Uddannelsesplan Dejbjerglund Efterskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelsesplan Dejbjerglund Efterskole"

Transkript

1 Uddannelsesplan Dejbjerglund Efterskole Skoleleder Kjeld Lykke Christiansen (KC): Viceskoleleder Gitte Christiansen(GL): Praktikkoordinator Kjeld Lykke Christiansen Dejbjerglund Efterskole som uddannelsessted Information om Dejbjerglund Efterskole Tillid, tryghed og tolerance - de tre nøgleord rummer skolens værdisæt. Sammen opbygger, fastholder og udvikler vi de tre. På Dejbjerglund Efterskole er fællesskabet i centrum her opstår magien, her oplever eleverne at være del af noget større. Vores fællesskab opstår både i dagligdagens gymnastiktimer, til idræt, ture i naturen og ved særarrangementer. Vi udfordrer hinanden og os selv, når vi indtager den danske natur i kajak, på cykel eller til fods. Når både regn, blæst og en sulten mave udfordrer os, finder udviklingen sted. Både hver især og som gruppe flytter vi os. Dejbjerglund Efterskole bliv en del af udviklingen i Jylland Selvom fællesskabet er altings omdrejningspunkt på efterskolen, er vi dybt forankret i boglig seriøsitet. På Dejbjerglund Efterskole sikrer du din fremtid. Vi har trådløst netværk på hele skolen, så elevernes bærbare computere er fuldt integrerede i undervisningen, ligesom smartboards er installerede i samtlige klasselokaler. På den måde skærper vores IT-profil elevernes mulighed for læring. Vi laver masser af gymnastik, fokuserer på fodbold og håndbold og dyrker i det hele taget meget idræt vi afprøver både de gængse sportsgrene, men kaster os også over de mere utraditionelle. Alle elever får instruktøruddannelse i enten fodbold, håndbold, gymnastik eller som ungleder. Med en af dem i bagagen er har din videre udvikling som instruktør næsten det bedst mulige ståsted. I løbet af skoleåret er der mange arrangementer og anderledes dage. Skoleugen er varieret, og det syder af liv og aktivitet. Hvis du elsker aktivitet og udfordring, så er Dejbjerglund Efterskole mellem Ringkøbing og Skjern en god mulighed for dig. På DejbjerglundEfterskole arbejder vi i 10. klasse med tre boglige linjer: Naturvidenskabelig linje, Sproglig/samfundsfaglig linje, Iværksætter og innovationslinje. På Dejbjerglund er 10.kl. prøveforberedende. I 9.kl arbejder vi med niveaudeling i fagene. Vi er i øvrigt 130 elever og 20 medarbejdere.

2 Dejbjerglund Efterskole som uddannelsessted Samarbejde mellem Dejbjerglund, læreruddannelsen samt studerende Skolen tager praktikken meget seriøst og indgår i et forpligtende samarbejde med læreruddannelsen. I praksis betyder det, at skolens praktikkoordinator deltager i møder omkring praktikken og læreruddannelsen, og at praktikkoordinator er kontakt med praktikansvarlige på lærerud-dannelsen. Vi modtager gerne og har erfaringer med studerende fra 3. og 4.årgang. Forventninger til samarbejdet med de studerende De studerende og praktiklærerne har kendskab til de praktikmaterialer, som læreruddannelsen udsender, herunder hvilke formelle forventninger der er til praktikken på en bestemt årgang. Vi forventer, at praktikanter vælger Dejbjerglund Efterskole for at opleve efterskolemiljøet. Forventningsbreve Den første kontakt foregår pr telefon og pr mail, hvor bl.a. forventningsbrev sendes af de studerende til skolens praktikkoordinator. Skolen har en forventning om at forventningsbrevene bliver sendt i god tid, at de er gennemarbejdede og viser hvem I er og hvilke mål og forventninger I har til praktikken. Velkomstmøde og praktikskema Herefter afholdes et indledende møde på skolen mellem de studerende og praktikkoordinatoren. Den praktikansvarlige udarbejder et forslag til skema på baggrund af de studerendes linjefag og ønsker til det første møde. Skolens praktikkoordinator tilstræber så vidt muligt at tilgodese de studerendes praktikønsker, men der kan være pædagogiske hensyn, der gør, at ikke alle ønsker bliver opfyldt. Praktikkoordinatoren udarbejder sammen med praktikanterne det endelige skema. På efterskole er tilsyn og weekendopgaver en væsentlig del af opholdet som praktikant. Derfor udformes en periodeplan med undervisning, evt temauger, fordybelsesfag, aftenvagter og weekendvagter. Filosofien er, at den studerendes praktik skal koncentreres om få klasser og lærere. Alle fag, der indgår i praktikken, er ligeværdige. Altså også ikke-linjefag. De studerende vurderes i praktikken på baggrund af det samlede forløb. På velkomstmødet vil de studerende blive præsenteret for skolen og få en rundvisning, ligesom praktiske foranstaltninger som udfyldelse af straffeattest, børneattest, udlevering af koder til intranet m.v. også vil foregå på mødet. I den periode de studerende er i praktik på skolen, betragtes de på lige fod med resten af lærerkollegiet, og vi forventer at de er synlige på personalerummet, til møder og ved andre kollegiale aktiviteter. Praktikanter får et værelse stillet til rådighed på skolen. Desuden kan man spise med ved alle måltider.

3 Samarbejde med studerende Den første kontakt mellem studerende og praktiklærere Når skemaet ligger fast, er det de studerendes ansvar at tage den første kontakt til praktiklærerne med henblik på at få planlagt et planlægningsmøde samt et møde omkring før-vejledning. Forventninger til samarbejde Det forventes, at de studerende deltager der, hvor deres praktiklærere er mødedeltager eller ved andre relevante møder. Der er fast mødevirksomhed fredag fra kl Det være sig, teammøder, fælles forberedelse, lærermøder, K-møder, forældresamarbejde mm. Til før-vejledningen med praktiklærerne koordineres kalenderen. Vejledningstimer Såvel praktiklærere samt studerende har ansvaret for indholdet af vejledningstimerne. For at vejledningerne bliver kvalificerede, bør der foreligge en dagsorden for møderne mindst 1 dage før. Der aftales fra gang til gang, hvem der har ansvaret for indhold samt udsendelse af dagsorden. Det er vigtigt, at vejledningerne bliver dækkende i forhold til kompetencemålene for praktikperioderne, således at kompetencemålene indgår i forbindelse med planlægningen og gennemførelsen af praktikken på skolen. Der skelnes mellem vejledninger og planlægningsmødes. Vejledningen skal støtte og udfordre de studerendes overvejelser over egen praksis og praksisforståelse, samt deres teoretiske indgang til praksis (didaktik, klasseledelse og relationer).

4 Kompetencemål på 3. og 4. årgang DIDAKTIK Niveau 2 (3.årgang) og 3 (4.årgang) Målet er, at den studerende kan planlægge, gennemføre og evaluere længerevarende undervisningsforløb under hensyntagen til elev- og årsplaner i samarbejde med medstuderende og skolens øvrige ressourcepersoner. Den studerende skal kunne evaluere elevers læringsudbytte og undervisningens effekt samt udvikle egen praksis ud fra sine erfaringer. Praktiklæreren drøfter med den studerende, hvordan overvejelser om elevernes forskellige forudsætninger har betydning i års- og elevplaner. Praktiklæreren peger på samarbejdsmuligheder med skolens ressourcepersoner for at understøtte undervisning og indlæring. Den studerende støttes i at vurdere elevernes læringsudbytte og dermed undervisningens effekt og på baggrund heraf justere egen praksis. Den studerende skal i samarbejde med kolleger kunne planlægge, gennemføre og evaluere længevarende undervisningsforløb under hensyntagen til elev- og årsplaner, skal kunne evaluere elevers læringsudbytte og undervisningens effekt, skal kunne begrunde sin undervisning i forskellige fora, fx i form af kommunikation til elever og forældre forud for praktikken, og skal kunne udvikle egen praksis og andres praksis på et empirisk grundlag. KLASSELEDELSE Niveau 3 Målet er, at den studerende kan lede inklusionsprocesser og klassens samarbejde. Under klasseledelse arbejder eleverne særligt med k-lærerfunktionen. Her er hver lærer knyttet til 4 piger og 4 drenge som k-lærer (omsorg, personlig vejledning, opmærksomhed, trivselsvogter, mm). Praktiklæreren demonstrerer, hvilke samarbejdsfremmende metoder der kan tages i anvendelse, så der skabes et fleksibelt læringsmiljø. Praktiklæreren sætter fokus på lærerrollen, på at kunne træde ud af det private jeg og ind i det professionelle jeg samt tage personligt lederskab i undervisningssituationen. Praktiklæreren inddrager den studerende i konflikthåndtering og løsning af problemer omkring evt. mistrivsel. Den studerende skal selvstændigt kunne arbejde med udvikling af klassens sociale liv og læringsmiljø. RELATIONSARBEJDE Niveau 3 Målet er, at den studerende kan støtte den enkelte elevs aktive deltagelse i undervisningen og klassens sociale liv. Praktiklæreren demonstrerer den anerkendende kommunikation og det ligeværdige samarbejde. Praktiklæreren giver eksempler på, hvorledes man leder et godt forældresamarbejde. Praktiklæreren skaber rum for - og støtter den studerende i - at opnå en hensigtsmæssig kommunikation med forældre om eleverne skolegang. Praktiklæreren giver, hvor det er muligt, den studerende mulighed for at deltage i møder/samtaler med forældre. Den studerende skal kunne støtte den enkelte elevs aktive deltagelse i undervisningen og klassens sociale liv, og skal kunne kommunikere med elever, faglærere og evt. forældrene om elevernes skolegang.

5 Studerende på skolen Studerendes status på skolen Vi anser lærerstuderende som studerende, der skal have mulighed for at udøve, udvikle og udfordre deres kompetencer indenfor undervisning samt andre læreropgaver i vekselvirkning med de kompetencer, de har erhvervet på læreruddannelsen og i form af praksiserfaringer. Det betyder også, at der i løbet af studieårene vil blive krævet mere af de studerende. At have studerende ser vi også som en mulighed for os! Vi forventer at du stiller spørgsmål til vores praksis, deler dine friske øjnes syn på skolens forhold. Heri ligger vigtig information til videre udvikling for os. Du betragtes som en del af personalet i din studietid her. Tilstedeværelse på skolen Praktikken organiseres så arbejdsbyrden svarer til en 37 timers arbejdsuge. En væsentlig del af forberedelsen og efterbehandling samt vagt og deltagelse i skolens øvrige møder. Det er således vigtigt, at de studerende betragter deres praktik som et fuldtidsarbejde, hvor store dele af arbejdet lægges på skolen, og hvor aktiviteter på skolen har første prioritet Tilrettelæggelse af en 37 timers arbejdsuge Med udgangspunkt i praktikskemaet samt planlagte møder er det de studerendes opgave sammen med deres praktiklærere at planlægge de enkelte arbejdsuger. De kan fx indeholde: Strukturering af arbejdsugen Forberedelse af vidensdeling med afdelingsteams eller fagteams Individuel samt fælles forberedelse af 12 lektioners undervisning med såvel gruppe som praktiklærer Forberedelse af møder samt vejledning Observation af undervisning. Under færdiggørelsen af praktikskemaet placeres desuden muligheden for observationsmoduler, hvor de studerende har mulighed for at observere ind i andre fag/klasser Vejledning med praktiklærere Mødevirksomhed, evt. som mødeleder Dokumentation af praktik, fx studiejournal, eksamensopgave. Hvis de studerende har behov for at filme/fotografere eleverne, skal det foregå efter aftale med elever og forstander. Kompetenceudvikling, eksempelvis at sætte sig ind i relevant brug af skolens it-udstyr / smartboards / idrætsrekvisitter, mm. Tid til refleksion og opgaveskrivning Sygemelding De lærerstuderende kontakter skolen, praktiklærerne samt de øvrige studerende i gruppen telefonisk kl ved sygdom. Krav til de lærerstuderende Kommunikation: Da skolens intranet (Viggonet) er det centrale samarbejdsmedie på Dejbjerglund Efterskole, forventer vi, at de studerende dagligt orienterer sig på Intra. Det forventes desuden, at de studerende også uden for praktikugerne kommunikerer med skolen og personale via Intra eller mail, fx i forbindelse med planlægning af praktikken.

6 Undervisningsplan: Efter det første møde med praktiklærerne, hvor undervisningsemner og fagområder er blevet aftalt, og hvor de studerende har fået hjælp til at finde relevant materiale, forventes det, at de studerende udarbejder en foreløbig skriftlig plan for hvert enkelt af deres undervisningsfag. Planen skal skabe grobund for et kvalificeret før-vejledningsmøde. Praktiklærerne kan løbende kontaktes i processen. Fokuspunkter: Det forventes, at den studerende har 2-3 klart formulerede fokuspunkter for praktikken. Fokuspunkterne skal skrives ind i praktikjournalen, ligesom den studerende skal redegøre for fokuspunkterne til før-vejledningen. Den studerende kan også forud for før-vejledningen bede om hjælp til at få indsnævret fokuspunkterne. Det forventes, at de studerende kan bruge den undervisningserfaring, vejledning, respons og anden læring de får undervejs i praktikperioden, så der sker en udvikling i forhold til deres fokuspunkter. Forberedelse: Det er en klar forventning, at de studerende møder velforberedte op til både undervisning, møder og vejledning. Det betyder, at de studerende har forberedt sig ud fra aftaler, der er lavet med deres praktiklærer eller praktikgruppe. IT som værktøj: Vi forventer, at de studerende behersker IT, så der kan arbejdes med relevant hard- og software. Tavshedspligt: De studerende vil i løbet af praktikperioden få mange informationer, der vil give dem indsigt i elevers og familiers personlige forhold. Det er meget vigtigt, at de studerende husker på, at de også som studerende har tavshedspligt og overholder denne! Kvalitetssikring og udvikling af praktikken Evaluering af praktikanter Praktiklærerne evaluerer løbende praktikken med de lærerstuderende, ligesom de er forpligtet på at give de studerende en midtvejsevaluering - med udgangspunkt i begrundelsesskemaet. Hvis der er tvivl, om den studerende kan bestå praktikken, indkalder praktikskolen den studerende til en særlig status-samtale, hvor også en repræsentant fra læreruddannelsen deltager. Formålet med den særlige statussamtale er at gøre den studerende det klart, hvilke forhold der peger mod ikke bestået og hjælpe den studerende til at forstå, hvad der skal til for at ændre på disse forhold. I forbindelse med praktikkens afslutning udfylder praktiklærerne begrundelsesskemaet og gennemgår skemaet med den studerende. Evaluering af Dejbjerglund Efterskole som praktikskole Praktikkoordinator samt skoleleder holder et evalueringsmøde af praktikken sammen med de studerende. Mødet tager udgangspunkt i et evalueringsskema, som de studerende på forhånd har udfyldt og har til formål at sikre en fortsat god kvalitet samt udvikling af skolen som praktikskole

7

Resenbro Skole. Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode. Resenbro Skole Skellerupvej Silkeborg. Tlf.:

Resenbro Skole. Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode. Resenbro Skole Skellerupvej Silkeborg. Tlf.: Resenbro Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Resenbro Skole Skellerupvej 16 8600 Silkeborg Tlf.: 89 70 25 76 http://resenbro.skoleporten.dk Resenbro skole Resenbro Skole er en et-sporet skole

Læs mere

Uddannelsesplan. Skægkærskolen som uddannelsested

Uddannelsesplan. Skægkærskolen som uddannelsested Uddannelsesplan Skægkærskolen som uddannelsested Skoleleder Peter Mortensen (PM): peter.mortensen@silkeborg.dk Viceskoleleder Asger Skov Nielsen (AN):asgerskov.nielsen@silkeborg.dk Praktikkoordinator Lasse

Læs mere

Uddannelsesplan Sorring skole Skolebakken Sorring Silkeborg Tlf.:

Uddannelsesplan Sorring skole Skolebakken Sorring Silkeborg Tlf.: Uddannelsesplan Sorring skole Skolebakken 4 8641 Sorring Silkeborg Tlf.: 89 70 27 70 www.sorringskole.skoleintra.dk Sorring skole Skolen er beliggende midt mellem Århus og Silkeborg. Vi har ca. 200 elever

Læs mere

KRAGELUND SKOLE. Uddannelsesplan. Kragelund Skole som læreruddannelsessted. Kragelund Skole. Frederiksdalvej 9. 8600 Silkeborg

KRAGELUND SKOLE. Uddannelsesplan. Kragelund Skole som læreruddannelsessted. Kragelund Skole. Frederiksdalvej 9. 8600 Silkeborg KRAGELUND SKOLE Uddannelsesplan Kragelund Skole som læreruddannelsessted Kragelund Skole Frederiksdalvej 9 8600 Silkeborg 89 70 42 76 http://funder-kragelund-skoler.skoleporten.dk/sp Kære lærerstuderende

Læs mere

Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. 1. Om Ulstrup skole. 2. Praktik, organisering og formalia

Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. 1. Om Ulstrup skole. 2. Praktik, organisering og formalia Ulstrup Skole Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. Hovedgaden 58 8860 Ulstrup Tlf. 8964 2800 Vi er glade for at have studerende på skolen og ønsker, at I får en positiv og lærerig praktikperiode.

Læs mere

Uddannelsesplan Brejninggaard Efterskole

Uddannelsesplan Brejninggaard Efterskole Uddannelsesplan Brejninggaard Efterskole og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer. Praktikskolens grundoplysninger: Navn: Brejninggaard Efterskole Adresse : Brejninggaardsvej 12 Telefon, mail og

Læs mere

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.:

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.: Uddannelsesplan Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Indhold Uddannelsesplan - Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Præsentation af Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Ansvar for praktikken

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Indledning: Denne uddannelsesplan er lavet i henhold til 13.2 jf. BEK nr. 231 af 8/3-2013. Uddannelsesplanen er et

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på SKALs Efterskole

Uddannelsesplan for praktik på SKALs Efterskole Uddannelsesplan for praktik på SKALs Efterskole Forstander: Nikolai Terp, nt@skals-efterskole.dk Praktikkoordinator: Kirsten Benner Gerbek, administrativ afd. leder, kg@skals-efterskole.dk, tlf.: 86695011

Læs mere

ENGESVANG SKOLE. Uddannelsesplan. Engesvang skole som læreruddannelsessted

ENGESVANG SKOLE. Uddannelsesplan. Engesvang skole som læreruddannelsessted ENGESVANG SKOLE Gl. Kongevej 97, DK-7442 Engesvang TLF. 99605000 FAX. 86865709 engesvangskole@ikast-brande.dk www.engesvangskole.dk Uddannelsesplan Engesvang skole som læreruddannelsessted Viceskoleleder

Læs mere

Uddannelsesplan. Voel skole som læreruddannelsessted. Viceskoleleder og praktikkoordinator Henrik Nilsson Ravn: Tlf. nr ,

Uddannelsesplan. Voel skole som læreruddannelsessted. Viceskoleleder og praktikkoordinator Henrik Nilsson Ravn: Tlf. nr , Højgaardsvej 4, 8600 Silkeborg TLF. 89702854 voel.skole@silkeborg.dk www.voel-skole.skoleporten.dk Uddannelsesplan Voel skole som læreruddannelsessted Viceskoleleder og praktikkoordinator Henrik Nilsson

Læs mere

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon mail Webadresse Solsideskolen Kirke Alle 7, 9400 Nørresundby 98 17 23 40 kontoret.851052@skolekom.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon: 47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolens adresse Dam Holme 1-5 3660 Stenløse Skolen som uddannelsessted Stenløse

Læs mere

Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være et sted, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil.

Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være et sted, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Praktikskole: Praktikniveau: Den danske Design- og Håndværksefterskole Skolebyen 11 6900 Skjern 97 35 40 44 dhe@dhe.dk 3. niveau Skolens værdigrundlag Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være

Læs mere

Uddannelsesplan. Nørre-Snede Skole som uddannelsessted.

Uddannelsesplan. Nørre-Snede Skole som uddannelsessted. Uddannelsesplan Nørre-Snede Skole som uddannelsessted. Indhold: Præsentation af Nørre-Snede Skole Skolens værdigrundlag Skolens struktur Pædagogisk platform Praktikken Færdighedsmål og Praktikvejledning

Læs mere

Kære 4. års studerende på 3. niveau. Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde.

Kære 4. års studerende på 3. niveau. Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde. Kære 4. års studerende på 3. niveau Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde. Skolen: Gudenaadalens Efterskole (GE) er en Grundtvig/Koldsk efterskole,

Læs mere

Uddannelsesplan Langelands Efteskole

Uddannelsesplan Langelands Efteskole Uddannelsesplan Langelands Efteskole 1. Skolen som uddannelsessted Langelands Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Institutionens formål er at drive en fri og uafhængig efterskole

Læs mere

Bjergsnæs Efterskoles uddannelsesplan for lærerstuderende 2015/16

Bjergsnæs Efterskoles uddannelsesplan for lærerstuderende 2015/16 Bjergsnæs Efterskoles uddannelsesplan for lærerstuderende 2015/16 1. Skolen som uddannelsessted Bjergsnæs Efterskole bygger på Grundtvig og Kolds ideer om livsoplysning set i forhold til nutidens krav.

Læs mere

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 1 Læreruddannelserne på Metropol og UCC. Virum Skoles praktikuddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig): Pia Garde: pg@virumskole.dk Troels

Læs mere

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17 UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen Skoleåret 2016/17 Uddannelsesplaner for praktiksamarbejde Praktiske oplysninger Praktikansvarlig: Ole Mørk Olmoer@buf.kk.dk Praktikkoordinator: Pia Linder Petersen ppbella07@yahoo.dk

Læs mere

Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade Ans By Tlf.: ansskole.skoleporten.dk

Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade Ans By Tlf.: ansskole.skoleporten.dk Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade 20 8643 Ans By Tlf.: 8970 2360 ansskole.skoleporten.dk Ans Skole- præsentation- velkommen til Ans Skole Kære studerende. Velkommen

Læs mere

Dybkærskolen. Uddannelsesplan. 1., 2. & 3. praktikperiode

Dybkærskolen. Uddannelsesplan. 1., 2. & 3. praktikperiode Dybkærskolen Uddannelsesplan 1., 2. & 3. praktikperiode Velkommen til Dybkærskolen Kære studerende. Velkommen til Dybkærskolen. Vi ser frem til at samarbejde med dig, og vil bestræbe os på at skabe de

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon:47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolen som uddannelsessted Stenløse Privatskole fungerer som praktikskole

Læs mere

Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017

Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017 Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017 Kontaktoplysninger Korsvejens Skole Tårnbyvej 1-3 2770 Kastrup Telefon:

Læs mere

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Trekronerskolen er fast praktikskole for lærerstuderende fra UCSJ. Der er ofte mange studerende på skolen, og her er mange praktiklærere, som gerne

Læs mere

Ved det indledende møde kobles de studerende på en lærer eller et lærerteam, og sammen tilrettelægges skemaet.

Ved det indledende møde kobles de studerende på en lærer eller et lærerteam, og sammen tilrettelægges skemaet. UDDANNELSESPLAN Hanssted Skole 1. Skolen som uddannelsessted Hanssted Skole har været praktikskole gennem mange år. Det betyder, at såvel elever som lærere er vant til at have besøg flere gange om året

Læs mere

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE.

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. Præsentation af praktikskolen; Bramsnæsvigskolen www.bramsnaesvigskolen.dk 410 elever, 50 ansatte, 2 spor

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande. Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Jan Moth: 30258672 Jan.Moth@skolekom.dk

Læs mere

Brændgårdskolen - som læreruddannelsessted

Brændgårdskolen - som læreruddannelsessted Brændgårdskolen - som læreruddannelsessted Brændgårdskolen brænder igennem det håber vi også, vil kunne mærkes for dig som lærerstuderende Velkommen til praktik her på Brændgårdskolen Denne uddannelsesplan

Læs mere

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen 20016/20017 Tovshøjskolen som uddannelsessted Tovshøjskolen er en 42 år gammel skole, som ligger i Aarhus Vest. Skoledistriktet omfatter

Læs mere

UDDANNELSESPLAN, Midtsjællands Efterskole

UDDANNELSESPLAN, Midtsjællands Efterskole UDDANNELSESPLAN, Midtsjællands Efterskole 1. Skolen som uddannelsessted SKOLENS VÆRDIGRUNDLAG OG BAGLAND Midtsjællands Efterskole ønsker at skabe et betydningsfuldt fælleskab mellem unge voksne med tilknytning

Læs mere

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf Mosedeskolen Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, Teresa.kavalaris@gmail.com, tlf. 29826890 Skolen som uddannelsessted I Mosedeskolens pædagogiske platform vægtes

Læs mere

Uddannelsesplan lærerstuderende

Uddannelsesplan lærerstuderende Uddannelsesplan lærerstuderende Vejgaard Østre Skole Grundoplysninger: Navn: Vejgaard Østre Skole Adresse: Chr. Koldsvej 1, 9000 Aalborg Telefon: 9631 6700 Webadresse: Vejgaardoestreskole.dk Kultur og

Læs mere

Uddannelsesplan. Gjessø Skole

Uddannelsesplan. Gjessø Skole Gjessø Skole, Brandevej 6, 8600 Silkeborg, Tlf.: 89702880, E-mail: gjessoeskole@silkeborg.dk Uddannelsesplan Gjessø Skole Indhold: Præsentation af Gjessø Skole Praktikken Arbejdet med kompetencemålene

Læs mere

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende.

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Præsentation af Lille Næstved Skole Lille Næstved Skole kan dateres tilbage til 1828 og er en folkeskole, der værner om sin tradition for indlæring

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tølløse Slots Efterskole

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tølløse Slots Efterskole Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tølløse Slots Efterskole Tølløse Slots Efterskole har en aftale med UCSJ om at vi er praktikskole for lærerstuderende. Vi vil gerne være med i uddannelsen af lærere

Læs mere

Hillerødsholmskolen som uddannelsessted

Hillerødsholmskolen som uddannelsessted Hillerødsholmskolen som uddannelsessted Praktikansvarlig Maria Nørholt Godtkjær Ledelsesperson Henrik Stockfleth Olsen Adresse Postnr. og by: 3400 Hillerød Fastnettelefon: 72 32 77 00 Emailadresse: hilleroedsholmskolen@hillerod.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Lemtorpskolen

Uddannelsesplan Lemtorpskolen Uddannelsesplan Lemtorpskolen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer. Praktikskolens grundoplysninger: Navn: Lemtorpskolen Adresse : Nissumvej 10, 7620 Lemvig Telefon, mail webadresse: Tlf. 96 63

Læs mere

Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole

Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole Uddannelsesplan for ISI Idrætsefterskole Grundoplysninger: ISI Idrætsefterskole Hagelskærvej 40, 7430 Ikast 97 25 24 99 lk@isi.dk www.isi.dk Kultur og særkende Ad) Kultur og særkende som uddannelsessted:

Læs mere

Uddannelsesplan. Egeskovskolen som praktikskole. 1., 2. og 3. praktikniveau. Egeskovskolen. Vestre Ringvej Bjerringbro

Uddannelsesplan. Egeskovskolen som praktikskole. 1., 2. og 3. praktikniveau. Egeskovskolen. Vestre Ringvej Bjerringbro Uddannelsesplan Egeskovskolen som praktikskole 1., 2. og 3. praktikniveau Egeskovskolen Vestre Ringvej 11 8850 Bjerringbro skole.egeskov@viborg.dk Kultur og særkende som uddannelsessted Værdier og visioner

Læs mere

UDDANNELSESPLAN. Bakkeskolen som læreruddannelsessted

UDDANNELSESPLAN. Bakkeskolen som læreruddannelsessted UDDANNELSESPLAN Bakkeskolen som læreruddannelsessted Bakkeskolen Skolevej 2, 8362 Hørning Skanderborg Kommune Telefon: 8794 2777 Webadresse: www.bakkesko.skoleintra.dk Praktikledelse Adm. Leder Thomas

Læs mere

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Krogårdskolen Adresse Skoleager 1, 2670 Greve Webadresse: www.krogaaardskolen.dk Telefon: 43 97 31 35 Kontaktoplysning generelt: krogaardskolen@greve.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Strøbyskolen

Uddannelsesplan for Strøbyskolen Uddannelsesplan for Strøbyskolen Uddannelsesplanen giver en kort beskrivelse af praktikskolen og hvordan der arbejdes med at uddanne den lærerstuderende. Præsentation af Strøbyskolen Strøbyskolen er en

Læs mere

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Uddannelsesplan 2016-17 3. praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Forord En praktikskoles uddannelsesplan skal godkendes på baggrund af kvalitetskrav. I

Læs mere

Brændgårdskolen brænder igennem.. det håber vi også, vil kunne mærkes for dig som lærerstuderende

Brændgårdskolen brænder igennem.. det håber vi også, vil kunne mærkes for dig som lærerstuderende Brændgårdskolen - som læreruddannelsessted Brændgårdskolen brænder igennem.. det håber vi også, vil kunne mærkes for dig som lærerstuderende Velkommen til praktik her på Brændgårdskolen. Denne uddannelsesplan

Læs mere

Vestre Skole som læreruddannelsessted

Vestre Skole som læreruddannelsessted Vestre Skole som læreruddannelsessted Indhold: s. 1: Præsentation af Vestre Skole s. 4: Praktikken s. 7: Arbejdet med kompetencemål på de 3 niveauer s. 10: Praktiske forhold Vestre Skole, Rolighedsvej

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende

Uddannelsesplan for lærerstuderende Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole NYSTED SKOLE 18. april 2017 Skrevet af: mkha Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Bente Thorsen: Bente@Thorsennet.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Kultur og særkende På Niels Ebbesen Skolen prioriterer vi et godt samarbejde med de studerende, hvor vi forsøger at skabe de optimale forhold,

Læs mere

UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS

UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS 1. Skolen som uddannelsessted Som uddannelsessted vil I som studerende opleve et læringsmiljø, der er præget af engagerede lærere. Vi ønsker på bedste vis, at

Læs mere

Uddannelsesplan for Læsø Skole

Uddannelsesplan for Læsø Skole Uddannelsesplan for Læsø Skole Grundoplysninger: Læsø Skole Byrum Hovedgade 9940 Læsø Telefon: 96213130 Webadresse http://laesoeskole.skoleporten.dk/sp Praktikkoordinator er leder af skole og dagtilbud

Læs mere

Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for Bangsbostrand Skole praktikskole for læreruddannelsen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

Baltorpskolens uddannelsesplan

Baltorpskolens uddannelsesplan Baltorpskolens uddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig : Praktikkoordinator: Torben Bille (TBI) tsbille@ownit.nu Praktikansvarlig leder: Lea Tøttrup Christiansen ltch@balk.dk Muligheder

Læs mere

UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE

UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE UDDANNELSESPLAN FOR PRAKTIK PÅ VESTER MARIENDAL SKOLE Grundoplysninger: Navn: Vester Mariendal skole Adresse: Stjernevej 1 Telefon: 99 82 47 20 Mail: vmariendalskolen@aalborg.dk Webadresse: www.vmarieskolen.dk

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE

SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE Havdrup Skoles uddannelsesplan for praktikanter 2017 Præsentation af Havdrup Skole: Havdrup Skole er en mellemstor folkeskole fra 0.-9.klasse med ca.560 elever og omkring 45

Læs mere

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan MØLLEHOLMSKOLEN Trivsel og læring for alle Mølleholmsskolens Uddannelsesplan Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Afdelingsleder: Thomas Pedersen Friis - 43352298,

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Trekronerskolen er fast praktikskole for lærerstuderende fra UCSJ. Der er ofte mange studerende på skolen og her er mange praktiklærere som gerne

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Signe Nabe-Nielsen: signen@roskilde.dk, Tlf.: 46 31 44 36 Skolen som uddannelsessted

Læs mere

Skolens formål er, inden for rammerne af de gældende regler for frie kostskoler, og udfra et grundtvigsk livssyn:

Skolens formål er, inden for rammerne af de gældende regler for frie kostskoler, og udfra et grundtvigsk livssyn: Uddannelsesplan Grundoplysninger: Navn: Skyum Idrætsefterskole Adresse: Tøttrupvej 15, 7752 Snedsted Telefon og mail: 97036888, hanne@skyum.dk, kontoret@skyum.dk Webadresse: www.skyum.dk Kultur og særkende

Læs mere

Søgårdsskolens målgruppe er bred og rummer elever med særlige behov, hvor elevernes ressourcer og udfordringer kommer til udtryk på forskellig vis.

Søgårdsskolens målgruppe er bred og rummer elever med særlige behov, hvor elevernes ressourcer og udfordringer kommer til udtryk på forskellig vis. UDDANNELSESPLAN 1. Søgårdsskolen som uddannelsessted Søgårdsskolen er Gentofte kommunes specialskole for elever med særlige behov. Søgårdsskolen har nuværende 152 elever, hvoraf de 11 elever går i kompetencecenteret

Læs mere

Vi er som privatskole ikke underlagt den nye skolereform og kan derfor helt selv bestemme, hvordan vi planlægger skoledag og hele skoleår.

Vi er som privatskole ikke underlagt den nye skolereform og kan derfor helt selv bestemme, hvordan vi planlægger skoledag og hele skoleår. Uddannelsesplan for lærerstuderende på Sindal Privatskole Grundoplysninger: Navn: Sindal Privatskole Adresse: Tislumvej 2 Telefon og mail: 96230030 ahc@sindalprivatskole.dk Webadresse: www.sindalprivatskole.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Houlkærskole

Uddannelsesplan Houlkærskole VIA Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Kvalitetskrav til praktikskolen Uddannelsesplan Houlkærskole kolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Principper for arbejdsplanen

Principper for arbejdsplanen Gammelgaardsskolen er en 50 år gammel skole, som ligger i Åbyhøj. Skoledistriktets elever er overordnet børn fra familier, der bor i villaer, men omfatter også børn fra lejligheder i Bispehaven og Gjellerup.

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole 2017-2018 Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst

Læs mere

Uglegårdsskolens Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen

Uglegårdsskolens Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen s Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen Indhold Information om skolen:... 3 s forventninger til den studerende i praktik... 4 Praktik og vejledning... 4 Praktikniveau 1... 5 Praktikniveau 2... 7 Praktikniveau

Læs mere

-Linjer i udskolingen, - Internationalt samarbejde Undervisning, - Værdigrundlag

-Linjer i udskolingen, - Internationalt samarbejde Undervisning, - Værdigrundlag uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Fredensborg Skole, Humlebækvej 10, 3480 Fredensborg. fredensborgskole@fredensborg.dk, 72562012 1. Fredensborg Skole

Læs mere

Tagensbo skoles uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik

Tagensbo skoles uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Tagensbo skoles uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Praktikansvarlig: Skoleleder Jeanne Jacobsen Mail: jejaco@tgb.kk.dk Tlf: 82565580 Skolen som

Læs mere

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Uddannelsesplan 2015-16 2. praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Forord En praktikskoles uddannelsesplan skal godkendes på baggrund af kvalitetskrav. I

Læs mere

Skolen er ved at få opført helt nye bygninger, og den eksisterende skole skal efterfølgende renoveres. Byggeriet forventes afsluttet i 2017.

Skolen er ved at få opført helt nye bygninger, og den eksisterende skole skal efterfølgende renoveres. Byggeriet forventes afsluttet i 2017. UDDANNELSESPLAN 1. Brønshøj Skole som uddannelsessted På Brønshøj Skole er der ca. 800 elever og 70 lærere/pædagoger. Overordnet set er eleverne velfungerende, og hovedparten kommer fra en god familiær

Læs mere

Campusskolen - griber dine muligheder

Campusskolen - griber dine muligheder 2017/2018 uddannelsesplan Hans Krøier Hansen og Jakob Jensen CAMPUSSKOLEN, RINGSTED Indhold Campusskolen... 2 Forventninger til praktikkens 3 parter... 2 1. Den studerende... 2 Engagement... 2 Forberedelse,

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på Kongeådalens Efterskole

Uddannelsesplan for praktik på Kongeådalens Efterskole Uddannelsesplan for praktik på Kongeådalens Efterskole Kongeådalens Efterskole Dovervej 19, Dover 6660 Lintrup 74855333 info@keskole.dk www.keskole.dk Præsentation af skolen Kongeådalens Efterskole er

Læs mere

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde www.phabsalon.dk Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde Praktikniveau 3 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig

Læs mere

Velkommen i praktik på Odder lille Friskole

Velkommen i praktik på Odder lille Friskole Velkommen i praktik på Odder lille Friskole Vi håber, du/i må trives med at være i praktik på Odder lille Friskole. Vi vil gerne lære af jer som praktikanter ligesom I forhåbentlig vil opleve at jeres

Læs mere

Pedersborg Skoles uddannelsesplan

Pedersborg Skoles uddannelsesplan Pedersborg Skoles uddannelsesplan Præsentation af praktikskolen Pedersborg Skole er en 2-3-sporet folkeskole med ca. 500 elever fordelt i klasser fra børnehaveklasse til 9. klasse. Til skolen er der knyttet

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Bente Thorsen: Bent2806@iks.dk Indhold:

Læs mere

UDDANNELSESPLAN. 1., Praktikperiode på læreruddannelsen. Skolen på Sønderager Sønderagervej 70, Herning /

UDDANNELSESPLAN. 1., Praktikperiode på læreruddannelsen. Skolen på Sønderager Sønderagervej 70, Herning / UDDANNELSESPLAN 1., 2. 3. Praktikperiode på læreruddannelsen Skolen på Sønderager Sønderagervej 70, Herning 96 28 78 78 / soenderager@herning.dk Indhold Velkommen til Skolen på Sønderager Præsentation...

Læs mere

Uddannelsesplan Brårup Skole

Uddannelsesplan Brårup Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Brårup Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole

Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole Grundoplysninger: Biersted Skole Idrætsvej 11 9440 Aabybro 72578020 bierstedskole@jammerbugt.dk Kultur og særkende Ad) Kultur og særkende som uddannelsessted:

Læs mere

Dåstrup Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende

Dåstrup Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende Dåstrup Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende 2018-2019 Ifølge 13 stk. 2 skal praktikskolen udarbejde en uddannelsesplan for praktikken i overensstemmelse med kpetencebeskrivelsen for den pågældende

Læs mere

Uddannelsesplan Buskelundskolen som læreruddannelsessted

Uddannelsesplan Buskelundskolen som læreruddannelsessted Uddannelsesplan Buskelundskolen som læreruddannelsessted Indhold: s. 1: Præsentation af Buskelundskolen s. 3: Praktikken s. 5: Arbejdet med kompetencemål s. 6: Praktiske forhold Præsentation af skolen:

Læs mere

Uddannelsesplan M.C. Holms Skole

Uddannelsesplan M.C. Holms Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan M.C. Holms Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende)

Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende) Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende) Ifølge 13.2 jf. BEK nr. 231 af 08/0372013 skal Kongenshus Efterskole have udfærdiget en uddannelsesplan på det pågældende

Læs mere

Allerslev Skole uddannelsesplan

Allerslev Skole uddannelsesplan Allerslev Skole uddannelsesplan Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan praktikskolen arbejder med at uddanne den lærerstuderende. BEK nr. 1068 af 08/09/2015: 13 stk. 2 Praktikskolen

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikstuderende på Køge Lille Skole

Uddannelsesplan for praktikstuderende på Køge Lille Skole En skole for livet Uddannelsesplan for praktikstuderende på Køge Lille Skole Uddannelsesplanen giver en kort beskrivelse af, hvordan vi på KLS arbejder med at uddanne den lærerstuderende. Se BEK nr 593

Læs mere

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014.

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Grundoplysninger: Skole: Klarup skole Adresse: Hellasvej 17, 9270 Klarup Telefon: 9636-5500 Mail: klarupskole@aalborg.dk Webadresse: www.klarupskole.dk Kultur og

Læs mere

Brædstrup skole. Uddannelsesplan for skoleåret 17/18. Brædstrup Skole Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup

Brædstrup skole. Uddannelsesplan for skoleåret 17/18. Brædstrup Skole Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup Brædstrup skole Uddannelsesplan for skoleåret 17/18 Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup 76291688 Email: braedstrupskole@horsens.dk Web: http://br.skoleporten.dk/sp 1 Kære studerende. Velkommen til praktik

Læs mere

Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende

Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende Skolen er på 420 elever fordelt på børnehaveklasse til og med 9.klasse i 2 spor. Desuden har vi en SFO samt en Junior- og Ungdomsklub. Alle enheder kender

Læs mere

Velkommen til Bording Skole. Kære studerende.

Velkommen til Bording Skole. Kære studerende. Velkommen til Bording Skole. Kære studerende. Velkommen til Bording Skole. Vi ser frem til at samarbejde med dig, og vil bestræbe os på at skabe de bedste forudsætninger og rammer for din praktikperiode

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Halgård Skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Halgård Skole Uddannelsesplan for lærerstuderende på Halgård Skole Grundoplysninger: Halgård Skole Halgårdvej 3, 7500 Holstebro Tlf: 96115880 E-mail: halgaard.skole@holstebro.dk Webadresse: www.halgaardskole.dk Facebook:

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Skoleleder: Peter Christensen Praktikansvarlig: Linda Ambech, Jeanne Bai og Peter Bærenholdt Tlf. 38 21 09 00 Skolen

Læs mere

Dåstrup Skoles uddannelsesplan for Praktikken på niveau 1, 2 og 3

Dåstrup Skoles uddannelsesplan for Praktikken på niveau 1, 2 og 3 Dåstrup Skoles uddannelsesplan for Praktikken på niveau 1, 2 og 3 Uddannelsesplanen giver en kort beskrivelse af, hvordan Dåstrup Skole arbejder med at uddanne den lærerstuderende. Se BEK nr 231 af 08/03/2013:

Læs mere

Uddannelsesplan Eskilstrup Børne- og skolefællesskab

Uddannelsesplan Eskilstrup Børne- og skolefællesskab Uddannelsesplan Eskilstrup Børne- og skolefællesskab Denne beskrivelse danner grundlaget for, hvordan Eskilstrup Børne og skolefælleskab arbejder med at uddanne lærerstuderende jf. BEK nr. 1068 af 08/09/2015:

Læs mere

Uddannelsesplan Praktik 1.årgang

Uddannelsesplan Praktik 1.årgang Uddannelsesplan Praktik 1.årgang 2016 2017 Hadsten Skole Hadbjergvej 12 8370 Hadsten Tlf. 8964 4720 1 Om Hadsten Skole Hadsten Skole åbnede i 1969 og er i dag overbygningsskole for Bavnehøjskolen i Hadsten

Læs mere

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau.

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau. Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau. Kære studerende Velkomment il Blicherskolen. Vi håber, du vil opleve vores skole som et godt sted for både elever og personale. Vi ser os

Læs mere

Uddannelsesplan. Praktikvejleder og praktik koordinater: René Mühlbrand (RM) Mail: Tlf:

Uddannelsesplan. Praktikvejleder og praktik koordinater: René Mühlbrand (RM) Mail: Tlf: Praktikvejleder og praktik koordinater: René Mühlbrand (RM) Mail: rm@tarm-skole.dk Tlf: 28148626 Tarm skole som læreruddannelses sted [Dokumentets undertitel] Skoleleder: Christian Nørregaard Vardevej

Læs mere

Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole

Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole Uddannelsesplan for Vester Hassing Skole Vester Hassing Skole Halsvej 199 9310 Vodskov Tel: 99824700 www.vesterhassingskole.dk Praktikkoordinator Rikke Møller Larsen rikke.moeller.larsen@skolekom.dk Skoleleder

Læs mere

Grundoplysninger: Kultur og særkende

Grundoplysninger: Kultur og særkende Grundoplysninger: Navn: Løvvangskolen Adresse: Løvbakken 6 9400 Nørresundby Telefon: 99824060 Mail: loevvangskolen@aalborg.dk Webadresse: www.loevvangskolen.dk Kultur og særkende Løvvangskolen er en multikulturel

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau.

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau. Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau. Kære studerende Velkomment il Blicherskolen. Vi håber, du vil opleve vores skole som et godt sted for både elever og personale. Vi ser os

Læs mere