De første 13 spørgsmål er besvaret med tal med følgende værdier:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De første 13 spørgsmål er besvaret med tal med følgende værdier:"

Transkript

1 1 Evaluering 3.g april 2005 Spørgsmål 1 til 13: De første 13 spørgsmål er besvaret med tal med følgende værdier: 5 = meget tilfredsstillende/i høj grad 3 = tilfredsstillende/i acceptabel grad 1 = ikke tilfredsstillende/slet ikke Den nederste linie angiver gennemsnittet af 68 besvarelser. Spørgeskemaet kan ses herunder. 1 sociale miljø a b elev/ elev/ elev lærer 4,6 a kantine faciliteter b bibl c IT d intr. fællesarr friv. akt fester rull. kvarter elevråd indfl. fællesarr indfl. undv.form indfl. undv.indh undervisningen a stud. forb. b almendann. 3,5 2,6 3,2 4,2 4,1 3,2 3,4 4,5 4,3 2,6 2,3 3,0 3,1 3,6 3,9 3,6 3,6 mod. samf. IT Spørgsmålene lød således: Skolen som arbejdsplads: 1. Hvordan vurderer du det sociale miljø på skolen? a. dvs. hvad angår forholdet eleverne imellem? b. og hvad angår forholdet mellem elever og lærere? 2. Hvordan vurderer du skolens faciliteter: a. kantinen? b. biblioteket? c. IT-faciliteterne (EDB-lokaler, maskiner, programmer på maskinerne)? d. Intranet, IT-kommunikation på skolen? Aktiviteterne på Lemvig Gymnasium: 3. Skolen skal afholde fællesarrangementer med forskellige emner (f.eks. musik, politik, naturvidenskab). Hvordan vurderer du indholdet af fællesarrangementerne? 4. Hvordan vurderer du udbuddet af frivillige aktiviteter efter skoletid (idræt, musik osv.)? 5. Hvordan vurderer du festerne på skolen både hvad angår FLOS-fester og de fester som lærerne har haft ansvaret for (introfest, forældrefest og gamle elevers fest)? 6. Hvordan vurderer du værdien af det rullende kvarter? Målsætning: Demokratisk gymnasium:

2 2 7. Hvordan vurderer du elevrådets arbejde i din gymnasietid? 8. Hvordan vurderer du din indflydelse på udbuddet af fællesarrangementer? 9. Hvordan vurderer du din indflydelse på undervisningens form? 10. Hvordan vurderer du din indflydelse på undervisningens indhold? Målsætning: Livsduelighed: 11. Ifølge de lovregler der gælder for det almene gymnasium, skal undervisningen være både studieforberedende og almendannende. a. I hvor høj grad er du enig i, at undervisningen har været studieforberedende? b. I hvor høj grad er du enig i, at undervisningen har været almendannende? 12. I hvor høj grad er du enig i, at den undervisning du har modtaget, ruster dig til at deltage i samfundslivet. 13. Har du haft gode muligheder for at tilegne dig de færdigheder, du har haft brug for i anvendelsen af IT. De skrevne kommentarer til spørgsmålene er som følger: 1 og 2. Øvrige kommentarer til skolen som arbejdsplads. 3a: Godt arbejdsmiljø fordi alle elever og lærere kender hinanden utrolig godt. Altid mulighed for arbejde i musik/edb efter skoletid. Evt. kunne man afholde prøver på mere lydsikre steder end halmtorvet. Stolene i N3 kunne godt have været bedre. Angående varmemiljøet kunne godt være bedre om vinteren! Meget bedre. Til prøver på halmtorvet må der godt være lidt mere isoleret. Det kan til tider være lidt svært at koncentrere sig p.g.a. larm! Meget godt med lektiecafe. Jeg synes, at det har været meget rart, at man skulle sende sine afleveringer via intranet. Det har fungeret rigtig godt. Det er et behageligt studiemiljø, og omgangstonen såvel blandt elever og elever/lærere er rar, hvilket skaber tryghed. Skolen som arbejdsplads har været rigtig god og der er også sammenhold på tværs af klasser og årgange. Meget god og hyggelig skole. Det har været super godt at gå på Lemvig. Det var meningen jeg skulle have været til Holstebro, da jeg syntes Lemvig var for lille, men det kom jeg heldigvis ikke, hvilket jeg i dag er meget glad for. Det havde ikke været det samme som her på Lemvig.

3 3 3bx: 3y: Der er mange godt kroge til gruppearbejde; miljøet på gym fungere godt. Skolen fungerer fint som arbejdsplads da der altid er en hjælpende hånd at finde. Kantinen er meget dårlig. Men skolen er god til IT-faciliteter. Lærerne burde tage kursus om hvordan deres fag/undervisning kunne friskes op!!! Skolen fungerer optimalt som arbejdsplads, ikke mindst grundet dens beskedne størrelse. Optimalt social miljø. Et meget hyggeligt studiemiljø godt socialt miljø. Man glæder sig til at opholde sig på skolen sammen med lærere og elever. Lektiecafe må I aldrig afskaffe. Rigtigt fint! Bare ærgerligt intranettet crasher fra tid til anden. Lærerne må gerne begynde at bruge intranettet mere m. lektier o.s.v. Jeg synes skolens faciliteter er i top, og undervisningsmaterialet er niveauer over det der var til rådighed i folkeskolen. I forhold til den debat der har været i medierne (stop nu o.s.v.) om andre gymnasier, synes Lemvig at være placeret i en anden kategori. Intranettet (outlook) har især været til stor nytte når man skulle aflevere opgaver dette kunne gøres via outlook. Netbaserede opgaver i 2. og 3.g er overflødige! Det lære vi i 1.g. Super! Jeg tror helt sikkert at Lemvig Gymnasiums sociale miljø gør det nemmere at arbejde på en afslappet måde. Hullet, kantineområdet, det bløde område og halmtorvet er ideelle til gruppearbejde. Dog kunne sofaerne i det bløde område godt trænge til at blive udskiftet. Man kan altid finde ro til fordybning af forskellige ting. Og altid finde nogle at snakke med hvis man kører fast. Maden i kantinen er dyr i forhold til portionernes størrelse. Man bliver ikke mæt! Priserne er for høje i kantinen. Gymnasiet er et dejligt sted at være! Kantinens mad er for dyr i forhold til størrelsen. Godt arbejdsklima, hvor der god mulighed for at man får hjælp efter skole til ting man ikke forstår. (lektiecafe). Fint sted at være, både til arbejde og socialt samvær. Kantinen er for dyr i forhold til portionernes størrelse. Godt med lektiecafe. Kantinens mad er for dyr! Nogle lærere er meget politisk farvede hvilket kan sætte en dæmper på klassediskussioner. Mangler en dankortfunktion i kantinen. Super skole. En rigtig godt skole at gå på. Det er godt der er lektiecafe hver uge. Da det sociale er rigtig godt, er der også et godt arbejdsmiljø på skolen + lektiehjælp hvis man har brug for det.

4 4 Forholdene er godt om sommeren, men om vinteren er her altså alt for koldt. Kunne godt bruge noget mere varme i klasselokalerne om vinteren, vi sidder med handsker og halstørklæde på for at holde varmen. Kantinen serverer for små portioner i forhold til hvad man kan spise. Godt det har været let at komme til de kilde som man har brug for. Godt med områder til gruppearbejde (bløde område, halmtorvet) Kommentar til 2d intranet: der er stor forskel på hvordan lærerne benytter intranettet og i hvor høj grad! Der skal gøres mere ud af at understrege over for eleverne at de skal tjekke mailen dagligt. Synes biblioteket er med på det helt nye og sørger for at være opdateret, mangler måske bare lidt mere sammenhæng mellem biblioteket og eleverne. Jeg har kun brugt biblioteket til sso, synes det er ærgerligt at jeg først nu har fundet en anledning til at bruge biblioteket. 3 til 6. Øvrige kommentarer til aktiviteterne på Lemvig Gymnasium. 3a: 3bx: Man kan lave stort set det man vil! Men der kunne være flere aktiviteter på tværs af klassetrinene arrangeret af lærere eller udvalg. Det er bar dæjli! God benplads! Fri udfoldelse. Synes det er en skam at frivillig idræt lå sådan som det gjorde sidste år, da der er rigtig mange som godt vil deltage, men som ikke kan pga. timernes placering. Jeg synes at det har været virkelig godt, at vi har haft mange muligheder for at dyrke vores interesser frivillig idræt, billedkunst, lektiehjælp m.m. Der er meget gode aktiviteter, til tider for mange! De hele har været meget fint! Fællesarrangement: en god ide; et afbræk i hverdagen. Politiske runder er gode. Ellers Mogens Stryhn var fremragende. Der bliver gjort en masse for at lave nogle gode aktiviteter, det er bare helt op til en selv om man vil deltage i disse. Der er jo desværre ikke så meget at vælge imellem, hvilket gør at mange ikke deltager i fritiden. Der har altid været et stort udbud af aktiviteter efter skole dette har været fællesskabsdannende, sjovt og lærerigt! Der burde arrangeres en sidste afslutningsfest fredag, samme dag som dimission. Frivillig idræt er latterligt. Der er kun volley og ikke et bredt udvalg af aktiviteter. Noget mere alternativt ville være godt. Frivillige aktiviteter må ikke bortskaffes. Hvis man ønsker det, er der mulighed for aktiviteter efter skoletid, der er dog ikke det store behov. Festerne slutter for tidligt. Festerne slutter for tidligt, øllene er for dyre til lærernes fester.

5 5 Nogle af fællesarrangementerne har været overflødige, i hvert fald efter min mening, og jeg synes at der er mulighed for at få noget aktuelt ind i stedet for. Rullende kvarter er enormt vigtigt for at få små aftaler i klassen på plads. FLOS er en herlig gruppe tak til dem! Rullende kvarter må aldrig afskaffes! Altid gode fester. Grøn og blå linje er gode tilbud! Kun få af fællesarrangementerne har været gode, f.eks. Arlette Andersens fortælling om koncentrationslejr-livet. Ellers har arrangementerne været uvedkommende. 3y: FLOS- og lærerfesterne er super sjove!! Bare meget ærgerligt at de allerede slutter kl. tolv! Synes gerne eleverne må deltage i flere turneringer end volleyball og fodbold. Flos-festerne burde slutte senere, og Flos burde få lov til at sælge spiritus i baren, sådan så man havde andre valgmuligheder end blot øl og vin. Kunne godt lave flere dage med frivillig idræt efter skole og så evt. flere forskellige aktiviteter. Fællesarrangementerne har i år ikke levet op til den sædvanlige standard! Tyrkietarrangementer var mildest talt elendigt! Festerne må godt vare lidt længere. Efter kl. 24 går folk alligevel ned i byen, de penge som bliver brugt der kunne ligeså godt bruges på gymnasiet og derved komme eleverne til gode. Det er også først kl. 23 at festerne virkelig starter. Flos-festerne har været gode når man har kunnet komme, for jeg har oplevet at de har været for dårligt planlagt dvs. datoerne pludselig er blevet rykket!! Frivillig billedkunst skal på linje med frivillig idræt. Det er godt med rullende kvarter. Helt sikkert noget der ikke skal afskaffes. Lektiecafe kunne godt veksle lidt mellem dagene, jeg har ikke haft en chance for denne hjælp i år, fordi jeg havde timer time tirsdag. Mindre fællesarrangementer. For at få et femtal, burde man måske lave flere aktiviteter! Med god reklame omkring! Synes ikke at emner til fællesarrangementerne har været særlig fangende, måske mangler der et oplæg til fællesarrangementerne på morgensamlingen forinden. Ellers har udbyttet af disse fællesarrangementer været meget ringe, næste til at sige at de er unødvendige! Det vil sandsynligvis hjælpe på det med et kort oplæg om hvad det handler om på morgensamlingen forinden!! 7 til 10. Øvrige kommentarer til målsætningen om et demokratisk gymnasium. 3a: Lærerne skal give karakter efter folks evner, ikke efter hvem de bedst kan lide, de burde være mere professionelle på det punkt Selvom en elev er rigtig godt i et fag, så er det ikke ensbetydende med at han/hun også er det i alle andre fag. Benpladsen er fin. Et lille, dejligt socialt og helt igennem demokratisk gymnasium!

6 6 3bx: 3y: I nogle fag og hos nogle må de godt tage hensyn til elevernes interesser, meninger og indstilling. Man kunne godt lave lidt mere fælles arbejde på tværs af klasserne. Jeg synes at eleverne har haft meget at sige i undervisningen. Vi er mange gange blevet spurgt hvad vi gerne ville arbejde med. Elevrådet: jeg lægger ikke meget mærke til dem. Fællesarrangement: jeg mindes aldrig, vi er blevet spurgt. Det har lykkedes i langt de fleste tilfælde, men synes ikke vi haft noget at sige når det gælder fællesarrangementer. Jeg synes det godt at eleverne ikke har så meget indflydelse på undervisningen. Så godt, godt. Jeg synes at lærerne generelt burde i langt højere grad overholde den afleveringsplan der gives i starten af året. Dette vil sikre et bedre flow for eleven (og læreren) hvad angår afleveringer. I forlængelse af dette bør der være strengere regler hvis eleven ikke afleverer til tiden! Når det kommer til stykket, hvad har eleverne så ad sige...? Jeg ved det ikke. Elevrådet har næsten været usynligt. Formanden burde månedligt orientere om deres arbejde osv. OD-gruppen har været tydelig. Legym lever op til den demokratiske grundtanke om, at alle har en stemme. Jeg synes ikke helt det elevråd fungerer. Men det er måske også fordi gymnasiet er så lille? Man har den indflydelse man gerne vil have (- for det meste). Jeg tror ikke eleverne ved hvor meget de har at sige mht. fællesarrangementerne. Oplysning om muligheder for diverse indflydelsesmuligheder en ide. I bør nok formidle om at man som elev har indflydelse på fællesarrangementerne (har lige fået det at vide i dette øjeblik). Elevrådet har ofte været for neutrale. Lærerne har ofte efter evaluering, hvor eleverne har ønsket forandring, bare fortsat i samme monotone stil! Synes vi har meget lidt at sige i det. Tja, sommetider er det lidt at svært at få øje på! Men hvor det er der er noget galt, kan jeg ikke lige sige. Pas på med at altid lægge fællesarrangementer samme tid hver gang. Har fået ødelagt halvdelen af vores idrætstimer. Lidt mere fleksibilitet, tak. Synes ikke elevrådet har været særlig fremtrædende er i hvert fald ikke klar over hvad de har lavet eller udrettet. Nogle lærere er diktatorer, men andre er demokratiske. Elevrådet er ikke særlig synlige. Ingen kontakt med eleverne.. Nogle lærere er mere konservative end andre. Og så er det ikke så nemt at få indflydelse, men alt i alt fint. Det kan være svært at få indflydelse på undervisningsform og indhold.

7 7 Jeg har ikke hørt meget til elevrådet, men da alt har været godt, går jeg ud fra at de har gjort et godt stykke arbejde. Man ved egentlig ikke hvad det er elevrådet går rundt og laver. Samarbejdet/forholdet mellem elever og lærere kunne godt være bedre. Man mistede noget der efter folkeskolen. Man burde nok følge elevernes evalueringsskemaer lidt bedre og ændre på det i løbet af året, i stedet for når vi går ud. Kommentar i 9. (indflydelse på undervisningens form): Her er igen stor forskel fra lærer til lærer. Nogle kører forløbet slavisk mens andre hele tiden involverer klassen på en demokratisk måde. Det er meget rutine præget med hensyn til fagenes indhold og lærernes præstationer i timerne. Det bærer meget præg af at det er det samme som de har gjort de sidste mange år. Derfor er det svært at lave om på hvordan undervisningen skal forløbe og dets indhold, mener at det nærmest er umuligt at lave om på, så generelt er det tilfredsstillende, trods konservatismen! Synes ikke at elevrådet er synlig på nogle punkter!! Har vi indflydelse på fællesarrangementerne? 11 til 13. Øvrige kommentarer til målsætningen om livsduelighed. 3a: 3bx: 3y: Gymnasiet har modnet mig både fagligt og socialt, så jeg føler mig forberedt til mit fortsatte stude og sociale liv. Synes, som det også kan ses ud fra den øvrige besvarelse, at det har været udmærket for mig at gå på Lemvig Gymnasium. Studieforberedende: hmmm! Almendannende: Ja tak skal du ha. Fremragende! Keep up the good work! Gymnasiet har for mit vedkommende modnet mig i høj grad og forberedt mig på de kommende udfordringer. Man ser tydelige forskel på studenter fra gymnasiet og fra andre studier. Gymnasiaster er mere selvbevidste og deres tilegnede viden giver dem den dannelse der skiller dem ud. Oldtidskundskab er almendannende, men samfundsfag er kun blevet en del af min gymnasietid fordi jeg valgte det på højt niveau vi byder den nye reform velkommen. Jeg har haft samfundsfag hvilket har udvidet min horisont indenfor politik. Gennem engagement i frivillige organisatoriske grupperinger kan man på Æ gym tilegne sig mange ekstraordinære kompetencer. Mangler fag fra handelsskolen. Vi burde få et kursus i erhvervsøkonomi. Mht. anvendelsen af IT synes jeg at man skal lære meget om Excel!!! Mange af it-kurserne har været alt for basale!

8 8 Synes jeg mangler noget viden inden for nogle af de fag man kan få på handelsskolen (f.eks. viden der kunne gøre gavn i ens privat økonomi). Godt sammenspil mellem gymnasiet og verden omkring (iværksætterkursus, uge 38 osv.) Var i forvejen bedre til IT end størstedelen af lærerne Det var spild af tid at give os et kursus i IT. Skolens IT har ind i mellem nogle problemer, men ellers fungerer det godt. 14. Hvad står for dig som noget særdeles godt i din gymnasietid? 3a: Det gode sociale miljø. Også det store antal gode, energiske lærere, som gør fagene spændende. Man gennemgår en personlig udvikling Nogle rigtig gode fester! Personlig og faglig udvikling; der har været store forandringer. Det sociale sammenhold i klassen har været stor hjælp i perioder hvor skolen har fyldt for meget. Venskaber, dannelse, solidaritet, forståelse. Det forhold som man har fået til de forskellige personer. Undervisningen og lærerne. Hvordan det er at se at lærerne, dog med et par år, kan forandre sig. Det lille gymnasium kan have ulemper, men for mig skinner fordelen klart igennem. Man får et sammenhold i hver årgang, da man har muligheden for at kende alle. Synes også at forholdet mellem elever og lærere fungerer rigtig godt. Lærerne har også muligheden for at kunne lære mange elever at kende, og det er rart for os elever. Stemningen er næsten altid god og altid hyggelig! Festerne Sammenhold i klasserne fællesskab! Studietur. Hyttetur. Galla. Der er et godt sammenhold. Alle kender hinanden og man snakker med hinanden på tværs af klasserne. Festerne, især galla. Studieturen i 2. og 3.g Hytteturen. Sammenhold med klassekammerater. Studieturen: fed tur. Den gode atmosfære. Sammenholdet eleverne imellem. De mange sociale aktiviteter. Det gode og afslappede forhold til lærerne. Sammenholdet imellem elever samt at gymnasiet er så lille at muligheden for at kende fleste er der. At man virkelig har kunnet mærke en fremgang, både personligt og fagligt. Gymnasiet som helhed har været rigtig godt men specielt det sociale.

9 9 3bx: Hvis man selv sørger for at være med, får man også et stort fagligt udbytte. Gode venner, lærere og en tid som ikke bliver glemt! Vores gym er ikke særlig stor, hvilket gør at vi får et helt specielt sammenhold. Alle kender hinanden, og man snakker på kryds og tværs af årgangene, hvilket skaber en godt stemning. Sammenholdet i klassen. Rigtig gode fester. Stor fordel at gå på et lille gymnasium. Alle de nye mennesker man har lært at kende. Det er af stor betydning for mig at Lemvig Gymnasium er et lille gymnasium, som derfor har haft et godt fællesskab (alle kender alle) og alligevel formået at følge med de store gymnasier i undervisningskvaliteten. At have gået på et lille, men hyggeligt gymnasium, hvor man ikke bliver væk i mængden. Lemvig Gymnasium har på alle måder bidraget mig alt mulig godt hvad angår både sociale og det faglige At naturfag ikke varer 3 år. Metha er en god sekretær. Sammenholdet mellem og i klasserne. Festerne selvfølgelig. Studieturene. Studieture, gym-fester, sammenholdet. Det sociale miljø på skolen. Studiemiljøet både selve bygningen og det sociale. IT-faciliteterne til både undervisning og fritid. Fællesskabet med klassen og årgangen. Fællesskabet i klassen og på tværs af klasserne i samme årgang. Det sociale miljø på Lemvig Gymnasium ser jeg som et superbept flora, hvor eleven i stor grad rustes til at begå sig godt videre ud i vort samfund og resten af verden! At alle kender alle. Det er en stærk ting, som er en naturlig del af det at gå på Lemvig Gymnasium. Samtidig er forholdet til lærerne også blevet bedre og bedre igennem de tre år. Filosofiundervisningen. Introfesterne. Mit år i 2.g, hvor man var midt i mellem. Et godt socialt miljø. Det sociale miljø på gymnasiet, der er en god ånd både i timerne og i frikvartererne. Forholdet til lærerne når man har et godt forhold til dem, synes jeg, man får mere ud af timerne. Sammenholdet er bare super! Den gode ånd der er på gymnasiet. Morgensamlingerne. Sammenholdet. Omgivelserne. Det sociale liv. Rart med morgensamlinger, da man kan få givet beskederne videre.

10 10 3y: Fællesskabet, festerne, altid imødekommende mennesker og selvfølgelig den lærerige undervisning. Helt klart det sociale. Jeg savner det allerede. Det bliver det jeg husker tilbage på, frem for det boglige. Jeg er stolt over det sammenhold der er årgangene imellem. Det har vel været mange gode stunder Godt klassesammenhold. Hytteturen i 1.g. Studieturen i 2.g og 3.g. Studieturen. Det faglige indhold. Fællesskabet. Har virkelig været glad for mine 3 år på Lemvig Gymnasium. Det har selvfølgelig været hårdt til tider, men det sociale liv har opvejet det hele. Kan kun umiddelbart komme i tanke om positive ting, stort set da, når jeg tænker tilbage. Sammenholdet mellem eleverne på tværs af årgange og klasser dette har formentlig været muligt i så høj grad pga. gymnasiets lille størrelse; det har skabt en god atmosfære her! Fællesskabet i min gymnasieklasse. Det at Lemvig Gymnasium er et lille gymnasium, har gjort at sammenholdet har været utrolig godt. Sammenholdet og det venskab der har været i klassen har hver dag været dejligt at møde til. Men også den atmosfære som er her på stedet har gjort tiden meget positiv. De mange fester og ture med klassen. Sammenholdet med de andre elever, både i og udenfor skolen. At vi ikke er større end vi er (alle kender alle). Venskab, det sociale. Kammeratskabet og måske med studieturen som et absolut højdepunkt. Sammenholdet imellem eleverne. Det er dejligt at Lemvig Gym har den størrelse den har, for så er der større mulighed for at kende alle lærere og elever, det giver et særdeles godt miljø på skolen. Venskab, det sociale. Fællesskabet i klassen og med kammeraterne. Godt arbejds/studiemiljø. Gymnasiet har altid været et dejligt sted at være både pga. de skønne bygninger og stedets gode stemning. Det sociale netværk man får opbygget i løbet af de 3 år. Muligheden for at engagere sig i efter-skoleaktiviteter (FLOS, cafe, frivillig billedkunst osv.) Man bliver mere moden! At alle kender alle og at man har et større ansvar overfor hinanden end på større gymnasier. Festerne både som arrangeres af lærerne og af FLOS. Det meget sociale miljø, både mellem elever og mellem lærer og elev. Det sociale. Det gode forhold mellem eleverne og lærerne. Festerne og det sociale samvær.

11 11 Det sociale miljø. Det åbne kontor. Friheden til at vælge ansvaret for egen læring. Fællesskabet. Min klasse. FLOS-fester. Sammenholdet i klassen. Sammenholdet på Lemvig Gymnasium, da vi er få, og derfor har rig mulighed for at lære hinanden godt at kende også på tværs af klasser og klassetrin. Jeg kommer herfra med en masse rigtig gode venner, og en viden jeg senere kan bruge det er jeg rigtig glad for. Vores sammenhold i klassen det er i høj grad dem jeg vil tænke tilbage på. Men selvfølgelig også alt det man har lært i løbet af de tre år der er gået. De utroligt mange klassefester vi har haft, især i 1.g med mindst én om ugen. I det hele taget det gode sammenhold. Sammenholdet helt klart, betyder meget da man så får lyst til at være på skolen og derved også lærer noget. Havde man brug for hjælp og ville have det, så var der altid nogen. Vennerne, det sociale, det kørende pres med lektierne altså (ik løgn). Sociallivet med klassekammerater og andre elever både i og uden for skoletiden! Der har været mulighed for at udfolde sig og udtrykke sig på nye måder. Trods den lille skole, så står vi sammen! Vi er fælles om mange ting og får del i alles arbejde. 15. Hvad står for dig som noget der decideret bør ændres? 3a: De lærere, som ikke forstår at gøre deres undervisning interessant, bør der gøres noget ved. De kan ødelægge et helt fag med deres ringe pædagogik. De netbaserede opgaver burde slettes. Man får ikke de nødvendige timer til at lave dem i, og må derfor sidde efter og skole og lave dem. Giver ofte problemer når man er 3-4 personer i en gruppe. Desuden er det meget dårlig moral at nogle personer kan få lov at slippe for 10 afleveringer, når andre har siddet og knoklet med dem. Det er for let, lassefar. Netbaserede opgaver burde slettes; er for det meste unødige og kræver bare en masse tid man kunne bruge på andre lektier. Karaktergivning i obligatorisk gymnastik og musik; to gode fag men det virker ulogisk at give karakter til elever der aldrig har haft et instrument i hånden eller har gået til sport, og så får de en dårlig karakter selvom de faktisk godt kan lide fagene. Eliminér netbaseret opgave! Varme/klima forholdene på skolen om vinteren. Lærerne skal ikke gå amok med afleveringer den sidste måned. I stedet for skal de overholde det skema som bliver udleveret til os i starten af året, så det ikke hober sig op til slut. Ingen skal have 9. time, det er simpelthen for lang tid og man kan ikke koncentrere sig.

12 12 3bx: De netbaserede opgaver, det er nogen gange et stort problem at finde tid til det, da der også er andre afleveringer som er noget vigtigere. Bedre kantine mere variation hvad angår mad og frugt. Det er det samme hver uge det er for dyrt i forhold til kvaliteten. Et større udvalg af mad i kantinen. Netopgaverne fungerer ikke så godt, så hellere nogle ekstra afleveringer. Jeg vil hellere starte kl og så gå til end starte kl og så gå til 16.15!!! Det er ikke heldigt. Især for dem som må klare sig med bus/tog. Rullende kvarter, det er dejligt at have, men en skjult tidsrøver. Kantinens priser er en anelse for høje og der burde være mere at vælge imellem. Rygernes forhold er usle om vinteren er rygekælderen nærmest ikke til at være i. Ikke noget specielt, noget af det kommer med den nye reform. Nyere undervisning, altså at lærerne kommer med nyt stof. Noget af den undervisning vi har modtager, har været noget forældet. Der har ikke været den store nytænkning! Hvis man snakker med tidligere elever, foregår undervisningen på samme måde som dengang de gik her, hvilket der godt må laves om på. Netopgaverne er for latterlige burde afskaffes. At gymnasiet skal blive lidt mere studieforberedende, f.eks. vil jeg mene at old udelukkende er almendannelse og at samfundsfag skulle være obligatorisk. 8. og 9. time da man er for udkørt. Netopgaverne er en for stor belastning i hverdagen. Traditionen med store burgere hver eneste mandag. Netbaserede opgaver man har simpelthen ikke tid til at lave dem ud over alle de andre skriftlige afleveringer. Bedre frivillig idræt. Bedre mad i kantinen. Lyt mere til hvad eleverne siger. Få flere nye lærere; de andre bliver for gamle og ser kun et syn på alt. Studievejledningen skal ændres til dens tidligere form. Det fungerer dårligt nu. Mere dialog lærerne imellem, for at undgå sammenklumpede lektiebyrder. Sænk priserne i kantinen. Lærerne bør også overholde afleveringsskemaet, for i nogen tilfælde har de glemt nogen, og så hænger vi på dem i slutningen af året. Lærerne skal snakke bedre sammen. I 2.g havde vi nogen gange 5-7 afleveringer på samme tid + alle andre lektier, det er jo umuligt at nå det hele. Lærerne skal lære at strukturere afleveringstidspunkterne så man ikke står med 10 biologiopgaver de sidste 3 uger, og så man ikke har mere end 3 afleveringer i samme uge i 2.g. Skemaet over afleveringer fungerer ikke, nogle giver afleveringer som vinden blæser! Netbaserede opgaver (alt for stor forskel på omfanget). Afleveringsplanen nogle lærere følger den ikke. Den første uge i skoleåret bør der være flere ryste-sammen-dage med g erne, så man som 1.g er bliver hurtigere en del af atmosfæren. Borde og stole i klasserne burde udskiftes til moderne dele der tilpasser sig den enkelte elev.

13 13 3y: Oldbøger burde udskiftes. Netbaserede opgaver i 2+3.g burde afskaffes. Der bør arbejdes på konsekvensen bag de gældende studieregler. Netbaserede opgaver bør kun være i 1.g. Mere undervisning i IT. Noget mere undervisning i IT. Net-opgaverne bør kun være i 1.g. For varmt om sommeren, for kold om vinteren altså på skolen Netopgaven den er blot en pine at gennemføre og sådan virker det også på lærerne. Man lærer jo alligevel hvordan man skal sende en opgave i starten af 1.g og efterhånden er der også flere og flere der får kendskab til IT. Der burde være konsekvenser for ikke af aflevere til tiden samt fravær. Den lidt gammeldags måde at føre undervisningen på i nogle fag. Mere variation i undervisningen. Forholdet mellem lærere og elever kunne godt være bedre en større interesse fra nogle af lærernes side. Planen over afleveringer bør overholdes af alle lærere! Omfanget af de netbaserede opgaver må måske gerne mindskes..? De netbaserede opgaver bør der helt klart ændres noget ved. De synes kun at være noget, der skal overstås, både for lærere og elever, og det faglige udbytte er noget tvivlsomt. Gymnasiefesterne slutter for tidligt!! Formålet med netbaserede opgaver har jeg svært ved at se. Kantinepriser. Nogle af lærernes meget monotone måde at undervise på. Karaktergivningen er jo i bund og grund det vigtigste vi er her for, men jeg synes at der er stor forskel på hvordan lærerne vurderer og giver karakterne. Også hvad angår eksamen, nogle lærere er meget hårdere end andre. Synes godt at dette kunne udjævnes, så lærerne har den samme opfattelse, for ellers er der jo stor forskel på hvad det er for en lærer man har. Elevrådet er meget usynligt! Heldigvis er der ingen konkrete situationer jeg synes at erindre, men de kunne godt være mere synlige på æ gym. Netbaseret. Afskaf netopgaver. Kantinens små portioner og høje priser! Den netbaserede undervisning bør i høj grad forbedres eller afskaffes. Det bør også gøres klart for størstedelen af lærerne at hvis der bliver holdt flexdag i det pågældende fag, er det for at erstatte tabte timer og ikke en mulighed for at få ekstra timer til rådighed. Strømmen af lektier kunne måske modereres. Netbaseret undervisning er i dens nuværende tilstand en vittighed. Det burde forbedres eller afskaffes. Netbaseret opgave. 2.g s tværfaglige projekt i geo og fysik, det var nærmest en joke! Dårligt struktureret. Net-opgaverne!!!

14 14 Undervisningsformer virker til tider som noget der bare gentages, og ikke alle lærere er åbne for nye forslag. Der kan evt. opfordres mere til frivillige aktiviteter, da jeg tror der er mange der ikke ved, at de f.eks. kan låne musiklokalet efter skole. Varmen om vinteren. Nogle læreres evne til at give karakterer. Netbaseret opgave bør afskaffes. I de fleste tilfælde er opgaven totalt urelevant. Det er bare en unødig ekstra byrde. Det med at lave dem i aflyste timer er også umuligt, da det aldrig passer ind. Netbaserede opgaver. Der er ingen der rigtigt får noget ud af disse opgaver. Tiden op til sidste skoledag skal være mindre stressende, alle lærere skal lige have fyret mindst 5 afleveringer af 2 uger før. Eleverne burde have mere indflydelse på undervisningen! Netbaseret skulle mildt sagt skrottes helt eller gøres til en ekstra eller mere alvorlig aflevering. Elevrådets aktivitet og indflydelse. Bestyrelsens diktatur bør fjernes! Kantinen made er for dyr. Elevrådet skal være mere synlig. Problemet med rygekælderen og cyklerne bør løses. Det giver kvalme at skulle igennem rygekælderen for sætte sin cykel. Det burde være tilladt at parkere sin cykel i skuret. 16. Hvilken videregående uddannelse regner du med at vælge (angiv flere hvis du endnu ikke har besluttet dig). 3a: MGK rytmekonservatoriet, jura Handelshøjskole BA Tandlæge Designskolen i Kbh, København/Roskilde Universitet Politimand eller statsminister Pædagog, zoneterapeut Er langt fra sikker, men mine interesseområder idræt og geografi kommer højst sandsynligt til at få indflydelse på min fremtidige uddannelse Jeg har ikke besluttet mig endnu, men har nogle ideer: politi, zoneterapeut/fysioterapeut, noget menneskerelateret at hjælpe andre 18 ugers Hgs kursus på Niels Brock, derefter ejendomsmægleruddannelsen Bankuddannelse, farmaceut Bioanalytiker Evt. sygeplejerske Psykologistudie eller socialrådgiveruddannelsen Det bliver nok noget med revision eller økonomi af en eller anden art Proffessions bachelor i sprog og IT Jeg regner med at læse engelsk på Københavns Universitet, men er ikke helt sikker endnu Ved ikke

15 15 3bx: 3y: Universitet logopædi, kiropraktor, kosmetolog Jeg overvejer at læse lægopædi eller audiologopædi, (evt. engelsk) mulighederne står åbne Evt. journalisthøjskolen, evt. fransk på universitetet Jura, sprogofficer Ved det slet ikke En retning indenfor humaniora eller psykologi Fysioterapeut-uddannelsen Medicin Medicin Statskundskab eller jura Dansk, sociologi, folkeskolelærer, sygeplejerske Fysioterapeut, medicin Noget med mennesker, måske socialrådgiver eller psykolog Fysioterapeut i Århus Fysioterapeut i Ålborg Læge, sygeplejerske, sanger, musikpædagog? Medicin, folkeskolelærer HA (int), negot, sprøk Læge (hvis gennemsnittet var i hus måske kvote 2 kan hjælper mig), måske vil jeg læse matematik En humanistisk uddannelse Nanoteknologisk studie på AU Socialrådgiver eller noget med mennesker Ved det ikke. Noget kreativt Jordemoder, sygeplejerske måske (Musicalakademi/konservatorium), evt. musik, engelsk eller filosofi på universitetet Er ikke helt sikker endnu, men måske idræt eller tandlæge Ingeniør inden for kemi Medicinal kemi (Århus), farmaceut (Kbh) Finanselev i Vestjysk Bank Aner det ikke. Læreruddannelse måske efterskolelærer Tandlæge, humanist, evt. arkitekt Universitetet evt. medievidenskab eller statskundskab Statskundskab, biokemi En naturvidenskabelig uddannelse Civilingeniør i kemi på Ålborg Universitet Jura Medicin, dyrlæge eller jordemoder Bioanalytiker, dyrlæge Folkeskolelærer

16 16 Sygeplejerske, biologi Design-ingeniør, tandlæge Fysioterapeut, sygeplejerske Jordemoder, politibetjent, (militæret) Medicinstudiet eller sygeplejerskolen 17. Hvornår regner du med at påbegynde en videregående uddannelse? 3a: 3bx: 2006 Inden for de næste to år Til næste år (2006) Om et måske to år, det kommer meget an på hvilke muligheder der dukker op Endnu ikke fastlagt Efter jeg har tjent nok penge til at begynde på en uddannelse Ikke lige efter gymnasiet, måske 1 eller 2 år efter Om ca. 1 år Om et par år 2007 Det er ikke helt bestemt endnu, men evt Om et års tid, kommer an på hvad der kommer til at ske Forår/efterår 2006 Jeg søger ind i år til den 1. juli og håber at komme ind. Hvis ikke, prøver jeg igen til næste år 2-3 år 2007 Ca. 1 2 år Efter at have haft nogle års frihed til at gøre præcis hvad jeg vil år, ikke helt sikker endnu Om 1 års tid 2007 Ca. om et år Efter 1 eller 2 år 1 2 år Om 1 eller 2 år Efter ½ sabbatår Efter 1 sabbatår Det regner jeg med at gøre om et år, måske to Om ½ eller 1 år 2006

17 17 3y: Om et par år (2 3) Om et år Efter 1 år Om et par år 2007 August 2006 Efter et år eller to Efter et sabbatår eller flere. Når jeg finder ud af hvad jeg vil Om et års tid 1-2 år efter jeg har afsluttet gymnasiet Om et år 1 2 år efter studentereksamen Om et år 2 år måske? om et års tid 1. august 2005 Om 2 år, måske Om et år (dvs. sommer 2006) Sommeren 2006 August 2006 eller august 2007 Et år efter studentereksamen September 2006 Efter sommerferien September 2006 Efter sommerferien Om 1 1½ år Om et års tid Sommeren 2006 Efter et eller to års pause Om 1 år Omkring om 1 år Først efter et år på arbejdsmarkedet 18. Hvad regner du med at foretage dig det kommende år? 3a: Vikararbejde bl.a. som lærer samt forbedre mine musikkundskaber. Til Norge og tjene penge, måske flytte til Århus og finde et arbejde eller blive her omkring og finde et arbejde. I hvert fald holde fri fra skole og lektier. Jeg mangler fysik på B-niveau og kemi på C-niveau, så jeg regner med at læse det og arbejde lidt også.

18 18 3bx: Flytte til København, finde arbejde, tjene nogle penge, efter ½ år måske resje til Frankrig eller rundt om i verden. Arbejde i udlandet! Udvikle mig! Tjene penge, komme ud og se verden, møde nye kulturer osv. Skal til Ålborg, hvor jeg skal aftjene min værnepligt. Arbejde og rejse. Først på handelsskole og derefter arbejde, indtil jeg skal i lære til august Ung i huset i Danmark eller udlandet. Job i udlandet. Jeg regner med at holde et sabbatår med henblik at tage en pause fra studierne og samtidig tjene lidt penge. Arbejde i Lemvig (forhåbentligt). Skal ud og arbejde måske skal jeg tage et par fag som jeg mangler. Spille håndbold i Lemvig og arbejde. Hvis jeg ikke kommer ind på det ønske studie, bliver jeg i Australien hele året, i stedet for til september. Rejse, arbejde, muligvis tage nogle tillægsfag. Næste år arbejde på hotel i Norge. Arbejde i Norge og rejse. Først arbejde og derefter rejse for de optjente penge. Rejse ud i verden. Først og fremmest skal jeg til Frankrig med veninde efter sommerferien. Militæret. Arbejde, rejse og lære en masse nyt. Arbejde i Norge på hotel. Arbejde 1 år og derefter læse videre. Militæret og arbejde, derudover slappe af. Arbejde og rejse, da jeg ikke har den fjerneste anelse om hvad jeg vil i fremtiden. Arbejde i Norge og derefter rejse rundt og se verden. Arbejde/rejse. Først skal jeg 4 måneder i militæret, og derefter vil jeg forsøge at komme til USA, Tyskland eller England. Frivilligt arbejde i udlandet. Hvis ikke dette kan lade sig gøre, vil jeg arbejde i Frankrig. Tjene penge gerne i et engelsksproget land. Når jeg bliver student, tager jeg til USA og skal være der et års tid. Arbejde i Århus, hvor jeg flytter til. Arbejde i Norge på hotel. Tage til England og arbejde. Rejse og arbejde i New Zealand. Være i udlandet for at lære sprog, så jeg er rustet til min uddannelse. Arbejde, forhåbentlig i Norge, derefter rejse. Hæren og derefter praktisk arbejde. Arbejde, spille bold, militæret. Skal til Norge og tjene penge til den videregående uddannelse og til fremtiden, som skal foregå i Århus.

19 19 3y: Arbejde, rejse, evt. højskole. Arbejde og tjene nogle penge til at kunne komme videre (flytte, rejse, studie m.m.) Jeg tager til London og arbejder, for at komme ud og opleve noget og tjene nogle penge. Jeg skal på højskole, hvor jeg skal uddanne mig som skiinstruktør. Arbejde på hotel i Norge og efterfølgende rejse. Arbejde i udlandet. Militæret og rejse/arbejde. Skal i militæret og ud at stå på ski. Finanselev. Paris, Frankrig i skifte ble og stryge skjorter. Rejse i udlandet og arbejde samtidig. Skal ud og arbejde, hvorefter jeg skal til Chicago og bo nogle måneder. Arbejde som piccoline på Cheminova og derefter højskole. Arbejde 6 måneder og derefter rejse. Søværnet og arbejde. Læse jura. Tager til London et halvt år. Derefter højskole og jordomrejse. Studere. Skal arbejde i Norge. Arbejde, rejse. Arbejde i NY og rejse i Oceanien og Sydøstasien. Arbejde og rejse. Rejse/arbejde. Arbejde, bare et sabbatår. Arbejde! Oparbejde en økonomi der kan støtte mig hvad end det er som studerende eller lønslave. Læse videre.

NB: 80 elever ud af 86 mulige har svaret, hvilket giver en svarprocent på 93.

NB: 80 elever ud af 86 mulige har svaret, hvilket giver en svarprocent på 93. Evaluering gennemført i 3.g maj 2010 NB: 80 elever ud af 86 mulige har svaret, hvilket giver en svarprocent på 93. 1.a. Hvordan vurderer du det sociale miljø på skolen, dvs. hvad angår forholdet eleverne

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde... eller med sport... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt de

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde eller med sport og film... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt

Læs mere

Vejen videre. Orientering om Ringkjøbing Gymnasium

Vejen videre. Orientering om Ringkjøbing Gymnasium Orientering om Ringkjøbing Gymnasium 1 Optagelseskrav Efter 9./10. klasse med aflagt afgangsprøve fra folkeskolen i dansk, matematik, fysik/kemi, engelsk + 2 prøver mere efter lodtrækning. Undervisning

Læs mere

HF på. Fjerritslev Gymnasium. Faglighed. Fællesskab. Fremtid. - fagpakker og frie fagvalg. - faste klassekammerater og farverige venskaber

HF på. Fjerritslev Gymnasium. Faglighed. Fællesskab. Fremtid. - fagpakker og frie fagvalg. - faste klassekammerater og farverige venskaber HF på Fjerritslev Gymnasium Faglighed - fagpakker og frie fagvalg Fællesskab - faste klassekammerater og farverige venskaber Fremtid - find vej i din egen fortælling Fjerritslev Gymnasium Skovbrynet 9

Læs mere

Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder

Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder Velkommen til BG Hvem er vi? Lene Hansen, studievejleder Pernille Dahl, uddannelsesleder STX og HF Skræddersyede studieretninger og hf-toninger Målrettet forberedelse til videre uddannelse Læring på mange

Læs mere

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål.

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål. Må vi præsentere... Horsens Gymnasium Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vi ved, at hvis vores elever trives på skolen og oplever et godt fællesskab med deres klassekammerater

Læs mere

Tag din naturvidenskabelige studentereksamen på Københavns Tekniske Gymnasium. HTX-student. HTX-student

Tag din naturvidenskabelige studentereksamen på Københavns Tekniske Gymnasium. HTX-student. HTX-student Tag din naturvidenskabelige studentereksamen på Københavns Tekniske Gymnasium - i Valby elle r på Østerbro HTX-student HTX-student Htx kort og kontant Htx (teknisk gymnasium) er en af de tre muligheder,

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere Faglighed, Fællesskab, Fremtid Midtfyns Gymnasium Sammen bliver vi klogere liv en del af os En helt ny verden åbner sig, når du træder ind ad døren hos os. Med masser af venner, faglige udfordringer og

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde eller med sport og film Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Rybners Gymnasium HHX

Rybners Gymnasium HHX Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 203 Rybners Gymnasium HHX Udarbejdet af ASPEKT R&D Rybners Gymnasium - HHX Elevtrivselsundersøgelse 203 Undersøgelsen på Rybners Gymnasium, HHX Der har deltaget

Læs mere

Højere Forberedelseseksamen

Højere Forberedelseseksamen HF 2009 Højere Forberedelseseksamen HF 2009 Hf er en almen, gymnasial uddannelse, som er studieforberedende og giver adgang til videregående uddannelser. Hf giver dig en bred og alsidig viden, og du lærer

Læs mere

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Virtuel undervisning 1 Side 1 af 7 1v Helsingør Gymnasium Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Oversigt over spørgsmål 1. Var opgaven i engelsk af passende længde? 2. Var opgaven i engelsk

Læs mere

Selvevaluering 2006/2007 Unge Hjem - Efterskolen i Århus

Selvevaluering 2006/2007 Unge Hjem - Efterskolen i Århus Selvevaluering 2006/2007 Unge Hjem - Efterskolen i Århus Evalueringsgenstanden: Bestyrelsen for Unge Hjem - Efterskolen i Århus besluttede på sidste bestyrelsesmøde før sommerferien 2006, at evalueringsgenstanden

Læs mere

Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund

Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge mellem 7 forskellige studieretninger.

Læs mere

Brønderslev Gymnasium og HF. Ansøgning & Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og HF

Brønderslev Gymnasium og HF. Ansøgning & Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og HF Brønderslev Gymnasium og Islands Allé 20 Tlf.: 98 822 722 9700 Brønderslev post@brslev-gym.dk Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og - Et aktivt valg! Kobling mellem teori og praksis På Brønderslev

Læs mere

Tidligere elever fortæller:

Tidligere elever fortæller: Tidligere elever fortæller: Hej! Så skriver Anna Andersen igen. Nu er 2. g ved at være forbi. Mange mener, at 2. g er det hårdeste år på gymnasiet, men jeg synes det har været til at overkomme. Der har

Læs mere

Respondenter Procent Meget tilfreds 58.0 65,17 Tilfreds 27.0 30,34 Utilfreds 4.0 4,49 Meget utilfreds 0.0 0,0 I alt 89.0 100,0

Respondenter Procent Meget tilfreds 58.0 65,17 Tilfreds 27.0 30,34 Utilfreds 4.0 4,49 Meget utilfreds 0.0 0,0 I alt 89.0 100,0 Evaluering gennemført i 3.g i uge 17, 2008 NB: 89 elever ud af 95 mulige har svaret, hvilket giver en svarprocent på 94! Hvordan vurderer du det sociale miljø på skolen hvad angår forholdet eleverne imellem?

Læs mere

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Hej Elevrådsformanden siger... Hjerteligt velkommen til Nykøbing Katedralskole! At gå fra folkeskolen til stx eller HF er

Læs mere

Hvem er vi? Joan Gjerlev Eriksen Uddannelsesleder HF. Pernille Dahl Uddannelsesleder 1.g

Hvem er vi? Joan Gjerlev Eriksen Uddannelsesleder HF. Pernille Dahl Uddannelsesleder 1.g Velkommen til BG Hvem er vi? Joan Gjerlev Eriksen Uddannelsesleder HF Pernille Dahl Uddannelsesleder 1.g STX og HF Skræddersyede studieretninger og hf-toninger Målrettet forberedelse til videre uddannelse

Læs mere

HF Et aktivt valg! 1

HF Et aktivt valg! 1 HF Et aktivt valg! 1 HF Et aktivt valg! Kobling mellem teori og praksis VELKOMMEN TIL BRØNDERSLEV GYMNASIUM OG HF Brønderslev Gymnasium og HF lægger vægt på at flytte den enkelte elev mest muligt, skabe

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering maj 2010

Undervisningsmiljøvurdering maj 2010 Undervisningsmiljøvurdering maj 2010 Ejer Anna Højgaard Andersen (AA) Udløbsdato 20-05-10 16:00 1 Undervisningsmiljø på Helsingør Gymnasium Dette spørgeskema handler om det fysiske og det psykiske undervisningsmiljø.

Læs mere

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Hej Elevrådsformanden siger... Hjerteligt velkommen til Nykøbing Katedralskole! At gå fra folkeskolen til stx eller HF er

Læs mere

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil. Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende.

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil. Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. 2009 Velkommen til Paderup Gymnasium Værdigrundlag og profil Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. Udover det faglige, der selvsagt skal være i top,

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse 2014

Elevtrivselsundersøgelse 2014 Elevtrivselsundersøgelse Svendborg Gymnasium og HF HF Datarapportering Svendborg Gymnasium og HF HF Elevtrivselsundersøgelse Undersøgelsen på Svendborg Gymnasium og HF, HF Der har deltaget i alt 9 hf elever

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Tirsdag den 20. januar 2015 kl. 19.30 Orientering om gymnasiets struktur, årets gang og særlige tilbud STX HHX EUD/EUX HG Årets gang Noget særligt 1/2 år

Læs mere

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram Student på kun 2 år! 2-årig STX 2017-2019 2-årig STX på Voksenuddannelsescenter Frederiksberg (VUF) Vil du have en gymnasial uddannelse? Er du seriøs, engageret og målrettet? Så er 2-årig STX noget for

Læs mere

14. jan. 2015. U-centeret. Fagbrochure for skoleåret 2015/2016. Retninger - Opbygning Fagpakker. Nyborg kommunes 10. klasse tilbud.

14. jan. 2015. U-centeret. Fagbrochure for skoleåret 2015/2016. Retninger - Opbygning Fagpakker. Nyborg kommunes 10. klasse tilbud. 14. jan. 2015 U-centeret Fagbrochure for skoleåret 2015/2016 Retninger - Opbygning Fagpakker Nyborg kommunes 10. klasse tilbud. side 1 2 veje igennem 10. klasse Faglighed - afklaring - oplevelser U-centeret

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Uddannelsestilbud på L angk ær tættere på

Uddannelsestilbud på L angk ær tættere på Uddannelsestilbud på L angk ær 2008 tættere på Høj faglighed og stærkt fællesskab Langkær Gymnasium og HF ligner resten af landets gymnasier og HF-kurser på mange områder. Vi har de samme fag, og vi stiller

Læs mere

Trivselsevaluering 2010/11

Trivselsevaluering 2010/11 Trivselsevaluering 2010/11 Formål Vi har ønsket at sætte fokus på, i hvilken grad de værdier, skolen fremhæver som bærende, også opleves konkret i elevernes dagligdag. Ved at sætte fokus på elevernes trivsel

Læs mere

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Før interviewet startes, oplyses informanten om følgende: Løs gennemgang af projektets emne. Hvem der får adgang til projektet. Anonymitet. Mulighed for at

Læs mere

Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007

Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007 Fokusgruppe - HTX Tirsdag den 13. november 2007 Deltagere: To elever fra 1. htx, to elever fra 2. htx, to elever fra 3. htx, uddannelseschef, evaluator og referent. Hvad er en god lærer? En lærer der ikke

Læs mere

ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015

ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015 ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015 Gymnasiet HHX Ringkøbing 1 Samlet vurdering Hvordan vurderer du skolen som helhed? 3 3 1% 4 2 1% 5 11 5% 6 10 4% 7 44 19% 8 85 36% 9 62 26% Bedst 10 19 8% Gennemsnit 7,9

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis?

Læs mere

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse 25. august 2005 Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse både spørgsmål og svarmuligheder godt igennem.

Læs mere

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. studieretning. Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. studieretning. Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt Idræt-B studieretning Mulernes Legatskole Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Tlf. 6610 2642 www.mulerne-gym.dk ÉN GANG

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen Holstebro Gymnasium og HF Højere forberedelseseksamen hf 2011 Orientering om Uddannelsen Højere forberedelseseksamen på Holstebro Gymnasium og HF Denne brochure giver dig et overblik over hf-uddannelsens

Læs mere

ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015

ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015 ELEVTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2015 Gymnasiet HTX Skjern 1 Samlet vurdering Hvordan vurderer du skolen som helhed? Svarmuligheder svar Procent 1årgang 2.årgang 3.årgang Dårligst 1 0 0% 2 0 0% 3 2 1% 4 3

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

Grundskoleevaluering spørgsmål 3

Grundskoleevaluering spørgsmål 3 Grundskoleevaluering spørgsmål 3 3 Er du en pige eller en dreng? 9 10 10it Andel i % Piger 3 19 6 37% Drenge 11 26 10 63% Grundskoleevaluering spørgsmål 4 4 Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer

Læs mere

3 årig STX uddannelse

3 årig STX uddannelse 3 årig STX uddannelse Forår 2010 Efter 9. klasse afgangsprøve i: OPTAGELSESKRAV til gymnasiet Fem bundne prøver dansk (mundtlig og skriftlig) matematik (skriftlig) engelsk (mundtlig) fysik (mundtlig) To

Læs mere

Undervisningsevaluering på NÅE 2010/11

Undervisningsevaluering på NÅE 2010/11 Vi har i år gennemført en undersøgelse af skolens undervisning. Dette er foregået ved brug af spørgeskemaer, der er blevet uddelt i klasserne. På de følgende sider kan undersøgelsen gennemlæses, både statistisk

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen Holstebro Gymnasium og HF Højere forberedelseseksamen hf 2016 Orientering om Uddannelsen Højere forberedelseseksamen på Holstebro Gymnasium og HF Denne brochure giver dig et overblik over hf-uddannelsens

Læs mere

Rybners Gymnasium STX

Rybners Gymnasium STX Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 205 Rybners Gymnasium STX Udarbejdet af ASPEKT R&D Rybners Gymnasium - STX Elevtrivselsundersøgelse 205 Undersøgelsen på Rybners Gymnasium, STX Der har deltaget

Læs mere

Opsummering af trivselsundersøgelsen

Opsummering af trivselsundersøgelsen Opsummering af trivselsundersøgelsen Den første tid på KG Kun 6% af eleverne oplevede IKKE, at de blev modtaget godt ved skoleårets begyndelse. I kommentarfeltet er det særlig introturene, som bemærkes

Læs mere

Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE. Mulernes Legatskole Gillestedvej Odense NØ Tlf

Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE. Mulernes Legatskole Gillestedvej Odense NØ Tlf Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE HF Mulernes Legatskole Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Tlf. 6610 2642 www.mulerne-gym.dk N GANG MULER ALTID MULER Et helt enestående tilbud til dig For HF er nemlig det

Læs mere

Det Tekniske Gymnasium

Det Tekniske Gymnasium Bliv godt rustet til både erhvervslivet og en videregående uddannelse på det innovative gymnasium: Det Tekniske Det Tekniske Det Tekniske er opbygget på samme måde som det almene gymnasium og handelsgymnasiet.

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse 2014

Elevtrivselsundersøgelse 2014 Elevtrivselsundersøgelse 204 Svendborg Gymnasium og HF STX Datarapportering Svendborg Gymnasium og HF STX Elevtrivselsundersøgelse 204 Undersøgelsen på Svendborg Gymnasium og HF, STX Der har deltaget i

Læs mere

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge

Læs mere

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Linje: Alle 7 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på

Læs mere

Besvarelse af Spørgeskema

Besvarelse af Spørgeskema Besvarelse af Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Brøruphus Efterskole 0/5 . Er du pige eller dreng? Pige: 8 ( 55, %) Dreng: 66 (,6 %) I alt har 8 elever besvaret dette spørgeskema. Hvor gammel er

Læs mere

Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX. Mulernes Legatskole Gillestedvej Odense NØ Tlf

Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX. Mulernes Legatskole Gillestedvej Odense NØ Tlf Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX Mulernes Legatskole Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Tlf. 6610 2642 www.mulerne-gym.dk N GANG MULER ALTID MULER Her er plads til alle, der har evnerne og viljen Selvfølgelig

Læs mere

Uddannelse. Studiestart. Højere Forberedelseseksamen

Uddannelse. Studiestart. Højere Forberedelseseksamen HF Uddannelse Studiestart Højere Forberedelseseksamen 2018 VELKOMMEN TIL VGT Vestjysk Gymnasium Tarm er et gymnasium med en lang historie, stærke traditioner og en nysgerrig finger på uddannelsespulsen.

Læs mere

NATURVIDENSKAB HANDLER OM EVIG UNGDOM, CYKLER DER RUSTER OG ALVERDENS ANDRE SPÆNDENDE SPØRGSMÅL DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS:

NATURVIDENSKAB HANDLER OM EVIG UNGDOM, CYKLER DER RUSTER OG ALVERDENS ANDRE SPÆNDENDE SPØRGSMÅL DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS: DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS: NATURVIDENSKAB HANDLER OM EVIG UNGDOM, CYKLER DER RUSTER OG ALVERDENS ANDRE SPÆNDENDE SPØRGSMÅL! Uddannelsesleder Marianne B. Johansen Tlf. 8923 4017 mbj@silkets.dk

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Kravene til de unge er store 95 % af en årgang skal have en ungdomsuddannelse Ungdomsarbejdsløshed Den globale verden STX & HF Fester Kreative

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid

Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid Vælg Roskilde Gymnasium - vejen til din fremtid Det er vigtigt, at man bruger livet på noget, der giver mening for én selv - på Roskilde Gymnasium får du muligheden

Læs mere

Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 2010 Tørring Gymnasium Udarbejdet af ASPEKT R&D

Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 2010 Tørring Gymnasium Udarbejdet af ASPEKT R&D Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse Tørring Gymnasium Udarbejdet af ASPEKT R&D Tørring Gymnasium Elevtrivselsundersøgelse - Datarapportering Undersøgelsen på Tørring Gymnasium Der har deltaget i

Læs mere

Rybners Gymnasium HHX

Rybners Gymnasium HHX Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 205 Rybners Gymnasium HHX Udarbejdet af ASPEKT R&D Rybners Gymnasium - HHX Elevtrivselsundersøgelse 205 Undersøgelsen på Rybners Gymnasium, HHX Der har deltaget

Læs mere

ÅRHUS AKADEMI HF & STUDENTERKURSUS ORIENTERING OM. Studenterkursus

ÅRHUS AKADEMI HF & STUDENTERKURSUS ORIENTERING OM. Studenterkursus ÅRHUS AKADEMI HF & STUDENTERKURSUS ORIENTERING OM Studenterkursus Hvad er Århus Akademi? Århus Akademi er et af de få steder i landet, hvor du kan tage en studentereksamen, STX, på 2 år. Vi starter 2-3

Læs mere

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag 1 STUDENTEREKSAMEN STX Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Hvad giver en studentereksamen (STX) dig? 2 Den bredest mulige adgang til videregående uddannelser Studiekompetence - så

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2011. Åbne kommentarer. Læreruddannelsen i Skive

Tilfredshedsundersøgelse 2011. Åbne kommentarer. Læreruddannelsen i Skive Tilfredshedsundersøgelse 2011 Åbne kommentarer Læreruddannelsen i Skive Hvis du har konkrete bemærkninger til det fysiske miljø kan du anføre dem her. Du bedes være så specifik i din beskrivelse som muligt.

Læs mere

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på din efterskole. Det indeholder også nogle spørgsmål

Læs mere

Tilbagemelding til arbejdsgrupperne fra: Involveringsmøde 9/9 for elevrådsformænd - og næstformænd

Tilbagemelding til arbejdsgrupperne fra: Involveringsmøde 9/9 for elevrådsformænd - og næstformænd 1 Tilbagemelding til arbejdsgrupperne fra: Involveringsmøde 9/9 for elevrådsformænd - og næstformænd Tema Indhold 1 Hvordan ser en god skoledag ud? At få eleverne til at være mere aktive end de er normalt.

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser

Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser Elevtrivselsundersøgelsen 214 For de gymnasiale uddannelser Herlev Gymnasium og HF Svarprocent: 662 besvarelser Elevtrivsel 1 Herlev Gymnasium og HF Landsgennemsnit Alm. GYM Bedste resultat for skole 89

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of East Anglia. Land: United Kingdom

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of East Anglia. Land: United Kingdom US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: University of East Anglia Land: United Kingdom Periode: Fra: 1. sept. 2011 Til: 31 dec. 2011 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø?

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø? UNDERVISNINGSMILJØUNDERSØGELSE /min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Hvilken linje/værksted går du på? Er du: kvinde: 29 (59,2%) mand: 20 (40,8%) Hvor gammel er du?_gennemsnit: 20,4 år.

Læs mere

Brønderslev Gymnasium og HF. Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og HF

Brønderslev Gymnasium og HF. Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og HF Brønderslev Gymnasium og Islands Allé 20 Tlf.: 98 822 722 9700 Brønderslev post@brslev-gym.dk Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og På Brønderslev Gymnasium og er uddannelse aldrig en hyldevare.

Læs mere

2 årig HF uddannelse STUDIEVEJLEDERNE Efterår 2009

2 årig HF uddannelse STUDIEVEJLEDERNE Efterår 2009 2 årig HF uddannelse Efterår 2009 OPTAGELSESKRAV til HF Direkte fra 10. klasse: Du skal have fulgt undervisningen i 10. klasse og aflagt 10. klasse prøver i dansk, matematik, engelsk Folkeskolens afgangsprøve

Læs mere

STUDIERETNINGER

STUDIERETNINGER STUDIERETNINGER 2017-2018 Naturvidenskabelige studieretninger På de naturvidenskabelige studieretninger har du mulighed for at specialisere dig indenfor fag som fysik, kemi og biologi. Du vil i høj grad

Læs mere

FAGLIGHED FÆLLESSKAB FREMTID

FAGLIGHED FÆLLESSKAB FREMTID STX HF HHX FAGLIGHED FÆLLESSKAB FREMTID Flere uddannelser én skole En gymnasial uddannelse på Fjerritslev Gymnasium er i dag flere ting. Men uanset om du vælger HHX, HF eller STX, bliver du en del af det

Læs mere

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole.

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. 1. Del omhandler efterskoleopholdet generelt. 2. Del omhandler undervisningen på Hardsyssel efterskole. 3. Del omhandler skolens værdigrundlag. 1. del 1. Hvor

Læs mere

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015 1 2 Indhold 1 Jeg er tilfreds med den måde, mine lærere underviser på... 3 2 Undervisningen er på et niveau, der passer fagligt til mig... 3 3 Jeg deltager aktivt i timerne og er altid forberedt... 5 4

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus

Sukkertoppen og Vibenhus Sukkertoppen og Vibenhus 2014 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Til kommende elever 2013

Til kommende elever 2013 Til kommende elever 2013 Velkommen til Roskilde Gymnasium Faglighed Forskellighed Fællesskab STX Gymnasiet er en 3-årig gymnasial uddannelse, der er studieforberedende og giver adgang til alle videregående

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Rektors velkomst Vi glæder os til at se dig på Katedralskolen, der som landsdelens største gymnasium og hf giver dig mange

Læs mere

Valgfag i UKC Halsnæs - rapport på baggrund af spørgeskemaundersøgelse

Valgfag i UKC Halsnæs - rapport på baggrund af spørgeskemaundersøgelse Valgfag i UKC Halsnæs - rapport på baggrund af spørgeskemaundersøgelse I forbindelse med udvikling af Unge- og Kulturcentrets valgfagstilbud til børn og unge i Halsnæs Kommunes 6. - 9. klasser, blev der

Læs mere

Studievalg og videregående uddannelse. Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland

Studievalg og videregående uddannelse. Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland Studievalg og videregående uddannelse Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland Hvem er jeg? Charlotte Høygaard Hansen Vejleder, Studievalg Nordjylland Uddannelse: Student Hjørring Gymnasium og HF Cand.mag.

Læs mere

Benchmarkingrapport Elevtrivselsundersøgelse 2014 IBC HHX afdelinger Udarbejdet af ASPEKT R&D

Benchmarkingrapport Elevtrivselsundersøgelse 2014 IBC HHX afdelinger Udarbejdet af ASPEKT R&D Benchmarkingrapport Elevtrivselsundersøgelse 2014 IBC HHX afdelinger Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning IBC, HHX afdelinger Elevtrivselsundersøgelse 2014 Benchmarkingrapport Benchmarkingrapporten

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser

Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser Elevtrivselsundersøgelsen 14 For de gymnasiale uddannelser Svarprocent: 97% (922 besvarelser ud af 949 mulige) Elevtrivsel 1 Landsgennemsnit Alm. GYM Bedste resultat for skole 89 4 [-3] 76 Elevtrivsel

Læs mere

HØJERE FORBEREDELSES EKSAMEN

HØJERE FORBEREDELSES EKSAMEN 2011 HØJERE FOREREDELSES EKSAMEN HF Steffen, Vindeby Der er et rigtig godt sammenhold i klassen. Jeg har både gamle og helt nye venner på SG... David, Tullebølle Man skal have noget baggrund, noget viden

Læs mere

Svendborg Gymnasium og HF

Svendborg Gymnasium og HF Svendborg Gymnasium og HF STX Elevtrivselsundersøgelse 20 Datarapportering ASPEKT R&D A/S Undersøgelsen på Svendborg Gymnasium & HF, STX Der har deltaget i alt 90 elever ud af 973 mulige. Det giver en

Læs mere

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil

Velkommen til Paderup Gymnasium. Værdigrundlag og profil 2010 Velkommen til Paderup Gymnasium Værdigrundlag og profil Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. Udover det faglige, der selvsagt skal være i top,

Læs mere

Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden

Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden US r H T EN janua ÅB ag den 24.i Hillerød tirsd 00-19.00. kl. 16 Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine idéer

Læs mere

Marie Kruses Skole Gymnasium

Marie Kruses Skole Gymnasium Marie Kruses Skole Gymnasium Elevtrivselsundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Marie Kruses Skole, Gymnasium - Elevtrivselsundersøgelse Undersøgelsen på Marie Kruses Skole, Gymnasium Ud af af gymnasiets

Læs mere

Hvad er erfaringen, nu da den første årgang gennem to år har prøvet reformen på egen krop?

Hvad er erfaringen, nu da den første årgang gennem to år har prøvet reformen på egen krop? Niels Hartling 1 Er gymnasiereformen en succes? Eleverne i gymnasiet vælger som bekendt ikke længere mellem de to linjer, den sproglige og den matematiske. De går derimod på en såkaldt studieretning, som

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere