DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE"

Transkript

1 SÆSONSTART I UGE 35 DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE isning Forårsopv lørdag den april 20 ONLINETILMELDING TIL SÆSONHOLD 10. august 2016 kl august 2016 kl. 19 Se mere på hoerning-puls.dk

2 Frivillig i Hørning Puls Gymnastik I Hørning Puls Gymnastik er vi altid på udkig efter nye frivillige. Det kan være som instruktør på et gymnastikhold, det kan også være som hjælpeinstruktør, eller det kan også være som ad hoc hjælp til mange af de arrangementer som arrangeres gennem sæsonen. Open by night, PulsCamp, juletræsfest, børnedag, søndagsfræs bare for at nævne nogle eksempler. Måske har du også selv en ide til et arrangement eller et hold som du kunne tænke dig så dagens lys. Vi er altid åbne for nye ideer og inspiration. Kunne du tænke dig at blive en del af Hørning Puls gymnastik så kontakt Helle Lund Buus på hbu@hoerning-puls.dk eller Sanne Olofsson Dolmer på sdo@hoerning-puls.dk eller telefon Vi hører også gerne fra dig via Facebook. Vi søger en frivillig koordinator, som får opgaven at spotte arrangementer, at finde (sammen med afdelingslederne) og koordinere frivillige til arrangementerne. Er du interesseret så henvend dig til styregruppe@hoerning-puls.dk Hørning Puls bevægelsesunivers I foråret 2016 gik en drøm i opfyldelse med indvielse af vores nye fitness lokaler i Parteeren under Puls Arena. Men vi mangler stadig lokaler til vores gymnaster. Sammen med forretningsudvalget for Hørning Idrætscenter drømmer vi om, at få bygget et Bevægelsesunivers med blandt andet springfaciliteter til vores mange glade og dygtige gymnaster. Overskud fra alle arrangementer, i og uden for foreningen går ubeskåret til at realisere den drøm. Vi har brug for din hjælp DU kan også være med til gøre Bevægelsesuniverset til virkelighed. Vi vil i de kommende år deltage i forskellige events, fx festivaller, koncerter, motionsløb osv, hvor vi har mulighed for at samle penge til at bygge Bevægelsesuniverset. Lige nu har vi brug for hjælp til et Cykl.O-løb i Århus, som arrangeres af Muskelsvindsfonden den 21. august Er du over 18 år beder vi om ca. 4 timer af din tid til at hjælpe med at vise vej. Så tøv ikke med at støtte det gode formål - send en mail til aks@hoerning-puls.dk

3 PulsCamp Har du tidligere været med på PulsCamp så ved du, at her er et arrangement, som er et must for de større gymnaster. Et døgn fyldt med gymnastik, leg og hygge i de fedeste faciliteter på BGI Akademiet. Tur til Motorikhallen Igen i år vil rigtig mange hold få mulighed for at besøge motorikhallen i Vejlby Risskov. Som noget nyt inviterer vi alle til at lege med i Motorikhallen lørdag den 18. marts 2017: Kl : Primært for børn ml. 0-7 år og deres forældre. Kl : Primært for børn og unge ml år og deres forældre. Har familien børn i begge aldersgrupper vælges den tid der passer bedst. Prisen er bare 40 kr. pr. person (gælder både børn og voksne) og alle er velkommen (deltagelse på hold er ingen betingelse). Sæt X i kalenderen PulsCamp på BGI Akademiet 3.-4.feb 2017 Tilmelding sker via og efter først-til-mølle princippet. Hold øje med hjemmesiden og Facebook for nærmere info omkring tilmelding. Al overskud fra dette arrangement går ubeskåret til det nye bevægelsesunivers. Søndagsfræs Kan du ikke få et sæsonhold til at passe ind i den travle hverdag eller kan du bare ikke få gymnastik nok - så se lige her: Søndagsfræs. Den første søndag i hver måned startende søndag d. 4. September kl Søndagsfræs kommer til at foregå i gymnastiksalen på Højboskolen. Vi starter med fælles opstartsleg, hvorefter vi giver den fuld gas på en redskabsbane. Pris 25 kr. pr. person. Tilmelding sker via og du kan sikre dig og din familie nogle aktive timer. Vi arbejder på at kombinere arrangementet med café-lignende tiltag. Hold øje med hjemmeside og Facebook for nærmere info omkring tilmelding. Afhængig af antal deltagere kan der åbnes op for flere pas og måske aldersinddeling. Så følg med på Facebook og på hjemmesiden. Alt overskud fra søndagsfræs går ubeskåret til det kommende Bevægelsesunivers.

4 Mange af folderens billeder er taget af Wedel Photo. wedelphoto.dk

5 Hørning Puls Løb I afdelingen tilbyder vi pt. træning på fire niveauer. LØBESKOLEN er for begynderne, der kommer lige fra sofaen og som aldrig har løbet før (eller holdt en laaaang pause). Målet er, at man bliver trænet op til at kunne løbe 5 km uden pause (og vores succesrate er høj :-) ). 5 KM-HOLDET Næste step efter Løbeskolen. Her begynder vi så småt at lege lidt med intervalløb, men løber stadig i et tempo, hvor alle kan være med. DE HALVHURTIGE For dig der har en del løbeerfaring og er vant til at træne regelmæssigt. Træningen er typisk fordelt med en intervaldag, en tempodag og så en længere, langsom tur lørdag. Den lange tur tilrettelægges sådan, at man kan hoppe af undervejs efter 8-10 km). DE HELHURTIGE Samme koncept som de halvhurtige. Det hele går bare lidt stærkere. Fælles for alle fire grupper er, at de ledes af uddannede løbeinstruktører. Det vil sige, at du hver gang kan forvente tilrettelagt træning med fokus på skadesforebyggelse - og med en motiveret indpisker. Ud over løbetræning, så står den også på styrke- og koordinationsøvelser, der styrker kroppen, så det er lidt lettere at løbe rigtigt. To gange om måneden træner vi fælles på tværs af holdene - og vi forsøger iøvrigt at understøtte det sociale samvær ved at tage i samlet flok ud til udvalgte motionsløb. Vi træner med afgang fra hallen tirsdag og torsdag klokken og lørdag klokken Løbeholdet er en del af all inclussive-abonnementet eller kan tilkøbes separat for 250 kroner halvårligt.

6 HØJBOSKOLEN BAKKESKOLEN HØRNING IDRÆTSCENTER Gym-sal Ny gym-sal Trapezen Holdsalen Dybet FitnessCenter Udendørs U13 TeamGym (udtagelse til holdet) Mini Piger TeamGym (holdet er udtaget) JuniorPiger TeamGym (udtagelse til holdet) Forældre/barn under 3 år Puslingemix 4-5 år Yoga Puls rytmepiger, 6-9 kl HIT Look Better Naked M/K Motion 50+ Juniortræning (mellem år) Krolfbanen KROLF MANDAG HØJBOSKOLEN BAKKESKOLEN HØRNING IDRÆTSCENTER Gym-sal Ny gym-sal Trapezen Holdsalen FitnessCenter Udendørs Forældre/barn 2-4 år Parkour Instruktør søges Motorikholdet Krudtugler 5-6 år Rope Skipping, 0-4 kl. Hip Hop Showdance kl Hip Hop Showdance 4 kl Zumba / MBL SeniorFitness SeniorFitness Crossgym Juniortræning (mellem år) Løbeskolen 5-KM holdet De halvhurtige De helhurtige TIRSDAG Rope Skipping, øvede fra 5. kl Rope Skipping, meget øvede, fra 7 kl. HØJBOSKOLEN BAKKESKOLEN HØRNING IDRÆTSCENTER Gym-sal Ny gym-sal Trapezen Holdsalen FitnessCenter MicroSpring, 0-1 kl MixSpring, 2-4 kl Spring øvede 4-5 kl SpringFit fra 15+ Puslingemix 3-4 år Motionsdamer Seniordans Start 14/ Mini Piger TeamGym Junior Piger TeamGym BOWLS Crossgym Piloxing Juniortræning ( m e l l e m å r ) Ændringer og tilføjelser kan forekomme inden sæsonstart Hold øje med hjemmesiden Instruktør søges til Parkour Mix spring Kraftspring ONSDAG

7 HØJBOSKOLEN BAKKESKOLEN HØRNING IDRÆTSCENTER Gym-sal Ny gym-sal Gl. gym-sal Trapezen Holdsalen Dybet Udendørs MicroSpring 0-1 kl Mix-Spring 3-4 kl. Instruktør søges KraftSpring 5-9 kl. Instruktør søges Forældre/Barn 0-3 år Pilates Step/toning Yoga - Start uge Senior fitness, damer Senior fitness M/K Crossgym Landsstævnehold Start uge Løbeskolen 5-KM holdet De halvhurtige De helhurtige HØRNING IDRÆTSCENTER Holdsalen Dansefitness HØRNING IDRÆTSCENTER Trapezen Udendørs Step/toning Crossgym Løbeskolen 5-KM holdet De halvhurtige De helhurtige HØRNING IDRÆTSCENTER Trapezen PULS/Toning Zumba/Toning FREDAG TORSDAG LØRDAG SØNDAG Masser af Indoor Cycling hold - hold øje med hjemmesiden. Forårsopvisning 2017 Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen Lørdag den 1. april Dagen bliver traditionen tro et festfyrværkeri af skøn gymnastik både fra foreningens egne hold og gæstehold.

8 Boot Campen er et 8 ugers forløb Det er for dig der gerne vil tabe dig, dig der gerne vil i form/bedre form eller dig der ønsker at komme i gang med motion i trygge rammer. Vi starter med et opstartsmøde, hvor vi fortæller om forløbet, vejer deltagerne, måler bodyage, foretager styrke/konditions test og finder ud af, hvad hver enkelts personlige målsætning er. Træning foregår som udgangspunkt udendørs i lokalområdet to gange om ugen med 4 faste DGI uddannede instruktører i rotation. Igennem forløbet følger vi op på de enkelte deltageres målsætning, mål, test osv. og til sidst i forløbet, skulle de samme tests gerne vise en forbedring. Der er max 12 deltagere på holdet, så man kommer til at træne i et lille fællesskab og hvor instruktørerne har mulighed for at følge hver enkelt på tæt hold. Introduktionsmøde for tilmeldte er tors d. 11. august 2016 og første træning er lørdag d. 13. august Alt dette får du for kr 895,- Hold øje med hjemmesiden og Facebook for yderligere oplysninger omkring tilmedling og opstart. Hørning Puls Gymnastik Vidste du at Hørning Puls er mere end løb, crossfit og spinning? Hørning Puls Gymnastik er en afdeling under Hørning Puls. I den kommende sæson vil de to tidligere afdelinger Hørning Puls Kids og Hørning Puls Gymnastik være slået sammen således at Hørning Puls Gymnastik nu dækker alle børnegymnastikhold og Springfit holdet for voksne springere og har gymnastikhold for alle fra nybegyndere til øvede.

9 Træn så meget du vil med All Inclusive Se mere på hoerning-puls.dk Har du spørgsmål så skriv til Vidste du at du kan få personlig træning i Fitnesscenteret? Er du over 15 år kan du træne alt det du vil - lige når det passer dig. Vi kalder det ALL INCLUSIVE. 140,- pr. md. / over 15 år 175,- pr. md. / over 25 år 75,- pr. md. / over 60 år Der er stadig mulighed for at købe plads på sæsonhold - valget er dit.

10 Landsstævne 2017 i Aalborg skal du med? Som noget nyt så tilbyder Hørning Puls Gymnastik et landsstævnehold og vi håber at vi kan sende et KÆMPE stort hold af sted til Aalborg den 29. juni 3. juli Træningen op til landsstævnet vil starte efter Forårsopvisningen og fortsætte frem til landsstævnet. Hvem kan komme med? ALLE Hvis man ikke selv vil med som aktiv gymnast kan man tilmelde sig som tilskuer således kan hele familien tage med. Landsstævnet foregår i Aalborg d. 29. juni 3. juli 2017 Selve træningen vil blive delt op i træning for voksne gymnaster 30 + (rytmeserie) ledet af Denise Leth-Pedersen og de unge (spring/ rytme) vil blive ledet af Niklas Seeberg. Afhængig af antal deltagere vil vores opvisning veksle mellem holdopdelte serier og fællesserier. Hvis du vil vide mere om hvad et landstævne er så kan du kontakte Sanne Dolmer på sdo@hoerning-puls.dk eller Du kan læse meget mere om landsstævnet på DGIs hjemmeside og tilmelde dig nyhedsbrevet her: dgi.dk/landsstaevne/idraetter/idraetter/gymnastik Tilmelding til landsstævnet starter 1. oktober Følg med på Hørning Puls hjemmeside og/eller meld dig ind i facebookgruppen L2017 Hørning Puls Gymnastik. Tilmelding til landstævneholdet vil foregå fra Hørning Puls hjemmeside og selve tilmelding til landstævnet vil foregå via DGI s hjemmeside. Hvis man tilmelder sig allerede i oktober vil der være mange penge at spare på billetten. Vi håber at rigtig mange har lyst til at tage med Hørning Puls Gymnastik til Landstævne 2017 i Aalborg under mottoet: Mærk pulsen. Oplev magien.

11 Vejledning til køb af sæsonmedlemsskab På hoerning-puls.dk kan du fra den 10. og 11. august 2016, kl. 19 tilmelde dig eller dit barn til de kommende sæsonhold. 1. Klik på det holdavnet du gerne vil deltage på i listen til venstre. 2. Tilmeld dig som nyt medlem. 3. Indtast deltagerens oplysninger. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnr og adresse. Melder du dit barn til er det meget vigtig at det er barnets personlige oplysninger og din egen adresse. 4. Klik Tilmeld og følg vejledningen videre til betaling. Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode du resten af denne sæson kan bruge ved tilmeldinger eller opdatering af stamdata. Sæt X i kalenderen den 1. september 2016, hvor vi holder Medlemsaften med Sport 24 fra kl med masser af gode tilbud.

12 Kontakt for yderlige information Formand Anne Marie Aebeloe Kasserer Anja Svennesen Receptionister søges Kontakt for nærmere info Prøvetimer i Fitnesscenteret - nu også muligt hver formiddag mandag til fredag ml. kl Ønsker du prøvetime om aftenen - kontakt reception@hoerning-puls.dk Åbningstider i receptionen: Mandag kl og kl Tirsdag kl og kl Onsdag kl og kl Torsdag kl og kl Fredag kl Udenfor disse tidspunkter kan du kontakte os på mail; reception@hoerning-puls.dk Tak til Jer, der er med til at gøre det muligt TØMRERMESTER FINN GADKJÆR Møllevænget Hørning. tel

DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE

DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE SÆSONSTART I UGE 35 DIT NATURLIGE VALG FOR BEVÆGELSE SAMMEN ER VI STÆRKE ONLINETILMELDING ÅBNER 12. aug. 2015, kl. 19 13. aug. 2015, kl. 19 Se mere på hoerning-puls.dk MANDAG HØJBOSKOLEN BAKKESKOLEN HØRNING

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Jeg vedhæfter nyt skema, hvor de nye aktiviteter siden sidst er markeret med gult.

Jeg vedhæfter nyt skema, hvor de nye aktiviteter siden sidst er markeret med gult. From: Jacob Rasmussen Sent: Sat, 15 Jun 2019 15:33:01 +0200 To: Dorte Nielsen Subject: Re: Ansøgning om udvidelse af tilskudsramme - Ollerup Gymnastikforening Attachments: Forventet lokaleforbrug 2019-20.xlsx

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde-Kvong Gymnastikforeninger 2018-2019 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

KOM TIL GYMNASTIK,LØB OG CROSS GYM I TØRRING

KOM TIL GYMNASTIK,LØB OG CROSS GYM I TØRRING TILMELDING OG BETALING Tilmelding og betaling foregår på: www.toerring-if.dk Gå ind på hjemmesiden, - under gymnastik. - tilmelding og onlinebetaling. - find dit hold og følg vejledningen. KOM TIL GYMNASTIK,LØB

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde - Kvong Gymnastikforeninger 2019-2020 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn (Træning

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening December 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Hilsen fra bestyrelsen Skrevet af: Anja Hauge Det var tid til juleferie, og det gælder også Roskilde Gymnastikforenings gymnaster. Foto: Anja Hauge

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

BØRN. Instruktør. Barn med voksen 1-2 år. Barn med voksen 2-3 år. Turbomus med voksen 3-4 år. Gymnastik

BØRN. Instruktør. Barn med voksen 1-2 år. Barn med voksen 2-3 år. Turbomus med voksen 3-4 år. Gymnastik BØRN Barn med voksen 1-2 år Onsdag kl. 16.30 til 17.30 Annette Lene Pris 205,- for barn og 205,- for voksen Børn i alderen 1-2 år er nysgerrige, i stor udvikling og elsker tiden med deres forældre og vi

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Velkommen til en ny sæson

Velkommen til en ny sæson Velkommen til en ny sæson EGIF s gymnastikafdeling har omkring 550 medlemmer, som en stab på ca. 60 personer bestående af bestyrelse, instruktører og hjælpe-instruktører holder i gang. I gymnastikafdelingen

Læs mere

DAG AKTIVITET TIDSRUM INSTRUKTØRER HJÆLPEINS. MINIHJÆLPER PRIS

DAG AKTIVITET TIDSRUM INSTRUKTØRER HJÆLPEINS. MINIHJÆLPER PRIS Sæson 2017/18 Sæsonen starter den 4. september 2017 og slutter den 6. maj 2018 med opvisning i Farum Arena. Kontingentet omfatter. medmindre andet er nævnt ud for holdet, hele sæsonen. Vær derfor opmærksom

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i BSG. Vi glæder os til at se dig!

Velkommen til en ny sæson i BSG. Vi glæder os til at se dig! Velkommen til BSG Brøndby Strands Gymnastikforening tilbyder svømning og gymnastik for alle. Vi har tilbud til alle aldersgrupper, og vores undervisning tilgodeser både nybegyndere og øvede udøvere. I

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Gymnastik 2016 / Online tilmelding starter. Lørdag d. 13. august kl Sæsonstart. Mandag d. 5. september 2016

Gymnastik 2016 / Online tilmelding starter. Lørdag d. 13. august kl Sæsonstart. Mandag d. 5. september 2016 Gymnastik 2016 / 2017 Online tilmelding starter Lørdag d. 13. august kl 15.00 Sæsonstart Mandag d. 5. september 2016 Erritsø Gymnastik og Idrætsforening Velkommen til en ny sæson EGIF s gymnastikafdeling

Læs mere

Sæsonprogram

Sæsonprogram Sæsonprogram 2019 2020 Sæsonen fra 2. september 2019 til 29. marts 2020 Ret til ændringer forbeholdes 100 Børn og unge Søndervanghallen, Florasvej 2, 2600 Glostrup 101 Speeddrenge 9-10 år (Max 25 delt.)

Læs mere

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson:

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson: 2017-2018 Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS tilbyder følgende hold i denne sæson: VI TRÆNER I LANGHØJHALLENS LILLE HAL En gymnastiktime varer 50 minutter. Mandag (første gang den 11. september): 1. VILDBASSERNE

Læs mere

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet Resume af Center For Bedre Livskvalitets medlemsmøde mandag den 15. april 2013. Medlemsmøde den 15. april, dagsorden a. Velkommen og overordnet om året, Sven. Sven bød velkommen og pointerede fra start

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018 OG LILLEVANG SKOLE afd. SKOVVANG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG 16:30 16:45 17:00 17.00-18.00 17.00-18.10 17:15 SMART training (804) Dans 10-12 (302) 17:30 FyraftensGYM Dans til lækker musik! 17:45 for

Læs mere

Landsstævnehold fra Fyn. Landsstævnehold fra Fyn til L2017

Landsstævnehold fra Fyn. Landsstævnehold fra Fyn til L2017 Landsstævnehold fra Fyn Landsstævnehold fra Fyn til L2017 www.dgi.dk/l2017 2 DGI Fyn Damer 30+ Kære landsstævnedeltager. Hvis du ønsker at deltage på vores hold, er det vigtigt, at du redigerer din landsstævnetilmelding

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

TIK-Gymnastik Program for vintersæsonen 2016/2017

TIK-Gymnastik Program for vintersæsonen 2016/2017 TIK-Gymnastik Program for vintersæsonen 2016/2017 Hold for børn og forældre/bedsteforældre Hold 3 Hoppetrolde 2-3 år med forældre/ bedsteforældre Vi kryber, kravler, hopper og springer. Vi leger bevægelses-

Læs mere

Ravsted Ungdoms- og Idrætsforening Sæson 2018/2019

Ravsted Ungdoms- og Idrætsforening Sæson 2018/2019 Ravsted Ungdoms- og Idrætsforening Sæson 2018/2019 Så er det nye sæsonprogram klar, fyldt med mange forskellige aktiviteter.. Vi håber på at se jer til mange gode timer Nu er det op til DIG Du kan sagtens

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Velkommen til gymnastik i Tim GIF Så er vi klar med gymnastiksæsonen 2013/2014, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vinterens program er lagt, og vi håber denne

Læs mere

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold.

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Velkommen til Vintersæson

Velkommen til Vintersæson Bestyrelsen VHB: Formand: Torben Sørensen 98887020 Næstformand: Jesper Olesen 98887809 Kasserer: Annette Nielsen 98887300 Sekrætær: Bitten Boelt Nielsen 98882433 Menig: Jens Peter Jørgensen 51230704 Udvalg:

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2014 / 2015 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Velkommen Skrevet af: Anja Hauge Velkommen til Roskilde Gymnastikforenings nyhedsbrev. Her kan du læse om, hvad der sker i foreningen, og samtidig få

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Motion for alle seniorer i Vest.

Motion for alle seniorer i Vest. Aktivitetscenter Annebergcentret (ABC) Annebergvej 6, 2. sal, 9000 Aalborg tlf. 99 31 68 50 Flere billardhold + turnering mellem flere centre ABC Billard 1+2 Flere dage Formiddag og eftermiddag Frivillige

Læs mere

BOOTCAMP BODYBIKE GYMNASTIK KROLF FODBOLD FITNESS HÅNDBOLD E-SPORT BORDTENNIS BADMINTON BUNGEE FLY. ØRSLEV IDRÆTSFORENING Sæson 2019/2020

BOOTCAMP BODYBIKE GYMNASTIK KROLF FODBOLD FITNESS HÅNDBOLD E-SPORT BORDTENNIS BADMINTON BUNGEE FLY. ØRSLEV IDRÆTSFORENING Sæson 2019/2020 ØRSLEV IDRÆTSFORENING Sæson 2019/2020 BOOTCAMP GYMNASTIK BODYBIKE FODBOLD KROLF E-SPORT BORDTENNIS BADMINTON BUNGEE FLY FITNESS HÅNDBOLD BOOTCAMP Med fokus på vægttab Bootcamp med fokus på vægttab er et

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

PROGRAM 2017/2018 HÅNDBOLD SVØMNING FITNESS DANCE BORDTENNIS IDRÆT PÅ TVÆRS MOUNTAINBIKE NATURFITNESS CYCLING

PROGRAM 2017/2018 HÅNDBOLD SVØMNING FITNESS DANCE BORDTENNIS IDRÆT PÅ TVÆRS MOUNTAINBIKE NATURFITNESS CYCLING PROGRAM 2017/2018 HÅNDBOLD SVØMNING FITNESS DANCE BORDTENNIS IDRÆT PÅ TVÆRS MOUNTAINBIKE NATURFITNESS CYCLING Til Hald Ege skoledistrikt m.fl. Husstandsomdelt programblad HALD EGE-RAVNSTRUP KFUM Hald Ege-Ravnstrup

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening Gymnastik - Håndbold - Senioridræt Program for sæsonen 2019/2020

Kom i form i din lokale idrætsforening Gymnastik - Håndbold - Senioridræt Program for sæsonen 2019/2020 Kom i form i din lokale idrætsforening Gymnastik - Håndbold - Senioridræt Program for sæsonen 2019/2020 http://www.sif-hg.dk/ Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2019 2020.

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2017/2018 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2017 2018. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Gymnastik 2017 / Online tilmelding starter. Lørdag d. 19. august kl Sæsonstart. Mandag d. 4. september 2017

Gymnastik 2017 / Online tilmelding starter. Lørdag d. 19. august kl Sæsonstart. Mandag d. 4. september 2017 Gymnastik 2017 / 2018 Online tilmelding starter Lørdag d. 19. august kl 15.00 Sæsonstart Mandag d. 4. september 2017 Erritsø Gymnastik og Idrætsforening Velkommen til en ny sæson EGIF s gymnastikafdeling

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Sep. 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Sep. 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Sep. 2017 Skrevet af: Anja Hauge Kære medlemmer Velkommen til sæson 2017/2018 i Roskilde Gymnastikforening. Vi glæder os til en ny sæson med en masse gode træninger

Læs mere

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks Sammenligning af Fitness Centre Den 20. August 2015, var repræsentanter fra Mariagerfjord Kommunes Haller på tur tre steder, for at hører noget om forskellige måder at drive Fitness Center på. Dette er

Læs mere

DET SKER I. MOTION & BEVÆGELSE for hele familien SE MERE INFO:

DET SKER I. MOTION & BEVÆGELSE for hele familien SE MERE INFO: DET SKER I MOTION & BEVÆGELSE for hele familien SE MERE INFO: W W W.BAGENKOP-INFO.DK Bagenkop - altid i bevægelse BAGENKOP FAMILIE FITNESS - motion og bevægelse for hele familien Målet med Familie Fitness

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op

Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1. Vinderne af julekortkonkurrencen. Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Nyhedsbrev FEBRUARY 3, 2015 ÅRGANG 2, NUMMER 1 Indhold: Resultat og Vinderne Vinderne af julekortkonkurrencen Så er julekortslaget afsluttet og regnskabet gjort op Events Ny Sportsgren Landsholdet Klubdragter

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Gymnastik 2015/16. www.roedekro-if.dk. Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider

Gymnastik 2015/16. www.roedekro-if.dk. Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider Gymnastik 2015/16 Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider www.roedekro-if.dk Åbent hus Gymnastik holder åbent hus den 26. august 2015 Det sker i Fladhøj hallen Vi har dørene åbne fra kl.

Læs mere

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018

LILLERØD GYMNASTIK august juni 2018 OG LILLEVANG SKOLE afd. SKOVVANG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG 16:30 16:45 17:00 17.00-18.00 17.00-18.10 17:15 SMART training (804) Dans 10-12 (302) 17.15-18.30 17:30 Hjernegymnastik Dans til lækker musik!

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. Hvad kan DGF tilbyde din forening

Danmarks Gymnastik Forbund. Hvad kan DGF tilbyde din forening Danmarks Gymnastik Forbund Hvad kan DGF tilbyde din forening Uddannelse bliv en dygtig træner Få hele DGFs træner 1 på bare 4 dage! På uddannelsen specialiseres man i disciplinerne: Spring Rytme Rope Skipping

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Gymnastik Håndbold Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Gymnastik Håndbold Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Gymnastik Håndbold Senioridræt Program for sæsonen 2018/2019 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2018-2019. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening GYMNASTIK & FITNESS SÆSONPROGRAM 2019-2020 Tilmelding starter 19. juni 2019 kl. 19.00 Holdnavn Dag Tidspunkt Sted Pris Instruktører Småbørnshold ca. 1½ 6 år Forældre/barn 1½ 2½ år* Mandag 17.00 17.45 Lystrup

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Løbeprogram udvid til 10 km

Løbeprogram udvid til 10 km eprogram udvid til 10 km Kan du allerede løbe 5 km, og vil du gerne udvide til 10 km, er dette løbeprogram lige for dig. I fitness dk anbefaler vi, at du som udgangspunkt træner 2-3 gange om ugen. Mere

Læs mere

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik

Medlemsguide Sæson 2019/2020. Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Medlemsguide Sæson 2019/2020 Velkommen til medlemsguiden og den nye sæson i Fjordager Gymnastik Indhold Faciliteter...3 Gode råd til gymnasterne... 4 Lokalopvisning...5 Kontaktperson... 5 Kommunikation...

Læs mere

Forårsstævner DGI Østjylland inviterer til... Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster.

Forårsstævner DGI Østjylland inviterer til... Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster. DGI Østjylland inviterer til... Forårsstævner 2015 Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster. www.dgi.dk/gymnastik Forårsstævner i DGI Østjylland 2015 Kom

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Gymnastik i Hornum PROGRAM 2016/2017

Gymnastik i Hornum PROGRAM 2016/2017 Tilmelding gymnastik 2016/2017 Barn Afleveres senest d. 12/9 eller 13/9, sammen med kontant betaling ved indgangen til hallen. Hold: Gymnastik i Hornum Navn: Fødselsdag og år: Klasse: Tlf. ved akut behov:

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN! - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER -

GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN! - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER - GOLF, SKYDNING OG RACE UNDER SAMME TAG COPENHAGEN GOLF-INDOOR UDVIDER IGEN - NU OGSÅ MED 6 RACE-SIMULATORER - NYHED COPENHAGEN GOLF-INDOOR TILBYDER: Golfspil på 7 FullSwing simulatorer, hvor du kan spille

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019

Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019 Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019 Vi er nu klar med holdplanen for den kommende sæson, der starter mandag 3. september 2018 og løber frem til udgangen af april 2019. Læs mere om holdene

Læs mere

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet Nyhedsbrev maj 2019 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er forårssæsonen i foreningen godt i gang. Vi håber rigtigt mange af jer vil købe vores nye klubdragt, så I kan

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Til elever og forældre 14. oktober 2016

Til elever og forældre 14. oktober 2016 Til elever og forældre 14. oktober 2016 Mærk pulsen. Mød magien. DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2015

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2015 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2015 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 2. januar 2015 til 30. juni 2015 MANDAG 06 00-08 00... Morgensvømning (sportsbassin, og

Læs mere

Højbjerg Gymnastikforening. Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter

Højbjerg Gymnastikforening. Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter Højbjerg Gymnastikforening Forårsopvisning i Lyseng Idrætscenter Lørdag den 9. marts 2013 Entré for voksen publikum kr. 20,- OBS! Barnevogne og klapvogne bedes parkeret udenfor, jævnfør brandmyndighedernes

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere