14. årgang - uge 11 - onsdag den 13. marts 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "14. årgang - uge 11 - onsdag den 13. marts 2013"

Transkript

1 14. årgang - uge 11 - onsdag den 13. marts 2013 Studentermedhjælp søges Retur til Danmark Personalia Et sammentræf Begivenhedsrigt forår Computere til Rubura Danske Kirkedage Blind eller svagsynet? Gudstjenester 17. marts 2013 Gudstjenester 24. marts 2013 Til BaptistKirkens Sekretariat søges en studentermedhjælp. Opgaverne kan til en vis grad tilpasses ansøgernes kvalifikationer men vil primært handle om opgaver inden for IM-området: Behandling af projektrapporter og -regnskaber, udarbejdelse af projektansøgninger og projektbeskrivelser, udarbejdelse af PR-materialer for projekter foruden almindeligt forefaldende kontorarbejde. Ansøgere med kendskab til kirkeligt projektarbejde vil derfor blive foretrukket. Som udgangspunkt er arbejdstiden 7,5 timer pr. uge, som placeres efter aftale med de øvrige ansatte. Arbejdsstedet kan være Sekretariatet i Lærdalsgade eller Korpskontoret i Aalborg. Ansøgninger sendes til IM-sekretær Morten Kofoed, senest 15. april Ansættelse snarest muligt herefter. Om godt en uge vender Hanne og Hartvig Weber-Hansen igen næsen mod Danmark efter syv uger i Rwanda. De fortæller: Vi har oplevet meget under vores ophold. Bl.a. har vi besøgt nogle af de unge fra LLCCM på deres respektive skoler i alt ni skoler. Det er dejligt at få at vide, at de klarer sig godt og at opleve deres glæde over at få besøg. En af de største glæder har været at mødes med de seks unge fra projektet, der nu har afsluttet deres 12 års skolegang alle med et godt resultat. De er alle et fornemt eksempel på, at hjælpen fra Danmark virkelig nytter og er med til at give tro på fremtiden for den enkelte og for det samfund, de tilhører.

2 Lone Møller-Hansen har opsagt sin tjeneste, som præst på halv tid i Baptistkirken Bornholm med fratrædelse 30.april Menigheden har besluttet, at ansætte Camilla Westen på fuld tid fra 1. maj Ved gudstjenesten i Tårs Baptistkirke 10. marts tog Østervrå Baptistmenighed afsked med menighedens ældste medlem, som er noget over 90 år. Der blev sagt mange gode ord om ham og til ham. Derefter bragte han selv en hilsen, hvorefter der blev bedt for ham af tre forskellige fra menigheden. Det blev en meget stærk oplevelse. På fredag flytter han på plejehjem i Skørping. Samme søndag tog Lyngby Baptistmenighed en storstilet afsked med 99-årige Asta, som skal på plejehjem i Himmerland. Hun blev hentet i fin bil og hilst velkommen af menigheden, og ved kirkekaffen blev der sunget gamle søndagsskolesange. En festlig dag, som sluttede med at Asta også selv holdt en tale! Med tre dages mellemrum flytter de to baptister fra hver sin ende af landet til samme plejehjem i en tredje landsdel. Livet er fuldt af tilfældige sammentræf men dette er da et af de større! Og måske kunne ideen med at tage festlig afsked med menighedernes trofaste støtter vinde indpas og blive en tradition? YegoTeamet gør i disse dage klar til at sende to unge danske medlemmer af BBU og DBS, Pernille Staunstrup og Theis Læssøe, af sted mod Rwanda. Efter at have tilbragt de seneste to uger på et spændende kursus arrangeret af DUF, er Pernille og Theis ekstra godt klædt på til at gå det kommende fire måneders ophold i Rwanda i møde - og spændingen er ikke blevet mindre! De glæder sig meget til at komme i gang med de planlagte aktiviteter, som bl.a. indeholder workshops i kønsproblematikker, Excel og Google, ungdomsdebatter med aktuelle samfundsemner, og en undersøgelse af omfanget af spejderarbejde i AEBR Youth i dag. Desuden skal de støtte op om Projekt Kora, som løber fra februar til oktober Den seneste måned har dog budt på en række udfordringer, da den planlagte ungdomslederudveksling blev aflyst pga. forsinkelse af visum til de to rwandiske ungdomsledere. Det er dog med stor glæde, at det alligevel er blevet muligt at sende Pernille og Theis til Rwanda - og så kan I alle forhåbentlig se frem til at møde de to rwandiske ungdomsledere i efteråret i stedet. Tak for jeres støtte - vi håber, I har lyst til at følge Pernille og Theis i Rwanda gennem bloggen på samt på Facebook. Henning Olsen fra Østervrå har sendt flg. hilsen til nyhedsbrevet: Opbygning af elektronisk bibliotek på præsteskole Fra Burundivenner i Norge er der kommet fire bærbare PC er, som bliver ombygget og klargjort, så de kan bruges på det elektroniske bibliotek, som er ved at blive etableret på præsteskolen i Rubura, Burundi. Præsteskolens elever kan kun læse ganske få af de bøger, som findes på biblioteket.

3 Der findes nemlig næsten ingen bøger på kirundi, og ingen af studenterne kan engelsk eller fransk. Computerne skal derfor bruges til: At læse elektroniske bøger på; at optage og afspille CD er og DVD er på; at opbevare MP3 filer på, at gennemgå studieforløb på. I forbindelse med etableringen af det elektroniske bibliotek er der behov for penge til indkøb af fx borde, skabe, el-artikler mm. Desuden er der brug for bl.a. brugt isenkram til at optage undervisningen med, brugte telefoner og projektorer og 15 computere til studiepladser og de ansatte på skolen. For yderligere oplysninger kontakt Henning på eller / holdes som tidligere nævnt maj i Aalborg under temaet Menneske, hvor er du? En af hovedtalerne på kirkedagene, fredag aften kl , er Glen H. Stassen, professor fra Fuller Theological Seminary i USA, og baptist. Han vil forholde sig til emnet fred og retfærdighed. Kristne har gennem århundreder diskuteret, om krig nogensinde er retfærdig, men været alt for fantasiløse når det gælder spørgsmålet om at forhindre krig og fremme fred. Baptisternes Verdensalliance (BWA) har netop offentliggjort, at Glen H. Stassen under sommerens BWA rådsmøde i Jamaica modtager den årlige Baptist World Alliance Denton and Janice Lotz Menneskerettighedspris. Læs mere på BWAs hjemmeside her. Kristeligt Arbejde Blandt Blinde (KABB) står for distributionen af bladet baptist.dk på CD. KABB er en folkekirkelig forening for blinde og svagsynede. Den giver mulighed for at låne bøger fra Kristeligt Lydbibliotek. For yderligere oplysninger ring til KABBs kontor på eller gå ind på hvor man bl.a. kan finde et katalog over de mere end 800 indlæste lydbøger, de har på hylderne - heriblandt Bibelen (kan lånes på livstid), andagtsbøger, kristen litteratur, romaner, biografier, fagstof mm. HOVEDSTADEN City Kirken: Gudstjeneste, Solfrid Quist Stig. International Baptist Church Amager (IBA): 10.30: Fællesgudstjeneste med Købnerkirken i Købnerkirken. Korskirken: Korskirkedag med gudstjeneste og årsmøde, Ole Lundegaard og Lasse Åbom. Kristuskirken: Bedemøde Gudstjeneste, Thomas Willer Spansk Gudstjeneste Engelsk gudstjeneste Rumænsk gudstjeneste Gudstjeneste Re:gen. Lørdag Brasiliansk gudstjeneste. Købnerkirken: Fælles gudstjeneste med IBA, Gilbert Rukundo og Jan Kornholt. Indsamling til IBA. Lyngby: Gudstjeneste, Rikke Nilsson.

4 Rønne: Gudstjeneste, kor, Det generøse liv, Miniprædikener. SJÆLLAND Holbæk: Gudstjeneste, Mille Nielsen og Karen Tassing. Kirkekaffe Nyrup: Gudstjeneste, Cellegruppen fra Citykirken. Ringsted Frikirke: Gudstjeneste, Jacob Sode. Roskilde: Gudstjeneste for hele familien, Claus Bækgaard. Slagelse: Gudstjeneste i Stenstuegade 10. Tølløse: Gudstjeneste, Allan Ibsen. SYDDANMARK Sydjylland, Esbjerg: Gudstjeneste Thorkild Jensen. Fasteprojekt og grupper. Odense: Gudstjeneste, Søren Marcussen Vietnamesisk gudstjeneste Chin / Burmesisk gudstjeneste Oure: Gudstjeneste, Guntars Vadonis. Ringe Chin Baptistkirke: Gudstjeneste i Missionshuset Bethesda. Sydjylland, Rødekro: Ingen gudstjeneste. Svendborg: Gudstjeneste, tamil, Bala Sinnathurai Gudstjeneste i Faaborg, Dawt Hlei Kai. MIDTJYLLAND Brande: Cafégudstjeneste, Erland Grarup m.fl. Give: Gudstjeneste, Flemming Laden. Holstebro: Cafegudstjeneste, Peder Sode Jensen. Randers: Nadvergudstjeneste, Søren Grarup. Silkeborg: Afrikansk Gudstjeneste. Sydøstjyllandskredsen: Gudstjeneste, Gunnar Rasmussen. Viborg: Gudstjeneste, Torsten Højberg. Aarhus: Gudstjeneste, Bjarke Løvind. Herefter menighedens årsmøde Ungdomsgudstjeneste, Christian Bylund. NORDJYLLAND Brovst: Gudstjeneste, Flemming Berg. Brønderslev: Gudstjeneste, Henrik Kramer Frederikshavn: Fællesgudstjeneste med Nordjyllands Chin Church Hjørring: Gudstjeneste, Torben Andersen Gudstjeneste, Myanmar Christian Fellowship Nordjylland. Ingstrup: Gudstjeneste, Hanne Kiel, fasteprojekt: Åbne hjerter, åbne hænder. Derefter kirkekaffe på Baunen 36, Ingstrup. Nibe: gudstjeneste, Hugo Møller Thomsen. Nørresundby: Samtalegudstjeneste, Det generøse liv, Annette Grarup. Herefter søndag-i-kirken. Pandrup: Nadvergudstjeneste, Vibeke Dalsgaard. Skagen: Gudstjeneste, Anne-Marie Winther Sindal: Familiegudstjeneste, Erik Løvind Andersen. Sæby: Gudstjeneste, Kai Rune Mortensen. Thisted: Gudstjeneste, Erik Hagstrøm. Tårs Baptistkirke: Celebration, Hans Thomsen. Vodskov: Det generøse liv. Samtalegudstjeneste med spisning, Annette Grarup. Vrå: Gudstjeneste, Jesper Lundegaard. Østervrå Frikirke: Gudstjeneste, Lone Gotfredsen. Det generøse liv. Østhimmerland: Gudstjeneste, Olaf Anhøj. Bethelkirken: Nadvergudstjeneste, afslutning på kristendomsklassen Cafégudstjeneste Engelsk gudstjeneste. Karmelkirken: Nadvergudstjeneste, Jacob Broholm Møller.

5 HOVEDSTADEN City Kirken: Gudstjeneste. International Baptist Church Amager (IBA): 15.00: Gudstjeneste, Gilbert Rukundo. Korskirken: Gudstjeneste. Ole Lundegaard og Lasse Åbom. Kristuskirken: Bedemøde Gudstjeneste, Gert Rostrøm Spansk Gudstjeneste Engelsk gudstjeneste Rumænsk gudstjeneste. Lørdag Brasiliansk gudstjeneste. Købnerkirken: Gudstjeneste, Trine Nymann. Lyngby: Cafégudstjeneste, Rikke Nilsson. Rønne: Gudstjeneste, Børnekirken. SJÆLLAND Holbæk: Familiegudstjeneste, Børnekirken. Kirkekaffe. Nyrup: Palmesøndags-gudstjeneste, Lars Thorndal. Ringsted Frikirke: Gudstjeneste, Torsten Højberg. Roskilde: Gudstjeneste for hele familien, Ole Bækgaard. Slagelse: Gudstjeneste i Stenstuegade 10. Tølløse: Gudstjeneste, Allan Ibsen. SYDDANMARK Sydjylland, Esbjerg: Gudstjeneste, Frank Korsbro. Fasteprojekt og grupper. Odense: Gudstjeneste, Bjarne Willer.5. søndag i fasteprojektet. Deltagelse af spejderne Vietnamesisk gudstjeneste Chin / Burmesisk gudstjeneste Tamilsk gudstjeneste. Oure: Gudstjeneste, Bent Marcussen. Ringe Chin Baptistkirke: Gudstjeneste i Missionshuset Bethesda. Sydjylland, Rødekro: Ingen gudstjeneste. Svendborg: Gudstjeneste i Faaborg, Dawt Hlei Kai Kirkevandring, Vor Frue Kirke, Den katolske Kirke og Frelsens Hær. MIDTJYLLAND Brande: Gudstjeneste, Mogens Videbæk. Tema Fadervor. Give: Fællesskabsgudstjeneste. Holstebro: Familiegudstjeneste, Hanna Ringgaard. Randers: Ingen gudstjeneste. Silkeborg: Afrikansk Gudstjeneste med Baptistmenigheden. Sydøstjyllandskredsen: Ingen gudstjeneste. Viborg: Gudstjeneste, Torben Roulund. Aarhus: Gospelgudstjeneste, Christian Bylund og gospelkoret Joyful Noise NORDJYLLAND Brovst: Gudstjeneste, Andreas Højmark. Brønderslev: 10,00 Gudstjeneste, Knud Anhøj Frederikshavn: Familiegudstjeneste. Anne-Marie Winther Hjørring: Gudstjeneste, Torben Andersen Gudstjeneste. Myanmar Christian Fellowship Nordjylland. Saltum Baptistkirke. Ole Skagen Ingstrup: Gudstjeneste i Saltum Baptistkirke. Ole Skagen. Nibe: Ingen gudstjeneste. Nørresundby: Palmesøndagsgudstjeneste, Kjeld Grarup. Pandrup: Gudstjeneste, Anders Hyldgaard. Sindal: 9.15 Palmesøndagsgudstjeneste, Bent Rasmussen. Begynder med

6 morgenkaffe. Sæby: Musikgudstjeneste, Jette Klarup m.fl. Thisted: Familiegudstjeneste. Lennart Frandsen. Tårs Baptistkirke: Celebration, Lars Bavnbæk. Vodskov: Palmesøndagsgudstjeneste, Stine Korsbro. Vrå: Gudstjeneste, Karin Christiansen. Østervrå Frikirke: Ingen gudstjeneste. Østhimmerland: Gudstjeneste, Raymond Jensen. Bethelkirken: Gudstjeneste med Barnevelsignelse. Karmelkirken: 10. Palmesøndagsgudstjeneste, Jacob Broholm Møller. Baptistkirken i Danmark Lærdalsgade 7, st. tv Kbh S. Telefontid: Mandag-fredag kl Tlf.:

14. årgang - uge 17 - onsdag den 24. april 2013

14. årgang - uge 17 - onsdag den 24. april 2013 14. årgang - uge 17 - onsdag den 24. april 2013 Studentermedhjælp ansat Sommerstævnet - WildCard Arrow Danske Kirkedage Gudstjenester 28. april 2013 Gudstjenester 5. maj 2013 BaptistKirken har pr. 15.

Læs mere

13. årgang - uge 40 - onsdag den 3. oktober 2012

13. årgang - uge 40 - onsdag den 3. oktober 2012 13. årgang - uge 40 - onsdag den 3. oktober 2012 Ny video på hjemmesiden Signe Lund til Burundi Din gave til baptist.dk? Kvinde med glæde! IBTS flytter til Amsterdam Gudstjenester 7. oktober 2012 Gudstjenester

Læs mere

Så starter fasten. Besøg i Burundi. Dødsfald. søndags. fastetiden. Et. Købesummen. er knap 1,7. en. De håber måned. bibelcamping

Så starter fasten. Besøg i Burundi. Dødsfald. søndags. fastetiden. Et. Købesummen. er knap 1,7. en. De håber måned. bibelcamping 16. årgang - uge 8 - onsdag den 18. februarr 2015 Så starter fasten Chin er i Skjern køber kirke Besøg i Burundi Hanne og Hartvig i Rwanda Kagemand og kaffe i Brovst Dødsfald BBU søger konsulent Himmelske

Læs mere

Onsdag kl. 22.00: Karin Rødvig, Ole Lundegaard og Uffe Læssøe med egne og andres sange.

Onsdag kl. 22.00: Karin Rødvig, Ole Lundegaard og Uffe Læssøe med egne og andres sange. BaptistKirkens Nyhedsbrev uge 25 12. årgang onsdag den 22. juni 2011 Indhold Hanne og Hartvig på vej hjem Kunne du brænde for en ny fælleskirkelig, kristen efteruddannelse af ledere? Sang og musik i de

Læs mere

Indsamling. på søndag. YouTube. Baptistkirken. fællesskab og. n. Næste års. BaptistKirken. være logo for. Det er ved at gang om året. man måtte have.

Indsamling. på søndag. YouTube. Baptistkirken. fællesskab og. n. Næste års. BaptistKirken. være logo for. Det er ved at gang om året. man måtte have. 15. årgang - uge 36 - onsdag denn 3. september 2014 Indkaldelsee til LK2, 2014 Integrationstemadag i Odense Om forfulgte mindretal i Irak Indsamling på søndag Pilgrimsgudstjeneste Festdag på Lolland Ny

Læs mere

Dåb i Ingstrup Dødsfald. En kaptajn. går fra borde. der sender to derhjemme, ;-).

Dåb i Ingstrup Dødsfald. En kaptajn. går fra borde. der sender to derhjemme, ;-). 16. årgang - uge 9 - onsdag den 25. februarr 2015 To temadage til efteråret 106 deltager i lederkonference Anderledes fastegudstjeneste Dåb i Ingstrup Dødsfald Nyt fra Hanne og Hartvig Rwanda - mission

Læs mere

os andre, der hvis man

os andre, der hvis man 15. årgang - uge 38 - onsdag denn 17. september 2014 Hjælp baptist.dk! baptist.dk som lydfil Høstvandring med salmebog Fællesskabsdag i Nørresundby Koncert med Ester Brohus Jubilæumsfejring i Odense Efterskolernes

Læs mere

16. årgang - uge 32 - onsdag den 5. august 2015

16. årgang - uge 32 - onsdag den 5. august 2015 16. årgang - uge 32 - onsdag den 5. august 2015 Chin-staten oversvømmet Ungt efterår i Frankrig Ozolini koncert i Hjørring Holbækmenighed 150 år Kærlig hilsen fra Hyggehjørnet Kirke-cykeltur Gudstjenester

Læs mere

BaptistKirkens Nyhedsbrev uge 26

BaptistKirkens Nyhedsbrev uge 26 BaptistKirkens Nyhedsbrev uge 26 12. årgang onsdag den 29. juni 2011 Indhold Kom i god tid til det første aftenmøde ved årets stævne i Mariager Tilmeldinger til missionsstævnet 2011 Morten Kofoed sygemeldt

Læs mere

Referat fra landskonference I - 2013

Referat fra landskonference I - 2013 Referat fra landskonference I - 2013 Efter en mindestund, hvor vi mindedes dem, der var gået hjem til Gud siden sidste sommerstævne og takkede for nye medlemmer i vore menigheder, bød formanden velkommen.

Læs mere

Udgivet af Baptistkirken i Danmark. baptist.dk. Tilbage til hverdagen

Udgivet af Baptistkirken i Danmark. baptist.dk. Tilbage til hverdagen 158. årgang Udgivet af Baptistkirken i Danmark Nummer 5 2011 baptist.dk 5 Tilbage til hverdagen Fra hvid gæst til familiemedlem 2»Anne, Gud ser ikke på vores evner, men på vores villighed til at sige:

Læs mere

Nr. 6 2010 157. årgang. Jesus: [ ] Ann Lund Wahlberg

Nr. 6 2010 157. årgang. Jesus: [ ] Ann Lund Wahlberg Nr. 6 2010 157. årgang Jesus: [ ] Ann Lund Wahlberg Ros til ledelsen i BaptistKirken:»I gør os trygge«[ ] Lone Møller-Hansen [ ] Peter Klarskov Der var opbakning og ros til ledelsen på BaptistKirkens Landskonference

Læs mere

Nr. 4 2010 157. årgang. Gå efter kærligheden. [ ] Kurt Bøgsted

Nr. 4 2010 157. årgang. Gå efter kærligheden. [ ] Kurt Bøgsted Nr. 4 2010 157. årgang Gå efter kærligheden [ ] Kurt Bøgsted For få på et godt stævne [ ] Lone Møller-Hansen [ ] Per Bækgaard og Kurt Bøgsted Fakta Missionsstævne 2010»Gå efter kærligheden I alt 1016 deltagere,

Læs mere

Nr. 5 2008 155. årgang. hvorfor ikke. [ ] Kasper Klarskov

Nr. 5 2008 155. årgang. hvorfor ikke. [ ] Kasper Klarskov Nr. 5 2008 155. årgang hvorfor ikke [ ] Kasper Klarskov Tiden var inde... [ ] Lola Skagen [ ] Lina Lundegaard Efter i en årrække at have arbejdet i det private erhvervsliv er Lars Midtgaard nu vendt tilbage

Læs mere

Baptistkirken i Nørresundby

Baptistkirken i Nørresundby Baptistkirken i Nørresundby INDHOLD: Sommerstævne 2015... 3 Kirken i skoven.3 Forår, musik og sang 4-5 Det sker...6-7 På tur til Afrika... 8-11 2015 JUNI - JULI - AUGUST Præst Annette Grarup Hedegaardsvej

Læs mere

Kristuskirken. Baptistkirken i Odense. Glimt fra årets sommerstævne i Lindenborg. Samuel Byg. Igen i år var vi en god flok fra Baptistkirken

Kristuskirken. Baptistkirken i Odense. Glimt fra årets sommerstævne i Lindenborg. Samuel Byg. Igen i år var vi en god flok fra Baptistkirken Kristuskirken Baptistkirken i Odense September/Oktober 2015 12. årgang. Nr. 5. Glimt fra årets sommerstævne i Lindenborg. Igen i år var vi en god flok fra Baptistkirken i Odense, som deltog på sommerstævnet.

Læs mere

Nr. 13 december 2007 154. årgang. Miraklernes tid..? [ ] Per Bækgaard

Nr. 13 december 2007 154. årgang. Miraklernes tid..? [ ] Per Bækgaard Nr. 13 december 2007 154. årgang Miraklernes tid..? [ ] Per Bækgaard DNA Den Nye Aftale Det Nye Testamente på nudansk [ ] Raymond Jensen og Lola Skagen [ ] Bibelselskabet og Stine Frandsen Det Nye Testamente

Læs mere

fra discipeltrekanten Op-ind-udrelationen.

fra discipeltrekanten Op-ind-udrelationen. m a r t s a p r i l 2 0 1 3 Lea Kjelgaard Anni Marcussen Mia-Linn Larsen Vi er 3 lovsangsledere fra menigheden, der har fået mulighed for at deltage i en lovsangsskole Kantoriet der siden 2011 har undervist

Læs mere

Nr. 8 juli 2007 154. årgang. Kirke og politik. hvordan skal kirken blande sig? [ ] Stine Frandsen

Nr. 8 juli 2007 154. årgang. Kirke og politik. hvordan skal kirken blande sig? [ ] Stine Frandsen Nr. 8 juli 2007 154. årgang Kirke og politik hvordan skal kirken blande sig? [ ] Stine Frandsen Hvad kom der ud af baptisternes [ ] Anne Åbom [ ] Collage: Ole Steen De fleste af os har sikkert hørt et

Læs mere

Nr. 8 juli 2006 153. årgang

Nr. 8 juli 2006 153. årgang Tør vi tale om at give?? Nr. 8 juli 2006 153. årgang Stine Frandsen Mission skal være dét, der styrer os På trods af et budgetteret underskud på 180.000 kr. lykkedes det Bethelkirken at komme ud af regnskabsåret

Læs mere

Nr. 12 november 2007 154. årgang. Det meningsfulde liv. [ ] Per Bækgaard

Nr. 12 november 2007 154. årgang. Det meningsfulde liv. [ ] Per Bækgaard Nr. 12 november 2007 154. årgang Det meningsfulde liv [ ] Per Bækgaard Som at sætte dækstole frem på [ ] Jan Kornholt og Lone Møller-Hansen [ ] Collage: Ole Steen Pedersen Baptistkirken i Danmark kommer

Læs mere

det er jul det er jul spisning i karmel forhandlingsmøde november en usædvanlig bank giv til liv ny kuvertsekretær seniortræf spejderspalten

det er jul det er jul spisning i karmel forhandlingsmøde november en usædvanlig bank giv til liv ny kuvertsekretær seniortræf spejderspalten det er jul Julen er en skøn blanding af gran og hygge, forbrug og eftertænksomhed, travlhed og kedsomhed for Åh hvor tiden langsomt gik.. Julen er den af kristendommens højtider, som folket har taget til

Læs mere

6 0. N U M M E R 11. Å R G A N G F E B R U A R - M A R T S

6 0. N U M M E R 11. Å R G A N G F E B R U A R - M A R T S LIV I KIRKEN VR Å BA PTI STK I R K E 6 0. N U M M E R 11. Å R G A N G 2007 F E B R U A R - M A R T S Nu forhandler vi igen Her finder du bla. de mange populære bukser til fornuftige priser. Se vores store

Læs mere

DANSKE NOGET OM BAPTISTER

DANSKE NOGET OM BAPTISTER DANSKE NOGET OM BAPTISTER En pjece af af baptister om baptister Forord Noget om danske baptister Der har været baptister i Danmark siden 1839. I dag er der 49 baptistmenigheder, der samarbejder i Det danske

Læs mere

baptist.dk ... en tid til at dø Nummer 4 2015 162. årgang Udgivet af Baptistkirken i Danmark

baptist.dk ... en tid til at dø Nummer 4 2015 162. årgang Udgivet af Baptistkirken i Danmark Baptist Kirken Baptist Kirken baptist.dk Nummer 4 2015 162. årgang Udgivet af Baptistkirken i Danmark 4... en tid til at dø Sommerferie tid til årets sommerstævne Solen skinner, græsset er grønt. På den

Læs mere

Nr. 5 2009 156. årgang

Nr. 5 2009 156. årgang Nr. 5 2009 156. årgang [ ] Per Bækgaard Det er»pay-back time«[ ] [ ] Lone Møller-Hansen Det er ikke nemt at være missionær i Danmark. Det kan Tony tale med om. Han har nu været her i ti år og har fået

Læs mere

Nr. 3 2010 157. årgang. De svære valg. [ ] Lars Magnus Lund Christensen

Nr. 3 2010 157. årgang. De svære valg. [ ] Lars Magnus Lund Christensen Nr. 3 2010 157. årgang De svære valg [ ] Lars Magnus Lund Christensen [ ] Lasse Åbom [ ] Per Bækgaard Den lige vej til Rødby om at træffe bevidste valg» Hvis ikke vi træffer valgene, så bliver de truffet

Læs mere

Referat fra Baptistkirken i Danmarks Landskonference II lørdag den 10. november 2012.

Referat fra Baptistkirken i Danmarks Landskonference II lørdag den 10. november 2012. Referat fra Baptistkirken i Danmarks Landskonference II lørdag den 10. november 2012. Landskonferencen blev afholdt på Rosborg Gymnasium, hvor rektor Mads Peter Villadsen endnu engang bød os velkommen

Læs mere

Menighedsrådet. Forside: Snekunst med nissehue Bagsiden: Spejderkredsen i Viggahus

Menighedsrådet. Forside: Snekunst med nissehue Bagsiden: Spejderkredsen i Viggahus November - december 2010 Menighedsrådet Igen er et år ved at være gået, det er sidste nummer af Under1 i 2010. Og vi skal snart i gang med juleforberedelserne, både i hjemmene og i Kirken. Og igen i år

Læs mere

At tage livet, som det falder

At tage livet, som det falder NR. 4 september 2004 til november 2004 udgivet af Tølløse Baptistmenighed At tage livet, som det falder INDHOLD s. 3... Tølløse seniorgruppe: Når man ta r fri en eftermiddag s. 4/9... Baptistspejdernes

Læs mere