: Mød Jesper Theilgaard og hør vejrudsigten anno 2050 i TV&HIFI : Klimakoncert komponeret af Pernille Louise Sejlund i Gården

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "19.30-19.45: Mød Jesper Theilgaard og hør vejrudsigten anno 2050 i TV&HIFI. 20.00-20.30: Klimakoncert komponeret af Pernille Louise Sejlund i Gården"

Transkript

1

2 Velkommen i Stormgades Grønne Stormagasin. Gå på opdagelse på 4 etager, som sætter spot på fremtidens grønne løsninger, krydret med klimamad og sjove konkurrencer for børn og voksne. Program : Mød ministeren som klimakok i cafeteriet : Mød Jesper Theilgaard og hør vejrudsigten anno 2050 i TV&HIFI : Klimakoncert komponeret af Pernille Louise Sejlund i Gården : Mød Jesper Theilgaard og hør vejrudsigten anno 2050 i TV&HIFI Hold øje med dette mærke i resten af programmet, hvis du ikke vil gå glip af vores mange konkurrencer, hvor der er flotte præmier på højkant. Du kan deltage i alle konkurrencer jo flere du deltager i, desto flere poletter kan du indsamle og ombytte til præmier ved Kassen i stueetagen. Tid og sted: Fredag den 10. oktober 2014 kl Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Stormgade København K

3 Gadeplan (ved Bertel Thorvaldsens plads) BILER Se de nyeste el-biler Hvilken elbil er du til? Kom og se nye elbiler på Bertel Thorvaldsens plads og hør, hvad elbilerne betyder for fremtidens danske energisystem.

4 Stuen TV & HiFi Jesper Theilgaard viser vejrudsigten for år 2050 Mød Jesper Theilgaard og hør ham præsentere vejrudsigten for Danmark, som den vil lyde i år Vejrudsigten viser, hvilke konsekvenser den globale opvarmning har. Se også hvordan vejret bliver i fremtiden i bl.a. Zambia, Japan og Island. Klimakoncert Kom og lyt til denne smukke og sjældent opførte klimakoncert. Musikken er skrevet af Komponisten Pernille Louise Sejlund til klimatopmødet i København i Louise Sejlund fik inspiration til musikken gennem samtaler med Jesper Theilgaard. Klimaproblemets forskellige facetter beskrives i både musikken og teksterne og bindes sammen af Jesper Theilgaard, så der opstår en helhed. Klimaforandringer og FN s klimapanel Verdens klogeste klimaforskere, FN s klimapanel, mødes i oktober i København for at blive enige om, hvordan klimaet bliver frem til år Resultatet bliver en rapport til bl.a. alverdens regeringer, så de kan reagere, forebygge og forhindre de største klimakatastrofer i fremtiden. Kom og bliv lidt klogere på, hvad rapporten betyder for Danmark. Og deltag i en konkurrence om klimaforandringernes betydning. Internationale klimaforhandlinger Klimaforandringerne er en af vor tids største globale udfordringer, som kræver en global løsning. Derfor forhandler verdens lande om, hvad der skal til for at få indgået en global klimaaftale på det store klimatopmøde, COP21, i Paris næste år. Kom og hør om de mange udfordringer og mulige løsninger og få en spændende aften i selskab med de danske klimaforhandlere, som deler ud af deres viden om de internationale klimaforhandlinger. Gæt mineralet til bil og mobil Du er totalt afhæng af mineraler i din hverdag. Mobilen, computeren, lampen, komfuret, cyklen eller bilen er alle lavet af mineraler, som vi finder i sten i naturen. Og omstillingen til grøn energi er blandt andet afhængig af de sjældne jordarters metaller, som bruges i vindmøller. Gæt, hvilke sten der bliver til hvilke ting, og hør hvordan du får guldet eller jernet ud af klipperne. Hvor varm og kold er du lige nu? Kom og se, hvordan et termografikamera kan afsløre din krops eller boligs forskellige temperaturer. Termografikameraet bruges normalt til at forbedre energiforbruget i din bolig. Hør også BOLIUS fortælle om energibesparelser i boligen og meget andet.

5 EcoDESIGN, Lys og Lamper Energibesparelser verdens billigste energikilde Hvad er verdens billigste energi? Det er den energi, vi IKKE bruger. Effektivisering af energiforbruget er den billigste og hurtigste vej til at mindske udledningen af CO2. Kom og hør, hvorfor alle EU-lande har krav til både hvidevarer og lyskilders energieffektivitet, og hvordan vi skaber bedre produkter, flere arbejdspladser og en lavere elregning. Fremtidens energiteknologi Vil du gerne vide, hvordan Danmark arbejder med at udvikle løsningerne til fremtidens energisystem? Så kom forbi og hør, hvordan EUDP-sekretariatet støtter udviklingen af nye klimavenlige energiteknologier. Du kan også se konkrete eksempler på ny energiteknologi, der skal muliggøre Danmarks rejse mod et fossilfrit energisystem i Vælg de perfekte pærer til dine lamper Solenergien varierer i forskellige farvebånd og afhænger af, hvilken retning man ser i. De pærer vi sætter i vores lamper minder mere eller mindre om solens lys. Med det blotte øje får du mulighed for at studere forskellige pærers farvebånd, så du kan konkludere, hvilke pærer der ligger tættest på solens lys. LEG & SPIL Hvor kommer fremtidens energi fra? Den måde vi producerer energi på er under hastig forandring. Fra at lave el og varme primært på kul er vi nu verdens førende indenfor havvind og går forrest, når det handler om at omstille kul- og gasfyrede kraftværker til at bruge bæredygtig biomasse. Kom og hør DONG ENERGY fortælle om fremtidens energi og byg en stråmand fra ægte halmballer Fremtidens energisystem byg en vindmølle Gæt, tegn, klip og byg løs. Vidste du, at energi har forskellige farver? Og ved du, hvilke energikilder der er grønne (vedvarende), og hvilke der er sorte (fossile)? I fremtidens Danmark skal vi kun bruge vedvarende energi i vores energiforsyning. Kom og hør, hvordan det kan lade sig gøre, og hvor meget grøn energi der skal bruges. Giv også dit bud på fremtidens vindmølle og hjælp Energistyrelsen med gode ideer til, hvordan vi fremover kan udnytte vores grønne energi. Blæsten kan man ikke få at se find ud hvad der skal til Blæst er vigtig og en stor del af Danmarks energiforsyning. DMI forsyner energiens motorveje med vejrforudsigelser. DMI fortæller om vind som vejrfænomen, og hvordan det kan bruges i fremtidens energisystem. Men hvordan gør vi, og hvor meget vind skal der til? Få svarene og prøv om du kan puste en storm eller en orkan.

6 1.sal MAGASINER & BØGER Dansk indsats i Kina, myter og mål Der er mange myter om Kina. Gæt, hvilke der er sande og hvilke der er falske og hør om Danmarks indsats for at fremme en grøn omstilling i vækstøkonomier. Hvorfor er Danmark fx aktiv i et land som Kina? Hvad efterspørger kineserne fra Danmark? Og kan vi begrænse klimaudfordringen ved at bringe danske kompetencer i spil andre lande? Danmarks grønne eksportordning I Danmark har vi forstået at kombinere økonomisk vækst og nedbringelse af CO2. Derfor ser store nationer (som Kina) mod Danmark, når de udarbejder deres energipolitik. Kom og hør, hvordan denne interesse kan omsættes til en større efterspørgsel efter danske energiløsninger og dermed øget eksport. Dansk hjælp til fattige guldgravere Millioner af fattige mennesker lever af guldgravning, og de bruger kviksølv til at udvinde guldet. Det skaber store miljø- og sundhedsproblemer, hvis det ikke bliver håndteret rigtigt. Dansk viden og rådgivning hjælper de mange guldgravere i ulandene med at få et bedre og sundere liv. Hør hvordan og få et gratis hæfte med billeder og tekst om guldgraverne. Klimaplanen og klimaloven tegn dit bud på et klimavenligt Danmark Regeringen fremsatte i august 2013 klimaplanen, som er et oplæg til dialog om Danmarks klimaindsats, og i juni 2014 blev klimaloven vedtaget. Kig forbi og få mere at vide om, hvad dét betyder for dig og Danmark. Mød også de folk, der har været med til at udvikle planen og loven, og tegn din drøm om en klimavenlig fremtid i Danmark. DIREKTØRENS KONTOR Livet som minister Find ud af, hvordan et ministerkontor ser ud og hør klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen fortælle om livet som minister. Få fx svaret på, hvad en minister laver til daglig. Hvor er han ud over sit kontor og hvad arbejder han for og med.

7 2.sal KONTORINDRETNING Fra Amaliegade til Sydhavnen Statens institutioner flytter ud af København K. til glæde for klimaet, statens pengepung og også for medarbejderne. Hvordan hænger det sammen? Bygningsstyrelsen er flyttet i kontorfællesskab 7 km fra Slotsholmen. Hør hvordan staten indretter moderne, fleksible kontorlokaler, og hvordan styrelsen sparer staten for mere end 4 mio. skattekroner årligt - alene på sin egen husleje og energi. BOLIGINDRETNING BedreBolig hvad kan din energibesparelse betale? Mange boliger i Danmark kan blive mere energirigtige og bedre at bo i ikke engang i fremtiden, men allerede i dag. Det kan dog være svært at vide, hvor og hvornår det betaler sig at energirenovere. Kig forbi Boligindretning, mød en BedreBolig-rådgiver og få gode råd til, hvordan du får en BedreBolig. Det smarte energisystem På Bornholm er man godt i gang med at udvikle og afprøve fremtidens smarte energisystem, der bliver en hjørnesten i den grønne omstilling. Det smarte energisystem får også betydning for boligen.. Kom og hør om projektet på Bornholm, der har 17 danske og europæiske partnere og bl.a. støttes af Energinet.dk's ForskEL program. BØRNETØJ & ACCESSORIES Trendy i klimavenligt børnetøj Genbrug og redesign af brugt tøj er hverken nørdet eller for the "chosen few". Kig forbi og se, hvordan designere fra Frelsens Hær forvandler gamle klude til moderne børnetøj, og hør hvordan du selv kan være med til at nedbringe dit klimaaftryk gennem dit tøjforbrug. Gæt også hvor meget CO2 en dansker egentlig udleder og find ud af om det er meget eller lidt sammenlignet med andre lande?

8 BAD Isen smelter Hvor meget smelter der af Indlandsisen i øjeblikket, og hvad betyder det for havniveauet? Og er det rigtigt, at havisen i Arktis er ved at forsvinde? Få svarene på den nye danske Polar Portal, hvor du kan følge udviklingen af den arktiske is. Gæt med og få en fornemmelse af, hvordan den arktiske natur påvirker vores hverdag i dag og i fremtiden. Varmt vand til badet Varme fra jorden er en af de grønne energiressourcer, vi kan udnytte i fremtiden. Hør om den dybe geotermiske energi, den dybe jordvarme eller varmen i din græsplæne. Mærk temperaturen og gæt hvor vandet kommer fra. Få god energi i badet I badeafdelingen kan du tage en tur i HOFOR's vandspare forhindringsbane og måle dit eget vandog energiforbrug. Få en snak med de professionelle vand- og varmeekspedienter om, hvordan du nemt sparer på vand og varme til gavn for både miljø og pengepung. Desuden kan du deltage i lodtrækningen om lækre bade-præmier dagens timetilbud kl

9 4. sal CAFETERIA Køb og smag klimavenlig mad Trænger du til et sundt, billigt og varmt måltid? Og mangler du inspiration til, hvordan du gør din egen aftensmad spændende og klimavenlig på en gang? Så gør et stop i vores cafeteria, hvor der er masser af gratis smagsprøver og mulighed for at købe en god og nærende varm ret.

MINISTEREN GRØNNE LØSNINGER NYE ELBILER 4 ETAGER MED THEILGAARD ECODESIGN BØRNEMODE KLIMAKONCERT KLIMAMAD : ) Bedre Bolig

MINISTEREN GRØNNE LØSNINGER NYE ELBILER 4 ETAGER MED THEILGAARD ECODESIGN BØRNEMODE KLIMAKONCERT KLIMAMAD : ) Bedre Bolig 10. OKTOBER KL. 18-24 - STORMGADE 2-6, 1470 KBH K GRØNNE 4 ETAGER MED SJOVE KONKURRENCER OG PRÆMIER FOR BØRN OG VOKSNE NYE ELBILER FIND DEN MODEL, DER PASSER DIG MØD MINISTEREN OG FÅ HJÆLP TIL Bedre Bolig

Læs mere

Aktivitetsbeskrivelser til kulturnatten.dk

Aktivitetsbeskrivelser til kulturnatten.dk NOTAT Aktivitetsbeskrivelser til kulturnatten.dk Oktober 2013 På sporet af guld og grønne skove Er du klimaklog? Sjove konkurrencer for børn. Vind præmier og bliv klogere på vejr, klima, energi og smart

Læs mere

Energiens Forunderlige Vej - fra kilde til forbrug Lærervejledning

Energiens Forunderlige Vej - fra kilde til forbrug Lærervejledning Lærervejledning Generelle oplysninger Forløbets varighed: Fra kl. 9.00 til kl.12.00. Målgruppe: Forløbet er for 3. klasse til 6. klasse. Pris: Besøget er gratis for folkeskoler i Københavns Kommune. Forudsætninger:

Læs mere

Klima miljø og Energi

Klima miljø og Energi Klima miljø og Energi Computer firmaer Computer Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen Christine Johnsen Michael Jokil Samfundsfag: Jørn Christian Bendtesn Matematik: Jørn Christian Bendtesn Kom / it: Karl

Læs mere

Indhold. Klimakaravanen på besøg på Duevejens Skole på Frederiksberg.

Indhold. Klimakaravanen på besøg på Duevejens Skole på Frederiksberg. Indhold 1. Den danske natur ændres med klimaet........... 4 2. Vindere og tabere i klimakampen................ 6 3. Verdens fattige de uskyldige klimaofre........... 8 4. Mindre natur, mere CO 2 og mindre

Læs mere

et bud på en ny og klimavenlig livsstil

et bud på en ny og klimavenlig livsstil Af Jørgen Dahl Madsen et bud på en ny og klimavenlig livsstil KLIMA-REVOLUTION? COLOFON RYVANG LOKALRÅD KLIMA-REVOLUTION? - et bud på en ny og klimavenlig livsstil Af Jørgen Dahl Madsen dahlmadsen@gmail.com

Læs mere

Hvad klimaændringerne gør ved verden. af Sissel og Louise, 8.b, Dåstrup skole

Hvad klimaændringerne gør ved verden. af Sissel og Louise, 8.b, Dåstrup skole Hvad klimaændringerne gør ved verden. af Sissel og Louise, 8.b, Dåstrup skole Klimaændringerne i verden ødelægger vores klode. CO2 udslippet er blevet så stort, at der må gøres en forskel, hvis vi vil

Læs mere

energiforum Den menneskelige faktor

energiforum Den menneskelige faktor Nr. Nr. 5 4 / / December April 2009 2012 Energiforum Danmark er forum for professionel sparring og formidling omkring konkrete løsninger, der resulterer i varig, rationel reduktion af energiforbruget.

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Hurtig omstilling til vedvarende energi. Hurtig omstilling til vedvarende energi 1

Hurtig omstilling til vedvarende energi. Hurtig omstilling til vedvarende energi 1 Hurtig omstilling til vedvarende energi Hurtig omstilling til vedvarende energi 1 VedvarendeEnergi VedvarendeEnergi er en miljøorganisation, der arbejder for at bremse klimaforandringerne. Vi mener, at

Læs mere

2:KOM IND I KAMPEN KLIMAKRIGER!! 3: HVAD ER DET DUMMESTE DU KAN GØRE? OG HVA SÅ? HVAD KAN DU GØRE? 4: OM DEN DER DRIVHUSGAS 5-6: KLIMASYNDERE

2:KOM IND I KAMPEN KLIMAKRIGER!! 3: HVAD ER DET DUMMESTE DU KAN GØRE? OG HVA SÅ? HVAD KAN DU GØRE? 4: OM DEN DER DRIVHUSGAS 5-6: KLIMASYNDERE INDHOLD 2:KOM IND I KAMPEN KLIMAKRIGER!! 3: HVAD ER DET DUMMESTE DU KAN GØRE? OG HVA SÅ? HVAD KAN DU GØRE? 4: OM DEN DER DRIVHUSGAS 5-6: KLIMASYNDERE 7: KLIMAKRIGERE FOREN JER! 8-10: WHAT TO DO? 11-12:

Læs mere

Indhold. Forfattere: David Bach, Eigil Larsen, Ole Laursen, Maiken Lykke Lolck, Georg Stenstrop, Kaare Øster

Indhold. Forfattere: David Bach, Eigil Larsen, Ole Laursen, Maiken Lykke Lolck, Georg Stenstrop, Kaare Øster Indhold Velkommen til Klimakaravanen 1. Seks grader en verden til forskel............... 4 2. Verdens vejr og klima......................... 8 3. Klimaforandringer fra kridttid til fremtid......... 10

Læs mere

T E M A N U M M E R 2 0 1 1. Danmark satser på. Smart Grid. Intelligent elsystem med mere vedvarende energi

T E M A N U M M E R 2 0 1 1. Danmark satser på. Smart Grid. Intelligent elsystem med mere vedvarende energi T E M A N U M M E R 2 0 1 1 Danmark satser på Smart Grid Intelligent elsystem med mere vedvarende energi NORDISK MILJØMÆRKNING Energinet.dk varetager samfundets interesser, når Danmark forsynes med el

Læs mere

Tema: Bæredygtigt sammenhængende energisystem

Tema: Bæredygtigt sammenhængende energisystem Tema: Bæredygtigt sammenhængende energisystem At skabe bæredygtige energiformer og koblingen til forbrug/anvendelse. Målrettede investeringer i bæredygtig energi. Mere vedvarende energi. Lav en politik

Læs mere

Cool Klima. Gode vaner er seje!

Cool Klima. Gode vaner er seje! Gode vaner er seje! Jeg er glad for, at I børn og unge vil være med til at gøre en indsats for at ændre jeres vaner og bruge energien fornuftigt. Når mange mennesker gør tingene anderledes, giver det en

Læs mere

Indhold NYT BILLED. Praktis 24 Ugeplan 24 Oplæg 24 Need to know 26

Indhold NYT BILLED. Praktis 24 Ugeplan 24 Oplæg 24 Need to know 26 SMART GRIDS CPH Summer School 2012 Fremtidens energiforsyning 2 NYT BILLED Indhold Intro 4 Summer School 2012 4 Bæredygtig energiforsyning og Smart Grid i København i 2050 5 Praktis 24 Ugeplan 24 Oplæg

Læs mere

Kom ind i. Klima. kampen. Hvad du selv. gøre. Koustrup & co.

Kom ind i. Klima. kampen. Hvad du selv. gøre. Koustrup & co. Kom ind i Klima Thomas Vinge kampen Hvad du selv kan gøre Koustrup & co. Ind hold 5 Kloden har hedetur 20 Få styr på din elregning 30 Tag temperaturen på elforbruget med et Sparometer 36 Lad der blive

Læs mere

CO -NEUTRAL ENERGI SOM VÆKSTMOTOR. den danske energibranche i front. Dette tillæg er et indstik udgivet af DI Energi April 2014

CO -NEUTRAL ENERGI SOM VÆKSTMOTOR. den danske energibranche i front. Dette tillæg er et indstik udgivet af DI Energi April 2014 Dette tillæg er et indstik udgivet af DI Energi April 2014 ENERGI SOM VÆKSTMOTOR den danske energibranche i front Smart energi for 44 millioner kroner Forskningsprojekt om fremtidens energitekniske løsninger

Læs mere

Strategisk energiplan 1.0

Strategisk energiplan 1.0 Strategisk energiplan 1.0 Bæredygtig energiforsyning i Hedensted Kommune Strategisk energiplan for Hedensted Kommune 2013 1 Indholdsfortegnelse Tiden er inde til handling 4 Brikker til en bæredygtig energistrategi

Læs mere

Mig & mit hus. Kulturarv Energiforbrug Bygningskultur. Spar på energien

Mig & mit hus. Kulturarv Energiforbrug Bygningskultur. Spar på energien Kulturarv Energiforbrug Bygningskultur Mig & mit hus Magasin for husejere på Sydfyn 1/2008 Tast din adresse og se hvor meget du kan spare Prisen på energi bliver kun højere, så der er god økonomi i at

Læs mere

Hver dansker udleder i gennemsnit 10 ton CO2 om året.

Hver dansker udleder i gennemsnit 10 ton CO2 om året. Klimaleksikon 1 Hver dansker udleder i gennemsnit 10 ton CO2 om året. Meget af det kan vi selv være med til at påvirke ved at nedsætte vores eget forbrug. Men det kræver internationale samarbejdsaftaler

Læs mere

vækst og beskæftigelse?

vækst og beskæftigelse? Danmark herfra til år 2032 Vækst og beskæftigelse Socialdemokraterne er efter 10 år kommet i regering. Vores ministre er sammen med Folketingets nye flertal i fuld gang med at håndtere de mange store udfordringer

Læs mere

Hvad kan vi gøre ved klimaudfordringerne? debatoplæg til borgerne fra Region Sjælland

Hvad kan vi gøre ved klimaudfordringerne? debatoplæg til borgerne fra Region Sjælland Hvad kan vi gøre ved klimaudfordringerne? debatoplæg til borgerne fra Region Sjælland Indhold Forord 3 Et resumé 4 Mennesker og klimaforandringer 6 Om kilder til de menneskeskabte klimaforandringer 10

Læs mere

Regeringsgrundlaget og realismen

Regeringsgrundlaget og realismen Politiken 02.11.2011 Regeringsgrundlaget og realismen Det, der for alvor vil betyde noget i klimakampen, er, hvornår vi udvikler en energi, der er billigere end fossil energi. Af Bjørn Lomborg DANMARK

Læs mere

B.DK/PLUS. Spar på energien i hjemmet. Her får du masser af gode råd til at spare på energien næsten alle steder i hjemmet.

B.DK/PLUS. Spar på energien i hjemmet. Her får du masser af gode råd til at spare på energien næsten alle steder i hjemmet. Spar på energien i hjemmet Her får du masser af gode råd til at spare på energien næsten alle steder i hjemmet. 1 03 Spar penge på din elregning - skift elselskab 04 Her er, hvad du betaler for på din

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Hver dansker udleder i gennemsnit 10 ton CO2 om året.

Hver dansker udleder i gennemsnit 10 ton CO2 om året. Klimaleksikon Hver dansker udleder i gennemsnit 10 ton CO2 om året. Meget af det kan vi selv være med til at påvirke ved at nedsætte vores eget forbrug. Men det kræver internationale samarbejdsaftaler

Læs mere

Borgernes KlimaKatalog

Borgernes KlimaKatalog Borgernes KlimaKatalog - foreløbig udgave Borgeres bud på hvordan vi styrker klimaindsatsen i Region Sjælland Resultaterne fra Region Sjællands borgertopmøde om klima, 30. oktober 2010 Region Sjælland:

Læs mere

Klima og Innovation. Foto: www.sxc.hu LÆRERVEJLEDNING

Klima og Innovation. Foto: www.sxc.hu LÆRERVEJLEDNING Foto: www.sxc.hu LÆRERVEJLEDNING 1 Generelle oplysninger Klima og Innovation Forløbets varighed: Fra kl. 9.00 til 13.00. Forløbet udbydes i perioden 15. marts til 15. maj og 15. september til 15. november.

Læs mere

LÆS OM:: Besøg på værksteder, vindvind og solenergi, Søris gård (Økologisk) og Klima venlige efterårs aktiviteter.

LÆS OM:: Besøg på værksteder, vindvind og solenergi, Søris gård (Økologisk) og Klima venlige efterårs aktiviteter. FOTO: Lasse Nørskov-Nielsen. LÆS OM:: Besøg på værksteder, vindvind og solenergi, Søris gård (Økologisk) og Klima venlige efterårs aktiviteter. Maglehøjskolen Skelbækvej 8A 3650 Ølstykke Tlf. 47 16 07

Læs mere