FGC Nyhedsbrev nr juli 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FGC Nyhedsbrev nr juli 2012"

Transkript

1 FGC Nyhedsbrev nr juli 2012 Kære medlem Efter en måneds pause genoptager vi nu jævnlig udsendelse af nyhedsbreve. Derfor starter vi med, hvad der kan kaldes en gammel nyhed : Resultater fra eliten Pigerne revancherede sig. Efter at have tabt de to første matcher var pigerne i 1. division ivrige efter at revanchere sig, og man må sige, at det lykkedes. Lørdag den 2. juni vandt pigerne en overbevisende sejr på 9-0 over GT Århus på hjemmebane. To matcher blev afgjort på hul 16 og to på hul 17. Om søndagen skulle pigerne til Jelling. Vi tabte den første match til Jelling med 3-6. I Jelling lykkedes det holdet at vinde 5-4. Vi vandt vores foursome og en single. Pigerne ligger nu på en delt 2. plads i puljen. Marginalerne ikke med herrerne. Samme lørdag tabte herrerne hjemme en tæt kamp til Sønderjylland. Efter ni huller førte vi kun i to matcher og var nede i resten. På bagni kom der spænding tilbage i matchen; fire ud af seks matcher blev først afgjort på hul 18 de fleste desværre til Sønderjyllands fordel, idet de vandt 8-6. Søndag, hvor vi på udebane skulle møde Benniksgaard, blev der foretaget et par taktiske ændringer, og resultatet blev uafgjort 7-7. Efter en lidt løs start kom vi godt tilbage, men til sidst rakte det desværre ikke til en sejr, - de sidste små marginaler var absolut ikke med herrerne denne weekend, men der blev kæmpet af alle og ikke mindst mod en kraftig vind. Tak til de medlemmer, der trodsede blæsten og kulden og kom ud og kiggede. Næste gang holdene spiller, bliver den 4. og 5. august. DM i hulspil Camilla Nielsen og Iben Sass Hvass deltog i week-enden i DM i hulspil for damer, som blev afviklet på Rungsteds bane. Første runde blev afviklet fredag den 29. juni, og her skulle Camilla møde Julie Holm Hansen fra Mølleåen, og Iben skulle møde Frederikke Ellehøjgaard fra Sønderjylland. Spillet blev afbrudt og indstillet i ca. 2 timer pga. kraftig torden. Men det generede ikke pigerne fra Fredericia. Iben vandt på hul 19, og Camilla vandt 3/1. Dermed var begge pigerne klar til næste runde, der skulle spilles lørdag morgen. Her ventede der begge piger nogle hårde

2 matcher, idet de skulle møde den første og anden seedede pige. Iben mødte Nicole Broch Larsen, og Camilla mødte Nanna Madsen. Pigerne kæmpede bravt, men måtte se sig besejret. Både Nicole og Nanna kom senere i finalen, og her trak Nanna det længste strå og blev dansk mester. Alt i alt må det siges, at det er flot, at Fredericia Golf Club har to piger blandt de 16 bedste piger/damer i hulspil i Danmark! Næste turnering for Camilla bliver DILAC, en stor international turnering i Silkeborg, der afvikles fra den juli Iben kombinerer en ferie i Florida med en turnering i Canada, Royale Cup Canadian Women's Amateur Championship, der spilles fra juli (Af Eliteudvalget) Fredericia PRO/AM 2012 Fredag den 29. juni 2012 afholdt Fredericia Golf Club sin traditionsrige PRO/AM turnering. I denne turnering skulle klubbens nye træner, Sarah Abercromby, prøve kræfter på hendes nye hjemmebane mod de øvrige professionelle. Resultatet blev, at Sarah fik en score på 78 slag, som rakte til en 7. plads mod den senere vinder, Lasse Frølich Kristensen, fra Roskilde, der spillede en runde i 71 slag, ét under banens par. Andenpladsen blev delt mellem Martin Michno fra Brønderslev Golf Club og Mette Buus fra Odense, hvor begge spillere brugte 73 slag. Amatørerne var opdelt i to grupper, hvor klubbens egen Heidi Engelbrecht blev nummer 1 med 35 point, lige efter kom Jørn Olesen og Elisabeth Mortensen. Den anden gruppe blev vundet af Anders Chr. Mogensen med en score på 37 point. Her blev Alex Pedersen og Laila Dahl henholdsvis nummer to og tre. Holdkonkurrencen blev vundet af Erritsø Tryk A/S. (Af turneringsleder Per Sørensen) Tak Efter en forrygende indsats lykkedes det at få stablet dette arrangement på benene og selv vejret var med os. Dagen startede ellers med lyn og torden kl. 5 om morgenen, og der faldt 26 mm regn i løbet af meget kort tid, så banen var selvfølgelig våd, og der kunne ikke klippes greens. De fleste deltagere startede ud iført regntøj, men allerede efter det første hul klarede vejret op, og resten af runden blev stort set spillet i solskin og tørvejr. Alt forløb således godt, og herfra skal lyde en tak til ansatte, de mange frivillige, dagens deltagere samt sponsorerne, som er TITLEIST, ABACUS, COBRA og SHOP HOLE IN ONE.

3 DM bronzemedalje Heidi Engelbrecht I weekenden blev der afholdt DM for Mid-Age i Juelsminde. Fra Fredericia Golf Club deltog Heidi Engelbrecht, der til daglig spiller på klubbens damehold i 1. division. Heidi fik ikke den bedste start på turneringen, hvor det efter de første ni huller næsten lignede en katastrofe. Heidi er en sej pige der blev ved med at kæmpe og det lykkedes at få spillet stabiliseret på de sidste ni huller på første runde og ligeledes på lørdagens anden runde. Søndag skulle Heidi så spille i førerbold sammen med bl.a. den senere vinder Stinne Thorsen fra Aarhus, som med en score på 68, 71 og 75 slag blev danskmester. Det lykkedes Heidi at holde sammen på scoren som blev efter de tre runder 85, 80 og 80 slag og som rakte til en fin 3. plads og dermed bronze i DM for MID-AGE til en af Fredericia Golf Clubs elitespillere. (Af Per Sørensen) Indberetning af scores En lille bøn fra sekretariatet: Vær sød at påfør medlemsnr. sammen med underskrift som markør på scorekort, der indleveres til regulering. Husk også, at man nu selv kan indberette scores via GolfBox. Mails til shoppen Vær opmærksom på, at mails til shoppen skal sendes til shopholeinone@profibermail.dk og ikke til den gamle shop-mailadresse.

4 Udsalg i shoppen Spar op til 50 % på udvalgte varer fra forårs- og sommerkollektionen. Husk, vore åbningstider i juli er: tirsdag-fredag kl , lørdagsøndag kl Frivillige til pølsevogn Vi mangler frivillige til at bemande pølsevognen, som er opstillet i gården under MesseC s ferielukning. Vil du stille dig til rådighed nogle timer, hører vi meget gerne fra dig inde i sekretariatet. I juli måned er Klubber i klubben samt udvalg i Fredericia Golf Club, meget velkommen til at benytte sig af pølsevognen. Det eneste krav er at man selv står for opstart, bemanding og oprydning. Ønsker I at gøre brug af pølsevognen henvender I jer blot til sekretariatet. Sekretariatet står gerne til rådighed med en introduktion i brugen af pølsevognen. Rekruttering af nye medlemmer Vi har de seneste år oplevet en årlig nedgang i antallet af medlemmer i Fredericia Golf Club. For at sikre en fortsat videreudvikling af vores klub er det altafgørende at vi får vendt udviklingen fra medlemsafgang til tilgang. Har du en ven eller en nabo som gerne vil prøve kræfter med golf, er du meget velkommen til at invitere personen på besøg i Fredericia Golf Club. Ikke golfspillende gæster er ifølge med et medlem af FGC meget velkommen til at afprøve spillet GRATIS på klubbens træningsfaciliteter eller 9 huls pay and play bane. Golfudstyr kan i forbindelse med prøvespil lånes gratis af klubben. En gæst ifølge med et FGC medlem kan benytte ovenstående tilbud en gang per år. For at holde styr på hvem og hvor mange der benytter sig af denne ordning, er det vigtigt at jeres gæster indskriver sig i greenfee bogen på samme måde som gæster på 18 huls banen. Under kolonnen beløb i greenfee bogen skrives teksten Prøvespil par 3 bane Klubbens PGA Pro Sarah Abercromby giver gerne ikke golfspillende gæster en introduktion til spillet. 20 minutters introduktion kan købes for kr. 150,- bestilling kan ved henvendelse til klubbens sekretariat.

5 Ændringer i EGA handicapsystemet Mandag d. 2. juli 2012 trådte de nye handicap regler i kraft. Det langsigtede formål med ændringerne er at opnå samme regler i Europa. De Skandinaviske lande har inden den 2. juli 2012 haft regler, der adskiller sig fra øvrige landes. Ændringerne og det nye regelsæt kan læses ved at klikke her. Herunder følger ændringernes betydning for handicapgrupper: Generelt for alle op til handicap 36,0 Alle handicap betragtes i sæson 2012 som værende et EGA-Handicap. For at bevare sit EGA handicap i 2013 skal der i 2012 indleveres 4 scorekort fra tællende runder. Muligheden for at opnå en tællende score er forskellig og afhængig af handicap gruppe se nedenfor. De nye regler medfører at der indføres en ny års revision gældende for samtlige spillere med handicap til og med 36. Denne års revision har tidligere kun været udført på elitespillere i handicapgruppe 1. Handicap og regeludvalg i Fredericia Golf Club står for års revisionen, som sker automatisk ved hjælp af Golfbox. CBA, som står for Computed Buffer Adjustment, erstatter 10 % reglen efter alle tællende turneringer, der kræver EGA-handicap. CBA faktoren som regulerer neutralzonen beregnes i Golfbox af turneringsledelsen efter den tællende turnering. Konsekvensen er, at man f.eks. under ekstremt vanskelige forhold, kan slippe for at blive reguleret op med 31 stbf. points eller at man kan blive reguleret ned med præcis 36 points. Spilleren skal til enhver tid spille med sit nyeste handicap både op eller ned, selvom ændringen endnu ikke er registreret i systemet. Gruppe 1: Elitespillere, +handicap til og med handicap 4,4 Den eneste ændring er, at for at bevare sit EGA-handicap den , skal man registrere minimum 4 tællende scorekort i 2012 og det samme hvert år fremover. Uden et EGA-handicap kan man ikke stille op i DGU turneringer og heller ikke i klubmesterskaber. Konsekvensen af ikke at indlevere 4 tællende scorekort, er fortabelse af EGA-handicap og dermed krav om reaktivering hvilket kræver scorekort fra 3 runder og en skønsmæssig indplacering på et niveau omkring den bedste af de 3.

6 Gruppe 2 og 3: Handicap 4,5 til og med handicap 18,4 Der indføres en års revision i lighed med den, elitespillerne hele tiden har haft. Der kan ikke længere registreres scorekort fra private runder bedre end handicap, hvis der ikke spilles EDS. Der åbnes for at spille EDS 2 gange pr. kalenderuge (mod hidtil 1 pr. hver 7. dag) og EDS kan spilles på alle (ratede) danske baner. EDS-listen afskaffes, - det er tilstrækkeligt men et krav at man meddeler sin markør inden runden, at det er en EDS-runde. For at bevare sit EGA-handicap den , skal man registrere minimum 4 tællende scorekort i 2012 og det samme hvert år fremover. Uden et EGA-handicap kan man ikke stille op i DGU turneringer og heller ikke i klubmesterskaber. Konsekvensen af ikke at gøre det, er fortabelse af EGA-handicap, hvor man udelukkes fra DGU-turneringer, regionsgolf, og fra klubmesterskaber. Reaktivering af EGA handicap vil kræve indlevering af scorekort fra 3 runder, hvorefter Handicapudvalget foretager en skønsmæssig indplacering på et niveau omkring den bedste af de 3. Gruppe 4 og 5: Handicap 18,5 til og med handicap 36,0 Der indføres års revision i lighed med den, elitespillerne hele tiden har haft. Der kan ikke længere registreres scorekort fra private runder bedre end handicap, hvis der ikke spilles EDS. Der åbnes for at spille EDS 2 gange pr. kalenderuge (mod hidtil 1 pr. hver 7. dag) og EDS kan spilles på alle (ratede) danske baner. EDS-listen afskaffes, - det er tilstrækkeligt men et krav at man meddeler sin markør inden runden, at det er en EDS-runde. Der åbnes for at spille EDS på f.eks. bag-9 ud af en 18 hullers runde, - men det skal meddeles til markøren på 1. teested inden runden. For at bevare sit EGA-handicap den , skal man registrere minimum 4 tællende scorekort i 2012 og det samme hvert år fremover. Uden et EGA-handicap kan man ikke stille op i DGU turneringer og heller ikke i klubmesterskaber. Konsekvensen af ikke at gøre det, er fortabelse af EGA-handicap, hvor man udelukkes fra DGU-turneringer, regionsgolf, og fra klubmesterskaber. Reaktivering af EGA handicap vil kræve indlevering af scorekort fra 3 runder, hvorefter Handicapudvalget foretager en skønsmæssig indplacering på et niveau omkring den bedste af de 3.

7 Gruppe 6: Handicap over 36,0 Der ændres i måden, man udregner spillehandicap på, der henvises til konverteringstabellen som er opslået i klubhuset og ved 1. tee. Spillere i gruppe 6 kan spille forud anmeldte tællende runder på EDS lignende betingelser (herefter kaldet EDS) uden begrænsning i antallet af tællende runder. Spillere med over 36,0 i handicap bør derfor meddele sin markør, at runden er tællende, - hver eneste gang. Spillere i gruppe 6 har et handicap. For at opnå EGA-handicap, skal der registreres mindst 1 scorekort, der viser spillestyrke 36 eller bedre. Der er ikke årsrevision af handicap for spillere i gruppe 6. (Af Regel og handicap udvalget) Mange sommerhilsener Sekretariatet Fredericia Golf Club Stenhøjvej Fredericia Golf Club

HVAD ER DET NYE: 1. REGULERING FRA PRIVATE RUNDER OPHØRER. 3. KUN ÉN 9-HULLERS REGULERING PR. DAG. (HCP 18,5 TIL 54).

HVAD ER DET NYE: 1. REGULERING FRA PRIVATE RUNDER OPHØRER. 3. KUN ÉN 9-HULLERS REGULERING PR. DAG. (HCP 18,5 TIL 54). EGA HANDICAPSYSTEMET 2012-2015. Det nye handicapsystem er trådt i kraft den 2. juli 2012. Igennem de sidste mange år har golfspillere og faldskærmsudspringere haft en væsentlig ting til fælles: Ned kommer

Læs mere

VELKOMMEN Præsentation tilpasset /hbr

VELKOMMEN Præsentation tilpasset /hbr VELKOMMEN Præsentation tilpasset /hbr Baggrunden for EGA Handicap Systemet European Golf Association (EGA), som er dannet af de fleste europæiske golfforbund, indførte i 2000 et fælles handicap-system

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

Nye handicapregler. 1. juli 2012.

Nye handicapregler. 1. juli 2012. Nye handicapregler 1. juli 2012. De nye handicapregler pr. 1. juli 2012. Hovedtræk: 1) Slut med regulering i private runder. 2) Øget og lettere mulighed for EDS. 3) Begrænsning i antal ni-huls runder.

Læs mere

EGA HANDICAPSYSTEMET : VEJLEDNING TIL SPILLERE

EGA HANDICAPSYSTEMET : VEJLEDNING TIL SPILLERE EGA HANDICAPSYSTEMET 2016-19: VEJLEDNING TIL SPILLERE Denne korte vejledning til EGA Handicapsystemet 2016-2019 giver golfspillere oplysninger om de mest centrale dele af EGA Handicapsystemet 2016-2019.

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

JUNI 2018 No. 7. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JUNI 2018 No. 7. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JUNI 2018 No. 7 Banen lige nu Som følge af den meget tørre maj måned, behandles green og teested områder. Greens sprøjtes med jern og mangan (Mangan er især vigtigt for højerestående planter som f.eks.

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 15. august 2019 16:26 Emne: Nyhedsbrev Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub I anledning af, at vi Nicolai Dahl og Jeppe Thybo i næste uge drager

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

T I R S D A G S D A M E R N E 2019

T I R S D A G S D A M E R N E 2019 T I R S D A G S D A M E R N E 2019 Formøde: Tirsdag d. 9. april 2019 Sæsonstart: Tirsdag d. 16. april 2019 Afslutning: Tirsdag d. 1. oktober 2019 Matchfee: Kr. 300,00 MATCHUDVALG: Lis Rathsach 26801718

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Årsrevisionen kan betyde, at du skal ned eller op i handicap.

Årsrevisionen kan betyde, at du skal ned eller op i handicap. Årsrevision Årsrevisionen kan betyde, at du skal ned eller op i handicap. Som noget nyt skal klubbernes handicapudvalg nu foretage en årsrevision for at finde ud af, om du har det rigtige handicap.en del

Læs mere

Gyttegård Nyt Maj 2017

Gyttegård Nyt Maj 2017 Gyttegård Nyt Maj 2017 I dette nr. kan du læse mere om Klubaften Jon og Fredrik... 2 Baneholdet skal du med på holdet?... 3 Danmarksturneringen 6./7. maj... 4 Hovborg kro Open... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Medlemsmøde i Viborg Golfklub. Onsdag den 14. november 2012

Medlemsmøde i Viborg Golfklub. Onsdag den 14. november 2012 Medlemsmøde i Viborg Golfklub Onsdag den 14. november 2012 Dagsorden 1. Opfølgning på medlemsundersøgelse 2. 3. Ny miljølovgivning 4. Info om sæsonens sportslige resultater 5. Nyt DGU-kort 6. Bladet Dansk

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Åbningsturnering søndag den 7. april

Åbningsturnering søndag den 7. april Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 2. april 2019 10:04 Emne: Åbnings turnering - Gratis træning - Greenfee Club No 1 Åbningsturnering søndag den 7. april Turneringen er en åben makker/partner-turnering.

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ JULI 2014

DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ JULI 2014 DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ JULI 2014 EGA HANDICAPSYSTEMET 2012-2015 EGA HANDICAPSYSTEMET 2012-2015 SIDE 2 INDHOLD Indledning 1 Definitioner, se EGA System 2 Baner og Bane Rating se EGA System

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ AUGUST 2012

DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ AUGUST 2012 DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ AUGUST 2012 EGA HANDICAPSYSTEMET 2012-2015 EGA HANDICAPSYSTEMET 2012-2015 SIDE 2 INDHOLD Indledning 1 Definitioner, se EGA System 2 Baner og Bane Rating se EGA System

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub.

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Program sæson 2015 Velkommen til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Men s Section byder tidligere og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en ny spændende sæson torsdag 2. april 2015, hvor

Læs mere

EGA handicapsystemet 2012-2015

EGA handicapsystemet 2012-2015 EGA handicapsystemet 2012-2015 DGUs Handicap- og Course Rating Komité Maj 2012 INDHOLD Indledning 1 Definitioner, se EGA System 2 Baner og Bane Rating se EGA System 3 Handicap 3.1 Dansk Golf Unions rettigheder

Læs mere

Årsrevision Danmark Løsningsbeskrivelse

Årsrevision Danmark Løsningsbeskrivelse Årsrevision Danmark Løsningsbeskrivelse Fra 1. januar 2013 skal der udføres årsrevision. Selve årsrevisionen skal udføres i perioden fra 1. januar til og med 31. januar. Klubben får i denne periode mulighed

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2013 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

TEMAMØDE 2012 Temamøde 2012 23. marts 2012

TEMAMØDE 2012 Temamøde 2012 23. marts 2012 TEMAMØDE 2012 AGENDA KOMMENDE LOVGIVNING FOR PESTICIDER PÅ GOLFBANER v. Anne Mette Dahl Jensen & Sonja Canger HANDICAPSYSTEMET 2012-2015 v. Søren Clemmensen NYT FRA DGU v. Morten Backhausen BUFFET EGA

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

EGA HANDICAPSYSTEM 2016 KOMMENDE ÆNDRINGER TIL EGA HANDICAPSYSTEMET 2016-2019

EGA HANDICAPSYSTEM 2016 KOMMENDE ÆNDRINGER TIL EGA HANDICAPSYSTEMET 2016-2019 EGA HANDICAPSYSTEM 2016 KOMMENDE ÆNDRINGER TIL EGA HANDICAPSYSTEMET 2016-2019 EGA HANDICAPSYSTEMET 2016-2019 EGA har i denne revision foretaget flere tekniske ændringer, og i modsætning til seneste revision

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 20. februar 2018 kl

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 20. februar 2018 kl Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub Den 20. februar 2018 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Klubmesterskab Slagspil & Hulspil

Klubmesterskab Slagspil & Hulspil Klubmesterskab Slagspil & Hulspil December 2017 Indholdsfortegnelse Generelt 3 Generelle turneringsbetingelser 3 Datoer 3 Bane & teested 3 Deltagere 3 Tilmelding 3 Turneringsfee 3 Afbud 3 Caddie og persontransport

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ JULI 2014

DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ JULI 2014 DGU S HANDICAP- OG COURSE RATING KOMITÉ JULI 2014 EGA HANDICAPSYSTEMET 2012-2015 EGA HANDICAPSYSTEMET 2012-2015 SIDE 2 INDHOLD Indledning 1 Definitioner, se EGA System 2 Baner og Bane Rating se EGA System

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Nordea Fyn Tour. Oktober Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea.

Nordea Fyn Tour. Oktober Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea. Nordea Fyn Tour Oktober 2011 Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea. Fyn Tour er et samarbejde mellem de fynske golfklubbers, Langelands Golfklubs og Ærø

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

JULI 2019 No. 10. Hammel Golf Klub. Banen Nu

JULI 2019 No. 10. Hammel Golf Klub. Banen Nu JULI 2019 No. 10 Banen Nu August måned og mange skønne morgener, hvor greenkeeper teamet møder tidligt ind, og får nogle super flotte billeder, mens solen står op over 1 August måned er så også starten

Læs mere

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret Turneringsoversigt 2018 Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret 15-04-2018 29-04-2018 13-05-2018 03-06-2018 01-07-2018

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

EGA HANDICAPSYSTEMET 2016-2019

EGA HANDICAPSYSTEMET 2016-2019 EGA HANDICAPSYSTEMET 2016-2019 I modsætning til seneste revision af handicapsystemet i 2012 har EGA denne gang åbnet mulighed for en række nationale tilpasninger Accepten og forståelsen af systemet synes

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 16. juni 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 16. juni 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. juni 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2016

Seniorklubben Årsplan 2016 Seniorklubben Årsplan 2016 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 16.-23. Golfrejse april

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente dit bag-mærke i Pro Shoppen. LADIES SECTION holder opstartsmøde

Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente dit bag-mærke i Pro Shoppen. LADIES SECTION holder opstartsmøde Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 1. marts 2018 13:08 Emne: Bagmærker, Regions golf, Handicap system Bagmærker 2018. Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

PRÆSENTERET AF. Lørdag den 1. september 2018 i Fredericia Golf Club. Men s Sections

PRÆSENTERET AF. Lørdag den 1. september 2018 i Fredericia Golf Club. Men s Sections PRÆSENTERET AF Lørdag den 1. september 2018 i Fredericia Golf Club Men s Sections Fra Gyttegård MS deltager 9 fra hver række (A og B) efter Order of Merit. (Rækkedelingen kan fraviges) Detaljer følger.

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål!

BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål! Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 10. april 2019 14:25 Emne: Regelspørgsmål - EDS begrænsning BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål! 124 medlemmer havde valgt at følge opfordringen om at

Læs mere

Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december

Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december 17. NYHEDSBREV 9. december 2011

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Vand på banen Generationsturnering 14. august Greensome 120 spillere Matas Elite Am/Am den 20. og 21. august Tilmelding i klubhuset eller til sekretariatet

Læs mere

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget REGELPRØVE arhus Golf lub Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget Den store blå regelprøve Prøven (PDF) består af 17 spørgsmål med et separat svarark (Word) og et scorekort med et fiktivt handicap.

Læs mere

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben Side 1 Dragsholm Golf Seniorklub Program 2014 Udg.1E Dato Mød e tid Turneringsform T.leder Bemærkninger 8.apr 15.apr Foursome, stableford note 3 og 11 Puttekonkurrence note 6 og 11 22.apr Hulspil:Københavner

Læs mere

Breinholtgård Golfklubs 25 års jubilæum står for døren, i den anledning forsøger vi at finde et godt slogan til vores klub.

Breinholtgård Golfklubs 25 års jubilæum står for døren, i den anledning forsøger vi at finde et godt slogan til vores klub. Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 13. december 2016 11:37 Emne: Breinholtgård Golfklub Nyhedsbrev Slogan konkurrence Breinholtgård Golfklubs 25 års jubilæum står for døren, i den anledning forsøger vi

Læs mere

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F Indbydelse til DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F 2 0 1 6 Sønderhedevej 11 6710 Esbjerg V 75269219 Kære golfspiller Esbjerg PI og Dansk Politiidrætsforbund har hermed fornøjelsen

Læs mere

De faktiske ændringer i den konkrete tekst er redaktionelle ændringer, bl.a. i 5, samt indførelse af følgende:

De faktiske ændringer i den konkrete tekst er redaktionelle ændringer, bl.a. i 5, samt indførelse af følgende: 2002 DGU's Handicap- og Course Rating Komité. 7. februar 2002. INDHOLD Indledning 1 Unionens rettigheder og pligter. 2 Medlemsklubbens rettigheder og pligter. 3 Handicapkomitéens (hjemmeklubben) rettigheder

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018.

Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018. Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018. Bestyrelsens beretning. Årets løb. Baneudvalget. 2017 artede sig markant anerledes end alle foregående år. Vejrguderne ignorerede alle

Læs mere

Nyt fra Roskilde Golf Klub

Nyt fra Roskilde Golf Klub Nyt fra Roskilde Golf Klub April 2015 Dette nyhedsbrev blev sendt ud på mail med billeder og links. Her er informationen samlet i ét dokument. Kære medlemmer, Generalforsamlingen måtte af sikkerhedsmæssige

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub nov. 2013 DM til junior U19A holdet Klubbens U19A hold i AON juniorholdturneringen gentog bedriften fra 2012 og vandt igen det Danske Mesterskab for hold. Holdet som består

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder.

Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder. Medlemsorientering Kære medlemmer September er over os, og med den har vi taget hul på efterårssæsonen. Desværre måtte vi i starten af sæsonen afbryde samarbejdet med vores golfmanager Thomas, hvilket

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af:

Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af: Ægtepargolf 2015 1 Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af: Eli Hage Niels Hage Kirsten Kobborg Niels Kobborg 30662176 51493432 40306135 30740848 labo@mail.dk kirstenkobborg@youmail.dk

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere