VELKOMMEN. på VGT. Introduktionshæfte 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN. på VGT. Introduktionshæfte 2016"

Transkript

1 HF VELKOMMEN på VGT Introduktionshæfte 2016

2 Velkommen på VGT Torsdag den 11. august begynder et nyt kapitel i dit liv. Du bliver HF-kursist, og VGT bliver rammen om din skolehverdag. Vi glæder os til at se dig her og håber, at du hurtigt falder til. Det er vores erfaring, at mange nye elever og kursister er spændte på deres nye hverdag og har mange spørgsmål om alt mulig forskelligt. I dette introduktionshæfte giver vi svar på en lang række af spørgsmålene, som drejer sig om de første dage og det daglige liv på VGT. Har du brug for at få svar på andre spørgsmål, har du gode muligheder for det, når du begynder. Vi ser frem til at møde dig og ønsker dig en rigtig god sommer - og en god start på VGT! Mikkjal Helmsdal Rektor

3 Første skoledag Torsdag den 11. august Der er velkomst i skolegården, elevambassadører tager imod og guider sammen med med teamleder mod festsalen 08:15 Velkomst i festsalen v. rektor Kort musisk indslag. 08:45 Morgenmad i klasserne - Sammen med elevambassadør og teamlederne. Elevambassadør taler lidt om årets gang Bogudlevering løbende HF fotograferes 10:45 Stafet rundt på skolen sammen med dine klassekammerater, så du lærer at finde rundt. 12:00-12:15 Frokost i kantinen 12:15-13:00 It introduceres ved Claus - diverse programmer installeres mv. HUSK COMPUTER Afslutning og vinderen af stafetten afsløres. Det er klart, at man er spændt i starten.

4 ... og de næste dage Fredag den 12. august Din anden dag på VGT bliver præget af forskellige aktiviteter, der ryster de nye klasser sammen. Du vil lære din egen klasse at kende, men vil også være sammen med den anden hf-klasse. Hele formiddagen vil der også være kursister fra 2. hf, så du har rig mulighed for at få svar på, hvordan det er at gå på hf og VGT. Dagen begynder kl. 8:00 i kantinen. 08:05: Fælles afgang til fods mod spejderhuset, Drosselvej i Tarm. 08:30 Dagens aktiviteter begynder. Tag tøj på efter vejret, da du skal være ude en stor del af dagen. 12:00 Frokost. Vi griller pølser i bålhytten. Medbring drikkevarer + 10 kr. 13:00 Dagen slutter. Mandag, tirsdag, onsdag den august har du almindelig undervisning. Torsdag den 18. august: Lad madpakken blive hjemme. Du og din klasse inviteres på picnic af en 2.g-klasse. Der er almindelig undervisning til kl Fredag den 19. august Alm. undervisning indtil kl. 11:15 Derefter er der skolefodbold i Skjern. Du skal regne med resten af dagen, da finalen først spilles sidst på eftermiddagen. Arrangementet afsluttes med fest i kulturcentret. Mandag, tirsdag og onsdag den august er der fotografering af alle elever, enkeltvis og klassevis. Du kommer ret hurtigt i gang med under visningen, så du kan finde dig til rette i din nye hverdag. Midt i hverdagen er der altid mulighed for at tale med en lærer eller en studievejleder om ting, du er i tvivl om eller vil vide mere om.

5 Hyttetur Alle tager af sted Kort efter at du er begyndt på VGT, skal du på hyttetur med din klasse og dine temalærere. Hyttetur og overnatning foregår på Sommerlejren Hemmet Strand, som ligger få meter fra Ringkøbing Fjord. Du har normal undervisning de første fire moduler på afrejsedagen. Turen er en del af din undervisning, og du skal blot betale 75 kroner til mad. Turen er naturligvis alkoholfri. Afgang til Hytten Mandag den 29. aug. kl p og 1.r tager afsted sammen. Hytteturen varer godt et døgn, du er hjemme på VGT igen dagen ca. kl Sommerlejren Hemmet Strand ligger lige ved kanten af Ringkøbing Fjord

6 praktisk info praktisk info praktisk in Brugerbetaling Du skal betale et engangsbeløb på 300 kr., så du frit kan kopiere/printe. Med i prisen får du adgang til elektroniske ordbøger samt adgang til Office-pakken. Derudover står der en lille velkomstpakke klar til dig på første skoledag. Bøger og chip Du får udleveret de bøger, du skal bruge i undervisningen. Du har ansvar for alle de bøger, du modtager, og du er erstatningspligtig, hvis du mister dem eller ødelægger dem. Derfor er det vigtigt, at du med det samme skriver navn og klasse i alle bøger, og at du binder dem ind. Du får et log-in til Gyldendals røde ordbøger, ligesom du får adgang til CD-ORD. Bogdepotet ligger i kælderen, og det bestyres af boginspektor Allan Clausen. Du modtager dit studiekort en af de første skoledage, hvor der er indbygget en chip i til print. Alle elever skal have matematikprogrammet Texas NSpire. Det koster max 200 kr. Din matematiklærer hjælper dig med at købe licens til programmet. Ferieplan for skoleåret 2016/2017 Sommerferie: Til og med onsdag den 10. august Efterårsferie: Uge 42 Juleferie: Fra og med fre. den 23. dec. til og med tirs.. den 3. jan Vinterferie: Uge 7 Påskeferie: Fra og med mandag den 10. april til og med mandag den 17. april 2017 St. Bededag: Fredag den 12. maj 2017 Kr. Himmelfart: Torsdag-fredag den 25. maj og 26. maj 2017 Pinseferie: Mandag den 5. juni 2017 Grundlovsdag: Mandag den 5. juni 2017 Sommerferie: Begynder lørdag den 26. juni 2017 Fravær Der er mødepligt til undervisningen. Hvis du er syg eller forhindret i at deltage i undervisningen, skal du ringe til skolens kontor inden kl. 9 og sygemelde dig. Hvis du er under 18, er det dine forældre, som kontakter skolen. Skolens tlf. nr. er Du skal også skrive din fraværsgrund ind i Lectio. Alt fravær og manglende afleveringer af skriftligt arbejde registreres som forsømmelse. Der er en god tradition for fester på VGT - én af dem er fødselsdagsfesten, som bliver fejret i begyndelsen af september. I år fylder VGT 129 år, og vi fejrer fødselsdagen med meget alternativ idrætsdag og fest om aftenen.

7 fo praktisk info praktisk info praktisk Frokost Der er frokostpause kl I VGT s kantine kan du købe sund mad, så både krop og hjerne får noget godt at leve af. Vi spiser i kantinen, og af hensyn til indeklimaet må man ikke spise i klasserne. Fællestimer Der afholdes i årets løb fællestimer og fællesarrangementer for hele skolen og for de enkelte årgange. Der er altid liv i kantinen i frokostpausen. Nogle gange er der også musik. Fællessamling Der er jævnligt fællessamling i festsalen kl Fællessamlingerne består af sang, praktisk info og forskellige underholdende indslag fra elever og kursister. Netværk VGT har trådløst netværk, som du kan logge på overalt på skolen. Du får koder og vejledning i opsætning en af de første dage på VGT. Parkering Cykler og knallerter stilles på cykelparkeringen på Skolegade. Skoledagen Der er ingen klokke, der ringer ind og ud på VGT. Du sørger selv for at passe tiden. Modulerne ligger sådan: modul: modul: modul: modul : Frokost: modul: modul: Du skal være forberedt på en skoledag fra kl Nogle gange har du undervisning til kl. 15, men der kan også være andre ting, du skal deltage i, før du kan tage hjem. du finder meget mere info på

8 praktisk info praktisk info praktisk in Skema I løbet af sommerferien kan du se dit skema i Lectio. Du finder Lectio på forsiden af vgt.dk. Skemaændringer bliver meddelt på Lectio. Sørg for selv at holde dig orienteret. Studieværksted I Studieværkstedet på VGT finder du hygge og faglig opbakning. I studieværkstedet kan man lave lektier hver for sig, sammen med andre eller på tværs af klasserne. Du kan færdiggøre gruppearbejde og få lavet skriftlige afleveringer. Der er altid lærere til rådighed i studieværkstedet, og man kan få hjælp i de fleste fag. Studieværkstedet finder du i fællesarealet ved kantinen. I Studieværkstedet kan man få hjælp, men man kan også bruge studieværkstedet til at lade sig udfordre af faglige diskussioner eller få flere udfordringer via ekstra opgaver. I studieværkstedet serverer vi altid gratis frugt eller kage. Fest Der holdes fest ca. fem gange om året. Der er et festudvalg nedsat under elevrådet. Reserver allerede nu fredag den 9. september til den sjove og vigtige intro-fest. Teamlærere Til hver klasse er der knyttet et lærerteam, som hjælper med at udvikle studievaner og det sociale miljø i klassen. Tutor Alle HF-kursister har en tutur. En tutor er en af dine lærere, som skal være din sparringspartner i løbet af dine to år på HF. Din tutor skal hjælpe dig med at gennemføre din uddannelse. Du skal gennem samtaler med din tutor blive klar over dine faglige og studiemæssige standpunkter og udvikle dig til at kunne studere selvstændigt.

9 Studievejledning Enhver ny klasse på VGT får fra starten tilknyttet en studievejleder, som følger klassen hele studiet igennem. Individuel rådgivning Studievejledernes opgave er at rådgive dig personligt, f.eks. i forbindelse med overgangen til en ny skole, med skolearbejdet eller med mere personlige problemer. Studievejlederen har tavshedspligt, og hvad du fortæller din studievejleder, kommer naturligvis ikke videre uden din tilladelse. Studieteknik, SU og meget mere Udover den personlige vejledning orienterer studievejlederne dig på klassen om studieteknik i begyndelsen af det første skoleår. Her får du også gennemgået regler for SU, og du får information om, hvordan du kan søge. I løbet af efteråret i 1.g og 1.hf taler din studievejleder med dig om din skolegang på VGT, og senere om studieretningsvalg og valgfag. Christina Kaagard Inge-Lise Raeder Karin Raavig Allan Clausen VGT har fire studievejledere: Inge-Lise Raeder, Allan Clausen, Christina Kaagaard og Karin Raavig, som har fast træffetid to gange om ugen og ellers efter behov. Du kan altid aftale en tid med din studievejleder. De faste træffetider er slået op på opslagstavlen uden for studievejlederkontoret. Studievalg - når du tænker på fremtiden Studievalg Midt- og Vestjylland giver vejledning om valg af videregående uddannelse og erhverv, herunder optagelsesregler og beskæftigelse. VGT har tilknyttet studievejleder Elena Hedegaard fra Studievalg Midt- og Vestjylland, og hun træffes på VGT ca. en gang om måneden. Se i kalenderen i lectio, hvornår Elena er på besøg Uddannelsesguiden har information om alle uddannelser og erhverv i Danmark.

10 Videnscenteret I VGT s videnscenter kan du finde dagens aviser, mange tidsskrifter og bøger om snart sagt ethvert emne. Du kan læse lektier her, da der er åbent i hele undervisningstiden. Til videnscenteret er der knyttet en bibliotekar fra Ringkøbing-Skjern Biblioteker. Det betyder, at du altid kan få hjælp i forbindelse med litteratursøgning til opgaveskrivning. Du kontakter blot bibliotekaren. Bibliotekarens træffetider kan du se på videnscenterets opslagstavle. Bibliotekar Kirsten Hansen Ostler er behjælpelig med at finde lige præcis den litteratur, der er brug for.

11 find vej på 1. sal - find vej på 1. - find vej 119 auditorium

12 find vej i stueetagen - find vej i stu etage

13 kælderen - find vej i kælderen find vej i P24 Mediefag

14 lærere og personale og lærere og perso Lkt. Laila Hanghøj Andersen (la). Biologi Adj. Kristine Holm Kjær (khk). Kemi, biologi Adj.Tanni Andersen (ta). Dansk, historie Adj. Danielle Wallentin (dw). Engelsk Adj. Lone Broberg (lo). Dansk, religion Adj. Dennis Christensen (dc). Samfundsfag, musik Lkt. Henning Farup Christensen (hc). Dansk, idræt Lkt. Inger Marie Schou Christensen (ic). Fysik, matematik Lkt. Allan Clausen (ac). Fransk, musik, boginspektor, studievejleder Lkt. Bent Dollerup (do). Historie, geografi, erhv. økonomi Lkt. Anne Sofie Ejersbo (ae). Billedkunst, dansk Lkt. Susanne Ellemose (se). Kemi, biologi Lkt. Bente Emborg (em). Tysk, historie Lkt. Bodil Honoré Eriksen (er). Kemi, fysik Lkt. Henrik Fogde (fo). Engelsk, dansk. Pædagogisk leder

15 nale og lærere og lærere og personale Lkt. John Frederiksen (jf). Historie, geografi, erhv. økonomi, vicerektor Lkt. Christian Godiksen (cg). Dansk, engelsk Rektor Mikkjal Helmsdal (mh) Adj. Kathrine Høyrup (ka). Biologi Lkt. Randi Jacobsen (rj). Samfundsfag, historie Udd. stilling Rasmus Østermark Jensen (oe). Dansk, oldtidskundskab Lkt. Stefan Jørgensen (sj). Historie, samfundsfag Lkt. Martin Kristensen (mk). Fysik, kemi Lkt. Pernille Kviesgaard (pk). Biologi, dansk Lkt. Christina Wilther Kaagaard (ck). Mediefag, historie, studievejleder Lkt. Bente Vorup Larsen (bv). Dansk, idræt Lkt. Børge Larsen (bl). Fysik, matematik Udd. stilling Bo Thomas Michelsen (bo). Biologi Årsvikar Olav Nielsen (on). Idræt, historie Adj. Hanne Laursen (hl). Tysk, latin, oldtidskundskab

16 lærere og personale og lærere og perso Adj. Mette Lundegaard (ml). Matematik, oldtidskundskab Udd. stilling Mikkel Yde Kielberg (my). Idræt, psykologi Lkt. Uffe Geer Madsen (um). Historie, dansk Lkt. Birthe Lund Mortensen (bm). Fransk, religion Adj. Mikkel Mortensen (mm). Engelsk, religion Lkt. Jens Allan Mose (ms). Musik, engelsk Lkt. Anders Peder Pedersen (ap). Engelsk, filosofi Adj. Sanne Pedersen (sp) Engelsk, historie, religion Lkt. Allan Kissow Petersen (ak). Musik, samfundsfag Lkt. Karin Raavig (kr). Spansk, studievejleder Lkt. Inge-Lise Raeder (ir). Tysk, filosofi, studievejleder, læsevejleder Lkt. Tonie Ravn (tr). Dansk, psykologi Lkt. Peter Højlund Roesgaard (pr). Historie, idræt Lkt. Poul Erik Strømø (st). Historie, samfundsfag Lkt. Jens Axel Søgaard (js). Matematik, datalogi

17 nale og lærere og lærere og personale Lkt. Verena Thalmann (vt). Tysk, psykologi Lkt. Anne-Mette Kjærgaard Thorøe (at). Engelsk, religion, pædagisk leder Udd. stilling Elizabeth Ann Patti (lp). Engelsk Sekretær Anna Mette Norlyk Sekretær Anne- Mette Søndergaard Sørensen Sekretær Kitti Møller IT-koordinator Claus Ibsgaard Mentor Bente Marie Lauridsen Informationsmedarbejder Mie Kirkeby

18 og lærere og personale og lærere og Teknisk serviceleder Mads Nielsen Pedelmedhjælper Mikael Lund Kristensen Jette Ulstrup Mikkelsen, rengøringsassistent Else Poulsen, rengøringsassistent Jytte Møller Steen, rengøringsassistent Jonna Eegsgaard B. Andreasen, rengøringsassistent Mariane Jessen, rengøringsassistent Conny Svane, rengøringsassistent

19 elever i 1. g - elever i 1. g - elever i 1. g 1.a Pernille Holm Andersen Anne Sofie Jensen Sidse Skovkær Poulsen Tilde Krarup Nielsen Anne Ahrensback Roesgaard Mie Brixen Nielsen Alberte Skov Mortensen Maja Andreassen Rikke Dahl Nielsen Nadia Aagaard Andersen Jacob Kjær Signe Hedegaard Lauridsen Frederik Akselsen Johanne H. Termansen Amalie Nielsen Anne Katrine Brøsted Bang Lene Østergaard Kristensen Randi Rønnow Andersen Anne Sofie O. Poulsen Toke Aakjær Meyer Tilde Hyldgaard Danielsen Elisabeth Cæsar Villumsen Miki Lund Eriksen 1.u Sofie Toft Andreasen Maria Kjergaard Nielsen Sofie Gryning Oscar Podolla Kate Marjun Johannesen Ida Trip Nielsen Kristian Solsø Hindhede Rasmus Karkov Jakobsen Louise Laursen Caroline Colkær Tønder Louise Faartoft Jørgensen Lone Bach Thygesen Ronja Hilmand Mathiesen Josefine Hjorth Fausholt Konrad Rønne Kristensen Camilla Neesgaard Nielsen Ditte Storbjerg Stine Bak Petersen Emma Olesen Jonas Damm Andersen Andreas Pagaard Nielsen Cecilie Samsing Hansen Katrine Stærk Olesen Michael Ø. Frøsig Destiny Rose Kjær-Dona Karin Rejkjær Pedersen

20 elever i 1. g elever i 1. g - elever i 1. g - el 1.v Anita Stokholm Lauridsen Frederikke Vendelbo Førrisdal Stefan D. Thrana Lodahl Sarah Bredahl Christina Nørlund Lindgreen Anne Frederikke V. Nørgaard Ida Hvingelby Andersen Line Bau Aagaard Christina Lessmann Hansen Heidi Storgaard Hansen Emma Damgaard Markussen Sabine Høivang Mathiesen Jimmi Larsen Anna Dubgaard Fahl Maria Madsen Sofie Sandfeld Jensen Maria Bredtoft Jakobsen Helena Nybro Rikke Lund Kølbæk Emma Højer Nielsen Frederikke Amalie Lyhne-Petersen Natasja Maribo Hansen Henriette Korsgaard Henriksen Sofie Amalie Birkeholm Lund Anne Mette Bækgaard Bredtoft Nadia Elisabeth Haugaard Jonas Højgaard Fowle Sabrina Faust Jacobsen 1.y Cathrine Pedersen Rasmus Skov Jensen Sarah Emilie Pedersen Frida Aamann Christensen Jonas Kuno Jensen Mathula Sammukaratnam Julie Pedersen Nielsen Maja Rask Guldager Jeppe Engelbreth Kristensen Linn-Sofie Bonde K. Mouritsen Tine Lindell Thesbjerg Suruthy Vijayakumaran Ulrikke Fredsted Jeppesen Rikke Hede Jensen Johanna Egeris Nielsen Andrea Fuglsang Olesen Heidi Randeris Nielsen Anne Kjølmose Nørremark Heidi Linde Pedersen Tobias Clemens Brodtkorb Karoline Knak Chopart Jeppe Georg Pedersen Thea Wengel Lomborg Mathilde Bundgaard Pedersen Cecilie Aastrup Nielsen Lærke Enevoldsen Louise Sejersbøl Tobiasen Kamilla Mogensen Nikoline Juhl Pedersen

21 ever i 1. g - elever i 1. g - elever i 1. g - el 1.z Andreas Rosby Kelså Erik Rønne Kristensen Emilia Holm Fonnesbech Jeppe Emborg Skot-Hansen Maja Kortnum Damgård Andersen Sille Emmelie Frilund Frandsen Thomas Sigaard-Kristensen Agnes Thorøe Tobias Fogtmann Frost Laura Moeslund Broberg Kristian Villi Poulsen Louise Lind Andersen Kennet Vendelbo Schmidt Christoffer Østrem Fris Selma Birkmose Janni Møller Kristensen Hanne Birgitte Enevoldsen Sara Nygård Sørensen Laura Skovby Heldgaard Caroline Maren Stengaard Jensen Line Brink Kristensen Emma Alice Lykke Dinesen Kasper Andersen

22 kursister i 1. hf - kursister i 1. hf - kur 1.p Tulle Marie Louise A. Jensen Maria Hagen Siem Tanja Kølby Maj Louise Borup Mikkel Krohn Hansen Kathrine Skoven Houensgaard Anders Eybye Winnie Schacht Hansen Natasja Kira Madsen Heidi Celikelmas Jensen Robert Reumert Johnsen Patrick Gissel Alexander Lenger Ploug Bea Sommer Boisen Maiken Hovgaard Christiansen Louise Qvist Mortensen Lea Elise Ruby Olesen Malte Backs Jacob Voigt Kjær Marianne Visby Laursen Philip Aksel Stræde Malene Hauritz Paibjerg Victoria Diana Wesolowski Nikola Karina Eksteina Laura Sara Dabrowska Mathias Rahbek Jensen Mette Nørgaard Larsen Diana Marie Andersen Sofie Kamstrup Kristensen 1. r Emily Teslak Larsen Emil Wagner Iversen Katrine Holm Pedersen Benjamin Alexander Gravesen Isabella Lykke F. Ulriksen Line Jensen Sofie Langgaard Rasmussen Fie Thye Kærsaa Alexander Guldhammer Kristensen Line Sonne Christensen Camilla Sønderby Jakobsen Emma Nygaard Geertsen Katrine Linnet Lauridsen Pernille Knudsen Emma C. McElwee Jakobsen Rikke Søegaard Nanna Heiselberg Schierff Emil Bune Svendsen Sus Nygaard Biensø Marianne Smedegaard Theresa Vang Christensen Rasmus Bach Nielsen Mads Nygaard Knudsen Simon Sebastian Steen Mathias Kousgaard Kjær Kasper Holtze Olsen Mathias Hagelskjær Kristensen Louise Villumsen Tved Dennis Krog Gadgaard

23 Fagrækken i 1. HF I 1. HF vil du møde en række fag, som du kender: Dansk Engelsk Matematik Idræt Design, musik eller mediefag. Desuden møder du faggrupper som er nye: Naturvidenskabelig faggruppe - består af fagene biologi, geografi og kemi. Der arbejdes med fælles emner i de tre fag. Det kan være emner om sundhed, levevilkår og miljø. En del af undervisningen foregår i klasseværelset, men der vil også være praktisk arbejde i form af eksperimenter og undersøgelser i naturen. Kultur- og samfundsfaggruppen - består af fagene historie, samfundsfag og religion. Fagene arbejder i nogle perioder sammen om fælles emner, der ofte afsluttes med et elevprojekt. I andre perioder arbejder fagene hver for sig. Værkstedsundervisning - hvor du lærer gode studie- og arbejdsvaner og arbejder med tværgående emner. Til hver klasse er knyttet et lærer-team, som hjælper med at give en god start på de to år i HF.

24 Lectio Lectio er et program, som du finder via skolens hjemmeside, vgt.dk. På Lectio kan du se dit skema, dine lektier og opgaver. Du kan se ændringer, særlige arrangementer, prøver og meget mere. En del af Lectio er åbent for alle. Elever og kursister får desuden særlig adgang til Lectio med en kode, så de kan se deres egne karakterer, beskeder, fravær og hente filer, som lærere vedhæfter til brug i undervisning. vgt.dk På vgt.dk er der nyheder og nyttig viden om hverdag og fest på skolen. Via hjemmesiden kan man melde sig til som abonnent på nyheder og informationer.

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00 U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 10 baner 1-27 09:00 28-54 10:00 55-81 11:00 82-108 12:00 109-135 13:00 136-151 14:00 Holsted 5 baner 200-213 09:00 214-227

Læs mere

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 16 november 2014 Tid: 16:26:27 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 2. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Aabybro Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Aabybro IF Svømning Overdommer:

Læs mere

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Frisvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 31 august 2014 Tid: 23:43:27 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 1. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Nørresundby Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Svømmeklubben Nord

Læs mere

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2012/2013 Stævne by: Aars Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Aars Svømmeklub Overdommer: Allan Thorup Svenningsen Stævneleder:

Læs mere

FINA Point Total Damer Stævne navn: Klubmesterskaber Stævne by: Esbjerg Arrangør: Esbjerg Svømmeklub

FINA Point Total Damer Stævne navn: Klubmesterskaber Stævne by: Esbjerg Arrangør: Esbjerg Svømmeklub Side: 1 Dato: 07 december 2013 Tid: 17:25:34 FINA Point Total Damer 1 13 Marie Voigt Lauridsen 1995 Esbjerg Svømmeklub 2293 13, 17, 21, 5 2 27 Simone H. Lauridsen 1999 Esbjerg Svømmeklub 1951 21, 11, 7,

Læs mere

Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole

Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole Klasseliste for: 0 klasse. Fjelsø Friskole Dato 31-08-2009 Side 1 184 Julie Pilgård Andersen 20030607 Heidi Andersen Jakob Pilgård Andersen Præstevejen 41 9864 5303 185 Stine Lykke Nielsen Fyllgraf 20030831

Læs mere

RESULTATLISTE Rødding Skydning

RESULTATLISTE Rødding Skydning 07-03-2015 16:39:37 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Rødding Skydning Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 107058 Michelle Brun Henningsen 11-030 Alslev Skytteforening 199/09 200/02 399/11 2 109523 Kasper Johannsen

Læs mere

RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016

RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016 05-12-2016 18:12:09 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 109979 Silas Grønnebæk 11-020 Holsted Skyttekreds 200/08 199/07 399/15 2 114084 Magnus Ølgod

Læs mere

Plac Navn Født Klub 50m Opnået Status

Plac Navn Født Klub 50m Opnået Status Side: 1 Dato: 11 januar 2015 Tid: 16:40:19 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Brønderslev Arrangør: Svøm Region Nordjylland & BSK08 Overdommer:

Læs mere

Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub. Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub. Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub. Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub. Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 23 januar 2015 Tid: 23:21:56 Resultat Total - Med point uden mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2014/2015 Stævne by: Brønderslev Arrangør: Svøm Region Nordjylland & BSK08 Overdommer:

Læs mere

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner UM 5M 29 Junior og Ungdom Vestereng Skydebaner www.skytteunion.dk 1 6 liggende Herrejunior 1 Nicolai Espersen Ballerup 99 98 97 98 94 97 583 29x 583 Finale 12,1 685,1 2 Alexander Helleskov Trehøje 98 98

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013

RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013 02-02-2013 19:48:26 - DDS SP v.3.13.1.1 RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 95037 Jacob H. Jørgensen 06-072 Helle Skytteforening 199/09 198/06 397/15 2 98903 Troels Nielsen

Læs mere

FORELØBIG RESULTATLISTE Ø L G O D S K Y D N I N G 2013

FORELØBIG RESULTATLISTE Ø L G O D S K Y D N I N G 2013 01-12-2013 19:02:12 - DDS SP v.3.13.11.1 FORELØBIG RESULTATLISTE Ø L G O D S K Y D N I N G 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 92931 Anne Sofie Madsen 06-015 Ølgod Skytteforening 198/06 198/12 396/18 2

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2012-2013 1. omgang Startet i 1980 1. omgang total 1. Division A Særslev 1 1763 2 1763 2 B Trehøje 1 1751 2 1751 2 C Viborg 1 1749 2 1749 2 c ÅRK 1 1699

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016

RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016 07-03-2016 19:51:50 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 116598 Nicolai Mathiesen 11-072 Helle Skytteforening 200/10 200/08 400/18 2 99520 Stine

Læs mere

Frederikshavn Ishockey klub

Frederikshavn Ishockey klub Navn Jeff Mølholt Lucas G. Davidsen Camilla Rasmussen Nicklas Stenbakken Patrick Guldberg Lucas Hansen Oscar Kølbæk Rosenberg Jørgen Lie Simon Asbjørn Mørk Puk Lyng Thomsen Mathias From Anders Præstegaard

Læs mere

Mikkel Johansen 01:59:30 15 km

Mikkel Johansen 01:59:30 15 km Mikkel Johansen 01:59:30 15 km Marianne Sørensen 01:30:00 15 km Kirsten Nielsen 01:27:00 12 km Lene Klit Simonsen 01:26:00 12 km Claus Johansen 01:03:46 12 km Ejner Christensen 12 km Niels Jonstrup 12

Læs mere

Hammel GF, Badminton. Nr. Id Navn Klub Point 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22

Hammel GF, Badminton. Nr. Id Navn Klub Point 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22 Herresingle U11 B Antal deltagere: 11 1 (P.1) 981006-03 Alexander Høglund Lystrup 44 2 (P.1) 000216-01 Mads Muurholm Petersen Hinnerup 22 Damesingle U11 B Antal deltagere: 8 1 (P.1) 980801-01 Anne Muurholm

Læs mere

Dansk Skytte Union DM 15m 2018 Randers

Dansk Skytte Union DM 15m 2018 Randers 1 2 fritstående Ungdom U13 1 Maria Graversen FHSS 2 3 stående m/støtte U13 med støtte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 11 12 13 14 15 Gustav Røjkjær BPI Henriette Larsen BPI Frederikke Nielsen BPI Tobias G Højgaard

Læs mere

FC Horsens Ternevej Horsens VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September.

FC Horsens Ternevej Horsens   VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September. FC Horsens Ternevej 83 8700 Horsens www.fchorsens.dk VAGTPLAN POKALCUP 2018 D.1./2. September. 1 BODER Lørdag 1/9-18: Bodansvarlig: Joan Wagner 3027 7409 Kl. 08 12 kl. 10 14 kl. 12 16 kl. 14 18 Caroline

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 50 METER RIFFEL DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I Vingsted. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 50 METER RIFFEL DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I Vingsted. S08c DANMARKSMESTERSKAB METER RIFFEL Resultatliste Danmarksmesterskab I Vingsted DANSK SKYTTE UNION liggende Herre Kevin F Sørensen ÅRK Jonas Kofoed Hansen Vejle SF Peter Kurth Jensen BPI Esben Jakobsen Særslev

Læs mere

Resultatliste - TKL Julestævne 2014

Resultatliste - TKL Julestævne 2014 Side 1 af 6 16:47:59 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Julestævne 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 107452 Sara Alexis 06-001 Viborg Skytteforening 200/10 200/13 400/23 2 102884 Marica Clausen 06-020

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

RESULTATLISTE Højmark stævne 2014

RESULTATLISTE Højmark stævne 2014 Side 1 af 8 15:20:27 DDS SP v.3.12.12.1 RESULTATLISTE Højmark stævne 2014 Gevær, 15m. Mesterskab BK1 1 98014 Mikkel Madsen 03 023 Lemvig Skytteforening 200/12 200/11 400/23 2 98883 Lars Andersen 03 010

Læs mere

Elev Fag 1 Fag 2a Fag 2b Fag 2c Grupper Tidspunkt Dansk Kemi Biotek (MR)

Elev Fag 1 Fag 2a Fag 2b Fag 2c Grupper Tidspunkt Dansk Kemi Biotek (MR) AT-årsprøve 2.a Dato: 4.juni Lokale: Dansk/ S3, Historie/ S5 Elev Fag 1 Fag 2a Fag 2b Fag 2c Grupper Tidspunkt Dansk Kemi Biotek (MR) (HK) (TH) René S. Bitsch X X 6 08:00 Peter K. Sørensen X X 6 08:24

Læs mere

PlacNavn Født Klub Opnået Status

PlacNavn Født Klub Opnået Status Resultat Total - Officiel Stævne navn: DGI Begynder/Talentstævne 3 Stævne by: Oksbøl Arrangør: DGI og Blåvandshuk Svømmeklub Løb 1, 25m Brystsvømning Damer, Finaler Sponsor: Begynderturnering PlacNavn

Læs mere

Løb 1, 4X50m Butterfly Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Butterfly Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 4. Seriestævne 2008/2009 Stævne by: Aalborg Arrangør: Svøm Region Nord og Aalborg Svømmeklub Overdommer: Lene N. Nielsen Stævneleder: Peter

Læs mere

Løb 1, 40m fri damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 1, 40m fri damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Oprettet af WinGrodan 1.22.07, Licens til Side: 1 Dato: 06 april 2014 Tid: 16:35:34 Resultat Total - Med point uden mellemtider Stævne navn: SVØMMESKOLEMESTERSKABERNE 2014 Stævne by: Brønderslev Arrangør:

Læs mere

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Tid: Sekretariat Sekretariat Sekretariat Sekretariat Speaker Lyd/Musik Skriver for vet 10:00-13:00 Kristina Brødbæk Louise Ø Larsen Lene Burgaard 13:00-16:00

Læs mere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere Herresingle U09 B 1. Søren Pedersen (Holsted) 2. Tobias Hansen (Skodborg) 3. Max Bøgedahl (Skodborg) 4. Anne Mia Storm Pedersen (Andst) 5. Christian Huss Eskesen (Gesten) Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen

Læs mere

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Indledende 17 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Indledende 17 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S Side: 1 Licens til Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: Vendsyssel Cup 2012 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Overdommer: Johnni Olesen & Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Flemming Mikkelsen

Læs mere

Seedede heat Stævne navn: 2. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68

Seedede heat Stævne navn: 2. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68 Side: 1 Seedede heat Stævne navn: 2. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68 Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix Finaler (1) 119 2 Aars Mix 1 1992 AARS 1 25m

Læs mere

Vejen den 13/11-10 kl. 09:00

Vejen den 13/11-10 kl. 09:00 Vejen den 13/11-10 kl. 09:00 Vejen 10 baner 1-26 09:00 27-52 10:00 53-78 11:00 79-104 12:00 105-108 13:00 Damesingle U11 B Pulje 1 1 Mathilde Rauschenberg Hviding 2 Sofie Beck Hviding 3 Katrine Jessen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1885,9 10 1885,9 10 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,6 8 1845,6 8 3 Viborg 1 1843,5 6 1843,5 6 4 ÅRK 1 1843,2 4 1843,2 4 5 Helle 1 1829,4 2 1829,4 2 6 Hvidovre

Læs mere

Resultatliste - Spjaldløbet

Resultatliste - Spjaldløbet Resultatliste - Spjaldløbet 3,5 km Kvinder 0-9 år 1 7 Alberte Thomsen 7 Grønbjerg friskole 00.25.40 2 8 Mie Juelsgaard 7 Grønbjerg friskole 00.28.39 3 79 Frida Mikkelsen 2 Superrbrugsen, Spjald 00.29.13

Læs mere

1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng

1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng Præstøløbet 2014 - søndag d. 31. august 2,8 km 1 100 Sara Funch Mortensen pige 00:15:51 00:05:40 Hurtigste pige 2 104 Patrich dreng 00:15:55 00:05:41 Hurtigste dreng 3 107 Holger dreng 00:15:58 00:05:42

Læs mere

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac.Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 2. Seriestævne 2009/2010 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svøm Region Nord og Overdommer: Lene Nørgaard Stævneleder: Flemming Mikkelsen Løb

Læs mere

Resultatliste. Dansk Skytte Union DM m luftriffel. S08a

Resultatliste. Dansk Skytte Union DM m luftriffel. S08a Resultatliste DM 2015 10 m luftriffel 1 30 skud 10m Ungdom 13 1 Silas Kildehøj BPI DK 106,0 106,5 104,7 317,2 29x 2 Emma N. Koch Nykøbing Falster DK 105,8 105,9 105,0 316,7 28x 3 Carsten Hansen BPI DK

Læs mere

RESULTATLISTE. Eley-Cup 2016

RESULTATLISTE. Eley-Cup 2016 RESULTATLISTE Eley-Cup 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 109719 Jonas R. Pedersen 23-006 Næstved Skytteforening 200/14 200/13 400/27 G+P 2 121512 Laurits Mandrup 23-006 Næstved Skytteforening 200/10

Læs mere

Hytte 15 Voksne Hytte 16 Fornavn Efternavn Initialer Fornavn Louise Faartoft LF Henrik Lotte Mathiesen LM Kasper

Hytte 15 Voksne Hytte 16 Fornavn Efternavn Initialer Fornavn Louise Faartoft LF Henrik Lotte Mathiesen LM Kasper Hytte 1 LM/HR Hytte 2 Fornavn Efternavn Skole Fornavn axel Schjøth videbæk sissel mathias hansen videbæk amalie anders knak videbæk cecilie christian pilgaard videbæk rebekka mikail kose videbæk julie

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

FBT Træningsplan Elite- og turneringsspillere Stella, Sophia, Anna, Louise, Maria, Frederikke Anahita, Ingrid, Clara

FBT Træningsplan Elite- og turneringsspillere Stella, Sophia, Anna, Louise, Maria, Frederikke Anahita, Ingrid, Clara FBT Træningsplan 2018 - Dag: Ansvarlig træner 14.00-16.00 Emil Okkels, Christian Q Elias D, Aksel, Vera, Anton L, David Magnus F, Rasmus B, Guy, Malthe Knudsen, Gustav j, Victoria Rasmus La, Noah B, Alexander

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2013-2014 10. omgang Startet i 1980 10. omgang total 1. Division A Trehøje 1 1848,7 2 17895 18 a Bredstrup-Pjedsted 1 1237,4 0 16106,3 16 c Viborg 1 1812

Læs mere

DGI Sydvest Skydning. Resultatliste. Landsdelsskydning m. Den juni. I Esbjerg

DGI Sydvest Skydning. Resultatliste. Landsdelsskydning m. Den juni. I Esbjerg DGI Sydvest Skydning Resultatliste Landsdelsskydning 25-50-200 m. Den 17-21. juni 2014 I Esbjerg Pokaloversigt Landsdelsskydning 2014 i Esbjerg 50 m. Børnehold: 2014 Ribe 1164 Individuel senior 2014 Line

Læs mere

Resultatliste - samlet : Sæby nålestævne d. 080512 - d. 03-05-2012

Resultatliste - samlet : Sæby nålestævne d. 080512 - d. 03-05-2012 Resultatliste - samlet : Sæby nålestævne d. 080512 - d. 03-05-2012 Piger 0-7 år 1 141 Chia Lund 2005 Aalborg Atletik & Motion 2 140 Julie Bentze 2006 Aalborg Atletik & Motion 3 75 Mathilde G. Olesen 2007

Læs mere

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Brystsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 2. Seriestævne 2010/2011 Stævne by: Hjørring Arrangør: Svøm Region Nord og Svømmeklubben S 68 Overdommer: Niels Arp-Nielsen Stævneleder: Henning

Læs mere

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Side 1 af 8 16-01-2017 17:05:38 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening

Læs mere

file://e:\documents and Settings\SAK\Dokumenter\DGI Mangekamp v3.2\printout\resultlisttotal.html

file://e:\documents and Settings\SAK\Dokumenter\DGI Mangekamp v3.2\printout\resultlisttotal.html Side 1 af 7 Resultatliste - Samlet Nålestævne, SAS, Silkeborg mandag den 16. juni 2014 Piger under 7 år 1 17 Ida Skipper 2007 Viborg 40m 400m Læ Ku 1464 7,98s (408) 1.33,88 (357) 2,57m (498) 4,31m (558)

Læs mere

U-17 STÆVNE Mesterrække og A-række

U-17 STÆVNE Mesterrække og A-række U-17 STÆVNE Mesterrække og A-række 4.-5. september 2010 Herresingle U17 M Pulje 1 Afb 1 Frederik Jeppesen Ikast 2 Simon Ginnerup Andersen * 3 Mathias Nielsen Sportsefterskolen SINE 1-2 W.O. (2) 1-3 W.O.

Læs mere

Løb: 36 Herre Senior K1 500m A-finale 13:20. Løb: 37 Pige U14 K1 500m B-finale 13:25. Løb: 38 Pige U14 K1 500m A-finale 13:30

Løb: 36 Herre Senior K1 500m A-finale 13:20. Løb: 37 Pige U14 K1 500m B-finale 13:25. Løb: 38 Pige U14 K1 500m A-finale 13:30 35 Dame Senior K 500m A-finale 3:5 3 Emma Broberg Hvidovre 4 Solveig Schmidt Odense 5 Annemia Pretzmann Silkeborg 3 Herre Senior K 500m A-finale 3:0 Peter Larsen Sorø Nils Boe Maribo 3 Emil Noe Nielsen

Læs mere

Oversigt over træningshold og aktiviteter. Randers Tennisklub indendørs 2011

Oversigt over træningshold og aktiviteter. Randers Tennisklub indendørs 2011 Oversigt over træningshold og aktiviteter Randers Tennisklub indendørs 2011 Træning indendørs i følgende perioder: 23/9 2011 20/4 2012 Ferie i følgende uger: Uge 42, 52, 7 og 14 (der er INGEN træning i

Læs mere

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær,

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, 15m 1 190,20 5 14-54048 Thomas Jensen Frejlev-Vantore

Læs mere

Resultat Total - Officiel

Resultat Total - Officiel Side 1 af 11 23-1-212 Resultat Total - Officiel Stævne navn Begynderstævne 3 Udskriftsdato 22 januar 212 Stævne by Ulfborg Udskriftstidspunkt 11:56 Arrangør UBG og HSC Bassin 25m Stævne dato 22 januar

Læs mere

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status Side: 1 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Jetsmark Arrangør: Svømmeklubben Jet Overdommer: Johnni Olesen Stævneleder: Christian Heiberg Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2014-2015 4. omgang Startet i 1980 Åben klasse 4. omgang total 1. Division 1 Bredstrup-Pjedsted 1 1859,9 12 7433,2 48 2 Helle 1 1834,2 10 7325,5 34 3 Viborg

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Resultatliste - Sommerstævne - Viborg 2015

Resultatliste - Sommerstævne - Viborg 2015 Side 1 af 7 07-06-2015 19:49:45 - DDS SP v.3.15.6.1 RESULTATLISTE Sommerstævne - Viborg 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 113123 Emilie Louise Rasmussen 06-026 Kjellerup Skytteforening 198/09 199/12

Læs mere

VELKOMMEN PÅ VGT Introhæfte STX 2018

VELKOMMEN PÅ VGT Introhæfte STX 2018 VELKOMMEN PÅ VGT Introhæfte STX 2018 VELKOMMEN PÅ VGT Mandag den 13. august begynder et nyt kapitel i dit liv. Du bliver gymnasieelev, og VGT bliver rammen om din skolehverdag. Vi glæder os til at se dig

Læs mere

VELKOMMEN PÅ VGT Introhæfte HF 2018

VELKOMMEN PÅ VGT Introhæfte HF 2018 VELKOMMEN PÅ VGT Introhæfte HF 2018 VELKOMMEN PÅ VGT Mandag den 13. august begynder et nyt kapitel i dit liv. Du bliver HF-elev, og VGT bliver rammen om din skolehverdag. Vi glæder os til at se dig her

Læs mere

RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016

RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016 13-03-2016 17:41:59 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 116598 Nicolai Mathiesen 11-072 Helle Skytteforening 200/12 198/08 398/20 2 99520 Stine Jacobsen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1880,0 10 9417,5 50 2 ÅRK 1 1853,1 8 9249,2 32 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1850,0 4 9248,0 30 4 Viborg 1 1850,7 6 9240,4 28 5 Hvidovre SK 1 1840,7 2 9181,3

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1873,7 10 1873,7 10 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1844,6 8 1844,6 8 3 Viborg 1 1841,7 6 1841,7 6 4 Hvidovre SK 1 1830,8 4 1830,8 4 5 Randers 1 1828,8 2 1828,8

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 2. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1869,8 10 3741,6 20 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1858,2 8 3703,4 14 3 Viborg 1 1843,6 5 3690,2 13 4 Kolding 1 1843,5 5 3686,9 9 5 Helle 1 1824,2 2 3632,1

Læs mere

Løb 3, 50m Frisvømning Damer, Finaler år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 3, 50m Frisvømning Damer, Finaler år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point uden mellemtider Stævne navn: Speedo Cup 2008 Stævne by: Randers Arrangør: Randers Svømmeklub Neptun Overdommer: Ole W. Jørgensen Benny Larsen Stævneleder:

Læs mere

RESULTATLISTE Ølgod Skydning 2014

RESULTATLISTE Ølgod Skydning 2014 RESULTATLISTE Ølgod Skydning 204 Gevær, 5m. - Mesterskab BK 07780 Mads Olesen 05-09 Skjern Skytteforening 200/09 99/06 399/5 Guld 2 88088 Marie Bæk Pagaard 05-09 Skjern Skytteforening 200/2 98/09 398/2

Læs mere

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16 1 Jonathan Dahl / Nislevgård / 00:19:05 Nislevgård00:19:48 00:20:30 00:20:07 00:20:13 00:00:33 01:40:18 (00:47) 2 Peder Balle 00:20:16 00:21:37 00:21:35 00:21:08 00:21:09 00:01:42 01:47:30 (00:50) 3 Martin

Læs mere

Resultatliste. Landsdelsfinalen i Skoleskydningen DDS Ribe

Resultatliste. Landsdelsfinalen i Skoleskydningen DDS Ribe Resultatliste Landsdelsfinalen i Skoleskydningen 2010 DDS Ribe LANSDELSFINALE I SKOLESKYDNINGEN 2010 HOLDRESULTATER Placering Skole/hold Point 1 Ølgod Byskole 5.B 767 18 2 Nørbølling Skole 5. 756 11 3

Læs mere

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status

Løb 1, 4X25m På Maven Mix gr2, Finaler Plac Navn Født Klub 25m Opnået Status Side: 1 Dato: 20 oktober 2013 Tid: 17:15:12 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Flipper Cup Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svømmeklubben Søhesten Overdommer: Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Jens

Læs mere

Løb 17, 100m Frisvømning Damer, Finaler 15-16 år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 17, 100m Frisvømning Damer, Finaler 15-16 år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point uden mellemtider Stævne navn: Speedo Cup 2008 Stævne by: Randers Arrangør: Randers Svømmeklub Neptun Overdommer: Ole W. Jørgensen Benny Larsen Stævneleder:

Læs mere

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01 Side: 1 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Vendsyssel Cup 2011 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svømmeklubben Søhesten Overdommer: Niels Arp Nielsen & Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Flemming Mikkelsen

Læs mere

RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015

RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015 RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 Thomas Marding Thorsen-Poulsen Midtdjurs Skytteforening 199/13 199/13 398/26 G 2 Julie H Christiansen Midtdjurs Skytteforening 199/11

Læs mere

RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011

RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011 Side 1 af 6 30-10-2011 17:01:46 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 94592 Anne-Marie Nysom 05-101 Randers Skyttekreds 200/10 200/14 400/24 2 81546 Nanna

Læs mere

Allesø Gymnastikforening,Badminton

Allesø Gymnastikforening,Badminton Velkommen til. På grund af for få tilmeldinger udgår følgende rækker: MD D-rk, MD B-rk, DD B-rk, DS C-rk, DS D-rk. Vi håber alle vil være behjælpelige med at tælle de steder, hvor der evt. vil opstå problemer,

Læs mere

Info til officials. Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen Her er en foreløbig tidsplan:

Info til officials. Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen Her er en foreløbig tidsplan: Info til officials Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen 2019. Her er en foreløbig tidsplan: Onsdag: Kl. 12.30-20.00: Licens- og teknisk kontrol

Læs mere

Resultatliste - Ullerup Stævne 15m. 2016

Resultatliste - Ullerup Stævne 15m. 2016 Side 1 af 9 12-11-2016 18:46:51 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Ullerup Stævne 15m. 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 113171 Signe de la Roi 10-207 Fredericia Skytteforening 199/10 200/10 399/20

Læs mere

Velkommen til skoleåret 2013/2014

Velkommen til skoleåret 2013/2014 Velkommen til skoleåret 2013/2014 Kære nye elev Velkommen til Horsens Gymnasium. Vi er glade for, at du har valgt os. På Horsens Gymnasium vil du møde et stærkt fællesskab og en høj faglighed og du vil

Læs mere

Startliste NJ Stafet D17-49

Startliste NJ Stafet D17-49 D17-49 03/05/2018 10:00:00 245Aalborg Orienteringsklub 1 hold 1 1 Anna Vang Bobach 200775 2 Marie-Louise Møller 501932 3 Helle Bobach 200699 246 Aalborg Orienteringsklub 2 hold 2 1 Maja Mærkedahl Lilleør

Læs mere

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00 Billettype Bo Brassøe 1 Christian Poulsen 1 Jacob Hørbye 1 Mathias Fuglsang 1 Thomas Mølbjerg Jørgensen 1 Alex Brøndum 1 Anders Borregaard 1 Bjørn Bundgaard Jensen 1 Casper Hansen 1 Christian Jungersen

Læs mere

RESULTATLISTE Helle skydning 2015

RESULTATLISTE Helle skydning 2015 28-02-2015 13:32:15 - DDS SP v.3.14.3.1 RESULTATLISTE Helle skydning 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 99520 Stine Jacobsen 11-072 Helle Skytteforening 200/14 200/10 400/24 2 83055 Christoffer Fuglkjær

Læs mere

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015 24-10-2015 18:25:50 - DDS SP v.3.15.10.1 RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 108003 Eva Bundgaard Jacobsen 06-011 Skive Skytteforening 200/10 199/15 399/25 2 93472 Anne

Læs mere

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste /5/28 D7-49 Rold Skov OK hold :32:9 247 Ida Riis Madsen 28:2 28:2 2 Laura Bobach 3:56 ::6 3 Gertrud Riis Madsen 3:53 :32:9 2 Aalborg Orienteringsklub hold :52:2 2:3 245 Anna Vang Bobach 35:2 3 7: 35:2

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab m 2012

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab m 2012 26-08-2012 15:54:50 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 25-50-200-300 m 2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 28262 Kristian Fabricius 02-004 Boddum-Ydby Skytteforening 200/14 200/17 400/31

Læs mere

BMI Stafetten 29. maj Resultater

BMI Stafetten 29. maj Resultater BMI Stafetten 29. maj 2010 Resultater Børn 0-9 år (2,5 km), side 2-3 Børn 10-13 år (5 km), side 4-5 Voksen, kvinder (5 km), side 6 Voksen, mænd (5 km), side 7 Voksen, mix (5 km), side 8-9 1 Børn 0-9 år

Læs mere

Seedede heat Stævne navn: Klubmesterskab 2014 Stævne by: Vejle Arrangør: Vejle Svømmeklub Triton

Seedede heat Stævne navn: Klubmesterskab 2014 Stævne by: Vejle Arrangør: Vejle Svømmeklub Triton Side: 1 Dato: 09 december 2014 Tid: 01:34:37 Seedede heat Stævne navn: Klubmesterskab 2014 Stævne by: Vejle Arrangør: Vejle Svømmeklub Triton Løb 25, 200m Frisvømning Herrer Finaler (2) Heat 1 (2) 22 2

Læs mere

Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012. Piger under 7 år. Piger 8 år

Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012. Piger under 7 år. Piger 8 år Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012 Piger under 7 år 1 201 Chia Lund 2005 Aalborg AM 40m 400m Læ Bo Ku 1084 8,6s (295) 1.48,9s (188) 2,12m (340) 10,27m

Læs mere

Resultat Total - Officiel Stævne navn: Begynderstævne 1 Stævne by: Ikast Arrangør: ikast svømmeklub Overdommer: Stævneleder: Mikkel Hvolgaard

Resultat Total - Officiel Stævne navn: Begynderstævne 1 Stævne by: Ikast Arrangør: ikast svømmeklub Overdommer: Stævneleder: Mikkel Hvolgaard Side: 1 Dato: 23 september 212 Tid: 12::23 Oprettet af WinGrodan 1.19.8 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Begynderstævne 1 Stævne by: Ikast Arrangør: ikast svømmeklub Overdommer: Stævneleder: Mikkel

Læs mere

Fovslet Stenderup Gødding Nørreskoven Hannerup Gadbjerg

Fovslet Stenderup Gødding Nørreskoven Hannerup Gadbjerg Maxi 1 Damer Vintercup 217/18 18-nov 25-nov 9-dec 6-jan 17-feb 3-mar Ulrika Ørnhagen OK Snab DNS Hedvig Valbjørn Gydsen OK Melfar Fejlkl Maxi 1 Herrer Kristian Blok OK Snab 51,46 1 51,8 1 2 Nicolai Wind

Læs mere

Seedede heat Stævne navn: HEI-CUP2005 Stævne by: Egå havvej 5 Arrangør: HEI

Seedede heat Stævne navn: HEI-CUP2005 Stævne by: Egå havvej 5 Arrangør: HEI Side: 1 Seedede heat Stævne navn: HEI-CUP2005 Stævne by: Egå havvej 5 Arrangør: HEI Løb 1, 100m Rygsvømning Piger Finaler (10) Heat 1 (10) 159 1 Anna Nielsen 1992 2711920067 HEI 25m 134 2 Christine Dimke

Læs mere

S a h l F riskole Kløservejen 3, Sahl 8850 Bjerringbro. Udvalg Sahl Friskole og Vores Børnehave 2014/2015. Udvalg fælles for skole og børnehave

S a h l F riskole Kløservejen 3, Sahl 8850 Bjerringbro. Udvalg Sahl Friskole og Vores Børnehave 2014/2015. Udvalg fælles for skole og børnehave Kløservejen 3, Sahl 8850 Bjerringbro Udvalg Sahl Friskole og Vores Børnehave 2014/2015 Udvalg fælles for skole og børnehave Rengøringsudvalg Inge Møller Anita Post El-udvalg Jens Boll Leif Poulsen Martin

Læs mere

300 m. 400 m. 600 m. 800 m.

300 m. 400 m. 600 m. 800 m. ÅRGANGSREKORDER: Piger:60 m. 7 Ann Jørgensen 10,9 85 8 Sabine Kass 9,3 85 9 Lone Danielsen 9,2 85 10 Kristina Laursen 9,0 85 11 Lærke Østergaard 8,7 90 12 Lærke Østergaard 8,3 91 13 Lone Knudsen 8,5 59

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

Resultat Total - Officiel

Resultat Total - Officiel Side af -0-00 Resultat Total - Officiel Stævne navn 4. Seriestævne 00/00 Udskriftsdato marts 00 Stævne by Hjallerup Udskriftstidspunkt 7:4 Arrangør Søhesten og SRV Nord Løb, 4x0m Butterfly, Finaler Sponsor:

Læs mere