Generatorer Vandpumper Transportere

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generatorer Vandpumper Transportere"

Transkript

1 Pass me on to a friend or recycle me. The pulp in the manufacture of this paper is from renewable timber ustainable basis. The paper used in this brochure is manufactured using ECF (Elemental Chlorine Free) pulp. Generatorer Vandpumper Transportere

2 Tillid Når det kommer til sikring af energiforyningen er der så et mere kraftfuldt ord? Tillid til at vi kan nå vores mål, og tillid til at arbejdet betaler sig. Det er grunden til at Hondas industriprodukter vises tillid, når de sættes til at vise hvad de kan verden over ved redningopgaver, på camping- og byggepladser samt til havefester og musikfestivaller. Støjsvage, driftssikre og nøjsomme time efter time, år efter år.

3 INDHOLD Nyttig innovation 03 Generatorer 06 Sådan vælger du din generator 07 Bærbare kompaktgeneratorer 11 Transportable high-tech generatorer 13 Rammegeneratorer 15 Højtydende rammegeneratorer 17 Solide high-tech generatorer 19 Specifikationer 21 Vandpumper 26 Sådan vælger du din vandpumpe 27 Letvægts- og højtrykspumper 31 Ydelses-, entreprenør- og kemikaliepumper 33 Specifikationer 35 Transportere 38 Transportere 39 Specifikationer 39 Honda - En verden af maskiner 41

4 Nyttig Innovation Soichiro Honda sagde engang: "Vi har kun én fremtid, og den vil blive skabt af vores drømme, hvis vi har modet til at udfordre konventionerne". Siden 1948, hvor Honda Motor Corporation blev dannet, har vi levet efter denne filosofi. Altid udfordre status quo, altid stille spørgsmål, altid lære. Altid bestræbe os på at gøre det umulige muligt. Og store drømme skabte en stor fremtid. I dag producerer Honda innovative og pålidelige produkter til næsten alle formål - fra plæneklippere til jetfly. Og hvert produkt er designet til at gøre livet lettere for dig og med mindre miljøpåvirkning af vores Jord. Hvor vil vores drømme bringe os hen? ASIMO Hvad nu hvis vi kunne skabe produkter, der hjælper med vigtige opgaver for ældre eller handikappede? Eller som udfører opgaver, der er farlige for mennesker, såsom bekæmpelse af brande eller oprydning efter giftudslip? Tilbage i 1986 gjorde vores ingeniører denne drøm til virkelighed, da de skabte ASIMO: verdens mest avancerede menneskelignende robot. ASIMO efterligner intelligent menneskelige bevægelser og kan gå og køre på skråninger og ujævne overflader. Den kan klare glatte sving, gå på trapper og løfte forskellige ting. ASIMO kan endda reagere på simple stemmekommandoer og genkende ansigter i en gruppe mennesker. Og ved hjælp af sine kameraøjne, kan ASIMO selv kortlægge sine omgivelser og navigere rundt mellem faste og bevægelige objekter. Motorcykler Ville en motorcykel ikke være bedre, hvis udviklerne var mere fokuseret på køreren end maskinen? For eksempel, i stedet for at tænke: "Hvordan kan vi forbedre bremserne?" vil Honda spørge "Hvordan kan et bremsesystem kompensere for en kørers panikdrevne reaktioner i en nødsituation uden at påvirke den normale bremsefunktion?" Vi bruger denne proces til at skabe maskiner, der ikke kun vinder Grand Prix men også virker perfekt for den daglige pendler. Hvad mere er at vi deler al den erfaring fra 1800cc Grand Tourer over Goldwing til 50cc scootere som Vision 50.

5 04 Blå himmel til vores børn Har du nogensinde drømt om en verden, hvor vores børn kan leve i en bæredygtig fremtid? Hos Honda er denne vision ikke noget nyt. Som pionerer inden for miljøteknologi, har vores ingeniører været med til at gøre drømmen til virkelighed gennem de sidste 40 år.i dag er bæredygtighed er stadig øverst på vores dagsorden. I juni 2011 lovede vi at reducere CO2- udslippet fra alle vores produkter, udstyr og aktiviteter med 30 % inden udgangen af 2020 i forhold til niveauet i Vi er også fast besluttet på at bruge innovative teknologier for vedvarende energi, hvor vi kan. HondaJet Hvorfor kan fly ikke gøres billigere, mere brændstofeffektive og med mindre udslip? Hos Honda tror vi på, at vi kan flytte grænserne for menneskelig mobilitet uanset om det er på jorden eller i luften. I 1997 blev en drøm til en skitse. I stedet for at sætte motorerne under vingen, som man normalt gør, sætter vi dem over. I 2000 var planen om HondaJet så fremskreden, at et nyt forskningscenter blev etableret udelukkende for at videreudvikle HondaJet. I dag er HondaJet flyvende. Med sin kompositkrop, er flyet lettere, mindre støjende, mere brændstoføkonomisk og udleder så lidt som 40 % af de forurenende stoffer fra tilsvarende fly. Honda Miimo Som en af verdens førende producenter indenfor både plæneklipperteknologi og avanceret robotteknologi, giver det så ikke mening, at vores første kommercielle robotprodukt er en plæneklipper? Honda Miimo, er designet til at passe perfekt ind i dit liv - og gøre det bedre. Denne robot, der plejer din græsplæne, arbejder efter din tidsplan, så du kan fokusere på de mere vigtige ting i livet. Med en begrænset indsats får du maksimal udnyttelse af Honda Miimo, som med automatisk opladning og holdbare knive passer din græsplæne uden din medvirken. Ud over dette begrænser Honda Miimo dit haveaffald og forbedrer sundheden for din græsplæne ved at bioklippe græsset FCX Clarity Hvad hvis vi kunne bygge en bil med nul forurening? I mere end to årtier har vores ingeniører søgt at udfordre vanetænkning om hvordan man laver biler. FCX Clarity udleder ingen CO2 da den er drevet af en elmotor som får strøm fra en brintbrændselscelle. Siden vi afslørede vores første brændselscellebil i 1999, har vi bragt den innovative FCX lige fra laboratoriet til markedet.

6

7 Generatorer 06

8 SÅDAN VÆLGER DU DIN GENERATOR Til at bestemme hvilken Honda generator der er bedst egnet til dit formål, skal du undersøge strømforbruget for det udstyr du ønsker at tilslutte. I skemaet nedenfor finder du en hurtig referenceguide for det typiske udstyr eller kontakt din autoriserede Honda forhandler, som vil kunne hjælpe dig. CAMPING OG FRITID HAVE HJEM OG KONTOR PROFESSIONEL RAMMEGENERATORER INVERTER KONDENSATOR Kontinuerlig ydelse (W) Garanteret maks. lydtryk db(a) Typisk udstyr* Udstyrets kontinuerlige forbrug (W)** Forbrug ved opstart (W)** Transportabelt TV 250 Køleskab 110+ Elkedel 650+ Hårtørrer Microbølgeovn Bordventilator Laptop/PC Varmeblæser Air Condition Batterilader 100+ Elektrisk plæneklipper Elektrisk græstrimmer Hækkeklipper Kompostkværn Løvblæser Kædesav Højtryksrenser Fryser Cirkulationspumpe TV Desktop Computer Printer 150+ Kopimaskine Air Condition Stiksav Kompressor Svejseværk Betonblander Dykpumpe 500+ Borehammer 800+ Kapsav Vinkelsliber 900+ Industriel blæser Betonhammer 850+ Rundsav Lampe BELYSNING BÆRBARE KOMPAKTE GENERATORER Halogen Spot Lysstofrør Energisparepære Tungstenspære 100+ Halogenlampe *Ved forsyning til flere forskellige slags udstyr, skal det sikres at det krævede totale strømforbrug ikke overstiger generatorens kontinuerlige ydelse (tag hensyn til både strøm under drift og under opstart).

9 GENERATORER MED ELEKTRISK STARTER For backup-system til hjem/kontor skal der gøres særlige overvejelser, når generatoren vælges. Der kræves generatorer som er udstyret med både elektrisk starter og automatisk choker til fuldautomatiske nødstrømssystemer ved fejl på strømmen fra det offentlige. Andre generatorer vil kræve at brugeren skal ud til generatoren for at betjene den. I begge tilfælde skal installationen udføres af en autoriseret el-installatør. 3 FASEDE RAMMEGENERATORER 3 fasede generatorer tilbyder overlegen kapacitet ved spidsbelastning under opstart af elektriske motorer. STØJNIVEAU Honda generatorer er blandt de mindst støjende transportable generatorer. Skemaet nedenfor sammenligner støjniveauet fra Honda generatorer med forskellig støj, som vi er udsat i hverdagen Normal tale Støvsuger Inde i en bil ved 80 km/t Hårtørrer Tung trafik Motorsav 08 RAMMEGENERATORER 3 FASER TRANSPORTABLE HIGH TECH GENERATORER HØJTYDENDE RAMMEGENERATORER KOMPOUND AVR INVERTER D-AVR SOLIDE HI-TECH GENERATORER CYCLO- KONVERTER 3600/ / / i-avr **Typisk den mindste krævede ydelse, men meget udstyr vil kræve mere strøm. Undersøg venligst dit specifikke udstyr for at finde den korrekte generator.

10 KVALITET PÅ STRØM Uanset hvilket forbrug du tilslutter, vil en spænding af høj kvalitet forlænge levetiden på dit udstyr. Reaktive belastninger (eks. elmotorer) vil kræve strøm i meget høj kvalitet for at du opnår den bedste ydelse. Elektronisk udstyr kan endda fejle hvis kvaliteten på strømmen ikke er høj nok. For at opnå strøm i en høj kvalitet, behøver du en regulering af spænding og strøm. Der er flere forskellige teknologier til at regulere spændingen og strømmen på en generator, hver med sine fordele: KONDENSATOR KONDENSATOR/KOMPOUND Kondensator og kompound er de mest anvendte systemer i generatoranlæg. Den simple opbygning, gør generatorerne prisbillige og stabile. De er ideelle til udstyr der arbejder med en ohmsk belastning (f.eks. lys, varme). i-avr INTELLIGENT AUTOMATISK VOLT REGULERING (i-avr) Ved at kombinere Honda s D-AVR med i-regulering (elektronisk omdrejningsregulering), har Honda produceret en række generatorer, som tilbyder klasseførende ydelser med stabil spænding og frekvens. Ideel til byggesektoren, hospitalsvæsnet, nødhjælpstjenester, backup i hjemmet og følsomt udstyr. KOMPOUND AVR CYCLO-KONVERTER AVR Mange Honda generatorer er opbygget med en Automatisk Volt Regulering (AVR), der er designet til konsekvent spændingskontrol. Spændingsreguleringen er elektronisk kontrolleret, hvilket giver en bedre spændingsog frekvensstabilitet. AVR'en hjælper til at holde spændingen mere konstant og mindre afhængig af belastningen. Det betyder færre fald i spændingen og færre spændingsspidser. AVR teknologien forbedrer generatorens ydelse betydeligt og forlænger levetiden på det tilsluttede udstyr. CYCLO- KONVERTER Hondas patenterede cyklo-konverter teknologi er baseret på Inverter teknologi, men bruger et simplificeret elektronisk system til spændingskontrol. Generatorer med cyklo-konverter er kompakte og lette, leverer en strøm i en højere kvalitet end AVR generatorer, da produktionen af strømmen ikke er direkte relateret til motorens omdrejninger. Disse generatorer er ideelle til både arbejde og fritid. DIGITAL AVR INVERTER DIGITAL AVR Digital Automatisk Volt Regulering (D-AVR) har betydelige plusser fremfor den traditionelle AVR, med en blødere og mere effektiv udgangsstrøm. Denne nye teknologi har flere fordele i forhold til AVR, blandt andet minimering af flimrende lys. INVERTER Inverter generatorer, som Honda var pioner for allerede i 1987, giver strøm i høj kvalitet og er ikke omdrejningsafhængige. Den storslåede teknologi fører til et yderst kompakt produkt, med en generatordel i næsten halv størrelse af traditionelle generatorer. Perfekt til strømforsyning til meget følsomt elektronisk udstyr, som f.eks. computere. Inverter generatorer giver optimal strøm til ohmsk udstyr, elektronisk belastning og garanterer den bedste ydeevne og levetid for udstyret. Generatorer med inverter leverer en række andre fordele, inkluderet mindre støj, lavere vægt og en bedre benzinøkonomi ved sammenligning med traditionelle generatorer. NY EN20601 KOMPATIBEL TYPEPLADE INKLUDERER NU TO NYE INFORMATIONER 1. 1 Low power generator set nu gældende for alle generatorer, som producerer op 10 kw A og B er tilføjet, dette står for generatorens kvalitetsgrad, som er forklaret nedenfor. I enkle vendinger, hvis en generators typeplade fortæller den maksimale ydelse er 4,0 kw, da skal den under test producere en kontinuerlig ydelse på 3,8 kw eller mere for at opnå et A (indenfor 5 % af den maksimale ydelse), hvis generatoren under testen producerer mindre end 3,8 kw vil den opnå et B (indenfor 10 % af den maksimale ydelse). 1 2

11 BENZINØKONOMI OG DRIFTSTID 10 Du bør ud over at se efter om en generator giver optimal ydelse og pålidelighed, også vurdere om den har en god benzinøkonomi med lang driftstid på hver tankfuld benzin. Honda har flere modeller, med stor tankkapacitet. Honda Inverter generatorer er udstyret med det eksklusive EcoThrottle Omdrejningsautomatik, som automatisk justerer motorens omdrejninger, så de passer til belastningen. Dette giver optimal benzinøkonomi. Vores EU generatorer er så benzinøkonomiske at de kan prale af utrolig lange driftstider så meget som op til 20 timer på en enkel tankfuld benzin. Gennem fortsat forskning og udvikling, koblet sammen med Honda s overlegne teknologi, er vores generatorers benzinøkonomi blandt den bedste på markedet. HONDA FUNKTIONER OG TEKNOLOGIER Honda generatorer har mange innovative funktioner og teknologier til at maksimere ydelsen uafhængigt af miljø og tilsluttet udstyr. Følgende symboler er omhyggeligt tilpasset til at hjælpe dig med valget af den rigtige generator til dine behov. Se efter disse symboler ved de enkelte generatorer på de kommende sider. OIL ALERT - OLIEALARM FORLÆNGET DRIFTSTID DC UDGANG TRANSPORTHJUL Beskytter motoren mod skader ved automatisk at slukke for tændingen, hvis olieniveauet under drift kommer under det sikre driftsniveau. Modeller med en stor benzintank for længere kontinuerlig driftstid. Tilbyder op til 12 amp. til batteriopladning (ladekabel er ekstra udstyr). Lette og stabile hjulsæt gør det let for den enkelte bruger at flytte generatoren. LETVÆGT LYDSVAGT DESIGN SUPER STØJSVAG ELEKTRISK START For nem transport og opbevaring. Lydreducerende udstødninger, der dæmper lyden under drift. Støjreducerende kabinetter og akustiske paneller til kraftig reducering af lyden. Elektrisk start med tændingsnøgle for ubesværet betjening. i-monitor Overvåger udgangseffekt og også selvdiagnose og serviceinformation. ECO-THROTTLE Tilpasser automatisk motorens omdrejninger, så de svarer til belastningen, for at spare benzin, forlænge motorens levetid og give en mere støjsvag drift. TOMGANGSAUTOMATIK Reducerer automatisk motorens omdrejninger, når der slukkes for det tilsluttede udstyr eller det frakobles. Motoren vender tilbage til de korrekte omdrejninger, når udstyret atter tændes eller tilkobles. FORBEDRET ANTI- VIBRATIONSSYSTEM Vore motorophæng vinklet i 45 giver ekstraordinær vibrationsdæmpning sammenlignet med de lige standard industri gummiophæng. HØJ BESKYTTELSE MOD STØJ OG VAND Model med høj beskyttelse mod støv og vand (IP54 kategori mod standard beskyttelsen på IP23). 3 FASET STRØM Mulighed for forskellig udgangsspænding med single fase eller tre faser. PARALLELDRIFT Mulighed for paralleldrift er en ekstra fordel med inverter teknologien. Med Honda s originale parallelkabler kan du sammenkoble to EU10i, to EU20i, to EU30i eller to EU30iS generatorer og få op til den dobbelte ydelse, i forhold til en generator. Dette giver dig ekstra strøm, når du behøver det, uden at skifte til en større, tungere generator. Bemærk at du kun kan sammenkoble to ens generatorer.

12 BÆRBARE KOMPAKTGENERATORER Kompakte, lette og ultra støjsvage, kendetegner vor handy bærbare serie, som giver superren strøm på de fjerneste steder. Disse meget kompakte og benzinøkonomiske generatorer har akustisk isolerede kabinetter og et avanceret udstødningssystem til at reducere støjen til et meget komfortabelt niveau. Vægten er holdt på et minimum ved hjælp af letvægtsmaterialer, som eksempelvis magnesium og aluminium. Den unikke inverterteknologi som findes i vores EU modeller producerer strøm af høj kvalitet, som det kræves af følsomt elektronisk udstyr, som f.eks. computere og mindsker risikoen for nedbrud eller elektriske skader. Alle vores EU bærbare modeller har også EcoThrottle omdrejningsautomatik, som automatisk justerer motorens omdrejninger, så de passer til belastningen og giver en fantastisk benzinøkonomi. Derudover kan to af de samme EU modeller kobles sammen med et parallelkabel. Dette fordobler udgangseffekten, hvor med anvendelsen kan udbredes endnu mere. BÆRBARE KOMPAKTGENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Camping Campingvogne Havearbejde Transportabelt el-værktøj Lys El-apparater i hjemmet Sejlsport For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 For specifikationer for generator modellerne se side 21 Maks. ydelse Kont. ydelse Tank kapacitet Driftstid ved kont. Dimensioner (mm) Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) Styresystem 1000W 900W 2.1L 3t30 L 451 W 242 H kg 87dB(A) Inverter

13 W 1600W 3.6L 3t50 L 512 W 290 H kg 89dB(A) 3000W 2600W 5.9L 3t50 L 622 W 379 H kg 92dB(A) Inverter Inverter

14 For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 For specifikationer for generator modellerne se side 22 Maks. ydelse Kont. ydelse Tank kapacitet Driftstid ved kont. Dimensioner (mm) 3000W 2800W 13L 8t L 658 W 482 H 570 Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) Styresystem 61.2kg 91dB(A) Inverter

15 TRANSPORTABLE HIGHTECH GENERATORER 14 Konstant teknologisk evolution og udvikling betyder at Honda s generatorer er mere end kapable til at imødekomme en stigende mobil og elektrisk drevet verden. Med anvendelsen af letvægts- og kompakt inverterteknologi, vil vore hightech EU og EM generatorer kunne levere en stor strømmængde i én transportabel enhed. Med pålidelig spænding til store strømkrævende opgaver og til professionelt brug, er strømmen fra generatorerne i så høj kvalitet, at den kan ligestilles med den offentlige strømforsyning vigtigt for det nyeste og mest følsomme elektroniske udstyr. Vore hightech EU og EM modeller bruger EcoThrottle omdrejningsautomatik til at opnå et lavt benzinforbrug og en længere driftstid. EU serien er også designet med akustisk følsomhed i tankerne, med lave vibrationer, reduceret støj, et avanceret udstødningssystem og lydisolerende kabinetter. TRANSPORTABLE HIGHTECH GENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Backup til hjem/kontor Sensitivt professionelt lysanlæg Computere Følsomt industrielt udstyr Aircondition Hospitalsudstyr 5000W 4500W 16.5L 5t40 L Håndtag nede: 810 L Håndtag oppe: 1,155 W: 666 x H: kg 96dB(A) Inverter 6500W 5500W 16.5L 5t15 L Håndtag nede: 850 L Håndtag oppe: 1,195 W: 666 x H: kg 89dB(A) Inverter

16 RAMMEGENERATORER EC modellerne er arbejdshestene i vort udvalg af generatorer. De er hårdføre og de minimale vedligeholdelseskrav gør vore robuste EC generatorer til et godt valg for handymænd, håndværkere og professionelle. Udviklet med fokus på enkelt design, pålidelig start og ekstrem driftssikkerhed, giver de rå kraft til de mest strømkrævende opgaver, fra det hårdeste miljø til de mest barske og krævende situationer. Drevet af vore letstartende, professionelle 4 takts GX-motorer med 3 års garanti, er de yderst driftssikre takket være vor Oil Alert - oliealarm, der slukker for motoren, hvis olieniveauet under drift kommer under det sikre driftsniveau og beskytter mod motorhavarier. Motoren og generatordelen er monteret med gummiophæng i en pulverlakeret stålrørsramme for færre vibrationer, ekstra beskyttelse og nem mulighed for løft. RAMMEGENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Entreprenør udstyr Udlejning Almindligt lys Nødstrøm Industrielt el-værktøj For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 * * For specifikationer for generator modellerne se side 22 * Maks. ydelse Kont. ydelse Tank kapacitet Driftstid ved kont. Dimensioner (mm) Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) 2000W 1700W 3.3L 2t50 L 585 W 435 H kg 95dB(A) 2800W 2500W 14.2L 9t L 645 W 435 H kg 96dB(A) 3600W 3400W 5.3L 3t L 800 W 550 H kg 97dB(A) Styresystem Kondensator Kondensator Kondensator

17 16 * * * 5000W 4000W / 7000W*** 4000W / 7000W*** 4000W / 7000W*** 4500W 3600W / 6500W*** 3600W / 6500W*** 3600W / 5200W*** 6.2L 6.2L 22.8L 6.2L 2t50 2t15 8t10 2t15 L 800 W 550 H 540 L 800 W 550 H 540 L 755 W 550 H 560 L 800 W 550 H kg 77kg 104kg 86kg 97dB(A) 97dB(A) 97dB(A) 97dB(A) Kondensator Kompound Kompound Kompound *Hjulsæt findes som ekstra udstyr *** De 2 ydelser for strøm er henholdsvis for 1 faset og for 3 faset udgang.

18 For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 * For specifikationer for generator modellerne se side 21 Maks. ydelse * 3600W 4500W 3200W 4000W Tank kapacitet 24L 24L Driftstid ved kont. 12t 9h30 L 681 W 530 H 571 L 681 W 530 H kg 79.5kg 96dB(A) 97dB(A) Digital AVR Digital AVR Kont. ydelse Dimensioner (mm) Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) Styresystem

19 HØJTYDENDE RAMMEGENERATORER 18 Med den seneste generation af GX motorer og udstyret med Digital Automatisk Volt Regulering (D-AVR), er vores nyeste generatorserie designet til den professionelle bruger, som kræver robusthed, pålidelighed og høj ydelse til de mest krævende maskiner og udstyr. Med muligheden for omgående at opdage og reagere på skift i udgangsspændingen, sikrer D-AVR teknologien en renere elektricitet. Dette giver ekstra moment og optimal ydelse for alt udstyr med elektrisk motor, og en stabil udgangsspænding til drift af håndværktøj og lamper uden at forårsage flimmer. Placeret i en solid rørramme, producere den moderne GX-motor med 3 års garanti rigeligt med kraft og har en fremragende benzinøkonomi, der reducerer emission og støj uden brug af katalysator. Et centralt panel med betjeningsknapper gør at EG serien af generatorer er meget alsidige, men simple at anvende. HØJTYDENDE RAMMEGENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Følsomt elektrisk udstyr Almindelige værktøjer til byggeriet Industrielt el-værktøj Følsomt industrielt udstyr Større lysopgaver * 5500W 5000W 24L 8t10 L 681 W 530 H kg 97dB(A) Digital AVR *Hjulsæt findes som ekstra udstyr

20 Billedet viser en EM 5500CXS uden hjulsæt og håndtag. For symboler for egenskaber og teknologier se side 10 For specifikationer for generator modellerne se side 25 Maks. ydelse Kont. ydelse Tank kapacitet Driftstid ved kont. Dimensioner (mm) 3000W 2600W 9.7L 6t L 445 W 402 H 480 Vægt Lydtryksniveau (2000/14/EU, 2005/88/EU) Styresystem 32kg 96dB(A) Cyclo-konverter

21 SOLIDE HIGHTECH GENERATORER 20 Vor populære EM serie er det professionelle valg til høj ydelse og lang levetid, men uden at gå på kompromis med skarphed og stabilitet. Med en ren elektrisk ydelse, er de velegnede som kraftværk til følsomme elektriske motorer eller til lysanlæg uden flimren. De har rigelig kapacitet og en præcis strømkontrol. Vor nye Intelligente Automatiske Volt Regulering (i-avr) teknologi på EM5500CXS leverer elektrisk stabilitet, som kan sammenlignes med en inverter generator. Denne unikke teknologi sammen med igx motorernes motorstyring producerer en meget stabil strøm og høj ydelse der vil være eksemplarisk til udstyr med stor startstrøm og til følsomt udstyr. Disse generatorer er velegnede til en bred vifte af udstyr samt til byggeri, hospitalsvæsen, nødforsyning, strømbackup til hjemmet og følsomt udstyr. Cyklo-konverter teknologien på vor EM30 er en meget kompakt generatorstørrelse, som også giver en strøm i høj kvalitet og stabilitet, da den ikke er relateret til motorens omdrejninger. SOLIDE HIGHTECH GENERATORER POPULÆRE ANVENDELSER Backup til hjem Hospitalsudstyr Nødstrøm Sensitive værktøjer til byggeriet Billedet viser en EM 5500CXS uden hjulsæt og håndtag. Fintfølende professionelt lysanlæg Følsomt industrielt udstyr 5500W 5000W 23.5L 7t40 L Håndtag nede: 725 Håndtag oppe: W 706 H kg 96dB(A) i-avr

22 BÆRBARE KOMPAKTGENERATORER Model Teknologi INVERTER INVERTER INVERTER Type Maksimal ydelse (W) Kontinuerlig ydelse (W) Spænding (V) Frekvens (Hz) Vekselstrøm (A) Jævnstrøm En fase En fase En fase V / 8A 12V / 8A 12V / 8.3A Motor GXH50 GX100 GX160 Motortype Slagvolumen (cm³) Boring slaglængde (mm) Motoromdrejninger (omdr. min) Køling maks maks maks. Luftkølet Luftkølet Luftkølet Tænding Transistor Transistor Transistor Motorolie (L) Benzintank (L) Driftstid ved kontinuerlig ydelse på en tankfuld Startsystem t30 3t50 3t50 Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Længde (mm) Bredde (mm) Højde (mm) Vægt (kg) Lydtryk ved arbejdsplads db(a) (98/37/EC, 2006/42/EC) Garanteret maks. lydtryk db(a) (2000/14/EC, 2005/88/EC)

23 RAMMEGENERATORER 22 * * * KONDENSATOR KONSENSATOR KONDENSATOR KONDENSATOR KOMPOUND KOMPOUND AVR En fase En fase En fase En fase En / Tre faser En / Tre faser En / Tre faser / 7000* 4000 / 7000* 4000 / 7000* / 6500* 3600 / 6500* 3600 / 5200* / 400* 230 / 400* 230 / 400* / 9.5* 16 / 9.5* 16 / 9.5* GX160T1 GX200 GX270T GX390T1 GX390T1 GX390 GX Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Transistor Transistor Transistor Transistor Transistor Transistor Transistor t50 9t 3t 2t50 2t15 8t10 2t15 Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter * Tre faser 400 V- ** OHV Topventiler

24 TRANSPORTABLE HIGH-TECH GENERATORER Model Teknologi INVERTER INVERTER INVERTER Type Maksimal ydelse (W) Kontinuerlig ydelse (W) Spænding (V) Frekvens (Hz) Vekseltrøm (A) Jævnstrøm En fase En fase En fase V / 12A - - Motor GX200 GX340 GX390 Motortype Slagvolumen (cm³) Boring slaglængde (mm) Motoromdrejninger (omdr. min) Køling maks maks maks. Luftkølet Luftkølet Luftkølet Tænding Transistor Transistor Transistor Motorolie (L) Benzintank (L) Driftstid ved kontinuerlig ydelse på en tankfuld h 5h40 5h15 Startsystem Rekylstarter og elstart Rekylstarter og elstart Rekylstarter og elstart Længde (mm) 658 Håndtag nede 810mm Håndtag oppe 1.115mm Håndtag nede 850mm Håndtag oppe:1.195mm Bredde (mm) Højde (mm) Vægt (kg) Lydtryk ved arbejdsplads db(a) (98/37/EC, 2006/42/EC) Garanteret maks. lydtryk db(a) (2000/14/EC, 2005/88/EC)

25 HØJTYDENDE RAMMEGENERATORER SOLIDE HIGH-TECH GENERATORER 24 D-AVR D-AVR D-AVR CYCLO- KONVERTER i-avr En fase En fase En fase En fase En fase V / 12A - GX270T2 GX390T2 GX390T2 GX200 i-gx maks Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Luftkølet Transistor Transistor Transistor Transistor Transistor h 9h30 8h10 6h 8h Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Rekylstarter Electric start Håndtag nede 725mm Håndtag oppe 1.047mm OBS: Alle generatorer kører på almindelig blyfri benzin. ** OHV Topventilet

26

27 Vandpumper 26

28 VORES VANDPUMPER Fra små transportable pumper til store entreprenørpumper er Honda s brede sortiment af pumper designet til et væld af forskellige opgaver. Perfekte til dem, som kræver effektiv og støjsvag drift og som ønsker Honda s velkendte driftsikkerhed. VANDPUMPE TYPER Typisk kan vandpumperne inddeles i fem kategorier: LETVÆGTS PUMPER Vores WX pumper er kompakte, lette og transportable, og er et glimrende valg til hjemmebrugere, gartnere, bådejere og fritidsbrugere. HØJTRYKSPUMPE Vor WH vandpumpe er perfekt til udstyr, der kræver højt tryk, som sprinklere og dyser. Velegnede til flytning af almindeligt vand samt arbejde der inkluderer overrisling, brandslukning og pumpning af vand over store afstande. KEMIKALIEPUMPE Vor WMP pumpe er bygget til at flytte både landbrugskemikalier og industrikemikalier. VANDPUMPER MED STOR YDELSE Ved almindelige behov til pumpning af vand, har vore populære WB vandpumper de bedste egenskaber. De er opbygget med antivibrationsophæng, silicium karbid pakninger og et fastmonteret "sneglehus" og pumpehjul i støbejern. ENTREPRENØRPUMPER Entreprenørpumper er det ultimative valg for entreprenører og udlejningsfirmaer. WT serien kan arbejde med faststoffer på op til 31 mm i diameter og har evnen til at flytte store mængder vand op til 1640 liter i minuttet (WT40). Et hurtigt let tilgængeligt rensedæksel og nem vedligeholdelse er med til at forlænge levetiden. LØFTEHØJDE Betydningen af løftehøjden afhænger af selve pumpesituationen. Løftehøjden beregnes som følgende: LØFTEHØJDE TRYKHØJDE SUGEHØJDE PUMPE SUGEHØJDE Er højden mellem vandspejlet og vandpumpen. + TRYKHØJDE Er højden mellem vandpumpen og det højeste punkt på afgangsslangen. + TRYKFALD Er modstanden i slangerne. Lange, smalle og snoede slanger skaber større modstand. = LØFTEHØJDE

29 ANVENDELSE AF VANDPUMPER 28 Det store udvalg af Honda vandpumper betyder at der er en vandpumpe til alle job. Anvend skemaet nedenfor til valg af den rigtige pumpe til dit specifikke behov. * EKSEMPLER MED VANDKVALITET OG EGNEDE VANDPUMPER Rent vand Mudret vand Faststoffer op til 3 mm Faststoffer op til 6 mm Faststoffer op til 24 mm Faststoffer op til 28 mm Faststoffer op til 31 mm Kemikalier VANDMÆNGDE Vandmængden er den maksimale mængde vand, der kan pumpes til en given højde. En pumpes vandmængde kan kalkuleres i ydelseskurven, som i eksemplet for WB20 til højre. Pumpe ydelse 600 Hvis du kender den maksimale løftehøjde du har behov for, kan du plotte værdien ind på kurven og dermed bestemme om pumpen har tilstrækkelig ydelse til dine krav. Ydelse (L/min) Løftehøjde (m)

Generatorer Vandpumper

Generatorer Vandpumper Pass me on to a friend or recycle me. The pulp in the manufacture of this paper is from renewable timber ustainable basis. The paper used in this brochure is manufactured using ECF (Elemental Chlorine

Læs mere

Sneslynger. IMPORTØR: TIMA A/S Tårnfalkevej 16, 2650 Hvidovre, Danmark Tel.: +45 36 34 25 50 www.hondapower.dk

Sneslynger. IMPORTØR: TIMA A/S Tårnfalkevej 16, 2650 Hvidovre, Danmark Tel.: +45 36 34 25 50 www.hondapower.dk Sneslynger IMPORTØR: TIMA A/S Tårnfalkevej 16, 2650 Hvidovre, Danmark Tel.: +45 36 34 25 50 www.hondapower.dk Honda forbeholder sig ret til at ændre produkternes specifikationer og farver uden varsel.

Læs mere

En Honda er starten på et LANGT VENSKAB

En Honda er starten på et LANGT VENSKAB 2012 En Honda er starten på et LANGT VENSKAB Honda er kendt verden over for sin avancerede og driftsikre 4-takt motorteknologi. Af samme grund er Honda verdens største producent af benzinmotorer. De avancerede

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

Oversvømmelse? Så Flygt...

Oversvømmelse? Så Flygt... Oversvømmelse? Så Flygt... Oversvømmelse... Hvad kan vi gøre ved det? Danskerne må fremover indstille sig på mere af det, som eksperterne kalder monsterregn. Det eksisterende kloaksystem er ikke dimensioneret

Læs mere

TIL BENZIN ELLER DIESEL

TIL BENZIN ELLER DIESEL TIL BENZIN ELLER DIESEL Lydsvage generatorer Hobby generatorer Professionelle generatorer kompakte generatorer Svejsegeneratorer Geratorer med el-start LIFTER DANMARK Axel Kiers Vej 8 B, 8270 Højbjerg

Læs mere

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127 Fræsere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF070215-0127 Robuste og pålidelige, lette at håndtere og nemme

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

En Honda er starten på et langt venskab

En Honda er starten på et langt venskab HÅNDVÆRK 2010 En Honda er starten på et langt venskab Honda er kendt verden over for sin avancerede og driftsikre 4-takt motorteknologi. Af samme grund er Honda verdens største producent af benzinmotorer.

Læs mere

Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson.

Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson. Generatorer Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson. Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. 1. Fuld energiforsyning ved hver anvendelse. En pålidelig energiforsyning er

Læs mere

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor!

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! 2. marts 2012 RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! For de tungeste og mest krævende opgaver i haven findes der bare én løsning - den nye serie af benzindrevne græstrimmere og

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

Hækkeklippere 2015. Importør: Elano Holkebjergvej 67 5250 Odense SV Tlf.. 66 17 52 53 Fax. 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk

Hækkeklippere 2015. Importør: Elano Holkebjergvej 67 5250 Odense SV Tlf.. 66 17 52 53 Fax. 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Hækkeklippere 2015 Importør: Elano Holkebjergvej 67 5250 Odense SV Tlf.. 66 17 52 53 Fax. 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. Hækk300115-0120 Hækkeklippere m. benzinmotor Præcise og velafbalancerede

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY. Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS

DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY. Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS REDSKABER 50 VOLT DISSE PROFESSIONELLE MASKINER HAR BRUG

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany KAESER s velkendte MOBILAIR kompressorer har produktionsfaciliteter direkte

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner BRÆNDEMASKINER 1 INDHOLD Generel information... 2 HakkiPilke Easy 50... 3 HakkiPilke Easy 42... 4 HakkiPilke Easy 38... 5 HakkiPilke Expert 37... 5 HakkiPilke Expert 30... 6 HakkiPilke OH27... 6 HakkiPilke

Læs mere

Generatorer fra Wacker Neuson dem kan du stole på: Generator-kompetence ned til mindste detalje. Hurtigt overblik over alle generatorer.

Generatorer fra Wacker Neuson dem kan du stole på: Generator-kompetence ned til mindste detalje. Hurtigt overblik over alle generatorer. Generatorer Generatorer fra Wacker Neuson dem kan du stole på: Generator-kompetence ned til mindste detalje. 1. Fuld energi til alle opgaver. En pålidelig strømforsyning er uundværlig på arbejdspladsen.

Læs mere

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V BERNER NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER MORE POWER. NO LIMITS. BATTERISTYRING Den mest avancerede styringselektronik

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Pacer S-serie. Pacer S kan leveres med drift for el-, hydraulik,- pneumatik- eller benzinmotor.

Pacer S-serie. Pacer S kan leveres med drift for el-, hydraulik,- pneumatik- eller benzinmotor. Pacer S-serie Max. flow 64 m 3 /h Max. tryk 36 m.vs. Pacer S pumpen er produceret ved anvendelse af de nyeste keramiske materialer og med udnyttelse af moderne teknologi indenfor sprøjtestøbning. Dermed

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER. De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ

STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER. De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ ENESTÅENDE STYRKE I DAGLIGDAGEN Takket være det innovative 50 V batterisystem er de nye værktøjer fra

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 26

Industrielle støvsugere AERO 26 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 26 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien

Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien www.kaeser.com Håndværkerkompressorer CLASSIC-serien Indsugningsvolumen: 210 til 40 l/min - Tryk: 10 bar Hvad forventes af en Classic håndværkerkompressor? De bedste resultater opnås kun ved brug af kvalitetsværktøj

Læs mere

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark.

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark. Eurodumper 700 Brugervejledning www.fl-i.dk 100 % made in Denmark FL Industries A/S Mimersvej 9 8722 Hedensted +45 7692 9092 +45 2492 9092 E-mail: ps@fl-i.dk Indholdsfortegnelse 1 Eurodumper 700 beskrivelse

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Med en LPS får du 230V & 12V hvor som helst uden at din bil holder med dyr og forurenende tomgangskørsel. Clayton Power LITHIUM BATTERY ADAPTABLE POWER SYSTEMS TECHNOLOGY

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

AERO 21/26/31. Kompakte våd-/tørsugere til produktivitet på et helt nyt niveau. works for you

AERO 21/26/31. Kompakte våd-/tørsugere til produktivitet på et helt nyt niveau. works for you AERO 21/26/31 Kompakte våd-/tørsugere til produktivitet på et helt nyt niveau works for you Øg produktiviteten med bedre rengøring, nemmere håndtering og tidsbesparende vedligeholdelse. Uanset om du arbejder

Læs mere

A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS

A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS INDHOLD BAHCO HYDRAULIC SORTIMENT Løft af motor og gearkasse Værkstedskran, foldbar T Justérbar løftekrog Motorbom Motorstand Gearkasseløfter

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance.

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance. AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER People. Passion. Performance. Akku-værktøj - fra Chicago Pneumatic 3 NO LIMITS Kan du fikse det? Kan du nå det? Hvornår er du færdig?

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Kompakte rørbaserede varmeapparater

Kompakte rørbaserede varmeapparater Over 91,5% NETTO Effektiv! Kompakt størrelse - ideel når plads er kostbar Til installation med åbent eller lukket røgrør Brændere med automatisk tænding, fjernstyret udkobling og nulstilling på alle modeller

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

YOUR LIFE COMPANION. Marine2008. www.texas.dk. I bølgen blå

YOUR LIFE COMPANION. Marine2008. www.texas.dk. I bølgen blå YOUR LIFE COMPANION Marine2008 I bølgen blå www.texas.dk YOUR LIFE COMPANION Velkommen til en rundtur omkring det udstyr du har brug for på bølgen blå Texas har haft fejemaskiner og fræsere, som kerneprodukter

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Fremhæv dine produkter med lys Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Hvorfor skal du investere i lys? > fremhæv særlige tilbud > skab

Læs mere

Elektriske insektfangere

Elektriske insektfangere Elektriske insektfangere - og tilbehør TANACO Elektriske Insektfangere Ved valg af elektrisk insektfanger, skal omgivelserne altid tages i betragtning. Hver opgave er unik, og derfor skal løsningen ofte

Læs mere

Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015

Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015 Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF120215-0138

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien 20. januar 2012 6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien RYOBI One Plus er en unik værktøjsserie, hvor samme 18 volt batteri og lader kan anvendes med over 35 forskellige elværktøjer og havemaskiner.

Læs mere

Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper.

Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper. ROBOMOW SALGSHÅNDBOG Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper. Den klipper. Du slipper. Fordele GENERELLE FORDELE VED ROBOMOW Den sparer tid Robomow klipper din græsplæne, mens du slapper

Læs mere

Potent power. Stor pålidelighed.

Potent power. Stor pålidelighed. Potent power. Stor pålidelighed. F80 vil være svær at slå, når det kommer til original allroundydeevne, jævn acceleration og enestående brændstofbesparelse. Yamahas innovative teknologi gør den pålidelig

Læs mere

Professionelt El-værktøj og tilbehør.

Professionelt El-værktøj og tilbehør. Professionelt El-værktøj og tilbehør. En motor mange udgangsenheder otor og udgangsenheder sælges separat 6HP 3.8L 20cm Ø 3150min -1 2.4KW 230V (16A) (50Hz) 10.5A (230V) BS4343 AC 175 Bar 6m 8L / in

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

UPONOR VVS PRÆISOLERET RØRSYSTEM ECOFLEX SUPRA. Ecoflex Supra Præisoleret Rørsystem med el-varmekabel

UPONOR VVS PRÆISOLERET RØRSYSTEM ECOFLEX SUPRA. Ecoflex Supra Præisoleret Rørsystem med el-varmekabel UPONOR VVS PRÆISOLERET RØRSYSTEM ECOFLEX SUPRA Ecoflex Supra Præisoleret Rørsystem med el-varmekabel 02 2007 10002 Ecoflex Supra røret som aldrig fryser Indret byggepladsen eller f.eks. fritidshuset med

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

RONDA 200. RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere MASKINER TIL LIGNENDE OPGAVER RONDA 20 RONDA 400

RONDA 200. RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere MASKINER TIL LIGNENDE OPGAVER RONDA 20 RONDA 400 Støvsugere til byggebranchen RONDA 200 RONDA 200 når livet er for kort til hobbystøvsugere Green Tech CAP motor med forbedret sugeevne og lavere strømforbrug, hvilket giver en mere effektiv motor. Samtidig

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Rørreparation og -vedligeholdelse

Rørreparation og -vedligeholdelse Rørreparation og -vedligeholdelse Bredt udvalg fra et enkelt sted. Unikke slidstærke konstruktioner. Hurtig og driftsikker ydeevne. Type Antal modeller Side Trykprøvepumper 2 9.2 Fryseapparater 2 9.3 Afkalkningspumper

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centralstøvsugere Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centrale støvsugersystemer fra Electrolux er en lydsvag og effektiv løsning til rengøring af hjemmet. Det

Læs mere

Harness an FT8 - one of our High-Thrust workhorses

Harness an FT8 - one of our High-Thrust workhorses Harness an one of our HighThrust workhorses Vores FTmodeller er det perfekte svar, hvis du ønsker råstyrke og præcis håndtering. Disse trækstærke motorer sætter med deres høje drejningsmoment høje standarder

Læs mere

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE NYHED Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til dine ønsker hele året og

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Kondenseringsaggregater OPTYMA PLUS Oversigt over modeller

Kondenseringsaggregater OPTYMA PLUS Oversigt over modeller Oversigt over modeller Kondenseringsaggregater OPTYMA PLUS Oversigt over modeller OPTYMA PLUS Fuldt udstyret kondenseringsaggregater til fast installation Forstærket konstruktion Forberet til installation

Læs mere

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Brugervejledning Rørventilator Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Læs venligst manualen grundigt igennem inden brug. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Sikkerheds instruktioner ADVARSEL

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en vaskemaskine der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende

Læs mere