DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A."

Transkript

1 DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 20. oktober Klokken : Bestyrelsen for DOMI: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend Erik Jensen SEJ Best.medlem Hanne Frydendahl HF Best. medlemmer: AAB og BMB Søren Hasløv (SH), Peter B. Nielsen (PBN), Herdis Larsen (HL), Frederik Schrøder (FS), Claes Jensen (CJ) og Jan Hermansen (JH) Ledelsen: Direktør/Referent Uffe Vithen UV Afbud fra: Hanne Frydendahl, Frederik Schrøder. EMNER TIL BEHANDLING BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsordenen DOMI ADMINISTRATION. AAB i Odder. Beder-Malling Boligforening Godkendt uden bemærkninger. 2. Godkendelse af referatet fra den 26. juni 2014 DOMI ADMINISTRATION. AAB i Odder. Beder-Malling Boligforening Godkendt uden bemærkninger. 3. Gentagelse: Punkt 3 C fra bestyrelsesmøde den 26. juni og pkt. 3 fra den 11. august Ny forretningsorden. THJ gav en kort status fra udvalgsarbejdet. Udvalget vil på næste bestyrelsesmøde fremlægge forslag til ny dagsorden, forretningsorden, årshjul, igangværende opgaver mv.

2 2 4. Gentagelse: Punkt 3 D fra bestyrelsesmødet den 26. juni og pkt. 4 fra 11. august Gentagelse. UV tager en snak med Århus Købmandsskole og fremkommer med forslag til aktivitetsdage. 5. Gentagelse: Punkt 3 F fra bestyrelsesmødet den 26. juni og 11. august Gentagelse. Tiltag i forhold til medarbejderne. 6. Personalesager: Pkt. 8 fra bestyrelsesmødet den 11. august 2014: Bodsopkrævning for manglende afholdelse af MUS-samtaler for medarbejderne i Serviceafdelingen Der er indgået forlig med ESL/ejendomsfunktionærernes fagforening i sagen om, at få medarbejder ikke inden udløb af den overenskomstmæssige tidsgrænse fik afholdt MUS-samtaler. (bilag 1) 7. Besigtigelsestur. Forslag til dato. Eks. lørdag den 9. maj Godkendt. 8. Officiel meddelelse fremsendt til AARHUSbolig om optagelse, at AAB i Odder og ændring af navnet Beder-Malling Boligforening på fusionstidspunktet til DOMI Bolig. (bilag 2) AarhusBolig s formand har ved mail den 8. oktober 2014 lykønsket foreningen og den forbindelse oplyst, at man er startet de indledende forberedelser på at integrere DOMI Bolig i AarhusBolig. Politisk skal AarhusBolig tiltræde optagelsen af DOMI Bolig på et repræsentantskabsmøde. Dette gøres inden 31. december Anne Mette Rasmussen har efter 32 år ansættelse valgt at fratræde og gå på efterløn den 30. september I den forbindelse er vi allerede startet processen for ansættelse af ny medarbejder.

3 3 10. BL-informerer nr Bestyrelsesvederlag reguleres i overensstemmelse med det af DS beregnede lønindeks for den private sektor med indekset for 2. kvt Reguleringen har virkning for det regnskabsår der påbegyndes efter den 31. august For de første 100 lejemålsenheder = 75,82 kr. pr. enhed. Efterfølgende 45,49 kr. pr. enhed. (bilag 3) Fordeling af bestyrelsesvederlag BMB og AAB Bestyrelserne i BMB og AAB besluttede frem mod repræsentantskabsmødet i maj/juni 2015, at fordelingen er den samme som i dag. AAB = formanden modtager det samlede vederlag. BMB = fordeles ligelige blandt bestyrelsens medlemmer. 11. Indstilling: Dispositionsfonden dækker konsulentbistand i de afdelinger som tænker grønne initiativer. (bilag 4) Bestyrelsen ønskede indstillingen defineret yderligere idet den i sin formulering kunne tolkes for bredt. Kommer som en gentagelse på et senere bestyrelsesmøde. 12. Ændring i vedtægterne for DOMI Bolig. (bilag 5) Godkendt. Under henvisning til stiftelsesdokumenter søges godkendt ændring i 14 stk. 2. Bestyrelsen er beslutningsdygtig når formanden eller næstformanden og yderligere 2 medlemmer er til stede. Ændres til: Bestyrelsen er beslutningsdygtig når formanden eller næstformanden og yderligere 3 medlemmer er til stede.

4 13. Kursus: Dirigentens rolle og kompetencer. Afholdes bliver 1. kvt Eventuelt. Intet. Arbejdernes Andelsboligforening i Odder: 15. Nybyggeri Østervænget: Licitation den 13. august 2014 kl firmaer var indbudt og alle afgav priser oplistet fra lavestbydende: Mågevejens Murer og entreprenør forretning A/S CJ Group A/S Dansk Boligbyg A/S Torntoft & Mogensen A/S Murer og Entreprenørfirma Ole Sommer A/S Poul Pedersen A/S. Efter tilretning af muligheden for anvendelse af 29 alternative priser er der indgået totalentreprenørkontrakt med CJ Group A/S på 16.2 mill. kr. 16. Odder Kommune har ved skrivelse af 29. august 2014 meddelt godkendelse af anskaffelsessum ved påbegyndelse af støttet byggeri skema B Østervænget i alt kr ,-

5 17. Retssagen Vestergade / Havleddet i Hou: Beboerne på Havleddet har korrigeret den nedsatte påstand på baggrund af de supplerende besvarelser fra skønsmanden (bilag A) Vi er senere blevet oplyst om, at advokat Rasmus Munk Nielsen grundet en anden verserende sag har overført sagen til advokat Mads Bay Rasmussen. 5 Der har siden været fremsendt 2 processkrift et fra vores advokatfirma og svaret fra modparten. Clemens Advokaterne har den 9. september meddelt, at vores advokat Kurt Rasmussen som har ovenstående 4 sager, har valgt at søge andre græsgange. I den forbindelse har Lars Wolthers, oplyst og, at ny advokat på sagen er Rasmus Munk Nielsen (indslusning som partner). 18. Evaluering fra afdelingsmøderne. Samlet set rigtige gode møder. Der har på mange af møderne været en god, saglig og konstruktiv debat. Vi har ingen afdelingsbestyrelser i afd.: 11 Stampmøllevej 16 Søndergade 21 Jens Nørgaards Vænget, Gylling 22 Tornøegade 25 Kirkevang, Hundslund. Nye afdelingsformænd i afd.: 2 Freddie Østergaard. 13 Tina Zastrow 28 Lars Sparre Vi talte om den faglige, og ikke mindst den kompetente afvikling. Det er vigtigt at vi fremadrettet er skarpe på dirigentrollen uanset om vi, eller andre er valgt til denne opgave. Ligeledes er det vigtigt, at vi (i særdeleshed administrationen) holder fokus på debatten, og at vi ikke er for nuanceret i forklaringerne. (korte og præcise svar). Vi skal næste år huske at lave en tjekliste på, hvad der skal med på de afdelingsmøder hvor organisationsbestyrelsen er vært.

6 19. FVN: Klagebehandling: 6 En lejer på Vestergade i Hou har til organisationsbestyrelsen fremsendt adskillige klager til besvarelse. FVN gav en grundig orientering om samtlige forhold og bestyrelsen besluttede at fremsende en samlet formuleret besvarelse. 20. Porteføljeplejeaftale: Saxo Privatbank: Den 26. august har direktionen opsagt samarbejde med Saxo Wealth Management. Dette begrundet i et markant dårligere afkastet til sammenligning. PP Capital Pr. 30. august Pr. 31. september 2,18% perioden 2,18% perioden (Afkastopg. er tidligere fremsendt på mail) Djurslands Bank: Pr. 30. september 2,01% perioden (Afkastopg. er tidligere fremsendt på mail) 21. På afdelingsmødet i afd. 11 på Stampmøllevej blev Jørgen Kaldahl valgt som repræsentant for afdelingen til vandværket. Jørgen Kaldahl er afgået ved døden og i den forbindelse indstilles til, at Keld Jacobsen indtræder hans stede. Enstemmigt godkendt. 22. Indlæg fra CJ vedr. inddrivelse af skyldige beløb som ender ved inkasso. En udspringer af indlægget i Boligen 9/2014 hvori det fremgår, at stadig flere boligorganisationer sætter professionelle inkassofirmaer på sporet af gamle skyldnere. UV fremlagde en oversigt over tab på debitorer for de seneste fem regnskabsår. Det viser et samlet tab på 1.6 mill. hvoraf et lejemål i 2013 alene udgjorde 420 tkr. Administrationen holder et vågent øje og det lokale kendskab / nærhedsprincippet gør, at vi i mange tilfælde er vel underrettet. Advokatfirmaet vil i tvivlstilfælde komme ind over sagerne.

7 7 Men vi kaster ikke gode afdelingspenge efter dårlige betaler for, at fastholde en debitor på sine gældsforpligtelser. 23. Eventuelt. Intet. Beder-Malling Boligforening: 24. Porteføljeplejeaftale: Saxo Privatbank: Den 26. august har direktionen opsagt samarbejde med Saxo Wealth Management. Dette begrundet i et markant dårligere afkastet til sammenligning. PP Capital Pr. 31. september 1,42% perioden (Afkastopg. er tidligere fremsendt på mail) Djurslands Bank: Pr. 30. september 2,33% perioden (Afkastopg. er tidligere fremsendt på mail) 25. Aarhus Kommune har ved mail den 28. august bekræftet modtagelsen af genoptagelse af kvoteansøgning fremsendt 17. april 2009 vedr. opførelse af 40 almene boliger i fortsættelse af Veilgårdsparken etape II. Til orientering vi afventer et snarligt svar. Medtages på forhandlingsudvalgsmøde, der er planlagt i oktober md. 26. Renoveringssag Stenhøjgårdsvej. Kapitaltilførsel. LBF har indgået aftale med realkreditinstitutternes medvirken i kapitaltilførselssagen. (bilag 6) UV følger op på kapitaltilskudssagen.

8 Aarhus Kommune har på et byrådsmøde behandlet Landsbyggefondens henvendelse om kapitaltilførsel. 8 På baggrund af en konkret vurdering af afdelingens og BMB økonomi blev det anbefalet og godkendt, at kapitaltilførslen nedsættes til det halve, i alt 500 tkr. svarende til en kommunal andel på 100 tkr. BMB har accepteret at dække den anden halvdel af kapitaltilførslen på 500 tkr., således, at den samlede støtte til Stenhøjgårdsvej fortsat udgør tkr. (bilag 7) Huslejestøtte LBF har ved skrivelse af 29. september bekræftet modtagelsen og viderebehandlingen, og vil på baggrund af en grundig gennemgang ansøgningens aspekter ved tilbage med resultatet af den foreløbige vurdering af ansøgningen (prækvalifikation) (bilag 8) 27. Styringsdialog 2014 med Aarhus kommune (referatet er tidligere mailet rundt den 4 og 8. september 2014) Referatet ligger på hjemmesiden. 28. Evaluering fra afdelingsmøderne. Vedr. afdeling 1 Tværgade og Søndermarksvej. Vi har den 15. september tilskrevet Tilsynet i forbindelse med, at det fremlagte budget 2015 i afd. 1 blev underkendt. Vi har med henvisning til almenlovens 42 anmodet om kommunalbestyrelsens godkendelse. Vi afventer kommunens stillingtagen hertil. UV oplyser, at ledelsen ønsker et dialogmøde med afdelingsbestyrelsen med henblik på udarbejdelse af et budget som i enighed hurtigst muligt kan fremlægges for beboerne til godkendelse. (der henvises til pkt. 18 idet opfattelsen af møderne er den samme som i AAB).

9 Vi har ingen afdelingsbestyrelse i afd.: 2 Bredgade 13 Nygårds Alle, Beder 9 Nye afdelingsformænd i afd.: 1 Kristian Pinstrup. 5 Jacob Mikkelsen 10 Niels Mølgaard 29. Boliggarantibevis i AarhusBolig. Vi er af formand for 5. kreds Anders Rønnebro blevet forsikret om, at boliggarantibevisordningen for postnr ikke vil kunne komme på tale. Der er alene tænkt 8200 AAN, 8210 AAV og 8220 Brabrand. Denne udmelding fra Anders Rønnebro er vi meget tilfreds med. Vi har ikke herefter yderligere kommentarer. Det virker for ledelsen som om, at bestyrelsen i AarhusBolig var i gang med at gøre noget som ligger langt du over deres beføjelser idet Aarhus Bolig er et opnoteringssamarbejde ---- IKKE et udlejningssamarbejde. 30. Eventuelt Intet. Kommende møder: Bestyrelsesmøder: Bestyrelsesmøder: Den 3. november 2014 Den 11. december 2014 Formandsmøde i : Møderne starter kl Den 11. december 2014 Kreds valgmøde: Kurser: For nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer Torsdag den 23. oktober kl Repræsentantskabet DOMI Bolig: Den xx. maj 2015 Malling Kro kl

10 10 Odder den / 2014 DOMI ADMINSTRATIONS Bestyrelsens godkendelse af referatet: AAB i Odder Bestyrelsens godkendelse af referatet: Beder-Malling Boligforening Bestyrelsens godkendelse af referatet:

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 23. april 2015 Klokken : Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Ledelsen: Direktør/Referent Uffe Vithen UV.

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 23. april 2015 Klokken : Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Ledelsen: Direktør/Referent Uffe Vithen UV. Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 23. april 2015 Klokken : 17.00 Aaboulevarden 3, 1 sal Aarhus. Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend Erik

Læs mere

DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A.

DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 11. august 2014. Klokken : 17.30 Bestyrelsen for DOMI: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 15. maj Klokken : kl

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 15. maj Klokken : kl Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 15. maj 2014. Klokken : kl. 16.00 Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Konst. næstformand Svend Erik Jensen SEJ Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: tirsdag den 9. april 2013 Klokken : Fælleshuset Katrineholmsalle

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: tirsdag den 9. april 2013 Klokken : Fælleshuset Katrineholmsalle Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: tirsdag den 9. april 2013 Klokken : 16.00 Fælleshuset Katrineholmsalle Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 12. november 2015 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Beslutning: Ingen yderligere bemærkninger hertil. Herefter godkendt.

Bestyrelsesmøde. Beslutning: Ingen yderligere bemærkninger hertil. Herefter godkendt. Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 16. januar 2017 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Bestyrelsesmøde DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. Mødedato: 27. januar 2014 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. Mødedato: 27. januar 2014 Klokken : 17.00 DOMI-ADMINISTRATION A.M.B.A. 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 27. januar 2014 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Svend Erik

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 7. november 2016. Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 13. november 2012 Klokken : 16.00

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 13. november 2012 Klokken : 16.00 Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Mødedato: 13. november 2012 Klokken : 16.00 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Susanne Holck Mogensen SHM Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 11. februar Klokken: 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 11. februar Klokken: 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 11. februar 2016. Klokken: 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Beder-Malling Boligforening. Mødedato: 13. maj Mødested: Tornøegade Odder. Mødetid:

Bestyrelsesmøde. Beder-Malling Boligforening. Mødedato: 13. maj Mødested: Tornøegade Odder. Mødetid: Beder-Malling Boligforening Mødedato: 13. maj 2013. Mødested: Tornøegade 12 8300 Odder. Mødetid: 17.00. Bestyrelsesmøde Bestyrelsen: init.: Formand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Hanne Frydendahl

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 07.01.2019 Klokken: 17.00 21.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem Kirsten

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 16. januar 2014 Klokken : kl

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 16. januar 2014 Klokken : kl Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 16. januar 2014 Klokken : kl. 16.00 Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Konst. næstformand Svend Erik Jensen SEJ Best.medlem

Læs mere

Mødedato: Klokken: ca Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl

Mødedato: Klokken: ca Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 04.02.2019 Klokken: 17.00 ca. 21.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl. 17.00 spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: torsdag den 12. maj 2016 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: torsdag den 12. maj 2016 Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: torsdag den 12. maj 2016 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 20.august 2018 Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 20.august 2018 Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 20.august 2018 Klokken: 17.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl. 17.00 spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 21. februar 2013 Klokken : 16.00

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: 21. februar 2013 Klokken : 16.00 Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Bestyrelsesmøde Mødedato: 21. februar 2013 Klokken : 16.00 Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Susanne Holck Mogensen SHM Best.medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 1. oktober 2018 Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 1. oktober 2018 Klokken: Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 1. oktober 2018 Klokken: 17.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl. 17.00 spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem

Læs mere

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 Mødested: Marsvej

Læs mere

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 11. april 2016 Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 11. april 2016 Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 11. april 2016 Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 Mødested:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde 1 Mødedato: 8. august 2016 og 3. oktober 2016. Klokken: 17.00 Organisationsbestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Beder-Malling Boligforening. Mødedato: 30. september 2013 Mødested: Gl. Østergårdsvej 20 8340 Malling. Mødetid: 17.00.

Bestyrelsesmøde. Beder-Malling Boligforening. Mødedato: 30. september 2013 Mødested: Gl. Østergårdsvej 20 8340 Malling. Mødetid: 17.00. Beder-Malling Boligforening Bestyrelsesmøde Mødedato: 30. september 2013 Mødested: Gl. Østergårdsvej 20 8340 Malling. Mødetid: 17.00. Bestyrelsen: init.: Formand Torben Høholt Jensen THJ Best.medlem Hanne

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Dan Christensen bød Bettina Grumsen velkommen i organisationsbestyrelsen.

Dan Christensen bød Bettina Grumsen velkommen i organisationsbestyrelsen. 15.06. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.30. Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Anders T. Nielsen Bettina Grumsen

Læs mere

På sit møde den 20. juni 2017 har bestyrelsen konstitueret sig således:

På sit møde den 20. juni 2017 har bestyrelsen konstitueret sig således: 1.06 1 Bestyrelsesmøde onsdag den 20. juni 2017 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders Nielsen Direktør

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 1. september 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter.

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter. 18.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-11-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 16.00 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 19. marts 2015 Referat udsendt den 8. april 2015

Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 19. marts 2015 Referat udsendt den 8. april 2015 Vorup Boligforening 1945 Dagsorden udsendt den 19. marts 2015 Referat udsendt den 8. april 2015 Referat til konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 26. marts 2015 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BOLIGORGANISATIONEN

VEDTÆGTER FOR BOLIGORGANISATIONEN VEDTÆGTER FOR BOLIGORGANISATIONEN CVR nr.: 35 43 20 27 Registrering: Aarhus Kommune Postadresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Telefax: 86 54 52 24 Web: www.domibolig.dk E-mail: mail@domibolig.dk

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: tirsdag den 25. juni 2013 Klokken : 16.00

Bestyrelsesmøde. Arbejdernes Andels Boligforening - Odder. Mødedato: tirsdag den 25. juni 2013 Klokken : 16.00 Arbejdernes Andels Boligforening - Odder 1 Mødedato: tirsdag den 25. juni 2013 Klokken : 16.00 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen: init.: Formand Freddie Vedel Nielsen FVN Næstformand Susanne Holck Mogensen SHM

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Styringsdialog 2016, Domi bolig

Styringsdialog 2016, Domi bolig Side 1 af 7 Styringsdialog 2016, Domi bolig TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 26. februar 2019 Referat udsendt den 19. marts 2019 BMR Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 15. december 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 15. december 2016 side nr. 258 Referat af bestyrelsesmøde den 15. december 2016 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.06 1 Bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders Nielsen Direktør

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl i Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl i Elmelyparken 1D, Solrød. 23. januar 2014 Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl. 15.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Anni Rasmussen,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 28. september 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

DOMI Bolig Orienteringsmøde torsdag den 8. december 2016.

DOMI Bolig Orienteringsmøde torsdag den 8. december 2016. DOMI Bolig Orienteringsmøde torsdag den 8. december 2016. Orientering fra formanden og ledelsen. Formandens indlæg: Aarhus Kommune har fået en ny boligpolitik, det blev vedtaget på byrådsmødet den 8. juni

Læs mere

Referat. Den 6. maj 2015

Referat. Den 6. maj 2015 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Sionsgade 26 kld. 2100 København Ø Mødedato: 5. maj 2015 Mødetidspunkt: kl. 19.00

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 17.09 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 12. marts 2015 Referat udsendt den 26. marts 2015

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 12. marts 2015 Referat udsendt den 26. marts 2015 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 12. marts Referat udsendt den 26. marts Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Torsdag den 19. marts Mødested: Tronborg, Grenåvej 2, 8960 Randers SØ

Læs mere

Erik Piilgaard bød Karin Jørgensen velkommen i bestyrelsen.

Erik Piilgaard bød Karin Jørgensen velkommen i bestyrelsen. 12.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. januar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: ca Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl

Bestyrelsesmøde. Mødedato: Klokken: ca Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl spisning kl Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 18.03.2019 Klokken: 17.00 ca. 21.00 Domi Bolig, Tornøegade 12, Odder kl. 17.00 spisning kl. 19.00 Bestyrelsen: init.: Formand Herdis Larsen HL Næstformand Torben Lokjær TL Best.medlem

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012 Side nr. 23 Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud fra: Administrationen: Vicky Jensen Morten Glud Ulla Asmussen Erling Sørensen Chris Cully Birthe Blach Irene Madsen Graver

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8. januar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. MARTS 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. MARTS 2015 Tilstede: Afbud: Michael Korsholm Ole Østergaard Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen Poul Ankersen Lone

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Ulla Dinesen Tid 05.04.2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Lillebælt. Boligorganisationen er stiftet ved en fusion mellem boligorganisationerne

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Vedtægter. For. Brøndbyernes Andelsboligforening. Vedtægter. Kapitel 2 Medlemskab. Vedtægter for. Brøndbyernes Andelsboligforening

Vedtægter. For. Brøndbyernes Andelsboligforening. Vedtægter. Kapitel 2 Medlemskab. Vedtægter for. Brøndbyernes Andelsboligforening For Brøndbyernes Andelsboligforening for Brøndbyernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Brøndbyernes Andelsboligforening Kapitel 2 Medlemskab 4. Som

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening Ekstern Referat Organisationsbestyrelsen mandag den 16. juni 2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 1.1 Bestyrelsesmøde den 14.04.2014 fælles

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Rosenvænget

Vedtægter. for. Boligselskabet Rosenvænget Vedtægter for Boligselskabet Rosenvænget Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Rosenvænget. Boligorganisationen er en datterorganisation af og garant for Domea

Læs mere

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61)

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Vedtægter for den almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61). Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation VEDTÆGTER For Den almene boligorganisation BOLIGSELSKABET AF 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Boligselskabets navn er Boligselskabet af 2014. 1. Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 2. Selskabet

Læs mere

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Kirkegade 55, 6700 Esbjerg. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015 side nr. 183 Referat af bestyrelsesmøde den 18. juni 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Administrationen: Chris Cully Erling Sørensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Vicky E. Jensen Frederik

Læs mere

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61.

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. august 2012, kl. 18.30 Fraværende: Ulla Dinesen (afbud) 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde 28. august 2014. side nr. 137

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde 28. august 2014. side nr. 137 f11menbo AARHUS side nr. 137 Referat af bestyrelsesmøde 28. august 2014 Tilstede: Bestyrelsen: Administrationen: Nielsen Vicky E. Jensen Frederik Vester Steffen Espersen Mødets dagsorden: 1. Protokol 2.

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud VEDTÆGTER Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. stk. 2. Organisationen har hjemsted i Århus Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere