MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR"

Transkript

1

2 MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation. MINI udstyrspakker og MINI Yours. John Cooper Works-udstyr. John Cooper Works Tuning. Originalt MINI tilbehør. Koncept og sikkerhed. MINI specifikationer. MINI Service. MINI Financial Services. Garanti. Genanvendelse. MINI standardudstyr og ekstraudstyr. MINI.DK / CONFIGURATOR Oplysninger om brændstofforbrug og CO -udledning for de enkelte modeller findes blandt de tekniske data på side. På side kan du få et samlet overblik over standardudstyret og ekstraudstyret.

3 HVER DAG STÅR DU OP. HVER DAG DEN SAMME KAFFE. HVER DAG DEN SAMME VEJ TIL ARBEJDE. HVER DAG DET SAMME DAG IND, DAG UD DEN SAMME TRUMMERUM. MEDMINDRE DU BESLUTTER DIG FOR AT GØRE NOGET: EKSEMPELVIS AT SÆTTE SIG BAG RATTET I EN MINI OG SÅ BARE LADE NORMALITETEN FORSVINDE I BAKSPEJLET. IND I EN VERDEN, SOM I GENERATIONER HAR BEGEJSTRET OG OVERBEVIST. IND I MINI S VERDEN. IND I EN VERDEN AF GRÆNSELØS INDIVIDUALITET. IND I EN VERDEN, HVOR ALT ER MULIGT. OG INTET BARE ER NORMALT. NOT NOR MAL

4 MINI DESIGNMODELLER.

5 MINI designmodeller. GØR ASFALTEN TIL EN CATWALK: MINI DESIGNMODELLERNE. Welcome to London! De eksklusive MINI designmodeller gør sig godt med den britiske hovedstad som kulisse: Den ekstravagante MINI Cabriolet Highgate og den nye luksuriøse MINI Clubman Bond Street imponerer med trendy letmetalfælge og udsøgte karrosserifarver, eksklusivt læder og et unikt design. Very british! MINI Cabriolet Highgate får eksempelvis en helt enestående karakter med karrosserifarven Iced Chocolate metallak i kombination med kalechefarven Silvertouched Brown. Perfekt afstemt: Striber til motorhjelmen og kabinen i farven Dark Truffle. Very sophisticated den nye MINI Clubman Bond Street forfører med sin fornemme farvekombination af Midnight Black metallak og Cool Champagne metallak til taget og sidespejlene. De lyse farvenuancer går igen på de eksklusive letmetalfælge. Den luksuriøse kabine er svøbt i fornemt sort læder og indrammet af kedersyninger og sømme i Deep Champagne. Denne designmodel er som skabt til de store boulevarder rundt om i verdens hovedstæder. MINI Cabriolet Highgate. MINI clubman Bond Street. MINI Cabriolet Highgate læderbetrukket armlæn med aluminiumgrå dobbeltsyninger. I MINI Clubman Bond Street er dørarmlænene ligeledes betrukket med smidigt læder og udført med dobbeltsyninger i farven Deep Champagne. Kabinedesign i MINI Cabriolet Highgate. Kabineoverfladen består af børstet aluminium med en dyb bronzeglød. Sæderne er som standard betrukket med læder Lounge i farven Dark Truffle samme farve som colourline-udstyret. Som ekstraudstyr kan instrumentbrættet også fås betrukket med læder. Indvendigt design MINI Clubman Bond Street. En fornem detalje: Instrumentbrættet er som standard betrukket med læder. Lædersæder og colourline i farven Carbon Black med kedersyning og kontrastsyninger i Deep Champagne gør kabinen perfekt.

6 MINI designmodeller. mini baker street. MINI bayswater. Moderne, hip, trendy. London er en trendsætterby, der dyrker sin helt egen livsstil. MINI designmodellerne er som skabt til London og sætter helt nye standarder fx med de unikke karrosserifarver. Den trendy MINI Baker Street som One eller Cooper udstråler stilsikkerhed med dellædersæderne i Cross Check-design og matchende kabineoverflade samt med den eksklusive karrosserifarve Rooftop Grey metallak. Den sporty MINI Bayswater overbeviser som Cooper eller Cooper S med tommer store letmetalfælge, sæder i læder Punch, karrosserifarven Kite Blue metallak og meget mere. Og som noget helt særligt kan MINI Bayswater som ekstraudstyr leveres med et læderbetrukket instrumentbræt i Carbon Black. Simply perfect! Indvendigt design MINI Bayswater MINI Baker Street. MINI Bayswater. Sideblinklys MINI Baker Street Gear- og håndbremsemanchet med grå kontrastsyninger Sæde med dellæderindtræk Cross Check Rooftop Grey Light Kabineoverflade Cross Check Rooftop Grey Light med perfekt afstemt colour line Sideblinklys MINI Bayswater MINI Bayswater-sidespejle Sæde i læder Punch Rocklike Anthracite med brune eller blå kontrastsyninger Kabineoverflade Piano Black Bayswater

7 SLET IKKE SKABT TIL BARE AT HOLDE STILLE. Klassisk, elegant, udtryksfuld. Kabinen i de nye MINI designmodeller vækker også lyst til en tur i det grønne. De eksklusive kabineoverflader tager karrosserifarven Pepper White op og skaber en helt speciel atmosfære. Men det er ikke det eneste, der gør, at de nye MINI designmodeller helt sikkert efterlader et varigt indtryk Indvendigt design MINI Hyde Park KARROSSERIFARVE. TAGFARVER. MINI Green Park. MINI Clubman hyde park. To eksklusive modeller med én stor ting til fælles: Begge er de særdeles iøjnefaldende takket være deres udsøgte designelementer. Især kontrasttaget med de tilhørende sidespejle samt Bonnet Stripes og Side Stripes i eksklusivt design understreger de to MINI designmodellers fornemme karakter. Pepper White standardlak British Racing Green metallak Cool Champagne metallak Vist med ekstraudstyr.

8 MINI. MINI cabriolet. MINI clubman.

9 MINI DØGNET HAR KUN 24 TIMER. UDNYT DEM PÅ BEDSTE VIS. Der er mange gode grunde til at holde fyraften til tiden. Prøv blot at kaste et blik på den by, du bor og lever i. Køreglæden i en MINI giver dig med garanti et smil på læben, og så er du med til at forskønne byens gader og stræder.

10 SKABT TIL FØRSTE STARTRÆKKE. Gå i John Coopers fodspor. Det er ikke uden grund, at motoren i MINI John Cooper Works yder hk/ kw, for på racerbanen gælder kun én regel: fuld fart frem! Med kontrasttaget i Chili Red, der fås som ekstraudstyr og kun til denne model, kan ingen være i tvivl om, at MINI John Cooper Works er trimmet til køreglæde i absolut særklasse. Formlen på succes er ægte gokart-feeling plus en tophastighed på km/t. Men der er ingen grund til panik, for takket være de store skivebremser får du hurtigt standset bæstet igen fx når du kører i pit. Oplysninger om brændstofforbrug og CO -udledning for de enkelte modeller findes blandt de tekniske data på side. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model.

11 MINI Cabriolet. PÅ SKALAEN FOR KØREGLÆDE: THE SKY IS THE LIMIT. Det siges, at det er umuligt at måle køreglæde, men MINI Cabriolet leverer modbeviset. Den indbyggede Always Open Timer registrerer, hvor lang tid du har kørt med kalechen slået ned. Og så kan du jo selv tælle de timer, hvor du har siddet med et stort smil på læben. Det bliver med garanti til mange timer selv når du kører i din MINI Cabriolet med lukket kaleche

12 LAD FARTVINDEN TØRRE DINE GLÆDESTÅRER MINI John Cooper Works Cabriolet leverer altid begejstrende køreglæde, uanset om du nyder den med åben eller lukket kaleche, og uanset om du er på racerbanen eller i byen. Med de tommer store letme talfælge, der er standard, og læderindtrækket med kontrastsyninger i Chili Red, der fås som ekstraudstyr, er du klædt godt på til enhver lejlighed. Og lyden fejler heller ikke noget. Med et enkelt tryk på Sport-tasten er det ikke blot speederresponsen og styretøjet, der bliver mere direkte også lyden bliver mere sporty. Skønt, at der ikke er noget tag på MINI John Cooper Works Cabriolet, som kan frarøve dig nydelsen. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model.

13 MINI CLUBMAN. UNIKKE BYER FORTJENER UNIKKE BILER. Moderne storbyer. Kulturelle smeltedigler. Nye strømninger, ny inspiration. Og midt i det hele finder du en perle, der er som skabt til storbyen: MINI Clubman. Den er den perfekte ledsager til livet i de hippe og moderne forstæder og sikrer dig nok frirum til alt det, der gør dig til den, du er.

14 TIL ALLE, DER VIL HIVE ENDNU MERE UD AF EN JOHN COOPER WORKS: BAGAGERUM PÅ HELE 930 LITER*. MINI John Cooper Works Clubman er robust og fleksibel. Stor oppakning, skarpe sving eller en acceleration fra til km/t på blot, sekunder alle udfordringer tages op og mestres med overlegen karakter. Passagererne har masser af plads på det rummelige bagsæde, uanset hvor turen går hen og hvor hurtigt det skal gå. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model. * Maks. bagagerumsvolumen med nedfældede bagsæder.

15 ALT OM MINI, MINI CABRIOLET OG MINI CLUBMAN.

16 ModellER. MINI. Designet på MINI One/D, MINI Cooper/D og MINI Cooper S/SD viser vejen frem. Fælles for alle MINI er de karakteristiske diodebaglygter. Typisk for MINI One/D: Sorte lameller i kølergitteret. Fra og med modellerne MINI Cooper/D fås taget og sidespejlene i hvid, sort eller som standard også i karrosserifarve. Et andet karaktertræk ved MINI Cooper S/SD er kølergitteret i bikubedesign og luftindtagene nederst på kølergitteret samt på motorhjelmen. DIN MAVEFORNEMMELSE HAR FOR LÆNGST GIVET DIG SVARET. Som om det ikke er svært nok i forvejen at beslutte sig for, hvilken én af MINI modellerne du skal vælge. På de følgende sider kan du nu danne dig et overblik over de muligheder, du har for at ud styre din MINI helt efter din smag. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI ONE. MINI ONE D. MINI One og MINI One D fås med tag i karrosserifarve. Og sidespejlene i mat sort. MINI Cooper. MINI Cooper D. Cooper modellerne er udstyret med kølerribber, afgangsrør og bagklapgreb i krom samt kontrasttag som ekstraudstyr. MINI Cooper S. MINI Cooper SD. MINI Cooper S/SD understreger sin overlegne styrke med bagspoiler og -skørt samt forkromede dobbelte afgangsrør i Cooper S design. Tankdæksel og sideblinklys i krom. Sideblinklysene er hvide; bagenden prydes af to separate tågebaglygter.

17 ModellEr. MINI CABRIOLET. Til open air-fans: MINI Cabriolet fås som standard med kalechen i farven Carbon Black og Silvertouched Brown som ekstraudstyr. På designmodellen MINI Cabriolet Highgate er kalechen altid Silvertouched Brown. MINI clubman. MINI One/D Clubman, MINI Cooper/D Clubman eller MINI Cooper S/SD Clubman: Alle motorvarianter har diodebaglygter og den rummelige Clubdoor. C-stolpen er holdt i sort eller sølv, og ved udvalgte karrosserifarver fås den nederste del af C-stolpen i bilens farve MINI One Cabriolet. Forførende: MINI One Cabriolet med sort kaleche og sidespejle i mat sort. Du kender den straks på det sorte bagklapgreb og tågebaglygten, der er placeret i midten. MINI Cooper cabriolet. MINI cooper D Cabriolet. Strålende udsigter: MINI Cooper/D Cabriolet overbeviser med kølerribber, afgangsrør og bagklapgreb i krom. Diodebaglygterne sætter sig lysende spor på alle MINI Cabriolet-modeller. MINI cooper S cabriolet. MINI cooper SD cabriolet. Ekstremt sporty: MINI Cooper S/SD Cabriolet med kølergitter, sideblinklys, dobbelte afgangsrør og styrtbøjle i krom. Den sporty fremtoning styrkes yderligere af de diskrete luftindtag i motorhjelmen og kølergitteret samt de hvide sideblinklygter. MINI ONE CLUBMAN. MINI one D Clubman. Ved MINI One/D Clubman er taget og bagspoileren holdt i karrosserifarve, mens sidespejlene er mat sorte; lamellerne i kølergitteret er sorte. MINI cooper Clubman. MINI cooper D Clubman. Alle MINI Cooper/D Clubman prydes af et forkromet afgangsrør og forkromede kølerribber. På MINI Cooper/D Clubman kan du få taget og sidespejlene i samme farve som C-stolpen, dvs. sort eller sølvfarvet. MINI Cooper S Clubman. MINI Cooper SD Clubman. MINI Cooper S/SD Clubman-modellerne viser deres stærke sider med de to forkromede afgangsrør og de diskrete luftindtag i motorhjelmen og det nederste kølergitter. Mere styrke: Sideblinklys i krom, hvide sideblinklygter og kølergitter i bikubedesign.

18 FARVER OG FÆLGE.

19 FARVER. STANDARDFARVER. TAGFARVER. FARVEKOMBINATIONER TIL MINI OG MINI CLUBMAN. Kontrasttag i Aspen White (til MINI modeller) Du kan vælge lige nøjagtig den farve, der passer dig og din MINI og MINI Clubman bedst, i det store udvalg af eksklusive standardfarver og metallakeringer. Giv bilen en endnu mere markant fremtoning med utallige individualiserings- og kombinationsmuligheder til taget og sidespejlene. Kontrasttag i Jet Black Kontrasttag i Pure Silver (til MINI Clubman-modeller) U850 Pepper White standardlak U851 Chili Red standardlak YB28 Ice Blue standardlak Tag i karrosserifarve (her fx Spice Orange metallak) Kontrasttag i British Racing Green metallak METALLICFARBEN. Kontrasttag i Cool Champagne metallak Kontrasttag i Chili Red. Kun til John Cooper Works-modeller WA94 Midnight Black metallak WB22 British Racing Green metallak WB49 Iced Chocolate metallak Helstøbt design: Tag i karrosserifarve Med kant: Hvidt tag med passende sidespejle og striber til motorhjelmen Kontrastrig: Sort tag med passende sidespejle og striber til motorhjelmen MINI TAGFARVER. Taget på MINI One/D und MINI One/D Clubman er altid lakeret i karrosserifarven, mens sidespejlene som standard er holdt i mat sort. Modellerne MINI Cooper/D og MINI Cooper S/SD er som standard udstyret med tag og sidespejle i karrosserifarve, men fås også med sort eller hvidt kontrasttag og tilhørende sidespejle. Ved MINI Cooper/D Clubman og MINI Cooper S/SD Clubman kan du vælge mellem tag, sidespejle og striber til motorhjelmen i hvid, sort eller sølv. WB23 Spice Orange metallak WA63 Lightning Blue metallak WB48 Kite Blue metallak KUN TIL MINI COOPER S/SD-MODELLER. WB47 Rooftop Grey metallak EKSKLUSIVE FARVER TIL MINI YOURS. WA62 White Silver metallak Denne karrosserifarve fås Et skinnende højdepunkt: MINI Clubman med sølvfarvet tag, sidespejle og striber til motorhjelmen På side kan du få et samlet overblik over standardudstyret og ekstraudstyret. MINI.DK / CONFIGURATOR WB31 Velvet Silver metallak WB24 Eclipse Grey metallak wb43 MINI Yours Highclass Grey metallak WB30 MINI Yours Reef Blue metallak sammen med John Cooper Works-pakken. Fås til designmodellen MINI Baker Street. Fås til designmodellen MINI Green Park. Fås til designmodellerne MINI Hyde Park og MINI Clubman Bond Street.

20 FARVER. STANDARDFARVER. KALECHEFARVER MINI CABRIOLET. FARVEKOMBINATIONER TIL MINI CABRIOLET. Du kan vælge mellem utallige standardfarver og metallakeringer og på den måde skabe en MINI Cabriolet helt efter dine egne ønsker. Mulighederne for at skabe spændende, individuelle kontraster til bilens farve er mange, fx med farver til taget og sidespejlene eller fælge. Kalechefarve Carbon Black Kalechefarve Silvertouched Brown U850 Pepper White standardlak METALFARVER. U851 Chili Red standardlak YB28 Ice Blue standardlak WA94 Midnight Black metallak WB22 British Racing Green metallak WB49 Iced Chocolate metallak Carbon Black Silvertouched Brown WB23 Spice Orange metallak WA63 Lightning Blue metallak WB48 Kite Blue metallak WA62 White Silver metallak WB31 Velvet Silver metallak MINI CABRIOLET KALECHEFARVER. Stofkalechen på MINI Cabriolet åbner og lukker ikke kun automatisk på kun sekunder, den har også indbygget en trinløs soltagsfunktion. Kalechen fås i Carbon Black eller Silvertouched Brown. I kabinen er kalechen altid klassisk sort. KUN TIL MINI COOPER S/SD-MODELLER. EKSKLUSIVE FARVER TIL MINI YOURS. På side kan du få et samlet overblik over standard udstyret og ekstraudstyret. WB24 Eclipse Grey metallak wb43 MINI Yours Highclass Grey metallak WB30 MINI Yours Reef Blue metallak Denne karrosserifarve fås sammen med John Cooper Works-pakken.

21 FARVER. PRIKKEN OVER I ET TIL DIN MINI. FARVEKOMBINA TIONER TIL MINI CLUBMAN. En verden af muligheder. På MINI Clubman har du mulighed for at kombinerer farverne på taget, sidespejlene og C-stolperne med hinanden. Hvide striber til motorhjelmen fås til alle MINI modeller. Overgangen til bilens farve er markeret med en tynd sort stribe. Matsorte sidespejle er standardudstyr på alle MINI One/D-modeller Black/Black Du kan vælge sorte striber med hvide kanter til motorhjelmen til alle MINI modeller. Hvis taget er i karrosserifarve, fås sidespejlene også som ekstraudstyr i bilens farve. Ved MINI og MINI Clubman passer sidespejlenes farve til kontrasttaget. Til MINI Cabriolet kan du som ekstraudstyr vælge mellem sort og hvid. Black/Black Ice Blue/Black Ice Blue/Ice Blue Silver/Silver Reef Blue/Silver Taget på MINI Clubman er som standard holdt i karrosserifarven. C-stolperne fås i sort eller sølv. Fra og med MINI Cooper/D Clubman fås kontrasttaget også i sølv eller sort som ekstraudstyr. Farven på sidespejlene og C-stolperne er perfekt afstemt. Til karrosserifarverne Pepper White standardlak, Ice Blue standardlak, Midnight Black metallak, White Silver metallak, British Racing Green metallak og Eclipse Grey metallak fås den nederste del af C-stolpen også i bilens farve. Til MINI Cabriolet og MINI Clubman fås striber til motorhjelmen i farven Silver. De fremhæves af en tynd sort stribe. Uanset tagfarve kan sidespejlene til alle modeller som ekstraudstyr vælges i forkromet udførelse.

22 FÆLGE. MAN KAN IKKE OPFINDE HJULET PÅ NY. DET SAMME GÆLDER IKKE FOR FÆLGE. MINI fælgene er den perfekte afrunding på et godt design. Se det enorme udvalg igennem, og vælg den letmetalfælg, der gør sig bedst på lige netop din MINI. MINI.DK / CONFIGURATOR Stålfælge inkl. navkapsel, tommer -Hole, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sølvfarvede, tommer -Hole Circular Spoke, sølvfarvede, tommer Star Rib Spoke, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sorte, tommer Conical Spoke, sorte, tommer Conical Spoke, sølvfarvede, tommer Black Star Bullet, matsorte, tommer Cross Spoke CHALLENGE, sølvfarvede, tommer Sandblast Turned, sorte, tommer På side kan du få alle detaljer om standardudstyr og ekstraudstyr samt dækstørrelser. Ud over de fabriksmonterede hjul kan du bestille udvalgte fælge som komplette vinterhjul. MINI Yours Twin Spoke Turned, tommer, sortlakeret med navkapsel i Highclass Grey Double Cross Turned, sølvfarvede, tommer Twin Spoke Turned, sorte med navkapsel i Cool Champagne, tommer Cross Spoke CHALLENGE, sorte, tommer

23 UDVENDIGT OG INDVENDIGT DESIGN.

24 UDVENDIGT DESIGN. MINI. Karrosseridetaljer med karakter: Med Chrome Line kan du fremhæve frontpartiet på din MINI på diskret, men ekstremt effektfuld vis. MINI One/D har forkromede kølerribber, kromramme om det nederste kølergitter samt om tågeforlygterne. Med Chrome Line kan du også kaste ekstra glans over bagenden. MINI One/D har en kromramme omkring den centrale tågebaglygte, forkromet bagklapgreb samt et forkromet afgangsrør (standard på MINI One D modeller). Glastagets store åbning sikrer masser af frisk luft i kabinen. Det byder på en eldrevet vippefunktion til både for og bag samt komfortåbning via fjernbetjening MINI Cooper/D: Kromramme om nederste kølergitter samt kromrammer omkring tågeforlygterne. MINI Cooper S/SD: Kromrammer om luftindtagene til køling af bremserne nederst i forkofangeren. FORFØRENDE VED FØRSTE BLIK. OG VED ANDET, TREDJE OG FJERDE. Det første indtryk er det afgørende. Dejligt, at MINI modellerne også gør et strålende indtryk ved andet og tredje blik. Kromdetaljerne er et karakteristisk kendetegn ved alle MINI er. De spændende designelementer, der første gang så dagens lys på Classic Mini, genfinder du også på MINI. MINI Cooper/D: Kromramme om den centrale tågebaglygte. MINI Cooper S/SD: Kromrammer omkring de to tågebaglygter, forkromet bagklapgreb.

25 UDVENDIGT DESIGN. MINI CABRIOLET. Chrome Line til MINI Cabriolet omfatter næsten de samme detaljer som ved MINI. En markant forskel er selvfølgelig den forkromede styrtbøjle, som ikke blot beskytter, men også optisk er en virkelig nydelse med indlæg i Piano Black. MINI clubman. Sæt dit eget præg: Chrome Line til MINI Clubman svarer i det store og hele til Chrome Line til MINI og MINI Cabriolet. En undtagelse er Chrome Linedesignelementerne til det unikke bagparti på MINI Clubman. Det trinløst indstillelige skydetag gør det muligt at åbne kalechen op til cm. Funktionen kan betjenes under kørslen op til en maks. hastighed på km/t. Tagrælingen er den optimale tekniske forudsætning for fuldt integrerede og multifunktionelle tagbagagesystemer. Den er harmonisk afstemt efter linjeføring og bildesign MINI Cooper/D Cabriolet: Det nederste kølergitter med kromramme. Tågeforlygterne er udstyret med kromrammer. MINI Cooper S/SD Cabriolet: Luftindtagene til kølingen af bremserne nederst i forkofangeren er indfattet i krom. MINI Cooper/D Clubman: Det nederste kølergitter er indfattet i krom, og tågeforlygterne har kromrammer. Hæve/skydetaget med sin store åbning sikrer optimal ventilation i MINI Clubman. Det byder på en eldrevet vippefunktion til både for og bag samt komfortåbning via fjernbetjening. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Cooper/D Cabriolet: Den centrale tågebaglygte er forsynet med en kromramme. Derudover er styrtbøljen med Piano Black-indlæg forkromet. MINI Cooper S/SD Cabriolet: Begge tågebaglygter er forsynet med kromramme, og bagklapgrebet er forkromet. MINI Cooper S/SD Clubman: Kromramme om grillen i bagkofangeren.

26 UDVENDIGT DESIGN. VISER VEJEN FREM.. Afgangsrør. Dobbelt afgangsrør. Bagspoiler på modellerne MINI One/D og MINI Cooper/D. Afgangsrør på MINI Cooper S/SD Clubman. Bagspoiler på modellerne MINI Cooper S/SD. Bagspoiler på alle MINI Clubman-modeller. Det markante afgangsrør på modellerne MINI One D, MINI Cooper og MINI Cooper D er forkromet og afrundet.. De forkromede dobbelte afgangsrør på modellerne MINI Cooper S/SD og MINI Cooper S/SD Cabriolet er monteret midt i bagskørtet.. De to forkromede afgangsrør på MINI Cooper S/SD Clubman er integreret yderst i hver side af hækskørtet. Det understreger bagendens i forvejen kraftfulde og elegante design. Anhængertræk med aftagelig trækkrog fås som ekstraudstyr til MINI Cooper/D Clubman og MINI Cooper SD Clubman. Maks. godkendt anhængervægt på kg. Monteringspunkterne til multifunktionsbæreren bag på bilen, der tilbydes som ekstraudstyr til alle MINI Cabriolet-modeller og fx kan transportere cykler, sidder i bagkofangeren bag en blændplade i karrosserifarve... De modelspecifikke bagspoilere er perfekt afstemt til din MINI s aerodynamik og design. De er lakeret i samme farve som resten af bilen og føjer sig perfekt ind i modellens taglinje. Ruder med solfilter, der fås som ekstraudstyr til alle MINI und MINI Clubman-modeller, sikrer en behagelig temperatur i kabinen. Sideruderne efter B-stolpen og bagruden er udført i mørktonet glas.

27 UDVENDIGT DESIGN.. Adaptivt kurvelys. Diodebaglygter. Tågebaglygte og Park Distance Control (PDC). Komfortadgang Sorte forlygtereflektorer. Tågeforlygter. Tågebaglygte. Komfortadgang. Dobbelte xenonforlygter. Diodebaglygter med integreret tågebaglygte. Hvide blinklygteglas. Perfekt udsyn i byen og på åbne landeveje, langt udsyn på motorvejen. De sorte forlygtereflektorer fås i forbindelse med dobbelte xenonforlygter takket være det adaptive kurvelys og den automatiske lygteregulering. og hvide lygteglas. MINI styrer lyskeglen dynamisk ind i svinget og tilpasser lygternes rækkevidde. Tågeforlygterne i frontskørtet forbedrer udsynet og dermed sikkerheden til hastigheden (kun i forbindelse med dobbelte xenonforlygter, ved nedsat sigtbarhed. ikke i forbindelse med sorte reflektorer).. Ekstraudstyret dobbelte xenonforlygter til nær- og fjernlys, inkl. dynamisk. +. Baglygterne benytter sig af moderne diodeteknologi. Blinklyset er anbragt i midten af lygten rundt om baglyset. Den karakteristiske diodering lygteregulering og forlygtevask med intensivrens, sikrer et særligt højt lysudbytte. sikrer, at man genkender MINI på lang afstand om natten... Tågebaglygterne og baklyset er integreret i grillindsatsen i højre og venstre side af bagkofangeren ved modellerne Cooper S/SD, og på modellerne One/D og Cooper/D er de integreret midt i bagkofangeren. Park Distance Control (PDC) til bagkofangeren gør det nemt at parkere og manøvrere, når pladsen er trang. Afstanden mellem bilen og en forhindring signaleres med et lydsignal (i kombination med radioen MINI Visual Boost også med billedsignal).. Udstyret hvide blinklygteglas omfatter klare lygteglas i forlygterne, sideblinklygterne og baglygterne. Modellerne Cooper S/SD leveres som standard med hvide sideblinklygter... Med komfortadgang kan bilen åbnes og låses uden at skulle have fat i fjernbetjeningen. Du kan desuden starte og standse motoren via start/stop-knappen uden brug af tændingsnøglen.

28 INDVENDIGT DESIGN. SELV OVERFLADERNE OSER AF KARAKTER UDVALGTE DESIGNELEMENTER I KABINEN. Du kan vælge mellem forskellige colourlines til knæbeskytteren og dørarmlænene, når du indretter kabinen i din MINI fx en særlig kabineoverflade til pyntelisten og dørellipsen, eller hvad med et læderbetrukket instrumentbræt? Øverste del af instrumentbrættet er altid holdt i sort valknappa læder, mens nedeste del følger kabinefarven. Med knæbeskytteren, der også fås i forskellige læderfarver, kan du sætte dit helt eget præg på kabinen. 1 Instrumentbræt 2 Kabineoverflade (består af interiørliste og dørellipse) 3 Colourline (omfatter dørarmlæn og knæbeskytter) Se alle valgmuligheder ved læderbetrukket instrumentbræt på siderne, og.

29 INDVENDIGT DESIGN. Typisk MINI: Form og funktion af kabineoverflader, dørgreb og pynteringe imponerer og begejstrer. Det store udvalg og de utallige kombinationsmuligheder med Colourline og kabineoverflader er garant for afveksling i kabinen. MINI.DK / CONFIGURATOR Kabineoverflader. Fine White Silver Black Checkered 4BD Piano Black 4DA Striped Alloy (ægte metal) 4C9 Pepper White 4CY Chili Red 4D8 Piano Black Bayswater 4D6 Suntouched Brushed Alloy (ægte metal) 4D9 Cross Check Rooftop Grey Light 4DG Deep Champagne COLOURLINE. Få mere at vide om, hvilke overflader der fås til hvilke modeller på side. Førerpladsen. Eksklusiv, karakterfuld og typisk MINI ned til den mindste detalje: Samtlige armaturer og betjeningselementer er anbragt overskueligt og perfekt afstemt efter en fælles designlinje. Midterkonsollen med radiobetjeningen og den karakteristiske funktionsliste er diskret sort. De stilsikre kromdetaljer på rattet og instrumenterne virker sportsligt elegante. Sportslæderrat med tre eger fås som ekstraudstyr også med multifunktion, så du kan betjene fartpilotens, radioens og telefonens funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet. 4C1 Carbon Black 4C2 Polar Beige 4ba Rooster Red 4C3 Satellite Grey 4CN Toffy 4D3 Læder Rocklike Anthracite 4D2 Læder Dark Truffle 4D1 Rooftop Grey Light 4L4 John Cooper Works-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/Anthracite 4L5 MINI Yours-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/ Satellite Grey 4NK MINI Yours-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/ Carbon Black Airbaggen til bilens fører er integreret i læderrattet med to eger. Den brede kromring er en smuk detalje. MINI modellerne kan som ekstraudstyr leveres med et sportslæderrat med tre eger. Rattet ligger godt i hænderne og formidler en smidig køreoplevelse. Standardudstyr i modellerne MINI S/SD.

30 INDVENDIGT DESIGN. BESAT AT GOD SMAG. STANDARDSÆDE STOF SPORTSSÆDE DELLÆDER CROSS CHECK SPORTSSÆDE DELLÆDER RAY SÆDER. Standardsæder, sportssæder eller Recaro-sæder, med stof, dellæder eller fuldlæder sæderne i MINI har én ting til fælles: De yder perfekt støtte, så du kan nyde køreglæden i din MINI. Spænd sikkerhedsselen! SPORTSSÆDE LÆDER GRAVITY SPORTSSÆDE LÆDER Lounge Recaro-SPORTSSÆDE Dinamica/LÆder SPORTSSÆDE LÆDER PUNCH MINI.DK / CONFIGURATOR

31 INDVENDIGT DESIGN. INDTRÆK. Her er din smag i højsædet. Vælg mellem en række stoftyper, dellæderindtræk eller lædervarianter til din MINI. MINI.DK / CONFIGURATOR Stof Cosmos ape1 Carbon Black Stof Checkered ATE1 Carbon Black Stof Checkered ATp9 John Cooper Works Carbon Black Dellæder Ray FKE1 Carbon Black Læder Lounge T9DT Toffy Læder Lounge T9IN Carbon Black Championship Red MINI Yours læder Lounge TYGK Satellite Grey Recaro-sportssæde Dinamica/læder GSE1 Carbon Black Dellæder Cross Check ftgw Polar Beige Læder Punch T8FP Carbon Black/Beige Læder Gravity t6gw Polar Beige Læder Lounge t9e1 Carbon Black Læder Punch T8N2 Rocklike Anthracite Læder Lounge T9NX Dark Truffle Dellæder Cross Check FTN1 Rooftop Grey Light Læder Lounge T9PK Deep Champagne Læder på alle siddeflader (sædebund og ryglæn) samt nakkestøtter for og bag.

32 INDVENDIGT DESIGN. SUVERÆN KØREGLÆDE UANSET VIND OG VEJR. MED CHROME LINE TIL KABINEN STRÅLER DIN MINI AF OVERSKUD. Chrome Line-interiør (speedometer). Klimaanlæg. Klimaautomatik Chrome Line-interiør (gearstang og kopholder) Chrome Line-interiør (seleføring) Chrome Line-interiør (højttalere) Chrome Line-interiør (døråbner). Udsynspakke. Sædevarme Med Chrome Line-interiøret er instrumenterne, ventilationsdyserne i instrumentbrættet samt ringen omkring gearstangen og de forreste kopholdere i alle MINI modeller forkromet. Derudover er den midterste kopholder til bagsædet, dørgrebene og højttalerne i dørene holdt i krom, og ved MINI Cabriolet-modellerne er sele føringen udstyret med en kromring.. Klimaanlægget, inkl. mikrofilter, sikrer den ønskede temperatur i kabinen året rundt. Luftmængden og ventilationsindstillinger kan reguleres varme i forruden samt regnsensor til viskerstyring.. Udsynspakken blænder op for køresikkerheden: Pakken indeholder individuelt.. Sædevarmen i forsæderne kan indstilles i tre trin.. Klimaautomatikken indstiller hurtigt den valgte temperatur i kabinen, som derefter holdes konstant. Det integrerede aktivkulfilter beskytter passagererne mod ubehagelige lugte udefra.

33 INDVENDIGT DESIGN. EKSTRAUDSTYR.. Opbevaringspakke Belysningspakke. Vindskærm. Antracitgrå loftsbeklædning. Splitbagsæde Splitbagsædet i MINI Clubman-modellerne kan lægges ned i forholdet /. Det plane bagagerumsgulv gør det endnu lettere at pakke bilen. Større stykker bagage kan fastgøres ved hjælp af fire spændeøjer.. Belysningspakken omfatter ud over standardkabinebelysningen i loftsbeklædningen også indstigningslys i dørbeklædningen, læselamper ved forsæderne samt belyst aflæggeplads. En lækker detalje: Trinløs indstilleligt Ambient Light, der sætter farve på dørgrebene, dørlommerne og beklædningen på B-stolperne samt instrumentbelysningen.. Til MINI og MINI Clubman fås en antracitgrå loftsbeklædning. Side- og bakspejle med automatisk nedblænding fås som ekstraudstyr (samt med ekstraudstyret digitalt kompas).. Opbevaringspakken omfatter et rum i instrumentbrættet i passagersiden, en netlomme i fodrummet i passagersiden, et bagagenet på gulvet i bagagerummet, en separat rumdeler i siden af bagagerummet samt et -V-stik i bagagerummet. Pakken omfatter desuden hældningsindstilling af bagsæderyglænene (Cargo Position).. Vindskærmen gør det muligt at køre med kalechen slået ned, uden at der opstår generende lufthvirvler i skulder- og nakkeområdet. Når den ikke er i brug, kan den foldes sammen og opbevares i bagagerummet.. Via et betjeningsgreb i bagagerummet kan bagsæderyglænene lægges ned hver for sig ( / ). På denne måde er der plads til tre personer i bilen og omfattende bagage. Når der er brug for ekstra bagageplads, kan du lægge hele bagsæderyglænet ned. Til MINI Clubman fås bagsædet med tre siddepladser og tre nakkestøtter, som byder på god plads til to voksne og et barn (maks. kg). Begge bagsædepladser er som standard udstyret med det standardise rede ISOFIX-system til montering af en barnestol ved hjælp af to teleskopstænger. Alle MINI modeller er som standard udstyret med indstigningshjælp til bagsædet. Når forsædet vippes frem, glider det automatisk fremad i gulvskinnerne, så indstigning til bagsædet lettes. Omfattet af udstyret plant bagagerumsgulv til MINI Clubman-modellerne.

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

DEN NYE OPEL INSIGNIA

DEN NYE OPEL INSIGNIA DEN NYE OPEL INSIGNIA TYSK INNOVATIV KØREGLÆDE. Når du kører i den nye Opel Insignia, opdager du hvad der definerer en exceptionel bil. Et revolutionerende interface ændrer samspillet mellem din bil og

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER.

EN VERDEN AF MULIGHEDER. Originale BMW reservedele, BMW tilbehør, BMW Service, BMW Lifestyle Forår 2014 Ren køreglæde EN VERDEN AF MULIGHEDER. KØR FORÅRET I MØDE MED ET SOLIDT FORSPRING. FRISKE FORÅRSTILBUD HJÆLPER DIG GODT PÅ

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu.

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. THE BEETLE Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. På billedet vises Beetle Sport, 19 -fælgene Tornado (ekstraudstyr) og xenon/led-forlygter (ekstraudstyr). 02

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Originalt tilbehør til E-Klasse Sedan & Stationcar.

Originalt tilbehør til E-Klasse Sedan & Stationcar. Originalt tilbehør til E-Klasse Sedan & Stationcar. INDHOLDSFORTEGNELSE EXTERIOR Letmetalfælge Hjultilbehør Stylingtilbehør TELEMATICS Incar Hotspot Multimedie Navigation Telefonering INTERIOR Kabineforædling

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

renault tilbehørskatalog 2011

renault tilbehørskatalog 2011 renault TILBEHØRSKATALOG 2011 01 OVERSIGT 01 03 > 07 02 renault sport 08 > 09 03 styling 10 > 11 04 INTERIØR 12 > 13 05 SIKKERHED 14 06 BØRNESIKKERHED 15 07 MULTIMEDIER 16 > 18 08 transport 19 > 21 09

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

VOLVO XC90 WEB EDITION

VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 WEB EDITION 2004 Volvo Service Visse servicearbejder, som berører bilens elektriske system, kan kun udføres ved hjælp af særligt elektronisk udstyr, som er udviklet specielt til bilen. Kontakt

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere