KURSER. - i alle retninger Efteråret Videregående regneark Excel 2003 Avanceret regneark Excel 2003

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KURSER. - i alle retninger Efteråret 2010. Videregående regneark Excel 2003 Avanceret regneark Excel 2003"

Transkript

1 I gang med Word 2003 Videre med Word 2003 Grundlæggende regneark Excel 2003 Videregående regneark Excel 2003 Avanceret regneark Excel I gang med Word 2007 Videre med Word 2007 Grundlæggende regneark Excel 2007 Videregående regneark Excel 2007 Avanceret regneark Excel 2007 MS Outlook KURSER - i alle retninger Efteråret 2010 Videregående regneark Excel 2007 Avanceret regneark Excel 2007 MS Outlook 2007 Styring af s Lær at bruge PowerPoint 2007 Acrobat 9 Pro Flash CS4 Professional Grundlæggende Flash CS4 Professional Videregående Illustrator CS4 Grundlæggende InDesign CS4 Grundlæggende InDesign CS4 Videregående PhotoShop CS4 Extended Grundlæggende PhotoShop CS4 Extended

2

3 INDHOLDSFORTEGNELSE Microsoft Office 2003 kurser I gang med Word Videre med Word Grundlæggende regneark Excel Videregående regneark Excel Avanceret regneark Excel Microsoft Office 2007 kurser I gang med Word Videre med Word Grundlæggende regneark Excel Videregående regneark Excel Avanceret regneark Excel MS Outlook 2007 Styring af s Lær at bruge PowerPoint Adobe-kurser Acrobat 9 Pro Flash CS4 Professional Grundlæggende Flash CS4 Professional Videregående Illustrator CS4 Grundlæggende InDesign CS4 Grundlæggende InDesign CS4 Videregående PhotoShop CS4 Extended Grundlæggende PhotoShop CS4 Extended Videregående Sprogkurser Company English Wirtschaftsdeutsch NLP-kurser NLP & Kommunikation NLP Business Practitioner Andre kurser Bliv bedre til at huske Gennemførelse af personalesamtaler (MUS) Mind-Map Værd at vide om moms... 28

4 I GANG MED WORD 2003 Lær at bruge tekstbehandling På kurset I gang med Word 2003, vil du få en introduktion til brugen af tekstbehandling. Du vil lære at benytte det mest benyttede tekstbehandlingsprogram. Kurset vil give dig en grundlæggende forståelse for brugen af Word På kurset vil du lære at: Bruge et tekstbehandlingsprogram At bruge Word 2003 aktivt i hverdagen Kunne finde ens dokumenter igen Indskrivning, formatering og redigering af tekst til eksempelvis opslag, skilte, produktblade, prislister eller notater. Justere margener og tekst samt anvende orddeling, stavekontrol og hjælpefunktion, således at teksten fremstår hensigtsmæssigt i forhold til den givne arbejdsopgave og virksomhedens generelle retningslinier. Åbne, gemme, lukke og oprette filer i virksomhedens eksisterende filstruktur samt anvende tekstbehandlingsprogrammets søgefunktion på en hensigtsmæssig og logisk måde Efter kurset vil du være i stand til at oprette og indskrive tekster. Du vil have en forståelse af, hvordan Word 2003 fungerer og kunne benytte de mest basale funktioner. Du er i stand til at betjene en PC. I gang med Word Lær at bruge tekstbehandling Torsdag den 9. september 2010 Kl Kviknr.:

5 VIDERE MED WORD 2003 Bliv bedre til tekstbehandling Dette kursus er for dig, som ønsker at blive bedre til at bruge Word til dit daglige arbejde. Kurset vil give dig et indblik i, at Word kan bruges til mere end blot simpel tekstbehandling. På kurset vil du få kendskab til videre funktioner i Word, og du vil komme til at arbejde med tabeller, indsætte og behandle billeder og grafik, samt prøve at brevflette. På kurset vil du lære at: Bruge redskaber der gør det nemmere at få teksten til at stå mere præcist på siderne Placer billeder så teksten står rundt om, og at få billederne til at stå som vandmærker Kunne bruge autofigurerne til at lave illustrationer Kunne flette adresse med et brev Kunne lave etiketter eller labels Oprettelse og brug af tabeller Arbejde med grafik, herunder billeder, multimedie, autofigurer og WordArts Brevfletning Efter kurset vil du kunne oprette tabeller, der kan hjælpe dig med at forbedre layoutet. Du vil kunne indsætte billeder og anden grafik, samt kunne gennemføre en brevfletning. Du har et grundlæggende kendskab til Word 2003 og PC på brugerniveau. Videre med Word Bliv bedre til tekstbehandling Tirsdag den 21. september 2010 Kl Kviknr.:

6 GRUNDLÆGGENDE REGNEARK EXCEL 2003 Lær at bruge regneark Kurset er for dig, som ønsker at få kendskab til, hvordan Excel 2003 virker, og lære at bruge de mest basale funktioner i et regneark. På kurset vil du få kendskab til de grundlæggende faciliteter og muligheder i et regneark. Grundlæggende regneark er for dig, der ønsker at: At skabe overblik over tal i budgetter, kalkulationer, prislister og meget mere At gøre dit arbejde lettere, når du arbejder med tal og økonomi At lave simple budgetter og beregninger Indtastning af tekst, tal og formler Regnearkets sorteringsfacilitet Formatering af regnearket, så det ser ud, som vi vil have det Gennemgang af formler og funktioner, der automatisk og løbende laver de ønskede beregninger Hvordan du gemmer og henter regneark Du vil få kendskab til de grundlæggende faciliteter i regnearket Excel. Desuden vil du lære at arbejde selvstændigt med mere eller mindre komplicerede opgaver i regnearksprogrammet. Ingen. Grundlæggende regneark - Excel Lær at bruge regneark Torsdag den 2. september 2010 Kl Kviknr.:

7 VIDEREGÅENDE REGNEARK - EXCEL 2003 Bliv bedre til regneark Kurset er for dig, der har arbejdet med Excel 2003 i en kortere periode og kan de mest grundlæggende funktioner altså et kursus for lettere øvede. Du vil på kurset få videregående kendskab til funktionerne i Excel regneark, og på den baggrund kunne udføre mere avancerede opgaver. Udskriftsstyring (gør udskrifterne forståelige) Diagrammer (få fuld kontrol over dine diagrammer) Integrerede funktioner (funktionerne i Excel kan arbejde sammen) Opslagsfunktioner (oprette matrixer som uafhængige tabeller) Desuden kommer vi ind på følgende: Primære og sekundære akser, titler og placering Funktionerne HVIS, Prognose, Afrund, Lopslag, Vopslag m.m. Du kan forvente ved kursets afslutning at have opnået et bredere kendskab til, hvordan man kan organisere sit arbejde mere effektivt ved at bruge Excel regneark. Du vil tilmed kunne udføre mere avancerede forespørgsler og lignende. Grundlæggende kendskab til Excel Videregående Excel Bliv bedre til regneark Onsdag den 6. oktober 2010 Kl Kviknr.:

8 AVANCERET REGNEARK EXCEL 2003 Lær at bruge Excel 2003 bedre På kurset Avanceret regneark vil du gennemgå en række moduler, der vil give dig flere færdigheder inden for brugen af Excel Du vil på kurset få kendskab til videregående faciliteter og muligheder i et regneark. Regneark er for dig, der ønsker at: Kunne bearbejde og analysere store datamængder At lave mere avancerede tabeller og diagrammer At opnå kendskab til videre funktioner i et Excel regneark. Filtrering af store datamængder Pivot-tabeller Konsolidering Avancerede diagrammer Efter kurset vil du have kendskab til de mere avancerede diagrammer og brugen af pivottabeller samt filtrering af meget store datamængder. Du skal have grundlæggende kendskab til Excel 2003 regneark. Avanceret regneark - Excel 2003 Onsdag den 27. oktober 2010 Kl Kviknr.:

9 I GANG MED WORD 2007 Lær at bruge tekstbehandling På kurset I gang med Word 2007, vil du få en introduktion til brugen af tekstbehandling. Du vil lære at benytte det mest benyttede tekstbehandlingsprogram. Kurset vil give dig en grundlæggende forståelse for brugen af Word På kurset vil du lære at: Bruge et tekstbehandlingsprogram At bruge Word 2007 aktivt i hverdagen Kunne finde ens dokumenter igen Indskrivning, formatering og redigering af tekst til eksempelvis opslag, skilte, produktblade, prislister eller notater. Justere margener og tekst samt anvende orddeling, stavekontrol og hjælpefunktion, således at teksten fremstår hensigtsmæssigt i forhold til den givne arbejdsopgave og virksomhedens generelle retningslinier. Åbne, gemme, lukke og oprette filer i virksomhedens eksisterende filstruktur samt anvende tekstbehandlingsprogrammets søgefunktion på en hensigtsmæssig og logisk måde Efter kurset vil du være i stand til at oprette og indskrive tekster. Du vil have en forståelse af, hvordan Word 2007 fungerer og kunne benytte de mest basale funktioner. Du er i stand til at betjene en PC. I gang med Word lær at bruge tekstbehandling Onsdag den 1. september 2010 Kl Kviknr.: 1855 eller Tirsdag den 2. november 2010 Kl Kviknr.:

10 VIDERE MED WORD 2007 Bliv bedre til tekstbehandling Dette kursus er for dig, som ønsker at blive bedre til at bruge Word til dit daglige arbejde. Kurset vil give dig et indblik i, at Word kan bruges til mere end blot simpel tekstbehandling. På kurset vil du få kendskab til videre funktioner i Word, og du vil komme til at arbejde med tabeller, indsætte og behandle billeder og grafik, samt prøve at brevflette. På kurset vil du lære at: Bruge redskaber der gør det nemmere at få teksten til at stå mere præcist på siderne Placer billeder så teksten står rundt om, og at få billederne til at stå som vandmærker Kunne bruge autofigurerne til at lave illustrationer Kunne flette adresse med et brev Kunne lave etiketter eller labels Oprettelse og brug af tabeller Arbejde med grafik, herunder billeder, multimedie, autofigurer og WordArts Brevfletning Efter kurset vil du kunne oprette tabeller, der kan hjælpe dig med at forbedre layoutet. Du vil kunne indsætte billeder og anden grafik, samt kunne gennemføre en brevfletning. Du har et grundlæggende kendskab til Word 2007 og PC på brugerniveau. Videre med Word Bliv bedre til tekstbehandling Onsdag den 15. september 2010 Kl Kviknr.: 1866 eller Tirsdag den 23. november 2010 Kl Kviknr.:

11 GRUNDLÆGGENDE REGNEARK EXCEL 2007 Lær at bruge regneark Kurset er for dig, som ønsker at få kendskab til, hvordan Excel 2007 virker, og lære at bruge de mest basale funktioner i et regneark. På kurset vil du få kendskab til de grundlæggende faciliteter og muligheder i et regneark. Grundlæggende regneark er for dig, der ønsker at: At skabe overblik over tal i budgetter, kalkulationer, prislister og meget mere At gøre dit arbejde lettere, når du arbejder med tal og økonomi At lave simple budgetter og beregninger Indtastning af tekst, tal og formler Regnearkets sorteringsfacilitet Formatering af regnearket, så det ser ud, som vi vil have det Gennemgang af formler og funktioner, der automatisk og løbende laver de ønskede beregninger Hvordan du gemmer og henter regneark Du vil få kendskab til de grundlæggende faciliteter i regnearket Excel. Desuden vil du lære at arbejde selvstændigt med mere eller mindre komplicerede opgaver i regnearksprogrammet. Ingen. Grundlæggende regneark - Excel lær at bruge regneark Tirsdag den 14. september 2010 Kl Kviknr.: 1852 eller Onsdag den 3. november 2010 Kl Kviknr.:

12 VIDEREGÅENDE REGNEARK - EXCEL 2007 Bliv bedre til regneark Kurset er for dig, der har arbejdet med Excel 2007 i en kortere periode og kan de mest grundlæggende funktioner altså et kursus for lettere øvede. Du vil på kurset få videregående kendskab til funktionerne i Excel regneark, og på den baggrund kunne udføre mere avancerede opgaver. Udskriftsstyring (gør udskrifterne forståelige) Diagrammer (få fuld kontrol over dine diagrammer) Integrerede funktioner (funktionerne i Excel kan arbejde sammen) Opslagsfunktioner (oprette matrixer som uafhængige tabeller) Desuden kommer vi ind på følgende: Primære og sekundære akser, titler og placering Funktionerne HVIS, Prognose, Afrund, Lopslag, Vopslag m.m. Du kan forvente ved kursets afslutning at have opnået et bredere kendskab til, hvordan man kan organisere sit arbejde mere effektivt ved at bruge Excel regneark. Du vil tilmed kunne udføre mere avancerede forespørgsler og lignende. Grundlæggende kendskab til Excel Videregående Excel Bliv bedre til regneark Onsdag den 6. oktober 2010 Kl Kviknr.: 1869 eller Onsdag den 10. november 2010 Kl Kviknr.:

13 AVANCERET REGNEARK EXCEL 2007 Lær at bruge Excel 2007 bedre På kurset Avanceret regneark vil du gennemgå en række moduler, der vil give dig flere færdigheder inden for brugen af Excel Du vil på kurset få kendskab til videregående faciliteter og muligheder i et regneark. Regneark er for dig, der ønsker at: Kunne bearbejde og analysere store datamængder At lave mere avancerede tabeller og diagrammer At opnå kendskab til videre funktioner i et Excel regneark. Filtrering af store datamængder Pivot-tabeller Konsolidering Avancerede diagrammer Efter kurset vil du have kendskab til de mere avancerede diagrammer og brugen af pivottabeller samt filtrering af store datamængder. Du skal have grundlæggende kendskab til Excel 2007 regneark. Avanceret regneark - Excel 2007 Mandag den 25. oktober 2010 Kl Kviknr.: 1844 eller Tirsdag den 16. november 2010 Kl Kviknr.:

14 MS OUTLOOK 2007 STYRING AF S Har du brug for mere overblik i hverdagen? Kurset i Outlook 2007 vil give dig kendskab til, hvordan du får en bedre styring af tid og opgaver. Lær at blive bedre til at organisere dit arbejde Kurset lærer dig at anvende Outlook effektivt. Det gælder såvel kalender som opgavedelen af programmet. Du får en række redskaber til effektivt at håndtere den stadig større mængde s. Den bedre organisering af dine arbejdsopgaver, vil hjælpe dig til bedre at kunne overskue dine arbejdsopgaver, så risikoen for stress formindskes. Kurset kan afhjælpe stress ved at: Du får et bedre overblik Du lærer at organisere dine møder Du lærer at oprette og uddelegere opgaver samt opfølgning på disse Du lærer at dele adgang til dokumenter og andre ressourcer. Organisering af s Opsætning af Outlook efter dine behov Brug af kalenderen til indkaldelse til møder Opgavestyring Oprettelse af regler Du får overblik over aftaler, opgaver og s, hvilket gør din dagligdag mere overskuelig. Kendskab til IT på brugerniveau. MS Outlook Styring af s Tirsdag den 12. oktober 2010 Kl Kviknr.:

15 LÆR AT BRUGE POWERPOINT 2007 Lær at lave spændende præsentationer Har du et ønske om at blive bedre til at præsentere dine budskaber og kommunikere mere effektivt? På kurset Lær at bruge PowerPoint 2007 vil du få kendskab til mulighederne med PowerPoint og lære at opsætte spændende diasshow, som kan bruges som præsentationsmateriale. Du vil på kurset lære, hvordan man laver: Diasshows (Præsentation på PC) Overheads Uddelingsmateriale til tilhørere PowerPoint er for dig, der ønsker at: Lave professionelle præsentationer Opsætte et dokument i punktform Få struktur og præcision i layoutet Interaktivitet i PowerPoint Uddelegering udskriftsmuligheder Mastersider CD-udgivelse Indsætte filmklip, musik, lyde og grafik Farver og deres betydning Efter kurset vil du kunne oprette præsentationer ud fra et professionelt grundlag. Du vil kunne udarbejde materiale enten til brug via PC eller til udlevering til dine tilhørere. Du er fortrolig med generel anvendelse af en PC. Lær at bruge PowerPoint Lær at lave spændende præsentationer Torsdag den 14. oktober 2010 Kl Kviknr.:

16 ACROBAT 9 PRO Har du behov for at kunne konvertere filer om til PDF-format og bearbejde PDF-dokumenter, vil dette kursus være noget for dig! Introduktion til Adobe Acrobat Optimering Korrekturfunktionen i Acrobat Professionel Acrobat Formularer Sikkerhed og metadata i Acrobat Korrektur i Acrobat Formularer Interaktivitet i Acrobat Opret nye filer på grundlag af en Adobe PDF-fil Brug Catalog-funktionen til at søge i mange PDF-dokumenter samtidig Efter kurset vil du være i stand til at optimere dine dokumenter til tryk og til web. Du vil kunne gøre dine dokumenter digitalt interaktive og sikre dine PDFdokumenter med adgangskoder. Du er i stand til at betjene en PC. Kendskab til Windows brugergrænseflade. Acrobat 9 Pro Tirsdag den 26. oktober 2010 Kl Kviknr.:

17 FLASH CS4 PROFESSIONAL - GRUNDLÆGGENDE Du har mulighed for at basere din hjemmeside på Flash eller du kan vælge at friske den op med grafiske elementer, animerede bannere og vignetter. Flash kan bruges til at gøre hjemmesiden mere spændende. Introduktion til Flash CS4 Gennemgang af programfladen i Flash CS4 Flash CS4 som tegneprogram Layers Flash CS4 som filmværktøj Flash CS4 til hjemmesider Efter kurset vil du være i stand til at oprette deciderede hjemmesider. Du vil kunne oprette interaktive animationer til brug på hjemmesider. Du er i stand til at betjene en PC. Har grundlæggende kendskab til Internettet og web udvikling. Flash CS4 Professional - Grundlæggende Fredag den 15. oktober 2010 Kl Kviknr.:

18 FLASH CS4 PROFESSIONAL - VIDEREGÅENDE På videregående kursus i Flash får du indsigt i både grafiske og programmerede elementer. Du vil også lære hvordan elementopbygning er i Flash. Introduktion til Actionscript Opbygningen af movieclips og knapper Hvordan man effektivt laver designs i Flash Produktion af Flash videoelementer Integration af dynamiske tekster og billedmateriale Interaktivitet kan skabe mere levende og spændende Flash applikationer Efter kurset vil du være i stand til at mere effektivt at udvikle Flash sider. Du vil have den rette baggrund for at gøre siderne mere professionelle. Du er i stand til at betjene en PC og har grundlæggende kendskab til Flash CS4. Flash CS4 Professional - Videregående Onsdag den 1. december 2010 Kl Kviknr.:

19 ILLUSTRATOR CS4 - GRUNDLÆGGENDE På kurset vil du lære at fremstille enkle grafikopgaver ved hjælp af de mest brugte funktioner, værktøjer, menuer og paletter i et vektorbaseret tegneprogram. Hvad er vektorgrafik Tegning Farvelægning og farver Manipulation med tekst Arkivering af grafik Konvertering til vektor Du vil kunne skabe små annoncer, logoer eller illustrationer. Du vil kunne udforme diverse grafiske elementer til ethvert formål. Du er i stand til at betjene en PC og har interesse for det grafiske område. Illustrator CS4 - Grundlæggende Tirsdag den 5. oktober 2010 Kl Kviknr.:

20 INDESIGN CS4 - GRUNDLÆGGENDE På kurset vil du lære programmets brugergrænseflade, de vigtigste værktøjer og grundlæggende grafiske principper at kende. Du vil få den viden der skal til for at oprette nye dokumenter eller tilrette eksisterende materiale. Introduktion til InDesign CS4 Ensartethed i InDesign dokumentet Opbygning af et dokument i InDesign Grafik, figurer og farver i InDesign Placering af indhold Skabeloner i InDesign Klargøring til tryk Masterside i InDesign Efter kurset vil du være i stand til at opsætte (layoute) dokumenter. Du vil have forudsætninger for at anvende de korrekte farver, teksttyper og grafiske sammensætninger. Du er i stand til at betjene en PC. Du har kendskab til Windows brugergrænseflade. InDesign CS4 - Grundlæggende Mandag den 6. september 2010 Kl Kviknr.:

21 INDESIGN CS4 - VIDEREGÅENDE På kurset vil du bl.a. lære at lave visitkort, prislister, foldere og plakater. Det er på videregående du vil lære de mere avancerede funktioner i InDesign de funktioner der er nødvendige for at arbejde med større InDesign dokumenter. Introduktion til CS4 Udvidet Genbrug og ensartethed Avancerede tekster i InDesign Tabeller i InDesign Interaktive dokumenter i InDesign Klargøring til tryk Efter kurset vil du være i stand til at opbygge og redigere publikationer alt fra brochurer og nyhedsbreve til kataloger og bøger. Du er i stand til at betjene en PC samt grundlæggende kendskab til InDesign. InDesign CS4 - Videregående Onsdag den 24. november 2010 Kl Kviknr.:

22 PHOTOSHOP CS4 EXTENDED - GRUNDLÆGGENDE På dette kursus vil du få en grundig introduktion til Photoshop og digital billedbehandling. Du vil få en bedre forståelse for, hvornår du skal benytte ét redskab frem for et andet. Du lærer de vigtigste principper omkring kvalitet, farver og brug af billedformater. Introduktion til Photoshop CS4 Generelle grundregler i Photoshop Grundlæggende billedredigeringer i Photoshop Introduktion til fritlægning Lag og lageffekter i Photoshop Retouchering i Photoshop Billedmanipulation i Photoshop Tekstfunktioner i Photoshop Internetgrafik Efter kurset vil du være i stand til at optimere billeder på mange forskellige måder med Photoshop. Du er i stand til at betjene en PC. Du har kendskab til Windows brugergrænseflade. Photoshop CS4 Extended - Grundlæggende Mandag den 8. september 2010 Kl Kviknr.:

23 PHOTOSHOP CS4 EXTENDED - VIDEREGÅENDE På dette kursus vil du lære at rette op på fotos, reparere eller forskønne motiver. Du vil under kurset blive fortrolig med de avancerede muligheder for at optimere billeder i Photoshop. Opsummering af grundlæggende funktioner i Photoshop CS4 Tekst og teksteffekter Kreativ billedmanipulation i Photoshop Avancerede effekter i Photoshop Vektorgrafik i Photoshop Introduktion til bridge Import af billeder i RAW Automatiser med Photoshop Slicing Efter kurset vil du være i stand til at løse mange forskellige opgaver, reparation og forskønnelse af billeder. Du er i stand til at betjene en PC og har grundlæggende kendskab til Photoshop. Photoshop CS4 Extended - Videregående Tirsdag den 30. november 2010 Kl Kviknr.:

24 COMPANY ENGLISH Intensivt kursus til brug i erhvervslivet Få større sproglig sikkerhed og derigennem en øget gennemslagskraft fx på møder, i forhandlinger og i samtale med udenlandske kolleger. Kurserne er intensive, og der vil blive anvendt emner og materialer fra deltagernes egne erhvervsområder, hvor det er muligt. Company English 1 For dig som har været væk fra det engelske sprog i nogle år din grammatik er helt sikkert rusten, og dine kommunikative færdigheder trænger til et boost, men du har brug for engelsk i din hverdag på jobbet. Engelsk fra folkeskolen eller handelsskolens niveau F Company English 2 På dette kursus vil vi primært arbejde med at forbedre og udvide dit engelske ordforråd og dine muligheder for at udtrykke dig nuanceret og nøjagtigt forskellige situationer vi vil dog stadig arbejde med grammatikken. Company English 1 eller tilsvarende Company English 3 Dette kursus er for dig, der i forvejen kommunikerer godt på engelsk. Vi vil på kurset arbejde videre med varieret og målrettet udtryksform for større sikkerhed og flow. Company English 1 og/eller 2 eller tilsvarende. Company English 32 lektioner. Ferie i uge 42. Company English 1: Tirsdage i uge Kl Kviknr.: 1873 Company English 2: Tirsdage i uge Kl Kviknr.: 1874 Company English 3: Tirsdage i uge Kl Kviknr.: 1875 Kr ,- incl. kaffe m/tilbehør 21

25 WIRTSCHAFTSDEUTSCH Grundlæggende kursus til brug i erhvervslivet På kurset får du et basissprog på tysk. Kurset er intensivt, og der vil blive anvendt emner og materialer fra deltagernes egne erhvervsområder, hvor det er muligt. Wirtschaftsdeutsch er for dig, der ønsker at: Forbedre din kommunikationsevne på tysk Få et basissprog til brug i arbejdssammenhæng Udvide dit ordforråd indenfor erhvervstysk Grundlæggende kommunikation Telefontysk Interkulturel kompetence i forbindelse med optagelse af kontakt til det tyske marked Facts om Tyskland (herunder forståelse af Tysklands opbygning osv.) Small talk i forretningsmæssig sammenhæng Samtale om egne jobfunktioner At blive bedre til at kommunikere på tysk i de daglige arbejdssituationer. Tysk fra folkeskolen eller Handelsskolens niveau F. Wirtschaftsdeutsch - Grundlæggende kursus til brug i erhvervslivet 32 lektioner. Ferie i uge 42. Onsdage i uge Kl Kviknr.: 1872 Kr ,- incl. kaffe m/tilbehør 22

26 NLP & KOMMUNIKATION 3-dages kursus for ledere, mellemledere og/eller andre nøglemedarbejdere Introduktion til NLP NLP (eller Neuro Lingvistisk Psykologi) er først og fremmest en række praktiske værktøjer, der kan hjælpe dig til at skabe forandringer for dig selv og andre. Derudover er NLP redskaber og teknikker, der gør dig mere bevidst om din adfærd i hverdagen og er med til at sikre, at du kan nå dine mål! NLP & Kommunikation Kommunikation via NLP handler om at lære at opleve og forstå dine medarbejderes og/eller kollegers måde at se verden på - så alles styrker og kompetencer udnyttes maksimalt og det bliver de gode hensigter, der styrer hverdagens mange opgaver og udfordringer. Du bliver introduceret til præcise og stærke værktøjer, der kan hjælpe dig til at skabe tillid hos dine medarbejdere og/eller kolleger samt afdække deres behov og situation. Samtidig arbejder vi med holdninger og motivation i forhold til din kommunikation. NLP & Kommunikation Den september 2010 Kl Kviknr.: 1877 Kr ,- incl. forplejning Underviser: Søren Dige, Mindstep Instituttet Mindstep Instituttet Vesterbro Aalborg 23

27 NLP BUSINESS PRACTITIONER Hvad er NLP? NLP står for Neuro Lingvistisk Psykologi, og er en let tilgængelig hverdagspsykologi. Det er en lære, der er praktiskorienteret om dig selv og dine omgivelser. Gennem NLP kan du tilegne dig en række redskaber og teknikker, der kan hjælpe dig med at skabe forandringer for dig selv og andre - både i arbejdslivet og privat. NLP Business Practitioner-uddannelsens overordnede mål er at øge din opmærksomhed på dine ubevidste reaktionsmønstre og dine personlige ressourcer. Du bliver bl.a. bedre til at: kommunikere verbalt og nonverbalt sætte dig mål og nå dem få adgang til dine glemte ressourcer ændre det negative til noget positivt se situationer fra flere forskellige vinkler ændre begrænsende tankemønstre hjælpe andre med en ny adfærd løse konflikter der virker uløselige forhandle med overblik NLP Business Practitioner Den 7. oktober 2010 den 12. februar 2011 Kl Kviknr.: 1522 Kr , i forplejning Mindstep Instituttet Vesterbro Aalborg 24

28 GENNEMFØRELSE AF PERSONALESAMTALER (MUS) Kursus for ledere Er du funktionsleder, afdelingschef, teamleder, gruppeleder, værkfører eller måske butikschef? Ønsker du at blive bedre til at gennemføre personalesamtaler? Så er dette kursus relevant for dig. Fastlæggelse af de forskellige personalesamtalers formål og indhold At skabe værdi for begge parter Kendskab til faktorer, der skaber en god personalesamtale Anvendelse af relevant interview- og spørgeteknik Du lærer at skelne mellem forskellige personalesamtalers formål og indhold, så du er i stand til at tilrettelægge et samtaleforløb, der skaber værdi for alle parter. Du får trænet dine færdigheder i at gennemføre typiske personalesamtaler, der er relevante for ledere med direkte personaleansvar, herunder ansættelses- og afskedigelsessamtaler. Forudsætninger/målgruppe: Kurset retter sig mod ledere med en uddannelses-baggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau. Gennemførelse af personalesamtaler (MUS) Tirsdag den 9. november 2010 Kl Kviknr.:

29 BLIV BEDRE TIL AT HUSKE 1-dags kursus i hukommelsesteknik og arbejdsfokusering Kurset præsenterer bl.a. en række teknikker til at hjælpe dig til at huske bedre, så du kan tilegne dig ny viden på relativ kort tid. Samtidig er den ny viden lagret i din hukommelse, så du kan få nem og hurtig adgang til den igen. MEMO-teknik Bliv bedre til at huske alt fra tal, rækkefølger, systemer, datoer, lande, hovedstæder og sprog - til mere dagligdags elementer såsom lister, navne, telefonnumre, passwords o. lign. Hjernen som redskab Hvilke elementer kræver vores hjerne for at arbejde optimalt? Hvilke grundvilkår er der behov for, for at vores hjerne husker bedst? Intelligens Hvorfor er der ting, som vi er gode til at lære, mens andre ting ikke vil hænge fast? De forskellige intelligenser vi kan gøre brug af. På kurset arbejder vi med både med teoretiske og praktiske sider af emnet. Vi gennemgår de grundlæggende teorier indenfor området og prøver dem af på egen hjerne. Krav til deltagerne: En frisk og klar hjerne og lyst til at lære anderledes metoder til at huske bedre. Bliv bedre til at huske Onsdag den 29. september 2010 Kl Kviknr.: 1846 eller Onsdag den 17. november 2010 Kl Kviknr.:

30 MIND-MAP Formålet med Mind-Map er at lære en notatteknik, som hjælper dig til at blive mere kreativ og kunne se sammenhænge. En teknik til at blive bedre til at tage notater, indlæring, referater, planlægning, problemløsning samt hjælp til hukommelsen. Mind-Map teknikken øger overskueligheden i fremstillinger og er derfor meget velegnet til udarbejdelse af lektionsplaner til undervisning og manuskripter til præsentationer. Mind-Map: Sparer tid Er fleksibelt Giver overblik Træner hukommelsen Er sjov problemløsning Udvikler evnen til at få ideer Kursusindhold og form: Kurset, som er et 1-dags kursus, veksler mellem oplæg, gruppearbejder og øvelser med feedback. Hvad du vil lære: På kurset vil du lære Mind-Map teknikken, som er en helt unik kreativ teknik, der bl.a. også hjælper dig til at huske bedre og blive mere kreativ. Du lærer at bruge begge hjernehalvdele på en bedre og mere bevidst måde, således at du udnytter din hjernes potentiale mere optimalt. Du lærer at tage notater på en ny måde, der er væsentlig mere fleksibel samt at udnytte din højre hjernes intuitive indfald på en struktureret måde. I Mind-Map er nøgleordene: symboler, helheder, farver og billeder. Mind-Map Onsdag den 13. oktober 2010 Kl Kviknr.:

31 VÆRD AT VIDE OM MOMS Lær korrekt håndtering af moms Du vil som deltager på kurset, få færdigheder og viden omkring, hvordan moms håndteres. Du vil få praktisk kendskab til hvordan man beregner moms. Du vil blive informeret om, hvilken rolle moms spiller i handel med udlandet. Dette kursus giver dig en grundlæggende viden om moms og styrker din evne til at optimere de daglige arbejdsprocedurer vedrørende moms. Efter kurset kan du forvente at have lært: Hvorfor moms? Beregning af moms Hvad er der moms på og hvad er der ikke?? Købsmoms/salgsmoms Afregning og indberetning Handel med udlandet Hvor søger jeg information? Værd at vide moms Tirsdag den 28. september 2010 Kl Kviknr.:

32 SÅDAN FINDER DU OS Adresse:

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien

Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Bliv klogere på 3 timer - Du kan lige nå det inden sommerferien Vi ved, du har travlt, og derfor lancerer vi nu en række af korte kurser, hvor du kan tilegne dig komprimeret viden på kort tid!. Kurserne

Læs mere

Vil du. efteruddanne Dig? Tag kursus på Hansenberg

Vil du. efteruddanne Dig? Tag kursus på Hansenberg Vil du efteruddanne Dig? Tag kursus på Hansenberg Open learning tilbud Kære kursist Open learning tilbydes til dig, der ønsker at styrke dine IT kompetencer indenfor flere forskellige områder. Udover

Læs mere

IT-CENTRET. Stedet, hvor du kan lære IT i dit eget tempo AMU

IT-CENTRET. Stedet, hvor du kan lære IT i dit eget tempo AMU AMU IT-CENTRET Stedet, hvor du kan lære IT i dit eget tempo Vi udbyder korte kurser i følgende programmer: Tekstbehandling - Regneark Præsentation og DTP - Internet og E-mail Database - Start din PC IT

Læs mere

MS Project 2010-2 dage Kom i gang med projektstyring

MS Project 2010-2 dage Kom i gang med projektstyring Kursustilbud IT Kurser Region Syddanmark HR Personaleudvikling i samarbejde med CAMPUS VEJLE Nuudbydes kurseri Microsoft Office 2010 fra introduktion til videregående Kursuscentret MS Project 2010-2 dage

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

Photoshop Illustrator

Photoshop Illustrator Photoshop Illustrator Transform Hvilke programmer bruges til hvad: Logo Officedokumenter, Brevpapir, visitkort Annoncer Skilte, bannere, rollups, standere og stande Tryksager og brochurer Hjemmesider og

Læs mere

6praksis DU VÆLGER SELV. - Brug din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse... 1. halvår 2012

6praksis DU VÆLGER SELV. - Brug din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse... 1. halvår 2012 DU VÆLGER SELV 1. halvår 2012 6praksis teori - Brug din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse... 1. halvår 2012 byder på seks forskellige kursuslinier for ledige med ret til seks ugers selvvalgt uddannelse.

Læs mere

IKA. Kurser efteråret 2009

IKA. Kurser efteråret 2009 IKA Kurser efteråret 2009 Velkommen til IKA-kataloget 2009 Indhold: Det er en glæde at kunne præsentere det nye IKA-kursuskatalog for efteråret 2009. Kataloget er som tidligere lavet på baggrund af IKAdatabasen.

Læs mere

Grundlæggende IT (Pakke nr. 55 på positivlisten) IT-kurser i det du har brug for

Grundlæggende IT (Pakke nr. 55 på positivlisten) IT-kurser i det du har brug for IT Grundlæggende IT (Pakke nr. 55 på positivlisten) IT-kurser i det du har brug for Boulevarden 19D DK - 7100 Vejle tel: +45 7216 2830 www.campusvejle.dk GRUNDLÆGGENDE KURSER ER DU NYBEGYNDER, BØR DU OVERVEJE

Læs mere

IT-CENTRET. Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil AMU PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE

IT-CENTRET. Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil AMU PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU IT-CENTRET PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil Vi udbyder korte kurser indenfor følgende: Start din PC - Tekstbehandling

Læs mere

IT Kurser. Kursustilbud. Region Syddanmark. Vælg kurserivejle, Odense eller på din. -semere på side 11. Kursuscentret

IT Kurser. Kursustilbud. Region Syddanmark. Vælg kurserivejle, Odense eller på din. -semere på side 11. Kursuscentret Kursustilbud IT Kurser Region Syddanmark HR Personaleudvikling i samarbejde med CAMPUS VEJLE Vælg kurserivejle, Odense eller på din arbejdsplads -semere på side 11 Kursuscentret MS Project 2003 - Grundlæggende

Læs mere

kursusoversigt efterår 2014

kursusoversigt efterår 2014 kursusoversigt efterår 2014 Nye kompetencer giver nye muligheder Sønderhøj 9 8260 Viby J Tlf. 8936 3000 business@aabc.dk business.aabc.dk 1 Velkommen til Business Centret, Århus Købmandsskoles kursusafdeling.

Læs mere

Grunduddannelsen i Grafisk Design BASIS, hold 27, Kolding Undervisning alle dage kl. 9-16.25 inkl. pauser, 12 dages kursus i perioden 8/10-15/12-2015

Grunduddannelsen i Grafisk Design BASIS, hold 27, Kolding Undervisning alle dage kl. 9-16.25 inkl. pauser, 12 dages kursus i perioden 8/10-15/12-2015 Grunduddannelsen i, hold 27, Kolding Undervisning alle dage kl. 9-16.25 inkl. pauser, 12 dages kursus i perioden 8/10-15/12-2015 Der uploades materiale i kursusmapper på serveren, eller efter aftale på

Læs mere

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015 Nye IT-kompetencer IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015 Udvikling af IT-kompetencer Den nye Microsoft office-pakke Her bliver du præsenteret for IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015. De er rettet mod

Læs mere

IT IT-værkstedet - Mere fleksibel kan det ikke blive

IT IT-værkstedet - Mere fleksibel kan det ikke blive Tidspunkt Løbende optag. Undervisning Man. ons. Kl. 08.00 15.25 Materialer Kan lånes eller købes. Kursusgebyr* Individuel pris. Kontakt os. VEU-godtgørelse Der kan søges VEU- godtgørelse efter gældende

Læs mere

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 Adobe Acrobat Professional 11 ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Hvad er Adobe Acrobat?... 1 Elektroniske dokumenter... 2 PDF... 2 Acrobat-programmer... 3 Hvor kommer dokumenterne

Læs mere

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk Brug din 6-ugers ret! AMU-kurser Hvis du er ledig med ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse, har du i denne brochure gode muligheder for at finde spændende kurser inden for Personlig udvikling, IT, Salg,

Læs mere

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation Roskilde Tekniske Skole

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation  Roskilde Tekniske Skole Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation www.rts.dk Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation Efterår 2017 Roskilde Tekniske Skole Center for Medie og Kommunikation Kursusadministration: 46 300

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

ADMINISTRATION & KOMMUNIKATION

ADMINISTRATION & KOMMUNIKATION ADMINISTRATION & KOMMUNIKATION» Undertiden skal der lidt Humbug til for at faa Folk til at tro paa selv de bedste Ting.«& Citat: C.F. Tietgen EDIER WWW.TIETGEN.DK/ADMINISTRATION WWW.TIETGEN.DK/KOMMUNIKATION

Læs mere

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber GRATIS Morgenmøde Den 13. maj Få det optimale ud af din webshop NYE KOMMUNIKATIONSREDSKABER Få mere ud af din webshop.

Læs mere

KCH IT-HANDLEPLAN 2011

KCH IT-HANDLEPLAN 2011 KCH IT-HANDLEPLAN 2011 IT-fagligt indhold 0. klasse Tænde og slukke for computeren Hente programmer ved hjælp af ikoner Åbne og lukke programmer Betjene musen Netværk: Logge på elevdrev med brugernavn

Læs mere

IT HANDLEPLAN PÅ KIRKEBY SKOLE

IT HANDLEPLAN PÅ KIRKEBY SKOLE IT HANDLEPLAN PÅ KIRKEBY SKOLE Intentionen med planen er at angive rammer for, hvad vi på Kirkeby Skole forventer eleverne skal lære om IT i deres skoleforløb på Kirkeby Skole. Som udgangspunkt skal de

Læs mere

KURSUSKATALOG FORÅRET 2014. Sprog IT

KURSUSKATALOG FORÅRET 2014. Sprog IT KURSUSKATALOG FORÅRET 2014 Sprog IT Velkommen til kursusafdelingen på Ribe Handelsskole Kursusafdelingen på Ribe Handelsskole byder velkommen til en ny og spændende kursussæson. Vi udbyder en række forskellige

Læs mere

WORKSPACE - AKTUELLE TILBUD - ALECTO A/S

WORKSPACE - AKTUELLE TILBUD - ALECTO A/S WORKSPACE - AKTUELLE TILBUD - ALECTO A/S WORKSPACE AKTUELLE TILBUD ALECTO A/S FEB 2016 METODE OPLÆG FASTE METODE - CV Få basis i orden, og få styr på de vigtigste krav dit CV skal opfylde ift. Indhold

Læs mere

Kunne bruge tænde/slukke funktionen på maskinen

Kunne bruge tænde/slukke funktionen på maskinen Børnehaveklassen Kunne bruge tænde/slukke funktionen på maskinen Kunne bruge piletasterne Kunne bruge musen enter, shift-, mellemrums- og backspacetasters navn og brug Kunne udføre simple skriveopgaver

Læs mere

Kurser godkendt i 2013 sidst opdateret 17/12

Kurser godkendt i 2013 sidst opdateret 17/12 AD Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse 40383 Administrativ HR-støtte ved stress (AD) (08-04-2013 og fremefter) 40680 Købmandsskab og forretningsforståelse i detail (AD) (21-06-2013 og fremefter)

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Pædagogisk læringscenter Bjedstrup Skole og Børnehus 04-12-2011

Pædagogisk læringscenter Bjedstrup Skole og Børnehus 04-12-2011 IT handleplan Denne IT-handleplan er en skabelon for arbejdet med IT på Bjedstrup Skole & Børnehus. Efter hvert skoleår evaluerer de ansatte på skolen IT-handleplanen på form og indhold, og den tilpasses

Læs mere

IT undervisning. Digitale medier. Skræddersy dit eget forløb! Office

IT undervisning. Digitale medier. Skræddersy dit eget forløb! Office UNDERVISNING IT undervisning Skræddersy dit eget forløb! WebGaits undervisere har en bred erfaring indenfor en lang række IT-områder. WebGait planlægger undervisningen så den passer til de udfordringer

Læs mere

FJERNUNDERVISNING IT OG BOGFØRING 9 AMU-KURSER DU KAN TAGE ONLINE 1 LÆS MERE PÅ 1. HALVÅR 2017

FJERNUNDERVISNING IT OG BOGFØRING 9 AMU-KURSER DU KAN TAGE ONLINE 1 LÆS MERE PÅ  1. HALVÅR 2017 FJERNUNDERVISNING 9 AMU-KURSER DU KAN TAGE ONLINE 1. HALVÅR 2017 1 LÆS MERE PÅ WWW.AHKURSER.DK 2 AMU FJERNUNDERVISNING Du har nu mulighed for at opdatere dine færdigheder inden for IT og bogføring med

Læs mere

IT læringscenter PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE. Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil

IT læringscenter PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE. Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil IT læringscenter PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil Også 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige: - Grundlæggende IT

Læs mere

OFFICEUNIVERSET.DK. ^ + SKIFT + ; (semikolon) Formellinje - skift mellem udvid og fold CTRL + SKIFT + U

OFFICEUNIVERSET.DK. ^ + SKIFT + ; (semikolon) Formellinje - skift mellem udvid og fold CTRL + SKIFT + U Excel Genveje GENVEJSTASTER Formatering Fed CTRL + F CMD + F Kursiv CTRL + K CMD + K Understreget CTRL + U CMD + U Gennemstreget CTRL + 5 CMD + SKIFT + X Konturkant på markerede celler CTRL + SKIFT + &

Læs mere

FJERNUNDERVISNING IT OG BOGFØRING 10 AMU-KURSER DU KAN TAGE ONLINE 1 LÆS MERE PÅ 2. HALVÅR 2017

FJERNUNDERVISNING IT OG BOGFØRING 10 AMU-KURSER DU KAN TAGE ONLINE 1 LÆS MERE PÅ  2. HALVÅR 2017 FJERNUNDERVISNING 10 AMU-KURSER DU KAN TAGE ONLINE 2. HALVÅR 2017 1 LÆS MERE PÅ WWW.AHKURSER.DK 2 AMU FJERNUNDERVISNING Du har nu mulighed for at opdatere dine færdigheder inden for IT og bogføring med

Læs mere

IT-integrationsplan Januar 2004

IT-integrationsplan Januar 2004 IT-integrationsplan Januar 2004 Erik Kristensen, 2004 Side 1 Indholdsfortegnelse Målsætning for IT-integration...3 Formål...3 Plan...3 1 3 årgang...3 4 7 årgang...3 8 9 årgang...4 Afsluttende bemærkninger...4

Læs mere

Kurser for medarbejdere i blad- og mediehuse

Kurser for medarbejdere i blad- og mediehuse Kurser for medarbejdere i blad- og mediehuse Efterår 2005 Niels Brock Kursusafdelingen Århus købmandsskole Roskilde Tekniske Skole Medieskolerne Viborg Gør din dagligdag lidt nemmere Det er de små ting

Læs mere

IT-HANDLEPLAN. Århus Privatskole 2007-2008. Alle elever på skolen skal være fortrolige med IT som arbejdsværktøj.

IT-HANDLEPLAN. Århus Privatskole 2007-2008. Alle elever på skolen skal være fortrolige med IT som arbejdsværktøj. IT-HANDLEPLAN Århus Privatskole 2007-2008 Denne IT-handleplan er en skabelon for arbejdet med IT på Århus Privatskole. Da det er første år, vi arbejder med skolen og dermed også efter denne IT handleplan,

Læs mere

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S Vil du være god til at bruge PowerPoint? Vil du undgå kedelige slides, som du læser op af? Vil du have grundværktøjer og forståelse af PowerPoint? Vil du have et godt kursusmateriale, som du kan slå op

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSE

NLP OG COACH UDDANNELSE NLP OG COACH UDDANNELSE www.tradium.dk Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen mellem mennesker? Blive bedre til at lytte og forstå hvad andre fortæller og dermed

Læs mere

Tornhøjskolens IKT-plan 2010-2011. 1 Eleven har set - eller prøvet 2 Kan med hjælp 3 Kan selv. Ansvarlig: Teamet med klasselærer som tovholder

Tornhøjskolens IKT-plan 2010-2011. 1 Eleven har set - eller prøvet 2 Kan med hjælp 3 Kan selv. Ansvarlig: Teamet med klasselærer som tovholder Tornhøjskolens IKT-plan 2010-2011 1 Eleven har set - eller prøvet 2 Kan med hjælp 3 Kan selv Ansvarlig: Teamet med klasselærer som tovholder 1 At stille skarpt med ørerne at lytte. At lyde skaber billeder

Læs mere

Indhold. Side 1 af 8 sider

Indhold. Side 1 af 8 sider Indhold Indhold...1 Introduktion...2 Valg af skabelon/design...2 Indskrivning af tekst...5 Indsætte billede...6 Zoom...6 Designgalleri...6 Sideopsætning...7 Uden brug af skabelon...7 Afsluttende bemærkning...8

Læs mere

seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015

seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015 seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015 Oversigt Grundlæggende IT Bliv fortrolig med at arbejde med at arbejde med en computer og anvendelse af de mest anvendte programmer. Grundlæggende regnskab

Læs mere

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år Curriculum Vitae Navn: Addresse: Postnr. og by Tlf.: E-mail: Født: Civil status: Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby 8543 Hornslet 26196624 birsind@hotmail.com 9 juli 1980 Gift med Martin, som

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

Tilpas: Hurtig adgang

Tilpas: Hurtig adgang Tilpas: Hurtig adgang Genveje, Se skærmtips Se tips Hold alt tasten nede. Og brug bogstaver Word Fanen Filer PDF dokument Brug skabelon Visninger Husk Luk ved fuldskærmsvisning Brug zoom skyder Marker,

Læs mere

Indhold Børnehaveklassen... 1 1.Klasse... 2 2.klasse... 3 3.klasse... 4 4.klasse... 5 5.klasse... 6 6.klasse... 7 7.-9.klasse... 7

Indhold Børnehaveklassen... 1 1.Klasse... 2 2.klasse... 3 3.klasse... 4 4.klasse... 5 5.klasse... 6 6.klasse... 7 7.-9.klasse... 7 Indhold Børnehaveklassen... 1 1.Klasse... 2 2.klasse... 3 3.klasse... 4 4.klasse... 5 5.klasse... 6 6.klasse... 7 7.-9.klasse... 7 Børnehaveklassen Kunne bruge tænde/slukke funktionen på maskinen Kunne

Læs mere

JØRGEN KOCH. Word 2013 for alle

JØRGEN KOCH. Word 2013 for alle JØRGEN KOCH Word 2013 for alle INDHOLDSFORTEGNELSE Et nyt og moderne Word... Indledning KAPITEL ET... 9 Brugerfladen i Word Velkomstopsætningen... 10 Det nye look... 11 Brugergrænsefladen... 12 Båndet...

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

John Cordua. Afsluttende opgave Pædagogisk IT vejleder uddannelse 07/08. Side 19 af 47. Bh. klasse. Mål Færdighed Program Software.

John Cordua. Afsluttende opgave Pædagogisk IT vejleder uddannelse 07/08. Side 19 af 47. Bh. klasse. Mål Færdighed Program Software. Bh. klasse Eleverne skal opnå fortrolighed med computerens almene betjening. Magte elementær anvendelse af maskiner og enkle programmer Eleverne opnår færdigheder så de selv kan: Tænde og slukke computeren

Læs mere

Opkvalificering af. -kompetencer - for medarbejdere på AH. Aalborg Handelsskole

Opkvalificering af. -kompetencer - for medarbejdere på AH. Aalborg Handelsskole IT Opkvalificering af -kompetencer - for medarbejdere på AH Efterår 2012 Aalborg Handelsskole Opkvalificering af IT-kompetencer I efteråret 2012 bliver det igen muligt for alle medarbejdere at forny eller

Læs mere

Kursuskalender (oversigt) IT-KURSER. Kursusbeskrivelse: Målgruppe: Begyndere. Lay-out Formål: (MS Publisher) xx/xx 200x kl. xx.xx

Kursuskalender (oversigt) IT-KURSER. Kursusbeskrivelse: Målgruppe: Begyndere. Lay-out Formål: (MS Publisher) xx/xx 200x kl. xx.xx XX Skole (oversigt) 200x/200x IT-KURSER Kursusnavn: Log on (startkursus nye lærere) Tekstbehandling (begyndere) Målgruppe: Begyndere Tekstbehandling (øvede) XX Skoles programmer Lay-out (MS Publisher)

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSEN. Få effektive kommunikations-værktøjer

NLP OG COACH UDDANNELSEN. Få effektive kommunikations-værktøjer NLP OG COACH UDDANNELSEN Få effektive kommunikations-værktøjer BLIV BEDRE TIL AT LYTTE OG FORSTÅ - OG HJÆLPE ANDRE MED UDVIKLING Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen

Læs mere

Kursusbeskrivelse Microsoft Excel Grundkursus

Kursusbeskrivelse Microsoft Excel Grundkursus kursusbeskrivelse Office kurser ms Excel niveau 1 Kursusbeskrivelse Microsoft Excel Grundkursus Varighed: 1 dag Excel version 2010, 2013 & 2016 Niveau 1. I gang med Excel Hvad kan du bruge kurset til:

Læs mere

Peter Kragh Hansen. Microsoft PowerPoint 2013 DK. ISBN nr.: 978-87-93212-07-7

Peter Kragh Hansen. Microsoft PowerPoint 2013 DK. ISBN nr.: 978-87-93212-07-7 Peter Kragh Hansen Microsoft PowerPoint 2013 DK ISBN nr.: 978-87-93212-07-7 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e PowerPoint 2013... 3 Præsentation... 4 Oprettelsen af præsentationer... 5 Skabeloner og

Læs mere

Kursustilbud. Office 2010. Få hjælp til de nye programmer på din PC. www.regionsyddanmark.dk/office

Kursustilbud. Office 2010. Få hjælp til de nye programmer på din PC. www.regionsyddanmark.dk/office Kursustilbud Office 2010 Få hjælp til de nye programmer på din PC www.regionsyddanmark.dk/office Region Syddanmark går over på Office 2010 og Windows 7 Windows 7 og Office 2010 Samtlige arbejdspladser

Læs mere

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Indhold Annoncer... 2 Gode råd til annoncering... 2 Grafik og teknik... 2 Tekst og indhold... 2 Alternativer til annoncering... 3 Brevpapir...

Læs mere

Sværmer du for grafiske kurser i Odense eller Vejle? kun 118 kr. om dagen!

Sværmer du for grafiske kurser i Odense eller Vejle? kun 118 kr. om dagen! Sværmer du for grafiske kurser i Odense eller Vejle? kun 118 kr. om dagen! SDE.DK Så er der kurser i Odense og Vejle til 118 kr. om dagen! indhold Velkommen Center for Visuel Kommunikations kursuskatalog

Læs mere

Funktioner og fordele i Office Professionel 2010

Funktioner og fordele i Office Professionel 2010 Funktioner og fordele i Office Professionel 2010 Microsoft Office Professional 2010 giver dig vores allerbedste værktøjer, så du kan organisere dig, bevare forbindelsen og forblive konkurrencedygtig. Med

Læs mere

Windows XP - generelt...1. <Start> - venstre menu... 6 <Start> - Alle programmer... 7 Tilbehør - Spil... 7

Windows XP - generelt...1. <Start> - venstre menu... 6 <Start> - Alle programmer... 7 Tilbehør - Spil... 7 Indholdsfortegnelse Windows XP - generelt...1 Opstartsskærmbilledet Skrivebordet... 2 Brug af musen... 3 Tastatur... 4 -knappen...5 - venstre menu... 6 - Alle programmer... 7 Tilbehør

Læs mere

6praksis DU VÆLGER SELV. - Brug din ret til. 2. halvår 2013

6praksis DU VÆLGER SELV. - Brug din ret til. 2. halvår 2013 DU VÆLGER SELV 2. halvår 2013 6praksis teori - Brug din ret til 2. halvår 2013 byder på tre forskellige kursuslinier for ledige med ret til seks ugers selvvalgt uddannelse. Kurserne er sammensat af en

Læs mere

Peter Kragh Hansen. Google Suite. ISBN nr.:

Peter Kragh Hansen. Google Suite. ISBN nr.: Peter Kragh Hansen Google Suite ISBN nr.: 978-87-93212-12-1 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Hvad er Google Suite... 1 Google Drive... 3 Gem dokumenter... 8 Filtyper i Google Suite... 9 Importer fra

Læs mere

Kursusprogram fora ret 2018

Kursusprogram fora ret 2018 Kursusprogram fora ret 2018 Mandage: Almen PC kendskab for begyndere og let øvede. Forma let med dette kursus er, at fa kendskab til betjening af en computer. Lær hvordan du kan skrive breve i MS Word,

Læs mere

ÅBENT IT VÆRKSTED ÅBENT IT- VÆRKSTED KVIKNR.: 1354

ÅBENT IT VÆRKSTED ÅBENT IT- VÆRKSTED  KVIKNR.: 1354 ÅBENT IT VÆRKSTED ÅBENT IT- VÆRKSTED WWW.TIETGEN.DK/TKC KVIKNR.: 1354 ÅBENT IT-VÆRKSTED Stor fleksibilitet og hensyn til netop dine forudsætninger og behov opfyldes i det åbne it-værksted. Der er mange

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2015 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

IKV-materiale til Grafiker Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse

IKV-materiale til Grafiker Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse IKV-materiale til Grafiker Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse Undervisningsministeriet 30. november 2011. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at komme med oplæg på møder, præsentere

Læs mere

CPH WEST, Kursusafdelingen 33 88 00 00 - kursus@cphwest.dk www.cphwest.dk

CPH WEST, Kursusafdelingen 33 88 00 00 - kursus@cphwest.dk www.cphwest.dk Praktiske oplysninger for ledige: Udfyld tilmeldingsskemaet "AR 45", som du finder under Tilbud til ledige / Links. Vigtigt at du læser vejledningen på side 3 i tilmeldingsskemaet. 1. Medbring skemaet

Læs mere

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 40006 Valg af afsætningsalternativer 40007 Regnskabsafstemninger

Læs mere

fotografisk kommunikation

fotografisk kommunikation XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve 2016 fotografisk kommunikation 1/2 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Fotografisk Kommunikation Del 1:

Læs mere

SIMU Center EUD og EUX med SIMU

SIMU Center EUD og EUX med SIMU EUD og EUX med SIMU - En praksisnær hverdag EUD og EUX med SIMU - En praksisnær hverdag SIMU Center udvikler undervisningsværktøjer, som simulerer den virkelige verden. Vores produkter giver eleverne en

Læs mere

Lundebakkeskolens. IT-trinmål

Lundebakkeskolens. IT-trinmål Lundebakkeskolens IT-trinmål Skoleåret 2012/2013 Indhold FORMÅL... 3 FÆRDIGHEDSNIVEAUER... 4 SKEMAET... 4 TRINMÅL FOR BØRNEHAVEKLASSEN... 5 TRINMÅL FOR 1. KLASSE... 6 TRINMÅL FOR 2. KLASSE... 7 TRINMÅL

Læs mere

How to do it on screen - 5

How to do it on screen - 5 TEGNINGER OG CLIPART Illustrationer kan bruges til at skabe grafisk brud i en tekst, men det er sjældent nødvendigt ved præsentationer, da tekstmængden på det enkelte dias børe være lille. Desuden kan

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted

Fleksibelt IT-værksted Fleksibelt IT-værksted [År] Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2014 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne.

Læs mere

Læreplan for IT-, medie- og biblioteksundervisning. en fælles opgave for lærere og læringscentre

Læreplan for IT-, medie- og biblioteksundervisning. en fælles opgave for lærere og læringscentre Læreplan for IT-, medie- og biblioteksundervisning på Faxe Kommunes Skoler Læreplan for IT-, medie- og biblioteksundervisning på Faxe Kommunes Skoler en fælles opgave for lærere og læringscentre Læreplan

Læs mere

Formidling og undervisning - MBK A/S

Formidling og undervisning - MBK A/S Jeg skal undervise mine kollegaer eller folk udefra. Jeg bruger for megen tid på forberedelsen. Mine tilhørere har svært ved at forstå, hvad jeg mener. Jeg drukner i detaljer, bliver nervøs og mister overblikket.

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design

grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design Del 1: Plakatserie Til efteråret afholder

Læs mere

VUC IT Niveau G. Drev Mapper Filer

VUC IT Niveau G. Drev Mapper Filer VUC IT Niveau G Drev Mapper Filer Harddiske og andre lagringsmedier ( drev ) Det mest enkle er at tænke på disk-drev som et arkivskab. Drev navngives med et bogstav. Normalt navngives med C:, D:, E: osv.

Læs mere

Kursustilbud AOF-NORD

Kursustilbud AOF-NORD Kursustilbud AOF-NORD 2011 Nu hvor du står i en situation, hvor du måske skal til at tænke nyt og endelig har tid til at gøre noget for dig selv, så prøv at se om et af vore kurser kunne være lige det

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2017 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Bang Akademi, København og High Hopes, Aalborg tilbyder en unik coach-uddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber. Denne uddannelse

Læs mere

OpenOffice introduktion

OpenOffice introduktion OpenOffice introduktion Kan også anvendes til LibreOffice Version: August 2012 Indholdsfortegnelse OpenOffice 3.0...5 Denne manual...5 OpenOffice (OO) vs Microsoft Office (MSO)...5 Hjælp!...5 Hent programmet...6

Læs mere

IT på Johannesskolen

IT på Johannesskolen IT på Johannesskolen Gældende fra skoleåret 2002/03 Mål: Eleverne skal beherske brugen af de almindelige IT-værktøjer. Brugen af IT skal indgå som en naturlig del af undervisningen. Dvs. værktøjet skal

Læs mere

WWW.AHKURSER.DK ÅBENT LÆRINGSCENTER 1. HALVÅR 2015. Kursusafdelingen

WWW.AHKURSER.DK ÅBENT LÆRINGSCENTER 1. HALVÅR 2015. Kursusafdelingen Kursusafdelingen ÅBENT LÆRINGSCENTER 1. HALVÅR 2015 I ÅBENT LÆRINGSCENTER KAN DU SAMMENSÆTTE ET PERSONLIGT KURSUS- FORLØB MED UDGANGSPUNKT I DINE ØNSKER OG KOMPETENCER. VÆLG MELLEM MERE END 30 FORSKELLIGE

Læs mere

Modul 1: 2. - 3. marts Intro + Indesign Modul 2: 17. - 18. marts Photoshop Modul 3: 13. - 14. april Illustrator Modul 4: 3. - 4. maj Photoshop Modul

Modul 1: 2. - 3. marts Intro + Indesign Modul 2: 17. - 18. marts Photoshop Modul 3: 13. - 14. april Illustrator Modul 4: 3. - 4. maj Photoshop Modul 29 Modul 1: 2. - 3. marts Intro + Indesign Modul 2: 17. - 18. marts Photoshop Modul 3: 13. - 14. april Illustrator Modul 4: 3. - 4. maj Photoshop Modul 5: 30. - 31. maj Indesign Modul 6: 20. - 21. juni

Læs mere

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at fremlægge sager på møder, præsentere

Læs mere

Publisher 2003 Indhold

Publisher 2003 Indhold Publisher 2003 Indhold Indhold...1 Introduktion...2 Skærmsiden...2 Opgaverude...3 Værktøjer...4 Overskrift...5 Billeder...5 Flytning...6 Ændring af størrelse...6 Formatere billedet...7 Indskrivning af

Læs mere

Sammenligning af Office 2013-versionen

Sammenligning af Office 2013-versionen Sammenligning af 2013-versionen Nyt eller forbedret Udvalgt Word 2013 2013 2010 2007 2003 Opret flotte dokumenter, og få en bedre læseoplevelse Med den nye læsetilstand kan du koncentrere dig fuldt ud

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2016 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Orddeling. Automatisk orddeling. Manuel orddeling. Word 2010 18 thoremil.dk. Vælg fanebladet [Sidelayout] Vælg [Orddeling] Markér Automatisk orddeling

Orddeling. Automatisk orddeling. Manuel orddeling. Word 2010 18 thoremil.dk. Vælg fanebladet [Sidelayout] Vælg [Orddeling] Markér Automatisk orddeling Orddeling Automatisk orddeling Vælg [Orddeling] Markér Automatisk orddeling Manuel orddeling Vælg [Orddeling] Klik [Manuelt] For hvert ord, som vises, kan der gøres følgende: Accepter det foreslåede orddelingssted

Læs mere

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk Brug din 6-ugers ret! AMU-kurser Hvis du er ledig med ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse, har du i denne brochure gode muligheder for at finde spændende kurser inden for Personlig udvikling, IT, Salg,

Læs mere

Uddannelsen er rettet mod alle, der har den officielle godkendte faglige uddannelse indenfor frisør- og kosmetikerbranchen.

Uddannelsen er rettet mod alle, der har den officielle godkendte faglige uddannelse indenfor frisør- og kosmetikerbranchen. Efteruddannelse for frisør og kosmetiker Beauty Business Academy BBA Du er en fremragende håndværker indenfor dit felt. Du ved, hvad der rører sig, når det gælder skønhed, velvære, stil, mode og din viden

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. En ny og moderne Office-pakke... Opgradering til Office 2013. KAPITEL ET... 7 Fælles funktioner i Office 2013

INDHOLDSFORTEGNELSE. En ny og moderne Office-pakke... Opgradering til Office 2013. KAPITEL ET... 7 Fælles funktioner i Office 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE En ny og moderne Office-pakke... Opgradering til Office 2013 KAPITEL ET... 7 Fælles funktioner i Office 2013 Velkomstopsætningen... 8 Det nye look... 9 Startskærmen... 10 Skabeloner...

Læs mere

Indhold. Side 1 af 8 sider

Indhold. Side 1 af 8 sider Indhold Indhold...1 Introduktion...2 Valg af skabelon/design...2 Indskrivning af tekst...4 Indsætte billede...5 Zoom...5 Designgalleri...5 Sideopsætning...6 Uden brug af skabelon...7 Afsluttende bemærkning...8

Læs mere

Beståelses- & gennemførelsesprocenter, AMU - Kalenderåret 2013, Tietgen KompetenceCenter

Beståelses- & gennemførelsesprocenter, AMU - Kalenderåret 2013, Tietgen KompetenceCenter 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 97,6 331 97,6 40007 Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen 97,2 143 97,9 40008 Årsafslutning af bogholderiet 99,3 140 99,3 40011 Udarbejdelse og

Læs mere

LEDELSE, IT OG KOMMUNIKATION VIDEN 2.0. - Efterår 2011

LEDELSE, IT OG KOMMUNIKATION VIDEN 2.0. - Efterår 2011 >> LEDELSE, IT OG KOMMUNIKATION VIDEN 2.0 - Efterår 2011 1 Viden 2.0 - kompetencer og vækstpotentiale Efteråret 2011 tilbyder vi en række special-designede kurser inden for kommunikation, ledelse og IT.

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere