DCH Grindsted/Billund

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DCH Grindsted/Billund"

Transkript

1 DCH Grindsted/Billund Nr

2 Bestyrelse 2015 Formand Jacob Lykkegård Jensen Tlf.: Mail: Næstformand Thomas Præstegaard Tlf.: Mail: Kasserer Jørgen Beck-Nielsen Tlf.: Mail: Sekretær Carl Einar Eriksen Tlf.: Mail: Materialeforvalter Allan Thomsen Tlf.: Mail:

3 Formandens beretning Ja, så blev det sommer, i hvert fald ifølge kalenderåret, for her i starten af juli måned, er der ikke meget sol at spotte. Jeg skal ikke kede jer med hvad der er sket i løbet af det sidste halve år, for det har i jo læst i de foregående klubblade. Men lidt er der dog sket alligevel. Vi har været ude til en del opvisninger, og jeg har kun hørt positivt omkring dette, både fra nogle af de hundeførere der var med, men også et par tilskuere. Vi har snart 2 nye friske trænere uddannet. Dianna Burmeister, og Winnie Ahrensberg, så der kommer nye kræfter med forhåbentlig en masse nye inputs til træningen. Derudover er der lavet lidt om på hvalpetræningen, de 12 første gange, så de nye hunde fremover kommer til at følges med den samme træner indtil de er kommet igennem. Dette tror jeg bliver bedre, da man som ny hundefører kan blive forvirret over at få 3 forskellige trænere, som har samme mål med træningen, men gør det lidt på hver sin måde. Hjemmesiden og det nye betalingssystem, Winkas, er næsten oppe at stå, måske allerede når dette blad udkommer, men vi er i hvert fald blevet godkendt og mangler nu det sidste finish. Derfor hvis i oplever problemer eller har andre spørgsmål eller forslag, så kom og sig det. Vi har 2 konkurrencer tilbage i Grindsted-Billund i D. 23. august inviterer vi skal kombineret AG og Eliteklasse (lydighed), og så har vi selvfølgelig den obligatoriske klubkonkurrence i november tilbage. Så hold øjne og øre åbne når tilmeldingen starter til klubkonkurrencen. Det er smadder hyggeligt, og der bliver afsluttet med en fornem klubfest om aftenen. Jacob Lykkegård Jensen.

4 Bytur med hvalpeholdet. Skrevet af Irene Nielsen Lørdag d.11/7 havde Gitte og Dianna fra hvalpeholdet inviteret til bytur med hundene. Der er delt sedler ud og de lå også på bordene i klubhuset så alle har haft chancen for at komme med hvis de ville. Det var vi så TO der ville. Og hvilken tur?. Vi havde bare en super tur hvor hundene fik set og hørt og lært en masse. Vi mødte børn de ville snakke og give godbidder, masser af mennesker med flag der stod og ventede, flere der ville snakke og kæle. Og hele tiden fik vi ny plads i rækken, forrest, bagerst eller i midten. Der var mange ting at holde øje med, vores gruppe, de andre der gik, ting der skulle prøves, flere ting man kunne hoppe op på og steder at tisse. Det var super godt at gå i gruppen og møde de mange nye ting, der skete rundt om os. Der var hele tiden en ven at holde sig til og se på hvordan de reagerede på tingene, så verden alligevel ikke er så farlig som ved første øjekast. Trods det ringe fremmøde vil Gitte og Dianna prøve at lave en tur mere. De bruger deres fritid på at give din hvalp/hund en chance for at lære at begå sig i byen, blandt mange mennesker og lyde med oprejst pande og alle fire ben på jorden. Jeg kan kun opfordre alle til at deltage næste gang. Det er en god måde at socialisere hunden på. Der er mulighed for at få hjælp, hvis din hund bliver bange eller på anden måde får brug for hjælp, til at afmystificere de ting de ser og hører. Det var nu også vældig hyggeligt for os tobenede at være på tur. Ikke mindst kaffe og hjemmebagte boller og kage bagefter. Tak for turen.

5 Oplæg til debat: Aktivitetsdage/frivilligt arbejde klubbens livsnerve. Set i lyset af den lave deltagelse til vores aktivitetsdage, bliver jeg lige nødt til at informere jer: DcH Grindsted-Billund, er en frivillig forening, hvor vi er afhængige af hinandens hjælp til at få tingene lavet. Dette gælder både arealerne ude omkring klubhuset, men også dem indenfor. Derfor hvis vi skal holde omkostningerne nede, dvs. hvis vi kan gøre arbejdet selv, uden at hyre en lokal håndværker, så er det jo penge lige ned i klubkassen, som vi kan bruge på medlemmerne, altså jer. MEN, hvis ikke der er opbakning til dette, og der kun er omkring mand der melder sig hver gang, er det ikke muligt at vedligeholde de ting vi har i dag. Der er jo mange forhindringer og andre redskaber der skal males, efterspændes eller vedligeholdes på anden måde. Ligeledes skal klubhuset også løbende renoveres inde og ude. Så kan man jo sætte det sådan op: 1. Skal vi sætte ambitionsniveauet ned og ikke have så gode forhold, som vi har i dag? Dette gælder primært klubhuset og de faciliteter vi har. Der er sikkert mange der har været i andre lokalforeningers klubhuse og set forholdene der, og der vil jeg da sige at vi er utroligt heldige. Det gælder også de ting vi har til at træne vores hunde med, ex. Diverse spring, stokke, flag og andre redskaber. 2. Vi kan hyre en håndværker til at klare det meste, så er vi fri for at røre en finger selv. Dette er bare ikke gratis, som frivillige hænder ville være.

6 Hvis der er flest der holder med punkt 2, så er jeg bange for at vores kontingent ikke holder til at betale dette, og derved måske skal stige. Men jeg vil da syntes at der må da også være en ære i og tilfredsstillelse i at kunne sige og vise til andre, at DET DER HAR JEG VÆRET MED TIL AT LAVE, hold da op hvor havde vi en sjov dag. Jeg syntes godt i må tænke lidt over dette, da der har været frivillige hænder til at bygge næsten alt i DcH-Grindsted-Billund. Klubhuset, tilbygningen og AG-Skuret er bygget af frivillige hænder, og der sidder en del af dem tilbage i klubben i dag og har det skide godt med at have været en del af dette. Og det lyder faktisk til at de har haft de sjovt med at leve det. Så kom og ta del i klubben og vær med til at sætte netop DIT præg på livet i DcH-Grindsted-Billund. Jacob Lykkegård Jensen Formand. HUSK Uden dig går DcH i STÅ Næste aktivitetsdag er allerede 8. august. Hvordan mener du, at vi skal klarer vedligeholdelse og arrangementer fremover? Skriv din mening på lad os få en debat. Vi opfordre hermed medlemmer til at begrunde deres valg/fravalg af frivilligt arbejde i klubben. Lad os inspirere hinanden. Redaktørerne.

7 Trænerprofil: Navn: Mette Sommerlund Hund: Albert på 7 år, border collie blanding og Icon på 2 år, border collie. (også kendt som borderbanden) Familiestatus: Gift med Jesper Profession: Arbejder i Sydbank, hvor jeg har været i 13 år. Tidligere hund: Pomsen Fiffer, den sødeste lille poms, der var et bæst af den anden verden. Antal år i DcH: Jeg har trænet hund i DcH Grindsted-Billund siden januar Startet som træner: Hmm, jeg kan faktisk ikke for godt huske det. Jeg tror jeg afsluttede træneruddannelsen i DcH interesseområder: Konkurrenceudvalg og træner, jeg har pause fra trænergerningen pt. da jeg ikke kan finde tid til det lige nu. Mål med hundetræning: Jeg er konkurrencehundefører, jeg har tidligere løbet agilitykonkurrencer, men da Albert ikke har fysik til AG er vi skiftet til rally. Det er jeg rigtig glad for, jeg har så mange fantastiske oplevelser med min hund og rallyfolket. Icon gider ikke rally, så vi løber agility og hyrder får. Målet er at bestå en hyrdeprøve og derefter skal vi til at arbejde mere med agilityen og i gang med konkurrencer. Mindst lige så vigtigt, hvis ikke mere, så betyder alle de dejlige og sjove timer jeg bruger med hundetosserne i klubben og til konkurrencer enormt meget og det er mit fristed. Bedste oplevelse med hund: Det må være kvalifikationen til DM i rally i 2014 med Albert. DM weekenden var en fantastisk oplevelse.

8 En oplevelse til erfarings- og positiv kontoen Lørdag d. 11. juli var der arrangeret en lille gåtur i Grindsted by for hvalpe og unghunde. Desværre var det i ferieperioden, så tilslutningen var desværre ikke så stor. Vi mødtes på parkeringspladsen bag sygehuset med vores hunde, og fik så styr på de firbenede, inden vi gik op mod centrum. Vi gik ned omkring rutebilstationen, hvor vi mødet nogle børn som var vilde med at komme til at klappe vores hunde. Efter lidt hyggesnak med børnene, så gik vi videre rundt, og vendte ind mod centrum. Da vi kom til skulpturen med vand og store granitsten omkring, så var der rig mulighed for at hundene kunne stifte bekendtskab med vandet, og hoppe op på stenene. Det var dog ikke alle der var lige begejstrede for at komme for tæt på det våde element. De store sten var rigtige gode at hoppe op på, og stå der. Nellie synes så bare at man skulle helt op på toppen af den største. Som afslutning var vi på torvet, hvor der blev taget et gruppebillede.

9 Det er dog ikke altid nemt at få de firbenede til at sidde rigtig for fotografen. Men vi fik da alle med. Fra venstre: Dianna med Nellie og Buster, Hanne med Tara og Irene med Bodil og Rasmus. Vi vil prøve at arrangere en sådan bytur igen senere på året, og håber så på meget større tilslutning. Hilsen Byvandrerne

10 Australian Kelpie Kelpie kom til verden i sidste århundrede, fordi australske fåreavlere havde brug for en særlig type hund, der kunne vogte får på de enorme afsides ejendomme og under barske forhold som høj varme, sandstorme. Den var resultatet af forskellige racer af fårehunde fra Europa og England, der havde vist sig at have for tyk pels til at klare det barske australske klima. Denne vidunderlige race kom fra to sorte og gyldenbrune, korthårede collier med opretstående ører, der blev importeret i 1860'erne. Australien Kelpie er eksporteret til flere lande i Europa. Denne hund er med succes blevet brugt til at vogte forskellige dyr, herunder rensdyr, geder og kvæg. Kelpie har udmærket sig inden for områderne lydighed, agility og spor. De har deltaget i terapiprogrammer med kæledyr og endda blevet brugt som førerhunde for blinde. Det fineste træk hos en kelpie er dog dens uimodståelige personlighed. Racen er ekstremt årvågen og ivrig og meget intelligent. Fortræffelig til at enes med andre kæledyr. Kelpien har kun få, at sammenligne sig med som selskabshund. Lydighedstræning udgør en fantastisk måde at komme til at kende og dele behovet hos denne meget intelligente hund. Kelpien er fri for de fleste arvelige sygdomme, og den kræver relativt lidt pleje. Racen er hurtig at gøre renlig, og det er en nem hund at fodre den spiser næsten alt, hvad den får serveret. Den har brug for omkring samme mængde motion som andre sunde, unge hunde. Denne race tilpasser sig godt til at være en familiehund, en joggingpartner, børnenes ven og vagthund. Hvis du overvejer at anskaffe en Kelpie hvalp, skal du være parat til at bruge den tid, den fortjener, da det er en race, der vil ønske at følge dig konstant.

11 EN DRØM TAGER FORM skrevet af Karin Højland Tilbage i 2011 tog jeg en beslutning om at jeg gerne ville arbejde med min store interesse hunde, derfor blev der lagt en plan. Jeg startede på adfærdsinstruktøruddannelsen hos Betina Hvidemose i Hirtshals i januar Vi begyndte at kigge efter en ejendom, hvor man kunne etablere et hundehotel. Tanken var at det skulle hedde et hotel frem for pension, fordi jeg ville ikke have flere hunde, end at der var tid til særlig hensyn og pleje og at lære den enkelte hund at kende. Jeg tilbragte 16 weekender i hirtshals og blev færdig uddannet i januar Sideløbende med min uddannelse, havde jeg meldt mig under DCH Grindsted, for at bruge min teoretiske viden lidt i praksis. Jeg ville have erfaring med så mange racer som muligt. Dette betyder dog at det kniber med timer i døgnet, men det er svært at slippe noget man brænder for. Gården var blevet købt i august 11 og de første ansøgninger til kommunen var sendt afsted. Man skal søge tre tilladelser; først skal man have en landzone tilladelse, hvilket tog ca 9 måneder. Når den er i hus, kan man så søge om en miljøtilladelse, endelig søges der om en byggetilladelse, selvom man ikke skal bygge nyt, men bruger de eksisterende bygninger, Dette er en langsommelig affære. Status her i januar 2015 er at jeg har en ansøgning om byggetilladelse liggende hos kommunen.

12 Jeg valgte at starte op i sommeren 2012, da man må passe op til 5 hunde uden at søge om tilladelse. Hoddeskov hundehotel blev mødt med lidt, for ikke at sige, meget skepsis, blandt de lokale i Skovlund og familien. "Der er vel ingen, der betaler for at få passet deres hund?" var kommentaren. Dertil kan jeg kunne svare jo. Jeg er blevet positiv overrasket og planlægger allerede nu, at søge om, at udvide til 20 hunde. I dag lyder tilladelsen på 10 hunde. Jeg har heldigvis en god arbejdsplads, så jeg kan holde en lang sommerferie, da det hele går op i hunde fra 1. juni til midt september. Det er en balance med, hvor mange hunde man vil have. Ideen med et lille sted betyder også, at jeg er nødt til at arbejde ved siden af. Det har jeg løst ved at arbejde nathold på dancake i Give. Det giver mig fri alle helligdage og weekender til at passe min drøm. De tilbagemeldinger jeg får fra hundeejerne er, at det er dejligt at det er såden et lille sted. De kan mærke deres hunde er glade, når de bliver afleveret hos mig ( mange er svære at få med hjem igen ) og det var hele ideen bag hundehotellet, at det skulle være en positiv oplevelse for hunden at være på ferie. Hundene bor i den gamle stald i store lyse bokse de mindste er 6 m2 og de store er 12 m2. Når hunden tjekker ind første gang afgør hundeejeren, om de må lege med andre hunde. Er dette tilfældet fordeles de i store løbegårde om dagen. De tilbringer et par timer om formiddagen, og igen om eftermiddagen, med at lege med hinanden. Er der hunde, der ikke må møde fremmede hunde, går vi

13 turer med dem eller de går i løbegårde for sig selv, afhængig af hvor mange der er. Enkelte stamgæster har det priviligie, at hvis der kun er en enkelt hund på hotellet, kan de liste sig med mine egne ind under sofabordet og sove. Jeg er glad for at jeg tog beslutningen tilbage i 2011 og at Regner var med på ideen. Det kræver lidt forståelse og opbakning fra sit bagland. når man vælger at bruge sine weekender og 2 1/2 måned hver sommer i hundens tegn, men det er rigtigt dejligt at kunne beskæftige sig med sin store interesse. Skal jeg pege på noget negativt, er det nok at mine egne hunde lider lidt under det i perioder. Nogle gange bliver deres træning ikke rigtig til noget, men vi arbejder os langsomt op i konkurrencesystemmet i dch. Jørn ville måske godt have haft lidt mere seriøs træningstid til Timmi, men der er jo kun 24 timer i døgnet og man må tage en drøm af gangen. På grund af sygdom er Timmi her desværre ikke mere. Så må vi se om der kommer en ny hvalp til i efteråret. Måske vinder jeg i lotteriet, så jeg kan droppe arbejdet på Dancake. Man kan jo altid drømme.

14 Indbrud i klubhuset Så er den gal igen.. Vi har nu haft 2 indbrud på en lille måned og der er bare rigtig træls. Dog har de ikke fået for meget med hver gang. Det eneste de har taget er nogle sodavand og enkelte øl. Men der er ødelagt vinduesrammer og vinduesglas, og tilmed også ydet hærværk mod dørene til klubhuset. Derfor vil det være rart hvis du holder øje med personer der ikke har noget at gøre i klubben, som holder deres bil skjult HELT inde i træerne eller går og kigger vinduer. Når nu hunden alligevel bliver luftet på arealerne omkring klubhuset. Man kan jo spørge dem om de er interesseret i at starte til hundetræning. Vi mangler i skrivende stund 2 stk. affaldsbeholdere, som plejer at stå ved gavlen, så er der noget der har set disse, mærket BRIAN s RENOVATION, ligge et sted i noget krat ved fodboldarealerne eller andre sted tæt på klubhuset, så giv en melding så vi kan få dem hentet tilbage Vi har pt. Kamera på, men har ikke været heldige at få nogle beviser vi kan bruge endnu, men hvis dette fortsætter, er vi nok nødt til at lave andre forholdsregler for at holde indbrudstyvene lidt på afstand. Dette var blot til info. Jacob Lykkegård Jensen Formand.

15 Klubbladets fremtid? På grund af manglende indlæg fra klubbens medlemmer, har redaktionen besluttet at næste klubblad først udkommer når der er indlæg nok fra klubbens medlemmer. Når vi ser klubbens kalender kunne der være en del at skrive om og tage billeder af, som kunne være stof til næste blad. Næste deadline: Når der er stof til 16 sider. Send dit indlæg på bladets Tak til hjælpetrænerne. På trænerudvalgets vegne, vil vi hermed takke hjælpetrænerne; Morten Refshøj, Alex Rasmussen, Irene Nielsen og Pia Bødker for deres store indsats. Vi glæder os over jeres entusiasme, og over at 3 har tilmeldt sig til træneruddannelsen.

16 Træningstider: Lydighed: Mandag Rally konkurrencehunde. Mette Sommerlund Familielydighed/rally begynder. Flemming Kristensen og Irene Nielsen Onsdage: C-hold. Jørn Præstegaard. Begyndere/hvalpe. Dianna Burmeister, Gitte Christensen. Carl-Einar Eriksen og Karin Højland Fortsættere. Carl-Einar Eriksen C-hold. Allan Thomsen Torsdage Selvtræning med kaffe og kage bagefter. Agility: Mandage Onsdage Begyndere. Jens Nørgaard og Astrid Graversen Konkurrence AG. Carsten Hansen. Klasse1. Søren Møller. Klasse2. Carsten Hansen og Jette Møller. Torsdage Selvtræning med kaffe og kage bagefter.

17 AGILITYOPVISNINGER. Så fik vi 3 x agilityopvisninger godt overstået.:) Jeg vil gerne sige mange tak for opbakningen til vore agilityopvisninger både til dem, der tog slæbet med at læsse og køre forhindringerne, for hjælp til at bygge baner og ikke mindst til alle jer hundeførerne. Det er altså super, at det kan lade sig gøre at samle mellem 6 og 9 hundefører til hver opvisning, når det nu var 3 gange på samme uge. (Det har vi så heller aldrig prøvet før. ) Vi havde for første gang - begyndere med både til Vesterhede og Ansager, og det gik så fint. Det er bare super at komme ud og vise flaget, når de små uventede ting, der sker både på og udenfor banen bliver taget med godt humør af jer. Så tak for nogle rigtig hyggelige og sjove timer, og jeg håber, at I er friske på at stille op næste gang, vi får buddet om at lave opvisninger. Har du lyst til at se billeder; så kik på vores facebook side. Mvh Astrid

18 Udvalgs liste Konkurrence Udvalg Rally Lydighed Lydighed Agility Mette Møller Sommerlund Jacob Lykkegård Jensen Jørn Præstegaard Winnie Ahrensberg / Træner Udvalg Lydighed Lydighed Agility Lydighed Karin Højland Helle Pugaard Carsten Hansen Anette Dall Aktivitets Udvalg 1 Camilla Lund Hansen 2 Anna Lauridsen 3 Trine Knudsen Kantine Udvalg 1 Karin Højland 2 Anne Marie Torsdagstræning. Man dukker bare op. Alle er velkommen til torsdagstræning kl Alle træner deres egne hunde, og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden. hvorefter der er kaffe og hygge i klubhuset. Under kaffen hjælper vi hinanden med div træningsproblemer Vi skiftes til at have kage med.

19 Kontingent 2016 Grundkontingent 650 kr.- Træningsgebyr 450 kr.- Træningsgebyr nr. 2 hund/hold 200 kr.- Indmeldelsesgebyr for nye medlemmer 200 kr.- Strafgebyr for Gl. Medlemmer betaler forsendt 100kr.- I alt for gl. medlemmer 1100 Kr.- I alt for nye medlemmer 1300 kr.- Folkepensionister, studerende med gyldigt studie kort, samt unge under 18 år. Grundkontingent + halvt træningsgebyr 875 kr.- Bestyrelsen, træner, Udvalg, Træneraspiranter, Hjælpe træner Grundkontingent Træningsgebyr Træningsgebyr nr. 2 hund /hold 450 kr.0 kr.200 kr.- Dommere Grundkontingent 650 kr. Hvalpe / Begynder 900 kr.- opkræves ved holdopstart januar - september 450 kr.- opkræves ved holdopstart oktober - december Efter Hvalpe / kursus- hold er der mulighed for at forsætte på: Agility, Lydighed, Rally Lydighed. Pris 50 kr.- pr løbende måned resten af året - juli og december undtaget.

20 Aktivitetskalender 2015: 8. august Aktivitets/arbejdsdag for alle medlemmer 12. august Workshop 23. august Kombineret AG og eliteklasse 30. august Træneruddannelse 13.september AG DGI stævne 10. oktober AG kursus 14 oktober Workshop 7.november Klubkonkurence og klubfest 15. november Træner overbygning 29. november Juleafslutning

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening Odder DcH er en hundesportsforening for ALLE. Vi skeler ikke til racer, stor som lille. Uanset om det er en blanding eller en stambogsført hund, er alle velkomne. Dog

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund.

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Månedens Hund - Fia Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Vanilla Joy Feeling Free, kaldenavn Fia er en engelsk Cocker Spaniel på 2 år og 3 mdr. Fia 7 uger gl. 1 Fia er en særdeles

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Formanden orienterer

Formanden orienterer Nummer 1 2013 - årgang 39. I dette nummer: Formanden orienterer Formanden orienterer 1 Ferie!!!! 2 Parkering ved klubhuset 3 Hjemmesiden får nyt udseende 4 Igennem de seneste år har der været faldende

Læs mere

DcH Holstebro Bestyrelsen

DcH Holstebro Bestyrelsen indkalder hermed foreningens medlemmer til den ordinære generalforsamling, som finder sted tirsdag den 27. januar 2015 kl. 19.00 i klubhuset. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. foreslår: Erik Hansen 2. Formandens

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nyhedsbrev Nov

Nyhedsbrev Nov Resultater Lokalkonkurrence Nyhedsbrev Nov. 2016. Agility lille 1.plads Mette Johannesen Bravo 2.plads Uffe Frederiksen Timmo Agility Mellem 1.plads Jan Hansen Luva Agility Stor 1.plads Dennis Diva Agility

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016

WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016 WWW:JARUN.DK 27. ÅRGANG NR6 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN OKTOBER 2016 OBS husk julerevyen og også generalprøven! Babystimulastik i EG&I Starter op tirsdag d. 20/9-16 kl. 14.15-15.15 i det gamle motionsrum

Læs mere

Velkommen i DCH. DcH Kreds 3 Østjylland. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH).

Velkommen i DCH. DcH Kreds 3 Østjylland. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH). Velkommen i DCH. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH). Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundes evner og færdigheder til konkurrencesport, dels

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

DcH Grindsted/Billund. A-spring

DcH Grindsted/Billund. A-spring DcH Grindsted/Billund A-spring Nr. 2 2014 Bestyrelse og udvalg Bestyrelse Formand Jacob Lykkegård Jensen Formand@dch-grindstedbillund.dk 51803285 Næstformand Ejnar Nikolaj Østergård ejnarnikolaj@privat.dk

Læs mere

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange Skibevej 17 4930 Maribo

Læs mere

Referat fra DcH Vejles Generalforsamling d. 24-01-2015 kl. 13

Referat fra DcH Vejles Generalforsamling d. 24-01-2015 kl. 13 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Flemming Buhl Jensen blev valgt 2. Beretninger for 2014 af Foreningens formand John Stenhøj Formandens beretning blev godkendt Er vedhæftet bagerst side 4+5 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

KVARTALS MØDE. Torsdag d. 20. maj 2010 kl. 19.00 Klubhuset Peblingestien 8700 Horsens

KVARTALS MØDE. Torsdag d. 20. maj 2010 kl. 19.00 Klubhuset Peblingestien 8700 Horsens KVARTALS MØDE Torsdag d. 20. maj 2010 kl. 19.00 Klubhuset Peblingestien 8700 Horsens Punkt 1: Valg af ordstyrer Torben blev foreslået og valgt. Herefter gennem gik han indkaldelsen som var kommet i god

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev maj

Nyhedsbrev maj Nyhedsbrev maj. 2016. Velkommen til vore nye medlemmer Her i april startede to kursushold op, og I nu været til træning de første to gange. Vi håber, at I føler jer godt modtaget i klubben, og at I vil

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016. Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det!

MindDog kursus katalog 2016. Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Du sidder nu med første udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give dig en fornuftig oversigt

Læs mere

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 18. februar 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4. Regnskabsaflæggelse og budgetforelæggelse

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 3. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 3. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 3 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge3_minkrop.indd 1 06/07/10 11.21 Uge 3 l Min krop Det er begyndt at regne, og Hipp og

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Her i den mørke tid...er vi skam allerede gået i gang

Her i den mørke tid...er vi skam allerede gået i gang TAK s NYHEDSBREV Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris FALKEPOSTEN Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august Bakketur og besøg i Korsbæk August 2015 Helstegt pattegris HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt?

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? 9 foreninger var repræsenteret. Fra kredsbestyrelsen deltog, Anne Wedel, Linda Lundh og Dorthe Dalgaard Nielsen. Mødeleder: Per Boesen.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

p o t e n Side 4 Formanden har ordet Side 6 Frivilligt arbejde Side 7 DcH Give s nye struktur Side 12 Medlemmerne har ordet Side 21 Årsplan 2011

p o t e n Side 4 Formanden har ordet Side 6 Frivilligt arbejde Side 7 DcH Give s nye struktur Side 12 Medlemmerne har ordet Side 21 Årsplan 2011 p o t e n Side 4 Formanden har ordet Side 6 Frivilligt arbejde Side 7 DcH Give s nye struktur Side 12 Medlemmerne har ordet Side 21 Årsplan 2011 Bagsiden Telefonliste DcH Give Årgang 2011 Nr. 2 Bestyrelsen:

Læs mere