Anvendelse og vedligeholdelse for T-Bike fra Firma Hoening. T-Bike Senior & T-Bike Midi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anvendelse og vedligeholdelse for T-Bike fra Firma Hoening. T-Bike Senior & T-Bike Midi"

Transkript

1 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

2 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

3 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

4 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

5 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

6 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

7 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

8 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

9 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

10 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

11 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

12 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

13 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

14 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

15 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

16 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

17 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

18 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

19 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

20 Det skal specielt bemærkes at vendediameteren er anderledes, der bør der tages særligt Det er der væsentligt under langsom kørsel, at træne og lære cyklen at kende på eks. opkørsler til tov m.v.

Aabenraa 1 | Busstationen - Sygehuset - Rødekro | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

Aabenraa 1 | Busstationen - Sygehuset - Rødekro | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK 5.14 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.39 5. 5.42 6.14 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6. 6.48 6.51 6.52 6. 6. 6. 6.59 7. 7.02 7. 7. 7.09 7.11 7. 7.14 7. 7. 7. 7. 7. 7. 7. 7. 7. 7. 7. 7.

Læs mere

Brugervejledning. Centerdisplay

Brugervejledning. Centerdisplay Brugervejledning Centerdisplay Indholdsfortegnelse 1. Funktioner... 3 1.1Display og gashåndtag... 3 1.2 Displayfunktioner... 3 1.3 Fejlfinding... 7 1.4 Gashåndtag... 8 2 1. Funktioner 1.1Display og gashåndtag

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Resultat - Holbæk Kommune

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Resultat - Holbæk Kommune Projekt Tab Ud Midtvejsmåling Resultat - Holbæk Kommune Hvem har svaret? Hvilket fagområde arbejder du indenfor? - Vælg gerne flere end en, hvis relevant Andet fagområde - uddybning Akutteam Benyttes tablet

Læs mere

Hvor hurtigt kan du køre?

Hvor hurtigt kan du køre? Fart Hvor hurtigt kan du køre? I skal nu lave beregninger over jeres testresultater. I skal bruge jeres testark og ternet papir. Mine resultater Du skal beregne gennemsnittet af dine egne tider. Hvilket

Læs mere

Uanset, om du er professionel cykelrytter eller nystartet motionist, så melder spørgsmålet sig: HVORDAN OG HVOR MEGET BØR JEG TRÆNE?

Uanset, om du er professionel cykelrytter eller nystartet motionist, så melder spørgsmålet sig: HVORDAN OG HVOR MEGET BØR JEG TRÆNE? Uanset, om du er professionel cykelrytter eller nystartet motionist, så melder spørgsmålet sig: HVORDAN OG HVOR MEGET BØR JEG TRÆNE? Det spørgsmål findes der ikke et enkelt svar på, men der er to grundforhold,

Læs mere

Rengøringsteknik. Hako-Jonas 900 / 980. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Hako-Jonas 900 / 980. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Hako-Jonas 900 / 980 Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt Hako-Jonas 900

Læs mere

INTERVALTRÆNINGS FOR MOTIONSHOLDET Forår 2012

INTERVALTRÆNINGS FOR MOTIONSHOLDET Forår 2012 INTERVALTRÆNINGS FOR MOTIONSHOLDET Forår 2012 Dato Træningsprogram Bemærkninger 04.01.12 Fælles opvarmning Pyramide løb 1 x 100m 1 x 200m 1 x 300m 1 x 400m 1 x 500m 2 min. Pause (nu løbes der omvendt)

Læs mere

Invacare ORION METRO. side 6-9

Invacare ORION METRO. side 6-9 Invacare ORION METRO Orion METRO side Det ideelle valg ved et2-5 Orion PROkørselsbehov side 6-9 kombineret Invacare ORION METRO Det ideelle valg ved et kombineret kørselsbehov Orion METRO Invacare Orion

Læs mere

Æblehuset s bevægelsespolitik

Æblehuset s bevægelsespolitik s s Hovedformål: I ønsker vi at gøre bevægelse til en integreret del af børn og voksnes dagligdag. Det skal være et tilbud som en aktivitet på lige fod med de andre tilbud som gives i både inde og ude.

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Marts 2018 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Harzen Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup Shimano Liga H12 Kære Forældre og

Læs mere

Træningsprogram til KMD 4:18:4

Træningsprogram til KMD 4:18:4 Træningsprogram til KMD 4:18:4 Triatlon er en sport bestående af tre discipliner, hvilket giver nogle fantastiske muligheder for sjov og varierende træning. Som de fl est ved, så er det svært at være lige

Læs mere

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold Nyhedsbrev Future April 2019 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Næstved Klubtur til Harzen Future fest Klubtur til Slettestrand Konkurrencer DCU

Læs mere

FIT FOR BIKE-FIGHT! TRÆNING FOR MOTIONISTER TIL

FIT FOR BIKE-FIGHT! TRÆNING FOR MOTIONISTER TIL FIT FOR BIKE-FIGHT! 10 x effektiv FysioCore træning inkl. drikkeflaske til cyklen Bikefit introduktion og Team Sky oplevelser ved cykelmekaniker Thomas KousgaaRD Tirsdag den 16. januar fra kl. 17.30 18.30.

Læs mere

Typiske ulykker med ældre bilister

Typiske ulykker med ældre bilister Typiske ulykker med ældre bilister 15 2 Typiske ulykker med ældre bilister De almindeligste ulykkesårsager i trafikken er kørsel med høj hastighed og kørsel med sprit eller narkotika i blodet. Ældre bilister

Læs mere

Relationers betydning (gode/dårlige minder) Ny viden! (vi er mere optaget af selvværd og trivsel end man var i pligtkulturen)

Relationers betydning (gode/dårlige minder) Ny viden! (vi er mere optaget af selvværd og trivsel end man var i pligtkulturen) GAMMELBRO 2012 Trivsel i de nære relationer Ved Psykolog Inge Vesterdal 2012 . RELATIONER ELATIONER. Relationers betydning (gode/dårlige minder) Ny viden! (vi er mere optaget af selvværd og trivsel end

Læs mere

Talentdommermøde 2014

Talentdommermøde 2014 Afslutning 2013-2014 Velkomst (Carsten) Adfærdshjulet (Kay Dam) Case-kommunikation (Kay Dam) Dommer psykologi (Kay Dam) Før vi skilles Afslutning Velkomst (Carsten) Adfærdshjulet fik vi det brugt? Hvad

Læs mere

GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH

GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH DET STORE PITCH I løbet af forløbet Games r Us er du blevet introduceret til en række forretningsmæssige redskaber, viden og teknikker. Det er nu tid til, at du skal samle

Læs mere

Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion. Ringkøbing-Skjern kommune

Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion. Ringkøbing-Skjern kommune Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion Ringkøbing-Skjern kommune August 2010 Aktivitet Sted Dato Troldhede Motion, anderledes aktivitet, gåture og socialt samvær Troldhede Kultur

Læs mere

Submission #58 Roskilde Kommune

Submission #58 Roskilde Kommune Side 1 af 3 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Roskilde Håndbold ved Lisbeth Klarskov Ansøgers adresse Duebrødrevej 1 Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000. Roskilde Telefonnummer 30288801 Mail rhsportsudvalg00@gmail.com

Læs mere

Indhold 60 min let cykling 60 min let cykling 90 min let cykling 10 min opvarmning cykling

Indhold 60 min let cykling 60 min let cykling 90 min let cykling 10 min opvarmning cykling Uge 1 Intensitet let (snakke) let let moderat Varighed 60 min 60 min 90 min 50 min Indhold 60 min let 60 min let 90 min let 10 min opvarmning 4 x (1 min moderat /1 min let imellem) 30 min moderat Uge 2

Læs mere

AKTIV HELE DAGEN. Mariagerfjord Kommune

AKTIV HELE DAGEN. Mariagerfjord Kommune AKTIV HELE DAGEN Mariagerfjord Kommune Rapport om undersøgelse af børn og unges tilknytning til forenings- og fritidslivet i Mariagerfjord Kommune 217 INDHOLD Indhold... 2 Introduktion... 3 Konklusioner...

Læs mere

AKTIV HELE DAGEN. Havbakkeskolen

AKTIV HELE DAGEN. Havbakkeskolen AKTIV HELE DAGEN Havbakkeskolen Rapport om undersøgelse af børn og unges tilknytning til forenings- og fritidslivet i Mariagerfjord Kommune 2017 INDHOLD Indhold... 2 Introduktion... 2 Havbakkeskolen...

Læs mere

Hytter og lejrpladser Tilgængelighed

Hytter og lejrpladser Tilgængelighed Hytter og lejrpladser Tilgængelighed Skal i bygge ny hytte. Bygge om eller til. Renovere. Har i en lejrplads. Så se her, hvordan og hvor lidt der skal til for at der bliver adgang for alle. Formålet med

Læs mere

Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende Aktiviteter 2015

Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende Aktiviteter 2015 Kontakt: Lokalcenter Kristiansminde Margrethekær 2 4000 Roskilde. Kontakt for tilmelding. Mitra ergoterapeut i Dagcenter Tlf.: 46 31 66 74 eller mitras@roskilde.dk Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende

Læs mere

Radardetektering i signalanlæg

Radardetektering i signalanlæg Radardetektering i signalanlæg Trafikingeniør / Trafiksikkerhedsrevisor Lars H. Jakobsen Indhold af indlægget Baggrund for undersøgelsen af radar Test af radar Ny funktion ETA Estimeret Tid til Ankomst

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 7. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 7. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 7 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 7 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge7_sund og stærk.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 7 l Sund og stærk Det er tidligt

Læs mere

Vores vej til en sikker skoletrafik Dyssegårdsskolen Trafikpolitik

Vores vej til en sikker skoletrafik Dyssegårdsskolen Trafikpolitik Vores vej til en sikker skoletrafik Dyssegårdsskolen Trafikpolitik Introduktion Dyssegårdsskolens trafikpolitik sætter rammerne for, hvordan vi afvikler trafikken omkring skolen bedst muligt og sikrer

Læs mere

Skanderborg Vandski Klub. Arrangementer

Skanderborg Vandski Klub. Arrangementer Skanderborg Vandski Klub Arrangementer Skanderborg Vandski Klub Alpinavej 13 Stilling - 8660 Skanderborg Tlf. 86 57 17 95 Email: info@skvk.dk Hjemmeside: www.skvk.dk Indhold Skanderborg Vandski Klub...

Læs mere

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE DAIRON STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE Stony RD 100/130 RD 150/180/200 INSTRUKTIONSBOG Importør: Lyngager 5-11 2605 Brøndby Tlf. 4326 6611 Fax 4326 6626 www.hafog.dk FORORD: Vi ønsker dem tillykke med Deres nye

Læs mere

INTERVALTRÆNING FORÅRET 2017

INTERVALTRÆNING FORÅRET 2017 INTERVALTRÆNING FORÅRET 2017 Dato Træningsprogram Bemærkninger Uge 6 Hold Kort: 1 x prolog på tid 2, 1 ½, 1 og 30 sek sammen med lang (200 m tempo 10 km pace, 100 m lunte) x 10 Hold Lang: 1 x prolog på

Læs mere

Trafikpolitik Fællesskolen Bevtoft Over Jerstal

Trafikpolitik Fællesskolen Bevtoft Over Jerstal Trafikpolitik Fællesskolen Bevtoft Over Jerstal 1 Trafikpolitik Fællesskolen Bevtoft Over Jerstal vil arbejde for, at alle elever får gode forudsætninger og muligheder for at færdes sikkert i trafikken.

Læs mere

Håndtering af affaldscontainere og gods til eks. dagrenovation og øl/vand op og ned af trapper. Find mere inspiration på cj-montage.

Håndtering af affaldscontainere og gods til eks. dagrenovation og øl/vand op og ned af trapper. Find mere inspiration på cj-montage. Håndtering af affaldscontainere og gods til eks. dagrenovation og øl/vand op og ned af trapper. Homepage: www. E-mail: info@ Teknisk information Godstrappelift 125TS bruges til at transportere affaldscontainere,

Læs mere

TRÆN OG LEG I NATUREN

TRÆN OG LEG I NATUREN 9 10 8 7 6 5 4 3 11 2 1 1 Gå i slowmotion på sten. Sværere: Med lukkede øjne Træner balance og stabilitet i knæ og ankler Fortsæt ad vejen med de næste øvelser. Rul ind over foden Gå med høje knæløftninger.

Læs mere

Undersøgelse af non-motoriske symptomer ved Parkinsons sygdom

Undersøgelse af non-motoriske symptomer ved Parkinsons sygdom Undersøgelse af non-motoriske symptomer ved Parkinsons sygdom En undersøgelse blandt parkinsonramte og pårørende UCB Nordic & Parkinsonforeningen // 29.04.2014 Materialet er fortroligt og må ikke anvendes

Læs mere

INTERVALTRÆNINGS FOR MOTIONSHOLDET Efteråret 2013

INTERVALTRÆNINGS FOR MOTIONSHOLDET Efteråret 2013 INTERVALTRÆNINGS FOR MOTIONSHOLDET Efteråret 2013 Dato Forslag til træningsprogram Bemærkninger Uge 34 21.08.13 5 x 30-20-10 (eller langsom løb/gang alt efter temperaturen Dette gentages 4 gange Uge 35

Læs mere

INTERVALTRÆNINGS FOR INTERVALHOLDET Efteråret 2013

INTERVALTRÆNINGS FOR INTERVALHOLDET Efteråret 2013 INTERVALTRÆNINGS FOR INTERVALHOLDET Efteråret 2013 Dato Forslag til træningsprogram Bemærkninger Uge 34 21.08.13 5 x 30-20-10 (eller langsom løb/gang alt efter temperaturen Uge 35 28.08.13 4 x 4 min. TEMPO

Læs mere

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub Svømmerne i Vejle Svømmeklub vil blive vurderet på nedenstående parametre, for at sikre de rigtige oprykninger og et konstant flow i konkurrenceafdelingen. OBJEKTIVE KRITERIER Konkurrence niveau Trænings

Læs mere

Værdi-Type-MUS på Arbejdsmarkedsområdet

Værdi-Type-MUS på Arbejdsmarkedsområdet BILAG 1 - Værdier Forståelsen af GK s værdier tager afsæt i arbejdet fra Fællesuddannelsen, hvor der i skemaet herunder er hentet eksempler som fortæller hvad vi ønsker omkring vores adfærd på arbejdet.

Læs mere

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen.

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Svømmerne bliver vurderet på følgende parametre. Del 1: Objektive kriterier 1. Alder. 2. Konkurrence niveau. 3. Trænings niveau. 4. Fremmøde Del2: Subjektive

Læs mere

Et råb fra rødderne hvem er roden?

Et råb fra rødderne hvem er roden? Et råb fra rødderne hvem er roden? Roden Alle andre har titler hvad med mig, Anders!!?? Håndbold og fodboldtræner m.m.m. Byrådsmedlem med primær interesse i Kultur og Fritid Og ellers været omkring en

Læs mere

Susanne og Majbrit er tov holdere. Men det vil foregå stue vis. Etablering af sanse rum, Billeddokumentation Periodevis visning på vores billedskærm.

Susanne og Majbrit er tov holdere. Men det vil foregå stue vis. Etablering af sanse rum, Billeddokumentation Periodevis visning på vores billedskærm. Den pædagogiske læreplan: tema: Sociale kompetencer Fokuspunkt: Massage Sanse uge Børn fødes sociale og udvikler sig i samspil med andre. Den man rører mobber man ikke. Med udgang i dette citat, vil vi

Læs mere

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER FORÆLDRE Om Klubfidusen HVORDAN MÆRKER MIT BARN, AT KLUBBEN ARBEJDER MED KLUBFIDUSEN? Helt konkret vil dit barn deltage i træningsøvelser og -aktiviteter, der støtter op om holdånden og fællesskabet. Spørg

Læs mere

16 Årgang. Nummer 11

16 Årgang. Nummer 11 16 Årgang Nummer 11 november 2011 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne?

Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne? Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne? Grundlæggende 2 slags træning Vedholdenhed eller lav / medium intensivt træning Forbrænder procentuelt

Læs mere

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014.

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Indledning Næsbjerg SFO er en del af Næsbjerg Skole, som ligger i Varde Kommune. Vi er en SFO som i øjeblikket har 57 børn og 5 voksne tilknyttet.

Læs mere

min 10 m 1,2 m min 20 m STOP START Side 2

min 10 m 1,2 m min 20 m STOP START Side 2 min 10 m 5 1,2 m 8 7 6 4 min 20 m 9 3 10 STOP 2 1 Side 2 START Cykelbanen består af 2 fodstykker med sokler 10 lodrette stænger, 177 cm 5 tværstykker 5 hængestænger, 110 cm 2 portstænger med fod 1 overligger

Læs mere

VÆRD AT VIDE OM ELSCOOTERE

VÆRD AT VIDE OM ELSCOOTERE VÆRD AT VIDE OM ELSCOOTERE Før du køber elscooter Der er mange overvejelser forbundet med at købe en elscooter. Dette kan blandt andet dreje sig om elscooterens størrelse og dine behov og begrænsninger.

Læs mere

Afrapportering af spørgeskemaanalyse. Efter trafiksikring af Hanehovedvej

Afrapportering af spørgeskemaanalyse. Efter trafiksikring af Hanehovedvej Afrapportering af spørgeskemaanalyse Efter trafiksikring af Hanehovedvej Analyse af beboernes holdninger til trafiksikkerheden på Hanehovedvej - gennemført efter implementering af ændringer BUSLOMME Tidligere

Læs mere

Træningen de sidste uger op til Ironman Cph Her kommer et par stikord til træningen plus et oplæg til de sidste 2 ½ uges træning:

Træningen de sidste uger op til Ironman Cph Her kommer et par stikord til træningen plus et oplæg til de sidste 2 ½ uges træning: Ironman CPH Til jer der skal køre Ironman CPH, kommer her lidt uddybninger til træningen den sidste tid op til konkurrencen plus lidt om målsætning og selve det at køre en ironman. Målsætning Find en god

Læs mere

SMART TRANSPORT I ARBEJDSTIDEN

SMART TRANSPORT I ARBEJDSTIDEN BRUG SJÆLDENT TAXI SMART TRANSPORT I ARBEJDSTIDEN - tips og anbefalinger til grøn, sund og effektiv transport BRUG BIL BRUG BUS OG TOG BRUG CYKLEN BRUG rejsefri møder Smart transport i arbejdstiden I projektet

Læs mere

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Konsolideret resultat

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Konsolideret resultat Projekt Tab Ud Midtvejsmåling Konsolideret resultat Hvem har svaret? Andet fagområde - uddybning socialt udsatte Akutteam Benyttes tablet til journalisering ude? Hvor ofte oplever du, at du må foretage

Læs mere

Øvelser til patienter der har fået en ny hofte

Øvelser til patienter der har fået en ny hofte Patientinformation Øvelser til patienter der har fået en ny hofte Velkommen til Vejle Sygehus Fysioterapien 2 Rev. aug. 2010 Øvelser til patienter der har fået en ny hofte Det er vigtigt at du medbringer

Læs mere

KANDIDATGRUNDLAG FOLKETINGSVALG

KANDIDATGRUNDLAG FOLKETINGSVALG Kære kandidataspirant, Dette grundlag skal du bruge, når du forbereder dine tanker om, hvorvidt og hvordan du vil være kandidat til Folketinget i Alternativet. Kandidatgrundlaget her er skriftligt og skal

Læs mere

Bordreferater Dialogmøde i Faxe den 1. oktober 2015

Bordreferater Dialogmøde i Faxe den 1. oktober 2015 Bordreferater Dialogmøde i Faxe den 1. oktober 2015 Bord 1 Tema 1: Udvikling og liv i byen Der mangler synlighed vedr. turisme. Hvor kan man for eksempel finde materiale om turisme? Byen er blevet mere

Læs mere

Prisaftale mellem Røde Kors samariteraktivitet og Danmarks Cykle Union gældende for 2015

Prisaftale mellem Røde Kors samariteraktivitet og Danmarks Cykle Union gældende for 2015 Prisaftale mellem Røde Kors samariteraktivitet og Danmarks Cykle Union gældende for 2015 Vores priser er følgende; DCU aftale 2015 Administrationsgebyr lille vagt (små cykelløb) 500,- kr. DCU aftale 350,-

Læs mere

TRANSLET 0. Let tilgængeligt personkøretøj, som øger mobilitet og forbedrer arbejdsmiljø.

TRANSLET 0. Let tilgængeligt personkøretøj, som øger mobilitet og forbedrer arbejdsmiljø. TRANSLET 0 Let tilgængeligt personkøretøj, som øger mobilitet og forbedrer arbejdsmiljø. 1) Retningsskifte 2) Hastighed Smalt køretøj på tre hjul med eldrevet motor til persontransport. Translet 0 er kun

Læs mere

Øvelser til patienter der har fået et nyt knæ

Øvelser til patienter der har fået et nyt knæ Patientinformation Øvelser til patienter der har fået et nyt knæ Velkommen til Vejle Sygehus Fysioterapien 2 Rev. aug. 2010 Øvelser til patienter der har fået et nyt knæ Det er vigtigt at du medbringer

Læs mere

Information om En God Familiestart. Et tilbud om støtte til at finde vej i forældrerollen

Information om En God Familiestart. Et tilbud om støtte til at finde vej i forældrerollen Information om En God Familiestart Et tilbud om støtte til at finde vej i forældrerollen Alle ønsker det bedste for deres barn. Og alle oplever at det til tider er svært. Det handler ikke om at være perfekt

Læs mere

Sådan træner du efter pladsgørende operation i skulderleddet

Sådan træner du efter pladsgørende operation i skulderleddet Sådan træner du efter pladsgørende operation i skulderleddet Du har fået en pladsgørende operation i skulderleddet. Nu skal du begynde at træne skulderen, så du holder skulderens bevægelighed og styrke

Læs mere

Den gode triathlon-oplevelse

Den gode triathlon-oplevelse Den gode triathlon-oplevelse Du har nu besluttet dig for at du vil køre et triathlonstævne, og du har sikkert allerede gjort dig en del tanker om det. Uanset om man kører kort eller langt. Er ung eller

Læs mere

Bridge Pointberegning 9-mands turnering. Den

Bridge Pointberegning 9-mands turnering. Den Bridge Pointberegning 9-mands turnering. Den 25.10.2016 Bord Runde 1 Kirsten 2 Ejler 3 Viggo 4 Knud 5 Kristian 6 Anna 7 Tove 8 Elin 9 Peder SUM 1 2 1 64 1 2 2 1 2 3 1 2 4 1 2 5 1 2 6 1 2 7 1 2 8 1 2 9

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER. - Ordkort med lange ord. - Arbejdsark (kopi/www) * Linjeret papir og blyanter

FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER. - Ordkort med lange ord. - Arbejdsark (kopi/www) * Linjeret papir og blyanter S2 ORD I ORD FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER At træne elevernes evne til at finde små ord i et længere samt stave til nye. Godt for den sproglige opmærksomhed, læsning, stavning og lydering. - Ordkort

Læs mere

Sådan træner du armen efter pladsgørende operation i skulderleddet

Sådan træner du armen efter pladsgørende operation i skulderleddet Sådan træner du armen efter pladsgørende operation i skulderleddet Du har fået en pladsgørende operation i skulderleddet. Nu skal du begynde at træne armen, så du holder armens bevægelighed og styrke ved

Læs mere

For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet en række cases, der illustrerer de dilemmaer, der kan opstår i den pædagogiske dagligdag.

For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet en række cases, der illustrerer de dilemmaer, der kan opstår i den pædagogiske dagligdag. Dilemma Formålet med nedenstående dilemma cases, er at skabe dialog om den fagprofessionelles relation og samvær med børn, i personalegrupperne i alle børnehuse. For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet

Læs mere

Storyboard præsentation Tangshave Plejecenter Sønderborg Kommune Læringsseminar 5 Den10. -11. november 2015

Storyboard præsentation Tangshave Plejecenter Sønderborg Kommune Læringsseminar 5 Den10. -11. november 2015 Storyboard præsentation Tangshave Plejecenter Sønderborg Kommune Læringsseminar 5 Den10. -11. november 2015 Team Tangshave Plejecenter - Sønderborg Plejecenterleder Lisbeth Andreasen (lana@sonderborg.dk)

Læs mere

Velkommen som frivillig på Ringkøbing-Skjern kommunes aktivitetscentre.

Velkommen som frivillig på Ringkøbing-Skjern kommunes aktivitetscentre. Velkommen som frivillig på Ringkøbing-Skjern kommunes aktivitetscentre. Aktivitet Nord og Syd Sundhed og Omsorg Hvem er vi? I Ringkøbing-Skjern kommune er der seks kommunale aktivitetscentre (Se adresserne

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Sorø Kommune. Ventemøllegården. Vejledning i Trafik

Sorø Kommune. Ventemøllegården. Vejledning i Trafik Sorø Kommune Ventemøllegården Vejledning i Trafik Hvorfor trafiktræne? Kilde: www.sikkertrafik.dk Trafikken ser ganske anderledes ud i børnehøjde. Både børns manglende erfaring, deres højde og deres udviklingsniveau

Læs mere

Sådan skal du træne, når du har et brud på skulderen

Sådan skal du træne, når du har et brud på skulderen Sådan skal du træne, når du har et brud på skulderen Du har brækket overarmen, og bruddet er fundet egnet til konservativ behandling. Derfor er det ikke nødvendigt at foretage en operation. Bruddet vil

Læs mere

02-06-08 Daniel Lisann- profil

02-06-08 Daniel Lisann- profil 02-06-08 Daniel Lisann- profil 1. Lisann er en lidt grim pige 2. Jeg er 30 år gammel 3. Jeg vejer ca 60 kilo 4. Jeg spiser ikke så meget sundt mad,men mere junkfood 5. Jeg er en som godt kan lig at komme

Læs mere

Udviklingsdialoger i Effektive ledelsesformer

Udviklingsdialoger i Effektive ledelsesformer Udviklingsdialoger i Effektive ledelsesformer Fokusgruppe på Gefion om udviklingsdialoger Ledelsesudfordringer og nye lederroller kalder ofte på anderledes samtaleformer. Når instruktioner og anvisninger

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

!////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

!//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// HIK U1 Pige Sommerprogram //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Minimum træninger om ugen Ugentligt: 1 x løb (eller anden

Læs mere

Kurv bag Kr. 160,- Just. Saddelbeslag Kr. 80,- Streamer Kr. 80,- Pris pr. cykel incl. Ekstra udstyr Kr ,20

Kurv bag Kr. 160,- Just. Saddelbeslag Kr. 80,- Streamer Kr. 80,- Pris pr. cykel incl. Ekstra udstyr Kr ,20 El-Cykel: Batavus Torino 2017 Kr. 11.999,20 Mangler i henhold til udspecificeret ønske er: Kurv bag Kr. 160,- Just. Saddelbeslag Kr. 80,- Streamer Kr. 80,- Ens låse system frarådes j.f samtale d. 27/2

Læs mere

Sådan træner du efter operation af brud på kravebenet

Sådan træner du efter operation af brud på kravebenet Sådan træner du efter operation af brud på kravebenet Du er blevet opereret for et brud på kravebenet. I begyndelsen skal du bruge armslyngen hele tiden, dog ikke under træning eller ved bad og påklædning.

Læs mere

MELLEMTRINET klasse Hou skole

MELLEMTRINET klasse Hou skole MELLEMTRINET 4.-6. klasse Hou skole 2011-2012 MELLEMTRINETS KENDETEGN Det vejledende timetal i dansk og matematik reduceres Nye fag i gruppen af praktiskmusiske fag præsenteres; håndarbejde, sløjd og hjemkundskab

Læs mere

INTERVALTRÆNING FORÅRET 2015 FOR DIG DER VIL LØBE 10 KM ELLER MERE

INTERVALTRÆNING FORÅRET 2015 FOR DIG DER VIL LØBE 10 KM ELLER MERE INTERVALTRÆNING FORÅRET 2015 FOR DIG DER VIL LØBE 10 KM ELLER MERE Dato Træningsprogram Bemærkninger Uge 2 s kegler 4 x (5 x langsom mellem spurt og 2 min. pause) Uge 3 5 x 800m TEMPO 1 1/ (eller langsom

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

Perspektivering af NEC det perfekte setup? Orientering sport & natur

Perspektivering af NEC det perfekte setup? Orientering sport & natur 1 Drømmen om det ultimative sted at dyrke eliteidræt. Et sted hvor man kan stå op om morgenen, cykle eller gå til træning sammen med andre elitesportsudøvere på max 10 min Et sted hvor man efter dagens

Læs mere

Kvalitetsstandarder for Sundhed og omsorg 2017 afsnit 1 Indledning

Kvalitetsstandarder for Sundhed og omsorg 2017 afsnit 1 Indledning Indhold Indledning... 1 Om kvalitetsstandarder... 1 Omsorgsområdets værdier og målsætning... 2 Hvornår kan man få hjælp?... 2 Hvordan får man hjælp og støtte?... 2 Hvordan vurderes behovet for hjælp og

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG. Titel på øvelse: Push and pull

NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG. Titel på øvelse: Push and pull NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG Titel på øvelse: Push and pull Deltagere: min. 3 personer, men kan også udføres med en stor gruppe. Det vil umiddelbart være en god idé at starte i

Læs mere

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster.

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster. Projekt edidaktik Forsøg med multimodal tekstproduktion På Viden Djurs er der I to klasser blevet gennemført et forsøg med anvendelse af Microsoft Office 365. Hensigten har været at træne de studerende

Læs mere

Ortopædkirurgisk Afdeling. Træningsprogram. Pladsgørende operation i skulderleddet

Ortopædkirurgisk Afdeling. Træningsprogram. Pladsgørende operation i skulderleddet Ortopædkirurgisk Afdeling Træningsprogram Pladsgørende operation i skulderleddet 1 Efter operationen Du må få dage efter operationen i princippet bruge din arm frit inden for smertegrænsen, med mindre

Læs mere

Erhvervspartnerskab. Tlf Naturama og Fjord&Bælt

Erhvervspartnerskab. Tlf Naturama og Fjord&Bælt 2017 Erhvervspartnerskab Tlf. 2488 6280 Naturama og Fjord&Bælt Velkommen som partner på Naturama og Fjord&Bælt! Som partner på Naturama og Fjord&Bælt er du med til at understøtte naturen, formidlingen

Læs mere

S A M A R B E J D E M E D S K O L E N S Ø V R I G E L Æ R E R E L O K A L E M 2 - M3

S A M A R B E J D E M E D S K O L E N S Ø V R I G E L Æ R E R E L O K A L E M 2 - M3 S A M A R B E J D E M E D S K O L E N S Ø V R I G E L Æ R E R E 1115-1140 L O K A L E M 2 - M3 J A N B E V E N S E E Lærer siden 2005 Folkeskolen 2005 2014 Privatskole 2014 Færdselskontaktlærer 2015 -

Læs mere

Undervisningsvejledning

Undervisningsvejledning Undervisningsvejledning Danskuddannelse til voksne udlændinge m.fl. September 2006 !! " #$%' ) **+**, -**###*+./0 1 2 3 4 5'6 / )1.!74,%/+#$%+/++/ 8 ::; ; ; < $ # + * #* < # $ $ *# # * *$ * *+ <

Læs mere

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest.

TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. TREC- den nye breddeaktivitet - en aktivitet for alle der kan lide at færdes ude i naturen med sin hest. Hvad er TREC? TREC eller Technique De Randonneé Equestre De Competition (TREC) startede i Frankrig

Læs mere

Sådan træner du armen efter operation af brud på kravebenet

Sådan træner du armen efter operation af brud på kravebenet Sådan træner du armen efter operation af brud på kravebenet Du er blevet opereret for et brud på kravebenet. I begyndelse skal du bruge armslyngen hele tiden, men når smerterne aftager, kan du bruge slyngen

Læs mere

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Projekt Den nye bane København-Ringsted Fagområde: Orienteringsmøde vedr. skærende veje Mødedato/tid 5. sep 2013 Næste mødedato/tid: - Referent

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Din guide til paddle-surfing

Din guide til paddle-surfing Din guide til paddle-surfing Stand up-paddlesurfing er den nyeste trend og hurtigst voksende sport i surfverdenen. Man kan sejle på en å, i kanalerne i København eller bare mod solnedgangen og nyde roen

Læs mere

Ændring af indstillinger s. 3. Parkering i lande med andre regler s. 4. Parkering i land med anden tidszone s. 7. Tilbage til fabriksindstilling s.

Ændring af indstillinger s. 3. Parkering i lande med andre regler s. 4. Parkering i land med anden tidszone s. 7. Tilbage til fabriksindstilling s. INDHOLDSFORTEGNELSE Indstilling af P-Watch s. 2 Ændring af indstillinger s. 3 Parkering i lande med andre regler s. 4 Parkering i land med anden tidszone s. 7 Tilbage til fabriksindstilling s. 8 Parkering,

Læs mere

Årsplan for træning i HGATM-tri. afdeling

Årsplan for træning i HGATM-tri. afdeling Årsplan for træning i HGATM-tri. afdeling Træningen i klubben er planlagt for sæsonen gående fra opstart i september/oktober frem imod en stævnesæson med start i april/maj måned. Klubbens bredde rækker

Læs mere

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. i børnehusene

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. i børnehusene CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN i børnehusene Indholdsfortegnelse Gode råd til at have børn med på cyklen 3 Vælg den rigtige cykelstol 4 Ladcykel og cykelanhænger

Læs mere

Hverdagslivstema bleskift.

Hverdagslivstema bleskift. Hverdagslivstema bleskift. Vi har valgt hverdagslivstemaet bleskift i middagsstunden. Det har vi, fordi denne situation nogle gange omtales som en samlebåndsopgave, hvor det kun handler om praktisk arbejde.

Læs mere

Til søskende. Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom. Hvorfor hedder det Prader-Willi Syndrom?

Til søskende. Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom. Hvorfor hedder det Prader-Willi Syndrom? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom Til søskende Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Der findes tusindvis af syndromer, som påvirker folk på mange forskellige måder. Nogle bliver man De, der

Læs mere

Spørgeskema til slut-måling projekt Tab Ud i VIS

Spørgeskema til slut-måling projekt Tab Ud i VIS Spørgeskema til slut-måling projekt Tab Ud i VIS Formål Formålet er at undersøge effekter af Projekt Tab Ud hos de deltagende kommuner. Spørgeskemaet vil afdække tidsforbruget på de individuelle elementer

Læs mere