Love. for. Dansk Gravhundeklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Love. for. Dansk Gravhundeklub"

Transkript

1 Love for Dansk Gravhundeklub

2 Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Gravhundeklub (DGK). Klubben er stiftet i Klubbens hjemsted og værneting er formandens adresse. Klubben er en landsomfattende forening, der er tilsluttet, anerkendt af og samarbejder med Dansk Kennel Klub (DKK). Organisation 2 Klubben er opbygget med: Klubbens formål * Urafstemning 19 * Generalforsamling * Bestyrelse 7-9 * Arbejdsudvalg 11 * Medlemmer 5 3 DGK s formål er * at værne om og udbygge gravhundens status som jagthund * at fremme interessen for opdræt af racerene gravhunde i forhold til standarden. * at arbejde for gravhundens udbredelse og anvendelse, blandt andet ved * at fremme avl af mentalt, jagt- og eksteriørmæssigt gode og sunde hunde * at arrangere jagtprøver og udstillinger. Avlsarbejde 4 DGK er DKK s sagkundskab inden for avlsarbejdet vedrørende gravhunderacen. DGK er berettiget til at fastsætte specielle regler for avlsarbejdet med gravhunderacen. DGK er berettiget til at indføre avlsforbud og restriktioner, såfremt arvemæssige begrundelser herfor foreligger. Sådanne forbud og restriktioner kræver dog godkendelse fra DKK s sundhedsudvalg, inden de iværksættes. Medlemskab Indmeldelse 5 Som medlem kan optages enhver, der opfylder betingelserne for optagelse i DKK. Til hædersbevisning af medlemmer af DGK, der har ydet en fortjenstfuld indsats i klubbens anliggender, kan som tegn på klubbens anerkendelse tildeles DGK s emblem i sølv.

3 Til æresmedlemmer kan udnævnes medlemmer af DGK, der har ydet en særlig fortjenstfuld indsats for gravhundesagen, og som tegn på denne klubbens højeste anerkendelse tildeles DGK s emblem i guld. Tildeling af sølvemblem og udnævnelse til æresmedlem med tilhørende guldemblem foretages af bestyrelsen. Stk.5. DKK s formand og direktør er kontingentfrie medlemmer af klubben, dog uden stemmeret. De kan på klubbens generalforsamling og øvrige arrangementer lade sig repræsentere ved stedfortræder fra DKK s bestyrelse. Stemmeberettigede i alle klubbens anliggender er samtlige medlemmer, der i mindst 6 måneder har været medlem af klubben, og som ikke er i kontingentrestance. Valgbare i alle klubbens anliggender er samtlige medlemmer, der er myndige og i mindst 6 måneder har været medlem af klubben, og som ikke er i kontingentrestance, eller ved disciplinær kendelse er frakendt valgbarhed. Ophør Stk.6. Stk.7. Medlemskab ophører ved udmeldelse, der kan ske med 1 måneds varsel til udgangen af et kalenderår. Er kontingentet ikke betalt senest med udgangen af februar måned, slettes vedkommende uden varsel som medlem. Ved senere indbetaling betragtes vedkommende som nyt medlem med hensyn til stemmeret og valgbarhed. Medlemsblad Stk.8. Stk.9. Stk.10. Stk.11. DGK udgiver et medlemsblad, Gravhunden, der tilsendes medlemmerne, et pr. bopæl. Bestyrelsen udpeger en ansvarshavende redaktør og 1 medlem af et redaktionsudvalg på 3 medlemmer. De 2 øvrige medlemmer vælges for en to-årig periode på den årlige ordinære generalforsamling, skiftevis i lige og ulige år. De af bestyrelsen fastlagte retningslinier for forholdet mellem redaktør og redaktionsudvalg offentliggøres hvert år i det første nummer af medlemsbladet. Meddelelser, der har været offentliggjort i medlemsbladet under Officielt, anses for på bindende måde at være bekendtgjort for medlemmerne. Kontingent 6 Bestyrelsen fastsætter det årlige kontingent samt prøvegebyrer. Udstillingsgebyrers minimum fastlægges af DKK. Klubbens æresmedlemmer er kontingentfrie. Kontingentet betales forud for et år ad gangen og opkræves senest i begyndelsen af januar måned hvert år. Kontingentet skal være betalt med udgangen af februar måned for at medlemmet er valgbart og har stemmeret til bestyrelsesvalg og på den ordinære generalforsamling. For familiemedlemskab, der består af 2 familiemedlemmer med samme bopæl, betales et særligt og reduceret kontingent. For flere ekstra familiemedlemmer, med samme bopæl, betales halvt kontingent, og disse sidste medlemmer er ikke stemmeberettigede og ikke valgbare.

4 Ved indmeldelse i klubben efter den 30. juni betales halvt kontingent. Dette gælder dog ikke tidligere medlemmer inden for de sidste fem år. Bestyrelsens sammensætning 7 Klubben ledes af en bestyrelse, der består af 7 medlemmer. 3 fra Jylland, 1 fra Fyn med omliggende øer og 3 fra Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Valgbare til bestyrelsen er alle medlemmer, med undtagelserne i 5, stk.5 og 7 og 6, stk. 2. Samtlige bestyrelsesmedlemmer skal være medlem af DKK. Valg til Bestyrelsen 8 Bestyrelsesmedlemmer vælges for en 3-årig periode, suppleanter for en 1-årig periode. Hvert år afgår medlemmerne af bestyrelsen turnusvis med henholdsvis 3, 2, 2, således at når der er 3 medlemmer på valg, afgår 1 medlem fra hver landsdel. De øvrige år er 1 medlem fra henholdsvis Jylland og Sjælland på valg. Genvalg kan finde sted. Stk.5. Stk.6. Stk.7. Hvert år vælges mindst 3 suppleanter, mindst 1 for hver af de 3 landsdele. Genvalg kan finde sted. Valget sker ved skriftlig, hemmelig urafstemning før den ordinære generalforsamling. Der kan afgives stemme på én kandidat fra hver landsdel. Valget afgøres ved simpelt, relativt stemmeflertal. Ved stemmelighed foretages fornyet afstemning blandt de pågældende kandidater af de tilstedeværende stemmeberettigede medlemmer på generalforsamlingen. I tilfælde af fornyet stemmelighed foretages lodtrækning. De til bestyrelsen forslåede kandidater, der ikke opnår valg, indtræder som henholdsvis 1. og 2. suppleant for sin landsdel. I de år hvor der ikke er valg til bestyrelsen for landsdelen Fyn, afholdes suppleantvalg sammen med den øvrige valghandling på tilsvarende vilkår. Ved indkaldelse af suppleant indtræder denne i det afgående bestyrelsesmedlems valgturnus. I tilfælde af at bestyrelsen bliver undertallig, ved at der ikke findes suppleanter, der kan indtræde i fratrædende bestyrelsesmedlemmers landsdels post, kan bestyrelsen supplere sig selv fra pågældende landsdel indtil førstkommende ordinære generalforsamling. Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter vælges blandt opstillede kandidater. I årets første nummer af medlemsbladet bekendtgøres navnene på afgående bestyrelsesmedlemmer og suppleanterne, samt om de pågældende er villige til at modtage genvalg. Samtidig indkaldes forslag til valg af nye bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Skriftlige forslag skal være klubbens formand eller sekretær i hænde senest den 5. marts. Forslag skal være underskrevet af kandidaten og mindst 5 stillere. Et medlem kan være stiller for én kandidat fra egen landsdel, og kan derudover være stiller for én kandidat i hver af de andre landsdele. Såfremt der ikke er flere kandidater, end der skal vælges i den pågældende landsdel, bortfalder afstemningen. Det påhviler derefter bestyrelsen, blandt andet ved henvendelse til arbejdsudvalgene i den pågældende landsdel, at søge

5 mindst 2 kandidater til suppleanter bragt i forslag. Fortegnelse over samtlige til valg opstillede kandidater og deres stillere bekendtgøres ved udsendelse eller i medlemsbladet umiddelbart inden generalforsamlingen. Stk.8. Samtidig udsendes, eller optrykkes i medlemsbladet, stemmesedler indeholdende kandidaternes navne, landsdel og med nærmere instruktion om valghandling og stemmeafgivelse. Stemmesedlerne fremsendes til en af klubbens revisorer eller afleveres personligt ved generalforsamlingen. Ved fremsendelse skal stemmesedlen være en af klubbens revisorer i hænde senest 5 dage før generalforsamlingen. Stk.9. Kuverterne med stemmesedlerne åbnes og optælles på generalforsamlingen af 3 af generalforsamlingen valgte stemmetællere. Valgets resultat bekendtgøres af dirigenten på generalforsamlingen og det offentliggøres i det førstkommende medlemsblad. Bestyrelsens arbejde 9 Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand, kasserer, sekretær og fastsætter selv sin forretningsorden, der bekendtgøres under officielt i medlemsbladet. Omkonstituering kan finde sted. Stk.5. Stk.6. Stk.7. Bestyrelsen tiltræder umiddelbart efter generalforsamlingens afslutning. Bestyrelsen har den øverste ledelse af klubbens arbejde i enhver henseende. Bestyrelsen træffer således afgørelse i alle forhold, der ikke udtrykkeligt henhører under generalforsamlingen eller urafstemning. Beslutninger i bestyrelsen træffes ved simpelt, relativt stemmeflertal. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen er til stede. Klubben tegnes af bestyrelsen, der kan meddele prokura enkel eller kollektiv. Ved køb, salg og pantsætning af fast ejendom fordres hele bestyrelsens underskrift. Bestyrelsen kan antage fornøden kontorhjælp. Bestyrelsesmøder afholdes så ofte det af formanden eller bestyrelsen skønnes nødvendigt. Over bestyrelsens handlinger og beslutninger føres protokol, som underskrives af samtlige tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. Derudover udfærdiges et referat af bestyrelsesmøder og beslutninger, der offentliggøres i førstkommende nummer af medlemsbladet. Stk.8. Stk.9. Stk.10. Bestyrelsen er bemyndiget til at nedsætte udvalg til løsning af specielle opgaver. Bestyrelseserhverv er ulønnet ligesom bestyrelsesmedlemmers eventuelle varetagelse af andre klubfunktioner. Dog kan modtages refusion af udgifter, der udelukkende er afholdt i klubbens tjeneste. Klubbens repræsentanter til DKK s repræsentantskab udpeges af bestyrelsen og skal være medlemmer af DKK.

6 Regnskab 10 Klubbens regnskabsår er kalenderåret. Regnskabet skal føres og opgøres i overensstemmelse med god regnskabsskik, ligesom klubbens medlemsliste. Årsregnskabet skal afsluttes så betids, at det kan forelægges revisorerne, således at det derefter kan offentliggøres med revisorernes påtegning i medlemsbladet umiddelbart inden generalforsamlingen. Arbejdsudvalg 11 Bestyrelsen kan oprette/nedlægge arbejdsudvalg til varetagelse af klubopgaver på lokalt plan. Hvert arbejdsudvalg består af 3-7 medlemmer. Arbejdsudvalgene konstituerer sig selv og fastsætter selv sin forretningsorden. Valg til arbejdsudvalget foretages på det årlige medlemsmøde, der afholdes i oktober kvartal. Udvalgsmedlemmerne afgår efter en af medlemsmødet fastsat turnus. Indkaldelse til medlemsmøde offentliggøres i et nummer af medlemsbladet, der udkommer i 3. kvartal. Dagsordenen skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Valg af ordstyrer. 2. Valg af stemmetællere. 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg til arbejdsudvalget 6. Valg af revisor. 7. Eventuelt. Kun medlemmer af DGK er valgbare og har stemmeret på medlemsmødet. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Arbejdsudvalgenes sammensætning meddeles bestyrelsen inden 1 januar. Arbejdsudvalgenes økonomi Stk.5. Stk.6. Stk.7. Stk.8. Arbejdsudvalgene fører selvstændig økonomi, hvorover der føres regnskab. Økonomien baseres på indtægter fra egne træninger og andre lokale arrangementer. Der kan ikke opkræves særkontingent til arbejdsudvalgene. Bestyrelsen kan lade arbejdsudvalgene få del i økonomien fra klubbens prøver og udstillinger inden for arbejdsudvalgenes område. Omfanget fastsættes af bestyrelsen. Arbejdsudvalgene fremsender deres reviderede regnskab, som forelagt på oktober kvartals medlemsmøde, til bestyrelsen inden 1 januar for indarbejdelse i klubbens samlede regnskab. Alle større arrangementer skal inden annoncering godkendes af bestyrelsen. Efter ansøgning til bestyrelsen kan DGK virke som garant ved større

7 Generalforsamling arrangementer inden for arbejdsudvalgets område. Ordinær generalforsamling 12 Ordinær generalforsamling afholdes hvert år på en søndag - og kun undtagelsesvis på en lørdag - i løbet af sidste halvdel af april eller første halvdel af maj måned. Generalforsamlingen afholdes skiftevis i Vest - og Østdanmark på et hensigtsmæssigt geografisk og trafikalt sted. Tidspunktet og stedet fastsættes af bestyrelsen og indvarsles året før i et nummer af medlemsbladet, der udkommer i 3 kvartal. Erindringsmeddelse bringes i generalforsamlingsårets første nummer af medlemsbladet. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være klubbens formand eller sekretær i hænde senest den 5. marts. Den fuldstændige dagsorden samt indkomne forslag med eventuel motivering offentliggøres uden kommentarer i medlemsbladet umiddelbart inden generalforsamlingen. Formandens skriftlige beretning (inkl. beretning fra de af bestyrelsen eventuelt nedsatte 9 stk.8-udvalg) offentliggøres ligeledes i medlemsbladet umiddelbart inden generalforsamlingen. Dagsorden for den ordinære generalforsamling 13 Den ordinære generalforsamlings dagsorden skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent. 2. Meddelelse af protokolfører og referent. 3. Valg af 3 stemmetællere. 4. Formandens beretning forelægges til godkendelse. 5. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse decharge. 6. Fremlæggelse af budgetoverslag og meddelelse af det forventede årskontingent samt prøve- og udstillingsgebyrer. 7. Behandling af indkomne forslag 8. Resultatet af valg til bestyrelse og suppleanter offentliggøres. 9. Valg af medlem til redaktionsudvalget. 10. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. 11. Eventuelt. Der føres protokol over generalforsamlingens handlinger og beslutninger. Protokollen underskrives af dirigenten. Bestyrelsen foranlediger udfærdiger et referat over generalforsamlingen, der bringes i det førstkommende nummer af medlemsbladet. Afstemning på generalforsamling 14 Kun stemmeberettigede medlemmer jf. 5, stk.4 og 6 stk. 2 og 3 kan få udleveret stemmesedler og afgive stemme til generalforsamlingen. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

8 Vedtagelser på generalforsamlinger sker ved simpelt, relativt flertal jf. dog stk.4 og 19 og 20. Lovændringer Stk.5. Stk.6. Lovændringer kan kun vedtages med et flertal af 2/3 af de fremmødte, stemmeberettigede medlemmer. Vedtages forslaget på generalforsamlingen skal endelig vedtagelse afgøres ved en skriftlig, hemmelig urafstemning blandt klubbens stemmeberettigede medlemmer. I førstkommende nummer af medlemsbladet efter generalforsamlingen bringes stemmesedler med angivelse af frist, som mindst skal være 14 dage, for rettidig returnering til klubbens revisorer. Mindst 3 bestyrelsesmedlemmer og 1 af de valgte revisorer skal være til stede ved åbning og optælling af stemmesedlerne. Forslagsstillere eller repræsentanter for forslagsstillere tilbydes at overvære åbning og optælling af stemmesedlerne. Ved urafstemningen kan ændringer vedtages ved simpelt stemmeflertal, dog medregnes blanke stemmer ikke. Lovændringer kan først træde i kraft, når de er godkendt af DKK. Ekstraordinær generalforsamling 15 Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen finder det nødvendigt, eller når 5 % af de stemmeberettigede medlemmer indgiver skriftlig anmodning herom til formanden med angivelse af de emner eller forslag, der ønskes behandlet. Ekstraordinær generalforsamling indvarsles i det førstkommende nummer af medlemsbladet efter modtagelsen af anmodningen og afholdes tidligst 2 uger og senest 4 uger efter offentliggørelsen. Indvarslingen skal indeholde dagsorden over emner og forslag til behandling. Der kan ikke behandles andre punkter på en ekstraordinær generalforsamling end de i dagsordenen indeholdte. Der føres protokol og udfærdiges referat ved ekstraordinær generalforsamling som anført i 13, stk.2 og 3. Stk.5. Vedtagelser på ekstraordinær generalforsamling sker som anført i 14. Disciplinærsager 16 Har et medlem af klubben: 1. Ved ord eller gerning modarbejdet DGK s interesser herunder overtrådt jagtloven og er idømt straf herfor, 2. i et kynologisk anliggende handlet uredeligt eller i øvrigt tilsidesat gældende forskrifter, 3. i forbindelse med prøver eller udstillinger overtrådt de herfor gældende reglementer, 4. handlet således, at betingelserne for optagelse som medlem, jf. 5, ikke længere opfyldes, 5. efter bestyrelsens skøn mishandlet eller vanrøgtet en hund eller overtrådt gældende lovgivning vedrørende hunde eller hundehold, 6. overtrådt lov om værn af dyr og er idømt straf herfor,

9 kan der træffes disciplinære foranstaltninger over for vedkommende medlem. Disciplinærsager, der ikke ordnes i mindelighed mellem klubbens bestyrelse og de implicerede parter, fremsendes til DKK og kan ikke indbringes for klubbens generalforsamling. Kun sådanne disciplinære sager, der kan henføres til stk.1 og DKK s til enhver tid gældende love kan behandles og kan medføre disciplinære foranstaltninger. Disciplinære foranstaltninger 17 Disciplinære foranstaltninger kan bestå i: a) tildeling af misbilligelse eller advarsel b) frakendelse af kennelmærke c) frakendelse af tillidserhverv d) udelukkelse fra deltagelse i skuer, udstillinger og prøver e) udelukkelse fra adgang til stambogsføring f) eksklusion g) nedlæggelse af avlsforbud. Punkt a kan bringes i anvendelse af DGK s bestyrelse, øvrige punkter kan kun bringes i anvendelse af DKK s disciplinærnævn. Der henvises i øvrigt til de til enhver tid gældende bestemmelser i DKK s love om disciplinære foranstaltninger. Når en endelig afgørelse foreligger, bringes den i førstkommende nummer af medlemsbladet. Midlertidige disciplinære foranstaltninger 18 DGK s bestyrelse kan, når grundlaget for en disciplinærsag er til stede og når hurtig indgriben skønnes nødvendig, indstille til DKK s bestyrelse, at der træffes midlertidig beslutning om foranstaltning over for den eller de indklagede. En sådan midlertidig beslutning har gyldighed, indtil DKK s disciplinærnævns kendelse foreligger dog højst i 6 måneder. Urafstemning 19 Bestyrelsen kan, når den finder anledning dertil, lade ethvert spørgsmål komme til endelig afgørelse ved skriftlig, hemmelig urafstemning blandt klubbens stemmeberettigede medlemmer. Meddelelse med angivelse af forslag/emne/spørgsmål bringes i medlemsbladet med motivering. I næste nummer af medlemsbladet bringes autoriserede stemmesedler, der returneres til klubbens sekretær senest 14 dage efter udsendelsen af medlemsbladet, jf. dog urafstemning 8, stk.8 og 9 og 14, stk.4. Mindst 3 bestyrelsesmedlemmer og 1 af de valgte revisorer skal være til stede ved åbning og optælling af stemmesedlerne. Forslagsstillere eller repræsentanter for forslagsstillere tilbydes at overvære åbning og optælling af stemmesedlerne. Vedtagelse eller forkastelse sker ved almindeligt stemmeflertal, idet blanke stemmer ikke medregnes.

10 Opløsning af klubben 20 Bestemmelse om klubbens opløsning kan kun ske på en i dette øjemed særlig indkaldt generalforsamling, tillige med forslag om anvendelse af klubbens eventuelle formue. For vedtagelse af opløsning af klubben kræves et flertal på ¾ af de fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Vedtages opløsningen, skal vedtagelsen bekræftes ved en urafstemning med almindeligt stemmeflertal, idet blanke stemmer ikke medregnes. Ophæves klubben, må dens formue kun anvendes til gavn for hundesagen eller beslægtede formåls tjeneste i henhold til formålsparagraffen. Ikrafttræden 21 Ovenstående love er vedtaget på generalforsamlingen den 26. april 2008 og vedtaget ved urafstemning i juli Lovene er godkendt af DKK og træder i kraft den 3. marts 2009.

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Love for Dansk Gravhundeklub Gældende fra den 1. januar 2018

Love for Dansk Gravhundeklub Gældende fra den 1. januar 2018 Love for Dansk Gravhundeklub Gældende fra den 1. januar 2018 DANSK GRAVHUNDEKLUB Stiftet 1947 Specialklub tilsluttet Dansk Kennel Klub Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Dansk Gravhundeklub (DGK). Klubben

Læs mere

Love for Welsh Corgi Klubben

Love for Welsh Corgi Klubben Love for Welsh Corgi Klubben Gældende fra 12.2.2010 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Welsh Corgi Klubben. Klubben er stiftet den d. 7.5.1974 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3.

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017.

Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017. Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017. Basset Klubbens love 1:Navn og hjemsted. Stk.1: Klubbens navn er: BASSET KLUBBEN. Klubben er stiftet d. 15. november 1968.

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK)

Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK) Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK) Navn & hjemsted 1 Klubbens navn er: Tysk Jagtterrier Klub (DK). Klubben er stiftet den 26. juni 2005. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubben er en specialklub,

Læs mere

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Klubbens navn er Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde. Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 31. januar 1976. Stk. 2. Specialklubben

Læs mere

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted Motivation: Broholmselskabet fik pr. 1.1.2015 ny overenskomst med DKK og dermed et nyt ansvar som specialklub for Broholmerracen. På opfordring fra DKK ønsker Broholmerselskabet at så vid udstrækning det

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Navn & hjemsted 1, stk. 1 Klubbens navn er: Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klub (- i daglig tale kaldet Tollerklubben ). Klubben er

Læs mere

PUDELKLUBBENS LOVE 2018

PUDELKLUBBENS LOVE 2018 PUDELKLUBBENS LOVE 2018 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Pudelklubben. Klubben er stiftet den 17. april 1948. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der

Læs mere

Love for Dansk Polarhunde Klub.

Love for Dansk Polarhunde Klub. Love for Dansk Polarhunde Klub. 1. Navn & hjemsted. stk. 1. Klubbens navn er Dansk Polarhunde Klub (forkortet DPHK). Klubben er stiftet den 13.09.2009. stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

BEAGLE KLUBBEN S VEDTÆGTER 1 NAVN

BEAGLE KLUBBEN S VEDTÆGTER 1 NAVN 1 2.1 BEAGLE KLUBBEN S VEDTÆGTER 1 NAVN Klubbens navn er Beagle Klubben. Beagle Klubben er en specialklub under Dansk Kennel Klub. Klubbens hjemsted og værneting er formandens. 2 FORMÅL Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB

LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB Love For LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB 1. 2. Klubbens navn. 1.1 Klubbens navn er Dansk Pointer Klub (DPK). 1.2 Den har sæde og værneting fælles med formanden for DPK. 1.3

Læs mere

I forhold til FCI-standarden af de af klubben repræsenterede racer samt udbrede kendskabet hertil blandt medlemmerne og offentligheden.

I forhold til FCI-standarden af de af klubben repræsenterede racer samt udbrede kendskabet hertil blandt medlemmerne og offentligheden. Love Juli 2015 1. 1. Klubbens navn er SPIDSHUNDE- KLUBBEN stiftet den 4. juni 1968. 2. Dens hjemsted er hos den til enhver tid siddende formand. 3. Specialklubben er anerkendt af og samarbejder med Dansk

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FAIR DOG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FAIR DOG 1 Foreningens navn, hjemsted og målgruppe 1.1 Foreningens navn er Fair Dog og er stiftet d. 23.01. 2011. 1.2 Foreningens hjemsted er bopælsadressen For den til enhver tid valgte formand. 1.3 Foreningen

Læs mere

Pudelklubbens love 2016

Pudelklubbens love 2016 Pudelklubbens love 2016 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er Pudelklubben. Klubben er tilsluttet Danske Kennel Klub. Klubbens hjemsted og værneting er den til enhver tid siddende formand. 2 KLUBBENS FORMÅL

Læs mere

Love for. Dansk Leonberger Klub

Love for. Dansk Leonberger Klub Page 1 of 6 Love for Dansk Leonberger Klub 1. Navn og hjemsted Stk.1 Klubbens navn er Dansk Leonberger Klub (forkortet D.L.K) D.L.K. er en specialklub der er anerkendt af og samarbejder med Dansk Kennel

Læs mere

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Old English Sheepdog Klubben i Danmark, der forkortes OES-klubben. Klubben er stiftet den 11. september 1965. Klubbens

Læs mere

LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB

LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Terrier Klub (DTK). Klubben er stiftet i 1927. Stk. 2 Stk. 3 Klubbens hjemsted er DTK s sekretariat. Klubben er en specialklub, der

Læs mere

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002.

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. Hillerød Hundevenners vedtægter, 2014 version 1 Navn og hjemsted Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen

Læs mere

VEDTÆGTS ÆNDRINGSFORSLAG FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Bestemmelse Nyt vedtægtsforslag Gældende vedtægt Kommentarer

VEDTÆGTS ÆNDRINGSFORSLAG FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Bestemmelse Nyt vedtægtsforslag Gældende vedtægt Kommentarer 1 - Navn & hjemsted Navn & hjemsted Klubbens navn er: Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klub, herefter og i daglig tale kaldet Tollerklubben. Tollerklubben er stiftet den 27. september 1997 1, stk.

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEWFOUNDLANDKLUBBEN I DANMARK

VEDTÆGTER FOR NEWFOUNDLANDKLUBBEN I DANMARK Newfoundlandklubben VEDTÆGTER FOR NEWFOUNDLANDKLUBBEN I DANMARK i Danmark Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Newfoundlandklubben i Danmark. Klubben er stiftet den 10. september 1967. Stk. 2. Klubbens

Læs mere

Love for Dansk Chow Chow klub Gældende fra 5. marts 2011

Love for Dansk Chow Chow klub Gældende fra 5. marts 2011 Gældende fra 5. marts 2011 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Klubbens navn er DANSK CHOW CHOW KLUB (forkortet DCCK) stiftet d. 4. marts 1972. Stk. 2 Klubbens hjemsted og værneting er hos den til enhver tid siddende

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Love for Schæferhundeklubben for Danmark revideret den 26.03.2011 Side 1 af 5 VEDTÆGTER for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter, Viborg Jiu Jitsu Klub

Vedtægter, Viborg Jiu Jitsu Klub 1 Navn og hjemsted: Klubbens navn er Viborg Jiu Jitsu Klub. Klubben, der er en amatørklub, er hjemmehørende i Viborg. Viborg Jiu Jitsu Klub er stiftet pr. 23.1.2013 i Viborg. Klubbens adresse er formandens

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Klubben er stiftet den 1. august 1996. Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Vedtægter for Dansk Hundeskole Roskilde 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er "Dansk Hundeskole Roskilde" Klubbens hjemsted er Roskilde.

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

FORSLAG V E D T Æ G T E R for Bornholms Travselskab

FORSLAG V E D T Æ G T E R for Bornholms Travselskab FORSLAG V E D T Æ G T E R for Bornholms Travselskab 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Bornholms Travselskab og den har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Foreningen er stiftet den 19. juni 1960.

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Love. For. Old English Sheepdog Klubben i Danmark

Love. For. Old English Sheepdog Klubben i Danmark Love For Old English Sheepdog Klubben i Danmark 20. august 2000/JHN Love For Old English Sheepdog Klubben i Danmark Navn og Hjemsted Klubbens navn er Old English Sheepdog Klubben i Danmark, der forkortes

Læs mere

"PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET" forkortes PSA. Foreningen er stiftet d Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse.

PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET forkortes PSA. Foreningen er stiftet d Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse. Vedtægter for PSA - 2016 1 - Navn og hjemsted "PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET" forkortes PSA. Foreningen er stiftet d.24.11.2002. Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold.

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold. 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn: KIF-Support Stk. 2: Foreningen har hjemsted i Kolding Kommune. Stk. 3: Foreningen er stiftet d. 20. september 2014. Stk. 4: Foreningen er ikke organisatorisk

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB

LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Terrier Klub (DTK). Klubben er stiftet i 1927. Klubbens hjemsted er DTK s sekretariat. Klubben er en specialklub, der samarbejder med

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Foreningen er medlem af Dansk Sejlunion og undergivet dennes love og beslutninger.

Foreningen er medlem af Dansk Sejlunion og undergivet dennes love og beslutninger. Vedtægter 1 Navn, hjemsted og foreningsstander 1. Foreningens navn er: NYBORG SEJLFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune med adressen Nyborg Sejlforening, Griffensund 15, 5800 Nyborg. 3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtaget på generalforsamlingen den 1.oktober 2009 Revideret på generalforsamling 3.oktober 2013 1 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er Frederiksborg

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens hjemsted er Horsens kommune.

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser.

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser. VEDTÆGTER for SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 1 Klubbens hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg (forkortes til SSV). Klubbens hjemsted er Vordingborg. 2 Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING Side 1 Vedtægter for Greve Skytteforening 1 Foreningens navn er Greve Skytteforening. Foreningens hjemsted er Greve kommune. Foreningen er stiftet den 7. marts 1902.

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

VEDTÆGTER. for foreningen Pårørende i Danmark

VEDTÆGTER. for foreningen Pårørende i Danmark VEDTÆGTER for foreningen Pårørende i Danmark Vedtaget på den stiftende generalforsamling 31. maj 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Pårørende i Danmark. Stk. 2. Foreningen arbejder for

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Dansk Münsterländer Klub (DMK)

VEDTÆGTER FOR. Dansk Münsterländer Klub (DMK) VEDTÆGTER FOR Dansk Münsterländer Klub (DMK) Indhold 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 KLUBBENS FORMÅL 3 3 MEDLEMSKAB 4 4 ÆRESMEDLEMMER 4 5 KONTINGENT 4 6 GENERALFORSAMLINGEN 5 7 AFSTEMNINGER 6 8 URAFSTEMNINGER 6

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere