Ironman 70.3 Luxembourg 2016 Henrik Stok Eskildsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ironman 70.3 Luxembourg 2016 Henrik Stok Eskildsen"

Transkript

1 Ironman 70.3 Luxembourg 2016 Henrik Stok Eskildsen Optakt Ironman 70.3 Luxembourg var et stævne jeg virkelig havde glædet mig til i længere tid. For det første er Luxembourg mit andet hjemland i og med jeg er født og opvokset i landet. Løbet var det første stævne jeg ville køre i landet, på trods af at jeg har boet der i 19 år. For det andet bor størstedelen af min nærmeste familie stadigvæk i landet, hvilket selvfølgelig er lidt specielt, og det gjorde at jeg ikke skulle bruge så meget tid på logistik, men derfor kunne bruge mere tid på at fokusere på selve løbet. Jeg tog allerede til Luxembourg om onsdagen, hvilket var 3 dage før selve race dagen om lørdagen. Vejret var ikke optimalt i ugerne op til løbet, og det havde virkelig regnet meget. Jeg havde løbende fulgt med i det herhjemmefra, og vidste godt der var en overhængende fare for, at svømningen ville blive aflyst pga. oversvømmelse, dvs. for stærk strøm og for dårlig vandkvalitet. Intet var afgjort da jeg kom frem, men vejret var ikke ligefrem optimalt, da jeg landede. Ikke desto mindre fik jeg da cyklet 60 km af cykelruten om onsdagen, og fik også besigtiget Mosel floden, hvor vi skulle svømme. Det var ikke et kønt syn. Torsdag morgen tog jeg mig så en lille (indendørs) svømmetur efterfulgt af 8 km løb med 3 km indlagt race pace. Om eftermiddagen fik jeg hentet mit startnummer, og her blev mine anelser desværre bekræftet. Svømning var aflyst. Det var selvfølgelig utrolig ærgerligt, men under de forhold var det vist helt på sin plads, at søværnet ikke gav grønt lys. I stedet for at vi bare skulle starte på cyklen, blev det besluttet at vi skulle køre et duathlon, og at vi derfor skulle starte med 5 km løb (dvs. en enkelt omgang på løberuten). Under omstændighederne var det faktisk en beslutning jeg var ret glad for. Fredag gik med at få tjekket cykel ind og så ellers med at gøre udstyret klart. Vejret var stadigvæk ikke optimalt da jeg fandt min plads i skiftezonen, og derfor

2 forsøgte jeg at pakke min cykel lidt ind, så den ikke var helt gennemblødt til næste dag. I øvrigt fik jeg en plads lige overfor kvinde pro erne. Ikke ligefrem noget jeg blev mindre motiveret af.

3 Raceday Vækkeur, morgenmad og forberedelse springer jeg over for denne gang. Det er der ikke noget nyt i. Jeg er fremme ved skiftezonen 5 min før den åbner, og der er sort med mennesker. Vi står i kø for at komme ind, og da den åbner tager det mig rent faktisk 10 min bare at komme ind. Så var der ligesom allerede stress på fra start af. Dog er det hele alligevel en anelse mere overskueligt denne gang. Alt det der tid man skal bruge på at gøre sig klar til at svømme og varme op i vandet, er jo ligesom i overskud i og med svømningen er aflyst. Og når man kun skal løbe/cykle/løbe, så er det der med udstyret også lidt mere overskueligt. To par løbesko var dog nødvendigt pga. logistikken fra Ironman og de berømte blå og røde poser. Min cykel er ret så gennemblødt, da jeg kommer frem til den, så jeg er lidt glad for at jeg fik den pakket lidt ind i går. Jeg får hurtigt lånt mig en pumpe fra naboen, får så sat mine dunke og tasker på plads også ellers smurt kæden. Cyklen virker klar, og det gør jeg også. Så får jeg ellers klargjort begge poser i skiftezonen, og så er jeg mere eller mindre klar. Og denne gang i god tid og uden den sædvanlige stress. Måske årsagen til jeg normalt bliver lidt stresset på det her tidspunkt er, at jeg faktisk er lidt nervøs for svømningen. Jo mere jeg tænker over det, jo mere giver det mening. Jeg forlader skiftezonen 15 min før den lukker. Logistikken spiller bare. Ikke noget med kø for at komme ud, ikke nogen nævneværdig kø ved toiletterne og der er skiltet med alt. I øvrigt er der også kommet vildt mange tilskuere på det her tidspunkt, men det er måske også fordi starttidspunktet er lidt mere menneskeligt. Min start går 10.15, og jeg får varmet op ved at løbe ca. 1,5 km. Der er jo ikke nogen grund til at overdrive. Ca 20 min før start får jeg indfundet mig i start sløjfen ved det skilt hvor der står under 20 min. Min plan var nemlig at løbe de første 5 km under 19 min. Overraskende nok er det så også kun 1 meter fra start båndet der adskiller os Age Group atleter fra pro erne.

4 Præcis kl. 10 bliver de mandlige pro er skudt afsted. Her snakker vi altså navne som Boris Stein, Frederik Van Lierde og Timo Bracht. To minutter senere er det så kvinde pro erne og igen er det ikke bare no names der er med, da bl.a. Natascha Schmitt har valgt at stille til start. Kl bliver handcycles skudt afsted, og så er der kun 5 min til os almindelig mennesker skal afsted går den første start så, men i og med det også er en rullende start på løbet, bliver vi kun skudt 5-6 af sted af gangen. Måske meget godt så det ikke bliver det helt store kaos i T1. Jeg tror der går 2-3 minutter før det bliver min tur. Men så er det også bare afsted. De 5 andre jeg starter med, kan jeg ikke holde trit med i starten. Vi skyder afsted som de vilde kaniner. Jeg tror jeg løber den første km lige under 3.30, men dog egentlig med pænt overskud. Hurtigt får jeg dog lagt lidt låg på, så jeg ligger med et tempo omkring 3.40/km. De folk der fløj afsted i starten er da også begyndt at falde lidt i tempo, og jeg kommer forbi en del af dem igen. Da vi runder vendepunktet står mit ur på 2,9 km, og jeg kan allerede nu se, at vi nok kommer til at løbe lidt mere end de 5 km, som ellers var proklameret. Jeg holder dog stadigvæk et fint tempo, og har masser af overskud. Da vi rammer skiftezonen står mit ur på 5,8 km og tiden på Det er svært at løbe sub 19 på 5,8 km. Selv pro erne fik kun løbet dem lige under 20 min.

5 T1 går rimelig stærkt, da jeg kun skal have skiftet sko. Derfor går der også kun 1 min og 48 sekunder før jeg kommer jeg ud igen. Her føler jeg mig lidt som Palle alene i verden. Der er i hvert fald ikke mange cykler omkring mig. De første 35 km af cykelruten er pandekage flade, og derfor skal der bare køres til, så jeg har lidt fart at tage af, når vi så rammer de rullende bakker. Det går rigtig fint til at starte med. Jeg er fortsat meget alene, og da vi har medvind på de første 20 km får jeg kørt dem med et stykke over 40 km/t i snit. Da vi så runder det første vendepunkt får vi modvinden lige i ansigtet. Og det er som om jeg lidt mister modet. Mit tempo falder ret voldsomt. Sådan føles det i hvert fald. Også går der ikke mere end 5-10 minutter, så begynder det at så ned i stænger. Modvind, regn, vand alle vegne og syre i stængerne allerede efter ca. 25 km på cyklen. Jeg forsøger at holde hovedet koldt og køre efter lidt mere stabile watt tal. Men jeg synes det går for langsomt, og rejser med op en del gange for at forcere. Dog får jeg heldigvis efter lidt kamp lagt låg på og accepteret, at jeg bliver nød til ikke at brænde det hele af efter der er gået 1,5 time.

6 I mellemtiden er jeg også blevet overhalet af en del andre cykler. De er bare stærkere end mig i modvinden, og jeg lader mig heldigvis ikke påvirke alt for meget af det. Efter ca. 30 km bliver jeg så overhalet af en helt gruppe. JA jeg tror de ligger samlet 100 mand. Jeg er godt klar over at det er svært at holde afstand i starten af løbet, især fordi vi jo er startet med løb i stedet for svøm. Men det virker ikke som om, der er nogen af dem der har intentioner om at forsøge at køre et fair løb. Det her er det værste jeg nogensinde har oplevet. Folk giver endda hinanden tegn som man gør, når man ligger i grupper. Jeg rejser mig op på cyklen, og har ikke andet end hovedrysten til overs for det. Jeg lader dem allesammen passere, og forsøger at holde afstand. Motivationen på det tidspunkt er der stort set ikke. Jeg kan bare ikke fatte, at der ikke er en eneste i den gruppe der kan se, at det er forkert. Jeg bliver vildt sur, og forsøger endda at huske et par af numrene fra de forbikørende. Det nytter ikke. Jeg har jo lidt langt igen. Jeg forsøger at få lidt positive tanker frem, og forsøger at nyde udsigten en smule i stedet for.

7 På det her tidspunkt ved jeg dog godt, at der ikke er længe til at vi rammer de rullende bakker, hvor vi starter med at skulle køre opad i et pænt stykke. Ca højdemeter på 5 km. Og jeg har en idé om, at jeg nok vil have lettere ved at komme opad, end den gruppe der lige har passeret mig. Så jeg holder mig til gruppen, dog med den afstand der skal til. Da vi runder svinget til den første stigning får jeg hurtigt smidt kæden ned i et gear jeg mener er passende, også rejser jeg mig ellers op og får forceret alt det jeg kan. Den her gruppe skal jeg simpelthen forbi, og jeg skal lægge afstand til den, så den ikke kommer forbi mig igen. Det ville jeg ikke kunne klare en gang til. Mit watt tal springer da også fuldstændig vildt op. Jeg tror den runder watt i et par sekunder. Og selvom jeg bliver nød til at råbe af folk, fordi de selvfølgelig heller ikke magter at holde til højre, kommer jeg mere eller mindre ubesværet forbi dem. Jeg holder kæden stram de minutter det nu tager mig at komme over den første stigning. Da jeg så endelig kommer op, og det begynder at gå lidt ned af, har jeg lidt tid til at vende mig om for at gøre status. Gruppen er væk. Jeg kan slet ikke skimte den. Planen lykkedes men det har nok også kostet mig lidt flere kræfter end hvad der egentlig stod i min race plan. Jeg forsøger hurtigt at finde ind i en mere stabil rytme, får hældt noget energi indenbords og så ellers nydt de fede omgivelser. På nuværende tidspunkt er jeg et pænt stykke over halvvejs på cykeldelen, og humøret er ved at være tilbage igen. Vejret er så og så småt blevet bedre, så jeg kan endelig glæde mig lidt over at sidde her.

8 De sidste km går det skiftevis op og ned, og vinden kommer fra aller retninger. Sådan føles det i hvert fald. Det er svært for mig at finde en stabil rytme, også selvom jeg netop fik testet den her del af ruten for nogle dage siden. Heldigvis er jeg langt fra den eneste, der har det på den måde. Da vi rammer det sidste depot på cyklen er det dog næsten ved at gå galt. Jeg ved ikke helt præcist hvad der sker, men da jeg skal smide mit affald, er ham der har ligget bare mig lige pludselig kommet op på siden af mig. Og det indvendigt. Jeg når da heldigvis at se ham, og får rykket min cykel til venstre. Faktisk er jeg heldig, at der ikke også var en på vej forbi mig på den sidde, for så havde vi begge ligget der nu. Jeg får råbt lidt grimme ord til ham, men det virker ikke til at påvirke ham synderligt. Hvor er de dommere, når man har brug for dem. Jeg forstår ikke hvorfor folk skal køre på den her måde. De er de få som dem her, der bare ødelægger det for alle os andre. Efter chokket har lagt sig, og jeg har fået overbevist mig selv om, at der bare ikke er noget at gøre ved det, er vi kommet ret tæt på mål. De sidste 8 km går via Frankrig, ind igennem Schengen og langs med Mosel floden. Det er ikke hver dag man krydser grænser, når man er med i et tri stævne, og gør det derfor lidt specielt at være med i det her stævne. Vejene i Frankrig er dog ikke noget at skrive hjem om. Heldigvis er det kun godt 6 km vi kører der. Med godt 1 km igen til skiftezonen rejser jeg mig op, og forsøger at få gjort min ben klar til de kommende 21,1 km i løbeskoene. Jeg bliver faktisk lidt overrasket over, hvor tunge de føles. Den der forcering forbi gruppen har nok kostet mig lidt mere end jeg havde regnet med, men i det mindste kom gruppen da ikke tilbage igen. Jeg får kørt de 90 km med et snit på lige under 37 km/t. Det er absolut godkendt da jeg havde regnet med at skulle ligge lige over 36 km/t.

9 T2 bliver ikke det hurtigste i min tri karriere. Jeg fumler da jeg skal have sat min cykel på plads, kan ikke få åbnet min pose med løbeskoene, og har svært ved at få de to energigels placeret i min lomme på tri dragten. Herudover bruger jeg lige lidt ekstra tid på at få skiftet sokker. Efter min oplevelse i Barcelona for 4 uger siden er jeg blevet utrolig opmærksom på det der med sokkerne. At få et par tørre sokker på er nu heller ikke helt skidt på det her tidspunkt. Jeg kommer igennem T2 på 3 min og 4 sekunder. Da jeg kommer ud af skiftezonen og ud på vejen, kan jeg virkelig mærke at stængerne er tunge. Men jeg har en idé om at den fornemmelse hurtigt forsvinder igen. Jeg har prøvet det før, og ved at det bare er cykel benene der skal løbes væk. Jeg har hele tiden haft en plan om at ville løbe de 21,1 km mellem og selvfølgelig gerne i den nedre del af intervallet. Derfor starter jeg også ud i et pænt tempo, og løber den

10 første km på Så kan jeg måske få lidt tid i banken til når jeg falder i tempo. For jeg har endnu ikke prøvet at lave en 1/2 ironman, hvor jeg ikke går lidt ned i tempo ca. halvvejs. Jeg føler faktisk det går rigtig godt, da jeg runder den første omgang ud af 4 på løberuten. Mit tempo er stadigvæk pænt, og jeg har ikke en fornemmelse af at det er for hårdt. De første 5 km løber jeg på lige under 20 min, og da jeg stadigvæk har overskud holder jeg bare fast i et pace på 4.00/km. På nuværende tidspunkt er der ikke så mange på løberuten endnu, og det giver mig en del plads ved depoterne, når jeg kommer forbi dem. Derfor er jeg meget omhyggelig med at få drukket og fyldt på med energi. Når de andre kommer bliver det måske ikke så let. Herudover ved jeg godt, at jeg har lidt svært ved at få det gjort til sidst

11 på løbet. Vejret er stadigvæk meget skiftende, og derfor er de sokker jeg tog på i T2 ikke helt så tørre, som de var da jeg tog dem på. Men i det mindste har jeg dem på. Det er jeg ret så glad for, imens jeg er i gang her. For det ikke skal være løgn så havde jeg faktisk 4 par sokker med på dagen. Så var jeg da i hvert fald sikker på, at der var nok. Da jeg runder anden omgang på løbet, har jeg løbet 10,5 km. Mit tempo har stort set ikke ændret sig, og derfor er det lykkedes mig at løbe de første 10 km lige under 40 min. Det er jeg ret tilfreds med. Men jeg kan også godt mærke, at det er begyndt at blive en anelse tungt i benene. Herudover har de første 5 km som vi startede dagen med nok også sat sig lidt mere i benene, end jeg havde regnet med. Men jeg er virkelig opsat på at holde tempoet, og tvinger mig selv til acceptere, at det bare kommer til at gøre ondt på de sidste 10 km. Da jeg får mit 3. armbånd på, er der kun ca. 8 km igen. Men nu er det også begyndt at trække tænder ud. Der er også kommet mange mennesker på løberuten, og derfor minder det nærmest om en placeringskamp, når jeg rammer depoterne. Jeg vil jo nødig skulle smide kostbare sekunder, fordi der er kø ved depotet. Mit tempo er desværre også faldet en smule, men det er ikke helt så galt, som jeg havde frygtet. Opbakningen på ruten hjælper på det. Især de gange jeg løber fordi familien, der endnu engang har valgt at give mig support. Det giver lidt gåsehud de gange jeg løber forbi dem. Da jeg runder de 15 km står mit ur på dvs. jeg har løbet de 5 km fra km på Det er jeg faktisk ret tilfreds med på det tidspunkt. Da jeg så får mit 4. armbånd på er der kun ca. 4 km til mål. Jeg tvinger mig selv til at holde tempoet, og bruger også lidt energi på evt. at finde andre atleter, der kunne være i den samme AG som mig. Jeg synes alligevel at jeg overhaler en del fra min AG, men har svært ved at lure, hvor langt de er på løbet. Da jeg runder det sidste depot, har jeg for længst opgivet at komme til for at få et glas et eller andet. Der er simpelthen for crowded. Det er både godt og skidt det der med at man skal løbe 4 runder på den samme rute ved et sådan stævne. Men der er heldigvis også kun 1,5 km til mål. Jeg kigger meget på uret her til sidst. Jeg ved at det er ret så realistisk, at jeg kan få presset tiden under 1.25, og

12 derfor lykkedes det mig faktisk at øge tempoet lidt, så jeg igen ligger med et pace på under 4.00/km. Med 100 meter igen rammer jeg så opløbet, og kan se at det vil lykkedes. Den er god nok tiden på løbet kommer under de Det er jeg vildt glad for da jeg løber ind på den røde løber, som i øvrigt er totalt gennemblødt. Ja det er nærmest som at løbe i decideret vandpytter her til sidst. Men det er jo ligemeget nu. Jeg får lidt gåsehud her til sidst. Det er nu alligevel ret fedt endelig at være i mål. Solen kigger da også lidt frem, og opbakning er der rigeligt af. Jeg får da også hænderne over hovedet på vej ind og stregen. Sådan! Det er faktisk gået lidt over forventning. Jeg ender med at løbe de 21,1 km i tiden hvilket svarer til en km tid på lige under 4.01/km. Henrik Stok Eskildsen

Træningen de sidste uger op til Ironman Cph Her kommer et par stikord til træningen plus et oplæg til de sidste 2 ½ uges træning:

Træningen de sidste uger op til Ironman Cph Her kommer et par stikord til træningen plus et oplæg til de sidste 2 ½ uges træning: Ironman CPH Til jer der skal køre Ironman CPH, kommer her lidt uddybninger til træningen den sidste tid op til konkurrencen plus lidt om målsætning og selve det at køre en ironman. Målsætning Find en god

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Kom godt i mål. Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub

Kom godt i mål. Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub Kom godt i mål Af: Andreas Borch Cheftræner Hareskovens Triatlon klub Indhold: Træning Den sidste træning før raceday Fokuspunkter Nedtrapning Hvad er nedtrapning Eksempel på 10 dages nedtrapning (hen

Læs mere

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel.

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel. Hvorfor IM Wales?: Flere spørger hvorfor IM Wales og i første omgang var det for at have en god lang sæson og da IM Wales ligge midt i september, ER det en lang sæson. Men efter at have været der og oplevet

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Velkommen Club LaSanta sprint tri raceguide Læs guiden grundigt igennem, og kom endelig med spørgsmål på ar@races.dk hvis der skulle være noget. Som altid til vores

Læs mere

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon.

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon. RACE MANUAL 2018V. 3 Parkering Grupper og tider Check-in Skiftezone og svømmerute Cykelrute Løberute Information, depot og regler På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VEJLE 12. FEBRUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Vejle 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 25. FEBRUAR 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2018! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege søndag, til et fedt race i noget af Danmarks

Læs mere

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12 Stevns ½ Jernmand d. 29.06.2014 Side 1/12 Tilskuer guide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder velkommen til Stevns ½ Jernmand. I denne tilskuerguide har vi samlet lidt info, som kan være

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2014 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 11. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2018! Vi glæder os til at se dig i midt ude i Gribskov søndag, til et fedt race i noget

Læs mere

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Det er torsdag den 24 december klokken er 13.00. Da telefonen ringer, dav det er Asger, du Bent, vi har vist anskudt et stykke råvildt, vil du hjælpe os. Selvfølgelig

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 25. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Blåbjerg 2018! Vi glæder os til at se dig i Blåbjerg Plantage på søndag, til et fedt race i skøn

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDISK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 8. APRIL 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2018! Vi glæder os til at se dig i Hedeland Naturpark søndag, til et sjovt race i alsidig

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 26. MARTS 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2017! Vi glæder os til søndag, med masser af fart på og sved på panden i Hedeland Naturpark.

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2019 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar på

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG INFORMATIONSDISK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 BAGTROP SIDE 6 INFORMATIONSDESK

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 2. APRIL 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2017! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege på søndag, til et fedt race i noget skøn natur.

Læs mere

Løbsinformation for Multiman 2019

Løbsinformation for Multiman 2019 Løbsinformation for Multiman 2019 Parkering På kortet herunder kan parkeringsmulighederne ses. Parkering på p pladsen ved Munkebo Idrætscenter Parkering ved Munkebo Skole Check-in Side 1 Check-in læs dette

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 BAGTROP SIDE 6 INFORMATIONSDESK

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 I det følgende kan I læse mere om Triatlon- og Duatlonstævnet på Hårslev Efterskole, og forhåbentlig finde svar på mange spørgsmål. Løbsdato: Onsdag d. 7.

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014

GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014 GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014 Find rute og al praktisk information på www.copenhagenmarathon.dk Dagene før Lav meget gerne en game plan, så du har helt styr på, hvad du skal gøre hvornår,

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

Program for Kvart Jernmand lørdag d. 16. august 2014.

Program for Kvart Jernmand lørdag d. 16. august 2014. Program for Kvart Jernmand lørdag d. 16. august 2014. Programmet starter mandag d. 30. december (uge 1.) og slutter med konkurrencen søndag d. 16. august (uge 33). Programmet består altså af i alt 33 uger.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017

DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017 DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Nu bliver det seriøst!

Nu bliver det seriøst! 1 Hej, jeg hedder Lotte og er datter til Lars og Mona. Jeg har haft MCADD siden, jeg var helt lille, hvor jeg blev syg og fik det diagnosticeret. Jeg har en storesøster Mai, som også har MCADD, så vi har

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 7. juli 2014

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 7. juli 2014 Program for DM ½ Jernmand søndag d. 7. juli 2014 Programmet starter mandag d. 30. december (uge 1.) og slutter med konkurrencen søndag d. 7. juli (uge 27). Programmet består altså af i alt 27 uger. Man

Læs mere

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 10. juli 2016.

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 10. juli 2016. Program for DM ½ Jernmand søndag d. 10. juli 2016. Programmet starter mandag d. 4. januar (uge 1) og slutter med konkurrencen søndag d. 10 juli. (uge 27)Programmet består altså af i alt 27 uger. Man kan

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Der er nu knap en uge til start og arrangørerne i Holbæk og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Der er nu knap en uge til start og arrangørerne i Holbæk og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 5. afdeling i Holbæk. Der er nu knap en uge til start og arrangørerne i Holbæk og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet. Husk

Læs mere

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015.

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015. Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015. Programmet starter mandag d. 12. januar (uge 3) og slutter med konkurrencen søndag d. 16. august (uge 33)Programmet består altså af i alt 27 uger. Man

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2019-udgaven af Haderslev Triathlon. Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 1/4 Ironman distance. Individuel og stafet 950 m svømning, 45 km cykling og 10,5

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Børnetri 3. september 2016

Børnetri 3. september 2016 Karlslunde Tri Børnetri 3. september 2016 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de gule

Læs mere

Løb din drømme 10 km til sommer!

Løb din drømme 10 km til sommer! havstrygerne.dk 12-ugers spændende træning forude: Løb din drømme 10 km til sommer! Rigtig mange i klubben har en drøm om at bryde en grænse på sin 10 km tid; under 70 minutter, under en time, under 55

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2015

GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2015 GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2015 Find rute og al praktisk information på www.copenhagenmarathon.dk Ugerne op til løbet Nedtrapning Dit træningsprogrammerne er lagt an på, at du skal være FRISK

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 Velkommen til KMD 4:18:4 Helsingør! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Helsingør. Velkommen til den syvende udgave af KMD 4:18:4

Læs mere

Program for Kvart Jernmand lørdag d. 27. juni 2015

Program for Kvart Jernmand lørdag d. 27. juni 2015 Program for Kvart Jernmand lørdag d. 27. juni 2015 Programmet starter mandag d. 12. januar (uge 3.) og slutter med konkurrencen lørdag d. 27. juni (uge 23). Programmet består altså af i alt 24 uger. Man

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Program for Kvart Jernmand lørdag d. 9. juli 2016.

Program for Kvart Jernmand lørdag d. 9. juli 2016. Program for Kvart Jernmand lørdag d. 9. juli 2016. Programmet starter mandag d. 4. januar (uge 1) og slutter med konkurrencen søndag d. 10 juli. (uge 27)Programmet består altså af i alt 27 uger. Man kan

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

9. DECEMBER TØMMERFLÅDEN

9. DECEMBER TØMMERFLÅDEN 9. DECEMBER TØMMERFLÅDEN Jeg har fået lov til at cykle til Sallinge i eftermiddag. Foråret er rigtig kommet nu, og jeg kan mærke den varme vind mod kinden. Jeg har medvind og jeg kender jo hele vejen,

Læs mere

Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon. VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen.

Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon. VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen. Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen. Sikkerhed fremfor alt Vejrudsigten for stævnedagen er således, at Dansk Triatlon Forbund

Læs mere

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015.

Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015. Program for DM ½ Jernmand søndag d. 16. august 2015. Programmet starter mandag d. 12. januar (uge 3) og slutter med konkurrencen søndag d. 16. august (uge 33)Programmet består altså af i alt 27 uger. Man

Læs mere

1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1. Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) ALBERT

1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1. Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) ALBERT 1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1 Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) De laver fakler og leger at de er i krig. BOOM POW! Albert kaster sig ned til jorden og tager en dyb indånding. Han tager

Læs mere

LIVETS MÅL. Hovedproduktion Roden 2. Skrevet af: Johannes Stilhoff

LIVETS MÅL. Hovedproduktion Roden 2. Skrevet af: Johannes Stilhoff LIVETS MÅL Hovedproduktion 2017 - Roden 2 Skrevet af: Johannes Stilhoff Station Next Fægtesalsvej 7 2650 Hvidovre Telefon: 36774940 Mail: mail@station-next.dk 2017 All Rights Reserved Final Draft ll 30.03.17

Læs mere

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb Atletguide Skiveløbet Triathlon den 7. september 2019, kl. 13:15 1/6 jernmand 650 m svømning 30 km cykling 7 km løb 1 Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skiveløbet Triathlon den 7.

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

N RDLYS 1 SKINDÆDEREN

N RDLYS 1 SKINDÆDEREN Bjarke Schjødt Larsen N RDLYS 1 SKINDÆDEREN Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Det hele startede, da mine forældre arbejdede som forskere i en nedlagt mine tæt ved byen Qullissat på Grønland. Jeg ved

Læs mere

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause)

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) 14 Uvelse AT-intervaller: Der køres på den store rundstrækning (Kurreholmvej) - der skal nok bruges to runder til intervallerne. Ryttere i god form kører 6 x 3/3 (3 min aktiv, 3 min pause) Ryttere i mindre

Læs mere

Telemarksturen 2006.

Telemarksturen 2006. Telemarksturen 2006. Per Skjødt, Johnny Nielsen og Lars Mose havde besluttet sig for at deltage i årets Telemarkstur i Norge. Turen var lavet om fra at være en 2 dags tur til en én dags tur og så korte

Læs mere

12. DECEMBER. Hennings fødselsdag

12. DECEMBER. Hennings fødselsdag 12. DECEMBER Hennings fødselsdag Det er helt underligt at være her i lejligheden, hvor jeg er født. Den er ikke ret stor og Hennings mor står i det lille køkken og er ved at lave boller og kakao til os.

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

RaceReady. Sidste forberedelser inden 16 km og Halvmarathon

RaceReady. Sidste forberedelser inden 16 km og Halvmarathon RaceReady Sidste forberedelser inden 16 km og Halvmarathon Hvad er Fysisk ak(vitet J Fysiologiske vidensbaseret eksperter Bredt spektrum: Løb, triathlon, håndbold, fodbold, cykling, svømning mv. Træning

Læs mere

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KAPITEL 1 Næste gang skal alt det hvide lugte af den her Grøn Æblehave, synes du ikke Katrine? Camillas øjne lyser af begejstring, mens hun holder den

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

XTERRA NORDIC Stævnereglement

XTERRA NORDIC Stævnereglement XTERRA NORDIC Stævnereglement 1. Generelt Forudsætninger for at deltage i et XTERRA stævne: 1.1. For at deltage i et XTERRA stævne skal man fylde 18 år i det pågældende år hvor stævnet ligger. Der er dog

Læs mere

Vejledning til Familietri

Vejledning til Familietri Familietri består af 4 dele: Vejledning til Familietri Miniduatlon for 3-6 årige Børnetri for 7-12 årige Familietri stafet for unge og voksne, der vil prøve en ultrakort triatlon (ingen aldersbegrænsning,

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Vejledning til Familietri

Vejledning til Familietri Vejledning til Familietri Familietri består af 6 dele og afvikles i nævnte rækkefølge: 1. Stafet for unge og voksne, der vil prøve en ultrakort triatlon (ingen aldersbegrænsning, man skal blot kunne svømme

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Der var engang et stort slot, hvor der boede en prinsesse, en konge, en dronning og en sød tjenestepige. Lige

Læs mere

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli.

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 3. afdeling itrytofly - i Værløse. Der er nu knap tre uger til start og arrangørerne og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Victor Stoltze og Lars Thomsen Roskilde HTX 10-12-2007

Victor Stoltze og Lars Thomsen Roskilde HTX 10-12-2007 1 Indholdsfortegnelse Problemformulering...side 3 Problemfase...side 3 Analysefase.side 4 Løsningsfase side 4 Produktionsfase.side 5 Konklusionsfase...side 7 Logbog..side 8 Onsdag 24. oktober.side 8 Onsdag

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE 2. - 3. JULI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA TISVILDE 2016! Vi glæder os til at præsentere en fed udfordring i noget af Danmarks mest unikke natur i Tisvilde

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 Atletguide 2019 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 KMD 4:18:4 Aarhus d. 14. september 2018 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4

Læs mere

Løgnen. Nyborg Friskole

Løgnen. Nyborg Friskole Løgnen af Nyborg Friskole SC. 1. EXT. PÅ BADEVÆRELSET - SOMMER - DAG Mie (17) er på badeværelset. Mie har taget en gravidtetstest. Vi ser Mie vente. Efter at have nølet i lang tid. Man ser nærbillede af

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017

Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017 Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017 Vi glæder os rigtigt meget over I vil være med til den første afdeling af Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere