Bestyrelsens / formandens beretning for klubåret 2010 / 2011 PÅ årsdagen for foreningens stiftelse den 3. maj afholder vi i dag foreningens ordinære

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens / formandens beretning for klubåret 2010 / 2011 PÅ årsdagen for foreningens stiftelse den 3. maj afholder vi i dag foreningens ordinære"

Transkript

1 Bestyrelsens / formandens beretning for klubåret 2010 / 2011 PÅ årsdagen for foreningens stiftelse den 3. maj afholder vi i dag foreningens ordinære generalforsamling og kan dermed samtidig fejre vores 4 års fødselsdag. Af et kun 4 årige barn, må man da erkende vi er kommet langt og ikke just læner os tilbage og hviler på lauerbærene. Vi har fortsat fuld fart frem og kæmper ihærdig for at få opfyldt vores visioner.

2 Et tilbageblik for året siden sidste generalforsamling: Sæsonstart: Traditionens tro startede vi den officielle sæson med maj månedens begyndelse. Den 2. maj tog Simonne og Karen hul på sommerens instruktionssøndage. Der blev ved den anledning holdt bådedåb af 2 ener kajakker, samt én toer kajak, som var blevet sponsoreret af NORDEA fonden.

3 Kajakkurser Kajakkurser: Vi afholdte i alt 5 kajakkurser sidste år. I henholdsvis maj, juni og august og september med stort set fuldt bookede hold.

4 Fælles gå -og kajaktur til 30. maj arrangerede vi en fælles gå -og kajaktur til Sorø Sø. Vejret var ikke helt med os, da det både blæste og var småregn. Det noget sure vejr gjorde det ikke til den helt store fornøjelse. Sorø sø:

5 Søndag den 6. juni havde vi besøg af Carsten Nøddeskou, som gav løbeinstruktion for både nybegyndere og mere øvede. Carsten introducerede også de såkaldte Fivefingeres løbesko, som stort set blot er en løbesok med en tynd sål og ligesom en handske med plads til hver en tå. Det siges det skulle give en langt bedre og sundere løbestil, hvor man undgår skader, da foden lander mere plant på hele fodsålen og ikke kun på hælen, som ved normale løbesko. Derved kompenserer hele kroppen for anslaget mod jorden under løbet. Løbekursus:

6 Badeboldsløbet som vi arrangerede den 13. juni var mildest talt en begrænset succes. Med kun 21 tilmeldte deltagere fik hver deltager en god præmiehøst med hjem, da der var sørget godt for sponsorgaverne. Arrangementsmæssigt kan vi bryste os med, at alt klappede, - meeeen vi kunne godt have tænkt os nogle flere deltagere at dele oplevelsen med. Vi drog den erfaring, at det er hulens svært at konkurrere med de mange andre lokale arrangementer der findes rundt omkring netop i juni måned. Vi bør derfor nøje overveje om det er umagen værd og om det er det medlemmerne ønsker vi skal bruge kræfterne på. I øjeblikket går vi i overvejelser med om der skal arrangeres et badeboldsløb til næste år og i så fald midt i august måned. Men vi hører gerne medlemmernes holdninger inden krudtet bliver antændt igen. Badeboldløb:

7 Træning med fitnesspigerne: Sidste år blev det til i alt 11 gange med fornøjelig og sveddryppende træning med vores superpiger.

8 Havde vi på programmet i alt 10 gange. Mange havde benyttet sig af tilbuddet om sæsonbetaling, hvilket letter arbejdet for bestyrelsen med at skulle kræve ind for gang til gang. Qi-gong

9 Har gået rigtig fint og flere er begyndt at se ideen med at betale for et sæsonkort i stedet for pr. gang til gang. Kajakudlån:

10 Af Slagelse kommune fik vi tildelt kr ,- til hjælp til såkaldte events, da det ikke måtte hedde sig, at vi fik direkte tilskud til instruktørhjælp. For at retfærdiggøre støtte pengene, blev det foreslået at vi skulle lave nogle events med Zumba, som er noget af det hotteste der pt. kan opdrives. Irene fik hyret en af Danmarks bedste instruktører Ines B. fra House of Zumba, Danmark, som virkelig trak fulde huse, idet der dukkede et par hundrede mennesker op til hver seance. Der kan være delte meninger om hvor vidt Zumbaen har sin plads i Aktiv Natur Velvære, med dunkende diskorytmer bragende ud over skovens dyreliv. Da det endvidere viste sig at Zumbaen primært har kvindernes interesse og at de fremmødte fremmede deltagere, udelukkende kom for Zumbaen og i øvrigt ingen interesse havde for vores forening, er det besluttet nu da Bettina og Irene har været ivrige fortalere for aktiviteten, at vi igen i år genoptager succesen, men flytter arrangementet til lørdag eftermiddag, så det ikke tager tid fra den gode søndagstræning i skovens dybe stille ro. Zumba:

11 Onsdag den 21. juli startede vi med en fælles gåtur på Knudsrødgård, hvor vi fik forevist den nye ridebane for Islændinge heste, samt set skovrejsningen på gårdens arealer. Hvorefter vi kørte/gik ned til grillpladsen ved stranden. Her blev medbragte bøffer og gode vine fortæret i hyggeligt samvær. Grillaften:

12 SMS kajakkæde Sidste år gjorde vi alvor af SMS kajakkæden og enkelte ture blev arrangeret spontant. Her fotos fra en tur den 27. juli. Vi vil gerne opfordre flere til at tage ideen op og selv være aktive med at kalde sammen til spontane kajakturer.

13 TV2øst Mest for pengene Onsdag den 23. juni havde vi besøg af TV2 øst, som lavede en hel dags optagelse med os og hvor alle vores aktiviteter kom i fokus. Det blev til en flot næsten halv times udsendelse, der blev vist den 18. august 2010 Indslaget kan ses på vores hjemmeside, samt TV2east hjemmeside: udsendelser/

14 Friluftsidrætsmærket. Gennem året har flere medlemmer kæmpet bravt med at tage friluftsidrætsmærket. Det er en god måde at teste sig selv og skabe et mål for sin træning. Onsdag den 22. september holdt vi så et medlemsmøde, hvor de 12 personer der havde afsluttet idrætsmærket fik overrakt beviset og guldnålen fra DGI. Men inden gik vi en tur rundt i skoven, hvor Annli gav os en fin undervisning i at finde spiselige svampe.

15 Kajaktur til Sorø sø (som blev til Tude å): Søndag den 3. oktober havde vi planlagt en gå og kajaktur til Sorø sø igen, for at kompensere for det dårlige vejr i foråret. Men vejrguderne var ikke helt med på den idé, da det blæste en halv pelikan. Så vi flyttede arrangementet til en tur på Tude å, hvor vi sejlede op og invaderede Trelleborg. Det blev en herlig tur alligevel.

16 Søndag den 21. november holdt vi den traditionsrige julegåtur, hvor Annli på fineste vis guide os gennem skoven. Bettina stod igen for den kulinariske oplevelse på pladsen, hvor der blev trakteret med varme æbleskiver og glohed Gløgg. Juletur:

17 Økonomien kom endelig på plads. Men selve myndighedsbehandlingen blev noget af en sejtrækker. Shelterene har været under vejs siden foråret 2008, hvor Aktiv Natur Velvære fik en større donation fra Friluftsrådet. Dog ikke nok til at shelterne kunne realiseres. Herefter har det været hårdt arbejde at finde de resterende midler. Men det er lykkedes at formå Slagelse Kommune, Agenda 21 Slagelse, samt Fonden for banktrelleborg til at donere de resterende penge. Gennem det sidste trekvarte år har shelterene været under myndighedsbehandling i Miljøministeriet, Naturstyrelsen, Skovstyrelsen, samt behandlet under Skovloven, Klitbeskyttelsesloven, Strandbyggelinjen, Landzoneloven, samt gennemgået den almindelige byggesagsbehandling i Teknisk forvaltning. så jo, det er gjort grundigt. Sheltere:

18 Foreningsfolder: Vi har fået lavet en foreningsfolder med en oversigtskalender over sæsonens arrangementer. Folderen er tryk i 3000 eksemplarer og blev omdelt søndag den 17. april i år, af i alt 25 medlemmer som har været involveret i projektet. En stor tak til dem. Vi håber så det vil give et resultat med flere medlemmer fra lokalområdet.

19 Gå løbetur i Slagelse søndag den 10. april i år forlagde vi træningen til Slagelse Lystskov, Vejret var pragtfuld og vi nød en medbragt klemme ved bredden af Studentersøen. Lystskov

20 Skovhytten/klub og Arbejdes der fortsat på at få op at stå. Sagen har af kommunen været sendt til høring i Naturstyrelsen under Miljøministeriet og der er netop kommet afslag på anmodningen. Men nu tager vi ikke et nej for et nej. Så der forsøges om ikke vi kan få politikerne til at bakke projektet op. Kan vi det vil vi benytte os af klagemuligheden, som så skal ske inde for 4 uger. bådehus:

21 Medlemstallet: Er af Ole gjort op til 111 betalende medlemmer for året Men vi har nok en del hvilende medlemmer, som fortsat kunne tænke sig at være medlemmer. Kun ganske få har aktivt meddelt at de ikke længere ønsker at være medlemmer af en eller anden god grund.

22 Medie omtaler gennem året: Det er igen lykkedes os at få en del positiv medieomtale, så vi snart er blevet kendt i det meste af verden her omkring Bildsø.

23 Visioner: Det er fortsat vores vision, at foreningen skal sikre Aktiv Natur Velvære gennem sjov, spændende aktiv og oplevelsesrig motion i naturen, med mange forskellige friluftsaktiviteter. En forening, med plads til forældre barn motion, samt elitemotionisten og den almindelige motionist og hvor alle, uanset størrelse og baggrund, kan samles og udøve forskellige former for aktiv udfoldelser i og omkring det naturskønne område ved Bildsø Skov og Strand. Og hvor økonomien ikke må være en hindring for deltagelse,

24 Conventus Er et administrationsprogram, som vi har investeret i for at lette det daglige arbejde for bestyrelsen. Blandt andet kan der foretages medlemsregistreringer direkte af den enkelte fra hjemmesiden og ind i kartoteket, uden ekstra indtastninger af kassereren. Nyhedsbreve kan udsendes direkte til medlemmerne ud fra maillisterne fra adressekartoteket. Et tilknyttet regnskabsprogram skulle gerne gøre hverdagen betydelig lettere for kassereren.

25 En stor Tak Til tjenstvillige medlemmer til vores forskellige arrangementer og en stor tak til de øvrige bestyrelsesmedlemmer for jeres indsats og støtte gennem året. Samt i særdeleshed jeres tålmodighed og tolerance med jeres formand og hans vilde udfald gennem året. På bestyrelsen vegne Sven Heiner formand

Bestyrelsens / formandens beretning for klubåret 2012 / 2013 Vores forening har nu 6 år på bagen og vi er still going strong Meeeen vi har måtte

Bestyrelsens / formandens beretning for klubåret 2012 / 2013 Vores forening har nu 6 år på bagen og vi er still going strong Meeeen vi har måtte Bestyrelsens / formandens beretning for klubåret 2012 / 2013 Vores forening har nu 6 år på bagen og vi er still going strong Meeeen vi har måtte erkende, at den medlemstilgang vi satte næsen op efter sidste

Læs mere

Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie.

Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie. Foreningsnyt nr. 4. juli 2010 Kære medlemmer Lige en sommervarm foreningsnyt inden alle drøner på ferie. Badeboldtløbet den 13. juni Må vi indrømme, blev ikke den helt store deltagermæssige succes, kun

Læs mere

Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside.

Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside. Nyhedsbrev nr. 1, januar 2009 Nye tider. Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside. Dette er lykkedes mig at finde

Læs mere

Zumba: Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen.

Zumba: Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen. Foreningsnyt nr. 5. august 2010 Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen. Håber alle har nydt en god og varm sommer og nu er klar til at motionere igen. TV2 øst Mere for pengene.

Læs mere

Aktiv Natur Velvære Bildsø skov og Strand

Aktiv Natur Velvære Bildsø skov og Strand Aktiv Natur Velvære Bildsø skov og Strand www.aktivnatur.dk Præsenteret af Sven Heiner Idémand og formand af foreningen Min erhvervsbaggrund kort: Uddan. Bygningssnedker Uddan. Bygningsingeniør Uddan.

Læs mere

Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening.

Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening. Foreningsnyt nr. 6, maj 2015 Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening. Nu på lørdag den 16. maj kl. 14.00 har vi første temadag

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, november 2016

Nyhedsbrev nr. 4, november 2016 Nyhedsbrev nr. 4, november 2016 Kære medlemmer Så er det på tide med et nyhedsbrev herfra J Endnu engang skal vi komme med en opfordring til at tilmelde sig vores Facebook gruppe. Det gøres hurtigt og

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

PDF created with pdffactory trial version Foreningsnyt nr. 1, marts 2013

PDF created with pdffactory trial version  Foreningsnyt nr. 1, marts 2013 Foreningsnyt nr. 1, marts 2013 Kære medlemmer Det er efterhånden længe siden jeg har været til tastaturet og skrevet et medlemsbrev. Men her hvor den nye sæson banker på døren, er det tid til at tage sig

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Foreningen for Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand. Foreningsnyt nr. 4 - maj Festlig indvielse af Fitness pladsen.

Foreningen for Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand. Foreningsnyt nr. 4 - maj Festlig indvielse af Fitness pladsen. Foreningsnyt nr. 4 - maj 2008 Festlig indvielse af Fitness pladsen. Den 1. maj på vores fitness plads som bekendt indviet med stor festivitas og med godt 150 fremmødte. Borgmester Lis Tripler indviede

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014

Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014 Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014 Kære medlemmer Sommer sæsonen er slut, men den ugentlige træning om søndagen fortsætter som vanligt hver søndag kl. 9.30 hele vinteråret. Dog er der behagelig selvtræning

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2018

Bestyrelsesberetning 2018 Bestyrelsesberetning 2018 1 Bestyrelsens beretning 2018 En vigtig del af Mødrehjælpens arbejde varetages af frivillige i lokalforeninger rundt om i landet. Køge lokalforening blev stiftet den 29. november

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Tilbageblik! Så kom spejlvæggen nu er der lækkerhed i hele lokalet. Det ser godt ud. Vi har også fået sat solfilm op, så lokalet ikke varmes så meget op, før vi går i gang.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Referencenummer: 21954 Navn naturvejleder: Kasper Kollerup Nielsen / Carsten Enemark Navn arbejdsgiver: Fjordcentret Arbejdssted: Voer Færgested og hele Norddjurs

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

12. ORDINÆRE IT-AKTIVITETER GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008.

12. ORDINÆRE IT-AKTIVITETER GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008. F ORMANDSBERETNING FRA DEN 12. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008. I det forløbne år har vi holdt 8 bestyrelsesmøder og 2 dage med at pakke

Læs mere

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Du sidder nu med beretningen for 2016. Endnu et år er gået. Når du nu læser dette, så tænk over hvor meget du støtter for kun 200 kr. om året. Ud over hvad

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2011 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tromborg vælges 22. Marts,

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009 Sæsonstart 2009 Velkommen til alle nye løbere Introduktion til Viby løbeklub Løbetur for 5 og 10 km holdet Introduktion til nybegyndere Opvarmning Gangtest Dagens program Lidt om Viby Løbeklub Præsentation

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Lektiehjælp for 0-9 klasse Vi har oprettet lektiehjælp for de mindste på Hovedbiblioteket i Birkerød. Med den nye skolereform troede de fleste børn, at de kunne nøjes med skolens

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Det har igen været et år med stor aktivitet i klubben. Jeg vil give en kort oversigt over de vigtigste begivenheder og omtale nogle af de

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018 Tak til alle jer medlemmer der på hver jeres måde har hjulpet til i forbindelse med foreningens aktiviteter i 2018!! Tak fordi I har lyst til at medvirke med jeres altid positive ånd! Bestyrelsen har i

Læs mere

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 SOMMER Det er sagt før, men SIKKE EN SOMMER! Alle, der har været på landevejen uden følgebil, har nok oplevet at måtte imødegå dehydrering ved at lægge til ved en kirkes vandpost,

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Så er vi igen nået til en vigtig begivenhed for os nemlig generalforsamlingen. Det er det første hele år vi har haft

Læs mere

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Jeg har ikke været så flittig til, at lave nyhedsbreve i år, så der er helt sikkert sket meget siden sidst Det har jeg skrevet en gang, i et nyhedsbrev, men nu skriver jeg det

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Foreningsnyt nr. 3, april 2015

Foreningsnyt nr. 3, april 2015 Foreningsnyt nr. 3, april 2015 Kære medlemmer Generalforsamlingen er overstået og vi hedder fortsat Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand, Slagelse. Hvilket I alle allerede er blevet informeret om

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden:

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: www.afa-foto.dk Århus den 11/4/2016 Referat af ordinær generalforsamling i AFA 2016. Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018 20-års jubilæum Lørdag d. 15. september fejrer vi 20-års jubilæum. Det bliver en festlig dag med mange forskellige boder og aktiviteter bl.a. cykelsponsor løb. Om aftenen er der fest for de voksne vi skal

Læs mere

Åbningsturneringen 6.april 2018

Åbningsturneringen 6.april 2018 Åbningsturneringen 6.april 2018 Klokken 9.30 mødte 92 spillere op for at deltage i Seniorklubbens åbningsturnering. 36 par på 18-huls banen og 10 par på 9-huls banen deltog i foursome parturneringen. Der

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere