SØBORG SKYTTE-, GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING 19. kreds Søborg, 3250 Gilleleje Stiftet 23. juni Mail:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SØBORG SKYTTE-, GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING 19. kreds Søborg, 3250 Gilleleje Stiftet 23. juni Mail:"

Transkript

1 SØBORG SKYTTE-, GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING 19. kreds Søborg, 3250 Gilleleje Stiftet 23. juni Mail: Badminton Gymnastik Folkedans Bold Skydning Foreningens ordinære generalforsamling afholdt tirsdag, den 23. februar 2016 i Søborg Forsamlingshus, overværet af 25 medlemmer. Formand Flemming Larsen bød velkommen. 1) Valg af dirigent: Torben Jensen Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var korrekt forvarslet og dermed beslutningsdygtig. Der var ingen indvendinger mod generalforsamlingens beslutningsdygtighed. 2) Valg af referent: Anita Verhagen Valg af stemmetællere: Peer Baslev Jensen og Jeanette Wachenschwantz. Vedr. Punkt 3 og 4 Bestyrelsen havde i lighed med de seneste år valgt at lægge beretningerne på foreningens hjemmeside inden generalforsamlingen, hvilket var nævnt i annoncen i Ugeposten. Formændene læste derfor ikke deres beretninger op, men nøjedes med at komme med eventuelle kommentarer. Beretningerne forelå skriftligt. 3) Skriftlig beretning af formanden om det forløbne år - v/flemming Larsen: Flemming henviste til den skriftlige beretning, og oplyste yderligere: Medlemstal: Foreningen gør meget for at få nye medlemmer, men det går op og ned. Der har været nedgang i gymnastikken; flere voksne, men færre børn. Dette betyder færre indtægter, men det har også stor betydning for de små hold. Índberettet medlemstal: Badminton: 24 medlemmer. Fokedans: 18 medlemmer. Gymnastik: 211 medlemmer. Skydning: 64 medlemmer. Instruktør: 21. Fitness (cirkel træning og Crossfit) 36 medlemmer. Økonomi: Vi har haft problemer med finde ud af hvor mange penge vi havde til rådighed, og derfor har vi været forsigtig med at bruge penge. Kræmmermarkedet er fortsat meget vigtigt og gør at der er overskud. Det er vigtigt at vi har fokus på, hvordan vi får overskud på vores aktiviteter. DM i foreningesudvikling. Det er nu 4 år siden, at vi kiggede på hvordan vi kunne udvikle vores lokalsamfund. Vi har arbejdet med synlighed, kommunikation samt at åbne forsamlingshuset mere op. Dette har husudvalget også arbejdet med de sidste år, f.eks. i forhold til udlejning. Dette skal der fortsat være fokus på. Samarbejde. Der er nu kommet et godt samarbejde med bylauget, menighedsrådet, rideskolen og skolen. Soeborg.nu er et godt eksempel, men er sårbart, da det hovedsageligt er Anita der står for det.

2 Nye aktiviteter: Vi er nød til at tænke på, hvordan vi kan få nye brugere/lejere og aktiviteter. Danseaftenen er stadig en succes. Hvis alle ville komme på samme aften, ville der være 15 par. Klub aktivitet: Det har Anita og nogle andre mødre fået i gang. Der er god tilslutning. Fyraftensmøde blev aflyst. Der var ikke tilmeldinger nok, Kontakt gerne til Anita hvis man har lyst til at være med til at arrangere byfesten eller har gode ideer. Datoen er den 13. August Kræmmermarked: Vi ser frem til at få lavet et godt kræmmermarked. Ideer er velkommen. Datoen er den 17. Juli. Tak til aktivitetsudvalget for de gode spiseaftener. Også banko har givet overskud. Der var lige så mange til fastelavn som sidste år. Tusind tak til de mange frivillige, Lars og Grethe Der hænges sedler op på døren, hvor alle kan skrive ideer til bestyrelsen og huset. I beretningen står pillefyret nævnt. Pillefyret kom i 2014, men er medtaget fordi det har stor betydning både økonomisk, men også fordi der er lagt mange frivillige timer i. Formandens beretning blev taget til efterretning 4) Skriftlige beretninger af udvalgsformændene om det forløbne år: 4 a) Skydning v/hans-henrik Ellekær: Hans-Henrik henviste til den skriftelige beretning, samt fremhævede Udvalget har de medlemmer og de frivillige der ønskes. Der har været en lille tilgang af frivillige Tak til Per, Ole og Jørgen for deres hjælp. Tak til forældrene - herunder Pia Skydeudvalgsformandens beretning blev godkendt/taget til efterretning. 4 b) Folkedans v/alice Christensen: Else oplyse at Alice er desværre syg. Der henvises til den skriftelige beretning. Else oplyste,at der efterlyses en spillemand, samt at danserene har det meget sjovt. Folkedanserudvalgsformandens beretning blev godkendt/taget til efterretning. 4 c) Gymnastik v/trine Holmskov:

3 Trine henviser til den skriftlige beretning og oplyser yderligere at der: Har været en lille nedgang, hvilket har betydet at nogle hold er slået sammen. Zumba for børn blev lukket. Det er uvist om det har sammenhæng med den ændrede skolereform eller nye hold i de byer hvor gymnasterne bor. Det er svært at holde de unge instruktører, især når de når 3.G. Til næste år kommer der også til at mangle en instruktør til Parkour. Hvis man kender gode instruktører der er interesserede i hold, så vil Trine gerne have besked Det kan også være svært at finde nogen til udvalgene. Flemming oplyser, at springhallen i Helsinge snart er færdigt. Det bliver det største center på Sjælland. Der kommer blandt andet 6 stor trampoliner med springgrave. Vi vil forsøge at gå i samarbejde med nogle af de andre små foreninger om en fælles aften. Der er plads til 150 gymnaster på en gang. Planen er, at nogle af vores hold skal kunne træne i Helsinge 1 gang om ugen og 1 gang om ugen i Søborg. Der er obs på, at gymnasterne ikke skifter til Helsinge gymnastikforening, men at det bliver muligt at tiltrække instruktører fra længere væk, da faciliteterne i hallen er gode Der spørges ind til transporten til Helsinge. Flemming oplyser, foreningen ikke vil betale for kørsel til Helsinge, Mange af gymnasterne bliver allerede kørt i forvejen og vi håber, at der kan arrangeres samkørsel fra Søborg. Gymnastikudvalgsformandens beretning blev godkendt/taget til efterretning. 4 d) Badminton v/allan Klitgaard: Allan henviser til den skriftlige beretning og fortæller at De fleste medlemmer er i reparations-alderen. Det er svært at skaffe nye medlemmer Der har ikke været tournering, men der har været julehygge Takker udvalget Badmintonformandens beretning blev godkendt/taget til efterretning. 4 e) Aktivitetsudvalget v/henrik Hansen: Henrik henviser til den skriftelige beretning og uddyber, at Der som altid har været 4 spiseaftener, med lidt over 100 personer hver gang Ved årsskiftet var der lidt over kr i kassen Udvalget består at Henrik, Ellen, Marianne og Pia. Der må gerne melde sig lidt flere til udvalget. Karfoffelmos er altid et stort hit Tak til forsamlingshuset for det gode samarbejde. Det er vigtigt. Næste spiseaften er den 17. April og menuen er lam. Aktivitetsudvalgsformandens beretning blev godkendt/taget til efterretning.

4 4 f) Huset v/annette Nielsen: Annette henviser til den skriftlige beretning og fortæller at: Der har været en del aktiviteter i huset Der har været vandskade i badeværelset i privaten. Der er lavet nyt badeværelse Der er lavet fliser i baderummene i kælderen Skuret til pillefyret er blevet lavet færdigt Der er kommet nye vinduer i husudflid Husudvalget har fået ny kasserer - Malcholm Tak til Lars og Grete, samt husudvalget for det fantastiske arbejde Husudvalgsformandens beretning blev godkendt/taget til efterretning. 5) Kassererne fremlægger de reviderede regnskaber. 5a) Idrætsforeningens regnskab v /Flemming Larsen Flemming henviser til den ekstraordinær generalforsamling i 2015, hvor kassereren blev valgt, da det ikke var muligt at vælge en til genralforsamlingen. Stefan skulle have fremlagt regnskabet i dag, men blev forhindret af sit arbejde. Stefan har haft for travlt til at kunne bogføre jænvligt, hvilket har betydet at vi har valgt at skifte til kontorhænder som er en del af DGI. Kontorhænder vil fremover bogføre for idrætsforeningen. Dette betyder at regninger skal skannes ind til kontorhænder og dette kan Hans-Henrik evt være behjælpelig med. Det er fortsat muligt at få et udlæg. Vedrørende indkøb i Brugsen. Der er kommet nye kort. Dividente kortet skal fortsat også benyttes Revisorene har oplyst, at regnskabet er retvisende. Regnskab år 2015: Gymnastik: Gymnastik gav et overskud på kr. Der har været holdt igen på udgifterne. Blandt andet er der ikke blevet repareret redskaber og der er brugt færre penge på kurser. Skydning: Skydning har givet et lille overskud, men der står kr. Badminton: Badminton gav et overskud på kr. Folkedans: Folkedans gav et overskud på kr.

5 Aktiviteter i alt: Sammenlagt har afdelingerne lavet et overskud på kr,. Af regnskabet fremgår der ikke et beløb for aktivitetsudvalget. Revisorene har ønsket, at der fremover udarbejdes et regnskab efter hver spiseaften (oversigt over indtægter og udgifter) Fællesarrangementer: Ølsmagning : Af regnskabet fremgår der et underskud på 653 kr, men der har været et lille overskud. Bankospil: Gav et underskud på kr. Kræmmermarked: Kræmmermarkedet har givet et overskud på kr., Fastelavn: Fastelavn har givet et overskud på kr Søborg.nu: Soeborg.nu har givet et overskud på kr. Nordea fonden har i 2014 givet penge til udviklingen af Søborg-nu, men pengene er først gået ind i Fællesarrangementerne gav totalt et overskud på , hvilket var lidt bedre end forventet. Administrationsomkostninger: Administationsomkostningerne beløber sig til en samlet udgift på kr. Driftsresultatet total: Driftresultatet er kr, Budgettet for 2015 var kr Besparrelserne ligger blandt andet i lavere omkostningsgodtgørelser, færre portoudgifter samt at der ikke har været et arrangement for bestyrelsen i 2015 Aktiver: Der er samlede aktiver på kr. I dette beløb indgår også et lån til husudvalget på kr. i forbindelse med pillefyret. Der bliver lavet en 4 årig låneaftale på dette beløb Passiver: De samlede passiver er kr. Spørgsmål & svar: Overskuddet fra spiseaften skal ikke afleveres, da pengene skal bruges til næste spiseaften. Kopi af det regnskab der allerede nu laves hver gang, skal skannes ind til kontorhænder / gives til Hans-Henrik Udgifterne til Kontorhænder er ca kr årligt Ift fastelavn: der er lavet en bogføringsfejl, hvor der er byttet om på bonner fra fastelavn og banko. Banko har givet overskud.

6 Det virker fjollet at der står tomme linier i fællesudgifterne. Næste år vil regnskabet være mere deltaljeret Dansk direkte: Det er girokort. Der er 3 kræmmere der indbetaler på girokort. Det er dyrere at have ordningen end de penge der komme ind ad denne vej. Kræmmerene må evt indbetale kontant. Allan oplyser, at alle kræmmere har indbetalt det er tjekket med listen Der spørges ind til om festivallen har betalt folkedans for rengøring. Flemming har en mail på at beløbet er betalt, men i regnskabet står at beløbet er i restance. Flemming følger op Der er fortsat mulighed for at hæve kontanter til indkøb. Alternativt kan man lægge ud og få beløbet refunderet. Flemming oplyser, at der er lagt et forsigt budget. Der fremgår et lille overskud på kr. Der er ikke lavet de store ændringer i forhold til nu ud over udgifter til kontorhænder/ administration. Der er taget højde for samme medlemsskab. REGNSKABET OG BUDGETTET FOR 2016 FOR IDRÆTSFORENINGEN GODKENDT 5b) Forsamlingshusets regnskab v/ Knud Erik Nielsen Malcholm har lavet regnskabet for Huslejen for skolen er sat lidt op, men timerne er gået lidt ned. Den endelige varmeudgift kan ikke helt beregnes, men det går som planlagt. Der har været udfordringer i forhold til vedligeholdelse, herunder store udgifter i forbindelse med badeværelset og vandskade. De fleste udgifter er som de plejer. Knud Erik gennemgik regnskabet for Forsamlingshuset, der udviser et resultat på kr og en balance på kr Der spørges ind til hvem der ejer huset. Det fremgår af 16 i vedtægterne, at Søborg SGI ejer forsamlingshuset, men i referaterne fra bestyrelsesmøderne står følgende ejere jf. tingbogen Frederiksborg Amts Skytte -, Gymnastik-, andel: ½ Idrætsforeningen 19. kreds, andel : ½. Det er korrekt at der endnu ikke er fuldt op på det, da papierne ikke var på rådhuset den dag Flemming ville undersøge det. Papierne skulle skannes ind. Det oplyses, at Frederiksborg Amts Skytte -, Gymnastik-,ikke eksisterer. Knud Erik gennemgik budgettet. Tilskuddet er først endeligt når kommunen har modtaget regneskabet som først kan sende ind efter generalforsamlingen. Udgifterne er sat lidt højere, da det kan være en strengere vinter. REGNSKABET OG BUDGETTET FOR FORSAMLINGSHUSET BLEV GODKENDT 6) Behandling af indkomne forslag: Ingen 7) Valg af bestyrelse jf. 12, stk. 1:

7 Næstformand: Susan Kjelgaard genvalgt for 2 år. Kasserer: Peter Snedevig. Peter at stoppe til næste år hvis vi kan finde en anden kasserer eller hvis en kritisk revisor er nok, nu når Kontorhænder overtager. Dette vil dog kræve vedtægtsændringer. Skydning: Hans-Henrik Ellekær genvalgt for 2 år. Gymnastik: Trine Holmskov genvalgt for 2 år. Huset: Annette Nielsen genvalgt for 2 år Suppleant: Lars Christensen genvalgt for 1 år.. 8) Valg af udvalgsmedlemmer jf. 12, stk. 2: Skydeudvalg: Per Kappelhøj, Lizzie Schnor, Niels-Ove Skøtt, Jørgen Sørensen. Alle genvalgt Folkedanserudvalg: Else Nielsen, Helle Harmsen, Rikke Nielsen, Turi Lindemark. Alle genvalgt Gymnastikudvalg: Flemming Larsen, Mia Milton genvalgt. Helle Harmsen og Melissa Nybo Petersen træder ud Sofie Wachenschwantz valgt Generalforsamlingen godkender at Sofie Pedersen tiltræder nu, selvom hun først bliver først 15 år til oktober. Boldudvalg: er hvilende - Thorvald Jakobsen fortsætter som kontaktperson. Badmintonudvalg:. Niels-Ove Skøtt, Per Jørgensen, Mogens Carlsen. Alle genvalgt Aktivitetsudvalg: Marianne Fürstling og Pia Bisgård genvalgt, Valg af medlemmer til Forsamlingshusudvalget jf. 18: Arne Hansen - Genvalgt for 2 år Thomas Bach - Genvalgt for 2 år Suppleant : Peer Balslev Jensen genvalgt Malcholm Theakston indtræder som kasserer for en periode for 1 år. Generalforsamlingen godkender flere medlemmer i husudvalget end udvalget størrelse jævnfør vedtægterne 9) Valg af revisor og suppleant jf. 12, stk. 3: Revisor: Merete Andersen genvalgt for 2 år. Suppleant: Helge Madsen genvalgt for 1 år. 10) Valg af fanebærer og suppleant jf. 12, stk. 4: Fanebærer Johnny Lorentsen genvalgt for 1 år. Suppleant: Flemming Larsen genvalgt for 1 år.

8 11) Eventuelt: Jeanette: Stor ros til instruktørene for at de holdt hovedet koldt og handlede korrekt da Sofie kom til skade. De fik også stor ros af ambulancefolkene. Anita: Der er Byttedag den 6-3 & Brunch den 1-5 Flemming uddelte følgende Pokaler og skjold: Foreningens vandreskjold blev tildelt Bettina Juul Lorentsen. Bettima har fået godt gang i cirkeltræning for damerne. Foreningens vandrepokal blev tildelt Knud-Erik Nielsen. Knud-Erik har gjort et stort stykke arbejde, sørget for at huset blev holdt i gang, og at der blevet taget hånd om regnskabet. Han har stået klar til at hjælpe med badeværelse, pillefyr og holde andre op på deres opgaver.. Knud Erik takker. Han er tryg ved at overlade regnskabet til Malcholm,som han vil hjælpe så længe der er brug for det. Skydepokalen uddeles til Pia Bisgaard. Hun styrer børneskytterne hver onsdag og tager med til stævner. Navnene for 2014, 2015, 2016 skal indgraveres. Hans Henrik sørger for det bliver indgraveret. Anita sikrer at han får de navne der skal indgraveres. Flemming takker Torben for at lede os gennem mødet samt takker mødedeltagerene Flemming indhenter underskrifter fra bestyrelsen i forhold til banken, sådan at kontorhænder kan få adgang til netbank. Dirigenten takkede for god ro og orden og afsluttede generalforsamlingen. Generalforsamlingen hævet. Formand Flemming Larsen takkede dirigenten, hvorefter foreningen var vært ved et traktement til de fremmødte.

SØBORG SKYTTE-, GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING 19. kreds Søborg, 3250 Gilleleje Stiftet 23. juni 1872 www.soeborgsgi.dk Mail: post@soeborgsgi.

SØBORG SKYTTE-, GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING 19. kreds Søborg, 3250 Gilleleje Stiftet 23. juni 1872 www.soeborgsgi.dk Mail: post@soeborgsgi. SØBORG SKYTTE-, GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING 19. kreds Søborg, 3250 Gilleleje Stiftet 23. juni 1872 www.soeborgsgi.dk Mail: post@soeborgsgi.dk Badminton Gymnastik Folkedans Bold Skydning Foreningens ordinære

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 1. 15. Årgang Januar - Marts 2016 Det er sjovt at se hvor kreative udklædningerne er til Fastelavn! Så kig ned i forsamlingshuset søndag den 7. februar til et par hyggelige

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 3. 15. Årgang Juli August September 2016 Husk vores årlige kræmmermarked, som i år afholdes søndag den 17. juli kl. 10.00-16.00 Læs bl.a. i dette nummer: Sommerkoncerter

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 14. Årgang Oktober - December 2015 Mini-konfirmanderne kan ikke gå på vandet, men de kan så meget andet... Læs bl.a. i dette nummer: Fredagsdans hver måned Sanglade børn

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat Ordinær Generalforsamling d. 25.04.-2018 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Annalise Amstrup 9 U x Anne-Mette Jensen 9 N - Anni Brown & Jørn

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 15. Årgang Oktober - December 2016 Hygge i Klubben Læs bl.a. i dette nummer: Fredagsdans hver måned Banko, 18. oktober Ølsmagning, 28. oktober Folkedanser legestue, 29.

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 3. 12. Årgang September - Oktober - November 2013 Kom og lav din egen æblemost efter Høstgudstjenesten 22. september. Læs mere på side 2. Læs bl.a. i dette nummer: Søborg

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Et spændende oplæg, som den nye bestyrelse i BMI kan bruge til at

Et spændende oplæg, som den nye bestyrelse i BMI kan bruge til at Referat af generalforsamlingen onsdag, den 28. februar 2018 i Bjergby Mygdal Hallens Cafeteria. Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Der var mødt ca. 45 deltagere til generalforsamlingen. Lasse

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Vedtægter for. Grønbjerg Aktiv Forening For Alle (GAFFA)

Vedtægter for. Grønbjerg Aktiv Forening For Alle (GAFFA) Vedtægter for Grønbjerg Aktiv Forening For Alle (GAFFA) Foreningen er stiftet den 14. maj 2013 ved fusion af følgende foreninger Grønbjerg Gymnastik og Ungdomsforening Grønbjerg Idrætsforening Grønbjerg

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening 1. Navn og Hjemsted. Foreningens navn er Jernløse Gymnastikforening og foreningen er hjemmehørende i Holbæk kommune. Jernløse Gymnastikforening er stiftet den 9. november 1892. 2. Formål. Foreningens formål

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening Vedtaget den 28.februar 2001 Revideret den 24. februar 2012 Hans Erik Melchiorsen Dirigent 1. FORENINGENS NAVN og HJEMSTED Foreningens navn: RAKLEV GYMNASTIK-

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 BREDSTRUP-PJEDSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSEN GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 MØDETID OG STED: 14. marts 2019, kl. 19:00 xx.xx i BPI hallen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere