Formandens beretning for 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning for 2015"

Transkript

1 Formandens beretning for 2015 Bestyrelsens møder og arbejde 2015 har været et spændende år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi kunnet forøge vores faste medarbejderskare fra 2 til 3 medarbejdere takket være en flot donation fra Trygfonden. Vi glæder os til 2016, hvor vi håber, at Børns Voksenvenner bliver endnu mere kendt og værdsat, og at mange nye børn og unge får mulighed for at knytte venskabsbånd til en voksen, der lige passer dem. På de interne linjer har der været afholdt 9 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling samt flere møder i vores underudvalg, som er økonomiudvalg, sponsorudvalg, aktivitetsudvalg og pr og kommunikationsudvalg. De eksterne linjer er også blevet passet: Der har været 2 ERFA- møder med de lokalforeninger, som er tilknyttet Aalborg som centerby: et ERFA-møde for matchere og et for bestyrelserne. Vi har deltaget i Landsforeningens (LAF) repræsentantskabsmøde og i et strategi- og årsmøde. Vores flagskib i 2015 har været projektet Storebror storesøster. Et projekt, hvor der fokuseres på børn/ unge mellem 11 og 15 år, der ønsker venskaber med unge voksne mellem 20 og 35 år. Til dette projekt er nedsat en følgegruppe med repræsentanter for byrådet i Aalborg kommune, Ungerådgivningen, projekt 9220 og Fristedet. Følgegruppen har afholdt 2 møder siden sidste generalforsamling. Men også vores øvrige aktiviteter over for familievenner, børn mellem 7 og 11 år samt børn med anden etnisk baggrund har været i en positiv udvikling. Som noget nyt har vi sagt ja til at deltage i et 3-årigt forskningsprojekt udført af et forskningsteam fra Aarhus Universitet: Hvordan kan en voksenven forbedre et barns liv? Foreløbig er centerlederen og formanden blevet interviewet én gang om Aalborgs ramme og procedure for matchning. Frivillige medarbejdere Som frivillige konsulenter på vores i alt 12ERFA-møder i 2015 for nye voksenvenner har vi haft glæde af psykolog og Marte Meo-terapeut Jytte Birk og pædagog/ terapeut Kirsten Larsen. Tak for en stor og vigtig indsats for Børns Voksenvenner, og vi håber at I har lyst til at forsætte også i år.

2 Tak til foreningens ambassadører: Per Christiansen, som har vist os stor interesse og har hjulpet gennem mediernes nåleøje, så vi har været eksponeret i hidtil uhørt grad i Tak for det, Per, du er uundværlig for os. Også tak til AAB fodboldspillerne Thomas Augustinussen og Kasper Risgaard, tak til sangeren og multikunstneren Jonny Hefty og til journalist ved TV2Nord Anne Kajser. Alle har på forskellig vis støttet os - bl.a. ved at optræde på små videoklip på vores Facebook-side - og ved at være gode rollemodeller for vores børn/unge og deres voksenvenner i foreningen. Det er meget værdifuldt for os. Der skal tillige lyde en tak til alle voksenvenner, som gør en stor indsats og dermed medvirker til at gøre en kæmpe- forskel for børnene. Tak til forældrene, som bakker op om venskaberne, og til børnene som er med til at give deres voksenvenner gode oplevelser. Tak til bestyrelse og medarbejdere Jeg skal som formand hermed takke bestyrelsen for et godt samarbejde i Vi udvidede bestyrelsen på sidste generalforsamling fra 5 til syv faste medlemmer + 2 suppleanter. Det har vist at være en god ide. Der er bl.a. kommet ungdommelige øjne og tanker ind i arbejdet, og det har udfordret vi ældres tankegang og plejer - syndrom. Tak til medarbejderne for en ihærdig og dygtig indsats i det forløbne arbejdsår. Tak til vores studentermedarbejder Rasmus Hedegaard, som sluttede her ved udgangen af februar, for et godt stykke arbejde, som bl.a. har betydet at vores lokale hjemmeside nu er toptunet. Matches Der er i 2015 blevet indgået 19 venskaber, hvilket er flere end i Vi håber i 2016 at få endnu flere match. Vi har aktuelt en venteliste på 31 børn, som ønsker sig en voksenven. Der er flest drenge på venteliste, og vi mangler derfor især mandlige voksenvenner. På listen over voksne, som venter på et barn, står der aktuelt 19 godkendte voksenvenner, hvoraf ni er ved at blive matchet lige nu. Positivt er det også, at venskaberne i 2015 har vist at være holdbare, idet kun 2 er opløst af forskellige årsager i løbet af året. PR-/informationsaktiviteter I 2015 har vi deltaget i Frivillighedsmarkedet, Frivillig Fredag og i Aalborg Øst dagen.

3 Vi har holdt informationsmøder for faglige samarbejdspartnere, lærerstuderende, skoler, institutioner, sundhedsplejersker, kommunens familieforvaltning, arbejdspladser samt foreninger, loger m.m. Vore medarbejdere og bestyrelsen oplever alle steder en positiv opmærksomhed og lydhørhed, når vi er ude og præsentere og fortælle om foreningens arbejde. Børns Voksenvenner har som sagt fået ny lokal hjemmeside, og vi håber, at hjemmesiden skaber større klarhed over BVV s mission og arbejdsmåde, så vi ad denne vej kan få flere voksenvenner og børn til at henvende sig til foreningen. Vi har styrket pr-virksomheden på de sociale medier. Facebook-siden er blevet fornyet og vi får mange likes. Vi er kommet på Linked In, og vi håber, at vi ad denne vej kan blive kendte også i erhvervskredse, hvor vi til stadighed ønsker/ håber på at blive betænkt med donationer. Vi havde rådmand for Sundheds- og Kulturforvaltningen Mads Duedahl fra Venstre i praktik i oktober måned, og han deltager i et ERFA-møde d. 16. marts. Fælles aktiviteter for børn og voksenvenner Kunstworkshop Den 30. maj 2015 havde en workshop i Nordkraft, hvor temaet Mig og min ven var udgangspunkt for kunstværker skabt på plexiglasplader. Workshoppen blev til i et samarbejde mellem Børnekunstmuseet og billedkunstner Peter Juul. Resultatet blev flot og blev udstillet på bl.a. Husets galleri i Hasserisgade med åbningstale af vores ambassadør Per Christiansen. Sommerudflugten gik til Fårup Sommerland d. 30. august, hvor vi samlede ca. 150 børn og voksne. Her deltog også lokalafdelingen fra Frederikshavn. Det blev et særdeles vellykket arrangement, velsignet med godt vejr og glade børn. Landsforeningen Børns Voksenvenner har i 2015 fejret 25 års jubilæum Vi fejrede 25 års jubilæet i Region Nordjylland, som jo består af lokalforeningerne Thy-Mors, Jammerbugt, Hjørring og Frederikshavn ved i samarbejde med TV2Nord at afholde et stort jubilæumsarrangement d. 24. oktober på TV2 stationen i Aabybro. I alt deltog 90 børn, forældre og voksenvenner fra de 5 foreninger i Nordjylland. Vi havde valgt at fejre jubilæet ved at indsynge Vennesangen med tekst af Benny Andersen og musik af Eva Madsen og Povl Dissing. Det blev en rigtig god oplevelse

4 for de medvirkende og senere blev sangen lagt ud på vores hjemmeside samt på YouTube. Sideløbende var der underholdning af en tryllekunstner og unge fra Hjørring Produktionsskole. Uden for TV2-stationen kunne deltagerne bese en ambulance, som var medbragt af lokalafdeling Thy-Mors. Det blev en helt fantastisk dag. I de sidste 3 uger op til d. 24. oktober bragte TV2Nord tre udsendelser Min bedste ven om tre forskellige venskaber matchet af Børns Voksenvenner. Det blev 3 gode og professionelt producerede udsendelser, som kan ses/ genses ved at besøge vores hjemmeside eller ved at søge på YouTube. På Nibefestivalen udbød TV2Nord en særlig habit til fordel for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Den blev solgt for ca. kr Tusind tak til TV2Nord for et flot samarbejde til stor gavn for Børns Voksenvenner. P4 bragte også den 24. oktober et interview med en ung dreng og hans voksenven som et reklamefremstød for Storebror- storesøster-projektet. Et flot indslag. Tak til P4. Landsforeningen (LAF) afholdt en 25-års jubilæumsfest d. 31. oktober i København, hvor man fejerede, at Børns Voksenvenner indtil d.d. har skabt i alt 3500 venskaber. Social- og indenrigsminister Karen Ellemann var til stede ved festen og holdt en tale, hvor hun anerkendte Børns Voksenvenners hårde arbejde og den positive udvikling, som foreningen skaber for store og små. Storebror-storesøster Vi har i 2015 søgt Socialministeriets PUF-midler og Tryg-fonden om midler til at fortsætte vores pilotprojekt for større børn, Storesøster- storebror, et udviklingsarbejde som vi forventede os meget af, hvis det lykkes os at skaffe pengene til at realisere vores tanker. Og det ser ud til at lykkes. Vi fik kr fra PUFmidlerne i Midlerne betød, at vi kunne fortsætte pilotprojektet, og her i 2016 har vi modtaget en stor donation fra Trygfonden, som betyder, at vi nu kan udvide projektet til fuld skala. Donationen har gjort det muligt at ansætte yderligere en medarbejder Sonja Krapalis - på p.t. 20 timer ugentligt samt mulighed for at gå ud med en stærk PR-indsats. Tak til Trygfonden. Både ansatte og bestyrelse er meget begejstrede og taknemmelige for at få muligheden for at kunne arbejde intensivt med projektet.

5 Udadrettede aktiviteter Udover arbejdet med matchning og økonomi og de nævnte møder har personalet arbejdet med og deltaget i følgende: ERFA-møder med de øvrige centerbyers kontorledere og med lokalforeningerne i vores område. møder med de øvrige frivillige foreninger i Aalborg Informationsmøder (2 stk.) med i alt 35 deltagere. Fire kurser for nye voksenvenner med i alt 50 deltagere, hvoraf enkelte kom fra de øvrige nordjyske lokalforeninger. Samarbejde med og støtte til lokalforeningerne i området. Samarbejdet har omfattet kurser og aktiviteter, drøftelser af kerneydelsesspørgsmål fx tvivlsspørgsmål omkring godkendelse af frivillige, problemer i venskaber og ophør af venskaber. Donationsoverrækkelser, hvor der også var mulighed for at fortælle om foreningens arbejde. Enkelte ture med Hobitten Donationer Foreningen har i 2015 været særdeles heldig med gavmilde tilskud fra SATS-puljen, PUF-midler og Aalborg kommune. Vi har fået flotte penge-donationer fra Nordjyske bank, Spar Nord fonden, Nordea Fonden, Børnesagens Kollekt-midler, Lions Club, Købmand af Aalborg Vagn Larsen og Hustrus Fond, Provins Jylland Nord, Logen Den Evige Flamme, Ejendomsmæglernes fond, Kærsgaard og Andersen A/S, Rene Nielsen samt fra virksomheden Marcussen A/S. Tak til vores trofaste Keolis for igen at være der, når vi har brug for bustransport og for at invitere os til deres julekomsammen med de ansatte. Tak til Agnes Bjerre for hjælp til postkort. Tak til Siemens for at skærme Hobitten mod vinterens sne og kulde. Tak til alle for uvurderlige støtte. Økonomi Foreningens økonomi ser tilfredsstillende ud i forhold til årets målsætning. Der foregår til stadighed et stort arbejde med at søge fonde o.lign.

6 Pejlinger for arbejdet i 2016 Det kommende arbejdsår er fyldt med optimisme. Vi ønsker at styrke vores forening til gavn for de mange børn, som kan have glæde af en voksenven. Arbejdet i 2016 vil få følgende pejlinger: Øge antallet af matches Arbejde med det bevilgede udviklingsprojekt Storesøster storebror Øge og intensivere det opsøgende arbejde Styrke og variere vores profil på de sociale medier Udarbejde ansøgninger til puljer, fonde m.v. Styrke vores økonomiske fundament via virksomhedssponsorater, støttevenner og andre donationer Fortsat fokus på kvalitet i match og gode arrangementer Om nødvendigt uddanne frivillige til matchere Opsøge nye netværk og samarbejdsparter samt pleje de nuværende Særlige udfordringer i 2016 Landsforeningen modtager hvert år et beløb fra SATS-puljen til Børns Voksenvenner på landsplan. LAF fordeler så dele af dette beløb ud til centerbyernes udgifter til personale og drift af sekretariatet. Vi har i centerby Aalborg for andet år i træk fået et mindre beløb, end året før. Med det mindre beløb bliver vi sårbare økonomisk, især mht at sikre vores deltidsansatte varig beskæftigelse. Vi arbejder derfor på at få at få så mange penge som muligt ud til centerbyerne og på, at der gives et rimeligt varsel mht næste års bevilling. Donationer fra erhvervslivet Vi har i 2015 forsøgt at blive tilgodeset af donationer fra det private erhvervsliv i Aalborg og Omegn. Det har ikke været en ubetinget succes, hvorfor vi må arbejde videre med at blive bedre til at komme ud med vores budskab og virke i de erhversrelevante fora. Samarbejdet mellem ansatte og bestyrelse I centerby Aalborg er vi i 2016 heldige nu at have i alt 3 ansatte, og det er en ny situation for såvel sekretariatet som for bestyrelsen. Vi er gået fra et mindre overskueligt regnskab til at være en lille virksomhed med et budget på næsten 1½

7 mill. kr. Vi skal alle følge med, og vi har besluttet, at der skal udarbejdes et organisationsdiagram både i forhold til funktioner og ansvarsfordeling, et årshjul med oversigt over de møder/ aktiviteter, der er i årets løb samt en forventningsafstemning mellem bestyrelse og ansatte. Der er nok at tage fat på i Aalborg d. 8. marts 2016 Else Hvid Jensen Formand

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Bestyrelsens møder og arbejde 2017 har været et år som vi i Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil tænke tilbage på med glæde. 2017 var året, hvor vi kunne fejre foreningens

Læs mere

Året der gik 2016 hos Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn

Året der gik 2016 hos Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn Året der gik 2016 hos Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn Vi vil her gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle børn, forældre, Voksenvenner, Familievenner, Storesøstre og Storebrødre

Læs mere

2018 Året der gik. Følg med i vores arbejde på Facebook, Instagram, Youtube og Linkedin eller besøg vores hjemmeside.

2018 Året der gik. Følg med i vores arbejde på Facebook, Instagram, Youtube og Linkedin eller besøg vores hjemmeside. 2018 Året der gik Kære alle, 2018 er tæt på at være forbi og det giver anledning til at stoppe op og se tilbage på året der gik. Her fra Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil vi ønske jer en glædelig

Læs mere

Året der gik 2014. Venskaber: PR - Aktiviteter:

Året der gik 2014. Venskaber: PR - Aktiviteter: Året der gik 2014 2014 har for Børns Voksenvenner i Aalborg & Omegn budt på mange nye og spændende tiltag, oplevelser, aktiviteter og kontakter til frivillige, forældre, børn og samarbejdspartnere. Venskaber:

Læs mere

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016.

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016. Bestyrelsens beretning 2016 På initiativ af Fonden Mødrehjælpen blev vi etableret ved en stiftende generalforsamling d. 8. juni 2016, det vil sige for kun ni måneder siden. En bestyrelse på syv medlemmer

Læs mere

Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016

Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016 Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016 2016 har igen været et meget aktivt år i lokalforeningen. Vi har oplevet en endnu større efterspørgsel end tidligere år, om hjælp til sårbare

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Pulje til frivilligt socialt arbejde - 18 midler. Ansøgningsfrist: 25. februar 2019 (der uddeles 18 midler én gang årligt)

ANSØGNINGSSKEMA Pulje til frivilligt socialt arbejde - 18 midler. Ansøgningsfrist: 25. februar 2019 (der uddeles 18 midler én gang årligt) FRIVILLIGRÅDET ANSØGNINGSSKEMA Pulje til frivilligt socialt arbejde - 18 midler Ansøgningsfrist: 25. februar 2019 (der uddeles 18 midler én gang årligt) Hvem kan søge? Foreninger, organisationer, grupper

Læs mere

Hvem kan få en voksenven? En guide omkring at få og skabe et venskab

Hvem kan få en voksenven? En guide omkring at få og skabe et venskab Hvem kan få en voksenven? En guide omkring at få og skabe et venskab Hvem kan få en voksenven? Der er flere kriterier, der skal opfyldes, når dit barn skal have en voksenven: du er som forælder alene med

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Så er vi igen nået til en vigtig begivenhed for os nemlig generalforsamlingen. Det er det første hele år vi har haft

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2018

Bestyrelsesberetning 2018 Bestyrelsesberetning 2018 1 Bestyrelsens beretning 2018 En vigtig del af Mødrehjælpens arbejde varetages af frivillige i lokalforeninger rundt om i landet. Køge lokalforening blev stiftet den 29. november

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Konceptet er udformet på en sådan måde, at det kan rumme de varierede forhold, lokalforeningerne

Konceptet er udformet på en sådan måde, at det kan rumme de varierede forhold, lokalforeningerne 1 2 Konceptet blev første gang vedtaget på generalforsamlingen den 6. marts 2010 og ændret på generalforsamlingen den 12. marts 2011 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo:

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo: Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl. 16-18 Afbud sendes til Hugo: centerleder@fcgreve.dk Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

bliver matchet med en familieven inden årets udgang.

bliver matchet med en familieven inden årets udgang. Årsberetning 2015 Home-Start Ikast-Brande er en frivillig organisation, som støtter familier med små børn. Afdelingen i Ikast-Brande startede i foråret 2012 og er en afdeling af Home-Start Danmark og det

Læs mere

Venskaber, der gør en forskel for livet

Venskaber, der gør en forskel for livet Venskaber, der gør en forskel for livet Alle har brug for en ven Alt for mange børn har for lidt voksenkontakt og dermed mangel på rollemodeller og fortrolige i deres liv. Det kan fx skyldes skilsmisse,

Læs mere

Formandens beretning marts 2016 marts 2017

Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Aldrig har der været så meget fokus på sundhed og idræt i folkeskolen. Det giver positive udfordringer for os i DSN.

Læs mere

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! REFERAT GENERALFORSAMLING D. 26.4.2015 1. Valg af stemmetællere Ingen valgt, da der ikke mentes at være behov for det. 2. Valg af dirigent/ordstyrer Kjeld Holm 3.

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Bestyrelsen venter nu på en henvendelse fra kommunen. b. Ensomhed og frivillighed Årets dialogmøde med sundhedsteamet.

Bestyrelsen venter nu på en henvendelse fra kommunen. b. Ensomhed og frivillighed Årets dialogmøde med sundhedsteamet. 26.11.2015 Referat af bestyrelsesmøde 25. nov. Kl. 16-18 Til stede: Britta, John, Gitte, Inge-Lise, Bente, Cody og Hugo (ref.) Afbud: Jette og Merete. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2.

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

Formandens beretning marts 2014 marts 2015

Formandens beretning marts 2014 marts 2015 Formandens beretning marts 2014 marts 2015 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Den nye skolereform/ arbejdstid har givet store udfordringer for vores kreds, men generelt er vi kommet styrket ud af

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen referat Aalborg, d. 15. oktober 2009 Dagsorden 1. Formelt (B) [10 min] 2. International komite (ODB)[15 min] 3. Regnskab (ODB)[60 min] 4. Kandidat til bestyrelsen (ODB)[15 min] 5. Microsoft

Læs mere

Årsberetning 2012. Netværk og arrangementer:

Årsberetning 2012. Netværk og arrangementer: Årsberetning 2012 Netværk og arrangementer: Vi har nu 12 netværk fordelt over vores kreds, så det netop afsluttede Netværksprojekt som vi fik midler fra Socialministeriet til at lave, har båret frugt.

Læs mere

HANDLEPLAN 2016. Børns Voksenvenner København

HANDLEPLAN 2016. Børns Voksenvenner København HANDLEPLAN 2016 Børns Voksenvenner København Handleplan 2016 / Børns Voksenvenner København / INDHOLD VI SKAL SKABE DYBE OG NÆRE VENSKABER Forord ved Bestyrelsesformand Kim Hansen... s 4 Indledning...

Læs mere

Referat, generalforsamling 2019

Referat, generalforsamling 2019 Referat, generalforsamling 2019 Dato: Lørdag den 27. april 2019 kl. 15.30 17.30 Sted: Hotel Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Emne: Generalforsamling Referent: Catrine Schmidt 1. Valg af dirigent,

Læs mere

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm 2015-2018 Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er en selvstændig forening, der blev oprettet i 2007 med fokus på foreningsservice,

Læs mere

ÅRSBERETNING 2015. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning

ÅRSBERETNING 2015. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. Indledning ÅRSBERETNING 2015. Det er sjældent, at en bestyrelse mister både en formand og en næstformand på en gang. Det var tilfældet for Landsorganisationens

Læs mere

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV HPV Nyhedsbrev #5 Kære alle Vi håber, at I har haft en dejlig sommer og er kommet godt i gang med efterårssæsonen. Stop HPV-indsatsen har ikke stået stille hen over sommeren. Det nye tilbud til drenge

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

B RNS VOKSENVENNER. Generalforsamling i Børns Voksenvenner København. Dato: 29. marts

B RNS VOKSENVENNER. Generalforsamling i Børns Voksenvenner København. Dato: 29. marts Generalforsamling i Børns Voksenvenner København Dato: 29. marts 2017 18.00-20.30 Sted: Frederiksberg Alle 17, 4. sal, 1920 Frederiksberg C. Medlemmer tilstede: Kim Hansen Jan Olsen Sussi Bæch Nielsen

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved

Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved Dækker perioden fra 1.-12.-2013 til 1.-11.-2014 Home-Start Næstved lokalafdeling dækker Næstved kommune, der har 81.432 indbyggere 2014. Birgitte Askholm

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn CVR-nr. 26896002. Årsrapport 2014

Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn CVR-nr. 26896002. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Gøteborgvej 18 Postboks 7012 9200 Aalborg SV Telefon 98796000 Telefax 98796001 www.deloitte.dk Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn

Læs mere

KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK

KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK KLF S KOMMUNIKATIONSPOLITIK Københavns Lærerforening ønsker at sikre lettilgængelig og tidssvarende kommunikation til og fra medlemmer og omverdenen. Vores indsats skal være præget af åbenhed, professionalitet

Læs mere

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat Roskilde Søndre Sogns Menighedspleje Jakobskirkens Sociale Arbejde Bestyrelsen v. fratrædende formand Alf Mulnæs, Kornvej 10, 4000 Roskilde E-mail: a.mulnaes@webspeed.dk Tlf. 46 75 24 74 Roskilde den 3.

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne.

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 15.juni 2017 Kære forældre Så er endnu et skoleår ved at være til ende, og medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen takker for et godt år sammen med jer og jeres dejlige

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved

Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved Årsberetning for Home-Start Familiekontakt Næstved Dækker perioden fra 1.-11.-2014 til 1.-11.-2015 Home-Start Næstved lokalafdeling dækker Næstved kommune, der har 82. 158 indbyggere pr. 1.-10.-2015. Birgitte

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Generalforsamling 2 april 2019 kl Andelsboligforeningen Støberiet. Henning Smiths Vej Aalborg

Generalforsamling 2 april 2019 kl Andelsboligforeningen Støberiet. Henning Smiths Vej Aalborg Generalforsamling 2 april 2019 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Støberiet Henning Smiths Vej 11-13 9000 Aalborg 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab, værdifastsættelse,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe Beretning for spejderåret 2012 KFUM-Spejderne, Aabybro Gruppe ved gruppemødet den 20. marts 2013 Aabybro marts 2013 Endnu et spejderår er gået, hvor gruppens medlemmer

Læs mere

YaSally. Støtteorganisation for Gambia. NYHEDSBREV fra YaSally

YaSally. Støtteorganisation for Gambia. NYHEDSBREV fra YaSally Januar 2014 NYHEDSBREV fra YaSally Godt Nytår YaSally vil gerne ønske alle medlemmer, sponsorer, frivillige og alle andre som støtter foreningen et rigtig Godt Nytår 2014. Indsamling I juli måned 2013

Læs mere

S. 3 BROEN HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE

S. 3 BROEN HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE hjælper børn og unge til en aktiv fritid S. 3 BROEN HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE S. 5 BROEN SAMARBEJDER LOKALT S. 6 SAGT OM BROEN S. 7 HJÆLP OS MED AT HJÆLPE FLERE BØRN www.broen-danmark.dk 1 OM BROEN

Læs mere

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4

Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Frivillighedsudvalg Referat Møde 23. november 2017 kl. 16:00 i Mødelokale 4 Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 71 Godkendelse af referat fra møde den 21. september 2017 1 72 Budget og regnskab 1 73 Aktiv

Læs mere

Guide til det frivillige arbejde i Red Barnet

Guide til det frivillige arbejde i Red Barnet Guide til det frivillige arbejde i Red Barnet 1 Indholdsfortegnelse 1. Stiftelse af lokalforening...side 5 2. Aktiviteter...side 5 3. Økonomi...side 7 4. Frie midler...side 7 5. Medier og layout...side

Læs mere

Vi skal skabe dybe og nære venskaber

Vi skal skabe dybe og nære venskaber Vi skal skabe dybe og nære venskaber Børns Voksenvenner København Handleplan BØRNS VOKSENVENNER KØBENHAVN NY KONGENSGADE 9B, 4., 1472 KØBENHAVN K SIDE 02 HANDLEPLAN - Børns Voksenvenner København HANDLEPLAN

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

SIND Aalborg lokalafdeling Vedtægter

SIND Aalborg lokalafdeling Vedtægter SIND Aalborg lokalafdeling Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND Aalborg Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Aalborg«.

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab Referat af generalforsamling i foreningen Sammen om Lolland-Falster 6. april 2017 kl. 19.00, der blev afholdt i Højrebyhallens cafeteria, Bøgevej 2, 4920 Søllested. Generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933

Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933 Årsberetning 2013 for Byggeforeningen af 1933 Indledning og formål Formålet med årsberetningen er at orientere byggeforeningens interessenter om foreningens aktiviteter i forhold til foreningens formål.

Læs mere

Frivilligpolitik. Det Grønlandske Hus i Odense

Frivilligpolitik. Det Grønlandske Hus i Odense Frivilligpolitik Det Grønlandske Hus i Odense 1 Formål med frivillighed i Det Grønlandske Hus i Odense Det Grønlandske Hus arbejde med frivillighed sigter mod: At bidrage til de herboende socialt udsatte

Læs mere

2013 Byvandring - Kunst i Skjern. Ny Skjern Borger kåret. Billeder fra oprydning i anlægget. Gelænderet til K.T. Nielsens Bro

2013 Byvandring - Kunst i Skjern. Ny Skjern Borger kåret. Billeder fra oprydning i anlægget. Gelænderet til K.T. Nielsens Bro 2013 Byvandring - Kunst i Skjern I forsommeren satte Skjern UdviklingsForum Qr. koder op ved alle kunst og minde sten i Skjern by. Derfor havde Skjern UdviklingsForum lørdag den 24/8-13 inviteret til en

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Ansøgningsskema for Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Finanslovskonto 17.49.24.20 Projektets navn: Fritidsjob i Skovparken / Munkebo Ansøger Kommune/Region/Organisation:

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 29. marts 2016.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 29. marts 2016. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 29. marts 2016. Af Hans Jørgen Ravnborg, formand for bestyrelsen Så er vi igen nået til årets vigtigste begivenhed i

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2015

FORMANDENS BERETNING 2015 FORMANDENS BERETNING 2015 Tiden ikke bare går stærkt - den løber afsted. Og det skyldes jo heldigvis oftest, at der sker så meget interessant dag efter dag, at man helt glemmer tiden. Ihvertfald føler

Læs mere

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Vi rigtig glade for, så mange af jer, har valgt at bruge en almindelig hverdagsaften på, at lytte til det netop

Læs mere

Nytårshilsen fra UU 2014

Nytårshilsen fra UU 2014 Nytårshilsen fra UU 2014 Med denne hilsen vil vi forsøge at give et indblik i vores arbejdsområder, beskrevet af UU-vejlederne og redigeret af UU-leder, Henry Hansen UU skal sikre, at de unges valg af

Læs mere

SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter

SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er: SIND Frederikshavn Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Pia Elgetti, centerleder, Center for Børn og Læring. Gitte Hæsum, pædagogisk konsulent, Center for Børn og Læring

Pia Elgetti, centerleder, Center for Børn og Læring. Gitte Hæsum, pædagogisk konsulent, Center for Børn og Læring Kulturama Holtbjerg Projektbeskrivelse Projektleder: Gitte Hæsum Senest revideret: 04.06.15 Version: 1 Projektejer Projektleder Programleder Revideret Dato, navn og versionsnummer Baggrund Baggrundsbeskrivel

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013. Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport

ÅRSRAPPORT 2013. Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport ÅRSRAPPORT 2013 Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport Centret Holstebro. Møderne har nu kørt et helt år og fortsætter

Læs mere

Velkommen til Center for ADHD. Jo før jo bedre...

Velkommen til Center for ADHD. Jo før jo bedre... og hvad så? Velkommen til Center for ADHD Jo før jo bedre... Børn med ADHD skal have hjælp så tidligt som muligt. Center for ADHDs formål er at forebygge de negative følgevirkninger, som symptomer på ADHD

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg s generalforsamling Tirsdag d. 08. april 2014 kl. 19:00 21.00 Hermed indbydes til generalforsamling incl. bestyrelsens forslag til dagsorden. Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker,

Læs mere

Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg Bestyrelsens beretning for 2014

Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg Bestyrelsens beretning for 2014 Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg Bestyrelsens beretning for 2014 Så er vi igen samlet til lokalforeningens årlige generalforsamling. Vi kan med tilfredshed kigge tilbage på året, der er gået og konstatere,

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Personale! Pia K. Jensen Leder. Startede i huset i 1985.

Personale! Pia K. Jensen Leder. Startede i huset i 1985. Personale! Pia K. Jensen Leder Startede i huset i 1985. Uden forkundskaber røg jeg lige på køkkenet, og bagte hver dag til 150 børn. Siden fik jeg flere timer, og tog til sidst klubuddannelsen hvorefter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere