Gratis reservationssystem på Internettet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gratis reservationssystem på Internettet"

Transkript

1 Gratis reservationssystem på Internettet

2 Introduktion Valuenetics a/s introducerer nu version 2, af sit bookingsystem til sportsklubber, foreninger, virksomheder og private. Systemet er gratis at anvende og bruges via Internettet. De eneste krav til anvendelse af systemet er en PC og forbindelse til Internettet. En række klubber er allerede i fuld gang. De har oprettet en gratis bookingside på lagt alle deres medlemmer ind og fået en sponsor til at levere PC og Internetforbindelse til klubben. Alle medlemmer kan nu reservere tider på banerne hjemmefra eller fra arbejde. I klubben er det muligt at se, hvem der har booket hvad, og man er dermed sluppet af med det gamle tavlesystem. For de medlemmer, der ikke har Internetforbindelse, er det muligt at ringe til klubben, som så laver reservationen. Klubberne har mulighed for at sende nyheder til medlemmer via systemet. Nyhederne vises, når medlemmerne anvender systemet på Internettet. Dermed kan klubberne hurtigt levere aktuelle nyheder og er i højere grad sikre på, at alle læser dem. Systemet kan anvendes til alle former for reservering, f.eks. tennisbaner, squashbaner, bowlingbaner, golfbaner, badmintonbaner, skydebaner - eller for den sags skyld solcentre, trailere, speedbåde - simpelthen alt som kan reserveres af flere personer. Systemet er udviklet i samarbejde med en række klubber og er derfor blevet grundigt testet med hensyn til faciliteter og brugervenlighed. Systemet tilpasses løbende, efterhånden som der dukker ønsker op fra de aktive klubber. Ønskerne indsamles, vurderes og lægges ind i systemet i et tæt samarbejde med klubberne. Som nævnt er systemet GRATIS, både i anskaffelse og drift, så vores mål med systemet er at skaffe en hovedsponsor, som vil brande sit mærke/firma gennem siden.

3 Opsætning og administration af systemet Klubberne opretter selv deres bookingside og har derefter mulighed for at opsætte systemet, så det opfylder klubbens krav. Her er en lille beskrivelse af systemets muligheder. - Mulighed for at importere alle medlemmer fra ACCESS, EXCEL eller andre programmer, der kan generere kommaseparerede filer. Der er ingen begrænsning på antallet af medlemmer. - Oprette brugere og baner i ubegrænset antal. Der er 3 forskellige type brugere: - Administrator. Har adgang til systemadministrationen og har alle rettigheder på reservationssiden. - Time Manager. Har adgang til at administrere alle reservationer, men ingen systemrettigheder. - Bruger. Almindeligt medlem. - Der kan oprettes kategorier af baner, f.eks. udendørs baner, indendørs baner osv. De oprettede baner kan tilknyttes de oprettede kategorier. På de enkelte kategorier kan der laves følgende indstillinger: - Reservationsmetode. Om der skal reserveres faste tider, eller om brugeren selv kan bestemme varigheden af sin reservation. - Hvor mange medlemmer der må reservere den samme bane på samme tidspunkt. - Hvor mange baner et medlem må reservere på samme tidspunkt, f.eks. hvis der skal bruges 3 baner på et fastlagt tidspunkt til en mini-turnering. - Administratoren definerer selv åbningstiderne på banerne, dvs. hvilke tider der kan reserveres på hvilke dage. - Sidens funktioner defineres af administratoren, og der er mulighed for at indsætte: - Navnet på klubbens reservationsside samt en beskrivelse. - Internetnavnet på siden, f.eks. Vi har flere web-navne at vælge imellem: - BookingPortal.com - BookingPortal.dk - WEBBooking.dk så klubben kan få det navn på nettet, som passer bedst. - Antallet af aktive reservationer et medlem kan have af gangen. Denne indstilling kan også sættes for den enkelte bruger. - Hvilke type brugere, der har adgang til at skrive nyheder på siden. - Hvilke type brugere, der har adgang til at oprette arrangementer på siden. - Hvilke type brugere, der har adgang til online medlemsliste.

4 Administration af reserveringer Administrator og Time Manager har adgang til at: - Oprette og aflyse reservationer for andre brugere. - Indlægge faste gentagne tider, såsom træningstider og banevedligeholdelse. Medlemmerne Det er kun første gang, brugeren logger ind på systemet på en PC, at han skal skrive sit brugernavn - systemet husker navnet, indtil brugeren logger af igen. Brugerne har følgende muligheder: - Overskuelig oversigt over baner og tider, der kan reserveres. Medlemmerne klikker sig ind på den tid, de ønsker at reservere. - Kalender hvor medlemmerne kan vælge den dag, de ønsker at se eller reservere på. - Oversigt over egne, aktive reservationer. - Ved reservation er der mulighed for at invitere andre spillere/medlemmer til at være med. Dette foregår via . - Medlemmerne kan selv ændre deres personlige data samt evt. lægge et billede af dem selv ind, som vil blive vist i medlemskartoteket.

5 Medlemskartotek Komplet kartotek over alle medlemmer i klubben med følgende muligheder: - Søgning på medlemmer i klubben. - Detaljeret information om medlemmerne i klubben, inkl. billede af det enkelte medlem. - Administrator afgør hvilke type brugere, der har adgang til medlemskartoteket. Nyhedssystem Klubnyheder direkte på reservationssiden: - Nyhedsindtastning i online webredigeringsværktøj, giver mulighed for HTML formaterede nyheder. - Nyhederne kan også sendes som til alle medlemmer, der har lagt deres adresse ind i systemet. - Administrator afgør hvilke type brugere, der har adgang til at skrive nyheder på siden. Arrangementsystem Alle arrangementer, der kræver tilmelding, kan oprettes, f.eks. klubfester, turneringer osv. Medlemmerne kan melde sig til via Internettet. Arrangøren definerer selv reglerne for arrangementet, såsom: - Sidste tilmelding - Max. antal deltagere - Tidspunkt for selve arrangementet - Max. antal tilmeldte personer pr. medlem - Overskrift, beskrivelse og evt. billede - Tekst der skal vises, hvis sidste tilmelding er overskredet - Om deltagerlisten for arrangementet skal vises - Om tilmeldelsen er bindende Arrangementet kan ligeledes sendes som til alle medlemmer, der har lagt deres adresse ind i systemet. Arrangementsystemet benytter samme online redigeringsværktøj som nyhedssystemet.

6 Hjemmesidesystem (Mini CMS) Administratorer på systemet vil kunne en komplet hjemmeside direkte i BookingPortalen. Vha. et online Web redigeringsværktøj, kan brugeren uden brug af andre programmer fremstille HTML formaterede sider, og placere disse i en menu som Administratoren selv bygger. Ligeledes vil Administratoren kunne begrænse adgangen til de sider der laves i systemet, så de kun er tilgængelige for f.eks. medlemmer. Menuen med de sider der laves, vil være tilgængelig inden Logon, hvor sider der er tilgængelige for alle besøgende vil blive vist,

7 Sådan kommer I på systemet - Gå på og prøv systemet. Opret jeres klub eller forening i systemet. - Beslutningen om at benytte systemet skal vedtages. Det vil typisk for klubber og foreninger skulle vedtages på en generalforsamling. - Find en person med flair for IT. Kunne f.eks. være en af medlemmerne. - Skaf en PC der som minimum kan køre Windows 98, med Internet Explorer 5.5 eller højere. - Undersøg hvordan PCen skal placeres i klubben. - Skal den placeres i aflåst skab?. - Skal den sikres mod misbrug?. - Bestil som minimum en ISDN forbindelse til klubhuset. ADSL(Bredbånd) er ikke nødvendigt, men kan hvor der er meget aktivitet være billigere. ISDN vil for de fleste være rigeligt. - ADSL. Ca. 400,- i måneden med fri trafik. - ISDN. 490,- i kvartalet, + normal telefontakst. - Importér alle jeres medlemmer ind i systemet, og tilpas systemet til jeres reservationsregler. - Arranger noget undervisning for jeres medlemmer. Det vil gøre medlemmerne mere fortrolige med systemet, og mange spørgsmål vil kunne tages i opløbet. Undervisningsmateriale kan rekvireres hos Valuenetics a/s. - Systemet sættes nu i produktion. Valuenetics a/s laver applikationer til Internettet. Løsningene leveres enten som færdige systemer til vores kunder, eller vi vedligeholder applikationerne fra vores egne servere. Hvis du har spørgsmål til bookingsystemet eller ønsker en snak om mulighederne, så kontakt os pr. telefon eller . Valuenetics a/s Grønnekærvej Sønderborg Tel Fax Web:

8 Hvorfor vælge BookingPortal.com? Systemet er gratis at bruge for både klubben og medlemmerne. Ingen driftsudgifter og ingen opstartsgebyr. Hvorfor betale for noget som i kan få gratis. Let administration Hele opsætningen af siden er så ligetil, at det er klubberne selv, der sætter systemet op. Klubben kan selv udnævne personer til at administrere siden og reservationerne. Nemt for medlemmerne De medlemmer, der har adgang til Internettet, kan sidde derhjemme eller på deres arbejde og reservere baner, se nyheder, læse om arrangementer eller finde kontaktinformationer på andre klubmedlemmer. Siden vil sandsynligvis meget hurtigt blive klubbens informationsorgan. Høj driftsikkerhed Systemet er koblet direkte op til Internettet via en af verdens største og bedste Internetudbyder, WorldCom. Vores driftsservere er fejlsikrede, og der foretages løbende back-up af databaserne. Gennemtestet Systemet har nu været i produktion i flere år, og mere end 5000 aktive brugere på systemet kan ikke tage fejl. Vi foreslår følgende: Opkoblet PC i klubhuset For at kunne reservere fra klubhuset skal der installeres en PC i klubhuset med Internetforbindelse. Vi anbefaler minimum en ISDN-forbindelse, som også vil være det økonomisk mest forsvarlige. Tyveri- og hærværksikring Computeren i klublokalet bør placeres i et computerskab, som kan aflåses, og der bør kun være adgang til skærm, tastatur og mus. Sikring mod misbrug For at minimere udgifter til telefonregningen, bør web-browseren på computeren sikres mod misbrug. Systemet skal kunne låses, så der ikke er adgang til andre sider på Internettet end lige de sider, som hænger sammen med reservationerne og måske et par andre relevante sider. Software til sikring mod misbrug kan hentes gratis på Internettet.

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med KlubCMS Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Lidt generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning:... 4 Brugere/Brugergrupper...

Læs mere

Velkomstmappe ectrl. Deloitte Birkerød Kongevej 25C 3460 Birkerød Telefon 45 94 50 00

Velkomstmappe ectrl. Deloitte Birkerød Kongevej 25C 3460 Birkerød Telefon 45 94 50 00 Velkomstmappe ectrl Deloitte Birkerød Kongevej 25C 3460 Birkerød Telefon 45 94 50 00 Indholdsfortegnelse HVAD ER ECTRL?... 3 SUPPORT... 3 INSTALLATIONSVEJLEDNING TIL ECTRL... 4 OPRETTELSE OG ADMINISTRATION

Læs mere

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER. > Mere service, mere kontrol, mindre administration

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER. > Mere service, mere kontrol, mindre administration PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER > Mere service, mere kontrol, mindre administration DET BEHØVER IKKE AT VÆRE SÅ SVÆRT En fleksibel og enkel løsning... Bruges der unødvendig tid på at styre dagligdagen

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Funktionsliste til Flexintra

Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til Flexintra Funktionsliste til flexintra systemet. Nedenfor er kort beskrevet funktionalitet i flexintras websystem. Det er en kort beskrivelse af hver funktionalitet, og vi er klar over

Læs mere

FSB Skolevangen I og II: Guide. Til. Netværket

FSB Skolevangen I og II: Guide. Til. Netværket FSB Skolevangen I og II: Guide Til Netværket Indholdsfortegnelse Forord...3 Velkommen...3 Tilgang til administrations siden (mail konti og sikkerhed)...4 Mail generelt...5 Brug af administrations siden

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Visse funktioner beskrevet i denne manual er ikke tilgængelige i alle versioner af Autolog.

Visse funktioner beskrevet i denne manual er ikke tilgængelige i alle versioner af Autolog. BRUGERVEJLEDNING Til Ecofleet Autolog Kørebogens PC program Version 3.7.xx Visse funktioner beskrevet i denne manual er ikke tilgængelige i alle versioner af Autolog. Funktioner markeret GARMIN, er kun

Læs mere

Vejledning til projekterende. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til projekterende. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til projekterende Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 4 Log på... 5 Opret din bruger... 5 Personlige informationer... 5 Gem login... 6 Glemt password... 6 Brugerfladen

Læs mere

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare?

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare? ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Mamut Active Services. Introduktion Mamut Online Backup

Mamut Active Services. Introduktion Mamut Online Backup Mamut Active Services Introduktion Mamut Online Backup 1 Indhold Mamut Online Backup... 3 Ny version... 5 Introduktion... 6 Mamut Online Backup: Sikkerhedskopiering af data... 6 Send: Sikker elektronisk

Læs mere

Tryg Backup Manual 1

Tryg Backup Manual 1 Tryg Backup Manual 1 1. Sådan kommer du i gang med Tryg Backup I forbindelse med oprettelsen af din konto modtager du et brev med loginoplysninger til dit eget kontrolpanel på http://trygbackup.keepitpro.com/multiusercontrolpanel

Læs mere

Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system)

Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system) Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system) Indholdsfortegnelse Rart at vide Generelt om CMS modulet Sådan benytter du CM-systemet til at rette på din hjemmeside Ændring af sider / opret af sider Indsætning

Læs mere

IT Manual for Borup IF Fodboldafdelingen

IT Manual for Borup IF Fodboldafdelingen IT Manual for Borup IF Fodboldafdelingen Version 1.0-2. aug. 2010 Side 1 af 43 Denne manual et opslagsværk over de mest almindelige funktioner som du som bruger kommer ud for. Den gennemgår de IT systemer

Læs mere

Kom godt i gang med DayCare

Kom godt i gang med DayCare Kom godt i gang med DayCare 1 Side Indhold Adresser og koder... 4 Opsætning af din institution... 5 DayCare Admin... 5 Indstil DayCare... 7 Åbningstider... 9 Lokaliteter:... 9 Grupper... 11 Skærme, Tablets

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

Få overblik over Portalens muligheder og lær at bruge de fleste funktioner http://portalen.kfum-kfuk.dk

Få overblik over Portalens muligheder og lær at bruge de fleste funktioner http://portalen.kfum-kfuk.dk Samlet guide til Portalen Få overblik over Portalens muligheder og lær at bruge de fleste funktioner http://portalen.kfum-kfuk.dk 1 Indholdsfortegnelse VELKOMMEN PÅ PORTALEN... 3 Lær at bruge Portalen...

Læs mere

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden.

Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Indhold af A-Datas nyhedsbrev Klik på læs mere for enden af overskriften hvis du vil læse hele nyheden. Siden sidst Intro af læge og direktør, Jørgen Granborg læs mere Nyt fra datafronten Fælles Medicinkort

Læs mere

Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO

Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO Hvad er Besøglægen? Besøglægen er en ny og meget brugervenlig selvbetjenings-løsning til klinikken. Med til Besøglægen hører en gratis hjemmeside, som frit

Læs mere

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RAMBØLL HJEMMESIDE

BRUGERVEJLEDNING RAMBØLL HJEMMESIDE Til Forsyningsvirksomheder i Danmark Dokumenttype Brugervejledning Dato Oktober 2014 BRUGERVEJLEDNING RAMBØLL HJEMMESIDE BRUGERVEJLEDNING RAMBØLL HJEMMESIDE Revision 06 Dato 2014-10-01 Udarbejdet af JNN

Læs mere

Trygt i gang. Det første kig på Internet Explorer Når du surfer på nettet, Tidligere bragte skoler. Det kan du lære i denne Internetskole

Trygt i gang. Det første kig på Internet Explorer Når du surfer på nettet, Tidligere bragte skoler. Det kan du lære i denne Internetskole Det kan du lære i denne Internetskole Trygt i gang Hvad skal du bruge af udstyr og programmer for at komme på internettet? Hvilken udbyder og hvilken betalingsform skal du vælge? Hvordan ser Internet Explorer

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE HJEMMESIDER SOM KOMMUNIKATIONSREDSKAB I LANDDISTRIKTER LANDDISTRIKTER

VÆRKTØJSKASSE HJEMMESIDER SOM KOMMUNIKATIONSREDSKAB I LANDDISTRIKTER LANDDISTRIKTER VÆRKTØJSKASSE HJEMMESIDER SOM KOMMUNIKATIONSREDSKAB I LANDDISTRIKTER LANDDISTRIKTER 1 FORORD I Danmark har vi en lang tradition for at samles lokalt til oplysende, underholdende eller politiske sammenkomster.

Læs mere

Generelt om hjemmesiden.

Generelt om hjemmesiden. Velkomsthilsen til dig der er ny på DOF Fyn webben. Kære nye bruger. Velkommen til den nye hjemmeside for DOF Fyn. Vi vil her give dig en guide til siden, som vi håber at du får gavn af. Generelt om hjemmesiden.

Læs mere

SkoleIntra. En grundig introduktion til SkoleIntra-pakken. Version: August 2012

SkoleIntra. En grundig introduktion til SkoleIntra-pakken. Version: August 2012 SkoleIntra En grundig introduktion til SkoleIntra-pakken Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er SkoleIntra-pakken?...5 LærerIntra...5 Skoleporten...5 ElevIntra...5 ForældreIntra...5 Fællesnettet...5

Læs mere

OnLibri.dk. Outlook 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com

OnLibri.dk. Outlook 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com Outlook 2007 Torben Lage Frandsen 2008 Torben Lage Frandsen & OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres i et søgesystem eller transmitteres i nogen form eller med

Læs mere

Administrator - installation og brug i Windows

Administrator - installation og brug i Windows 1 Administrator - installation og brug i Windows Grundforfattet af Allan, OZ1DIS, redigeret/udgivet af Palle, OZ6YM Det her beskrevne er IKKE noget nyt, og har været gældende siden Windows NT og version

Læs mere

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Susanne C. Hartvig VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Ingeniør Arkitekt Bygherre Producent Entreprenør RAPPORT BYGiDTU R-002 2001 ISSN 1396-4011 ISBN 87-7877-057-2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...1

Læs mere

Visse funktioner beskrevet i denne manual er ikke tilgængelige i alle versioner af Autolog.

Visse funktioner beskrevet i denne manual er ikke tilgængelige i alle versioner af Autolog. Brugervejledning Til den 100% automatiske kørebog Version 3.7.xx Visse funktioner beskrevet i denne manual er ikke tilgængelige i alle versioner af Autolog. Funktioner markeret GARMIN, er kun tilgængelig

Læs mere