Beretning for Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte."

Transkript

1 Beretning for Generelt om var et godt år for Skanderborg Roklub. Det mest negative var, at vi mistede vores trofaste morgenroer Per Rasmussen knap 75 år gammel. Romæssigt er det gået meget godt, og vi har sat rekord med antal kilometer og antal medlemmer på vandet. Vi har fået mange nye i alle aldre, og vi har vist aldrig før været 159 medlemmer. Økonomisk går det rigtigt godt, og vi har fået bedre gang i det sociale i løbet af året. På generalforsamlingen sidste år lykkedes det ikke at få valgt en fuldtallig bestyrelse, men Kirsten trådte hurtigt ind og blev aktivitetschef. Ifølge vore love er Kirsten på valg på efterfølgende generalforsamling, som jo er nu. Vi har dog måttet undvære en husforvalter, og det har så betydet, at vi ikke har fået gjort så meget ved huset, som vi kunne have ønsket. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte. Vi havde også et rigtigt godt arrangement i forbindelse med Vi ror Danmark rundt en weekend i juni. På sidste generalforsamling havde vi en debat om klubbens aktiviteter. Vi har fokuseret på nogle af disse aktiviteter, selv om vi jo ikke kan tage os af dem alle. Den nye onsdagsaktivitet var et godt og populært tiltag. Outriggerroningen er blevet meget mere populært i løbet af året, og det er både hos ungdomsroere og seniorroere. Vi har fået godt gang i de sociale arrangementer, hvor der kommer mange også veteraner, og det er glædeligt at få alle aldersgrupper med. Tirsdagene har flere fremmødte, og det sociale er flyttet til klublokalet efter roningen for de, der ønsker det. Vi har haft nogle madpakketure. Vi har stadigvæk problemer med langturene, og vi skal stadigævk være bedre til at integrere de nye, selv om det var bedre i Sved på panden roning kom i gang, men der skal mere til. 2. Medlemmerne Som nævnt afgik Per ved døden. Vi har fået 34 nye medlemmer, og vi har mistet 16, så vi har haft en medlemsfremgang på 18 fra 141 til 159 nu. Af de nye er der 10 ungdomsroere. Medlemsfordelingen er: 25 ungdomsroere, 5 ungseniorer, 76 seniorer og 53 veteranroere. Der blev i alt roet kilometer af vore medlemmer eller i vore både. Heraf var 132 medlemmer på vandet med i alt kilometer, og det er en særdeles flot rekord med en fremgang på over km i forhold til 2007, hvor medlemmerne roede kilometer, og tallet inklusiv gæsters roning var

2 Niels Skjellerup blev årets roer med km, og der var også guldårer til Vibeke Johansen og Grethe Dyrby. Der blev uddelt sølvårer til Willi, Rita, Anny, Grethe Skovgaard, Else Plum, Kirsten Højfang, Helga, Bitten, Anita, Knud, Birgit Dupont, Anne-Grete Løvgreen og Dorthe. Erik og John har været på instruktørkursus, og Erik har jo taget sig af scullerinstruktion især i ungdomsafdelingen. Ann-Helene Larsen, Birgit Dupont, Anne-Grete Løvgreen og Willi Dupont er blevet langtursstyrmænd, og 17 er blevet korttursstyrmænd. 3. Økonomi Vores økonomi er stadigvæk rigtig god, selv om vi har investeret i 2 nye både til kr Det er sket uden at optage lån, selv om vi havde frygtet det, men vi har fået tilskud fra Kommunen på kr samt kr fra Nordea Fonden og A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Vi har tjent kr ved at arbejde for Festivalen, og aftalen med OK har givet kr Når vi ser på 2007 og 2008 tilsammen, giver det et resultat på 0 kroner. Det betyder, at vi har investeret omkring en kvart million kroner i nyt køkken og nye både og årer uden at tage af formuen eller optage lån. 4. Roning Det romæssige fyrtårn i 2008 var deltagelse i DFfR s projekt Vi ror Danmark rundt, hvor vi roede km. 68 medlemmer var på vandet i hård blæst, og vi vandt 3 præmier. Vi var både den klub i landet, der roede 4. længst og den klub, der havde 4. flest medlemmer ude. Lørdag aften var der mange med til en meget vellykket og hyggelig spisning og fest. Der har været fin roaktivitet, og det er især glædeligt, at der er sket fremgang i seniorafdelingen. Der kommer flere om tirsdagen, og der er kommet lidt gang i outriggerroningen. Desuden er der blevet roet en del om torsdagen, så man har 2 muligheder om ugen. Men der er igen 20 seniormedlemmer, der ikke har været på vandet, og 10 andre har kun haft 1 eller 2 ture, og det er altså en stor del af seniorafdelingen. Ungdomsroerne er blevet flere, og de har været meget aktive om mandagen. En del har virkelig gjort noget ved scullerroningen under Eriks instruktion. Ungdomsroerne har også været på weekendtur på Silkeborgsøerne. Veteranroerne har igen været meget aktive både mandag og torsdag og andre tider. Igen i år udgør veteranroerne 75 % af de medlemmer, der er på top 25 og top 40. De har også lavet egne langture til Randers og til veterantræf i Ry, hvor vi havde mange deltagere med. Vi har arrangeret en madpakketur for Sydjysk Kreds, hvor 32 var på vandet. Vi har også haft deltagere med i nogle af kredsens andre madpakketure. Randersturen var en sikker succes, og der

3 var 5 på kredslangtur på Limfjorden i Bededagsferien. Desværre blev pinseturen aflyst, og der har ikke været så mange andre tilbud om langture. Dog har vi haft 3 i Grækenland på DFfR-tur. De trofaste morgenroere er faktisk nogle af dem, der er på vandet flest gange i løbet af året, og Hans Jørgen var ude 109 morgener. Vi har haft 2 hold med til kaproning i 2008, så de har fået en fornemmelse af det. Firmaroningen er ikke så stor en succes, men vi har dog fået 2 ret aktive fra Eductor. De blev sammen med mange andre af de nye instrueret færdig forholdsvis hurtigt i foråret. De mange nye har været meget aktive i 2008, og i alt har de roet ca km. 5. Bådene Vi har købt 2 nye både. En 2 årers inrigger og en 2 er gig, der både kan roes med og uden styrmand. De blev døbt Næsset og Lillesø ved båddåben. Vi købte også Roter Pfeil, som er en brugt singlesculler til børn, og der er børneårer til den. Den er rigtig god til instruktion af de mindste. Bådenes stand er generelt fin i hvert fald når man tager alderen på mange af dem i betragtning. Det skyldes selvfølgelig, at slibeholdene gør et fint arbejde hver vinter, men veteranerne yder altså et stort arbejde både sommer og især vinter. Æbelø har været på værft, og Ceres er blevet sat i stand. 6. Huset Vi har lidt under den manglende husforvalter. Så der er ikke sket så meget andet, end vi har fået fjernet brændeovnen og sat en ny tagplade i. Vi havde håbet på at kunne lave en arbejdsdag, men vi havde ikke overskud til at planlægge det. Rengøringsholdenes indsats skal igen roses, og der er næsten altid pænt hos os. 7. Aktiviteter Vi har haft standerhejsning, en god og dæmpet kanindåb med 12 kaniner med en god kaninfest samt standerstrygning med en rigtig velbesøgt og vellykket fest. Aktivitetschefen kan virkelig stampe nogle fester op og få mange med til at hjælpe. En fredag var der roning med efterfølgende grill, og der var også pænt besøgt. Der har været ro-duatlon med 2 meget konkurrenceprægede hold, og nogle var tidligt oppe på en fugletur. Vi har haft 35 til at rydde op under festivalen. Veteranerne ryddede op onsdag morgen, og de havde næsten 30 i gang ved badevognen ved en campingplads. I alt arbejdede vi næsten 700 timer, og det giver både ros og penge.

4 Der har været julefrokoster, en masse gåture, vinsmagning, ølsmagning og meget andet. Turen søen rundt var denne gang både en gåtur og en cykeltur, og der var 24 til de gule ærter. Vi har været ved 2 OK-arrangementer ved Kvickly i løbet af året, men antal nytegnede OK-kort har desværre været lavere end de forgangne år, da markedet er ved at være mættet. Træsejlet er udkommet med 8 fine numre. Vi har også arrangeret nogle prøveture for forskellige interesserede fra skoleklasser over spejdere til 50 års fødselsdage. Vi må nok erkende, at vinteren stadigvæk ikke er tiden, hvor medlemmerne har det store behov for at deltage i aktiviteterne. Men når de så kommer i sæsonen, er det jo fint. 8. Bestyrelsens øvrige arbejde Bestyrelsen har holdt 10 møder. Vi har selvfølgelig brugt tid på forskellige punkter, og mange af de vigtigste er nævnt andre steder i beretningen. Dog kan også nævnes aflastning af ungdomsleder og fremtidige aktiviteter. Vi har deltaget i kredsgeneralforsamling, men vi har ikke været til hovedgeneralforsamling. Vi har haft møde med en repræsentant fra Byrådet, men ud over at han kunne love os mindre tilskud fremover fik vi ikke så meget ud af det. Selv om der er gået næsten 1 år, har vi ikke fået afklaring på vore spørgsmål. Ved sæsonstart delte vi ca. 175 informationsskrivelser ud til nye husstande i Skanderborg Bakker. Det gav nu ikke resultat i nye medlemmer, men det kommer måske med tiden Debatten fra sidste års generalforsamling gav mange gode ideer. Som nævnt startede vi familieroning i 2008, og det vil fortsætte i Det er ikke kun familier, der kommer, og der er mange gode ting. Man kan spise, man møder andre, man kan aftale roture indbyrdes, og der er et liv i klubben, som man ellers ikke oplever. I 2009 tager vi så kaproning op. Der er et lille udvalg, der vil lave noget struktureret træning for såvel ungdomsroere som seniorroere. Målet er at tilbyde den form for roning, som vi ellers ikke har så stor tradition for. Der er også ønske om at komme med til nogle kaproninger, og det er med til at vise Skanderborg Roklub frem. Vi har i alt for lang tid alene været en motionsklub, så lad os blive mere varieret. Det er godt med nogle, der går forrest der er oftest ikke mangel på ideer, men på foregangsmænd/-kvinder. Vi ønsker at investere i flere nye både, og det skal være outriggere denne gang. Vi vil også renovere indgangspartiet.

5 Vi skal også ro en masse igen som i Med 6 nye instruktører bliver det måske lettere at få instrueret de nye, der forhåbentlig kommer. I den forbindelse er det godt, at der kommer 2 nye instruktører i ungdomsafdelingen, så det hele ikke afhænger af en enkelt person eller to. Alligevel skal vi meget gerne finde flere, der vil være med hos ungdomsroerne, for der er altså efterhånden omkring 15 i afdelingen. Der er ikke krav til disse hjælpere, men de må gerne være styrmænd. Senioraftenerne skal fortsat have det gode fremmøde, og det vil være rigtigt godt, hvis vi kan få endnu mere gang i roningen om torsdagen. Vore sociale arrangementer skal fortsætte den gode fremgang, der har været i 2008, og hvor alle aldre deltager. Det får os til at føle os mere som en klub, hvor vi har et fællesskab. Der må godt komme mere gang i langturene, end det har været tilfældet i 2008, men vi kan jo ikke tvinge folk. Madpakketure vil der i hvert fald blive nogle af både hos os selv og i kredsen. Til sidst vil jeg gerne sige tak til bestyrelse, udvalg, instruktører og alle Jer andre, der har ydet en indsats i roklubben på den ene eller anden måde. I har været medvirkende til at gøre Skanderborg Roklub til en god forening, hvor det er godt at være, og hvor man får positive oplevelser sammen med sine kammerater. Vore sponsorer skal have endnu en tak for deres uvurderlige støtte. Tak til Kommunen, Nordea Fonden og A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Og tak til Uge-Bladet, Lokalavisen, Århus Stiftstidende og Horsens Folkeblad for omtale. Erik Jensen

TRÆSEJLET. 26. ÅRGANG. NR. 1 Januar. 2010 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 26. ÅRGANG. NR. 1 Januar. 2010 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 26. ÅRGANG. NR. 1 Januar. 2010 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Kasserer: Anne-Grete Løvgreen Lundevej 66 8300

Læs mere

TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 21. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2005 Skanderborg Roklub Fortællinger fra 75 år på søen og ved byen Jubilæum og standerhejsning den 19. marts SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen

Læs mere

TRÆSEJLET. 28. årgang Nr. 1 Januar 2012 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 28. årgang Nr. 1 Januar 2012 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 28. årgang Nr. 1 Januar 2012 SKANDERBORG ROKLUB Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Næstformand/ Aktivitetschef: Lars Elkjær Vroldvej 54 Tlf. 8651 0591 Kasserer:

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

TRÆSEJLET. 25. ÅRGANG. NR. 3 April. 2009 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 25. ÅRGANG. NR. 3 April. 2009 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 25. ÅRGANG. NR. 3 April. 2009 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Kasserer: Anne-Grete Løvgreen Lundevej 66 8300

Læs mere

TRÆSEJLET. 24. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2008 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 24. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2008 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 24. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2008 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Kasserer: Poul Erik Jensen Nattergalevej 6 Tlf.

Læs mere

TRÆSEJLET. 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd.: Hugo Stigsen Virringvej

Læs mere

TRÆSEJLET. 23. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2007 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 23. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2007 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 23. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2007 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Sekretær: Susanne Holde Glentevej 17 Tlf. 3069

Læs mere

TRÆSEJLET. 31. årgang Nr. 4 maj 2015 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 31. årgang Nr. 4 maj 2015 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 31. årgang Nr. 4 maj 2015 SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Næstformand: Tommy Haubjerg Madsen Vrold Tværvej 13 Tlf.

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 4 Maj. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

TRÆSEJLET. 28. årgang Nr. 2 Marts 2012 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 28. årgang Nr. 2 Marts 2012 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 28. årgang Nr. 2 Marts 2012 SKANDERBORG ROKLUB Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Næstformand/ Aktivitetschef: Lars Elkjær Vroldvej 54 Tlf. 8651 0591 Kasserer: Anne-Grete

Læs mere

TRÆSEJLET. 26. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2010 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 26. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2010 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 26. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2010 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Næstformand/ Aktivitetschef: Lars Elkjær Vroldvej

Læs mere

TRÆSEJLET. 29. årgang Nr. 7 oktober 2013 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 29. årgang Nr. 7 oktober 2013 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 29. årgang Nr. 7 oktober 2013 SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Næstformand: Tommy Haubjerg Madsen Vrold Tværvej

Læs mere

TRÆSEJLET. 31. årgang Nr. 5 juni 2015 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 31. årgang Nr. 5 juni 2015 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 31. årgang Nr. 5 juni 2015 SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Næstformand: Tommy Haubjerg Madsen Vrold Tværvej 13

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 3 April. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Stroken. Nr. 5 Juli 2004. Kanindåb, lørdag den 14. august 2004, kl. 15.00. Amagerregatta, lørdag den 28. august 2004 hos B&W

Stroken. Nr. 5 Juli 2004. Kanindåb, lørdag den 14. august 2004, kl. 15.00. Amagerregatta, lørdag den 28. august 2004 hos B&W Stroken Nr. 5 Juli 2004 Kanindåb, lørdag den 14. august 2004, kl. 15.00 Amagerregatta, lørdag den 28. august 2004 hos B&W Kanindåb 14. august 2004 Roklubben Øresund har modtaget følgende skrivelse fra

Læs mere

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009. www.kalundborgroklub.dk

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009. www.kalundborgroklub.dk Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009 www.kalundborgroklub.dk Guldæbler for klubben Kalundborg Roklub var i efteråret ude og hjælpe i æbleavlerens plantage med at få høsten i hus. Det blev nogle rigtigt

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub 1. Valg af dirigent Michael Høgh blev enstemmigt valgt. Han gav ordet videre til Niels Chr., der startede med den første beretning.

Læs mere

Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat

Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat Langgarverne Generalforsamlingsprotokollat År 2010 d. 25. oktober afholdtes klubbens ordinære generalforsamling i klublokalet ved Byskolen. Ca. 40 medlemmer mødte op, bestyrelse og revision inklusive.

Læs mere

s. 14 INDHOLD: Slusen ved Sjællandsbroen Loppemarked i KR Nyt fra inrigger Generalforsamling i GKR Det sker i KR

s. 14 INDHOLD: Slusen ved Sjællandsbroen Loppemarked i KR Nyt fra inrigger Generalforsamling i GKR Det sker i KR 86. ÅRGANG INDHOLD: Side 3 Side 4 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 18 Side 20 Småt Roning Standerhejsning i KR Yngresagen rusker op Derfor elsker jeg at ro Træningslejr

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Roskilde roeren. Maj 2007 63. årgang, nr. 2

Roskilde roeren. Maj 2007 63. årgang, nr. 2 Roskilde roeren Maj 2007 63. årgang, nr. 2 Roskilde Roklub Havnevej 47 B 4000 Roskilde Telefon 46 35 09 28 www.roskilderoklub.dk Kontoret: Åbent tirsdage kl. 18.00-19.00. Telefon i kontortiden...................46

Læs mere

Lemvig Roklub. Nr. 1 Marts 2008 28. årgang. Medlemsblad. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Lemvig Roklub. Nr. 1 Marts 2008 28. årgang. Medlemsblad. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 1 Marts 2008 28. årgang Borgmester Erik Flyvholm indvier sauna og højvandsdige. Foto Benny Vejlby Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014.

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Deltagere ud over bestyrelsen: 20 personer. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. Leif Jensen blev valgt. Dan og Lars Peter er stemmetæller.

Læs mere

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning til godkendelse 3. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse.

Læs mere