DE FØRSTE SLANGER John Dunlops idé med luftfyldte gummislanger blev optakten til den industrielle opfindelse af luftfyldte dæk og efterfølgende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DE FØRSTE SLANGER John Dunlops idé med luftfyldte gummislanger blev optakten til den industrielle opfindelse af luftfyldte dæk og efterfølgende"

Transkript

1

2 DE FØRSTE SLANGER John Dunlops idé med luftfyldte gummislanger blev optakten til den industrielle opfindelse af luftfyldte dæk og efterfølgende udviklingen af hydrauliske slanger og industrislanger. Hos Dunlop Hiflex er vi specialister i slanger til både højt og lavt tryk, og takket være vores unikke position med fremstilling på egne fabrikker er vi førende inden for udvikling af næste generation af slanger.

3 Et produkt, der forandrede verden S kotland Den opfindsomme dyrlæge John Boyd Dunlop betragter sin søn, som cykler på en hullet vej. Cyklen har massive dæk, og fremfærden er hård og bumpende det går hverken hurtigt eller virker særlig bekvemt. Det giver ham idéen til at lægge en luftfyldt gummislange rundt om fælgen, og dermed skriver han historie. Allerede året efter anvendes de luftfyldte dæk i et cykelløb, hvilket resulterer i, at en hidtil fuldstændig ukendt cykelrytter vinder løbet. Siden da er der foregået en konstant udvikling, og i dag er Dunlop Hiflex en af markedets bedst etablerede leverandører af slanger og koblinger. Vi har eksisteret i Danmark siden 1929 og har idag hovedkontor i Halmstad (Sverige). I dag er vi en del af Alfagomma-koncernen, som er en af verdens førende producenter af slanger, men vi bærer stadig med stolthed det navn, som stammer fra en skotte og en cykel.

4 Global tilstedeværelse V i er en del af den italienske koncern Alfagomma, som er en af verdens største producenter af slanger og koblinger til både højt og lavt tryk. Vores egne fabrikker ligger i Italien og Asien. Tilsammen har de en produktionskapacitet på over 90 mio. meter slanger pr. år, dvs. mere end to gange rundt om jorden. Med vores netværk af fabrikker, produktions- og distributionsenheder kan vi garantere global nærhed. a part of the group

5 KENDSKAB OG KVALITET At være en del af en verdensførende koncern giver både ressourcer, udviklingsmuligheder og tilgængelighed. Gennem vores a part of the group moderselskab Alfagomma er vi repræsenteret i hele verden.

6

7 En lokal kobling Vores filosofi er at være tæt på vores kunder for lokalt at kunne sikre høj service og teknisk support. Alle vores servicecentre har et moderne slangeværksted og et standardsortiment af slanger, koblinger og tilbehør, der er specielt udviklet til at kunne servicere vores kunder lokalt. Med 27 service centre, 3 produktions centre og nogle og fyrre service partnere finder du os altid tæt på dig. PERSONLIG SERVICE, PRODUKTKOMPETENCER OG OPTIMAL LOGISTIK Dette er tre nøgleværdier for os, og vi arbejder på at være den bedste partner i branchen. Vi er altid åbne for at fortælle, hvad vi kan og ikke kan. Det, synes vi, er forudsætningen for et godt og tæt samarbejde.

8 Teamwo V ores fundament for konstant udvikling er vores medarbejderes engagement og kompetencer. Vi har et moderne logistik- og produktionscenter ved hovedkontoret i Halmstad med sine m2 er det Skandinaviens største lager af slanger og koblinger, hvilket betyder, at du hurtigt og sikkert får leveret de produkter, du har brug for. Det er vi utrolig stolte af.

9 ork HURTIG OG PÅLIDELIG DISTRIBUTION Takket være vores logistik og omfattende lagerkapacitet kan vi sikre hurtige og stabile leverancer. Normalt får du det, du skal bruge allerede næste dag.

10 A lle vores servicecentre har eget værksted til slangemontering og service. Kernen i vores produktion foregår fra vores moderne produktionscenter i Halmstad, og vi arbejder iht. Alfagomma TQM styresystemet, der er certificeret ifølge ISO 9001:2008. Der foregår løbende kontroller gennem hele produktionsprocessen for på den måde at opdage eventuelle fejl og mangler på så tidligt et tidspunkt som muligt. Gennem vores arbejde med Produkti løbende forbedringer fokuserer vi på at kunne levere et kvalitetsniveau, der overstiger vores kunders krav.

11 ion KVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE Hos Dunlop Hiflex stræber vi efter at være på forkant. Vores mål er at tilbyde produkter og services af høj kvalitet. Hele vejen fra udvikling, produktion og kundesupport til vareleverancer er det vores mål at overgå kundens forventninger.

12 Styrke ned til mindste Hydraulikslangen er en vigtig komponent i et hydraulisk system og spiller en strategisk rolle for at undgå driftsforstyrrelser. Hydraulikslangen fås i to udgaver: en med flettet stålwire og en med spiral wire forstærkning. Den flettede hydraulikslange fås med 1 3 stålwireindlæg og er en slangetype, der passer til de fleste hydrauliksystemer med arbejdstryk på helt op til 500 bar. Hydraulikslangen med

13 detalje ALT DERIMELLEM Vi fremstiller på vores egne fabrikker højtryksslanger, koblinger og beslag, som er testet og udviklet så de passer sammen. Vores trykmål er forudbestemte, uanset hvor i toleranceområdet slangen befinder sig. Det er en af vores vigtigste værdier, at vi kan tilbyde vores kunder en driftsikker slange. spiral wire forstærkning fås med 4-6 stålwireindlæg. Ved valg af hydraulikslange er det vigtigt at tage højde for: systemtryk, bøjningsradius, omgivelsestemperatur og eventuelt ydre påvirkning af slangen. Vi har kompetencerne, så tøv aldrig med at kontakte os for valg af den rette slange.

14 Muligheder

15 Vi fremstiller industrislanger, der kan klare næsten alt. Lige fra den mest simple vandslange i PVC til højteknologiske gummislanger beregnet til offshore-industrien. Mange af vores slanger er specielt udviklet til krævende systemer for transport af f.eks. kemikalier, olier, beton, affald, levnedsmidler og damp. Vi kan desuden specialfremstille slanger i mange forskellige materialer og udførelser alt efter kundens kravspecifikation. TIL FORSKELLIGE FORMÅL En olieslange fremstilles naturligvis ud fra helt andre krav end en slange til transport af slidende materiale eller ætsende væsker. Fortæl om dit system, så finder vi frem til, hvilken slange du har brug for.

16 Fra andre perspektiver

17 Takket være vores egen forskning og udvikling har vi udviklet en række forskellige gummiblandinger, som er tilpasset forskellige systemer. Vores højtryksslanger er fleksible, tåler høje tryk og trykstød og er slidbestandige. Vores industrislanger er omfattet af helt andre krav alt efter anvendelsesområde. Inden for fødevareindustrien er der strenge krav til smags-, lugt- og giftfrihed. Andre slanger skal kunne tåle ætsende kemikalier eller slidende partikler. Inden for visse anvendelsesområder er det fleksibilitet og lille bøjningsradius, der er afgørende. VED FREMSTILLINGEN TILPASSES SLANGEN EFTER ANVENDELSESOMRÅDE Flettede slanger giver den bedst tænkelige fleksibilitet, mens beskyttelsesspiraler giver den bedst mulige trykstyrke. Vi udfører egne test, både i laboratorier og i felten, og bruger omfattende ressourcer på kvalitetskontrol. GRØN AMBITION Ved at spare på ressourcer, energi, transport og valg af produkter forsøger vi at belaste miljøet så lidt som muligt. Vi er kvalitets- og miljøcertificerede i henhold til ISO 14000, vores medarbejdere modtager løbende uddannelse, og vi stræber efter at minimere affald og udslip. Vi samarbejder med myndigheder og forsøger så vidt muligt at tilbyde miljøvenlige produkter.

18 Højtryksslanger Dunlop Hiflex tilbyder et unikt sortiment af egenproducerede højtryksslanger. Sortimentet omfatter alt lige fra standardslanger til slanger til svære forhold, som f.eks. ekstrem kulde, høje temperaturer, høje pulserende tryk, eller når der kræves slidbestandighed ud over det sædvanlige. Slangerne er fremstillet i henhold til de gældende internationale standarder. Alle vores trykkoblinger og beslag er udviklet og testet, så de passer sammen, hvilket giver høj driftsikkerhed og kvalitet. Vi tilbyder desuden et komplet sortiment af termoplastslanger til systemer med høje tryk.

19

20

21 Ledningskomponenter Vi har et komplet sortiment af trykkoblinger, adaptere, lynkoblinger og tilbehør, og vi lagerfører dem i de mest almindelige standardtyper, som f.eks. BSP, DKO, JIC, ORFS og NPT. Vores egenproducerede trykkoblinger, adaptere og lynkoblinger er overfladebehandlede med Dunlop Hiflex Top Coat, hvilket indebærer, at de overstiger ISO-standarden ti gange med hensyn til korrosionsmodstand mod rødrust.

22 Industrislanger Vi fremstiller industrislanger, der kan klare næsten alt. Lige fra den mest simple vandslange i PVC til højteknologiske gummislanger beregnet til offshore-industrien. Mange af vores slanger er specielt udviklet til krævende systemer til transport af f.eks. kemikalier, olier, beton, affald, levnedsmidler og damp. Vi kan desuden specialfremstille slanger i mange forskellige materialer og udførelser alt efter kundens kravspecifikation.

23 Ev. Ny fotorafering av slangar

24

25 Industrikoblinger Ud over vores brede sortiment af industrislanger tilbyder vi også et koblingssortiment, der passer til de fleste anvendelsesområder. Koblingerne findes blandt andet i materialer som syrefast stål, automatstål, bronze, blødstøbegods, aluminium, messing og polypropylen. Vi hjælper dig med at finde den rette slange og kobling alt efter anvendelsesområde.

26 PNEUMATIK TRANSMISSION HYDRAULIK INDUSTRIGUMMI HYDRAULIKVÆRKTØJ

27 Ud over slanger og koblinger har vi et supplerende produktsortiment for at kunne tilbyde vores kunder en helhedsløsning. Heri indgår hydraulikkomponenter, hydraulikværktøj, pneumatikkomponenter, industrigummi og transmissionsprodukter fra førende leverandører inden for de respektive områder. Tanken er, at du skal kunne finde, hvad du søger hos os. TOTALLEVERANDØR Med egen slange- og koblingsfremstilling samt supplerende kvalitetsprodukter tilbyder vi et unikt sortiment.

28 DUNLOP HIFLEX A/S Vallensbækvej 24, 2605 Brøndby Telefon , Fax ,

SLANGER OG KOBLINGER TIL BRØNDBORING

SLANGER OG KOBLINGER TIL BRØNDBORING SLANGER OG KOBLINGER TIL BRØNDBORING Slanger og koblinger til brøndboring Vi har et meget bredt sortiment af slanger til brøndboring. Slangerne er af høj kvalitet og passer til anvendelsesområder, hvor

Læs mere

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. OM HYDROSCAND Hydroscand AB blev grundlagt i 1969 i Stockholm og er i dag markedsledende inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

Læs mere

SLANGER OG KOBLINGER TIL SPULE- OG SLAMSUGNING

SLANGER OG KOBLINGER TIL SPULE- OG SLAMSUGNING SLANGER OG KOBLINGER TIL SPULE- OG SLAMSUGNING Slange til slamsugning og højtryksspuling Vi har et meget bredt sortiment af slanger til slamsugning, tørsugning og højtryksspuling. Slangerne er af høj kvalitet

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

SLANGER OG KOBLINGER TIL BETONINDUSTRIEN

SLANGER OG KOBLINGER TIL BETONINDUSTRIEN SLANGER OG KOBLINGER TIL BETONINDUSTRIEN Slanger til betonpumpning og betonsprøjtning Vi tilbyder et bredt udvalg af slanger til betonpumpning og -sprøjtning. Slangerne er af høj kvalitet og passer til

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

PRESNINGSKOBLINGER SPIRALSLANGER

PRESNINGSKOBLINGER SPIRALSLANGER PRESNINGSKOBLINGER SPIRALSLANGER SIDRUBRIK PRESNINGSKOBLINGER TIL SPIRALSLANGER Hydroscands nye presningskoblinger i 47-serien er en større og mere fleksibel vifte af koblinger til spiral slanger. Monteringen

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

FITTINGS & VENTILER. EV Standardvareprogram. www.evmetal.dk

FITTINGS & VENTILER. EV Standardvareprogram. www.evmetal.dk FITTINGS & VENTILER Kravefittings Kompressionsfittings Rørgevindfittings Slangenipler Slanger & kobberrør Nåleventiler Kontraventiler Sikkerhedsventiler Oliefyrstilbehør EV Standardvareprogram www.evmetal.dk

Læs mere

TRACKINGCODE EN UNIK

TRACKINGCODE EN UNIK TRACKINGCODE TRACKINGCODE EN UNIK EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. HYDROSCAND EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE Hos Hydroscand tilbyder vi dig et højt serviceniveau, fra bestilling til levering. Vores produktsortiment

Læs mere

En førende nordisk gasleverandør

En førende nordisk gasleverandør En førende nordisk gasleverandør www.airliquide.dk En verdensomspændende industrigasvirksomhed Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industri og sundhedssektoren. Virksomheden

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN DIN TOTALLEVERANDØR

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN Har du ren

Læs mere

HYDROSCAND - ALTID NÆR DIG

HYDROSCAND - ALTID NÆR DIG CO-SLNGER CO-SLNGER - FOR DEN HYDROSCND - LT NÆR DIG Hydroscand tilbyder dig suveræn kvalitet, fra bestilling til leverance. Vores produktsortiment er bredt og holder en høj kvalitet. Desuden er mange

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

hydraulik CEJN Multi-X Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling

hydraulik CEJN Multi-X Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling hydraulik CEJN MultiX Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling CEJN MultiX gør det muligt at minimere spildtid ved værktøjsskift at tilslutte hydraulikken ved resttryk at installere

Læs mere

BESKYTTELSESSLANGE STÅLSLANGER METALSLANGER

BESKYTTELSESSLANGE STÅLSLANGER METALSLANGER KABELBESKYTTELSE BESKYTTELSESSLANGE STÅLSLANGER Vi leverer enkeltfalset og dobbeltfalset stålslanger. Den enkeltfalsede stålslange leveres både i en galvaniseret udgave og i rustfrit stål. Den dobbeltfalsede

Læs mere

Keep up the good work LIFTING & SECURING. Fakta om AGON stropper.

Keep up the good work LIFTING & SECURING. Fakta om AGON stropper. Keep up the good work LIFTING & SECURING OM AGON - Skandinaviens største Virksomheden blev grundlagt i 2000, som en handelsvirksomhed. Udviklingen har været stærk og positiv, så vi i dag både har egenproduktion

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

4:7 PRESNINGSKOBLINGER 47-SERIEN 4:7 PRODUKTBOG 181

4:7 PRESNINGSKOBLINGER 47-SERIEN 4:7 PRODUKTBOG 181 PRESNINGSKOBLINGER 47-SERIEN PRODUKTBOG 181 KAPITEL PRESNINGSKOBLINGER 47-SERIEN HYDROSCAND PRESNINGSKOBLINGER PRODUKTGRUPPE INDHOLD Hydroscands nye preskningsoblinger i 47-serien er en større og mere

Læs mere

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED & P R O C E S HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK A U T O M A T I O N HISTORIE HNC Group A/S blev grundlagt

Læs mere

Årlig statusrapport 2015

Årlig statusrapport 2015 Årlig statusrapport 2015 Vattenfall Vindkraft A/S Dokument nr. 18400802 06. september 2016 Indholdsfortegnelse 1. Basisoplysninger... 1 2. Præsentation af Vattenfall Vindkraft A/S... 1 3. Miljøpolitik

Læs mere

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD Vi tager nu skridtet fuldt ud og indfører

Læs mere

Nr % 40 lande. Et varemærke er blevet til to nye. Kort om FUCHS. 3generationer ansatte. 24 laboratorier

Nr % 40 lande. Et varemærke er blevet til to nye. Kort om FUCHS. 3generationer ansatte. 24 laboratorier FUCHS Lubricants Et varemærke er blevet til to nye Statoil servicestationer: Har ændret varemærke til Circle K. Den canadiske ejer Couche-Tard giver alle sine butikker i verden en ny profil. Statoil Lubricants:

Læs mere

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter.

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. ParkerStore Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. Din ParkerStore For kunder indenfor vedligeholdelse, reparation og service

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

UPONOR VVS QUICK & EASY. Q&E Det sikre valg til alle installationer

UPONOR VVS QUICK & EASY. Q&E Det sikre valg til alle installationer UPONOR VVS QUICK & EASY Q&E Det sikre valg til alle installationer 02 2007 1011 Q&E Koblingssystemet til alle installationer Uponor Brugsvand med Q&E Uponor leverer et komplet skjult system til fordeling

Læs mere

Fiberpakninger Top-sil-ML1, KLINGERsil, Statite, Top-graph

Fiberpakninger Top-sil-ML1, KLINGERsil, Statite, Top-graph Fiberpakninger TopsilML1, KLINGERsil, Statite, Topgraph DanmarkKLINGER KLINGER Danmark har siden 1848 været leverandør af ventiler, pakninger og tætninger. Vi er en del af KLINGERgruppen, som består af

Læs mere

Sømløse, koldtrukne rør DIN 2445/2 for hydraulik. Rørene er kontinuerligt mærket over hele rørlængden,

Sømløse, koldtrukne rør DIN 2445/2 for hydraulik. Rørene er kontinuerligt mærket over hele rørlængden, Sømløse, koldtrukne rør DIN 2445/2 for hydraulik og pneumatik, tolerancer efter DIN 239C, kvalitet st. 37.4, NBK-glødede, ind- og udvendig gulkromatiserede, i længder á ca. 6 m. Rørene er kontinuerligt

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

Til food & pharma Til bryggeri, kosmetik & farmaceutisk forarbejdning Gummislanger: EPDM, NBR, Butyl Robust og slidstærk slange Vakuum og tryk brug

Til food & pharma Til bryggeri, kosmetik & farmaceutisk forarbejdning Gummislanger: EPDM, NBR, Butyl Robust og slidstærk slange Vakuum og tryk brug Produkter Proces Slanger Gummi Gummi Til food & pharma Til bryggeri, kosmetik & farmaceutisk forarbejdning Gummislanger: EPDM, NBR, Butyl Robust og slidstærk slange Vakuum og tryk brug Anvendelsesområde

Læs mere

Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien

Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien www.kaeser.com Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien Indsugningsvolumen: 210 til 40 l/min - Tryk: 10 bar Hvad forventes af en Classic håndværkerkompressor? De bedste resultater opnås kun ved brug af kvalitetsværktøj

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Effektiv sikring starter med mekanisk sikring a Der er mange måder at sikre sig på. Alle eksperter bl.a.

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

Creating powderful shapes

Creating powderful shapes Creating powderful shapes DANSK SINTERMETAL A/S En ny dimension i fremstillingsprocessen Sammen skaber vi succes! Siden grundlæggelsen i 1959 har Dansk Sintermetal A/S udviklet ideer og innovative løsninger

Læs mere

When people and products connect a workplace comes to life.

When people and products connect a workplace comes to life. 130902 Produktion: Valentin&Byhr. Tryk: Strokirk-Landströms. Papir: Munken Polar. When people and products connect a workplace comes to life. www.efgbondo.dk Om os. EFG er en førende europæisk virksomhed

Læs mere

Nordens førende leverandør af stål og metaller.

Nordens førende leverandør af stål og metaller. Nordens førende leverandør af stål og metaller. Stålplader Specialstål Metaller TIBNOR en stærk partner til industrien Tibnor 2 Historie og fakta TIBNOR A/S er et selskab med en lang historie. Selskabet

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com

PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR www.dstchemicals.com Pure Performance Et helstøbt koncept som bygger på grundig forberedelse, fra problemafdækning over løsning til after-sales. Vores

Læs mere

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE HÅG & THE ENVIRONMENT & HÅG & THE ENVIRONM VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE...VI LÅNER DEN AF VORES BØRN DET GØR VI... HÅG har en gennemgribende idé om, at alle virksomheder har et ansvar ud over

Læs mere

10% Effektivitet i særklasse En ny vej til lavere omkostninger. Micro Plate varmevekslere til varme og varmt vand. bedre varmeoverførsel

10% Effektivitet i særklasse En ny vej til lavere omkostninger. Micro Plate varmevekslere til varme og varmt vand. bedre varmeoverførsel Effektivitet i særklasse En ny vej til lavere omkostninger Micro Plate varmevekslere til varme og varmt vand 10% bedre varmeoverførsel takket være et innovativt pladedesign, der optimerer flowhastigheden.

Læs mere

Rev Højtryksslange. Metal PTFE ETFE

Rev Højtryksslange. Metal PTFE ETFE Rev 170214 Højtryksslange Metal PTFE ETFE Højtryksslanger Højtryksslangen er specielt beregnet for meget høje tryk og rene gasser. Den anvendes bl. a. for fyldning af gasflasker, for transport af gasser

Læs mere

DET ORIGINALE MODULSYSTEM. EK Industriværktøj. Vejlegårdsvej 65B, 2665 Vallensbæk Strand Tlf. 4659 4020 Fax 4659 4030 eki@eki.dk www.eki.

DET ORIGINALE MODULSYSTEM. EK Industriværktøj. Vejlegårdsvej 65B, 2665 Vallensbæk Strand Tlf. 4659 4020 Fax 4659 4030 eki@eki.dk www.eki. DET ORIGINALE MODULSYSTEM EK Industriværktøj Vejlegårdsvej 65B, 2665 Vallensbæk Strand Tlf. 4659 4020 Fax 4659 4030 eki@eki.dk www.eki.dk LOC-LINE 1/4 system ART.-NR. BESKRIVELSE ART.-NR. BESKRIVELSE ART.-NR.

Læs mere

HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT

HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT METALSLANGE METALSLANGER - TIL HØJE HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT At montere koblinger og komponenter på specialslanger som metalslanger, Spire Star-slanger og kompositslanger kræver

Læs mere

AUTOMATISKE BOMME KATALOG.

AUTOMATISKE BOMME KATALOG. KATALOG www.demex.se INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE OM DEMEX...3 DIPLOM & CERTIFICERING...4 SPEED+ (0,9 SEK)...5 SPEED G2000-G3750...6 SPEED G4500-6500...7 FORCE GARD 4...8 FORCE GARD 8...9

Læs mere

Agri-Tank. Den professionelle landmands valg A CONSULT

Agri-Tank. Den professionelle landmands valg A CONSULT Agri-Tank Den professionelle landmands valg A CONSULT Vi er din ansvarlige samarbejdspartner Når du skal vælge den rigtige gylletank, er der mange faktorer, der skal tages hensyn til. Hvor stort er behovet

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER Bredt kvalitetsprogram i rustfrit stål

VÆRKTØJSKASSER Bredt kvalitetsprogram i rustfrit stål VÆRKTØJSKASSER Bredt kvalitetsprogram i rustfrit stål BAWER Værktøjskasser Bawer indtager det internationale marked som førende virksomhed inden for planlægning og højteknologisk produktion af komponenter

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

slanger produktkatalog Se katalogbiblioteket på

slanger produktkatalog Se katalogbiblioteket på produktkatalog Se katalogbiblioteket på www.betechseals.dk indhold Side Slanger til mange formål 4 Materialer 4 Spændebånd 4 PVC-slanger Suge- og trykslange 5 Ventilationsslange 5 Benzin- og olieslange

Læs mere

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen

Unikke løsninger tilpasset dit produkt. Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen. Store besparelser på transport. Partnerskab at vokse sammen MONOPOLET.com Unikke løsninger tilpasset dit produkt Kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen Store besparelser på transport Partnerskab at vokse sammen 99,8% leveringssikkerhed Granby Pack A/S Holmen

Læs mere

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV.

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. VI GIVER OPBYGGERE FLERE MULIGHEDER. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Information og bestilling

Information og bestilling Information og bestilling Telefon Fax E-mail www.oemklitso.dk 70 10 64 00 70 10 64 10 info@oemklitso.dk Denne prisliste indeholder udvalgte produkter. Kontakt os, hvis du har brug for produkter, som ikke

Læs mere

non-drip Spild-Fri Lynkoblinger Modul opbyggede koblinger til alle væske applikationer

non-drip Spild-Fri Lynkoblinger Modul opbyggede koblinger til alle væske applikationer non-drip Spild-Fri Lynkoblinger Modul opbyggede koblinger til alle væske applikationer 2 Fremtidens produkter til krævende applikationer Fremtidens Koblinger Til væske applikationer CEJN har i mange år

Læs mere

STP Premium spændefittings

STP Premium spændefittings STP Premium spændefittings STP Premium spændefittings er et kvalitetsprodukt fra STP Group, som er produceret i Europa. Det er et gennemtestet produkt, som har været på markedet i rigtig mange år. Samlemuffer

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW AVN HYDROPOWER AVN HYDRAULIK HYDRAULIK WE KNOW HOW SERVICE REPARATION MONTAGE KOMPONENTSALG 3 NAVNE ÉN VIRKSOMHED BEDSTE SERVICE Vores kompetente serviceteam renoverer og servicerer alle fabrikater. Med

Læs mere

PROBLEM: Det er svært at finde nogen. væske- og vakuumpumper. Løsning: Spørg os, vi kan begge dele

PROBLEM: Det er svært at finde nogen. væske- og vakuumpumper. Løsning: Spørg os, vi kan begge dele PROBLEM: Det er svært at finde nogen der er specialister i både væske- og vakuumpumper Løsning: Spørg os, vi kan begge dele PUMPETEKNIK Vi ser det som vores opgave at løse problemer for vore industrikunder.

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016.

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Bæredygtighedspolitik Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Omfang... 2 3. Formål... 2 4. Definition af bæredygtighed...

Læs mere

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI Ruko Panik- og nødudgangsbeslag er velegnet til døre ved flugtveje og nødudgange i lokaler, hvor mange mennesker opholder sig og hvor dørene er aflåste

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

MINIFORCE - next generation

MINIFORCE - next generation MINIFORCE - next generation Gennem smart tænkning og fuldt udbyggede mekaniske løsninger, har vi skabt et enestående værktøj til forbindelse af kabelsko. Minimal manuel indsats fra håndtaget giver ét ton

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Mobile energianlæg verdo.com/energy

Mobile energianlæg verdo.com/energy Mobile energianlæg +45 7010 0234 verdo.com/energy Den ideelle løsning når pladsen er trang Har du ikke plads til et separat kedelrum, eller ønsker du blot muligheden for mobilitet? Så er en blokvogn eller

Læs mere

Service og reparation af hydrauliske systemer. PMC Technology A/S

Service og reparation af hydrauliske systemer. PMC Technology A/S Service og reparation af hydrauliske systemer PMC Technology A/S Vi har alt, hvad man kan tænke sig af sin serviceleverandør Det er dyrt, når hydrauliske systemer står stille. Derfor er der behov for en

Læs mere

Løsninger der skaber sammenhæng...

Løsninger der skaber sammenhæng... Løsninger der skaber sammenhæng... www.alfotech.dk Vi får tingene til at hænge sammen... Vi laver løsninger der skaber sammenhæng, ved at kombinere komponenter fra anerkendte producenter og skabe unikke

Læs mere

WE KNOW HOW. Produktivitet. Service & Montage. Ergonomi & Sikkerhed. Data. Kvalitet

WE KNOW HOW. Produktivitet. Service & Montage. Ergonomi & Sikkerhed. Data. Kvalitet WE KNOW HOW AVN Teknik implementerer tekniske løsninger, som sikrer ergonomisk korrekt materialehåndtering. Vores løsninger indebærer sikkerhed, planlægning, opfølgning og vedligeholdelse. Produktivitet

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

WEO Plug-In DEN INNOVATIVE PROBLEMLØSER. HYDRAULIK

WEO Plug-In DEN INNOVATIVE PROBLEMLØSER.   HYDRAULIK WEO Plug-In DEN INNOVATIVE PROBLEMLØSER HYDRAULIK www.cejn.com WEO PLUG-IN DEN INNOVATIVE PROBLEMLØSER WEO Nippel En global åben Standard Ved at frigive WEO niplen som en åben standard, ser CEJN en ny

Læs mere

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende

Læs mere

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Med Silver pallereol opnås optimal bæreevne og holdbarhed Selvfølgelig har formålet med udviklingen af Silver pallereol været

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Velkommen til Solar Danmark!

Velkommen til Solar Danmark! Velkommen til Solar Danmark! Vores identitet: Vi stræber efter at forbedre vores kunders forretning En ledende nordeuropæisk sourcing- og servicevirksomhed primært indenfor El-, VVS- og vedvarende energi-teknologier

Læs mere

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Teknisk isolering Udgave 7 / 2014 & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Moderne isolering har et navn Historien bag det succesfulde foretagende, Sager AG, er tæt forbundet med nutiden. Det hele

Læs mere

Hi-Flo II XLT7 HI-FLO II XLT7 CAMFILS BEDSTE A+ KLASSIFICEREDE POSEFILTER. Clean air solutions

Hi-Flo II XLT7 HI-FLO II XLT7 CAMFILS BEDSTE A+ KLASSIFICEREDE POSEFILTER. Clean air solutions Hi-Flo II XLT7 HI-FLO II XLT7 CAMFILS BEDSTE A+ KLASSIFICEREDE POSEFILTER Clean air solutions HI-FLO II XLT7 Hi-Flo II XLT7 er Camfils bedste A+ klassificerede posefilter, hvor energiforbruget er på et

Læs mere

Viden om plast forpligter...

Viden om plast forpligter... Viden om plast forpligter... Vink Plast A/S en del af verdens største plastleverandørnetværk! Vink i Randers beskæftiger mere end 100 ansatte og er en del af verdens største netværk af plastleverandører

Læs mere

SPULE- OG SLAMSUGNINGSKOMPONENTER

SPULE- OG SLAMSUGNINGSKOMPONENTER SPULE- OG SLAMSUGNINGSKOMPONENTER HROSCAND - dit slangevalg med service Hydroscand er en virksomhed, som har specialiseret sig i salg af slange og ledningskomponenter via en decentraliseret og kundenær

Læs mere

PTFE Tætningssystemer

PTFE Tætningssystemer M-STEP M-GLIDE M-TURN M-CAP M-WIPE M-GUIDE M-FLEX PTFE Tætningssystemer 05092 DK VER.1 PTFE Tætningssystemer. PTFE tætninger M-SEALS program af PTFE tætninger består af en række statiske og dynamiske højtydende

Læs mere

TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE

TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE IF RECYCLING A/S Det er IF Recycling A/S vision at tilbyde totalløsninger inden for genanvendelse af affald og salg af råstoffer. Hos os er udvikling af nye muligheder

Læs mere

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling AquaCoat En nyhed i overfladebehandling Her er beviset: Fantastisk holdbarhed AquaCoats helt enestående holdbarhed og evne til at beskytte mod korrosion er blevet testet igen og igen af uafhængige testinstitutter.

Læs mere

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale på PostNords generalforsamling Kære generalforsamling, mine damer og herrer.

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale på PostNords generalforsamling Kære generalforsamling, mine damer og herrer. Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale på PostNords generalforsamling 2012 Kære generalforsamling, mine damer og herrer. PostNord opererer i en branche, der er under kraftig forandring,

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER BY BANGs affaldsbeholdere er dansk design og håndværk. Alle fremstilles i 3-5 mm. stålplade, som er et utrolig slidstærkt materiale, der med fordel kan anvendes i grønne eller

Læs mere

Formbygning begynder med HASCO.

Formbygning begynder med HASCO. 100% forpligtelse. Formbygning begynder med HASCO. 1924 Grundlæggelse 1936 Presse- og sprøjtestøbeforme 1962 Indførelse af standardmodulsystemet 2 Hver succeshistorie starter med en grundlæggende idé.

Læs mere

Produktkatalog 2006 Udrustning og tilsatsmaterialer til gassvejsning, gasskæring og lodning

Produktkatalog 2006 Udrustning og tilsatsmaterialer til gassvejsning, gasskæring og lodning Produktkatalog 2006 Udrustning og tilsatsmaterialer til gassvejsning, gasskæring og lodning >> RL IFORMATIO AA's produktkatalog for 2006 AA udvikler, producerer, sælger og distribuerer gasser, procesløsninger,

Læs mere

Den gode kemi Koncept Innovation Service

Den gode kemi Koncept Innovation Service Den gode kemi Koncept Innovation Service Det skal være let for dig at holde styr på rengøringen! Vi sørger for, at du kan samle det hele et sted. Der skal nemlig være ren kemi mellem os, når vi laver en

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Værd at vide om hydraulikslanger

Værd at vide om hydraulikslanger Værd at vide om hydraulikslanger En teknisk gennemgang af slangetyper, valg af slangetyper, rengøring og Prisfastsættelse af slanger. Indholdsfortegnelse Hvordan vælger jeg det rigtige produkt til min

Læs mere

Stabile smøremidler til en vindfølsom branche

Stabile smøremidler til en vindfølsom branche Stabile smøremidler til en vindfølsom branche "Der varsles frisk til hård vind i hele landet." Som driftsansvarlig for et vindkraftværk optager det dig, hvornår og hvordan det blæser. Vejr og vind lader

Læs mere

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling.

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. Malgodt.dk CSR Strategi En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. 2 Malgodt.dk CSR Strategi OM OS Malgodt.dk er en moderne detailforretning der sælger maling, malertilbehør samt

Læs mere

Betonelementteknologi www.avermann.de

Betonelementteknologi www.avermann.de Betonelementteknologi www.avermann.de Velkommen til AVERMANN! AVERMANN er en familieejet virksomhed med aktiviteter world-wide. Virksomheden har mere end 300 ansatte og har produceret høj-kvalitets produktionsudrustning

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

stanse-, plast- og støbeværktøjer

stanse-, plast- og støbeværktøjer Din pålidelige partner indenfor stanse-, plast- og støbeværktøjer Vi leverer stålforme Vores virksomhed er førende på verdensplan inden for standard normdele. Mere end 10.000 faste kunder over hele verden

Læs mere