PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE"

Transkript

1 PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået natur, spændende historie, ældgammel kultur, festlige højtider og en fantastisk lokalbefolkning. Tur programmet byder på både historiske og arkæologiske steder i hovedstaden Lima, Inkaernes højborg Cusco og den hvide by Arequipa, Den 4 dages trekkingtur der går ad den berømte inkasti til Machu Picchu, er i sandhed en af verdens mest storslåede ruter og nærmest en pilgrimsrejse for mange besøgende i Peru samt en 2-dages sejltur på verdens højest beliggende tilgængelige sø - Titicaca. På rejsen gennem de peruvianske Andesbjerge møder I den lokale befolkning, oplever deres levevis og hører om folkets historie og kultur. Dag 1. Denmark til Lima. Ved ankomst til lufthavnen i Lima Jorge Chavez vil en Machete Tours medarbejder stå klar til at tage imod jer og sørge for, at alle kommer med bus til hotellet. Turen tager cirka 40 minutter til området Miraflores hvor hotellet ligger. Området er et moderne kvarter med både caféer, barer og eksklusive butikker, som ikke ligger langt fra Stillehavs kysten. Efter check-in Er der velkomstmøde med information om turens program, samt restauranter, butikker mv. i området. Dag 2. Lima til Paracas. Efter morgenmaden (fra 6.30) pakker vi bussen og starter (8:00) den guidede byrundtur i Lima. Vi bliver kørt til den offentlige busstation og tager videre med en helt ny buslinje Metropolitano, der kører i egen vejbane ind til Lima centrum på under en halv time. Vi fortsætter til fods og starter med at se bygningerne der huser Palacio de Justicia og Limas kunstmuseum, som ligger tæt på busstationen. Vi går videre til San Martin Square, som er opkaldt efter den peruvianske frihedskæmper og helt, Don Jose De San Martin. Efterfølgende besøger vi byens centrale plads - Plaza Mayor, et mekka af smuk arkitektur, hvor både Limas domkirke, folketing og rådhus er placeret. Plaza Mayor giver en god forståelse for, hvorfor Lima er blevet kaldt kongernes - by. Efter besøget Lima kører vi ca. 3½ timelangs kysten mod byen Paracas. På vejen kommer vi forbi adskillige lokale plantager, øde landskaber og afsides sandstrande. Aftenen er fri til egne oplevelser. (M) 1 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

2 Dag 3. Ballestas Island til Nazca (600 moh). Efter morgenmad og check-out tager vi ned til havnen I Paracas hvor vores sejltur til Ballestas øerne starter. Vi besøger the Millenarium Candelabra (en smuk figur udhugget i klippevæggen). Ballestas øen er tilholdssted for søløver, pingviner og utallige arter af havfugle på klare dage kan man være heldig at få øje på delfiner. Efter besøget på Ballestas, spiser vi frokost på en peruviansk fiskerestaurant, der virkelig forstår at tilberede alle de skønne ingredienser fra havets madkammer. Efter frokost kører vi 4 timer I bus langs den Panamerikanske hovedvej mod Nazca. Ved ankomst til Nazca, indlogerer vi os på Hotel Alegria, hvor aftenen kan bruges på at slappe af og gå rundt i den lille by. (M,F) Dag 4. Nazca til Arequipa (2380m). Vi står tidligt op og spiser morgenmad. Herefter tjekker vi ud af hotellet og tager med bus til Nazca lufthavn. Vi bliver mødt af vores lokale guide som tager med på det lavtflyvende Meridian Piper-fly, hvorfra vi kan nyde udsigten over Nazca Linjerne, og se sletterne i San Jose. San Jose sletterne er en samling af 300 meter lange mystiske geoglyffer, og lige streger ætset ind ørkenen omkring år 600. Fra Nazca kører vi til Arequipa. (M) Dag 5. Bytur i Arequipa. Vi holder formiddagen fri. Kl. 14 starter vores 4-timers byrundtur ved Arequipa Main Square, hvor blandt andet domkirken Basilica er at finde. Ved kirken vajer Vatikanets flag, og indenfor vil man kunne finde mange artefakter fra Vatikanet og Rom. Herefter tager vi til det meget smukke m2 store Santa Catalina-kloster fra 1580, som bebos af 20 nonner. Vi besøger også Yanahuara-pladsen, hvorfra man har en rigtig fin udsigt til vulkanen Misti. Tilbage på hotellet vil vores guide orientere os om den forestående tur til Colca Canyon. (M,A) Dag 6. Arequipa til Colca Canyon (3440 moh). Vi bliver vækket kl og spiser morgenmad inden vi tager med bus til byen Chivay i området Colca Valley. Vi kører mod vest ad hovedvej 1B, som ligger i en højde af 4600m. Fra denne strækning har man panorama-udsigt over sletterne i Andesbjergene kendt som Altiplano. Vi vil kunne se Sydamerikas Lamars (Lamaer, Alpacaer osv.) og en lang række andeanske fugle omkring bjergtoppene som måler mellem 5000 og 6000m. Vi spiser frokost på en lokal restaurant undervejs, og fortsætter til de naturlige varme kilder i Chivay, hvor vi vil nyde en tur i de terapeutiske vande. (M,F) 2 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

3 Dag 7. Colca Canyon til Puno (3860 moh). Tidligt fra morgenen kører vi med bus til Mirador del Kondor et udsigtspunkt, hvorfra man kan se de majestætiske Kondorer der svæver rundt på jagt efter bytte på de varme opvinde i kløften. Efterfølgende går vi en tur langs kløften og besøger en lille traditionel andeansk landsby, hvor vi vil få lejlighed til at se, hvordan Inka- og præ-inka kulturerne levede og brugte kløften til blandt andet landbrug. Vi bliver vi hentet med bus og kører 6 timer nordpå langs hovedvej 1B mod destinationen Puno. Vi spiser en medbragt frokost undervejs og indlogerer os på Hotel ved ankomst til Puno. Byen ligger I 3860 meters højde og betragtes som folkets hovedstad I Peru, da de fleste af indbyggerne er fra Aymara. Det er også fra Puno, turen til Titicaca-søen starter. (M) Dag 8. Puno til Titicaca søen (Amantani-øen). Vi checker ud af hotellet efter morgenmad, og tager til havnen I Puno hvor en båd venter på at tage os ud på Titicaca-søen. Søen er med sine 3860 højdemeter verdens højest beliggende tilgængelige sø. Vi starter med at besøge de flydende Uros-øer, som er lavet af siv, og hilser på øens beboere, Urosfolket. Vores lokalguide fortæller om hvordan de har gennem mange år har levet I harmoni med naturen omkring søen og overlevet ved hjælp af fiskeri og vævning. Efterfølgende sejler vi mod Amantaniøen, hvor vi bliver modtaget af lokale familier, som sørger for overnatning til os. Turisme udgør en stor del af den lokalbefolkningens indtægtskilde på Amantani-øen, og derfor har værtsarrangementer som disse, dobbelt udbytte. Når vi er blevet fordelt hos familierne, er der afgang til toppen af øen, hvor vi vil nyde solnedgangen og udforske arkæologi. Hvis vi er heldige at der sker noget festligt, kan vi deltage i aften arrangement med de lokale. (M,F,A) Dag 9. Amantani-øen til Taquile-øen til Puno. Vi står tidligt op og spiser morgenmad med vore værtsfamilier. Herefter forlader vi Amantani-øen og sejler til Taquile-øen, hvor vi starter med en kort vandretur. På denne smukke ø domineret af differentieret platforme og smukke farverige tekstiler og klæder får vi mulighed for at se de lokale arbejde med fremstillingen af de forskellige ting. På øen spiser vi en dejlig frokost, som består af friskfanget ørred og lokal frugt og grøntsager. Efter frokosten sejler vi med motorbåd tilbage til Puno, hvor vi forventes at ankomme ca. kl. 17. Ved havnen venter en bus, som tager os til Hotel i Puno. (M,F) Dag 10. Puno til Cusco (3300 moh). Vi forlader hotellet og tager en turist bus til Cusco. 3 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

4 Rejsen tager 10 timer inklusiv stop til frokost I en lille by på vejen samt muligheden for at se forskellige arkæologiske steder langs ruten. Nogle af hovedattraktionerne tæller det historiske Pucara, Racchiruinerne (også kendt som Gudernes Tempel) samt Wiracocha og La Raya-passet. Sidstnævnte er det højeste punkt mellem Cusco og Puno, og fra passet kan man nyde den fantastiske udsigt over det omkringliggende landskab. Efter indkvartering vil guiden informere om det forestående program samt praktiske forhold I Cusco og vil til enhver tid være til rådighed for at besvare spørgsmål og hjælpe med at finde spændende ting at opleve i den skønne by. (M,F) Dag 11. Bytur I Cusco. Kl mødes vi med guiden på hotellet og påbegynder en byvandring med start ved Santa Domingo-katedralen. Vores guide fortæller om arkitektur og historie og giver os derved en større viden om både katedralen og den nærliggende kirke, Iglesia Del Triunfo, som var den første kristne kirke I Cusco. Efterfølgende besøger vi Soltemplet (Koricancha), som består af arkitektur fra både før og nu. Vi fortsætter turen I bus ud af byen og besøger et par interessante arkæologiske pladser: Første stop er Sacsayhuaman-fortet (Satisfied Hawk), som består af mystiske kæmpe sten, som hver især vejer omkring 125 ton. Stenene er hugget med så nøjagtig præcision, at de sidder I spænd og danner figurer, som går helt ned til undergrunden. Her efter besøger vi Quencos hellige kammer, Puka Pukara-fortet og vandtemplet Tambo Machay. Turen tager samlet set cirka 4½ time. Eftermiddagen er programfri, og kan bruges på alt fra madlavningskurser til salsaundervisning, eller tid til at nyde stemningen og de lokale i denne fantastiske by, der betragtes som inkaernes højborg. (M) Dag 12. Cusco programfri dag. Denne dag er helt programfri. Vi anbefaler, at man tager ud og besøger nogle af de mange berømte steder og attraktioner I og omkring Cusco. For de, der er interesserede I at lære om skolesystemet, kan vi arrangere et besøg til en af de lokale landsbyskoler udenfor Cusco. Snak med rejselederen om mulighederne. (M) Dag 13. Cusco til Huayllabamba (Inka stien). Vores bus kommer tidlig morgen og kører os omkring 2 timer gennem det storslåede landskab i Den Hellige Dal til markedsbyen Ollantaytambo, hvor vi køber de sidste forsyninger til vores tur. Efter ca. en time mere ankommer vi til... 4 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

5 82 km-mærket, hvor vores eventyr for alvor starter. Vi nyder en god nærende morgenmad med udsigt over de smukke sneklædte tinder på bjerget Veronica, der med sine 5750 m er det højeste bjerg i Urubambabjergkæden. På turens første strækning kommer vi forbi gamle landbrugsterrasser lavet af inkaerne ved Patallact og når efter ca. 3 timers vandring frem til vores første lejr sted ved landsbyen Huayllabamba. (M,F,A) Dag 14. Huayllabamba til Pacaymayo-dalen. I dag har vi den hårdeste trekking-udfordring foran os. Efter morgenmaden vandrer vi op forbi Llulluchampa gennem et område af frodig tågeskov. Vi fortsætter opad på en stejl 2½ timers tur til Warmiwañusca-passet (den døde kvindes pas) i 4200 m. Efter at have nydt den hæsblæsende udsigt fra toppen begynder vi nedstigningen til Pacaymayo-dalen, hvor vi slår lejr for natten, spiser aftensmad og kommer os oven på dagens strabadser. (M,F,A) Dag 15. Pacaymayo til Wiñay Huayna. Vi klatrer ad gamle inkatrapper mod det andet pas på turen, som ligger i 3850 m. Fra passet er der en fantastisk udsigt over Vilcabamba-bjergkæden; det sidste tilholdssted for inkaerne og hjem for oprørslederen Manco Inka og hans tilhængere efter den første spanske erobring. Vi fortsætter ind i Aobambadalen og kommer forbi ruinerne Sayacmarca (den uindtagelige by). Ruten fører os videre opad gennem tågeskov til et tredje pas, hvor der endnu engang er en fantastisk udsigt over bjergkæden. Fra passet er der en stejl nedstigning på over 1000 meter ned til den store udgravning Wiñay Huayna (evig ung) og de omfattende terrasser Intipata. Vi slår lejr i disse fantastiske omgivelser og forbereder os på en meget tidlig start og det sidste stykke vej til Machu Picchu dagen efter. (M,F,A) Dag 16. Machu Picchu til Cusco. Vi starter meget tidligt denne morgen med en times gåtur til Intipunku - Solporten, hvorfra vi kan kigge ned på inka-ruinerne Machu Picchu og nyde solopgangen over de omkringliggende bjerge fra vores fantastiske udkigspunkt, hvor vi nyder den smukke solopgang over Machu Picchu. Vi går ned til ruinerne og får en 2-3 timers guidet rundtur med forklaringer om, hvad bygningerne har været brugt til og historien om dem. Efter dette er der tid til at udforske stedet på egen hånd, og mulighed for at bestige toppen af Huayna Picchu; det smukke bjerg, der ligger nord for ruinerne. Fra Machu Picchu går vi ned til byen Aguas Calientes, hvor vi har tid til en behagelig frokost på en af byens restauranter, før vi tager... 5 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

6 eftermiddagstoget tilbage til Ollantaytambo og vidare med bus til vores hotel i Cusco. (M,F) Dag 17. Cusco til Lima. Denne morgen bliver vi kørt til Cusco Lufthavn for at tage flyet tilbage til Lima. Vi tager fra lufthavnen med bus til vores hotel i Miraflores og afslutter den lange oplevelsesrige tur rund i Peru, med en fantastisk kulinarisk middag på restaurant Pucllana. (M,A) Dag 18. Lima lufthavn og rejse hjem. Vi har formiddagen i Miraflores til at nå de sidste indkøb, og vi anbefaler især, man besøger det indianske marked, hvor man kan købe både smykker og mange andre spændende varer fra forskellige regioner i Peru. Til slut mødes vi på hotellet og tager til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. (M) Dag 19. Ankomst til Denmark. Obs: Vi kan let arrangere bolig i Peru, hvis I ønsker at blive længere, eller vi kan være behjælpelige med andre udvidelser af jeres rejseplan. Kontakt os endelig for flere detaljer. 6 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

7 PERU RUNDREJSE 20 DAGE PRIS: Priser per voksen i et dobbeltværelse fra: kr. Tillæg for enkeltværelse (ikke i inkastien tur): 2.800kr. Børn under 12 få 10% rabat. Flyrejse fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg til Lima med KLM og Air France og alle lufthavnsskatter inkluder. Hvad er inkluderet Personale Engelsk talende lokalguide og professionelle, dygtige bus chauffører. Overnatning Alle hoteller vi burger er mindst 3, 3+ og 5 stjernet i turistklasse eller tilsvarende. På øen Amantani overnatter vi enkelt men hyggeligt hos de lokale familier. Hvis nogen af hotellerne er ikke tilgængelige på det tidspunkt af rejse, bog vi en anden hotel af tilsvarende standard. Hoteller i Turistklasse 3* 01 nat på Hotel Sheraton, Lima***** 01 nat på Hotel Posada del Emancipador, Pisco***+ 01 nat på Hotel Alegria, Nazca*** 02 nætter på Hotel Tierra Sur, Arequipa***+ 01 nat på Hotel Casa Andina, Colca***+ 02 nat på Hotel Qelqatani, Puno*** 01 nat hos Lokal familie på Amantani-øen, Titicaca Lake 04 nætter på Hotel El Dorado San Agustin, Cusco**** 03 nætter i telt i Inkastien tur. 01 nat på Hotel Casa Andina Private Collection, Lima***** Ture Lima byrundtur. Sejltur til Ballestas øerne. Flyvetur over Nazca Linjer. Arequipa byrundtur. Tur til Colca Canyon. 2 dags tur til Titicaca søen. Turistbus Puno - Cusco. Cusco byrundtur. 4- dages trekking tur til Inkastien og Machu Picchu. Flyvninger Internationale flyrejser fra København/Ålborg/Billund - Lima og retur. (alle lufthavnsskat) Cusco til Lima. Transport til Lands Turist bus fra Lima til Pisco. Turis bus fra Pisco til Nazca. Turist bus fra Nazca til Arequipa. Turist bus fra Colca til Puno og fra Puno til Cusco. Båd transport på Titicaca-søen. Toget til og fra Aguas Calientes. All Privat transfer til og fra lufthavnen / hotel. Måltider (se programmet for detaljer) Hvis du har særlige kostbehov eller foretrækker vegetar mad, bedes du angive dette ved bestilling af turen. 18 x Hotelovernatninger inkl. Morgenmad. 10 x frokost. 07 x Aftensmad. 7 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

8 For Inkastien tur Personale Tosproget certificeret guide. Bærere til at bære campinggrej plus 7 kg personlig bagage pr. deltager. Professionel kok. Vores guider medbringer førstehjælpsudstyr, iltflaske og satellittelefon til brug ved nødsituationer. Overnatning Gode kvalitetstelte. Selvoppustelige liggeunderlag. Spisetelt med campingbord og stole samt toilettelt. Udflugter og aktiviteter Guidet rundtur ved attraktionerne lang den Inkastien og Machu Picchu, samt entreen til begge steder. Transport Transport fra jeres hotel i Cusco til der, hvor trekket starter. Bus fra Machu Picchu til Aguas Calientes. Den sidste dag tager vi toget til Cusco, og I bliver privat transporteret tilbage til hotel. Måltider Der bliver serveret gode nærende måltider på turen (hvis du har særlige kostbehov eller foretrækker vegetar mad, bedes du angive dette ved bestilling af turen). Vi medbringer energisnacks til mellemmåltider. 04 morgenmad 04 frokost 03 aftensmad Medbring Godt fodtøj til at gå i. Sandaler til at slappe af i om aftenen. Vind og vandtæt jakke (Gore-Tex er en god mulighed) Vand flaske Vandrensnings tabletter Kamera (Vandsikkert etui er en god idé) Ekstra batterier til kamera. Ekstra penge til egne udgifter - dollars er let at veksle, og der er hæveautomater i de større byer. Rejsechecks er en sikker måde at have økonomiske midler med sig. En fotokopi af pas, rejsedokumenter og forsikrings papir/police Myggespray (DEET er en god løsning) Solcreme. Solbriller. Solhat Lommelygte med ekstra batterier. Badetøj Kikkert til at kigge på dyrelivet Hvad er ikke inkluderet Rejseforsikring er ikke inkluderet en god police, der omfatter alle tur aktiviteter og mulige sundhedsmæssige nødsituationer kan varmt anbefales og bør betragtes som en prioritet. Drikkepenge til personalet er generelt forventet i Peru, men ikke tvungent. Måltider som ikke er specificeret i programmet. Alkoholiske drikke. 8 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

9 Regional og lande Information Vejr/temperature/højder/Geografi. Vejret: Maj til oktober er normalt det bedste tidspunkt for besøg og betragtes som tør sæson I den peruvianske jungle og bjerge. Der kan dog være koldt og diset ved kysten på denne årstid. Selv indenfor de tropiske områder kan der blive meget koldt når man kommer over 2000 meters højde. Medbring derfor varmt tøj og let tøj til de varmere områder. Temperaturen veksler mellem under frysepunktet i højlandet til op omkring 35 grader i det tropiske lavland. Når man ankommer til højt beliggende områder bør man drikke meget vand og slappe af de første par dage for at akklimatiserer. Kultur/sprog. Peru består af bade europæisk Koloni og oprindelig kultur. Indfødte grupper høre generelt til den fattige del af samfundet, og der opstår nogle gange spændinger imellem befolkningen på grund af denne ulighed. Spansk tales næsten overalt mens Quechua, Aymara og andre sprog, bruges blandt etniske grupper. Mad. Mad er generelt enkelt og er oftest baseret på kød, det er dog muligt at få et bredt udvalg af international rette i de støre byer. Helbred og forbehold. Denne tur er ret krævende og stiller krav om god fysisk form hos deltagerne. Drik ikke vand fra vandhanen, men rens vand eller køb på flaske. Vandet på turen koges. Søg rådgivning hos egen læge eller seruminstituttet for vaccinationer og sundhedsrisici der kan være regionalt..selvom Peru generelt er et sikkert land at rejse I, så vær opmærksom på risikoen for lommetyve og røverier. Kontakt lokale medarbejdere for yderlig information. Læs mere om Peru her: Peru.info Machete Tours kontaktinformation og nødtelefonnummer Cusco office phone: Danmark phone: Hour emergency numbers: (Lima) (Cusco) ronald@machetetours.com We believe that love and understanding for nature comes through living amidst it 9 Side MACHETE TOURS - Peru Rundrejse med Inkastien 20 dage.

PERU RUNDREJSE 17 DAGE

PERU RUNDREJSE 17 DAGE PERU RUNDREJSE 17 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået

Læs mere

Peru Rundrejse 14 dage

Peru Rundrejse 14 dage Peru Rundrejse 14 dage Vores rejseplan til Peru Rundtur indeholder mange af Perus fantastiske landskaber samt klassiske oplevelser på en nonstop tur på 14 dage. Bliv vidne til en endeløs skønhed og føl

Læs mere

Perurejse med Nazca, Inkatrek og Amazonas Regnskov 20 Dage.

Perurejse med Nazca, Inkatrek og Amazonas Regnskov 20 Dage. 2017-2018 Peru Rundrejser Perurejse med Nazca, Inkatrek og Amazonas Regnskov 20 Dage. Tag med på denne fascinerende Peru Rundrejse, hvor du får kultur, historie og natur serveret på et inkafad - med den

Læs mere

Peru Højdepunkter 14 dage

Peru Højdepunkter 14 dage Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! Rundreise med Perus høydepunkter

Læs mere

Peru Klassiske Rundrejse 17 Dage

Peru Klassiske Rundrejse 17 Dage 2016-2017 Peru Rundrejser Peru Klassiske Rundrejse 17 Dage Gennem en blanding af historie, natur og kultur og ikke mindst mystik, tager denne Peru Klassiske Rundrejse dig med til Perus smukkeste og mest

Læs mere

Salkantay til Machu Picchu Trekking 5 Dage

Salkantay til Machu Picchu Trekking 5 Dage Salkantay til Machu Picchu Trekking 5 Dage Vores Salkantay til Machu Picchu Trekking er et godt alternativ til den klassiske inkasti til Machu Picchu, opdaget af Hiram Bingham i 1911, og en perfekt mulighed

Læs mere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Rejser til Peru Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Tilsagn om deltagelse på nedenstående rejser, inden den 6-5-2016, herefter skal der indbetales et depositum

Læs mere

Luksusrejse i Peru 10 dage

Luksusrejse i Peru 10 dage Luksusrejse i Peru 10 dage Denne rejse kombinerer Perus storslåede landskab men sine pragtfulde historiske steder. Bo på nogle af de bedste hoteller i Peru, spis rundt i komfortable omgivelser. Velkommen

Læs mere

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris.

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Rejser til Peru Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Tur 1. 2 24-06-2014 Lima 3 25-06-2014 Bus til Ica (Pingviner, søløver mm) 4

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

Choquequirao til Machu Picchu Trekking 9 Dage

Choquequirao til Machu Picchu Trekking 9 Dage Choquequirao til Machu Picchu Trekking 9 Dage Denne trekking tager dig til ruinerne af den afsides inkaby, Choquequirao, og den gådefyldte og berømte forsvundne by Machu Picchu. 1 Side Velkommen til Machete

Læs mere

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov 16 Dage Tag med på en rundrejse i fantastiske Peru en rejse gennem inkaernes land. Fra Stillehavskysten til Titicacasøen, og selvfølgelig inkaernes fortabte by, Machu

Læs mere

TAMBOPATA KULTUR & NATUR PROGRAM 4D/3N

TAMBOPATA KULTUR & NATUR PROGRAM 4D/3N TAMBOPATA KULTUR & NATUR PROGRAM 4D/3N Denne Amazonas ekspedition bringer dig til Ñape Lodge, som er nem tilgængelig fra den venlige og fascinerende jungleby, Puerto Maldonado. Lodgen ligger ca. 1 times

Læs mere

Peru Højdepunkter 14

Peru Højdepunkter 14 Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! 1 Side Velkommen til Machete

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Peru & Bolivia Turprogram 20

Peru & Bolivia Turprogram 20 2016-2017 Sydamerika Rundtur Peru & Bolivia Turprogram 20 Dage Tag med på en oplevelsesrig rundrejse i Andes! Du besøger de flotteste perler i Peru og Bolivias skatkammer - en rundrejse, hvor du kommer

Læs mere

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Tag med på en uforglemmelig rundrejse i Andesregionen! Efter at have besægt inkaernes hovedstad, Cusco, inkaernes Hellige Dal og mægtige Machu Picchu, fortsætter vi til

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

TAMBOPATA JUNGLE TUR PROGRAM 3D/2N

TAMBOPATA JUNGLE TUR PROGRAM 3D/2N TAMBOPATA JUNGLE TUR PROGRAM 3D/2N Machete Tours Danmark 1 Side TAMBOPATA KULTUR & NATUR PROGRAM 3D/2N Denne Amazonas ekspedition bringer dig til Ñape Lodge, som er nem tilgængelig fra den venlige og fascinerende

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 Dage

Machu Picchu til Galapagos 15 Dage 2016-2017 Machu Picchu til Galapagos 15 Dage Turen starter i Perus hovedstad Lima, og fortsætter til Andesbjergene og inkaerne forsvundne by, Machu Picchu - et af verdens syv vidundere. Vi besøger Ecuadors

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 dage

Machu Picchu til Galapagos 15 dage Machu Picchu til Galapagos 15 dage Vores spændende tur Machu Picchu til Galapagos kombinerer tre af Sydamerikas største seværdigheder: De fantastiske ruiner Machu Picchu et stykke af verdens kulturarv,

Læs mere

Peru Rundrejse med inkatrek

Peru Rundrejse med inkatrek Peru Rundrejse med inkatrek 16 Dage Unik rundrejse der kombinerer Perus klassiske højdepunkter og viser Inkarigets oprindelse, storhed og fald samt verdens dybeste kløft, Colca, og en spektakulær trekking

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 Afrejse 8. januar 2015 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu Tag med Jesper

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Peru-rejse med Christian Frimodt-Møller

Peru-rejse med Christian Frimodt-Møller Peru-rejse 2017 med Christian Frimodt-Møller Dette er en herlig og indholdsrig rejse, der tager os til de vigtigste og smukkeste dele af Peru. Programmet er to dage længere end det første jeg udsendte

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Peru & Bolivia. 16 dage

Peru & Bolivia. 16 dage Peru & Bolivia 16 dage To af Sydamerikas mest spændende lande på én og samme rejse og med de største highlights. Inkaernes gamle hovedstad, Cusco, fæstningsværket Sacsayhuaman og ikke mindst Machu Picchu

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Klassisk rundrejse til Peru 15 Dage

Klassisk rundrejse til Peru 15 Dage Grupperejse Klassisk rundrejse til Peru 15 Dage Tag i fodsporet på en af verdens mest fascinerende civilisationer i Sydamerikas højland i Perus Andesbjerge. I selskab med en gruppe og en dansk rejseleder

Læs mere

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet.

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet. // spiritualitet // videnskab // RAWFOOD // rejser // astrologi // VEGETAR // YOGA // PLACEBO // XXX XXXXX Nyt spirituelt magasin www.prana-magasinet.dk Githa og Lars Muhl kærlighedens frekvens NUMMER

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I INTERNATIONAL GRUPPE KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE VANDRETUR 4 DAGE LANGE TUR TIL INKAENS HELLIGE BY FIRE UGENTLIGE AFGANGE MARTS - JANUAR Fra 5.290 KR. KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I INTERNATIONAL GRUPPE KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE 4 DAGE LANGE VANDRETUR TIL INKAENS HELLIGE BY FIRE UGENTLIGE AFGANGE MARTS - JANUAR Fra 5.700 KR. KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag.

Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag. Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag. Rejsen kan evt. forlænges På denne rejse besøger vi de traditionelt vigtigste seværdigheder i Peru og Inkariget. Rejsen foregår i ro og mag, men pga. terrænet

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 1. - 21. APRIL 2016 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guider i Rom og ved Pompei

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Titicaca La Paz - Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge program 24/3-14/4,

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas Peruviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Denne rejse har

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk

Peruviansk & Boliviansk Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Cuzco Den Hellige Dal Machu Picchu Titicaca (Peru & Bolivia) La Paz Særligt fokus på: Interaktion med lokalbefolkningen Bæredygtig

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas Program 2017 Juli Dansk-Peruviansk venskabsforening og Clark Consult and Travel i samarbejde med Rejsecenter Djursland Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE Peru og Bolivia udgør tilsammen kernen af den vibrerende og moderne Andeskulturs centrum, hvorfra Sydamerikas storslåede præcolumbianske kultur opstod. Den sidste og

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado Amazonas 16 dage inkl. Dansk talende Guide hele vejen, Entre, fly, hotel, morgenmad

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Peru-rejse. 14. oktober 2018 med Christian Frimodt-Møller (opdateret 10/6-2018)

Peru-rejse. 14. oktober 2018 med Christian Frimodt-Møller (opdateret 10/6-2018) Peru-rejse 14. oktober 2018 med Christian Frimodt-Møller (opdateret 10/6-2018) Dette er en herlig og indholdsrig rejse, der tager os til de vigtigste og smukkeste dele af Peru. Programmet lægger vægt på:

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere