JULEPOSTHUSET. 17.december. CLS GADE (man må godt ku' høre hunde gø og katte miauve. Ikke så meget trafik. CLS VÆRTSHUS KNIRKENDE DØR TLF-DREJESKIVE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JULEPOSTHUSET. 17.december. CLS GADE (man må godt ku' høre hunde gø og katte miauve. Ikke så meget trafik. CLS VÆRTSHUS KNIRKENDE DØR TLF-DREJESKIVE"

Transkript

1 STHUSET afs. 17 side 1 JULEPOSTHUSET 17.december "" LYD: CLS GADE (man må godt ku' høre hunde gø og katte miauve. Ikke så meget trafik. CLS VÆRTSHUS KNIRKENDE DØR TLF-DREJESKIVE (CLS GADE) Du store stempelpude! - Sikken et kvarter. Jeg ville aldrig turde vove mig herind, hvis der ikke stod så meget på spil. Når politiet ikke vil hjælpe mig med at finde dem, der har stjålet julemandens breve - så må jeg selv gå direkte til forbryderne. Uha - her vrimler det sikkert med tyve og røvere og bedragere og brugt-bils-forhandlere. - Måske ser jeg aldrig mere Juleposthuset. Eller Madsen... Eller fru Sladdervorn... Tag dig sammen, Pedersen. Nu er det alt eller noget! - Jeg må finde ud af, hvordan jeg får kontakt med underverdenen. Men jeg må gå direkte til toppen. Ikke noget med at snakke med småforbrydere. Jo til at vise vej. - Der kommer en herre - han ser venlig ud. Undskyld, måtte jeg spørge Dem... Uhhhh - lad mig være! Jeg ville bare spørge om vej. Jeg kender ikke kvarteret her. (LETTET) Nåå - så er De altså ikke forbryder? Overhovedet ikke. Jeg er postmester. Åh det glæder mig. Man bli'r så utryg i det her kvarter. Jeg er heller ikke vant til at komme her.

2 JULEPOSTHUSET afs. 17 side 2 Det var en skam. Så kan De altså ikke fortælle mig, hvor jeg finder chefen? - Altså for forbryderne? Nej, heldigvis ikke. Nå. Det er der jo ikke noget at gøre ved. Tak alligevel... hør hvorfor går De dog rundt med alle Deres ting i hænderne. Ja, hvorfor tror De? - Tegnebog, bankbog, lommeur, småpenge, bilnøgler, kam, checkhæfte, læsebrillerne! - Alt det må jeg gå rundt med i hænderne! Jamen, hvorfor dog? Ved De ikke det? Gaderne her er fyldt med lommetyve!!! - Jeg har kun gået her i 10 minutter, og jeg har ikke så meget som én lomme tilbage! Er lommerne blevet stjålet? Jeg burde ha' vidst, at her var lommetyve! - Fremover tør jeg kun vove mig herned i kropsnær trikot! Det var dog frygteligt. Ja. Jeg må skynde mig hjem. Pas nu på! Tak for advarslen. - Du godeste - jeg anede ikke, det var så slemt! Men jeg må finde forbryderne... alle husene ser forfaldne og dystre ud... der kommer een listende der. Det er garanteret en tyveknægt - og så går han ind på... det er nok forbrydernes samlingssted. Et typisk sted - et skummelt konditori! Hvad står der? - "Konditori Smørtyven" - den er vist god nok. Jeg prøver at lytte ved døren.... Ikke en lyd trænger ud. Så må jeg trænge ind. Halstørklædet op for ansigtet og så snige sig ubemærket ind i et hjørne... (KNIRKENDE DØR) (EFTERHÅNDEN SOM VI FORNEMMER PEDERSENS BEVÆGELSE, FADES GADE-CLS NED OG VÆRTSHUS-CLS OP) (RÅ MANDSLATTER) (LAVT) - Du store stempelpude! - Sikke nogle typer! - Bare de ikke opdager mig! - Så er det nat med Pedersen.

3 JULEPOSTHUSET afs. 17 side 3 Gerda! - Stik mig en kop chokolade til! HAHAHA! GERDA: Du har vist fået rigeligt for i dag! Vrøvl, Gerda! - (BØVS) - En kop chokolade! - MED flødeskum! GERDA: Okay - så får du en kop chokolade til. Hvis du kan opføre dig ordentligt! - Men det bli'r uden flødeskum, du har skum på overlæben! Der fik du den, Børge! Og du lukker bare i, Kaj! Når voksne menn'sker ta-(bøvs)-ler! Ku' vi få lidt ro, tak. - Vi er nogle, der prøver at arbejde. Hvad laver I? Er I ved at planlægge noget, Orla? Jeg vil ikke høre en lyd om det her ude i byen! Nej, nej - bare sig det. Vores mund er lukket med syvmile-skridt! (BØVS) GERDA: Her er din chokolade - og det er den sidste! Skriv den på regningen! - Hvad er det så, I planlægger, Orla? Godt. - Kom her... jeg har her de nøjagtige planer og beregninger for et indbrud i iskiosken på Stationsvej! DE ANDRE: Nææææ!!! I morgen kl. præcis 1200 ankommer der en sending skumfriske flødeboller til iskiosken. Både neger og kokos? Udelukkende kokos!!! Nejjjj et kup! (BØVS) Hold din mund, Børge!

4 JULEPOSTHUSET afs. 17 side 4 Undskyld! Isbilen kommer kørende fra Godsbanegade med en fart på nøjagtigt 45 km i timen. Den bringes til standsning 22 meter fra iskiosken. De nærmere detaljer får I senere. Aktionen starter i morgen formiddag præcis kl Skal vi synkronisere vore ure? Kan det ikke vente til lidt senere - vi skal lige ud å hugge nogle først. Det er i orden. - Gerda! På min regning - en omgang chokolade til hele lokalet! DE ANDRE: Nejjjj!!! Og nu sparer du ikke på skummet, Gerda! (BØVS) Hold din mund, Børge! FORBRYDER- OG RØVERISANG (MEL.: POSTEFFEKTIVITETSSANGEN) FORBRYDERNE: Vi er klar til alt det slemme, og vi er så fingernemme, at vi sagtens selv kan hæve vores gage. Folk kan aldrig være trygge - vi går rundt bag deres rygge, hvor vi stjæler kager og citronfromage! Både kringlerne og snegl'ne får vi let op under negl'ne, før end panserne har hørt om tyveriet. Og der' ikke no'n, der aner, at vi lægger vore planer om et flødebolle-kup og alibiet er et stambords-møde i konditoriet! Men hvis nogen sku' få nys, om () vi stjæler negerkys,

5 JULEPOSTHUSET afs. 17 side 5 så bli'r Orla sikkert hys, så'n så fyren nok får pyntet på facaden! Og nok ikke mer' kan nyde chokoladen! (LAVT) Pedersen - det her er uhyggeligt. Det er jo frygteligt. Jeg må slippe ud herfra, inden det er for sent. Halløj, du der! (LAVT) Det er for sent. Hvad er du for en stabejs? - Jeg synes ikke, jeg har set dig før! GERDA: Han har heller ikke drukket sin chokolade! Nej, men det er, fordi... jeg er efterhånden næsten blevet mest vant til kammille-the... Kammille-the!!! Hør her er noget galt! - Er du forbryder - ja eller nej? Ikke sådan rigtigt... mere sådan... Orla! - Jeg tror han er spion. Han er i forklædning. - Han har et halstørklæde rundt om hovedet, for at vi ikke skal fatte mistanke. Ja, det kan jeg godt se. Og hvad så? Men har du lagt mærke til, at han har sorte bukser og en rød postjakke på! Jamen, du store! Og oven på hovedet - efter halstørklædet: En postmesterkasket. Du har ret, Kaj - tag dig en chokolade! Det var en snedig forklædning, men os narrer De ikke! - De er fra postvæsenet!!! Ja - De har ret. Jeg indrømmer det. - Og jeg leder efter nogle forbrydere. Jeg skal tale med dem. Det kan vi ikke hjælpe med. (BØVS) Vi kender ikke nogen forbrydere! Og hvad ville De så tale med de forbrydere om - om jeg må spørge!

6 JULEPOSTHUSET afs. 17 side 6 Jeg ville be' dem føre mig til chefen. CHEFEN!!! - Jamen, da vel ikke...den... chef? Jo. Jeg må tale med chefen for underverdenen. Bossen. - Vil De føre mig til ham? De må jo være vanvittig menneske! Han tror, han bare kan gå lige ind og snakke med BOSSEN! GERDA: Er du klar over, hvem du taler om? Du har ikke en chance. Du kan godt pille a'! Hør her, lille postemand: INGEN - jeg gentager - ABSOLUT INGEN kan uden videre komme brasende og få lov til at tale med BOSSEN!!! Med mindre det er vigtigt, altså! Ja. Jamen, det er vigtigt!.,... Nå, jamen så stiller sagerne sig naturligvis helt anderledes. GERDA: Hvorfor sagde du ikke det med det samme? GERDA: Vi kan følge dig derhen - det er ikke noget problem. Du behøver ikke at gå - du kan komme bag på min cykel. Mange tak - det er meget elskværdigt. Det manglede bare. Undskyld, vi var lidt reserverede, men vi vidste jo ikke, at det var vigtigt. Skal vi køre? - Jeg skal lige ha' pumpet den. Jeg måtte vel ikke lige låne en telefon? - Jeg skal ringe til min assistent og sige, hvor jeg er - sådan så han ikke bli'r urolig. De kan ta' denne her. Det er den bedste, for den er tilsluttet. Tak.

7 JULEPOSTHUSET afs. 17 side 7 (TLF DREJESKIVE) Jeg går ud og pumper, så mødes vi bare udenfor. (KNIRKENDE DØR - fjernt) Nu kører du forsigtigt, Kaj. - Så vi ikke griser mandens uniform!...ja, er det Dem, Madsen...nå...goddag, fru Sladdervorn... måtte jeg lige tale med Madsen... nå, men vil De så sige til ham, at tingene flasker sig. Jeg er på konditori, men får lov til at sidde bagpå hen til chefen for underverdenen. BOSSEN hedder han... ja, der er en forbryder, der kører mig derhen... Hvad laver De egentlig i posthuset, fru Sladdervorn? - Og hvor er Madsen?...Hallo...Hallooo?...Nå, hun er væk. Det var da mærkeligt. Nå, men bare hun husker at gi' Madsen beskeden. (RØR LÆGGES PÅ) Ja, så er jeg klar. Jeg tror også, Kaj er færdig med at pumpe. - God tur! Ja - god tur! Mange tak. Og tak for hjælpen. (KNIRKENDE DØR) ALLE: (JUBEL) JAAAAA! Jeg ved ikke, om jeg senere må ha' lov til at vende tilbage og byde Dem allesammen på en kop chokolade?! K E N D I N G Í ã ð

JULEPOSTHUSET. 15. december

JULEPOSTHUSET. 15. december JULEPOSTHUSET afs.15 - side 1 JULEPOSTHUSET 15. december LYD: CLS POSTHUS KLIK FRA EL-KONTAKT STOL VÆLTER BRAG (NOGET FALDER PÅ GULVET) MIAUV FRA KAT BORNHOLMERUR TIKKER KNIRKENDE DØR POSTHUSDØR KLEMTER

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 18. december

JULEPOSTHUSET. 18. december STHUSET afs. 18 - side 1 JULEPOSTHUSET 18. december "" LYD: CLS GADE CLS FUGLESANG PÅ ENGE CLS STILLE STUE MED TIKKENDE BORNHOLMERUR LYD FRA RAMPONERET CYKLENDE CYKEL RINGEKLOKKE CYKEL-UHELD DØR ÅBNES

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 13. december CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET)

JULEPOSTHUSET. 13. december CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET) STHUSET afs.13 side 1 JULEPOSTHUSET 13. december LYD: CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR-KLEMT BILHORN BRAG (MALERI FALDER PÅ GULVET) (CLS POSTHUS) Postmester! Postmester! - De må vågne! Hva'? Hva' beha'r?

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 16. december

JULEPOSTHUSET. 16. december STHUSET afs. 16 - side 1 JULEPOSTHUSET 16. december "" LYD: CLS POSTHUS CLS GADE POSTHUSDØR KLEMTER TLF RINGER FODTRAMP (CLS POSTHUS) Jeg er rasende, Madsen! Nu er grænsen ikke alene nået - men overskredet!

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 4.december

JULEPOSTHUSET. 4.december STHUSET afs. 4 side 1 JULEPOSTHUSET 4.december "" LYD: CLS GADE CLS KÆLDERLOKALE (ikke beton/cement) Klokke til døren i butikken Fløjtekedel Cykelklokke (CLS GADE) Du store stempelpude! - Postmester Juhl-Pedersen

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 19. december CYKELSKRAMLEN CYKEL-SAMMENSTØDS-BRAG BANKEN PÅ DØR. (CLS NATUR m. FUGLESANG ETC.) (LYD FRA SKRABENDE KÆDEKASSE PÅ CYKEL)

JULEPOSTHUSET. 19. december CYKELSKRAMLEN CYKEL-SAMMENSTØDS-BRAG BANKEN PÅ DØR. (CLS NATUR m. FUGLESANG ETC.) (LYD FRA SKRABENDE KÆDEKASSE PÅ CYKEL) STHUSET afs. 19 side 1 JULEPOSTHUSET 19. december "" LYD: CLS NATUR m. FUGLESANG ETC. CLS INDENDØRS CLS STILLE STUE (UR?) CYKELSKRAMLEN CYKEL-SAMMENSTØDS-BRAG BANKEN PÅ DØR (CLS NATUR m. FUGLESANG ETC.)

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 8. december

JULEPOSTHUSET. 8. december STHUSET afs. 8 - side 1 JULEPOSTHUSET 8. december "" LYD: CLS POSTHUS CLS BORNHOLMERBÅD INT CLS BORNHOLMERBÅD EXT (SØGANG) POSTHUSDØR KLEMTER DAMPSKIBSFLØJTE SOVEPOSELYNLÅS LARMENDE LØBENDE BØRN MÅGESKRIG

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 12. december

JULEPOSTHUSET. 12. december STHUSET afs. 12 -side 1 JULEPOSTHUSET 12. december "" LYD: CLS POSTHUS ALM. DØR POSTHUSDØR KLEMTER TRÆDØR SPRÆNGES PAPIRKRAMMEN (CLS POSTHUS) (MEL. POSTEFFEKTIVITETSSANGEN) Her' en sikker mand på pladsen,

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 22. december CLS LUFTHAVN - SØNDRE STRØM. CLS CAFETERIA CLS POLARKLIMA - UDENDØRS (CLS LUFTHAVN SØNDRE STRØM.)

JULEPOSTHUSET. 22. december CLS LUFTHAVN - SØNDRE STRØM. CLS CAFETERIA CLS POLARKLIMA - UDENDØRS (CLS LUFTHAVN SØNDRE STRØM.) STHUSET afs. 22 side 1 JULEPOSTHUSET 22. december "" LYD: CLS LUFTHAVN - SØNDRE STRØM. CLS CAFETERIA CLS POLARKLIMA - UDENDØRS Hundeglam Løbende trin i sne KÆMPEBRAG (CLS LUFTHAVN SØNDRE STRØM.) Hvad er

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 14. december. PEDERSEN: De skulle ikke ha' ringet efter lægen, Madsen.

JULEPOSTHUSET. 14. december. PEDERSEN: De skulle ikke ha' ringet efter lægen, Madsen. STHUSET afs.14 - side 1 JULEPOSTHUSET 14. december "" LYD: CLS POSTHUS TÆNDSTIKKER POSTHUSDØR-KLOKKE-KLEMT (CLS POSTHUS) De skulle ikke ha' ringet efter lægen, Madsen. Det var jeg nødt til. Ellers havde

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 7. december CLS JULEPOSTHUS RADIO-LYD SKÆV RADIO-AVIS-JINGLE POSTHUSDØR-KLEMTEN TLF-RØRS-AFLØFTNING TLF RINGER

JULEPOSTHUSET. 7. december CLS JULEPOSTHUS RADIO-LYD SKÆV RADIO-AVIS-JINGLE POSTHUSDØR-KLEMTEN TLF-RØRS-AFLØFTNING TLF RINGER STHUSET afs.7 - side 1 JULEPOSTHUSET 7. december "" LYD: CLS JULEPOSTHUS RADIO-LYD SKÆV RADIO-AVIS-JINGLE POSTHUSDØR-KLEMTEN TLF-RØRS-AFLØFTNING TLF RINGER CLS - JULEPOSTHUS Hvorfor er De en idiot Madsen?

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 24. december CLS ØDEMARK CLS BY-ATMOSFÆRE (GRL.-BY!!!!)

JULEPOSTHUSET. 24. december CLS ØDEMARK CLS BY-ATMOSFÆRE (GRL.-BY!!!!) STHUSET afs. 24 side 1 JULEPOSTHUSET 24. december "" LYD: CLS ØDEMARK CLS BY-ATMOSFÆRE (GRL.-BY!!!!) KØRENDE HUNDESLÆDE - inkl. løb i sne GRØNLÆNDERKOR m. JULESANG BUS, DER KØRER SAMMENSTØD (TRAFIK OG

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 11. december

JULEPOSTHUSET. 11. december STHUSET afs. 11 - side 1 JULEPOSTHUSET 11. december "" LYD: CLS GADE MED LIREKASSE CLS STORMAGASIN STEMMEGAFFEL ELEVATORKLOKKE ELEVATORDØR ELEVATOR? (CLS GADE MED JULEMYLDER. EN LIREKASSE SPILLER JULENS

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 21. december

JULEPOSTHUSET. 21. december STHUSET afs. 21 side 1 JULEPOSTHUSET 21. december "" LYD: CLS FLYVEMASKINE - INT CLS GRØNLAND ØDEMARK EXT CLS LUFTHAVN INTERIØR (Søndre Strøm.) Flylanding Mikrofonklik Mikrofonstemme kaptajn og stewardesse

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

LAURA Laura Dahl. Behandlingsinstitution for psykisk ustabile unge. Hun sætter sig op i sengen og kigger rundt.

LAURA Laura Dahl. Behandlingsinstitution for psykisk ustabile unge. Hun sætter sig op i sengen og kigger rundt. 1. Int. Kælder/drengeværelse. Morgen Laura vågner langsomt op på institutionen. Hun sætter sig langs sengekanten, og begynder at kigge rundt i lokalet. Hun opdager et hvidt armbånd som sidder rundt om

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 10. december

JULEPOSTHUSET. 10. december STHUSET - afs. 10 - side 1 JULEPOSTHUSET 10. december LYD: CLS POSTHUS MORGENMADSLYDE POSTHUSDØR KLEMTER TLF.-LYD TIL GRL.TELEFONERING TLF-NUMMERSKIVE DREJES TLFs RINGE-DYTTEN TLF-RØR LÆGGES PÅ MØNTINDKAST

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 23. december CLS ØDEMARK KØRENDE HUNDESLÆDE SLÆDE KØRER IND I SNEDYNGE PISKEKNALD (CLS POLARNAT I ØDEMARK) (LYD AF KØRENDE HUNDESLÆDE)

JULEPOSTHUSET. 23. december CLS ØDEMARK KØRENDE HUNDESLÆDE SLÆDE KØRER IND I SNEDYNGE PISKEKNALD (CLS POLARNAT I ØDEMARK) (LYD AF KØRENDE HUNDESLÆDE) STHUSET afs. 23 side 1 JULEPOSTHUSET 23. december "" LYD: CLS ØDEMARK KØRENDE HUNDESLÆDE SLÆDE KØRER IND I SNEDYNGE PISKEKNALD (CLS POLARNAT I ØDEMARK) (LYD AF KØRENDE HUNDESLÆDE) (DUMPE HYL FRA MADSEN

Læs mere

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet.

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet. Politi Fastelavnsfesten var en fest på skolen. Altså nul alkohol til elever og andre under 18. Forældre som var med de mindre elever kunne købe øl! De kunne også købe kaffe og alt det andet. Jens kunne

Læs mere

Ræve pelsen. Et mikro-radio-drama af Merlin P. Mann. Radiodrama 2012 RÆVEPELSEN

Ræve pelsen. Et mikro-radio-drama af Merlin P. Mann. Radiodrama 2012 RÆVEPELSEN Ræve pelsen Et mikro-radio-drama af Merlin P. Mann Radiodrama 2012 EN INT. LAGERBYGNING - NAT og står udenfor døren til en LAGERBYGNING. Der lyder TRAFIK og SIRENER i det fjerne. En dirk KLIRRER stille.

Læs mere

Bilag. Søs Fenger (SF) Jonatan Spang (JS) Pernille Rosenkrantz-Theil (PR) Mads Steffensen (MS) Bilag 1 Nedenfor ses en struktur over selve programmet:

Bilag. Søs Fenger (SF) Jonatan Spang (JS) Pernille Rosenkrantz-Theil (PR) Mads Steffensen (MS) Bilag 1 Nedenfor ses en struktur over selve programmet: Søs Fenger (SF) Bilag Jonatan Spang (JS) Pernille Rosenkrantz-Theil (PR) Mads Steffensen (MS) Bilag 1 Nedenfor ses en struktur over selve programmet: [00:00:00]- [00:00:16]: Programmet og dagens Monopol

Læs mere

SCENE 2 - Institution

SCENE 2 - Institution SCENE 2 - Institution Vuggestuens garderobe. Lisbeth roder i glemmekassen. Pædagogen Paula kommer ind med en kande vand. Hun taler med engelsk accent. PAULA - Hej Lisbeth. LISBETH - Hej Paula, undskyld

Læs mere

Konflikthåndtering mødepakke

Konflikthåndtering mødepakke Indledning af historie Trin 1 Her er Louise. For et halvt år n købte hun en mobiltelefon til 2500 kr. hos jer, men nu er bagcoveret i stykker, og hun er kommet for at bytte den. Her er Kasper. Han er lidt

Læs mere

Tro og etik. Ærlighed

Tro og etik. Ærlighed Tro og etik Ærlighed Målgruppe: Spejdere Årstid: Hele året Varighed: 4 trin + et engagement Ærlighed - niveau 3 - trin for trin Idéen med at beskæftige sig med ærlighed, og ikke mindst uærlighed, er at

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

1 KLASSEN -DAG 1. KASSANDRA: Ej. Her lugter da lidt. EMMA: Ja. Ej, her stinker jo virkelig meget. FREJA: Her lugter lidt af... luder.

1 KLASSEN -DAG 1. KASSANDRA: Ej. Her lugter da lidt. EMMA: Ja. Ej, her stinker jo virkelig meget. FREJA: Her lugter lidt af... luder. 1 KLASSEN -DAG 1 Tobias sidder med sin computer på sin plads. Pludselig kan han høre døren gå op, og kigger straks op for at se hvem der træder ind i klassen. Det er Astrid. Han smiler for sig selv og

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL. 10.00 1.SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Thomas er væk! Peter var kommet styrtende ind i klassen og havde

Læs mere

Københavnerdrengen 1

Københavnerdrengen 1 18. DECEMBER Københavnerdrengen 1 Vi har fået en københavnerdreng og han hedder Frederik. Det var mors idé. Hun mente, det var synd for de mange børn i København, der slet ikke fik nogen sommerferie, men

Læs mere

TIDSREJSEN. Ruth fortæller

TIDSREJSEN. Ruth fortæller TIDSREJSEN Ruth fortæller Find det lille gebis i garderobeskabet frem og sæt jer på gulvet foran garderobeskabet. Børnene må gerne se og røre ved gebisset. Husk at lægge det tilbage efter brug. Historieformidling:

Læs mere

Lagkage. Benny Andersen

Lagkage. Benny Andersen Lagkage Benny Andersen Og her er så stuen. Nu skal De bare se om lidt, hvis De blir så længe, så kommer solen, fra klokken tre og resten af dagen når her er sol altså. Nej, bad har vi ikke, men det er

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

- Det skal du bare ikke blande dig i! Vi skal ha et møde med postmesteren!

- Det skal du bare ikke blande dig i! Vi skal ha et møde med postmesteren! 12. kapitel Mødet med Nis Juul Dagen efter frokostmødet på plejecenteret Ældrero mødte postbudene Lars Lang og Robert Juul på posthuset kl. 8.30, en halv time før de skulle møde på dagtur. Det var under

Læs mere

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh.. MANUSKRIPT Scene 1: Gang + farens soveværelse om aftenen. Anna står i Hallen og tørrer hår foran spejlet. Hun opdager en flimren ved døren til farens soveværelse og går hen og ser ind. Hun får øje på sin

Læs mere

Siden jeg som ung mand for første gang havde sex med en lille pige, har jeg vidst at mange små piger kan lide sex med voksne mænd.

Siden jeg som ung mand for første gang havde sex med en lille pige, har jeg vidst at mange små piger kan lide sex med voksne mænd. Certificeret pædofil Siden jeg som ung mand for første gang havde sex med en lille pige, har jeg vidst at mange små piger kan lide sex med voksne mænd. Ad, hvor ulækkert! hvisker de, men i virkeligheden

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Jeg besøger mormor og morfar

Jeg besøger mormor og morfar Jeg besøger mormor og morfar I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt op. Jeg skal nemlig besøge mormor

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen Side 1 af 5 Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen JG skrev 7.3.2009 kl. 23:55 Hej Jeg må virkelig sige, at du har haft den store saks langt fremme og i brug på mine

Læs mere

Københavnerdrengen 2

Københavnerdrengen 2 19. DECEMBER Københavnerdrengen 2 Nu er der stille på mejeriet. Det er søndag, jeg har lige hørt Ønskekoncerten og jeg tror, far sover til middag. Jeg ved ikke, hvor Frederik er, han er nok ovre hos Niels

Læs mere

Simon Skov Fougt. F: Neeeej. F: Alkohol. I: Nej, fordi at det jo, det sku ik være om hvad du kan li, men hvad vi har brugt. F: Ja I (skriver) : Sådan

Simon Skov Fougt. F: Neeeej. F: Alkohol. I: Nej, fordi at det jo, det sku ik være om hvad du kan li, men hvad vi har brugt. F: Ja I (skriver) : Sådan . I: Vi kan næsten ikke høre noget der (de hører musik på en mobiltelefon). Er det for højt? 2. F: Nej (de er i gang med reklameassistenten. Læser højt): Hvordan får I jeres budskab til at fremgå af reklamen?

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Om mol 15. udkast. Ida Åkerstrøm Knudsen

Om mol 15. udkast. Ida Åkerstrøm Knudsen Om mol 15. udkast Af Ida Åkerstrøm Knudsen 2013 1. EXT. UDENFOR S HUS - DAG Mathias (19) går ned af en vej med rækkehuse. Han tager et brev op af lommen ser på adressen. Så stopper han ved huset med det

Læs mere

på, at du ser for dig en uhyggelig fyr med maske for ansigtet og pistol i lommen. Men sådan var Sebastian Kåk ikke. Sebastian Kåk så ikke spor

på, at du ser for dig en uhyggelig fyr med maske for ansigtet og pistol i lommen. Men sådan var Sebastian Kåk ikke. Sebastian Kåk så ikke spor Kamilla og Sebastian Kamilla var otte år gammel og boede sammen med sin søster, Sofie, i et rødt lille hus, der hed Solstuen. Hun arbejdede på Søndergård, og der tjente hun penge, så hun kunne købe mad

Læs mere

Den store tyv og nogle andre

Den store tyv og nogle andre Den store tyv og nogle andre Kamilla vidste godt, hvordan tyve så ud. De var snavsede og havde skæg og var uhyggelige og mystiske, det sagde alle, der havde forstand på sådan noget. Kamilla havde hørt,

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Tryllefrugterne. fortalt af Birgitte Østergård Sørensen

Tryllefrugterne. fortalt af Birgitte Østergård Sørensen Tryllefrugterne fortalt af Birgitte Østergård Sørensen Der var engang en mand og en kone; de havde en søn, der hed Hans. Manden passede en hel købstads kreaturer, og det hjalp Hans ham med. Så kom han

Læs mere

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik Velkomst sang: Klodshans Velkommen, sir vi her i dag Nu alle sidder på sin bag. Vi viser, jer et skuespil. Og i kan klappe, hvis i vil. Der var engang for længe siden, så begynder alle gode eventyr. Det

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 14,1-11

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 14,1-11 1 3. søndag efter påske II. Sct. Pauls kirke 17. april 2016 kl. 10.00. Salmer:674/434/219/206//230/430/379/efter bortsendelsesordene: Hos dig er glæde (129 salmer nr. 936)/375 Åbningshilsen Lagde I mærke

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax:

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax: N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 27. juni 2008 Kære 9. årgang. Vi skal sige farvel til jer og I skal sige

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre.

HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre. (Henrik - Leander, Octavius, begge drukne, især Octavius). HENRIK - Herre! LEANDER - Hvad vil du? HENRIK - Jeg, og I... LEANDER - Hvad Jeg og I? Hvad skal det sige? HENRIK - Nu er det altså sket. LEANDER

Læs mere

8. december Hans Snedker

8. december Hans Snedker 8. december Hans Snedker 8. DECEMBER Hans Snedker bor lige ved siden af os. Han bor på en meget lille gård sammen med sin bror Rasmus. De har ingen koner, de er bare de to. Hans er ikke snedker, men husmand,

Læs mere

Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt?

Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt? Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt? Slå angsten ud af hovedet Det Kriminalpræventive Råd Slå angsten ud af hovedet Mange ældre mennesker er bange for kriminalitet. Det er ikke så

Læs mere

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken Søde Jacob 6. udkast Et manuskript af 9. klasserne, Sortebakken 1 SC 1. INT Mathildes værelse - AFTEN (15) står og lægger makeup, og (15) kommer ind ad døren med 2 Somersby. Hun sætter dem ned på et bord

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

2. Pinsedag. 13. juni Vestervig (Ashøje) Provstigudstjeneste.

2. Pinsedag. 13. juni Vestervig (Ashøje) Provstigudstjeneste. 2. Pinsedag. 13. juni 2011. Vestervig (Ashøje). 10.30. Provstigudstjeneste. Johs. 3,16-21: Thi således elskede Gud verden. Det er 2. pinsedag på Ashøje og i Jerusalem. Apostelen Peter er gået uden for

Læs mere

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt dem og sagde til dem:»fred være med jer!«da han havde

Læs mere

Solstrålens sangbog. sangbog. - Sange for de helt små

Solstrålens sangbog. sangbog. - Sange for de helt små Solstrålens sangbog sangbog - Sange for de helt små Lille Peter Edderkop Lille Peter edderkop kravlede op ad muren, så kom regnen og skyllede Peter ned. Så kom solen og tørrede Peters krop, lille Peter

Læs mere

Interview med Christina Andersen. M: først skal jeg lige høre hvor gammel du er? C: 18. M: øhm du studerer? C: ja. M: hvor er du opvokset henne?

Interview med Christina Andersen. M: først skal jeg lige høre hvor gammel du er? C: 18. M: øhm du studerer? C: ja. M: hvor er du opvokset henne? Interview med Christina Andersen M: først skal jeg lige høre hvor gammel du er? C: 18 M: øhm du studerer? C: ja M: hvor er du opvokset henne? C: i Odense i hvert fald de første fire år yeees øhh hvor bor

Læs mere

Er meget flov over denne fejl jeg har begået...og regner med, at jeg må udskyde at få gupser i baljen en uge mere??

Er meget flov over denne fejl jeg har begået...og regner med, at jeg må udskyde at få gupser i baljen en uge mere?? Tror jeg har dummet mig... Indsendt af Maiken Poulsen - 2014/10/04 12:45 Ok, jeg snakkede med en af min mands kollegaer, og han har haft fisk i mange år, så han mente jeg sagtens kune stole på. Han har

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

18. december Jeg besøger mormor og morfar - alene!

18. december Jeg besøger mormor og morfar - alene! 18. december Jeg besøger mormor og morfar - alene! 18. DECEMBER I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt

Læs mere

Kapitel december Skør eller ikke skør.

Kapitel december Skør eller ikke skør. Kapitel 1. 1. december Skør eller ikke skør. Et sted i København. Efter al balladen sidste år ved juletid, med den smadrede glaskugle og Vlad Dracul s dårlige energier som næsten havde ødelagt julen for

Læs mere

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole IPad (Endelige manus) af Taastrup Realskole RIGTIG OG FORKERT SCENE 1 - SKOLE - MORGEN Ida kommer gående ned ad gangen på vej ind til time. Caroline og Anna kommer gående ned ad gangen og opdager Ida.

Læs mere

side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand

side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand StilladsInformation nr. 73 - oktober 2004 side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand Navn: Thorkil Jansen Bopæl: Århus Alder: 33 år Start i branchen: Februar 1996 Nuværende firma: Mars Stilladser

Læs mere

Bilag 2 - Interview med Peter 21/4-2016

Bilag 2 - Interview med Peter 21/4-2016 Mathias Frantsen (Interviewer): I1 Mikkel Toldam (Interviewer): I2 Peter(Interviewperson): P I1: Godt. Sådan, vi kører, der er lyd på, yes. Øhh hej med dig P: Hej, I1: Hvem er vi? Vi er begge to RUC studerende,

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Lars: Hva så Bøsseboy drømmer du om nogen søde mænd? Nikolai: Fuck nu af Lars. Lars: Er det det du gerne vil ha? Hva Nikolai?

Lars: Hva så Bøsseboy drømmer du om nogen søde mænd? Nikolai: Fuck nu af Lars. Lars: Er det det du gerne vil ha? Hva Nikolai? Nikolai 8. klasse, Byens Skole 9. Gennemskrivning, marts 2009 Scene 1: (Vi befinder os i Nikolais klasseværelse. Vi ser Nikolai sidder og falder i staver. Man hører klokken ringer til frikvarter, og de

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11. Uge 21 Emne: Dyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.39 Uge 21 l Dyr Det er tidligt om morgenen og stadig mørkt. Hipp

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006 Den Talende Kamel MB 2006 2.a s storyline om Aladdin Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: Den Talende Kamel Den Talende Kamel Ørkenscene: Troldmand, 3 kameler: Ali og den bedrøvede og

Læs mere

Den, der ikke er med mig, er imod mig, og den, der ikke samler med mig, spreder.

Den, der ikke er med mig, er imod mig, og den, der ikke samler med mig, spreder. 1 Engang var Jesus ved at uddrive en dæmon, som var stum. Da dæmonen var faret ud, begyndte den stumme at tale, og folkeskarerne undrede sig. Men nogle af dem sagde:»det er ved dæmonernes fyrste, Beelzebul,

Læs mere

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Tekst: Bo Skødebjerg Musik: Christian Dahlberg SANG 1 - NISSEPOSTEN 1.0 Normann: Du prøver at få svar Men er kun til nar Hvo den ku du tro på den? At julekort

Læs mere

Stykket mellem den første og den anden samtale

Stykket mellem den første og den anden samtale Stykket mellem den første og den anden samtale (Thomas har også forladt lokalet, nok for at gå på toilettet. Deres evaluering af ham starter først lidt inde, Thomas er ikke kommet tilbage endnu) [00:31:24.11]

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

Bilag 14. Gitte: Transskriberet og kodet interview

Bilag 14. Gitte: Transskriberet og kodet interview Bilag 14 Gitte: Transskriberet og kodet interview (Interviewer) (Informant) 0.15: Til at starte med vil vi bare gerne bede dig om at introducere dig selv? 0.17: Jamen jeg hedder Gitte Andreasen jeg har

Læs mere

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Tidspunkt for interview: Torsdag 5/3-2015, kl. 9.00. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

PROLOG. Farmors værelse. Der står en ghettoblaster på gulvet. min farmor døde. Det der det er min farmor. Sådan som jeg husker hende.

PROLOG. Farmors værelse. Der står en ghettoblaster på gulvet. min farmor døde. Det der det er min farmor. Sådan som jeg husker hende. PROLOG Farmors værelse. Der står en ghettoblaster på gulvet. KASPER - (til publikum) Det er ved at være længe siden min farmor døde. Det der det er min farmor. Sådan som jeg husker hende. Kasper kigger

Læs mere

PRÆDIKEN SØNDAG DEN 12. NOVEMBER SETRIN LUTHERMESSE VESTER AABY KL. 16 Tekster: Fil. 1,6-11; Matth. 18,21-25

PRÆDIKEN SØNDAG DEN 12. NOVEMBER SETRIN LUTHERMESSE VESTER AABY KL. 16 Tekster: Fil. 1,6-11; Matth. 18,21-25 PRÆDIKEN SØNDAG DEN 12. NOVEMBER 2017 22.SETRIN LUTHERMESSE VESTER AABY KL. 16 Tekster: Fil. 1,6-11; Matth. 18,21-25 Kære Herre og Gud, det, som du vil give mig, vil jeg varm om hjertet tage imod og sige

Læs mere

NICOLE BOYLE RØDTNES. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

NICOLE BOYLE RØDTNES. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier NICOLE BOYLE RØDTNES Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Dæmonerne har eksisteret siden tidernes morgen. Det samme har vi kongelige. I gamle dage ledte vi landene og bekæmpede dæmonerne. I dag er vi

Læs mere

Bjarke Schjødt Larsen SOM EN TYV I NATTEN. Illustreret af Andreas Erstling

Bjarke Schjødt Larsen SOM EN TYV I NATTEN. Illustreret af Andreas Erstling Bjarke Schjødt Larsen GH ST SOM EN TYV I NATTEN Illustreret af Andreas Erstling I fængsel Du har ti minutter, siger vagten og åbner den tunge dør. Jeg nikker og går ind. Jeg hader at være i fængslet,

Læs mere

En anden slags brød. Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede.

En anden slags brød. Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede. En anden slags brød Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede. En lille fåremavet sky hænger højt oppe over søen. Hænger helt stille, som om den er kommet i tvivl om, hvor den egentlig er på vej hen.

Læs mere

Bilag 2: Transskription af feltstudier

Bilag 2: Transskription af feltstudier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Feltstudie 1 Interviewer: Int Trine: T Jane: J Int: Hvor gamle er i? T: Vi er 21 J:

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

15. DECEMBER DEN FØRSTE DAG

15. DECEMBER DEN FØRSTE DAG 15. DECEMBER DEN FØRSTE DAG Vi har nu boet her nogen dage, og far er begyndt at arbejde på mejeriet. I dag skal vi begynde i skolen. På en af vores ture ud til Ortenvej, har far vist os, hvor Jacobi Skole

Læs mere

Man føler sig lidt elsket herinde

Man føler sig lidt elsket herinde Man føler sig lidt elsket herinde Kirstine er mor til en dreng med problemer. Men først da hun mødte U-turn, oplevede hun engageret og vedholdende hjælp. Det begyndte allerede i 6. klasse. Da Oscars klasselærer

Læs mere

Jørgen Christensen , s.e.Påske. 6/ Johs. 10, Der er noget utrolig menneskeligt og

Jørgen Christensen , s.e.Påske. 6/ Johs. 10, Der er noget utrolig menneskeligt og Jørgen Christensen 408-51-750-309 249-482 749 674,1+2+7-11 2.s.e.Påske. 6/4-08. 10.00. Johs. 10,22-30. Der er noget utrolig menneskeligt og genkendeligt over disse menneskers længsel efter vished, da de

Læs mere

Gratis skaffer 49 kroner

Gratis skaffer 49 kroner Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen VITELLO Gratis skaffer 49 kroner Gyldendal Leg og Lær VITELLO skaffer 49 kroner Jeg hedder Jeg er år Jeg bor Jeg har fødselsdag den Min livret er Min mor hedder Min

Læs mere

Interview med behandler Jacob Kirkelund Christensen

Interview med behandler Jacob Kirkelund Christensen Interview med behandler Jacob Kirkelund Christensen Dato: 1. november 2011 Interviewer: Først så skal vi lige høre, hvad din stilling er? Falckredderr: Jeg er ambulancebehandler. Interviewer: Ambulancebehandler.

Læs mere

Hjerl Hede 14.00: Lover den herre, Lille Guds barn hvad skader dig, Nu takker alle Gud

Hjerl Hede 14.00: Lover den herre, Lille Guds barn hvad skader dig, Nu takker alle Gud Tekster: Præd 3,1-11, Rom 8,1-4, Matt 10,24-31 Salmer. Lem 10.30: 435 Aleneste Gud, 306 O Helligånd kom til os ned, 675 Gud vi er i gode hænder, 41 Lille Guds barn, 438 Hellig, 477 Som korn, 10 Alt hvad

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

Bilag 8. Interview med Simon

Bilag 8. Interview med Simon Interview med Simon 5 10 15 20 25 30 Simon: Det er Simon. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Simon: Hej. Cecilia: Hej. Tak fordi du havde tid til at snakke. Simon: Jamen ingen problem, ingen problem. Cecilia:

Læs mere