MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR"

Transkript

1

2 MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation. MINI udstyrspakker og MINI Yours. John Cooper Works-udstyr. John Cooper Works Tuning. Originalt MINI tilbehør. Koncept og sikkerhed. MINI specifikationer. MINI Service. MINI Financial Services. Garanti. Genanvendelse. MINI standardudstyr og ekstraudstyr. MINI.DK / CONFIGURATOR Oplysninger om brændstofforbrug og CO -udledning for de enkelte modeller findes blandt de tekniske data på side. På side kan du få et samlet overblik over standardudstyret og ekstraudstyret.

3 HVER DAG STÅR DU OP. HVER DAG DEN SAMME KAFFE. HVER DAG DEN SAMME VEJ TIL ARBEJDE. HVER DAG DET SAMME DAG IND, DAG UD DEN SAMME TRUMMERUM. MEDMINDRE DU BESLUTTER DIG FOR AT GØRE NOGET: EKSEMPELVIS AT SÆTTE SIG BAG RATTET I EN MINI OG SÅ BARE LADE NORMALITETEN FORSVINDE I BAKSPEJLET. IND I EN VERDEN, SOM I GENERATIONER HAR BEGEJSTRET OG OVERBEVIST. IND I MINI S VERDEN. IND I EN VERDEN AF GRÆNSELØS INDIVIDUALITET. IND I EN VERDEN, HVOR ALT ER MULIGT. OG INTET BARE ER NORMALT. NOT NOR MAL

4 MINI DESIGNMODELLER.

5 MINI designmodeller. GØR ASFALTEN TIL EN CATWALK: MINI DESIGNMODELLERNE. Welcome to London! De eksklusive MINI designmodeller gør sig godt med den britiske hovedstad som kulisse: Den ekstravagante MINI Cabriolet Highgate og den nye luksuriøse MINI Clubman Bond Street imponerer med trendy letmetalfælge og udsøgte karrosserifarver, eksklusivt læder og et unikt design. Very british! MINI Cabriolet Highgate får eksempelvis en helt enestående karakter med karrosserifarven Iced Chocolate metallak i kombination med kalechefarven Silvertouched Brown. Perfekt afstemt: Striber til motorhjelmen og kabinen i farven Dark Truffle. Very sophisticated den nye MINI Clubman Bond Street forfører med sin fornemme farvekombination af Midnight Black metallak og Cool Champagne metallak til taget og sidespejlene. De lyse farvenuancer går igen på de eksklusive letmetalfælge. Den luksuriøse kabine er svøbt i fornemt sort læder og indrammet af kedersyninger og sømme i Deep Champagne. Denne designmodel er som skabt til de store boulevarder rundt om i verdens hovedstæder. MINI Cabriolet Highgate. MINI clubman Bond Street. MINI Cabriolet Highgate læderbetrukket armlæn med aluminiumgrå dobbeltsyninger. I MINI Clubman Bond Street er dørarmlænene ligeledes betrukket med smidigt læder og udført med dobbeltsyninger i farven Deep Champagne. Kabinedesign i MINI Cabriolet Highgate. Kabineoverfladen består af børstet aluminium med en dyb bronzeglød. Sæderne er som standard betrukket med læder Lounge i farven Dark Truffle samme farve som colourline-udstyret. Som ekstraudstyr kan instrumentbrættet også fås betrukket med læder. Indvendigt design MINI Clubman Bond Street. En fornem detalje: Instrumentbrættet er som standard betrukket med læder. Lædersæder og colourline i farven Carbon Black med kedersyning og kontrastsyninger i Deep Champagne gør kabinen perfekt.

6 MINI designmodeller. mini baker street. MINI bayswater. Moderne, hip, trendy. London er en trendsætterby, der dyrker sin helt egen livsstil. MINI designmodellerne er som skabt til London og sætter helt nye standarder fx med de unikke karrosserifarver. Den trendy MINI Baker Street som One eller Cooper udstråler stilsikkerhed med dellædersæderne i Cross Check-design og matchende kabineoverflade samt med den eksklusive karrosserifarve Rooftop Grey metallak. Den sporty MINI Bayswater overbeviser som Cooper eller Cooper S med tommer store letmetalfælge, sæder i læder Punch, karrosserifarven Kite Blue metallak og meget mere. Og som noget helt særligt kan MINI Bayswater som ekstraudstyr leveres med et læderbetrukket instrumentbræt i Carbon Black. Simply perfect! Indvendigt design MINI Bayswater MINI Baker Street. MINI Bayswater. Sideblinklys MINI Baker Street Gear- og håndbremsemanchet med grå kontrastsyninger Sæde med dellæderindtræk Cross Check Rooftop Grey Light Kabineoverflade Cross Check Rooftop Grey Light med perfekt afstemt colour line Sideblinklys MINI Bayswater MINI Bayswater-sidespejle Sæde i læder Punch Rocklike Anthracite med brune eller blå kontrastsyninger Kabineoverflade Piano Black Bayswater

7 SLET IKKE SKABT TIL BARE AT HOLDE STILLE. Klassisk, elegant, udtryksfuld. Kabinen i de nye MINI designmodeller vækker også lyst til en tur i det grønne. De eksklusive kabineoverflader tager karrosserifarven Pepper White op og skaber en helt speciel atmosfære. Men det er ikke det eneste, der gør, at de nye MINI designmodeller helt sikkert efterlader et varigt indtryk Indvendigt design MINI Hyde Park KARROSSERIFARVE. TAGFARVER. MINI Green Park. MINI Clubman hyde park. To eksklusive modeller med én stor ting til fælles: Begge er de særdeles iøjnefaldende takket være deres udsøgte designelementer. Især kontrasttaget med de tilhørende sidespejle samt Bonnet Stripes og Side Stripes i eksklusivt design understreger de to MINI designmodellers fornemme karakter. Pepper White standardlak British Racing Green metallak Cool Champagne metallak Vist med ekstraudstyr.

8 MINI. MINI cabriolet. MINI clubman.

9 MINI DØGNET HAR KUN 24 TIMER. UDNYT DEM PÅ BEDSTE VIS. Der er mange gode grunde til at holde fyraften til tiden. Prøv blot at kaste et blik på den by, du bor og lever i. Køreglæden i en MINI giver dig med garanti et smil på læben, og så er du med til at forskønne byens gader og stræder.

10 SKABT TIL FØRSTE STARTRÆKKE. Gå i John Coopers fodspor. Det er ikke uden grund, at motoren i MINI John Cooper Works yder hk/ kw, for på racerbanen gælder kun én regel: fuld fart frem! Med kontrasttaget i Chili Red, der fås som ekstraudstyr og kun til denne model, kan ingen være i tvivl om, at MINI John Cooper Works er trimmet til køreglæde i absolut særklasse. Formlen på succes er ægte gokart-feeling plus en tophastighed på km/t. Men der er ingen grund til panik, for takket være de store skivebremser får du hurtigt standset bæstet igen fx når du kører i pit. Oplysninger om brændstofforbrug og CO -udledning for de enkelte modeller findes blandt de tekniske data på side. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model.

11 MINI Cabriolet. PÅ SKALAEN FOR KØREGLÆDE: THE SKY IS THE LIMIT. Det siges, at det er umuligt at måle køreglæde, men MINI Cabriolet leverer modbeviset. Den indbyggede Always Open Timer registrerer, hvor lang tid du har kørt med kalechen slået ned. Og så kan du jo selv tælle de timer, hvor du har siddet med et stort smil på læben. Det bliver med garanti til mange timer selv når du kører i din MINI Cabriolet med lukket kaleche

12 LAD FARTVINDEN TØRRE DINE GLÆDESTÅRER MINI John Cooper Works Cabriolet leverer altid begejstrende køreglæde, uanset om du nyder den med åben eller lukket kaleche, og uanset om du er på racerbanen eller i byen. Med de tommer store letme talfælge, der er standard, og læderindtrækket med kontrastsyninger i Chili Red, der fås som ekstraudstyr, er du klædt godt på til enhver lejlighed. Og lyden fejler heller ikke noget. Med et enkelt tryk på Sport-tasten er det ikke blot speederresponsen og styretøjet, der bliver mere direkte også lyden bliver mere sporty. Skønt, at der ikke er noget tag på MINI John Cooper Works Cabriolet, som kan frarøve dig nydelsen. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model.

13 MINI CLUBMAN. UNIKKE BYER FORTJENER UNIKKE BILER. Moderne storbyer. Kulturelle smeltedigler. Nye strømninger, ny inspiration. Og midt i det hele finder du en perle, der er som skabt til storbyen: MINI Clubman. Den er den perfekte ledsager til livet i de hippe og moderne forstæder og sikrer dig nok frirum til alt det, der gør dig til den, du er.

14 TIL ALLE, DER VIL HIVE ENDNU MERE UD AF EN JOHN COOPER WORKS: BAGAGERUM PÅ HELE 930 LITER*. MINI John Cooper Works Clubman er robust og fleksibel. Stor oppakning, skarpe sving eller en acceleration fra til km/t på blot, sekunder alle udfordringer tages op og mestres med overlegen karakter. Passagererne har masser af plads på det rummelige bagsæde, uanset hvor turen går hen og hvor hurtigt det skal gå. Har vi fanget din opmærksomhed? Så skulle du tage at se nærmere på vores John Cooper Works-katalog, som giver dig alle detaljer om denne fantastiske model. * Maks. bagagerumsvolumen med nedfældede bagsæder.

15 ALT OM MINI, MINI CABRIOLET OG MINI CLUBMAN.

16 ModellER. MINI. Designet på MINI One/D, MINI Cooper/D og MINI Cooper S/SD viser vejen frem. Fælles for alle MINI er de karakteristiske diodebaglygter. Typisk for MINI One/D: Sorte lameller i kølergitteret. Fra og med modellerne MINI Cooper/D fås taget og sidespejlene i hvid, sort eller som standard også i karrosserifarve. Et andet karaktertræk ved MINI Cooper S/SD er kølergitteret i bikubedesign og luftindtagene nederst på kølergitteret samt på motorhjelmen. DIN MAVEFORNEMMELSE HAR FOR LÆNGST GIVET DIG SVARET. Som om det ikke er svært nok i forvejen at beslutte sig for, hvilken én af MINI modellerne du skal vælge. På de følgende sider kan du nu danne dig et overblik over de muligheder, du har for at ud styre din MINI helt efter din smag. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI ONE. MINI ONE D. MINI One og MINI One D fås med tag i karrosserifarve. Og sidespejlene i mat sort. MINI Cooper. MINI Cooper D. Cooper modellerne er udstyret med kølerribber, afgangsrør og bagklapgreb i krom samt kontrasttag som ekstraudstyr. MINI Cooper S. MINI Cooper SD. MINI Cooper S/SD understreger sin overlegne styrke med bagspoiler og -skørt samt forkromede dobbelte afgangsrør i Cooper S design. Tankdæksel og sideblinklys i krom. Sideblinklysene er hvide; bagenden prydes af to separate tågebaglygter.

17 ModellEr. MINI CABRIOLET. Til open air-fans: MINI Cabriolet fås som standard med kalechen i farven Carbon Black og Silvertouched Brown som ekstraudstyr. På designmodellen MINI Cabriolet Highgate er kalechen altid Silvertouched Brown. MINI clubman. MINI One/D Clubman, MINI Cooper/D Clubman eller MINI Cooper S/SD Clubman: Alle motorvarianter har diodebaglygter og den rummelige Clubdoor. C-stolpen er holdt i sort eller sølv, og ved udvalgte karrosserifarver fås den nederste del af C-stolpen i bilens farve MINI One Cabriolet. Forførende: MINI One Cabriolet med sort kaleche og sidespejle i mat sort. Du kender den straks på det sorte bagklapgreb og tågebaglygten, der er placeret i midten. MINI Cooper cabriolet. MINI cooper D Cabriolet. Strålende udsigter: MINI Cooper/D Cabriolet overbeviser med kølerribber, afgangsrør og bagklapgreb i krom. Diodebaglygterne sætter sig lysende spor på alle MINI Cabriolet-modeller. MINI cooper S cabriolet. MINI cooper SD cabriolet. Ekstremt sporty: MINI Cooper S/SD Cabriolet med kølergitter, sideblinklys, dobbelte afgangsrør og styrtbøjle i krom. Den sporty fremtoning styrkes yderligere af de diskrete luftindtag i motorhjelmen og kølergitteret samt de hvide sideblinklygter. MINI ONE CLUBMAN. MINI one D Clubman. Ved MINI One/D Clubman er taget og bagspoileren holdt i karrosserifarve, mens sidespejlene er mat sorte; lamellerne i kølergitteret er sorte. MINI cooper Clubman. MINI cooper D Clubman. Alle MINI Cooper/D Clubman prydes af et forkromet afgangsrør og forkromede kølerribber. På MINI Cooper/D Clubman kan du få taget og sidespejlene i samme farve som C-stolpen, dvs. sort eller sølvfarvet. MINI Cooper S Clubman. MINI Cooper SD Clubman. MINI Cooper S/SD Clubman-modellerne viser deres stærke sider med de to forkromede afgangsrør og de diskrete luftindtag i motorhjelmen og det nederste kølergitter. Mere styrke: Sideblinklys i krom, hvide sideblinklygter og kølergitter i bikubedesign.

18 FARVER OG FÆLGE.

19 FARVER. STANDARDFARVER. TAGFARVER. FARVEKOMBINATIONER TIL MINI OG MINI CLUBMAN. Kontrasttag i Aspen White (til MINI modeller) Du kan vælge lige nøjagtig den farve, der passer dig og din MINI og MINI Clubman bedst, i det store udvalg af eksklusive standardfarver og metallakeringer. Giv bilen en endnu mere markant fremtoning med utallige individualiserings- og kombinationsmuligheder til taget og sidespejlene. Kontrasttag i Jet Black Kontrasttag i Pure Silver (til MINI Clubman-modeller) U850 Pepper White standardlak U851 Chili Red standardlak YB28 Ice Blue standardlak Tag i karrosserifarve (her fx Spice Orange metallak) Kontrasttag i British Racing Green metallak METALLICFARBEN. Kontrasttag i Cool Champagne metallak Kontrasttag i Chili Red. Kun til John Cooper Works-modeller WA94 Midnight Black metallak WB22 British Racing Green metallak WB49 Iced Chocolate metallak Helstøbt design: Tag i karrosserifarve Med kant: Hvidt tag med passende sidespejle og striber til motorhjelmen Kontrastrig: Sort tag med passende sidespejle og striber til motorhjelmen MINI TAGFARVER. Taget på MINI One/D und MINI One/D Clubman er altid lakeret i karrosserifarven, mens sidespejlene som standard er holdt i mat sort. Modellerne MINI Cooper/D og MINI Cooper S/SD er som standard udstyret med tag og sidespejle i karrosserifarve, men fås også med sort eller hvidt kontrasttag og tilhørende sidespejle. Ved MINI Cooper/D Clubman og MINI Cooper S/SD Clubman kan du vælge mellem tag, sidespejle og striber til motorhjelmen i hvid, sort eller sølv. WB23 Spice Orange metallak WA63 Lightning Blue metallak WB48 Kite Blue metallak KUN TIL MINI COOPER S/SD-MODELLER. WB47 Rooftop Grey metallak EKSKLUSIVE FARVER TIL MINI YOURS. WA62 White Silver metallak Denne karrosserifarve fås Et skinnende højdepunkt: MINI Clubman med sølvfarvet tag, sidespejle og striber til motorhjelmen På side kan du få et samlet overblik over standardudstyret og ekstraudstyret. MINI.DK / CONFIGURATOR WB31 Velvet Silver metallak WB24 Eclipse Grey metallak wb43 MINI Yours Highclass Grey metallak WB30 MINI Yours Reef Blue metallak sammen med John Cooper Works-pakken. Fås til designmodellen MINI Baker Street. Fås til designmodellen MINI Green Park. Fås til designmodellerne MINI Hyde Park og MINI Clubman Bond Street.

20 FARVER. STANDARDFARVER. KALECHEFARVER MINI CABRIOLET. FARVEKOMBINATIONER TIL MINI CABRIOLET. Du kan vælge mellem utallige standardfarver og metallakeringer og på den måde skabe en MINI Cabriolet helt efter dine egne ønsker. Mulighederne for at skabe spændende, individuelle kontraster til bilens farve er mange, fx med farver til taget og sidespejlene eller fælge. Kalechefarve Carbon Black Kalechefarve Silvertouched Brown U850 Pepper White standardlak METALFARVER. U851 Chili Red standardlak YB28 Ice Blue standardlak WA94 Midnight Black metallak WB22 British Racing Green metallak WB49 Iced Chocolate metallak Carbon Black Silvertouched Brown WB23 Spice Orange metallak WA63 Lightning Blue metallak WB48 Kite Blue metallak WA62 White Silver metallak WB31 Velvet Silver metallak MINI CABRIOLET KALECHEFARVER. Stofkalechen på MINI Cabriolet åbner og lukker ikke kun automatisk på kun sekunder, den har også indbygget en trinløs soltagsfunktion. Kalechen fås i Carbon Black eller Silvertouched Brown. I kabinen er kalechen altid klassisk sort. KUN TIL MINI COOPER S/SD-MODELLER. EKSKLUSIVE FARVER TIL MINI YOURS. På side kan du få et samlet overblik over standard udstyret og ekstraudstyret. WB24 Eclipse Grey metallak wb43 MINI Yours Highclass Grey metallak WB30 MINI Yours Reef Blue metallak Denne karrosserifarve fås sammen med John Cooper Works-pakken.

21 FARVER. PRIKKEN OVER I ET TIL DIN MINI. FARVEKOMBINA TIONER TIL MINI CLUBMAN. En verden af muligheder. På MINI Clubman har du mulighed for at kombinerer farverne på taget, sidespejlene og C-stolperne med hinanden. Hvide striber til motorhjelmen fås til alle MINI modeller. Overgangen til bilens farve er markeret med en tynd sort stribe. Matsorte sidespejle er standardudstyr på alle MINI One/D-modeller Black/Black Du kan vælge sorte striber med hvide kanter til motorhjelmen til alle MINI modeller. Hvis taget er i karrosserifarve, fås sidespejlene også som ekstraudstyr i bilens farve. Ved MINI og MINI Clubman passer sidespejlenes farve til kontrasttaget. Til MINI Cabriolet kan du som ekstraudstyr vælge mellem sort og hvid. Black/Black Ice Blue/Black Ice Blue/Ice Blue Silver/Silver Reef Blue/Silver Taget på MINI Clubman er som standard holdt i karrosserifarven. C-stolperne fås i sort eller sølv. Fra og med MINI Cooper/D Clubman fås kontrasttaget også i sølv eller sort som ekstraudstyr. Farven på sidespejlene og C-stolperne er perfekt afstemt. Til karrosserifarverne Pepper White standardlak, Ice Blue standardlak, Midnight Black metallak, White Silver metallak, British Racing Green metallak og Eclipse Grey metallak fås den nederste del af C-stolpen også i bilens farve. Til MINI Cabriolet og MINI Clubman fås striber til motorhjelmen i farven Silver. De fremhæves af en tynd sort stribe. Uanset tagfarve kan sidespejlene til alle modeller som ekstraudstyr vælges i forkromet udførelse.

22 FÆLGE. MAN KAN IKKE OPFINDE HJULET PÅ NY. DET SAMME GÆLDER IKKE FOR FÆLGE. MINI fælgene er den perfekte afrunding på et godt design. Se det enorme udvalg igennem, og vælg den letmetalfælg, der gør sig bedst på lige netop din MINI. MINI.DK / CONFIGURATOR Stålfælge inkl. navkapsel, tommer -Hole, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sølvfarvede, tommer -Hole Circular Spoke, sølvfarvede, tommer Star Rib Spoke, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sølvfarvede, tommer -Star Twin Spoke, sorte, tommer Conical Spoke, sorte, tommer Conical Spoke, sølvfarvede, tommer Black Star Bullet, matsorte, tommer Cross Spoke CHALLENGE, sølvfarvede, tommer Sandblast Turned, sorte, tommer På side kan du få alle detaljer om standardudstyr og ekstraudstyr samt dækstørrelser. Ud over de fabriksmonterede hjul kan du bestille udvalgte fælge som komplette vinterhjul. MINI Yours Twin Spoke Turned, tommer, sortlakeret med navkapsel i Highclass Grey Double Cross Turned, sølvfarvede, tommer Twin Spoke Turned, sorte med navkapsel i Cool Champagne, tommer Cross Spoke CHALLENGE, sorte, tommer

23 UDVENDIGT OG INDVENDIGT DESIGN.

24 UDVENDIGT DESIGN. MINI. Karrosseridetaljer med karakter: Med Chrome Line kan du fremhæve frontpartiet på din MINI på diskret, men ekstremt effektfuld vis. MINI One/D har forkromede kølerribber, kromramme om det nederste kølergitter samt om tågeforlygterne. Med Chrome Line kan du også kaste ekstra glans over bagenden. MINI One/D har en kromramme omkring den centrale tågebaglygte, forkromet bagklapgreb samt et forkromet afgangsrør (standard på MINI One D modeller). Glastagets store åbning sikrer masser af frisk luft i kabinen. Det byder på en eldrevet vippefunktion til både for og bag samt komfortåbning via fjernbetjening MINI Cooper/D: Kromramme om nederste kølergitter samt kromrammer omkring tågeforlygterne. MINI Cooper S/SD: Kromrammer om luftindtagene til køling af bremserne nederst i forkofangeren. FORFØRENDE VED FØRSTE BLIK. OG VED ANDET, TREDJE OG FJERDE. Det første indtryk er det afgørende. Dejligt, at MINI modellerne også gør et strålende indtryk ved andet og tredje blik. Kromdetaljerne er et karakteristisk kendetegn ved alle MINI er. De spændende designelementer, der første gang så dagens lys på Classic Mini, genfinder du også på MINI. MINI Cooper/D: Kromramme om den centrale tågebaglygte. MINI Cooper S/SD: Kromrammer omkring de to tågebaglygter, forkromet bagklapgreb.

25 UDVENDIGT DESIGN. MINI CABRIOLET. Chrome Line til MINI Cabriolet omfatter næsten de samme detaljer som ved MINI. En markant forskel er selvfølgelig den forkromede styrtbøjle, som ikke blot beskytter, men også optisk er en virkelig nydelse med indlæg i Piano Black. MINI clubman. Sæt dit eget præg: Chrome Line til MINI Clubman svarer i det store og hele til Chrome Line til MINI og MINI Cabriolet. En undtagelse er Chrome Linedesignelementerne til det unikke bagparti på MINI Clubman. Det trinløst indstillelige skydetag gør det muligt at åbne kalechen op til cm. Funktionen kan betjenes under kørslen op til en maks. hastighed på km/t. Tagrælingen er den optimale tekniske forudsætning for fuldt integrerede og multifunktionelle tagbagagesystemer. Den er harmonisk afstemt efter linjeføring og bildesign MINI Cooper/D Cabriolet: Det nederste kølergitter med kromramme. Tågeforlygterne er udstyret med kromrammer. MINI Cooper S/SD Cabriolet: Luftindtagene til kølingen af bremserne nederst i forkofangeren er indfattet i krom. MINI Cooper/D Clubman: Det nederste kølergitter er indfattet i krom, og tågeforlygterne har kromrammer. Hæve/skydetaget med sin store åbning sikrer optimal ventilation i MINI Clubman. Det byder på en eldrevet vippefunktion til både for og bag samt komfortåbning via fjernbetjening. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Cooper/D Cabriolet: Den centrale tågebaglygte er forsynet med en kromramme. Derudover er styrtbøljen med Piano Black-indlæg forkromet. MINI Cooper S/SD Cabriolet: Begge tågebaglygter er forsynet med kromramme, og bagklapgrebet er forkromet. MINI Cooper S/SD Clubman: Kromramme om grillen i bagkofangeren.

26 UDVENDIGT DESIGN. VISER VEJEN FREM.. Afgangsrør. Dobbelt afgangsrør. Bagspoiler på modellerne MINI One/D og MINI Cooper/D. Afgangsrør på MINI Cooper S/SD Clubman. Bagspoiler på modellerne MINI Cooper S/SD. Bagspoiler på alle MINI Clubman-modeller. Det markante afgangsrør på modellerne MINI One D, MINI Cooper og MINI Cooper D er forkromet og afrundet.. De forkromede dobbelte afgangsrør på modellerne MINI Cooper S/SD og MINI Cooper S/SD Cabriolet er monteret midt i bagskørtet.. De to forkromede afgangsrør på MINI Cooper S/SD Clubman er integreret yderst i hver side af hækskørtet. Det understreger bagendens i forvejen kraftfulde og elegante design. Anhængertræk med aftagelig trækkrog fås som ekstraudstyr til MINI Cooper/D Clubman og MINI Cooper SD Clubman. Maks. godkendt anhængervægt på kg. Monteringspunkterne til multifunktionsbæreren bag på bilen, der tilbydes som ekstraudstyr til alle MINI Cabriolet-modeller og fx kan transportere cykler, sidder i bagkofangeren bag en blændplade i karrosserifarve... De modelspecifikke bagspoilere er perfekt afstemt til din MINI s aerodynamik og design. De er lakeret i samme farve som resten af bilen og føjer sig perfekt ind i modellens taglinje. Ruder med solfilter, der fås som ekstraudstyr til alle MINI und MINI Clubman-modeller, sikrer en behagelig temperatur i kabinen. Sideruderne efter B-stolpen og bagruden er udført i mørktonet glas.

27 UDVENDIGT DESIGN.. Adaptivt kurvelys. Diodebaglygter. Tågebaglygte og Park Distance Control (PDC). Komfortadgang Sorte forlygtereflektorer. Tågeforlygter. Tågebaglygte. Komfortadgang. Dobbelte xenonforlygter. Diodebaglygter med integreret tågebaglygte. Hvide blinklygteglas. Perfekt udsyn i byen og på åbne landeveje, langt udsyn på motorvejen. De sorte forlygtereflektorer fås i forbindelse med dobbelte xenonforlygter takket være det adaptive kurvelys og den automatiske lygteregulering. og hvide lygteglas. MINI styrer lyskeglen dynamisk ind i svinget og tilpasser lygternes rækkevidde. Tågeforlygterne i frontskørtet forbedrer udsynet og dermed sikkerheden til hastigheden (kun i forbindelse med dobbelte xenonforlygter, ved nedsat sigtbarhed. ikke i forbindelse med sorte reflektorer).. Ekstraudstyret dobbelte xenonforlygter til nær- og fjernlys, inkl. dynamisk. +. Baglygterne benytter sig af moderne diodeteknologi. Blinklyset er anbragt i midten af lygten rundt om baglyset. Den karakteristiske diodering lygteregulering og forlygtevask med intensivrens, sikrer et særligt højt lysudbytte. sikrer, at man genkender MINI på lang afstand om natten... Tågebaglygterne og baklyset er integreret i grillindsatsen i højre og venstre side af bagkofangeren ved modellerne Cooper S/SD, og på modellerne One/D og Cooper/D er de integreret midt i bagkofangeren. Park Distance Control (PDC) til bagkofangeren gør det nemt at parkere og manøvrere, når pladsen er trang. Afstanden mellem bilen og en forhindring signaleres med et lydsignal (i kombination med radioen MINI Visual Boost også med billedsignal).. Udstyret hvide blinklygteglas omfatter klare lygteglas i forlygterne, sideblinklygterne og baglygterne. Modellerne Cooper S/SD leveres som standard med hvide sideblinklygter... Med komfortadgang kan bilen åbnes og låses uden at skulle have fat i fjernbetjeningen. Du kan desuden starte og standse motoren via start/stop-knappen uden brug af tændingsnøglen.

28 INDVENDIGT DESIGN. SELV OVERFLADERNE OSER AF KARAKTER UDVALGTE DESIGNELEMENTER I KABINEN. Du kan vælge mellem forskellige colourlines til knæbeskytteren og dørarmlænene, når du indretter kabinen i din MINI fx en særlig kabineoverflade til pyntelisten og dørellipsen, eller hvad med et læderbetrukket instrumentbræt? Øverste del af instrumentbrættet er altid holdt i sort valknappa læder, mens nedeste del følger kabinefarven. Med knæbeskytteren, der også fås i forskellige læderfarver, kan du sætte dit helt eget præg på kabinen. 1 Instrumentbræt 2 Kabineoverflade (består af interiørliste og dørellipse) 3 Colourline (omfatter dørarmlæn og knæbeskytter) Se alle valgmuligheder ved læderbetrukket instrumentbræt på siderne, og.

29 INDVENDIGT DESIGN. Typisk MINI: Form og funktion af kabineoverflader, dørgreb og pynteringe imponerer og begejstrer. Det store udvalg og de utallige kombinationsmuligheder med Colourline og kabineoverflader er garant for afveksling i kabinen. MINI.DK / CONFIGURATOR Kabineoverflader. Fine White Silver Black Checkered 4BD Piano Black 4DA Striped Alloy (ægte metal) 4C9 Pepper White 4CY Chili Red 4D8 Piano Black Bayswater 4D6 Suntouched Brushed Alloy (ægte metal) 4D9 Cross Check Rooftop Grey Light 4DG Deep Champagne COLOURLINE. Få mere at vide om, hvilke overflader der fås til hvilke modeller på side. Førerpladsen. Eksklusiv, karakterfuld og typisk MINI ned til den mindste detalje: Samtlige armaturer og betjeningselementer er anbragt overskueligt og perfekt afstemt efter en fælles designlinje. Midterkonsollen med radiobetjeningen og den karakteristiske funktionsliste er diskret sort. De stilsikre kromdetaljer på rattet og instrumenterne virker sportsligt elegante. Sportslæderrat med tre eger fås som ekstraudstyr også med multifunktion, så du kan betjene fartpilotens, radioens og telefonens funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet. 4C1 Carbon Black 4C2 Polar Beige 4ba Rooster Red 4C3 Satellite Grey 4CN Toffy 4D3 Læder Rocklike Anthracite 4D2 Læder Dark Truffle 4D1 Rooftop Grey Light 4L4 John Cooper Works-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/Anthracite 4L5 MINI Yours-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/ Satellite Grey 4NK MINI Yours-instrumentbræt, læderbetrukket, Black/ Carbon Black Airbaggen til bilens fører er integreret i læderrattet med to eger. Den brede kromring er en smuk detalje. MINI modellerne kan som ekstraudstyr leveres med et sportslæderrat med tre eger. Rattet ligger godt i hænderne og formidler en smidig køreoplevelse. Standardudstyr i modellerne MINI S/SD.

30 INDVENDIGT DESIGN. BESAT AT GOD SMAG. STANDARDSÆDE STOF SPORTSSÆDE DELLÆDER CROSS CHECK SPORTSSÆDE DELLÆDER RAY SÆDER. Standardsæder, sportssæder eller Recaro-sæder, med stof, dellæder eller fuldlæder sæderne i MINI har én ting til fælles: De yder perfekt støtte, så du kan nyde køreglæden i din MINI. Spænd sikkerhedsselen! SPORTSSÆDE LÆDER GRAVITY SPORTSSÆDE LÆDER Lounge Recaro-SPORTSSÆDE Dinamica/LÆder SPORTSSÆDE LÆDER PUNCH MINI.DK / CONFIGURATOR

31 INDVENDIGT DESIGN. INDTRÆK. Her er din smag i højsædet. Vælg mellem en række stoftyper, dellæderindtræk eller lædervarianter til din MINI. MINI.DK / CONFIGURATOR Stof Cosmos ape1 Carbon Black Stof Checkered ATE1 Carbon Black Stof Checkered ATp9 John Cooper Works Carbon Black Dellæder Ray FKE1 Carbon Black Læder Lounge T9DT Toffy Læder Lounge T9IN Carbon Black Championship Red MINI Yours læder Lounge TYGK Satellite Grey Recaro-sportssæde Dinamica/læder GSE1 Carbon Black Dellæder Cross Check ftgw Polar Beige Læder Punch T8FP Carbon Black/Beige Læder Gravity t6gw Polar Beige Læder Lounge t9e1 Carbon Black Læder Punch T8N2 Rocklike Anthracite Læder Lounge T9NX Dark Truffle Dellæder Cross Check FTN1 Rooftop Grey Light Læder Lounge T9PK Deep Champagne Læder på alle siddeflader (sædebund og ryglæn) samt nakkestøtter for og bag.

32 INDVENDIGT DESIGN. SUVERÆN KØREGLÆDE UANSET VIND OG VEJR. MED CHROME LINE TIL KABINEN STRÅLER DIN MINI AF OVERSKUD. Chrome Line-interiør (speedometer). Klimaanlæg. Klimaautomatik Chrome Line-interiør (gearstang og kopholder) Chrome Line-interiør (seleføring) Chrome Line-interiør (højttalere) Chrome Line-interiør (døråbner). Udsynspakke. Sædevarme Med Chrome Line-interiøret er instrumenterne, ventilationsdyserne i instrumentbrættet samt ringen omkring gearstangen og de forreste kopholdere i alle MINI modeller forkromet. Derudover er den midterste kopholder til bagsædet, dørgrebene og højttalerne i dørene holdt i krom, og ved MINI Cabriolet-modellerne er sele føringen udstyret med en kromring.. Klimaanlægget, inkl. mikrofilter, sikrer den ønskede temperatur i kabinen året rundt. Luftmængden og ventilationsindstillinger kan reguleres varme i forruden samt regnsensor til viskerstyring.. Udsynspakken blænder op for køresikkerheden: Pakken indeholder individuelt.. Sædevarmen i forsæderne kan indstilles i tre trin.. Klimaautomatikken indstiller hurtigt den valgte temperatur i kabinen, som derefter holdes konstant. Det integrerede aktivkulfilter beskytter passagererne mod ubehagelige lugte udefra.

33 INDVENDIGT DESIGN. EKSTRAUDSTYR.. Opbevaringspakke Belysningspakke. Vindskærm. Antracitgrå loftsbeklædning. Splitbagsæde Splitbagsædet i MINI Clubman-modellerne kan lægges ned i forholdet /. Det plane bagagerumsgulv gør det endnu lettere at pakke bilen. Større stykker bagage kan fastgøres ved hjælp af fire spændeøjer.. Belysningspakken omfatter ud over standardkabinebelysningen i loftsbeklædningen også indstigningslys i dørbeklædningen, læselamper ved forsæderne samt belyst aflæggeplads. En lækker detalje: Trinløs indstilleligt Ambient Light, der sætter farve på dørgrebene, dørlommerne og beklædningen på B-stolperne samt instrumentbelysningen.. Til MINI og MINI Clubman fås en antracitgrå loftsbeklædning. Side- og bakspejle med automatisk nedblænding fås som ekstraudstyr (samt med ekstraudstyret digitalt kompas).. Opbevaringspakken omfatter et rum i instrumentbrættet i passagersiden, en netlomme i fodrummet i passagersiden, et bagagenet på gulvet i bagagerummet, en separat rumdeler i siden af bagagerummet samt et -V-stik i bagagerummet. Pakken omfatter desuden hældningsindstilling af bagsæderyglænene (Cargo Position).. Vindskærmen gør det muligt at køre med kalechen slået ned, uden at der opstår generende lufthvirvler i skulder- og nakkeområdet. Når den ikke er i brug, kan den foldes sammen og opbevares i bagagerummet.. Via et betjeningsgreb i bagagerummet kan bagsæderyglænene lægges ned hver for sig ( / ). På denne måde er der plads til tre personer i bilen og omfattende bagage. Når der er brug for ekstra bagageplads, kan du lægge hele bagsæderyglænet ned. Til MINI Clubman fås bagsædet med tre siddepladser og tre nakkestøtter, som byder på god plads til to voksne og et barn (maks. kg). Begge bagsædepladser er som standard udstyret med det standardise rede ISOFIX-system til montering af en barnestol ved hjælp af to teleskopstænger. Alle MINI modeller er som standard udstyret med indstigningshjælp til bagsædet. Når forsædet vippes frem, glider det automatisk fremad i gulvskinnerne, så indstigning til bagsædet lettes. Omfattet af udstyret plant bagagerumsgulv til MINI Clubman-modellerne.

Kundprisliste ekstraudstyr MINI pr. 1. mars MINI Cabriolet R57 LCI

Kundprisliste ekstraudstyr MINI pr. 1. mars MINI Cabriolet R57 LCI D Kundprisliste ekstraudstyr MINI pr. 1. mars 2015. 1CC Automatisk Start/stop funktion O O O O O O 0,00 205 Automat gear X O X X X X 28 175,30 Ikke med 1CC X X X X X 210 Dynamic Stabillity Control (DSC)

Læs mere

BMW Danmark A/S. MINI Clubman (R55) Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. moms og reg.afgift.

BMW Danmark A/S. MINI Clubman (R55) Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. moms og reg.afgift. D D AUT BMW Danmark A/S Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. moms og reg.afgift. Der tages forbehold for evt. fejl og ændringer samt forskydelser i registreringsafgiften. X = fabriksmonteret ekstraudstyr

Læs mere

Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61

Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61 Kundeprisliste ekstraudstyr MINI Countryman & Paceman. 1. november 2014 MINI R60 & R61 ALL4 ALL4 (AUT) S ALL4 1CC Automatisk Start/stop funktion 0,00 Ikke med 205 205 Automat gear O O 25.044,71 Kun med

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. hit THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. HIT THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Ford Kuga. Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Kuga 1.5 TDCi HK: 120 KM/L: 22,7 CO2: 115. Beskatning 263.

Ford Kuga. Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Kuga 1.5 TDCi HK: 120 KM/L: 22,7 CO2: 115. Beskatning 263. Ford Diesel - Trend Plus Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1.5 TDCi KM/L: 22,7 CO2: 115 263.430,- 1.5 TDCi AUT KM/L: 20,8 CO2: 125 278.740,- Diesel - Titanium Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1.5 TDCi KM/L:

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Octavia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 7.180 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 3.035 3.035 3.035 4.100 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Scala - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Scala - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aircondition S - - Alarm (Kræver Centallås med SAFE, EASY START med SAFE, eller KESSY med SAFE funktion) Tyverialarm med kabineovervågning, backup horn og bortslæbsbeskyttelse. - 2.900 2.900 Anhængerforberedelse

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Udstyret med de bedste ideer.

Udstyret med de bedste ideer. Originalt BMW tilbehør BMW 3-serien Prisliste pr. Juni 2009 Glæden ved at køre Udstyret med de bedste ideer. Indhold Eksteriør Interiør Kommunikation & information Transport & bagageløsninger Sikkerhed

Læs mere

Kodiaq - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Kodiaq - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem 6.000 Amundsen navigation inkl. Smartlink (Kræver bluetooth opkobling med WLAN. SD-kort købes som tilbehør) 5.000 Area view (Kræver el-sidespejle med aut. nedblænding, blind spot detect og

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 3.035 3.035 4.100 4.100 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk 9.600 9.600 9.600 9.600 9.600 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 4.000 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat med styring af

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

Volvo XC40. Forventet levering forår Priser og brændstoftal er gældende ud fra nye WLTP regler. Pris fra: ,-

Volvo XC40. Forventet levering forår Priser og brændstoftal er gældende ud fra nye WLTP regler. Pris fra: ,- Volvo Forventet levering forår 2019. Priser og brændstoftal er gældende ud fra nye WLTP regler. Pris fra: 331.903,- Diesel - Data Anhængervægt m/ bremse Pris D3 MAN.4 CO2: 128 kr 331.903 CO2: 132 kr 348.202

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Beskatning ,- Beskatning ,- Talisman * HK: 130 Beskatning 1850 kg

Beskatning ,- Beskatning ,- Talisman * HK: 130 Beskatning 1850 kg Ny stationcar Ny sedan Stationscar DIESEL DATA ZEN * 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 291.407,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2: 99 321.244,- * 1.6 Energy dci KM/L: 23,8 CO2: 109 321.984,- 326.779,- DIESEL

Læs mere

MINI PRISLISTE. MARTS 2016.

MINI PRISLISTE. MARTS 2016. MINI PRISLISTE. MARTS 2016. MINI COUNTRYMAN Model Motor ccm/hk Forbrug km/l CO 2 emission 0-100 km/t sek. Vejl. udsalgspris Energiklasse MINI Cooper Countryman 1598/122 16,9 137 10,4 320.200 B MINI Cooper

Læs mere

THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL.

THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL. THE NEW MINI. THE NEW ORIGINAL. nyeste Skud på stammen. Velkommen i den nye MINI. Start med at se dig godt omkring. Og tag dig endelig god tid. Der er meget at opleve, inden vi lidt senere begiver os af

Læs mere

Touran Prisliste udskrevet pr

Touran Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 30.06.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Comfortline Connect Highline R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 115

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Ny Ford Focus. Priser og brændstoftal er gældende ud fra nye WLTP regler. Pris fra: ,-

Ny Ford Focus. Priser og brændstoftal er gældende ud fra nye WLTP regler. Pris fra: ,- Ny Ford Focus Priser og brændstoftal er gældende ud fra nye WLTP regler. Pris fra: 243.525,- Diesel - St-Line Business Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1.5 EcoBlue M6 KM/L: 27 CO2: 97 kr 249.635 1.5 EcoBlue

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109

Alfa Romeo Giulia. Anhængervægte med bremser. DIESEL DATA Giulia kg. Giulia 2,2 Ds. Beskatning ,- HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 Giulia DIESEL DATA Giulia Giulia 2,2 HK: 150 KM/L: 23,8 CO2: 109 392.770,- HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 423.770,- DIESEL DATA Super HK: 180 KM/L: 26,3 CO2: 99 438.770,- DIESEL DATA Veloce 4X4 HK: 210 KM/L:

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Touran Van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger.

Touran Van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 30.06.2018 Priser inkl. leveringomkostninger. Benzin Varianter Trendline Comfortline Comfortline Connect Highline R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Ny Fabia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Ny Fabia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Active Comfort pakke (Indholdet i pakken kan ikke ændres) Indeholder varme i forsæder, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, samt armlæn foran med opbevaringsboks. Ambition blå/grå interiør (Kræver multifunktionslæderrat)

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Ikke standard på 2.0 TSI 272 hk samt 2.0 TDI 190 hk) Anhængerforberedelsen indeholder større

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

MINI Original tilbehør.

MINI Original tilbehør. KEEP IT MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI CLUBMAN. DESIGNET TIL DIN MINI. MINI originalhjul er resultatet af en kombination af de bedste dæk og fælge. De er omhyggeligt testet og designet til hver

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Fabia Fl - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Fabia Fl - Fabriksmonteret Ekstraudstyr "Supersport" 3-eget multifunktionslæderrat med radio/telefonstyring Indeholder læder på gearknop og håndbremsegreb og decor element i Piano black på rattet samt styring af radio og telefon Amundsen navigation

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

Anhængertræk, svingbart med el-frigørelse

Anhængertræk, svingbart med el-frigørelse Standardudstyr Ikke muligt Trendline BlueMotion Anhængertræk, svingbart med el-frigørelse 18.795 18.795 18.795 18.795 18.795 18.795 App-Connect (Understøttelse af MirrorLink, Apple CarPlay, Android Auto,

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

Volvo V60. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA MOMENTUM. V60 D3 man. VBL HK: 150 KM/L: 24,4 CO2: kg. Beskatning 363.

Volvo V60. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA MOMENTUM. V60 D3 man. VBL HK: 150 KM/L: 24,4 CO2: kg. Beskatning 363. DIESEL DATA MOMENTUM D3 man. VBL KM/L: 24,4 CO2: 108 363.500,- D3 aut. VBL KM/L: 23,3 CO2: 114 386.500,- D4 man. VBL KM/L: 25,0 CO2: 104 376.500,- D4 aut. VBL - 8-Trins AUT KM/L: 22,7 399.500,- CO2: 116

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere