sommerdrinks perfekt til hygge og fest

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "sommerdrinks perfekt til hygge og fest"

Transkript

1 33 fantastiske sommerdrinks perfekt til hygge og fest

2 forord Velkommen til 33 fantastiske sommerdrinks. Sommeren byder på solrige dage under parasollen, hyggestunder med venner og fester hvor vi danser til langt ud på natten. Denne guide vil vise dig, hvor lidt der skal til, for at lave en lækker drink og dermed skærpe stemningen, på hvilket som helst tidspunkt af dagen. Pernille Florio, der har 20 års erfaring som bartender, har stået for at udvælge og skabe drinks der udelukkende er baseret på ingredienser, der kan findes i de fleste supermarkeder. Så lad propperne springe til sommerens bowler og kander, kom friske frugter i blenderen, ryst shakeren eller slå rommen i glasset. Vi ønsker dig en god sommer og god fornøjelse! Drinks: Pernille Florio, Produkter: Pernod Ricard, Hansen & Co., Carlsberg Danmark og Bargear.dk Foto: Thomas Andersen Foto Tak til: Restaurant Custom House, København for lån af lokation til foto.

3 index spiritus frugt & grønt + mixere udstyr under parasollen terrassevarmere dansedrinks drinks index... 48

4 2 spiritus Der findes mange slags spiritus og listen er lang. Produkterne i denne bog er valgt fordi de er originale, af god kvalitet og fordi de er gode til sommerdrinks! God kvalitet betyder først og fremmest gode råvarer og fremstillingsmetoden. For eksempel, at al rommen er lagret og derved blevet mere fyldig i smagen, eller at ginen er fremstillet ved en metode der tager 4 gange så lang tid som nogen anden gin. Kvalitet er ikke til at se - men det kan smages når du blander dine drinks! Originale produkter betyder for eksempel at man bruger en irsk whiskey til Irish coffee, men ikke kun det, vi bruger irernes foretrukne whiskey! Et andet eksempel er brugen af cubansk rom til Cuba Libre og Mojito, to drinks der er opfundet på Cuba. Sidst men ikke mindst, så smager sommer af eksotiske produkter som rom, kokos og kaffe, kombineret med forskellige frugter og bær.

5

6 4 frugt & grønt + mixere Det ville være kedeligt, hvis man ikke havde noget at vælge imellem, når man skal lave gode drinks. Frisk frugt og grønt hører sommeren til - også i drinks. Frugt bruges både som ingrediens og som pynt. Din smag bestemmer om det skal være danske jordbær, eksotisk ananas eller måske mynte i din Mojito. Der kommer stadig flere og flere spændende slags sodavand, sirup og juice til Danmark. Vi har valgt at benytte nogle af de mest spændende i denne bog. Blandt disse vil vi gerne fremhæve: Schweppes Ginger Ale Denne lidt krydrede sodavand er efterhånden til at finde mange steder. Den er fantastisk i mørk spiritus og sammen med lime. Ocean Spray tranebær Juice Tranebær er et nordamerikansk bær, der har en tør frugtsmag. Den kombineres ofte med appelsin eller andre søde frugter.

7

8 6 udstyr Ved at bruge bar udstyr kan du nemt fremtrylle endnu bedre drinks i en fart. Vi anbefaler disse som et godt udgangspunkt: Målebæger - 3 og 2 cl. Vigtigt - da forholdet mellem ingredienserne er udgangspunktet for en god cocktail. Shaker Vi anbefaler den mest tilgængelige - den klassiske i stål med en indbygget si. Blender Invester i en blender med gode knive og en kraftig motor. Det færdige resultat skal være en let sorbet. Bar-ske Vigtigt udstyr til at røre drinks, lægge i lag, knuse med eller dykke ned i et olivenglas. Morter Morteren skal være i træ, så den ikke slår glasset i stykker. Den kaldes også for en muddler. Du har måske disse redskaber allerede, men mangler du nogen, kan vi anbefale hvor du helt enkelt kan få leveret det rette grej til døren.

9

10

11 under parasollen Her finder du drinks, der smager af sol og sommer. Find eksotiske drinks, gode idéer til spændende velkomstdrinks eller bare dejligt svalende drinks til hygge under parasollen.

12 10 mojito Kom en limefrugt skåret i mindre stykker, 6 friske mynteblade og 1 spsk. rørsukker ned i et højt glas og mos med en morter. Tilsæt 4 cl. Havana Club Blanco rom, fyld glasset op med isterninger og danskvand, og rør rundt inden servering. Pynt med mynteblade. DET SKAL DU BRUGE: Morter/muddler, Havana Club Blanco rom, limefrugter, mynte, rørsukker, danskvand og masser af isterninger. pineapple mojito Kom 1 skive frisk ananas skåret i stykker, 6 friske mynteblade og 1 spsk. rørsukker ned i et højt glas. Mos med en morter og tilsæt 4 cl. Havana Club Blanco rom. Fyld glasset op med isterninger og danskvand, og rør rundt inden servering. Pynt med et par ananasblade. DET SKAL DU BRUGE: Morter/muddler, Havana Club Blanco rom, ananas, mynte, rørsukker, danskvand og masser af isterninger.

13

14 12 daiquiri Kom 1 kop isterninger i en shaker og tilsæt 4 cl. Havana Club Blanco rom, saften fra en limefrugt og ½ spsk. flormelis. Shake til det er iskoldt og si op i et cocktailglas m/knust is*. Pres saften af en frisk limebåd og læg i glasset inden servering. *Isterninger lagt i et rent viskestykke og knust med f.eks en kødhammer. DET SKAL DU BRUGE: Shaker, Havana Club Blanco rom, limefrugter, flormelis og masser af isterninger. fruity frozen daiquiri Kom 1 kop isterninger, 2-3 jordbær og 5 hindbær* op i en blender. Tilsæt 4 cl. Havana Club Reserva rom, saften af en ½ citron, ½ spsk. flormelis og smag til med jordbærsaft/sirup. Blend til det er en lind sorbet og hæld op i et stort cocktailglas. Pynt med hindbær/jordbær på pind. *Udenfor sæson kan frosne bær benyttes, men brug lidt ekstra flormelis og citronsaft. DET SKAL DU BRUGE: Blender, Havana Club Reserva rom, jordbær, hindbær, citroner, flormelis, jordbær sirup/saft og masser af isterninger.

15

16 14 beejito Kom en ½ appelsin skåret i mindre stykker, 6 friske mynteblade, 1 stk. syltet ingefær og 1 spsk. rørsukker ned i et højt glas. Mos med en morter og tilsæt 4 cl. Beefeater gin. Fyld glasset op med isterninger og Schweppes Ginger Ale, og rør rundt inden servering. Pynt eventuelt med mynteblade. DET SKAL DU BRUGE: Morter/muddler, Beefeater gin, appelsiner, syltet ingefær, mynte, Schweppes Ginger Ale, rørsukker og masser af isterninger. cosmopolitan Kom 1 kop isterninger, 4 cl. Stolichnaya vodka, 2 cl. triple sec sirup*, saften af en ½ citron, 3 cl. Ocean Spray tranebærjuice i en shaker. Shake til det er iskoldt og si op i et cocktailglas. Pynt med en appelsinspiral. *Hvis du ikke bruger en triple sec sirup, men triple sec likør eller anden orange likør, så tilsæt 1 tsk. Flormelis. DET SKAL DU BRUGE: Shaker, Stolichnaya vodka, triple sec, citroner, appelsiner, flormelis, Ocean Spray tranebærjuice og masser af isterninger.

17

18 16 grace of monaco 6-8 personer Skær en carambole frugt i tynde skiver. Rør 16 cl. iskold Malibu rom, saften af 5 hele citroner og 5 spsk. flormelis i en bowle. Læg frugtskiverne i og fyld op med kølig Jacob s Creek mousserende vin. Skænk op i vinglas. DET SKAL DU BRUGE: Malibu rom, carambole frugter, citroner, flormelis og Jacob s Creek mousserende vin.

19

20 18 malibu beach punch 8-10 personer Skær 2 limefrugter i tynde skiver. Rør 16 cl. Malibu rom og 8 cl. blå Curacao likør med saften af 3 hele citroner og 3 spsk. flormelis i en kande. Læg limeskiver i og kom isterninger i. Rør rundt og fyld op med Sprite. Skænk op i vinglas. DET SKAL DU BRUGE: Malibu rom, blå curacao, citroner, limefrugter, flormelis, Sprite og masser af isterninger. summer punch personer Skær 2 appelsiner i tynde skiver. Rør 20 cl. Stolichnaya vodka og 10 cl. koncentreret hyldeblomstsaft med saften af 2 hele citroner og 2 spsk. flormelis i en kande. Læg appelsinskiver i og kom isterninger i. Rør rundt og fyld op med Ocean Spray tranebærjuice. Skænk op i vinglas. DET SKAL DU BRUGE: Stolichnaya vodka, koncentreret hyldeblomstsaft, Ocean Spray tranebærjuice, appelsiner, citroner, flormelis og masser af isterninger.

21

22 20 coco smoothie Gnid kanten af et højt glas med lidt saft fra en citron, dyp i kokosmel og kom isterninger i glasset. Kom 4 cl. Malibu rom, 2-3 spsk. vaniljeis og 6 cl. ananasjuice op i en blender. Blend og hæld op i det høje glas med kokoskant. DET SKAL DU BRUGE: Blender, Malibu rom, ananasjuice, god vaniljeis, kokosmel og masser af isterninger. blueberry smoothie Kom 6-8 blåbær, 4 cl. Stolichnaya vodka, 2-3 spsk. vaniljeis, og 6 cl. mælk op i en blender, Blend og hæld op i et højt glas med isterninger. Pynt med blåbær. DET SKAL DU BRUGE: Blender, Stolichnaya vodka, god vaniljeis, mælk, blåbær og masser af is.

23

24 22 passion ice tea Kom 1 kop isterninger, 2 cl. Stolichnaya vodka, 2 cl. Beefeater gin, 2 cl. Malibu Mango rom, saften af en ½ citron og 1 tsk. flormelis i en shaker. Skrab kødet fra en passionsfrugt ned i shakeren og shake til det er iskoldt. Hæld hele indholdet op i et højt glas og fyld glasset op med Sprite. DET SKAL DU BRUGE: Shaker, Malibu Mango rom, Stolichnaya vodka, Beefeater gin, passionsfrugter, citroner, flormelis, Sprite og masser af isterninger. red light Kom en ½ lime skåret i mindre stykker, 6 hindbær og 1 spsk. rørsukker ned i et højt glas. Mos med en morter og tilsæt 2 cl. Pernod. Fyld glasset op med isterninger og Sprite. Rør rundt inden servering og pynt med hindbær. DET SKAL DU BRUGE: Morter/muddler, Pernod, limefrugter, hindbær, rørsukker, Sprite og masser af isterninger.

25

26

27 terrassevarmere Den danske sommeraften er helt speciel og bør nydes. Her finder du varme drinks, som Irish Coffee, men også kolde drinks, der kan bruges som dessert eller blot til at forkæle gode venner.

28 26 irish coffee Hæld 4 cl. Jameson Irish whiskey i et rødvinsglas, tilsæt 1 spsk. brun farin og rør rundt med en bar-ske, samtidig med at varm kaffe fyldes ¾ op i glasset. Når farinen er opløst lægges letpisket kold fløde henover kaffen med bagsiden af bar-skeen. Nyd kaffen direkte fra glasset gennem den kolde flødeskum. DET SKAL DU BRUGE: Jameson Irish whiskey, farin, fløde og kaffe. exotic irish coffee Hæld 4 cl. Jameson Irish whiskey i et rødvinsglas, tilsæt 1 spsk. brun farin og rør rundt med en bar-ske, samtidig med at varm kaffe fyldes ¾ op i glasset. Rør i et separat glas 2 cl. Kahlúa i kold flødeskum til den er lind og læg Kahlúa flødeskummet henover kaffen med bagsiden af bar-skeen. Nyd kaffen direkte fra glasset gennem den kolde Kahlúa flødeskum. DET SKAL DU BRUGE: Jameson Irish whiskey, Kahlúa, farin, fløde og kaffe.

29

30 28 havana cooler Kom 1 kop isterninger, 4 cl. Havana Club Reserva rom, saften af en ½ lime og 1 tsk. flormelis i en shaker. Shake til det er iskoldt og si op i et whiskyglas fyldt helt op med knust is*. Rør rundt før servering. Pynt med en limeskive. *Isterninger lagt i et rent viskestykke og knust med f.eks en kødhammer. DET SKAL DU BRUGE: Havana Club Reserva rom, limefrugter, rørsukker og masser af isterninger. spicy fix Kom 1 citron skåret i stykker, 1 stk. syltet ingefær og 1 spsk. rørsukker i et whiskyglas. Mos med en morter og tilsæt 3 cl. Ballantine s whisky: Fyld glasset op med knust is*. Rør rundt inden servering. *Isterninger lagt i et rent viskestykke og knust med f.eks en kødhammer. DET SKAL DU BRUGE: Ballantine s Scotch whisky, citroner, syltet ingefær, rørsukker og masser af isterninger.

31

32 30 black russian Fyld et whiskyglas op med isterninger. Tilsæt 4 cl. Stolichnaya vodka og 4 cl. Kahlúa. Rør rundt inden servering. DET SKAL DU BRUGE: Stolichnaya vodka, Kahlúa og masser af isterninger. white russian Fyld en shaker halvt op med isterninger. Tilsæt 4 cl. Stolichnaya vodka, 4 cl. Kahlúa og 2 cl. mælk. Shake til det er iskoldt og hæld hele indholdet op i et whiskyglas. DET SKAL DU BRUGE: Shaker, Stolichnaya vodka, Kahlúa, mælk og masser af isterninger.

33

34 32 sweetheart Hæld 2-3 spsk. vaniljeis op i et højt glas. Tilsæt 10 cl. Cocio chokolademælk og til sidst 4 cl. Kahlúa. Server med en lang ske og sugerør. DET SKAL DU BRUGE: Kahlúa, Cocio chokolademælk og god vaniljeis. hot choco Hæld 3 cl. Malibu rom i et højt glas og rør rundt med en bar-ske, samtidig med at varm Cocio chokolademælk fyldes ¾ op i glasset. Top med kold flødeskum og pynt med bær. Server med sugerør. DET SKAL DU BRUGE: Malibu rom, Cocio chokolademælk og fløde. Cocktailbær til pynt.

35

36 34 blue hawaii Kom 2 cl. Malibu rom, 2 cl. Havana Club Reserva rom, 4 cl. ananasjuice, 2 cl. piskefløde og 2 cl. blå curacao likør i en blender. Blend og server i et rødvinsglas med isterninger. Pynt med ananas. DET SKAL DU BRUGE: Blender, Malibu rom, Havana Club Reserva rom, blå curacao, ananasjuice, fløde og masser af isterninger. Ananas til pynt. piña colada Kom 2 cl. Malibu rom, 2 cl. Havana Club Reserva rom, 6 cl. ananasjuice og 2 cl. piskefløde i en blender. Blend og server i et rødvinsglas med isterninger. Pynt med ananas. DET SKAL DU BRUGE: Blender, Malibu rom, Havana Club Reserva rom, ananasjuice, fløde og masser af isterninger. Ananas til pynt.

37

38

39 dansedrinks Sommeren skal fejres! Her finder du nemme drinks du kender, og hvem ved, måske nye favoritter? De kan alle laves i en fart, så festen kan forsætte til den lyse morgen.

40 38 rio de jameson Kom 1 kop isterninger, 4 cl. Jameson Irish whiskey, 1 cl. grenadine, saften af en ½ citron og 1 tsk. flormelis i en shaker. Shake til det er iskoldt og si op i et højt glas med isterninger. Top op med Sprite og rør rundt inden servering. Pynt med lime. DET SKAL DU BRUGE: Shaker, Jameson Irish whiskey, grenadine, citroner, flormelis, Sprite og maser af isterninger. Lime til pynt. mr. jj Hæld 4 cl. Jameson Irish whiskey og 1 tsk. vaniljesukker i et højt glas. Fyld glasset op med isterninger og Schweppes Ginger Ale. Rør rundt inden servering. Pynt med Lime. DET SKAL DU BRUGE: Jameson Irish whiskey, vaniljesukker, Schweppes Ginger Ale og masser af isterninger. Lime til pynt.

41

42 40 blitz Hæld 2 cl. Pernod i et højt glas med isterninger. Fyld glasset op med Sprite, og tilsæt forsigtigt 1 cl. blå curacao likør. Pynt med appelsin. DET SKAL DU BRUGE: Pernod, blå curacao, Sprite og masser af isterninger. Appelsin til pynt. pernod cosmo Hæld 2 cl. Pernod og 4 cl. Ocean Spray tranebærjuice i et højt glas. Fyld op med isterninger og Sprite. Rør rundt inden servering. Pynt med Lime. DET SKAL DU BRUGE: Pernod, Ocean Spray tranebærjuice, Sprite og masser af isterninger. Lime til pynt.

43

44 42 cuban ginger Hæld 4 cl. Havana Club Reserva rom i et højt glas med isterninger. Pres saften af ½ lime ned i glasset og fyld op med Schweppes Ginger Ale. Rør rundt inden servering. Pynt med lime. DET SKAL DU BRUGE: Havana Club Reserva rom, limefrugter, Schweppes Ginger Ale og masser af isterninger. cuba libre lux Skær en lime i små stykker. Hæld 4 cl. Havana Club Reserva rom i et højt glas med isterninger. Pres saften af limestykkerne og læg dem ned i glasset. Fyld op med Coca-Cola og rør rundt inden servering. DET SKAL DU BRUGE: Havana Club Reserva rom, limefrugter, Coca-Cola og masser af isterninger.

45

46 44 gt (gin+tonic) Hæld 4 cl. Beefeater gin i et højt glas med isterninger. Pres saften af ½ lime ned i glasset og fyld op med Schweppes tonic water. Rør rundt inden servering. DET SKAL DU BRUGE: Beefeater gin, limefrugter, Schweppes Tonic Water og masser af isterninger. gtt (gin+tranebær+tonic) Hæld 4 cl. Beefeater gin i et højt glas med isterninger. Pres saften af ½ lime ned i glasset. Tilsæt 4 cl. Ocean Spray tranebærjuice og fyld op med Schweppes Tonic Water. Rør rundt inden servering. DET SKAL DU BRUGE: Beefeater gin, limefrugter, Ocean Spray tranebærjuice, Schweppes Tonic Water og masser af isterninger.

47

48 46 london lover Hæld 4 cl. Beefeater gin i et højt glas med isterninger. Tilsæt 4 cl. koncentreret hyldeblomstsaft og fyld op med danskvand. Rør rundt inden servering og pynt med carambole frugt. DET SKAL DU BRUGE: Beefeater gin, koncentreret hyldeblomstsaft, danskvand og masser af isterninger. Carambole til Pynt. coconut cooler Hæld 4 cl. Beefeater gin i et højt glas med isterninger. Tilsæt 2 cl. Malibu rom og fyld op med Schweppes Bitter Lemon. Rør rundt inden servering og pynt med cocktailbær. DET SKAL DU BRUGE: Beefeater gin, Malibu rom, Schweppes Bitter Lemon og masser af isterninger. Cocktailbær til pynt.

49

50 48 index gin beejito passion ice tea gt gtt london lover coconut cooler vodka cosmopolitan summer punch blueberry smoothie.. 20 passion Ice tea rom mojito pineapple mojito daiquiri fruity frozen daiquiri. 12 havana cooler blue hawaii piña colada cuban ginger cuba libre pernod red light pernod cosmo blitz whisk(e)y irish coffee exotic irish coffee spicy fix rio de jameson mr. jj kahlúa exotic irish coffee black russian white russian sweetheart malibu grace of monaco malibu beach punch. 18 coco smoothie hot choco blue hawaii piña colada coconut cooler malibu mango passion ice tea... 22

51 cocktailguiden.dk Jeg håber denne guide har vist dig, hvor lidt der skal til for at mixe en lækker cocktail eller long drink. Har du lyst til mere sjov som bartender, så klik ind på cocktailguiden.dk og find opskrifter på alle de klassiske cocktails. Opskrifterne kan vises som tegnefilm på en bærbar computer til festen eller printes ud som en tegneserie - hurtigt og nemt. Du kan også få svar på, hvilke drinks du kan lave af indholdet i dit barskab, ved at klikke på tøm barskabet eller sende os en mail under kontakt. Festlig hilsen Pernille Florio Indehaver Florio Bar catering & Cocktailguiden.dk

52 Giv din Cafe Latte et ekstra pift med Kahlúa

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 DRINKS KORT ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 BOBLER& MOUSSERENDE VIN, CAVA & CHAMPAGNE FRANKRIG MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC. LOIRE Halvsød,

Læs mere

HURTIGT, ENKELT OG NATURLIGT

HURTIGT, ENKELT OG NATURLIGT HURTIGT, ENKELT OG NATURLIGT Som børn har de fleste en drøm om at kunne få fingrene i et overflødighedshorn af slik, kager, is eller sodavand. Og så en dag møder du SodaStream. Det går op for dig, at det

Læs mere

OnLibri.dk. Cocktailguide. Moderne og Klassiske Drinks. Morten SØrensen Simon Hoffmeyer Boas. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.

OnLibri.dk. Cocktailguide. Moderne og Klassiske Drinks. Morten SØrensen Simon Hoffmeyer Boas. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon. Cocktailguide Moderne og Klassiske Drinks Morten SØrensen Simon Hoffmeyer Boas 2007 Morten SØrensen & Simon Hoffmeyer Boas og OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver. Velkommen til en verden af nye smagsindtryk, dufte og oplevelser. Brug denne bog, når du har købt en af vores 29 forskellige drinkspakker,

Læs mere

PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE

PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA SOM SKABT TIL CHEESECAKE TILBEREDNINGSTID ı 80 min. SERVERINGSPORTION ı 264 g kj 2951, kcal 705, protein 11,7 g, fedt 43,3 g, kulhydrat 67,3 g Er

Læs mere

sommer Hjemmelavet er nemt... supernemt! Opskrift se side 9

sommer Hjemmelavet er nemt... supernemt! Opskrift se side 9 sommer Hjemmelavet er nemt... supernemt! Opskrift se side 9 Det er sommer, himlen er blå, og havens frugtbuske bugner af bær... Vil du fryde dine smagsløg med hjemmelavet saft, marmelade og andre søde

Læs mere

Drinkssamling Detslor.dk. 845 opskrifter. 12. december 2004-1 -

Drinkssamling Detslor.dk. 845 opskrifter. 12. december 2004-1 - 845 opskrifter. 12. december 2004-1 - Forord Kære læser Jeg prøver i denne drinkssamling at samle så mange forskellige drinks som overhovedet mulig. Du bør afprøve drinkssamlingen til din næste fest og

Læs mere

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Det dufter af midsommer derude. Netop nu står naturen i fuld flor det dufter af et væld af blomster og nyslået hø. Lige nu er naturen på sit højeste; råen har netop

Læs mere

10 LIDT SUNDERE JULESNACKS TIL den SØDE TID... Glædelig jul

10 LIDT SUNDERE JULESNACKS TIL den SØDE TID... Glædelig jul 10 LIDT SUNDERE JULESNACKS TIL den SØDE TID... Glædelig jul Marcipan 4 portioner 1 tsk. mandelessens evt. frugtfarve 100 g kartoffel, kogt 1 tsk. sødemiddel (SØD) Alle ingredienserne moses sammen, tørres

Læs mere

Sådan laver du sundere juleguf

Sådan laver du sundere juleguf Sådan laver du sundere juleguf Læs Rasmus Fredslunds seks sunde og e-numre-fri opskrifter på julegodter. Orangestænger 3 appelsiner, helst økologiske (lav eventuelt lidt ekstra og gem i køleskabet) 1 liter

Læs mere

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Long Drinks Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Sex on the beach Kr. 85,- Vodka, Peach Likør, tranebærog appelsinjuice Piña Colada Kr. 85,-

Læs mere

Milnersvej 42 3400 Hillerød tel 4820 6000 www.pharmakon.dk

Milnersvej 42 3400 Hillerød tel 4820 6000 www.pharmakon.dk Månedens menu Helleflynder med variation af kartoffel og jordbær Maj 2009 Grillet svinemørbrad og braiseret svinekæbe med pure af gulerødder tilsmagt med estragon, hertil forårsgrønt og kraftig sauce samt

Læs mere

Ernæringen du behøver Smagen du vil ha

Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Ernæringsdrikke og ernæringscremer Vi præsenterer Fresubin er en række ernæringsprodukter til dig, der har brug for tilskud af energi og protein. De smager godt og

Læs mere

Husk at læse jeres opskrifter godt igennem inden start. Menuen for i aften er følgende

Husk at læse jeres opskrifter godt igennem inden start. Menuen for i aften er følgende Velkommen til endnu en kokkeskole Velkommen til endnu en kokkeskole. I dag skal vi, som sidst, 3 retter igennem. Grupperne er de samme som sidst. Men der er rotation så vi rykker en ret frem fra sidst.

Læs mere

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Skræl græskarret. Hvis skallen er tynd, behøver du ikke

Læs mere

Inspiration til børnefødselsdage

Inspiration til børnefødselsdage Inspiration til børnefødselsdage Frugt og grønt Frugtpindsvin Udskåret melon Grønne lanser Til 15 børn Du skal bruge 1 hvidkålshoved eller 1 vandmelon 15 træspyd 4-5 forskellige slags grøntsager fra listen:

Læs mere

Søby s kager på pinde

Søby s kager på pinde Annette Søby Ida-Marie, Magnus og Oliver Søby s kager på pinde mellemgaard Søby s kager på pinde PopCakes 2011 Annette Søby, Ida-Marie, Magnus, Oliver og forlaget mellemgaard Sat med Century Gothic og

Læs mere

Havefest. Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere. Se menu

Havefest. Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere. Se menu Havefest Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere Se menu Tre konkurrencer: 1. Frisbee Golf 2. Langdistance pusterørsskydning 3. Avisstafet Grill-

Læs mere

Eriks Mad og Musik 28. juni 2008

Eriks Mad og Musik 28. juni 2008 Eriks Mad og Musik 8. juni 008 Hornfisk, grillmad og jordbær Hornfiskeruller på spid Udbenede hornfisk Bredbladet persille (eller almindelig persille) Citron Skrab skindet af for løse skæl og fjern finnerne,

Læs mere

Opskrifter med lakrids - NYT PIFT TIL VELKENDTE KLASSIKERE

Opskrifter med lakrids - NYT PIFT TIL VELKENDTE KLASSIKERE Opskrifter med lakrids - NYT PIFT TIL VELKENDTE KLASSIKERE Efter afkøling skal du hurtigst muligt gemme dine cookies for børn og barnlige sjæle på et sikkert sted for ellers er holdbarheden på de nybagte

Læs mere

Amazins! Prøv VIND NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge!

Amazins! Prøv VIND NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge! Prøv Amazins! - med flere fibre og færre kalorier end f.eks. rosiner NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! VIND eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge! Foto: Skovdal.dk Amazins er

Læs mere

Sunde & sjove mellemmåltider

Sunde & sjove mellemmåltider Sunde & sjove mellemmåltider Mor, jeg er sulten! Rig på fibre UDEN tilsat sukker ingen konser veringsmidler Børn har brug for mange små måltider i løbet af dagen for at få energi nok til både at lege,

Læs mere

Tamilsk, somalisk og arabisk mad

Tamilsk, somalisk og arabisk mad Tamilsk, somalisk og arabisk mad Kyllingecurry fra Sri Lanka Ingredienser: 500 g. kylling, ½ tsk. cayennepeber ½ tsk. kardemomme ½ tsk. stødt nellike ½ tsk. Kanel 1 tsk. paprika 1 spsk.. Garam masala 1

Læs mere

Eriks Mad og Musik 23. maj 2009

Eriks Mad og Musik 23. maj 2009 Eriks Mad og Musik. maj 009 Saltede citroner Bruges til alt undtagen desserter. Frugtkødet bruges som garniture til stegt kylling eller andet stegt kød. Skrællen bruges fint snittet i salater. Saften bruges

Læs mere

MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1

MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1 MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1 På de næste sider finder opskrifterne til mellemmåltiderne i kostplansforslaget. Husk at mælk i kaffen kan være det, der gør det svært at komme ned i vægt! altså hvis du

Læs mere

Julefrokost Menu. Stegte sild

Julefrokost Menu. Stegte sild Julefrokost Menu Stegte sild 8 ferske sildefileter (ca. 600 g) 2 spsk dijonsennep 4 spsk små dildkviste 1½ tsk groft salt friskkværnet peber 3 spsk rugmel 25 g smør Eddikelage ¼ liter lagereddike 150 g

Læs mere

sunde muffins der smager magisk!

sunde muffins der smager magisk! Magic Muffin - sunde muffins der smager magisk! Hvem elsker ikke lækre hjemmebagte muffins? Nu kan nyde dem med virkelig god samvittighed - for de er uden kornprodukter, mælk og sukker. Til gengæld er

Læs mere

Sunde fødselsdage i børnehaven Takshaven Ideer til fødselsdagsmad

Sunde fødselsdage i børnehaven Takshaven Ideer til fødselsdagsmad Sunde fødselsdage i børnehaven Takshaven Ideer til fødselsdagsmad Er I i tvivl om hvad I kan medbringe til jeres barns fødselsdag i Takshaven, er I velkommen til at spørge personalet eller gøre brug af

Læs mere

Glædelig jul. Snakkesnegle. Artikel i Beboer-Info December 2006

Glædelig jul. Snakkesnegle. Artikel i Beboer-Info December 2006 Glædelig jul Af Jan Ekstrøm Artikel i Beboer-Info December 2006 Snakkesnegle Dej 2 dl mælk 50 g gær 1 dl smør- & rapsolie 2 æg 1 2 tsk stødt kardemomme 2 spsk sukker 1 2 tsk groft salt 550 g hvedemel Fyld

Læs mere

Ferskner, grillede med marcipan-nougat-is. Fersken og hindbær med mascarpone. 1. Skær fersknerne i både. 1. Isen tages op af fryseren.

Ferskner, grillede med marcipan-nougat-is. Fersken og hindbær med mascarpone. 1. Skær fersknerne i både. 1. Isen tages op af fryseren. Fersken og hindbær med mascarpone 1. Skær fersknerne i både. 2. Vend dem i citronsaften. 3. Bland ferskenbådene med hindbær. 4. Anret dem med mascarpone på toppen. Ferskner, grillede med marcipan-nougat-is

Læs mere

PÅSKE FRISTELSER. Chokoladekræs. Tips: Chokoladebund. nougat Creme. eksotisk puré: mørk Chokolade. egne påske- specialiteter

PÅSKE FRISTELSER. Chokoladekræs. Tips: Chokoladebund. nougat Creme. eksotisk puré: mørk Chokolade. egne påske- specialiteter PÅSKE FRISTELSER Chokoladekræs 500 g exotisk puré smeltes sammen Tilbyd og tempereres dine egne påske- specialiteter Chokoladekræs TRØFFELKUGLER (180 STK.) HVID TRØFFELKUGLE MØRK TRØFFELKUGLE Chokolade

Læs mere

Pressemeddelelse. mixxo alsidighed og frihed hvor du er. April 2007

Pressemeddelelse. mixxo alsidighed og frihed hvor du er. April 2007 mixxo alsidighed og frihed hvor du er Ud over at den ledningsfri stavblender mixxo fra Bosch giver frihed hjemme i køkkenet, er den også velegnet i sommerhuset, autocamperen eller campingvognen eller hvorfor

Læs mere

ÆBLESKIVER. Lun soja- eller risdrik og soja cuisine sammen med margarinen, afkøl til det er fingervarmt.

ÆBLESKIVER. Lun soja- eller risdrik og soja cuisine sammen med margarinen, afkøl til det er fingervarmt. ÆBLESKIVER Ca. 40 stk. 6 æggeblommer 2 spsk. sukker 2 ½ dl soja cuisine (mælkefri madlavningsfløde) 2 ½ dl soja- eller risdrik 30 g gær 400 g hvedemel 125 g margarine (mælkefri) Skal af 1 økologisk citron

Læs mere

Giv påskebuffeten en sød slutning Bagværk kager Desserter. 10 lækre opskrifter

Giv påskebuffeten en sød slutning Bagværk kager Desserter. 10 lækre opskrifter Giv påskebuffeten en sød slutning Bagværk kager Desserter 10 lækre opskrifter Påskedessert 4 portioner Luftig nydelse i portionsstørrelse 3 dl cremefraiche 38% 1 dl Dansukker Økologisk rørsukker 2 økologiske

Læs mere

Den søde tands venner

Den søde tands venner Den søde tands venner Ferskenkonfekt* ¾ dl mandler skoldes, smuttes og hakkes groft. 1 dl tørrede ferskner klippes i stykker, der blendes groft i en køkkenmaskine. 1 dl havregryn ristes på en tør stegepande

Læs mere

AARHUS SØFARTS MUSEUMS SILDEBOG. Inspiration til 30 forskellige slags sild

AARHUS SØFARTS MUSEUMS SILDEBOG. Inspiration til 30 forskellige slags sild AARHUS SØFARTS MUSEUMS SILDEBOG Inspiration til 30 forskellige slags sild 2015 Pernille Sonne Foto og layout: Ole Sonne Tidligere købte vi hele saltede sild, som vi flåede, fileterede og udvandede, før

Læs mere

Vegetar Light. Vegetar Light. Mere. Mere. Karina Schramm FLERE FEDTFAT TIGE VEGETAROPSKRIF TER

Vegetar Light. Vegetar Light. Mere. Mere. Karina Schramm FLERE FEDTFAT TIGE VEGETAROPSKRIF TER Mere Vegetar Light Mere Vegetar Light Uanset om du er kaloriebevidst vegetar, kødspiser på nedtrapning eller bare nysgerrig på afveje, kan du få glæde af denne kogebog. Efter at have bladret lidt i den

Læs mere

Velkomst Drink. Hvidvin

Velkomst Drink. Hvidvin Velkomst Drink 100 Shine Peach... 45,00 Mousserende vin med fersken 101 Kir... 35,00 Tør hvidvin med solbær likør 102 Kir Royal... 45,00 Mousserende vin med solbær likør 103 Dry Martini Cocktail... 45,00

Læs mere

GELÉ Vare Vare Ean nummer Netto- Antal Antal Antal Højde Pris nummer vægt per kollo per lag per pr. kollo EUR-palle EUR-palle

GELÉ Vare Vare Ean nummer Netto- Antal Antal Antal Højde Pris nummer vægt per kollo per lag per pr. kollo EUR-palle EUR-palle GELÉ kollo EUR-palle EUR-palle kg 2.03595.521 Instant jelly 4 x 1 kg 4012447037705 4 Kg 4 15 90 1320 50 g Instant jelly, 300 g sukker og 1 L vand bringes i kog. Gelérer hurtigt ved afkøling- kort konsistens

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pasta med asparges og parmaskinke Rester fra weekenden Fiskefrikadeller

Læs mere

ATTYLET 3 i 1 PLUS. Hjemmelavet koldskål (Sirupskonsistens)

ATTYLET 3 i 1 PLUS. Hjemmelavet koldskål (Sirupskonsistens) ATTYLET 3 i 1 PLUS Hjemmelavet koldskål (Sirupskonsistens) ATTYLET 3 i 1 PLUS Toft Care har sammen med sin kliniske diætist udviklet opskriftshæftet ATTYLET 3 i 1 for at give dig inspiration til brugen

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

Resource Ernæringsdrikke. Meget ernæring i en lille mængde når appetitten er lille og behovet er stort

Resource Ernæringsdrikke. Meget ernæring i en lille mængde når appetitten er lille og behovet er stort Resource Ernæringsdrikke Meget ernæring i en lille mængde når appetitten er lille og behovet er stort Resource er en god udvej Navnet Resource er inspireret af det engelske ord resource, som betyder forråd

Læs mere

Sauce. Den brune. Den hvide. Jævning

Sauce. Den brune. Den hvide. Jævning Sauce Den brune Har man stegt eller kt net kød, kaldes væsken derfra fond (udtales så det rimer på fjong). Til en brun sauce kan man forbedre fonden ved fx at tilsætte et laurbærblad eller et løvstikkeblad

Læs mere

Jävla godt. svensk totaloplevelse

Jävla godt. svensk totaloplevelse Jävla godt Råvarer sanket i de skånske haver og friskfangede fisk hentet fra havet lige uden for hoveddøren. Maden på spahotel Ystad Saltsjöbad er dybt inspireret af den omkringliggende natur og bliver

Læs mere

Morgenmad og mellemmåltid

Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad Vælg mellem Skyr med æblemost kanel og nødder Skyr med ingefær og rugbrød Ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg Æggepandekage med skinke og ost Knækbrød med ost Spinat

Læs mere

Appelsinmarineret andebryst

Appelsinmarineret andebryst Appelsinmarineret andebryst Ingredienser, 4 port. ca. 150 g gulerødder ca. 300 g rødbeder ca. 200 g løg ca. 600 g andebrystfileter (ca. 2 stk.) 10 stk. Hele nelliker salt og peber Marinade: ca. 150 g appelsinsaft

Læs mere

Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer

Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer God grillsommer! Magiske marinader En lækker marinade giver helt nye smagsdimensioner til kød og fisk. Og så tager den kun få minutter at lave! Marinade

Læs mere

Børneby Mølle. Sund mad

Børneby Mølle. Sund mad Børneby Mølle Sund mad Müslibar 100 g smør 100 g honning 100 g rørsukker 200 g havregryn 50 g hasselnødder 50 g mandler 50 g solsikkekerner 50 g sesamfrø 50 g rosiner eller tranebær 50 g soltørrede abrikoser

Læs mere

Fang smagen af sommer. At sylte, koge saft og henkoge er lettere, end du tror!

Fang smagen af sommer. At sylte, koge saft og henkoge er lettere, end du tror! Fang smagen af sommer At sylte, koge saft og henkoge er lettere, end du tror! At søde med viden og følelse Sukker fra Dansukker findes i flere varianter, som er tilpasset til forskellige behov og anvendelsesområder.

Læs mere

Indisk mad. Indisk buffet 11. November

Indisk mad. Indisk buffet 11. November Indisk mad Indisk buffet Indisk rødløg 6 rødløg ½ l kærnemælk 1 tsk senneps frø Salt og peber Skær løgene i små stykker Læg de 5 løg i kærnemælken Sauter det ene løg og sennepsfrøene i olie Tilsæt det

Læs mere

Du er måske for sød Hvor meget sukker er for meget?

Du er måske for sød Hvor meget sukker er for meget? Du er måske for sød 2 Du er måske for sød 2 Hvor meget sukker er for meget? 2 Hvor meget sukker er der i fødevarerne? 3 Hvorfor er det vigtigt at holde igen? 4 Mellemmåltidet mellemmaden 4 TIPS 5 Opskrifter

Læs mere

NEMT & SUNDT. Opskrifterne anvender som udgangspunkt Bodylab Whey 80, men Bodylab Whey 95 kan uden problemer anvendes i stedet for.

NEMT & SUNDT. Opskrifterne anvender som udgangspunkt Bodylab Whey 80, men Bodylab Whey 95 kan uden problemer anvendes i stedet for. Proteinrige opskrifter Pulver og simple ingredienser er alt, hvad du skal bruge for at tilberede et nemt, sundt og protein- og næringsrigt måltid. Opskrifterne er så simple at alle kan være med. Fakta

Læs mere

A new tw FOR WOR i ld st desserts

A new tw FOR WOR i ld st desserts twist new FOR World Desserts Anret med fantasi! Servér en lækker dessert på en personlig og frisk måde. Alle taler om I madprogrammer i tv, blogs og sociale medier deles billederne. Dessertelskeren er

Læs mere

Bolcher - Opskriftblad

Bolcher - Opskriftblad Naturlig Kvalitet Bolcher - Opskriftblad Bolcher kan laves som det ønskes, mulighederne er uendelige. Opskrifterne på disse sider er beregnet som vejledende. Farve og smag kan varieres efter eget behov.

Læs mere

7 dage - 7 måltider. Af Lene Hansson. Opskrifter - indkøbsplan - hygge til weekenden. 7 dage - 7 måltider. Af Lene Hansson.

7 dage - 7 måltider. Af Lene Hansson. Opskrifter - indkøbsplan - hygge til weekenden. 7 dage - 7 måltider. Af Lene Hansson. Kostplan - uge 14 Foto: L&R Indkøb Dette skal du købe i denne uge (ingredienserne til weekendhygge ikke medtaget): Fokusgrønt Tomat Persille Løg Citron Øvrig frugt og grønt Rødløg Forårsløg Porrer Fennikel

Læs mere

8 lækre opskrifter på lam

8 lækre opskrifter på lam 8 lækre opskrifter på lam Lammeskank med mørk øl og lakrids 2 store eller 4 små lammeskanke ½ spsk. lakridspulver eller ½ lakridsrod 2 store mørke øl 8 fed hakket hvidløg 3 gulerødder i tern 1 løg i tern

Læs mere

Smagens Dag 2011. Navn: Klasse:

Smagens Dag 2011. Navn: Klasse: Smagens Dag 2011 Smag på sæsonen Navn: Klasse: Intro Smag på fødevarer i sæson På Smagens Dag skal du opleve smagens 5 grundsmage: Sødt, surt, salt, bittert og umami. Du skal smage på forskellige råvarer

Læs mere

FREDAG DEN XXXX: KLARGØRING TIL MARIANNE & MORTENS BRYLLUP

FREDAG DEN XXXX: KLARGØRING TIL MARIANNE & MORTENS BRYLLUP FREDAG DEN XXXX: KLARGØRING TIL MARIANNE & MORTENS BRYLLUP Villa Molkte arbejdsopgaver Kl. 11:00 Vi har aftalt, at bordene i restaurant samt børnebord i Sundstuen står klar fredag formiddag kl. 11.00,

Læs mere

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd GRØD OG MYSLI

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd GRØD OG MYSLI GRØD OG MYSLI Rugbrødsdrys 300 g tørt rugbrød 100 g muscovado sukker Skal af en usprøjtet citron 100 g fint hakkede mandler Riv rugbrødet på et rivejern og kom i et ovnfast fad. Bland rugbrødskrummer med

Læs mere

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Ristet kastanjekage med kastanjeis og rehydreret hasselnød

Læs mere

SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned

SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned Juletid er hygge tid! Der er rigtig mange fristelser i julemåned både for børn og voksne. Hvordan kan I med jeres børn komme sundere igennem alt julehygge?

Læs mere

ESBJERG KOMMUNE FORSØG MED IS. Book Kerstin. KEBOO. [Skriv tekst]

ESBJERG KOMMUNE FORSØG MED IS. Book Kerstin. KEBOO. [Skriv tekst] ESBJERG KOMMUNE FORSØG MED IS Book Kerstin. KEBOO [Skriv tekst] Indhold Forsøg med Is... 3 Prøv at løfte irriterende isterninger... 3 Hvad?... 3 Hvordan?... 3 Hvorfor?... 3 Tåge... 4 Du skal bruge:...

Læs mere

GUIDE TIL AT LAVE HJEMMELAVET SUSHI

GUIDE TIL AT LAVE HJEMMELAVET SUSHI GUIDE TIL AT LAVE HJEMMELAVET SUSHI Bliv ekspert i hjemmelavet sushi Indhold 1 FORORD... 1 2 DE 10 VIGTIGSTE RÅD TIL GOD SUSHI... 1 3 SUSHI OPSKRIFTER... 8 3.1 Maki opskrifter... 8 3.2 Nigiri...12 3.3

Læs mere

HoReCa PRISLISTE PANTPRISER. Kasser til øl- & og vandflasker

HoReCa PRISLISTE PANTPRISER. Kasser til øl- & og vandflasker Gældende pr. 0.02.5 Opdateret 0.05.5 BESTILLING AF VARER PRISLISTE Kontakt Royal Unibrew Call Center tlf. 5 77 00 eller callcenter@royalunibrew.com Åbningstid kl..00-.00 på hverdage HoReCa PRISLISTE BESTILLING

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Nr. 1 - Michael Pedersen. Forret

Nr. 1 - Michael Pedersen. Forret Råvarer: Pighvar Østers Forskellige Kartofler Kørvel Agurk Persille Purløg Dild Estragon Skalotteløg Perleløg Løg Citron Sukker Æbleeddike Smør Fløde Hønsefond Forret Tatar af pighvar og østers Syltet

Læs mere

Julemad Julemad december 2012

Julemad Julemad december 2012 Julemad Menu Tilbehør Linsesalat Waldorf med selleri, valnødder, druer og mormor dressing Brune kartofler med honning og rosmarin fennikelsalat, estragon, pink grape og ristede mandler grønkålssalat med

Læs mere

MORGENMAD. Velkommen til. Bestil venligst i baren. Man-fredag 09.00-17.30. Lørdag 10.00 16.00. Åbningstider gældende pr. 1. april 2015 DAGENS TILBUD

MORGENMAD. Velkommen til. Bestil venligst i baren. Man-fredag 09.00-17.30. Lørdag 10.00 16.00. Åbningstider gældende pr. 1. april 2015 DAGENS TILBUD Velkommen til MORGENMAD Hverdage 09.00 12.00 Lørdage 10.00 13.00 BRUNCH tallerken 129,- Røræg, bacon, pølser, marineret kyllingespyd, røget laks m./ avokado, serrano skinke m./drueagurk, yoghurt m./crunch

Læs mere

Uhm, vi faster! Jerk W. Langer og Louise Bruun

Uhm, vi faster! Jerk W. Langer og Louise Bruun Der er skåret ned for kalorierne og op for smagen i Louise Bruuns retter på de næste sider. Du kan faktisk spise det hele og samtidig være på fastekur. Af Louise Bruun FOTO XX Jerk W. Langer og Louise

Læs mere

Madlavning for finere mænd. Grill retter

Madlavning for finere mænd. Grill retter Grill retter Grill Ananas a la Cuba... 3 Baby spareribs med krydret æblecider marinade... 4 Choy Bau finger-steaks... 5 Fyldte tomater med ratatouille... 6 Grillet ananas med vaniljeis... 7 Grillet Laks...

Læs mere

Velkommen til endnu en kokkeskole

Velkommen til endnu en kokkeskole Velkommen til endnu en kokkeskole Januar er måneden hvor vi kigger på en klar himmel, en lavt stående sol og en temperatur efter disse forhold. Vi må hige efter friske råvarer men realisere at sylteglas

Læs mere

FESTER På La Oficina 2015

FESTER På La Oficina 2015 FESTER På La Oficina 2015 La Oficina har til huse i Klasselotteriets gamle trækningslokaler. Centralt beliggende i København tæt på søerne og Forum Metro Station og med gode muligheder for parkering. Når

Læs mere

RESTAURANT EASTERN CORNER Dessertter & Cocktails Apperitif 1 glas Rosé champagne 85 kr. Kir Royal 55 kr. Desserter No. 102 Dybstegt banan med is 55 kr. Fried banana with ice-cream No. 103 Dybstegt ananas

Læs mere

Vinter 2013. De kliniske diætister 2013-01-02

Vinter 2013. De kliniske diætister 2013-01-02 Vinter 2013 - Blomkålssuppe - Torsk i øldej med urteremoulade - Kylling med kikærter - Linsesalat - Broccoli salat - Klatboller - Rødbedekage med skyr creme Blomkålssuppe - 4 personer 1 lille blomkålshoved

Læs mere

Februar - April 2008. Shopping & Service om bord. SAS Charter

Februar - April 2008. Shopping & Service om bord. SAS Charter Februar - April 2008 Shopping & Service om bord SAS Charter Shop&Save Nyhed Marc Jacobs Daisy Eau de parfum, 50 ml Dameduft DKK 330,- Vejl. udsalgspris DKK 430,- Clinique Glosswear for lips Sheer shimmer

Læs mere

Opskrifter på FiguAktiv-måltider

Opskrifter på FiguAktiv-måltider FIGUAKTIV KONCEPT Aloe Vera, FiguAktiv drikkepulver, FiguAktiv urtete, ProBalance FiguAktiv er en forbedring af Figuline, hvor smagen og indholdsstofferne er forbedret. Der er endnu mere B12 vitamin i.

Læs mere

109,00 kr. Brunch Tallerken. Stor brunch buffet. Frisk presset appelsin juice. Lørdag og søndag. kl 10.00-14.00. kl. 10.00-13.00. 40 cl.

109,00 kr. Brunch Tallerken. Stor brunch buffet. Frisk presset appelsin juice. Lørdag og søndag. kl 10.00-14.00. kl. 10.00-13.00. 40 cl. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Brunch Tallerken Man-fredag

Læs mere

Superhelten & Prinsessen på ærten spiser også madpakker

Superhelten & Prinsessen på ærten spiser også madpakker A e og Anne lbrechts n Stine Jung lbrechtsen Superhelten & Prinsessen på ærten spiser også madpakker e A Inspiration til sunde madpakker og mellemmåltider P muusmann forlag 01 Fisk Danskerne spiser generelt

Læs mere

Spøgelsesskibe... 3. Elvervinger... 4. Rugbrødsstænger med mandelknas... 5. Fedtfattige grovboller... 6. Klovnesandwich... 7. Politistave...

Spøgelsesskibe... 3. Elvervinger... 4. Rugbrødsstænger med mandelknas... 5. Fedtfattige grovboller... 6. Klovnesandwich... 7. Politistave... Forord Grundprincipperne i opskrifterne er en begrænset mængde tilsat sukker og fedtstof samt et højt indhold af frugt og grønt. Fordelen ved at bruge frugt og grønt er at det giver sødme som god erstatning

Læs mere

Menukort. Kære gæst. Jakob Beck Wätjen

Menukort. Kære gæst. Jakob Beck Wätjen Menukort Kære gæst Det glæder os at byde Dem velkommen her på Montra Hotel Sabro Kro. Kroens historie går tilbage til 1855, og vi er stolte over nu at kunne sige at vi er Danmarks nyeste kro, der trods

Læs mere

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen.

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Hvidvin Riesling Eins, Zwei, DRY, Leitz,2013, Tyskland 75.- // 300.- En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Kung Fu Girl, Charles Smith, 2013,

Læs mere

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips:

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips: For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Selskabsmateriale 2013 Skovshoved Hotel

Selskabsmateriale 2013 Skovshoved Hotel 2013 Skovshoved Hotel Selskabspakker Aperitif 3 retters menu Vinmenu ad libitum Kaffe ad libitum Blød bar ad libitum 3 timer 995,- person Aperitif 3 retters menu Vinmenu ad libitum Kaffe ad libitum Avec

Læs mere

MATEMATIK, MUNDTLIG PRØVE TEMA: BOLSJER

MATEMATIK, MUNDTLIG PRØVE TEMA: BOLSJER I jeres klasse er i blevet enige om at tjene lidt ekstra penge til jeres klassetur i år, og en af jeres kammerater har fået den ide, at I skal fremstille bolsjer, som I kan sælge med fortjeneste ved forskellige

Læs mere

GENNER HOEL PANDEKAGEHUS. Menukort

GENNER HOEL PANDEKAGEHUS. Menukort GENNER HOEL PANDEKAGEHUS Menukort Velkommen i pandekagehuset Vi byder dig hjertelig velkommen i vort hyggelige pandekagehus. Pandekagehuset åbnede første gang den 5. april 2012, og vi er dermed i gang

Læs mere

Velkommen til THE COCKTAILBAR. Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken.

Velkommen til THE COCKTAILBAR. Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken. Velkommen til THE COCKTAILBAR Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken. Vi bestræber os på, at aflive myten om Whiskey kun er for mænd, og kun burde nydes i sin pureste

Læs mere

Godt humør, færre forkølelser og influenza

Godt humør, færre forkølelser og influenza Smækre lækre retter og gode råd. Sund mad, vand og motion er opskriften på Godt humør, færre forkølelser og influenza 2 Sådan er DET bare Indhold: Smækker lækker morgenmad.side 3 Kyllingewok...Side 5 Tuna

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Maj 2009 - august 2009. SAS Charter. Shopping & Service om bord

Maj 2009 - august 2009. SAS Charter. Shopping & Service om bord Maj 2009 - august 2009 SAS Charter Shopping & Service om bord Shop&Save Hugo Boss Element Man Deostick Herreduft DKK 130,- Vejl. udsalgspris DKK xxx,- Hugo Boss Element Man Eau de toilette, 60 ml Herreduft

Læs mere

Calypso restaurant & bar

Calypso restaurant & bar Calypso restaurant & bar Cocktail Shrouded in a long and picturesque history rum is one of the most versatile spirits in the world. The exact origin is uncertain but everyone agrees that it reached its

Læs mere

- 24.- - 20.- 24.- + 5.- - TILBUD

- 24.- - 20.- 24.- + 5.- - TILBUD Så søt som i gamle age - bolcher sien 1864 Varme rikke Velkommen til Danmarks ælste sukkervarefabrik. Her laver vi hånlavee bolcher, logobolcher, sukkerfri bolcher, slikkepine mm. Vi fører e gamle recepter

Læs mere

Sundhedsfremmende appetit på livet

Sundhedsfremmende appetit på livet Sundhedsfremmende appetit på livet Besøg os på: www.madomsorg.dk - og facebook: Sundhedsfremmende appetit på livet (facebook.com/sundhedsfremmende) Gode råd og lyse idéer omkring din mad... Til dig når

Læs mere

Menukort Juli 2013 Skibhusvej 125. Direktør Yasar Nazir

Menukort Juli 2013 Skibhusvej 125. Direktør Yasar Nazir Menukort Juli 2013 Skibhusvej 125 Direktør Yasar Nazir HOVEDRETTER (Serveres med dampede ris) Køb hovedret som menu med 1 valgfri Naan/Hvidløgsnaan og ½ l. vand for kun kr. 25,- ekstra VEGETAR 13. Blandede

Læs mere

Hvordan kan jeg få mad nok?

Hvordan kan jeg få mad nok? Derfor er det vigtigt at få nok at spise Vægttab i forbindelse med sygdom betyder tab af vigtigt muskelvæv. Ved en slankekur tabes fortrinsvis fedtvæv, men dette er ikke tilfældet under sygdom på grund

Læs mere

SELSKABSKORT. Fester Firmaudflugter Receptioner Bryllupper Fødselsdage Konferencer Små og store selskaber

SELSKABSKORT. Fester Firmaudflugter Receptioner Bryllupper Fødselsdage Konferencer Små og store selskaber SELSKABSKORT Fester Firmaudflugter Receptioner Bryllupper Fødselsdage Konferencer Små og store selskaber LOKALER Hold dit næste arrangement i Ree Park. I parkens unikke og naturskønne rammer får du og

Læs mere

Kokkelærens Madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. rodfrugter til og pasta. rødbedesalsa. aften Kartoffelsalat med blendet

Kokkelærens Madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. rodfrugter til og pasta. rødbedesalsa. aften Kartoffelsalat med blendet Kokkelærens Madplan Aftensmad Madpakke- Små forslag hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Blå laks med kartoffelmos Lasagne med Nakkekotelet Kylling med sellerifritter

Læs mere

Det er helt vildt - rådyr Torsdag 10/2-11. Det er helt. - Rådyr

Det er helt vildt - rådyr Torsdag 10/2-11. Det er helt. - Rådyr Det er helt vildt - Rådyr Rødvins marineret rådyr m. pamasan og krydderurter Rådyr yderlår + lårtunge 150g pamasan, revet 50g hasselnødder, fint hakkede Basilikum, timian og persille, fint hakkede Marinade:

Læs mere