætsforening gerne ville støtte projektet med kr Af dagspressen fremgik det, at der blev cyklet ca. kr ind. Imidlertid har det vist sig at resultatet var langt bedre. Sammen med den overrakte check på kr fra Støtteforeningen for Vokslev Friskole, blev det endelige resultat på ikke mindre end kr Den samlede sponsorliste ser således ud: Lokale og Anlægsfonden kr Aalborg Kommune, Skole og Kulturforvaltning kr Sponsorer ved cykelløb, Vokslev Friskoles 20 års jubilæum kr Samvirkende Idrætsforeninger Aalborg kr Støtteforeningen for Vokslev Friskole kr Sparekassen Himmerland kr Lions Club, Nibe kr Automester Sørensen, v/ Torben Sørensen kr Vokslev Smede og Maskinværksted v/ Henrik Svenningsen kr Lions Club, Nibe, Guldgåsen kr Vokslev Samråd kr Samlet støtte kr Frivillige kræfter har sørget for udlægning og komprimering af underlaget til Multibanen, samt udlægning af gummifliser, som efter grundige overvejelser blev valgt i stedet for kunstgræs. Især Jeppe og Kim fra forældrekredsen skal have tak for deres store indsats. Tirsdag onsdag d december 2011 kommer A-Sport og monterer selve banen med mål etc. I weekenden inden skal der derfor lægges betonfliser rundt langs kanten af banen. Der mangler frivillige hænder denne sidste vigtige arbejdsopgave. Hvis vi kan blive 5-6 personer, så tager det vel ikke mere end en enkelt eftermiddag. Så henvend dig venligst til Poul Erik Christensen på

2 SIDE 2 Kultur og Naturstien Indvielsen d. 1. oktober 2011 blev en fantastisk dag med et besøgstal på mellem 200 og 300 mennesker fra nær og fjernt. Maden fra Kildens Rygeri i Nibe var uovertruffen. Øllet fra Nibe Bryghus var som altid i topklasse. Den dejlige guitarmusik midt ude i naturen, skabte en hel unik stemning. Og at vejret artede sig, som var det den dejligste sommerdag, løftede hele arrangementet op i et højere plan. Tak til Nibe Modelskibsværft. De flotte modelskibe får det jo til at krible i ethvert barnehjerte. Tak til Lystfiskerforeningen Salar, som stillede talrigt op med telt og det hele. Tak til biologerne fra Miljøministeriet for en spændende og levende rundtur. Tak til Helge for sejlturen, og tak for mange venlige ord fra rigtig mange mennesker i løbet af dagen. På hjemmeside Projektet og de mange fine infotavler er nu lagt ind på Aalborg Kommunes hjemmeside, hvor der også er links til andre hjemmesider som beskæftiger sig med Vokslev Kultur og Natursti. Borger/Kultur-natur-og-fritid/Natur/ Naturomraader/Sider/Vokslev-Kulturog-Natursti.aspx Resten af projektet D. 19. maj 2011 søgte vi om tilladelse til at lave resten af projektet, omfattende den geologiske udgravning på skrænten, trampestier langs Binderup Å og nede ved Hobrovej, terræntrapper og en lille opholdsplads tæt ved åen og Hobrovej. Endvidere skal hele skråningen indhegnes og der skal foretages en såkaldt naturgenopretning. D. 2. december 2011 fik vi endelig dispensation fra naturbeskyttelsesloven, fra vandløbsregulativet, ligesom vi fik en landzonetilladelse til den geologiske udgravning. Der følger nu en offentlighedsfase på 4 uger, hvorefter vi kan søge om byggetilladelse. Når byggetilladelsen er meddelt, sandsynligvis til foråret, kan selve etableringen begynde.

3 SIDE 3 Ny hjemmeside Vokslev Samråd har fået ny hjemmeside, men adressen er stadigvæk AKA (Aalborg Kommunes Aktionsgruppe, som er en støttepulje for mindre landdistriktsprojekter) har støttet oprettelsen af den nye hjemmeside med kr Projektet blev opstartet allerede sidste år, men er af forskellige årsager blevet forsinket. Ændringen er gennemført af Gert Espersen og en studerende på Aalborg Universitet. Den nye hjemmeside er oprettet med undersider til hhv. Forsamlingshuset, Møllelauget og Vokslev Idrætsforening. Undersider kan foreningerne hver især selv kan redigere. Tidligere var det kun Vokslev Samråd der kunne ændre på hjemmesiderne. Vokslev Friskole og Menighedsrådet har selv deres egne hjemmesider, hvorfor der kun er oprettet link til disse. Vokslev Idrætsforening har aldrig tidligere haft en hjemmeside, men har nu fået undersider for henholdsvis fodbold, gymnastik, svømning og badminton, hvor kontaktpersoner, holdopstillinger, træningstider og meget mere kan læses. At foreningerne selv bliver i stand til at redigere deres egne hjemmesider, skulle gerne betyde at der bliver lagt mere spændende materiale ud på siderne, samt at opdateringen af siderne sker hurtigere. Endvidere vil aktiviteter / arrangementer på foreningernes undersider automatisk blive ført om på hjemmesidens forside, således man hurtigt kan få et overblik over aktiviteter. Erhvervslinks er blevet gjort bedre. Vi gør i den forbindelse opmærksom på at de firmaer, der annoncerer både på hjemmesiden og her i bladet støtter foreningsarbejdet i Vokslev. Der er tale om mindre beløb, men tilsammen betyder det imidlertid enormt meget for vores muligheder for at lave spændende ting i Vokslev. Så støt vores annoncører, de støtter faktisk dig. Generalforsamling Huul Møllelaug Mandag d. 14. november 2011 afholdt Huul Møllelaug ordinær generalforsamling. Møllelauget har forskudt regnskabsår, hvorfor generalforsamlingen afholdes i efteråret. Formanden kunne i sin beretning fortælle at etape 2 - projekteringen og tilbudsindhentningen - desværre er blevet forsinket, fordi arkitekten har været længerevarende syg. Medlemstilslutningen er fortsat meget stor og er nu oppe på 89, hvilket er det højeste medlemsantal nogensinde. Bestyrelsesberetningen og regnskabet blev godkendt, og det samme gjorde bestyrelsens forslag til uændret kontingentbidrag for kr. 50 pr. medlem. Birthe Laustrup, sekretær i bestyrelsen, ønskede ikke at modtage genvalg. I stedet blev Irma Christensen valgt. Der var genvalg til Leo Helmer og Klaus Wilhelmsen. Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter generalforsamlingen således: Formand Ole Riis, Næstformand Ove Thinggaard Hansen, Kasserer Leo Helmer og sekretær Irma Christensen. Endvidere sidder Dorthe Hyldahl som fast repræsentant i bestyrelsen som ejer, og Klaus Wilhelmsen som suppleant. Bestyrelsens forslag om vedtægtsændringer blev godkendt. Aalborg Kommunes SBU-udvalg havde inden generalforsamlingen godkendt ændringerne, som vedtægterne foreskriver at de skal.

4 Støt vores sponsorer - de støtter Vokslev Rostrup Maskinstation K. & J. Søndergaard Rodstrupvej 22 tlf presning af rundballer minibig & bigballer wrapballer samt skårlægning SCAN KILL SKADEDYRSKONTROL Skadedyrsbekæmpelse mus, rotter, hvepse mm. Myrebehandling med garanti for hele 2011 kun kr ,00 excl. moms Martin Laustsen Jan Skov Jensen Kastetvej 21a Aalborg Tlf Vokslev Sparekasse Hobrovej 63, Vokslev Nibe Tlf Åbningstid hver mandag kl Første mandag i måneden kl Hobrovej 61 Telefon : Telefax : Internet: Nibe Automester Sørensen v/ Torben Sørensen Jacob Petersens Vej Nibe Tlf.: Mobil:

5 Vokslev Samråd Til opslagstavlen Vokslev Forsamlingshus Fastelavnsfest Søndag d. 19. febr. kl Kom og slå katten af tønden. Tønden indeholder lutter gode børnegodter. Kaffe og kage Pris kun kr. 30,00 Kom udklædt 1 års fødselsdag Marsk Marketing Torsdag den 6. oktober fejrede Marsk Markting 1 års fødselsdag med en hyggelig reception, som samtidig var en indvielse af de nye lækre lokaler i Skalhuse no.13 som er en del af Skalcenteret i Nibe. Marsk Marketing er ejet af Niels Pagter og Kristen Langkjær, som begge har stor tilknytning til Vokslev-området. Opstarten af firmaet er gået over al forventning, og Marsk Marketing er hurtigt blevet den lokale marketings- og reklamevirksomhed. Firmaet servicerer en bred kreds af virksomheder med hjemmesider, web shop, design af logo, grafisk linje og tryksager. Udover de traditionelle reklameartikler tilbyder Marsk Marketing et stort sortiment af reklameartikler som f.eks. tøj, krus, USB-stick, osv. Til receptionen var det tydeligt, at den nye virksomhed har fået godt fat i lokalområdet, idet der var over 100 besøgende gæster. Vi er meget overvældet over den store interesse, som så mange har vist os og vil gerne udtrykke en stor tak til alle. udtaler Niels og Kristen. Vokslev Samråd ønsker tillykke.

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Generalforsamling Vokslev Samråd

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Generalforsamling Vokslev Samråd VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 35 - SEPTEMBER 2013 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Generalforsamling Vokslev Samråd D.

Læs mere

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Stor aktivitet i Huul Møllelaug. Succesfuldt visionsseminar

VokslevBladet. Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk. Stor aktivitet i Huul Møllelaug. Succesfuldt visionsseminar VokslevBladet Udgives af Vokslev Samråd - WWW. VokslevNet.dk UDGAVE NR. 41 JUNI 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. Stor aktivitet i Huul Møllelaug Succesfuldt

Læs mere

VokslevBladet. VokslevBladet - 10 års jubilæum. UDGAVE NR. 40 - MARTS 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december.

VokslevBladet. VokslevBladet - 10 års jubilæum. UDGAVE NR. 40 - MARTS 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. VokslevBladet UDGAVE NR. 40 - MARTS 2015 VokslevBladet udkommer 4 gange årligt marts - juni - september - december. VokslevBladet - 10 års jubilæum Vi skulle faktisk have fejret jubilæet i sidste nummer,

Læs mere

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Fodnoten September 2011

Fodnoten September 2011 Fodnoten September 2011 Den lokalhistoriske arkivgruppe Med nyt fra; Fodby Lokalråd Den nye Margretheskoles bestyrelse Fodby Gymnastikforening Fodby Sogns Beboerforening Fodby Menighedsråd Fodby Forsamlingshus

Læs mere

Badminton. Fodbold. Gymnastik. Håndbold. SVIF fen. Volleyball. Marts 2014 33. årgang

Badminton. Fodbold. Gymnastik. Håndbold. SVIF fen. Volleyball. Marts 2014 33. årgang 1964 Marts 2014 33. årgang SVIF fen SVIF s Medlemsblad venner Seniorklubben for Idrætsforeningen Volleyball i Håndbold området Skallerup Gymnastik Vennebjerg Fodbold og Lønstrup Badminton Fra Bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015.

Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015. 1 Ordinær Generalforsamling i LIUF-LØB 2015. Onsdag den 4. februar 2015 kl. 20:00 i Hallens mødelokale. Referat: 1: Valg af dirigent. Erik vangsted blev valgt og han konstaterede, at LIUF NYT ikke udkommer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Christian skov blev enstemmigt valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

Vitalitet - Maj 2012-43 årgang

Vitalitet - Maj 2012-43 årgang Vitalitet - Maj 2012-43 årgang Stiftet 10. december 1958 Pigerne havde en super oplevelse ved gymnastikopvisningen søndag den 25. marts i Langesøhallen. Se mere om den flotte opvisning inde i bladet. Foto:

Læs mere

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn

BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn Julen 2013 VERNINGE, IKKE BLOT ET STED AT BO, MEN ET GODT STED AT LEVE BORGER NYT FEBRUAR 2014 VERNINGE.DK Borgernyt, det fælles blad Bladet udkommer 4 gange

Læs mere

KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 KANDIS. 20 år på bagen

KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 KANDIS. 20 år på bagen AGF GYMNASTIKFORENING KONTAKTLINSEN 1 / M a r t s 2 0 0 9 4 1. Å r g a n g KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 For alle der vil have en god aften Billetter kan købes ved Per Hvid Knudsen

Læs mere

Festlig indvielsesfest...

Festlig indvielsesfest... 22. årgang www.filskovogomegn.dk november 2012 Festlig indvielsesfest... Læs mere på side 13 Øvrige nyheder... Nytårsmarch... Læs mere på side 4 Nørkelklubben søger... Læs mere på side 15 Julefrokost...

Læs mere

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014.

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Deltagere ud over bestyrelsen: 20 personer. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. Leif Jensen blev valgt. Dan og Lars Peter er stemmetæller.

Læs mere

Marsk & Muld. Farup Sogneblad. 11. årgang nr. 3 - april - maj 2006

Marsk & Muld. Farup Sogneblad. 11. årgang nr. 3 - april - maj 2006 Marsk & Muld Farup Sogneblad 11. årgang nr. 3 - april - maj 2006 REDAKTIONENS SPALTE Bladet udgives den 1. i alle lige måneder. Materiale indleveres til Villy Lønne på pr. mail (vbl@post.tele.dk), diskette

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted

Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Lokalblad for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 64 - marts 2008 SKRÅ-EN - udgives af foreningen Fællesvirke Vest, - udkommer fire gange årligt - i marts, juni, september og december,

Læs mere

Nr.2 / 38.årgang. Marts 2014

Nr.2 / 38.årgang. Marts 2014 Nr.2 / 38.årgang Marts 2014 Indhold side Kommentar 2 Redaktion & Kontaktudvalg 2 Kirken 3 Årets konfirmander 4 Filmaftner & Cafeeftermiddage 5 Generalforsamlinger: E SvenstruPPe 7 Svenstrup Friskole 8

Læs mere

Vitalitet - Marts 2008-39. årgang

Vitalitet - Marts 2008-39. årgang Vitalitet - Marts 2008-39. årgang Program Stiftet 10. december 1958 Forårsopvisning Lørdag d. 15. marts kl. 14.00 i Langesøhallen i Morud kl.14.00 Indmarch kl.14.15 Drenge 0.+1.kl. Chris, Nicholaj, Mads,

Læs mere

Låsby Bladet. Nr. 22 Årgang 6 November 2004. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsby Bladet. Nr. 22 Årgang 6 November 2004. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsby Bladet Nr. 22 Årgang 6 November 2004 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsby Bladet, Side 2 Låsby Bladet - lokalblad for Låsby og Omegn, udgivet af Låsby Informationsforening -

Læs mere

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang Medlemsblad for Skensved Idrætsforening 41. årgang Nr. 1 Maj 2014 Ny redaktør på Kvartetten For et stykke tid siden blev jeg spurgt, om ikke det var noget for mig, at overtage posten som redaktør for Kvartetten

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere