Belgisk øl, hygge og chokolade på cykel i Flandern

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Belgisk øl, hygge og chokolade på cykel i Flandern"

Transkript

1 Belgisk øl, hygge og chokolade på cykel i Flandern Hygge-cykelcruise Brügge og Bruxelles med M/S Magnifique og M/S Quo Vadis Følg floderne fra Belgiens kyst ind igennem landet til byer med en storslået historie og enestående arkitektur Oplev Belgiens smukkeste byer og landskaber på en kombineret flodkrydstogts- og cykeltur. Start i charmerende og historiske Brügge med dens sammensurium af kanaler og fortsæt til hovedstaden for europæisk politik, Bruxelles, eller tag turen i omvendt retning. Dag 1. Brügge Check ind på skibet, som vil være jeres flydende hotel på turen. Efter et velkomstmøde med informationer om turen vil der være tid til en tur rundt i byen og muligvis nå nogle af stedets mange museer. Husk at kigge nærmere på Brügges centrum, som grundet de mange kanaler har fået en plads på UNESCOs verdensarvsliste. Dag 2. Dagstur til kysten ved Nordsøen, 55 km Efter morgenmaden er det tid til den første cykeltur. Den går ud til kysten ved Nordsøen, hvor der er gode badestrande og hyggelige caféer i små badebyer. Nyd en tur i vandet og giv jer tid til at slappe af på stranden, før turen går tilbage til Brügge og jeres skib. Information Booking koder og skibe på turen: CRU4-MAG for M/S Magnifique CRU4-QUO for M/S Quo Vadis Turnavn: Turtype: Varighed: Cykelkrydstogt Brügge Bruxelles eller Bruxelles Brügge Individuel tur 8 dage Startdatoer: 9/5 3/ Startdage: Samlet længde: Rutekarakteristik: Hver lørdag ca. 270 km Let tur Dag 3. Brügge Moerebrugge Gent, 40 km Fra morgenstunden sejler I mod Moerebrugge, hvorfra turen fortsætter på cykel. Kør langs floder og åer gennem det smukke landskab mod Ghent, hvor de oplyste gader indbyder til en slentretur i midtbyens gader. Stedet var i middelalderen Europas andenstørste by og har en utrolig smuk og velbevaret arkitektur. Skibet lægger til kort uden for byens centrum, men med kun 15 min. cykeltur derfra kan denne oplevelse virkelig anbefales. Dag 4. Gent Dendermonde/St-Amands, 48 km Dagens cykeltur går til Dendermonde, hvor kaffepausen på den karakteristiske flamske markedsplads er en seværdighed i sig selv. Afhængigt af mulighederne for at lægge til i byen, vil overnatningen enten foregå her eller længere henne ad floden i St-Amands.

2 Dag 5. Dendermonde / St-Amands Antwerpen, 48 km Hvis I vågner i Dendermonde, vil første punkt på dagordnen være en sejltur til St-Amands. Dagens tur går langs den smukkeste del af floden, Schelde, som snor sig gennem landskabet, og cykelturen videre fra St. Amands leder jer bl.a. forbi byens vandtårn og en historisk murstensfabrik, som har produceret mursten siden middelalderen og helt frem til i dag. Cykelturen slutter i Antwerpen, hvor maleren Ruben kommer fra, og hans værker kan bl.a. ses i domkirken, Onze Lieve Vrouwe. Dag 6. Antwerpen Lier Willebroek, ca. 45 km Kør videre fra Antwerpen til den smukke forstad Lier med store flotte huse og meget velholdte haver. Følg den mindre flod, Nete, videre til Willebroek, hvor I finder jeres skib ligge og vente på jer ved bredden. Dag 7. Willebroek Mechelen Vilvoorde, ca. 40 km Den sidste cykeltur bugter sig gennem grønne marker og bløde bakker og gør stop i Mechelen. Her er over 300 bygninger registrerede som historiske, og otte af dem er kirker. Turen går videre til Vilvoorde, hvorfra der sejles resten af vejen til Bruxelles. Tag en gåtur gennem byens midte fyldt med historie og europæisk politik. Dag 8. Bruxelles Efter morgenmaden er turen slut, og besætningen siger farvel og ønsker jer god tur hjem. Har du lyst til at opleve mere af Bruxelles og/eller Brügge, så hjælper vi gerne med ekstra overnatninger. Program for turen Bruxelles - Brügge Turen fra Bruxelles til Brügge følger samme rute som ovenfor beskrevet, men naturligvis i omvendt retning og rækkefølge. Programmet for de enkelte dage er som følger: Dag 1. Ankomst Bruxelles I kan checke ind på skibet fra kl , og skibet bliver liggende i Bruxelles til næste morgen, så I har mulighed for at udforske byen nærmere. Hvis I ankommer tidligere er det muligt at stille sin bagage på skibet uden at checke ind i kahytten. Dag 2. Bruxelles Willebroek Dag 3. Willebroek - Antwerpen Middag på egen hånd i Antwerpen. Dag 4. Antwerpen - St. Amands / Dendermonde Dag 5. St. Amands - Gent Dag 6. Gent - Brügge Dag 7. Brügge Rundtur til Nordsøkysten Dag 8. Afrejse Brügge Check ud efter I har spist morgenmad, senest kl. 10. Rejsetype: Turen er en 1-vejs rejse med daglige cykelture med flersproget guide og indkvartering på en hyggelig flodbåd. Det er muligt at blive ombord på skibet og sejle med det, enten hvis man har behov for en hviledag, eller for personer, som gerne vil deltage i denne hyggelige tur, men som ikke ønsker at cykle de daglige ture.

3 Afrejsedatoer 2016 BRÜGGE- BRUXELLES Maj 7/5 og 21/5 Quo Vadis 21/5 Magnifique Juni 4/6 og 18/6 Quo Vadis Juli 2/7, 16/7 og 30/7 Quo Vadis 2/7 Magnifique August 13/8 og 27/8 Quo Vadis 13/8 Magnifique Afrejsedatoer 2016 BRUXELLES - BRÜGGE Maj 14/5 og 28/5 Quo Vadis 28/5 Magnifique Juni 11/6 og 25/6 Quo Vadis Juli 9/7 og 23/7 Quo Vadis 9/7 Magnifique August 3/8 og 20/8 Quo Vadis 20/8 Magnifique September 3/9 Quo Vadis Generel information Guiden orienterer hver aften om næste dags program og cykler med gruppen og fortæller undervejs (på engelsk og/eller tysk) om de steder, seværdigheder og byer, som I passerer.. Guiden leder byvandringer i de byer, hvor det er aktuelt. Der er gratis kaffe og te i salonen hver dag frem til kl Efter dette tidspunkt koster det en lille smule. Kahytten har eget bad og toilet og fungerer rent praktisk stort set på samme måde som et hotelværelse med daglig rengøring og mulighed for at få rene, tørre håndklæder. Alle afstande er beregninger af de anbefalede ruter og mulige omveje. Cykelturene kræver ikke specielt udstyr, men de fleste vil finde det behageligt at cykle i et par cykelbukser og evt. cykelhandsker til at absorbere stød m.v. Det er dog ikke nogen nødvendighed, og cykelturene kan snildt gennemføres i helt almindeligt tøj. Der er en afslappet stemning ombord og ingen dresscode. Udlejningscyklerne er gode turcykler i Unisexmodel med 7 gear og både hånd- og fodbremse. Til alle cykler medfølger en cykeltaske. Endvidere kan der lejes el-cykler, børnecykler og andet børneudstyr, hvilket dog findes i et begrænset omfang og derfor skal bestilles i god tid i forvejen (dvs. ca. 2 mdr. før). Det er muligt at medbringe egen cykel, men rederiet påtager sig ingen form for ansvar i forhold til evt. skade, tab eller tyveri af cyklen. Brug af cykelhjelm er ikke lovpligtigt i hverken Holland eller Belgien og forefindes derfor ikke på skibet. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi dog både børn og voksne at benytte cykelhjelm og medbringe sin egen hjelm, hvis man ønsker at cykle med hjelm. Rutekarakteristik: Det er meget nemt at cykle i Belgien. Selvom Belgien også har bjerge, er denne strækning behagelig flad og utroligt smuk. Cykler:

4 Inkluderet i rejsens pris: Rejse og ophold som beskrevet iht. program med ophold 8 dage/ 7 nætter i kahyt i valgt kategori Helpension bestående af morgenmad, selvsmurt frokostmadpakke, eftermiddagskaffe og -te og 3- retters aftenmåltider Velkomstdrink og -møde den første aften Håndklæder og sengelinned Daglig rengøring af kahytten Detaljerede rutebeskrivelser og cykelkort Flersproget turleder, som hver dag gennemgår ruten og giver tips og idéer til cykelturen Ikke inkl. i rejsens pris: Din rejse til/fra Bruxelles og Brügge Transfer til/fra skibets kajplads Parkeringsomkostninger ved kørsel i egen bil Cykelleje (kan tilkøbes) Drikkevarer Personlig rejseforsikring Adgang til museer, attraktioner m.m. Specifikke kostønsker pr. efterspørgsel og mod betaling af evt. ekstra tillæg Evt. småfærger undervejs Praktisk rejseinformation: Med fly: Flere flyselskaber har daglige afgange fra Danmark til Bruxelles med en flyvetid på ca. halvanden time. Fra den lille lufthavn ved Brügge er der ingen direkte flyforbindelser til Danmark. Vi anbefaler derfor vi at flyve til Bruxelles og tage toget til Brügge den ene vej. Der er direkte forbindelse til mellem Brügge og Bruxelles, og turen tager ca. 1 time. Med tog: Fra Padborg til Brügge: Ca. 14 timer med flere mulige skift undervejs. Fra Padborg til Bruxelles: Ca. 10 timer med skift i f.eks. Köln. I egen bil: Fra Padborg til Brügge: Ca. 809 km. Fra Padborg til Bruxelles: Ca. 749 km. Om M/S Quo Vadis: M/S Quo Vadis er et hyggeligt skib fra 2006, som har 12 kahytter. Alle kahytter er omkring 9 m² store og praktisk indrettet med eget toilet og badeværelse, to enkeltsenge, hårtørrer, air condition og et vindue ud mod den gode udsigt. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vinduerne dog ikke åbnes. Skibet indeholder herudover en åben salon med gode siddepladser, en restaurant, en lille bar og et soldæk med solsejl. Der vil ofte være levende musik med ombord, og den gode og åbne stemning er altid i højsædet ombord på M/S Quo Vadis.

5 M/S Magnifique: Magnifique er et af de flotteste skibe til cykelkrydstogter i Europa. Det er et mindre og meget hyggeligt luksuskrydstogtsskib, der i 2013/2014 blev fuldstændig moderniseret og forlænget til sine nuværende 63 meter. På det øvre dæk har I restaurant, bar og lounge med storskærm, gratis WiFi* og store panoramavinduer. Udenfor er der to delvist overdækkede soldæk med mahognibelægning og behagelige stole og borde. På dækket i agterstavnen er der en whirlpool/jacuzzi til hygge og afslapning efter cykelturen og forrest et grill- /barbecueområde samt naturligvis opbevaringsplads til cykler. *WiFi forbrug op til 50 MB pr. dag er gratis. Større forbrug kan købes mod mindre tillæg. Kahytstyper og indretning: M/S Magnifique har plads til 35 gæster i 17 kahytter. Alle kahytterne er beliggende på nedre dæk og fordelt på: 11 stk. twin kahytter på ca. 11 m² til 2 personer med enkeltstående senge. Enkelte twin kahytter har mulighed for en ekstra opredning til 3 personer 4 stk. premium twin kahytter på ca. 14 m² til 2 personer sammenstående senge og et hyggeligt lille siddeområde og 2 stk. single kahytter på ca. 8 m 2 til 1 person. Alle kahytter har eget toilet og badeværelse, fladskærmstv med mange satelitkanaler (dog ikke danske programmer), justerbar air condition og koøjer mod den gode udsigt. (Af sikkerhedsgrunde må vinduerne ikke åbnes).

6 Priser 2016 M/S Quo Vadis Alle afrejsedatoer i 2016 Pris pr. person Twin kahyt (2 pers.) DKK Twin kahyt som Single kahyt til 1 person DKK Leje af alm. cykel med 7 gear DKK 600 Leje af el-cykel DKK Grupperabat DKK 5% rabat ved mindst 8 personer M/S Magnifique Alle afrejsedatoer i 2016 Pris pr. person Twin kahyt (2 pers.) DKK Premium Twin kahyt (2 pers.) DKK Single kahyt (1 pers.) DKK Triple kahyt (3 pers.) DKK Premium Triple kahyt (3 pers.) DKK Leje af alm. cykel med 7 gear DKK 600 Leje af el-cykel DKK Grupperabat DKK 5% rabat ved mindst 8 personer

Flanderns smukke kulturbyer og kanaler

Flanderns smukke kulturbyer og kanaler Flanderns smukke kulturbyer og kanaler DK - 2000 Frederiksberg Tlf.: (+45) 32 52 8981 Email: info@memorytours.dk Slottet Castelnaud i La Roque-Gageac og Belgisk Øl & chokolade CYKELKRYDSTOGT Cruise og

Læs mere

Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT

Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT [vc_row][vc_column] Highlights Turen dag for dag Om skibet Cykler Praktisk info Afrejsedatoer Priser Cykelkrydstogt ved Mosel og Saar Introduktion til skibet

Læs mere

Flandern Cykelkrydstogt med M/S Magnifique (CRU3-MAG) UNDER BEARBEJDNING

Flandern Cykelkrydstogt med M/S Magnifique (CRU3-MAG) UNDER BEARBEJDNING Flandern Cykelkrydstogt med M/S Magnifique (CRU3-MAG) UNDER BEARBEJDNING CRU3-MAG Highlights Om skibet M/S Magnifique Detaljeret turbeskrivelse Rejsen til destinationen Cyklerne Om cykelturene Rejseperiode

Læs mere

Amsterdam-Brügge med M/S Gandalf Cykelkrydstogt CRU3-GAN

Amsterdam-Brügge med M/S Gandalf Cykelkrydstogt CRU3-GAN Amsterdam-Brügge med M/S Gandalf Cykelkrydstogt CRU3-GAN [vc_row][vc_column] Højdepunkter Turen dag for dag M/S Gandalf Cykler Praktisk info Rejsedatoer Priser Tur CRU3-GAN Blandt turens mange højdepunkter

Læs mere

Cykelcruise Holland CRU1 AMA

Cykelcruise Holland CRU1 AMA Cykelcruise Holland CRU1 AMA M/S ANNA MARIA AGNES CRUISE CRU1-AMA Highlights Om skibet M/S Anna Maria Agnes Detaljeret turbeskrivelse Om cykler Rejseperiode Priser Praktisk info Cykelkrydstogt med M/S

Læs mere

Skøn cykeltur langs kanalerne

Skøn cykeltur langs kanalerne Skøn cykeltur langs kanalerne i Nordens Venedig CYKELKRYDSTOGT I DET SYDLIGE HOLLAND Hygge på hollandsk Vindmøller, kanaler, cyklister, tulipaner i alverdens farver, træsko, gode oste og blåmalet porcelæn

Læs mere

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden.

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden. Metz-Koblenz, 8 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De mange seværdigheder i den franske provins

Læs mere

Trier-Koblenz, 7 dage

Trier-Koblenz, 7 dage Trier-Koblenz, 7 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Stort set stier langs med Mosel-floden; Den smukke 2000 år gamle by Trier; Tysklands ældste vinby

Læs mere

Cykelmøde med Van Gogh, kanaler & Kulturbyer

Cykelmøde med Van Gogh, kanaler & Kulturbyer Cykelmøde med Van Gogh, kanaler & Kulturbyer i charmerende Sydlige Holland CYKELKRYDSTOGT I DET SYDLIGE HOLLAND Essensen af Hollandsk hygge Oplev det lavtliggende lands mange højdepunkter på et fortryllende

Læs mere

Ungarske Donau fra Wien over Bratislava til Budapest. Information

Ungarske Donau fra Wien over Bratislava til Budapest. Information Ungarske Donau fra Wien over Bratislava til Budapest 2015 3 hovedstæder og 3 lande ved Donau, 9 dage Wien Bratislava - Budapest (inkl. nat i Bratislava) Oplev de smukke landskaber ved den ungarske Donau

Læs mere

Storslået rapsodi langs Donau til Budapest. Information. 3 hovedstæder og 3 lande ved Donau, 8 dage Wien Budapest (ekskl. overnatning i Bratislava)

Storslået rapsodi langs Donau til Budapest. Information. 3 hovedstæder og 3 lande ved Donau, 8 dage Wien Budapest (ekskl. overnatning i Bratislava) Storslået rapsodi langs Donau til Budapest 2015 3 hovedstæder 3 lande ved Donau, 8 dage Wien Budapest (ekskl. overnatning i Bratislava) Oplev de smukke landskaber ved den ungarske Donau med dramatiske

Læs mere

Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT

Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT [vc_row][vc_column] Highlights Turen dag for dag Om skibet Cykler Praktisk info Afrejsedatoer Priser Cykelkrydstogt ved Mosel og Saar Introduktion til skibet

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Oplevelsestur fra Wien til Budapest ved Donau

Oplevelsestur fra Wien til Budapest ved Donau Oplevelsestur fra Wien til Budapest ved Donau 2015 3 hovedstæder og 3 lande ved Donau, 7 dage Wien Bratislava - Budapest (inkl. nat i Bratislava) På denne oplevelsestur kører du gennem utroligt smukke

Læs mere

Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter.

Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter. Trier-Koblenz 9dg Highlights Mosel-Trier-Koblenz, 9 dage Overnatning Detaljeret turbeskrivelse Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Frankrig, Luxembourg og Tyskland mødes i Moseldalen, hvor floden

Læs mere

Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4

Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4 Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info [vc_column_text] Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Sydholland med M/S Anna Maria Agnes Cykelkrydstogt CRU1-AMA

Sydholland med M/S Anna Maria Agnes Cykelkrydstogt CRU1-AMA Sydholland med M/S Anna Maria Agnes Cykelkrydstogt CRU1-AMA [vc_row][vc_column] Highlights Turen dag for dag Om skibet Cykler Praktisk info Rejsedatoer Priser Hollands hyggelige hovedstad Amsterdam Dordrecht

Læs mere

PIONEER EVENTYR I BUGTERNE OMKRING MARMARIS I TYRKIET PIONEER CYKELKRYDSTOGT I TYRKIET

PIONEER EVENTYR I BUGTERNE OMKRING MARMARIS I TYRKIET PIONEER CYKELKRYDSTOGT I TYRKIET PIONEER EVENTYR I BUGTERNE OMKRING MARMARIS I TYRKIET PIONEER CYKELKRYDSTOGT I TYRKIET Drømmer du om at udforske Tyrkiets skønne landskaber, tyrkisblå hav og små øer på cykel og til vands? Så tag med på

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Trier-Koblenz, 9 dage TYS-11

Trier-Koblenz, 9 dage TYS-11 Trier-Koblenz, 9 dage TYS-11 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info [vc_column_text] Trier, den ældste by i Tyskland; Mehrings gamle kendte

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland

Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord Ostemarked i Alkmaar Blomsterparade og besøg i Keukenhof

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus.

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. VÆRELSE MED MORGENMAD CALVI, GRAND HOTEL*** Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. Indkvartering Grand Hotel*** er et

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus.

Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. VÆRELSE MED MORGENMAD CALVI, GRAND HOTEL*** Rummelige værelser på charmerende hotel beliggende tæt på gågader, havnepromenaden og byens bedste sandstrand. Transferbus. Indkvartering Grand Hotel*** er et

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Cykelkrydstogt i Sydholland med M/S Sir Winston CRu1-WIN

Cykelkrydstogt i Sydholland med M/S Sir Winston CRu1-WIN Cykelkrydstogt i Sydholland med M/S Sir Winston CRu1-WIN [vc_row][vc_column] Highlights Turen dag for dag Om skibet Cykler Praktisk info Afrejsedatoer Priser [vc_column_text] Hollands hyggelige hovedstad

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

CYKELKRYDSTOGGRUPPE MED FÆLLESKAB - DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN

CYKELKRYDSTOGGRUPPE MED FÆLLESKAB - DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN CYKELKRYDSTOGGRUPPE MED FÆLLESKAB - DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN Skøn gruppetur med fly og bustransfer, sejlads på Mosel og Saar, let cykling, dejlig hotelbåd og 2 vinsmagninger.

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau

Flodkrydstogt på Donau Flodkrydstogt på Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.395,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib MS Verdi Vidunderlige Buda og Pest Donaus spændende historie Det syngende

Læs mere

Sydholland med M/S Anna Maria Agnes Cykelkrydstogt CRU1-AMA

Sydholland med M/S Anna Maria Agnes Cykelkrydstogt CRU1-AMA Sydholland med M/S Anna Maria Agnes Cykelkrydstogt CRU1-AMA [vc_row][vc_column] Highlights Turen dag for dag Om skibet Cykler Praktisk info Rejsedatoer Priser [vc_column_text] Hollands hyggelige hovedstad

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE KORSIKA NORDØEN RUNDT Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle". En af vores guider på turen er super seje Christina Rindom - tidligere OL roer Nordøen Rundet

Læs mere

Nem cykeltur fra Rhinens udmundning ved Rotterdam til ølbyen Köln

Nem cykeltur fra Rhinens udmundning ved Rotterdam til ølbyen Köln CYKELKRYDSTOGT I HOLLAND OG TYSKLAND MED MS LALE ANDERSEN RHINENS PERLER FRA ROTTERDAM TIL KÖLN  GRUPPEREJSE-NYHED med MS Lale Andersen fra Rhinens udmunding ved Rotterdam til ølbyen Köln. Fly fra

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus.

Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus. HOTEL MED MORGENMAD ILE ROUSSE, HOTEL LA PIETRA*** Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus. Indkvartering På Hotel La Pietra*** har

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus.

Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus. HOTEL MED MORGENMAD ILE ROUSSE, HOTEL LA PIETRA*** Middelhavet for dine fødder! Moderne værelser. Restaurant. 800 m til centrum. 500 m til sandstrand. Transferbus. Indkvartering På Hotel La Pietra*** har

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Young Adventurers IT'S A LIFESTYLE. Surf Camp Santander, Spanien. Praktiske oplysninger. Program til: Afrejse fra (& dato):? D.?

Young Adventurers IT'S A LIFESTYLE. Surf Camp Santander, Spanien. Praktiske oplysninger. Program til: Afrejse fra (& dato):? D.? Surf Camp Santander, Spanien. Program til: Destination: Varighed: Santander, Spanien. 8 dage Afrejse fra (& dato):? D.? Ankomst til (& dato):? D.? Hjemrejse fra (& dato):? D.? Hjemrejse til (& dato):?

Læs mere

SMUKKE DONAU Tag med på 8 dages flodkrydstogt på Donau fra Wien, der byder på billedskøn natur og kulturelle oplevelser

SMUKKE DONAU Tag med på 8 dages flodkrydstogt på Donau fra Wien, der byder på billedskøn natur og kulturelle oplevelser 20. JUNI 2018 8 DAGE SMUKKE DONAU Tag med på 8 dages flodkrydstogt på Donau fra Wien, der byder på billedskøn natur og kulturelle oplevelser En malerisk rejse på Donau Floden bugter sig igennem omgivelserne,

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen

Flodkrydstogt på Rhinen Flodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.06.2020 21.06.2020 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et fantastisk flodkrydstogt

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen

Flodkrydstogt på Rhinen Flodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.06.2020 05.07.2020 8.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Verdi Et fantastisk flodkrydstogt

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere