FSR danske revisorer takker for muligheden for at afgive høringssvar om de følgende udsendte bekendtgørelser til revisorloven:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FSR danske revisorer takker for muligheden for at afgive høringssvar om de følgende udsendte bekendtgørelser til revisorloven:"

Transkript

1 Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Chefkonsulent Peter Krogslund Jensen Chefkonsulent Henrik Davidsen 2. juni 2016 Høringssvar om diverse bekendtgørelser til revisorloven FSR danske revisorer takker for muligheden for at afgive høringssvar om de følgende udsendte bekendtgørelser til revisorloven: 1) Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer 2) Bekendtgørelse om godkendte revisorers og revisionsvirksomheders tilrettelæggelse af arbejdet 3) Bekendtgørelse om godkendte revisorers og revisionsvirksomheders uafhængighed 4) Bekendtgørelse om godkendte revisionsvirksomheders interne organisation 5) Bekendtgørelse om Revisornævnet 6) Bekendtgørelse om register over godkendte revisorer og revisionsvirksomheder. FSR danske revisorer Kronprinsessegade 8 DK København K Telefon fsr@fsr.dk CVR Danske Bank Reg. nr Konto nr Generelt er det vores opfattelse, at bekendtgørelserne på passende vis udfylder de relaterede bestemmelser i revisorloven. Nedenfor har vi anført vores detailkommentarer til de enkelte bekendtgørelser. 1) Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer Generelt Det er vores opfattelse, at erklæringsbekendtgørelsen generelt burde have henvist til rapporteringskravene i de internationale standarder, som er udstedt af IAASB, og at erklæringsbekendtgørelsen kun burde regulere de yderligere krav, som lovgiver har til revisors erklæringer. Dette ville have sikret, at revisors erklæringsafgivelse altid ville kunne overholde de internationale standarder og harmonere med den internationale udvikling. Dette er efter vores opfattelse vigtigt, da revisors erklæringer også anvendes af mange brugere uden for Danmarks grænser, og det ville gøre det nemmere for danske brugere at læse og forstå erklæringer fra andre lande, som følger den internationale udvikling. Den nuværende opbygning af erklæringsbekendtgørelsen er efter vores opfattelse udfordrende for praktiserende revisorer at forstå, da den ikke svarer til opbygningen af de internationale standarder. Efter vores opfattelse burde der være fire kapitler, der dækkede de forskellige erklæringstyper (Revision, Udvidet gennemgang, Review og Andre erklæringer med sikkerhed om ikke finansiel information). De få særkrav, som er gældende for revision af lovpligtige årsregnskaber, såsom supplerende oplysninger om andre forhold, burde anføres i særskilte paragrafer i de enkelte kapitler.

2 Strukturen i revisionspåtegningen og øvrige erklæringstyper med sikkerhed Vi er enige i, at der ikke længere stilles krav om en fastlagt rækkefølge i elementerne i revisors erklæringer. Hertil er vi enige i de oplistede elementer i 5 (revision), 9 (udvidet gennemgang), 12 (review) og 17 (andre erklæringer med sikkerhed), idet vi dog henviser til, at 5 bør indeholde elementet modifikationer på tilsvarende vis som i de andre bestemmelser. Side 2 Hertil skal vi henvise til, at princippet ikke er gennemført fuldt ud. I 10, 13 og 18 kræves grundlag for diverse modifikationer placeret umiddelbart før konklusionen. Dette er jo den gældende placering undtagen i revision og visse andre erklæringer med sikkerhed; men den er næppe langtidsholdbar, da det må forventes, at de internationale standarder om review og andre erklæringsopgaver med sikkerhed vil blive opdateret ved først givne lejlighed, for så vidt angår elementernes rækkefølge i erklæringerne. Derfor foreslår vi, at dette placeringskrav slettes. Konklusionen i revisionspåtegningen 5, stk. bestemmer i andet punktum om konklusionen i revisionspåtegninger: Det skal endvidere oplyses, hvorvidt regnskabet er udarbejdet i overensstemmelse med lovgivningens og eventuelle andre krav til regnskabsaflæggelsen. En sådan eksplicit reference til lovgivningen er ikke praksis i Danmark. Den er implicit dækket af, at årsregnskabet giver et retvisende billede af i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Vi forudsætter, at denne praksis kan fortsætte uændret. Modifikationer Eksemplifikationen i 6, stk. 2, burde efter vores opfattelse slettes. Det ville være mere hensigtsmæssigt at vise eksempler i den kommende erklæringsvejledning. Herudover er 6, stk. 2, nr. 2 a (manglende oplysninger om usikkerheder) fejlkategoriseret. Der er tale om et eksempel på uenighed med ledelsen, der derfor bør indplaceres herunder, f.eks. som 6, stk. 2, nr. 1 f. I 6, stk. 7, vil vi foreslå en reformulering af regnskabet ikke opfylder kravet om, at det skal give et retvisende billede til regnskabet ikke giver et retvisende billede. Supplerende oplysninger Brugen af terminologien supplerende oplysninger er et levn fra den oprindelige erklæringsbekendtgørelse og harmonerer ikke helt med den internationale benævnelse. Det er derfor vores opfattelse, at nærværende ændring af erklæringsbekendtgørelsen bør anvendes til at indføre en mere præcis terminologi.

3 Overskriften supplerende oplysninger vedrørende forståelse af regnskabet ( 5, stk. 1, nr. 4, 7, stk. 4, 9, stk. 1, nr. 6 samt 14, stk. 2) vil vi foreslå ændret til fremhævelser af forhold i regnskabet. Dette ville bedre signalere det reelle indhold til regnskabsbrugerne. Hvis dette forslag følges, vil vi ændre de relevante standarder tilsvarende, som for eksempel ISA 706. Side 3 Vi er enige i, at overskriften supplerende oplysninger vedrørende andre forhold ( 5, stk. 1, nr. 6, 7, stk. 4 samt 9, stk. 1, nr. 7) ændres til krav om et særskilt afsnit med en overskrift, der er tilpasset indholdet i henhold til 7, stk. 4. Terminologien, der anvendes i 5, stk. 1, nr. 6, kunne dog med fordel ændres til f.eks. oplysninger om andre forhold, jf. 7, stk. 2 og 4 for at undgå misforståelser. For at være mere pædagogisk over for revisorerne, som skal anvende bekendtgørelsen, vil vi anbefale, at "supplerende oplysninger vedrørende forståelsen af revisionen" bliver tilføjet oplistningen i 5, samt at benævnelsen ændres til fremhævelser af forhold vedrørende revisionen. I ISA 706 vil vi i givet fald selv foreslå at ændre supplerende oplysninger vedrørende forståelse af revisionen til fremhævelser af forhold vedrørende revisionen. Endvidere er 7, stk. 3, hvorefter en supplerende oplysning ikke kan erstatte et forbehold, overflødig. Afgrænsningen mellem forbehold og supplerende oplysninger er et anliggende for den kommende erklæringsvejledning. Udtalelse om ledelsesberetningen Efter vores opfattelse er overskriftskravet i 5, stk. 8, uhensigtsmæssigt. Den krævede overskrift ( Udtalelse om ledelsesberetningen ) kan føre til unødvendige dobbeltoverskrifter i afsnittet om Andre Oplysninger efter ISA 720. Revisionspåtegningens omfang Vi skal bemærke, at påtegningen bliver ca. dobbelt så lang, når den detaljerede beskrivelse af revisors ansvar ikke kan beskrives med en henvisning til en hjemmeside. Det er anskueliggjort i bilag 1, der citerer fra ISA 700, hvor afsnittene med gråt kan erstattes af en henvisning. Teknisk må dette efter vores opfattelse kunne løses ved, at bekendtgørelsen tillader, at den mere detaljerede beskrivelse af revisors ansvar sker ved en reference til en godkendt hjemmeside. Oplysning til generalforsamling ved forbehold af afgørende betydning Det fremgår af 6, stk. 9, at "revisor skal oplyse, hvis et forbehold er af så afgørende betydning, at det fører til, at generalforsamlingen ikke bør godkende regnskabet. Denne regel gælder dog ikke ved revision af regnskaber omfattet af regnskabsklasse B. Dette rapporteringskrav er en udvidelse i forhold til kravene i de internationale revisionsstandarder og er et særdansk fænomen.

4 Det er vores opfattelse, at denne bestemmelse bør udgå, da den er et levn fra en tid, hvor kravene til forbehold ikke indeholdt en vurdering af, om et forhold var gennemgribende eller ej. Det bør være generalforsamlingen og ikke revisor, som vurderer, om et regnskab skal godkendes eller ej. Side 4 Vi skal bemærke, at bestemmelsen anvender begrebet forbehold i sin nuværende betydning. Det bør derfor erstattes med modifikation, som endvidere også bør indgå i oplistningen af elementer 5 på samme måde, som det gør det i 9 om udvidet gennemgang, 12 om review og 17 om andre erklæringer med sikkerhed. Henvisninger Bestemmelsen i 8 kan læses som et valg mellem at henvise til poster/noter eller ledelsesberetningen. Sætningen bør opdeles i to vedrørende henholdsvis poster/noter og ledelsesberetning, så misfortolkning ikke opstår. Udvidet gennemgang I 9, stk. 4 vil vi foreslå tilføjet rettet mod regnskabet efter handlinger : Har revisor indgået aftale med virksomhedens ledelse om at udføre handlinger rettet mod regnskabet ud over de handlinger, der er krævet efter Erhvervsstyrelsens erklæringsstandard for små virksomheder (Udvidet gennemgang af årsregnskabet), skal erklæringer som følge af disse handlinger angives i et særskilt afsnit efter erklæringen om den udvidede gennemgang af regnskabet Hertil vil vi i forlængelse af det foreslåede bestemmelse anføre hvis det er aftalt, at sådanne erklæringer skal indgå i forlængelse af erklæringen om udvidet gennemgang. Tilføjelserne vil tydeliggøre, at der kun er tale om et formkrav, når det i øvrigt følger af aftale, og at det kun vedrører eventuelle handlinger i forhold til regnskabet og ikke eventuelle handlinger med henblik på afgivelse af erklæringer om andre forhold. Ikrafttrædelsesbestemmelsen Bekendtgørelsen forudser i 21, stk. 2, at bestemmelserne om revisionspåtegninger kan anvendes ved revision af regnskaber, der afsluttes den 15. december 2016 eller senere og dermed kan førtidsimplementeres, hvilket gør det muligt at overholde både ISA og lovgivning. Bestemmelsens udformning, hvorefter 5-7 træder i kraft for revisionspåtegninger på regnskaber, hvis regnskabsår begynder 17. juni 2016 eller senere, fører imidlertid til konsekvenser, der formentlig er utilsigtede ved et kort omlægningsår fra eksempelvis

5 For at undgå misforståelser, bør det endvidere præciseres, at bestemmelsen i 21, stk. 1, betyder, at erklæringsbekendtgørelsen finder anvendelse på erklæringer afgivet efter den med undtagelse af revisionspåtegninger, jf. stk. 2. Side 5 Mindre forhold I 1, stk. 4, bør erklæringer og udtalelser ændres til erklæringsemnet. 6, stk. 2, nr. 2 a) usikkerhed vedrørende opgørelsen af regnskabet eller usædvanlige forhold, som har påvirket det, ikke er tilstrækkeligt oplyst kan tilføjes et præciserende for revisor ligesom i det efterfølgende litra. 6, stk. 9: jf. lovens kan præciseres til jf. revisorlovens. 12, stk. 1 nr. 6) Supplerende oplysninger, jf. 14 : Supplerende oplysninger skal ændres til supplerende oplysninger vedrørende forståelse af regnskabet. 2) Bekendtgørelse om godkendte revisorers og revisionsvirksomheders tilrettelæggelse af arbejdet Vi er opmærksomme på, at udkastet til denne bekendtgørelse lægger sig meget tæt op af direktivets artikel 24b om Tilrettelæggelse af arbejdet. Vi ville dog alligevel finde det hensigtsmæssigt, hvis der indledningsvist blev henvist til ISA som en væsentlig del af grundlaget for revision. Det fremgår af 4, stk. 1, at revisor skal deltage aktivt i udførelsen af revisionen mv. Denne bestemmelse er der behov for at uddybe for at forebygge eventuel uens praksis og fortolkning. Ud over uddybende vejledning foreslår vi, at bestemmelsen anfører, at revisor skal sikre gennemførelsen af revisionen. Af 5, stk. 2 fremgår det, at revisionsvirksomhedens registre over overtrædelser efter stk. 1a ikke skal omfatte mindre overtrædelser. Efter vores opfattelse er det revisionsvirksomhederne, der via deres interne retningslinjer fastlægger grænsen mellem mindre væsentlige og væsentlige overtrædelser. Der kan dog også her være behov for uddybende vejledning for at forebygge uens praksis og fortolkning. Af 5, stk. 5 fremgår det, at revisionsvirksomheden skal udarbejde en årlig oversigt over de tiltag, der er truffet i virksomheden. Denne oversigt skal udleveres internt i revisionsvirksomheden. Efter vores opfattelse bør en sådan oversigt være anonymiseret, og formen, hvori den udleveres, afgøres af revisionsvirksomhederne. Også her kan der dog være behov for uddybende vejledning. Efter 6, stk. 1, og 7, stk. 1, skal revisionsvirksomheden sikre, at der oprettes henholdsvis stamkort og opgavearkiv for hver enkelt revisionsopgave. Efter vores opfattelse, er dette for vidtgående: Revisionsvirksomhedens ansvar er at etablere politikker og procedurer herfor. Ifølge 7, stk. 3, skal opgavearkivet indeholde dokumentation for bl.a. accept og fortsættelse af en revisionsopgave. I mange systemer er kundeacceptdelen adskilt

6 fra indhentelse af andre relevante stamoplysninger, vurdering af ressourcer, kompetencer, indhentelse af legitimationsdokumentation osv. Efter vores opfattelse kan bestemmelsen ikke fortolkes som et krav om ét samlet opgavearkiv, som eksempelvis kundeacceptdelen skal indgå i. Opgavearkivet kan efter vores opfattelse godt bestå af flere identificerbare underarkiver. Side 6 3) Bekendtgørelse om godkendte revisorers og revisionsvirksomheders uafhængighed Vi er meget tilfredse med den ændrede straffebestemmelse i bekendtgørelsens 8, der kun hjemler straf ved forsætlige eller groft uagtsomme overtrædelser af de subjektive retsregler i 6. I den forbindelse er vi gået ud fra, at 6 skal erstatte 5 i 8, stk. 1, andet punktum. Ved sådanne regler er der større muligheder for at lægge forskellige vurderinger til grund og dermed komme frem til forskellige afgørelser i konkrete situationer, end der er ved objektive forbud.. De subjektive retsregler vedrører selvrevision (nr. 1), partsrepræsentation (nr. 2), andre familiemæssige relationer i en række relationer ud over de ubetingede forbud i 2 (nr. 3) samt afsmitning, eller den lille generalklausul (nr. 4). Når disse regler bedømmes mildere på det strafferetlige område, må det også føre til, at Revisornævnet fremover tager hensyn hertil ved udmålingen af mere proportionale sanktioner end hidtil. Bestemmelsen i 2, stk. 2, nr. 2): øvrige familiemedlemmer, som i mindst ét år har delt husholdning med den pågældende kan præciseres, så det fremgår entydigt, at der naturligvis tænkes på hele det foregående år eller længere bagud i tid. Efter vores opfattelse bør bestemmelserne i Revisorloven og nærværende bekendtgørelse om uafhængighed snarest uddybes i en opdateret uafhængighedsvejledning, som vi gerne yder konstruktive bidrag til. Selv om vi generelt er af den opfattelse, at uafhængighedsbekendtgørelsens bestemmelser ikke vil medføre større ændringer i forhold til tidligere, når der tages hensyn til, at godkendte revisorer også er forpligtede til at overholde Etiske Regler, er vejledning vigtig blandt andet af hensyn til afgrænsning og præcisering af de nationale uafhængighedsregler, der kan sanktioneres i det disciplinære system. 4) Bekendtgørelse om godkendte revisionsvirksomheders interne organisation Vi er opmærksomme på, at udkastet til denne bekendtgørelse lægger sig meget tæt op af direktivets artikel 24a om Revisorers og revisionsfirmaers interne organisation. Kommunikation af politikker og procedurer for kvalitetsstyring til ansatte I 1, stk. 3, refereres der til, at revisionsvirksomheden skal kommunikere politikker og procedurer til virksomhedens ansatte med en henvisning til stk. 2, der ikke

7 anvender disse begreber. Vi går ud fra, at der menes de politikker og procedurer, der er omtalt i 3, stk. 1, om kvalitetsstyringssystemet. Dette kunne tydeliggøres. Side 7 Krav til revisionsvirksomhedens interne organisation Ifølge 2, stk. 1 skal en revisionsvirksomhed have en intern organisation med henblik på at forhindre eventuelle trusler mod virksomhedens og revisors uafhængighed. Da visse situationer og trusler kan forebygges, foreslår vi, at ordet forhindre erstattes af forebygge. Efter 2, stk. 1, nr. 2 skal revisionsvirksomheden fastsætte organisatoriske og administrative foranstaltninger for at forebygge, identificere, eliminere eller håndtere og offentliggøre de i revisorlovens 15a, 24 og 24 a omhandlende trusler mod virksomhedens og revisors uafhængighed. Det er uklart, hvad rækkevidden er af offentliggørelse, herunder vedrørende hvordan, hvornår og hvor? Vi foreslår, at bestemmelsen præciseres, eksempelvis som et krav om at kommunikere væsentlige foranstaltninger til virksomhedens ansatte. 2, stk. 1, nr. 3 indeholder en meget bred beskrivelse af kvalitetsstyringssystemet, som ikke umiddelbart er sammenhængende med ISQC 1. Selvom formuleringen i vidt omfang stammer fra direktivet, forslår vi, at der foretages en reformulering, der er i bedre overensstemmelse med ISQC 1. Bestemmelsen i 2, stk. 3, er afledt af hensynet til proportionalitet i revisionsvirksomheder, der udelukkende reviderer små virksomheder. Sådanne revisionsvirksomheder kan anvende mere uformelle metoder ved dokumentationen, sådan som der også er lagt op til i ISQC 1. For at forebygge uens praksis om og fortolkning af, hvornår dokumentation er tilstrækkelig formel, foreslår vi, at dette adresseres i en uddybende vejledning eller med eksempler i selve bekendtgørelsen. Overvågning Vi er usikre på, hvad begrebet overvågning dækker over i henholdsvis 4 under den specifikke overskrift overvågning over for i 3, stk. 1, nr. 6, som element i virksomhedens kvalitetsstyringssystem. Vi går ud fra, at kravet i 4 dækker begrebet i ISQC 1, jf. definitionen i afsnit 12, der omfatter både system- og enkeltsagskontrol: (j) overvågning en proces, der omfatter løbende overvejelser og vurderinger af firmaets kvalitetsstyringssystem, herunder periodisk efterfølgende kontrol af et udvalg af afsluttede opgaver, og som er udformet til at gøre firmaet i stand til at opnå høj grad af sikkerhed for, at dets kvalitetsstyringssystem fungerer effektivt. Vi går ud fra, at 3, stk. 1, nr. 6 reelt bør ses i sammenhæng med, og derfor måske burde henvise til, 4. Whistleblowerordninger i revisionsvirksomheder Bekendtgørelsen nævner, at overvågning omfatter whistleblowerordninger efter lovens 28a, jf. 3, stk. 1 nr. 6.

8 Det er vores vurdering, at der vil være behov for vejledning om sådanne ordninger, særligt henset til, at de skal etableres i alle revisionsvirksomheder med mere end én godkendt revisor. Ordninger vil skulle anmeldes til og godkendes af Datatilsynet, hvilket mange små og mellemstore revisionsvirksomheder vil være uden erfaring med. Side 8 I øvrigt er der ikke overensstemmelse mellem lovtekst og lovbemærkninger, hvorefter også enkeltmandsvirksomheder med ansatte, der deltager i revisionen, vil være omfattet af kravet. Dette, antager vi, er en fejl i lovbemærkningerne. 28a, stk. 3, lyder således: Bestemmelsen i stk. 1 finder ikke anvendelse for revisionsvirksomheder, som kun har én tilknyttet revisor, eller for revisionsvirksomheder, der udelukkende beskæftiger sig med andre opgaver end revision af regnskaber. Heroverfor et citat fra lovbemærkningerne med vores fremhævelse: Det foreslåede stk. 3 fastslår, at bestemmelsen i stk. 1 ikke finder anvendelse for revisionsvirksomheder, som udelukkende har én tilknyttet revisor, og som ikke har ansatte, der deltager i udførelsen af revisionen. Typisk vil det kunne være en enkeltmandsvirksomhed, som har én sekretær ansat eller et holdingselskab, som ikke er driftsselskabet men alene det selskab, som stifter driftsselskabet. En passende aflønningspolitik I 2, stk. 1, nr. 4 fastlægges det som et krav: revisionsvirksomheden fastsætter en passende aflønningspolitik, herunder overskudsdeling, der omfatter tilstrækkelige præstationsincitamenter til at sikre en opgaves kvalitet. Det vederlag, som revisor eller revisionsvirksomheden får fra udførelsen af andre ydelser end revision til den reviderede virksomhed, må ikke indgå i præstationsevalueringen eller i aflønningen af personer, der deltager i eller er i stand til at påvirke udførelsen af opgaven. Der kan konkret spørges om rækkevidden af, at udførelsen af andre ydelser til den reviderede virksomhed ikke må indgå i præstationsevalueringen eller i aflønningen af personer, der deltager i eller er i stand til at påvirke udførelsen af revisionen. Umiddelbart må denne afgrænses til, at aflønningen ikke må være afhængig af det enkelte kundeforhold, mens porteføljeaflønning ikke er udelukket. Det bør således ikke være udelukket, at aflønningen af partnerne sker med udgangspunkt i indtægterne fra servicering af en afdelings kundeportefølje og omfatter de samlede ydelser til revision, regnskab, skat m.v., hvor afdelingens egne medarbejdere typisk leverer ydelser i form af revision og regnskabsmæssig assistance, mens f.eks. skatteafdelingen leverer skattemæssig assistance, og hvor dækningsbidraget herfra indregnes i afdelingens resultat.

9 Ikrafttrædelse Efter 5 træder bekendtgørelsen i kraft 1. januar Efter vores opfattelse ville en ikrafttræden for det første regnskabsår, der starter efter være mere hensigtsmæssig, særligt for revisionsvirksomheder med skævt regnskabsår i tilfælde, hvor de nye krav kan have betydning for eksempelvis aflønningspolitikken i virksomheden. Side 9 Mindre forhold 3, stk. 1, nr linje: træffe skal slettes. 3, stk. 5, 2. linje: mere uformelle og omfattende metoder skal ændres til mere uformelle og mindre omfattende metoder (eller mindre formelle og omfattende metoder ). 4, stk. 2, 4 linje: træffer skal ændre til træffe. 5) Bekendtgørelse om Revisornævnet Revisornævnets organisation I 2, stk. 3, bør mulighed for genudnævnelse af nævnets medlemmer præciseres. Sagens afgørelse Med de nye eksplicitte kriterier for sanktionsudmåling har vi de bedste forhåbninger om, at sanktionerne fremadrettet bliver bredere accepteret, når der lempes i bunden, skærpes i toppen og i øvrigt generelt kommer mere proportionale kendelser udmålt på baggrund af de oplistede kriterier. I den sammenhæng ser vi et grundlag for proportionalitet i den nye straffebestemmelse i bekendtgørelse om godkendte revisorers og revisionsvirksomheders uafhængighed, jf. ovenfor under 3. Hertil er vi tilfredse med den nye bestemmelse i 15, hvorefter revisornævnet kan indhente en udtalelse fra Erhvervsstyrelsen om, hvorvidt en tilsvarende sag ville blive indbragt for nævnet af styrelsen. Dette skaber grundlag for en ensartet håndtering af sager indbragt af Erhvervsstyrelsen og sager indbragt af andre offentlige myndigheder, organisationer og private. 6) Bekendtgørelse om register over godkendte revisorer og revisionsvirksomheder Ingen kommentarer. Med venlig hilsen Lars Kiertzner Chefkonsulent, statsautoriseret revisor FSR danske revisorer

10 Bilag 1: Fra ISA 700 Revisors ansvar for revisionen af regnskabet Vores mål er at opnå høj grad af sikkerhed for, om regnskabet som helhed er uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl, og at afgive en revisorerklæring, der omfatter vores konklusion. Høj grad af sikkerhed er et højt niveau af sikkerhed, men er ikke en garanti for, at en revision, der udføres i overensstemmelse med ISA, altid vil afdække væsentlig fejlinformation, hvor en sådan findes. Fejlinformationer kan opstå som følge af besvigelser eller fejl og kan betragtes som væsentlige, hvis det med rimelighed kan forventes, at de enkeltvis eller tilsammen har indflydelse på de økonomiske beslutninger, som brugere træffer på grundlag af regnskabet. I afsnit 41(b) i denne ISA forklares det, at de gråtonede afsnit nedenfor kan medtages i et bilag til revisors erklæring. I afsnit 41(c) forklares det, at hvor lov, øvrig regulering eller nationale revisionsstandarder udtrykkeligt tillader det, kan der henvises til en passende myndigheds hjemmeside, der indeholder beskrivelsen af revisors ansvar, frem for at medtage en sådan beskrivelse i revisors erklæring, forudsat at beskrivelsen på hjemmesiden omhandler og ikke er inkonsistent med beskrivelsen af revisors ansvar som beskrevet nedenfor. Som led i en revision, der udføres i overensstemmelse med ISA, udøver vi faglig vurdering og opretholder professionel skepsis under revisionen. Herudover: Identificerer og vurderer vi risikoen for væsentlig fejlinformation i regnskabet, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl, udformer og udfører revisionshandlinger som reaktion på disse risici og opnår revisionsbevis, der er tilstrækkeligt og egnet til at danne grundlag for vores konklusion. Risikoen for ikke at opdage væsentlig fejlinformation, der skyldes besvigelser, er højere end ved væsentlig fejlinformation, der skyldes fejl, idet besvigelser kan omfatte sammensværgelser, dokumentfalsk, bevidst udeladelse, forkert præsentation eller tilsidesættelse af intern kontrol. Opnår vi forståelse af den interne kontrol med relevans for revisionen for at kunne udforme revisionshandlinger, der er passende efter omstændighederne, men ikke for at kunne udtrykke en konklusion om effektiviteten af selskabets interne kontrol 1. Tager vi stilling til, om den regnskabspraksis, som er anvendt af ledelsen, er passende, og om de regnskabsmæssige skøn og tilknyttede oplysninger, som ledelsen har udarbejdet, er rimelige. Konkluderer vi, om ledelsens udarbejdelse af regnskabet på grundlag af regnskabsprincippet om fortsat drift er passende, og om der på grundlag af det opnåede revisionsbevis er væsentlig usikkerhed forbundet med begivenheder og forhold, der kan skabe betydelig tvivl om selskabets evne til at fortsætte driften. Hvis vi konkluderer, at der er en væsentlig usikkerhed, skal vi i vores erklæring gøre opmærksom på de tilknyttede oplysnin- Side 10 1 Denne sætning vil blive tilpasset i de tilfælde hvor revisor i forbindelse med revisionen også har ansvaret for at afgive en erklæring om effektiviteten af intern kontrol.

11 ger i regnskabet eller, hvis sådanne tilknyttede oplysninger ikke er tilstrækkelige, modificere vores konklusion. Vores konklusioner er baseret på det revisionsbevis, der er opnået frem til datoen på vores revisorerklæring. Fremtidige begivenheder eller forhold kan dog medføre, at selskabet ikke længere kan fortsætte driften. Side 11 Tager vi stilling til den samlede præsentation, struktur og indhold af regnskabet, herunder oplysningerne, og om regnskabet afspejler de underliggende transaktioner og begivenheder på en sådan måde, at der gives et retvisende billede heraf. Vi kommunikerer blandt andre forhold med den øverste ledelse om det planlagte omfang og den tidsmæssige placering af revisionen og betydelige revisionsmæssige observationer, herunder eventuelle betydelige mangler i intern kontrol, som vi identificerer under revisionen. Vi giver også den øverste ledelse en udtalelse om, at vi har opfyldt relevante etiske krav vedrørende uafhængighed, og oplyser den om alle forbindelser og andre forhold, der med rimelighed kan tænkes at påvirke vores uafhængighed, og, hvor dette er relevant, tilhørende sikkerhedsforanstaltninger. Med udgangspunkt i de forhold, der er kommunikeret til den øverste ledelse, fastslår vi, hvilke forhold der havde størst betydning ved revisionen af regnskabet for den aktuelle periode og dermed er centrale forhold ved revisionen Vi beskriver disse forhold i vores revisorerklæring, medmindre lov eller øvrig regulering udelukker, at forholdet offentliggøres, eller i de yderst sjældne tilfælde, hvor vi fastslår, at forholdet ikke skal kommunikeres i vores erklæring, fordi de negative konsekvenser heraf med rimelighed ville kunne forventes at veje tungere end de fordele, som den offentlige interesse har af sådan kommunikation.

Paradigme 3 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven godkendt revisor alene. Standarderne. for offentlig

Paradigme 3 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven godkendt revisor alene. Standarderne. for offentlig Paradigme 3 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven godkendt revisor alene Standarderne for offentlig Vejledning til paradigmet Dette paradigme (paradigme 3) tager udgangspunkt i en situation, hvor: 1)

Læs mere

Paradigme 2 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven både godkendt revisor og Rigsrevisionen. Standarderne. for offentlig

Paradigme 2 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven både godkendt revisor og Rigsrevisionen. Standarderne. for offentlig Paradigme 2 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven både godkendt revisor og Rigsrevisionen Standarderne for offentlig Vejledning til paradigmet Dette paradigme (paradigme 2) tager udgangspunkt i en situation,

Læs mere

Paradigme 1 Regnskaber omfattet af statens regnskabsregler. Standarderne. for offentlig

Paradigme 1 Regnskaber omfattet af statens regnskabsregler. Standarderne. for offentlig Paradigme 1 Regnskaber omfattet af statens regnskabsregler Standarderne for offentlig Vejledning til paradigmet Dette paradigme (paradigme 1) tager udgangspunkt i en situation, hvor: 1) revisionen er udført

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 3: Erklæring om offentlig revision 2016 Almen boligorganisation Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der giver et retvisende billede. Regnskab omfattet af

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 3: Erklæring om offentlig revision 2016 Frie skoler Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der giver et retvisende billede. Regnskab omfattet af [indsæt relevant

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for RO

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for RO DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for ROMU for regnskabsåret 1. januar til 31. december 2018,

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 1: Erklæring om offentlig revision 2016 Regulerede institutioner Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der ikke kan fraviges. Regnskab omfattet af statens

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 3: Erklæring om offentlig revision 2016 Boligafdeling i almen boligorganisation Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der giver et retvisende billede. Regnskab

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 1: Erklæring om offentlig revision 2016 - Kommune Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der ikke kan fraviges. Regnskab omfattet af bekendtgørelse om kommuners

Læs mere

REVU s udtalelse om ISA 700. Den uafhængige revisors revisionspåtegning ved revision af et fuldstændigt regnskab med generelt formål

REVU s udtalelse om ISA 700. Den uafhængige revisors revisionspåtegning ved revision af et fuldstændigt regnskab med generelt formål REVU s udtalelse om ISA 700 Den uafhængige revisors revisionspåtegning ved revision af et fuldstændigt regnskab med generelt formål Revisionsudtalelsen er opdateret som følge af: ændringer til revisorloven

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen) Udkast til Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen) I medfør af 16, stk. 4, og 54, stk. 2, i lov nr. 468 af 17. juni 2008 om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder

Læs mere

Omfanget af denne ISA Ikrafttrædelsesdato... 4 Mål... 5 Definitioner Krav

Omfanget af denne ISA Ikrafttrædelsesdato... 4 Mål... 5 Definitioner Krav INTERNATIONAL STANDARD OM REVISION 800 (AJOURFØRT) SÆRLIGE OVERVEJELSER REVISION AF REGNSKABER UDARBEJDET I (Træder i kraft for revisioner af regnskaber for perioder, der slutterbegynder den 15. december

Læs mere

GIKI HOLDING ApS. Amaliegade København K. Årsrapport 1. januar december 2017

GIKI HOLDING ApS. Amaliegade København K. Årsrapport 1. januar december 2017 GIKI HOLDING ApS Amaliegade 33 1256 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 Peter Lambert Dirigent

Læs mere

P. Ejerf. Hvs.Sluse M.b.a. Regnskab 2016

P. Ejerf. Hvs.Sluse M.b.a. Regnskab 2016 Regnskab 2016 Regnskabet er godkendt på foreningens generalforsamling Hvide Sande, den / 2017 Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende

Læs mere

Antenneforeningen Borup

Antenneforeningen Borup Revisionsfirmaet Jørgen Larsen Registrerede revisorer MEDLEM AF DANSKE REVISORER Antenneforeningen Borup CVR-nr. 21 77 56 73 Årsrapport for 2016 Jørgen Larsen, registreret revisor, Egegårdsvej 39C, 1.

Læs mere

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg CVR-nr. 27 40 98 73 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens Næss Invest ApS Næsset 13 8700 Horsens CVR-nr. 26 53 44 61 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05 2018 Benthe Midtgaard Dirigent Næss

Læs mere

Årsregnskab for 2018

Årsregnskab for 2018 Årsregnskab for 2018 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet Resultatopgørelse for perioden 1. januar - 31. december 2018 Balance pr. 31. december 2018 Side 1 af 7 Galoche Allé 6 4600 Køge T:

Læs mere

HIGH CLASS RACING ApS

HIGH CLASS RACING ApS HIGH CLASS RACING ApS Følfodvej 3 9310 Vodskov Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/12/2017 Søren Fjorback Dirigent

Læs mere

CARLSBERG FUNKTIONÆRERNES REPRÆSENTATIONSFORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V

CARLSBERG FUNKTIONÆRERNES REPRÆSENTATIONSFORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V CARLSBERG FUNKTIONÆRERNES REPRÆSENTATIONSFORENING Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V Årsregnskab 2017 Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den interne revisors påtegning 3 Den uafhængige

Læs mere

GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD, HERSTEDØSTERVEJ 64B, 2620 ALBERTSLUND 1. JANUAR DECEMBER 2017

GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD, HERSTEDØSTERVEJ 64B, 2620 ALBERTSLUND 1. JANUAR DECEMBER 2017 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD,

Læs mere

Resultatopgørelse for 2016

Resultatopgørelse for 2016 Resultatopgørelse for 2016 Alene Klub 148 2016 2015 kr. 1.000 kr. Provisioner 12.418.373 6.067 Administrationstilskud m.v. 2.709.767 1.617 Kontingenter 2.060.166 542 Regulering medlemsindskud 718.800 220

Læs mere

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr Kapital 31/8 ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 37 77 72 85 Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 28/4 2016 31/8 2017) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Den uafhængige revisors revisionspåtegning

Den uafhængige revisors revisionspåtegning Til Byrådet i Solrød Kommune Revisionspåtegning på årsregnskabet Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for Solrød Kommune for regnskabsåret 1. januar - 31. december 2017, jf. siderne 157 til 180 i

Læs mere

REGNSKAB FOR ÅRET 2016 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY. v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret Greve

REGNSKAB FOR ÅRET 2016 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY. v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret Greve REGNSKAB FOR ÅRET 2016 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret 49 2670 Greve INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning 1 Revisionspåtegning 2 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN - - - DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR nr. 11 62 99 97 Årsregnskab 2016 14. marts 2017 Dette regnskab indeholder 13 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger

Læs mere

Korrigerende supplerende information til årsrapport 2016 for Bornholms Brandforsikring A/S

Korrigerende supplerende information til årsrapport 2016 for Bornholms Brandforsikring A/S Korrigerende supplerende information til årsrapport 2016 for Bornholms Brandforsikring A/S CVR nr. 15 46 59 72 Korrigerende supplerende information til årsrapport 2016 for Bornholms Brandforsikring A/S

Læs mere

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017 LTH Holding 1 ApS c/o Basisbank, Teglholm Allé 15, 2450 København SV Årsrapport for 2017 CVR-nr. 37 26 22 77 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/4 2018

Læs mere

Den uafhængige revisors påtegning

Den uafhængige revisors påtegning Den uafhængige revisors påtegning Til Byrådet i Horsens Kommune Revisionspåtegning på regnskabet Konklusion Det er vores opfattelse, at regnskabet i alle væsentlige henseender er rigtigt, dvs. udarbejdet

Læs mere

Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed

Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed Elektroteknisk Forening Kronprinsensgade 28 5000 Odense C CVR nr. 21 66 18 13 Regnskab for året 2018 samt budget for året 2019 og 2020

Læs mere

RACELL POWER SYSTEMS A/S

RACELL POWER SYSTEMS A/S RACELL POWER SYSTEMS A/S Roskildevej 22 2620 Albertslund Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Yakov Safir

Læs mere

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17 IA Invest ApS Vestervangen 6, Skt Klemens, 5260 Odense S Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 32 83 91 34 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby

Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby CVR-nr. 21 48 42 02 Årsrapport 1. juni 2017-31. maj 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. oktober

Læs mere

Clavis Fond I A/S. Bøgstedvej Vallensbæk Strand. Årsrapport 2. november december 2016

Clavis Fond I A/S. Bøgstedvej Vallensbæk Strand. Årsrapport 2. november december 2016 Clavis Fond I A/S Bøgstedvej 12 2665 Vallensbæk Strand Årsrapport 2. november 2015-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2017 Lars Henneberg

Læs mere

Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed

Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed Elektroteknisk Forening Kronprinsensgade 28 5000 Odense C CVR nr. 21 66 18 13 Regnskab for året 2016 samt budget for året 2017 og 2018

Læs mere

Foreningen "God jul til alle"

Foreningen God jul til alle 1111111111111 Building a better working world ... i.... -- ' Indhold Ledelsespåtegning Den uafhængige revisors revisionspåtegning Ledelsesberetning Beretning Årsregnskab 1. januar - 31. december Resultatopgørelse

Læs mere

Advokatfirma. ilementar. Årsrapport Vestergade 43, 1. sal Odense. CVR-nr

Advokatfirma. ilementar. Årsrapport Vestergade 43, 1. sal Odense. CVR-nr Advokatfirma ilementar Vestergade 43, 1. sal. 5000 Odense CVR-nr.36987014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt pé virksomhedens ordinære generalfors^mlitig den 15. marts 2018 CVR-nr. 36 98 70 14 Indhold

Læs mere

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016 Mobile Support K/S Strandboulevarden 151, 2., 2100 København Årsrapport for 1. januar - 31. december 2016 CVR-nr. 36 54 16 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

ApS Komplementarselskabet City of Newcastle Gydevang 39-41, Allerød CVR-nr Årsrapport 2017

ApS Komplementarselskabet City of Newcastle Gydevang 39-41, Allerød CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk ApS Komplementarselskabet City

Læs mere

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21.

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21. Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab v.m.b.a. Rygårds Allé 104 DK-2900 Hellerup Telefon +45 39 29 25 00 www.crowe.dk JA Holding 5 ApS c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, 1 202 2610 Rødovre

Læs mere

Foreningen for ErhvervSilkeborg. CVR-nr ÅRSRAPPORT

Foreningen for ErhvervSilkeborg. CVR-nr ÅRSRAPPORT Foreningen for ErhvervSilkeborg Det Gamle Rådhus Torvet 2A, 1. sal 8600 Silkeborg CVR-nr. 33 54 86 72 ÅRSRAPPORT 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

Læs mere

Chr. Olesen Finans ApS. Årsrapport for 2017/18

Chr. Olesen Finans ApS. Årsrapport for 2017/18 Chr. Olesen Finans ApS Fjerritslevvej 9, Aggersund, 9670 Løgstør Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 1/5-30/4) CVR-nr. 28 33 23 19 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Atea A/S CVR-nr

Atea A/S CVR-nr Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Atea A/S CVR-nr. 25 51 14 84 Indsamlingsregnskab

Læs mere

MCS Invest Fond 1 K/S

MCS Invest Fond 1 K/S Navervej 16 C, 7000 Fredericia CVR-nr. 36 46 46 90 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/06 2018 Henrik

Læs mere

HJELMENSGADE 25 APS DAMPFÆRGEVEJ 3, 2., 2100 KØBENHAVN Ø 1. DECEMBER DECEMBER 2016

HJELMENSGADE 25 APS DAMPFÆRGEVEJ 3, 2., 2100 KØBENHAVN Ø 1. DECEMBER DECEMBER 2016 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 HJELMENSGADE 25 APS DAMPFÆRGEVEJ 3, 2., 2100 KØBENHAVN

Læs mere

CFH Holding ApS Skovagervej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2016

CFH Holding ApS Skovagervej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk CFH Holding ApS Skovagervej 6

Læs mere

SH 3-1 ApS Store Strandstræde København K CVR-nr Årsrapport

SH 3-1 ApS Store Strandstræde København K CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk SH 3-1 ApS Store Strandstræde

Læs mere

Grundejerforeningen Toftdahl. CVR-nr Grønager 16, 2670 Greve. Årsregnskab 2016/17

Grundejerforeningen Toftdahl. CVR-nr Grønager 16, 2670 Greve. Årsregnskab 2016/17 Naverland 2 2600 Glostrup Tlf. 43 43 44 77 Fax 43 43 44 79 haamann@haamann.dk www.haamann.dk Haamann A/S, Statsautoriserede revisorer CVR-nr. 24 25 69 95 Grundejerforeningen Toftdahl CVR-nr. 33 67 77 66

Læs mere

Kirkhoff. Foreningen TV Møn CVR. nr Årsrapport for. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR

Kirkhoff. Foreningen TV Møn CVR. nr Årsrapport for. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR Foreningen TV Møn CVR. nr. 35 36 38 31 Årsrapport for 2017 Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2018 Dirigent: Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR 30 35 10 02 Storegade 17 C 4780 Stege

Læs mere

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 2. Ledelsesberetning Fondsoplysninger 5 Ledelsesberetning 6

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 2. Ledelsesberetning Fondsoplysninger 5 Ledelsesberetning 6 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Uddannelseslederne af 2018 Snaregade 10 A 1205 København K CVR-nr. 39 18 52 53 REVISION & RÅDGIVNING REVISION & RÅDGIVNING RINGAGER 4C, 2. TH. // 2605 BRØNDBY //

Læs mere

Ejerforeningen SeaWest Delområde A. Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel. Årsrapport for

Ejerforeningen SeaWest Delområde A. Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel. Årsrapport for Edison Park 4 DK-6715 Esbjerg N Tlf. 76 11 44 00 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Ejerforeningen SeaWest Delområde A Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel Årsrapport for 1. januar - 31.

Læs mere

LAG SKIVE-VIBORG (LANDDISTRIKSTPROGRAMMET FOR PERIODEN ) ÅRSRAPPORT 1. JANUAR 31. DECEMBER REGNSKABSÅR

LAG SKIVE-VIBORG (LANDDISTRIKSTPROGRAMMET FOR PERIODEN ) ÅRSRAPPORT 1. JANUAR 31. DECEMBER REGNSKABSÅR Tlf: 96 14 27 00 skive@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Asylgade 1 U, 5. sal DK-7800 Skive CVR-nr. 20 22 26 70 LAG SKIVE-VIBORG (LANDDISTRIKSTPROGRAMMET FOR PERIODEN 2014-2020)

Læs mere

HASSERIS GRUNDEJERFORENING ÅRSREGNSKAB 2016

HASSERIS GRUNDEJERFORENING ÅRSREGNSKAB 2016 ÅRSREGNSKAB 2016 Til medlemmerne i Hasseris Grundejerforening Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for Hasseris Grundejerforening for regnskabsåret 1. januar 2016-31. december 2016, der omfatter resultatopgørelse

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Onsdag den 27/03-2019 kl. 19:00 Hældagerskolens Samlingssal I henhold til laugets vedtægter 5.2: Ordinær generalforsamling afholdes én gang årligt, senest i marts måned og indkaldes

Læs mere

Interessentskabet P-Hus Nørgaardsvej

Interessentskabet P-Hus Nørgaardsvej c/o PensionDanmark Ejendomme Langelinie Alle 43 2100 København Ø CVR-nr. 24254925 Årsrapport for 2017 19. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på virksomhedens ordinære generalforsamling den

Læs mere

Holstebro Kommune. Bilag 4 Revisionsberetning vedrørende Ansvarsforhold, revisionens omfang og rapportering. (Vilkår for revisionsopgaven)

Holstebro Kommune. Bilag 4 Revisionsberetning vedrørende Ansvarsforhold, revisionens omfang og rapportering. (Vilkår for revisionsopgaven) Holstebro Kommune CVR-nr. 29 18 99 27 Bilag 4 Revisionsberetning vedrørende Ansvarsforhold, revisionens omfang og rapportering (Vilkår for revisionsopgaven) Holstebro Kommune Revisionsberetning vedrørende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HENNE STRAND ÅRSRAPPORT

GRUNDEJERFORENINGEN HENNE STRAND ÅRSRAPPORT Tlf: 75 22 47 00 varde@bdo.dk www.bdo.dk BOO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Markedspladsen 25 OK-6800 Varde CVR-nr. 20 22 26 70 GRUNDEJERFORENINGEN HENNE STRAND ÅRSRAPPORT 2016 CVR-NR. 29 73 35

Læs mere

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016 Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS Mariane Thomsens Gade 1C, 3, 8000 Aarhus C Årsrapport for 2016 CVR-nr. 35 80 82 21 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI LAURITSHØJ 288, 8541 SKØDSTRUP 1. JANUAR DECEMBER 2017

DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI LAURITSHØJ 288, 8541 SKØDSTRUP 1. JANUAR DECEMBER 2017 Tlf.: 75 18 16 66 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab esbjerg@bdo.dk Bavnehøjvej 6 www.bdo.dk DK-6700 Esbjerg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI LAURITSHØJ

Læs mere

SU II ApS. Årsrapport for Langelinie 27, 5230 Odense M. CVR-nr

SU II ApS. Årsrapport for Langelinie 27, 5230 Odense M. CVR-nr SU II ApS Langelinie 27, 5230 Odense M Årsrapport for 2017 CVR-nr. 25 56 90 83 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05 2018 Sune Uhrenholt Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Gårdlauget "Sølvgade - Øster Søgade - Rørholmsgade"

Gårdlauget Sølvgade - Øster Søgade - Rørholmsgade Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk Gårdlauget "Sølvgade - Øster Søgade - Rørholmsgade" v/

Læs mere

Calculo Evolution A/S

Calculo Evolution A/S Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund CVR-nr. 38 64 77 92 (fra selskabets stiftelse 11. maj - 31. december 2017) Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. april 2018 Dirigent:... Philip

Læs mere

FSR danske revisorer takker for muligheden for at afgive høringssvar om de følgende udsendte bekendtgørelser til revisorloven:

FSR danske revisorer takker for muligheden for at afgive høringssvar om de følgende udsendte bekendtgørelser til revisorloven: Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé 17 2100 København Ø Att.: Chefkonsulent Peter Krogslund Jensen Petkro@erst.dk Chefkonsulent Henrik Davidsen hendav@erst.dk 8. juni 2016 Høringssvar om de resterende bekendtgørelser

Læs mere

Holstebro Billedskole og Ejendommen Brogårdsvej 2

Holstebro Billedskole og Ejendommen Brogårdsvej 2 Holstebro Billedskole og Ejendommen Brogårdsvej 2 Årsrapport 2017 Holstebro Hostrupsvej 4 7500 Holstebro T 9610 6161 Struer Torvegade 2 7600 Struer T 9684 2000 Ulfborg Harbogade 51 6990 Ulfborg T 9749

Læs mere

Dansk Køkken Design A/S Lyngby Hovedgade 39, 2800 Kgs. Lyngby

Dansk Køkken Design A/S Lyngby Hovedgade 39, 2800 Kgs. Lyngby Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk Dansk Køkken Design A/S Lyngby Hovedgade 39, 2800 Kgs.

Læs mere

Oluf Nielsen Fonden Stadion Allé Aarhus C CVR-nr Årsregnskab 2018

Oluf Nielsen Fonden Stadion Allé Aarhus C CVR-nr Årsregnskab 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Oluf Nielsen Fonden Stadion Allé

Læs mere

Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk

Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk CVR-nr. 34 96 31 18 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere

Ejerforeningen Lange Carl c/o ADLEX-MÜRSCH Ejendomsadministration, Købmagergade 60,3, 1150 København K

Ejerforeningen Lange Carl c/o ADLEX-MÜRSCH Ejendomsadministration, Købmagergade 60,3, 1150 København K Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 www.grantthornton.dk Ejerforeningen Lange Carl c/o ADLEX-MÜRSCH Ejendomsadministration,

Læs mere

HOLDINGSELSKABET HK ApS

HOLDINGSELSKABET HK ApS HOLDINGSELSKABET HK ApS Skovbrynet 8 8000 Aarhus C Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/02/2018 Henrik Axel

Læs mere

DANSK BLINDESAMFUND, SYD-VESTJYLLAND SOLVANG 11, 6600 VEJEN

DANSK BLINDESAMFUND, SYD-VESTJYLLAND SOLVANG 11, 6600 VEJEN Edison Park 4 DK-6715 Esbjerg N Tlf. 76 11 44 00 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 DANSK BLINDESAMFUND, SYD-VESTJYLLAND SOLVANG 11, 6600 VEJEN ÅRSRAPPORT FOR 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Græsted Fjernvarme A.M.B.A.

Græsted Fjernvarme A.M.B.A. 4030 Græsted Fjernvarme A.M.B.A. Cvr. nr. 42 74 25 11 Varmeregnskab for 2016/17 Uddrag af årsrapporten for samme år. Frederiksborgvej 14, 1., 3200 Helsinge Tlf.: +45 48 39 26 00 Mail: mj@mjrevision.dk

Læs mere

Nation: Revision GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT ÅRSRAPPORT FOR 2017 CVR Registrerede Revisorer a/s

Nation: Revision GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT ÅRSRAPPORT FOR 2017 CVR Registrerede Revisorer a/s Nation: Revision Registrerede Revisorer a/s GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT ÅRSRAPPORT FOR 2017 CVR 34 76 65 25 15055 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Bestyrelsespåtegning Den uafhængige revisors revisionspåtegning

Læs mere

pwc Reersø Pumpelag Årsrapport 2016

pwc Reersø Pumpelag Årsrapport 2016 Reersø Pumpelag Årsrapport 2016 CVR-nr. 15 76 65 73 Årṣ rapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/4 2017 Dirigent Price waterhousecoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskah.

Læs mere

G/F Sophienlund. Vinkelvej Roskilde CVR-nr

G/F Sophienlund. Vinkelvej Roskilde CVR-nr G/F Sophienlund Vinkelvej 3 4000 Roskilde CVR-nr. 32 90 24 80 Årsrapport for 2016 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Indehavernes påtegning 1 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 2 Indehaverberetning

Læs mere

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017 Blyde Holding ApS Sørupvej 72, 3480 Fredensborg Årsrapport for 2017 CVR-nr. 28 15 98 89 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/6 2018 Jørgen Nielsen Dirigent

Læs mere

Home Solrød og Greve I/S Hundige Strandvej 216, 2670 Greve

Home Solrød og Greve I/S Hundige Strandvej 216, 2670 Greve Home Solrød og Greve I/S Hundige Strandvej 216, 2670 Greve CVR-nr. 36 96 70 13 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Revisionspåtegninger STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB. CVR-nr

Revisionspåtegninger STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB.  CVR-nr STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere www.beierholm.dk CVR-nr. 32 89 54 68

Læs mere

acti-chem Finans ApS Birkemose Allé Kolding CVR-nr Årsrapport 2017

acti-chem Finans ApS Birkemose Allé Kolding CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk acti-chem Finans ApS Birkemose

Læs mere

Græsted Fjernvarme A.M.B.A.

Græsted Fjernvarme A.M.B.A. 4030 Græsted Fjernvarme A.M.B.A. Cvr. nr. 42 74 25 11 Varmeregnskab for 2017/18 Uddrag af årsrapporten for samme år. Frederiksborgvej 14, 1., 3200 Helsinge Tlf.: +45 48 39 26 00 Mail: mj@mjrevision.dk

Læs mere

Broinstitut II A/S. Årsrapport Første regnskabsår 11. september december Sankt Annæ Plads 13, 2. tv.

Broinstitut II A/S. Årsrapport Første regnskabsår 11. september december Sankt Annæ Plads 13, 2. tv. Sankt Annæ Plads 13, 2. tv., 1250 København K CVR-nr. 39 85 33 88 Første regnskabsår 11. september - 31. december 2018 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 29. maj 2019 Dirigent:... Indhold

Læs mere

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR nr. 11 61 62 91 Årsregnskab 2017 19. marts 2018 Dette regnskab indeholder 12 sider Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige

Læs mere

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2018

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej

Læs mere

Nordisk Vindkraft A/S Holgersgade Nykøbing M CVR-nr Årsrapport 2017

Nordisk Vindkraft A/S Holgersgade Nykøbing M CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Nordisk Vindkraft A/S Holgersgade 1 7900 Nykøbing

Læs mere

VPK Fond I K/S. Årsrapport for Rugaards Skovvej 36, c/o Jon Erik Risvig, DK Ry 24/ CVR-nr

VPK Fond I K/S. Årsrapport for Rugaards Skovvej 36, c/o Jon Erik Risvig, DK Ry 24/ CVR-nr Rugaards Skovvej 36, c/o Jon Erik Risvig, DK- 8680 Ry CVR-nr. 37 67 01 62 Årsrapport for 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/4-2019 Klaus Bülow Davidsen

Læs mere

Byhusene Holstebro ApS. Årsrapport for 2017/18

Byhusene Holstebro ApS. Årsrapport for 2017/18 Byhusene Holstebro ApS c/o Kris Andersen, Porsevej 5, 7500 Holstebro Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 19/11 2017-31/12 2018) CVR-nr. 39 09 83 26 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Fonden til Rosportens Fremme

Fonden til Rosportens Fremme Fonden til Rosportens Fremme CVR-nr. 11 70 84 98 Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 5 Årsregnskab 1. januar 31. december 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Børne- og Ungdomsforeningen i. Grenaa Frikirke. Årsregnskab CVR-nr

Børne- og Ungdomsforeningen i. Grenaa Frikirke. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Børne- og Ungdomsforeningen i Grenaa Frikirke Årsregnskab 2017

Læs mere

Foreningen Kulturhavn Gillelejes Venner Østre Allé 77, 3250 Gilleleje CVR-nr

Foreningen Kulturhavn Gillelejes Venner Østre Allé 77, 3250 Gilleleje CVR-nr Foreningen Kulturhavn Gillelejes Venner Østre Allé 77, 3250 Gilleleje CVR-nr. 38 11 13 29 Årsrapport for 2018 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

PER MADSEN HOLDING AF 1948 APS LILLE BORGERGADE 29, 9400 NØRRESUNDBY 1. JANUAR DECEMBER 2018

PER MADSEN HOLDING AF 1948 APS LILLE BORGERGADE 29, 9400 NØRRESUNDBY 1. JANUAR DECEMBER 2018 Tlf.: 98 82 32 88 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab broenderslev@bdo.dk Torvet 10 www.bdo.dk DK-9700 Brønderslev CVR-nr. 20 22 26 7020222670 PER MADSEN HOLDING AF 1948 APS LILLE BORGERGADE 29,

Læs mere

L&C af 1. februar 2012 A/S under frivillig likvidation. Årsrapport for 2016

L&C af 1. februar 2012 A/S under frivillig likvidation. Årsrapport for 2016 L&C af 1. februar 2012 A/S under frivillig likvidation c/o Plesner Advokatfirma, Amerika Plads 37, 2100 København Ø Årsrapport for 2016 CVR-nr. 16 99 94 90 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING SILOVEJ 8, 9900 FREDERIKSHAVN ÅRSRAPPORT 1. JANUAR DECEMBER 2017

FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING SILOVEJ 8, 9900 FREDERIKSHAVN ÅRSRAPPORT 1. JANUAR DECEMBER 2017 Tlf.: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING SILOVEJ 8, 9900 FREDERIKSHAVN

Læs mere

Gråsten Fjernvarme A.m.b.a. Sønderborg Landevej Gråsten CVR-nr Årsrapport 2017

Gråsten Fjernvarme A.m.b.a. Sønderborg Landevej Gråsten CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Gråsten Fjernvarme A.m.b.a. Sønderborg Landevej 3 6300

Læs mere

FLAG NORD AKTIONSGRUPPE 123, LØNSTRUP, 9800 HJØRRING ÅRSRAPPORT 23. JANUAR DECEMBER 2016

FLAG NORD AKTIONSGRUPPE 123, LØNSTRUP, 9800 HJØRRING ÅRSRAPPORT 23. JANUAR DECEMBER 2016 FLAG NORD AKTIONSGRUPPE STRANDVEJEN 123, LØNSTRUP, 9800 HJØRRING ÅRSRAPPORT 23. JANUAR - 31. DECEMBER 2016 CVR-NR. 37 39 05 26 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Foreningsoplysninger Foreningsoplysninger. 3 Erklæringer

Læs mere

MNGT4 RL ApS Norasvej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2017

MNGT4 RL ApS Norasvej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk MNGT4 RL ApS Norasvej 35 2920

Læs mere

Regnskab. for. Folkekirkens Informationstjeneste i Aalborg Stift. Resultatopgørelse 1. januar 31. december 2016

Regnskab. for. Folkekirkens Informationstjeneste i Aalborg Stift. Resultatopgørelse 1. januar 31. december 2016 0 INFOTJENESTEN AALBORG STIFT Regnskab for Folkekirkens Informationstjeneste i Aalborg Stift CVR-nr. 21246980 Resultatopgørelse 1. januar 31. december 2016 Balance pr. 31. december 2016 Ledelsesberetning

Læs mere

Odenseselskabet af 2017 A/S under frivillig likvidation Rødegårdsvej Odense CVR-nr Årsrapport

Odenseselskabet af 2017 A/S under frivillig likvidation Rødegårdsvej Odense CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Odenseselskabet af 2017 A/S under

Læs mere

HILLERØD BORGERSTIFTELSE CVR-NR Hillerød

HILLERØD BORGERSTIFTELSE CVR-NR Hillerød HILLERØD BORGERSTIFTELSE CVR-NR. 12906471 3400 Hillerød ÅRSREGNSKAB FOR ÅRET 2017 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 1 Bestyrelsens påtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3-4 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Ann Holding, Viborg ApS. Egeskovvej 19, 8800 Viborg. Årsrapport for

Ann Holding, Viborg ApS. Egeskovvej 19, 8800 Viborg. Årsrapport for Østergade 130 DK-6900 Skjern Tlf. 88 81 11 88 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 36 56 05 09 Ann Holding, Viborg ApS Egeskovvej 19, 8800 Viborg Årsrapport for 2017 CVR-nr. 39 05 61 86 Årsrapporten

Læs mere

Nørre Søgade Karreens Gårdlav

Nørre Søgade Karreens Gårdlav Nørre Søgade Karreens Gårdlav Turesensgade 35, 1. th. 1366 København K 34 09 43 81 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2017 Årsregnskabet er godkendt på foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere