Generatorer Vandpumper Transportere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generatorer Vandpumper Transportere"

Transkript

1 Pass me on to a friend or recycle me. The pulp in the manufacture of this paper is from renewable timber ustainable basis. The paper used in this brochure is manufactured using ECF (Elemental Chlorine Free) pulp. Generatorer Vandpumper Transportere

2 Tillid Når det kommer til sikring af energiforyningen er der så et mere kraftfuldt ord? Tillid til at vi kan nå vores mål, og tillid til at arbejdet betaler sig. Det er grunden til at Hondas industriprodukter vises tillid, når de sættes til at vise hvad de kan verden over ved redningopgaver, på camping- og byggepladser samt til havefester og musikfestivaller. Støjsvage, driftssikre og nøjsomme time efter time, år efter år.

3 INDHOLD Nyttig innovation 03 Generatorer 06 Sådan vælger du din generator 07 Bærbare kompaktgeneratorer 11 Transportable high-tech generatorer 13 Rammegeneratorer 15 Højtydende rammegeneratorer 17 Solide high-tech generatorer 19 Specifikationer 21 Vandpumper 26 Sådan vælger du din vandpumpe 27 Letvægts- og højtrykspumper 31 Ydelses-, entreprenør- og kemikaliepumper 33 Specifikationer 35 Transportere 38 Transportere 39 Specifikationer 39 Honda - En verden af maskiner 41

4 Nyttig Innovation Soichiro Honda sagde engang: "Vi har kun én fremtid, og den vil blive skabt af vores drømme, hvis vi har modet til at udfordre konventionerne". Siden 1948, hvor Honda Motor Corporation blev dannet, har vi levet efter denne filosofi. Altid udfordre status quo, altid stille spørgsmål, altid lære. Altid bestræbe os på at gøre det umulige muligt. Og store drømme skabte en stor fremtid. I dag producerer Honda innovative og pålidelige produkter til næsten alle formål - fra plæneklippere til jetfly. Og hvert produkt er designet til at gøre livet lettere for dig og med mindre miljøpåvirkning af vores Jord. Hvor vil vores drømme bringe os hen? ASIMO Hvad nu hvis vi kunne skabe produkter, der hjælper med vigtige opgaver for ældre eller handikappede? Eller som udfører opgaver, der er farlige for mennesker, såsom bekæmpelse af brande eller oprydning efter giftudslip? Tilbage i 1986 gjorde vores ingeniører denne drøm til virkelighed, da de skabte ASIMO: verdens mest avancerede menneskelignende robot. ASIMO efterligner intelligent menneskelige bevægelser og kan gå og køre på skråninger og ujævne overflader. Den kan klare glatte sving, gå på trapper og løfte forskellige ting. ASIMO kan endda reagere på simple stemmekommandoer og genkende ansigter i en gruppe mennesker. Og ved hjælp af sine kameraøjne, kan ASIMO selv kortlægge sine omgivelser og navigere rundt mellem faste og bevægelige objekter. Motorcykler Ville en motorcykel ikke være bedre, hvis udviklerne var mere fokuseret på køreren end maskinen? For eksempel, i stedet for at tænke: "Hvordan kan vi forbedre bremserne?" vil Honda spørge "Hvordan kan et bremsesystem kompensere for en kørers panikdrevne reaktioner i en nødsituation uden at påvirke den normale bremsefunktion?" Vi bruger denne proces til at skabe maskiner, der ikke kun vinder Grand Prix men også virker perfekt for den daglige pendler. Hvad mere er at vi deler al den erfaring fra 1800cc Grand Tourer over Goldwing til 50cc scootere som Vision 50.

5 04 Blå himmel til vores børn Har du nogensinde drømt om en verden, hvor vores børn kan leve i en bæredygtig fremtid? Hos Honda er denne vision ikke noget nyt. Som pionerer inden for miljøteknologi, har vores ingeniører været med til at gøre drømmen til virkelighed gennem de sidste 40 år.i dag er bæredygtighed er stadig øverst på vores dagsorden. I juni 2011 lovede vi at reducere CO2- udslippet fra alle vores produkter, udstyr og aktiviteter med 30 % inden udgangen af 2020 i forhold til niveauet i Vi er også fast besluttet på at bruge innovative teknologier for vedvarende energi, hvor vi kan. HondaJet Hvorfor kan fly ikke gøres billigere, mere brændstofeffektive og med mindre udslip? Hos Honda tror vi på, at vi kan flytte grænserne for menneskelig mobilitet uanset om det er på jorden eller i luften. I 1997 blev en drøm til en skitse. I stedet for at sætte motorerne under vingen, som man normalt gør, sætter vi dem over. I 2000 var planen om HondaJet så fremskreden, at et nyt forskningscenter blev etableret udelukkende for at videreudvikle HondaJet. I dag er HondaJet flyvende. Med sin kompositkrop, er flyet lettere, mindre støjende, mere brændstoføkonomisk og udleder så lidt som 40 % af de forurenende stoffer fra tilsvarende fly. Honda Miimo Som en af verdens førende producenter indenfor både plæneklipperteknologi og avanceret robotteknologi, giver det så ikke mening, at vores første kommercielle robotprodukt er en plæneklipper? Honda Miimo, er designet til at passe perfekt ind i dit liv - og gøre det bedre. Denne robot, der plejer din græsplæne, arbejder efter din tidsplan, så du kan fokusere på de mere vigtige ting i livet. Med en begrænset indsats får du maksimal udnyttelse af Honda Miimo, som med automatisk opladning og holdbare knive passer din græsplæne uden din medvirken. Ud over dette begrænser Honda Miimo dit haveaffald og forbedrer sundheden for din græsplæne ved at bioklippe græsset FCX Clarity Hvad hvis vi kunne bygge en bil med nul forurening? I mere end to årtier har vores ingeniører søgt at udfordre vanetænkning om hvordan man laver biler. FCX Clarity udleder ingen CO2 da den er drevet af en elmotor som får strøm fra en brintbrændselscelle. Siden vi afslørede vores første brændselscellebil i 1999, har vi bragt den innovative FCX lige fra laboratoriet til markedet.

6

7 Generatorer 06

8 SÅDAN VÆLGER DU DIN GENERATOR Til at bestemme hvilken Honda generator der er bedst egnet til dit formål, skal du undersøge strømforbruget for det udstyr du ønsker at tilslutte. I skemaet nedenfor finder du en hurtig referenceguide for det typiske udstyr eller kontakt din autoriserede Honda forhandler, som vil kunne hjælpe dig. CAMPING OG FRITID HAVE HJEM OG KONTOR PROFESSIONEL RAMMEGENERATORER INVERTER KONDENSATOR Kontinuerlig ydelse (W) Garanteret maks. lydtryk db(a) Typisk udstyr* Udstyrets kontinuerlige forbrug (W)** Forbrug ved opstart (W)** Transportabelt TV 250 Køleskab 110+ Elkedel 650+ Hårtørrer Microbølgeovn Bordventilator Laptop/PC Varmeblæser Air Condition Batterilader 100+ Elektrisk plæneklipper Elektrisk græstrimmer Hækkeklipper Kompostkværn Løvblæser Kædesav Højtryksrenser Fryser Cirkulationspumpe TV Desktop Computer Printer 150+ Kopimaskine Air Condition Stiksav Kompressor Svejseværk Betonblander Dykpumpe 500+ Borehammer 800+ Kapsav Vinkelsliber 900+ Industriel blæser Betonhammer 850+ Rundsav Lampe BELYSNING BÆRBARE KOMPAKTE GENERATORER Halogen Spot Lysstofrør Energisparepære Tungstenspære 100+ Halogenlampe *Ved forsyning til flere forskellige slags udstyr, skal det sikres at det krævede totale strømforbrug ikke overstiger generatorens kontinuerlige ydelse (tag hensyn til både strøm under drift og under opstart).

9 GENERATORER MED ELEKTRISK STARTER For backup-system til hjem/kontor skal der gøres særlige overvejelser, når generatoren vælges. Der kræves generatorer som er udstyret med både elektrisk starter og automatisk choker til fuldautomatiske nødstrømssystemer ved fejl på strømmen fra det offentlige. Andre generatorer vil kræve at brugeren skal ud til generatoren for at betjene den. I begge tilfælde skal installationen udføres af en autoriseret el-installatør. 3 FASEDE RAMMEGENERATORER 3 fasede generatorer tilbyder overlegen kapacitet ved spidsbelastning under opstart af elektriske motorer. STØJNIVEAU Honda generatorer er blandt de mindst støjende transportable generatorer. Skemaet nedenfor sammenligner støjniveauet fra Honda generatorer med forskellig støj, som vi er udsat i hverdagen Normal tale Støvsuger Inde i en bil ved 80 km/t Hårtørrer Tung trafik Motorsav 08 RAMMEGENERATORER 3 FASER TRANSPORTABLE HIGH TECH GENERATORER HØJTYDENDE RAMMEGENERATORER KOMPOUND AVR INVERTER D-AVR SOLIDE HI-TECH GENERATORER CYCLO- KONVERTER 3600/ / / i-avr **Typisk den mindste krævede ydelse, men meget udstyr vil kræve mere strøm. Undersøg venligst dit specifikke udstyr for at finde den korrekte generator.

10 KVALITET PÅ STRØM Uanset hvilket forbrug du tilslutter, vil en spænding af høj kvalitet forlænge levetiden på dit udstyr. Reaktive belastninger (eks. elmotorer) vil kræve strøm i meget høj kvalitet for at du opnår den bedste ydelse. Elektronisk udstyr kan endda fejle hvis kvaliteten på strømmen ikke er høj nok. For at opnå strøm i en høj kvalitet, behøver du en regulering af spænding og strøm. Der er flere forskellige teknologier til at regulere spændingen og strømmen på en generator, hver med sine fordele: KONDENSATOR KONDENSATOR/KOMPOUND Kondensator og kompound er de mest anvendte systemer i generatoranlæg. Den simple opbygning, gør generatorerne prisbillige og stabile. De er ideelle til udstyr der arbejder med en ohmsk belastning (f.eks. lys, varme). i-avr INTELLIGENT AUTOMATISK VOLT REGULERING (i-avr) Ved at kombinere Honda s D-AVR med i-regulering (elektronisk omdrejningsregulering), har Honda produceret en række generatorer, som tilbyder klasseførende ydelser med stabil spænding og frekvens. Ideel til byggesektoren, hospitalsvæsnet, nødhjælpstjenester, backup i hjemmet og følsomt udstyr. KOMPOUND AVR CYCLO-KONVERTER AVR Mange Honda generatorer er opbygget med en Automatisk Volt Regulering (AVR), der er designet til konsekvent spændingskontrol. Spændingsreguleringen er elektronisk kontrolleret, hvilket giver en bedre spændingsog frekvensstabilitet. AVR'en hjælper til at holde spændingen mere konstant og mindre afhængig af belastningen. Det betyder færre fald i spændingen og færre spændingsspidser. AVR teknologien forbedrer generatorens ydelse betydeligt og forlænger levetiden på det tilsluttede udstyr. CYCLO- KONVERTER Hondas patenterede cyklo-konverter teknologi er baseret på Inverter teknologi, men bruger et simplificeret elektronisk system til spændingskontrol. Generatorer med cyklo-konverter er kompakte og lette, leverer en strøm i en højere kvalitet end AVR generatorer, da produktionen af strømmen ikke er direkte relateret til motorens omdrejninger. Disse generatorer er ideelle til både arbejde og fritid. DIGITAL AVR INVERTER DIGITAL AVR Digital Automatisk Volt Regulering (D-AVR) har betydelige plusser fremfor den traditionelle AVR, med en blødere og mere effektiv udgangsstrøm. Denne nye teknologi har flere fordele i forhold til AVR, blandt andet minimering af flimrende lys. INVERTER Inverter generatorer, som Honda var pioner for allerede i 1987, giver strøm i høj kvalitet og er ikke omdrejningsafhængige. Den storslåede teknologi fører til et yderst kompakt produkt, med en generatordel i næsten halv størrelse af traditionelle generatorer. Perfekt til strømforsyning til meget følsomt elektronisk udstyr, som f.eks. computere. Inverter generatorer giver optimal strøm til ohmsk udstyr, elektronisk belastning og garanterer den bedste ydeevne og levetid for udstyret. Generatorer med inverter leverer en række andre fordele, inkluderet mindre støj, lavere vægt og en bedre benzinøkonomi ved sammenligning med traditionelle generatorer. NY EN20601 KOMPATIBEL TYPEPLADE INKLUDERER NU TO NYE INFORMATIONER 1. 1 Low power generator set nu gældende for alle generatorer, som producerer op 10 kw A og B er tilføjet, dette står for generatorens kvalitetsgrad, som er forklaret nedenfor. I enkle vendinger, hvis en generators typeplade fortæller den maksimale ydelse er 4,0 kw, da skal den under test producere en kontinuerlig ydelse på 3,8 kw eller mere for at opnå et A (indenfor 5 % af den maksimale ydelse), hvis generatoren under testen producerer mindre end 3,8 kw vil den opnå et B (indenfor 10 % af den maksimale ydelse). 1 2

11 BENZINØKONOMI OG DRIFTSTID 10 Du bør ud over at se efter om en generator giver optimal ydelse og pålidelighed, også vurdere om den har en god benzinøkonomi med lang driftstid på hver tankfuld benzin. Honda har flere modeller, med stor tankkapacitet. Honda Inverter generatorer er udstyret med det eksklusive EcoThrottle Omdrejningsautomatik, som automatisk justerer motorens omdrejninger, så de passer til belastningen. Dette giver optimal benzinøkonomi. Vores EU generatorer er så benzinøkonomiske at de kan prale af utrolig lange driftstider så meget som op til 20 timer på en enkel tankfuld benzin. Gennem fortsat forskning og udvikling, koblet sammen med Honda s overlegne teknologi, er vores generatorers benzinøkonomi blandt den bedste på markedet. HONDA FUNKTIONER OG TEKNOLOGIER Honda generatorer har mange innovative funktioner og teknologier til at maksimere ydelsen uafhængigt af miljø og tilsluttet udstyr. Følgende symboler er omhyggeligt tilpasset til at hjælpe dig med valget af den rigtige generator til dine behov. Se efter disse symboler ved de enkelte generatorer på de kommende sider. OIL ALERT - OLIEALARM FORLÆNGET DRIFTSTID DC UDGANG TRANSPORTHJUL Beskytter motoren mod skader ved automatisk at slukke for tændingen, hvis olieniveauet under drift kommer under det sikre driftsniveau. Modeller med en stor benzintank for længere kontinuerlig driftstid. Tilbyder op til 12 amp. til batteriopladning (ladekabel er ekstra udstyr). Lette og stabile hjulsæt gør det let for den enkelte bruger at flytte generatoren. LETVÆGT LYDSVAGT DESIGN SUPER STØJSVAG ELEKTRISK START For nem transport og opbevaring. Lydreducerende udstødninger, der dæmper lyden under drift. Støjreducerende kabinetter og akustiske paneller til kraftig reducering af lyden. Elektrisk start med tændingsnøgle for ubesværet betjening. i-monitor Overvåger udgangseffekt og også selvdiagnose og serviceinformation. ECO-THROTTLE Tilpasser automatisk motorens omdrejninger, så de svarer til belastningen, for at spare benzin, forlænge motorens levetid og give en mere støjsvag drift. TOMGANGSAUTOMATIK Reducerer automatisk motorens omdrejninger, når der slukkes for det tilsluttede udstyr eller det frakobles. Motoren vender tilbage til de korrekte omdrejninger, når udstyret atter tændes eller tilkobles. FORBEDRET ANTI- VIBRATIONSSYSTEM Vore motorophæng vinklet i 45 giver ekstraordinær vibrationsdæmpning sammenlignet med de lige standard industri gummiophæng. HØJ BESKYTTELSE MOD STØJ OG VAND Model med høj beskyttelse mod støv og vand (IP54 kategori mod standard beskyttelsen på IP23). 3 FASET STRØM Mulighed for forskellig udgangsspænding med single fase eller tre faser. PARALLELDRIFT Mulighed for paralleldrift er en ekstra fordel med inverter teknologien. Med Honda s originale parallelkabler kan du sammenkoble to EU10i, to EU20i, to EU30i eller to EU30iS generatorer og få op til den dobbelte ydelse, i forhold til en generator. Dette giver dig ekstra strøm, når du behøver det, uden at skifte til en større, tungere generator. Bemærk at du kun kan sammenkoble to ens generatorer.

12 BÆRBARE KOMPAKTGENERATORER Kompakte, lette og ultra støjsvage, kendetegner vor handy bærbare serie, som giver superren strøm på de fjerneste steder. Disse meget kompakte og benzinøkonomiske generatorer har akustisk isolerede kabinetter og et avanceret udstødningssystem til at reducere støjen til et meget komfortabelt niveau. Vægten er holdt på et minimum ved hjælp af letvægtsmaterialer, som eksempelvis magnesium og aluminium. Den unikke inverterteknologi som findes i vores EU modeller producerer strøm af høj kvalitet, som det kræves af følsomt elektronisk udstyr, som f.eks. computere og mindsker risikoen for nedbrud eller elektriske skader. Alle vores EU bærbare modeller har også EcoThrottle omdrejningsautomatik, som automatisk justerer motorens omdrejninger, så de passer til belastningen og giver en fantastisk benzinøkonomi. Derudover kan to af de samme EU modeller kobles sammen med et parallelkabel. Dette fordobler udgangseffekten, hvor med anvendelsen kan udbredes endnu mere. BÆRBARE KOMPAKTGENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Camping Campingvogne Havearbejde Transportabelt el-værktøj Lys El-apparater i hjemmet Sejlsport For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 For specifikationer for generator modellerne se side 21 Maks. ydelse Kont. ydelse Tank kapacitet Driftstid ved kont. Dimensioner (mm) Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) Styresystem 1000W 900W 2.1L 3t30 L 451 W 242 H kg 87dB(A) Inverter

13 W 1600W 3.6L 3t50 L 512 W 290 H kg 89dB(A) 3000W 2600W 5.9L 3t50 L 622 W 379 H kg 92dB(A) Inverter Inverter

14 For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 For specifikationer for generator modellerne se side 22 Maks. ydelse Kont. ydelse Tank kapacitet Driftstid ved kont. Dimensioner (mm) 3000W 2800W 13L 8t L 658 W 482 H 570 Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) Styresystem 61.2kg 91dB(A) Inverter

15 TRANSPORTABLE HIGHTECH GENERATORER 14 Konstant teknologisk evolution og udvikling betyder at Honda s generatorer er mere end kapable til at imødekomme en stigende mobil og elektrisk drevet verden. Med anvendelsen af letvægts- og kompakt inverterteknologi, vil vore hightech EU og EM generatorer kunne levere en stor strømmængde i én transportabel enhed. Med pålidelig spænding til store strømkrævende opgaver og til professionelt brug, er strømmen fra generatorerne i så høj kvalitet, at den kan ligestilles med den offentlige strømforsyning vigtigt for det nyeste og mest følsomme elektroniske udstyr. Vore hightech EU og EM modeller bruger EcoThrottle omdrejningsautomatik til at opnå et lavt benzinforbrug og en længere driftstid. EU serien er også designet med akustisk følsomhed i tankerne, med lave vibrationer, reduceret støj, et avanceret udstødningssystem og lydisolerende kabinetter. TRANSPORTABLE HIGHTECH GENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Backup til hjem/kontor Sensitivt professionelt lysanlæg Computere Følsomt industrielt udstyr Aircondition Hospitalsudstyr 5000W 4500W 16.5L 5t40 L Håndtag nede: 810 L Håndtag oppe: 1,155 W: 666 x H: kg 96dB(A) Inverter 6500W 5500W 16.5L 5t15 L Håndtag nede: 850 L Håndtag oppe: 1,195 W: 666 x H: kg 89dB(A) Inverter

16 RAMMEGENERATORER EC modellerne er arbejdshestene i vort udvalg af generatorer. De er hårdføre og de minimale vedligeholdelseskrav gør vore robuste EC generatorer til et godt valg for handymænd, håndværkere og professionelle. Udviklet med fokus på enkelt design, pålidelig start og ekstrem driftssikkerhed, giver de rå kraft til de mest strømkrævende opgaver, fra det hårdeste miljø til de mest barske og krævende situationer. Drevet af vore letstartende, professionelle 4 takts GX-motorer med 3 års garanti, er de yderst driftssikre takket være vor Oil Alert - oliealarm, der slukker for motoren, hvis olieniveauet under drift kommer under det sikre driftsniveau og beskytter mod motorhavarier. Motoren og generatordelen er monteret med gummiophæng i en pulverlakeret stålrørsramme for færre vibrationer, ekstra beskyttelse og nem mulighed for løft. RAMMEGENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Entreprenør udstyr Udlejning Almindligt lys Nødstrøm Industrielt el-værktøj For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 * * For specifikationer for generator modellerne se side 22 * Maks. ydelse Kont. ydelse Tank kapacitet Driftstid ved kont. Dimensioner (mm) Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) 2000W 1700W 3.3L 2t50 L 585 W 435 H kg 95dB(A) 2800W 2500W 14.2L 9t L 645 W 435 H kg 96dB(A) 3600W 3400W 5.3L 3t L 800 W 550 H kg 97dB(A) Styresystem Kondensator Kondensator Kondensator

17 16 * * * 5000W 4000W / 7000W*** 4000W / 7000W*** 4000W / 7000W*** 4500W 3600W / 6500W*** 3600W / 6500W*** 3600W / 5200W*** 6.2L 6.2L 22.8L 6.2L 2t50 2t15 8t10 2t15 L 800 W 550 H 540 L 800 W 550 H 540 L 755 W 550 H 560 L 800 W 550 H kg 77kg 104kg 86kg 97dB(A) 97dB(A) 97dB(A) 97dB(A) Kondensator Kompound Kompound Kompound *Hjulsæt findes som ekstra udstyr *** De 2 ydelser for strøm er henholdsvis for 1 faset og for 3 faset udgang.

18 For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 * For specifikationer for generator modellerne se side 21 Maks. ydelse * 3600W 4500W 3200W 4000W Tank kapacitet 24L 24L Driftstid ved kont. 12t 9h30 L 681 W 530 H 571 L 681 W 530 H kg 79.5kg 96dB(A) 97dB(A) Digital AVR Digital AVR Kont. ydelse Dimensioner (mm) Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) Styresystem

19 HØJTYDENDE RAMMEGENERATORER 18 Med den seneste generation af GX motorer og udstyret med Digital Automatisk Volt Regulering (D-AVR), er vores nyeste generatorserie designet til den professionelle bruger, som kræver robusthed, pålidelighed og høj ydelse til de mest krævende maskiner og udstyr. Med muligheden for omgående at opdage og reagere på skift i udgangsspændingen, sikrer D-AVR teknologien en renere elektricitet. Dette giver ekstra moment og optimal ydelse for alt udstyr med elektrisk motor, og en stabil udgangsspænding til drift af håndværktøj og lamper uden at forårsage flimmer. Placeret i en solid rørramme, producere den moderne GX-motor med 3 års garanti rigeligt med kraft og har en fremragende benzinøkonomi, der reducerer emission og støj uden brug af katalysator. Et centralt panel med betjeningsknapper gør at EG serien af generatorer er meget alsidige, men simple at anvende. HØJTYDENDE RAMMEGENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Følsomt elektrisk udstyr Almindelige værktøjer til byggeriet Industrielt el-værktøj Følsomt industrielt udstyr Større lysopgaver * 5500W 5000W 24L 8t10 L 681 W 530 H kg 97dB(A) Digital AVR *Hjulsæt findes som ekstra udstyr

20 Billedet viser en EM 5500CXS uden hjulsæt og håndtag. For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 For specifikationer for generator modellerne se side 25 Maks. ydelse Kont. ydelse Tank kapacitet Driftstid ved kont. Dimensioner (mm) 3000W 2600W 9.7L 6t L 445 W 402 H 480 Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) Styresystem 32kg 96dB(A) Cyclo-konverter

21 SOLIDE HIGHTECH GENERATORER 20 Vor populære EM serie er det professionelle valg til høj ydelse og lang levetid, men uden at gå på kompromis med skarphed og stabilitet. Med en ren elektrisk ydelse, er de velegnede som kraftværk til følsomme elektriske motorer eller til lysanlæg uden flimren. De har rigelig kapacitet og en præcis strømkontrol. Vor nye Intelligente Automatiske Volt Regulering (i-avr) teknologi på EM5500CXS leverer elektrisk stabilitet, som kan sammenlignes med en inverter generator. Denne unikke teknologi sammen med igx motorernes motorstyring producerer en meget stabil strøm og høj ydelse der vil være eksemplarisk til udstyr med stor startstrøm og til følsomt udstyr. Disse generatorer er velegnede til en bred vifte af udstyr samt til byggeri, hospitalsvæsen, nødforsyning, strømbackup til hjemmet og følsomt udstyr. Cyklo-konverter teknologien på vor EM30 er en meget kompakt generatorstørrelse, som også giver en strøm i høj kvalitet og stabilitet, da den ikke er relateret til motorens omdrejninger. SOLIDE HIGHTECH GENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Backup til hjem Hospitalsudstyr Nødstrøm Sensitive værktøjer til byggeriet Billedet viser en EM 5500CXS uden hjulsæt og håndtag. Fintfølende professionelt lysanlæg Følsomt industrielt udstyr 5500W 5000W 23.5L 7t40 L Håndtag nede: 725 Håndtag oppe: W 706 H kg 96dB(A) i-avr

22 BÆRBARE KOMPAKTGENERATORER Model Teknologi INVERTER INVERTER INVERTER Type Maksimal ydelse (W) Kontinuerlig ydelse (W) Spænding (V) Frekvens (Hz) Vekselstrøm (A) Jævnstrøm En fase En fase En fase V / 8A 12V / 8A 12V / 8.3A Motor GXH50 GX100 GX160 Motortype Slagvolumen (cm³) Boring slaglængde (mm) Motoromdrejninger (omdr. min) Køling maks maks maks. Luftkølet Luftkølet Luftkølet Tænding Transistor Transistor Transistor Motorolie (L) Benzintank (L) Driftstid ved kontinuerlig ydelse på en tankfuld Startsystem t30 3t50 3t50 Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Længde (mm) Bredde (mm) Højde (mm) Vægt (kg) Lydtryk ved arbejdsplads db(a) (98/37/EC, 2006/42/EC) Garanteret maks. lydtryk db(a) (2000/14/EC, 2005/88/EC)

23 RAMMEGENERATORER 22 * * * KONDENSATOR KONSENSATOR KONDENSATOR KONDENSATOR KOMPOUND KOMPOUND AVR En fase En fase En fase En fase En / Tre faser En / Tre faser En / Tre faser / 7000* 4000 / 7000* 4000 / 7000* / 6500* 3600 / 6500* 3600 / 5200* / 400* 230 / 400* 230 / 400* / 9.5* 16 / 9.5* 16 / 9.5* GX160T1 GX200 GX270T GX390T1 GX390T1 GX390 GX Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Transistor Transistor Transistor Transistor Transistor Transistor Transistor t50 9t 3t 2t50 2t15 8t10 2t15 Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter * Tre faser 400 V- ** OHV Topventiler

24 TRANSPORTABLE HIGH-TECH GENERATORER Model Teknologi INVERTER INVERTER INVERTER Type Maksimal ydelse (W) Kontinuerlig ydelse (W) Spænding (V) Frekvens (Hz) Vekseltrøm (A) Jævnstrøm En fase En fase En fase V / 12A - - Motor GX200 GX340 GX390 Motortype Slagvolumen (cm³) Boring slaglængde (mm) Motoromdrejninger (omdr. min) Køling maks maks maks. Luftkølet Luftkølet Luftkølet Tænding Transistor Transistor Transistor Motorolie (L) Benzintank (L) Driftstid ved kontinuerlig ydelse på en tankfuld h 5h40 5h15 Startsystem Rekylstarter og elstart Rekylstarter og elstart Rekylstarter og elstart Længde (mm) 658 Håndtag nede 810mm Håndtag oppe 1.115mm Håndtag nede 850mm Håndtag oppe:1.195mm Bredde (mm) Højde (mm) Vægt (kg) Lydtryk ved arbejdsplads db(a) (98/37/EC, 2006/42/EC) Garanteret maks. lydtryk db(a) (2000/14/EC, 2005/88/EC)

25 HØJTYDENDE RAMMEGENERATORER SOLIDE HIGH-TECH GENERATORER 24 D-AVR D-AVR D-AVR CYCLO- KONVERTER i-avr En fase En fase En fase En fase En fase V / 12A - GX270T2 GX390T2 GX390T2 GX200 i-gx maks Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Transistor Transistor Transistor Transistor Transistor h 9h30 8h10 6h 8h Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Electric start Håndtag nede 725mm Håndtag oppe 1.047mm OBS: Alle generatorer kører på almindelig blyfri benzin. ** OHV Topventilet

26

27 Vandpumper 26

28 VORES VANDPUMPER Fra små transportable pumper til store entreprenørpumper er Honda s brede sortiment af pumper designet til et væld af forskellige opgaver. Perfekte til dem, som kræver effektiv og støjsvag drift og som ønsker Honda s velkendte driftsikkerhed. VANDPUMPE TYPER Typisk kan vandpumperne inddeles i fem kategorier: LETVÆGTS PUMPER Vores WX pumper er kompakte, lette og transportable, og er et glimrende valg til hjemmebrugere, gartnere, bådejere og fritidsbrugere. HØJTRYKSPUMPE Vor WH vandpumpe er perfekt til udstyr, der kræver højt tryk, som sprinklere og dyser. Velegnede til flytning af almindeligt vand samt arbejde der inkluderer overrisling, brandslukning og pumpning af vand over store afstande. KEMIKALIEPUMPE Vor WMP pumpe er bygget til at flytte både landbrugskemikalier og industrikemikalier. VANDPUMPER MED STOR YDELSE Ved almindelige behov til pumpning af vand, har vore populære WB vandpumper de bedste egenskaber. De er opbygget med antivibrationsophæng, silicium karbid pakninger og et fastmonteret "sneglehus" og pumpehjul i støbejern. ENTREPRENØRPUMPER Entreprenørpumper er det ultimative valg for entreprenører og udlejningsfirmaer. WT serien kan arbejde med faststoffer på op til 31 mm i diameter og har evnen til at flytte store mængder vand op til 1640 liter i minuttet (WT40). Et hurtigt let tilgængeligt rensedæksel og nem vedligeholdelse er med til at forlænge levetiden. LØFTEHØJDE Betydningen af løftehøjden afhænger af selve pumpesituationen. Løftehøjden beregnes som følgende: LØFTEHØJDE TRYKHØJDE SUGEHØJDE PUMPE SUGEHØJDE Er højden mellem vandspejlet og vandpumpen. + TRYKHØJDE Er højden mellem vandpumpen og det højeste punkt på afgangsslangen. + TRYKFALD Er modstanden i slangerne. Lange, smalle og snoede slanger skaber større modstand. = LØFTEHØJDE

29 ANVENDELSE AF VANDPUMPER 28 Det store udvalg af Honda vandpumper betyder at der er en vandpumpe til alle job. Anvend skemaet nedenfor til valg af den rigtige pumpe til dit specifikke behov. * EKSEMPLER MED VANDKVALITET OG EGNEDE VANDPUMPER Rent vand Mudret vand Faststoffer op til 3 mm Faststoffer op til 6 mm Faststoffer op til 24 mm Faststoffer op til 28 mm Faststoffer op til 31 mm Kemikalier VANDMÆNGDE Vandmængden er den maksimale mængde vand, der kan pumpes til en given højde. En pumpes vandmængde kan kalkuleres i ydelseskurven, som i eksemplet for WB20 til højre. Pumpe ydelse 600 Hvis du kender den maksimale løftehøjde du har behov for, kan du plotte værdien ind på kurven og dermed bestemme om pumpen har tilstrækkelig ydelse til dine krav. Ydelse (L/min) Løftehøjde (m)

TIL BENZIN ELLER DIESEL

TIL BENZIN ELLER DIESEL TIL BENZIN ELLER DIESEL Lydsvage generatorer Hobby generatorer Professionelle generatorer kompakte generatorer Svejsegeneratorer Geratorer med el-start LIFTER DANMARK Axel Kiers Vej 8 B, 8270 Højbjerg

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor!

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! 2. marts 2012 RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! For de tungeste og mest krævende opgaver i haven findes der bare én løsning - den nye serie af benzindrevne græstrimmere og

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V BERNER NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER MORE POWER. NO LIMITS. BATTERISTYRING Den mest avancerede styringselektronik

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

YOUR LIFE COMPANION. Marine2008. www.texas.dk. I bølgen blå

YOUR LIFE COMPANION. Marine2008. www.texas.dk. I bølgen blå YOUR LIFE COMPANION Marine2008 I bølgen blå www.texas.dk YOUR LIFE COMPANION Velkommen til en rundtur omkring det udstyr du har brug for på bølgen blå Texas har haft fejemaskiner og fræsere, som kerneprodukter

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

RONDA 200. RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere MASKINER TIL LIGNENDE OPGAVER RONDA 20 RONDA 400

RONDA 200. RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere MASKINER TIL LIGNENDE OPGAVER RONDA 20 RONDA 400 Støvsugere til byggebranchen RONDA 200 RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere Green Tech CAP motor med forbedret sugeevne og lavere strømforbrug, hvilket giver en mere effektiv motor. Samtidig

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

UPONOR VVS PRÆISOLERET RØRSYSTEM ECOFLEX SUPRA. Ecoflex Supra Præisoleret Rørsystem med el-varmekabel

UPONOR VVS PRÆISOLERET RØRSYSTEM ECOFLEX SUPRA. Ecoflex Supra Præisoleret Rørsystem med el-varmekabel UPONOR VVS PRÆISOLERET RØRSYSTEM ECOFLEX SUPRA Ecoflex Supra Præisoleret Rørsystem med el-varmekabel 02 2007 10002 Ecoflex Supra røret som aldrig fryser Indret byggepladsen eller f.eks. fritidshuset med

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Benzinhammere BH65 BH55

Benzinhammere BH65 BH55 Brydeteknik Se hvorfor du skal vælge brydeteknik fra Wacker Neuson. Kompetence inden for brydeteknik i hver eneste detalje. 1. "Hammer"-kompetence garanteret hvor kvalitet møder mangfoldighed. Med vores

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter Præsentation af Piaggio Ape 50: Historie og design Sådan bruges en Ape I Danmark Lovgivning Teknisk Data Dimensioner og Funktioner Hvilke modeller leverer vi Historie og design : I slutningen af anden

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

Snefræsere/sneredskaber - med mere

Snefræsere/sneredskaber - med mere bauhaus.dk Snefræsere/sneredskaber - med mere NU KAN DU HANDLE PÅ BAUHAUS.DK 55SB. 208 cc. 5 HK. Arbejdsbredde 61 cm, arbejdshøjde 58,5 cm. Tank 3 l. 6 fremadgående gear og 2 bakgear. X-trac vinterdæk.

Læs mere

Rørreparation og -vedligeholdelse

Rørreparation og -vedligeholdelse Rørreparation og -vedligeholdelse Bredt udvalg fra et enkelt sted. Unikke slidstærke konstruktioner. Hurtig og driftsikker ydeevne. Type Antal modeller Side Trykprøvepumper 2 9.2 Fryseapparater 2 9.3 Afkalkningspumper

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Bring Home the POWER

Bring Home the POWER Bring Home the POWER Cyclo Vac Centralt støvsugersystem bringer Dem Specielt designet til hverdags brug Cyclo Vac s centrale enhed er let at installere i et opbevarings areal i deres hjem så som garage,

Læs mere

UPDATE #06, marts 2013

UPDATE #06, marts 2013 UPDATE #06, marts 2013 Kære læser Velkommen i sjette udgave af UPDATE, hvor du igen finder en flok gode historier fra den hydrauliske verden. I dette nummer af UPDATE kan du blandt andet læse, at Hydra-Grene

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

MiniCooler Plus brugermanual Side 1. brugermanual. MINICOOLER Plus giver iskoldt vand direkte fra hanen...

MiniCooler Plus brugermanual Side 1. brugermanual. MINICOOLER Plus giver iskoldt vand direkte fra hanen... MiniCooler Plus brugermanual Side 1 MINICOOLER Plus brugermanual MiniCooler Plus brugermanual Side 3 Tillykke med din nye MiniCooler Plus Før du tilslutter MiniCoolerPlus og før MiniCooler Plus tages

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper.

Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper. ROBOMOW SALGSHÅNDBOG Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper. Den klipper. Du slipper. Fordele GENERELLE FORDELE VED ROBOMOW Den sparer tid Robomow klipper din græsplæne, mens du slapper

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TEKNISKE DATA SCANDRIVE TROMLEMOTORER Ellegaard producerer, udvikler og servicerer tromlemotorer lokalt for dansk erhvervsliv og vi har i årtier holdt

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine Tunnelopvask 6sidet Trine.qxd 12/5/00 11:07 AM Page 3 Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL 2012 SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL Model Vinterdæk Størrelse Varenr. Stålfælg Pris Spark Bridgestone LM18 155/80QR13 451715 95975379 4.495,- Spark Firestone Winterhawk 2 Evo 155/80TR13 451716 95975379

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

Blockbatterien Industribatterier / / Motive Power TENSOR.»Det nye højt ydende batteri til krævende opgaver og maksimal effektivitet«

Blockbatterien Industribatterier / / Motive Power TENSOR.»Det nye højt ydende batteri til krævende opgaver og maksimal effektivitet« Blockbatterien Industribatterier / / Motive Power»Det nye højt ydende batteri til krævende opgaver og maksimal effektivitet« Motive Power > Det unikke højkapacitetsbatteri til maksimal økonomisk effektivitet

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler. Enkel installation. Passer overalt

Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler. Enkel installation. Passer overalt Danfoss Link CC. Danfoss anbefaler living connect er det ideelle valg sammen med en RS rumføler til rum, hvor der er mere end én radiator. Anvend radiatorventiler med forindstilbar vandmængde. - Spørg

Læs mere

MØRTEL BLANDER. type: BL60

MØRTEL BLANDER. type: BL60 MØRTEL BLANDER type: BL60 Instruktions bog Miniblanderen BL 60 er ideal for blanding af; - Gips - Mørtel - Fliseklæb - Lim - Epoxy (resin) - Cementblandinger med fine partikler SIKKERHEDSFORANSTALTNING:

Læs mere

Central Støvsuger System

Central Støvsuger System En ny livsstil Central Støvsuger System Et bedre indeklima, effektiv og let at bruge, er bare nogle af fordelene ved at have en centralstøvsuger fra Cyclo Vac installeret i dit hjem. Luft-kvalitet er vigtigt

Læs mere

MerCruiser 3.0L MPI. 135HK benzin. Sæsonpris 74.990,- Originale reservedele betaler sig - se de fordelagtige priser i kataloget. SmartCraft.

MerCruiser 3.0L MPI. 135HK benzin. Sæsonpris 74.990,- Originale reservedele betaler sig - se de fordelagtige priser i kataloget. SmartCraft. 010 er MerCruiser.0L MPI 1HK benzin NYHED Med Alpha One sterndrive Standard med ferskvandskøling og elektronisk multipointindsprøjtning -cylindret rækkemotor, -takt, standard med powersteering..990,- Originale

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesave

BRUGERVEJLEDNING Brændesave BRUGERVEJLEDNING Brændesave. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Indhold Afsnit Side A Sikkerhedsanvisninger og ulykkesforebyggelse 2 B Retningslinier for ibrugtagning

Læs mere

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader.

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader. StandUp SystemRoMedic TM Manual - Dansk REF 60800001 StandUp med strømkabel REF 60800002 StandUp, med batteri SWL: 160 kg StandUp er en løftestol, der er udviklet til at hjælpe personer op fra gulv til

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

Börger kendetegn: Fokus på udvikling.

Börger kendetegn: Fokus på udvikling. L O B E R O T O R P U M P E R N E D D E L I N G S T E K N I K F Ø D N I N G S T E K N I K Fokus på udvikling. L O B E R O T O R P U M P E R Fleksibilitet i alle detaljer. Börger loberotor pumper er selvansugende,

Læs mere

Spar energi. Bevar jorden. TrickleSaver. løsninger. udslip. Enkle løsninger til reduktion af strømforbrug og CO 2

Spar energi. Bevar jorden. TrickleSaver. løsninger. udslip. Enkle løsninger til reduktion af strømforbrug og CO 2 GN Spar energi. Bevar jorden. TrickleSaver løsninger Enkle løsninger til reduktion af strømforbrug og CO 2 udslip Standby-strøm Off er ikke Off Standby-strøm Standby-strøm er den elektriske strøm, der

Læs mere

Trium DPV. Vertikale Flertrinspumper

Trium DPV. Vertikale Flertrinspumper Trium DPV Vertikale Flertrinspumper 2 nødvendigheden af omhyggelighed Kunsten i at transportere vand er at finde den rigtige løsning, med maksimal effektivitet for enhver situation. Triums DPV serie af

Læs mere

GRUNDFOS MQ. GRUNDFOS MQ DET NYE VAND- FORSYNINGSANLÆG TIL PRIVATE BOLIGER Let at vælge Let at installere Let at betjene

GRUNDFOS MQ. GRUNDFOS MQ DET NYE VAND- FORSYNINGSANLÆG TIL PRIVATE BOLIGER Let at vælge Let at installere Let at betjene GRUNDFOS MQ GRUNDFOS MQ DET NYE VAND- FORSYNINGSANLÆG TIL PRIVATE BOLIGER Let at vælge Let at installere Let at betjene BRUGERVENLIG BETJENING Kompakt og sammenbygget enhed, der er udviklet specielt til

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT BR/BM Vibreringsskinner VEJLEDNING OG RESERVEDELSKATALOG BR/BM - IS - 10529-4 - DA SIKKERHEDSFORSKRIFTER - FOR MASKINER UDSTYRET MED : Elektrisk, tryklufts-,benzin-eller dieselmotor.

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Modulopbyggede GENERATORANLÆG - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736 4111 Fax (+45) 9736 4013 info@kva-diesel.dk www.kva-diesel.dk Diesel generatoranlæg

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

DC/AC-OMFORMER EFFEFT: WP 150 W (SOFTSTART) WP 300 W WP 600 W. Vejledning 1. BESKRIVELSE

DC/AC-OMFORMER EFFEFT: WP 150 W (SOFTSTART) WP 300 W WP 600 W. Vejledning 1. BESKRIVELSE DC/AC-OMFORMER EFFEFT: WP 150 W (SOFTSTART) WP 300 W WP 600 W Vejledning 1. BESKRIVELSE 2. FORBINDELSER Den røde ledning forbindes fra batteriets plusklemme til omformerens plusklemme (rød forbindelse)

Læs mere

Ganske enkelt helt rent

Ganske enkelt helt rent SINCE 1993 Centralstøvsuger System Ganske enkelt helt rent Styrken i vores system ligger i dets enkelhed Det ultralette FLISY slangesæt gør støvsugning til en leg 6 8 7 3 2 1 5 4 1 Centralstøvsuger 3 12V

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

VENTILATOR PRO HT Ø100 HYGRO & TIMER

VENTILATOR PRO HT Ø100 HYGRO & TIMER VENTILATOR PRO HT Ø100 HYGRO & TIMER INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 300213 EAN nr 5709133300340 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af ventilatoren. MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET ELINSTALLATØR!

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

CA hjertestarterskab HSS100GSM

CA hjertestarterskab HSS100GSM Hjertestarterskab/AED - din garanti for en tryg opbevaring! CA hjertestarterskab HSS100GSM Uden lås - Sender SMS besked, hvis man åbner lågen - Skabet kan overvåges (CA service program) - Isoleret, rustfri

Læs mere

SIKKER OPBEVARING PÅ ARBEJDSPLADSEN. Sikker opbevaring på arbejdspladsen. Antal modeller. Kapacitet (m 3 ) Side

SIKKER OPBEVARING PÅ ARBEJDSPLADSEN. Sikker opbevaring på arbejdspladsen. Antal modeller. Kapacitet (m 3 ) Side RIDGID KNAACK -opbevaringssystemer Komplet serie med multifunktionelle, kraftige opbevaringsbeholdere af stål. Global leder inden for byggeri og industri. Helt svejsede sømme giver maks. styrke. Pulvermaling

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Mitsubishi: Navnet, der vækker tillid Hele verden rundt sætter folk, som er afhængige af deres gaffeltrucks, deres lid til Mitsubishi.

Læs mere

Air breeze. Sæson 2010. by KC Danmark. Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model

Air breeze. Sæson 2010. by KC Danmark. Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model Atlantic - Nordic - varmepumpe i enkelt design - inverter model - on / off model Wave - Nordic - varmepumpen i tidløs

Læs mere

SM 6. Betjeningsvejledning. >> Før vibratoren tages i brug, bedes De læse denne betjeningsvejledning. Betjeningsvejledning Staring SM 6 1 <<

SM 6. Betjeningsvejledning. >> Før vibratoren tages i brug, bedes De læse denne betjeningsvejledning. Betjeningsvejledning Staring SM 6 1 << SM 6 Betjeningsvejledning >> Før vibratoren tages i brug, bedes De læse denne betjeningsvejledning Betjeningsvejledning Staring SM 6 1 > 2 Betjeningsvejledning Staring SM 6 >> Staring SM 6 Kære STARING-kunde

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON

AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON Ikke at følge instruktionerne og advarslerne for sikkert brug af afspærringsballoner, kan medføre

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme INSTRUKTIONSMANUAL FOR SERVERINGSDISK med indbygget varme - SANTANA - - SANTAFE - - GEVENDE - SANTANA SERIEN : SA-HL133 SA-HL164 SA-HL205 SANTAFE SERIEN : SF-HL133 SF-HL164 SF-HL205 GEVENDE SERIEN : GE-HL133

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

BENZIN & DIESEL HELT KOMPROMISLØS. Benzin- og diesel-drevne højtryksrensere til tunge opgaver

BENZIN & DIESEL HELT KOMPROMISLØS. Benzin- og diesel-drevne højtryksrensere til tunge opgaver BENZIN & DIESEL HELT KOMPROMISLØS Benzin- og diesel-drevne højtryksrensere til tunge opgaver Stor styrke og udholdenhed gør dig uafhængig af elektricitet er ikke blot kendt for sine fantastiske el-drevne

Læs mere

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien www.kaeser.com Oliefri stempelkompressorer DENTA-Serien Ydelse 65 til 950 l/min Tryk 10 bar vorfor vælge en KAESER dental-kompressor? Fordi det forventes, at en dentalkompressor giver oliefri, tør og hygiejnisk

Læs mere

Gulvvaskemaskinen du kan anvende alle steder grundet de. små dimensioner, samt på alle tider af døgnet grundet det

Gulvvaskemaskinen du kan anvende alle steder grundet de. små dimensioner, samt på alle tider af døgnet grundet det Gulvvaskemaskinen du kan anvende alle steder grundet de små dimensioner, samt på alle tider af døgnet grundet det lave støjniveau. Maskinen har høj produktivitet og lave omkostninger. PLUS Det simple design

Læs mere

Indholdsfortegnelse - Afsnit 1. Sprayer

Indholdsfortegnelse - Afsnit 1. Sprayer Indholdsfortegnelse - Afsnit 1 Sprayer Generelt Afsnit 1.1 Forstøvere Afsnit 1.2 Tryksprøjter Afsnit 1.3 Tryksprøjter m. tilslutning for trykluft Afsnit 1.4 Skumudlæggere Afsnit 1.5 Rygsprøjter Afsnit

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

SLANGEPUMPER TIL ETHVERT BEHOV

SLANGEPUMPER TIL ETHVERT BEHOV SLANGEPUMPER TIL ETHVERT BEHOV Selvansugende op til 9 meter Tåler tørløb Reversibel Tætningsløst design Slangebrudsovervågning Nøjagtig dosering Fra 0,16 ml/omdr. og helt op til 20 l/omdr Se, hvad realax-pumper

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400 2. G e n e r a t i o n LEVERES NU OP TIL DN400 Optimal tolerance pr. dimension & fuld trækfasthed G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R VAFOS Vand- og afløbsprodukter 2. generation

Læs mere

Brugsmanual Stama mini truck

Brugsmanual Stama mini truck Brugsmanual Stama mini truck Saturnvej 17, DK-8700 Horsens Tel 7564 3611 - Fax 7564 5320 - E-mail: stensballe@gmr.dk * Copyright - GMR maskiner a/s - Horsens 1995 - Eftertryk uden tilladelse forbudt. Læs

Læs mere