MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR"

Transkript

1

2 MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation. MINI udstyrspakker og MINI Yours. John Cooper Works-udstyr. John Cooper Works Tuning. Originalt MINI tilbehør. Koncept og sikkerhed. MINI specifikationer. MINI Service. MINI Financial Services. Garanti. Genanvendelse. MINI standardudstyr og ekstraudstyr. MINI.DK / CONFIGURATOR Oplysninger om brændstofforbrug og CO -udledning for de enkelte modeller findes blandt de tekniske data på side. På side kan du få et samlet overblik over standardudstyret og ekstraudstyret.

3 HVER DAG STÅR DU OP. HVER DAG DEN SAMME KAFFE. HVER DAG DEN SAMME VEJ TIL ARBEJDE. HVER DAG DET SAMME DAG IND, DAG UD DEN SAMME TRUMMERUM. MEDMINDRE DU BESLUTTER DIG FOR AT GØRE NOGET: EKSEMPELVIS AT SÆTTE SIG BAG RATTET I EN MINI OG SÅ BARE LADE NORMALITETEN FORSVINDE I BAKSPEJLET. IND I EN VERDEN, SOM I GENERATIONER HAR BEGEJSTRET OG OVERBEVIST. IND I MINI S VERDEN. IND I EN VERDEN AF GRÆNSELØS INDIVIDUALITET. IND I EN VERDEN, HVOR ALT ER MULIGT. OG INTET BARE ER NORMALT. NOT NOR MAL

4 MINI DESIGNMODELLER.

5 MINI designmodeller. GØR ASFALTEN TIL EN CATWALK: MINI DESIGNMODELLERNE. Welcome to London! De eksklusive MINI designmodeller gør sig godt med den britiske hovedstad som kulisse: Den ekstravagante MINI Cabriolet Highgate og den nye luksuriøse MINI Clubman Bond Street imponerer med trendy letmetalfælge og udsøgte karrosserifarver, eksklusivt læder og et unikt design. Very british! MINI Cabriolet Highgate får eksempelvis en helt enestående karakter med karrosserifarven Iced Chocolate metallak i kombination med kalechefarven Silvertouched Brown. Perfekt afstemt: Striber til motorhjelmen og kabinen i farven Dark Truffle. Very sophisticated den nye MINI Clubman Bond Street forfører med sin fornemme farvekombination af Midnight Black metallak og Cool Champagne metallak til taget og sidespejlene. De lyse farvenuancer går igen på de eksklusive letmetalfælge. Den luksuriøse kabine er svøbt i fornemt sort læder og indrammet af kedersyninger og sømme i Deep Champagne. Denne designmodel er som skabt til de store boulevarder rundt om i verdens hovedstæder. MINI Cabriolet Highgate. MINI clubman Bond Street. MINI Cabriolet Highgate læderbetrukket armlæn med aluminiumgrå dobbeltsyninger. I MINI Clubman Bond Street er dørarmlænene ligeledes betrukket med smidigt læder og udført med dobbeltsyninger i farven Deep Champagne. Kabinedesign i MINI Cabriolet Highgate. Kabineoverfladen består af børstet aluminium med en dyb bronzeglød. Sæderne er som standard betrukket med læder Lounge i farven Dark Truffle samme farve som colourline-udstyret. Som ekstraudstyr kan instrumentbrættet også fås betrukket med læder. Indvendigt design MINI Clubman Bond Street. En fornem detalje: Instrumentbrættet er som standard betrukket med læder. Lædersæder og colourline i farven Carbon Black med kedersyning og kontrastsyninger i Deep Champagne gør kabinen perfekt.

6 MINI designmodeller. mini baker street. MINI bayswater. Moderne, hip, trendy. London er en trendsætterby, der dyrker sin helt egen livsstil. MINI designmodellerne er som skabt til London og sætter helt nye standarder fx med de unikke karrosserifarver. Den trendy MINI Baker Street som One eller Cooper udstråler stilsikkerhed med dellædersæderne i Cross Check-design og matchende kabineoverflade samt med den eksklusive karrosserifarve Rooftop Grey metallak. Den sporty MINI Bayswater overbeviser som Cooper eller Cooper S med tommer store letmetalfælge, sæder i læder Punch, karrosserifarven Kite Blue metallak og meget mere. Og som noget helt særligt kan MINI Bayswater som ekstraudstyr leveres med et læderbetrukket instrumentbræt i Carbon Black. Simply perfect! Indvendigt design MINI Bayswater MINI Baker Street. MINI Bayswater. Sideblinklys MINI Baker Street Gear- og håndbremsemanchet med grå kontrastsyninger Sæde med dellæderindtræk Cross Check Rooftop Grey Light Kabineoverflade Cross Check Rooftop Grey Light med perfekt afstemt colour line Sideblinklys MINI Bayswater MINI Bayswater-sidespejle Sæde i læder Punch Rocklike Anthracite med brune eller blå kontrastsyninger Kabineoverflade Piano Black Bayswater

7 SLET IKKE SKABT TIL BARE AT HOLDE STILLE. Klassisk, elegant, udtryksfuld. Kabinen i de nye MINI designmodeller vækker også lyst til en tur i det grønne. De eksklusive kabineoverflader tager karrosserifarven Pepper White op og skaber en helt speciel atmosfære. Men det er ikke det eneste, der gør, at de nye MINI designmodeller helt sikkert efterlader et varigt indtryk Indvendigt design MINI Hyde Park KARROSSERIFARVE. TAGFARVER. MINI Green Park. MINI Clubman hyde park. To eksklusive modeller med én stor ting til fælles: Begge er de særdeles iøjnefaldende takket være deres udsøgte designelementer. Især kontrasttaget med de tilhørende sidespejle samt Bonnet Stripes og Side Stripes i eksklusivt design understreger de to MINI designmodellers fornemme karakter. Pepper White standardlak British Racing Green metallak Cool Champagne metallak Vist med ekstraudstyr.

8 MINI. MINI cabriolet. MINI clubman.

9 MINI DØGNET HAR KUN 24 TIMER. UDNYT DEM PÅ BEDSTE VIS. Der er mange gode grunde til at holde fyraften til tiden. Prøv blot at kaste et blik på den by, du bor og lever i. Køreglæden i en MINI giver dig med garanti et smil på læben, og så er du med til at forskønne byens gader og stræder.

10 SKABT TIL FØRSTE STARTRÆKKE. Gå i John Coopers fodspor. Det er ikke uden grund, at motoren i MINI John Cooper Works yder hk/ kw, for på racerbanen gælder kun én regel: fuld fart frem! Med kontrasttaget i Chili Red, der fås som ekstraudstyr og kun til denne model, kan ingen være i tvivl om, at MINI John Cooper Works er trimmet til køreglæde i absolut særklasse. Formlen på succes er ægte gokart-feeling plus en tophastighed på km/t. Men der er ingen grund til panik, for takket være de store skivebremser får du hurtigt standset bæstet igen fx når du kører i pit. Oplysninger om brændstofforbrug og CO -udledning for de enkelte modeller findes blandt de tekniske data på side. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model.

11 MINI Cabriolet. PÅ SKALAEN FOR KØREGLÆDE: THE SKY IS THE LIMIT. Det siges, at det er umuligt at måle køreglæde, men MINI Cabriolet leverer modbeviset. Den indbyggede Always Open Timer registrerer, hvor lang tid du har kørt med kalechen slået ned. Og så kan du jo selv tælle de timer, hvor du har siddet med et stort smil på læben. Det bliver med garanti til mange timer selv når du kører i din MINI Cabriolet med lukket kaleche

12 LAD FARTVINDEN TØRRE DINE GLÆDESTÅRER MINI John Cooper Works Cabriolet leverer altid begejstrende køreglæde, uanset om du nyder den med åben eller lukket kaleche, og uanset om du er på racerbanen eller i byen. Med de tommer store letme talfælge, der er standard, og læderindtrækket med kontrastsyninger i Chili Red, der fås som ekstraudstyr, er du klædt godt på til enhver lejlighed. Og lyden fejler heller ikke noget. Med et enkelt tryk på Sport-tasten er det ikke blot speederresponsen og styretøjet, der bliver mere direkte også lyden bliver mere sporty. Skønt, at der ikke er noget tag på MINI John Cooper Works Cabriolet, som kan frarøve dig nydelsen. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model.

13 MINI CLUBMAN. UNIKKE BYER FORTJENER UNIKKE BILER. Moderne storbyer. Kulturelle smeltedigler. Nye strømninger, ny inspiration. Og midt i det hele finder du en perle, der er som skabt til storbyen: MINI Clubman. Den er den perfekte ledsager til livet i de hippe og moderne forstæder og sikrer dig nok frirum til alt det, der gør dig til den, du er.

14 TIL ALLE, DER VIL HIVE ENDNU MERE UD AF EN JOHN COOPER WORKS: BAGAGERUM PÅ HELE 930 LITER*. MINI John Cooper Works Clubman er robust og fleksibel. Stor oppakning, skarpe sving eller en acceleration fra til km/t på blot, sekunder alle udfordringer tages op og mestres med overlegen karakter. Passagererne har masser af plads på det rummelige bagsæde, uanset hvor turen går hen og hvor hurtigt det skal gå. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model. * Maks. bagagerumsvolumen med nedfældede bagsæder.

15 ALT OM MINI, MINI CABRIOLET OG MINI CLUBMAN.

16 ModellER. MINI. Designet på MINI One/D, MINI Cooper/D og MINI Cooper S/SD viser vejen frem. Fælles for alle MINI er de karakteristiske diodebaglygter. Typisk for MINI One/D: Sorte lameller i kølergitteret. Fra og med modellerne MINI Cooper/D fås taget og sidespejlene i hvid, sort eller som standard også i karrosserifarve. Et andet karaktertræk ved MINI Cooper S/SD er kølergitteret i bikubedesign og luftindtagene nederst på kølergitteret samt på motorhjelmen. DIN MAVEFORNEMMELSE HAR FOR LÆNGST GIVET DIG SVARET. Som om det ikke er svært nok i forvejen at beslutte sig for, hvilken én af MINI modellerne du skal vælge. På de følgende sider kan du nu danne dig et overblik over de muligheder, du har for at ud styre din MINI helt efter din smag. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI ONE. MINI ONE D. MINI One og MINI One D fås med tag i karrosserifarve. Og sidespejlene i mat sort. MINI Cooper. MINI Cooper D. Cooper modellerne er udstyret med kølerribber, afgangsrør og bagklapgreb i krom samt kontrasttag som ekstraudstyr. MINI Cooper S. MINI Cooper SD. MINI Cooper S/SD understreger sin overlegne styrke med bagspoiler og -skørt samt forkromede dobbelte afgangsrør i Cooper S design. Tankdæksel og sideblinklys i krom. Sideblinklysene er hvide; bagenden prydes af to separate tågebaglygter.

17 ModellEr. MINI CABRIOLET. Til open air-fans: MINI Cabriolet fås som standard med kalechen i farven Carbon Black og Silvertouched Brown som ekstraudstyr. På designmodellen MINI Cabriolet Highgate er kalechen altid Silvertouched Brown. MINI clubman. MINI One/D Clubman, MINI Cooper/D Clubman eller MINI Cooper S/SD Clubman: Alle motorvarianter har diodebaglygter og den rummelige Clubdoor. C-stolpen er holdt i sort eller sølv, og ved udvalgte karrosserifarver fås den nederste del af C-stolpen i bilens farve MINI One Cabriolet. Forførende: MINI One Cabriolet med sort kaleche og sidespejle i mat sort. Du kender den straks på det sorte bagklapgreb og tågebaglygten, der er placeret i midten. MINI Cooper cabriolet. MINI cooper D Cabriolet. Strålende udsigter: MINI Cooper/D Cabriolet overbeviser med kølerribber, afgangsrør og bagklapgreb i krom. Diodebaglygterne sætter sig lysende spor på alle MINI Cabriolet-modeller. MINI cooper S cabriolet. MINI cooper SD cabriolet. Ekstremt sporty: MINI Cooper S/SD Cabriolet med kølergitter, sideblinklys, dobbelte afgangsrør og styrtbøjle i krom. Den sporty fremtoning styrkes yderligere af de diskrete luftindtag i motorhjelmen og kølergitteret samt de hvide sideblinklygter. MINI ONE CLUBMAN. MINI one D Clubman. Ved MINI One/D Clubman er taget og bagspoileren holdt i karrosserifarve, mens sidespejlene er mat sorte; lamellerne i kølergitteret er sorte. MINI cooper Clubman. MINI cooper D Clubman. Alle MINI Cooper/D Clubman prydes af et forkromet afgangsrør og forkromede kølerribber. På MINI Cooper/D Clubman kan du få taget og sidespejlene i samme farve som C-stolpen, dvs. sort eller sølvfarvet. MINI Cooper S Clubman. MINI Cooper SD Clubman. MINI Cooper S/SD Clubman-modellerne viser deres stærke sider med de to forkromede afgangsrør og de diskrete luftindtag i motorhjelmen og det nederste kølergitter. Mere styrke: Sideblinklys i krom, hvide sideblinklygter og kølergitter i bikubedesign.

18 FARVER OG FÆLGE.

19 FARVER. STANDARDFARVER. TAGFARVER. FARVEKOMBINATIONER TIL MINI OG MINI CLUBMAN. Kontrasttag i Aspen White (til MINI modeller) Du kan vælge lige nøjagtig den farve, der passer dig og din MINI og MINI Clubman bedst, i det store udvalg af eksklusive standardfarver og metallakeringer. Giv bilen en endnu mere markant fremtoning med utallige individualiserings- og kombinationsmuligheder til taget og sidespejlene. Kontrasttag i Jet Black Kontrasttag i Pure Silver (til MINI Clubman-modeller) U850 Pepper White standardlak U851 Chili Red standardlak YB28 Ice Blue standardlak Tag i karrosserifarve (her fx Spice Orange metallak) Kontrasttag i British Racing Green metallak METALLICFARBEN. Kontrasttag i Cool Champagne metallak Kontrasttag i Chili Red. Kun til John Cooper Works-modeller WA94 Midnight Black metallak WB22 British Racing Green metallak WB49 Iced Chocolate metallak Helstøbt design: Tag i karrosserifarve Med kant: Hvidt tag med passende sidespejle og striber til motorhjelmen Kontrastrig: Sort tag med passende sidespejle og striber til motorhjelmen MINI TAGFARVER. Taget på MINI One/D und MINI One/D Clubman er altid lakeret i karrosserifarven, mens sidespejlene som standard er holdt i mat sort. Modellerne MINI Cooper/D og MINI Cooper S/SD er som standard udstyret med tag og sidespejle i karrosserifarve, men fås også med sort eller hvidt kontrasttag og tilhørende sidespejle. Ved MINI Cooper/D Clubman og MINI Cooper S/SD Clubman kan du vælge mellem tag, sidespejle og striber til motorhjelmen i hvid, sort eller sølv. WB23 Spice Orange metallak WA63 Lightning Blue metallak WB48 Kite Blue metallak KUN TIL MINI COOPER S/SD-MODELLER. WB47 Rooftop Grey metallak EKSKLUSIVE FARVER TIL MINI YOURS. WA62 White Silver metallak Denne karrosserifarve fås Et skinnende højdepunkt: MINI Clubman med sølvfarvet tag, sidespejle og striber til motorhjelmen På side kan du få et samlet overblik over standardudstyret og ekstraudstyret. MINI.DK / CONFIGURATOR WB31 Velvet Silver metallak WB24 Eclipse Grey metallak wb43 MINI Yours Highclass Grey metallak WB30 MINI Yours Reef Blue metallak sammen med John Cooper Works-pakken. Fås til designmodellen MINI Baker Street. Fås til designmodellen MINI Green Park. Fås til designmodellerne MINI Hyde Park og MINI Clubman Bond Street.

20 FARVER. STANDARDFARVER. KALECHEFARVER MINI CABRIOLET. FARVEKOMBINATIONER TIL MINI CABRIOLET. Du kan vælge mellem utallige standardfarver og metallakeringer og på den måde skabe en MINI Cabriolet helt efter dine egne ønsker. Mulighederne for at skabe spændende, individuelle kontraster til bilens farve er mange, fx med farver til taget og sidespejlene eller fælge. Kalechefarve Carbon Black Kalechefarve Silvertouched Brown U850 Pepper White standardlak METALFARVER. U851 Chili Red standardlak YB28 Ice Blue standardlak WA94 Midnight Black metallak WB22 British Racing Green metallak WB49 Iced Chocolate metallak Carbon Black Silvertouched Brown WB23 Spice Orange metallak WA63 Lightning Blue metallak WB48 Kite Blue metallak WA62 White Silver metallak WB31 Velvet Silver metallak MINI CABRIOLET KALECHEFARVER. Stofkalechen på MINI Cabriolet åbner og lukker ikke kun automatisk på kun sekunder, den har også indbygget en trinløs soltagsfunktion. Kalechen fås i Carbon Black eller Silvertouched Brown. I kabinen er kalechen altid klassisk sort. KUN TIL MINI COOPER S/SD-MODELLER. EKSKLUSIVE FARVER TIL MINI YOURS. På side kan du få et samlet overblik over standard udstyret og ekstraudstyret. WB24 Eclipse Grey metallak wb43 MINI Yours Highclass Grey metallak WB30 MINI Yours Reef Blue metallak Denne karrosserifarve fås sammen med John Cooper Works-pakken.

21 FARVER. PRIKKEN OVER I ET TIL DIN MINI. FARVEKOMBINA TIONER TIL MINI CLUBMAN. En verden af muligheder. På MINI Clubman har du mulighed for at kombinerer farverne på taget, sidespejlene og C-stolperne med hinanden. Hvide striber til motorhjelmen fås til alle MINI modeller. Overgangen til bilens farve er markeret med en tynd sort stribe. Matsorte sidespejle er standardudstyr på alle MINI One/D-modeller Black/Black Du kan vælge sorte striber med hvide kanter til motorhjelmen til alle MINI modeller. Hvis taget er i karrosserifarve, fås sidespejlene også som ekstraudstyr i bilens farve. Ved MINI og MINI Clubman passer sidespejlenes farve til kontrasttaget. Til MINI Cabriolet kan du som ekstraudstyr vælge mellem sort og hvid. Black/Black Ice Blue/Black Ice Blue/Ice Blue Silver/Silver Reef Blue/Silver Taget på MINI Clubman er som standard holdt i karrosserifarven. C-stolperne fås i sort eller sølv. Fra og med MINI Cooper/D Clubman fås kontrasttaget også i sølv eller sort som ekstraudstyr. Farven på sidespejlene og C-stolperne er perfekt afstemt. Til karrosserifarverne Pepper White standardlak, Ice Blue standardlak, Midnight Black metallak, White Silver metallak, British Racing Green metallak og Eclipse Grey metallak fås den nederste del af C-stolpen også i bilens farve. Til MINI Cabriolet og MINI Clubman fås striber til motorhjelmen i farven Silver. De fremhæves af en tynd sort stribe. Uanset tagfarve kan sidespejlene til alle modeller som ekstraudstyr vælges i forkromet udførelse.

22 FÆLGE. MAN KAN IKKE OPFINDE HJULET PÅ NY. DET SAMME GÆLDER IKKE FOR FÆLGE. MINI fælgene er den perfekte afrunding på et godt design. Se det enorme udvalg igennem, og vælg den letmetalfælg, der gør sig bedst på lige netop din MINI. MINI.DK / CONFIGURATOR Stålfælge inkl. navkapsel, tommer -Hole, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sølvfarvede, tommer -Hole Circular Spoke, sølvfarvede, tommer Star Rib Spoke, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sorte, tommer Conical Spoke, sorte, tommer Conical Spoke, sølvfarvede, tommer Black Star Bullet, matsorte, tommer Cross Spoke CHALLENGE, sølvfarvede, tommer Sandblast Turned, sorte, tommer På side kan du få alle detaljer om standardudstyr og ekstraudstyr samt dækstørrelser. Ud over de fabriksmonterede hjul kan du bestille udvalgte fælge som komplette vinterhjul. MINI Yours Twin Spoke Turned, tommer, sortlakeret med navkapsel i Highclass Grey Double Cross Turned, sølvfarvede, tommer Twin Spoke Turned, sorte med navkapsel i Cool Champagne, tommer Cross Spoke CHALLENGE, sorte, tommer

23 UDVENDIGT OG INDVENDIGT DESIGN.

24 UDVENDIGT DESIGN. MINI. Karrosseridetaljer med karakter: Med Chrome Line kan du fremhæve frontpartiet på din MINI på diskret, men ekstremt effektfuld vis. MINI One/D har forkromede kølerribber, kromramme om det nederste kølergitter samt om tågeforlygterne. Med Chrome Line kan du også kaste ekstra glans over bagenden. MINI One/D har en kromramme omkring den centrale tågebaglygte, forkromet bagklapgreb samt et forkromet afgangsrør (standard på MINI One D modeller). Glastagets store åbning sikrer masser af frisk luft i kabinen. Det byder på en eldrevet vippefunktion til både for og bag samt komfortåbning via fjernbetjening MINI Cooper/D: Kromramme om nederste kølergitter samt kromrammer omkring tågeforlygterne. MINI Cooper S/SD: Kromrammer om luftindtagene til køling af bremserne nederst i forkofangeren. FORFØRENDE VED FØRSTE BLIK. OG VED ANDET, TREDJE OG FJERDE. Det første indtryk er det afgørende. Dejligt, at MINI modellerne også gør et strålende indtryk ved andet og tredje blik. Kromdetaljerne er et karakteristisk kendetegn ved alle MINI er. De spændende designelementer, der første gang så dagens lys på Classic Mini, genfinder du også på MINI. MINI Cooper/D: Kromramme om den centrale tågebaglygte. MINI Cooper S/SD: Kromrammer omkring de to tågebaglygter, forkromet bagklapgreb.

25 UDVENDIGT DESIGN. MINI CABRIOLET. Chrome Line til MINI Cabriolet omfatter næsten de samme detaljer som ved MINI. En markant forskel er selvfølgelig den forkromede styrtbøjle, som ikke blot beskytter, men også optisk er en virkelig nydelse med indlæg i Piano Black. MINI clubman. Sæt dit eget præg: Chrome Line til MINI Clubman svarer i det store og hele til Chrome Line til MINI og MINI Cabriolet. En undtagelse er Chrome Linedesignelementerne til det unikke bagparti på MINI Clubman. Det trinløst indstillelige skydetag gør det muligt at åbne kalechen op til cm. Funktionen kan betjenes under kørslen op til en maks. hastighed på km/t. Tagrælingen er den optimale tekniske forudsætning for fuldt integrerede og multifunktionelle tagbagagesystemer. Den er harmonisk afstemt efter linjeføring og bildesign MINI Cooper/D Cabriolet: Det nederste kølergitter med kromramme. Tågeforlygterne er udstyret med kromrammer. MINI Cooper S/SD Cabriolet: Luftindtagene til kølingen af bremserne nederst i forkofangeren er indfattet i krom. MINI Cooper/D Clubman: Det nederste kølergitter er indfattet i krom, og tågeforlygterne har kromrammer. Hæve/skydetaget med sin store åbning sikrer optimal ventilation i MINI Clubman. Det byder på en eldrevet vippefunktion til både for og bag samt komfortåbning via fjernbetjening. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Cooper/D Cabriolet: Den centrale tågebaglygte er forsynet med en kromramme. Derudover er styrtbøljen med Piano Black-indlæg forkromet. MINI Cooper S/SD Cabriolet: Begge tågebaglygter er forsynet med kromramme, og bagklapgrebet er forkromet. MINI Cooper S/SD Clubman: Kromramme om grillen i bagkofangeren.

26 UDVENDIGT DESIGN. VISER VEJEN FREM.. Afgangsrør. Dobbelt afgangsrør. Bagspoiler på modellerne MINI One/D og MINI Cooper/D. Afgangsrør på MINI Cooper S/SD Clubman. Bagspoiler på modellerne MINI Cooper S/SD. Bagspoiler på alle MINI Clubman-modeller. Det markante afgangsrør på modellerne MINI One D, MINI Cooper og MINI Cooper D er forkromet og afrundet.. De forkromede dobbelte afgangsrør på modellerne MINI Cooper S/SD og MINI Cooper S/SD Cabriolet er monteret midt i bagskørtet.. De to forkromede afgangsrør på MINI Cooper S/SD Clubman er integreret yderst i hver side af hækskørtet. Det understreger bagendens i forvejen kraftfulde og elegante design. Anhængertræk med aftagelig trækkrog fås som ekstraudstyr til MINI Cooper/D Clubman og MINI Cooper SD Clubman. Maks. godkendt anhængervægt på kg. Monteringspunkterne til multifunktionsbæreren bag på bilen, der tilbydes som ekstraudstyr til alle MINI Cabriolet-modeller og fx kan transportere cykler, sidder i bagkofangeren bag en blændplade i karrosserifarve... De modelspecifikke bagspoilere er perfekt afstemt til din MINI s aerodynamik og design. De er lakeret i samme farve som resten af bilen og føjer sig perfekt ind i modellens taglinje. Ruder med solfilter, der fås som ekstraudstyr til alle MINI und MINI Clubman-modeller, sikrer en behagelig temperatur i kabinen. Sideruderne efter B-stolpen og bagruden er udført i mørktonet glas.

27 UDVENDIGT DESIGN.. Adaptivt kurvelys. Diodebaglygter. Tågebaglygte og Park Distance Control (PDC). Komfortadgang Sorte forlygtereflektorer. Tågeforlygter. Tågebaglygte. Komfortadgang. Dobbelte xenonforlygter. Diodebaglygter med integreret tågebaglygte. Hvide blinklygteglas. Perfekt udsyn i byen og på åbne landeveje, langt udsyn på motorvejen. De sorte forlygtereflektorer fås i forbindelse med dobbelte xenonforlygter takket være det adaptive kurvelys og den automatiske lygteregulering. og hvide lygteglas. MINI styrer lyskeglen dynamisk ind i svinget og tilpasser lygternes rækkevidde. Tågeforlygterne i frontskørtet forbedrer udsynet og dermed sikkerheden til hastigheden (kun i forbindelse med dobbelte xenonforlygter, ved nedsat sigtbarhed. ikke i forbindelse med sorte reflektorer).. Ekstraudstyret dobbelte xenonforlygter til nær- og fjernlys, inkl. dynamisk. +. Baglygterne benytter sig af moderne diodeteknologi. Blinklyset er anbragt i midten af lygten rundt om baglyset. Den karakteristiske diodering lygteregulering og forlygtevask med intensivrens, sikrer et særligt højt lysudbytte. sikrer, at man genkender MINI på lang afstand om natten... Tågebaglygterne og baklyset er integreret i grillindsatsen i højre og venstre side af bagkofangeren ved modellerne Cooper S/SD, og på modellerne One/D og Cooper/D er de integreret midt i bagkofangeren. Park Distance Control (PDC) til bagkofangeren gør det nemt at parkere og manøvrere, når pladsen er trang. Afstanden mellem bilen og en forhindring signaleres med et lydsignal (i kombination med radioen MINI Visual Boost også med billedsignal).. Udstyret hvide blinklygteglas omfatter klare lygteglas i forlygterne, sideblinklygterne og baglygterne. Modellerne Cooper S/SD leveres som standard med hvide sideblinklygter... Med komfortadgang kan bilen åbnes og låses uden at skulle have fat i fjernbetjeningen. Du kan desuden starte og standse motoren via start/stop-knappen uden brug af tændingsnøglen.

28 INDVENDIGT DESIGN. SELV OVERFLADERNE OSER AF KARAKTER UDVALGTE DESIGNELEMENTER I KABINEN. Du kan vælge mellem forskellige colourlines til knæbeskytteren og dørarmlænene, når du indretter kabinen i din MINI fx en særlig kabineoverflade til pyntelisten og dørellipsen, eller hvad med et læderbetrukket instrumentbræt? Øverste del af instrumentbrættet er altid holdt i sort valknappa læder, mens nedeste del følger kabinefarven. Med knæbeskytteren, der også fås i forskellige læderfarver, kan du sætte dit helt eget præg på kabinen. 1 Instrumentbræt 2 Kabineoverflade (består af interiørliste og dørellipse) 3 Colourline (omfatter dørarmlæn og knæbeskytter) Se alle valgmuligheder ved læderbetrukket instrumentbræt på siderne, og.

29 INDVENDIGT DESIGN. Typisk MINI: Form og funktion af kabineoverflader, dørgreb og pynteringe imponerer og begejstrer. Det store udvalg og de utallige kombinationsmuligheder med Colourline og kabineoverflader er garant for afveksling i kabinen. MINI.DK / CONFIGURATOR Kabineoverflader. Fine White Silver Black Checkered 4BD Piano Black 4DA Striped Alloy (ægte metal) 4C9 Pepper White 4CY Chili Red 4D8 Piano Black Bayswater 4D6 Suntouched Brushed Alloy (ægte metal) 4D9 Cross Check Rooftop Grey Light 4DG Deep Champagne COLOURLINE. Få mere at vide om, hvilke overflader der fås til hvilke modeller på side. Førerpladsen. Eksklusiv, karakterfuld og typisk MINI ned til den mindste detalje: Samtlige armaturer og betjeningselementer er anbragt overskueligt og perfekt afstemt efter en fælles designlinje. Midterkonsollen med radiobetjeningen og den karakteristiske funktionsliste er diskret sort. De stilsikre kromdetaljer på rattet og instrumenterne virker sportsligt elegante. Sportslæderrat med tre eger fås som ekstraudstyr også med multifunktion, så du kan betjene fartpilotens, radioens og telefonens funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet. 4C1 Carbon Black 4C2 Polar Beige 4ba Rooster Red 4C3 Satellite Grey 4CN Toffy 4D3 Læder Rocklike Anthracite 4D2 Læder Dark Truffle 4D1 Rooftop Grey Light 4L4 John Cooper Works-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/Anthracite 4L5 MINI Yours-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/ Satellite Grey 4NK MINI Yours-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/ Carbon Black Airbaggen til bilens fører er integreret i læderrattet med to eger. Den brede kromring er en smuk detalje. MINI modellerne kan som ekstraudstyr leveres med et sportslæderrat med tre eger. Rattet ligger godt i hænderne og formidler en smidig køreoplevelse. Standardudstyr i modellerne MINI S/SD.

30 INDVENDIGT DESIGN. BESAT AT GOD SMAG. STANDARDSÆDE STOF SPORTSSÆDE DELLÆDER CROSS CHECK SPORTSSÆDE DELLÆDER RAY SÆDER. Standardsæder, sportssæder eller Recaro-sæder, med stof, dellæder eller fuldlæder sæderne i MINI har én ting til fælles: De yder perfekt støtte, så du kan nyde køreglæden i din MINI. Spænd sikkerhedsselen! SPORTSSÆDE LÆDER GRAVITY SPORTSSÆDE LÆDER Lounge Recaro-SPORTSSÆDE Dinamica/LÆder SPORTSSÆDE LÆDER PUNCH MINI.DK / CONFIGURATOR

31 INDVENDIGT DESIGN. INDTRÆK. Her er din smag i højsædet. Vælg mellem en række stoftyper, dellæderindtræk eller lædervarianter til din MINI. MINI.DK / CONFIGURATOR Stof Cosmos ape1 Carbon Black Stof Checkered ATE1 Carbon Black Stof Checkered ATp9 John Cooper Works Carbon Black Dellæder Ray FKE1 Carbon Black Læder Lounge T9DT Toffy Læder Lounge T9IN Carbon Black Championship Red MINI Yours læder Lounge TYGK Satellite Grey Recaro-sportssæde Dinamica/læder GSE1 Carbon Black Dellæder Cross Check ftgw Polar Beige Læder Punch T8FP Carbon Black/Beige Læder Gravity t6gw Polar Beige Læder Lounge t9e1 Carbon Black Læder Punch T8N2 Rocklike Anthracite Læder Lounge T9NX Dark Truffle Dellæder Cross Check FTN1 Rooftop Grey Light Læder Lounge T9PK Deep Champagne Læder på alle siddeflader (sædebund og ryglæn) samt nakkestøtter for og bag.

32 INDVENDIGT DESIGN. SUVERÆN KØREGLÆDE UANSET VIND OG VEJR. MED CHROME LINE TIL KABINEN STRÅLER DIN MINI AF OVERSKUD. Chrome Line-interiør (speedometer). Klimaanlæg. Klimaautomatik Chrome Line-interiør (gearstang og kopholder) Chrome Line-interiør (seleføring) Chrome Line-interiør (højttalere) Chrome Line-interiør (døråbner). Udsynspakke. Sædevarme Med Chrome Line-interiøret er instrumenterne, ventilationsdyserne i instrumentbrættet samt ringen omkring gearstangen og de forreste kopholdere i alle MINI modeller forkromet. Derudover er den midterste kopholder til bagsædet, dørgrebene og højttalerne i dørene holdt i krom, og ved MINI Cabriolet-modellerne er sele føringen udstyret med en kromring.. Klimaanlægget, inkl. mikrofilter, sikrer den ønskede temperatur i kabinen året rundt. Luftmængden og ventilationsindstillinger kan reguleres varme i forruden samt regnsensor til viskerstyring.. Udsynspakken blænder op for køresikkerheden: Pakken indeholder individuelt.. Sædevarmen i forsæderne kan indstilles i tre trin.. Klimaautomatikken indstiller hurtigt den valgte temperatur i kabinen, som derefter holdes konstant. Det integrerede aktivkulfilter beskytter passagererne mod ubehagelige lugte udefra.

33 INDVENDIGT DESIGN. EKSTRAUDSTYR.. Opbevaringspakke Belysningspakke. Vindskærm. Antracitgrå loftsbeklædning. Splitbagsæde Splitbagsædet i MINI Clubman-modellerne kan lægges ned i forholdet /. Det plane bagagerumsgulv gør det endnu lettere at pakke bilen. Større stykker bagage kan fastgøres ved hjælp af fire spændeøjer.. Belysningspakken omfatter ud over standardkabinebelysningen i loftsbeklædningen også indstigningslys i dørbeklædningen, læselamper ved forsæderne samt belyst aflæggeplads. En lækker detalje: Trinløs indstilleligt Ambient Light, der sætter farve på dørgrebene, dørlommerne og beklædningen på B-stolperne samt instrumentbelysningen.. Til MINI og MINI Clubman fås en antracitgrå loftsbeklædning. Side- og bakspejle med automatisk nedblænding fås som ekstraudstyr (samt med ekstraudstyret digitalt kompas).. Opbevaringspakken omfatter et rum i instrumentbrættet i passagersiden, en netlomme i fodrummet i passagersiden, et bagagenet på gulvet i bagagerummet, en separat rumdeler i siden af bagagerummet samt et -V-stik i bagagerummet. Pakken omfatter desuden hældningsindstilling af bagsæderyglænene (Cargo Position).. Vindskærmen gør det muligt at køre med kalechen slået ned, uden at der opstår generende lufthvirvler i skulder- og nakkeområdet. Når den ikke er i brug, kan den foldes sammen og opbevares i bagagerummet.. Via et betjeningsgreb i bagagerummet kan bagsæderyglænene lægges ned hver for sig ( / ). På denne måde er der plads til tre personer i bilen og omfattende bagage. Når der er brug for ekstra bagageplads, kan du lægge hele bagsæderyglænet ned. Til MINI Clubman fås bagsædet med tre siddepladser og tre nakkestøtter, som byder på god plads til to voksne og et barn (maks. kg). Begge bagsædepladser er som standard udstyret med det standardise rede ISOFIX-system til montering af en barnestol ved hjælp af to teleskopstænger. Alle MINI modeller er som standard udstyret med indstigningshjælp til bagsædet. Når forsædet vippes frem, glider det automatisk fremad i gulvskinnerne, så indstigning til bagsædet lettes. Omfattet af udstyret plant bagagerumsgulv til MINI Clubman-modellerne.

Kundprisliste ekstraudstyr MINI pr. 1. mars MINI Cabriolet R57 LCI

Kundprisliste ekstraudstyr MINI pr. 1. mars MINI Cabriolet R57 LCI D Kundprisliste ekstraudstyr MINI pr. 1. mars 2015. 1CC Automatisk Start/stop funktion O O O O O O 0,00 205 Automat gear X O X X X X 28 175,30 Ikke med 1CC X X X X X 210 Dynamic Stabillity Control (DSC)

Læs mere

BMW Danmark A/S. MINI Clubman (R55) Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. moms og reg.afgift.

BMW Danmark A/S. MINI Clubman (R55) Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. moms og reg.afgift. D D AUT BMW Danmark A/S Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. moms og reg.afgift. Der tages forbehold for evt. fejl og ændringer samt forskydelser i registreringsafgiften. X = fabriksmonteret ekstraudstyr

Læs mere

Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61

Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61 Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61 ALL4 ALL4 (AUT) S ALL4 1CC Automatisk Start/stop funktion 0,00 Ikke med 205 205 Automat gear O O 25.044,71 Kun med

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. hit THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. HIT THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL.

THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL. THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL. nyeste Skud på stammen. Velkommen i den nye MINI. Start med at se dig godt omkring. Og tag dig endelig god tid. Der er meget at opleve, inden vi lidt senere begiver os af

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

MINI PRISLISTE. MARTS 2016.

MINI PRISLISTE. MARTS 2016. MINI PRISLISTE. MARTS 2016. MINI COUNTRYMAN Model Motor ccm/hk Forbrug km/l CO 2 emission 0-100 km/t sek. Vejl. udsalgspris Energiklasse MINI Cooper Countryman 1598/122 16,9 137 10,4 320.200 B MINI Cooper

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk 9.600 9.600 9.600 9.600 9.600 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 4.000 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat med styring af

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

Udstyret med de bedste ideer.

Udstyret med de bedste ideer. Originalt BMW tilbehør BMW 3-serien Prisliste pr. Juni 2009 Glæden ved at køre Udstyret med de bedste ideer. Indhold Eksteriør Interiør Kommunikation & information Transport & bagageløsninger Sikkerhed

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Ny Fabia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Ny Fabia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Active Comfort pakke (Indholdet i pakken kan ikke ændres) Indeholder varme i forsæder, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, samt armlæn foran med opbevaringsboks. Ambition blå/grå interiør (Kræver multifunktionslæderrat)

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende. VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære din nye bil at kende. For at få endnu mere ud af din nye Volvo bedes du gennemlæse denne Quick Guide. Nærmere detaljer fremgår

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

MINI Original tilbehør.

MINI Original tilbehør. KEEP IT MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI CLUBMAN. DESIGNET TIL DIN MINI. MINI originalhjul er resultatet af en kombination af de bedste dæk og fælge. De er omhyggeligt testet og designet til hver

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

Grande Punto og Punto EVO

Grande Punto og Punto EVO Data i denne brochure er af vejledende art. Fiat Group Automobiles Denmark A/S tager forbehold for eventuelle fejl og forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer af de her beskrevne modeller

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 Cross Country passer perfekt til et eventyrlystent liv. Den er ikke bare alletiders at køre i byen, V40 Cross Country

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

Tuning&Performance SPOILER FOR ** KIT - MINISKØRTER**

Tuning&Performance SPOILER FOR ** KIT - MINISKØRTER** Data i denne brochure er af vejledende art. Fiat Group Automobiles Denmark A/S tager forbehold for eventuelle fejl og forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer af de her beskrevne modeller

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 har en slående silhuet. Det er en fem-dørs hatchback, der skiller sig ud fra mængden uden at behøve at påkalde sig

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

1. Aluminiumsfælg 15 99000-990TS-002. 2. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K44-000. 3. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K01-000. 4. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K00-000

1. Aluminiumsfælg 15 99000-990TS-002. 2. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K44-000. 3. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K01-000. 4. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K00-000 Tilbehør 1 1. Aluminiumsfælg 15 99000-990TS-002 2. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K44-000 3. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K01-000 4. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K00-000 2 3 5. Aluminiumsfælg 14 990E0-68K45-000 6.

Læs mere

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY DEN HELT NYE VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: Et sejt look og en kapacitet med dristig holdning Den helt nye Volvo S60 Cross Country byder på en slank, karakteristisk stil og firehjuls trækkeregenskaber

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

N Y ORIGINALT TILBEHØR

N Y ORIGINALT TILBEHØR N Y ORIGINALT TILBEHØR Mopar er det brand i Fiat Chrysler Automobiles-koncernen, som udvikler modelspecifikt tilbehør og merchandise til alle modeller. Hver eneste løsning er udviklet i samarbejde med

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 20. oktober 2010 fiat panda MY Km/l CO2 g/km Ciao Dynamic 1.2 69 hk Euro 5 20,4 113 94.990,- 109.990,- Fabriksmonteret Kode Ciao Dynamic Fjernbetjent centrallås 008 3.000,-

Læs mere

Lagerliste brugte biler

Lagerliste brugte biler Helsinge/Seehusen ApS 48798191 Citigo 1,0 60 Active GreenTec 5d BLACK FRIDAY, MOVE & FUN NAVIGATION, AIRC, fjernb. c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, højdejust. forsæde, el-ruder,

Læs mere

Grøn ejerafgift. 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 118.387 22.788 141.175. Grøn ejerafgift

Grøn ejerafgift. 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 118.387 22.788 141.175. Grøn ejerafgift Leon 5D VAN MODELÅR: 2016 Side: 01 Essence KM/L B/D CO 2 1,2TSI 86HK 5 Gear 63kW 19,6 B 119 600 118.387 22.788 141.175 Reference KM/L B/D CO 2 1,0TSI 115HK 6 Trins 85 kw 23,3 B 99 310 137.445 27.997 165.442

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Originalt BMW tilbehør

Originalt BMW tilbehør Originalt BMW tilbehør BMW -serie Priser Glæden ved at køre Originalt BMW tilbehør 02 Indhold Prisliste 1. 2. 3. Indholdsfortegnelse Oversigt over letmetalhjul Produktbeskrivelser og prisoplysninger 03-06

Læs mere

T-Roc Prisliste udskrevet pr

T-Roc Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 29.11.2017 Benzin Varianter City Style Sport Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 115 HK 6 trins Manuel 117 19,6 840,- 239.990,- 254.995,- 1,5

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Rapid - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skoda Silkeborg

Rapid - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Skoda Silkeborg Bagagerum Excl. montering Incl. montering Antiskridtæppe Perfekt til bagagerumsbakken 3T0061210 Pris kr. 150 Pris kr. 150 Bagagerumsbakke, skålformet m/logo 5JA061162 Pris kr. 915 Pris kr. 915 Bagagerumsmåtte,

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

DEN NYE ŠKODA KODIAQ

DEN NYE ŠKODA KODIAQ DEN NYE ŠKODA KODIAQ VI INTRODUCERER en ny type SUV ROBUST SKØNHED Med sin udstråling af kraft er ŠKODA KODIAQ klar til at begive sig ud i selv de mest krævende forhold. De præcise, skarpe linjer udspringer

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

1. Aluminiumsfælg 15, silver 990E0-68L72-001. 2. Aluminiumsfælg 15 titanium polish 990E0-68L79-001. 3. Aluminiumsfælg 15, titanium 990E0-68L78-001

1. Aluminiumsfælg 15, silver 990E0-68L72-001. 2. Aluminiumsfælg 15 titanium polish 990E0-68L79-001. 3. Aluminiumsfælg 15, titanium 990E0-68L78-001 Tilbehør 1 1. Aluminiumsfælg 15, silver 990E0-68L72-001 2. Aluminiumsfælg 15 titanium polish 990E0-68L79-001 3. Aluminiumsfælg 15, titanium 990E0-68L78-001 4. Aluminiumsfælg 16, titanium 990E0-68L77-000

Læs mere