Fir sugeslanger. 27. årgang 4. kvartal Nr. 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fir sugeslanger. 27. årgang 4. kvartal Nr. 4"

Transkript

1 Fir sugeslanger årgang 4. kvartal Nr. 4

2 Dommerkursus i Linz I lighed med tidligere år blev kurset afviklet i oktober måned nærmere betegnet fra den 17. til den 19. oktober 2008 på Landesfeuerwehrschule Oberösterreich. Formanden og Thøger Refshauge rejste med intercitytoget til Hamburg og nattoget fra Hamburg til Linz torsdag den 16. oktober med ankomst fredag morgen ca. kl På førstedagen blev der orienteret om stadet for forberedelsen og forholdene i Ostrava. Der er oprettet en hjemmeside hvor der kan læses mere om konkurrencerne og hele arrangementet sprog: tjekkisk, engelsk og tysk. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret. Tjekkerne forventer ca gæster fra 30 nationer. Efterfølgende blev diverse ændringer, opstramninger og fortolkninger gennemgået i et PowerPoint show. Hele lørdagen var afsat til praktisk uddannelse på en nærliggende teknisk skoles boldbane. Der var opstillet 4 baner og østrigerne havde ligeledes opstillet 4 konkurrencegrupper og et antal instruktører. Opstilling før start Kursisterne gik på skift ind i de forskellige dommerroller, dog undtagen rollen som hoveddommer. Hoveddommeren fungerede også som instruktør. I forhold til forhindringsstafetløbet blev enkelte passager nøje gennemgået.

3 Kurset var på alle måder meget lærerigt. Forholdene på brandskolen er helt i top fine to sengs værelser med bad og toilet, god og rigelig forplejning og ikke mindst en hyggelig pub eller knejpe hvor det kammeratlige samvær kan dyrkes/nydes til særdeles rimelige priser. Kammerater fra Østrig og Kroatien Vi rejste tilbage med nattoget lørdag aften og var i Hamburg ca. kl Konkurrencereglementet Den internationale konkurrenceledelse har nu samlet alle fortolkninger/ændringer og nye tiltag i et tillæg til det gældende konkurrencereglement, hvilket vil sige at der nu er to hæfter at holde styr på. Vi har imidlertid besluttet at indarbejde diverse ændringer m.v. i den danske udgave af konkurrencereglementet på samme måde som vi gjorde i 2005 altså en videreførelse af DK praksis, som efter vores opfattelse gør regelsættet mere overskuelige. Alle medlemmer og dommerkorpset får tilsendt det tilrettede DK- reglement Hvert hold, samt delegationsleder, træner og dommerne vil i løbet af vinteren få tilsendt et eksemplar af den tysk-/engelsk sprogede udgave af reglementet og en CD-Rom med en lang række fotos, som vi tror gør regelforståelsen lettere. Af helt nye tiltag kan nævnes: Et kunstgræstæppe hvor materiellet og mandskabets placering er vist. Elektronisk tidtagning (start og slut) som betjenes af hoveddommeren. Tiden vises med det samme på et stort display. Der skal dog stadig tages tid med almindelige stopure, som kontrol og ligeledes hvis den elektroniske tidtagning falder ud.

4 Udover nævnte tiltag vil der være justeringer af større eller mindre omfang, udover hvad der allerede er indføjet i den danske udgave. I korthed kan det sammenfattes til følgende punkter: 2,5 1 forhold forhold forhold forhold forhold forhold forhold forhold forhold forhold forhold forhold Tjekkiet Tjekkiet centraleuropæisk republik danner af Cechy (Bøhmen) og Morava (Mæhren) har et befolkningstal på 10,2 mio og dækker et areal på km2 (ca. 2 gange større end Danmark). Ca. 95% af befolkningen er tjekke. De resterende ca. 5 % er overvejende mindretal fra de omgivende lande inklusiv sigøjnere. Landet er ret industrialiseret. Tjekkiet er omgivet af bjerge og gennemskæres af talrige floder, som afvander landet til Nordsøen, Østersøen og Sortehavet. Hovedstad: Prag (1.2 mio indb.) Klimaet er tempereret fastlandsklima, hvilket vil sige varme somre og kolde vintre. Religion: Overvejende katolsk (romersk). Møntfod: Korona Czk. 1 Czk = ca. 0,30Dkk. Ostrava Ostrava som skal være værtsby for Brandmandsolympiaden 2009 ligger i Morava ca. 340km øst for Prag med ca. 15km og 55km til henholdsvis den polske og slovakiske grænse. Ostrava er den tredje største by i Tjekkiet ( indb.). Her lå tidligere en stor koncentration af svær industri (kul og stål) hvilket prægede byen og omegnen forureningsmæssigt). Billedet er dog ændret: Det sidste kul blev brudt medio halvfemserne, og nu er alle de bynære miner lukket.

5 Langt de fleste mine- og stålarbejdere er nu omskolet til andre industrier og brancher. Hvilket har medført en meget hurtig udvikling af servicevirksomheder såsom banker, hoteller, udstillings- og handelscentre. Her til kommer flere kulturelle og sportslige events (begivenheder) som er henlagt til byen. Brandmandsolympiaden den 14. i rækken afvikles på Bystadion Ostrava Vikovice fra den 19. til den 26. juli Bystadion Vikovice Infrastruktur Motorvejsnettet er veludbygget og tilpasset det tyske og østrigske motorvejssystem. Det øvrige vejnet er fintmasket og generelt af en rimelig kvalitet. Der er ligeledes jernbaner til de større byer. Landets internationale lufthavn Ruzyne ligger ca. 20 km. vest for Prag. I/ved Ostrava er der en indenrigslufthavn, som beflyves med mindre fly. Tidligere brandmandskonkurrencer Der har tidligere været afholdt internationale brandmandskonkurrencer i Tjekkiet nærmere betegnet i Brno i Dengang var Tjekkiet en del af det daværende Tjekkoslovakiet, som var adskilt med et Jerntæppe fra Vesteuropa med de problemer det gav. Trods alt blev konkurrencerne afviklet på en efter forholdene tilfredsstillende måde. Delegationsleder Per Teglgård Træner Leif Bang Aktører i Ostrava

6 Konkurrencegrupper Herning Brandvæsen Billund-Grindsted Brandkorpsforening Tønder Frivillige Brandværn Beredskabsstyrelsens Tekniske Skole/Tinglev Frivillige Brandværn Viborg Brandvæsen Falck Hornslet Fire & Rescue, Helicopter Wing Karup Frederikshavn Brandvæsen Slagelse Brand og Redning Beredskabsstyrelsen Sydjylland Dommere Thøger Refshauge Steen Bjarne Jørgensen Sven Urban Hansen Kristian Müller Benno Brigsted Henning Bobsin Leif Brink Jørgensen Poul Laustsen Den danske delegation udgør 110 mand. Som hold nr. 10 besluttede bestyrelsen at tilbyde konkurrencegruppen fra Beredskabsstyrelsen Sydjylland pladsen, hvilket blev accepteret. Efterfølgende har Hobro Brandvæsen meddelt at de af forskellige årsager ikke kan samle en komplet konkurrencegruppe og deltage i Tjekkiet. Såfremt det kniber for andre at samle et hold stiller Hobro gerne op for at hjælpe. Hobro forventer dog at være fit for fight i Bestyrelsen har derfor tilbudt konkurrencegruppen fra Helicopter Wing Karup at tage over fra Hobro, hvilket blev accepteret. Tak til begge grupper for de positive tilsagn, som gør at vi fortsat kan stille op i disciplinen traditionelle international Brandmandskonkurrencer med max. antal grupper. De danske ungdomsbrandkorps opstiller ikke hold i Tjekkiet i 2009.

7 Nyt fra bestyrelsen Evaluering af konkurrencerne m.v. i Tønder. Tak til arrangørerne, hold og dommere for tilbagemeldingerne, som er drøftet og taget til efterretning. Pokalregulativ. Bestyrelsen har besluttet at revidere og justere regulativet inden afvikling af de nationale konkurrencer i Bestyrelsen. Viceberedskabsinspektør Kristian Müller, Tønder er optaget i bestyrelsen, som nu er fuldtallig. Velkommen til Kristian. Dommerkorpset. Distriktsbrandinspektør Claus Lund, Nykøbing Falster og Viceberedskabsinspektør Kristian Müller, Tønder er optaget i dommerkorpset. Velkommen til Claus og Kristian. Rekruttering/fastholdelse. I løbet af 2009 vil bestyrelsen intensivere en hverve- og fastholdelseskampagne f.eks. i forbindelse med seminar/temamøde med repræsentanter fra både hold, dommere og bestyrelsen. Nationale konkurrencer Tinglev 2011 Billund-Grindsted under visse forudsætninger Herning Hjemmeside. Foreningens hjemmeside er sammen med National Komiteens under revision og fornyelse. Nyt fra National Komiteen Æresmedlem. Ved en sammenkomst den 27. oktober 2008 har bestyrelsen for Dansk CTIF udnævnt Gunnar Haurum til foreningens æresmedlem for en lang og uvurderlig indsats for det internationale samarbejde på brand- og redningsområdet. Siden 1962 har Haurum været aktiv i CTIF, der er en international brandteknikerorganisation. I 1975 blev han formand for Dansk CTIF og dermed dansk nationaldelegeret. I 1986 vicepræsident i CTIF, og fra 1989 til 1997 var han præsident. Ved sin afgang blev han udnævnt til ærespræsident af CTIF.

8 At han først nu er blevet æresmedlem af den Danske National Komité, skyldes, at det så sent som på årets generalforsamling i marts blev muligt for bestyrelsen at udnævne æresmedlemmer. Brigadechef Peter Wheler og Gunnar Haurum Aktiviteter. Repræsentanter fra komiteen har i løbet af året deltaget i en række møder og undersøgelsesarbejder af faglig art i både ind og udland bl.a. i Kosovo. Primo januar 2009 er der planlagt et fællesmøde med CTIF komiteerne i de nordiske lande. Mødet holdes i Nordsjælland. Nyt fra det Internationale CTIF Dødsfald. Vi har i sommer modtaget underretning om at forhenværende generalsekretær og præsident i CTIF Colonel (oberst) Robert Dollinger, Frankrig er afgået ved døden. Genvalg. Præsident Walter Egger, Schweiz og generalsekretær Christophe Mignot, Frankrig blev den 19. september 2008 i Colmar genvalgt for en ny fireårig embedsperiode.

9 Som afslutning på denne udgave af sugeslangerne Ønsker bestyrelsen, æresmedlemmer, medlemmer og dommere En rigtig glædelig jul og Et godt nytår Tak for indsatsen i det forløbne år..

10 Medlemmer: Billund-Grindsted BkF., v/poul Laustsen, Fyrrevænget 410, 7190 Billund Falcks Redningskorps, v/ Jonny Rabæk, Rosenholmvej 22, 8543 Hornslet Frederikshavn Brandvæsen, H.C.Ørstedsvej 35, 9900 Frederikshavn. Gentofte Brandvæsen, Bernstorffsvej 159, 2920 Charlottenlund Vejle Brandvæsen, Norgesvej 1, 7100 Vejle Herning Brandvæsen, H P Hansens Vej 112, 7400 Herning Hobro Brandvæsen, v/ Frede Mortensen, Sallingvej 15, 9500 Hobro Horsens Brandvæsen, Torstedalle 1, 8700 Horsens Odder Brandvæsen, Rådhusgade 38, 8300 Odder Skive brandkorpsforening, v/ Jan Christensen, Skrænten 35, 7800 Skive. Slagelse Brand og Redning, Slagelse Landevej 3, 4220 Korsør Beredskabsstyrelsen Sydjylland, Vilstrupvej 55, 6100 Haderslev Tønder Frivillige Brandværn, Jernbanegade 30, 6270 Tønder Viborg Brandkorpsforening, Industrivej 3, 8800 Viborg Aarhus Brandvæsen, v/thorbjørn Jørgensen, Ny Munkegade Århus C. Beredskabsstyrelsen Tinglev/Tinglev Frivillige brandværn, v/morten Roest, Nørremarken 21, 6360 Tinglev Fire & Rescue, Helicopter Wing Karup v/steen Astrup, Herningvej 1, 7470 Karup Æresmedlemmer: Jens Chr. Jørgensen Gunnar Haurum ÆNDRINGER TIL MEDLEMSLISTEN BEDES MEDDELT FORMANDEN

11 Dommere: Poul Laustsen, Fyrrevænget 410, 7190 Billund Jens E. Kjær, Birkemose 204, 7000 Fredericia Brandmand Børge Egerrup, Vejdammen 112, 2840 Holte Vicebrandinspektør Steen Jørgensen, Farum Hovedgade 52, 2-203, 3520 Farum Beredskabschef Thøger Refshauge, Trevangsvej 11, 3520 Farum Brandmand Lone og Henning Bobsin, Elmelundsvej 16, Øster Alling, 8963 Auning Brandmester Henrik Junge, Sydkajen 65, 3600 Frederikssund Beredskabschef Sv. Urban Hansen, Kongebrovej 7, 4180 Sorø Beredskabsinspektør Torben Groos, Aabenraa Brand og Redning, Kallemosen 20 B, 6200 Aabenraa Indsatsleder Tommy Hansen, Bøgevejen 12, 2850 Nærum Frank Stub, Vejgårdspark Farum Henning Jensen, Bligevej 16, 8300 Odder Indsatsleder Erik Petersen, Rundforbivej 176, 2850 Nærum Distriktsbrandinspektør Leif Brink Jørgensen, Blomstervænget 10, 7100 Vejle Beredskabschef Leif Bang, N.P. Jusiassensvej 1, 8500 Grenå Beredskabschef Lars Hviid, Jernbanegade 30, 6270 Tønder Hans Chr. Kjær, Ingridsvej 3, Vester Nebel, 6040 Egtved Morten Just Hansen, Stenderupvej 100, Agtrup, 6091 Bjert Benno Brigsted, Skolesvinget 49, 8700 Horsens Palle Christiansen, H.C. Ørstedsvej 47, 9900 Frederikshavn Beredskabschef Mette Bøgvad, HP Hansensvej 112, 7400 Herning Sektionschef Per Teglgård, Beredskabsstyrelsens Teknisk Skole, Nørremarken 21,6380 Tinglev Viceberedskabsinspektør Kristian Müller, Jernbanrgade 30, 6270 Tønder Distriktsbrandinspektør Claus Lund, Roald Amudsensvej 6, 4800 Nykøbing Falster ÆNDRINGER TIL DOMMERLISTEN BEDES MEDDELT FORMANDEN

12 DANSK CTIF S BRANDMANDSKONKURRENCEFORENING BESTYRELSE: FORMAND: Poul Laustsen Fyrrevænget Billund tlf. privat hplaustsen@stofanet.dk KASSERER: Sven Urban Hansen Tuelsøvej Sorø tlf. arbejde fax tlf. privat suh@soroe.dk BESTYRELSESMEDLEM: Leif Bang N.P. Jusiassensvej Grenå tlf. arbejde tlf. privat leib@norddjurs.dk BESTYRELSESMEDLEM: Kristian Müller Jernbanegade Tønder telf. arbejde brskkm@toender.dk

Fir sugeslanger. 28. årgang 4. kvartal Nr. 4

Fir sugeslanger. 28. årgang 4. kvartal Nr. 4 Fir sugeslanger 2009 28. årgang 4. kvartal Nr. 4 Ostrava Korrektion I Fir sugeslanger Nr. 3 2009 var Viborg Brandvæsens samlede points angivet til 385,21 hvilket skyldes en simpel skrivefejl. Det rigtige

Læs mere

Fir sugeslanger. 28. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 28. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2009 28. årgang 2. kvartal Nr. 2 Program XIV. Internationale Brandmandskonkurrencer 19. - 26. juli 2009 i Ostrava, Tjekkiet Tid Aktivitet Lokalitet Søndag, den 19. juli - Kl. 17.00 Ankomst,

Læs mere

Fir sugeslanger. 29. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 29. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2010 29. årgang 2. kvartal Nr. 2 Velkommen til Brandmandskonkurrencerne i Tinglev Bestyrelsen byder hermed alle deltagere hold, dommer, æresmedlemmer, gæster og tilskuere - hjertelig velkommen

Læs mere

Fir sugeslanger. 30. årgang 1. kvartal Nr. 1

Fir sugeslanger. 30. årgang 1. kvartal Nr. 1 Fir sugeslanger 2011 30. årgang 1. kvartal Nr. 1 Dansk CTIF s Brandmandskonkurrenceforening Regnskab for perioden 1.januar 2010 til 31. december 2010. Indtægter Kontingenter 9.600,00 Brandmandskonkurrence

Læs mere

Fir sugeslanger. 27. årgang 3. kvartal Nr. 3

Fir sugeslanger. 27. årgang 3. kvartal Nr. 3 Fir sugeslanger 2008 27. årgang 3. kvartal Nr. 3 Brandmandskonkurrencer i Tønder Som der er tradition for blev de nationale brandmandskonkurrencer afholdt den anden hele weekend i juni og denne gang i

Læs mere

Fir sugeslanger. 28. årgang 3. kvartal Nr. 3

Fir sugeslanger. 28. årgang 3. kvartal Nr. 3 Fir sugeslanger 2009 28. årgang 3. kvartal Nr. 3 Brandmandsolympiade i Tjekkiet Fra den 19. Til den 26. juli 2009 blev de XIV. Internationale Brandmandskonkurrencer og de XVII. Internationale konkurrencer

Læs mere

Fir sugeslanger. 31. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 31. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2012 31. årgang 2. kvartal Nr. 2 Velkommen til Brandmandskonkurrencerne i Herning Bestyrelsen byder hermed alle deltagere hold, dommer, æresmedlemmer, gæster og tilskuere - hjertelig velkommen

Læs mere

Fir sugeslanger. 30. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 30. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2011 30. årgang 2. kvartal Nr. 2 Velkommen til Brandmandskonkurrencerne i Grindsted Bestyrelsen byder hermed alle deltagere hold, dommer, æresmedlemmer, gæster og tilskuere - hjertelig

Læs mere

Fir sugeslanger. 29. årgang 4. kvartal Nr. 4

Fir sugeslanger. 29. årgang 4. kvartal Nr. 4 Fir sugeslanger 2010 29. årgang 4. kvartal Nr. 4 Nyt fra bestyrelsen Regnskabet for 2009 og budgettet for 2010 som begge har været bragt i Fir sugeslanger Nr. 1 2010 uden der er kommet indvendinger blev

Læs mere

Fir sugeslanger. 31. årgang 3. kvartal Nr. 3

Fir sugeslanger. 31. årgang 3. kvartal Nr. 3 Fir sugeslanger 2012 31. årgang 3. kvartal Nr. 3 Brandmandskonkurrencer DM i Herning Fredag den 8. juni Herning Brand og Redning havde i løbet af torsdag/fredag streget banerne op og opstillet materiellet

Læs mere

Fir sugeslanger. 28. årgang 1. kvartal Nr. 1

Fir sugeslanger. 28. årgang 1. kvartal Nr. 1 Fir sugeslanger 2009 28. årgang 1. kvartal Nr. 1 Dansk CTIF s Brandmandskonkurrenceforening Regnskab for perioden 1.januar 2008 til 31. december 2008. Indtægter Kontingenter 10.800,00 Brandmandskonkurrence

Læs mere

Fir sugeslanger. November CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. November CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 4-2014 33. årgang Frederikshavn by vært for konkurrencerne i 2015 Fir sugeslanger November 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand:

Læs mere

Fir sugeslanger. 27. årgang 2. kvartal Nr. 2

Fir sugeslanger. 27. årgang 2. kvartal Nr. 2 Fir sugeslanger 2008 27. årgang 2. kvartal Nr. 2 Lidt om Tønder Brandvæsen Det er nu over 1 år siden at den nye kommunestruktur, og dermed også ny struktur for brandvæsenet i Tønder Kommune blev en realitet.

Læs mere

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2013 32. årgang Fir sugeslanger Februar 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2013 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej 16, Ø. Alling 8963 Auning

Læs mere

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2017 36. årgang Stadion Lind - Villach Fir sugeslanger Februar 2017 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2017 Kst. formand: Lars Stensbjerg Brand

Læs mere

Fir sugeslanger. Marts CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Marts CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2016 35. årgang Arkivfoto - Mulhouse 2013 Fir sugeslanger Marts 2016 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2016 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Maj CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Maj CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2016 35. årgang Velkommen til Ikast 2016 Fir sugeslanger Maj 2016 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2016 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger JUNI CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger JUNI CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2014 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger JUNI 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2014. 33. årgang

Fir sugeslanger. Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2014. 33. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2014 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger Februar 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2017 36. årgang Arkivfoto fællestræning i Herning Fir sugeslanger Juni 2017 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Støt vores sponsorer de støtter os Formanden

Læs mere

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 4-2012 31. årgang Fir sugeslanger Oktober 2012 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2012 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej 16, Ø. Alling 8963 Auning

Læs mere

Fir sugeslanger. November 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. November 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 4-2013 32. årgang Mulhouse stadion på finaledagen Fir sugeslanger November 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2013 Formand: Henning Bobsin

Læs mere

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 2-2013. 32. årgang. Fir sugeslanger

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 2-2013. 32. årgang. Fir sugeslanger Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2013 32. årgang Fir sugeslanger Maj 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2013 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej 16, Ø. Alling 8963 Auning

Læs mere

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2018 37. årgang Helicopter Wing Karup vært for træningssamling september 2018 Fir sugeslanger Juni 2018 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2018

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Ekstranummer April CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. 33. årgang

Fir sugeslanger. Ekstranummer April CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. 33. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger Ekstranummer April 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Oktober CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Oktober CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2016 35. årgang Brandstationen i Ikast Fir sugeslanger Oktober 2016 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2016 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2018 37. årgang Brandstationen i Gilleleje Fir sugeslanger Februar 2018 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2018 Kst. formand: Lars Stensbjerg

Læs mere

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger. August 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening

Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang. Fir sugeslanger. August 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2013 32. årgang Fir sugeslanger August 2013 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2013 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej 16, Ø. Alling 8963 Auning

Læs mere

Fir sugeslanger. Marts 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2015. 34. årgang

Fir sugeslanger. Marts 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 1-2015. 34. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2015 34. årgang Frederikshavn by vært for konkurrencerne i 2015 Fir sugeslanger Marts 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning

Læs mere

Fir sugeslanger. Oktober CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Oktober CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2014 33. årgang Beredskabsstyrelsen Sydjylland Fir sugeslanger Oktober 2014 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2014 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Fir sugeslanger. September CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. September CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2017 36. årgang Villach 2018 en by mellem bjerge Fir sugeslanger September 2017 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Støt vores sponsorer de støtter os Formanden

Læs mere

Fir sugeslanger. 30. årgang 4. kvartal Nr. 4

Fir sugeslanger. 30. årgang 4. kvartal Nr. 4 Fir sugeslanger 2011 30. årgang 4. kvartal Nr. 4 Regnskab og budget Nyt fra bestyrelsen Både regnskab for 2010 og budgetforslag for 2011der blev bekendtgjort i Fir sugeslanger Nr. 1 2011 er efterfølgende

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

KATALOG. ektionsklub 34. Brevdue-udstilling i 154 "Standards" klubhus. lørdag den 9. december

KATALOG. ektionsklub 34. Brevdue-udstilling i 154 Standards klubhus. lørdag den 9. december KATALOG ektionsklub 34 Brevdue-udstilling i 154 "Standards" klubhus Flyvekonkurrence 2018 fra Henstedt uge 20 5 slagpræmier fordeling 5-4-3-2-1 Puljestørrelse: 2250,- kr. Præmier i kr.: 750-600-450-300-150

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2017 Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 104,7 104,5 104,9 104,3 418,4 35x 2 Kurt Møller

Læs mere

Stævneavis nr. 4. BF Stævne 2012. 7-9. september 2012. I denne stævneavis:

Stævneavis nr. 4. BF Stævne 2012. 7-9. september 2012. I denne stævneavis: Stævneavis nr. 4 BF Stævne 2012 7-9. september 2012 I denne stævneavis: Vi savner dig savner du et hold? Forhåndstilmelding du kan sagtens nå det endnu Fælles transport Hvor skal vi sove? > Lej en madras

Læs mere

Hvad er en Feuerwehr-Sternfahrt?

Hvad er en Feuerwehr-Sternfahrt? Hvad er en Feuerwehr-Sternfahrt? Internationalt træf for frivillige brand- og redningsfolk Hvert andet år siden 1975 Oprindelse i Østrig Internationale Feuerwehr-Sternfahrt Organisation (IFSO) Elementer

Læs mere

Æ sprøjt SIKKERHED. Trådløs kommunikation for enhver timers døgnservice. Prisbillig løsning eller store moderne komplekse systemer.

Æ sprøjt SIKKERHED. Trådløs kommunikation for enhver timers døgnservice. Prisbillig løsning eller store moderne komplekse systemer. Æ sprøjt September 2008 SIKKERHED Trådløs kommunikation for enhver... 24 timers døgnservice Prisbillig løsning eller store moderne komplekse systemer. Afdelinger i Odense, Aabenraa, Esbjerg, Århus og København

Læs mere

Fir sugeslanger. Maj 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 2-2015. 34. årgang

Fir sugeslanger. Maj 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 2-2015. 34. årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2015 34. årgang Frederikshavn Brandstation Fir sugeslanger Maj 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2016 Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Kurt Møller Pedersen Tuse 105,6 104,4 105,5 104,6 420,1 35x 2

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 B rand og Redning FOTO: 1 Indledning: Dette er min første beretning som kredsleder for Beredskabsforbundet Sønderborg. 2008 har været

Læs mere

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg

Bent Holmberg, Viborg Lithen Mikkelsen, Viborg P.E. Madsen, Viborg 1971/72 Viborg, 30/ Jytte Reitz, Silkeborg Hovedbestyrelsesmedlemmer og revisorer fra start, 1970/71 Fra 1970/71 til 2010 er navnene udtaget fra skriftet Vandreforeningen Fodslaw Jubilæumsskrift 1970 2008, udarbejdet af tidligere kasserer Gervid

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Danske Bank Vejle Amt ½ Maraton 2004

Danske Bank Vejle Amt ½ Maraton 2004 Kvinder M/K Placering Start nr Fornavn Efternavn By Sluttid Km. tid Kvinde 1 120 Pernille Bach Brabrand 01:31:38 00:04:21 Kvinde 2 54 Ingelise Jensen Herning 01:35:35 00:04:32 Kvinde 3 143 Birgitte Sommer

Læs mere

Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion

Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion Marts 2019 Redaktion: Landbrugsstyrelsen Tekst: Landbrugsstyrelsen Foto: COLOURBOX ISSN: 2246-2872 Tillæg til ISBN

Læs mere

Forsvarsudvalget FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 52 Offentligt

Forsvarsudvalget FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 52 Offentligt Forsvarsudvalget 2015-16 FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 52 Offentligt Status pr. 17. november 2015 Navn: Hovedstadens Beredskab 1. www.beredskab.albertslund dk. (arbejdstitel)) 2. Areal: 272 km

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster.

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Danske Politi Mesterskaber i Orienteringsløb 2010. Mesterskabsklasse Herre. Orienteringsbane på 8,0 km med 23 poster Per Jessen Roskilde 0:57:35 Dansk Politi Mester Erik Olsen Helsingør 1:05:41 2 Jesper

Læs mere

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDEGRUPPEN DANMARK www.wachtelhunden.dk 1 FORMANDENS KLUMME Jagt sæsonen er godt og vel i gang, og året går mod enden, hvorfor jeg vil ønske jer alle er rigtig godt nytår.

Læs mere

Resultatliste DPM 15 meter skydning Den 24. Og 25. Februar 2009 Skytternes Hus i Århus

Resultatliste DPM 15 meter skydning Den 24. Og 25. Februar 2009 Skytternes Hus i Århus Resultatliste DPM 15 meter skydning Den 24. Og 25. Februar 2009 Skytternes Hus i Århus 15 m STANDARDPISTOL ÅBEN 1 Ricky Winther Billund 97 92 94 283 2 Steffen Andreasen Viborg 92 92 92 276 3 N.P. Bro Viborg

Læs mere

8 udbudspakker til fremtidens jernbane

8 udbudspakker til fremtidens jernbane 8 8 udbudspakker til fremtidens jernbane 8 udbudspakker til fremtidens jernbane Udgiver Brancheforeningen Dansk Tog Tekst og layout Dansk Tog Foto Patrik Engstöm/Stefan Nilsson/Lars E/SJ/Arriva Tryk

Læs mere

Fir sugeslanger. 29. årgang 1. kvartal Nr. 1

Fir sugeslanger. 29. årgang 1. kvartal Nr. 1 Fir sugeslanger 2010 29. årgang 1. kvartal Nr. 1 Dansk CTIF s Brandmandskonkurrenceforening Indtægter Kontingenter 10.800,00 Brandmandskonkurrence 121.930,00 Salg af effekter 00,00 Renter 172,31 Indtægter

Læs mere

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer. Prisstigning i pct. år/år

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer. Prisstigning i pct. år/år Temperaturen på boligmarkedet opdelt på kommuner Boligtermometeret måler på 4 nøgletal: Prisudvikling (kvadratmeterpriser), liggetider, afslag og antal. Disse nøgletal vurderes i forhold til gennemsnittet

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Prisstigning i pct. år/år

Prisstigning i pct. år/år Temperaturen på boligmarkedet opdelt på kommuner Boligtermometeret måler på 4 nøgletal: Prisudvikling (kvadratmeterpriser), liggetider, afslag og antal. Disse nøgletal vurderes i forhold til gennemsnittet

Læs mere

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer Temperaturen på boligmarkedet opdelt på kommuner Boligtermometeret måler på 4 nøgletal: Prisudvikling (kvadratmeterpriser), liggetider, afslag og antal. Disse nøgletal vurderes i forhold til gennemsnittet

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer Temperaturen på boligmarkedet opdelt på kommuner Boligtermometeret måler på 4 nøgletal: Prisudvikling (kvadratmeterpriser), liggetider, afslag og antal. Disse nøgletal vurderes i forhold til gennemsnittet

Læs mere

Prisstigning i pct. år/år

Prisstigning i pct. år/år Temperaturen for enfamiliehuse fordelt på landsdele og kommuner, og lejligheder i udvalgte byer Boligtermometeret måler på 4 nøgletal: Prisudvikling (kvadratmeterpriser), liggetider, afslag og antal. Disse

Læs mere

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer Temperaturen på boligmarkedet opdelt på kommuner Boligtermometeret måler på 4 nøgletal: Prisudvikling (kvadratmeterpriser), liggetider, afslag og antal. Disse nøgletal vurderes i forhold til gennemsnittet

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN

SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN SENIOR CUP NR. 6 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 23. FEBR. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 09:00 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 09:00 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang

Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang Hidtil har fremgangen på arbejdsmarkedet været mest tydelig i og omkring København og Århus. Det seneste år er mange nye kommuner dog kommet bedre med.

Læs mere

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer

Temperaturen på markedet for enfamiliehuse baseret på Arbejdernes Landsbanks boligtermometer Temperaturen på boligmarkedet opdelt på kommuner Boligtermometeret måler på 4 nøgletal: Prisudvikling (kvadratmeterpriser), liggetider, afslag og antal. Disse nøgletal vurderes i forhold til gennemsnittet

Læs mere

SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN

SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 20. OKT. 2018 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 09:00 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 09:00 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen Kl.

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION KEGLEBILLARD - OLDBOYS 1.RUNDE Lbn:234 Pulje: 1 Spillested: Bristol Spilledato: 2013-09-26 116380 Jens Poul Barkler 503 Bristol 16.35 522 116312 Palle Brandt 503 Bristol 5.90 208 112409 Conny Pedersen

Læs mere

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009 Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Aalborg Billund Esbjerg Frederikssund

Læs mere

2. juni 2015. "Hvidbog" - navngivning af 60-fællesskabet.

2. juni 2015. Hvidbog - navngivning af 60-fællesskabet. "Hvidbog" - navngivning af 60-fællesskabet. Den politiske styregruppe besluttede på sit møde den 27. maj 2015 at sende navnet på &0- selskabet i høring. Orienteringen blev lagt projektets hjemmeside samt

Læs mere

Politistationer i Danmark

Politistationer i Danmark Retsudvalget 2017-18 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 1122 Offentligt Politistatio i Danmark Politikreds 01 Nordjylland 1 17 1 15 02 Østjylland 1 11 1 11 03 Midt- & Vestjyll. 1 20 1 20 04 Sydøstjylland

Læs mere

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD OLDBOYS 1. RUNDE

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD OLDBOYS 1. RUNDE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Afsnit Vigtige telefonnumre og adresser. a. 3F Afdelinger. b. Opmålerforeninger. c. Opmålere afsnit 2

Afsnit Vigtige telefonnumre og adresser. a. 3F Afdelinger. b. Opmålerforeninger. c. Opmålere afsnit 2 Afsnit 2 1. Vigtige telefonnumre og adresser a. 3F er b. Opmålerforeninger c. Opmålere Region Hovedstaden, Kampmannsgade 4, 2, 1790, København V, Tlf: 70 300 980 3F Bornholm 70 300 800 3F Bygge-, Jord-

Læs mere

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: /

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: / Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: 211808 / 2409759 Store ændringer i liggetiderne på boligmarkedet I store dele af landet var liggetiderne lavere i de første seks måneder af 2017 i forhold til sidste

Læs mere

NARKOTIKA-RELATEREDE DØDSFALD I DANMARK

NARKOTIKA-RELATEREDE DØDSFALD I DANMARK NARKOTIKA-RELATEREDE DØDSFALD I DANMARK 2014 2017 Antidote Danmark er en NGO der arbejder på at nedsætte den store dødelighed blandt stofbrugere i Danmark. Antidote Danmark har fået aktindsigt fra Rigspolitiet

Læs mere

Detaljeret uddannelsesplan - skole

Detaljeret uddannelsesplan - skole Detaljeret uddannelsesplan - skole På de følgende sider kan I se datoerne for hvornår uddannelsen af hhv. jeres kommunale administrator(er), superbrugere for administrativt personale og pædagogisk personale

Læs mere

Implementeringsplan, Risikobaseret dimensionering

Implementeringsplan, Risikobaseret dimensionering Notat Haderslev Kommune Brand og Redning Solsikkevej 2 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 brand@haderslev.dk www.haderslev.dk/brand 18. august 2013 Sagsident: 13/12920 Dir. tlf. 74 34 24 01 esge@haderslev.dk

Læs mere

Punkt 2: Antallet af kørte tog. Transportudvalget (Omtryk Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01)

Punkt 2: Antallet af kørte tog. Transportudvalget (Omtryk Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01) Transportudvalget 2013-14 (Omtryk - 12-03-2014 - Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01) Punkt 2: Antallet af kørte tog 4. kvartal 2013 Strækning Planlagt Realiseret Realiseret

Læs mere

REFERAT Arbejdsmiljønetværk Brand og Redning

REFERAT Arbejdsmiljønetværk Brand og Redning REFERAT Arbejdsmiljønetværk Brand og Redning Mødedato: Tirsdag den 1. oktober 2013 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Ingen Ingen

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Bekendtgørelse om delegation af miljøministerens beføjelser i lov om forurenet jord til Miljøstyrelsen og Miljøministeriets miljøcentre

Bekendtgørelse om delegation af miljøministerens beføjelser i lov om forurenet jord til Miljøstyrelsen og Miljøministeriets miljøcentre Miljø- og Planlægningsudvalget, Miljø- og Planlægningsudvalget (2. L 118 - Bilag 13,L 119 - Bilag 13 Offentligt UDKAST til Bekendtgørelse om delegation af miljøministerens beføjelser i lov om forurenet

Læs mere

Kommune størrelse (km2) indb. Tal kontaktperson Telefonnummer

Kommune størrelse (km2) indb. Tal kontaktperson Telefonnummer Kommune størrelse (km2) indb. Tal kontaktperson Telefonnummer Aabenraa 941,55 60189 Åse Søgaard 73767159 Aalborg 1143,99 196292 Peter Mikkelsen 99312210 Ærø 90,45 6712 Jes Heinemann 50005025 Albertslund

Læs mere

Beredskabskommissionen den 4. december 2014 Kl

Beredskabskommissionen den 4. december 2014 Kl Beredskabskommissionen den 4. december 2014 Kl. 15.30 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Punkt Side 1. Status på kontrakt med Falcks Redningskorps...2 2. Orientering om status på brandsyn...3 3. Orientering

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt. Til Folketingets Skatteudvalg

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt. Til Folketingets Skatteudvalg Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt jj.nr. 09-048258 Dato : 24.03.2009 Til Folketingets Skatteudvalg Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 232 af 25. februar 2009. (Alm. del).

Læs mere

Ordinær generalforsamling. lørdag, d. 09. februar 2019, kl

Ordinær generalforsamling. lørdag, d. 09. februar 2019, kl Ordinær generalforsamling lørdag, d. 09. februar 2019, kl. 10.00 i Fredericia Endelig dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Revideret regnskab for 2018 4) Indkomne forslag a) Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

DKKs internationale efterårsvinderklasse: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og med DKK anerkendt stambog.

DKKs internationale efterårsvinderklasse: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og med DKK anerkendt stambog. Invitation til alle DKKs efterårsmarkprøver 2011 DKKs brugsklasser: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og/eller en af specialklubberne for stående jagthunde og med DKK anerkendt

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Resultater mesterskabsskydningen. Resultater hovedskydningen

Resultater mesterskabsskydningen. Resultater hovedskydningen Resultater mesterskabsskydningen Mesterskabsskydningen Seniorer Nr Selskab Navn Resultat Præmier 1 Kolding Peter L. Skov 380,6 100 års pokalen og Guld 2 kolding Niels Kasper Clausen 373,3 Sølv 3 Kolding

Læs mere

Bilag 1. Antallet af kørte tog. Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt

Bilag 1. Antallet af kørte tog. Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt Transportudvalget 2014-15 TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt Bilag 1 Antallet af kørte tog 3. kvartal 2014 Strækning Planlagt Realiseret Realiseret % Planlagt København H - Kbh Lufthavn 5.830 5.577 95,7%

Læs mere

Geografisk indkomstulighed

Geografisk indkomstulighed Januar 2019 Projekt for 3F. Ulighed og fattigdom Geografisk indkomstulighed Resume Der er stor forskel på den gennemsnitlige indkomst imellem kommunerne i Danmark. Helt i toppen er Gentofte kommune, hvor

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere