Tenerife. uge Solnedgang over La Gomera. Deltagere: Susse Mik Karen Kjeld Kirsten - Jens Erik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tenerife. uge 5 2004. Solnedgang over La Gomera. Deltagere: Susse Mik Karen Kjeld Kirsten - Jens Erik"

Transkript

1 Tenerife uge Solnedgang over La Gomera Deltagere: Susse Mik Karen Kjeld Kirsten - Jens Erik

2 Tenerife uge Søndag d Jens Erik sov uroligt hele natten roterede rundt i sengen stod op kl. 3, det har sneet aftenen før og natten med. Står op kl er færdige til at køre kl det sner men i Vejle bliver det bedre (mindre snevejr). Ankomst Billund lufthavn kl siger farvel til Nanna og Søren (Søren bliver hos Nanna hele ugen, har fri fra studierne). Lufthavnen er stille der er dog et enkelt check-in, så vi checker ind køber lidt morgenmad. Handler lidt i transit cigaretter, dr. Nielsen og en pose slik. Afgang Billund med Maersk air kl (efter 10 min. afisning af vingerne). Meget lidt plads mellem sæderne. Turen går fint ankomst (lokal tid dansk tid 12.45). Finder vores kufferter møder Annemarie og Eli i lufthavnen de skal bo i Puerto la Cruz. I bus til hotellet (ca. 45 min.) til Los Gigantes. Hotellet er i topklasse. Vi får det skønneste værelse med udsigt til havet. Ringer til Karens mobiltlf. og melder vores ankomst. Snakker med Susse de vil komme herned på hotellet. Da de alle 4 ankommer (Susse, Mik, Karen og Kjeld) går vi over på den anden side af hotellet og får lidt at drikke. Møder et par søde nordmænd, har boet i DK i 5 år (Frelsens hær i Nakskov). Tager bagefter op til S+M s lejlighed bagefter Mik og J.E. går (kun plads til 4 i bilen, som de har lejet en uge).

3 En skøn lejlighed med en kæmpe terrasse, og sikken udsigt, FLOT, kan se ned til vores hotel bl.a. Vi drikker Sangria og spiser flutes tomater (skønne) tun æg og ost smager dejligt. Efter kaffe og te kører Kjeld med Mik som co-pilot os tilbage til hotellet. Vi er i seng kl. 20 dødtrætte!! Mandag d Har sovet så dejligt - dog har jeg frosset under det tynde lagen i nat skal jeg sove med tæppe. J. E. står op kl 7.15 laver kaffe og te (jeg får serveret på sengen, mens jeg skriver dagbog og ser den nye dag bryde frem og kigger på vandet fra min seng aldrig har jeg boet så skønt før på en ferie på hotel altså!). J. E. ta r sig et karbad livet er ret fedt lige nu!!! Efter bad

4 (dejligt) spiser vi morgenmad buffetter med alverdens lækre ting, inkl. Champagne det må prøves men kun denne ene gang! Efter morgenmad kommer S+M gående langs poolen (har været ude og løbe, lidt i hvert fald), kort morgenbriefing S+M tilbage til deres hotel og spise morgenmad med Kjeldsens. J.E. og jeg handler (vand gin fanta lemon nødder) postkort og nye solbriller til J.E. (koster 10 euro). Går derefter op til de andre (opad bakke!) Karen, Susse, J.E. og jeg bader i poolen på Royal sun (hotellets navn), poolen er dejlig opvarmet.

5 Beslutter at S+M, J.E og jeg kører i bilen til omkring Los Christianos, (jeg kan ikke huske byens navn), hvor Dansk Folkerie har hotel. Her bor en af Mik s kolleger (Marianne) sammen med sin mand, Erik, som fik en blodprop for ca. 1 år siden (afasi og delvis lammet i højre side). Hyggelig eftermiddag ved deres poolkant, ser modeshov J.E. og Mik meget interesseret (i modellerne), køber næsten en kjole til Susse. Mik er meget optaget af den ene models tatoverede kattepoter langs øverste trussekant hm hm. Susse og J.E. fik mulighed for at prøve dykning i poolen, først J.E. og bagefter Susse de klarede det flot begge to.

6 Kører tilbage til Los Gigantes og mødes kl. 17 med Kjeldsens på Oasis, et hyggeligt sted, hvor man spiller en slags petangue med store, ovale kugler. Får lidt at drikke og beslutter at handle ind J.E. og Mik går tilbage! Vi andre handler ind til aftensmad brød,tomater, løg, æg, rejer og pølser. Rosévin og rødvin. Laver mad hos fam. Reimers, hygger og spiller 30 (med de rigtige regler) J. E. og jeg går hjem kl. ca. 23 S+M følger os lidt på vej hyggeligt. Tilbage på hotellet ca og så i seng. Tirsdag Vågner 7.30, har sovet dejligt. Beslutter at spise morgenmad inden badning så J.E. kan morgensvømme sammen med Susse og de små fisk i havbassinet, (ligger tæt på vores hotel). Efter morgenmad (uden champagne) går J.E. til bassinet for at mødes med S+M. Jeg skriver dagbog og postkort imens. Bagefter går vi en lille tur rundt om hotellet. Ringer til de andre kl. 11 og aftaler at de handler stort ind (sidste dag de har bilen).

7 Vi skal mødes med S&M kl. 13 nede i havnen. Går selv derned omkring kl meget hyggelig tur. Ser på alle forretningerne bl.a. Burberry med 50%, køber dog ikke noget (har ellers nogle lækre jakker). Sætter os nede i havnen (lille restaurant) og deler en tun og tomatsandwich med pommes frites. Kl. 13 dukker S+M op og vi kører til Las Americas og finder vores hotel fra ferien i 1994, Piramides ligner sig selv. Finder La Boca og det store parfumeri, hvor J. E. køber 2 x after shave, jeg køber Clinique dagcreme til mig selv, Clinique (body moist) til Christina og Clinique happy heart parfume til Nanna. Susse køber parfume til Vivi. Sætter os derefter ved Travellers rest og får øl (Mik), vi andre Sangria (meget beriget med alkohol), bliver lidt bimmelim. Herefter ned på strandpromenaden sætter os ved en restaurant, Mik får osteomelet. Vi andre 3 deler en grillkylling med ekstra pommes frites. Susse og J.E. bader i havet hundekoldt.

8 Kører derefter tilbage til Los Gigantes henter skiftetøj på vores hotel og så til S+M, hvor vi får kaffe og drinks. Kjeldsens kommer også og vi går ned til havnen hvor de andre har bestilt bord til kl. 20, en fiskerestaurant. J. E. Får søtunge Mik, Kjeld, Karen og jeg får store rejer med pommes frites og/eller canariske kartofler. Susse lammekoteletter (dog

9 først svinekoteletter!!, som hurtigt røg ud i køkkenet igen). Så kaffe alt sammen meget lækket og et hyggeligt sted. De andre tog en taxa hjem, J.E. og jeg gik tilbage til hotellet. I seng kl Onsdag Op kl. 8 i bad og morgenmad. Philip (Miks bror) ringer mens vi spiser. Lena er blevet dårligere J.E. lover at skynde sig at få fat i Mik så han kan ringe hjem. Løbet det meste af vejen op til Royal sun jeg skriver dagbog imens køber plaster og går også op mod Royal sun. Er deroppe ca. kl. 11 Philip har fået af vide at Lena er dårligere vil tage ud til plejehjemmet og så ringe tilbage.

10 Marianne og Erik ankommer kl i Taxa sidder alle hos S+M og får kaffe,te og kolde drikke. Kl. ca. 14 beslutter vi os for at gå ned i byen og havnen. Mik kører Erik i kørestolen (ned ad bakke). Finder et sted nede ved havnen og får lidt at spise omeletter kyllingebryst hvidløgsrejer og pizza. Jeg tager et supergodt billede af Mik s rygsæk, bare for at huske ham på at han har den med!? (Det var IKKE derfor.) Går bagefter op til taxaholdepladsen, hvor Marianne og Erik tager en taxa tilbage til deres hotel. Vi andre kigger i Burberry-butikken jeg prøver forskellige jakker alle for små eller for store. Pyt, nu har jeg kigget/prøvet.

11 Kjeldsens ta r en taxa op vi andre går køber lidt cola tonicvand og øl. Mik ringer til Lone, som lover at få Philip til at ringe tilbage det gør han kort efter. Lena får vanddrivende og morfin, personalet tror ikke hun lever natten over. Vi laver lidt mad, spiller 30, på 3 forskellige måder. Kjeldsens går til ro og vi andre rydder op og sidder og snakker lidt. S+M følger os derefter lidt på vej. Godnat kl

12 Torsdag Vågner kl glor lidt tennis på TV spiser morgenmad kl Tilbage på værelset jeg går i bad 9.30 ankommer S+M, intet nyt om Lena vil ringe til plejehjemmet. S+M går tilbage for at spise morgenmad J.E. og jeg går ud og finder et par lækre sandaler til ham med blød, anatomisk lædersål, 54 euro. Tilbage til hotellet, J. E. i bad, vi skal mødes med S+M kl. 12 foran hotellet. Sidder udenfor og læser mens vi venter på S+M, som kommer på slaget 12. Mik har ringet til Philip status quo med Lenas tilstand han lover at melde tilbage i løbet af dagen. Vi går ned til skidtfiskemanden og får lidt koldt at drikke.

13 Går derefter ud til Playa Arena (den nærmeste badestrand), men der er badning forbudt i dag, pga. kraftig blæst og dermed store bølger (det forstår man godt når man ser det!). Sidder lidt og kigger og beslutter os for at tage tilbage til S+M - køber en Baily i Netto og ta r en Taxa tilbage til Roayl sun (2,5 euro). Spiser lidt frokost og bader i poolen. Slapper af på terrassen og kl spiser vi lidt mad (med Kjeldsens) Philip ringede ved 16-tiden, da var Lenas situation den samme. Kl ta r S+M, J.E. og jeg fodbad i badekarret fodpleje med creme m.m. dejligt. Kl. 24 tilbage til Barceló (vores hotel) og i seng Fredag Vågner kl. 8 har sovet tungt står op kl. 9 ned til morgenmad. Kl. ca. 10 kommer S+M, Lena døde til morgen kl. 8. Vi aftaler at mødes nede i havnen kl. 15. Ligger ved poolen til kl går i bad og ned mod havnen.

14 Spiser lidt frokost og en is og mødes med S+M drikker lidt øl og vand og sejler ud kl. 16 (12 euro pr. person). Ser 2 delfiner og sejler ind i Masca Bay meget flot får fortalt en masse om klipperne vulkaner- krater m.m. Forstår ikke så meget, dårligt engelsk!!!

15 Tilbage efter 1 time ta r en Taxa til Royal sun (2,5 euro), får Sangria på terrassen og hvidløgsbrød (som Karen har lavet). Rester fra køleskab spiller 30 +løgn (lidt indviklet), tilbage til Barceló kl , godnat (J.E. snorker/(passer ikke) Lørdag Vågner kl (er lidt bims og træt), op kl. 9, morgenmad S+M kigger forbi får en kop kaffe. De vil prøve at bestille en bane til kuglespil i eftermiddag. J.E. og jeg ligger ved poolen hele formiddagen, er vidne til et drama mellem et tysk og et italiensk ægtepar. Ifølge tyskerne har italienerne taget deres liggestole, hvor deres håndklæder lå. Stor diskussion imellem parterne på hver deres sprog. Tyskerne render af med sejren italienerne går vrede og frustrerede rundt og leder efter et par nye liggestole.

16 KL ned i bad får SMS fra Kjeldsens, har fået bane kl. 17. Skal mødes kl. 16 i Oasis. Går ned til havnen køber 2 karton cigaretter og 1 flaske Tequila. Spiser frokost på torvet J.E. tomatsuppe jeg får kyllingeomelet, hvidløgsbrød. Mødes med de andre kl. 16 får lidt at drikke og spiller kl. 17 skægt spil herrer mod damer, herrerne vinder Ta r to Taxaer tilbage til Royal sun Susse, J.E. og jeg kører i samme Taxa. Derfor bestiller vi bord i restauranten på Royal sun til kl. 20 (en overraskelse til de andre). Får Sangria med champagne på terrassen, nyder den sidste solnedgang for denne omgang i Los Gigantes, klæder om og mødes alle nede foran hotellet, hvor de andre tror vi venter på Taxa. Går op i restauranten og bestiller lækker mad! Susse oksefilet med gorgonzola sauce, Karen og Kjeld stegt laks med hollandaisesauce, J.E. og jeg får flamberet oksemedaljon i portvinssauce, Mik flamberede kinarejer, alt sammen meget lækkert.

17 Spiser udenfor under en pavillion får irish coffee, kaffe, Baily og cognac indenfor, som S+M gi r. Et lille glas hos S+M og med Taxa tilbage til Barceló kl Godnat

18 Søndag Har stillet uret i J.E. s mobiltlf. til Op i bad, pakker, morgenmad, afgang fra hotellet De andre ikke med samme bus som os. Checker ind og møder de andre. Shopper i taxfree mascara til Stine, eight hour creme til Nanna og clinique eyliner til mig selv. Karen køber en Clinique body moist til Susse og jeg, helt overvældende! Møder Marianne og Erik, skal flyve 1 time senere end os. Boarder kl lokal tid. Flyver ca God tur hjem kold anretning. Ankomst Billund kl , ingen sne, + 2 gr. Nanna og Morten henter os, dejligt. Hjemme kl Slut ferie, har været dejlig!.

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Så kom dagen endelig. Vi skulle på sommerlejr og denne tur skulle gå til Litauen. Den blå bus og den store trailer blev pakket og Mads, Camilla, Rene, Stig,

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere

Videre mod dansk repetitionskort

Videre mod dansk repetitionskort Videre mod dansk repetitionskort Generel vejledning Kortene på de følgende sider kan bruges i forbindelse med repetition af grammatik og dialoger tll de forskellige kapitler i bogen. Kortene til det enkelte

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg?

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg? Søndag d.28.06.09 Endelig er det søndag og sommerferien begyndt, og vi skal på lejr. Vi er særligt heldige, for vi skal til POLEN. I løbet af formiddagen bliver vi samlet, nogle kommer til Løgstør og resten

Læs mere

Kære Make-A-Wish. Rejsen

Kære Make-A-Wish. Rejsen Kære Make-A-Wish Tak fordi I gav mig mit livs rejse. Nu vil jeg fortælle om mit eventyr. Tirsdag d. 14. august ringede det på min dør og der stod Lone og Morten. Jeg blev rigtig glad og vidste næsten ikke

Læs mere

Rejsebrev fra New York 2013.

Rejsebrev fra New York 2013. Rejsebrev fra New York 2013. Af Helle B. Gjerløv. Torsdag den 5. september. Det er i dag dagen for vores næste besøg i New York. Vi skal i år bo på The Pod, som ligger på 51. Street ved Lexington Avenue.

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013.

Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013. Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013. Vi skulle lige til et storslået bryllup for sønnen 6. april 2013 på Røj Gammelgård, en herregård, der ligger lidt udenfor Kolding, inden vi efter morgenmaden

Læs mere

Bulgarien 2011. Fra bestyrelsen: Anders og Birgitte Kyst, Ingrid og Ejler Busch, Michael Nielsen og Lykke. ! 1

Bulgarien 2011. Fra bestyrelsen: Anders og Birgitte Kyst, Ingrid og Ejler Busch, Michael Nielsen og Lykke. ! 1 Bulgarien 2011 Deltagere: Karen Kyst, Inger Abrahamsen, Poul Petersen, Elmi Hansen, Carell Larsen og Grethe Justesen, Grethe Hjorth, Annette Larsen, Antoni Makado, Maroussia Kirilenko, Nina Lewis, David

Læs mere

Studietur til Egypten 2.u 03/04

Studietur til Egypten 2.u 03/04 Studietur til Egypten 2.u 03/04 5.-12.oktober 2003 feat. Poul Jørgensen og Erik Skude Skrevet af Michael O. og Lea 2.u. Søndag d. 5/10-03 Så kom den længe ventede afrejsedag. Vi mødtes i Kastrup lufthavn

Læs mere

Videre mod dansk - trin for trin. Videre mod dansk. Til projektor og whiteboard til brug i klassen

Videre mod dansk - trin for trin. Videre mod dansk. Til projektor og whiteboard til brug i klassen Videre mod dansk Til projektor og whiteboard til brug i klassen Forlaget Synope 2013 1 Bemærk: Dette materiale er ophavsretligt beskyttet. Materialet må kun benyttet i tilknytning til arbejdet med bogen

Læs mere

1. årgang nr. 8. Marts 2009/10

1. årgang nr. 8. Marts 2009/10 1. årgang nr. 8 Marts 2009/10 Det lokale AKT-team hvem er vi, og hvad laver vi? Af Nikolaj Rytter & Pia Weile AKT står for Adfærd, Kontakt og Trivsel. Når vi på skolen arbejder med AKT, arbejder vi med

Læs mere

Søndag den 26.07.2009

Søndag den 26.07.2009 Søndag den 26.07.2009 Vi kørte fra Astrup kl. 08:50 og havde mange sommerfugle i maven. Vi fik sagt farvel til Mona og Ivan, som var så søde at køre os til lufthavnen. Flyet lettede til tiden og det var

Læs mere

Vuelta a Asturias 2008

Vuelta a Asturias 2008 Vuelta a Asturias 2008 Det er endeligt blevet lørdag den 20. september, det er tidlig morgen, og vi er alle seks samlet i Gug (syd for Aalborg). Foran os venter en uges ferie i det spanske Asturien. Vi

Læs mere

Dagbog: Min tid i Grønland. Anker Sørensen

Dagbog: Min tid i Grønland. Anker Sørensen Anker Sørensen 1 Dagbog: Min tid i Grønland Anker Sørensen 1965 1971. og besøg i sommeren 1998. Onsdag,d.11.8.1965. Dagen er nået, og med stor forventning om det, der venter mig af oplevelser og arbejde,

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

Helle Helle: Fra novellesamlingen Rester, 1996

Helle Helle: Fra novellesamlingen Rester, 1996 Helle Helle: Fra novellesamlingen Rester, 1996 Rester Min gamle klassekammerat Thomas ringer og fortæller mig, at hans kone er død. Det er sket pludseligt og uden sygdom; han vågnede en morgen for ni uger

Læs mere

Grønland midnatssolens land 10 dage i Diskobugten

Grønland midnatssolens land 10 dage i Diskobugten Grønland midnatssolens land 10 dage i Diskobugten af Lotte Nielsen oktober 2010 Grønland er et stort og smukt land med små og søde mennesker med smilende øjne og varm lød i huden, skabt af sol og sne.

Læs mere

Zoom ind på sne og is Grønland 8. 15. marts 2011

Zoom ind på sne og is Grønland 8. 15. marts 2011 Zoom ind på sne og is Grønland 8. 15. marts 2011 Birgit og Karsten Jensen (Foto: Ulich/Air Greenland) Så blev det endelig tirsdag den 8. marts, hvor turen til Grønland starter. Har aldrig prøvet at noget

Læs mere

Dagbog USA 18/7 9/8 2006

Dagbog USA 18/7 9/8 2006 Dagbog USA 18/7 9/8 2006 Side 1 af 77 Tirsdag 18/7 Rejsen var lang, men gik ellers godt. Helle kom og hentede os kl 7:15. Hun måtte køre i vores egen bil for her kunne bagagen præcis være i bagagerummet.

Læs mere

Doris dagbog fra turen til Afrika

Doris dagbog fra turen til Afrika Doris dagbog fra turen til Afrika 28.9. 13.10. 2006 Og en særlig tak til Knud, der var en fantastisk vært og guide! Læs mere om farmen Vygeboom, Sydafrika og safari på Knuds hjemmeside: www.eskildsensafari.dk

Læs mere

2011 Kr. Himmelfart i Berlin.

2011 Kr. Himmelfart i Berlin. 2011 Kr. Himmelfart i Berlin. Her er lidt fra vores Kr. Himmelfartstur til Berlin. At vi kom til Berlin i Kr. Himmelfartsferien, må vi sige skete meget spontant. Jeg var torsdag i ugen før til afskedsreception

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Stamceller eller ej?

Stamceller eller ej? Stamceller eller ej? Af Søren Laursen januar februar 2010 Jeg vil ganske kort beskrive, hvorfor jeg skriver denne dagbog. Komme med nogle refleksioner midtvejs og slutte med en konklusion. Jeg håber, at

Læs mere

Mallorca træningstur 9-16. maj.

Mallorca træningstur 9-16. maj. Mallorca træningstur 9-16. maj. Referent: Claus og Bjørn. Onsdag d 9. maj. var dagen hvor vi endelig skulle af sted til forårets træningstur på Mallorca. Vi dvs. Niels og Poul fra Dragør Cykelmotion samt

Læs mere

8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen.

8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen. Front i Sydafrika 2011 8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen. På det tidspunkt var hun hjemme,

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Side 1 af 74 VI TALER DANSK 2 REPETITIONSKORT. Vi taler dansk 2. Repetitionskort

Side 1 af 74 VI TALER DANSK 2 REPETITIONSKORT. Vi taler dansk 2. Repetitionskort Side 1 af 74 Vi taler dansk 2 Repetitionskort Forlaget Synope 2015 Side 2 af 74 INDHOLD Generelt om brug af kortene... s. 3 Planer og ønsker for dagen/ugen skal / vil + infinitiv... s. 4 skal + retning.

Læs mere

Torsdag d. 12. juli 2012 (Honolulu på øen Oahu)

Torsdag d. 12. juli 2012 (Honolulu på øen Oahu) Torsdag d. 12. juli 2012 (Honolulu på øen Oahu) Vi rigger den helt store morgenmad til på altanen. Pigerne rister brød, og Hanne kæmper med kasserollen for at frembringe kaffe til alle. De små duer flokkes

Læs mere