Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger. Sekretær: David Aarup Laustsen. Referent: Charlotte Bækholm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger. Sekretær: David Aarup Laustsen. Referent: Charlotte Bækholm"

Transkript

1 Ørbækvej Odense SØ Tlf Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 20. september Deltagere: Hanne Hansen, Brita Vibæk, Christine Greisen, Dagmar Andersen, Greta Nielsen, Hans Nielsen, Johannes Hem, Kirsten Hansen, Kaj Stycke, Merete Helgens, Per Brockstedt, Per Jensen og Tove Bech Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger Sekretær: David Aarup Laustsen Referent: Charlotte Bækholm 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. En Venlig Hilsen tilføjes som pkt. 6a. 2. Godkendelse af referat fra møde den 16/8 2012: Godkendt. 3. Orientering om ÆHF s Implementeringsplan v. Else Jermin: Else Jermin fra Virksom Transformation fortæller om Implementeringsplanen, der er vedtaget af Ældre- og Handicapudvalget. De 5 strategier: - Frivillighedsstrategi - Innovationsstrategi - Rehabiliteringsstrategi - Velfærdsteknologi - Økonomisk strategi. De politiske mål i strategierne: - Være ekstremt dygtige til systematiske rehabiliteringsforløb. - Kunne mestre reelt sammenhængende borgerforløb med borgeren i centrum. - Kunne tænke på og frigøre ressourcer ved hjælp af velfærdsteknologi. - Have lavere ressourceanvendelse og højere effekt af indsatsen. - Have massivt integreret samarbejde med frivillige. - Være agil og kunne fremme innovation. - Hele tiden ledelsesmæssigt kunne sætte fokus på og løse de virkelige problemer.

2 De bærende ambitionssætninger: - At give det hurtigste og mest effektive rehabiliteringsforløb. - At skabe et godt understøttet hverdagsliv med målrettede indsatser for borgerne inden for nogle økonomiske rammer, der fortsat vil blive mere snævre. - Udgøre en indgang til forvaltningen, som gennem dialog med borgeren systematisk understøtter, at borgeren kan fortsætte sit hverdagsliv. - Med en cyklus på 4 år systematisk analysere, hvordan vi bruger vores økonomiske ressourcer. - Facilitere udvikling, synergi og konstant løbende optimering for organisationen og understøtte at gennemførte aktiviteter har værdi for borgerne. Mht. digitale selvbetjeningsløsninger påpeger Ældrerådet problemer i fht. sikkerhed / hjælp fra andre. Ikke alle er interesserede i at få hjælp fra 3. mand, der hermed bliver bekendt med personlige forhold. David Laustsen bemærker, at der altid vil være en mulighed for et personligt møde i Virksom Dialog. Merete Helgens ønsker, at Ældrerådet får pladser i nogle af de projektgrupper der nedsættes, og ikke blot orienteres, når projekterne er afsluttet - det vil spare tid for alle. 4. Meddelelser: Johannes Hem: Pt. er der en advarsel mod en virus i Explorer, der har specifik retning mod Netbank. Johannes Hem opfordrer til at skifte Explorer ud med Firefox, der er nem at anvende. Britta Vibæk: Der er udarbejdet adresselisten til ny brochure. Dagmar Andersen: Dagmar er indkaldt til møde i Kontaktudvalg 3 den 26/9 2012, men har ikke mulighed for at deltage. Anne Kryger deltager i stedet for. Merete Helgens: Kommende arrangementer: Deltagere: Frivillighedsarrangement Greta Nielsen og Merete Helgens Aktiv aldring og. Merete Helgens og Hans Nielsen Arr. om frivillighed Christine Greisen Digitaliseringskursus Britta Vibæk og Merete Helgens 1. oktober arrangement Ældreråd og lokalrådene Merete Helgens deltog i KL s Ældrekonference i Brædstrup meget inspirerende. P-info-møderne Merete Helgens og Dagmar Andersen har holdt et godt og givtigt møde med Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen. Håber på et nyt koncept for afholdelse af møderne fremover. Christine Greisen: Seniorhuset har pt. 3 ugers besøg fra Litauen. Rådmanden var med til velkomsten. Rådmanden har aflagt endnu et besøg i Seniorhuset ved åbning af net-café og surf-dag. Net-caféen er til rådighed for alle seniorer, og frivillige står klar til at hjælpe. Der er mange undervisningshold.

3 Hans Nielsen: Blomsterklubben havde planlagt møde med deltagelse af formændene for hhv. Ældrerådet og Ældresagen. Formand for Ældresagen (Katrine Sørensen) blev forhindret og overgav invitationen til sin næstformand - klubben undrer sig over, at formanden for Ældrerådet (Merete Helgens) efterfølgende meldte afbud. Merete Helgens pointerer, at formålet med mødet var en debat mellem de 2 formænd og med Katrine Sørensens afbud faldt arrangementet til jorden. 5. Nyt fra Danske Ældreråd, herunder tilmelding til Vingsted-konferencen: Sidste møde blev især brugt på at drøfte udmeldelserne fra hhv. København og Frederiksberg samt henvendelse fra Fredensborg i forbindelse med afholdelsen af repræsentantskabsmødet i DÆ i maj. Merete Helgens appellerede kraftigt til at få en dialog med København og Frederiksberg, da opfattelsen er, at det svækker DÆ, hvis København og Frederiksberg ikke er med. Har bedt om, at der indledes forhandlinger. Der er sket fodfejl forud for mødet, fx udsendt for meget materiale til stor forvirring for mange. Møde med 7-byerne København skal have valg i næste måned. KL-konference den 18/ Merete Helgens stødte på en del fra Fredensborg Seniorråd, der var meget utilfredse med, at forslag til vedtægtsændringer ikke kom til afstemning samt forløbet af mødet i Nyborg. Valg der er nedsat en valggruppe i f.h.t. kommende Ældrerådsvalg, og der afholdes temadage. Merete Helgens deltager i et udvalg, der skal lave en handleplan for bestyrelsesarbejdet i de kommende år. 6. Orientering fra møde med Fynske Ældreråd: Der blev afholdt møde den 19/9 2012, Dagmar Andersen, Hanne Hansen, Brita Vibæk og Merete Helgens deltog et godt og veltilrettelagt møde med mange deltagere. Det er inspirerende og spændende med kontakten til Fynske Ældreråd. Der er udsendt skema til besvarelse vedr. madfremstilling i andre kommuner. Arbejdsgruppen evaluerer mødet i næste uge. Der udsendes notat. Der afholdes møde i Kerteminde i marts Kan vi påtage os arbejdet med at undervise nye ældrerådsmedlemmer på Fyn, således de kommer hurtigt ind i arbejdet med ældrerådene? Drøftes i arbejdsgruppen. En Venlig Hilsen: I sidste udgave var Frivillighed tema + intromøde til Litauen-besøg midt i august. Kontakt Brita Vibæk, hvis der er emner til bladet. Hans Nielsen roser bladet, der bliver bedre og bedre. Vær opmærksom på, at bladet findes i en elektronisk udgave på Odense.dk 7. Nyt fra lokalrådene: 1) Greta Nielsen Der var fejl på plakater vedr. vaccinationer, nye er modtaget.

4 Der er en del diskussion omkring Paletten, mange vil ikke bruge tiden på det. Ildsjæle-prisen sender 3 repræsentanter fra lokalrådet. Lokalrådet har holdt møde med forvaltningen omkring struktur, på baggrund af en henvendelse fra Ove Bechsgaard - Hans Ellekrog og David Laustsen deltog i mødet. Hans Ellekrog arbejder videre i forhold til, hvordan lokalråd og rehabiliteringslederne kan opnå et bedre samarbejde. David Laustsen pointerer, at forvaltningen ikke lægger op til en strukturændring og foreslår en drøftelse i Ældrerådet for at få løst udfordringerne i Lokalråd 1. Generel debat om lokalråd 1. Merete Helgens bemærker, at lokalrådene altid er velkomne til at deltage i drøftelser på Ældrerådsmøde. 2) Kirsten Hansen: Debat om vaccinationer Kirsten Hansen er blevet ringet op af sociallægen vedr. influenzavaccinationer. Lokalrådet har haft en snak om Paletten Kirsten Hansen vil ringe til klubber og foreninger for at fortælle om Paletten. Har holdt møde med TSH-grupper (tidl. hjemmeplejegrupper) omkring udflugt og det er aftalt, at der arrangeres en udflugt i foråret Havde planlagt foredrag med Hanne Bech Hansen, hvilket er aflyst igen pga. prisen. 3) Christine Greisen: Har afholdt møde med klubber og foreninger for at orientere om Paletten. Anbefaler andre at holde et lignende møde. Lokalrådet har været på studietur til Lysningen. Trafikgruppen har afholdt møder omkring Ring Nyt fra arbejdsgruppe: By- og Kulturforvaltningen: Konkret trafikproblem på Munkebjergvej er ved at blive løst. 9. Til orientering: Kaj Stycke har deltaget i møde vedr. frikommuneforsøg et konstruktivt og veltilrettelagt møde. Plejeboliger til ægtepar i flg. lovgivningen kan længstlevende blive i boligen, uagtet at længstlevende ikke er plejekrævende og dermed ikke opfylder visitationskravene. Debat om Paletten. Per Brockstedt har rettet henvendelse By- og Kulturforvaltningen vedr. gratisdage på museerne afventer tilbagemelding.

5 10. Til høring: Merete Helgens: Kvalitetsstandarder på træningsområdet - Merete Helgens har kommunikeret med Asger Kudahl og Else Marie Seehusen, der er enige i, at høringssvar skal fremsendes til udvalget. Madservice er i pressens søgelys for tiden. Processen udspringer af et referat fra et informationsmøde på Havebæk, hvor beboerne er kede af, at køkkenet er lukket. Der er enighed om, at der er lige så mange meninger om mad, som der er mennesker. Per Brockstedt melder sig som deltager i smagspanelet. 11. Eventuelt: Der var planlagt Borgermøde den 15/ Formanden for Etisk Råd har meldt afbud (var hovedtaler), så projektet er udskudt indtil foråret 2013.

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gæst: Rådmand Steen Møller,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013

Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011 Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011 15. september 2011 /eb Mødedeltagere Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Kirsten Rosenkilde Hansen Per

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 21. marts 2011 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 Mødedeltagere Hanne Hansen Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Molly Witved Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Christine Greisen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012

Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012 18. juni 2012 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012 Mødedeltagere Merete Helgens Greta Nielsen Dagmar Andersen Kirsten Rosenkilde Hansen Hans Nielsen Brita Thrane Vibæk Hanne Hansen Per Brockstedt

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015.

Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Afbud: Christine Greisen. Konsulent: Lene Noer. Sekretær: Charlotte Bækholm. Ordstyrer: Merete Helgens. 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt.

Afbud: Christine Greisen. Konsulent: Lene Noer. Sekretær: Charlotte Bækholm. Ordstyrer: Merete Helgens. 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 30. marts 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl

Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl. 14.00 17.00 Mødet afholdtes på Ørbækvej 100, lok. 1.s.73 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015

Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl. 13.30 16.30 Afbud fra: Lisbeth Lykkegaard Lise Witved går kl. 15.30 p.g.a. andet

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016.

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chbh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra den 22. oktober 2015 og evt. opfølgning på punkter. Godkendt.

2. Godkendelse af referat fra den 22. oktober 2015 og evt. opfølgning på punkter. Godkendt. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 17. december 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016.

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015.

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl

Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl. 9.00 12.30 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl. 14.00 17.00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, 5. marts 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla Gundtoft

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl til ca

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl til ca DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 Hos Plejehjemmet Havkær, Mosealléen 1-3, 8381 Tilst Til: Ældrerådets 15 medlemmer

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet

Referat fra møde i Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet 06.-08.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 06. august 2014 Tidsrum 10.00 12.30 Deltagere Connie Jensen, Bjørn

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. december 2016 kl. 10-14 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning H, 2. sal, lokale 302 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand),

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. marts 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand John Rolsted ( ) Lone Karakavuk (

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 14. februar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Grønnegadecentret Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin.

Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Grønnegadecentret Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin. Møde Nr. 20 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Sted Grønnegadecentret Deltagere Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin. Referent Birgit

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Seniorrådet 2014

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Seniorrådet 2014 TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Seniorrådet 2014 Dato: 20.10.2014 Tidspunkt: Kl. 13.00 Sted: Lok. 214 Deltagere: Knud Madsen, Hanne Bager, Gert Clevin Gæster: Administrationen: Afbud: Fraværende: Per Fruerled,

Læs mere

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86 Side 1 af 5 DAGSORDEN og REFERAT til Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl. 09.00 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Kopi til: Rådmand Jette Skive Direktør

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 15. november 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 15. november 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 15. november 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: Mandag d. 28. maj 2018 Tid: 10.15 15.45 Sted: Ældrecenter Rudbækshøj, Strib Landevej 58, Strib, 5500 Middelfart. Fra sekretariatet deltog Thomas Jensen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Torben Andersen, Jette Vestergaard og Gytte Gade. Leder af sygeplejen Hanne Eriksen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 08.-06.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 08. juni 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Bjørn Bjerking,

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra mødet den 6. Juni 2019 Godkendt

2. Godkendelse af referat fra mødet den 6. Juni 2019 Godkendt Hørsholm torsdag 22. august 2019 Referat af 7. Seniorrådsmøde i 2019 torsdag den 22.august 9,00 13,00 Deltagere: Lisbet, Jørgen, Mogens, Finn, Hanne, Niels, Jesper, Freddy, Lars Afbud fra: Marianne, Kjeld,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet d

Referat fra møde i Ældrerådet d Referat fra møde i Ældrerådet d. 15.-11.- Mødeforum Ældrerådet Sted Distrikt Nord Birkevang, Birkevænget 55, Herlufmagle Dato Onsdag den 15. november Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Connie Jensen, Bjørn

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt.

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 13. juni 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Blad nr.: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets mandag den 11. januar 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale 2

Blad nr.: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets mandag den 11. januar 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale 2 1 Deltagere: Knud Clausen (KC) Erik Duerlund (ED) Flemming Jensen (FJ) Anna Jørgensen (AJ) Doris Sørensen (DS) Harry Skjoldemose (HAS) Leo Mortensen (LM) Inge Weisdal (IW) Bjarne Dambro (BD) Referat af

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. juni 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. juni 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ella Bertelsen Lillian Skjødt Ib Schaldemose Lone Karakavuk Annette Kjærsgaard John Rolsted 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl. 14.00 17.00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Vordingborg Kommune Seniorrådet

Vordingborg Kommune Seniorrådet Vordingborg Kommune Seniorrådet Dato 19. januar 2018 Tidspunkt 9:00 12:00 Mødelokale 1 Sted Storegade 56, Stege Fraværende Bemærk Dagsorden udsendes 10 dage før ordinært møde. Borgmester Mikael Smed deltager

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 18 sprotokol fra sidste

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl til ca På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup

til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl til ca På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup REFERAT til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

25. august Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. august Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Logen, Skørping Ældrecenter. Møde slut: Fraværende:

25. august Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. august Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Logen, Skørping Ældrecenter. Møde slut: Fraværende: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Logen, Skørping Ældrecenter Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 107 sprotokol fra sidste møde 3 108 Godkendelse af dagsorden 3

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018

Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær Tilstede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Brugerrådsrepræsentant: Lillian Hansen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Udpeget af styregruppen: Else

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-01.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. januar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring Møde slut: 12.30 Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 66 Præsentation af Center Sundhed 3

Læs mere

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl. 10.00 12.30 Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets møde 3. Høring

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-08.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. august 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Seniorrådet ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Årsrapport 2012 Seniorrådet i Gentofte ÅRSBERETNING 2013 Seniorrådet i Gentofte Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Formål og opgaver

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, 9. maj 2018 Kl. 10:30. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, 9. maj 2018 Kl. 10:30. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen. Referat Mødelokale 7, Kl. 10:30 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - Godkendt

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - Godkendt Dato: onsdag d. 21. maj 2014 Tid: 10.00 15.00 Sted: Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000, Odense C. Vi skal være i Mødelokale nr. 1. Afbud: Poul Ancher

Læs mere

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( )

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( ) DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget (Bemærk mødetidspunktet er 9.00) Dato: Onsdag den 7. juni 2017 kl. 9.00 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (eget lokale) Medlemmer: Kirsten

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

Bruger- og Pårørenderåd MØDE den 19. februar 2015 kl Blåt mødelokale

Bruger- og Pårørenderåd MØDE den 19. februar 2015 kl Blåt mødelokale Bruger- og Pårørenderåd MØDE den 19. februar 2015 kl.15.00-17.00 Blåt mødelokale Tilstede Anne Grethe Jeppesen bolig 143, Kirsten Sørensen Bolig 5, Sonja Sjøgren Seniorrådet, Louise Sjørslev Leder af Ældre,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 05.-04.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 05. april 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

R E F E R A T. Møde Fredensborg Seniorråd. MANDAG den 6. august 2012 kl. 9,00. Kontrabassen, Fredensborg Rådhus D A G S O R D E N

R E F E R A T. Møde Fredensborg Seniorråd. MANDAG den 6. august 2012 kl. 9,00. Kontrabassen, Fredensborg Rådhus D A G S O R D E N R E F E R A T Møde 7-2012 Fredensborg Seniorråd MANDAG den 6. august 2012 kl. 9,00 Kontrabassen, Fredensborg Rådhus Afbud: Inge Larsen, Jørgen Nørregaard, Helle Lassen Gæster: Trine Holmberg kl. 9,00-9,45

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde mandag den 16. november 2015 kl på Munkebo Rådhus, stort mødelokale.

Referat. fra. Ældrerådets møde mandag den 16. november 2015 kl på Munkebo Rådhus, stort mødelokale. 1 Deltagere: Ane Sofie Andersen Hjorth (AH) Karen Marie Lorentzen (KL) Jane Margrethe Yde Fonvig (JF) Erik Duerlund (ED) Harry Skjoldemose (HS) Allis Kristiansen (AK) Kurt Meilbye Poulsen (KP) Leif Madsen

Læs mere

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Sted Grønnegadecentret, 1. sal lokale Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Regnar Berdiin Referent Birgit Vejby Afbud

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-05.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. maj 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen, Bjerking,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. september Mødetidspunkt: 10:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 14.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. september Mødetidspunkt: 10:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 14. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 10:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 14.00 Fraværende: Herluf Thomsen Henny Larsen deltog ikke i pkt. 126-131 1 Indholdsfortegnelse Pkt.

Læs mere