AMAGER ØST LOKALUDVALG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AMAGER ØST LOKALUDVALG"

Transkript

1 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan Oversigt over lokaludvalgets puljemidler, maj Ekstern puljemiddelansøgning, Kabaret (BIFUK) 6. Ekstern puljemiddelansøgning, Børnenes Kulturdag 2012 (BIFUK) 7. Ekstern puljemiddelansøgning, Streetfodbold turnering finale-event (BIFUK) 8. Ekstern puljemiddelansøgning, Kuckuck (BIFUK) 9. Ekstern puljemiddelansøgning, The Corridor Project (BIFUK) 10. Ekstern puljemiddelansøgning, LAK- Festival for nordisk lydkunst (BIFUK) 11. Ekstern puljemiddelansøgning, Hvad lærte du i skolen i dag? (BIFUK) 12. Ekstern puljemiddelansøgning, Operasjon Gränseløs (BIFUK) 13. Ekstern puljemiddelansøgning, Ombygning af den offentlige del af KO-OP kbh (Miljø & Plan) 14. Høring Lokalplanforslag, Jenagade (Miljø & Plan) 15. Orientering om Høring Cykeltaxier (Miljø & Plan) 16. Afrapportering til TMF af det lokale miljøarbejde Indstillinger til ØU og fagudvalgene vedrørende budget Procent-reduktion af eksterne puljemiddeltilsagn for resten af 1.halvår Forslag til ændring af forretningsgang omkring beslutningsprotokol 20. Medlemsforslag - Nedsættelse af arbejdsgruppe vedrørende de faste arbejdsgruppers arbejdsvilkår 21. Meddelelser fra formanden 22. Punkter til kommende Lokaludvalgsmøder 23. Eventuelt

2 FRAVÆRENDE MED AFBUD: ANNE DUUS (HENDES SUPPLEANT, CARSTEN SAHL MORTENSEN DELTOG I MØDET) RUNE SOLVANG (HANS SUPPLEANT, PETER KJØLLER DELTOG I MØDET) CASPER MORTENSEN FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: RENÉ BROMMESSON MICHAEL F. CHRISTENSEN PETER KJØLLER ANKOM TIL MØDET KL UNDER BEHANDLING AF DAGSORDENENS PUNKT 1. MARTIN HEIN ANKOM TIL MØDET KL UNDER BEHANDLING AF DAGSORDENENS PUNKT 1. EVA DAMGAARD OG RANDI SØRENSEN ERKLÆREDE SIG INHABILE UNDER BEHANDLINGEN AF DAGSORDENPUNKT 6 OG FORLOD SALEN. OLE PEDERSEN ERKLÆREDE SIG INHABIL UNDER BEHANDLINGEN AF DAGSORDENPUNKT 11 OG FORLOD SALEN. UNDER BEHANDLINGEN AF DAGSORDENPUNKT 7 VAR OLE PEDERSEN IKKE TIL STEDE I SALEN. UNDER BEHANDLINGEN AF DAGSORDENPUNKT 11 VAR LASSE ROSSEN OG PETER KJØLLER IKKE TIL STEDE I SALEN.

3 1. Borgerbesøg og -henvendelser 4 borgere var mødt op til Lokaludvalgsmødet. Formanden for Lokaludvalget spurgte, om der var nogle af de fremmødte borgere, der ville have ordet. Johannes Følsgaard, Koop kbh. redegjorde for puljemiddelansøgningen (dagsordenspunkt 13). Han meddelte, at man gerne vil skære ansøgningen ned til indkøb af en varmepumpe, der koster ca kr. Derudover kom det frem, at der er igangsat forhandlinger om forlængelse af pb43 lejemålet. Det er stillet i udsigt at kontrakten bliver forlænget. Julie Bitsch, Kuckuck, redegjorde for puljemiddelansøgningen (dagsordenspunkt 8). Her var der tale om en performance-event med 3 medvirkende, der repræsenterer 3 forskellige kvindetyper. Besøgende vil være vidne til en kreativ og destruktiv proces. Bliver dokumenteret og lagt på nettet og der oprettes en blog hvor man kan diskutere. Besøgende inddrages ved at de går rundt i udstillingsmaterialerne og fører spor med rundt i bydelen. Projektet foregår i 68 m2 og bliver en del af first Fridays. Lokale borgere får et indblik i en kunstnerisk proces - live opbygning af en udstilling. Ligeledes får de mulighed for at arbejde med materialerne ud fra et koncept. Der annonceres via PB43, hvor der foregår en musikfestival på samme tid. Herefter ønskede ingen andre at tage ordet.

4 2. Godkendelse af dagsorden Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, at Lokaludvalget godkender dagsordenen. Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: Der blev omdelt 5 materialer til dette møde; Tillægsdagsorden. Høringssvar Cykeltaxier (bilag til dagsordenspunkt 15). Program for TMU-Borgmester, Ayfer Baykals besøg i Amager Øst bydel, torsdag den 7. juni Invitation til Good times, Bad times (teaterforestilling). Formanden for Lokaludvalget, Ole Pedersen spurgte om der var nogen i Lokaludvalget der havde indvendinger imod, at dagsordenpunkt 18 flyttes op og behandles efter pkt.3 og inden pkt.4, således at der kan ske en afklaring inden behandlingen af puljemiddelansøgningerne. Der var ingen i Lokaludvalget der havde indvendinger mod dette. Desuden spurgte Ole Pedersen om der var nogen indvendinger mod at behandle tillægsdagsordenen som dagsordenspunkt 13 a. Der var ingen i Lokaludvalget, der havde indvendinger mod dette. Lokaludvalgsmedlem, Eva Damgaard foreslog at dagsordenspunkt 19 blev behandlet umiddelbart efter dagsordenspunkt 18 (som jf. ovenfor blev vedtaget behandlet efter pkt.3 i dagsordenen). Dette forslag tilsluttede Lokaludvalget sig, uden afstemning. Lokaludvalgsmedlem, Jens William Grav foreslog at dagsordenspunkt 20 blev behandlet umiddelbart efter dagsordenspunkt 18 og 19 (som jf. ovenfor blev vedtaget behandlet efter pkt.3 i dagsordenen). Dette forslag tilsluttede Lokaludvalget sig, uden afstemning. Herefter spurgte Ole Pedersen om der var nogen i Lokaludvalget, der ønskede dagsordenen til afstemning. Det var ikke tilfældet. Dagsordenen blev med disse kommentarer, godkendt uden afstemning.

5 3. Bydelsplan Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, At lokaludvalget tager orienteringen om status på bydelsplanarbejdet til efterretning, PROBLEMSTILLING Ad 1 status på Bydelsplanarbejdet Sekretariatet har - jf. planen for bydelsplanarbejdet for Lokaludvalgene - d. 16. maj 2012 indsendt oversigt over projektforslag i Amager Øst til CBU. Af vedlagte bilag fremgår det (pr. den 16. maj 2012) hvor de enkelte projektgrupper er i deres arbejde. Der har siden seneste Lokaludvalgsmøde været afholdt ét styregruppemøde (den 14. maj 2012). Referatet fra dette møde er vedlagt denne indstilling. Søren lovede på mødet at få udarbejdet en oversigt over bydelsplanøkonomien og vedlægge den denne LU-dagsorden. Oversigten er vedlagt. Bydelsfesten løb af stablen den 22. maj Der vil på dette Lokaludvalgsmøde blive givet en kort mundtlig orientering om festens forløb. LØSNING. Det indstilles at lokaludvalget tager orienteringen om status på bydelsplanarbejdet til efterretning, ØKONOMI Ingen økonomiske konsekvenser. BILAG Oversigt status på projektgrupper og kommissorier Referat - Bydelsplan styregruppemøde 14/ Oversigt over bydelsplanøkonomien Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: Kristoffer Theisen redegjorde for status på bydelsplanarbejdet. Siden dagsordenens udsendelse, er yderligere kommissorier/beskrivelser indkommet fra projekterne; Tværgående grønne strøg, Opdatering af Rødegården samt Metrooverdækning. Lokaludvalget afholdt Bydelsfest i Beta på Musiktorvet d. 22/ Arrangementet var velbesøgt, af alle aldersgrupper (ca. 150 gæster da der var flest).

6 Vejret var godt, underholdningen var fin og varieret, Pølserne blev spist, øllerne drukket. Der blev spurgt til Lokaludvalgs- og bydelsplanarbejdet og de enkelte projekter. Sidst men ikke mindst, fik både gæster og LU-medlemmer benyttet lejligheden til at sludre med BRmedlemmerne Lise Thorsen og Sofie K. Led. Lokaludvalgsmedlem Karl Vogt-Nielsen spurgte hvorvidt tidsfristen for aflevering af bydelsplan til Økonomiforvaltningen/CBU, nu er rykket frem til 31. august. Kristoffer Theisen bekræftede, at han, samme eftermiddag (24/5 2012, kl. 14:24) havde modtaget en mail fra Marc Jørgensen, CBU med en formulering vedr. aflevering af 1. udkast d. 31. august. Formuleringen var imidlertid forholdsvis tvetydig, hvorfor Kristoffer Theisen har udbedt sig en uddybning fra CBU. Så snart en afklaring foreligger, udsendes denne til styregruppen. Med disse kommentarer blev orienteringen om status på bydelsplanarbejdet taget til efterretning.

7 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler maj 2012 Formanden for Amager Øst Lokaludvalg indstiller, At lokaludvalget tager orienteringen til efterretning. PROBLEMSTILLING Amager Øst Lokaludvalg har i 2012, kr. i puljemidler til brug for borgerrettede aktiviteter i bydelen. På mødet den 22. marts 2012, besluttede Amager Øst Lokaludvalg flg. puljemiddelbudget for 2012; 1. Tilskud til Miljøpunktet Borgerinddragelsespuljen Bydelsplan Puljemidler (1.halvår) Puljemidler (2.halvår) Af vedlagte bilag fremgår den hidtidige anvendelse af Amager Øst Lokaludvalgs puljemidler Til og med april 2012 LU-mødet er der bevilget kr. af de kr. der er afsat til eksterne puljemidler i 2012 (svarende til 53,8 % af de i budgettet afsatte midler til eksterne puljemiddelansøgere). NB! I dette beløb er ikke indeholdt en eventuel genovervejelse af en reduktion af eksterne puljemiddelansøgninger. Til dette udvalgsmøde er der ansøgt om kr. til 9 eksterne ansøgninger og arbejdsgrupperne har indstillet, at der bevilges i alt kr LØSNING At lokaludvalget tager orienteringen til efterretning. ØKONOMI Indstillingen har ingen økonomiske konsekvenser. BILAG Oversigt over puljemiddelforbrug, maj 2012.

8 Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: Frida Jans fra sekretariatet gjorde opmærksom på, at det korrekte beløb, der er ansøgt om til dette lokaludvalgsmøde er kr og ikke kr Det skyldes at det ansøgte beløb for Børnenes Kulturdag 2012 (dagsordenspunkt 6) er kr og ikke kr Med denne kommentar, tog Lokaludvalget orienteringen til efterretning.

9 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Kabaret (BIFUK) ( ) Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Gry Lambertsen på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. PROBLEMSTILLING På vegne af TinCanCompany søgte Gry Lambertsen om kr i støtte til Kabaret under Københavns Internationale Teaters Ny Cirkus Festival i august Med Kabareten ønsker ansøger at skabe en åben scene med hovedfokus på nycirkus, men med rum for andre indslag. Målet med kabaretaftenerne er at vise potentialet indenfor dansk nycirkus for et bredt publikum og forhåbentlig danne grobund for faste kabaretaftener på PB43. PB43 vil kunne åbne sig op for omverdenen og i samarbejde med Prismen styrke det kulturelle udbud i starten af Amager. Festivalen afvikles i samarbejde med Københavns Internationale teater og Cikaros, der er et dansk nycirkuskompagni. Lokaludvalget bevilgede på mødet den 26. maj 2011 kr på baggrund af TinCanCompany og GLIMT s ansøgning om støtte til istandsættelse af et nycirkusstudie på PB43. Det ansøgte beløb indgår i et samlet budget på kr for de to kabaretaftener. Der er søgt fra Aktualitetspuljen, fra DAF og fra private fonde. BIFUK-arbejdsgruppen har behandlet ansøgningen på sit møde den 8. maj 2012 og indstiller til afslag. Arbejdsgruppen er sikker på, at der er tale om en flot og spændende event, men arrangementet appellerer til et meget bredt opland. Projektet kan dermed ikke forventes at have en lokal, netværksskabende effekt. LØSNING At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Gry Lambertsen på baggrund af indstillingen fra BIFUKarbejdsgruppen. ØKONOMI Der er søgt om kr fra 2012-puljemidlerne. BILAG Vedlagt, Ansøgning, projektbeskrivelse og budget.

10 Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: BIFUK-arbejdsgruppens indstilling blev vedtaget uden afstemning. Der ydes således ingen støtte.

11 6. Ekstern puljemiddelansøgning, Børnenes Kulturdag 2012 (BIFUK) ( ) Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Søren Høyer på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. PROBLEMSTILLING På vegne af Amagerbro Kultur søgte Søren Høyer om kr i støtte til Børnenes Kulturdag den 13. juni Børnenes Kulturdag skal skabe en lokal kvalitetsoplevelse for de fremmødte og udbrede kendskabet til de kulturinstitutionernes tilbud i Amager Øst. Arrangementet vil give institutionerne mulighed for at mødes, netværke og sammen opleve en sjov og anderledes dag i lokalkulturens tegn. Udover lokale institutioner m.v. er de såkaldt løse børn også en vigtig målgruppe. Erfaringen viser, at når børnene først ser, at der sker noget sjovt, så kører sms-kæderne og flere børn kommer til. Arrangementet foregår i år i en mindre udgave end tidligere års arrangementer, da Amagerbro Kultur afholder festivalen Puppet Jr. for børn den august. Samarbejdspartnere er Kvarterhuset, Prismen, Sundby Bibliotek, Børnekulturhus Ama r, Københavns Politi og Københavns Brandvæsen. Der er en egenfinansiering på kr. og der forventes indtægter fra kagesalg for 500 kr., samt kr i teaterrefusion. BIFUK-arbejdsgruppen har behandlet ansøgningen på sit møde den 8. maj 2012 og indstiller, at ansøgningen imødekommes med kr Der gives ikke støtte til annoncering i Amager Bladet, da arbejdsgruppen ikke finder dette nødvendigt ift. målgruppen. Arrangementet er netværksdannende for skoler og institutioner, men arbejdsgruppen finder det ærgerligt, at der ikke er mere nytænkning i programmet i forhold til tidligere år. LØSNING At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Søren Høyer på baggrund af indstillingen fra BIFUKarbejdsgruppen. ØKONOMI Der er søgt om kr af 2012-puljemidlerne. VIDERE PROCES Såfremt ansøgningen imødekommes, skal ansøgning og evaluering være sekretariatet i hænde senest den 25. juli BILAG Vedlagt, Ansøgning, projektbeskrivelse + budget.

12 Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: BIFUK-arbejdsgruppens indstilling blev vedtaget uden afstemning. Projektet støttes således med kr

13 7. Ekstern puljemiddelansøgning, Buret Street Soccer finaleevent (BIFUK) ( ) Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Clifford Philips på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. PROBLEMSTILLING Clifford Philips søgte den 2. april 2012 om kr i støtte til Buret Street Soccer finale-event, samt efterfølgende relationsture for vinderne. Arrangementet er afslutningen på en streetfodbold-turnering i Buret for børn og unge fra 9-18 år, der afvikles i slutningen af august Som dommere og praktiske medhjælpere bruges de ældste unge, der dermed vil fungere som rollemodeller for de yngre. Vinderne af finalen deltager efterfølgende i relationsture til fx Tivoli eller biograf sammen med rollemodellerne og 1-2 pædagoger. Relationsturene er det primære pædagogiske formål med projektet i forhold til det fremadrettede samarbejde mellem pædagogerne og de unge, samt brobygning til eksisterende institutionstilbud. Målet er, at forenings- og institutionsløse unge vil danne positive relationer til de voksne og rollemodellerne og på sigt vil deltage i eksisterende tilbud. Fodbold bliver en positiv del af deres hverdag, og de får kendskab til de lokale fodboldklubber. Projektet afvikles i samarbejde med Det boligsociale projekt og Ungerådgivningen Amager Øst. Egenfinansiering finder sted i form af arbejdstimer, samt fodboldudstyr til turneringen. Der søges ligeledes støtte fra udviklingspuljen. BIFUK-arbejdsgruppen har behandlet ansøgningen på sit møde den 8. maj medlemmer ønsker at støtte med det fulde beløb, kr medlemmer ønsker at støtte projektet med kr , så der alene gives støtte til finalearrangementet, men ikke til den efterfølgende tur. Der var enighed i arbejdsgruppen om, at projektet skal udvikle sig, hvis de skal have mulighed for støtte fremover, jf. lokaludvalgets begrænsninger for støtte stk. 3 ( Der ydes normalt ikke støtte til aktiviteter, der tidligere år har modtaget støtte, med mindre disse projekter har undergået en udvikling, der tilsiger, at en ny støtte kan blive aktuel ). LØSNING At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Clifford Philips på baggrund af indstillingen fra BIFUKarbejdsgruppen.

14 ØKONOMI Der er søgt om kr. af 2012-puljemidlerne. VIDERE PROCES Såfremt ansøgningen imødekommes, skal ansøgning og evaluering være sekretariatet i hænde senest den 15. oktober BILAG Vedlagt, Ansøgning, projektbeskrivelse og budget. Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: Jan Kyrsting gjorde på vegne af flertallet i BIFUK-arbejdsgruppen, der ønsker at støtte med det fulde beløb, opmærksom på, at turen handler om, at unge der er rollemodeller skal værdsættes for deres arbejde. Dette er vigtigt for at rollemodel-funktionen kan fungere. Jens William Grav mente ikke, at lokaludvalgets midler skal gå til ture. Indstillingen blev derefter bragt til afstemning. For at støtte projektet med kr stemte flg. 3 personer: Ib Wendrup, Jens William Grav og Eva Damgaard. Imod at støtte projektet med kr stemte flg. 7 personer: Karl Vogt-Nielsen, Jens Green Jensen, Hans Jørgen Møller, Jan Kyrsting, Svend Aage Sørensen, Randi Sørensen og Ole Meldgaard. 8 personer undlod at stemme: Carsten Sahl Mortensen, Steen Olesen, Martin Hein, Peter Kjøller, Lasse K. Rossen, Martin Duus, Ove Løbner og Bjarne Kallesøe. Der støttes således ikke med kr. For at støtte projektet med kr stemte flg. 15 personer: Carsten Sahl Mortensen, Karl Vogt-Nielsen, Jens Green Jensen, Steen Olesen, Martin Hein, Peter Kjøller, Hans Jørgen Møller, Jan Kyrsting, Svend Aage Sørensen, Randi Sørensen, Lasse K. Rossen, Martin Duus, Ove Løbner, Bjarne Kallesøe og Ole Meldgaard. Imod at støtte projektet med kr stemte flg. 3 personer: Ib Wendrup, Jens William Grav og Eva Damgaard. Ingen medlemmer undlod at stemme. Projektet støttes således med kr

15 8. Ekstern puljemiddelansøgning, KucKuck (BIFUK) ( ) Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Julie Bitsch på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. PROBLEMSTILLING Julie Bitsch søgte den 26. marts 2012 om kr i støtte til udstillingen KucKuck hos 68 Square Metres Art Space på Prags Boulevard. I udstillingen medvirker tre kvindelige kunstnere, der hver især bygger en udstilling op. Kunstnerne bruger gøgens rederitualer til at simulere et billede af samtidskvindens idealer og vil i løbet af udstillingsperioden sabotere hinandens værker og reder samt placere egne genstande i de andres områder. Udstillingen er en undersøgelse af de mekanismer, der styrer kvinden i hendes sammenligning med andre. Ansøger har fået bevilget en underskudsgaranti fra Københavns Kommunes Billedkunstudvalg på kr Medfinansiering finder sted i form af frivillig arbejdskraft. BIFUK-arbejdsgruppen har behandlet ansøgningen på sit møde den 8. maj 2012 og indstiller til afslag. Det er ikke lokaludvalgets opgave at støtte enkeltstående kunstudstillinger, og projektet har ikke lokal tilknytning. Projektet er ikke netværksskabende i bydelen, i og med at udstillingen appellerer til kunstinteresserede fra hele byen. LØSNING At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Julie Bitsch på baggrund af indstillingen fra BIFUKarbejdsgruppen. ØKONOMI Der er søgt om kr af 2012-puljemidlerne. BILAG Vedlagt, Ansøgning, projektbeskrivelse + budget.

16 Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: Svend Aage Sørensen mente, at der under ansøgers oplæg under pkt. 1 var fremkommet nye oplysninger om, at man vil opsøge lokalområdet og få lokale borgere til at deltage. Han foreslog at støtte projektet med kr Forslaget om at støtte projektet med kr blev herefter bragt til afstemning. For at støtte projektet med kr stemte flg. 8 personer: Carsten Sahl Mortensen, Jens Green Jensen, Steen Olesen, Martin Hein, Peter Kjøller, Svend Aage Sørensen, Lasse K. Rossen og Ove Løbner. Imod at støtte projektet med kr stemte flg. 9 personer: Karl Vogt-Nielsen, Jan Kyrsting, Randi Sørensen, Martin Duus, Jens William Grav, Bjarne Kallesøe, Eva Damgaard, Ole Meldgaard og Ole Pedersen. 2 personer undlod at stemme: Ib Wendrup og Hans Jørgen Møller. Arbejdsgruppens indstilling blev dermed vedtaget. Der ydes således ingen støtte til projektet. Randi Sørensen mente ikke, begrundelsen for arbejdsgruppens indstilling var korrekt formuleret, idet der skrives at projektet ikke har lokal tilknytning. Derfor blev det foreslået, at bisætningen og projektet har ikke lokal tilknytning fjernes fra indstillingen, hvilket Lokaludvalget tilsluttede sig, uden afstemning.

17 9. Ekstern puljemiddelansøgning, The Corridor Project (BIFUK) ( ) Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Bradley Allen på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. PROBLEMSTILLING På vegne af Atelier Hotel Pro Forma søgte Bradley Allen den 24. april 2012 om kr. i støtte til The Corridor Project d august Ansøger forventer mellem deltagere. Målgruppen er beboere på Østamager og kunstinteresserede fra Københavns-området. Kunstværket er tilgængeligt for alle. The Corridor Project er et nyt kunstværk, der skabes af Atelier Hotel Pro Forma og kunstner Jakob Oredsson, og vil bestå af to vægge, der skaber en korridor. Atelier Hotel Pro Forma håber at skabe dialog mellem værket, lokalområdet og tilskueren. Den endelige placering i Østamager besluttes i juni måned i samarbejde med Teknik- og Miljøforvaltningen og relevante lokale samarbejdspartnere. The Corridor Project stilles op to andre steder i København: på Søren Kierkegaards Plads og i Brønshøj-Husum. Det ansøgte beløb indgår i et samlet budget på kr. Der er bevilget fra Kulturkontakt Nord og kr. fra Statens Kunstråds DIVA ordning. Der søges desuden om fra hhv. Brønshøj-Husum- og Amager Vest Lokaludvalg, samt Københavns Kommunes Billedkunstudvalg. Ansøger samarbejder med Kulturkontakt Nord og Statens Kunstråd. BIFUK-arbejdsgruppen har behandlet ansøgningen på sit møde den 8. maj 2012 og indstiller til afslag. Projektet ligger ikke inden for lokaludvalgets støttekriterier, i og med at projektudviklingen og -afviklingen ikke sker sammen med lokale borgere og ikke er netværksskabende. LØSNING At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Bradley Allen på baggrund af indstillingen fra BIFUKarbejdsgruppen. ØKONOMI Der er søgt om kr. af 2012-puljemidlerne. BILAG Vedlagt, Ansøgning, projektbeskrivelse + budget. Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: BIFUK-arbejdsgruppens indstilling blev vedtaget uden afstemning. Der gives således ingen støtte.

18 10. Ekstern puljemiddelansøgning, LAK festival for nordisk lydkunst (BIFUK) ( ) Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Sif Hellerup Madsen på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. PROBLEMSTILLING På vegne af Bureau for Lydakkumulerende Kunst søgte Sif Hellerup Madsen den 24. april 2012 om kr i støtte til LAK festival for nordisk lydkunst der afholdes september Formålet med festivalen, der afholdes på PB43, er at fremme ny nordisk lydkunst og udbrede kendskabet til genren ved at give publikum en anderledes kultur- og sanseoplevelse. Der afholdes bl.a. lydworkshops for børn i samarbejde med lokale institutioner, en workshop for unge, koncerter/performances og foredrag. Det er første gang, LAK afvikles, og ansøger er p.t. i dialog med PB43 om at gøre arrangementet til en årligt tilbagevendende begivenhed på stedet. Formålet er endvidere at skabe en samlende platform unge nordiske lydkunstnere, hvor de kan mødes og danne netværk, samarbejder og sparring. De kr., der søges hos AØLU, går til leje af lyd- og lysudstyr, leje af toiletter samt forplejning. Beløbet indgår i et samlet budget på kr Der er bevilget støtte fra følgende: Nordisk Kulturfond, kr DKF Dansk Komponistforening, kr EU, Aktive Unge Nationale Ungdomsinitiativer, kr Der er søgt kr fra Københavns Kommunes Musikudvalg. Endelig er der en egenfinansiering på kr i form af projektledelse og frivilligt arbejde. BIFUK-arbejdsgruppen har behandlet ansøgningen på sit møde den 8. maj Skønt arbejdsgruppen finder, at der kan være tale om et spændende og anderledes projekt, kan et flertal i arbejdsgruppen ikke støtte projektet, med den begrundelse at der ikke findes at være nogen lokal effekt af nævneværdig grad og det ikke er netværksskabende. 2 medlemmer ønsker at støtte med kr og 1 medlem ønsker at støtte med kr , men i tilfælde af at der tildeles støtte, bør der dog gøres en særlig indsats for at inddrage lokale borgere. LØSNING At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Sif Hellerup Madsen på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen.

19 ØKONOMI Der er søgt om kr. af 2012-puljemidlerne. VIDERE PROCES Såfremt ansøgningen imødekommes, skal regnskab og evalueringsrapport være sekretariatet i hænde senest den 20. oktober BILAG Vedlagt, Ansøgning, projektbeskrivelse + budget. Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: Afstemning 1. For at støtte projektet med kr stemte flg. 2 personer: Martin Hein og Martin Duus. Imod at støtte projektet med kr stemte flg. 11 personer: Carsten Sahl Mortensen, Karl Vogt-Nielsen, Hans Jørgen Møller, Jan Kyrsting, Svend Aage Sørensen, Jens William Grav, Ove Løbner, Bjarne Kallesøe, Eva Damgaard, Ole Meldgaard og Ole Pedersen. Flg. 5 personer undlod at stemme: Jens Green Jensen, Ib Wendrup, Steen Olesen, Peter Kjøller og Randi Sørensen. Der støttes således ikke med kr Afstemning 2. For at støtte projektet med kr stemte flg. 3 personer: Martin Hein, Lasse K. Rossen og Eva Damgaard. Imod at støtte projektet med kr stemte flg. 12 personer: Carsten Sahl Mortensen, Karl Vogt-Nielsen, Jens Green Jensen, Hans Jørgen Møller, Jan Kyrsting, Svend Aage Sørensen, Randi Sørensen, Jens William Grav, Ove Løbner, Bjarne Kallesøe, Ole Meldgaard og Ole Pedersen. Flg. 4 personer undlod at stemme: Ib Wendrup, Steen Olesen, Peter Kjøller og Martin Duus. Der støttes således ikke med kr

20 Afstemning 3. For at give afslag på ansøgningen stemte flg. 11 personer: Carsten Sahl Mortensen, Karl Vogt-Nielsen, Hans Jørgen Møller, Jan Kyrsting, Svend Aage Sørensen, Randi Sørensen, Jens William Grav, Ove Løbner, Bjarne Kallesøe, Ole Meldgaard og Ole Pedersen. Imod at give afslag på ansøgningen stemte flg. 3 personer: Martin Hein, Martin Duus og Eva Damgaard. Flg. 3 personer undlod at stemme: Ib Wendrup, Steen Olesen, Lasse K. Rossen. Der gives således ingen støtte til projektet.

21 11. Ekstern puljemiddelansøgning, Hvad lavede du i skolen i dag? (BIFUK) ( ) Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Frank Lambert på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. PROBLEMSTILLING På vegne af Det Maritime Ungdomshus søgte Frank Lambert den 24. april 2012 om kr i støtte til projekt Hvad lavede du i skolen i dag?. Formålet med projektet er at give børn i skole og klub mulighed for at filme deres oplevelser på havet med små vandtætte digitalkameraer, der kan monteres på en person eller en ting i bevægelse. Børnene skal desuden arbejde med filmproduktion til sociale medier (YouTube, hjemmesider m.v.), herunder redigering, etiske overvejelser og fortælletekniske elementer. For Det Maritime Ungdomshus vil det bl.a. blive muligt at dokumentere husets arbejde og lave små instruktionsfilm fra erfarne til mindre erfarne børn. De unge kan vise filmene til deres kammerater og forældre. Udstyret vil kunne lånes af institutioner, skoler, foreninger m.v. når pilotprojektet er overstået. Det ansøgte beløb går til indkøb af fotoudstyr og tilbehør. Der er en egenfinansiering på kr BIFUK-arbejdsgruppen har behandlet ansøgningen på sit møde den 8. maj medlemmer ønsker at støtte projektet med det fulde beløb. Det er godt at se, at Det maritime Ungdomshus nytænker deres aktiviteter og giver børnene mulighed for at arbejde med dokumentation og moderne medier. Det er sympatisk, at udstyret, der søges støtte til, efterfølgende vil kunne bruges af alle. 1 medlem ønsker ikke at støtte projektet. LØSNING At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Frank Lambert på baggrund af indstillingen fra BIFUKarbejdsgruppen. ØKONOMI Der er søgt om kr af 2012-puljemidlerne. VIDERE PROCES Såfremt ansøgningen imødekommes, skal regnskab og evaluering være sekretariatet i hænde senest den 1. oktober BILAG Vedlagt, Ansøgning, projektbeskrivelse + budget.

22 Amager Øst Lokaludvalgs beslutning på mødet den 24. maj 2012: Lokaludvalget foretog afstemning. For at støtte projektet med kr stemte flg. 15 personer: Carsten Sahl Mortensen, Karl Vogt-Nielsen, Jens Green Jensen, Ib Wendrup, Steen Olesen, Martin Hein, Hans Jørgen Møller, Jan Kyrsting, Svend Aage Sørensen, Randi Sørensen, Martin Duus, Ove Løbner, Bjarne Kallesøe, Eva Damgaard og Ole Meldgaard. Imod at støtte med kr stemte 1 person: Jens William Grav Ingen undlod at stemme. Projektet støttes således med kr

23 12. Ekstern puljemiddelansøgning, Operasjon Gränseløs (BIFUK) ( ) Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Kristian Nielsen på baggrund af indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. PROBLEMSTILLING På vegne af Operasjon Gränseløs søgte Kristian Nielsen den 24. april 2012 om kr i støtte til en gratis event i Amager Bio den 16. juni 2012 for unge frivillige. Der forventes omkring 1000 deltagere på dagen. Eventen har til formål at fejre frivillighed og aktive unge gennem musik, fest og leg. Lokaludvalgets støtte vil gå til et styrket outdoor-setup og til et presset booking-budget, for at kunne præsentere endnu bedre bands for de mange deltagere. Arrangementet giver med de udendørs aktiviteter mulighed for, at publikum og borgere fra lokalsamfundet kan få indflydelse på eventens udvikling. Dette vil blandt andet blive dokumenteret i et magasin, som deltagerne kan være med til at producere live i løbet af dagen. Operasjon Gränseløs har endvidere som ambition at bidrage markant til kulturlivet på Amager ved at udnytte Musiktorvets fulde potentiale. Projektet har fået kroner fra Foreningen Roskilde Festival, kroner fra Operation Dagsværk Danmark og kroner fra Operasjon Dagsverke Norge. Der afholdes en lignende event i Norge. BIFUK-arbejdsgruppen har behandlet ansøgningen på sit møde den 8. maj 2012 og indstiller til afslag. Lokaludvalget giver ikke støtte til arrangementer, der giver overskud. Der er desuden en høj grad af finansiering fra anden side. LØSNING At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til Kristian Nielsen på baggrund af indstillingen fra BIFUKarbejdsgruppen. ØKONOMI Der er søgt om kr. af 2012-puljemidlerne. BILAG Vedlagt, Ansøgning, projektbeskrivelse + budget.

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler, maj 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Kabaret (BIFUK) 6. Ekstern puljemiddelansøgning,

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE BJØRN BORRE MELDTE AFBUD, SUPPLEANT INGE KOBBELTVEDT DELTOG I HELE MØDET.

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE BJØRN BORRE MELDTE AFBUD, SUPPLEANT INGE KOBBELTVEDT DELTOG I HELE MØDET. BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE BJØRN BORRE MELDTE AFBUD, SUPPLEANT INGE KOBBELTVEDT DELTOG I HELE MØDET. JENS WILLIAM GRAV MELDTE AFBUD, SUPPLEANT TRINE MADSEN DELTOG I HELE MØDET. SVEND AAGE SØRENSEN

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler juni 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Amager Børneteaterfestival (BIFUK)

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL. 1. Godkendelse af dagsorden AMØ 142/2008 BESLUTNING PROBLEMSTILLING

BESLUTNINGSPROTOKOL. 1. Godkendelse af dagsorden AMØ 142/2008 BESLUTNING PROBLEMSTILLING SPROTOKOL FRAVÆRENDE AFBUD FRA SUSANNE MØLLER SUPPLEANTEN ANNE DUUS INDKALDT AFBUD FRA LASSE ROSSEN SUPPLEANTEN JENS GREEN INDKALDT AFBUD FRA STEEN ALBERTS INGEN SUPPLEANT AFBUD FRA OLE MELDGAARD INGEN

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Godkendelse af Miljøpunktregnskab 2011, fremlæggelse af beretning for 2011 og evaluering af samarbejdet med Amager Øst

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler, august 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Forfatterspirerne, efterår 2012

Læs mere

INDSTILLING OG BESLUTNING

INDSTILLING OG BESLUTNING Som opfølgning på Evaluering af lokaludvalg i København fra august 2010, skal Økonomiudvalget tage stilling til principper for ændringer i lokaludvalgskonceptet. INDSTILLING OG BESLUTNING Økonomiforvaltningen

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: LISSY OVERGAARD SVENSSON OLE MELDGAARD

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: LISSY OVERGAARD SVENSSON OLE MELDGAARD SPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: SVEND AAGE SØRENSEN SUPPLEANTEN BIRTE ILLEMANN POULSEN DELTOG BJØRN BORRE SUPPLEANTEN INGE KOBBELTVEDT DELTOG PELUMI FADAIRO SUPPLEANTEN ANNA-BELINDA FOSDAL DELTOG MARTIN

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 12.a Ekstern puljeansøgning, Ghetto Gourmet -Teaterkoncert ændrede projektbetingelser 12 b.ekstern puljeansøgning, Mobil frivillighed 12.c Ekstern puljeansøgning, Projekt Kaffeslabberas 12 a. Ekstern puljeansøgning,

Læs mere

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Tirsdag den 26. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Lille Stue, KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Charlotte M. B. Nielsen

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Intern Høring Kraftværkshalvøen, Skibakke på Amagerforbrændingen 4. Høring Københavns Klimatilpasningsplan 5. Høring Fodgængerstrategi 6. Godkendelse

Læs mere

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Vejledning til ansøgere KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2013-2016 er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner,

Læs mere

Protokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 22.09.2011

Protokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 22.09.2011 Protokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 22.09.2011 1. Borgerbesøg og henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring Lokalplanforslag, Amagerforbrændingen (Miljø & Plan) 4. Høring Kommuneplanforslag

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Præsentation af Amager Øst Lokaludvalgs hjemmeside 4. Godkendelse af plan for Formidlings- og inddragelsesstrategi 5. Drøftelse af Kommuneplan

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: HANS JØRGEN MØLLER INGEN SUPPLEANT. LISSY SVENSSON INGEN SUPPLEANT. BJØRN BORRE INGEN SUPPLEANT.

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: HANS JØRGEN MØLLER INGEN SUPPLEANT. LISSY SVENSSON INGEN SUPPLEANT. BJØRN BORRE INGEN SUPPLEANT. SPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: HANS JØRGEN MØLLER INGEN SUPPLEANT. LISSY SVENSSON INGEN SUPPLEANT. BJØRN BORRE INGEN SUPPLEANT. FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: ANDERS HJORTH SUPPLEANTEN NIELS HALD DELTOG. STEEN

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for Amager Øst LOKALUDVALG. Udvalgets konstituering

FORRETNINGSORDEN. for Amager Øst LOKALUDVALG. Udvalgets konstituering FORRETNINGSORDEN for Amager Øst LOKALUDVALG Udvalgets konstituering 1. Det ældste medlem (i alder) indkalder til lokaludvalgets konstituerende møde. Stk. 2. På det konstituerende møde vælges en formand

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: HIKMAT HUSSEIN STEEN ALBERTS ANDERS HJORT

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: HIKMAT HUSSEIN STEEN ALBERTS ANDERS HJORT BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: OLE MELDGAARD BJØRN BORRE SUPPLEANTEN INGE KOBBELTVEDT DELTOG PELUMI FADAIRO SUPPLEANTEN ANNA-BELINDA FOSDAL DELTOG PETER KJØLLER LISSY SVENSSON FRAVÆRENDE UDEN

Læs mere

FRAVÆRENDE MED AFBUD: OVE LØBNER MARTIN HEIN JENS GREEN JENSEN (I HANS STED DELTOG ERIK HAUERBERG) FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: RENÉ BROMMESSON

FRAVÆRENDE MED AFBUD: OVE LØBNER MARTIN HEIN JENS GREEN JENSEN (I HANS STED DELTOG ERIK HAUERBERG) FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: RENÉ BROMMESSON FRAVÆRENDE MED AFBUD: OVE LØBNER MARTIN HEIN JENS GREEN JENSEN (I HANS STED DELTOG ERIK HAUERBERG) FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: RENÉ BROMMESSON RUNE SOLVANG ANKOM TIL MØDET KL. 18.45 UNDER BEHANDLING AF DAGSORDENENS

Læs mere

Ansøgning om puljemidler

Ansøgning om puljemidler Ansøgning om puljemidler TJEKLISTE Udfyldt budgetskema i den skabelon som er til slut i dette dokument. Vedlagt kopi af ansøgning om støtte fra anden side, samt evt. svar. GENERELLE OPLYSNINGER Projektets

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Beslutningsprotokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den

Beslutningsprotokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 1. Borgerbesøg og henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring vedr. Ældrerådet fra 1. januar 2013 (SOCIAL) 4. Orienteringspunkt Miljøopgave og LU-ansvar 5. Orienteringspunkt puljemiddelansøgningen

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR CHRISTIANSHAVNS LOKALUDVALG Vedtaget den 30. maj 2018

FORRETNINGSORDEN FOR CHRISTIANSHAVNS LOKALUDVALG Vedtaget den 30. maj 2018 FORRETNINGSORDEN FOR CHRISTIANSHAVNS LOKALUDVALG Vedtaget den 30. maj 2018 Konstituering og formandskab 1. Det ældste medlem (i alder) indkalder til lokaludvalgets 1. møde, som skal afholdes max. en måned

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt.

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 13. juni 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

DAGSORDEN. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

DAGSORDEN. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 DAGSORDEN Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand) (orlov), Joan Jensen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 14. august 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand) (orlov), Joan Jensen

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Næstformand: Christian Jørgensen (V) Anette Hyre-Jensen (A) Bente Ankersen (A) Karsten Byrgesen (Løsgænger)

Næstformand: Christian Jørgensen (V) Anette Hyre-Jensen (A) Bente Ankersen (A) Karsten Byrgesen (Løsgænger) Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 7. februar 2019 Mødested: Fredericia Bibliotek, 4. sal Mødetidspunkt: Kl. 15:30-18:30 Medlemmer: Formand: Lars Ejby Pedersen

Læs mere

INDSTILLING. 1. Godkendelse af dagsorden J.nr. AMØ 1/2009 INDSTILLING. Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg,

INDSTILLING. 1. Godkendelse af dagsorden J.nr. AMØ 1/2009 INDSTILLING. Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, 1. Godkendelse af dagsorden J.nr. AMØ 1/2009 Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, 1. at Lokaludvalget godkender dagsordenen. 1 2. Amager-Strøggade Projektet J.nr. AMØ 2/2009 Formanden indstiller

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.45 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg. 5. april 2013 Jour.nr.: Statens Kunstråds Internationale Billedkunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 11. 12.03.2013 Tidspunkt: 11.03.2013: kl. 10 16 12.03.2013: kl. 09 16 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ORGANISATIONSBESTYRELSEN Søborg, den 14. marts 2013 JLS/gj REFERAT fra ekstraordinært møde tirsdag den 12. marts 2013 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5 Lejre Kommunes Billedkunstråd 11. maj 2017 MØDEFORUM: Lejre Kommunes Billedkunstråd TID OG STED: Torsdag den 11. maj kl. 10-15. Mødet blev holdt i Maries hus på Tadre Mølle. DELTAGERE: Kunstner Vibeke

Læs mere

Page 1 of 14 Referat Kulturelt Samråd Kulturelt Samråd Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 11. september 2007 16:30 Kattegatsiloen, Silovej 8, Frederikshavn Mødet afholdes i lokale 5, 3. etage. Poul

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 9 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 26. januar 2004 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Hans Krarup Olesen og Ingrid Hejslet med afbud. Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl. 10 15 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 Dagsorden: 1. Valg af formand 2. Politikeroplæg: Henrik Appel Esbensen

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Bestyrelsen: Susan Egede, Merete Kjær, Tonni Munkberg, Jan Kragh og Tommy Hjuler. Afbud: Fra KAB: Driftschef

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

KOMMISSORIUM FOR LOKALUDVALG

KOMMISSORIUM FOR LOKALUDVALG KOMMISSORIUM FOR LOKALUDVALG På baggrund af Borgerrepræsentationens beslutning af 13. oktober 2005 blev der i perioden 2006-2009 nedsat i alt 12 lokaludvalg i 10 bydele efter bestemmelsen i den kommunale

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 13. december 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 13. december 2012 Referat torsdag den 13. december 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl. 1630 til 1830 Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe,

Læs mere

for mødet den 15.05.2012, kl. 17:30 i Peder Lykke Centret, Peder Lykkesvej 65

for mødet den 15.05.2012, kl. 17:30 i Peder Lykke Centret, Peder Lykkesvej 65 DAGSORDEN, kl. 17:30 i Peder Lykke Centret, Peder Lykkesvej 65 1. Godkendelse af dagsorden (2012-68691) 2. Status på lokaludvalgets puljemidler maj 2012 (2012-11076) 3. Ansøgning, genbehandling Teater

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune.

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 3. sal, lokale 402 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Knud Johnsen (næstformand),

Læs mere

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010 Referat tirsdag den 2. november 2010 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Bemærk at tidspunktet for mødet er rykket til kl. 18.00. Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU - Orientering...2

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 4 deltager økonomidirektør Hanne Baastrup, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (kl ).

Eksterne deltagere: Under punkt 4 deltager økonomidirektør Hanne Baastrup, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (kl ). DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 17. januar 2018 kl. 10.00 15.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand),

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler, august 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Forfatterspirerne, efterår 2012

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Forretningsorden. for. Bestyrelsen for Mandø Fællesråd.

Forretningsorden. for. Bestyrelsen for Mandø Fællesråd. Forretningsorden for Bestyrelsen for Mandø Fællesråd. 1. Bestyrelsens konstituering 1.1 Valg næstformand, sekretær og kasserer. (Valg af formand sker på Fællesrådets generalforsamling.) Bestyrelsen vælger

Læs mere

Forretningsorden for Folkeoplysningsudvalget

Forretningsorden for Folkeoplysningsudvalget KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Forretningsorden for Folkeoplysningsudvalget Regler for Folkeoplysningsudvalgets virke i Københavns Kommune er fastlagt i folkeoplysningslovens 34-39

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune

Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dato: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-2-18 Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune Efter kommunestyrelseslovens 17, stk. 4, kan kommunalbestyrelsen nedsætte særlige

Læs mere

Ordinært møde. Dato 29. oktober Tid 15:30. Sted Kattegat Silo, etage 3A, lokale 6 NB. Hanne Welander, Henrik Ekelund, Gurli Nielsen

Ordinært møde. Dato 29. oktober Tid 15:30. Sted Kattegat Silo, etage 3A, lokale 6 NB. Hanne Welander, Henrik Ekelund, Gurli Nielsen Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 29. oktober 2009 Tid 15:30 Sted Kattegat Silo, etage 3A, lokale 6 NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Hanne Welander, Henrik Ekelund, Gurli Nielsen Grete Kristensen

Læs mere

Bilag 1: Vedtægter for styregruppen i områdefornyelserne på det Centrale Vesterbro Øst og Vest

Bilag 1: Vedtægter for styregruppen i områdefornyelserne på det Centrale Vesterbro Øst og Vest KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign NOTAT Bilag 1: Vedtægter for styregruppen i områdefornyelserne på det Centrale Vesterbro Øst og Vest 1 Navn Styregruppen for Områdefornyelse

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 29 Mødedato: 21. 22.02.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen

Læs mere

Dette notat omhandler de formelle forhold og praksis omkring møderne Teknik- og Miljøudvalget.

Dette notat omhandler de formelle forhold og praksis omkring møderne Teknik- og Miljøudvalget. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen TMF Sekretariat Til Teknik- og Miljøudvalget Udkast til kutymepapir 18-12-2017 Sagsnr. 2017-0248171 Dokumentnr. 2017-0248171-5 Dette notat omhandler de

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 03. april 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 107. Udmøntning af budgetaftale 2008 for Vesthimmerlands Daghøjskole 3 108. Udmøntning af budgetaftale

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013. 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 21. og 22. oktober 2013 Tidspunkt: mandag 10.00 17.00 og tirsdag 9 12.30 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Dagsorden Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Mødedato 11. marts 2015 Starttidspunkt for møde Kl. 15.30 Lokale Vestermølle, Oddervej 80, 8660 Skanderborg Udsendt til Else Søjmark, Kultur og udviklingsudvalget,

Læs mere

UDKAST. Kommissorium for Lokaludvalg

UDKAST. Kommissorium for Lokaludvalg Bilag 2: Forslag til revideret Kommissorium for Lokaludvalg Kommissorium for Lokaludvalg På baggrund af Borgerrepræsentationens beslutning af 13. oktober 2005 blev der i perioden 2006-2009 nedsat i alt

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden

1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Præsentation af projekt Den blå sti 4. Drøftelse af udviklingspotentialet for Prags Boulevard 43 & 47-49 5. Statusorientering - Krimsvej 6. Høring

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat NOTAT Til forvaltningerne Indledende høring om mødeplan 2018 1. Høring i forvaltningerne BR-Sekr. har udarbejdet et udkast til

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG FRAVÆRENDE MED AFBUD: LASSE ROSSEN (HANS SUPPLEANT LONE MUNK DELTOG I STEDET) ANNE DUUS (HENDES SUPPLEANT CARSTEN SAHL MORTENSEN DELTOG I STEDET) SABEENA SAREEN (HENDES SUPPLEANT HANS JØRGEN MØLLER DELTOG

Læs mere

REFERAT. for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87

REFERAT. for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87 REFERAT for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87 1. Spørgsmål fra borgere og oplæg (2013-0249729) 1 2. Godkendelse af dagsordenen (2013-0249744) 2 3. Oplæg om Københavnertunnelen (2013-0249823)

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere