Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter"

Transkript

1 Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Referat repræsentantskabsmøde (KKR7) Repræsentantskabsmødet afholdes i onsdag d. 13. april kl i kantinen på Blegdamsvej 26 Dato 20. maj 2016 Afbud:Alle til stede. Katrine Iversen og Katrine Feldballe kommer senere. Forslag til dagsorden: 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Tobias).Valgt. b. Valg af referent (Forslag: Benedikte). Andrea er referent. c. Facebook/billedansvarlig. Jonas. d. Godkendelse af referat (KKR6)* Godkendes. e. Godkendelse af dagsorden. Godkendes. 2. Rapport, FADLs medlemsudvikling Jeppe vil præsentere en udarbejdet rapport om medlemsudviklingen, samt de nye tiltag der tænkes udført i resten af Jeppe præsenterer tallene. Det naturlige frafald var positivt i medlemmer mistet, som ikke blev kandidater. Hvis man regner dem med, er balancen for 2015 altså negativ med 292 medlemmer mistet. Desuden gennemgås de 10 målsætninger fra landsrep. 40% af alle nye studerende meldte sig ind i FADL i Århus har taget førertrøjen mht. at rekruttere nystartede. Fremtidig strategi: - Februar: Professionelt, imødekommende indtryk. Kommunikation i øjenhøjde. - Maj: Synlighed! Kampagnetilgang, månedsbetaling samt 3 mdr. gratis. Vedkommende, lokal velkomstgave. Københavns kreds skal overveje en velkomstgave. Der opstår diskussion om hvilke gaveidéer, der er mulige. - Konkrete idéer: Kittel, reflekshammer, pencillygte, notesblok med FADL logo + kuglepenne, tuscher, dissektionssæt, rabat på bøger, skilt med stud.med, gratis middag på Nørrebro bryghus. - Maks. beløb foreslået: 700 kr., 200 kr., 175 kr. 100 kr. 50 kr. Rep.skabet stemmer om maks. beløb. 14 stemmer for maks. 200 kr, vedtages. Der diskuteres hvordan den månedlige betaling skal forlø.be (fordelt på 12 eller 10 måneder), og om der skal en vedtægtsændring til. Ryk Jeppe, hvis han ikke svarer. 3. Orientering om samdriftsaftalen Status ved Gunnar omkring udfordringer samt ansættelsesforhold og hvilke betydning disse har for kredsen. - I forlængelse af dette punkt vil der være meddelelser fra sekretariatet (Punkt 12, a, iv.) Gunnar er her ikke. Ossian orienterer kort. Ossian tager til møde med sekretariatet ang. kommunikation med repskabet. FADLs Kredsforening, København Blegdamsvej København N Tlf Mail kkf@fadl.dk Web

2 Endvidere holder Ossian møde med Gunnar ang. Arbejdsopgaver. Hvis man som repper ikke føler der er visse opgaver der bliver løst, kontakter man Ossian. Side 2 af 2 4. Gennemgang af forsikringen I forlængelse af punkt 2, er det vigtigt at alle repræsentanter er helt skarpe i vores forsikring hos Codan. Nationalt MFU vil derfor (kort) gennemgå vores forsikring, og de gode ting der virkelig kan sælge den. Tobias gennemgår, powerpoints med information sendes ud. 5. Opfølgning på repræsentantskabsweekendens arbejde* Gennemgang af projekterne der blev sat i søen på repræsentantskabsweekenden. a. Workshop 1: Medlemsfastholdelse V. Claas. Der er etableret kontakt ang. vinsmagning i uge 21 - sæt kryds i kalenderen. Mht. Skill labs er der taget kontakt til basisgrupperne. Kristian orienterer ang. CV-workshop, og er ved at etablere kontakt. Mht. Til bachelor, er der en bibliotekar fra Herlev der kan holde kursus i litteratursøgning gratis. Det løber af stablen tidligt efterår. Der skal endvidere findes en vejleder, der kan informere om det. b. Workshop 2: Medlemsinteraktion-/involvering Udover det der fremlagdes på repweekend, er der lavet et forslag til tekst for at rekruttere medlemmer åbent. For økonomi se bilag. Der opfordres til, at flere reppere engagerer sig i projektet. Der diskuteres hvorvidt det er en god ide, og om det skal køre et halvt år eller et helt. Der foreslås at vi kører året ud. Reppere der kører videre med projektet: Emma, Andrea, Niels Frederik, Ossian, Mads. c. Workshop 3: Synlighed hos medlemmer Ossian holder et langt møde med Steffen. d. Workshop 4: Hvordan sætter vi alle vores projekter i system. Diskussion ang. anskaffelse af overbliksskærm i repperhulen. Repskabet stemmer nej til køb af skærm til DKK. Det besluttes, at google docs. implementeres i vores arbejdsgang, og tages op på repmøde som statuspunkt. 6. Forlagets årsregnskab 2015* Forlaget har i 2015 haft store udgifter til bl.a. flytning og ansættelser, derudover har man nedskrevet værdien af lageret til et mere realistisk niveau. Dette betyder et årsresultatet med et underskud på ml mio. kr. Ossian orienterer. Kredsens økonomi bliver påvirket, da vi er hovedaktionærer. Årsregnskabet 2015 påvirkes i negativ retning. Kredsens økonomi kan godt holde til det, og der er ikke tanker om at sælge aktierne. Pelle supplerer: Der har været ekstraordinære udgifter mht. nye ansættelser (PR, marketing) og flytning. Investeringer har givet sig godt ud. Endvidere skyldes den mindre egenkapital nedskrivning af forlagets boglager, hvilket giver et underskud. Der er altså ikke de likvide midler, der er skyld i underskuddet. Beretningen nu, stemmer ikke så godt overens med hvad der er informeret om i løbet af året. Fremover vil det rette sig ind, og afspejle et forlag i vækst. Fremover vil der holdes tættere kontrol med lagerbeholdningen, så sådan en situation ikke opstår igen.

3 Mht. til hovedforeningens egenkapital: Det understreges, at kommunikationen mellem forlagets bestyrelsesformand og HFs formand, ikke har været tilfredsstillende. Det er en irriterende situation, da egenkapitalen nu kan virke for lille ift. Revision af årsregnskabet. Side 3 af 3 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer til Forlaget Der skal vælges 2 kandidater som repræsentere KKF i Forlagets bestyrelse. Disse vælges for 1 år ad gangen. Josefine genopstiller. Claas, Kristian og Niels Bjørn opstiller. Der holdes taler, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Valghandlingens afgørelse: Niels Bjørn: 12 Kristian: 7 Josefine: 13 Claas: 10. Niels Bjørn og Josefine valgt. Der er generalforsamling 26. maj, alle velkomne. Urd går. 8. Nedsættelse af valgudvalg Da der de sidste to år har været kritik af forløbet omkring repræsentantskabsvalget, har det været repræsentantskabets ønske at nedsætte et valgudvalg. Bestyrelsen finder 1-2 personer der sammen med formanden skaber overblik over vedtægter og regler omkring valget. Udvalg: Anna Rita, Sebastian, Katrine Feldballe, Urd. Ossian indkalder. 9. De 38 specialer, et katalog* Aarhus Kredsforening af det sidste årstid arbejdet på et katalog der beskriver de 38 lægespecialer. Repræsentantskabet bedes tage stilling til om vi skal bidrage til dette arbejde. Følgende skal besvares: - Synes repskabet vi skal arbejde på dette? - Og skal HF gå ind i dette? HF formand mener at de skal være et fælles initiativ. - Uddeling af specialer: Anæstesiologi: Josefine. Kirurg: Ossian. Medicinal Industri + Oftalmologi: Katrine Iversen. Neurokirurgi: Pelle. Samfundsmedicin: Mads. 10. Game of Thrones AFU Den 25. april afholdes der Game og Thrones aften i studenterklubben. Kl. 18. Der opfordres til hjælp fra hele repskabet. 11. Støtteansøgninger Der er på nuværende tidspunkt kr. tilbage af støttepuljen til a. EORTA* Søger om kr. til afholdelse af kursus i Objektive Undersøgelser. (Budget udleveres på mødet).

4 Forslag: fuldt beløb DKK (falder) DKK samt at overskud sendes tilbage. (falder) 1000 DKK. (vinder). 0 DKK. Vi støtter med 1000 DKK. b. FADLs stikkerhold 1620* Søger om kr. til afholdelse af påskearrangement for holdet. Forslag: 0 DKK. 0 DKK samt kantinelån. 800 DKK DKK. Kristian og Claas erklærer sig inhabil. Alle forslag falder. Kredsen støtter ikke c. Rusvejledningen* Rusvejledningen søger om kr. til uddannelse af rusvejlederne samt afholdelse af rusturene. Der er budgetteret særskilt til rusvejledningen, pengene bliver ikke taget fra støttepuljens konto. Sebastian og Andrea erklærer sig inhabile. Forslag: DKK DKK samt tilbagebetaling af overskud DKK, rammebevilling til DKK. Vi støtter med DKK. Side 4 af Meddelelser a. Kredsforeningen (KKF) i. Medlemsfordelsudvalget (MFU). Foreligger på skrift. ii. Kursusudvalget. Havde møde i går, evaluerede evalueringer, de ser fine ud. iii. Arrangements- og foredragsudvalget (AFU). GOT d. 25 april. Arbejder på DHL. 1. maj møde indkaldes. iv. Sekretariatet. Informér Ossian om ris og ros. b. Tillidsrepræsentanter (TR). Bestyrelsen arbejder på et nyt kredscirkulære ang. TR. De vil gerne have ansat en ny (så 3 i alt). De får T-shirts. c. Vagtbureauet (KVB) viste overskud på DKK, revisoren indstillede til godkendelse. Det blev godkendt. Peter gør ting med Sundhedsplatformen, så de medicinstuderende skal undervise. Transporten arbejdes der på. Fleksibilitet ang. opskrivning og SPV-kursus, for at imødekomme fremdriftens konsekvenser. d. Hovedforeningen (HF) i. Hovedforenings formanden. Foreligger på skrift. ii. KKFs hovedbestyrelsesmedlemmer. Se pkt. om forlagets regnskab. Der afventes forlagets årsregnskab. Claas til DLVV-workshop: Claas videregav god praksis og idéer fra KVB. Odense og HF indgår samdriftsaftale. Journalkoncepter opdateres. LPK GF: Skal LPK investere grønt? Delte meninger, lang diskussion. iii. Overenskomstudvalget (OU). Fremlagt på repweekend, der har ikke været møde siden. iv. Lægevikargruppen (LVG). Søger ung læge, der kan undervise i det at tage Lægevikariater. 1 dags kursus på 5-6 timer. Det står lidt stille på simulationsfronten. v. Universitetsansattes Udvalg (UAU). TR er nu på universitetsfronten. OK15 underskrevet i fredags. Der har været snakket med Akademikerne ang. forskning, SU mm.

5 vi. Uddannelsespolitisk udvalg (UPU). Heldagsmøde i lørdags, det var produktivt. Studieundersøgelsen forberedes, der arbejdes på at finde et andet spørgeskemasystem. Den lille lilla (ang. forskning) kommer snart ud! vii. Arbejdsmarkedspolitisk udvalg (APU). Har været til møde med Socialmedicinsk tolkeservice, mhp. samarbejde. Afsøge markedet vha. af medlemsundersøgelsen: Kan du et andet sprog? Kunsten at redde liv følges på sidelinjen, da Århus og Karoline har overtaget. viii. Nationalt MFU. Afklares mht. onlinebestilling i Medicinerladen. Gårdsfest. e. Forlaget. Der er indgået forlig med Gyldendahl, ang. stjålet koncept af bog. Vegansk velvære nr. 1 på SAXO, samt har været i Godmorgen Danmark. f. Andre. i. BRAG: Pusterumsvideo er på facebook. Pusterummet kommer også med i nyhedsbrevet. Urd er kontaktperson. Jeppe har tilbudt at være konsulent. Der arbejdes på et faneblad på hjemmesiden ang. støtteinfo. ii. Studenterpolitik. Der var dialogmøde, med mange interesserede studerende. Endvidere skæres der administrativt på holdbytte og øvelsesbytte. Tør studiesal flytter. iii. Bibliotek v. Josefine. LAD VÆR MED AT TAGE BØGERNE MED HJEM. Der følger skam. iv. Katrine Thomsen tager orlov og skal ud at rejse, og misser et enkelt repmøde. Rigtig god tur Katrine! v. Tobias søger hjælp til studiestartskursus: Niels Bjørn, Tobias, Emma, Mads Koch, Kristian. vi. Region Hovedstadens IT udvalg, Pelle afgår og skal erstattes. Tobias Berg overtager pladsen. Side 5 af Eventuelt - Kursusbank fra de andre byer findes. - FADL sports. Ultimate event i fælledparken. Tag kontakt til Kristian. - Ossian opfordrer til skriftlige meddelelser. 14. Mødeevaluering 15. Snackansvarlig: 19. maj. Linnea og Mads Koch. 16. Afsked: Pelles sidste møde.

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Tobias) Tobias er valgt. b. Valg af referent (Forslag: Niels B) Niels B er valgt. c. Valg af facebookansvarlig

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR4) Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 10. februar 2016 kl. 16.15-ca. 20.00 i kantinen Dato 29. april

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL. 16.15 1. Formalia a. Valg af dirigent: Mads H vælges. Navnerunde. b. Valg af referent: Andrea vælges. c. Valg af SoMe ansvarlig:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Dato 16. oktober 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent Mads H b. Valg af referent Niels Bjørn c. Valg af SoMe ansvarlig Linnea d. Godkendelse

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Dato 16. oktober 2017 Afbud: Maria H, Katrine Thomsen Møder senere: Tobias, Andreas, Malthe Mødet starter med en lille opsang fra

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Tilstedeværende: Claas, Linnea, Clara, Mads K, Niels Emil, Niels Bjørn, Anders, Mads H, Andrea, Sebastian, Ossian, Kristian J, Maria V,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Afbud: Jonas, Maria V, Maria H, Katrine T, Katrine F, Annarita 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Kristian) Kristian valgt. b. Valg af

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR3) Repræsentantskabsmødet afholdes tirsdag den 15.december 2015 kl.16.15til kl.ca. 21.00. Første del af mødet

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Andrea) b. Valg af referent (Forslag: Katrine I) c. Valg af facebookansvarlig d. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Tilstede: Katrine T (går tidl.), Maria V (kommer kl. 17) Afbud: Clara, Niels B, Urd, Sofie, Maria H, Benjamin 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Dato 5. september 2017 Andrea og Annarita ankommer kl 17. Afbud: Tøttrup og Emma FADLs direktør, Erik, deltager indtil kl 18.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Til stede:thomas Svare Ehlers, Steffen Hygum Nielsen, Gunnar Jørgensen, Signe Stensen, Andrea Daniella Maier, Marie Skougaard Nielsen, Anne Terp, Jonas Olsen, Claas

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 1. Formalia (10 min) a. Valg af dirigent: Andrea Maier b. Valg af referent: Claas c. Godkendelse af referat KKR1* Tilføjelse: Afbud fra Urd

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Johanne de La Cour, Katrine Feldballe, Katrine Thomsen, Niels Emil Hillerup, Kristian Jeppesen, Mads Koch

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Afbud: Andreas, Tue, Thomas, Andrea (Maria V og Annarita forsinkede) 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Claas) Valgt b. Valg af referent

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Deltagende: Linnea, Ossian, Mads K, Josefine, Andrea, Sebastian, Niels Bjørn, Maria V, Malthe, Kristian, Katrine I, Mads H, Tue, Thomas, Tobias,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl. 16.15 Afbud: Kaare, Andreas, Niels E, Malte & Linnea Forsinket: Sebastian & Andrea 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Niels

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Andrea, Katrine I, Katrine T, Anders B Til stede: Linnea, Ossian, Claas, Nasra, Clara, Moises, Eva, Kaare, Johanne,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Dagsorden 1. Valg af dirigent Klaus Pedersen stiller op, vælges 2. Valg af referenter Pelle Petersen og Emil Knudsen List stiller op, vælges. 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet 1. Formalia 1. Valg af dirigent Sabine 2. Valg af referent AC 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Rune 4. Godkendelse af dagsorden tilføjelse af FADL forlag under information fra udvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Forretningsorden for repræsentantskabet Norliv Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension. 4. april 2018

Forretningsorden for repræsentantskabet Norliv Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension. 4. april 2018 Forretningsorden for repræsentantskabet Norliv Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension 4. april 2018 1. REPRÆSENTANTSKABETS OPGAVER 1.1 Repræsentantskabet er foreningens øverste myndighed. 1.2 Repræsentantskabets

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Vedtægter for Danske HF & VUC

Vedtægter for Danske HF & VUC Vedtægter for Danske HF & VUC 1 Foreningens navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danske HF & VUC. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Stk. 1. Danske HF & VUC har til formål at skabe

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Vedtægter for De Studerendes Forening

Vedtægter for De Studerendes Forening Vedtægter for De Studerendes Forening 1, funktion og opgave a) Foreningens navn er De Studerendes Forening (DSF) b) Foreningens opgave er at skabe sammenhold og sociale aktiviteter imellem de studerende

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig

Foreningen af Danske Lægestuderende. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig Referat Generalforsamling 2017 Torsdag den 5. oktober 2017, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian valg som dirigent og erklærer generalforsamlingen som lovlig

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10.november 2015, kl. 16:30,, 1. Formalia 1. Valg af dirigent Signe valgt 2. Valg af referent Thomas valgt 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Emil T

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (2) Mandag d. 14. November 2011. Kl. 16.15,, Side 1 af 8 Tilstede: Mathias, Marie-Louise, Lui, Sara, Line, Marianne, Rikke, Mikkel, Mads, Charlotte og Stine. 16.15-16.25 1.

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark VEDTÆGTER for Grakom ØSTdanmark I Foreningens navn og formål 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er Grakom ØSTdanmark 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk.

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Referat af repræsentantskabsmøde nr. 6 Tirsdag den 16.

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl. 11-15.00, hytteturslokaler

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 29. November 2016, kl. 18:00,, Indbudte: Sebastian, Maria, Emil, Louise, Jonas, Mikkel, Line, Kim, Emma, Frederik (Ankommet under information fra sekretariatet),

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Vedtægt for Nyreforeningen

Vedtægt for Nyreforeningen 1 Vedtægt for Nyreforeningen 1 Foreningens navn er Nyreforeningen. 2 Foreningen er landsdækkende inkl. Færøerne og Grønland 3 Foreningens formål er at varetage nyresyges, herunder urinvejssyges, nyredonorers

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991.

Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991. Indhold Kapitel 1 Navn & formål Kapitel 2 Størrelse og sammensætning Kapitel 3 Elevrådet Kapitel 4 Valg Kapitel 5 Formandskabet

Læs mere