33. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "33. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov"

Transkript

1 33. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov den 28. september 2012 Formandens beretning. Sæson var en fin sæson i Skiklubben Hareskov. Vejret var ikke altid lige positivt indstillet overfor skiløbere, men vi fik alligevel afholdt størstedelen af vores traditionelle aktiviteter og ture. Men i bestyrelsen har der været nye udfordringer hele sæsonen. Første år med en fultidsansat forretningsfører, Flemming Steenvinkel, og samtidig en ny kasserer betød, at en lang række aktiviteter skulle genindlæres og endnu flere skulle omlægges, og selvom bestyrelsen og udvalgene har arbejdet hårdt i år, har det på flere områder været tydeligt, at vi stadig har langt at gå for at forbedre vores overordnede styring og koordinationen med den frivillige del af klubben. Medlemssituation For første gang i mange år har vi haft en netto nedgang i medlemstallet. Vi vurdere, at der er flere grunde til dette: - På grund af vejret og den økonomiske krise har vi ikke haft den samme medlemstilgang som tidligere år. - Selve indmeldelsesprocessen og betalingen, som vi samarbejde med Danmarks Skiforbund om, har ikke virket optimalt i år. Alt for mange har haft problemer og er blevet afvist. Dette har haft en negativ effekt på medlemstilgangen. - Vi kom for sent i gang med at udsende indbetalingskort til de eksisterende medlemme, hvilket betød, at selve betalingen for de fleste kolliderede med juletiden, hvor pengene traditionelt bliver brugt til andre ting (og hvor der i år ikke var særligt meget sne). Dette betød, at vi fik en del udmeldelser fra folk, der ikke syntes de havde råd til medlemskabet. Vi har i skrivende stund 2248 medlemmer, en nedgang på omkring 7%. Skiturene Sæsonen startede i uge 42 med den traditionelle Sölden tur. Som sædvanligt med god sne og godt vejr. Igennem hele sæsonen havde vi stor tilslutning til turene, og igen var uge 7 den helt store trænings uge på ski. Bestyrelsen og turudvalget bestræber sig på at udbyde et bredt udvalg af ture, der afspejler klubbens mange forskellige typer skiløbere. Det kan dog være svært at efterkomme alle ønsker om billige ture i uge 7, dels er der ikke noget billigt i uge 7, dels kan det være svært at skaffe instruktører. En stor tak til alle vore turledere, som har gjort en kæmpe indsats!

2 Vallåsen Udskiftning i Vallåsen udvalget lige før sæsonstart gjorde organiseringen af denne aktivitet til Flemmings først store opgave. Så selvom vejret ikke var det bedste, lykkedes det alligevel at afvikle de populære Vallåsen ture. Denne aktivitet er helt essentiel for klubben, både som en platform for rekruttering af nye medlemmer, som efteruddannelses sted for klubbens instruktører og som et sted klubbens medlemmer kan mødes for at stå på ski og have det hyggeligt sammen. Instruktionstilbuddet var bedre end nogensinde. Instruktørudvalget har gjort et stort arbejde med at knytte vore mange dygtige instruktører tættere til klubbens største aktivitet. Eneste minus er at det halter noget med at tilbyde snowbordinstruktion. Langrend Sæsonen bød desværre ikke på gode sneforhold for de langrendsinteresserede i vor baghave, Hareskovene. For langrendsløberne indeholder det nye klubhus optimale muligheder. Der er værksted til skismørring og vedligeholdelse, og mulighed for bad og socialt fælleskab efter turen i skoven som kun er 100 m væk. Desværre mangler der stadig en tovholder til at samle klubbens langrendsløbere. Bestyrelsen vil gerne gøre mere for vore langrendsløbere, men det kræver at der er nogle der driver det, samt at de interesserede mere aktivt giver udtryk for deres ønsker! Det skal i denne forbindelse også nævnes at Danmarks Skiforbund og bestyrelsen meget gerne vil supporte opstarten af en rulleski aktivitet. Freestyle Vore Freestylere er blevet ældre, og mange har valgt at dyrke deres sport uden for klubregi, enten i forbindelse med at tilbringe sæsonen som bums på et skisportssted, eller ved at gå i gymnasiet udenlands. Der ligger således et arbejde med at tiltrække nye freestylere, så vi kan opretholde vort aktivitetsniveau. Fysisk træning Skigymnastikken ledet af Maja og Kenneth har været velbesøgt og er en af klubbens mest stabile aktiviteter. Også i den forløbne sæson har der været hockey på Hareskov Skole. Tak til Børge, der har været tovholder på denne aktivitet. Elitestøtte I den forløbne sæson har 5 løbere modtaget elite-støtte. Maj Henningsen, Yina Moe Lange, Casper Dyrbye, Rasmus Dahlberg-Jørgensen og Trine Dahlberg-Jørgensen blev hver tildelt kr. til deres forsatte udvikling. De har alle et fantastisk potentiale, der med tiden kan kaste flotte præstationer af sig. Danmarks Skiforbund I Skiklubben Hareskov anerkender vi meget det arbejde der gøres i forbundet for at styrke den sportslige profil. Vi notere os også de tiltag der er til administrative lettelser, omend det en gang imellem tager lidt langt tid at få løsningerne leveret.

3 I forbundets bestyrelse er klubben er rigt repræsenteret - senest er Anna Harboe fortsat næstformand. IndoorSki-udvalget Her er der fortsat et højt aktivitetsniveau, og flere ture har brugt IndoorSki til for-træning. Instruktører Instruktørerne er klubbens største aktiv, og er et meget seriøst arbejdende udvalg, som dog til tider lider under at have mange jern i ilden. I år har der været en del udskiftning i blandt udvalgets medlemmer, men det ser ud som om man er kommet godt i gang med at organisere sig på ny. Sölden turen er grundstenen i den efteruddannelse som tilbydes klubbens instruktører, og i år var der over 20 instruktører der deltog. Konceptet er udviklet af Skiklubben Hareskov og er godkendt af den danske skiskole. På Vallåsen gennemførtes en decideret efteruddannelsesdag, og på enkelte øvrige træningsaftner blev der arrangeret en times lektioner. Der er i år indgået en sponsor aftale med Ski og Fritid omkring uniform til vores instruktører. Tøjet bærer det nye logo og det kommer til at se virkelig flot ud, når vores instruktører kører rundt på bakken og reklamerer for SH. SHS SHS udvalget har fortsat det høje aktivitetsniveau og afholdt mange aktiviteter. Det er blevet til mange danseaftner og vandre- og cykelture. SHS er et stort aktiv for klubben. De arrangerer aktiviteter med fokus på at vedligeholde en vis grundkondition samtidig med et hyggeligt samvær. Events Igen blev der afholdt Box-Event i forbindelse med juletræstændingen på Værløse bymidte. Arrangementet er en tilbagevendende succes, hvor vi har et fast team til afvikling af eventen. Klubmøder Der var 140 medlemmer til den traditionelle klubaften på Vallåsen, med hygge, pølser og glühwein. Desuden har været diverse arrangementer i vores fine klublokaler Medierne Kommunikationsudvalget havde igen i år et svært år med de primære opgaver: Klubbens medlemsblad, Klubbens Nyhedsbrev, Hjemmesiden og Kontakt til medier. Udfordringen bestod primært i at få nyhedsbrevet ud, hvilket er afgørende for vores kontakt med medlemmerne. Vi har fået nye medlemmer i udvalget og arbejder på at tage ny teknologi i brug så snart som muligt. Det nye setup tager for alvor fart i forbindelse med denne sæsonstart. Klubhuset Klubhuset er blevet en fast del af klubbens arbejde. Alle udvalgsmøder kan foregå her, der er værksted, baderum og fælles lokaler, hvis man er mange.

4 Vores forretningsfører har sin daglige gang i klubbens lokaler. Furesø kommune En klub af vores størrelse og karakter kan ikke klare sig uden velvilje fra offentlige myndigheder. Vi har et meget fint samarbejde med Furesø kommune som bl.a. resulterede i vort nye klubhus. Desværre er det dårlige tide for kommunens økonomi, så vi fik i år afslag på vores ansøgninger til materiel, og vi skal nok ikke regne med mange ekstraordinære bevillinger fra den kant fremover. Til gengæld har kommunen været flinke til at understøtte vores efteruddannelse af instruktører. Vi havde også lange skriverier med kommunen (helt op til borgmester niveau), da vi fik frataget vores tid i den store gymnastiksal vi har benyttet i mange år. Desværre var resultatet ikke til at ændre, så gymnastikken kører nu i en mindre sal. Økonomi Klubbens økonomi er stadig sund. Vi kommer ud med et lille overskud, og en egenkapital på ca. ½ mil. Der har gennem hele sæsonen været problemer med at styre økonomien. Dette skyldes dels, at vi skiftede kasserer ved starten af sæsonen, dels at der var en del poster fra året før, der skulle håndteres specielt, og dels at vi med en ny forretningsfører har haft brug for at ændre og optimere rollerne omkring betalinger, bogføring og økonomistyring. Vi var tvunget til en lang og sej oprydning i efter sommeren, men nu mener vi (og heldigvis også vores revisorer) at der er bedre styr på sagerne. Vi har brug for en ny kasserer til den kommende sæson, og vi prioriterer den økonomiske styring højt fremover. Bestyrelsen Bestyrelsen holder fortsat fast i klubbens vision: Skiklubben Hareskov vil være en førende idrætsklub indenfor dansk skisport, hvor vi på alle niveauer bliver bedre på ski og sammen deler oplevelser året rundt. - og tilhørende pejlemærker: Vores mål er: at medvirke til at udvikle såvel eliten som bredden indenfor dansk skisport at medvirke til konstant at udvikle skiløberens skimæssige egenfærdighed at medvirke til at styrke de sociale og idrætsmæssige relationer imellem klubbens medlemmer at være Danmarks mest attraktive klub for instruktører. Forretningsfører Klubben er blevet en stor virksomhed, hvor det er nødvendigt at have en større disciplin for at samle alle tråde og sikre at vi går samme vej. Dette betyder at bestyrelsen har stillet mere formelle krav til udvalg, turledere, instruktører og frivillige i forbindelse med klubrelaterede arbejde. Det kan på nogen virke demotiverende at forholde sig til både budgettering, regnskab og revision, når man bare vil have en gruppe

5 skivenner med på en tur. Men det er vigtigt, at klubbens voksende økonomi, medlemsskare og aktivitetsniveau administreres på en acceptabel måde, og at alle arbejder efter en række ensartede regler. Bestyrelsen ser det som en af sine vigtigste opgaver, at disse administrative byrder automatiseres og gøres så lette som muligt for de frivillige. Et af de vigtigste tiltag i denne forbindelse var ansættelsen af en forretningsfører, der med reference til bestyrelsen skal varetage de daglige administrative opgaver i klubben samt sikre at de frivillige i klubben får den fornødne opbakning til deres aktiviteter. Flemming Steenvinkel blev ansat per 1/ på en indtil videre tidsbestemt aftale, der løber frem til d. 30/ Bestyrelsen træffer i god tid inden den dato beslutning om at gøre denne stilling permanent eller forandre konceptet. Erfaringen med en forretningsfører har været positiv. Der har selvfølgelig været en del situationer, hvor både bestyrelsen og Flemming har skullet afdække forventningerne til hinanden, men generelt føler bestyrelsen, at dette er den rette vej at gå. Flemming har gennem sine første 9 mdr. ansættelse sammen med forskellige udvalgsmedlemmer gennemført flere aktiviteter, der har været til stor gavn for klubben: - Efter at Vallåsen udvalget var gået i stykker fik Flemming Vallåsen turene tilbage på skinnerne og sørgede for succes gennem hele sæsonen. - Flemming har aktivt rekrutteret flere frivillige og fået etableret et IT-udvalg. - Flemming har sammen med Christian sørget for en samarbejdsaftale med Danski - Flemming har sørget for et udvidet antal ture (Nogle til og med arrangeret af ham selv) - Flemming har sammen med Tonny sørget for en sponsor aftale med Salomon og Ski & Fritid, der sikre en klubuniform til instruktører til meget lav pris, og desuden en tilsvarende til udvalgsmedlemmer til en lidt højere pris. - Flemming har lavet en rabataftale med Fitness.dk - Flemming har sammen med instruktør udvalget fået revitaliseret udvalget og rekrutteret en lang række instruktører, så vi nu er oppe på mere end 160 instruktører. - Flemming har varetaget og udbygget vores eksisterende sponsoraftaler bl.a. med Steep & Deep. - Flemming har gennemført partnerskabsaftaler for fritidsklubber i samarbejde med Tom fra skiforbundet. - Flemming har indrette kontor i klublokalet, og han kan træffes der dagligt. - Og meget andet Flemming deltager på alle bestyrelsesmøder. Referater fra bestyrelsens arbejde kan altid gennemses hos forretningsføreren. Firmaklubber Bestyrelsen ønskede sidste år at igangsætte en række aktiviteter for at skaffe flere firmamedlemskaber. Sammen med Danmarks Skiforbund har Skiklubben Hareskov sat sig som mål at øge antallet af medlemmer, for at stå bedre rustet i den kommende forhandling mellem DIF og regeringen om Tipsmidlerne. Vi fik aldrig satte dette initiativ på skinner men prioriterer dette højt i år.

6 Vi vil derfor i denne sæson tilbyde Skiklub-as-a-Service for store virksomheder. Tanken er at HR afdelingerne hos de store virksomheder får mulighed for at tilbyde deres medarbejdere medlemskab af og oplevelser i en firmaskiklub, og at denne skiklub drives som en logisk fraktion af Skiklubben Hareskov. Medarbejderne bliver altså formelt set medlem af Skiklubben Hareskov, og får dermed mulighed for at udnytte vores mange tilbud, men virksomheden kan markedsføre dette koncept internt som virksomhedens egen skiklub og arrangere firmaevents hvori vores ydelser indgår. Et spændende koncept vi forventer os en del af. Kraftcenter Hareskov Et andet initiativ, der ikke blev til noget i den forløbne sæson, var etableringen af Kraftcenter Hareskov. Sammen med skiforbundet havde vi store ambitioner om at dette kraftcenter både skulle omfatte SH s bedste løbere og U-holdene. Desværre var der ikke den store opbakning fra den frivillige organisation omkring U-holdene, så vi fik ikke etableret kraftcenteret sidste sæson. Nu forsøger vi igen, men med et mindre setup, som kun omfatter vores egne løbere og løbere fra andre klubber, der ønsker at melde sig til kraftcenterets tilbud. Tak Og så er jeg kommet til punktet hvor jeg gerne vil takke alle omkring klubben: Jeg vil takke bestyrelsen for et godt samarbejde. Og udover bestyrelsen er der en lang række medlemmer som giver en hånd i løbet af året til alle typer opgaver, fx Arrangør af SHS-arrangementer, Arrangør af sommer-aktiviteter, Artikelforfattere, Ekstern kommunikation, Hjælp til klubmøder, Medlemsadministration, Portvagter, Revisorer m.m., Trænere og instruktører, Turarrangører, Turledere, Udvalgsmedlemmer - samt øvrige hjælpere uden ildsjæle, ingen klub. Der skal naturligvis også være en tak til klubben sponsorer: IndoorSki, Steep & Deep, Ski og Fritid, Friluftsland, Salomon og Danski. Med disse ord vil jeg afslutte årets formandsberetning for Skiklubben Hareskov Danmarks største og bedste skiklub. Kuno Brodersen September 2012

34. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov

34. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov 34. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov den 12. september 2013 Formandens beretning. Sæson 2012-2013 var en fantastisk fin sæson i Skiklubben Hareskov. Vejret var positivt indstillet overfor

Læs mere

31. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov den 30. september 2010 Formandens beretning.

31. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov den 30. september 2010 Formandens beretning. 31. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov den 30. september 2010 Formandens beretning. Sæson 2009-2010 var endnu en fantastisk sæson i Skiklubben Hareskov. Af highlights kan nævnes OL-deltagelse

Læs mere

30. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov den 24. september 2009 Formandens beretning.

30. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov den 24. september 2009 Formandens beretning. 30. ordinære generalforsamling i Skiklubben Hareskov den 24. september 2009 Formandens beretning. Sæsonen har budt på klubbens første verdensmester. Tillykke til Thomas Bergfors der blev verdensmester

Læs mere

Referat. Generalforsamling i Skiklubben Hareskov 29. september 2011, Ravnehuset. Referent: Rolf Tybjerg-Pedersen. 1) Valg af dirigent: Ole Gammelgård

Referat. Generalforsamling i Skiklubben Hareskov 29. september 2011, Ravnehuset. Referent: Rolf Tybjerg-Pedersen. 1) Valg af dirigent: Ole Gammelgård Referat Referent: Rolf Tybjerg-Pedersen 1) Valg af dirigent: Ole Gammelgård 2) Formandens beretning Jf. vedhæftede beretning, bilag 1 Spørgsmål fra Poul Andersen: Evt. kontor til forretningsføreren? Planlagt

Læs mere

Skiklubben Hareskov, Formandens beretning 2013-14 Hareskovby, den 18. september 2014.

Skiklubben Hareskov, Formandens beretning 2013-14 Hareskovby, den 18. september 2014. Skiklubben Hareskov, Hareskovby, den 18. september 2014. Generelt Det har været et spændende år som ny formand for Skiklubben Hareskov (SH), med mange dygtige folk i en nærmest ny bestyrelse, som blev

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Formandens beretning, 2017/18

Ordinær generalforsamling, Formandens beretning, 2017/18 Generelt Året har som sædvanlig været præget af mange gode klubture og aktivitet, og det har også været et år hvor medlemstallet har stabiliseret sig, og hvor vores mange gode frivillige medlemmer, har

Læs mere

Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018

Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018 Odense Skiklub - Generalforsamling 25. april 2018 Generalforsamlingen blev afholdt i Odense Orienteringsklubs klubhus i Åløkkeskoven. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune.

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 2 Klubbens formål er at skabe en platform hvor triatlon interesserede på alle niveauer, kan finde

Læs mere

Kontingent årgangsopdelt 100 0 Kontingent 466.700 540.000 452.630 Firmaklubber 33.000 50.000 100 9 Kontingent i alt 499.700 590.000 452.

Kontingent årgangsopdelt 100 0 Kontingent 466.700 540.000 452.630 Firmaklubber 33.000 50.000 100 9 Kontingent i alt 499.700 590.000 452. SKIKLUBBEN HARESKOV - REGNSKAB 2011/2012 INDTÆGTER Regnskab 2011-12 Budget 2011-12 Regnskab 2010-11 Kontingent årgangsopdelt 100 0 Kontingent 466.700 540.000 452.630 Firmaklubber 33.000 50.000 100 9 Kontingent

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Dagsorden Kl. 18.30 Fælles spisning Kl. 19.15 Pokaler og krus Kl. 19.45 Generalforsamling Valg af dirigent Beretning fra formand og udvalg Forelæggelse af det rev. regnskab Behandling

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Skiklubben Hareskov - Regnskab 2012/2013. RESULTATOPGØRELSE Budget 2012/2013 2011/2012

Skiklubben Hareskov - Regnskab 2012/2013. RESULTATOPGØRELSE Budget 2012/2013 2011/2012 RESULTATOPGØRELSE Budget 2012/2013 2011/2012 Omsætning Kontingenter 1010 Kontingenter 450.000 556.375 466.700 1020 Partnerskaber 30.000 - - 1030 Firmaklubber 60.000-33.000 Kontingenter i alt 540.000 556.375

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Hvilke instruktører er blevet sorteret fra ifm skærpelse af krav til instruktører?

Hvilke instruktører er blevet sorteret fra ifm skærpelse af krav til instruktører? Generalforsamling 2014 Referat GF TF 6/11/2014. Fremmødte: 21 personer alt incl 1) Valg af referent. Bestyrelsens forslag til dirigent: Andreas Frandsen. Bestyrelsens forslag til referent: Christoffer

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 2014

Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 2014 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 2014 Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 18.31 Ejbyhallen, Mosetoften 30, 2600 Glostrup Ca. 20 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand.

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand. Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Generalforsamlingen afholdtes på Den gamle Kro i Hornslet og der var 32 fremmødte. Formanden

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Lyngby Gladsaxe Volley Triologi

Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Kids Kommunikation Klubmodul & Hjemmeside Teen anager Rekvisit konomiansvarlig ktivitetsansvarlig Ledelse Senior Elite Uddannelse Social Triologi Ledelse (bestyrelsen) Denne

Læs mere

Generalforsamling i Københavns Afdeling, 12. marts Vi vil profilere os på kvalitet samt et varieret udbud af ture og aktiviteter

Generalforsamling i Københavns Afdeling, 12. marts Vi vil profilere os på kvalitet samt et varieret udbud af ture og aktiviteter Københavns Afdeling. Generalforsamling i Københavns Afdeling, 12. marts 2016. Københavns Afdeling. Københavns Afdelings vision er: Vi vil profilere os på kvalitet samt et varieret udbud af ture og aktiviteter

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Vedtægter for Surfcompagniet Nr. Vorupør

Vedtægter for Surfcompagniet Nr. Vorupør Vedtægter for Surfcompagniet Nr. Vorupør 1 Navn og hjemsted Foreningen Surfcompagniet Nr. Vorupør er stiftet den 19-04-2016 og har hjemsted i Thisted Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Surf & Rafting

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 TIK Tennis Tik Tennis - beretning vedrørende 2017 1 Beretningens indhold Beretningens form nu for 7. gang! En lille intro Årets gang i bestyrelsen Deleordninger med andre

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

5 g n i n s i v p o ODK

5 g n i n s i v p o ODK Endelig er der et udvalg, hvis arbejde vi ikke kan undvære hele sæsonen igennem: Bladudvalget, som holder medlemmerne orienterede om stort og småt i ODK og ODK Nord, både gennem papirudgaven af medlemsbladet

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub Klubbens navn: Klubbens værdigrundlag for børn og unge Vi vil gerne være en klub: Hvor unge føler sig velkomne og nødvendige for klubbens virke, og hvor unge forsætter

Læs mere

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012 for Tåstrup Gymnastik forening Pr. Februar 2012 Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er, og dens hjemsted er Høje Taastrup Kommune. 2 Formål. Foreningens formål er, at udbrede kendskabet og

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Årsregnskab for perioden 1. Juli 2014 30. Juni 2015

Årsregnskab for perioden 1. Juli 2014 30. Juni 2015 Årsregnskab for perioden 1. Juli 2014 30. Juni 2015 Godkendt på generalforsamlingen den 17. September 2015 Dirigent Årsregnskabet Bestyrelsenharfornøjelsenataflæggeregnskabforperioden1.Juli2014 30.Juni2015.Årets

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub.

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Visionen er at sikre dygtiggørelse af klubbens medlemmer og udbrede glæden ved skiløbet. Hobro Skiklub vil uddanne egne klub instruktører,

Læs mere

BESTYRELSES BERETNING

BESTYRELSES BERETNING BESTYRELSES BERETNING 2017/2018 11 BESTYRELSENS BERETNING FRA BESTYRELSESÅRET 2017/2018 GymDanmark er et forbund i vækst både økonomisk, medlemsmæssigt og politisk. Det er en fornøjelse at opleve, at vores

Læs mere

Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen

Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen Referat Bestyrelsesmøde OIK Dato: 2/2 Deltagere; Rikke Grossman, Linette Østergaard, Torben Benjaminsen, Kim Ottosen 1) Økonomi/Budget/handleplan økonomisk genopretning, kontingent: At få gjort klubbens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Ordinære generalforsamling Aalborg Skiklub den 6. oktober 2018

Ordinære generalforsamling Aalborg Skiklub den 6. oktober 2018 Ordinære generalforsamling Aalborg Skiklub den 6. oktober 2018 1. Valg af dirigent: Poul Bluhm blev valgt 2. Beretning fra bestyrelse og udvalg: Se bilag 1 3. Fremlæggelse af regnskab for det forløbne

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum.

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. Beretning, januar 2019. 2019 - og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. I weekenden sad jeg og kiggede de to sidste års beretninger igennem.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Indhold Introduktion Vores visioner Vores målsætninger Vores strategi Vores værdier LB som Fremtidens sportsklub Sponsoroplæg Sponsorkoncept Vores sponsorer Introduktion

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Skiklubben Hareskov, 17. september 2015 kl. 18 i klubhuset. Aftenens program:

Referat fra generalforsamling i Skiklubben Hareskov, 17. september 2015 kl. 18 i klubhuset. Aftenens program: Aftenens program: Velkommen ved formanden 1. Valg af dirigent, Bestyrelsens forslag Jørgen Sølling 2. Formandens beretning 3. Udvalgsformændenes beretninger 4. Spisning i pause kl. 19:00 5. Forelæggelse

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Vedtægter for Trinord

Vedtægter for Trinord Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 27-11-2011 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune.

Læs mere

Klubhåndbog. Erritsø GIF Rugby Venskab uden kendskab. Indhold

Klubhåndbog. Erritsø GIF Rugby Venskab uden kendskab. Indhold Klubhåndbog Indhold Vision:... 2 Mission:... 3 Værdigrundlag:... 4 Funktionsbeskrivelser:... 5 Formand... 5 Bane & Rekvisit udvalg... 6 Holdleder... 7 Klubhus udvalg... 8 Kvinde/Ungdoms formand... 9 Kvinde/Ungdomsudvalg...

Læs mere

Enhver kan søge optagelse i klubben ved til et af bestyrelsens medlemmer at opgive navn, adresse og fødselsdato.

Enhver kan søge optagelse i klubben ved til et af bestyrelsens medlemmer at opgive navn, adresse og fødselsdato. Love for HOK (som vedtaget på generalforsamling i klubhuset 25. februar 2010) 1. Navn Klubbens navn er HOK. Dens hjemsted er Holstebro Kommune. 2. Formål Det er HOKs formål, at skabe gode muligheder for

Læs mere

Side 414. Referat af generalforsamling MERCEDES-BENZ KLUB DANMARK den 10/ Kongernes Jelling, Gormsgade 23, 7300 Jelling.

Side 414. Referat af generalforsamling MERCEDES-BENZ KLUB DANMARK den 10/ Kongernes Jelling, Gormsgade 23, 7300 Jelling. Side 414 Referat af generalforsamling MERCEDES-BENZ KLUB DANMARK den 10/9-2016 Kongernes Jelling, Gormsgade 23, 7300 Jelling. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg KSG Idrætsforening stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg Referat af hovedforeningens generalforsamling den 12. april 2016 på Thurøvej 24 Fr berg. Hovedforeningens formand Steen

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

GOLF FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du går meget, når du er til golf, og det er god træning for både krop og koncentration.

GOLF FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN. Du går meget, når du er til golf, og det er god træning for både krop og koncentration. GOLF GOLF Golf er en udendørs sport, hvor du spiller med et sæt golfkøller og en golfbold på en bane, der har huller markeret med et lille flag. Det gælder om at slå bolden i hul ved at bruge så få slag

Læs mere

Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012

Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012 Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012 Love for Hvidovre kajakklub 1. Klubbens navn er Hvidovre Kajakklub - HvK. Dens hjemsted er Hvidovre. Klubben er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund,

Læs mere

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!!

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!! VELKOMMEN I TGF Velkommen i Taastrup Gymnastik Forening :. Uanset om du er gymnast eller forælder, vil vi gøre alt hvad vi kan for at du føler dig hjemme i TGF. Det arbejde, som instruktører og bestyrelse

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere