MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR"

Transkript

1

2 MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation. MINI udstyrspakker og MINI Yours. John Cooper Works-udstyr. John Cooper Works Tuning. Originalt MINI tilbehør. Koncept og sikkerhed. MINI specifikationer. MINI Service. MINI Financial Services. Garanti. Genanvendelse. MINI standardudstyr og ekstraudstyr. MINI.DK / CONFIGURATOR Oplysninger om brændstofforbrug og CO -udledning for de enkelte modeller findes blandt de tekniske data på side. På side kan du få et samlet overblik over standardudstyret og ekstraudstyret.

3 HVER DAG STÅR DU OP. HVER DAG DEN SAMME KAFFE. HVER DAG DEN SAMME VEJ TIL ARBEJDE. HVER DAG DET SAMME DAG IND, DAG UD DEN SAMME TRUMMERUM. MEDMINDRE DU BESLUTTER DIG FOR AT GØRE NOGET: EKSEMPELVIS AT SÆTTE SIG BAG RATTET I EN MINI OG SÅ BARE LADE NORMALITETEN FORSVINDE I BAKSPEJLET. IND I EN VERDEN, SOM I GENERATIONER HAR BEGEJSTRET OG OVERBEVIST. IND I MINI S VERDEN. IND I EN VERDEN AF GRÆNSELØS INDIVIDUALITET. IND I EN VERDEN, HVOR ALT ER MULIGT. OG INTET BARE ER NORMALT. NOT NOR MAL

4 MINI DESIGNMODELLER.

5 MINI designmodeller. GØR ASFALTEN TIL EN CATWALK: MINI DESIGNMODELLERNE. Welcome to London! De eksklusive MINI designmodeller gør sig godt med den britiske hovedstad som kulisse: Den ekstravagante MINI Cabriolet Highgate og den nye luksuriøse MINI Clubman Bond Street imponerer med trendy letmetalfælge og udsøgte karrosserifarver, eksklusivt læder og et unikt design. Very british! MINI Cabriolet Highgate får eksempelvis en helt enestående karakter med karrosserifarven Iced Chocolate metallak i kombination med kalechefarven Silvertouched Brown. Perfekt afstemt: Striber til motorhjelmen og kabinen i farven Dark Truffle. Very sophisticated den nye MINI Clubman Bond Street forfører med sin fornemme farvekombination af Midnight Black metallak og Cool Champagne metallak til taget og sidespejlene. De lyse farvenuancer går igen på de eksklusive letmetalfælge. Den luksuriøse kabine er svøbt i fornemt sort læder og indrammet af kedersyninger og sømme i Deep Champagne. Denne designmodel er som skabt til de store boulevarder rundt om i verdens hovedstæder. MINI Cabriolet Highgate. MINI clubman Bond Street. MINI Cabriolet Highgate læderbetrukket armlæn med aluminiumgrå dobbeltsyninger. I MINI Clubman Bond Street er dørarmlænene ligeledes betrukket med smidigt læder og udført med dobbeltsyninger i farven Deep Champagne. Kabinedesign i MINI Cabriolet Highgate. Kabineoverfladen består af børstet aluminium med en dyb bronzeglød. Sæderne er som standard betrukket med læder Lounge i farven Dark Truffle samme farve som colourline-udstyret. Som ekstraudstyr kan instrumentbrættet også fås betrukket med læder. Indvendigt design MINI Clubman Bond Street. En fornem detalje: Instrumentbrættet er som standard betrukket med læder. Lædersæder og colourline i farven Carbon Black med kedersyning og kontrastsyninger i Deep Champagne gør kabinen perfekt.

6 MINI designmodeller. mini baker street. MINI bayswater. Moderne, hip, trendy. London er en trendsætterby, der dyrker sin helt egen livsstil. MINI designmodellerne er som skabt til London og sætter helt nye standarder fx med de unikke karrosserifarver. Den trendy MINI Baker Street som One eller Cooper udstråler stilsikkerhed med dellædersæderne i Cross Check-design og matchende kabineoverflade samt med den eksklusive karrosserifarve Rooftop Grey metallak. Den sporty MINI Bayswater overbeviser som Cooper eller Cooper S med tommer store letmetalfælge, sæder i læder Punch, karrosserifarven Kite Blue metallak og meget mere. Og som noget helt særligt kan MINI Bayswater som ekstraudstyr leveres med et læderbetrukket instrumentbræt i Carbon Black. Simply perfect! Indvendigt design MINI Bayswater MINI Baker Street. MINI Bayswater. Sideblinklys MINI Baker Street Gear- og håndbremsemanchet med grå kontrastsyninger Sæde med dellæderindtræk Cross Check Rooftop Grey Light Kabineoverflade Cross Check Rooftop Grey Light med perfekt afstemt colour line Sideblinklys MINI Bayswater MINI Bayswater-sidespejle Sæde i læder Punch Rocklike Anthracite med brune eller blå kontrastsyninger Kabineoverflade Piano Black Bayswater

7 SLET IKKE SKABT TIL BARE AT HOLDE STILLE. Klassisk, elegant, udtryksfuld. Kabinen i de nye MINI designmodeller vækker også lyst til en tur i det grønne. De eksklusive kabineoverflader tager karrosserifarven Pepper White op og skaber en helt speciel atmosfære. Men det er ikke det eneste, der gør, at de nye MINI designmodeller helt sikkert efterlader et varigt indtryk Indvendigt design MINI Hyde Park KARROSSERIFARVE. TAGFARVER. MINI Green Park. MINI Clubman hyde park. To eksklusive modeller med én stor ting til fælles: Begge er de særdeles iøjnefaldende takket være deres udsøgte designelementer. Især kontrasttaget med de tilhørende sidespejle samt Bonnet Stripes og Side Stripes i eksklusivt design understreger de to MINI designmodellers fornemme karakter. Pepper White standardlak British Racing Green metallak Cool Champagne metallak Vist med ekstraudstyr.

8 MINI. MINI cabriolet. MINI clubman.

9 MINI DØGNET HAR KUN 24 TIMER. UDNYT DEM PÅ BEDSTE VIS. Der er mange gode grunde til at holde fyraften til tiden. Prøv blot at kaste et blik på den by, du bor og lever i. Køreglæden i en MINI giver dig med garanti et smil på læben, og så er du med til at forskønne byens gader og stræder.

10 SKABT TIL FØRSTE STARTRÆKKE. Gå i John Coopers fodspor. Det er ikke uden grund, at motoren i MINI John Cooper Works yder hk/ kw, for på racerbanen gælder kun én regel: fuld fart frem! Med kontrasttaget i Chili Red, der fås som ekstraudstyr og kun til denne model, kan ingen være i tvivl om, at MINI John Cooper Works er trimmet til køreglæde i absolut særklasse. Formlen på succes er ægte gokart-feeling plus en tophastighed på km/t. Men der er ingen grund til panik, for takket være de store skivebremser får du hurtigt standset bæstet igen fx når du kører i pit. Oplysninger om brændstofforbrug og CO -udledning for de enkelte modeller findes blandt de tekniske data på side. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model.

11 MINI Cabriolet. PÅ SKALAEN FOR KØREGLÆDE: THE SKY IS THE LIMIT. Det siges, at det er umuligt at måle køreglæde, men MINI Cabriolet leverer modbeviset. Den indbyggede Always Open Timer registrerer, hvor lang tid du har kørt med kalechen slået ned. Og så kan du jo selv tælle de timer, hvor du har siddet med et stort smil på læben. Det bliver med garanti til mange timer selv når du kører i din MINI Cabriolet med lukket kaleche

12 LAD FARTVINDEN TØRRE DINE GLÆDESTÅRER MINI John Cooper Works Cabriolet leverer altid begejstrende køreglæde, uanset om du nyder den med åben eller lukket kaleche, og uanset om du er på racerbanen eller i byen. Med de tommer store letme talfælge, der er standard, og læderindtrækket med kontrastsyninger i Chili Red, der fås som ekstraudstyr, er du klædt godt på til enhver lejlighed. Og lyden fejler heller ikke noget. Med et enkelt tryk på Sport-tasten er det ikke blot speederresponsen og styretøjet, der bliver mere direkte også lyden bliver mere sporty. Skønt, at der ikke er noget tag på MINI John Cooper Works Cabriolet, som kan frarøve dig nydelsen. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model.

13 MINI CLUBMAN. UNIKKE BYER FORTJENER UNIKKE BILER. Moderne storbyer. Kulturelle smeltedigler. Nye strømninger, ny inspiration. Og midt i det hele finder du en perle, der er som skabt til storbyen: MINI Clubman. Den er den perfekte ledsager til livet i de hippe og moderne forstæder og sikrer dig nok frirum til alt det, der gør dig til den, du er.

14 TIL ALLE, DER VIL HIVE ENDNU MERE UD AF EN JOHN COOPER WORKS: BAGAGERUM PÅ HELE 930 LITER*. MINI John Cooper Works Clubman er robust og fleksibel. Stor oppakning, skarpe sving eller en acceleration fra til km/t på blot, sekunder alle udfordringer tages op og mestres med overlegen karakter. Passagererne har masser af plads på det rummelige bagsæde, uanset hvor turen går hen og hvor hurtigt det skal gå. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model. * Maks. bagagerumsvolumen med nedfældede bagsæder.

15 ALT OM MINI, MINI CABRIOLET OG MINI CLUBMAN.

16 ModellER. MINI. Designet på MINI One/D, MINI Cooper/D og MINI Cooper S/SD viser vejen frem. Fælles for alle MINI er de karakteristiske diodebaglygter. Typisk for MINI One/D: Sorte lameller i kølergitteret. Fra og med modellerne MINI Cooper/D fås taget og sidespejlene i hvid, sort eller som standard også i karrosserifarve. Et andet karaktertræk ved MINI Cooper S/SD er kølergitteret i bikubedesign og luftindtagene nederst på kølergitteret samt på motorhjelmen. DIN MAVEFORNEMMELSE HAR FOR LÆNGST GIVET DIG SVARET. Som om det ikke er svært nok i forvejen at beslutte sig for, hvilken én af MINI modellerne du skal vælge. På de følgende sider kan du nu danne dig et overblik over de muligheder, du har for at ud styre din MINI helt efter din smag. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI ONE. MINI ONE D. MINI One og MINI One D fås med tag i karrosserifarve. Og sidespejlene i mat sort. MINI Cooper. MINI Cooper D. Cooper modellerne er udstyret med kølerribber, afgangsrør og bagklapgreb i krom samt kontrasttag som ekstraudstyr. MINI Cooper S. MINI Cooper SD. MINI Cooper S/SD understreger sin overlegne styrke med bagspoiler og -skørt samt forkromede dobbelte afgangsrør i Cooper S design. Tankdæksel og sideblinklys i krom. Sideblinklysene er hvide; bagenden prydes af to separate tågebaglygter.

17 ModellEr. MINI CABRIOLET. Til open air-fans: MINI Cabriolet fås som standard med kalechen i farven Carbon Black og Silvertouched Brown som ekstraudstyr. På designmodellen MINI Cabriolet Highgate er kalechen altid Silvertouched Brown. MINI clubman. MINI One/D Clubman, MINI Cooper/D Clubman eller MINI Cooper S/SD Clubman: Alle motorvarianter har diodebaglygter og den rummelige Clubdoor. C-stolpen er holdt i sort eller sølv, og ved udvalgte karrosserifarver fås den nederste del af C-stolpen i bilens farve MINI One Cabriolet. Forførende: MINI One Cabriolet med sort kaleche og sidespejle i mat sort. Du kender den straks på det sorte bagklapgreb og tågebaglygten, der er placeret i midten. MINI Cooper cabriolet. MINI cooper D Cabriolet. Strålende udsigter: MINI Cooper/D Cabriolet overbeviser med kølerribber, afgangsrør og bagklapgreb i krom. Diodebaglygterne sætter sig lysende spor på alle MINI Cabriolet-modeller. MINI cooper S cabriolet. MINI cooper SD cabriolet. Ekstremt sporty: MINI Cooper S/SD Cabriolet med kølergitter, sideblinklys, dobbelte afgangsrør og styrtbøjle i krom. Den sporty fremtoning styrkes yderligere af de diskrete luftindtag i motorhjelmen og kølergitteret samt de hvide sideblinklygter. MINI ONE CLUBMAN. MINI one D Clubman. Ved MINI One/D Clubman er taget og bagspoileren holdt i karrosserifarve, mens sidespejlene er mat sorte; lamellerne i kølergitteret er sorte. MINI cooper Clubman. MINI cooper D Clubman. Alle MINI Cooper/D Clubman prydes af et forkromet afgangsrør og forkromede kølerribber. På MINI Cooper/D Clubman kan du få taget og sidespejlene i samme farve som C-stolpen, dvs. sort eller sølvfarvet. MINI Cooper S Clubman. MINI Cooper SD Clubman. MINI Cooper S/SD Clubman-modellerne viser deres stærke sider med de to forkromede afgangsrør og de diskrete luftindtag i motorhjelmen og det nederste kølergitter. Mere styrke: Sideblinklys i krom, hvide sideblinklygter og kølergitter i bikubedesign.

18 FARVER OG FÆLGE.

19 FARVER. STANDARDFARVER. TAGFARVER. FARVEKOMBINATIONER TIL MINI OG MINI CLUBMAN. Kontrasttag i Aspen White (til MINI modeller) Du kan vælge lige nøjagtig den farve, der passer dig og din MINI og MINI Clubman bedst, i det store udvalg af eksklusive standardfarver og metallakeringer. Giv bilen en endnu mere markant fremtoning med utallige individualiserings- og kombinationsmuligheder til taget og sidespejlene. Kontrasttag i Jet Black Kontrasttag i Pure Silver (til MINI Clubman-modeller) U850 Pepper White standardlak U851 Chili Red standardlak YB28 Ice Blue standardlak Tag i karrosserifarve (her fx Spice Orange metallak) Kontrasttag i British Racing Green metallak METALLICFARBEN. Kontrasttag i Cool Champagne metallak Kontrasttag i Chili Red. Kun til John Cooper Works-modeller WA94 Midnight Black metallak WB22 British Racing Green metallak WB49 Iced Chocolate metallak Helstøbt design: Tag i karrosserifarve Med kant: Hvidt tag med passende sidespejle og striber til motorhjelmen Kontrastrig: Sort tag med passende sidespejle og striber til motorhjelmen MINI TAGFARVER. Taget på MINI One/D und MINI One/D Clubman er altid lakeret i karrosserifarven, mens sidespejlene som standard er holdt i mat sort. Modellerne MINI Cooper/D og MINI Cooper S/SD er som standard udstyret med tag og sidespejle i karrosserifarve, men fås også med sort eller hvidt kontrasttag og tilhørende sidespejle. Ved MINI Cooper/D Clubman og MINI Cooper S/SD Clubman kan du vælge mellem tag, sidespejle og striber til motorhjelmen i hvid, sort eller sølv. WB23 Spice Orange metallak WA63 Lightning Blue metallak WB48 Kite Blue metallak KUN TIL MINI COOPER S/SD-MODELLER. WB47 Rooftop Grey metallak EKSKLUSIVE FARVER TIL MINI YOURS. WA62 White Silver metallak Denne karrosserifarve fås Et skinnende højdepunkt: MINI Clubman med sølvfarvet tag, sidespejle og striber til motorhjelmen På side kan du få et samlet overblik over standardudstyret og ekstraudstyret. MINI.DK / CONFIGURATOR WB31 Velvet Silver metallak WB24 Eclipse Grey metallak wb43 MINI Yours Highclass Grey metallak WB30 MINI Yours Reef Blue metallak sammen med John Cooper Works-pakken. Fås til designmodellen MINI Baker Street. Fås til designmodellen MINI Green Park. Fås til designmodellerne MINI Hyde Park og MINI Clubman Bond Street.

20 FARVER. STANDARDFARVER. KALECHEFARVER MINI CABRIOLET. FARVEKOMBINATIONER TIL MINI CABRIOLET. Du kan vælge mellem utallige standardfarver og metallakeringer og på den måde skabe en MINI Cabriolet helt efter dine egne ønsker. Mulighederne for at skabe spændende, individuelle kontraster til bilens farve er mange, fx med farver til taget og sidespejlene eller fælge. Kalechefarve Carbon Black Kalechefarve Silvertouched Brown U850 Pepper White standardlak METALFARVER. U851 Chili Red standardlak YB28 Ice Blue standardlak WA94 Midnight Black metallak WB22 British Racing Green metallak WB49 Iced Chocolate metallak Carbon Black Silvertouched Brown WB23 Spice Orange metallak WA63 Lightning Blue metallak WB48 Kite Blue metallak WA62 White Silver metallak WB31 Velvet Silver metallak MINI CABRIOLET KALECHEFARVER. Stofkalechen på MINI Cabriolet åbner og lukker ikke kun automatisk på kun sekunder, den har også indbygget en trinløs soltagsfunktion. Kalechen fås i Carbon Black eller Silvertouched Brown. I kabinen er kalechen altid klassisk sort. KUN TIL MINI COOPER S/SD-MODELLER. EKSKLUSIVE FARVER TIL MINI YOURS. På side kan du få et samlet overblik over standard udstyret og ekstraudstyret. WB24 Eclipse Grey metallak wb43 MINI Yours Highclass Grey metallak WB30 MINI Yours Reef Blue metallak Denne karrosserifarve fås sammen med John Cooper Works-pakken.

21 FARVER. PRIKKEN OVER I ET TIL DIN MINI. FARVEKOMBINA TIONER TIL MINI CLUBMAN. En verden af muligheder. På MINI Clubman har du mulighed for at kombinerer farverne på taget, sidespejlene og C-stolperne med hinanden. Hvide striber til motorhjelmen fås til alle MINI modeller. Overgangen til bilens farve er markeret med en tynd sort stribe. Matsorte sidespejle er standardudstyr på alle MINI One/D-modeller Black/Black Du kan vælge sorte striber med hvide kanter til motorhjelmen til alle MINI modeller. Hvis taget er i karrosserifarve, fås sidespejlene også som ekstraudstyr i bilens farve. Ved MINI og MINI Clubman passer sidespejlenes farve til kontrasttaget. Til MINI Cabriolet kan du som ekstraudstyr vælge mellem sort og hvid. Black/Black Ice Blue/Black Ice Blue/Ice Blue Silver/Silver Reef Blue/Silver Taget på MINI Clubman er som standard holdt i karrosserifarven. C-stolperne fås i sort eller sølv. Fra og med MINI Cooper/D Clubman fås kontrasttaget også i sølv eller sort som ekstraudstyr. Farven på sidespejlene og C-stolperne er perfekt afstemt. Til karrosserifarverne Pepper White standardlak, Ice Blue standardlak, Midnight Black metallak, White Silver metallak, British Racing Green metallak og Eclipse Grey metallak fås den nederste del af C-stolpen også i bilens farve. Til MINI Cabriolet og MINI Clubman fås striber til motorhjelmen i farven Silver. De fremhæves af en tynd sort stribe. Uanset tagfarve kan sidespejlene til alle modeller som ekstraudstyr vælges i forkromet udførelse.

22 FÆLGE. MAN KAN IKKE OPFINDE HJULET PÅ NY. DET SAMME GÆLDER IKKE FOR FÆLGE. MINI fælgene er den perfekte afrunding på et godt design. Se det enorme udvalg igennem, og vælg den letmetalfælg, der gør sig bedst på lige netop din MINI. MINI.DK / CONFIGURATOR Stålfælge inkl. navkapsel, tommer -Hole, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sølvfarvede, tommer -Hole Circular Spoke, sølvfarvede, tommer Star Rib Spoke, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sorte, tommer Conical Spoke, sorte, tommer Conical Spoke, sølvfarvede, tommer Black Star Bullet, matsorte, tommer Cross Spoke CHALLENGE, sølvfarvede, tommer Sandblast Turned, sorte, tommer På side kan du få alle detaljer om standardudstyr og ekstraudstyr samt dækstørrelser. Ud over de fabriksmonterede hjul kan du bestille udvalgte fælge som komplette vinterhjul. MINI Yours Twin Spoke Turned, tommer, sortlakeret med navkapsel i Highclass Grey Double Cross Turned, sølvfarvede, tommer Twin Spoke Turned, sorte med navkapsel i Cool Champagne, tommer Cross Spoke CHALLENGE, sorte, tommer

23 UDVENDIGT OG INDVENDIGT DESIGN.

24 UDVENDIGT DESIGN. MINI. Karrosseridetaljer med karakter: Med Chrome Line kan du fremhæve frontpartiet på din MINI på diskret, men ekstremt effektfuld vis. MINI One/D har forkromede kølerribber, kromramme om det nederste kølergitter samt om tågeforlygterne. Med Chrome Line kan du også kaste ekstra glans over bagenden. MINI One/D har en kromramme omkring den centrale tågebaglygte, forkromet bagklapgreb samt et forkromet afgangsrør (standard på MINI One D modeller). Glastagets store åbning sikrer masser af frisk luft i kabinen. Det byder på en eldrevet vippefunktion til både for og bag samt komfortåbning via fjernbetjening MINI Cooper/D: Kromramme om nederste kølergitter samt kromrammer omkring tågeforlygterne. MINI Cooper S/SD: Kromrammer om luftindtagene til køling af bremserne nederst i forkofangeren. FORFØRENDE VED FØRSTE BLIK. OG VED ANDET, TREDJE OG FJERDE. Det første indtryk er det afgørende. Dejligt, at MINI modellerne også gør et strålende indtryk ved andet og tredje blik. Kromdetaljerne er et karakteristisk kendetegn ved alle MINI er. De spændende designelementer, der første gang så dagens lys på Classic Mini, genfinder du også på MINI. MINI Cooper/D: Kromramme om den centrale tågebaglygte. MINI Cooper S/SD: Kromrammer omkring de to tågebaglygter, forkromet bagklapgreb.

25 UDVENDIGT DESIGN. MINI CABRIOLET. Chrome Line til MINI Cabriolet omfatter næsten de samme detaljer som ved MINI. En markant forskel er selvfølgelig den forkromede styrtbøjle, som ikke blot beskytter, men også optisk er en virkelig nydelse med indlæg i Piano Black. MINI clubman. Sæt dit eget præg: Chrome Line til MINI Clubman svarer i det store og hele til Chrome Line til MINI og MINI Cabriolet. En undtagelse er Chrome Linedesignelementerne til det unikke bagparti på MINI Clubman. Det trinløst indstillelige skydetag gør det muligt at åbne kalechen op til cm. Funktionen kan betjenes under kørslen op til en maks. hastighed på km/t. Tagrælingen er den optimale tekniske forudsætning for fuldt integrerede og multifunktionelle tagbagagesystemer. Den er harmonisk afstemt efter linjeføring og bildesign MINI Cooper/D Cabriolet: Det nederste kølergitter med kromramme. Tågeforlygterne er udstyret med kromrammer. MINI Cooper S/SD Cabriolet: Luftindtagene til kølingen af bremserne nederst i forkofangeren er indfattet i krom. MINI Cooper/D Clubman: Det nederste kølergitter er indfattet i krom, og tågeforlygterne har kromrammer. Hæve/skydetaget med sin store åbning sikrer optimal ventilation i MINI Clubman. Det byder på en eldrevet vippefunktion til både for og bag samt komfortåbning via fjernbetjening. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Cooper/D Cabriolet: Den centrale tågebaglygte er forsynet med en kromramme. Derudover er styrtbøljen med Piano Black-indlæg forkromet. MINI Cooper S/SD Cabriolet: Begge tågebaglygter er forsynet med kromramme, og bagklapgrebet er forkromet. MINI Cooper S/SD Clubman: Kromramme om grillen i bagkofangeren.

26 UDVENDIGT DESIGN. VISER VEJEN FREM.. Afgangsrør. Dobbelt afgangsrør. Bagspoiler på modellerne MINI One/D og MINI Cooper/D. Afgangsrør på MINI Cooper S/SD Clubman. Bagspoiler på modellerne MINI Cooper S/SD. Bagspoiler på alle MINI Clubman-modeller. Det markante afgangsrør på modellerne MINI One D, MINI Cooper og MINI Cooper D er forkromet og afrundet.. De forkromede dobbelte afgangsrør på modellerne MINI Cooper S/SD og MINI Cooper S/SD Cabriolet er monteret midt i bagskørtet.. De to forkromede afgangsrør på MINI Cooper S/SD Clubman er integreret yderst i hver side af hækskørtet. Det understreger bagendens i forvejen kraftfulde og elegante design. Anhængertræk med aftagelig trækkrog fås som ekstraudstyr til MINI Cooper/D Clubman og MINI Cooper SD Clubman. Maks. godkendt anhængervægt på kg. Monteringspunkterne til multifunktionsbæreren bag på bilen, der tilbydes som ekstraudstyr til alle MINI Cabriolet-modeller og fx kan transportere cykler, sidder i bagkofangeren bag en blændplade i karrosserifarve... De modelspecifikke bagspoilere er perfekt afstemt til din MINI s aerodynamik og design. De er lakeret i samme farve som resten af bilen og føjer sig perfekt ind i modellens taglinje. Ruder med solfilter, der fås som ekstraudstyr til alle MINI und MINI Clubman-modeller, sikrer en behagelig temperatur i kabinen. Sideruderne efter B-stolpen og bagruden er udført i mørktonet glas.

27 UDVENDIGT DESIGN.. Adaptivt kurvelys. Diodebaglygter. Tågebaglygte og Park Distance Control (PDC). Komfortadgang Sorte forlygtereflektorer. Tågeforlygter. Tågebaglygte. Komfortadgang. Dobbelte xenonforlygter. Diodebaglygter med integreret tågebaglygte. Hvide blinklygteglas. Perfekt udsyn i byen og på åbne landeveje, langt udsyn på motorvejen. De sorte forlygtereflektorer fås i forbindelse med dobbelte xenonforlygter takket være det adaptive kurvelys og den automatiske lygteregulering. og hvide lygteglas. MINI styrer lyskeglen dynamisk ind i svinget og tilpasser lygternes rækkevidde. Tågeforlygterne i frontskørtet forbedrer udsynet og dermed sikkerheden til hastigheden (kun i forbindelse med dobbelte xenonforlygter, ved nedsat sigtbarhed. ikke i forbindelse med sorte reflektorer).. Ekstraudstyret dobbelte xenonforlygter til nær- og fjernlys, inkl. dynamisk. +. Baglygterne benytter sig af moderne diodeteknologi. Blinklyset er anbragt i midten af lygten rundt om baglyset. Den karakteristiske diodering lygteregulering og forlygtevask med intensivrens, sikrer et særligt højt lysudbytte. sikrer, at man genkender MINI på lang afstand om natten... Tågebaglygterne og baklyset er integreret i grillindsatsen i højre og venstre side af bagkofangeren ved modellerne Cooper S/SD, og på modellerne One/D og Cooper/D er de integreret midt i bagkofangeren. Park Distance Control (PDC) til bagkofangeren gør det nemt at parkere og manøvrere, når pladsen er trang. Afstanden mellem bilen og en forhindring signaleres med et lydsignal (i kombination med radioen MINI Visual Boost også med billedsignal).. Udstyret hvide blinklygteglas omfatter klare lygteglas i forlygterne, sideblinklygterne og baglygterne. Modellerne Cooper S/SD leveres som standard med hvide sideblinklygter... Med komfortadgang kan bilen åbnes og låses uden at skulle have fat i fjernbetjeningen. Du kan desuden starte og standse motoren via start/stop-knappen uden brug af tændingsnøglen.

28 INDVENDIGT DESIGN. SELV OVERFLADERNE OSER AF KARAKTER UDVALGTE DESIGNELEMENTER I KABINEN. Du kan vælge mellem forskellige colourlines til knæbeskytteren og dørarmlænene, når du indretter kabinen i din MINI fx en særlig kabineoverflade til pyntelisten og dørellipsen, eller hvad med et læderbetrukket instrumentbræt? Øverste del af instrumentbrættet er altid holdt i sort valknappa læder, mens nedeste del følger kabinefarven. Med knæbeskytteren, der også fås i forskellige læderfarver, kan du sætte dit helt eget præg på kabinen. 1 Instrumentbræt 2 Kabineoverflade (består af interiørliste og dørellipse) 3 Colourline (omfatter dørarmlæn og knæbeskytter) Se alle valgmuligheder ved læderbetrukket instrumentbræt på siderne, og.

29 INDVENDIGT DESIGN. Typisk MINI: Form og funktion af kabineoverflader, dørgreb og pynteringe imponerer og begejstrer. Det store udvalg og de utallige kombinationsmuligheder med Colourline og kabineoverflader er garant for afveksling i kabinen. MINI.DK / CONFIGURATOR Kabineoverflader. Fine White Silver Black Checkered 4BD Piano Black 4DA Striped Alloy (ægte metal) 4C9 Pepper White 4CY Chili Red 4D8 Piano Black Bayswater 4D6 Suntouched Brushed Alloy (ægte metal) 4D9 Cross Check Rooftop Grey Light 4DG Deep Champagne COLOURLINE. Få mere at vide om, hvilke overflader der fås til hvilke modeller på side. Førerpladsen. Eksklusiv, karakterfuld og typisk MINI ned til den mindste detalje: Samtlige armaturer og betjeningselementer er anbragt overskueligt og perfekt afstemt efter en fælles designlinje. Midterkonsollen med radiobetjeningen og den karakteristiske funktionsliste er diskret sort. De stilsikre kromdetaljer på rattet og instrumenterne virker sportsligt elegante. Sportslæderrat med tre eger fås som ekstraudstyr også med multifunktion, så du kan betjene fartpilotens, radioens og telefonens funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet. 4C1 Carbon Black 4C2 Polar Beige 4ba Rooster Red 4C3 Satellite Grey 4CN Toffy 4D3 Læder Rocklike Anthracite 4D2 Læder Dark Truffle 4D1 Rooftop Grey Light 4L4 John Cooper Works-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/Anthracite 4L5 MINI Yours-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/ Satellite Grey 4NK MINI Yours-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/ Carbon Black Airbaggen til bilens fører er integreret i læderrattet med to eger. Den brede kromring er en smuk detalje. MINI modellerne kan som ekstraudstyr leveres med et sportslæderrat med tre eger. Rattet ligger godt i hænderne og formidler en smidig køreoplevelse. Standardudstyr i modellerne MINI S/SD.

30 INDVENDIGT DESIGN. BESAT AT GOD SMAG. STANDARDSÆDE STOF SPORTSSÆDE DELLÆDER CROSS CHECK SPORTSSÆDE DELLÆDER RAY SÆDER. Standardsæder, sportssæder eller Recaro-sæder, med stof, dellæder eller fuldlæder sæderne i MINI har én ting til fælles: De yder perfekt støtte, så du kan nyde køreglæden i din MINI. Spænd sikkerhedsselen! SPORTSSÆDE LÆDER GRAVITY SPORTSSÆDE LÆDER Lounge Recaro-SPORTSSÆDE Dinamica/LÆder SPORTSSÆDE LÆDER PUNCH MINI.DK / CONFIGURATOR

31 INDVENDIGT DESIGN. INDTRÆK. Her er din smag i højsædet. Vælg mellem en række stoftyper, dellæderindtræk eller lædervarianter til din MINI. MINI.DK / CONFIGURATOR Stof Cosmos ape1 Carbon Black Stof Checkered ATE1 Carbon Black Stof Checkered ATp9 John Cooper Works Carbon Black Dellæder Ray FKE1 Carbon Black Læder Lounge T9DT Toffy Læder Lounge T9IN Carbon Black Championship Red MINI Yours læder Lounge TYGK Satellite Grey Recaro-sportssæde Dinamica/læder GSE1 Carbon Black Dellæder Cross Check ftgw Polar Beige Læder Punch T8FP Carbon Black/Beige Læder Gravity t6gw Polar Beige Læder Lounge t9e1 Carbon Black Læder Punch T8N2 Rocklike Anthracite Læder Lounge T9NX Dark Truffle Dellæder Cross Check FTN1 Rooftop Grey Light Læder Lounge T9PK Deep Champagne Læder på alle siddeflader (sædebund og ryglæn) samt nakkestøtter for og bag.

32 INDVENDIGT DESIGN. SUVERÆN KØREGLÆDE UANSET VIND OG VEJR. MED CHROME LINE TIL KABINEN STRÅLER DIN MINI AF OVERSKUD. Chrome Line-interiør (speedometer). Klimaanlæg. Klimaautomatik Chrome Line-interiør (gearstang og kopholder) Chrome Line-interiør (seleføring) Chrome Line-interiør (højttalere) Chrome Line-interiør (døråbner). Udsynspakke. Sædevarme Med Chrome Line-interiøret er instrumenterne, ventilationsdyserne i instrumentbrættet samt ringen omkring gearstangen og de forreste kopholdere i alle MINI modeller forkromet. Derudover er den midterste kopholder til bagsædet, dørgrebene og højttalerne i dørene holdt i krom, og ved MINI Cabriolet-modellerne er sele føringen udstyret med en kromring.. Klimaanlægget, inkl. mikrofilter, sikrer den ønskede temperatur i kabinen året rundt. Luftmængden og ventilationsindstillinger kan reguleres varme i forruden samt regnsensor til viskerstyring.. Udsynspakken blænder op for køresikkerheden: Pakken indeholder individuelt.. Sædevarmen i forsæderne kan indstilles i tre trin.. Klimaautomatikken indstiller hurtigt den valgte temperatur i kabinen, som derefter holdes konstant. Det integrerede aktivkulfilter beskytter passagererne mod ubehagelige lugte udefra.

33 INDVENDIGT DESIGN. EKSTRAUDSTYR.. Opbevaringspakke Belysningspakke. Vindskærm. Antracitgrå loftsbeklædning. Splitbagsæde Splitbagsædet i MINI Clubman-modellerne kan lægges ned i forholdet /. Det plane bagagerumsgulv gør det endnu lettere at pakke bilen. Større stykker bagage kan fastgøres ved hjælp af fire spændeøjer.. Belysningspakken omfatter ud over standardkabinebelysningen i loftsbeklædningen også indstigningslys i dørbeklædningen, læselamper ved forsæderne samt belyst aflæggeplads. En lækker detalje: Trinløs indstilleligt Ambient Light, der sætter farve på dørgrebene, dørlommerne og beklædningen på B-stolperne samt instrumentbelysningen.. Til MINI og MINI Clubman fås en antracitgrå loftsbeklædning. Side- og bakspejle med automatisk nedblænding fås som ekstraudstyr (samt med ekstraudstyret digitalt kompas).. Opbevaringspakken omfatter et rum i instrumentbrættet i passagersiden, en netlomme i fodrummet i passagersiden, et bagagenet på gulvet i bagagerummet, en separat rumdeler i siden af bagagerummet samt et -V-stik i bagagerummet. Pakken omfatter desuden hældningsindstilling af bagsæderyglænene (Cargo Position).. Vindskærmen gør det muligt at køre med kalechen slået ned, uden at der opstår generende lufthvirvler i skulder- og nakkeområdet. Når den ikke er i brug, kan den foldes sammen og opbevares i bagagerummet.. Via et betjeningsgreb i bagagerummet kan bagsæderyglænene lægges ned hver for sig ( / ). På denne måde er der plads til tre personer i bilen og omfattende bagage. Når der er brug for ekstra bagageplads, kan du lægge hele bagsæderyglænet ned. Til MINI Clubman fås bagsædet med tre siddepladser og tre nakkestøtter, som byder på god plads til to voksne og et barn (maks. kg). Begge bagsædepladser er som standard udstyret med det standardise rede ISOFIX-system til montering af en barnestol ved hjælp af to teleskopstænger. Alle MINI modeller er som standard udstyret med indstigningshjælp til bagsædet. Når forsædet vippes frem, glider det automatisk fremad i gulvskinnerne, så indstigning til bagsædet lettes. Omfattet af udstyret plant bagagerumsgulv til MINI Clubman-modellerne.

Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61

Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61 Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61 ALL4 ALL4 (AUT) S ALL4 1CC Automatisk Start/stop funktion 0,00 Ikke med 205 205 Automat gear O O 25.044,71 Kun med

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL.

THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL. THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL. nyeste Skud på stammen. Velkommen i den nye MINI. Start med at se dig godt omkring. Og tag dig endelig god tid. Der er meget at opleve, inden vi lidt senere begiver os af

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud LEAF genanvendelse Nissan LEAF elsker planeten. Det er derfor, den fremstilles med den største andel af genanvendte materialer i klassen og er mere end 95 % genanvendelig. det nye design Nissan LEAFs ekstremt

Læs mere

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken Bad Boy MTV Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken 5 stærke fra Bad Boy Markedets stærkeste stel af svejset stål -punkts affjedring og 4 pendlende bagaksel Rå motorkraft el eller benzin Kørekomfort

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

BMW PREMIUM SELECTION.

BMW PREMIUM SELECTION. BMW Premium Selection bag.dk BMW PREMIUM SELECTION. Særligt udvalgte certificerede brugte biler. Næsten som nye. BMW Premium Selection fås kun hos autoriserede BMW forhandlere. 02 BMW PREMIUM SELECTION.

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR NISSAN QASHQAI ORIGINALT TILBEHØR DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI. THE ULTIMATE URBAN EXPERIENCE. GØR DEN TIL DIN EGEN Giv din QASHQAI en skarp, individuel kant med Nissan Originalt Tilbehør. Vælg dine favoritter

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM Jet 4 er uden tvivl den flotteste scooter på markedet med sin sporty og dynamiske karakter. Med dens aggressive profil og en motor der gør en forskel byder SYM Jet 4 op

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg!

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! NY DACIA DUSTER TILBEHØRSSORTIMENT TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! 2 INDHOLD I NY DACIA DUSTER DESIGN TRANSPORT

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. MER FRIHED MED PGO! BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Helsingør

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Helsingør Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Originalt tilbehør! Tilbehør NY CITROËN. April 2008. Styling. Sikkerhed. Komfort og fritid. Navigation og. og kommunikation.

Originalt tilbehør! Tilbehør NY CITROËN. April 2008. Styling. Sikkerhed. Komfort og fritid. Navigation og. og kommunikation. 2 Navigation og multimedia i bilen Kontakt din Citroën forhandler og hør mere om mulighederne for at udstyre din C med DVD multimediekit og navigation. 2.a Bærbar DVD afspiller med digital tv-tuner 2.b»Garmin«navigaionssystemer

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb.

BEVÆGELSESFRIHED. Du finder en praktisk, aflåselig opbevaringsboks under sædet. Lige til hjelmen eller varer fra indkøb. BEVÆGELSESFRIHED Denne 3-hjulede scooter byder på et frækt og tidsløst design med fokus på driftsikkerhed, nem vedligehold og mange praktiske detaljer, der sikrer dig en god bevægelsesfrihed uanset om

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service.

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service. Forhandlernet og service. Partner Tepee Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

Klar til skolestart. Træn trafik med dit barn

Klar til skolestart. Træn trafik med dit barn Træn trafik med dit barn Side 1 Dit barn i trafikken Dit barn skal snart starte i skole, og det betyder en ny fase i livet også i trafikken. I skal måske til at køre en anden og længere vej, end I gør

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16 børn i bilen 2009 indhold indhold Side 3 Myter og fakta Side 4 Det siger loven Side 5 Børn og airbags Side 6 0-13 måneder vægt indtil 13 kg. Side 8 9 måneder - 4 år vægt fra 9-18 kg. Side 9 Over fire år

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

up! - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg

up! - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg Alternativ Excl. montering Incl. montering Cykelholder - Clik on Tourgear - Til 2 cykler. sammenklaplig. Monteres på trækkrog. også velegnet til barnevognsstel. Galvaniseret. TIL370625 Pris kr. 499 Pris

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen på cyklen Side 1 En nation af cyklister Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne på små og store cykler, og små børn som passagerer på

Læs mere

Lille frihedskæmper med store ambitioner

Lille frihedskæmper med store ambitioner PRESSEMEDDELELSE Lille frihedskæmper med store ambitioner - Libratone introducerer ny bærbar AirPlay højttaler København, 27. september 2012 - Den danske audiovirksomhed, Libratone, introducerer i dag

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 ELCYKLER 2015 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > VICTORIA ED3 EDITION > VICTORIA BOSCH 300 EDITION ACTIV LINE > CONWAY E-MTB 400 EDITION ACTIV LINE > FUJI AMBIENT 1.3

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen på cyklen Side 1 En nation af cyklister Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne på små og store cykler, og små børn som passagerer på

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader UDVENDIG På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

Octavia - 2016. Forhandlermonteret ekstraudstyr. Bagagerum Excl. montering Incl. montering. Elektrisk udstyr Excl. montering Incl.

Octavia - 2016. Forhandlermonteret ekstraudstyr. Bagagerum Excl. montering Incl. montering. Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. Bagagerum Excl. montering Incl. montering Antiskridtæppe 3T0061210 Pris kr. 150 Pris kr. 150 Bagagerumsbakke skålformet - hård plast 5E5061162 Pris kr. 675 Pris kr. 675 Bagagerumsmåtte i gummi 5E5061160

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598 09.06.2014 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Vejl. udsalgspris Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. inkl. moms og reg. afg.

Læs mere

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536 NISSAN JUKE VAN Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Tilgængelig s å længe lager hav es. Kontak t din Nis s an-forhandler for mere information MO TO R TRANSMISSIO N Model Træk CO 2- emis s ion g/k

Læs mere

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil.

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige

Læs mere

03.2012 AVENSIS TILBEHØR

03.2012 AVENSIS TILBEHØR AVENSIS TILBEHØR 03.2012 Anhængertræk m fast kugle sedan/stw 9.323,- ----Fast træk m. 13-Polet 10.085,- Anhængertræk m/aftagelig kugle, Horisontal 11.528,- ----m/aftagelig kugle, vertikal 11.733,- Anhængertræk

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum R-Design S60 T3 150 6-trins manuel 17,2 135 B 830,- 1.600 kg. 431.001,- 471.002,- 506.002,- - S60 T3 150

Læs mere

RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget.

RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget. DRIVE ALIVE PAJERO RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget. 2 3 RÅ OG RAFFINERET MERE END 70 ÅRS 4WD ERFARING Mitsubishi Motors har i over 70 år været pionerer

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41

Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41 Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41 Husk til køreprøven at medbringe: Ansøgning om kørekort, din lektionsplan, dit pas og evt. din dåbsattest. Har du opholdstilladelse, evt. tidligere udstedt kørekort, eller

Læs mere

NISSAN QASHQAI. Indhold Førsteklasses udvendigt design Førsteklasses indvendigt design Teknologi & Specifikationer Stil & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN QASHQAI. Indhold Førsteklasses udvendigt design Førsteklasses indvendigt design Teknologi & Specifikationer Stil & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI SKØNHED & OPLEVELSE FØRSTEKLASSES UDVENDIGT DESIGN 4 FØRSTEKLASSES INDVENDIGT DESIGN 8 TEKNOLOGI & SPECIFIKATIONER FORBEDRET TEKNOLOGI 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -UDSYN 16 MOTOROPGRADERING

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3.

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere