Mariager Sejlklub. Referat, ordinær generalforsamling kl : Valg af dirigent som ikke må sidde i bestyrelsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mariager Sejlklub. Referat, ordinær generalforsamling 12-11-2013 kl. 19.00. 1: Valg af dirigent som ikke må sidde i bestyrelsen."

Transkript

1 Mariager Sejlklub Referat, ordinær generalforsamling kl : Valg af dirigent som ikke må sidde i bestyrelsen. Eli Schrøder blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig, rettidig indkaldt 14 dg. før. Jørgen Chr. Jørgensen blev valgt til referent. 2: Bestyrelsens beretning for det forløbne år ved Jan Vinstrup Velkommen til årets ordinære generalforsamling i Mariager Sejlklub Det som jeg vil informere jer nu, er en opsummering af alle de aktiviteter der har foregået i vores fælles klub, - så lad os starte sejladsen. Bestyrelsens arbejde i det forløbne år, har været i overensstemmelse med, de holdninger & strategier der blev besluttet for 3 år siden, og kendetegner det store frivillige stykke bestyrelsesarbejde der skal til, - for at processen kan følges som aftalt. Vi har tidligere opsat vores 10 års plan, - og det er den vi følger som aftalt. Vi har vi gjort igen, - til klubbens bedste, delmålet er nået over alt forventning, til gavn for alle medlerne i MAS har været et spændende år, men hårdt år, hvor der har været fokus på det planlagte budget, - igen at opnå et flot årsresultat ved stram styring af vores fælles økonomi. Det er blevet til 6 faste bestyrelsesmøder, + de løse akutte møder, hvor referatet med informationer har været tilgængelig på vores fælles hjemmeside, så arbejdet i bestyrelsen i årets løb kan følges af de medlemmer i MAS, der måtte ønske dette. Havnefronten i Mariager: Mariager Sejlklub klasse A-havn, har nu fået den fulde effekt af vores beslutning af udvidelse af den bestående havn. antallet af gæstesejlere har været stigende, - samtidigt med, at der er nye gæster på området, her taler jeg om autocampere på arealet ved vores indkørsel. Gæstesejlerne påskønner dette, og ytrer deres positive holdning over for vores faciliteter. Indtægterne er over budget, - så vi kan kun smile over vores fælles beslutning om udvidelsen af Mariager Sejlklub. Affaldsplan for modtagelse & håndtering af affald for skibe: MAS skal efterleve krav fra Miljøstyrelsen. Planen er godkendt af Miljøstyrelsen indtil d.10. oktober 2014, hvor godkendelsen skal fornyes fremadrettet til ny periode, - så må vi håbe, at der ikke kommer nye krav, udover de nuværende 9 tætskrevne sider. Havneudvalget:

2 Ja, hvad skulle vi gøre uden Jørgen Jørgensen & Co. De har igen formået, at få delt en masse arbejdsopgaver ud til medlemmerne, der mødte talstærk op på arbejdsfordelingsdagen med deres medbragte værktøj. Arbejdet på havnen kan være utaknemmeligt, - og jeg ved, det har kostet Jørgen mange frivillige & ufrivillige arbejdstimer, når der lige var et her & Nu problem der skulle løses. Jeg vil sige tak til Jørgens hustru Karen, for de mange timer MAS stjæler af deres fritid. Stor tak til Havneudvalget for indsatsen! Pensionistholdet har været på banen med flere aktiviteter, - og vedligeholdt vores havn til fælles bedste. Fortsæt endeligt jeres arbejde, - det holder jer unge, - selv om dåbsattesten siger noget andet, - og så får vi samtidigt en flot & vedligeholdt klub vi kan være stolte af. Tak for jeres indsats. Ungdomsafdelingen: Vi har desværre ikke formået, at få gang i vores Ungdomsafdeling i dette regnskabsår. Fjordklubberne har også svært med dette, dog er der i Hadsund med forældrenes store opbakning, - lykkedes at få gang i de små sejlere. Erfaringer herfra viser, at den største indsat der skal ydes skal komme fra forældrene Hvorfor kan MAS ikke starte på samme måde. Er det tiden der gør det, klubberne har ledige bådpladser, familierne fravælger luksus her i krisetiden, en ting er sikkert, - vi mangler de små nye sejlere i Havnen. Skulle der være forældre der er klar til at opstarte dette optimistforløb, er bestyrelsen i MAS klar til at støtte. Klubudvalget: Vores piger, - Marianne & Pia gør det, og gjort det endnu en gang, ved at tilrettelægge flotte morgenborde ved vores optagninger. Efterårsfesten er på vej og senere kommer der julestue. Det er kun et spørgsmål om, har medlemmerne i MAS lyst til at deltage, - for tilbuddene er der. Tak til Marianne & Pia for deres store indsats for klubben. Kapsejladsudvalget: John Fly & Eli Schrøder er medlem af de kapsejlads gale, med blod på tanden, ind i mellem de mange sejladser med diverse opmålinger samt pejlemærker for krydsning af målstregen. Deltagelsen har været stor med de 11 tilmeldte både på 18 sejladser, - og der er flere i vente. Klubbens ånd efter en sejlads er spændende med de mange kommentarer. Alle siger de sejler for at vinde, og andre er det fællesskabet der trækker, men sådan er det. Tak til John & Eli for jeres engagement for kapsejladsen i MAS. Masteskuret: Problematikken omkring masteskuret har ændret sig, efter at vi har fået lov af kommunen til, at lægge et fast tag på af eternit. Et arbejde der kun tog en hel arbejdsdag, - men så var der også de rigtige håndværkere på, der ikke tålte at amatørerne gik i vejen. Tak til Poul & Thomas for indsatsen. Webmaster: Johan Mathiasen er klubbens Webmaster, - og det gør han fremragende!

3 I en periode var vores Internet side været lukket ned i flere dage, - med efterfølgende travlhed. Det viste sig, at Hr. Larsen havde fået en regning som han var i tvivl om var en fupregning på kr. 1100,- kr. og ikke betalte denne iflg. aftale. Det viste sig så, at det var vedligeholdelsen af vores internetside. Det kostede flere timer i min normale arbejdstid, at få siden op at køre igen, - da det var svært at få forbindelse til den rigtige person. Det viste sig, at der var omstilling på dette tlfnr. Til en badestrand i Østen, hvor vedligeholdet blev foretaget fra. Efter aftale med personen ville den blive genåbnet inden 24 timer, og denne aftale holdt de. Efterfølgende ved vi så nu, hvad regningen betyder for MAS. Heldigvis er der ikke opstået nogen skade ved den omtalte nedlukning. Tak til Johan som Webmaster. Mariager Fjordsamarbejdet: Medlemmerne i fjordsamarbejdet har afholdt 6 møder på skift i de forskellige fjordklubber. Formand er stadig Kim Jæger fra Høllet Bådelaug. Møderne er skåret ned, men kan gentages efter behov.. Af projekter der stadig arbejdes på efter flere år, - kan stadig nævnes: Bramslev Bakker med udvidelse af bestående anlægsbro. Dette sker i samarbejde med Svanen & Turistforeningen, der vil få den yderste plads langskibs. Møde afholdes 14 november med de involverede, men der er stadig ikke accept fra kommunen pga. den høje status som badestrand med blåt flag og diverse bølger. Fjordbøjer, i alt 19 stk. og vedligeholdende af disse via Fyr-Vagevæsnet, der tager kr. 6000,- for optagning af disse inden vinteren. De skal selvfølgelig også isættes, og beløbet er her det samme. Da Hadsund Sejlklub har fået gang i Optimistafdelingen, har HAVSU skænket kr. 6000,- til udviklende formål for de nye unge sejlere. Regatta: Regatta 2013 startede med, at klubben blev informeret om, 3 uger før afvikling, at Cityforeningen ikke ville deltage i år. Herefter fik vi travlt med at indkalde til hastemøde, hvor Jørgen & jeg selv deltog sammen med Mikkel fra Visit Mariagerfjord. Skulle vi forsætte alene, eller aflyse denne festaften. Beslutningen blev at vi fortsatte, - men sikke et arbejde med at koordinere de forskellige ting der skulle foregå. Da dagen var omme, havde vi brugt dette års arbejdsbidrag, - kun til denne opgave. Grillen skulle besættes med Grillmaster nr. 1,- Flemming i front, samt 3 piger til at hjælpe med de mange salg. Omsætning på ca. 5000,-, - det var da ikke dårlig, - og det var med til at minimere underskuddet på denne aften. Mariager Sejlklub gjorde det igen. Årets Regatta var endnu større end sidste år med mange forskellige oplevelser for de mange gæster. Det fine vejr var med os på denne aften med temperatur på 23 graders,de mange flotte pyntede både, hele Mariager Lystbådehavn var oplyst af lyskæder, flagene var hejst på broen, grillen var klar & tændt, medlemmer klar til salg af øl, vin & vand. Det hele krydret med et udenbys 2 mandsband i højt humør, der spillede kendt musik.

4 Bespisning i klubhuset, hvorefter vi lige som sidste år startede kl ved Mariager Sejlklub, med masser af lys og flag på bådene sejlende efter svanen den næste time. Et fantastisk flot syn, med de mange tilskuere på hele havneområdet. Billederne er tilgængelig på vores fine hjemmeside. Jo`- bestyrelsen er klar til næste års Regatta, men den kan kun gennemføres med stor hjælp fra medlemmerne, - så spørgsmålet er, - er der frivillige nok til næste år, - lad os nu se! Klubhuset: Bestyrelsen har det sidste år åbnet for leje af klubhuset for medlemmerne i fritiden, og det er der 10 personer der har benyttet sig af. En symbolske sum på 520,- kr., til en privat mærkedag, eller familefest. Dette tiltag er modtaget med generel positiv holdning i MAS, - så fremtiden må vise, om dette fine tilbud skal fortsætte. Sejlerliv ved Johan Mathiasen Samme dag som Regatta, var der en planlagt reception i klubhuset, da den længe ventede bog fra Johan om Livet omkring Fjorden blev frigivet. Klubhuset vat fyldt med sejlere, gamle formænd & Mas-sejlere der kunne fortælle spændende løgnhistorier om klubbens historie. Bogen udkom med maner til musik fra De gode Mænd, og der var diverse læskedrikke til alle de fremmødte. Et meget fint initiativ, som bestyrelsen i MAS yderligere støttede med sponsorkroner. Tak til Johan for Bogudgivelsen. Autocampere: Autocampere har besøgt klubben i denne sæson, men hvor mange har vi ikke helt tal på. Det har vores genboer højst sandsynligt styr på, og der er aftalt nyt møde den. Torsdag d. 28 november her i klubhuset, er der aftalt et opfølgningsmøde med Vibeke Kjær Christensen fra Kommunen. En ting er sikkert, autocamperne er velkomne, da det giver liv samt indtægt på havnen. Vinterpladser i vandet: I henhold til vores Havnereglement gøres der venligst opmærksomt på nedennævnte. Efter 15. november skal både på vandpladser ligge på anviste vinterpladser. Hvis lejerne ønsker, at båden skal overvintre i vandet, skal de være ansvarsforsikrede med police gældende for hele året, og forsynet med ekstra fortøjninger og under skærpet opsyn i henhold til reglementet pkt. 6. Både ved pælepladser skal som minimum være fortøjret med 2 fortrosser og 2 Agtertrosser, med trækaflastning og sikring på alle. Der suppleres med 2 ekstra trosser midtskibs. Fortøjningerne skal være af god kvalitet og i god stand, og hvor der anvendes kunstfibertovværk til fortøjning, skal dette være min. 16 mm Hvor der i forbindelse med fortøjninger anvendes kovser, ringe o.l., skal disse have en tilsvarende styrke. Fortøjningerne skal dog til en hver tid svare til bådens størrelse og have en brudstyrke pr. part (trosse), der som minimum modsvarer bådens vægt. Pælefortøjninger skal ved snæring eller lign. sikres mod, ved højvande, at vandre ovenud af pælene Bådejeren er forpligtiget til, at sørge for tilstrækkeligt opsyn med båden og dens fortøjninger.

5 Fjernvarmeprojektet: Fjernvarmen har nu været i drift siden maj måned, og der har ikke været mangel på det varme vand til vores gæstesejlere. Der er lavet en fordelagtig aftale med kommunen, der i første omgang betaler for installationen, hvor efter vi afdrager de næste 8 år med ca kr. gældende fra 1. juni En flot aftale som Christiansen har fået i stand med Mariager Kommune. Tak for dette. Økonomien: Allerede i foråret marts måned, var vi på bagkant med økonomien, da Jørgen Jørgensen igen fråsede med pengene, og købte hvidevarer til køkkenet, - så var dette års overskud på kr. 4000,- i hvert fald væk. Da vi stadig ikke havde styr på økonomien bag fjernvarmeprojektet og den usikre faktor med havnepengene på kr ,- var udestående, sendte jeg mail til resten af bestyrelsen om, at være tilbageholden med omkostningerne, og Hr. Larsen skulle sætte sig på pengekassen. Efter at Christiansen havde fået en fordelagtig aftale med Mariager kommune vedr. fjernvarmeprojektet, og vi ikke selv skulle bruge kr ,- af vores kassekredit i ØB, kunne vi tillade os at åbne pengekassen på klem igen. Igennem den stramme styring, vendte vi den økonomiske situation til et flot regnskab, som Hr. Larsen vil komme nærmere ind på senere. Fremtiden: Fremtiden kender heldigvis ingen, så derfor er det vigtigt at vores langsigtede plan stadig fastholdes, indtil lån er tilbagebetalt til Østjysk Bank, og vores klubkasse er blevet konsolideret. De medlemmer der sidder i bestyrelsen, har brugt oceaner af tid på at drive den forretning der hedder Mariager Sejlklub. De knokler i klubbens interesse, alle beslutninger skal være optimale for MAS-medlemmer. Vi har brugt rigtigt mange timer på vores fælles klub, og som jeg tidligere har sagt, - forstår man bare ikke, hvor vi får disse timer fra. Mange opgaver er blevet løst til gavn for MAS, og bestyrelsen har igen påtaget sig dette stykke frivillige bestyrelsesarbejde med stort ansvar, og resultatet har også været derefter. Tiden er inde til at runde af, så glæd jer til et rigtigt godt arbejdsår fremadrettet i Mariager Sejlklub, - bestyrelsen vil være klar til dette. Tak fordi I mødte frem til generalforsamlingen. Pbv. Jan Vinstrup 3: Beretning fra udvalgene. Havneudvalg: Jan Weier Christiansen gjorde rede for havneudvalgets arbejde og status på projekter. Medlemsindsats: Medlemmernes indsats på de 2 arbejdsdage har som sædvane været flot og med socialt aspekt. Jørgen har styret begivenhederne, så vi har fået fuld valuta for pengene. Det samme er tilfældet med seniorerne, herom ved Johan Mathiasen.

6 EL-Regulativ samt forbrug: Jørgen har udsendt regler, der gælder for tilslutning af både i en lystbådehavn, for at undgå brand og kortslutninger. Der er etableret målere for dem der har et stort Elforbrug. Fjernvarme: Der er nu etableret fjernvarme i hele klubhuset, der bl.a. omfatter varmt brugsvand til vore gæstesejlere. Der har pt. ikke manglet varmt vand. Anlægget styres af PC i havnekontoret. De enkelte radiatorer kan ikke indstilles lokalt, med undtagelse af radiatorerne i klublokalet. Den ønskede temperatur indstilles på fiskeøje pil op og pil ned. Brugsanvisning er under termometret. Pil ikke ved radiatortermostaten. Der mangler endnu isolering af rør i underetagen. Pris for anlægget er kr ekskl. moms. Beløbet tilbagebetales rentefrit til kommunen, med 14588,25kr pr år i 8 år. Første rate 1. juni Autocampere: Der har været pæn søgning af autocampere i år. Ordningen er et forsøg med kommunen og genboerne. Det er vores indtryk, at det har fungeret tilfredsstillende. Der skal sanerer på måneden afholdes evalueringsmøde med MAS, kommunen og genboerne. Masteskur: Efter mange års tovtrækkeri, har vi endelig fast tag på masteskuret via en dispensation fra kommunen. Postindkast: Efter flere indbrud i vores postkasse, har vi fået etableret brevindkast i døren, som ender i en stålkasse på bagsiden af døren. Ledige pladser: Vi har desværre i 2013 ligesom de andre fjordhavne en del ledige pladser, vi skal derfor have gjort en ekstraordinær indsats i den kommende sæson for at få lejet pladserne ud. Kapsejladsudvalget ved Eli Schrøder. Vi har et godt sammenhold, og alle ønsker at vinde. Vi har det hyggeligt, når vi får vores øl og diskuterer div. vendinger om bøjerne. De der ikke deltager går glip af meget. Det koster kun 100kr pr. år at deltage + lidt for maden til afslutningen. Erling har opsat pejlemærker, for at markerer mållinjen. Han lå på siden af 2 andre både, og han påstod at det var ham der vandt. Jeg var imidlertid kommet i havn, og tog et målfoto på min tlf. Det viste at de 2 andre både var en halv bådslængde foran Erling. Ja så tæt er konkurancen. Klubudvalg: Marianne og Pia var ikke til stede: Ungdomsudvalget: Vi har pt. ikke noget ungdomsudvalg. Seniorudvalget ved Johan Mathiasen. Der er i 2013 udført 2 store opgaver af seniorerne, Kettys bro og pensionistbroen. Projekterne blev stoppet af den hårde isvinter. Efter lang tids venten, blev vi enige om at forcerer isen. Så arbejdet kunne færdiggøres. Der var meget bøvl med at få flåderne ud gennem isen. Næste dag var havnen isfri.

7 Næste projekt er terrassen på klubhuset. Der er bagfald og belægningen begynder at rådne på grund af for meget vand. Der vil blive gjort et forsøg med kyllingetråd på broerne for at holde mågerne væk om sommeren. 4: Forelæggelse af regnskabet for til godkendelse. Jan Larsen gjorde rede for regnskabet for det forløbne år. Vi holder indtægtsniveauet som tidligere. Havnen har været godt besøgt i år. Der er lidt mere vedligehold på klubhuset på grund af fjernvarmeprojektet. Udgiften til vedligehold broer er mindre i år. Vi har sponsoreret Johans bog med 6000kr. Penge der er givet godt ud. Der er færre kontingenter end tidligere år. Der er mange der har solgt deres båd. Det samlede resultat på ca kr er fint, men der venter også mange inverteringer i fremtiden. Der var ingen kommentar til regnskabet, som blev godkendt. Regnskabet er godkendt af MAS s revisorer. 5: Fastlæggelse af kontingent, depositum, engangsbeløb, leje og driftsbidrag. Som besluttet ved vedtagelsen af brobyggeriet, skulle div. takster hæves med 2%. Det blev vedtaget med flertal ved håndsoprækning. Johan M. kunne ikke forstå, at der i takstbladet står at man skal betale 816 kr/år for at have en jolle liggende i havnen. Emnet var oppe sidste år men det er ikke rettet i takstbladet. Citat fra generalforsamling Johan M. mente, at det er uretfærdigt at man skal betale 816 kr/år for en jolleplads på land. Dette indebærer dog, at man også har en vandplads. Jan W. sagde, at det er normalt at man betaler for en jolleplads i andre havne. Han forslog, at joller i ungdomsafdelingen på land fritages for betaling. Der var 2-3 der havde betalt, og de skal derfor have pengene tilbage. Forslaget blev vedtaget. Citat slut;. Det er bestyrelsens opgave at få rettet takstbladet. 6: Behandling af indkomne forslag. Ingen. 7. Valg af formand: Jan Vinstrup ønskede ikke genvalg. Jens Lund blev valgt til formandsposten.. 8. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer og suppleant: Jan Larsen ønskede ikke genvalg, Ketty Nielsen blev valgt til kassere. Jan Weier Christiansen blev genvalgt. Carl A. Aggerbo blev valgt som suppleant. 9: Valg af revisorer + revisorsuppleant

8 John Gabba blev genvalgt. Henrik Meldgård ønskede ikke genvalg, Ulrik Dam blev valgt.. Erik Ibsen blev genvalgt til Revisor suppleant. 10: Valg af udvalg. Klubudvalg: Marianne Møller og Pia Kristensen modtog genvalg. Kapsejladsudvalg: Eli Schrøder og John Fly modtog genvalg Webmaster: Johan Mathiasen modtog genvalg. Havneudvalg: Curt Conradsen og Carl A. Aggerbo blev valgt.. Ungdomsafdelingen: Ingen. Bestyrelsen vil fortsat arbejde med sagen. Seniorer udvalg: Johan Mathiasen blev genvalgt. Jacob Jacobsen blev genvalgt. Afslutning ved Jan Vinstrup. Jan Vinstrup takkede Jan Larsen for indsatsen i det år han har været kassere. Han modtog en flaske som tak for indsatsen. Derefter takkede Jan Larsen Jan Vinstrup for sit mangeårige job som formand i klubben. Der var udført en ekstraordinær indsats, under byggeriet af vores nye broer. Refferant: Jørgen Chr. Jørgensen.

Mariager Sejlklub. Referat, ordinær generalforsamling 08-11-2012 kl. 19.00. 1: Valg af dirigent som ikke må sidde i bestyrelsen.

Mariager Sejlklub. Referat, ordinær generalforsamling 08-11-2012 kl. 19.00. 1: Valg af dirigent som ikke må sidde i bestyrelsen. Mariager Sejlklub Referat, ordinær generalforsamling 08-11-2012 kl. 19.00 1: Valg af dirigent som ikke må sidde i bestyrelsen. Eli Schrøder blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst.

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst. Mariager Sejlklub Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00 Deltagere: Jan Vinstrup John Møller Jørn Præst Erik Aggerbo Jørgen Chr. Jørgensen Heinz Jørgensen 1: Godkendelse af sidste referat.

Læs mere

MAS - NYT. Medlemsblad for Mariager Sejlklub Oktober 2013

MAS - NYT. Medlemsblad for Mariager Sejlklub Oktober 2013 MAS - NYT Medlemsblad for Mariager Sejlklub Oktober 2013 FORMAND Jan Vinstrup Lynghøjvej 5 9500 Hobro 87969106 20450669 kjgrandcru@hotmail.com BESTYRELSEN NÆSTFORMAND Jan Weir Christiansen Kirkegade 5

Læs mere

MAS NYT. Medlemsblad for Mariager Sejlklub Oktober 2007

MAS NYT. Medlemsblad for Mariager Sejlklub Oktober 2007 MAS NYT Medlemsblad for Mariager Sejlklub Oktober 2007 Formand Peter Søndergaard 8900 Randers Fabersvej 56 86411700 petersondergaard@mariagersejlklub.dk Næstformand Per Hartmann Fjordvej 21 8970 Havndal

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Mariager Sejlklub. Vedtægter. 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Mariager Sejlklub. Dens hjemsted er Mariager kommune.

Mariager Sejlklub. Vedtægter. 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Mariager Sejlklub. Dens hjemsted er Mariager kommune. Vedtægter. 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Mariager Sejlklub. Dens hjemsted er Mariager kommune. 2 Foreningens formål: Mariager Sejlklub`s formål er at fremme sejl- og motorbådssporten

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2009.

Nyhedsbrev februar 2009. Sallingsund Sejlklub 15.02.09. Nyhedsbrev februar 2009. Stemningsbillede fra Sallingsundbroen. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Lørdag, den

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019.

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. 1: Valg af dirigent. Rolf Ebbesen blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt, og derfor var

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

MAS - NYT. Medlemsblad for Mariager Sejlklub Marts 2013

MAS - NYT. Medlemsblad for Mariager Sejlklub Marts 2013 MAS - NYT Medlemsblad for Mariager Sejlklub Marts 2013 FORMAND Jan Vinstrup Lynghøjvej 5 9500 Hobro 87969106 20450669 kjgrandcru@hotmail.com BESTYRELSEN NÆSTFORMAND Jan Weir Christiansen Kirkegade 5 9550

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Mariager Sejlklub. John indsender indlæg fra havneudvalget og arbejdsplan for arbejdsdag 31-3-2012.

Mariager Sejlklub. John indsender indlæg fra havneudvalget og arbejdsplan for arbejdsdag 31-3-2012. Mariager Sejlklub Referat, bestyrelsesmøde 2012-03-01 kl 19.00 Deltagere: Jan Vinstrup John Møller Jørn Præst Jan Christiansen Jørgen Chr. Jørgensen 1: Godkendelse af sidste referat. Godkendt med bemærkning:.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Generalforsamling 2016 i Mariager Sejlklub

Generalforsamling 2016 i Mariager Sejlklub Generalforsamling 2016 i Mariager Sejlklub Tid: 8.november 2016 Sted: MAS klublokale Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent, som ikke må sidde i bestyrelsen 2. Bestyrelsens beretning for det

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 Dagsorden: Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 1. Valg af dirigent. 2. Afgørelse af udskreven sangkonkurrence. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Udvalgene aflægger beretning. 5.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Dagsorden for ordinær generalforsamling i Mariager Sejlklub. Tirsdag den 6. november 2018 kl Suppleret med referat

Dagsorden for ordinær generalforsamling i Mariager Sejlklub. Tirsdag den 6. november 2018 kl Suppleret med referat Dagsorden for ordinær generalforsamling i Mariager Sejlklub Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 Suppleret med referat Dagsorden 1. Valg af dirigent som ikke må sidde i bestyrelsen. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere