DCH Grindsted/Billund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DCH Grindsted/Billund"

Transkript

1 DCH Grindsted/Billund Nr

2 Bestyrelse 2015 Formand Jacob Lykkegård Jensen Tlf.: Mail: Næstformand Thomas Præstegaard Tlf.: Mail: Kasserer Jørgen Beck-Nielsen Tlf.: Mail: Sekretær Carl Einar Eriksen Tlf.: Mail: Materialeforvalter Allan Thomsen Tlf.: Mail:

3 Formandens beretning Ja, så blev det sommer, i hvert fald ifølge kalenderåret, for her i starten af juli måned, er der ikke meget sol at spotte. Jeg skal ikke kede jer med hvad der er sket i løbet af det sidste halve år, for det har i jo læst i de foregående klubblade. Men lidt er der dog sket alligevel. Vi har været ude til en del opvisninger, og jeg har kun hørt positivt omkring dette, både fra nogle af de hundeførere der var med, men også et par tilskuere. Vi har snart 2 nye friske trænere uddannet. Dianna Burmeister, og Winnie Ahrensberg, så der kommer nye kræfter med forhåbentlig en masse nye inputs til træningen. Derudover er der lavet lidt om på hvalpetræningen, de 12 første gange, så de nye hunde fremover kommer til at følges med den samme træner indtil de er kommet igennem. Dette tror jeg bliver bedre, da man som ny hundefører kan blive forvirret over at få 3 forskellige trænere, som har samme mål med træningen, men gør det lidt på hver sin måde. Hjemmesiden og det nye betalingssystem, Winkas, er næsten oppe at stå, måske allerede når dette blad udkommer, men vi er i hvert fald blevet godkendt og mangler nu det sidste finish. Derfor hvis i oplever problemer eller har andre spørgsmål eller forslag, så kom og sig det. Vi har 2 konkurrencer tilbage i Grindsted-Billund i D. 23. august inviterer vi skal kombineret AG og Eliteklasse (lydighed), og så har vi selvfølgelig den obligatoriske klubkonkurrence i november tilbage. Så hold øjne og øre åbne når tilmeldingen starter til klubkonkurrencen. Det er smadder hyggeligt, og der bliver afsluttet med en fornem klubfest om aftenen. Jacob Lykkegård Jensen.

4 Bytur med hvalpeholdet. Skrevet af Irene Nielsen Lørdag d.11/7 havde Gitte og Dianna fra hvalpeholdet inviteret til bytur med hundene. Der er delt sedler ud og de lå også på bordene i klubhuset så alle har haft chancen for at komme med hvis de ville. Det var vi så TO der ville. Og hvilken tur?. Vi havde bare en super tur hvor hundene fik set og hørt og lært en masse. Vi mødte børn de ville snakke og give godbidder, masser af mennesker med flag der stod og ventede, flere der ville snakke og kæle. Og hele tiden fik vi ny plads i rækken, forrest, bagerst eller i midten. Der var mange ting at holde øje med, vores gruppe, de andre der gik, ting der skulle prøves, flere ting man kunne hoppe op på og steder at tisse. Det var super godt at gå i gruppen og møde de mange nye ting, der skete rundt om os. Der var hele tiden en ven at holde sig til og se på hvordan de reagerede på tingene, så verden alligevel ikke er så farlig som ved første øjekast. Trods det ringe fremmøde vil Gitte og Dianna prøve at lave en tur mere. De bruger deres fritid på at give din hvalp/hund en chance for at lære at begå sig i byen, blandt mange mennesker og lyde med oprejst pande og alle fire ben på jorden. Jeg kan kun opfordre alle til at deltage næste gang. Det er en god måde at socialisere hunden på. Der er mulighed for at få hjælp, hvis din hund bliver bange eller på anden måde får brug for hjælp, til at afmystificere de ting de ser og hører. Det var nu også vældig hyggeligt for os tobenede at være på tur. Ikke mindst kaffe og hjemmebagte boller og kage bagefter. Tak for turen.

5 Oplæg til debat: Aktivitetsdage/frivilligt arbejde klubbens livsnerve. Set i lyset af den lave deltagelse til vores aktivitetsdage, bliver jeg lige nødt til at informere jer: DcH Grindsted-Billund, er en frivillig forening, hvor vi er afhængige af hinandens hjælp til at få tingene lavet. Dette gælder både arealerne ude omkring klubhuset, men også dem indenfor. Derfor hvis vi skal holde omkostningerne nede, dvs. hvis vi kan gøre arbejdet selv, uden at hyre en lokal håndværker, så er det jo penge lige ned i klubkassen, som vi kan bruge på medlemmerne, altså jer. MEN, hvis ikke der er opbakning til dette, og der kun er omkring mand der melder sig hver gang, er det ikke muligt at vedligeholde de ting vi har i dag. Der er jo mange forhindringer og andre redskaber der skal males, efterspændes eller vedligeholdes på anden måde. Ligeledes skal klubhuset også løbende renoveres inde og ude. Så kan man jo sætte det sådan op: 1. Skal vi sætte ambitionsniveauet ned og ikke have så gode forhold, som vi har i dag? Dette gælder primært klubhuset og de faciliteter vi har. Der er sikkert mange der har været i andre lokalforeningers klubhuse og set forholdene der, og der vil jeg da sige at vi er utroligt heldige. Det gælder også de ting vi har til at træne vores hunde med, ex. Diverse spring, stokke, flag og andre redskaber. 2. Vi kan hyre en håndværker til at klare det meste, så er vi fri for at røre en finger selv. Dette er bare ikke gratis, som frivillige hænder ville være.

6 Hvis der er flest der holder med punkt 2, så er jeg bange for at vores kontingent ikke holder til at betale dette, og derved måske skal stige. Men jeg vil da syntes at der må da også være en ære i og tilfredsstillelse i at kunne sige og vise til andre, at DET DER HAR JEG VÆRET MED TIL AT LAVE, hold da op hvor havde vi en sjov dag. Jeg syntes godt i må tænke lidt over dette, da der har været frivillige hænder til at bygge næsten alt i DcH-Grindsted-Billund. Klubhuset, tilbygningen og AG-Skuret er bygget af frivillige hænder, og der sidder en del af dem tilbage i klubben i dag og har det skide godt med at have været en del af dette. Og det lyder faktisk til at de har haft de sjovt med at leve det. Så kom og ta del i klubben og vær med til at sætte netop DIT præg på livet i DcH-Grindsted-Billund. Jacob Lykkegård Jensen Formand. HUSK Uden dig går DcH i STÅ Næste aktivitetsdag er allerede 8. august. Hvordan mener du, at vi skal klarer vedligeholdelse og arrangementer fremover? Skriv din mening på lad os få en debat. Vi opfordre hermed medlemmer til at begrunde deres valg/fravalg af frivilligt arbejde i klubben. Lad os inspirere hinanden. Redaktørerne.

7 Trænerprofil: Navn: Mette Sommerlund Hund: Albert på 7 år, border collie blanding og Icon på 2 år, border collie. (også kendt som borderbanden) Familiestatus: Gift med Jesper Profession: Arbejder i Sydbank, hvor jeg har været i 13 år. Tidligere hund: Pomsen Fiffer, den sødeste lille poms, der var et bæst af den anden verden. Antal år i DcH: Jeg har trænet hund i DcH Grindsted-Billund siden januar Startet som træner: Hmm, jeg kan faktisk ikke for godt huske det. Jeg tror jeg afsluttede træneruddannelsen i DcH interesseområder: Konkurrenceudvalg og træner, jeg har pause fra trænergerningen pt. da jeg ikke kan finde tid til det lige nu. Mål med hundetræning: Jeg er konkurrencehundefører, jeg har tidligere løbet agilitykonkurrencer, men da Albert ikke har fysik til AG er vi skiftet til rally. Det er jeg rigtig glad for, jeg har så mange fantastiske oplevelser med min hund og rallyfolket. Icon gider ikke rally, så vi løber agility og hyrder får. Målet er at bestå en hyrdeprøve og derefter skal vi til at arbejde mere med agilityen og i gang med konkurrencer. Mindst lige så vigtigt, hvis ikke mere, så betyder alle de dejlige og sjove timer jeg bruger med hundetosserne i klubben og til konkurrencer enormt meget og det er mit fristed. Bedste oplevelse med hund: Det må være kvalifikationen til DM i rally i 2014 med Albert. DM weekenden var en fantastisk oplevelse.

8 En oplevelse til erfarings- og positiv kontoen Lørdag d. 11. juli var der arrangeret en lille gåtur i Grindsted by for hvalpe og unghunde. Desværre var det i ferieperioden, så tilslutningen var desværre ikke så stor. Vi mødtes på parkeringspladsen bag sygehuset med vores hunde, og fik så styr på de firbenede, inden vi gik op mod centrum. Vi gik ned omkring rutebilstationen, hvor vi mødet nogle børn som var vilde med at komme til at klappe vores hunde. Efter lidt hyggesnak med børnene, så gik vi videre rundt, og vendte ind mod centrum. Da vi kom til skulpturen med vand og store granitsten omkring, så var der rig mulighed for at hundene kunne stifte bekendtskab med vandet, og hoppe op på stenene. Det var dog ikke alle der var lige begejstrede for at komme for tæt på det våde element. De store sten var rigtige gode at hoppe op på, og stå der. Nellie synes så bare at man skulle helt op på toppen af den største. Som afslutning var vi på torvet, hvor der blev taget et gruppebillede.

9 Det er dog ikke altid nemt at få de firbenede til at sidde rigtig for fotografen. Men vi fik da alle med. Fra venstre: Dianna med Nellie og Buster, Hanne med Tara og Irene med Bodil og Rasmus. Vi vil prøve at arrangere en sådan bytur igen senere på året, og håber så på meget større tilslutning. Hilsen Byvandrerne

10 Australian Kelpie Kelpie kom til verden i sidste århundrede, fordi australske fåreavlere havde brug for en særlig type hund, der kunne vogte får på de enorme afsides ejendomme og under barske forhold som høj varme, sandstorme. Den var resultatet af forskellige racer af fårehunde fra Europa og England, der havde vist sig at have for tyk pels til at klare det barske australske klima. Denne vidunderlige race kom fra to sorte og gyldenbrune, korthårede collier med opretstående ører, der blev importeret i 1860'erne. Australien Kelpie er eksporteret til flere lande i Europa. Denne hund er med succes blevet brugt til at vogte forskellige dyr, herunder rensdyr, geder og kvæg. Kelpie har udmærket sig inden for områderne lydighed, agility og spor. De har deltaget i terapiprogrammer med kæledyr og endda blevet brugt som førerhunde for blinde. Det fineste træk hos en kelpie er dog dens uimodståelige personlighed. Racen er ekstremt årvågen og ivrig og meget intelligent. Fortræffelig til at enes med andre kæledyr. Kelpien har kun få, at sammenligne sig med som selskabshund. Lydighedstræning udgør en fantastisk måde at komme til at kende og dele behovet hos denne meget intelligente hund. Kelpien er fri for de fleste arvelige sygdomme, og den kræver relativt lidt pleje. Racen er hurtig at gøre renlig, og det er en nem hund at fodre den spiser næsten alt, hvad den får serveret. Den har brug for omkring samme mængde motion som andre sunde, unge hunde. Denne race tilpasser sig godt til at være en familiehund, en joggingpartner, børnenes ven og vagthund. Hvis du overvejer at anskaffe en Kelpie hvalp, skal du være parat til at bruge den tid, den fortjener, da det er en race, der vil ønske at følge dig konstant.

11 EN DRØM TAGER FORM skrevet af Karin Højland Tilbage i 2011 tog jeg en beslutning om at jeg gerne ville arbejde med min store interesse hunde, derfor blev der lagt en plan. Jeg startede på adfærdsinstruktøruddannelsen hos Betina Hvidemose i Hirtshals i januar Vi begyndte at kigge efter en ejendom, hvor man kunne etablere et hundehotel. Tanken var at det skulle hedde et hotel frem for pension, fordi jeg ville ikke have flere hunde, end at der var tid til særlig hensyn og pleje og at lære den enkelte hund at kende. Jeg tilbragte 16 weekender i hirtshals og blev færdig uddannet i januar Sideløbende med min uddannelse, havde jeg meldt mig under DCH Grindsted, for at bruge min teoretiske viden lidt i praksis. Jeg ville have erfaring med så mange racer som muligt. Dette betyder dog at det kniber med timer i døgnet, men det er svært at slippe noget man brænder for. Gården var blevet købt i august 11 og de første ansøgninger til kommunen var sendt afsted. Man skal søge tre tilladelser; først skal man have en landzone tilladelse, hvilket tog ca 9 måneder. Når den er i hus, kan man så søge om en miljøtilladelse, endelig søges der om en byggetilladelse, selvom man ikke skal bygge nyt, men bruger de eksisterende bygninger, Dette er en langsommelig affære. Status her i januar 2015 er at jeg har en ansøgning om byggetilladelse liggende hos kommunen.

12 Jeg valgte at starte op i sommeren 2012, da man må passe op til 5 hunde uden at søge om tilladelse. Hoddeskov hundehotel blev mødt med lidt, for ikke at sige, meget skepsis, blandt de lokale i Skovlund og familien. "Der er vel ingen, der betaler for at få passet deres hund?" var kommentaren. Dertil kan jeg kunne svare jo. Jeg er blevet positiv overrasket og planlægger allerede nu, at søge om, at udvide til 20 hunde. I dag lyder tilladelsen på 10 hunde. Jeg har heldigvis en god arbejdsplads, så jeg kan holde en lang sommerferie, da det hele går op i hunde fra 1. juni til midt september. Det er en balance med, hvor mange hunde man vil have. Ideen med et lille sted betyder også, at jeg er nødt til at arbejde ved siden af. Det har jeg løst ved at arbejde nathold på dancake i Give. Det giver mig fri alle helligdage og weekender til at passe min drøm. De tilbagemeldinger jeg får fra hundeejerne er, at det er dejligt at det er såden et lille sted. De kan mærke deres hunde er glade, når de bliver afleveret hos mig ( mange er svære at få med hjem igen ) og det var hele ideen bag hundehotellet, at det skulle være en positiv oplevelse for hunden at være på ferie. Hundene bor i den gamle stald i store lyse bokse de mindste er 6 m2 og de store er 12 m2. Når hunden tjekker ind første gang afgør hundeejeren, om de må lege med andre hunde. Er dette tilfældet fordeles de i store løbegårde om dagen. De tilbringer et par timer om formiddagen, og igen om eftermiddagen, med at lege med hinanden. Er der hunde, der ikke må møde fremmede hunde, går vi

13 turer med dem eller de går i løbegårde for sig selv, afhængig af hvor mange der er. Enkelte stamgæster har det priviligie, at hvis der kun er en enkelt hund på hotellet, kan de liste sig med mine egne ind under sofabordet og sove. Jeg er glad for at jeg tog beslutningen tilbage i 2011 og at Regner var med på ideen. Det kræver lidt forståelse og opbakning fra sit bagland. når man vælger at bruge sine weekender og 2 1/2 måned hver sommer i hundens tegn, men det er rigtigt dejligt at kunne beskæftige sig med sin store interesse. Skal jeg pege på noget negativt, er det nok at mine egne hunde lider lidt under det i perioder. Nogle gange bliver deres træning ikke rigtig til noget, men vi arbejder os langsomt op i konkurrencesystemmet i dch. Jørn ville måske godt have haft lidt mere seriøs træningstid til Timmi, men der er jo kun 24 timer i døgnet og man må tage en drøm af gangen. På grund af sygdom er Timmi her desværre ikke mere. Så må vi se om der kommer en ny hvalp til i efteråret. Måske vinder jeg i lotteriet, så jeg kan droppe arbejdet på Dancake. Man kan jo altid drømme.

14 Indbrud i klubhuset Så er den gal igen.. Vi har nu haft 2 indbrud på en lille måned og der er bare rigtig træls. Dog har de ikke fået for meget med hver gang. Det eneste de har taget er nogle sodavand og enkelte øl. Men der er ødelagt vinduesrammer og vinduesglas, og tilmed også ydet hærværk mod dørene til klubhuset. Derfor vil det være rart hvis du holder øje med personer der ikke har noget at gøre i klubben, som holder deres bil skjult HELT inde i træerne eller går og kigger vinduer. Når nu hunden alligevel bliver luftet på arealerne omkring klubhuset. Man kan jo spørge dem om de er interesseret i at starte til hundetræning. Vi mangler i skrivende stund 2 stk. affaldsbeholdere, som plejer at stå ved gavlen, så er der noget der har set disse, mærket BRIAN s RENOVATION, ligge et sted i noget krat ved fodboldarealerne eller andre sted tæt på klubhuset, så giv en melding så vi kan få dem hentet tilbage Vi har pt. Kamera på, men har ikke været heldige at få nogle beviser vi kan bruge endnu, men hvis dette fortsætter, er vi nok nødt til at lave andre forholdsregler for at holde indbrudstyvene lidt på afstand. Dette var blot til info. Jacob Lykkegård Jensen Formand.

15 Klubbladets fremtid? På grund af manglende indlæg fra klubbens medlemmer, har redaktionen besluttet at næste klubblad først udkommer når der er indlæg nok fra klubbens medlemmer. Når vi ser klubbens kalender kunne der være en del at skrive om og tage billeder af, som kunne være stof til næste blad. Næste deadline: Når der er stof til 16 sider. Send dit indlæg på bladets Tak til hjælpetrænerne. På trænerudvalgets vegne, vil vi hermed takke hjælpetrænerne; Morten Refshøj, Alex Rasmussen, Irene Nielsen og Pia Bødker for deres store indsats. Vi glæder os over jeres entusiasme, og over at 3 har tilmeldt sig til træneruddannelsen.

16 Træningstider: Lydighed: Mandag Rally konkurrencehunde. Mette Sommerlund Familielydighed/rally begynder. Flemming Kristensen og Irene Nielsen Onsdage: C-hold. Jørn Præstegaard. Begyndere/hvalpe. Dianna Burmeister, Gitte Christensen. Carl-Einar Eriksen og Karin Højland Fortsættere. Carl-Einar Eriksen C-hold. Allan Thomsen Torsdage Selvtræning med kaffe og kage bagefter. Agility: Mandage Onsdage Begyndere. Jens Nørgaard og Astrid Graversen Konkurrence AG. Carsten Hansen. Klasse1. Søren Møller. Klasse2. Carsten Hansen og Jette Møller. Torsdage Selvtræning med kaffe og kage bagefter.

17 AGILITYOPVISNINGER. Så fik vi 3 x agilityopvisninger godt overstået.:) Jeg vil gerne sige mange tak for opbakningen til vore agilityopvisninger både til dem, der tog slæbet med at læsse og køre forhindringerne, for hjælp til at bygge baner og ikke mindst til alle jer hundeførerne. Det er altså super, at det kan lade sig gøre at samle mellem 6 og 9 hundefører til hver opvisning, når det nu var 3 gange på samme uge. (Det har vi så heller aldrig prøvet før. ) Vi havde for første gang - begyndere med både til Vesterhede og Ansager, og det gik så fint. Det er bare super at komme ud og vise flaget, når de små uventede ting, der sker både på og udenfor banen bliver taget med godt humør af jer. Så tak for nogle rigtig hyggelige og sjove timer, og jeg håber, at I er friske på at stille op næste gang, vi får buddet om at lave opvisninger. Har du lyst til at se billeder; så kik på vores facebook side. Mvh Astrid

18 Udvalgs liste Konkurrence Udvalg Rally Lydighed Lydighed Agility Mette Møller Sommerlund Jacob Lykkegård Jensen Jørn Præstegaard Winnie Ahrensberg / Træner Udvalg Lydighed Lydighed Agility Lydighed Karin Højland Helle Pugaard Carsten Hansen Anette Dall Aktivitets Udvalg 1 Camilla Lund Hansen 2 Anna Lauridsen 3 Trine Knudsen Kantine Udvalg 1 Karin Højland 2 Anne Marie Torsdagstræning. Man dukker bare op. Alle er velkommen til torsdagstræning kl Alle træner deres egne hunde, og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden. hvorefter der er kaffe og hygge i klubhuset. Under kaffen hjælper vi hinanden med div træningsproblemer Vi skiftes til at have kage med.

19 Kontingent 2016 Grundkontingent 650 kr.- Træningsgebyr 450 kr.- Træningsgebyr nr. 2 hund/hold 200 kr.- Indmeldelsesgebyr for nye medlemmer 200 kr.- Strafgebyr for Gl. Medlemmer betaler forsendt 100kr.- I alt for gl. medlemmer 1100 Kr.- I alt for nye medlemmer 1300 kr.- Folkepensionister, studerende med gyldigt studie kort, samt unge under 18 år. Grundkontingent + halvt træningsgebyr 875 kr.- Bestyrelsen, træner, Udvalg, Træneraspiranter, Hjælpe træner Grundkontingent Træningsgebyr Træningsgebyr nr. 2 hund /hold 450 kr.0 kr.200 kr.- Dommere Grundkontingent 650 kr. Hvalpe / Begynder 900 kr.- opkræves ved holdopstart januar - september 450 kr.- opkræves ved holdopstart oktober - december Efter Hvalpe / kursus- hold er der mulighed for at forsætte på: Agility, Lydighed, Rally Lydighed. Pris 50 kr.- pr løbende måned resten af året - juli og december undtaget.

20 Aktivitetskalender 2015: 8. august Aktivitets/arbejdsdag for alle medlemmer 12. august Workshop 23. august Kombineret AG og eliteklasse 30. august Træneruddannelse 13.september AG DGI stævne 10. oktober AG kursus 14 oktober Workshop 7.november Klubkonkurence og klubfest 15. november Træner overbygning 29. november Juleafslutning

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Formanden orienterer

Formanden orienterer Nummer 1 2013 - årgang 39. I dette nummer: Formanden orienterer Formanden orienterer 1 Ferie!!!! 2 Parkering ved klubhuset 3 Hjemmesiden får nyt udseende 4 Igennem de seneste år har der været faldende

Læs mere

DcH Grindsted/Billund. A-spring

DcH Grindsted/Billund. A-spring DcH Grindsted/Billund A-spring Nr. 2 2014 Bestyrelse og udvalg Bestyrelse Formand Jacob Lykkegård Jensen formand@dch-grindsted-billund.dk 51803285 Næstformand Ejnar Østergård ejnarnikolaj@privat.dk 40962041

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010

Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Kvartalsmøde Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Formanden bød velkommen til alle de fremmødte, der var dog en del fravær pga. at flere var syge. Punkt 1: Valg af ordstyrer Martin

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien GEK-nyt Velkommen tilbage fra sommerferien Nu vender vi tilbage til de vante rammer, efter vi og især vores heste forhåbentlig har haft en dejlig afslappet sommer. Noget vi (red.) har savnet i lang tid

Læs mere

Nyhedsbrev DcH Næstved

Nyhedsbrev DcH Næstved Nyhedsbrev DcH Næstved Oktober 2014 Velkommen til DcH Næstved s nyhedsbrev Første nummer af DcH Næstved s nyhedsbrev blev sendt ud til 50 medlemmer, denne gang er der kommet flere på, men sørg for at fortælle

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT

KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT www.dyrefondet.dk ... KEDER HUNDEN SIG? KEDER HUNDEN SIG? Kærlighed til hunde samt grundig viden om den tid, det ansvar og de udgifter, der følger med at holde hund skulle

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Instruktør og holdbeskrivelse, Himmerlandsgården 2015

Instruktør og holdbeskrivelse, Himmerlandsgården 2015 E-klassen E1 Kursusindhold: jer og jeres hund Vi arbejder med de problemer I har med E- programmet Praktik og lidt teori Sætte hunden og én selv i den rette stemning Dele øvelser i momenter Spor, rundering,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset 1. Valg af mødeleder a)benny blev valgt Dagsorden: 2. Nyt fra Formanden a)torben, Spar Nord Fonden Torben oplyser at han har kontaktet

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE FARVEL - - og TAK I mange år havde Esbjerg Atletikforening et godt klubblad, hvor Esbjerg Motion måtte benytte de bagerste sider. Men sidst i 90-erne gik bladet ind,

Læs mere

Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Vi har været på besøg på Hedensted-senderen ved Kragelund igen! 2 OZ6HR nyt, Oktober 2011 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Til stede: Formand

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Beredskabsstyrelsen kan sende et eftersøgnings- og redningshold et såkaldt. Madison Mærsk

Beredskabsstyrelsen kan sende et eftersøgnings- og redningshold et såkaldt. Madison Mærsk Madison Mærsk Skrevet af Helle Heidi Jensen Hvis et land rammes af et jordskælv eller af en anden naturkatastrofe, skal der hurtigt iværksættes en eftersøgnings- og redningsindsats for at finde overlevende.

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund dit barns hund atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund Fø rst udgivet i England 2007 af Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd Copyright

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk Jagtposten 2013 Jagtposten 2012 Side 2 Formanden har ordet Allerførst ønsker jeg alle medlemmer velkommen i den nye forening Bogense land og strandjagtforening. Vi har gennem flere år snakket om sammenlægning

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 2014 Kursusplan for 2014 i kreds 4. Så er uddannelsesudvalgets kursusplan for 2014 kommet på plads. TRÆNERWEEKENDEN ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST!!! Alt var ellers klappet og tilrettelagt,

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

BRUG BOLDEN, MOR. (og far) INSPIRATIONSKURSUS FOR MØDRE og fædre. -fra leg til landshold

BRUG BOLDEN, MOR. (og far) INSPIRATIONSKURSUS FOR MØDRE og fædre. -fra leg til landshold BRUG BOLDEN, MOR (og far) INSPIRATIONSKURSUS FOR MØDRE og fædre -fra leg til landshold BRUG BOLDEN, MOR (og far)! Formål At vise hvorledes forældre - specielt mødre - kan involveres i døtrenes træning.

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 3-2008

Kampagnemagasin nr. 3-2008 Kampagnemagasin nr. 3-2008 Tønder kommune deltager i Virksomhedsdysten - og planlægger at vinde TV2 holdt formen ved lige i Af Jakob Thøger Michelsen, Konsulent MpA Tønder kommune deltager i virksomhedsdysten

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2015 d. 08.04.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret.

Læs mere

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Referat for Generalforsamling tirsdag den 25. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen og fortalte om aftenens program 1. Valg af dirigent & referent

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 Kære ErhvervsKvinder Herning. Sommerferien står for døren og det betyder, at ErhvervsKvinder Herning holder pause i 2 måneder med arrangementer. Vi mødes igen

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Velkommen til DcH Harlev - en afdeling under Dansk Civile Hundeførerforening

Velkommen til DcH Harlev - en afdeling under Dansk Civile Hundeførerforening Velkommen til DcH Harlev - en afdeling under Dansk Civile Hundeførerforening Dch-Harlev vil med denne information byde velkommen til nye medlemmer. Heri får du nogle oplysninger om foreningen, træningen,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 16.06.2014 Kredsrådsmøde tirsdag d. 10/6 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Frederikshavn, Vesthimmerland,

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2011 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tromborg vælges 22. Marts,

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn.

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Stald-katten GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Som I kan se har GLRS s klubblad fået et navn.. se i Stald-katten hvem den heldige vinder blev. HUSK.Fastelavnsridning

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse SBREV April 2013 SBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING Sommerlukket Vi holder lukket for vores ugentlige aktiviteter fra og med mandag den 24. juni. Efter sommerferien starter vi

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

LEG. med din hund. - masser af sjove lege

LEG. med din hund. - masser af sjove lege ISBN-978-87-7857-702-3 Christina Sondermann SABINE BRUNS MARCUS WOLFF HUNDE- FRISBEE Fra den første skive til freestyle LEG med din hund - masser af sjove lege Fællesaktiviteter menneske og hund glæder

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 24-feb 2009 Beretning 2008 Endnu et år er gået, et travlt år synes jeg, det har været hårdt arbejde, men bestemt også meget spændende. Jeg har i år haft mulighed

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 UDDANNELSESUDVALGET. Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf.

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 UDDANNELSESUDVALGET. Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf. UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf. 6014 3058 Kursusprogram for 2014 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2014. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 28.04.2010

BESTYRELSESMØDE 28.04.2010 BESTYRELSESMØDE 28.04.2010 Tilstede; Afbud; Sted: Agenda: Steen Seitner (SS), formand Flemming Adriansen (FA), næstformand Jørn Østergren (JØ), kasserer Flemming Scheuer-Larsen (FSL), ungdomsudvalg Hans

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere